FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG"

Transkript

1 FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG 1

2 2 Gør det nemt for Dem selv med hensyn til sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og adgangssystem 3060 fra SimonsVoss.

3 3 INDHOLD 04 VIRKSOMHEDEN 06 FILOSOFIEN 08 HISTORIE 10 DET MODULÆRE SYSTEM IDENTIFIKATIONSMEDIER 14 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER 16 LÅSECYLINDERE 18 SMART HANDLE 20 SMART RELAIS 22 MULTINETWORKING 24 SOFTWARE 26 REFERENCER 28 ØKONOMI 30 KONTAKT

4 4 Virksomheden DEN NØGLELØSE VERDEN FRA SIMONS VOSS. TEKNOLOGIER, SOM DE FÅR GAVN AF. Adgangskontrol med nye dimensioner. Vi hos SimonsVoss arbejder målrettet for at vort system gør Deres liv mere sikkert, nemmere og mere økonomisk. Det har vi gjort ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integrerede adgangskontrolfunktioner. SimonsVoss sætter internationale standarder. Vores ide om at erstatte den almindelige nøgle med en digital transponder har bredt sig verden over. Med vores radiostyrede, trådløse låse- og adgangskontrolsystem har vi ført denne vision ud i livet med succes og konsekvens. SimonsVoss er således ubestridt den teknologisk førende på det hurtigt voksende marked for digitale, batteridrevne låse- og adgangskontrolsystemer. Mere end installerede systemer over hele verden dokumenterer, at vores vision allerede er blevet en realitet. Omfattende tilstedeværelse i et stort antal lande SimonsVoss er repræsenteret med egne salgskontorer i Beneluxlandene, Frankrig, Storbritannien, Italien, de nordiske lande, Østrig, Rusland, Schweiz, Singapore, i Mellemøsten og i Nordamerika. Hovedsædet i Unterföhring ved München rummer administration, centralafdelinger og udviklingsafdeling. Produktion og logistik er beliggende i Osterfeld/Sachsen-Anhalt.

5 Virksomheden 5 Med sine innovationer er SimonsVoss banebrydende inden for digital adgangskontrol.

6 6 Filosofi TEKNOLOGI, DER BEGEJSTRER OVER HELE LINIEN. Det afgørende er pålidelighed og hastighed. Det digitale System 3060 er mere end kun et produkt. Mennesket står i første række. Medarbejdere, der bruger digitale låsesystemer. Beslutningstagere, der vil øge sikkerhed, komfort og økonomi for Deres organisation. Eksperter, der videreudvikler, producerer og markedsfører vort digitale system. Med andre ord: Alle, der lader sig begejstre af en nøgleløs verden. Enestående teknologi med fremragende design. Vi videreudvikler konstant vore produkter. Det omfatter ikke kun innovationens indre værdi, men også dens design. For kun i kombination kan vi opfylde de høje krav fra vore kunder til en løsning af høj kvalitet. Resultatet er en førsteklasses, enkel teknik i et perfekt design, som smyger sig smukt ind i såvel de mest moderne som i klassiske omgivelser. Også internationale juryer anerkender ideerne og visionerne fra SimonsVoss: Mange innovations- og designpriser, herunder red dot design award, og medlemskabet af Rådet for Formgivning understreger succesen for vore produkter.

7 Filosofi 7 Med henblik på Deres sikkerhed har SimonsVoss gennemført de bedste ideer.

8 8 Historie Succeshistorien: Programmeret til fremtiden fra begyndelsen: Grundlagt på solid basis. Målsætningen ved firmaets grundlæggelse i 1995 var at øge komfort og sikkerhed for låsesystemer gennem den mest moderne elektroniske teknologi. Det viste sig, at beliggenheden i München var særdeles gunstig for udviklingen af grundideen, da det store antal elektronikvirksomheder udgjorde en god basis for en hurtige opbygning af en effektiv udviklingsafdeling. Faktisk befandt nogle af de åndelige fædre til systemet sig blandt firmaets grundlæggere og pionerer: Ludger Voss, i dag Chief Technology Officer, samt Herbert Meyerle, i dag prokurist og udviklingschef hardware. Afgørende skridt i retning mod markedslederskab. I årene 1995 til 1997 lå fokus på udvikling af elektronikmoduler med et ekstremt lavt energiforbrug. Det udgjorde basis for indsatsen af batteridrevne systemkomponenter, innovative mekaniske funktioner og for den aktive transponder som kernen i System Som det første produkt blev en kabelfri elektronisk lås markedsført i Vigtige innovationer for vores succes. Gennembruddet lykkedes for SimonsVoss med verdens første kabelfri digitale låsecylinder. Denne blev præsenteret i 1998 på Security i Essen, og i slutningen af samme år blev den sat i serieproduktion. Denne vifte af produkter er blevet udvidet kontinuerligt. Vigtigt var i året 1999 indførelsen af det kabelfri netværk 3065 til online-programmering og dataregistrering, samt muligheden for fritdrejende cylindere på begge sider. For en nem offline-programmering på stedet blev der først udviklet et programmeringsværktøj på basis af en håndholdt computer. Efterspørgsel og produktion vokser. I juli 2000 åbnede det første udenlandske salgskontor sine døre i Frankrig og 2001 blev datterselskabet grundlagt i Singapore. Inden for rammerne af den videre ekspansion flyttede produktion og logistik fra Königshütte/Harz til Peterberg ved Jena i SimonsVoss opfylder vigtige standarder. I april 2003 blev SimonsVoss for første gang certificeret af TÜV jf. ISO TÜV bekræftede dermed overholdelse af forskrifter og proceduremæssige instrukser, der er forudsætning for stabil kvalitet for alle virksomhedens områder, fra udvikling til produktion. I året 2004 præsenterede SimonsVoss WaveNet Radionetværk 3065 og det trådløse pinkode-tastatur 3068 som en verdensnyhed. Der blev åbnet salgskontorer i Storbritannien og i Nederlandene.

9 Historie idag Optimere det bedste og udvikle nyt. Den fjerde elektroniske låsecylindergeneration - med et utal af attraktive egenskaber - blev indført med succes i januar Derudover præsenteredes den trådløse biometrivæglæser Q3008. I september 2007 blev forhandlernettet udvidet med grundlæggelse af yderligere et salgskontor i Belgien. Banebrydende sikkerhed i en netkoblet verden. I året 2008 udvidede SimonsVoss spektret af muligheder for netværkskobling med en effektiv virtuel netværksløsning. Dermed var SimonsVoss som den eneste producent i stand til at tilbyde mangfoldige netløsninger og garantere kundens investeringssikkerhed for fremtidige systemudvidelser. Årets produktnyheder var den første direkte netværksbaserede låsecylinder Network Inside. Dermed muliggjorde SimonsVoss for første gang en meget hurtig og økonomisk installation af et netværkskoblet låse- og adgangskontrolsystem. SimonsVoss Technologies AG blev verdens førende udbyder på markedet for elektroniske låse- og adgangskontrolsystemer. Dette biev i december 2009 resumeret i rapporten The World Market for Electronic Physical Access Control Equipment 2009 Edition fra det velrenomerede markedsforskningsinstitut IMS Research. Også de internationale aktiviteter blev intensiveret med yderligere salgskontorer i Spanien og Italien. Intelligente teknologier sørger for ekspansion. I 2010 præsenterede SimonsVoss det elektroniske langskilt Smart-Handle 3062 som en yderligere udvidelse af sortimentet. SimonsVoss forstærkede de internationale aktiviteter i de nordiske lande med opbyggelse af endnu et salgskontor i Stockholm, Sverige, i På grundlag af Near-Field-Communication-teknologien (NFC) præsenterede SimonsVoss i 2012 med MobileKey en komplet løsning til anvendelse af Smartphones som digital nøgle. En nyhed var også passivkomponenter, der kan betjenes alene med SmartCards. Desuden udvikledes den databasebaserede integreringssløsning via Software Interface Kit (SIK). Dermed lader System 3060 sig integrere i andre adgangskontrolsystemer eller såkaldte Building Management Systems, så brugeren kan administrere alle enheder fra en fælles overflade (GUI). I juni 2012 fulgte det første spadestik til nybyggeriet af en samlefabrik i Osterfeld, Sachsen-Anhalt, for at imødegå den stigende efterspørgsel efter SimonsVoss produkter. SimonsVoss fortsætter ekspansionskursen. SimonsVoss grundlagde yderligere salgskontorer i Moskva, Rusland, og i Shanghai, Kina. I august 2013 gennemførte SimonsVoss ændringen af selskabform fra aktieselskab til GmbH. I oktober 2013 indviede SimonsVoss sin nye samlefabrik og logistikcenter i Osterfeld, Sachsen- Anhalt. Den moderne produktion gør det muligt for SimonsVoss at tilpasse produktionskapaciteten løbende til den stærkt voksende efterspørgsel.

10 10 Det modulære System 3060 DIGITAL TOTALLØSNING MED INDBYGGET MERVÆRDI. Udfordringen. Hvad enten det er en mellemstor virksomhed, koncern, laboratorie, institut, sygehus, bank eller ministerium - overalt er sikkerhed alfa og omega. I tidens løb bliver det en skønsom blanding af systemer: forskellige mekaniske låseanlæg, ID-medier, adgangskontrol- og tidsstyringssystemer, garagestyring og kantineafregning. At opretholde kontrollen her er næppe mulig, eller kun med store omkostninger. Samtidigt binder det ressourcer, spilder tid og penge. Løsningen. Det digitale System 3060 binder et utal af intelligente komponenter indenfor låse- og adgangskontrol sammen til et logisk hele. Det byder på skræddersyede adgangs-, registrerings-, log-, styrings- og overvågningsfunktioner. En aktiv eller passiv transmission af et ID-signal er nok og straks bliver de ønskede døre, porte, elevatorer, tælleapparater helt ned til skrivebordsskuffer låst op. Det fuldstændigt netværkskompatible system registrerer og gemmer automatisk alle adgange for Dem. Det forvalter alt i et modulært software, hvor De når som helst kan reagere hurtigt på ændringer.

11 Det modulære System SYSTEM 3060 IDENTIFIKATIONSMEDIER SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER SYSTEM 3060 MULTINETWORKING SYSTEM 3060 SOFTWARE LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS SYSTEM 3060 Samspillet mellem identifikationsmedier, intelligente adgangskomponenter (digital låsecylinder, digitalt langskilt SmartHandle, digitalt SmartRelais) og Locking-System-Management-Software til systemkonfiguration. AKTIVE IDENTIFIKATIONSMEDIER PASSIVE IDENTIFIKATIONSMEDIER Transponder 3064 Pinkode 3068 MobileKey SmartCard DIGITALE ADGANGSSKOMPONENTER Digital låsecylinder 3061 Digitalt SmartHandle 3062 Digitalt SmartRelais 3063 CENTRAL ADMINISTRATION AF SYSTEMET FRA PC EN

12 12 System 3060 Identifikationsmedier IDENTIFIKATIONSMEDIER: LIGE SÅ MANGFOLDIGE SOM DERES ANVENDELSESOMRÅDER. En digital nøgle til alle systemer. Om aktiv transponder eller passivt SmartCard, MobileKey, pinkodetastatur eller biometrisk væglæser - vælg det optimale identifikationsmedium til Deres låseanlæg og til alle opgaver. Senderen, som kan programmeres frit, kommunikerer med låsene via radiosignal. Der gives kun adgang til personer med gyldig autorisation. I låseplanen kan De med et enkelt museklik nemt og bekvemt spærre mistede medier og ændre adgangsrettigheder. Med et System 3060 identifikationsmedium kan De ikke blot betjene op til syv låseanlæg uafhængigt af hinanden, men også hente Deres arbejdstider frem og f.eks. betale i kantinen.

13 System 3060 Identifikationsmedier 13 SYSTEM 3060 IDENTIFIKATIONSMEDIER TRANSPONDER Blå, rød eller brun, med sammenklæbet hus eller fortløbende nummerering Som password- eller brandvæsenstransponder, beskyttet mod eksplosion eller med ekstra chip - kun fantasien sætter grænser. Administrer utrolige låse med Deres transponder og åbn op til 1 mio. gange døre og porte med et højtydende batteri. SMART CARD. Det passive identifikations medie SmartCard fås i versionerne MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV1. Programmeringen af kortene sker via programmeringsværktøjet enten stand-alone eller med tilslutning til en PC / laptop via USB-interface. MOBILE KEY. Ved at downloade SimonsVoss MobileKey-app bliver Smartphonen til en digital nøgle. På denne måde kan Smartphones kommunikere via Near-Field-Communication (NFC) direkte med de digitale låse i System og for eksempel åbne døre. Rettigheder, der er tildelt via app, kan defineres individuelt og når som helst for eksempel ændres eller slettes. PINKODE Åbn Deres døre med en 4- eller 8-cifret kode. Det ultraflade pinkodetastatur kan monteres trådløst både inde og ude, og sågar på glas. Spar tid og omkostninger, idet De f.eks. ved kongresser eller aftenmøder udsteder en speciel kode til indgangsdøren og udsender den til op til 500 brugere. De kan opnå endnu større sikkerhed med pinkode-terminalen: her skal man kombinere indtastning af en talkode med transponderen. BIOMETRILÆSER Q3008. Har De glemt Deres transponder? Intet problem, hvis De indsætter den biometriske væglæser Q3008 Beskyt desuden sikkerhedsrelevante rum med op til 50 brugere med Q3008. Ved montage af det batteridrevne Q3008 skal De ikke montere en eneste ledning! Dermed kan De også når som helst eftermontere den i et bestående System 3060.

14 14 System 3060 Digitale adgangskomponenter DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER NEM INTEGRERING. Intelligent adgangskontrol er gjort enkelt. Medspillerne til Deres ID-medium er den digitale låsecylinder, det digitale langskilt SmartHandle og SmartRelais et. De er frit programmerbare og batteridrevne. En langvarig og kostbar kabelføring er unødvendig. De kan opgradere produkterne hurtigt og uden større omkostninger. De kan låse døre, porte, skranker og meget mere op via radiostyring. Derved kan De registrere alle brugere. Løsningen lader sig integrere problemfrit i Deres eksisterende anlæg og i fremmedsystemer. Låsecylindere, langskilte og SmartRelais kan netværkskobles direkte.

15 System 3060 Digitale adgangskomponenter 15 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS

16 16 System 3060 Digitale adgangskomponenter Låsecylindere DIGITAL LÅSECYLINDER Den digitale låsecylinder 3061 er et ægte multitalent. Ud over at åbne og lukke tilbyder den, alt afhængigt at udgaven, et utal af intelligente funktioner, så som adgangskontrol med hændelseslog af op til adgange, tidszonestyring, Event-Management og dørovervågning. Strømforsyningen for op til aktiveringer sker via integrerede knapcelle batterier. Montage og udskiftning - som nyinstallation eller opgradering - sker kabelfrit i en håndevending. Cylinderen kan fungere offline, delvist i netværk eller online i WaveNet-netværket efter eget valg. Den digitale låsecylinder 3061 kommunikerer med alle ID-medier så som transponder, SmartCard, pinkode- tastatur, MobileKey eller biometrilæser. Den smarte allrounder fås i de mest forskellige varianter, bl.a.til antipanik- og branddøre, som halvcylinder eller i vandfast udførelse. Den byder på løsninger for alle dørsituationer. Den digitale låsecylinders høje standard er bekræftet gennem certificering af VdS (Forbundet af Skadesforsikringer), af BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) og SKG. VARIANTER OG VERSIONER: :: Europrofil, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Oval, Scandinavian Rund :: Dobbeltknop- og halvcylinder :: Aktiv og passiv læseteknik :: Fritdrejende, antipanik, tastestyring, DoorMonitoring :: Brandhæmmende, Multirast, vandfast, Network Inside :: Rustfrit stål, messing :: Forskellige længder

17 System 3060 Digitale adgangskomponenter Låsecylindere 17 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS DIGITAL LÅSECYLINDER 3061 DOOR MONITORING. Den dørovervågning, der er integreret i DoorMonitoring-cylinderen giver Dem helt nye muligheder inden for sikkerhedsområdet. Denne cyllinder kan installeres og tages i brug på under 20 minutter. Uden at bore og uden kostbar ledningsføring. Kernen i DoorMonitoring- udstyret består af tre innovationer fra SimonsVoss: den intelligente monteringsskrue, nøglekamsensor og overvågningslogik. En sensor i monteringsskruen overvåger på pålidelig vis om døren er åben eller lukket. Via nøglekamsensoren genkendes, om rigelen er bragt helt ind eller ud. DoorMonitoring-cylinderen meddeler Dem sågar, om døren er blevet brudt op. Alt det føler og melder cylinderen via SimonsVoss WaveNet til et centralt koordinationscenter. Her vises detaljerne i meldingerne i SimonsVoss Softwaren.

18 18 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartHandle DIGITALT SMART HANDLE Det digitale langskilt styrer adgangen for op til brugere, præcist differentieret efter rettigheder, sted og tid. Strømforsyningen for op til låse sker gennem integrerede knapcelle batterier, som sikrer driften i ca.10 år. SmartHandle kan De koble i netværk online eller integrere i et G2-baseret virtuelt SimonsVoss netværk. Hybridudførelsen rummer en RFID-læser, integreret i langskiltet, der kan aktivere og udlæse SmartCards, baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV 1. Derved kan De yderligere anvende passive SmartCards som nøgle til styring via aktive ID-medier. Her garanterer indbyggede knapcelle batterier op til aktiveringer. Langskiltet har fået tildelt red dot design award for det flade og tidløst smukke design. Med dets meget brede modeludvalg føjer det sig elegant ind i næsten alle døre, uanset type og stilart. Hvad enten det er Europrofil, Swiss Round, British Oval eller Scandinavian Oval; om det er i udførelsen til SnapIn-Montage, konventionel fastgørelse eller med Mechanical Override SmartHandle er hurtigt og trådløst installeret og viser altid et flot udseende. VARIANTER OG VERSIONER: :: Europrofil, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Oval :: Aktiv og passiv læseteknik :: SnapIn-Montage, konventionel fastgørelse, Mechanical Override :: Dørgreb i U- og L-form, rundbøjet, i gering, krum :: Til dørtykkelser fra 30 til 100 mm :: Adgangskontrol og hændelseslog :: Vejrbestandig udførelse :: Boringsbeskyttelse

19 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartHandle 19 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS

20 20 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartRelais DIGITALT SMART RELAIS Ved aflåsninger uden cylinder overtager det digitale SmartRelais 3063 funktionen som adgangskontrol eller nøglekontakt. I system 3060 åbner det elbetjente døre, porte samt bomme, og tænder/slukker lys, varme og maskiner. Det videresender data fra ID-medier til fremmede systemer som for eksempel Deres tidsstyring, kantineafregning eller Deres Facility Management. I kombination med en CompactReader kan data fra både aktive identifikationsmedier og SmartCards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV1 udlæses. Dens omfattende Gateway-funktionalitet er enestående. Overfører De aktualiserede spærrelister eller nye rettigheder til SmartRelais så snart berørte personer kommer inden for radiorækkevidde af Relais et, bliver deres ID-medier automatisk omprogrammeret. Ved behov overtager det intelligente Relais pålideligt alle opgaver lige som en Gateway til virtuelle eller direkte netværk i hele Deres låseanlæg. Top-design inkluderet. Med sit elegante hus integreres SmartRelais diskret i omgivelserne. Det har modtaget red dot design award for det gennemførte design.

21 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartRelais 21 SYSTEM 3060 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDER SMART HANDLE SMART RELAIS

22 22 System 3060 Multinetworking GRÆNSELØS FLEKSIBEL NETVÆRKSKOBLING AF LÅSEANLÆG. Optimalt beskyttede forbindelser. Hvad enten det er som virtuelt netværk, TCP/IP-netværk eller WaveNet-radionetværk - SimonsVoss har den perfekte løsning. Via det modulære systemdesign kan De frit kombinere de enkelte netværksvarianter med hinanden. Vi tilbyder Dem det passende netværk, der opfylder Deres krav præcist. Offline. Mindre låseanlæg, hvor der kun sker få ændringer, kan administreres uden netopkobling. Adgangsrettigheder oprettes i låseplanen. Data overføres til fods med et programmeringsværktøj via radio direkte til hver enkelt lås. Delvis netværksopkobling. Ved en delvis netværksopkobling defineres ændringerne i Locking- System-Management-softwaren. Data videresendes trådløst via WaveNet-radionetværket til Gateways. Derfra føres de via brugernes ID-medier til låsene. Online. Den samlede vifte af ydelser i System 3060 udnyttes ved at netværkskoble alle komponenter - fra systemadministrationen via Gateways til låsene. Derigennem sker dataudvekslingen med alle netværkets elementer i realtid. Der er mulighed for anvendelser så som hurtig spærring af medier, nødåbning, aktivering/deaktivering via LSM-software, fjernovervågning af aktiveringer og Eventmanagement (SMS/ ).

23 System 3060 Multinetworking 23 SYSTEM 3060 MULTINETWORKING WAVE NET ROUTER 3065 MED BESKYTTELSESFUNKTION Den lynhurtige aktivering sørger for, at alle døre i fareområdet åbnes eller lukkes afhængigt af årsagen til faren. DØRE KAN IKKE LÆNGERE ÅBNES UDEFRA. NØDSITUATION WAVE NET ROUTER 3065 DØRE LÅST OP

24 24 System 3060 Software SOFTWARE OG PROGRAMMERING TIL SKRÆDDERSYET PERFEKTION. Locking-System-Management softwaren til Deres låseanlæg. Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 består af en lang række intelligente komponenter. Locking-System-Management (LSM) er den ydedygtige software til opsætning, drift og styring af alle komponenter i System Dertil hører tildeling og administration af identifikationsmedier, programmering af låsecylindre, Smart- Handles og SmartRelais, såvel som udlæsning eller hændelseslog af adgange. Enkel systemadministration takket være intelligente funktioner. De sammensætter Deres LSM af de forskellige versioner og moduler i overensstemmelse med Deres behov. Grundlaget er LSM-Starter- Edition med USB-programmeringsstik. Med LSM-Basic-Edition kan De administrere op til transpondere og låse, samt op til 100 tidszonegrupper. Importer allerede eksisterende lister. Behold overblikket over bygnings- og organisationsstrukturerne med beskrivelsen. Med ekstra moduler kan De opstille hierarkiniveauer og se, hvor nemt det er at overgive rettigheder. De gør Deres LSM egnet til netværk såvel som til multibruger og multiprofil. Med hændelseslog af ændringer skaber De revisionssikkerhed. I adgangskontrolsystemer med flere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt.

25 System 3060 Software 25 SYSTEM 3060 SOFTWARE SMART CD. Brug SmartCD-programmeringsværktøjet til tilslutning til en PC eller laptop via USB- grænseflade. Eller forbind det via Bluetooth med Deres PDA eller Notebook. LÅSEPLAN LSM er en modulær software til opsætning, drift og styring af det digitale låse- og adgangskontrolsystem Det beskriver bygningsstrukturer og personhierarki og gør det muligt for Dem at udstede rettigheder. Med den omfattende søge- og filterfunktion kan låseanlægget klassificeres. LSM findes både som enkeltbrugerløsning og som multibruger og multiprofil.

26 26 Referencer REFERENCER. I det bedste selskab. Over to millioner ID-medier og mere end 1 million låsecylindere fra huset SimonsVoss er installeret verden over: robust, fleksibelt, teknisk gennemprøvet. Og overalt sørger det digitale låse- og adgangskontrolsystem for pålidelig sikkerhed samt økonomisk adgangs- og bygningsmanagement. Vore referencer for virksomheder, institutioner og myndigheder taler for sig selv. Allianz Arena er en supermoderne bygning med de højeste krav til sikkerhed og fleksibilitet. Derfor besluttede vi os tidligt for System 3060 fra SimonsVoss. Anlægget omfatter mere end digitale låsecylindere og transpondere. (Alexander Pieper, tidl. leder for marketing og offentlige arbejder, Allianz Arena München GmbH)

27 Referencer 27 REFERENCER SUNDHEDSSEKTOREN :: Addenbrookes Hospital, Cambridge, GB :: Airedale General Hospital, GB :: ARWO, Wettingen, CH :: Central Hospital Reine Fabiola, Auvelais, BE :: Chesterton Medical Centre, Cambridge, GB :: Hospital de Pédiatrie Bullion, FR :: Hospital Martha Maria, Halle, DE :: Hospital Rimini, IT :: Klinik Saint Pierre, Ottignies, BE :: Leeds Dental Hospital, GB :: Les Jardins d'arcadie, FR :: Les Papillons Blancs Mulhouse, FR :: Maria Immacolata Hospice, Varese, IT :: NHS LIFT Schemes PCT, GB :: Paxton Green Health Centre, London, GB :: Plejehjem Tesero, IT :: Résidence le Perron Saint Marcellin, FR :: Rotkreuzklinikum, München, DE :: TBS Klinik, Utrecht, NL :: Torbay NHS Hospital, Torquay, GB :: UKH Graz, AT :: Universitet Hospital, Bonn, DE UDDANNELSE :: Bagamossens Skola, SE :: Cambridge University, Trinity Hall, GB :: Cardiff University Business School, GB :: Christian College Windesheim, NL :: Cité scolaire Michelet Paris, FR :: ERSU Macerata, IT :: ESPCI, Paris, FR :: Externat Notre Dame, Grenoble, FR :: Groenhorst College, Ede, NL :: Jacobs University, Bremen, DE :: LEGTA Les Barres, FR :: Leibniz University, Hannover, DE :: LMU München, DE :: Lowestoft College, GB :: Manchester Academy, GB :: Monash University, Prato, IT :: Montanuniversität Leoben, AT :: Politecnico of Munich, DE :: School of Tourism, Villach, AT :: St. John's University, Rom, IT :: THIS Weimar, DE :: Universitet Bamberg, DE :: Universitet Leeds, GB :: Universitet Trento, IT :: University of Applied Science, Cologne, DE :: Weymouth College, GB BANKER :: Baader Bank, Unterschleißheim, DE :: Bankhaus Max Flessa, Schweinfurt, DE :: BPCE Paris, FR :: Cassa Rurale di Pergine, IT :: DBS Bank, London, GB :: DBS Bank, Singapore :: Deutsche Bank, Frankfurt, DE :: National Bank of Dubai, UAE :: NATIXIS, Paris, FR :: Newcastle Building Society, GB :: Portigon, Düsseldorf, DE :: Sparkasse Bad Tölz, DE :: Sparkasse Gera-Greiz, DE :: Volksbank Pinneberg, DE :: Volksbank St. Pölten, AT OFFENTLIGE MYNDIGHEDER :: Amalienhof Klagenfurt, AT :: Brandvæsen Kassel, DE :: By Annecy, FR :: By York Council, GB :: Byrådet Düsseldorf, DE :: Conservatoire de Puteaux, FR :: Consorzio Comuni di Trento, IT :: Coulée Verte, Nice, FR :: Crown Estates Paving Commission, GB :: Diocese, Grenoble, FR :: Fællesskab Bolzano, IT :: Fællesskab Hägendorf, CH :: Fællesskab Stede Broec, NL :: Højesteret Palace of Justice, Wien, AT :: Indenrigsministeriet Thüringen, Erfurt, DE :: Ministeriet du Travail, FR :: Ministeriet for Undervisning og Cultus, München, DE :: Museum of Modern Art, Trento, IT :: OCSW Fællesskab Groningen, NL :: Politistation Leipzig, DE :: Public Services of Mainz, DE :: Rådhus Baden, AT :: Rådhus Paris, FR :: Rådhus Saint Avold, FR :: US Army, Vilseck, DE INDUSTRI :: Acque Vicentine, Vicenza, IT :: Brenner Hovedvej, Trient, IT :: Creabeton Schweiz, CH :: E.N.E.A, Rom, IT :: I.N.A.I.L., Milan, IT :: L.P.H. Laboratoire, FR :: LOOMIS France, FR :: NMI, Rotterdam, NL :: Regus Marseille Prado, FR :: Vélodrome Couvert, Bourges, FR :: URGO Dijon, FR ØVRIGE :: ABInBev Deutschland Beck's, DE :: Agenzia Lampo, Caorle, IT :: Alstom, Savigliano, IT :: BRP-Rotax, AT :: General Electric, Varese, IT :: Hitachi Power, Duisburg, DE :: Honda Italia, Chieta, IT :: Kunsthaus Bregenz, AT :: Lufthavn Düsseldorf og Köln-Bonn, DE :: Lufthavn Leonardo Da Vinci, Rom, IT :: Lufthavn Paris ADP, FR :: Mercedes-Benz, NL München, DE :: Siemens PG, Duisburg, DE :: Vodafone, Düsseldorf, DE :: Volkswagen Sachsen, Mosel, DE :: Vulkan INOX, Hattingen, DE :: Winery Tramin, Bolzano, IT :: Würth Italia, Bolzano, IT

28 28 Økonomi RENTABILITET KORT FORTALT: SIKKER, HURTIG OG KOMFORTABEL. Individuelle variabler, kalkulerbare omkostninger. Enhver virksomhed har sin egen historie på området sikkerhed: Et låseanlæg knyttes sammen med en adgangskontrol. Flere bygninger med forskellige låsesystemer skal vokse sammen. Der skal opstå et transparent system ud af enkeltsystemer. Hovednøglen til et forskningslaboratorie eller et projekt bortkommer, og virksomheden kan ikke vente seks uger på et nyt låseanlæg. Dette er blot enkelte eksempler fra virkeligheden, hvor der findes en perfekt løsning: det digitale låsesystem Da det er kabelfrit installeres det på kort tid. Med integreret adgangskontrolsystem og grænseflader. De kan let beregne omkostningerne ved konventionelle låseanlæg: Slid, kostbart lager af erstatningsdele, fremstilling af nye nøgler og erstatningscylindere. Dertil kommer omkostninger til planlægning, administration og dokumentation ofte parallelt for flere låseanlæg, år for år. Med SimonsVoss går regningen op for Dem. Gennem lave følgeomkostninger samt den store tidsbesparelse ved planlægning, administration og dokumentation tjener investeringsomkostningerne ved Deres digitale låsesystem fra SimonsVoss sig hurtigt ind. Erfaringerne fra utallige projekter har vist, at et digitalt låsesystem har tjent sig selv hjem i løbet af ca. tre år. Særligt budgetvenligt: Takket være den modulære opbygning vokser systemet skridtvis med de nye behov, som garanterer Dem optimal sikkerhed for Deres investeringer.

29 Økonomi 29

30 30 Kontakt Copyright 2013, SimonsVoss Technologies GmbH, Unterföhring Alle rettigheder forbeholdt. Tekst, billeder og grafikker er omfattet af loven om ophavsret. Indholdet af denne brochure må ikke kopieres, distribueres eller ændres. De finder bindende, tekniske data i vores systemhåndbog. Forbehold for tekniske ændringer. SimonsVoss og MobileKey er registrerede varemærker for SimonsVoss Technologies GmbH.

31 Kontakt 31 SIMONS VOSS VERDEN OVER. TYSKLAND HOVEDKONTOR: SimonsVoss Technologies GmbH Feringastraße 4 D Unterföhring Tel Fax TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies GmbH Lindenstraße 6 D Osterfeld OT Kleinhelmsdorf BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat 310 NL 1118 CX Schiphol Nederlandene Tel Fax FRANKRIG SimonsVoss Technologies SAS Immeuble Les Portes de Paris 1/3, Rue du Rempart F Noisy le Grand Tel Fax ITALIEN SimonsVoss Technologies GmbH Via Torino 2 I Milano Tel Fax NORDISKE LANDE SimonsVoss Technologies AB Ostermalmstorg 1 S Stockholm Sverige Tel Fax ØSTRIG SimonsVoss Technologies GmbH Kärntner Ring 5 7 A 1010 Wien Tel Fax RUSLAND SimonsVoss Technologies GmbH RF, , Moskau, Ul. B. Tulskaja, 10/2 SCHWEIZ SimonsVoss Technologies GmbH Dreikönigstraße 31a CH 8002 Zürich Tel Fax SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre E Bilbao E Spanien Tel Fax STORBRITANIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton GB Leeds LS15 8ZA Tel Fax ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 178 Paya Lebar Road #04-10 Paya Lebar 178 Singapore Republic of Singapore Tel Fax MELLEMØSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel Fax NORDAMERIKA Accutech- Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free (866)

32 32 DK SIMONS VOSS TECHNOLOGIES GMBH Feringastraße 4 D Unterföhring Tyskland Tel Fax

Sikker hånd om adgangsforvaltning!

Sikker hånd om adgangsforvaltning! Sikkerhed i finansverdenen Sikker hånd om adgangsforvaltning! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PENGEINSTITUTTER. SIKKERHED FØRST OG FREMMEST OGSÅ VED ADGANGSSTYRING. HØJE SIKKERHEDSKRAV

Læs mere

Adgangsstyring tæt på borgerne!

Adgangsstyring tæt på borgerne! Sikkerhed hos offentlige myndigheder og kontorer Adgangsstyring tæt på borgerne! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG INSTITUTIONER. STOR BORGER- NÆRHED MEDFØRER RISICI.

Læs mere

Perfekt styring af adgang lær hvordan!

Perfekt styring af adgang lær hvordan! Sikkerhed i uddannelsessystemet Perfekt styring af adgang lær hvordan! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SKOLER OG UNIVERSITETER. UDDANNELSES- INSTITUTIONER STILLER HØJE KRAV OGSÅ TIL ADGANGS-

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Juli 2015 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

Adgangsstyring i fin form

Adgangsstyring i fin form Sikkerhed i sundhedsvæsenet Adgangsstyring i fin form SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SYGEHUSE, REHABILITETSCENTRE OG LIGN. ÅBENT FOR RISICI OG BIVIRKNINGER. MANGLENDE OVERBLIK. I dagstimerne

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

Digitale låsesystemer

Digitale låsesystemer KNOW-HOW-NAVIGATOR Digitale låsesystemer Alt, hvad De behøver at vide om det intelligente alternativ til mekaniske låseanlæg GRUNDLIGGENDE SPØRGSMÅL Hvilke fordele har et digitalt låsesystem? Alt taler

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61 PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61 62 PASSIVE SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE LÅSECYLINDERE SC DIGITAL EUROPROFIL DOBBELTKNOPCYLINDER 3061 SC COMFORT Digital låsecylinder

Læs mere

DET BEDSTE INDENFOR. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION.

DET BEDSTE INDENFOR. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION. DET BEDSTE INDENFOR. DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51 PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51 52 PASSIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Som noget helt nyt

Læs mere

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security.

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security. Produktkatalog. Starter-System The finest in keyless security. ÅBNE OG Aflåse UDEN NØGLE: TRÅDLØST HELT ENKELT! HÆNG DERES GAMLE NØGLE PÅ KNAGEN... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig

Læs mere

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG. 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 12 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING TRANSPONDER 3064 G1 G2 Blå, rød eller brun, med sammenklæbet

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Januar 2017 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN.

SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN. SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN. PAGE 1 En safari til urmennesket, dinosaurer i legemsstørrelse, verdensrummets vidder på 250 millioner år: Attraktioner er der mange af under eventyrturen

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1

SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 Girokonto, pension eller byggefinansiering: Når det drejer sig om

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION.

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. KLINIKKEN MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Uanset om der er tale om en ulykke eller sygdom, en fødsel eller behov for pleje:

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 40 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAIS DIGITAL SMART RELAY 3063 G1 G2 Det digitale SmartRelay 3063 har funktion som en adgangskontrollæser eller

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

NOX Trådløse døre. SimonsVoss integration med NOX. SimonsVoss. SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert.

NOX Trådløse døre. SimonsVoss integration med NOX. SimonsVoss. SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert. NOX Trådløse døre SimonsVoss integration med NOX SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert. Gennem integration af højtydende elektronik i en standard profil låsecylinder,

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

Nyheder. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed

Nyheder. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed Nyheder Det bedste inden for nøglefri sikkerhed 2 NYHEDER Fremskridtet går videre - SimonsVoss går foran Med lanceringen af vort digitale låse- og adgangskontrolsysten 3060 for mere end 20 år siden startede

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 - PRODUKTBILLEDE... 3 1.2. KORT PRODUKTBESKRIVELSE... 4 2.0 PRODUKTOMRÅDE... 5 2.1. SYSTEMFORUDSÆTNINGER...

Læs mere

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT.

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN 1.2012 PAGE Seite 1 I hjertet af det fortryllende Spreewald i Brandenburg ligger Reha- Zentrum Lübben. Med sin idylliske placering, supermoderne

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

Det bedste inden for nøglefri sikkerhed. Fremtidens sikkerhedsteknik: I dag

Det bedste inden for nøglefri sikkerhed. Fremtidens sikkerhedsteknik: I dag Det bedste inden for nøglefri sikkerhed Fremtidens sikkerhedsteknik: I dag 2 Opdag den nøglefri verden fra SimonsVoss 3 Indhold 04 Virksomheden 06 Historie 08 Filosofi 10 Digitale låsesystemer 12 System

Læs mere

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE.

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE. SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE. PAGE 1 Vi lærer for livet ikke for skolen. Når eksamen er bestået, fejrer man det over hele Europa i stor stil. I Sverige fejrer de nybagte studenter den fugtige

Læs mere

SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN

SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN SEITE 1 Ud for Marokkos kyst, og ca. 1.300 km fra det spanske fastland ligger det solbeskinnede Tenerife den største af de kanariske øer. Her

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE SMART HANDLES 3062 SC SIMONS VOSS 71

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE SMART HANDLES 3062 SC SIMONS VOSS 71 PASSIV SMART AR-TKNOLOGI IGITAL SMART HANLS 3062 S SIMONS VOSS 71 72 PASSIV-TKNOLOGI IGITAL SMART HANLS S SMART HANL 3062 S SAMMNSÆTNING A VARNUMR M KSMPL: Kode for digitalt SmartHandle = SH Profil: A

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

Kvikguide Starter System 3.2

Kvikguide Starter System 3.2 3.2 Indholdsfortegnelse ii / 12 Indholdsfortegnelse 1 Leverancen omfatter... 3 2 Forudsætninger... 4 3 De første trin... 5 4 Information og hjælp... 12 1 Leverancen omfatter 3 / 12 1 Leverancen omfatter

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY.

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. 2 04 SYSTEM 3060 06 G2-BASEREDE SYSTEMER AKTIV- TEKNOLOGI PASSIVE SMART CARD- TEKNOLOGI MULTINETWORKING 11 IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING

Læs mere

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SP1... 3 1.2. KORT PRODUKTBESKRIVELSE... 4 2.0 PRODUKTOMRÅDE...

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Feb 2015 2 Indholdsfortegnelse 1 SIKKERHEDSANVISNINGER 3 2 GENERELT 4 2.1 FUNKTIONSMÅDE 4 2.2 INTEGRERING AF TRANSPONDEREN I FORSKELLIGE

Læs mere

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN smart, åben og modulær Advanced Industrial Automation For at være konkurrencedygtig inden for udvikling af automationsløsninger skal du være fleksibel,

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER

DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER Hvis der er en nøgle, der forsvinder, svækker det permanent låsesystemets sikkerhedsniveau, da det ikke er muligt at fjerne adgangsrettigheden for blot én forsvunden nøgle

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning med skyggekort Dansk brugervejledning December 2010 SmartAir Solo er til steder hvor der ønskes elektronisk adgangskontrol til et begrænset antal brugere, uden at der skal føres kabler til dørene. Funktion

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

LSM Business Update Manuel LockingSystemManagement Version 3.3 04.2016

LSM Business Update Manuel LockingSystemManagement Version 3.3 04.2016 04.2016 2 / 20 1 Generelt... 3 1.1 Forord... 3 1.2 Juridiske bemærkninger... 3 1.3 Sikkerhedsanvisninger... 3 1.4 Minimum systemkrav... 4 1.5 Informationer om håndbogen... 5 2 Afinstallation af gammel

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com PORTWEST ARGUMENTER portwest.com PortWest Gør en forskel PortWest har 110 års erfaring i at designe, producere og leverer det bedste arbejdsbeklædning og personlige værnemidler til prisen. Innovativ produktion

Læs mere

LSM RELEASE NOTES. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012

LSM RELEASE NOTES. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012 Side 1 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT SOFTWARE Release Notes Version 3.1 SP2 (3.1.20412) Juni 2012 1.0 FORORD Denne version tjener først og fremmest til udvidelse af ændrede hardwareprodukter. Desuden er tilføjet

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

Carl F adgangskontrol er mere end blot adgangssikring til hoteller og virksomheder. Det er gennemtænkt adgangskontrol, der kan tilpasses alle.

Carl F adgangskontrol er mere end blot adgangssikring til hoteller og virksomheder. Det er gennemtænkt adgangskontrol, der kan tilpasses alle. Nytænkning Carl F adgangskontrol er en ny måde at tænke adgangskontrol på. SALTO, vores samarbejdspartner på adgangskontrol, har skabt en løsning, der overvinder alle tidligere begrænsninger inden for

Læs mere

Montageoversigt dørlukkere

Montageoversigt dørlukkere Montageoversigt dørlukkere Dørlukker med glideskinne Dørlukker med arm Side Indhold 4-6 TS 1500 Montage hængselside / dørblad Montage modsat hængselside / karm Montage modsat hængselside / dørblad / parallelarm

Læs mere

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol Få display dørstationer og display rin Med FlexAir smelter dørtelefoner og adgangskontrol sammen til et system Ændring

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER.

SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER. SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER. UNIVERSITY OF MARBURG JANUARY 2010 PAGE 1 Fra brødrene Grimm over Otto Hahn til Hans-Jochen

Læs mere

KeyWatcher Touch. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé 125-127 DK-2610 Rødovre Telefon +457010 5588. Version 150411

KeyWatcher Touch. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé 125-127 DK-2610 Rødovre Telefon +457010 5588. Version 150411 er et netværksbaseret modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem, hvornår og hvor der reelt er fjernet

Læs mere

KEYWATCHER TOUCH. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé DK-2610 Rødovre Telefon KeyWatcher Touch - Version

KEYWATCHER TOUCH. Howeni Eurosafe A/S Howeni Standard Rødager Allé DK-2610 Rødovre Telefon KeyWatcher Touch - Version KEYWATCHER TOUCH KeyWatcher Touch er et netværksbaseret modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem,

Læs mere

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET KOMPLET OVERBLIK GIVER STØRRE SUCCES. Kärcher Fleet er den innovative metode til professionel materielstyring

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105

iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105 1 iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105 Generelt Det digitale iloq S10 Online system udvider iloq S10 låsesystemet til et fuldt fjernbetjent adgangsstyringssystem. S10 Online giver mulighed

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Maj 2012 2 Indholdsfortegnelse SIKKERHEDSANVISNINGER...3 INDLEDNING...3 SIKKERHEDSKORT...4 PROGRAMMERINGSANVISNINGER...4

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system Ruko CLIQ - Kom godt i gang med CLIQ Form. 8236/03.08/1.000 En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Læs mere

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER

Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Ruko dp STØRRE FRIHED OG TRYGHED MED DEN NYE GENERATION AF ET AF VERDENS MEST SIKRE LÅSESYSTEMER Effektiv sikring starter med mekanisk sikring a Der er mange måder at sikre sig på. Alle eksperter bl.a.

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør TM CLIQ CLIQRemote Remote Energileverandør ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Kombination af forskellige sikkerhedsniveauer giver

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

KeyWatcher Illuminated

KeyWatcher Illuminated er et modulært og skalerbart intelligent nøglestyringssystem. Hver enkelt nøgle er overvåget med total kontrol over, hvem der må fjerne nøglen samt hvem, hvornår og hvor der reelt er fjernet en nøgle samt

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Økonomisk transport af personer og materiel Superlift MX 624/ /2024

Økonomisk transport af personer og materiel Superlift MX 624/ /2024 Økonomisk transport af personer og materiel Superlift MX 624/1024 1524/2024 www.boecker-group.com Det økonomiske plus Superlift MX Vælg det hejsesystem, som leverer den skræddersyede løsning til person-

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem

Før valg af adgangskontrol - kundekrav. Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Krav kunden bør stille til sit adgangskontrolsystem Her er opstillet en række krav, det er vigtigt og relevant, at kunden stiller til sit kommende adgangskontrolsystem. Et forkert valg kan medføre, at

Læs mere

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir SmartAir Ruko

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 ARX åbner for nye muligheder ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi systemet

Læs mere

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol Carl F er en dansk familieejet virksomhed med stærke traditioner. Siden 1881 har virksomheden leveret beslag til den danske byggebranche. Virksomheden er idag leverandør og servicepartner af totalløsninger

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 UniLock System 10 Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 Med integration til Salto adgangskontrol kan UniLock administrere personers adgang

Læs mere

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software

Infrarød Screening. med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Infrarød Screening med Total Vision anatomi software Der er ubegrænsede muligheder med vores høje kvalitetsinfrarød screeningssystem. Energetic Health

Læs mere

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning Funktionsløsning Det effektive interface til styring af belysning Effektiv og praktisk styring af belysning KNX-systemer kombinerer fleksibilitet, komfortabel betjening og energieffektivitet i avanceret

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere