DET BEDSTE INDENFOR. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET BEDSTE INDENFOR. SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION."

Transkript

1 DET BEDSTE INDENFOR. DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PERFEKTION.

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 fra SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN 06 FILOSOFI 08 DET MODULOPBYGGEDE 10 IDENTIFIKATIONSMEDIER 14 DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER 16 LÅSECYLINDRE 20 SMART HANDLE 22 SMART RELAY 24 MULTINETVÆRK 28 SOFTWARE 30 REFERENCER 32 ØKONOMI 34 KONTAKT

3 4 Virksomheden DEN NYE DIMENSION INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED Med sine innovationer er SimonsVoss foregangsmand inden for digital adgangskontrol. Vi har genopfundet låsen. Hos SimonVoss har vi sat os for at gøre dit liv og arbejde sikrere, mere komfortabelt og mere økonomisk med vores system. Det har vi gjort ved at revolutionere de klassiske, mekaniske låsesystemer med digital teknik og integrere adgangskontrolfunktioner. SimonsVoss sætter internationale standarder. Vores ide om en digital transponder i stedet for den almindelige nøgle er slået igennem over hele verden. Med vores radiostyrede trådløse låse- og adgangskontrolsystem har vi med succes og konsekvens, ført denne vision ud i livet. SimonsVoss er således ubestridt den teknologisk ledende på det hurtigt voksende marked for digitale, batteridrevne låse- og adgangskontrolsystemer. Over 1 mio. solgte låsecylindre, mere end installerede systemer verden over beviser, at vores vision allerede er blevet en realitet. Omfattende tilstedeværelse i et stort antal lande I Østrig, Storbritannien, Frankrig, Italien, Spanien, Sverige, BeneLux-landene, Singapore, Mellemøsten og i de nordiske lande er SimonsVoss med stor succes repræsenteret med lokale afdelinger. Hovedsædet i Unterföhring ved Munchen rummer administration, centralafdelinger og udviklingsafdeling. I Petersberg ved Jena befinder produktion og logistik sig. Lige nu bygger vi et nyt center i Osterfeld, Sachsen-Anhalt. Ansvaret for denne udvikling og for kommende, fremtidsorienterede sikkerhedsløsninger har Ludger Voss (CTO), Hans- Gernot Illig (CEO) og Bernd Quade (CFO).

4 6 Filosofi TEKNOLOGI, DER BEGEJSTRER OVER HELE LINIEN. SimonsVoss omsætter de bedste idéer for din sikkerheds skyld. Det afgørende er pålidelighed og hastighed. Det digitale System 3060 er mere end blot et produkt. I forreste række står mennesket. Medarbejdere, der bruger det digitale låsesystem. Beslutningstagere, der ønsker bedre sikkerhed, komfort og økonomi i deres organisation. Eksperter, der videreudvikler, producerer og markedsfører vort digitale system. Med andre ord: alle, der lader sig begejstre af en nøglefri verden. Fremragende teknologier med tidløst design. Vi foretager en kontinuerlig udvikling af vores produkter. Herunder hører ikke blot de indre værdier af vores innovationer, men også deres design. For kun med kombinationen af begge dele opfylder vi vores kunders høje krav til en løsning af høj kvalitet. Resultatet er en førsteklasses, komfortabel teknik i et perfekt design, der passer ideelt ind i både de mest moderne og klassiske omgivelser. Også internationale juryer anerkender SimonsVoss idé og vision: Mange innovations- og designpriser, heriblandt red dot design award, dokumenterer vores produkters kvalitet og succes.

5 8 System 3060 DEN KOMPLETTE LØSNING MED INDBYGGET MERVÆRDI. IDENTIFIKATIONS- MEDIER DIGITALE ADGANGS- KOMPONENTER LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY Problemet. Uanset om man er en mellemstor virksomhed, koncern, laboratorium, institut, hospital, bank eller ministerium alle steder lægges der stor vægt på sikkerhed. I tidens løb sammensættes derfor de mest forskelligartede systemer: Forskellige, mekaniske låsesystemer, identifikationsmedier, adgangskontrol- og tidsregistreringssystemer, garagestyring og kantineafregning. At bevare kontrollen i sådanne tilfælde er næppe eller kun med stort besvær muligt. Samtidig bindes der ressourcer og bruges tid og penge. MULTI NETWORKING SOFTWARE Løsningen. Det digitale System 3060 føjer utallige intelligente komponenter indenfor låse- og adgangskontrol sammen til en meningsfyldt helhed. Et tryk på en knap er tilstrækkeligt. Et aktivt eller passivt identifikationsmedie med tildelt rettigheder, er nok til at oplåse de ønskede døre, porte, elevatorer, tælleapparater, ja selv skrivebordsskuffer. Det kabelfri netværkssystem registrerer og gemmer automatisk enhver adgang. Og kan naturligvis netværkskobles uden ledninger. ALLE FORDELE I ET ENKELT BLIK. Hurtig, trådløs implementering: Det trådløse system kan også efterinstalleres til en fornuftig pris. Enkel tilpasning: System 3060 er modulopbygget og strækker sig fra det enkle, digitale låsesystem på enkelte døre til netværksforbundet, pc-styrede adgangskontrolsystemer. Du kan til enhver tid ændre og udvide det. Nye planer realiserer vi med en minimal indsats og en overskuelig dokumentation. Komplet sikkerhed: Den radiostyrede dataoverførsel lever op til det aktuelle, tekniske niveau. Det intelligente samspil mellem alle systemkomponenter garanterer beskyttelse mod vandalisme. Mistede identifikationsmedier blokeres straks i systemet og udgør dermed ingen sikkerhedsrisiko. Central styring: Afhængig af kravene styrer systemet også din bygningssikkerhed online fra ethvert sted i verden. Med en effektiv software omsætter du enhver ændring til realtid og beskytter for alle tilfældes skyld straks mod uvedkommende adgang og yderligere skade God økonomi: Lave følgeomkostninger, minimalt administrations- og vedligeholdelsesarbejde og en lang brugsperiode, kompenserer hurtigt for din investering i et digitalt låsesystem. Dermed sparer du også omkostningerne til ekstra adgangskontrolsystemer, for denne funktion er allerede integreret i det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060.

