DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG."

Transkript

1 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN 06 FILOSOFI 08 DET MODULOPBYGGEDE 10 TRANSPONDERMEDIER 14 LÅSE 16 LÅSE LÅSECYLINDRE 18 LÅSE SMART HANDLE 20 LÅSNINGAR SMART RELAY 22 MULTINETVÆRK 24 SOFTWARE 26 REFERENCER 28 ØKONOMI 30 KONTAKT

3 4 Virksomheden SIMONSVOSS NØGLEFRI VERDEN: TEKNOLOGIER, SOM DU FÅR GAVN AF. Med sine innovationer er SimonsVoss foregangsmand inden for digital adgangskontrol. Adgangskontrol med nye dimensioner. Hos SimonVoss har vi sat os for at gøre dit liv og arbejde sikrere, mere komfortabelt og mere økonomisk med vores system. Det har vi gjort ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integrere adgangskontrolfunktioner. SimonsVoss sætter internationale standarder. Vores ide om en digital transponder i stedet for den almindelige nøgle er slået igennem over hele verden. Vi har ført denne vision med vores radiostyrede, trådløse låse- og adgangskontrolsystem ud i livet med succes og konsekvens. SimonsVoss er således ubestridt den teknologisk ledende på det hurtigt voksende marked for digitale, batteridrevne låse- og adgangskontrolsystemer. Mere end installerede systemer over hele verden dokumenterer, at vores vision allerede er blevet en realitet. Omfattende tilstedeværelse i et stort antal lande I Østrig, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien, Sverige, BeneLux-landene, Singapore, Mellemøsten og USA er SimonsVoss med stor succes repræsenteret med lokale afdelinger. Hovedsædet i Unterföhring ved München rummer administration, centralafdelinger og udviklingsafdeling. I Petersberg ved Jena befi nder produktion og logistik sig. Ansvaret for denne udvikling og for kommende, fremtidsorienterede sikkerhedsløsninger har Ludger Voss (CTO), Hans-Gernot Illig (CEO) og Bernd Quade (CFO).

4 6 Filosofi INNOVATIV TRANSPONDERTEKNOLOGI: BEGEJSTRER MENNESKER. SimonsVoss omsætter de bedste idéer for din sikkerheds skyld. Det afgørende er pålidelighed og hastighed. System 3060 er mere end blot et produkt. I forreste række står mennesket. Mennsker, der anvender digitale låsesystemer. Mennesker, der bestemmer sig for mere sikkerhed, komfort og økonomi. Mennesker, der udvikler, producerer og markedsfører vores aktive transponderteknologi. Alle mennesker, der dagligt vil lade visionen om Keyless World blive til virkelighed. Fremragende teknologier med udmærket design. Vi foretager en kontinuerlig udvikling af vores produkter. Herunder hører ikke blot de indre værdier af vores innovationer, men også deres design. For kun med kombinationen af begge dele opfylder vi vores kunders høje krav til en løsning af høj kvalitet. Resultatet er en førsteklasses, komfortabel teknik i et perfekt design, der passer ideelt ind i både de mest moderne og klassiske omgivelser. Også internationale juryer anerkender SimonsVoss idé og vision: Mange innovations- og designpriser, heriblandt red dot design award, dokumenterer vores produkters kvalitet og succes.

5 8 Det modulopbyggede system 3060 DET MODULOPBYGGEDE : GIVER DIG EKSTRA SIKKERHED MED VÆRDIFULDE FORDELE. TRANSPONDER- MEDIER LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Problemet. Uanset om man er en mellemstor virksomhed, koncern, laboratorium, institut, hospital, bank eller ministerium alle steder lægges der stor vægt på sikkerhed. I tidens løb sammensættes derfor de mest forskelligartede systemer: Forskellige, mekaniske låsesystemer, identifi kationsmedier, adgangskontrol- og tidsregistreringssystemer, garagestyring og kantineafregning. At bevare kontrollen i sådanne tilfælde er næppe, eller kun med stort besvær, muligt. Samtidig bindes der ressourcer og bruges tid og penge. MULTINETVÆRK SOFTWARE Løsningen. System 3060 sætter de enkelte komponenter fl eksibelt sammen, og tilbyder dig skræddersyede adgangs-, registrerings-, hændelses-, styrings- og overvågningsfunktioner. Et tryk på en knap er tilstrækkeligt, og straks låser du de ønskede døre, porte, elevatorer, tælleapparater og sågar skrivebordsskuffer op. Systemet registrerer og gemmer samtidig fuldautomatisk alle adgange. Det administrerer alt i et overskueligt værktøj, hvormed du til enhver tid kan reagere hurtigt på ændringer. En software bliver din kommandocentral for adgang, alarm og meget mere. Og kan naturligvis netværkskobles uden ledninger. DINE VIGTIGSTE FORDELE. Hurtig, trådløs implementering: Det trådløse system kan også efterinstalleres til en fornuftig pris. Enkel tilpasning: System 3060 er modulopbygget og strækker sig fra det enkle, digitale låsesystem på enkelte døre til netværksforbundet, pc-styrede adgangskontrolsystemer. Du kan til enhver tid ændre og udvide det. Nye planer realiserer vi med en minimal indsats og en overskuelig dokumentation. Komplet sikkerhed: Den radiostyrede dataoverførsel lever op til det aktuelle, tekniske niveau. Beskyttelse mod hærværk garanteres af den aktive transponderteknologi. Mistede transpondere blokeres straks i systemet og udgør dermed ingen sikkerhedsrisiko. Central styring: Afhængig af kravene styrer systemet også din bygningssikkerhed online fra ethvert sted i verden. Med en udspekuleret software omsætter du enhver ændring til realtid og beskytter for alle tilfældes skyld straks mod uvedkommende adgang og yderligere skade God økonomi: Lave følgeomkostninger, minimalt administrations- og vedligeholdelsesarbejde og en glædeligt lang brugsperiode kompenserer hurtigt for din investering i et digitalt låsesystem. Dermed sparer du også omkostningerne til ekstra adgangskontrolsystemer, for denne funktion er allerede integreret i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060.

6 10 System 3060 Transpondermedier TRANSPONDERMEDIER UNIVERSELLE TRANSPONDERMEDIER: UNIVERSELT ANVENDELIG. En digital nøgle til alle systemer. Aktiv transponder eller passivt SmartCard, PinCode-tastatur eller biometrisk væglæser du vælger det optimale identifi kationsmedie til dit låsesystem og til enhver opgave. De frit programmerbare sendere aktiverer låse afl ytningssikkert pr. radio. Der gives kun adgang med en gyldig adgangsrettighed. I låseplanen kan du med et museklik hurtigt og bekvemt spærre mistede transpondere og ændre adgangsrettigheder. Med din transponder kan du ikke kun betjene op til syv af hinanden uafhængige låsesystemer, men du kan også registrere dine arbejdstider og f.eks. betale i kantinen. Transponderen er forfalskningssikker og fås i forskellige varianter. TRANSPONDER Blå, rød eller brun, med påklæbet hus eller fortløbende nummerering. Som adgangskodeeller brandvæsen transponder, eksplosionsbeskyttet eller med ekstra chip der er næsten ingen grænser for valgmulighederne. Administrer med transponderen hele låse, og åbn med et højeffektivt batteri døre og porte op til 1 million gange.

7 12 System 3060 Transpondermedier COMPACT READER Med CompactReader kan du i system 3060 anvende kontaktfrie SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. Desuden kan du anvende de nye passiv-varianter af den digitale låsecylinder og SmartHandle. PIN CODE Åbn dørene med en 4- til 8-cifret kode. Du kan anbringe det superfl ade PinCode-tastatur trådløst indendørs og udendørs og endog montere det på glas. Spar tid og omkostninger ved at tildele indgangsdøren en speciel kode i forbindelse med konferencer eller aftenmøder og sende den til deltagerne sammen med indbydelsen. BIOMETRILÆSER Q3008. Har du glemt din transponder? Det er ikke noget problem, hvis du anvender den biometriske væglæser Q3008. Beskyt enkelte, sikkerhedsrelevante lokaler med op til 50 brugere, ekstra med Q3008. Ved monteringen af den batteridrevne Q3008 skal du ikke trække en eneste ledning! Det betyder, at du til enhver tid kan eftermontere den i et bestående system 3060.

8 14 System 3060 Låse LÅSE DIGITALE LÅSEANORDNINGER: LET AT INTEGRERE. LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Adgangskontrol på den lette måde, til enhver gængs låsesituation. Modstykkerne til din transponder er den digitale låsecylinder, SmartHandle og SmartRelay. De kan programmeres frit og er batteridrevne. En langvarig og omkostningskrævende ledningsføring er overfl ødig. Du kan eftermontere produkterne hurtigt og uden det store arbejde. Ved hjælp af radiostyring oplåser du døre, porte, bomme og meget mere. I den forbindelse kan du registrere hver bruger. Løsningen kan uden problemer integreres i dine eksisterende systemer og fremmede systemer, og kan enten bruges passivt vha. kort eller aktivt med transponder. Låsecylindre, SmartHandle og SmartRelay er direkte netværkskompatible.

9 16 System 3060 Låse Låsecylindre LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITAL LÅSECYLINDER Multifunktionel og let at montere. Låsefunktionen er en del af den digitale låsecylinders standardprogram. Den indeholder ligeledes adgangskontrolfunktioner med hændelseslog af adgange, tidszonestyring, Eventmanagement og dørovervågning det udvider dine muligheder betydeligt. Monteringen klares let og enkelt helt uden ledninger. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Den digitale låsecylinder fås i forskellige varianter, inklusive halvcylinder. Den rummer løsninger til alle gængse dørsituationer i din virksomhed. De digitale låsecylindres høje standard er bekræftet med certifi ceringen fra VdS (Verband der Schaderversicherer), BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informatinstechnik) og SKG. DIGITAL LÅSECYLINDER 3061 SC. Smarte teknologier sørger for talrige muligheder. Den nye SmartCardcylinder er en kombination af en digital standard-simonsvosscylinder og en RFID-knop. Dermed åbnes mulighederne i den innovative SimonsVoss-verden for brugere af SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Uanset om vi taler om direkte eller virtuel netværksforbindelse, aktive transpondere eller passive kort, globalt, trådløst netværk i Simons- Voss WaveNet eller kombination med eksisterende SimonsVosssystemer, så er alt muligt.

10 18 System 3060 Låse SmartHandle LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART HANDLE Langskiltet, der giver dig den fulde kontrol. Det digitale langskilt SmartHandle 3062 kommunikerer i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 berøringsfrit med dine identifi kationsmedier og styrer adgangen for op til brugere efter sted og tid. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger Derudover kan du enten bruge det direkte netværkskoblet, online eller integrere det i et G2-baseret, virtuelt SimonsVoss-netværk. DIGITALT SMART HANDLE 3062 SC. Mulighed for dobbelt anvendelse. SmartHandle 3062 SC giver dig samme komfort som den aktive variant. Det adskiller sig i kraft af sin integrerede RFID-læser, der kan læse SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire standard. Det betyder, at du ud over den aktivie styring vha. transponder også kan anvende passive kort. De integrerede knapcell batterier kan klare på op til oplåsninger. Intelligent og smuk på samme tid. SmartHandle 3062 fra SimonsVoss kombinerer intelligente adgangskontrolfunktioner med et elegant og ergonimisk udseende. Med sit smalle, fl ade design blev det af den højt estimerede ekspertjury tildelt red dot design award. Enkel montering uden boring. Batteriskiftcyklusserne er på op til 10 år. Den hurtige, enkle SnapInmontering af SmartHandle 3062, fuldstændigt uden ledninger og uden at bore i dørene, er enestående. Monteringsarbejdet reduceres vha. et patentanmeldte princip primært til fastgørelsen af beslaget med en enkelt skrue. På den måde sikres det, at det sidder permanent og absolut fast.

11 20 System 3060 Låse SmartRelay LÅSE LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART RELAY Et allround-relæ til de mest forskelligartede opgaver. På låse uden cylinder overtager det digitale SmartRelay 3063 funktionen som adgangskontrollæser eller nøgleafbryder. I system 3060 åbner det elbetjente døre, porte samt bomme, og tænder/ slukker lys, varme og maskiner. Det sender transponderdata til fremmede systemer, som f.eks. din tidsregistrering, kantineafregning eller dit Facility Management. Kombineret med en CompactReader kan det læse både transpondersignaler og SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire Standard. Topdesign inkluderet. I sit nye hus fremstår det gennemprøvede SmartRelay elegant, og det falder ubemærket ind i omgivelserne. Det modtog for sit fremragende design red dot design award.

12 22 System 3060 Multinetværk MODULOPBYGGET MULTINETVÆRK: SIKKERT, VARIABELT, UDEN LEDNINGER. MULTINETVÆRK Optimalt beskyttede forbindelser. Virtuelt netværk, TCP/IP-netværk eller WaveNet-radionetværk Simons- Voss har i løbet af de seneste 10 år konsekvent videreudviklet netværksteknologien. Ved hjælp af det modulopbyggede systemdesign kan de enkelte netværksvarianter frit kombineres med hinanden. Vi tilbyder dig det rigtige netværk, der præcist opfylder dine krav. Dine fordele kort og præcist. Alle komponenter i system 3060 kan til enhver tid problemfrit netværkskobles trådløst også efterfølgende. Systemadministration, dørovervågning og aktivering af fremmede systemer sker centralt. Der kan ligeledes tilføres systemfremmede signaler. Den medfølgende Eventmanager overtager desuden analysen af fejlmeldinger. Network Inside. Det enestående WaveNet, netværksforbinder komponenterne i det digitale låseog adgangskontrolsystem 3060 trådløst. Network- Inside-cylinderen har alle netværkskomponenter integreret, kan aktiveres direkte og muliggør derved en direkte netværkskobling. Du kan anvende Network- Inside-cylinderen som gateway i det virtuelle netværk og sende informationer til andre døre, eller stille dem til rådighed for systemadministratoren. Til eftermontering af digitale låsecylindre modtager du fra SimonsVoss specielle netværkskopper.

13 24 Software SOFTWARE OG PROGRAMMERING TIL DIN NØGLECENTRAL: TIL ENHVER TID TILGÆNGELIG WORLDWIDE. SOFTWARE Locking-System-Management LSM, den skræddersyede softwareløsning til dit låsesystem. Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 består af en række intelligente komponenter. Locking- System-Management-softwaren er det altomfattende element, der gør det muligt at udføre alle opgaver hurtigt og komfortabelt: Udlæsning af transpondere, programmering af låsecylindre, udlæsning af adgange. Jo mere komplicerede kravene er, desto mere omfattende skal softwaren være udbygget. Til standardopgaver har du kun brug for en enkel software. En koncern med afdelinger over hele verden har brug for en højeffektiv pakke. Kompatibiliteten af de enkelte versioner sikrer din fremtid. Ukompliceret systemadministration med intelligente funktioner. LSM sammensætter du af udgaver og moduler ud fra dine krav. Basis udgøres af LSM Basic Edition, hvormed du kan administrere op til transpondere og låse samt op til 100 tidszonegrupper. Importér allerede eksisterende lister. Bevar overblikket med afbildningen af bygninger og organisationsstrukturer. Med ekstra moduler fremstiller du hierarkiniveauer og på den måde kan du se, hvordan du kan arve rettigheder. Du gør din LSM netværkskompatibel fl erbruger, og multiclient kompatibel. Med en hændelseslog af alle ændringer skaber du revisionssikkerhed. I adgangskontrolsystemer med fl ere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet-radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt. SmartCD. Brug SmartCD-programmeringsenheden til tilslutning til en pc eller en laptop via et USB-stik. Eller forbind den via bluetooth med din PDA eller notebook. Låseplan. LSM er en modulopbygget software til adgangsstyring og bygningsautomatisering. Den afbilder bygningsstrukturer og personhierarkier, og gør det muligt for dig at tildele rettigheder. Med de omfattende søgeog fi lterfunktioner kan låsesystemet inddeles differencieret. Du kan få LSM både som enkeltbrugerløsning og som fl erbruger- og multiclientkompatibel.

14 26 Referencer KUNDER AF RANG OG NAVN: TILLID TIL SIMONSVOSS. I det bedste selskab. Der er allerede mere end to millioner SimonsVoss-transpondere i brug over hele verden: Blidt, energisk, sindigt, tempofyldt. Og overalt sørger det digtitale låsesystem for pålidelig sikkerhed og en økonomisk adgangs- og bygningsstyring. Vores referencer bestående af virksomheder, institutioner og myndigheder taler for sig selv. Allianz Arena er en supermoderne bygning med de største krav til sikkerhed og fl eksibilitet. Derfor har vi tidligt besluttet os for system 3060 fra SimonsVoss. Systemet omfatter mere end 1800 digitale låsecylindre og transpondere. (Alexander Pieper, tidligere leder af marketing og public relation, Allianz Arena München GmbH) Referencer (uddrag). :: Adidas, Herzogenaurach :: Airbus Deutschland, Finkenwerder :: Allianz Arena, München :: Atlantic-View Teneriffa, Spanien :: Bayerns statslige ministerium for undervisning og kultur, München :: Erhvervsbrandvæsen, Würzburg :: BMW Automobile de Beier, Holland :: Brenner Autobahn, Trient, Italien :: Forbundsforvaltningsdomstol, Leipzig :: Dalí ustillingen, Berlin :: Deloitte & Touche, Düsseldorf :: Deula uddannelsescenter, Warendorf :: Deutsche Bücherei, Leipzig :: E.ON Avacon, Helmstedt :: EADS, Augsburg :: Fachhochschule Stralsund :: Lufthavnen i Düsseldorf og Köln Bonn :: Gesamthafendriftsselskab, Hamburg :: Hamburg højbane, Hamburg :: Handelskammer, Gibraltar, Spanien :: Heinrich-Braun-sygehuset i Zwickau :: Helios Kliniken Gruppe, Berlin :: HSE Stadtentwässerung (kloakering), Hamburg :: HypoVereinsbank UniCredit Group, München :: InBev Tyskland, Bryggeri Beck, Bremen :: Institut for kræftforskning ved AKH, Wien, Østrig :: Kliniken Dr. Erler, Nürnberg :: Universitetsklinikken München :: Köln trafi kselskaber :: Hospitalet Borgo Valsugana, Trento, Italien :: Kredsforvaltning St. Wendel :: Kunsthochschule Berlin :: Kunstmuseum Stuttgart :: Landesbank Baden-Württemberg, Stuttgart og Karlsruhe :: Delstatshovedstad München kredsforvaltningsreferat :: Mercedes-Benz-afdeling, München :: Politiet i Bremen :: Roche Diagnostics, Mannheim :: Siemens PG, Duisburg :: Sparkasse Gera-Greiz :: Sparkasse Ingolstadt :: Theodor-Heuss-Kaserne, Stuttgart :: TÜV Rheinland-Westfalen, Essen :: UAE Exchange Center, Dubai :: Universitetet i Leipzig :: Universitet i Marburg :: Vivotecnia Research Tres Cantos, Madrid, Spanien :: Volksbank Bremen-Nord :: VW Volkswagenwerk, Dresden :: Zellstoff Stendal, Arneburg

15 28 Økonomi RENTABILITET, KORT OG KLART: SIKKERT, HURTIGT OG KOMFORTABELT. Individuelle variable, kalkulerbare omkostninger. Enhver virksomhed har sin egen historie når det kommer til sikkerhed: Et låsesystem sættes sammen med en adgangskontrol. Flere bygninger med forskellige låsesystemer skal vokse sammen. Ud fra enkelte løsninger skal der opstå et transparent system. Hovednøglen til et forskningslaboratorium eller en produktion mistes, og fi rmaet kan ikke vente seks uger på et nyt låsesystem. Dette er blot nogle eksempler på situationer fra praksis, som der fi ndes en perfekt løsning på: det digitale låsesystem Da det er trådløst, kan det installeres på meget kort tid. Med integreret adgangskontrolsystem og grænsefl ader. Du kan let beregne omkostningerne til konventionelle låsesystemer: Slid, dyrt reservedelslager, fremstilling af ekstra nøgler samt reservecylindre. Hertil kommer ekstra omkostninger til planlægning, administration og dokumentation ofter til fl ere parallelle låsesystemer, år efter år. Med SimonsVoss går regnestykket op for dig. På grund af lave følgeomkostninger og den meget store tidsbesparelse i forbindelse med planlægning, administration og dokumentation tjener din investering i et digitalt låsessystem fra SimonsVoss sig hurtigt ind. Erfaringerne fra et stort antal projekter viser, at et digitalt låsesystem kan være amortiseret efter cirka tre år. Særdeles budgetvenligt: Som følge af modulopbygningen vokser systemet trin for trin med dine nye krav, hvilket giver dig en optimal investeringssikkerhed.

16 30 Kontakt SIMONSVOSS ÖVER HELA VÄRLDEN. TYSKLAND HOVEDKONTOR: SimonsVoss Technologies AG Feringastrasse Unterföhring Tel Fax Copyright 2012, SimonsVoss Technologies AG, Unterföhring Vi forbeholder os alle rettigheder. Tekst, billeder og grafi kker er omfattet af loven om ophavsret. Indholdet af denne brochure må ikke kopieres, distribueres eller ændres. Du fi nder bindende, tekniske data i vores systemhåndbog. Forbehold for tekniske ændringer. TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies AG Eichenweg Petersberg BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat CX Schiphol Holland Tel Fax FRANKRIG SimonsVoss Technologies SAS Immeuble Les Portes de Paris 1/3, Rue du Rempart Noisy le Grand Tel Fax ITALIEN SimonsVoss Technologies AG Via Torino 2 Milano Tel Fax NORDISKE LANDE SimonsVoss Technologies AG Ostermalmstorg 1 Stockholm Sverige Tel Fax SCHWEIZ SimonsVoss Technologies AG Dreikönigstraße 31a 8002 Zürich Tel Fax SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre Bilbao Tel Fax STORBRITANIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton Leeds LS15 8ZA Tel Fax ØSTRIG SimonsVoss Technologies AG Kärntner Ring Wien Tel Fax ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 151 Lorong Chuan New Tech Park #05-02 (Lobby B) Singapur Republic of Singapore Tel Fax MELLEMØSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel Fax NORDAMERIKA Accutech-Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free (866)

17 32 DK SIMONSVOSS TECHNOLOGIES AG Feringastrasse Unterföhring Tyksland Tel Fax

Sikker hånd om adgangsforvaltning!

Sikker hånd om adgangsforvaltning! Sikkerhed i finansverdenen Sikker hånd om adgangsforvaltning! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PENGEINSTITUTTER. SIKKERHED FØRST OG FREMMEST OGSÅ VED ADGANGSSTYRING. HØJE SIKKERHEDSKRAV

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Juli 2015 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

DET BEDSTE INDENFOR. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION.

DET BEDSTE INDENFOR. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION. DET BEDSTE INDENFOR. DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og

Læs mere

SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN.

SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN. SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN. PAGE 1 En safari til urmennesket, dinosaurer i legemsstørrelse, verdensrummets vidder på 250 millioner år: Attraktioner er der mange af under eventyrturen

Læs mere

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION.

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. KLINIKKEN MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Uanset om der er tale om en ulykke eller sygdom, en fødsel eller behov for pleje:

Læs mere

Adgangsstyring tæt på borgerne!

Adgangsstyring tæt på borgerne! Sikkerhed hos offentlige myndigheder og kontorer Adgangsstyring tæt på borgerne! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG INSTITUTIONER. STOR BORGER- NÆRHED MEDFØRER RISICI.

Læs mere

Digitale låsesystemer

Digitale låsesystemer KNOW-HOW-NAVIGATOR Digitale låsesystemer Alt, hvad De behøver at vide om det intelligente alternativ til mekaniske låseanlæg GRUNDLIGGENDE SPØRGSMÅL Hvilke fordele har et digitalt låsesystem? Alt taler

Læs mere

SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1

SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 Girokonto, pension eller byggefinansiering: Når det drejer sig om

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51 PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51 52 PASSIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Som noget helt nyt

Læs mere

Perfekt styring af adgang lær hvordan!

Perfekt styring af adgang lær hvordan! Sikkerhed i uddannelsessystemet Perfekt styring af adgang lær hvordan! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SKOLER OG UNIVERSITETER. UDDANNELSES- INSTITUTIONER STILLER HØJE KRAV OGSÅ TIL ADGANGS-

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61 PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61 62 PASSIVE SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE LÅSECYLINDERE SC DIGITAL EUROPROFIL DOBBELTKNOPCYLINDER 3061 SC COMFORT Digital låsecylinder

Læs mere

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT.

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN 1.2012 PAGE Seite 1 I hjertet af det fortryllende Spreewald i Brandenburg ligger Reha- Zentrum Lübben. Med sin idylliske placering, supermoderne

Læs mere

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security.

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security. Produktkatalog. Starter-System The finest in keyless security. ÅBNE OG Aflåse UDEN NØGLE: TRÅDLØST HELT ENKELT! HÆNG DERES GAMLE NØGLE PÅ KNAGEN... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 40 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAIS DIGITAL SMART RELAY 3063 G1 G2 Det digitale SmartRelay 3063 har funktion som en adgangskontrollæser eller

Læs mere

Adgangsstyring i fin form

Adgangsstyring i fin form Sikkerhed i sundhedsvæsenet Adgangsstyring i fin form SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SYGEHUSE, REHABILITETSCENTRE OG LIGN. ÅBENT FOR RISICI OG BIVIRKNINGER. MANGLENDE OVERBLIK. I dagstimerne

Læs mere

SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER.

SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER. SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER. UNIVERSITY OF MARBURG JANUARY 2010 PAGE 1 Fra brødrene Grimm over Otto Hahn til Hans-Jochen

Læs mere

SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN

SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN SEITE 1 Ud for Marokkos kyst, og ca. 1.300 km fra det spanske fastland ligger det solbeskinnede Tenerife den største af de kanariske øer. Her

Læs mere

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE.

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE. SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE. PAGE 1 Vi lærer for livet ikke for skolen. Når eksamen er bestået, fejrer man det over hele Europa i stor stil. I Sverige fejrer de nybagte studenter den fugtige

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 12 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING TRANSPONDER 3064 G1 G2 Blå, rød eller brun, med sammenklæbet

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Januar 2017 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG 1 2 Gør det nemt for Dem selv med hensyn til sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og adgangssystem 3060 fra SimonsVoss. 3 INDHOLD 04 VIRKSOMHEDEN

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

NOX Trådløse døre. SimonsVoss integration med NOX. SimonsVoss. SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert.

NOX Trådløse døre. SimonsVoss integration med NOX. SimonsVoss. SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert. NOX Trådløse døre SimonsVoss integration med NOX SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert. Gennem integration af højtydende elektronik i en standard profil låsecylinder,

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Maj 2012 2 Indholdsfortegnelse SIKKERHEDSANVISNINGER...3 INDLEDNING...3 SIKKERHEDSKORT...4 PROGRAMMERINGSANVISNINGER...4

Læs mere

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN smart, åben og modulær Advanced Industrial Automation For at være konkurrencedygtig inden for udvikling af automationsløsninger skal du være fleksibel,

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER

DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER Hvis der er en nøgle, der forsvinder, svækker det permanent låsesystemets sikkerhedsniveau, da det ikke er muligt at fjerne adgangsrettigheden for blot én forsvunden nøgle

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SP1... 3 1.2. KORT PRODUKTBESKRIVELSE... 4 2.0 PRODUKTOMRÅDE...

Læs mere

Nyheder. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed

Nyheder. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed Nyheder Det bedste inden for nøglefri sikkerhed 2 NYHEDER Fremskridtet går videre - SimonsVoss går foran Med lanceringen af vort digitale låse- og adgangskontrolsysten 3060 for mere end 20 år siden startede

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health

Læs mere

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 - PRODUKTBILLEDE... 3 1.2. KORT PRODUKTBESKRIVELSE... 4 2.0 PRODUKTOMRÅDE... 5 2.1. SYSTEMFORUDSÆTNINGER...

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning med skyggekort Dansk brugervejledning December 2010 SmartAir Solo er til steder hvor der ønskes elektronisk adgangskontrol til et begrænset antal brugere, uden at der skal føres kabler til dørene. Funktion

Læs mere

Lær at elske af- og sporstikning

Lær at elske af- og sporstikning Lær at elske af- og sporstikning Og oplev en optimeret produktion med intelligente, pengebesparende løsninger Med sin mangfoldighed af bearbejdningsoperationer og talrige applikationstilpassede værktøjer

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock Projekt PRJ177 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Feb 2015 2 Indholdsfortegnelse 1 SIKKERHEDSANVISNINGER 3 2 GENERELT 4 2.1 FUNKTIONSMÅDE 4 2.2 INTEGRERING AF TRANSPONDEREN I FORSKELLIGE

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning

LK FUGA. Kontakt til det enkle og det klassiske. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. Belysning LK FUGA Kontakt til det enkle og det klassiske Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning Det klassiske design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

UniLock System 10. Manual til PC-styret visitationskontrol. Version 1.0 Revision

UniLock System 10. Manual til PC-styret visitationskontrol. Version 1.0 Revision UniLock System 10 Manual til PC-styret visitationskontrol Software NIS127 Version 1.0 Revision 111014 Denne software anvendes på en LS10-låsecomputer. Softwaren er en kopi af standard adgangskontrol NIS101-1.1

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Kom godt i gang med CLIQTM Performer. En guide til installation og vedligeholdelse. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Kom godt i gang med CLIQTM Performer. En guide til installation og vedligeholdelse. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kom godt i gang med CLIQTM Performer En guide til installation og vedligeholdelse ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kom godt i gang Tillykke med jeres nye intelligente låsesystem

Læs mere

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system Ruko CLIQ - Kom godt i gang med CLIQ Form. 8236/03.08/1.000 En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør TM CLIQ CLIQRemote Remote Energileverandør ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Kombination af forskellige sikkerhedsniveauer giver

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør

SVING- OG SKYDEDØRE. Tilbehør SVING- OG SKYDEDØRE Tilbehør Sikker og pålidelig adgang Dette tilbehør gør det sikkert at anvende alle former for automatiske døre i en lang række forskellige miljøer. De kan bruges i indkøbscentre og

Læs mere

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning

Videomatic VEO. Din personligt tilpassede synsløsning Videomatic VEO Din personligt tilpassede synsløsning Indhold Firmaet Produkter Introduktion VEOlution Videomatic VEO Nøglefordele 10 moduler 24 læsesystemer VEO udvalg af skærme VEO udvalg af kameraer

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105

iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105 1 iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105 Generelt Det digitale iloq S10 Online system udvider iloq S10 låsesystemet til et fuldt fjernbetjent adgangsstyringssystem. S10 Online giver mulighed

Læs mere

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger VARIODYN D1 Comprio Professionel talevarsling til alle typer bygninger Let at bruge med enestående kvalitet og nem vedligeholdelse. Højt og tydeligt: Talevarslingssystem Talevarsling redder liv. Panik

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre

AGILE og. Indendørs manuelle og automatiske skydedøre AGILE og CS 80 Magneo Indendørs manuelle og automatiske skydedøre Agile og CS 80 Magneo AGILE og CS 80 Magneo. Manuelle og automatiske skydedøre. Praktiske og pladsbesparende indendørs løsninger. AGILE

Læs mere

Montageoversigt dørlukkere

Montageoversigt dørlukkere Montageoversigt dørlukkere Dørlukker med glideskinne Dørlukker med arm Side Indhold 4-6 TS 1500 Montage hængselside / dørblad Montage modsat hængselside / karm Montage modsat hængselside / dørblad / parallelarm

Læs mere

LSM RELEASE NOTES. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012

LSM RELEASE NOTES. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012 Side 1 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012 1.0 FORORD Denne version tjener først og fremmest til udvidelse af ændrede hardwareprodukter. Desuden er tilføjet

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol Få display dørstationer og display rin Med FlexAir smelter dørtelefoner og adgangskontrol sammen til et system Ændring

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 ARX åbner for nye muligheder ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi systemet

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Ruko SmartAir. Updater installation

Ruko SmartAir. Updater installation Ruko SmartAir Updater installation Introduktion. Updateren er en speciel enhed som giver os mulighed for at tilføje, læse og skrive funktioner i en offline installation. Med læse og skrive funktionen kan

Læs mere

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY.

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. 2 04 SYSTEM 3060 06 G2-BASEREDE SYSTEMER AKTIV- TEKNOLOGI PASSIVE SMART CARD- TEKNOLOGI MULTINETWORKING 11 IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING

Læs mere

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail

High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering. Den nye ultimail High-tech og nem at bruge Godkendt til Credit Lock og sikker og effektiv i den daglige frankering Den nye ultimail ultimail giver det store overblik! Det store og læsevenlige display gør det nemt at overskue

Læs mere

KEYWATCHER TOUCH. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé DK-2610 Rødovre Telefon KeyWatcher Touch - Version

KEYWATCHER TOUCH. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé DK-2610 Rødovre Telefon KeyWatcher Touch - Version KEYWATCHER TOUCH KeyWatcher Touch er et netværksbaseret modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem,

Læs mere

Lige ved hånden: Overvågning og styring

Lige ved hånden: Overvågning og styring Lige ved hånden: Overvågning og styring Overvågning og styring med verdens førende på markedet Den bedste kvalitet til dine kunder: Solar-Log -apparaterne er de mest præcise og driftssikre dataloggere

Læs mere

KeyWatcher Illuminated

KeyWatcher Illuminated er et modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem, hvornår og hvor der reelt er fjernet en nøgle samt

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Her er opstillet en række krav, det er vigtigt og relevant, at kunden stiller til sit kommende adgangskontrolsystem. Et forkert valg kan medføre, at

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Glydea Motoriser dine gardiner.

Glydea Motoriser dine gardiner. Glydea Motoriser dine gardiner www.somfy.dk Motoriser dine gardiner me og det bliver en nyd Det er lidt af et skuespil hver gang et gardin motoriseret med Glydea glider silkeblødt i sin skinne. Perfekt

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere