DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG."

Transkript

1 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN 06 FILOSOFI 08 DET MODULOPBYGGEDE 10 TRANSPONDERMEDIER 14 LÅSE 16 LÅSE LÅSECYLINDRE 18 LÅSE SMART HANDLE 20 LÅSNINGAR SMART RELAY 22 MULTINETVÆRK 24 SOFTWARE 26 REFERENCER 28 ØKONOMI 30 KONTAKT

3 4 Virksomheden SIMONSVOSS NØGLEFRI VERDEN: TEKNOLOGIER, SOM DU FÅR GAVN AF. Med sine innovationer er SimonsVoss foregangsmand inden for digital adgangskontrol. Adgangskontrol med nye dimensioner. Hos SimonVoss har vi sat os for at gøre dit liv og arbejde sikrere, mere komfortabelt og mere økonomisk med vores system. Det har vi gjort ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integrere adgangskontrolfunktioner. SimonsVoss sætter internationale standarder. Vores ide om en digital transponder i stedet for den almindelige nøgle er slået igennem over hele verden. Vi har ført denne vision med vores radiostyrede, trådløse låse- og adgangskontrolsystem ud i livet med succes og konsekvens. SimonsVoss er således ubestridt den teknologisk ledende på det hurtigt voksende marked for digitale, batteridrevne låse- og adgangskontrolsystemer. Mere end installerede systemer over hele verden dokumenterer, at vores vision allerede er blevet en realitet. Omfattende tilstedeværelse i et stort antal lande I Østrig, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien, Sverige, BeneLux-landene, Singapore, Mellemøsten og USA er SimonsVoss med stor succes repræsenteret med lokale afdelinger. Hovedsædet i Unterföhring ved München rummer administration, centralafdelinger og udviklingsafdeling. I Petersberg ved Jena befi nder produktion og logistik sig. Ansvaret for denne udvikling og for kommende, fremtidsorienterede sikkerhedsløsninger har Ludger Voss (CTO), Hans-Gernot Illig (CEO) og Bernd Quade (CFO).

4 6 Filosofi INNOVATIV TRANSPONDERTEKNOLOGI: BEGEJSTRER MENNESKER. SimonsVoss omsætter de bedste idéer for din sikkerheds skyld. Det afgørende er pålidelighed og hastighed. System 3060 er mere end blot et produkt. I forreste række står mennesket. Mennsker, der anvender digitale låsesystemer. Mennesker, der bestemmer sig for mere sikkerhed, komfort og økonomi. Mennesker, der udvikler, producerer og markedsfører vores aktive transponderteknologi. Alle mennesker, der dagligt vil lade visionen om Keyless World blive til virkelighed. Fremragende teknologier med udmærket design. Vi foretager en kontinuerlig udvikling af vores produkter. Herunder hører ikke blot de indre værdier af vores innovationer, men også deres design. For kun med kombinationen af begge dele opfylder vi vores kunders høje krav til en løsning af høj kvalitet. Resultatet er en førsteklasses, komfortabel teknik i et perfekt design, der passer ideelt ind i både de mest moderne og klassiske omgivelser. Også internationale juryer anerkender SimonsVoss idé og vision: Mange innovations- og designpriser, heriblandt red dot design award, dokumenterer vores produkters kvalitet og succes.

5 8 Det modulopbyggede system 3060 DET MODULOPBYGGEDE : GIVER DIG EKSTRA SIKKERHED MED VÆRDIFULDE FORDELE. TRANSPONDER- MEDIER LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Problemet. Uanset om man er en mellemstor virksomhed, koncern, laboratorium, institut, hospital, bank eller ministerium alle steder lægges der stor vægt på sikkerhed. I tidens løb sammensættes derfor de mest forskelligartede systemer: Forskellige, mekaniske låsesystemer, identifi kationsmedier, adgangskontrol- og tidsregistreringssystemer, garagestyring og kantineafregning. At bevare kontrollen i sådanne tilfælde er næppe, eller kun med stort besvær, muligt. Samtidig bindes der ressourcer og bruges tid og penge. MULTINETVÆRK SOFTWARE Løsningen. System 3060 sætter de enkelte komponenter fl eksibelt sammen, og tilbyder dig skræddersyede adgangs-, registrerings-, hændelses-, styrings- og overvågningsfunktioner. Et tryk på en knap er tilstrækkeligt, og straks låser du de ønskede døre, porte, elevatorer, tælleapparater og sågar skrivebordsskuffer op. Systemet registrerer og gemmer samtidig fuldautomatisk alle adgange. Det administrerer alt i et overskueligt værktøj, hvormed du til enhver tid kan reagere hurtigt på ændringer. En software bliver din kommandocentral for adgang, alarm og meget mere. Og kan naturligvis netværkskobles uden ledninger. DINE VIGTIGSTE FORDELE. Hurtig, trådløs implementering: Det trådløse system kan også efterinstalleres til en fornuftig pris. Enkel tilpasning: System 3060 er modulopbygget og strækker sig fra det enkle, digitale låsesystem på enkelte døre til netværksforbundet, pc-styrede adgangskontrolsystemer. Du kan til enhver tid ændre og udvide det. Nye planer realiserer vi med en minimal indsats og en overskuelig dokumentation. Komplet sikkerhed: Den radiostyrede dataoverførsel lever op til det aktuelle, tekniske niveau. Beskyttelse mod hærværk garanteres af den aktive transponderteknologi. Mistede transpondere blokeres straks i systemet og udgør dermed ingen sikkerhedsrisiko. Central styring: Afhængig af kravene styrer systemet også din bygningssikkerhed online fra ethvert sted i verden. Med en udspekuleret software omsætter du enhver ændring til realtid og beskytter for alle tilfældes skyld straks mod uvedkommende adgang og yderligere skade God økonomi: Lave følgeomkostninger, minimalt administrations- og vedligeholdelsesarbejde og en glædeligt lang brugsperiode kompenserer hurtigt for din investering i et digitalt låsesystem. Dermed sparer du også omkostningerne til ekstra adgangskontrolsystemer, for denne funktion er allerede integreret i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060.

6 10 System 3060 Transpondermedier TRANSPONDERMEDIER UNIVERSELLE TRANSPONDERMEDIER: UNIVERSELT ANVENDELIG. En digital nøgle til alle systemer. Aktiv transponder eller passivt SmartCard, PinCode-tastatur eller biometrisk væglæser du vælger det optimale identifi kationsmedie til dit låsesystem og til enhver opgave. De frit programmerbare sendere aktiverer låse afl ytningssikkert pr. radio. Der gives kun adgang med en gyldig adgangsrettighed. I låseplanen kan du med et museklik hurtigt og bekvemt spærre mistede transpondere og ændre adgangsrettigheder. Med din transponder kan du ikke kun betjene op til syv af hinanden uafhængige låsesystemer, men du kan også registrere dine arbejdstider og f.eks. betale i kantinen. Transponderen er forfalskningssikker og fås i forskellige varianter. TRANSPONDER Blå, rød eller brun, med påklæbet hus eller fortløbende nummerering. Som adgangskodeeller brandvæsen transponder, eksplosionsbeskyttet eller med ekstra chip der er næsten ingen grænser for valgmulighederne. Administrer med transponderen hele låse, og åbn med et højeffektivt batteri døre og porte op til 1 million gange.

7 12 System 3060 Transpondermedier COMPACT READER Med CompactReader kan du i system 3060 anvende kontaktfrie SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. Desuden kan du anvende de nye passiv-varianter af den digitale låsecylinder og SmartHandle. PIN CODE Åbn dørene med en 4- til 8-cifret kode. Du kan anbringe det superfl ade PinCode-tastatur trådløst indendørs og udendørs og endog montere det på glas. Spar tid og omkostninger ved at tildele indgangsdøren en speciel kode i forbindelse med konferencer eller aftenmøder og sende den til deltagerne sammen med indbydelsen. BIOMETRILÆSER Q3008. Har du glemt din transponder? Det er ikke noget problem, hvis du anvender den biometriske væglæser Q3008. Beskyt enkelte, sikkerhedsrelevante lokaler med op til 50 brugere, ekstra med Q3008. Ved monteringen af den batteridrevne Q3008 skal du ikke trække en eneste ledning! Det betyder, at du til enhver tid kan eftermontere den i et bestående system 3060.

8 14 System 3060 Låse LÅSE DIGITALE LÅSEANORDNINGER: LET AT INTEGRERE. LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Adgangskontrol på den lette måde, til enhver gængs låsesituation. Modstykkerne til din transponder er den digitale låsecylinder, SmartHandle og SmartRelay. De kan programmeres frit og er batteridrevne. En langvarig og omkostningskrævende ledningsføring er overfl ødig. Du kan eftermontere produkterne hurtigt og uden det store arbejde. Ved hjælp af radiostyring oplåser du døre, porte, bomme og meget mere. I den forbindelse kan du registrere hver bruger. Løsningen kan uden problemer integreres i dine eksisterende systemer og fremmede systemer, og kan enten bruges passivt vha. kort eller aktivt med transponder. Låsecylindre, SmartHandle og SmartRelay er direkte netværkskompatible.

9 16 System 3060 Låse Låsecylindre LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITAL LÅSECYLINDER Multifunktionel og let at montere. Låsefunktionen er en del af den digitale låsecylinders standardprogram. Den indeholder ligeledes adgangskontrolfunktioner med hændelseslog af adgange, tidszonestyring, Eventmanagement og dørovervågning det udvider dine muligheder betydeligt. Monteringen klares let og enkelt helt uden ledninger. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Den digitale låsecylinder fås i forskellige varianter, inklusive halvcylinder. Den rummer løsninger til alle gængse dørsituationer i din virksomhed. De digitale låsecylindres høje standard er bekræftet med certifi ceringen fra VdS (Verband der Schaderversicherer), BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informatinstechnik) og SKG. DIGITAL LÅSECYLINDER 3061 SC. Smarte teknologier sørger for talrige muligheder. Den nye SmartCardcylinder er en kombination af en digital standard-simonsvosscylinder og en RFID-knop. Dermed åbnes mulighederne i den innovative SimonsVoss-verden for brugere af SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Uanset om vi taler om direkte eller virtuel netværksforbindelse, aktive transpondere eller passive kort, globalt, trådløst netværk i Simons- Voss WaveNet eller kombination med eksisterende SimonsVosssystemer, så er alt muligt.

10 18 System 3060 Låse SmartHandle LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART HANDLE Langskiltet, der giver dig den fulde kontrol. Det digitale langskilt SmartHandle 3062 kommunikerer i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 berøringsfrit med dine identifi kationsmedier og styrer adgangen for op til brugere efter sted og tid. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger Derudover kan du enten bruge det direkte netværkskoblet, online eller integrere det i et G2-baseret, virtuelt SimonsVoss-netværk. DIGITALT SMART HANDLE 3062 SC. Mulighed for dobbelt anvendelse. SmartHandle 3062 SC giver dig samme komfort som den aktive variant. Det adskiller sig i kraft af sin integrerede RFID-læser, der kan læse SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire standard. Det betyder, at du ud over den aktivie styring vha. transponder også kan anvende passive kort. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Intelligent og smuk på samme tid. SmartHandle 3062 fra SimonsVoss kombinerer intelligente adgangskontrolfunktioner med et elegant og ergonimisk udseende. Med sit smalle, fl ade design blev det af den højt estimerede ekspertjury tildelt red dot design award. Enkel montering uden boring. Batteriskiftcyklusserne er på op til 10 år. Den hurtige, enkle SnapInmontering af SmartHandle 3062, fuldstændigt uden ledninger og uden at bore i dørene, er enestående. Monteringsarbejdet reduceres vha. et patentanmeldte princip primært til fastgørelsen af beslaget med en enkelt skrue. På den måde sikres det, at det sidder permanent og absolut fast.

11 20 System 3060 Låse SmartRelay LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART RELAY Et allround-relæ til de mest forskelligartede opgaver. På låse uden cylinder overtager det digitale SmartRelay 3063 funktionen som adgangskontrollæser eller nøgleafbryder. I system 3060 åbner det elbetjente døre, porte samt bomme, og tænder/ slukker lys, varme og maskiner. Det sender transponderdata til fremmede systemer, som f.eks. din tidsregistrering, kantineafregning eller dit Facility Management. Kombineret med en CompactReader kan det læse både transpondersignaler og SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. Topdesign inkluderet. I sit nye hus fremstår det gennemprøvede SmartRelay elegant, og det falder ubemærket ind i omgivelserne. Det modtog for sit fremragende design red dot design award.

12 22 System 3060 Multinetværk MODULOPBYGGET MULTINETVÆRK: SIKKERT, VARIABELT, UDEN LEDNINGER. MULTINETVÆRK Optimalt beskyttede forbindelser. Virtuelt netværk, TCP/IP-netværk eller WaveNet-radionetværk Simons- Voss har i løbet af de seneste 10 år konsekvent videreudviklet netværksteknologien. Ved hjælp af det modulopbyggede systemdesign kan de enkelte netværksvarianter frit kombineres med hinanden. Vi tilbyder dig det rigtige netværk, der præcist opfylder dine krav. Dine fordele kort og præcist. Alle komponenter i system 3060 kan til enhver tid problemfrit netværkskobles trådløst også efterfølgende. Systemadministration, dørovervågning og aktivering af fremmede systemer sker centralt. Der kan ligeledes tilføres systemfremmede signaler. Den medfølgende Eventmanager overtager desuden analysen af fejlmeldinger. Network Inside. Det enestående WaveNet, netværksforbinder komponenterne i det digitale låseog adgangskontrolsystem 3060 trådløst. Network- Inside-cylinderen har alle netværkskomponenter integreret, kan aktiveres direkte og muliggør derved en direkte netværkskobling. Du kan anvende Network- Inside-cylinderen som gateway i det virtuelle netværk og sende informationer til andre døre, eller stille dem til rådighed for systemadministratoren. Til eftermontering af digitale låsecylindre modtager du fra SimonsVoss specielle netværkskopper.

13 24 Software SOFTWARE OG PROGRAMMERING TIL DIN NØGLECENTRAL: TIL ENHVER TID TILGÆNGELIG WORLDWIDE. SOFTWARE Locking-System-Management LSM, den skræddersyede softwareløsning til dit låsesystem. Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 består af en række intelligente komponenter. Locking- System-Management-softwaren er det altomfattende element, der gør det muligt at udføre alle opgaver hurtigt og komfortabelt: Udlæsning af transpondere, programmering af låsecylindre, udlæsning af adgange. Jo mere komplicerede kravene er, desto mere omfattende skal softwaren være udbygget. Til standardopgaver har du kun brug for en enkel software. En koncern med afdelinger over hele verden har brug for en højeffektiv pakke. Kompatibiliteten af de enkelte versioner sikrer din fremtid. Ukompliceret systemadministration med intelligente funktioner. LSM sammensætter du af udgaver og moduler ud fra dine krav. Basis udgøres af LSM Basic Edition, hvormed du kan administrere op til transpondere og låse samt op til 100 tidszonegrupper. Importér allerede eksisterende lister. Bevar overblikket med afbildningen af bygninger og organisationsstrukturer. Med ekstra moduler fremstiller du hierarkiniveauer og på den måde kan du se, hvordan du kan arve rettigheder. Du gør din LSM netværkskompatibel fl erbruger, og multiclient kompatibel. Med en hændelseslog af alle ændringer skaber du revisionssikkerhed. I adgangskontrolsystemer med fl ere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet-radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt. SmartCD. Brug SmartCD-programmeringsenheden til tilslutning til en pc eller en laptop via et USB-stik. Eller forbind den via bluetooth med din PDA eller notebook. Låseplan. LSM er en modulopbygget software til adgangsstyring og bygningsautomatisering. Den afbilder bygningsstrukturer og personhierarkier, og gør det muligt for dig at tildele rettigheder. Med de omfattende søgeog fi lterfunktioner kan låsesystemet inddeles differencieret. Du kan få LSM både som enkeltbrugerløsning og som fl erbruger- og multiclientkompatibel.

14 26 Referencer KUNDER AF RANG OG NAVN: TILLID TIL SIMONSVOSS. I det bedste selskab. Der er allerede mere end to millioner SimonsVoss-transpondere i brug over hele verden: Blidt, energisk, sindigt, tempofyldt. Og overalt sørger det digtitale låsesystem for pålidelig sikkerhed og en økonomisk adgangs- og bygningsstyring. Vores referencer bestående af virksomheder, institutioner og myndigheder taler for sig selv. Allianz Arena er en supermoderne bygning med de største krav til sikkerhed og fl eksibilitet. Derfor har vi tidligt besluttet os for system 3060 fra SimonsVoss. Systemet omfatter mere end 1800 digitale låsecylindre og transpondere. (Alexander Pieper, tidligere leder af marketing og public relation, Allianz Arena München GmbH) Referencer (uddrag). :: Adidas, Herzogenaurach :: Airbus Deutschland, Finkenwerder :: Allianz Arena, München :: Atlantic-View Teneriffa, Spanien :: Bayerns statslige ministerium for undervisning og kultur, München :: Erhvervsbrandvæsen, Würzburg :: BMW Automobile de Beier, Holland :: Brenner Autobahn, Trient, Italien :: Forbundsforvaltningsdomstol, Leipzig :: Dalí ustillingen, Berlin :: Deloitte & Touche, Düsseldorf :: Deula uddannelsescenter, Warendorf :: Deutsche Bücherei, Leipzig :: E.ON Avacon, Helmstedt :: EADS, Augsburg :: Fachhochschule Stralsund :: Lufthavnen i Düsseldorf og Köln Bonn :: Gesamthafendriftsselskab, Hamburg :: Hamburg højbane, Hamburg :: Handelskammer, Gibraltar, Spanien :: Heinrich-Braun-sygehuset i Zwickau :: Helios Kliniken Gruppe, Berlin :: HSE Stadtentwässerung (kloakering), Hamburg :: HypoVereinsbank UniCredit Group, München :: InBev Tyskland, Bryggeri Beck, Bremen :: Institut for kræftforskning ved AKH, Wien, Østrig :: Kliniken Dr. Erler, Nürnberg :: Universitetsklinikken München :: Köln trafi kselskaber :: Hospitalet Borgo Valsugana, Trento, Italien :: Kredsforvaltning St. Wendel :: Kunsthochschule Berlin :: Kunstmuseum Stuttgart :: Landesbank Baden-Württemberg, Stuttgart og Karlsruhe :: Delstatshovedstad München kredsforvaltningsreferat :: Mercedes-Benz-afdeling, München :: Politiet i Bremen :: Roche Diagnostics, Mannheim :: Siemens PG, Duisburg :: Sparkasse Gera-Greiz :: Sparkasse Ingolstadt :: Theodor-Heuss-Kaserne, Stuttgart :: TÜV Rheinland-Westfalen, Essen :: UAE Exchange Center, Dubai :: Universitetet i Leipzig :: Universitet i Marburg :: Vivotecnia Research Tres Cantos, Madrid, Spanien :: Volksbank Bremen-Nord :: VW Volkswagenwerk, Dresden :: Zellstoff Stendal, Arneburg

15 28 Økonomi RENTABILITET, KORT OG KLART: SIKKERT, HURTIGT OG KOMFORTABELT. Individuelle variable, kalkulerbare omkostninger. Enhver virksomhed har sin egen historie når det kommer til sikkerhed: Et låsesystem sættes sammen med en adgangskontrol. Flere bygninger med forskellige låsesystemer skal vokse sammen. Ud fra enkelte løsninger skal der opstå et transparent system. Hovednøglen til et forskningslaboratorium eller en produktion mistes, og fi rmaet kan ikke vente seks uger på et nyt låsesystem. Dette er blot nogle eksempler på situationer fra praksis, som der fi ndes en perfekt løsning på: det digitale låsesystem Da det er trådløst, kan det installeres på meget kort tid. Med integreret adgangskontrolsystem og grænsefl ader. Du kan let beregne omkostningerne til konventionelle låsesystemer: Slid, dyrt reservedelslager, fremstilling af ekstra nøgler samt reservecylindre. Hertil kommer ekstra omkostninger til planlægning, administration og dokumentation ofter til fl ere parallelle låsesystemer, år efter år. Med SimonsVoss går regnestykket op for dig. På grund af lave følgeomkostninger og den meget store tidsbesparelse i forbindelse med planlægning, administration og dokumentation tjener din investering i et digitalt låsessystem fra SimonsVoss sig hurtigt ind. Erfaringerne fra et stort antal projekter viser, at et digitalt låsesystem kan være amortiseret efter cirka tre år. Særdeles budgetvenligt: Som følge af modulopbygningen vokser systemet trin for trin med dine nye krav, hvilket giver dig en optimal investeringssikkerhed.

16 30 Kontakt SIMONSVOSS ÖVER HELA VÄRLDEN. TYSKLAND HOVEDKONTOR: SimonsVoss Technologies AG Feringastrasse Unterföhring Tel Fax Copyright 2012, SimonsVoss Technologies AG, Unterföhring Vi forbeholder os alle rettigheder. Tekst, billeder og grafi kker er omfattet af loven om ophavsret. Indholdet af denne brochure må ikke kopieres, distribueres eller ændres. Du fi nder bindende, tekniske data i vores systemhåndbog. Forbehold for tekniske ændringer. TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies AG Eichenweg Petersberg BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat CX Schiphol Holland Tel Fax FRANKRIG SimonsVoss Technologies SAS Immeuble Les Portes de Paris 1/3, Rue du Rempart Noisy le Grand Tel Fax ITALIEN SimonsVoss Technologies AG Via Torino 2 Milano Tel Fax NORDISKE LANDE SimonsVoss Technologies AG Ostermalmstorg 1 Stockholm Sverige Tel Fax SCHWEIZ SimonsVoss Technologies AG Dreikönigstraße 31a 8002 Zürich Tel Fax SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre Bilbao Tel Fax STORBRITANIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton Leeds LS15 8ZA Tel Fax ØSTRIG SimonsVoss Technologies AG Kärntner Ring Wien Tel Fax ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 151 Lorong Chuan New Tech Park #05-02 (Lobby B) Singapur Republic of Singapore Tel Fax MELLEMØSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel Fax NORDAMERIKA Accutech-Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free (866)

17 32 DK SIMONSVOSS TECHNOLOGIES AG Feringastrasse Unterföhring Tyksland Tel Fax

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Juli 2015 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

Adgangsstyring tæt på borgerne!

Adgangsstyring tæt på borgerne! Sikkerhed hos offentlige myndigheder og kontorer Adgangsstyring tæt på borgerne! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG INSTITUTIONER. STOR BORGER- NÆRHED MEDFØRER RISICI.

Læs mere

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION.

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. KLINIKKEN MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Uanset om der er tale om en ulykke eller sygdom, en fødsel eller behov for pleje:

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

Perfekt styring af adgang lær hvordan!

Perfekt styring af adgang lær hvordan! Sikkerhed i uddannelsessystemet Perfekt styring af adgang lær hvordan! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SKOLER OG UNIVERSITETER. UDDANNELSES- INSTITUTIONER STILLER HØJE KRAV OGSÅ TIL ADGANGS-

Læs mere

UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications. www.nec-philips.com

UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications. www.nec-philips.com UNIVERGE SV8100 Den ultimative løsning til Unifi ed Communications www.nec-philips.com Indhold 3 Hvorfor vælge SV8100? Hvorfor NEC? 4 Kraftfuld og alsidig 5 Kommunikationsservere 6 Digitale- og IP-terminaler

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Automation and Drives Nr. 2 juni 2005 A&D INFORMATION. Fremtidsrettet produktion kræver innovativ automation

Automation and Drives Nr. 2 juni 2005 A&D INFORMATION. Fremtidsrettet produktion kræver innovativ automation Automation and Drives Nr. 2 juni 2005 A&D INFORMATION Fremtidsrettet produktion kræver innovativ automation Indholdsfortegnelse 2 3 Automation billigere i Danmark 4 Fremtidsrettet produktion kræver innovativ

Læs mere

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Kompakte kondenserende kedler for oliefyring Effektområde: 18 27 kw [ Buderus ] Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik Varme er vores element Dit trumfkort,

Læs mere

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol Carl F er en dansk familieejet virksomhed med stærke traditioner. Siden 1881 har virksomheden leveret beslag til den danske byggebranche. Virksomheden er idag leverandør og servicepartner af totalløsninger

Læs mere

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE PROTECTION. Interactions. Information. Infrastructure. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #2 2006 NETVÆRKETS GRÆNSER FORSVINDER INFORMATIONER MÅ SIKRES PÅ DATANIVEAU TEMA MOBIL SIKKERHED

Læs mere

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING Hvordan finder jeg mere information om DM Software? Brochurer som denne tjener deres formål. Men dialog er nu en gang bedst, når den foregår mellem levende mennesker. Derfor er du meget velkommen til at

Læs mere

Hvilke fordele kan din virksomhed få med en effektiv administrativ løsning?

Hvilke fordele kan din virksomhed få med en effektiv administrativ løsning? Her finder du Navision Australien Belgien Canada Danmark Finland Frankrig Holland Indien Island Italien Litauen Norge Polen Portugal Rusland Schweiz Singapore Slovenien Spanien Storbritannien Sverige Sydafrika

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

insight Fotoceller på bus Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP Positionsjustering for hurtigt produktskifte 2005 www.sick.

insight Fotoceller på bus Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP Positionsjustering for hurtigt produktskifte 2005 www.sick. insight 1 2005 SICK kundemagasin Fotoceller på bus Første pakkemaskine med informationssensorer side 6 Positionsjustering for hurtigt produktskifte Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP se side

Læs mere

Kvalitet Innovation Funktionalitet Fleksibilitet

Kvalitet Innovation Funktionalitet Fleksibilitet Kvalitet Innovation Funktionalitet Fleksibilitet BEWATEC Bedre idéer bedre kommunikation BEWATEC Kvalitet Innovation Funktionalitet Fleksibilitet BEWATEC Kommunikationstechnik GmbH blev grundlagt i byen

Læs mere

Brugervejledning. SmartAir TS1000. Administrationssoftware

Brugervejledning. SmartAir TS1000. Administrationssoftware Brugervejledning SmartAir TS1000 Administrationssoftware Copyright 2006 - Ruko A/S Ruko A/S Marielundvej 20 DK - 2730 Herlev DENMARK Telefon: +45 44 54 44 54 Hotline: +45 44 54 46 00 Fax: +45 44 54 44

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

RISIKOSTYRING MEGET MERE END BLOT IT-SIKKERHED DE NYE TRUSLER KAN SKADE TILLIDEN TIL VIRKSOMHEDEN ALVORLIGT TEMA: SIKKERHED & RISIKOSTYRING

RISIKOSTYRING MEGET MERE END BLOT IT-SIKKERHED DE NYE TRUSLER KAN SKADE TILLIDEN TIL VIRKSOMHEDEN ALVORLIGT TEMA: SIKKERHED & RISIKOSTYRING CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2007 Benny Krönfeldt, koncernsikkerhedschef hos Saab: Et sikkerhedscenter giver Saab kortere søgetid og forbedret sikkerhed SYMANTEC MOBILE CENTER OF

Læs mere

IF-6020-Tidsregistrering. Tidsregistrering med IF-6020-Time: Et stærkt grundlag for effektiv arbejdstids-administration

IF-6020-Tidsregistrering. Tidsregistrering med IF-6020-Time: Et stærkt grundlag for effektiv arbejdstids-administration IF-6020-Tidsregistrering Tidsregistrering med IF-6020-Time: Et stærkt grundlag for effektiv arbejdstids-administration IF-6020-Tidsregistrering > kompetent markedsleder Interflex, en stærk partner siden

Læs mere

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet

Plus: Er du parat til. Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder. Microsoft Office 2010 Øget fleksibilitet via Internettet M a m u t M a g a z i n e F o r å r 2 0 1 0 Et kundemagasin med fokus på at forenkle hverdagen Er du parat til netskyen? Din nye databaseplatform Sikker backup og nye muligheder Microsoft Office 2010 Øget

Læs mere

Store krav til fremtidens netværk

Store krav til fremtidens netværk Solar Kommunikation INFO Nr. 2 2002 Sådan får du flere kunder side 10 Nyt katalog mere brugervenligt side 11 Store krav til fremtidens netværk Tema om dataelektronik side 2-7 Netværket er basis for udvikling...

Læs mere

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN

DÄCKDATA DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN DÄCKDATA FULDKOMMENT OVERBLIK MED DÆKHOTELLET PRISLISTER & LEVERANDØRER ALTID ONLINE ONLINE BESTILLINGER SMS-SERVICE DET FØRENDE SYSTEM INDENFOR DÆKBRANCHEN VELKOMMEN! Der er sket meget siden, jeg grundlagde

Læs mere

TemA! remote access er en døråbner til en verden af muligheder side 8 TIDSSKRIFT FOR DANSK AUTOMATIONSSELSKAB 02 2011 MAJ

TemA! remote access er en døråbner til en verden af muligheder side 8 TIDSSKRIFT FOR DANSK AUTOMATIONSSELSKAB 02 2011 MAJ 02 2011 MAJ TemA! remote access er en døråbner til en verden af muligheder side 8 2 remote access automation i en global verden 3 uvidenhed og mangel på vision koster kunderne dyrt 4 ErFa Gruppe om SaFETY

Læs mere

Kære kunde og samarbejdspartner

Kære kunde og samarbejdspartner Expect a lot. DK 2 / 3 Kære kunde og samarbejdspartner APCOA PARKING er en servicevirksomhed med over 40 års erfaring inden for parkeringsadministration og derfor ved vi, hvad der er vigtigt for dig som

Læs mere

Indsats mod. To intensive teknikdage i København. årets vigtigste event inden for sikkerhed. Stigende problemer med træ-tyveri. Produkter på Sectech

Indsats mod. To intensive teknikdage i København. årets vigtigste event inden for sikkerhed. Stigende problemer med træ-tyveri. Produkter på Sectech Det officielle fagblad for Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring Nyhedskanalen Et produkt fra for et sikrere samfund nummer 5 2012 Man skal ikke tro på alt i avisen Hvordan skal man bruge

Læs mere

GPS - Geometriske Produkt Specifikationer - GPS-matrix systemet

GPS - Geometriske Produkt Specifikationer - GPS-matrix systemet GPS - Geometriske Produkt Specifikationer - GPS-matrix systemet Hvorfor dette GPS-hefte? GPS er for mange noget nyt og ukendt. I dette GPS-hefte kan du læse om, hvad GPS er, hvilke fordele GPS medfører

Læs mere

Ny inspiration til jeres mødelokaler

Ny inspiration til jeres mødelokaler AV-NYT Ny inspiration til jeres mødelokaler Atea AV er jeres leverandør af AV-udstyr Brug vores erfaring og know how og få topmoderne mødelokaler Interaktiv projektor EPSON EB455WI Epson projektor med

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 ARX åbner for nye muligheder ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi systemet

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Brugervejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Brugervejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Brugervejledning Sikkerhedsforanstaltninger Læs disse enkle retningslinjer. Overtrædelse af reglerne kan være farligt eller ulovligt. Yderligere oplysninger finder

Læs mere