6 10 System 3060 Identifikationsmedier EN ALSIDIG LØSNING TIL ALLE ANVENDELSESOMRÅDER. IDENTIFIKATIONSMEDIER En digital nøgle til alle systemer. Aktiv transponder eller passivt SmartCard, MobileKey, PinCode-tastatur eller biometrisk væglæser du vælger det optimale identifikationsmedie til dit låsesystem og til enhver opgave. De frit programmerbare sendere aktiverer låse aflytningssikkert pr. radio. Der gives kun adgang med en gyldig adgangsrettighed. I låseplanen kan du med et museklik hurtigt og bekvemt spærre mistede medier og ændre adgangsrettigheder. Med et identifikationsmedie kan du ikke kun betjene op til syv af hinanden uafhængige låsesystemer, men du kan også registrere dine arbejdstider og f.eks. betale i kantinen. Alle digitale nøgler fra SimonsVoss er sikret mod aflytning og forfalskning og kan fås i forskellige varianter. TRANSPONDER SMART CARD. Blå, rød eller brun, med påklæbet hus eller fortløbende nummerering. Som adgangskodeeller brandvæsen transponder, eksplosionsbeskyttet eller med ekstra chip der er næsten ingen grænser for valgmulighederne. Administrer med transponderen hele låse, og den åbner med et højeffektivt batteri døre og porte op til 1 million gange. Det passive identifikationsmedie SmartCard kan fås i versionerne MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV1.Programmeringen af medierne sker via et programmeringsværktøj valgfrit stand-alone eller via tilkobling til en PC/laptop via en USB-grænseflade.

7 12 System 3060 Identifikationsmedier IDENTIFIKATIONSMEDIER MOBILE KEY. PIN CODE Ved at downloade en SimonsVoss App bliver en smartphone til en digital nøgle. På denne måde kan smartphones kommunikere via Near Field Communication (NFC) direkte med den digitale låseenhed i System 3060 og for eksempel åbne døre. En berettigelse, tildelt via en App, kan defineres individuelt og når som helst ændres eller slettes. De kan åbne Deres døre med en 4- eller 8-cifret kode. Det ultraflade pinkode-tastatur kan monteres kabelfrit både indendørs, udendørs og sågar på glas. De kan spare tid og omkostninger, hvis De f.eks. ved møder eller aftenarrangementer, udsteder en speciel kode til indgangsdøren, og sender den til op imod 500 brugere. Endnu større sikkerhed opnår De med pinkode-terminalen her skal udover talkombinationen tillige aktiveres en transponder. BIOMETRILÆSER Q3008. Har du glemt din transponder? Det er ikke noget problem, hvis du anvender den biometriske væglæser Q3008. Beskyt enkelte, sikkerhedsrelevante lokaler med op til 50 brugere, ekstra med Q3008. Ved monteringen af den batteridrevne Q3008 skal du ikke trække en eneste ledning! Det betyder, at du til enhver tid kan eftermontere den i et bestående system 3060.

8 14 System 3060 Digitale adgangskomponenter DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER NEMT AT INTEGRERE. Adgangskontrol på den lette måde, til enhver gængs låsesituation. Modstykkerne til dit identifikationsmedie er den digitale låsecylinder, SmartHandle og SmartRelay. De kan programmeres frit og er batteridrevne. En langvarig og omkostningskrævende ledningsføring er overflødig. Du kan eftermontere produkterne hurtigt og uden det store arbejde. Ved hjælp af radiostyring oplåser du døre, porte, bomme og meget mere. I den forbindelse kan du registrere hver bruger. Løsningen kan uden problemer integreres i dine eksisterende systemer og fremmede systemer, og kan enten bruges passivt vha. kort eller aktivt med transponder. Låsecylindre, SmartHandle og SmartRelay er direkte netværkskompatible. DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY

9 16 System 3060 Digitale adgangskomponenter Låsecylindre DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITAL LÅSECYLINDER Den digitale låsecylinder 3061 er et ægte multitalent. Udover at åbne og låse tilbyder den alt efter opsætning en mangfoldighed af intelligente funktioner, såsom adgangskontrol med hændelseslog med op til hændelser, tidszonestyring, eventmanagement og dørovervågning. Batterikapacitet med op til oplåsninger sker gennem integrerede knapceller. Helt uden kabler, kan montage og udskiftning det være sig ny installation eller senere opgradering klares i en håndvending. Cylinderen kan efter eget valg fungere offline, via netværk eller online i WaveNet- Netværk. Grundlæggende kommunikerer den digitale låsecylinder 3061, med alle aktive identifikationsmedier som transpondere, pinkode, MobileKey eller biometrilæsere. Udvidet med en RFID-knop åbnes der for adgang til brugerne af SmartCards til hele SimonsVoss verden. Det smarte all-round anlæg fås i meget forskellige varianter. Det tilbyder Dem løsninger på alle gængse dørsituationer i Deres virksomhed. Den digitale låsecylinders høje standard er bekræftet med certificeringen fra VdS (Verband der Schadenversicherer), BSI (Bundesamt für Sicherheit in der Informationstechnik) og SKG. Varianter og Versioner (udvalg): :: Europrofil, British Oval, Swiss Round, Scandinavian Round :: Dobbeltknop- og halvcylinder :: Aktiv og passiv læseteknik :: Fritdrejende, antipanik, tastestyring, dørstatus :: Brandhæmmende, Multirast, vejrbestandig, Network Inside :: Rustfrit stål, messing :: Forskellige længder

10 18 System 3060 Digitale adgangskomponenter Låsecylindre DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITAL LÅSECYLINDER 3061 DØR STATUS. I Dørstatus-udgaven sætter den digitale låsecylinder 3061 en helt ny målestok indenfor området bygningssikkerhed (Vds Klasse CZ under forberedelse). Ud over låseog adgangskontrolfunktion tilbyder det Dem en særdeles effektiv dørovervågning, som opfylder alle ønskede behov. Kernen i Dørstatus-systemet er tre innovationer fra firmaet SimonsVoss: den intelligente monteringsskrue, medbringer sensoren og overvågningslogikken. Med skruen kan man overvåge præcist, om døren er åben eller låst. Med medbringer sensoren kan man fastslå, om rigelen er helt inde eller ude. Dørstatus-cylinderen sender Dem sågar en melding,hvis døren er blevet brudt op. Alt det mærker og melder cylinderen via SimonsVoss WaveNet til kontrolcenteret. Her kan De se detaljer takket være gennemtænkte visningsoptioner fra SimonsVoss Software. De verdensomspændende enestående funktioner gør den digitale låsecylinder 3061 Dørstatus til en komplet dørovervågning. De kan installere den og tage den i brug på mindre end 20 minutter. Uden at bore og uden synlige kabler. Det gør hightech-cylinderen fremtidsrettet og gør den til den nok mindste og mest integrerede dørovervågning i verden.

11 20 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartHandle DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART HANDLE Det digitale langskilt styrer adgangen for op til brugere, præcist differencieret efter berettigelse, sted og tid. Batterikapacitet for op til oplåsninger sker via integrerede knapcellebatterier, der garanterer sikker drift i op til 10 år. SmartHandles kan kobles til netværk online eller integreres i et G2-baseret virtuelt SimonsVoss-netværk. SC-udgaven indeholder en i langskiltet integreret RFID-læser, som kan aktivere og udlæse SmartCards på basis af MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV 1. På denne måde kan De udover at styre gennem aktive identifikationsmedier også bruge passive SmartCards som nøgle. Her garanterer indbyggede knapceller op til oplåsninger. For sit flade og tidløse design, modtog langskiltet red dot design award. Med sit meget brede designudvalg passer det på elegant vis til udseendet på næsten alle dørmodeller- og former. Det være sig Europrofil, Swiss Round, British Oval eller Skandinavisk oval; uanset om man anvender SnapIn-montage, konventionel fastgørelse eller med mekanisk overstyring SmartHandle kan installeres hurtigt og kabelfrit og giver altid et perfekt indtryk. Varianter og Versioner (udvalg): :: Europrofil, British Oval, Swiss Round, Skandinavisk oval :: Aktiv og passiv læseteknik :: SnapIn-Montage, konventionel fastgørelse, mekanisk overstyring :: Dørhåndtag i U- og L-form :: Til dørtykkelser fra 30 til 100 mm :: Adgangskontrol og handlingslog, vejrbestandig, borebeskyttelse

12 22 System 3060 Digitale adgangskomponenter SmartRelay DIGITALE ADGANGSKOMPONENTER LÅSECYLINDRE SMART HANDLE SMART RELAY DIGITALT SMART RELAY Til aflåsninger uden cylinder overtager det digitale SmartRelay 3063 funktionen som adgangskontrol eller kontakt. I System 3060 kan man åbne elektrisk drevne døre, porte såvel som skabe, og styre lys, varme og maskiner. Det videregiver data fra identifikationsmedier til fremmede systemer såsom Deres tidsstyring, kantineafregning eller Facility Management. I kombination med en CompactReader kan data udlæses både fra aktive identifikationsmedier og fra Smart- Cards baseret på MIFARE Classic og MIFARE DESFire EV1. Den omfattende Gateway-funktionalitet er enestående. Hvis De overfører opdaterede rettigheder til SmartRelay 3063 bliver de berørte personers identifikationsmedier automatisk omprogrammeret, så snart de bevæger sig indenfor for relæets rækkevidde. Ved behov overtager det intelligente relæ pålideligt alle opgaver fra en Gateway til virtuelle eller direkte netværk i Deres komplette låseanlæg. Top-Design er inkluderet. Med sit nye kabinet virker det gennemprøvede SmartRelay elegant og lader sig diskret integrere i omgivelserne. For sit fremragende design modtog det en red dot design award.

13 24 System 3060 Multinetværk GRÆNSELØST FLEKSIBELT NETVÆRK AF LÅSESYSTEMER. MULTINETVÆRK I løbet af de sidste år har SimonsVoss konsekvent videreudviklet netværkssamarbejdet for System Offline. Den nemme men pålidelige mulighed ved låsesystemer med et lille behov for kompleksitet. Adgangsrettigheder defineres med systemsoftwaren Locking-System- Management (LSM) fra SimonsVoss, og overføres til en programmeringsenhed. Enheden forbindes i bygningen direkte med låsene. Efter vellykket dataudveksling bliver programmeringsenheden igen tilsluttet systemadministrationen, hvor det overfører bekræftelserne af de opdaterede adgangskomponenter til LSM-Softwaren.. Via Netværk. Ved netværk defineres ændringerne via LSM-softwaren, og overføres via nettet til gateways. Hvis en bruger får adgang via en gateway, bliver de midlertidigt gemte ændringer automatisk overført til dennes identifikationsmedie. Alle data vil nu være overført, og give adgang til at bruge låsen. Online. Det fulde udbytte af System 3060 opnår De ved at tilkoble alle komponenter online fra systemadministrationens software over gateways frem til låsene. Derved sker dataudvekslingen med alle netværktilkoblede elementer her-og-nu. Det muliggør anvendelser såsom hurtig spærring af medier, nødåbning, aktivering-/ deaktivering via LSM-Software, fjernovervågning af låse og eventmanagement (SMS/ ).

14 26 System 3060 Multinetværk MULTINETVÆRK WAVE NET ROUTER PROTECT FUNCTION Den seneste routergeneration fra SimonsVoss tilbyder i forbindelse med dørovervågning enestående beskyttelsesfunktioner som f.eks. Spær døre i tilfælde af overfaldsalarm, Frigiv døre i tilfælde af brand eller automatiske meldinger i tilfælde af fejl og farlige situationer. Det er en enorm udfordring at korrekt genkende problematiske situationer og reagere på adækvat vis når det gælder bygningssikringssystemer. Den nye WaveNet-router med beskyttelsesfunktion overbeviser med følgende funktioner: :: Spærring af døre i tilfælde af en overfaldsalarm :: Spærring af enkelte døre med særlige nødkaldstranpondere eller -kort :: Frigivelse af døre i tilfælde af brandalarm :: Frigivelse af døre i tilfælde af et nødopkald (nødopkald i pleje-, paniksituation) :: Tænd/sluk af energikilder (lys, varme osv.) :: Afsendelse af meldinger i tilfælde af fejl i bygningen som f.eks. for høj temperatur, vandindtrængning, hvis niveaudataene i tankene afviger. Valgfrit med samtidig frigivelse / åbning af døre :: Drift, også hvis kommunikationsnetværkerne ikke fungerer :: En router med beskyttelsesfunktion kan administrere op til 250 døre

15 28 System 3060 Software SOFTWARE OG PROGRAMMERING TIL MÅLRETTET PERFEKTION. SOFTWARE Locking-System-Management Softwaren til deres Låsesystem. Det digitale låse- og adgangskontrolsystem 3060 består af en række intelligente komponenter. Locking-System-Management (LSM) er den effektive software til oprettelse, drift og management af det samlede system. Dette omfatter også udstedelse og forvaltning af identifikationsmedier, programmering af låsecylindere, Smart Handles og Relay såvel som udlæsning hhv. hændelser af adgang. Ukompliceret systemadministration med intelligente funktioner. LSM sammensættes af udgaver og moduler udfra brugerens krav. Basis udgøres af LSM Basic Edition, hvor op til transpondere og låse samt op til 100 tidszonegrupper kan administreres. Importér allerede eksisterende lister. Bevar overblikket med afbildningen af bygninger og organisationsstrukturer. Med ekstra moduler fremstilles hierarkiske niveauer, og på den måde ses hvordan rettigheder arves. LSM kan gøres netværks-flerbruger og multiclient kompatibel. Med en hændelseslog af alle ændringer skabes revisionssikkerhed. I adgangskontrolsystemer med flere lokaliteter forenkler anvendelsen af et WaveNet-radionetværk administrationsarbejdet og reducerer dermed omkostningerne betydeligt. SMART CD. Brug SmartCD-programmeringsenheden til tilslutning til en pc eller en laptop via et USB-stik. Eller forbind den via bluetooth med din PDA eller notebook. LÅSEPLAN. LSM er en modulopbygget software til oprettelse, drift og management af adgangsstyring og bygningsautomatisering. Den afbilder bygningsstrukturer og personhierarkier, og gør det muligt for dig at tildele rettigheder. Med de omfattende søge- og filterfunktioner kan låsesystemet inddeles differencieret. Du kan få LSM både som enkeltbrugerløsning og som flerbruger- og multiclientkompatibel.

16 30 Referencer REFERENCER (UDDRAG). IMPONERENDE REFERENCER. I det bedste selskab. Over to millioner identifikationsmedier og mere end en million låsecylindre fra firmaet SimonsVoss er i brug verden over: robust, fleksibel, teknisk gennemarbejdet. Overalt sørger det digitale låseog adgangskontrolsystem for pålidelig sikkerhed såvel som økonomisk adgangs- og bygningsmanagement. Vores referencer bestående af virksomheder, institutioner og myndigheder taler for sig selv. Allianz Arena er en supermoderne bygning med de største krav til sikkerhed og fleksibilitet. Derfor har vi tidligt besluttet os for Systeem 3060 fra SimonsVoss. Systemet omfatter mere end digitale låsecylindre og transpondere. (Alexander Pieper, tidligere leder af marketing og public relation, Allianz Arena Munich GmbH) BANKER :: Bank of Tokio, Duesseldorf, :: Banque de France Auvergne, Clermont Ferrand, Frankrig :: Commerzbank, Frankfurt, :: DBS Bank, London, Storbritannien :: DBS Bank, Singapore :: Deutsche Bank Berlin, Frankfurt og Stuttgart, :: Dubai Islamic Bank, UAE :: LBS Stuttgart og Karlsruhe, :: Sparkasse Ingolstadt, :: UniCredit Munich og Wurzburg, INDUSTRI :: ABInBev Brauerei Beck s, Bremen, :: E.ON Avacon Helmstedt, Kraftwerk Datteln, Hanse Quickborn, :: EADS, Augsburg, :: Infineon Villach og Klagenfurt, Østrig :: OMV Naturgas, Wien, Østrig :: Paulaner Brauerei, Munich, :: Roche Diagnostics, Mannheim, :: Sanofi-Aventis, forskellige Steder, :: Siemens Power Generation, Duisburg, :: Thyssen Krupp, Polysius Neubeckum og Steel Duisburg, :: Vodafone, Düsseldorf, :: Volkswagen, Dresden, OFFENTLIGE MYNDIGHEDER :: Bavarian staten Ministeriet for Uddannelse og Kultur, Munich, :: Brandvæsen Norderstedt, :: Byen York, Byrådet, Storbritannien :: DGAC Fransk Generaldirektoratet for Civil Luftfart, Paris, Frankrig :: Gaz de France, Paris, Frankrig :: HSE Stadtentwässerung, Hamburg, :: Kapital Munich KVR, :: Øverste Forvaltningsdomstol Leipzig, ØVRIGE :: Airport Köln-Bonn og Rhein-Ruhr, Dusseldorf, :: Airport Leonardo Da Vinci, Rome, Italien :: Allianz Arena, Munich, :: CEPC Crown Estates Paving Commision, Storbritannien :: CSB Goup, Malta :: Mercedes-AMG, Affalterbach, :: Mercedes-Benz, forskellige Steder, :: Senckenberg Natural History Society, Frankfurt, :: The Caribbean at Keppel Bay, Singapore SUNDHEDSVÆSEN :: Asklepios Hamburg og Bad Abbach, :: Heinrich-Braun-Hospital, Zwickau, :: Helios Krefeld, :: Militærehospital Legouest, Metz, Frankrig :: Ronald McDonald Kindervallei, Valkenburg, Holland :: SANA Clinic, Remscheid, :: Torbay NHS Hospital, Torquay, Storbritannien :: Universitetklinik Charité, Berlin, :: Universitetklinik LMU, Munich, UDDANNELSE :: Bagarmossens Skola, Sverige :: CEA-INSTN, Saclay, Frankrig :: Fachhochschule Stralsund, :: Max-Planck-Institut Munich, Seewiesen og Mühlheim, :: NUS National University of Singapore :: SCK-CEN Center for Nuklear Energi, Mol, Belgium :: Tekniska Universitet LMU, Munich, :: Tekniska Universitet Munich, Garching og Freising, :: Trinity Hall College, Cambridge, Storbritannien :: Universitet Leeds, Storbritannien :: Weymouth College, Weymouth, Storbritannien

17 32 Økonomi RENTABILITET BRAGT HELT I TOP. Individuelle variable, kalkulerbare omkostninger. Enhver virksomhed har sin egen historie, når det kommer til sikkerhed: Et låsesystem sættes sammen med en adgangskontrol. Juridiske forskrifter eller forsikringskrav kræver integrering af en dørovervågning. Ud fra enkelte løsninger skal der opstå et transparent system. Hovednøglen til et forskningslaboratorium eller en produktion mistes, og firmaet kan ikke vente seks uger på et nyt låsesystem. Dette er blot nogle eksempler på situationer fra praksis, som der findes en perfekt løsning på: det digitale låse- og adgangskontrolsystem Da det er trådløst, kan det installeres på meget kort tid. Den mest moderne software og nærmest ubegrænsede udvidelsesmuligheder gør investeringen fremtidssikker. Du kan let beregne omkostningerne til konventionelle låsesystemer: Slid, dyrt reservedelslager, fremstilling af ekstra nøgler samt reservecylindre. Hertil kommer ekstra omkostninger til planlægning, administration og dokumentation ofte til flere parallelle låsesystemer, år efter år. Med SimonsVoss går regnestykket op for dig. På grund af lave følgeomkostninger og den meget store tidsbesparelse i forbindelse med planlægning, administration og dokumentation, tjener din investering i et digitalt låsessystem fra SimonsVoss sig hurtigt ind. Erfaringerne fra et stort antal projekter viser, at et digitalt låsesystem kan være amortiseret efter cirka tre år. Særdeles budgetvenligt: Som følge af modulopbygningen vokser systemet trin for trin med dine nye krav, hvilket giver dig en optimal investeringssikkerhed.

18 34 Kontakt SIMONS VOSS OVER HELE VERDEN. TYSKLAND HOVEDKONTOR: SimonsVoss Technologies AG Feringastrasse Unterföhring Copyright 2012, SimonsVoss Technologies AG, Unterföhring Vi forbeholder os alle rettigheder. Tekst, billeder og grafikker er omfattet af loven om ophavsret. Indholdet af denne brochure må ikke kopieres, distribureres eller ændres. Du finder bindende, tekniske data i vores systemhåndbog. Forbehold for tekniske ændringer. Tel: Fax TYSKLAND PRODUKTION: SimonsVoss Technologies AG Eichenweg Petersberg BENELUX SimonsVoss Technologies B.V. Evert van de Beekstraat CX Schiphol Holland Tel: Fax FRANKRIG SimonsVoss Technologies SAS Immeuble Les Portes de Paris 1/3, Rue du Rempart Noisy le Grand Tel: Fax ITALIEN SimonsVoss Technologies AG Via Torino 2 Milano Tel: Fax NORDISKE LANDE SimonsVoss Technologies AB Ostermalmstorg 1 Stockholm Sverige Tel: Fax SCHWEIZ SimonsVoss Technologies AG Dreikönigstraße 31a 8002 Zürich Tel: Fax SPANIEN & PORTUGAL Erkoch Ibérica SL Avda. Lehendakari Aguirre Bilbao Spanien Tel: Fax STORBRITANIEN SimonsVoss Technologies Ltd Century Way Thorpe Park, Colton Leeds LS15 8ZA Tel: Fax ØSTRIG SimonsVoss Technologies AG Kärntner Ring Wien Tel: Fax ASIEN SimonsVoss Security Technologies (Asia) Pte. Ltd. 151 Lorong Chuan New Tech Park #05-02 (Lobby B) Singapur Republic of Singapore Tel: Fax MELLEMØSTEN SimonsVoss Technologies (Middle East) FZE P.O. Box Dubai UAE Tel: Fax NORDAMERIKA Accutech-Innovative Control Systems Inc South 52nd Street Franklin, WI USA Toll Free: (866)

19 36 DK SIMONS VOSS TECHNOLOGIES AG Feringastrasse Unterföhring Tyksland Tel: Fax:

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Juli 2015 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

Sikker hånd om adgangsforvaltning!

Sikker hånd om adgangsforvaltning! Sikkerhed i finansverdenen Sikker hånd om adgangsforvaltning! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL PENGEINSTITUTTER. SIKKERHED FØRST OG FREMMEST OGSÅ VED ADGANGSSTYRING. HØJE SIKKERHEDSKRAV

Læs mere

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG.

DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG. 1 DISCOVER OUR KEYLESS WORLD. MORGENDAGENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG. 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Gør det let for dig selv, når det drejer sig om sikkerhed. Ganske enkelt intelligent med SimonsVoss. 04 VIRKSOMHEDEN

Læs mere

Smart afl åsning uden nøgle

Smart afl åsning uden nøgle Smart afl åsning uden nøgle. Hæng Deres gamle nøgle på knagen,... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig Hvorfor dyr. Og De når bør en vælge medarbejder den elektroniske forlader sit

Læs mere

Adgangsstyring tæt på borgerne!

Adgangsstyring tæt på borgerne! Sikkerhed hos offentlige myndigheder og kontorer Adgangsstyring tæt på borgerne! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL OFFENTLIGE MYNDIGHEDER OG INSTITUTIONER. STOR BORGER- NÆRHED MEDFØRER RISICI.

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61 PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITAL LÅSECYLINDERE 3061 SC SIMONS VOSS 61 62 PASSIVE SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE LÅSECYLINDERE SC DIGITAL EUROPROFIL DOBBELTKNOPCYLINDER 3061 SC COMFORT Digital låsecylinder

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51 PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 51 52 PASSIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SMART CARDS SMART TAGS G1 G2 Som noget helt nyt

Læs mere

Perfekt styring af adgang lær hvordan!

Perfekt styring af adgang lær hvordan! Sikkerhed i uddannelsessystemet Perfekt styring af adgang lær hvordan! SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SKOLER OG UNIVERSITETER. UDDANNELSES- INSTITUTIONER STILLER HØJE KRAV OGSÅ TIL ADGANGS-

Læs mere

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security.

Produktkatalog. Starter-System. The finest in keyless security. Produktkatalog. Starter-System The finest in keyless security. ÅBNE OG Aflåse UDEN NØGLE: TRÅDLØST HELT ENKELT! HÆNG DERES GAMLE NØGLE PÅ KNAGEN... Ved mekaniske låseanlæg kan en mistet nøgle blive rigtig

Læs mere

Digitale låsesystemer

Digitale låsesystemer KNOW-HOW-NAVIGATOR Digitale låsesystemer Alt, hvad De behøver at vide om det intelligente alternativ til mekaniske låseanlæg GRUNDLIGGENDE SPØRGSMÅL Hvilke fordele har et digitalt låsesystem? Alt taler

Læs mere

Adgangsstyring i fin form

Adgangsstyring i fin form Sikkerhed i sundhedsvæsenet Adgangsstyring i fin form SYSTEM 3060 DIGITAL LÅSE- OG ADGANGSKONTROL TIL SYGEHUSE, REHABILITETSCENTRE OG LIGN. ÅBENT FOR RISICI OG BIVIRKNINGER. MANGLENDE OVERBLIK. I dagstimerne

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. - Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir - Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et fleksibelt og enkelt adgangskontrolsystem SmartAir er velegnet til virksomheder, boligforeninger, kommuner

Læs mere

SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN.

SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN. SENCKENBERGMUSEET: EN TIDSREJSE IND I FREMTIDEN. PAGE 1 En safari til urmennesket, dinosaurer i legemsstørrelse, verdensrummets vidder på 250 millioner år: Attraktioner er der mange af under eventyrturen

Læs mere

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION.

SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. SIMONSVOSS ER TEKNIKPARTNER FOR KLINIKKEN MAIN-SPESSART: VELLYKKET OPERATION. KLINIKKEN MAIN-SPESSART 2.2012 PAGE Seite 1 Uanset om der er tale om en ulykke eller sygdom, en fødsel eller behov for pleje:

Læs mere

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060.

DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DIGITALT LÅSE- OG ADGANGSKONTROL- SYSTEM 3060. DET BEDSTE INDENFOR NØGLEFRI SIKKERHED. Januar 2017 TEKNOLOGIFØRENDE I EUROPA FOR DIGITALE LÅSE- OG ADGANGSKONTROLSYSTEMER. Grundlagt i 1995 Kom på markedet

Læs mere

SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1

SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 SIMONSVOSS LÅSESYSTEM I ANVENDELSE I SPARKASSE INGOLSTADT: GARANTI FOR ANLÆGSSIKKERHED. SPARKASSE INGOLSTADT JANUARY 2010 SEITE Seite 1 Girokonto, pension eller byggefinansiering: Når det drejer sig om

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SmartAir. Offline adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir Offline adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SmartAir et enkelt og fleksibelt system SmartAir er et adgangskontrolsystem, der er velegnet til både virksomheder,

Læs mere

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio

Glem alt om nøgler! Skift til Aperio Udvid dit adgangskontrolsystem med trådløs låseteknologi Glem alt om nøgler! Skift til Aperio 2 Har du nogle døre med adgangskontrol og nogle med nøgler? Hvorfor administrere to forskellige systemer? Glem

Læs mere

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG

FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG FREMTIDENS SIKKERHEDSTEKNIK: I DAG 1 2 Gør det nemt for Dem selv med hensyn til sikkerhed. Ganske enkelt intelligent. Med det digitale låse- og adgangssystem 3060 fra SimonsVoss. 3 INDHOLD 04 VIRKSOMHEDEN

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11

AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING SIMONS VOSS 11 12 AKTIV-TEKNOLOGI IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING TRANSPONDER 3064 G1 G2 Blå, rød eller brun, med sammenklæbet

Læs mere

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT.

REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN: ET HOLISTISK KONCEPT. REHA-ZENTRUM LÜBBEN 1.2012 PAGE Seite 1 I hjertet af det fortryllende Spreewald i Brandenburg ligger Reha- Zentrum Lübben. Med sin idylliske placering, supermoderne

Læs mere

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Aperio. Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Aperio Trådløse læsere til adgangskontrolsystemer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Online adgangskontrol på glasdøre, kan hurtigt blive både dyrt og besværligt. Det er ikke tilfældet

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control

FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED. Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED Electronic Access Control FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED ELECTRONIC ACCESS CONTROL FLEKSIBEL TILGÆNGELIGHED MED ENKEL ADMINISTRATION DORMA lancerer et komplet koncept for fleksibel tilgængelighed

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER.

DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. DIGITALT LÅSESYSTEM. UDEN BATTERIER. UDEN BEKYMRINGER. Enkel administration af adgangsrettigheder til låsecylindre og nøgler. Enkelt at installere og let at vedligeholde. MILJØVENLIGT LÅSESYSTEM UDEN BATTERIER

Læs mere

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39

AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAY 3063 SIMONS VOSS 39 40 AKTIV-TEKNOLOGI DIGITALE SMART RELAIS DIGITAL SMART RELAY 3063 G1 G2 Det digitale SmartRelay 3063 har funktion som en adgangskontrollæser eller

Læs mere

NOX Trådløse døre. SimonsVoss integration med NOX. SimonsVoss. SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert.

NOX Trådløse døre. SimonsVoss integration med NOX. SimonsVoss. SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert. NOX Trådløse døre SimonsVoss integration med NOX SimonsVoss SmartIntego låsesystem er lige så fleksibelt, som det er sikkert. Gennem integration af højtydende elektronik i en standard profil låsecylinder,

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER.

SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER. SIMONSVOSS REGULERER ADGANGSKONTROLLEN PÅ PHILIPPS-UNIVERSITETET I MARBURG: MED TRANSPONDEREN IND PÅ ALMA MATER. UNIVERSITY OF MARBURG JANUARY 2010 PAGE 1 Fra brødrene Grimm over Otto Hahn til Hans-Jochen

Læs mere

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQTM. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQTM Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ TM er et låsesystem baseret på en mekanisk nøgle kombineret

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 PROGRAMMERINGSTRANSPONDER 3067 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Maj 2012 2 Indholdsfortegnelse SIKKERHEDSANVISNINGER...3 INDLEDNING...3 SIKKERHEDSKORT...4 PROGRAMMERINGSANVISNINGER...4

Læs mere

Nøglefrit låsesystem

Nøglefrit låsesystem Nøglefrit låsesystem Låsene i denne serie er udviklet i samarbejde med den verdensberømte designvirksomhed Designit i Århus, som er kendt for at udvikle design til blandt andre Bang & Olufsen, Stelton

Læs mere

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN smart, åben og modulær Advanced Industrial Automation For at være konkurrencedygtig inden for udvikling af automationsløsninger skal du være fleksibel,

Læs mere

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE.

SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE. SIMONSVOSS I SVERIGE: EN IDÉ DANNER SKOLE. PAGE 1 Vi lærer for livet ikke for skolen. Når eksamen er bestået, fejrer man det over hele Europa i stor stil. I Sverige fejrer de nybagte studenter den fugtige

Læs mere

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE SMART HANDLES 3062 SC SIMONS VOSS 71

PASSIV SMART CARD-TEKNOLOGI DIGITALE SMART HANDLES 3062 SC SIMONS VOSS 71 PASSIV SMART AR-TKNOLOGI IGITAL SMART HANLS 3062 S SIMONS VOSS 71 72 PASSIV-TKNOLOGI IGITAL SMART HANLS S SMART HANL 3062 S SAMMNSÆTNING A VARNUMR M KSMPL: Kode for digitalt SmartHandle = SH Profil: A

Læs mere

SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN

SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN SIMONSVOSS PÅ DE KANARISKE ØER ATLANTIC-VIEW: KLAR TIL ØEN SEITE 1 Ud for Marokkos kyst, og ca. 1.300 km fra det spanske fastland ligger det solbeskinnede Tenerife den største af de kanariske øer. Her

Læs mere

DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER

DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER DIGITALT LÅSESYSTEM TIL BOLIGER Hvis der er en nøgle, der forsvinder, svækker det permanent låsesystemets sikkerhedsniveau, da det ikke er muligt at fjerne adgangsrettigheden for blot én forsvunden nøgle

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Nøgleskabe og værdiskabe. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Nøgleskabe og værdiskabe ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Med forseglings-nøgleringe kan man sikre sig at et godt overblik og forenkle administrationen af nøglerne. Intelligente

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

RX WEB. Online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions RX WEB Online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 RX WEB et højteknologisk adgangskontrolsystem RX WEB fra Ruko er designet til mindre og mellemstore virksomheder,

Læs mere

iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105

iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105 1 iloq S10 ONLINE SYSTEM, N100, N102, N103, N104 AND N105 Generelt Det digitale iloq S10 Online system udvider iloq S10 låsesystemet til et fuldt fjernbetjent adgangsstyringssystem. S10 Online giver mulighed

Læs mere

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007

PRODUKTHÅNDBOG TRANSPONDER 3064. Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Udgave: 2012 v02 baseret på april 2007_V05.04.2007 Version Feb 2015 2 Indholdsfortegnelse 1 SIKKERHEDSANVISNINGER 3 2 GENERELT 4 2.1 FUNKTIONSMÅDE 4 2.2 INTEGRERING AF TRANSPONDEREN I FORSKELLIGE

Læs mere

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock Projekt PRJ177 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse

Læs mere

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning

SmartAir Solo. med skyggekort Dansk brugervejledning med skyggekort Dansk brugervejledning December 2010 SmartAir Solo er til steder hvor der ønskes elektronisk adgangskontrol til et begrænset antal brugere, uden at der skal føres kabler til dørene. Funktion

Læs mere

Offline & Online læsere i komplet låsesystem økonomisk og fleksibel adgangskontrol

Offline & Online læsere i komplet låsesystem økonomisk og fleksibel adgangskontrol Offline & Online læsere i komplet låsesystem økonomisk og fleksibel adgangskontrol Vores mest anvendte offline læsere: PrimaLock & SensoLock FlexAir adgangssystem er enestående, fordi samme platform bruges

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Når tiden er en afgørende faktor Når man har ansvaret for indsatsen ved de ulykker, brande og naturkatastrofer som finder sted inden

Læs mere

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY.

Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. Produktkatalog 2015 THE FINEST IN KEYLESS SECURITY. 2 04 SYSTEM 3060 06 G2-BASEREDE SYSTEMER AKTIV- TEKNOLOGI PASSIVE SMART CARD- TEKNOLOGI MULTINETWORKING 11 IDENTIFIKATIONSMEDIER OG DERES PROGRAMMERING

Læs mere

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SERVICE PACK 1 BASIC BASIC ONLINE BUSINESS PROFESSIONAL OPDATERET: JUNI 2016 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.3 SP1... 3 1.2. KORT PRODUKTBESKRIVELSE... 4 2.0 PRODUKTOMRÅDE...

Læs mere

Kvikguide Starter System 3.2

Kvikguide Starter System 3.2 3.2 Indholdsfortegnelse ii / 12 Indholdsfortegnelse 1 Leverancen omfatter... 3 2 Forudsætninger... 4 3 De første trin... 5 4 Information og hjælp... 12 1 Leverancen omfatter 3 / 12 1 Leverancen omfatter

Læs mere

100% adgangskontrol med FlexAir

100% adgangskontrol med FlexAir 100% adgangskontrol med FlexAir 100% ADGANGSKONTROL 100% LET SIKKERT ØKONOMISK FlexAir Enkelt, fleksibelt og sikkert Med FlexAir adgangskontrolsystem fra Scantron træffer du altid det rigtige valg. Systemet

Læs mere

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair Hotel. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Hotel SMARTair Hotel er en løsning specielt udviklet til bygninger med behov for muligheden for at checke ind og -ud. Med

Læs mere

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SmartAir SmartAir Ruko

Læs mere

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014

PRODUKTINFORMATION LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014 LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 OPDATERET: OKTOBER 2014 2 1.0... 3 1.1. LOCKING SYSTEM MANAGEMENT 3.2 SP2 - PRODUKTBILLEDE... 3 1.2. KORT PRODUKTBESKRIVELSE... 4 2.0 PRODUKTOMRÅDE... 5 2.1. SYSTEMFORUDSÆTNINGER...

Læs mere

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806

UniLock System 10. Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 UniLock System 10 Manual til Integration med Salto adgangskontrol (RW Pro) Projekt PCS125-20 Version 1.0 Revision 140806 Med integration til Salto adgangskontrol kan UniLock administrere personers adgang

Læs mere

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Triton 501. Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Triton 501 Kombination af mekanisk aflåsning og elektronisk adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Det bedste fra to verdener CLIQ er et låsesystem baseret på en

Læs mere

Nyheder. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed

Nyheder. Det bedste inden for nøglefri sikkerhed Nyheder Det bedste inden for nøglefri sikkerhed 2 NYHEDER Fremskridtet går videre - SimonsVoss går foran Med lanceringen af vort digitale låse- og adgangskontrolsysten 3060 for mere end 20 år siden startede

Læs mere

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer

CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer CLIQ dp Skræddersyede låsesystemer hvor du kan kombinere tre sikringsniveauer Nøgleordet er sikkerhed Når mange forskellige mennesker dagligt færdes i de samme bygninger, stiller det store krav til en

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk

NOX SmartIntego SMART INTEGO. Trådløse døre til NOX. www.aras.dk NOX SmartIntego SMART INTEGO Trådløse døre til NOX NOX SmartIntego SmartIntego integration NOX Systems har i samarbejde med SimonsVoss udviklet SmartIntego trådløse døre til NOX. Løsningen består af en

Læs mere

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol

MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol MI X display dørstationer og A 1 display ringetryk - en del af FlexAir adgangskontrol Få display dørstationer og display rin Med FlexAir smelter dørtelefoner og adgangskontrol sammen til et system Ændring

Læs mere

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang...

tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... tallymaster+ Enkel og brugervenlig administration af forbrug og adgang... Enkelt og effektivt program til afregning af forbrug og adgangskontrol, baseret på tallycard+ og tallybee systemer tallymaster

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering

CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere. Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering Tilføj og fjern selv nøgler Ingen kabling Enkel montering CLIQ Solo Enkel og fleksibel sikkerhed som du selv kan opdatere ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hvis jeg selv eller en

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

MEE is all about YOU

MEE is all about YOU MEE is all about YOU Om MEE TM Sådan fungerer systemet MEE TM er et betalingssystem, der gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde

Læs mere

Lige ved hånden: Overvågning og styring

Lige ved hånden: Overvågning og styring Lige ved hånden: Overvågning og styring Overvågning og styring med verdens førende på markedet Den bedste kvalitet til dine kunder: Solar-Log -apparaterne er de mest præcise og driftssikre dataloggere

Læs mere

HÅNDBOG CYLINDER-SC. Version: Juni 2013

HÅNDBOG CYLINDER-SC. Version: Juni 2013 CYLINDER-SC Version: Juni 2013 2 1.0 PROUDKTBESKRIVELSE 5 1.1 BESTILLINGSKODE 5 1.2 PRODUKTBESKRIVELSE 5 1.2 ANVENDELSE 6 1.3 FORUDSÆTNINGER 6 2.0 FORHOLDSREGLER 7 2.1 SIKKERHED 7 3.0 VERSIONER 8 3.1 KABINETVARIANTER

Læs mere

Carl F adgangskontrol er mere end blot adgangssikring til hoteller og virksomheder. Det er gennemtænkt adgangskontrol, der kan tilpasses alle.

Carl F adgangskontrol er mere end blot adgangssikring til hoteller og virksomheder. Det er gennemtænkt adgangskontrol, der kan tilpasses alle. Nytænkning Carl F adgangskontrol er en ny måde at tænke adgangskontrol på. SALTO, vores samarbejdspartner på adgangskontrol, har skabt en løsning, der overvinder alle tidligere begrænsninger inden for

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring

Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide. Solar Sikring Solar Plus Ajax Security Hub Quick Start Guide Solar Sikring Tillykke med din nye Solar Plus Ajax Security Hub Velkommen til hjernen I dit nye Solar Plus alarmsystem. Security Hub ens trådløse to-vejs

Læs mere

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion...

Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software. Design, kvalitet og funktion... Forsyningssøjler til el og vand Betalingssystemer Adgangskontrol Software Design, kvalitet og funktion... Indledning Komplette forsyningsløsninger til marinaer, havne og campingpladser tallykey A/S udvikler

Læs mere

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system

Ruko CLIQ. - Kom godt i gang med CLIQ. En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system Ruko CLIQ - Kom godt i gang med CLIQ Form. 8236/03.08/1.000 En guide til installation og vedligeholdelse af Ruko s mekaniske og elektroniske CLIQ system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Læs mere

Yale Doorman Din nye elektroniske lås

Yale Doorman Din nye elektroniske lås Yale Doorman Din nye elektroniske lås An ASSA ABLOY Group brand Har du prøvet at miste din nøgle eller låse dig ude? Med en Yale Doorman kommer du ikke i en sådan situation igen. Kode Aflåsning af vores

Læs mere

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør

Remote CLIQ. CLIQRemote. Energileverandør TM CLIQ CLIQRemote Remote Energileverandør ASSA ASSA ABLOY, ABLOY,the theglobal globalleader leader in in door dooropening openingsolutions solutions Kombination af forskellige sikkerhedsniveauer giver

Læs mere

UniLock System 10. Manual til PC-styret visitationskontrol. Version 1.0 Revision

UniLock System 10. Manual til PC-styret visitationskontrol. Version 1.0 Revision UniLock System 10 Manual til PC-styret visitationskontrol Software NIS127 Version 1.0 Revision 111014 Denne software anvendes på en LS10-låsecomputer. Softwaren er en kopi af standard adgangskontrol NIS101-1.1

Læs mere

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol

Adgangskontrol. Carl F Adgangskontrol Carl F er en dansk familieejet virksomhed med stærke traditioner. Siden 1881 har virksomheden leveret beslag til den danske byggebranche. Virksomheden er idag leverandør og servicepartner af totalløsninger

Læs mere

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Sikring af terrassedøre, altandøre og vinduer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Sikring af terrassedøren og vinduet har aldrig været nemmere Med Code Handle kan du nemt

Læs mere

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED

IDENTITY SECURITY MANAGER INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED INTEGRATION MELLEM MENNESKER OG SIKKERHED SIDE 2/6 INTRODUKTION AVIOR Identity Security Manager (ISM) er en omfattende løsning og koncept til håndtering af identiteter og integration til eksisterende bruger-

Læs mere

NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk

NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk NEDAP AEOS LITE» Webbaseret brugerflade» Ægte IP-teknologi» Integration med Alphatronics» Fjernbetjening via netværk BRUG DIT IP-NETVÆRK Nedap AEOS er markedets mest IP-orienterede sikringssystem og er

Læs mere

Intelligent reassurance - for your world

Intelligent reassurance - for your world trådløst sikkerhedssystem 7510 Intelligent reassurance - for your world Let at anvende Driftssikker teknologi Problemfri installation Fjernbetjent adgang Kan udbygges efter behov Kan tilsluttes enhver

Læs mere

Kom godt i gang med CLIQTM Performer. En guide til installation og vedligeholdelse. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Kom godt i gang med CLIQTM Performer. En guide til installation og vedligeholdelse. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kom godt i gang med CLIQTM Performer En guide til installation og vedligeholdelse ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kom godt i gang Tillykke med jeres nye intelligente låsesystem

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Arduino Programmering

Arduino Programmering Microcontroller, Arduino I teknologi skal vi lære at lave programmer til uc for at have muligheden til eksamen at kunne lave intelligente el-produkter. I hvert fald skal vi have set mulighederne, og forstået

Læs mere

GTC PARK Parkering Informationssystem

GTC PARK Parkering Informationssystem GTC PARK Parkering Informationssystem PARKERING INFORMATIONSSYSTEM Effektiv parkeringshenvisning muliggør optimeret udnyttelse af parkeringsressourcer, skåner miljøet, øger brugertilfredsheden og giver

Læs mere

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig

24/7 varmestyring i hjemmet med Danfoss Link App, uanset hvor du befinder dig living by Danfoss varmestyring Intelligent opvarmning af hjemmet Nemt, effektivt og fjernstyret Du kommer tidligere hjem end planlagt. Rumtemperatur i stuen: 21 C. Den nye Danfoss Link App giver dig mulighed

Læs mere

BiSecur Gateway med smartphone-app NYHED

BiSecur Gateway med smartphone-app NYHED NYHED BiSecur Gateway med smartphone-app Til betjening af port- og lågeåbnere, hoveddøre og andre elektriske apparater. Komfortabelt til enhver tid i hele verden. BiSecur Gateway Til central styring af

Læs mere

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning

Funktionsløsning. KNX DALI-gateway. Det effektive interface til styring af belysning Funktionsløsning Det effektive interface til styring af belysning Effektiv og praktisk styring af belysning KNX-systemer kombinerer fleksibilitet, komfortabel betjening og energieffektivitet i avanceret

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere