DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG."

Transkript

1 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN 06 FILOSOFI 08 DET MODULOPBYGGEDE 10 TRANSPONDERMEDIER 14 LÅSE 16 LÅSE LÅSECYLINDRE 18 LÅSE SMART HANDLE 20 LÅSNINGAR SMART RELAY 22 MULTINETVÆRK 24 SOFTWARE 26 REFERENCER 28 ØKONOMI 30 KONTAKT

3 4 Virksomheden SIMONSVOSS NØGLEFRI VERDEN: TEKNOLOGIER, SOM DU FÅR GAVN AF. Med sine innovationer er SimonsVoss foregangsmand inden for digital adgangskontrol. Adgangskontrol med nye dimensioner. Hos SimonVoss har vi sat os for at gøre dit liv og arbejde sikrere, mere komfortabelt og mere økonomisk med vores system. Det har vi gjort ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integrere adgangskontrolfunktioner. SimonsVoss sætter internationale standarder. Vores ide om en digital transponder i stedet for den almindelige nøgle er slået igennem over hele verden. Vi har ført denne vision med vores radiostyrede, trådløse låse- og adgangskontrolsystem ud i livet med succes og konsekvens. SimonsVoss er således ubestridt den teknologisk ledende på det hurtigt voksende marked for digitale, batteridrevne låse- og adgangskontrolsystemer. Mere end installerede systemer over hele verden dokumenterer, at vores vision allerede er blevet en realitet. Omfattende tilstedeværelse i et stort antal lande I Østrig, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien, Sverige, BeneLux-landene, Singapore, Mellemøsten og USA er SimonsVoss med stor succes repræsenteret med lokale afdelinger. Hovedsædet i Unterföhring ved München rummer administration, centralafdelinger og udviklingsafdeling. I Petersberg ved Jena befi nder produktion og logistik sig. Ansvaret for denne udvikling og for kommende, fremtidsorienterede sikkerhedsløsninger har Ludger Voss (CTO), Hans-Gernot Illig (CEO) og Bernd Quade (CFO).

4 6 Filosofi INNOVATIV TRANSPONDERTEKNOLOGI: BEGEJSTRER MENNESKER. SimonsVoss omsætter de bedste idéer for din sikkerheds skyld. Det afgørende er pålidelighed og hastighed. System 3060 er mere end blot et produkt. I forreste række står mennesket. Mennsker, der anvender digitale låsesystemer. Mennesker, der bestemmer sig for mere sikkerhed, komfort og økonomi. Mennesker, der udvikler, producerer og markedsfører vores aktive transponderteknologi. Alle mennesker, der dagligt vil lade visionen om Keyless World blive til virkelighed. Fremragende teknologier med udmærket design. Vi foretager en kontinuerlig udvikling af vores produkter. Herunder hører ikke blot de indre værdier af vores innovationer, men også deres design. For kun med kombinationen af begge dele opfylder vi vores kunders høje krav til en løsning af høj kvalitet. Resultatet er en førsteklasses, komfortabel teknik i et perfekt design, der passer ideelt ind i både de mest moderne og klassiske omgivelser. Også internationale juryer anerkender SimonsVoss idé og vision: Mange innovations- og designpriser, heriblandt red dot design award, dokumenterer vores produkters kvalitet og succes.

5 8 Det modulopbyggede system 3060 DET MODULOPBYGGEDE : GIVER DIG EKSTRA SIKKERHED MED VÆRDIFULDE FORDELE. TRANSPONDER- MEDIER LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Problemet. Uanset om man er en mellemstor virksomhed, koncern, laboratorium, institut, hospital, bank eller ministerium alle steder lægges der stor vægt på sikkerhed. I tidens løb sammensættes derfor de mest forskelligartede systemer: Forskellige, mekaniske låsesystemer, identifi kationsmedier, adgangskontrol- og tidsregistreringssystemer, garagestyring og kantineafregning. At bevare kontrollen i sådanne tilfælde er næppe, eller kun med stort besvær, muligt. Samtidig bindes der ressourcer og bruges tid og penge. MULTINETVÆRK SOFTWARE Løsningen. System 3060 sætter de enkelte komponenter fl eksibelt sammen, og tilbyder dig skræddersyede adgangs-, registrerings-, hændelses-, styrings- og overvågningsfunktioner. Et tryk på en knap er tilstrækkeligt, og straks låser du de ønskede døre, porte, elevatorer, tælleapparater og sågar skrivebordsskuffer op. Systemet registrerer og gemmer samtidig fuldautomatisk alle adgange. Det administrerer alt i et overskueligt værktøj, hvormed du til enhver tid kan reagere hurtigt på ændringer. En software bliver din kommandocentral for adgang, alarm og meget mere. Og kan naturligvis netværkskobles uden ledninger. DINE VIGTIGSTE FORDELE. Hurtig, trådløs implementering: Det trådløse system kan også efterinstalleres til en fornuftig pris. Enkel tilpasning: System 3060 er modulopbygget og strækker sig fra det enkle, digitale låsesystem på enkelte døre til netværksforbundet, pc-styrede adgangskontrolsystemer. Du kan til enhver tid ændre og udvide det. Nye planer realiserer vi med en minimal indsats og en overskuelig dokumentation. Komplet sikkerhed: Den radiostyrede dataoverførsel lever op til det aktuelle, tekniske niveau. Beskyttelse mod hærværk garanteres af den aktive transponderteknologi. Mistede transpondere blokeres straks i systemet og udgør dermed ingen sikkerhedsrisiko. Central styring: Afhængig af kravene styrer systemet også din bygningssikkerhed online fra ethvert sted i verden. Med en udspekuleret software omsætter du enhver ændring til realtid og beskytter for alle tilfældes skyld straks mod uvedkommende adgang og yderligere skade God økonomi: Lave følgeomkostninger, minimalt administrations- og vedligeholdelsesarbejde og en glædeligt lang brugsperiode kompenserer hurtigt for din investering i et digitalt låsesystem. Dermed sparer du også omkostningerne til ekstra adgangskontrolsystemer, for denne funktion er allerede integreret i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060.

6 10 System 3060 Transpondermedier TRANSPONDERMEDIER UNIVERSELLE TRANSPONDERMEDIER: UNIVERSELT ANVENDELIG. En digital nøgle til alle systemer. Aktiv transponder eller passivt SmartCard, PinCode-tastatur eller biometrisk væglæser du vælger det optimale identifi kationsmedie til dit låsesystem og til enhver opgave. De frit programmerbare sendere aktiverer låse afl ytningssikkert pr. radio. Der gives kun adgang med en gyldig adgangsrettighed. I låseplanen kan du med et museklik hurtigt og bekvemt spærre mistede transpondere og ændre adgangsrettigheder. Med din transponder kan du ikke kun betjene op til syv af hinanden uafhængige låsesystemer, men du kan også registrere dine arbejdstider og f.eks. betale i kantinen. Transponderen er forfalskningssikker og fås i forskellige varianter. TRANSPONDER Blå, rød eller brun, med påklæbet hus eller fortløbende nummerering. Som adgangskodeeller brandvæsen transponder, eksplosionsbeskyttet eller med ekstra chip der er næsten ingen grænser for valgmulighederne. Administrer med transponderen hele låse, og åbn med et højeffektivt batteri døre og porte op til 1 million gange.

7 12 System 3060 Transpondermedier COMPACT READER Med CompactReader kan du i system 3060 anvende kontaktfrie SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. Desuden kan du anvende de nye passiv-varianter af den digitale låsecylinder og SmartHandle. PIN CODE Åbn dørene med en 4- til 8-cifret kode. Du kan anbringe det superfl ade PinCode-tastatur trådløst indendørs og udendørs og endog montere det på glas. Spar tid og omkostninger ved at tildele indgangsdøren en speciel kode i forbindelse med konferencer eller aftenmøder og sende den til deltagerne sammen med indbydelsen. BIOMETRILÆSER Q3008. Har du glemt din transponder? Det er ikke noget problem, hvis du anvender den biometriske væglæser Q3008. Beskyt enkelte, sikkerhedsrelevante lokaler med op til 50 brugere, ekstra med Q3008. Ved monteringen af den batteridrevne Q3008 skal du ikke trække en eneste ledning! Det betyder, at du til enhver tid kan eftermontere den i et bestående system 3060.

8 14 System 3060 Låse LÅSE DIGITALE LÅSEANORDNINGER: LET AT INTEGRERE. LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Adgangskontrol på den lette måde, til enhver gængs låsesituation. Modstykkerne til din transponder er den digitale låsecylinder, SmartHandle og SmartRelay. De kan programmeres frit og er batteridrevne. En langvarig og omkostningskrævende ledningsføring er overfl ødig. Du kan eftermontere produkterne hurtigt og uden det store arbejde. Ved hjælp af radiostyring oplåser du døre, porte, bomme og meget mere. I den forbindelse kan du registrere hver bruger. Løsningen kan uden problemer integreres i dine eksisterende systemer og fremmede systemer, og kan enten bruges passivt vha. kort eller aktivt med transponder. Låsecylindre, SmartHandle og SmartRelay er direkte netværkskompatible.

9 16 System 3060 Låse Låsecylindre LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITAL LÅSECYLINDER Multifunktionel og let at montere. Låsefunktionen er en del af den digitale låsecylinders standardprogram. Den indeholder ligeledes adgangskontrolfunktioner med hændelseslog af adgange, tidszonestyring, Eventmanagement og dørovervågning det udvider dine muligheder betydeligt. Monteringen klares let og enkelt helt uden ledninger. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Den digitale låsecylinder fås i forskellige varianter, inklusive halvcylinder. Den rummer løsninger til alle gængse dørsituationer i din virksomhed. De digitale låsecylindres høje standard er bekræftet med certifi ceringen fra VdS (Verband der Schaderversicherer), BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informatinstechnik) og SKG. DIGITAL LÅSECYLINDER 3061 SC. Smarte teknologier sørger for talrige muligheder. Den nye SmartCardcylinder er en kombination af en digital standard-simonsvosscylinder og en RFID-knop. Dermed åbnes mulighederne i den innovative SimonsVoss-verden for brugere af SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Uanset om vi taler om direkte eller virtuel netværksforbindelse, aktive transpondere eller passive kort, globalt, trådløst netværk i Simons- Voss WaveNet eller kombination med eksisterende SimonsVosssystemer, så er alt muligt.

10 18 System 3060 Låse SmartHandle LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART HANDLE Langskiltet, der giver dig den fulde kontrol. Det digitale langskilt SmartHandle 3062 kommunikerer i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 berøringsfrit med dine identifi kationsmedier og styrer adgangen for op til brugere efter sted og tid. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger Derudover kan du enten bruge det direkte netværkskoblet, online eller integrere det i et G2-baseret, virtuelt SimonsVoss-netværk. DIGITALT SMART HANDLE 3062 SC. Mulighed for dobbelt anvendelse. SmartHandle 3062 SC giver dig samme komfort som den aktive variant. Det adskiller sig i kraft af sin integrerede RFID-læser, der kan læse SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire standard. Det betyder, at du ud over den aktivie styring vha. transponder også kan anvende passive kort. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Intelligent og smuk på samme tid. SmartHandle 3062 fra SimonsVoss kombinerer intelligente adgangskontrolfunktioner med et elegant og ergonimisk udseende. Med sit smalle, fl ade design blev det af den højt estimerede ekspertjury tildelt red dot design award. Enkel montering uden boring. Batteriskiftcyklusserne er på op til 10 år. Den hurtige, enkle SnapInmontering af SmartHandle 3062, fuldstændigt uden ledninger og uden at bore i dørene, er enestående. Monteringsarbejdet reduceres vha. et patentanmeldte princip primært til fastgørelsen af beslaget med en enkelt skrue. På den måde sikres det, at det sidder permanent og absolut fast.

11 20 System 3060 Låse SmartRelay LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART RELAY Et allround-relæ til de mest forskelligartede opgaver. På låse uden cylinder overtager det digitale SmartRelay 3063 funktionen som adgangskontrollæser eller nøgleafbryder. I system 3060 åbner det elbetjente døre, porte samt bomme, og tænder/ slukker lys, varme og maskiner. Det sender transponderdata til fremmede systemer, som f.eks. din tidsregistrering, kantineafregning eller dit Facility Management. Kombineret med en CompactReader kan det læse både transpondersignaler og SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. Topdesign inkluderet. I sit nye hus fremstår det gennemprøvede SmartRelay elegant, og det falder ubemærket ind i omgivelserne. Det modtog for sit fremragende design red dot design award.

12 22 System 3060 Multinetværk MODULOPBYGGET MULTINETVÆRK: SIKKERT, VARIABELT, UDEN LEDNINGER. MULTINETVÆRK Optimalt beskyttede forbindelser. Virtuelt netværk, TCP/IP-netværk eller WaveNet-radionetværk Simons- Voss har i løbet af de seneste 10 år konsekvent videreudviklet netværksteknologien. Ved hjælp af det modulopbyggede systemdesign kan de enkelte netværksvarianter frit kombineres med hinanden. Vi tilbyder dig det rigtige netværk, der præcist opfylder dine krav. Dine fordele kort og præcist. Alle komponenter i system 3060 kan til enhver tid problemfrit netværkskobles trådløst også efterfølgende. Systemadministration, dørovervågning og aktivering af fremmede systemer sker centralt. Der kan ligeledes tilføres systemfremmede signaler. Den medfølgende Eventmanager overtager desuden analysen af fejlmeldinger. Network Inside. Det enestående WaveNet, netværksforbinder komponenterne i det digitale låseog adgangskontrolsystem 3060 trådløst. Network- Inside-cylinderen har alle netværkskomponenter integreret, kan aktiveres direkte og muliggør derved en direkte netværkskobling. Du kan anvende Network- Inside-cylinderen som gateway i det virtuelle netværk og sende informationer til andre døre, eller stille dem til rådighed for systemadministratoren. Til eftermontering af digitale låsecylindre modtager du fra SimonsVoss specielle netværkskopper.

13 24 Software SOFTWARE OG PROGRAMMERING TIL DIN NØGLECENTRAL: TIL ENHVER TID TILGÆNGELIG WORLDWIDE. SOFTWARE Locking-System-Management LSM, den skræddersyede softwareløsning til dit låsesystem. Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 består af en række intelligente komponenter. Locking- System-Management-softwaren er det altomfattende element, der gør det muligt at udføre alle opgaver hurtigt og komfortabelt: Udlæsning af transpondere, programmering af låsecylindre, udlæsning af adgange. Jo mere komplicerede kravene er, desto mere omfattende skal softwaren være udbygget. Til standardopgaver har du kun brug for en enkel software. En koncern med afdelinger over hele verden har brug for en højeffektiv pakke. Kompatibiliteten af de enkelte versioner sikrer din fremtid. Ukompliceret systemadministration med intelligente funktioner. LSM sammensætter du af udgaver og moduler ud fra dine krav. Basis udgøres af LSM Basic Edition, hvormed du kan administrere op til transpondere og låse samt op til 100 tidszonegrupper. Importér allerede eksisterende lister. Bevar overblikket med afbildningen af bygninger og organisationsstrukturer. Med ekstra moduler fremstiller du hierarkiniveauer og på den måde kan du se, hvordan du kan arve rettigheder. Du gør din LSM netværkskompatibel fl erbruger, og multiclient kompatibel. Med en hændelseslog af alle ændringer skaber du revisionssikkerhed. I adgangskontrolsystemer med fl ere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet-radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt. SmartCD. Brug SmartCD-programmeringsenheden til tilslutning til en pc eller en laptop via et USB-stik. Eller forbind den via bluetooth med din PDA eller notebook. Låseplan. LSM er en modulopbygget software til adgangsstyring og bygningsautomatisering. Den afbilder bygningsstrukturer og personhierarkier, og gør det muligt for dig at tildele rettigheder. Med de omfattende søgeog fi lterfunktioner kan låsesystemet inddeles differencieret. Du kan få LSM både som enkeltbrugerløsning og som fl erbruger- og multiclientkompatibel.

14 26 Referencer KUNDER AF RANG OG NAVN: TILLID TIL SIMONSVOSS. I det bedste selskab. Der er allerede mere end to millioner SimonsVoss-transpondere i brug over hele verden: Blidt, energisk, sindigt, tempofyldt. Og overalt sørger det digtitale låsesystem for pålidelig sikkerhed og en økonomisk adgangs- og bygningsstyring. Vores referencer bestående af virksomheder, institutioner og myndigheder taler for sig selv. Allianz Arena er en supermoderne bygning med de største krav til sikkerhed og fl eksibilitet. Derfor har vi tidligt besluttet os for system 3060 fra SimonsVoss. Systemet omfatter mere end 1800 digitale låsecylindre og transpondere. (Alexander Pieper, tidligere leder af marketing og public relation, Allianz Arena München GmbH) Referencer (uddrag). :: Adidas, Herzogenaurach :: Airbus Deutschland, Finkenwerder :: Allianz Arena, München :: Atlantic-View Teneriffa, Spanien :: Bayerns statslige ministerium for undervisning og kultur, München :: Erhvervsbrandvæsen, Würzburg :: BMW Automobile de Beier, Holland :: Brenner Autobahn, Trient, Italien :: Forbundsforvaltningsdomstol, Leipzig :: Dalí ustillingen, Berlin :: Deloitte & Touche, Düsseldorf :: Deula uddannelsescenter, Warendorf :: Deutsche Bücherei, Leipzig :: E.ON Avacon, Helmstedt :: EADS, Augsburg :: Fachhochschule Stralsund :: Lufthavnen i Düsseldorf og Köln Bonn :: Gesamthafendriftsselskab, Hamburg :: Hamburg højbane, Hamburg :: Handelskammer, Gibraltar, Spanien :: Heinrich-Braun-sygehuset i Zwickau :: Helios Kliniken Gruppe, Berlin :: HSE Stadtentwässerung (kloakering), Hamburg :: HypoVereinsbank UniCredit Group, München :: InBev Tyskland, Bryggeri Beck, Bremen :: Institut for kræftforskning ved AKH, Wien, Østrig :: Kliniken Dr. Erler, Nürnberg :: Universitetsklinikken München :: Köln trafi kselskaber :: Hospitalet Borgo Valsugana, Trento, Italien :: Kredsforvaltning St. Wendel :: Kunsthochschule Berlin :: Kunstmuseum Stuttgart :: Landesbank Baden-Württemberg, Stuttgart og Karlsruhe :: Delstatshovedstad München kredsforvaltningsreferat :: Mercedes-Benz-afdeling, München :: Politiet i Bremen :: Roche Diagnostics, Mannheim :: Siemens PG, Duisburg :: Sparkasse Gera-Greiz :: Sparkasse Ingolstadt :: Theodor-Heuss-Kaserne, Stuttgart :: TÜV Rheinland-Westfalen, Essen :: UAE Exchange Center, Dubai :: Universitetet i Leipzig :: Universitet i Marburg :: Vivotecnia Research Tres Cantos, Madrid, Spanien :: Volksbank Bremen-Nord :: VW Volkswagenwerk, Dresden :: Zellstoff Stendal, Arneburg

15 28 Økonomi RENTABILITET, KORT OG KLART: SIKKERT, HURTIGT OG KOMFORTABELT. Individuelle variable, kalkulerbare omkostninger. Enhver virksomhed har sin egen historie når det kommer til sikkerhed: Et låsesystem sættes sammen med en adgangskontrol. Flere bygninger med forskellige låsesystemer skal vokse sammen. Ud fra enkelte løsninger skal der opstå et transparent system. Hovednøglen til et forskningslaboratorium eller en produktion mistes, og fi rmaet kan ikke vente seks uger på et nyt låsesystem. Dette er blot nogle eksempler på situationer fra praksis, som der fi ndes en perfekt løsning på: det digitale låsesystem Da det er trådløst, kan det installeres på meget kort tid. Med integreret adgangskontrolsystem og grænsefl ader. Du kan let beregne omkostningerne til konventionelle låsesystemer: Slid, dyrt reservedelslager, fremstilling af ekstra nøgler samt reservecylindre. Hertil kommer ekstra omkostninger til planlægning, administration og dokumentation ofter til fl ere parallelle låsesystemer, år efter år. Med SimonsVoss går regnestykket op for dig. På grund af lave følgeomkostninger og den meget store tidsbesparelse i forbindelse med planlægning, administration og dokumentation tjener din investering i et digitalt låsessystem fra SimonsVoss sig hurtigt ind. Erfaringerne fra et stort antal projekter viser, at et digitalt låsesystem kan være amortiseret efter cirka tre år. Særdeles budgetvenligt: Som følge af modulopbygningen vokser systemet trin for trin med dine nye krav, hvilket giver dig en optimal investeringssikkerhed.

16 30 Kontakt SIMONSVOSS ÖVER HELA VÄRLDEN. TYSKLAND HOVEDKONTOR: SimonsVoss Technologies AG Feringastrasse Unterföhring Tel Fax Copyright 2012, SimonsVoss Technologies AG, Unterföhring Vi forbeholder os alle rettigheder. Tekst, billeder og grafi kker er omfattet af loven om ophavsret. Indholdet af denne brochure må ikke kopieres, distribueres eller ændres. Du fi nder bindende, tekniske data i vores systemhåndbog. Forbehold for tekniske ændringer. TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies AG Eichenweg Petersberg BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat CX Schiphol Holland Tel Fax FRANKRIG SimonsVoss Technologies SAS Immeuble Les Portes de Paris 1/3, Rue du Rempart Noisy le Grand Tel Fax ITALIEN SimonsVoss Technologies AG Via Torino 2 Milano Tel Fax NORDISKE LANDE SimonsVoss Technologies AG Ostermalmstorg 1 Stockholm Sverige Tel Fax SCHWEIZ SimonsVoss Technologies AG Dreikönigstraße 31a 8002 Zürich Tel Fax SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre Bilbao Tel Fax STORBRITANIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton Leeds LS15 8ZA Tel Fax ØSTRIG SimonsVoss Technologies AG Kärntner Ring Wien Tel Fax ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 151 Lorong Chuan New Tech Park #05-02 (Lobby B) Singapur Republic of Singapore Tel Fax MELLEMØSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel Fax NORDAMERIKA Accutech-Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free (866)

17 32 DK SIMONSVOSS TECHNOLOGIES AG Feringastrasse Unterföhring Tyksland Tel Fax

Sikker hånd om adgangsforvaltning!

Sikker hånd om adgangsforvaltning! Sikkerhed i finansverdenen Sikker hånd om adgangsforvaltning! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PENGEINSTITUTTER. SIKKERHED FØRST OG FREMMEST OGSÅ VED ADGANGSSTYRING. HØJE SIKKERHEDSKRAV

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Juli 2015 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

Adgangsstyring tæt på borgerne!

Adgangsstyring tæt på borgerne! Sikkerhed hos offentlige myndigheder og kontorer Adgangsstyring tæt på borgerne! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG INSTITUTIONER. STOR BORGER- NÆRHED MEDFØRER RISICI.

Læs mere

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION.

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. KLINIKKEN MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Uanset om der er tale om en ulykke eller sygdom, en fødsel eller behov for pleje:

Læs mere

Perfekt styring af adgang lær hvordan!

Perfekt styring af adgang lær hvordan! Sikkerhed i uddannelsessystemet Perfekt styring af adgang lær hvordan! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SKOLER OG UNIVERSITETER. UDDANNELSES- INSTITUTIONER STILLER HØJE KRAV OGSÅ TIL ADGANGS-

Læs mere

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT.

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN 1.2012 PAGE Seite 1 I hjertet af det fortryllende Spreewald i Brandenburg ligger Reha- Zentrum Lübben. Med sin idylliske placering, supermoderne

Læs mere

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security.

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security. Produktkatalog. Starter-System The finest in keyless security. ÅBNE OG Aflåse UDEN NØGLE: TRÅDLØST HELT ENKELT! HÆNG DERES GAMLE NØGLE PÅ KNAGEN... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 40 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAIS DIGITAL SMART RELAY 3063 G1 G2 Det digitale SmartRelay 3063 har funktion som en adgangskontrollæser eller

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 12 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING TRANSPONDER 3064 G1 G2 Blå, rød eller brun, med sammenklæbet

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG 1 2 Gør det nemt for Dem selv med hensyn til sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og adgangssystem 3060 fra SimonsVoss. 3 INDHOLD 04 VIRKSOMHEDEN

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Feb 2015 2 Indholdsfortegnelse 1 SIKKERHEDSANVISNINGER 3 2 GENERELT 4 2.1 FUNKTIONSMÅDE 4 2.2 INTEGRERING AF TRANSPONDEREN I FORSKELLIGE

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock Projekt PRJ177 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY.

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. 2 04 SYSTEM 3060 06 G2-BASEREDE SYSTEMER AKTIV- TEKNOLOGI PASSIVE SMART CARD- TEKNOLOGI MULTINETWORKING 11 IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

Kvikguide Starter System 3.2

Kvikguide Starter System 3.2 3.2 Indholdsfortegnelse ii / 12 Indholdsfortegnelse 1 Leverancen omfatter... 3 2 Forudsætninger... 4 3 De første trin... 5 4 Information og hjælp... 12 1 Leverancen omfatter 3 / 12 1 Leverancen omfatter

Læs mere

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa Rowa Automatiseringssystemer Innovation inden for medicinadministration Rowa R innova 68 03 09 14 OUR VISION OUR MISSION VORES VÆRDIER 03 VORES VISION Med hver enkelt teknologisk ti n ønsker vi at bidrage

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 ARX åbner for nye muligheder ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi systemet

Læs mere

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning med skyggekort Dansk brugervejledning December 2010 SmartAir Solo er til steder hvor der ønskes elektronisk adgangskontrol til et begrænset antal brugere, uden at der skal føres kabler til dørene. Funktion

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning LK FUGA Kontakt til det enkle og det klassiske Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning Det klassiske design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram

Læs mere

Lær at elske af- og sporstikning

Lær at elske af- og sporstikning Lær at elske af- og sporstikning Og oplev en optimeret produktion med intelligente, pengebesparende løsninger Med sin mangfoldighed af bearbejdningsoperationer og talrige applikationstilpassede værktøjer

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Berøringsfrie løsninger. Netværksbaseret Låsesystem ET MEDIE, EN TEKNOLOGI... UENDELIGE MULIGHEDER

Berøringsfrie løsninger. Netværksbaseret Låsesystem ET MEDIE, EN TEKNOLOGI... UENDELIGE MULIGHEDER Berøringsfrie løsninger Netværksbaseret Låsesystem ET MEDIE, EN TEKNOLOGI... UENDELIGE MULIGHEDER et medie en teknologi uendelige muligheder... SALTO introducerer XS4 RFID-systemet, et nyt koncept inden

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system Ruko CLIQ - Kom godt i gang med CLIQ Form. 8236/03.08/1.000 En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Læs mere

PDA bluetooth/ wireless LAN

PDA bluetooth/ wireless LAN systemet smart-house bygger på Dupline-systemet, der er et såkaldt bus-system. Det vil sige en installationsbus, der i to ledninger sender signaler rundt i huset til diverse afbrydere, termostater, sensorer,

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

IMAGEBROCHURE DK PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

IMAGEBROCHURE DK PERFORMANCE FOR SIMPLICITY IMAGEBROCHURE DK PERFORMANCE FOR SIMPLICITY 2 FORRETNINGSLEDELSE PERFORMANCE FOR SIMPLICITY Dr. Sven Bär Administrerende direktør ESYLUX GmbH Peter Kremser Administrerende direktør ESYLUX GmbH Mareks Peters

Læs mere

KeyWatcher Touch. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé 125-127 DK-2610 Rødovre Telefon +457010 5588. Version 150411

KeyWatcher Touch. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé 125-127 DK-2610 Rødovre Telefon +457010 5588. Version 150411 er et netværksbaseret modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem, hvornår og hvor der reelt er fjernet

Læs mere

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual secure open Kode & Mifare CM1000 Mykey - Art. Nr: 480010 (sort), 480011 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482010 (sort), 482011 (hvid) Brugermanual CM1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk RMIG RM Papirkurve 1108B www.rm-papirkurve.dk Serie 200 Se flere farver på www.rm-papirkurve.dk RM pick-up til affaldssortering, Type 223 (14 liter) mat sort (RAL 9011) fx til batterier eller organisk

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

SIKOM. MM SIKOM A/S Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001

SIKOM. MM SIKOM A/S Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Sikkerhed SIKOM & Kommunikation MM SIKOM /S Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Effektiv kommunikation til mange forskellige behov produktet systemet er designet til at simplificere

Læs mere

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol Carl F er en dansk familieejet virksomhed med stærke traditioner. Siden 1881 har virksomheden leveret beslag til den danske byggebranche. Virksomheden er idag leverandør og servicepartner af totalløsninger

Læs mere

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand The world s favourite lock User Manual An ASSA ABLOY Group brand 1 Tak for at de valgte Yale Doorman Denne manual, quick guiden og installations manualen, sikre at produktet anvendes sikkert og korrekt,

Læs mere

Offline & Online læsere i komplet låsesystem økonomisk og fleksibel adgangskontrol

Offline & Online læsere i komplet låsesystem økonomisk og fleksibel adgangskontrol Offline & Online læsere i komplet låsesystem økonomisk og fleksibel adgangskontrol Vores mest anvendte offline læsere: PrimaLock & SensoLock FlexAir adgangssystem er enestående, fordi samme platform bruges

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Lava. Perfekt pasform. resultater. Æstetiske. Zirkoniumoxid kroner og broer 3M ESPE

Lava. Perfekt pasform. resultater. Æstetiske. Zirkoniumoxid kroner og broer 3M ESPE Lava 3M ESPE Zirkoniumoxid kroner og broer Perfekt pasform Æstetiske resultater Naturligt udseende hætte fremstillet af meget stabilt zirkoniumoxid Hætten er hvid, men kan før sintring indfarves individuelt

Læs mere

HAPERO. BALANCE / FLASH 15 kw / 25 kw / 35 kw F I R E. Fyrrums version Stueversion ENERGIETECHNIK GMBH PLUG INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK

HAPERO. BALANCE / FLASH 15 kw / 25 kw / 35 kw F I R E. Fyrrums version Stueversion ENERGIETECHNIK GMBH PLUG INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK HAERO ENERGIETECHNIK GMBH LUG & C E R T I F I C A T E FOR MECHANISM & SOFTWARE DESIGN F I R E L U G A N D F I R E. E U INSTITUT FÜR BRANDSCHUTZTECHNIK BALANCE / FLASH 5 kw / kw / 35 kw s version Stueversion

Læs mere

Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1

Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1 Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart Scala : Aptus Dørtelefoner Vores dørtelefoner hjælper beboernes gæster med at finde vej - samtidig med at de er husets dørvogter, hvilket skaber trygge og hyggelige

Læs mere

PROCESAUTOMATISERING ALARMSYSTEM MED SMS-ALARMERING TIL OLIE-/BENZINUDSKILLERANLÆG

PROCESAUTOMATISERING ALARMSYSTEM MED SMS-ALARMERING TIL OLIE-/BENZINUDSKILLERANLÆG PROCESAUTOMATISERING ALARMSYSTEM MED SMS-ALARMERING TIL OLIE-/BENZINUDSKILLERANLÆG ANVENDELSESEKSEMPLER VED EN ALARMSITUATION OVERFØRES ALARMSIGNALET SOM SMS VIA ET INDBYGGET MODEM GSM-ALARMSYSTEMER GSM-alarmsystemerne

Læs mere

Myk by ey CONLAN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 #

Myk by ey CONLAN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 # Mykey by CONLAN 1 4 2 5 3 6 7 8 9 0 # Mykey Et troværdigt binde-led imellem mennesker og miljø De tunge nøglebundters tid er forbi. Nøgleløs adgang vinder indpas i både hjemlige og professionelle rammer.

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

Lysstyringssystemer Applikationer. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Lysstyringssystemer Applikationer. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s fleksibilitet brugervenlighed energibesparelse Lysstyringssystemer Applikationer P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Lysstyringsløsninger Helvar er en international virksomhed med speciale

Læs mere

Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen.

Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen. Intuitiv. Fleksibel. Virker simpelthen. 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den unikke, nemme, effektive og omkostningsbesparende adgangskontrol løsnibger til små og mellem store virksomheder.

Læs mere

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED SIDE 2/6 INTRODUKTION AVIOR Identity Security Manager (ISM) er en omfattende løsning og koncept til håndtering af identiteter og integration til eksisterende bruger-

Læs mere

Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO

Clay. By SALTO. 2 Clay by SALTO 2 Clay by SALTO Clay By SALTO Clay by SALTO er den nemme, trådløse og sikre Cloudbaserede låseløsning til små og mellemstore virksomheder. Revolutionerende design, brugbarhed og egenskaber. Clay er en

Læs mere

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed.

SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. SOLON SOLraise DK SOLON SOLraise. Den effektoptimerede solcelleløsning for maksimal systemsikkerhed. Udbyttestigning op til 25 % Modulintern MPP-tracking Mulighed for udnyttelse af tagflader i delvis skygge

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

Ruko SmartAir. Updater installation

Ruko SmartAir. Updater installation Ruko SmartAir Updater installation Introduktion. Updateren er en speciel enhed som giver os mulighed for at tilføje, læse og skrive funktioner i en offline installation. Med læse og skrive funktionen kan

Læs mere

CP1000. Brugermanual

CP1000. Brugermanual secure open Kode & Proximity CP1000 Mykey - Art. Nr: 480015 (sort), 480016 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482015 (sort), 482016 (hvid) Brugermanual CP1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

Smartair Anti-passback

Smartair Anti-passback Smartair Anti-passback Brug og opsætning Indholdsfortegnelse Anvendelse... 3 Definitioner... 3 Introduktion... 3 Anti-passback typer... 3 Afvist anti-passback... 3 Adgang m/log anti-passback... 5 Nulstille

Læs mere

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg

DayCare. CIM Care Systemer. Mere tid til børn og omsorg DayCare CIM Care Systemer Mere tid til børn og omsorg CIM Care Systemer PPB Kommunikationsmodel Pårørende Tryghed Kommunikation Information Involvering Indsigt Borger Tryghed Information Hjælp til selvhjælp

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

Zantingh brændersystemer. Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning.

Zantingh brændersystemer. Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning. Zantingh brændersystemer Den pålidelige energibesparende og miljøvenlige opvarmningsløsning. Zantingh har produceret gasbrændere under eget navn siden 1970. Den erhvervede ekspertise afspejles tydeligt

Læs mere

Jabra BT2046 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1. jabra

Jabra BT2046 BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1. jabra Jabra BT2046 jabra BRUGERVEJLEDNING JABRA BT2046 1 INDHOLDSFORTEGNELSE TAK...2 OM JABRA BT2046...2 HEADSETFUNKTIONER...3 KOM I GANG...3 OPLADNING AF HEADSETTET...4 TÆND/SLUK HEADSETTET...4 PARRING MED

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger MERE KOMFORT TIL DIT HJEM Kvalitetsåbnere til garageporte og låger Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Med kontrolleret sikkerhed i henhold

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

Alde Smart Control App

Alde Smart Control App Brugs- og installationsanvisning til Alde Smart Control Android Alde Smart Control App iphone 2 Lynguide 3 Brugsanvisning 4 Indledning 4 Appen Alde Smart Control 5 Appen Alde smart control - hovedmenu

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 UniLock System 10 Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 Med integration til Salto adgangskontrol kan UniLock administrere personers adgang

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad.

Det Geniale er det Radikale. swopper gør dig glad. Sid dig i form. Det Geniale er det Radikale. gør dig glad. Selv ved første øjekast kan man se forskellen mellem en og en traditionel kontorstol: Det radikale design gør op med alle de konventionelle komfort

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Interface fra Assa Abloy Aperio til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til Interface fra Assa Abloy Aperio til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til Interface fra Assa Abloy Aperio til UniLock Projekt PRJ173 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse låse

Læs mere

BiSecur Gateway med smartphone-app NYHED

BiSecur Gateway med smartphone-app NYHED NYHED BiSecur Gateway med smartphone-app Til betjening af port- og lågeåbnere, hoveddøre og andre elektriske apparater. Komfortabelt til enhver tid i hele verden. BiSecur Gateway Til central styring af

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

30% SmartRadiator. Spar op til. i energi. www.tricklestar.com

30% SmartRadiator. Spar op til. i energi. www.tricklestar.com Auto Manu TM - er programmerbare termostater til styring af radiatorer - Kan styres via SmartPhone, PC/Mac og Internet - erstatter alle typer mekaniske termostater - Kræver ingen specialværktøj eller udskiftning

Læs mere

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design

PoolManager PoolManager PRO. Funktionalitet og flot design PoolManager PoolManager PRO Funktionalitet og flot design Nyudviklet innovativ teknik i moderne design Made in Germany Nyd krystalklart vand hver eneste dag. Den seneste udgave af Poolmanager har gennemgået

Læs mere