FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG"

Transkript

1 FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG 1

2 2 Gør det nemt for Dem selv med hensyn til sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og adgangssystem 3060 fra SimonsVoss.

3 3 INDHOLD 04 VIRKSOMHEDEN 06 FILOSOFIEN 08 HISTORIE 10 DET MODULÆRE SYSTEM IDENTIFIKATIONSMEDIER 14 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER 16 LÅSECYLINDERE 18 SMART HANDLE 20 SMART RELAIS 22 MULTINETWORKING 24 SOFTWARE 26 REFERENCER 28 ØKONOMI 30 KONTAKT

4 4 Virksomheden DEN NØGLELØSE VERDEN FRA SIMONS VOSS. TEKNOLOGIER, SOM DE FÅR GAVN AF. Adgangskontrol med nye dimensioner. Vi hos SimonsVoss arbejder målrettet for at vort system gør Deres liv mere sikkert, nemmere og mere økonomisk. Det har vi gjort ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integrerede adgangskontrolfunktioner. SimonsVoss sætter internationale standarder. Vores ide om at erstatte den almindelige nøgle med en digital transponder har bredt sig verden over. Med vores radiostyrede, trådløse låse- og adgangskontrolsystem har vi ført denne vision ud i livet med succes og konsekvens. SimonsVoss er således ubestridt den teknologisk førende på det hurtigt voksende marked for digitale, batteridrevne låse- og adgangskontrolsystemer. Mere end installerede systemer over hele verden dokumenterer, at vores vision allerede er blevet en realitet. Omfattende tilstedeværelse i et stort antal lande SimonsVoss er repræsenteret med egne salgskontorer i Beneluxlandene, Frankrig, Storbritannien, Italien, de nordiske lande, Østrig, Rusland, Schweiz, Singapore, i Mellemøsten og i Nordamerika. Hovedsædet i Unterföhring ved München rummer administration, centralafdelinger og udviklingsafdeling. Produktion og logistik er beliggende i Osterfeld/Sachsen-Anhalt.

5 Virksomheden 5 Med sine innovationer er SimonsVoss banebrydende inden for digital adgangskontrol.

6 6 Filosofi TEKNOLOGI, DER BEGEJSTRER OVER HELE LINIEN. Det afgørende er pålidelighed og hastighed. Det digitale System 3060 er mere end kun et produkt. Mennesket står i første række. Medarbejdere, der bruger digitale låsesystemer. Beslutningstagere, der vil øge sikkerhed, komfort og økonomi for Deres organisation. Eksperter, der videreudvikler, producerer og markedsfører vort digitale system. Med andre ord: Alle, der lader sig begejstre af en nøgleløs verden. Enestående teknologi med fremragende design. Vi videreudvikler konstant vore produkter. Det omfatter ikke kun innovationens indre værdi, men også dens design. For kun i kombination kan vi opfylde de høje krav fra vore kunder til en løsning af høj kvalitet. Resultatet er en førsteklasses, enkel teknik i et perfekt design, som smyger sig smukt ind i såvel de mest moderne som i klassiske omgivelser. Også internationale juryer anerkender ideerne og visionerne fra SimonsVoss: Mange innovations- og designpriser, herunder red dot design award, og medlemskabet af Rådet for Formgivning understreger succesen for vore produkter.

7 Filosofi 7 Med henblik på Deres sikkerhed har SimonsVoss gennemført de bedste ideer.

8 8 Historie Succeshistorien: Programmeret til fremtiden fra begyndelsen: Grundlagt på solid basis. Målsætningen ved firmaets grundlæggelse i 1995 var at øge komfort og sikkerhed for låsesystemer gennem den mest moderne elektroniske teknologi. Det viste sig, at beliggenheden i München var særdeles gunstig for udviklingen af grundideen, da det store antal elektronikvirksomheder udgjorde en god basis for en hurtige opbygning af en effektiv udviklingsafdeling. Faktisk befandt nogle af de åndelige fædre til systemet sig blandt firmaets grundlæggere og pionerer: Ludger Voss, i dag Chief Technology Officer, samt Herbert Meyerle, i dag prokurist og udviklingschef hardware. Afgørende skridt i retning mod markedslederskab. I årene 1995 til 1997 lå fokus på udvikling af elektronikmoduler med et ekstremt lavt energiforbrug. Det udgjorde basis for indsatsen af batteridrevne systemkomponenter, innovative mekaniske funktioner og for den aktive transponder som kernen i System Som det første produkt blev en kabelfri elektronisk lås markedsført i Vigtige innovationer for vores succes. Gennembruddet lykkedes for SimonsVoss med verdens første kabelfri digitale låsecylinder. Denne blev præsenteret i 1998 på Security i Essen, og i slutningen af samme år blev den sat i serieproduktion. Denne vifte af produkter er blevet udvidet kontinuerligt. Vigtigt var i året 1999 indførelsen af det kabelfri netværk 3065 til online-programmering og dataregistrering, samt muligheden for fritdrejende cylindere på begge sider. For en nem offline-programmering på stedet blev der først udviklet et programmeringsværktøj på basis af en håndholdt computer. Efterspørgsel og produktion vokser. I juli 2000 åbnede det første udenlandske salgskontor sine døre i Frankrig og 2001 blev datterselskabet grundlagt i Singapore. Inden for rammerne af den videre ekspansion flyttede produktion og logistik fra Königshütte/Harz til Peterberg ved Jena i SimonsVoss opfylder vigtige standarder. I april 2003 blev SimonsVoss for første gang certificeret af TÜV jf. ISO TÜV bekræftede dermed overholdelse af forskrifter og proceduremæssige instrukser, der er forudsætning for stabil kvalitet for alle virksomhedens områder, fra udvikling til produktion. I året 2004 præsenterede SimonsVoss WaveNet Radionetværk 3065 og det trådløse pinkode-tastatur 3068 som en verdensnyhed. Der blev åbnet salgskontorer i Storbritannien og i Nederlandene.

9 Historie idag Optimere det bedste og udvikle nyt. Den fjerde elektroniske låsecylindergeneration - med et utal af attraktive egenskaber - blev indført med succes i januar Derudover præsenteredes den trådløse biometrivæglæser Q3008. I september 2007 blev forhandlernettet udvidet med grundlæggelse af yderligere et salgskontor i Belgien. Banebrydende sikkerhed i en netkoblet verden. I året 2008 udvidede SimonsVoss spektret af muligheder for netværkskobling med en effektiv virtuel netværksløsning. Dermed var SimonsVoss som den eneste producent i stand til at tilbyde mangfoldige netløsninger og garantere kundens investeringssikkerhed for fremtidige systemudvidelser. Årets produktnyheder var den første direkte netværksbaserede låsecylinder Network Inside. Dermed muliggjorde SimonsVoss for første gang en meget hurtig og økonomisk installation af et netværkskoblet låse- og adgangskontrolsystem. SimonsVoss Technologies AG blev verdens førende udbyder på markedet for elektroniske låse- og adgangskontrolsystemer. Dette biev i december 2009 resumeret i rapporten The World Market for Electronic Physical Access Control Equipment 2009 Edition fra det velrenomerede markedsforskningsinstitut IMS Research. Også de internationale aktiviteter blev intensiveret med yderligere salgskontorer i Spanien og Italien. Intelligente teknologier sørger for ekspansion. I 2010 præsenterede SimonsVoss det elektroniske langskilt Smart-Handle 3062 som en yderligere udvidelse af sortimentet. SimonsVoss forstærkede de internationale aktiviteter i de nordiske lande med opbyggelse af endnu et salgskontor i Stockholm, Sverige, i På grundlag af Near-Field-Communication-teknologien (NFC) præsenterede SimonsVoss i 2012 med MobileKey en komplet løsning til anvendelse af Smartphones som digital nøgle. En nyhed var også passivkomponenter, der kan betjenes alene med SmartCards. Desuden udvikledes den databasebaserede integreringssløsning via Software Interface Kit (SIK). Dermed lader System 3060 sig integrere i andre adgangskontrolsystemer eller såkaldte Building Management Systems, så brugeren kan administrere alle enheder fra en fælles overflade (GUI). I juni 2012 fulgte det første spadestik til nybyggeriet af en samlefabrik i Osterfeld, Sachsen-Anhalt, for at imødegå den stigende efterspørgsel efter SimonsVoss produkter. SimonsVoss fortsætter ekspansionskursen. SimonsVoss grundlagde yderligere salgskontorer i Moskva, Rusland, og i Shanghai, Kina. I august 2013 gennemførte SimonsVoss ændringen af selskabform fra aktieselskab til GmbH. I oktober 2013 indviede SimonsVoss sin nye samlefabrik og logistikcenter i Osterfeld, Sachsen- Anhalt. Den moderne produktion gør det muligt for SimonsVoss at tilpasse produktionskapaciteten løbende til den stærkt voksende efterspørgsel.

10 10 Det modulære System 3060 DIGITAL TOTALLØSNING MED INDBYGGET MERVÆRDI. Udfordringen. Hvad enten det er en mellemstor virksomhed, koncern, laboratorie, institut, sygehus, bank eller ministerium - overalt er sikkerhed alfa og omega. I tidens løb bliver det en skønsom blanding af systemer: forskellige mekaniske låseanlæg, ID-medier, adgangskontrol- og tidsstyringssystemer, garagestyring og kantineafregning. At opretholde kontrollen her er næppe mulig, eller kun med store omkostninger. Samtidigt binder det ressourcer, spilder tid og penge. Løsningen. Det digitale System 3060 binder et utal af intelligente komponenter indenfor låse- og adgangskontrol sammen til et logisk hele. Det byder på skræddersyede adgangs-, registrerings-, log-, styrings- og overvågningsfunktioner. En aktiv eller passiv transmission af et ID-signal er nok og straks bliver de ønskede døre, porte, elevatorer, tælleapparater helt ned til skrivebordsskuffer låst op. Det fuldstændigt netværkskompatible system registrerer og gemmer automatisk alle adgange for Dem. Det forvalter alt i et modulært software, hvor De når som helst kan reagere hurtigt på ændringer.

11 Det modulære System SYSTEM 3060 IDENTIFIKATIONSMEDIER SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER SYSTEM 3060 MULTINETWORKING SYSTEM 3060 SOFTWARE LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS SYSTEM 3060 Samspillet mellem identifikationsmedier, intelligente adgangskomponenter (digital låsecylinder, digitalt langskilt SmartHandle, digitalt SmartRelais) og Locking-System-Management-Software til systemkonfiguration. AKTIVE IDENTIFIKATIONSMEDIER PASSIVE IDENTIFIKATIONSMEDIER Transponder 3064 Pinkode 3068 MobileKey SmartCard DIGITALE ADGANGSSKOMPONENTER Digital låsecylinder 3061 Digitalt SmartHandle 3062 Digitalt SmartRelais 3063 CENTRAL ADMINISTRATION AF SYSTEMET FRA PC EN

12 12 System 3060 Identifikationsmedier IDENTIFIKATIONSMEDIER: LIGE SÅ MANGFOLDIGE SOM DERES ANVENDELSESOMRÅDER. En digital nøgle til alle systemer. Om aktiv transponder eller passivt SmartCard, MobileKey, pinkodetastatur eller biometrisk væglæser - vælg det optimale identifikationsmedium til Deres låseanlæg og til alle opgaver. Senderen, som kan programmeres frit, kommunikerer med låsene via radiosignal. Der gives kun adgang til personer med gyldig autorisation. I låseplanen kan De med et enkelt museklik nemt og bekvemt spærre mistede medier og ændre adgangsrettigheder. Med et System 3060 identifikationsmedium kan De ikke blot betjene op til syv låseanlæg uafhængigt af hinanden, men også hente Deres arbejdstider frem og f.eks. betale i kantinen.

13 System 3060 Identifikationsmedier 13 SYSTEM 3060 IDENTIFIKATIONSMEDIER TRANSPONDER Blå, rød eller brun, med sammenklæbet hus eller fortløbende nummerering Som password- eller brandvæsenstransponder, beskyttet mod eksplosion eller med ekstra chip - kun fantasien sætter grænser. Administrer utrolige låse med Deres transponder og åbn op til 1 mio. gange døre og porte med et højtydende batteri. SMART CARD. Det passive identifikations medie SmartCard fås i versionerne MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV1. Programmeringen af kortene sker via programmeringsværktøjet enten stand-alone eller med tilslutning til en PC / laptop via USB-interface. MOBILE KEY. Ved at downloade SimonsVoss MobileKey-app bliver Smartphonen til en digital nøgle. På denne måde kan Smartphones kommunikere via Near-Field-Communication (NFC) direkte med de digitale låse i System og for eksempel åbne døre. Rettigheder, der er tildelt via app, kan defineres individuelt og når som helst for eksempel ændres eller slettes. PINKODE Åbn Deres døre med en 4- eller 8-cifret kode. Det ultraflade pinkodetastatur kan monteres trådløst både inde og ude, og sågar på glas. Spar tid og omkostninger, idet De f.eks. ved kongresser eller aftenmøder udsteder en speciel kode til indgangsdøren og udsender den til op til 500 brugere. De kan opnå endnu større sikkerhed med pinkode-terminalen: her skal man kombinere indtastning af en talkode med transponderen. BIOMETRILÆSER Q3008. Har De glemt Deres transponder? Intet problem, hvis De indsætter den biometriske væglæser Q3008 Beskyt desuden sikkerhedsrelevante rum med op til 50 brugere med Q3008. Ved montage af det batteridrevne Q3008 skal De ikke montere en eneste ledning! Dermed kan De også når som helst eftermontere den i et bestående System 3060.

14 14 System 3060 Digitale adgangskomponenter DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER NEM INTEGRERING. Intelligent adgangskontrol er gjort enkelt. Medspillerne til Deres ID-medium er den digitale låsecylinder, det digitale langskilt SmartHandle og SmartRelais et. De er frit programmerbare og batteridrevne. En langvarig og kostbar kabelføring er unødvendig. De kan opgradere produkterne hurtigt og uden større omkostninger. De kan låse døre, porte, skranker og meget mere op via radiostyring. Derved kan De registrere alle brugere. Løsningen lader sig integrere problemfrit i Deres eksisterende anlæg og i fremmedsystemer. Låsecylindere, langskilte og SmartRelais kan netværkskobles direkte.

15 System 3060 Digitale adgangskomponenter 15 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS

16 16 System 3060 Digitale adgangskomponenter Låsecylindere DIGITAL LÅSECYLINDER Den digitale låsecylinder 3061 er et ægte multitalent. Ud over at åbne og lukke tilbyder den, alt afhængigt at udgaven, et utal af intelligente funktioner, så som adgangskontrol med hændelseslog af op til adgange, tidszonestyring, Event-Management og dørovervågning. Strømforsyningen for op til aktiveringer sker via integrerede knapcelle batterier. Montage og udskiftning - som nyinstallation eller opgradering - sker kabelfrit i en håndevending. Cylinderen kan fungere offline, delvist i netværk eller online i WaveNet-netværket efter eget valg. Den digitale låsecylinder 3061 kommunikerer med alle ID-medier så som transponder, SmartCard, pinkode- tastatur, MobileKey eller biometrilæser. Den smarte allrounder fås i de mest forskellige varianter, bl.a.til antipanik- og branddøre, som halvcylinder eller i vandfast udførelse. Den byder på løsninger for alle dørsituationer. Den digitale låsecylinders høje standard er bekræftet gennem certificering af VdS (Forbundet af Skadesforsikringer), af BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) og SKG. VARIANTER OG VERSIONER: :: Europrofil, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Oval, Scandinavian Rund :: Dobbeltknop- og halvcylinder :: Aktiv og passiv læseteknik :: Fritdrejende, antipanik, tastestyring, DoorMonitoring :: Brandhæmmende, Multirast, vandfast, Network Inside :: Rustfrit stål, messing :: Forskellige længder

17 System 3060 Digitale adgangskomponenter Låsecylindere 17 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITAL LÅSECYLINDER 3061 DOOR MONITORING. Den dørovervågning, der er integreret i DoorMonitoring-cylinderen giver Dem helt nye muligheder inden for sikkerhedsområdet. Denne cyllinder kan installeres og tages i brug på under 20 minutter. Uden at bore og uden kostbar ledningsføring. Kernen i DoorMonitoring- udstyret består af tre innovationer fra SimonsVoss: den intelligente monteringsskrue, nøglekamsensor og overvågningslogik. En sensor i monteringsskruen overvåger på pålidelig vis om døren er åben eller lukket. Via nøglekamsensoren genkendes, om rigelen er bragt helt ind eller ud. DoorMonitoring-cylinderen meddeler Dem sågar, om døren er blevet brudt op. Alt det føler og melder cylinderen via SimonsVoss WaveNet til et centralt koordinationscenter. Her vises detaljerne i meldingerne i SimonsVoss Softwaren.

18 18 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartHandle DIGITALT SMART HANDLE Det digitale langskilt styrer adgangen for op til brugere, præcist differentieret efter rettigheder, sted og tid. Strømforsyningen for op til låse sker gennem integrerede knapcelle batterier, som sikrer driften i ca.10 år. SmartHandle kan De koble i netværk online eller integrere i et G2-baseret virtuelt SimonsVoss netværk. Hybridudførelsen rummer en RFID-læser, integreret i langskiltet, der kan aktivere og udlæse SmartCards, baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV 1. Derved kan De yderligere anvende passive SmartCards som nøgle til styring via aktive ID-medier. Her garanterer indbyggede knapcelle batterier op til aktiveringer. Langskiltet har fået tildelt red dot design award for det flade og tidløst smukke design. Med dets meget brede modeludvalg føjer det sig elegant ind i næsten alle døre, uanset type og stilart. Hvad enten det er Europrofil, Swiss Round, British Oval eller Scandinavian Oval; om det er i udførelsen til SnapIn-Montage, konventionel fastgørelse eller med Mechanical Override SmartHandle er hurtigt og trådløst installeret og viser altid et flot udseende. VARIANTER OG VERSIONER: :: Europrofil, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Oval :: Aktiv og passiv læseteknik :: SnapIn-Montage, konventionel fastgørelse, Mechanical Override :: Dørgreb i U- og L-form, rundbøjet, i gering, krum :: Til dørtykkelser fra 30 til 100 mm :: Adgangskontrol og hændelseslog :: Vejrbestandig udførelse :: Boringsbeskyttelse

19 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartHandle 19 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS

20 20 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartRelais DIGITALT SMART RELAIS Ved aflåsninger uden cylinder overtager det digitale SmartRelais 3063 funktionen som adgangskontrol eller nøglekontakt. I system 3060 åbner det elbetjente døre, porte samt bomme, og tænder/slukker lys, varme og maskiner. Det videresender data fra ID-medier til fremmede systemer som for eksempel Deres tidsstyring, kantineafregning eller Deres Facility Management. I kombination med en CompactReader kan data fra både aktive identifikationsmedier og SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV1 udlæses. Dens omfattende Gateway-funktionalitet er enestående. Overfører De aktualiserede spærrelister eller nye rettigheder til SmartRelais så snart berørte personer kommer inden for radiorækkevidde af Relais et, bliver deres ID-medier automatisk omprogrammeret. Ved behov overtager det intelligente Relais pålideligt alle opgaver lige som en Gateway til virtuelle eller direkte netværk i hele Deres låseanlæg. Top-design inkluderet. Med sit elegante hus integreres SmartRelais diskret i omgivelserne. Det har modtaget red dot design award for det gennemførte design.

21 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartRelais 21 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS

22 22 System 3060 Multinetworking GRÆNSELØS FLEKSIBEL NETVÆRKSKOBLING AF LÅSEANLÆG. Optimalt beskyttede forbindelser. Hvad enten det er som virtuelt netværk, TCP/IP-netværk eller WaveNet-radionetværk - SimonsVoss har den perfekte løsning. Via det modulære systemdesign kan De frit kombinere de enkelte netværksvarianter med hinanden. Vi tilbyder Dem det passende netværk, der opfylder Deres krav præcist. Offline. Mindre låseanlæg, hvor der kun sker få ændringer, kan administreres uden netopkobling. Adgangsrettigheder oprettes i låseplanen. Data overføres til fods med et programmeringsværktøj via radio direkte til hver enkelt lås. Delvis netværksopkobling. Ved en delvis netværksopkobling defineres ændringerne i Locking- System-Management-softwaren. Data videresendes trådløst via WaveNet-radionetværket til Gateways. Derfra føres de via brugernes ID-medier til låsene. Online. Den samlede vifte af ydelser i System 3060 udnyttes ved at netværkskoble alle komponenter - fra systemadministrationen via Gateways til låsene. Derigennem sker dataudvekslingen med alle netværkets elementer i realtid. Der er mulighed for anvendelser så som hurtig spærring af medier, nødåbning, aktivering/deaktivering via LSM-software, fjernovervågning af aktiveringer og Eventmanagement (SMS/ ).

23 System 3060 Multinetworking 23 SYSTEM 3060 MULTINETWORKING WAVE NET ROUTER 3065 MED BESKYTTELSESFUNKTION Den lynhurtige aktivering sørger for, at alle døre i fareområdet åbnes eller lukkes afhængigt af årsagen til faren. DØRE KAN IKKE LÆNGERE ÅBNES UDEFRA. NØDSITUATION WAVE NET ROUTER 3065 DØRE LÅST OP

24 24 System 3060 Software SOFTWARE OG PROGRAMMERING TIL SKRÆDDERSYET PERFEKTION. Locking-System-Management softwaren til Deres låseanlæg. Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 består af en lang række intelligente komponenter. Locking-System-Management (LSM) er den ydedygtige software til opsætning, drift og styring af alle komponenter i System Dertil hører tildeling og administration af identifikationsmedier, programmering af låsecylindre, Smart- Handles og SmartRelais, såvel som udlæsning eller hændelseslog af adgange. Enkel systemadministration takket være intelligente funktioner. De sammensætter Deres LSM af de forskellige versioner og moduler i overensstemmelse med Deres behov. Grundlaget er LSM-Starter- Edition med USB-programmeringsstik. Med LSM-Basic-Edition kan De administrere op til transpondere og låse, samt op til 100 tidszonegrupper. Importer allerede eksisterende lister. Behold overblikket over bygnings- og organisationsstrukturerne med beskrivelsen. Med ekstra moduler kan De opstille hierarkiniveauer og se, hvor nemt det er at overgive rettigheder. De gør Deres LSM egnet til netværk såvel som til multibruger og multiprofil. Med hændelseslog af ændringer skaber De revisionssikkerhed. I adgangskontrolsystemer med flere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt.

25 System 3060 Software 25 SYSTEM 3060 SOFTWARE SMART CD. Brug SmartCD-programmeringsværktøjet til tilslutning til en PC eller laptop via USB- grænseflade. Eller forbind det via Bluetooth med Deres PDA eller Notebook. LÅSEPLAN LSM er en modulær software til opsætning, drift og styring af det digitale låse- og adgangskontrolsystem Det beskriver bygningsstrukturer og personhierarki og gør det muligt for Dem at udstede rettigheder. Med den omfattende søge- og filterfunktion kan låseanlægget klassificeres. LSM findes både som enkeltbrugerløsning og som multibruger og multiprofil.

26 26 Referencer REFERENCER. I det bedste selskab. Over to millioner ID-medier og mere end 1 million låsecylindere fra huset SimonsVoss er installeret verden over: robust, fleksibelt, teknisk gennemprøvet. Og overalt sørger det digitale låse- og adgangskontrolsystem for pålidelig sikkerhed samt økonomisk adgangs- og bygningsmanagement. Vore referencer for virksomheder, institutioner og myndigheder taler for sig selv. Allianz Arena er en supermoderne bygning med de højeste krav til sikkerhed og fleksibilitet. Derfor besluttede vi os tidligt for System 3060 fra SimonsVoss. Anlægget omfatter mere end digitale låsecylindere og transpondere. (Alexander Pieper, tidl. leder for marketing og offentlige arbejder, Allianz Arena München GmbH)

27 Referencer 27 REFERENCER SUNDHEDSSEKTOREN :: Addenbrookes Hospital, Cambridge, GB :: Airedale General Hospital, GB :: ARWO, Wettingen, CH :: Central Hospital Reine Fabiola, Auvelais, BE :: Chesterton Medical Centre, Cambridge, GB :: Hospital de Pédiatrie Bullion, FR :: Hospital Martha Maria, Halle, DE :: Hospital Rimini, IT :: Klinik Saint Pierre, Ottignies, BE :: Leeds Dental Hospital, GB :: Les Jardins d'arcadie, FR :: Les Papillons Blancs Mulhouse, FR :: Maria Immacolata Hospice, Varese, IT :: NHS LIFT Schemes PCT, GB :: Paxton Green Health Centre, London, GB :: Plejehjem Tesero, IT :: Résidence le Perron Saint Marcellin, FR :: Rotkreuzklinikum, München, DE :: TBS Klinik, Utrecht, NL :: Torbay NHS Hospital, Torquay, GB :: UKH Graz, AT :: Universitet Hospital, Bonn, DE UDDANNELSE :: Bagamossens Skola, SE :: Cambridge University, Trinity Hall, GB :: Cardiff University Business School, GB :: Christian College Windesheim, NL :: Cité scolaire Michelet Paris, FR :: ERSU Macerata, IT :: ESPCI, Paris, FR :: Externat Notre Dame, Grenoble, FR :: Groenhorst College, Ede, NL :: Jacobs University, Bremen, DE :: LEGTA Les Barres, FR :: Leibniz University, Hannover, DE :: LMU München, DE :: Lowestoft College, GB :: Manchester Academy, GB :: Monash University, Prato, IT :: Montanuniversität Leoben, AT :: Politecnico of Munich, DE :: School of Tourism, Villach, AT :: St. John's University, Rom, IT :: THIS Weimar, DE :: Universitet Bamberg, DE :: Universitet Leeds, GB :: Universitet Trento, IT :: University of Applied Science, Cologne, DE :: Weymouth College, GB BANKER :: Baader Bank, Unterschleißheim, DE :: Bankhaus Max Flessa, Schweinfurt, DE :: BPCE Paris, FR :: Cassa Rurale di Pergine, IT :: DBS Bank, London, GB :: DBS Bank, Singapore :: Deutsche Bank, Frankfurt, DE :: National Bank of Dubai, UAE :: NATIXIS, Paris, FR :: Newcastle Building Society, GB :: Portigon, Düsseldorf, DE :: Sparkasse Bad Tölz, DE :: Sparkasse Gera-Greiz, DE :: Volksbank Pinneberg, DE :: Volksbank St. Pölten, AT OFFENTLIGE MYNDIGHEDER :: Amalienhof Klagenfurt, AT :: Brandvæsen Kassel, DE :: By Annecy, FR :: By York Council, GB :: Byrådet Düsseldorf, DE :: Conservatoire de Puteaux, FR :: Consorzio Comuni di Trento, IT :: Coulée Verte, Nice, FR :: Crown Estates Paving Commission, GB :: Diocese, Grenoble, FR :: Fællesskab Bolzano, IT :: Fællesskab Hägendorf, CH :: Fællesskab Stede Broec, NL :: Højesteret Palace of Justice, Wien, AT :: Indenrigsministeriet Thüringen, Erfurt, DE :: Ministeriet du Travail, FR :: Ministeriet for Undervisning og Cultus, München, DE :: Museum of Modern Art, Trento, IT :: OCSW Fællesskab Groningen, NL :: Politistation Leipzig, DE :: Public Services of Mainz, DE :: Rådhus Baden, AT :: Rådhus Paris, FR :: Rådhus Saint Avold, FR :: US Army, Vilseck, DE INDUSTRI :: Acque Vicentine, Vicenza, IT :: Brenner Hovedvej, Trient, IT :: Creabeton Schweiz, CH :: E.N.E.A, Rom, IT :: I.N.A.I.L., Milan, IT :: L.P.H. Laboratoire, FR :: LOOMIS France, FR :: NMI, Rotterdam, NL :: Regus Marseille Prado, FR :: Vélodrome Couvert, Bourges, FR :: URGO Dijon, FR ØVRIGE :: ABInBev Deutschland Beck's, DE :: Agenzia Lampo, Caorle, IT :: Alstom, Savigliano, IT :: BRP-Rotax, AT :: General Electric, Varese, IT :: Hitachi Power, Duisburg, DE :: Honda Italia, Chieta, IT :: Kunsthaus Bregenz, AT :: Lufthavn Düsseldorf og Köln-Bonn, DE :: Lufthavn Leonardo Da Vinci, Rom, IT :: Lufthavn Paris ADP, FR :: Mercedes-Benz, NL München, DE :: Siemens PG, Duisburg, DE :: Vodafone, Düsseldorf, DE :: Volkswagen Sachsen, Mosel, DE :: Vulkan INOX, Hattingen, DE :: Winery Tramin, Bolzano, IT :: Würth Italia, Bolzano, IT

28 28 Økonomi RENTABILITET KORT FORTALT: SIKKER, HURTIG OG KOMFORTABEL. Individuelle variabler, kalkulerbare omkostninger. Enhver virksomhed har sin egen historie på området sikkerhed: Et låseanlæg knyttes sammen med en adgangskontrol. Flere bygninger med forskellige låsesystemer skal vokse sammen. Der skal opstå et transparent system ud af enkeltsystemer. Hovednøglen til et forskningslaboratorie eller et projekt bortkommer, og virksomheden kan ikke vente seks uger på et nyt låseanlæg. Dette er blot enkelte eksempler fra virkeligheden, hvor der findes en perfekt løsning: det digitale låsesystem Da det er kabelfrit installeres det på kort tid. Med integreret adgangskontrolsystem og grænseflader. De kan let beregne omkostningerne ved konventionelle låseanlæg: Slid, kostbart lager af erstatningsdele, fremstilling af nye nøgler og erstatningscylindere. Dertil kommer omkostninger til planlægning, administration og dokumentation ofte parallelt for flere låseanlæg, år for år. Med SimonsVoss går regningen op for Dem. Gennem lave følgeomkostninger samt den store tidsbesparelse ved planlægning, administration og dokumentation tjener investeringsomkostningerne ved Deres digitale låsesystem fra SimonsVoss sig hurtigt ind. Erfaringerne fra utallige projekter har vist, at et digitalt låsesystem har tjent sig selv hjem i løbet af ca. tre år. Særligt budgetvenligt: Takket være den modulære opbygning vokser systemet skridtvis med de nye behov, som garanterer Dem optimal sikkerhed for Deres investeringer.

29 Økonomi 29

30 30 Kontakt Copyright 2013, SimonsVoss Technologies GmbH, Unterföhring Alle rettigheder forbeholdt. Tekst, billeder og grafikker er omfattet af loven om ophavsret. Indholdet af denne brochure må ikke kopieres, distribueres eller ændres. De finder bindende, tekniske data i vores systemhåndbog. Forbehold for tekniske ændringer. SimonsVoss og MobileKey er registrerede varemærker for SimonsVoss Technologies GmbH.

31 Kontakt 31 SIMONS VOSS VERDEN OVER. TYSKLAND HOVEDKONTOR: SimonsVoss Technologies GmbH Feringastraße 4 D Unterföhring Tel Fax TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies GmbH Lindenstraße 6 D Osterfeld OT Kleinhelmsdorf BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat 310 NL 1118 CX Schiphol Nederlandene Tel Fax FRANKRIG SimonsVoss Technologies SAS Immeuble Les Portes de Paris 1/3, Rue du Rempart F Noisy le Grand Tel Fax ITALIEN SimonsVoss Technologies GmbH Via Torino 2 I Milano Tel Fax NORDISKE LANDE SimonsVoss Technologies AB Ostermalmstorg 1 S Stockholm Sverige Tel Fax ØSTRIG SimonsVoss Technologies GmbH Kärntner Ring 5 7 A 1010 Wien Tel Fax RUSLAND SimonsVoss Technologies GmbH RF, , Moskau, Ul. B. Tulskaja, 10/2 SCHWEIZ SimonsVoss Technologies GmbH Dreikönigstraße 31a CH 8002 Zürich Tel Fax SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre E Bilbao E Spanien Tel Fax STORBRITANIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton GB Leeds LS15 8ZA Tel Fax ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 178 Paya Lebar Road #04-10 Paya Lebar 178 Singapore Republic of Singapore Tel Fax MELLEMØSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel Fax NORDAMERIKA Accutech- Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free (866)

32 32 DK SIMONS VOSS TECHNOLOGIES GMBH Feringastraße 4 D Unterföhring Tyskland Tel Fax

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG. 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Juli 2015 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

Adgangsstyring tæt på borgerne!

Adgangsstyring tæt på borgerne! Sikkerhed hos offentlige myndigheder og kontorer Adgangsstyring tæt på borgerne! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG INSTITUTIONER. STOR BORGER- NÆRHED MEDFØRER RISICI.

Læs mere

Perfekt styring af adgang lær hvordan!

Perfekt styring af adgang lær hvordan! Sikkerhed i uddannelsessystemet Perfekt styring af adgang lær hvordan! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SKOLER OG UNIVERSITETER. UDDANNELSES- INSTITUTIONER STILLER HØJE KRAV OGSÅ TIL ADGANGS-

Læs mere

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY.

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. 2 04 SYSTEM 3060 06 G2-BASEREDE SYSTEMER AKTIV- TEKNOLOGI PASSIVE SMART CARD- TEKNOLOGI MULTINETWORKING 11 IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING

Læs mere

Sikker hånd om adgangsforvaltning!

Sikker hånd om adgangsforvaltning! Sikkerhed i finansverdenen Sikker hånd om adgangsforvaltning! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PENGEINSTITUTTER. SIKKERHED FØRST OG FREMMEST OGSÅ VED ADGANGSSTYRING. HØJE SIKKERHEDSKRAV

Læs mere

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security.

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security. Produktkatalog. Starter-System The finest in keyless security. ÅBNE OG Aflåse UDEN NØGLE: TRÅDLØST HELT ENKELT! HÆNG DERES GAMLE NØGLE PÅ KNAGEN... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT.

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN 1.2012 PAGE Seite 1 I hjertet af det fortryllende Spreewald i Brandenburg ligger Reha- Zentrum Lübben. Med sin idylliske placering, supermoderne

Læs mere

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION.

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. KLINIKKEN MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Uanset om der er tale om en ulykke eller sygdom, en fødsel eller behov for pleje:

Læs mere

insight Fotoceller på bus Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP Positionsjustering for hurtigt produktskifte 2005 www.sick.

insight Fotoceller på bus Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP Positionsjustering for hurtigt produktskifte 2005 www.sick. insight 1 2005 SICK kundemagasin Fotoceller på bus Første pakkemaskine med informationssensorer side 6 Positionsjustering for hurtigt produktskifte Verdens hurtigste 3D smart kamera fra SiCK/IVP se side

Læs mere

ProduKt brochure. www.saltosystems.dk

ProduKt brochure. www.saltosystems.dk ProduKt brochure SALTO Systems unikke nye, netværksbaserede langskilte og cylindre kan bruges til en bred vifte af adgangskontrolapplikationer, som samtidig kan opgraderes og tilpasses det specifikke behov,

Læs mere

PROCESVAND Maskinbygger med 100% eksport og sikre forbindelser

PROCESVAND Maskinbygger med 100% eksport og sikre forbindelser &proces www.automatik.nu 38. årgang maj/juni 2013 nr. 5 TIL MÅLING OG OVERVÅGNING AF DRIKKE-, SPILDE- OG PROCESVAND Maskinbygger med 100% eksport og sikre forbindelser Logistik- og produktionschef Bent

Læs mere

Intuitiv. Fleksibel. Fungerer Simpelthen.

Intuitiv. Fleksibel. Fungerer Simpelthen. Intuitiv. Fleksibel. Fungerer Simpelthen. 2 Clay by SALTO PRODUKTBROCHURE 3 Mød din nye trådløse lås og nøgle! CLAY BY SALTO DEN NEMME, TRÅDLØSE, CLOUD-BASEREDE LÅSELØSNING 4 Clay by SALTO PRODUKTBROCHURE

Læs mere

Paradigmeskift med ix i brüel international Side: 4 7. Nyeste PLC-teknik lille i størrelse og spækket med funktioner #NOV.

Paradigmeskift med ix i brüel international Side: 4 7. Nyeste PLC-teknik lille i størrelse og spækket med funktioner #NOV. A Beijer Electronics magazine #NOV 2011 Paradigmeskift med ix i brüel international Side: 4 7 Nyeste PLC-teknik lille i størrelse og spækket med funktioner Side: 18 19 white paper: Hvordan kan.net Frameworkteknologi

Læs mere

produktbrochure Trådløs online IMPLEMENTERET

produktbrochure Trådløs online IMPLEMENTERET produktbrochure Trådløs online IMPLEMENTERET et medie en teknologi uendelige muligheder... 02. Indledning SALTO introducerer XS4 RFID-systemet, et nyt koncept inden for adgangskontrol, der giver dig mulighed

Læs mere

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret

SALTO ADGANGSKONTROL. Fleksibelt og fremtidssikret SALTO ADGANGSKONTROL Fleksibelt og fremtidssikret Hvorfor... SALTO er en verden af intelligente sikringsløsninger, der med sine produkter både teknisk og designmæssigt er førende inden for elektronisk

Læs mere

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger

THE DIFFERENCE IS ABAX. Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX Verdens førende leverandør af elektroniske kørebøger THE DIFFERENCE IS ABAX ABAX har tre værdiskabende søjler, der gør det muligt for virksomheden at skabe konkurrencemæssige fordele

Læs mere

Revolutionary outside Evolutionary inside ix møder CoDeSys i ny tekniksatsning

Revolutionary outside Evolutionary inside ix møder CoDeSys i ny tekniksatsning A Beijer Electronics magazine #NOV 2012 Revolutionary outside Evolutionary inside ix møder CoDeSys i ny tekniksatsning Side: 16 19 Stirling-motorer drives af solens stråler Side: 14 15 Customer case: Smart

Læs mere

# 2 2009. For security professionals by security professionals. Vand er ofte en udsat ressource. Metro voksende marked i Kina

# 2 2009. For security professionals by security professionals. Vand er ofte en udsat ressource. Metro voksende marked i Kina # 2 2009 For security professionals by security professionals Sikrere havnetransport i Finland Vand er ofte en udsat ressource Metro voksende marked i Kina ET KUNDEMAGASIN FRA sikkerhedskoncernen Gunnebo

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Kompakte kondenserende kedler for oliefyring Effektområde: 18 27 kw [ Buderus ] Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik Varme er vores element Dit trumfkort,

Læs mere

Indsats mod. To intensive teknikdage i København. årets vigtigste event inden for sikkerhed. Stigende problemer med træ-tyveri. Produkter på Sectech

Indsats mod. To intensive teknikdage i København. årets vigtigste event inden for sikkerhed. Stigende problemer med træ-tyveri. Produkter på Sectech Det officielle fagblad for Den Danske Brancheforening for Sikkerhed og Sikring Nyhedskanalen Et produkt fra for et sikrere samfund nummer 5 2012 Man skal ikke tro på alt i avisen Hvordan skal man bruge

Læs mere

Automation and Drives Nr. 2 juni 2005 A&D INFORMATION. Fremtidsrettet produktion kræver innovativ automation

Automation and Drives Nr. 2 juni 2005 A&D INFORMATION. Fremtidsrettet produktion kræver innovativ automation Automation and Drives Nr. 2 juni 2005 A&D INFORMATION Fremtidsrettet produktion kræver innovativ automation Indholdsfortegnelse 2 3 Automation billigere i Danmark 4 Fremtidsrettet produktion kræver innovativ

Læs mere

LonNyt 2006. Networks in Home, Building, Transportation and Industrial Solutions

LonNyt 2006. Networks in Home, Building, Transportation and Industrial Solutions LonNyt 2006 Networks in Home, Building, Transportation and Industrial Solutions Indhold Side 3 Leder Artikler 4 LonWorld 2005 en verdenskongres og udstilling i Euro Disney i Paris 6 LonWorld-konferencen

Læs mere

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ

IT S SAFE ÅRGANG 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG TO STORE & PROTECT 52 FRA 3 TIMER TIL NOGLE FÅ MINUTTER 54 BILFORHANDLER SKYDER DIGITAL GENVEJ FREMTID ARTIKLER CASES NYHEDER INSPIRATION IT S SAFE ÅRGANG TO STORE & PROTECT 2015 4 FREMTIDEN ER ALLEREDE GODT I GANG Med BIC (Business Innovation Centre) har Konica Minolta sat turbo på udviklingen

Læs mere

Kommunikation Nr. 3 - august 2006

Kommunikation Nr. 3 - august 2006 Kommunikation Nr. 3 - august 2006 Stort marked inden for virksomheder og institutioner: Fremtiden er trådløs Optimal føringsvej til fiber: Lightrax sikrer de fiberoptiske kabler Nye telefoncentraler fra

Læs mere

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING

SKABER FORBINDELSE MELLEM MENNESKER OG FORRETNING Hvordan finder jeg mere information om DM Software? Brochurer som denne tjener deres formål. Men dialog er nu en gang bedst, når den foregår mellem levende mennesker. Derfor er du meget velkommen til at

Læs mere

TemA! remote access er en døråbner til en verden af muligheder side 8 TIDSSKRIFT FOR DANSK AUTOMATIONSSELSKAB 02 2011 MAJ

TemA! remote access er en døråbner til en verden af muligheder side 8 TIDSSKRIFT FOR DANSK AUTOMATIONSSELSKAB 02 2011 MAJ 02 2011 MAJ TemA! remote access er en døråbner til en verden af muligheder side 8 2 remote access automation i en global verden 3 uvidenhed og mangel på vision koster kunderne dyrt 4 ErFa Gruppe om SaFETY

Læs mere