Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S."

Transkript

1 Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim. Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser er beskyttet af intellektuel ejendomsret (IPR).

2

3 Anvendelse Lindabs kølebaffel kan anvendes til køling, varme og ventilation. Vandventiler, aktuatorer, Regula Secura, Regula Combi og Regula Connect kan alle integreres i baflen. Montage I- monteres i et nedhængt loft, og kan monteres med pendler eller gevindstænger. Som standard leveres til et x T nedhængt loft. kan også leveres med en række forskellige Clip-in muligheder, hvilket gør baflen velegnet til andre typer af nedhængte lofter. Værd at vide er udstyret med Lindab JetCone, en innovativ måde at regulere luftmængden. Luftmængden kan nemt justeres uden at man behøver at bekymre sig om tryk og støjproblemer. De skråtstillede dyser sikrer et perfekt luftspredningsmønster, og systemet kan leveres med flere forindstillede vinkler. Som plusfunktion tilbydes Lindabs AirGuide system med justerbar spredningsmønster. kølebaflen er fuldt integrerbar med Lindabs ehybrid løsning, og saen giver de en optimal energieffektiv løsning. Lindabs aktive kølebafler er Eurovent-certificerede og testet i henhold til EN-. Nøgletal Længde: Bredde: Højde: Kapacitet: - (I trin á ) (loftstilpasning mulig) W Beregningsgrundlag Rumtemperatur: C, Vandtemperatur: - C, Indblæsningstemperatur: C, Dyselufttryk: Pa, Luftmængde: l/s/m

4 Optimale funktioner er baseret på induktionsprincippet. Ved et vist dynamisk tryk ledes ventilationsluft igennem specialformede dyser i en divergerende zone og skaber derved et lavt statisk tryk. Det lave tryk bevirker, at den varme rumluft suges ind i ventilationsluften gennem batteriet. Mængden af den recirkulerede rumluft er to til syv gange så stor som mængden af ventilationsluft. Luften afkøles, når den passerer gennem batteriet, der består af aluminiumsribber med kobberrør fyldt med koldt, rindende vand. Varmen fra ruet absorberes gennem aluminiumsribberne og overføres derefter gennem kobberrøret til vandkredsløbet og fortsætter videre til en central kølemaskine. kan efter ønske leveres med en udsugningsventil. Ventilationskanal Kobberrør Kølet luft Varm rumluft Aktuatorer Ventilationskanal Kobberrør Aftagelig bundplade Billede. er baseret på induktionsprincippet. JetCone og skråtstillede dyser Dysernes åbningsstørrelse kan justeres ved hjælp af justeringsbenene i hvert hjørne af baflen. Luftfordelingen kan også justeres, således at man opnår forskellige luftmængder på hver side af baflen eller et asyetrisk luftmængdemønster langs siden af baflen. Alt saen takket være vores patenterede JetCone system. Teknikken med de skråtstillede dyser og forindstillet luftspredningsmønster er en god kombination saen med JetCone systemet til luftmængde regulering. Kombinationen medfører kortere kastelængder og en optimeret regulering af luftmængden. Designet er udviklet for at sikre coandaeffekten og et vifteformet spredningsmønster. Luftens vedhæftning til baflen sker allerede ved JetCone åbningen. Derefter følger luften, på grund af coandaeffekten, siden af baflen mod loftet. Coanda effekt Batteri

5 Hygiejne Alt er tilgængeligt for service frontpladen er let at åbne eller fjerne. Frontpladen holdes på plads af fire splitter. Hvis to af splitterne på en af frontpladens langsider fjernes, vil frontpladen åbne og hænge i de to andre splitter. For fuldstændig fjernelse, se monteringsvejledning. Når frontpladen sænkes eller fjernes, er batteriet tilgængelig nedefra (se billede ). Konstruktion er fleksibel er udviklet og designet til at opnå en høj grad af fleksibilitet. Standard med skråtstillede dyser og JetCone tillader justering af luftspredning, luftmængde og tryk. Baflen, der er udstyret med plus-funktionen AirGuide, gør det muligt nemt at ændre luftspredningsmønsteret. Vandrørene er produceret af kobber. Alligevel bør vandet være syrefrit for at undgå korrosion. Billede. Når frontpladen sænkes eller fjernes er batteriet tilgængelig nedefra. AirGuide systemet er vist på billedet (plusfunktion).

6 Grundindstillinger Justering JetCone leveres som standard med Lindabs JetCone system, som er et system, der kan justere luftmængden. JetCone Systemet gør til et meget fleksibelt produkt med mulighed for justering af luftfordeling, luftmængde og lufttryk. Justeringen sker ved at indstille de fire justeringsben i forskellige positioner. Justeringsbenene kan indstilles i trin, og de medfører forskellige indstillinger. Justeringen foregår uden brug af værktøj, hvilket gør det meget hurtigt og nemt at justere luftfordeling, luftmængde og lufttryk. Det hurtige justeringssystem giver fleksible muligheder ved planlægningen, idet produktvalget kan foretages på et tidligt tidspunkt, selvom planlæggeren ikke har alle de data, der normalt kræves for at vælge en passende baffel. Fabriksindstilling af skråtstillede dyser For at opnå et ønsket luftspredningsmønster leveres baflen med et luftfordelingssystem med skråtstillede dyser. De skråtstillede dyser er en enkel, men effektiv måde at skabe et divergerende luftspredningsbillede uden de kapacitetsproblemer, der normalt er forbundet med et system med faste lameller. De skråtstillede dyser kan leveres med en af følgende fabriksindstillede standardindstillinger: (standardindstilling) For at opfylde specielle krav, kan de skråtstillede dyser leveres i andre konfigurationer end de ovennævnte (billede ). For mere information, kontakt venligst Lindab. NB! Bemærk venligst, at de skråtstillede dyser er fremstillet i en fast position (standard ), og de kan ikke eftermonteres eller ændres. Billede. Forskellige indstillinger for AirGuide (plusfunktion). JetCones. Justeringsben.. Position. Maks. åben dyse, % luftmængde. Position. Maks. lukket dyse, % luftmængde.. Dyser Billede. Lindabs JetCone system til regulering af luftmængde. Eksempel: Der er monteret en række bafler i et åbent kontorlandskab. Et separat kontor skal passes ind i ruet. Hvis klimaet skal være optimalt, skal luftmængden og luftfordelingen justeres på baflen, der bygges ind i det nye rum (se billede ). Hvis luften skal rettes i en bestemt retning er det også muligt at justere et asyetrisk fordelingsmønster (se billede ). For mere information, klik ind på Billede. Et separat kontor skal passes ind i ruet. Hvis klimaet skal være optimalt, skal luftmængden og luftfordelingen justeres på baflen, der bygges ind i det nye rum.

7 Data Varianter I- og I- monteres som en integreret del af et nedhængt loft, hvor baflen monteres oven på en standard T-skinne. X- leveres til montering under et nedhængt loft, som en integreret del af et loftspladesystem med skjult T-skinne. Længder: fås i længder på: I- og X-:, m -, m (i intervaller på, m). I-:, m,, m,, m og, m. JetCone: JetCone er en standard funktion. Fabriksindstillingerne foretages i henhold til det ønskede tryk (Pa) og primærluftmængde (l/s) og kan nemt ændres på stedet. Skråtstillede dyser: De skråtstillede dyser er fremstillet i en fast position, som ikke kan ændres efterfølgende (standard er ). Andre indstillinger fås efter ønske. Tilslutning vand: Vandstilslutningerne til er fremstillet af kobberrør. Tilslutning luft: leveres med en Lindab Safe nippel NPU -. Design: leveres som standard med slidsperforering (slot), med % åbent areal. Andre perforeringsmønstre kan bestilles. Overfladebehandling: leveres som standard i lakeret tyndplade. Farve fås som standard i hvid, RAL, glans. Andre farver kan bestilles. Tilbehør Leveres separat. Regulering: Se kapitlet Regula. Ophængningskomponenter: gevindstænger ( - cm) til alle baffellængder, eller MHS pendler ( - cm), til alle baffellængder. Plusfunktioner Formonteret fra fabrik. AirGuide: Lindab AirGuide systemet har justerbar regulering af luftspredningen. Med i alt otte justeringspunkter (to punkter på hver af de fire deflektorer) og fire forskellige indstillinger på hvert justeringspunkt, har AirGuide deflektorerne forskellige indstillinger (Billede ). Justeringen sker nemt ved at løsne en sikringsclips i den ene ende af deflektoren. Deflektoren kan derefter justeres til den ønskede indstilling, hvorefter sikringsclipsen monteres igen. Disse trin foretages derefter på sae nee måde for alle de justeringspunkter, der skal ændres. AirGuide er fabriksindstillet (standard er - ), medmindre man ønsker en anden indstilling, hvilket nemt kan foretages på stedet. Valget af AirGuide vil medføre en kapacitetsreduktion på % til køling og varme i forhold til systemet med de skråtstillede dyser. AirGuide-systemet er et alternativ til skråtstillede dyser. Anbefalede indstillinger er: - (standard, svarende til skråtstillede dyser) - (svarende til skråtstillede dyser) - (ingen svarende til skråtstillede dyser) - (speciel indstilling) NB! Se side for luftmønstre Opvarmning: Produktet kan være udstyret med et ekstra vandkredsløb i batteriet for at opnå varmefunktion. Crosstalk beskyttelse: Crosstalk beskyttelse er indbygget som standard. Integreret ventil og aktuator: I produktet er der mulighed for at få en styreventil med variabel Kv-værdi samt aktuator formonteret. Integreret reguleringsenhed: Det er muligt at få Lindabs rumregulator, Regula Combi formonteret i produktet. Reguleringsenheden er fuldt tilgængeligt via frontpladen. Se venligst kapitlet Regula. Regula Secura: Der er mulighed for at få Lindabs Regula Secura kondensvagt monteret i produktet. Regula Connect: Produktet kan være udstyret med Regula Connect koblingskort. Se venligst kapitlet Regula. Fabriksindstillinger: Forindstilling af dysetryk (Pa), primær luftmængde (l/s), de skråtstillede dysers position (standard - ) eller spredningsmønster (hvis AirGuide er valgt som plusfunktion). Udsugningsventil: kan leveres med indbygget udsugning. ( Ikke standard ).

8 Dimensionering Luftens Kølekapacitet P a. Bestem den samlede nødvendige kølekapacitet, der skal tilføres ruet for at opnå en vis temperatur. Lindabs TEKNOsim er et fremragende værktøj til det.. Beregn nu eller aflæs i diagram kølekapaciteten, der tilføres af ventilationsluften.. Den resterende kølekapacitet skal køles af vandkredsløbet i. Formel til beregning af luftens kølekapacitet: P a = q ma x c pa x t ra Størrelses saenligning ved t r = C med: q a = Primær luftmængde P a [W] = q a [l/s] x, t ra [K] og P a [W] = q a [m³/h] x, t ra [K] Minimumflow Vær opmærksom på, at flow under det anbefalede minimumsflow, kan resultere i uønsket luft i vandrørene. Rør diameter Min. flow, l/s Definitioner: P a = Luftens Kølekapacitet [W] P w = Vandets Kølekapacitet [W] P tot = Total Kølekapacitet [W] q ma = Massestrøm luft [kg/s] q a = Primær luftmængde [l/s] c pa = Specifik varmekapacitet, luft [, kj/kg K] t r = Rumtemperatur [ C] t wi = Vandets fremløbstemperatur [ C] t wo = Vandets fraløbstemperatur [ C] t ra = Temp. forskel rumluft og primær lufttemp. [K] t rw = Temp. forskel rumluft og middelvandstemp. [K] t w = Temperaturdifference vandkredsløb [K] e tw = Kapacitetskorrektion for temperatur e qw = Kapacitetskorrektion for vandmængde P Lt = Specifik Kølekapacitet [W/(m K)] P a [W] Luftens Kølekapacitet kyleffekt P a = q a, t ra t ra [K] Primær luftmængden Luftflöde q a [l/s] Diagram. Luftens Kølekapacitet P a som funktion af primær luftmængden q a. Hvis mængden af indblæsningsluft er l/s, og temperatur forskellen mellem rumluften og indblæsningsluften er t ra = K aflæses kølekapaciten i diagraet til W.

9 Dimensionering Vandets kølekapacitet P w Sådan udlæses effekten fra diagraet P w :. Beregn t rw (Forskel mellem rum og gennemsnitlige vandtemperatur). Produktlængde minus, m giver den aktive længde L act. Del luftmængden med den aktive længde L act Indsæt resultatet i nederste akse i diagram.. Følg mængdelinjen op til det korrekte tryk og aflæse den specifike kølekapacitet P Lt. Multiplicére den udlæste specifike kølekapacitet med t rw og den aktive længde L act Eksempel, Køling: Hvor stor kølekapacitet har en, m lang med l/s og Pa? Rumtemperaturen om soeren antages at være,º C. Kølevandstemperatur ind/ud af er /º C. Svar: Temperaturforskellen: t rw = t r (t wi + t wo )/ t rw =, C - ( C + C) / = K Aktiv længde: L act =, m -, m =, m q a / L act = l/s /. m = l/(s m) Aflæs i diagram : P Lt =, W/(m K). Kølekapacitet: P w =, W/(m K) K, m = W NB! Kapacitetetsdiagraet gælder for den nominelle vandmængde q wnom =. l/s. For at opnå den rette kølekapacitet P w for andre luftmængder, aflæs kapacitetskorrektionsfaktor e qw fra diagram, og multiplicerer så den beregnede kølekapacitet med denne faktor, som vist i eksempel for varme. Specifik kølekapacitet P Power water (W/ C) Lt [W/(m K)] Pa Pa Pa Pa Pa Air volume (l/s) q a / L/m act [l/(s (active m)] length) NB! Der kan ske en reduktion på op til %, hvis man har valgt AirGuide. Diagram. Specifik kølekapacitet P Lt som funktion af primær luftmængde pr. aktiv meter ved dysetryk på,,, og Pa.

10 Dimensionering Kapacitetskorrektion for vandmængde e qw Eksempel, Varme: Hvor stor varmekapacitet har en, m lang med l/s og Pa tryk? Rumtemperaturen om vinteren antages at være t r = º C Varmtvandstemperaturen ind/ud af er /º C Svar: Temperaturforskellen: Δt rw = (t wi + t wo )/ t r Δt rw = (ºC + ºC) / - ºC = K Aktiv længde. L act =, m -, m =, m q a / L act = l/s /, m = l/(s m) Aflæs i diagram : P Lt = W/(m K). Vandkapacitet: P w = W/(m K) K, m = W Anvend den beregnede vandkapacitet og beregn vandflowet: q w = P w / (c pw x t w ) q w = W / ( Ws/(kg K) K) =, l/s kapacitetskorrektionen e qw bliver så, (se diagram ) og den nye kapacitet: P w = W x, = W. Med den nye varmekapacitet beregnes den nye vandflow: q w = W / ( Ws/(kg K) K) =, l/s Aflæs kapacitetskorrektionen e qw at, og beregn kapaciteten: P w = W x, = W Med den nye varmekapacitet beregnes den nye vandflow: q w = W / ( Ws/(kg K) K) =, l/s Da mængden er næsten stabil på dette tidspunkt i beregningen, beregnes varmekapaciteten til at være W. Kapacitetskorrektion e qw Vandmængde q w [l/s] Diagram. Kapacitetskorrektion e qw for vandmængde for både køling og varme. Køle varme

11 Tryktab i vandkredsen, køling/varme [l/s] Vandflow Køling., ø,,, Længder [m] Tryktab [kpa] [l/s] Vandflow Varme Længde [m].,,,, Tryktab [kpa] Diagram. Trykfald i vandkredsen, køling og varme. Eksempel, køling, m, hvilket giver en kapacitet på W. t w = K, q w = P w / (c pw t w ) q w = W/( Ws/(kg K) K) =, I/s Tryktabet i vandet aflæses til, kpa. Eksempel, varme, m, hvilket giver en kapacitet på W. t w = K, q w = P w / (c pw t w ) q w = W/( Ws/(kg K) K) =, I/s Tryktabet i vandet aflæses til, kpa. Definitioner: q w = Vandflow P w = Vandets kølekapacitet/varmekapacitet [W] c pw = Specifik varmekapacitet, vand [ J/(kg K)] t w = Temperaturdifference vandkredsløb [K]

12 p t [Pa] L <. m Pos no: L <, m L W A db(a) q V [l/s] q V [ m /h] p t [Pa] L _>. m Pos no: L >, m Diagram. Lydeffektniveau L WA og JetCone indstilling for L W A db(a) q V [l/s] q V [ m /h]

13 Dimensionering Tryktab i lufttilslutning Tabel, nedenfor, viser tryktabet i tilslutningen. Efter beregning af det nødvendige tryk til kølebaflen, skal det lægges til det valgte statiske dysetryk. Example : I ---A-. med l/s og statisk dysetryk på Pa. Dette giver det nødvendige totale tryk i kanalen på Pa + Pa = Pa. Luftmængde [l/s] Tryktab [Pa] Tabel. Lufttryktab i tilslutningen til I-. Lyddata Tabel. Egendæmpning. Egenstøjniveau L wokt For beregning af egenstøjstøjniveauet. Egendæmpning L Hz JetCone Position db Korrektion K okt (db) Oktavbånd, middelfrekvens [Hz] - L, m Hz db Korrektion K okt (db) Oktavbånd, middelfrekvens [Hz] - L >, m Hz db Tabel a+b. s støjniveau L wokt for hvert oktavbånd i baflen beregnes ved at lægge korrektionerne K okt fra tabellen ovenfor til lydeffektniveauet L wa db(a). Støjniveauerne beregnes ved hjælp af følgende formel: L wokt = L wa + K okt Vægt og vandmængde Vægt, kg/m Vandindhold, køling, l/m. Vandindhold, varme, l/m. Kobberrør, kvalitet EN - CU-DHP Trykklasse PN Tabel. s vægt og vandmængde.

14 Ventilationstilslutninger Indblæsning C Udsugning G A B Ovenfra F E D H E A F B G C D H Figur. For A tilslutning leveres med Lindabs standard nippel NPU-. For B, C, og D tilslutning medfølger Lindabs bøjning BU. Vandtilslutninger Mulige tilslutninger, luft (A, B, C, D) og vand(,,,,, ). A:,,,,, B:,,,,, C:,,, D:,,, Figur. Mulige tilslutninger, vandkøling og varme.

15 Tilslutning,, eller Figur. Placering af køle- og varmerør. (Ø ). NB! Når der anvendes kompressionsfittings, skal der anvendes støttebøsninger. Tilslutning eller Alle kobberrørs udløb / indløb har etiketter for at sikre korrekte tilslutninger. Tilslutning A Tilslutning B Figure. Eksempler på de mest almindelige varianter - A og B. På næste side ses en oversigt over forskellige vandrørstilslutninger. A B

16 lindab premum Ventiler og aktuatorer Ventil Aktuator Figure. Ventil med monteret aktuator. Figure. Illustration af hvordan ventilen og aktuatoren er placeret inde i kølebaflen, A eksempel,. Dimensioner Eksempler nedenfor viser I- modeller med A lufttilslutning. For udvendige dimensioner, se næste side. n Tilslutning or Tilslutning or n Tilslutning or Figur. I--A med mulige vandtilslutninger. Air in ø

17 Ophængning I- (I-) A ( I- = ) I-: L = - (i intervaller på ); A = - (i intervaller på ). I-: L =,,, ; A =,,,. L = Nominel længde (bestillingslængde) Figur. I- ophæng, dimensioner. Ophængningskomponenter er ikke en del af standardpakken. X- A X-: L = - (i intervaller på ); A = - (i intervaller på ). L = Nominel længde (bestillingslængde) Figur. X- ophæng, dimensioner. Ophængningskomponenter er ikke en del af standardpakken.

18 lindab premum Spredningsbilleder, Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Luftmængde l/s/aktiv m Figur. Gulv Gulv Luftmængde l/s/aktiv m Figur. Luftmængde l/s/aktiv m Luftmængde l/s/aktiv m Gulv Gulv Figur. Figur. Figur -. Lufthastigheder mellem kølebafler ved en afstand på. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

19 lindab premum Spredningsbilleder, Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Luftmængde l/s/aktiv m Gulv Figur -. Lufthastigheder mellem kølebafler ved en aftsand på. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa. Figur. Figure. Luftmængde l/s/aktiv m Gulv Luftmængde l/s/aktiv m Luftmængde l/s/aktiv m Gulv Gulv Figur. Figur. Figur -. Lufthastigheder mellem kølebafler ved en afstand på. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

20 lindab premum Spredningsbilleder, Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. luftmængde l/s/aktiv m Gulv Figur. Figur. luftmængde l/s/aktiv m Gulv luftmængde l/s/aktiv m luftmængde l/s/aktiv m Gulv Gulv Figur. Figur. Figur -. Lufthastigheder mellem kølebafler ved en afstand på. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

21 lindab premum Spredningsbilleder, Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. luftmængde l/s/aktiv m Gulv Figur. Figur. luftmængde l/s/aktiv m Gulv luftmængde l/s/aktiv m luftmængde l/s/aktiv m Gulv Gulv Figur. Figur. Figur -. Lufthastigheder mellem kølebafler ved en afstand på. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

22 lindab premum Spredningsbilleder, Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Luftmængde l/s/aktiv m Luftmængde l/s/aktiv m Gulv Figur. Figur. Gulv Figur -. Lufthastigheder mellem kølebafler ved en afstand på. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

23 lindab premum Spredningsbilleder, I/s Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med Air Air velocities velocities on on a table. table. et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Gulv Gulv Vägg Vägg Væg Væg Vägg Vägg Figur. Figur Gulv Væg Vägg Vägg Figure. Figur -. Lufthastigheder under en kølebaffel, hvor luftmængden er l/s pr. aktiv meter. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

24 I/s Spredningsbilleder, I/s Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Væg Vägg Air velocities at wall / throw Vägg Gulv Væg Vägg Air velocities at wall / throw. - Figur. Figur. Vägg Gulv Gulv Væg Vägg Figur. Vägg Figur -. Lufthastigheder under en kølebaffel, hvor luftmængden er l/s pr. aktiv meter. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

25 lindab premum I/s Spredningsbilleder, I/s Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i Air velocities on a table. opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med Air velocities on a table. et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Air velocities on a shelf. Air velocities on a shelf. Væg Vägg Air velocities at wall / throw. - - Vägg Gulv Væg Vägg Air velocities at wall / throw. - - Figur. Figur. Vägg Gulv Væg Vägg Gulv Vägg Figur. Figur -. Lufthastigheder under en kølebaffel, hvor luftmængden er l/s pr. aktiv meter. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

26 lindab premum I/s I/s Spredningsbilleder, anvendes i, garanterer Coanda effekten og et Air velocities on a table. Væg Vägg Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede Air velocities on a spredningsmønster table. sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med Vägg Gulv er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft Air velocities on a shelf. et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor Væg Vägg Air velocities on a shelf. Figur. Figur. indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Vägg Gulv Gulv Væg Vägg Vägg Figur. Figur -. Lufthastigheder under en kølebaffel, hvor luftmængden er l/s pr. aktiv meter. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

27 lindab premum I/s Spredningsbilleder, I/s Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der anvendes i, garanterer Coanda effekten og et vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede spredningsmønster sikrer lufthastigheder i Air velocities on a table. opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med Air velocities on a table. et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Air velocities on a shelf. Air velocities on a shelf. Vägg Væg Vägg Gulv Væg Vägg Figur. Figur. Vägg Gulv Væg Figur. Gulv Figur -. Lufthastigheder under en kølebaffel, hvor luftmængden er l/s pr. aktiv meter. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

28 lindab premum Spredningsbilleder, I/s anvendes i, garanterer Coanda effekten og et Air velocities on a table. I/s Systemet med JetCone og de skråtstillede dyser, der vifteformet spredningsmønster i alle tilfælde. Det vifteformede Air velocities on a spredningsmønster table. sikrer lufthastigheder i opholdszonen, som er halvdelen af det, der opnås med Air velocities on a shelf. er udført med en undertemperatur af luften ( t rumluft et lineært spredningsmønster. Målingerne vist nedenfor Air velocities on a shelf. indblæsning ) på C og køling i vandkredsen ( t rumluft gennemsnits vandtemperatur ) på C. Vägg Væg Vägg Figure. Figure. Gulv Vägg Væg Vägg Gulv Gulv Væg Figure. Figur -. Lufthastigheder under en kølebaffel, hvor luftmængden er l/s pr. aktiv meter. Standard spredningsmønster ( dysevinkel på ). Dysetryk på Pa.

29 Spredningsbilleder, Kastelængde og spredningsmønster under loftet. Throw and spreading under the ceiling. Throw and spreading under the ceiling. l/s / aktiv meter Skråtstillede dyser, fabriksindstilling: Figur. Throw and spreading under the ceiling. l/s / aktiv meter Skråtstillede dyser, fabriksindstilling: Figur. Standard indstilling for skråtstillede dyser (eller AirGuide). Throw and spreading under the ceiling. l/s / aktiv meter Skråtstillede dyser, fabriksindstilling: l/s / aktiv meter AirGuide indstilling: º - º Figur. Figur. Figur -. Kastelængder med l/s aktiv meter ved Pa t rw = K t

30 Regulering Lindab kan tilbyde reguleringsudstyr, som er meget enkelt at anvende. For at undgå, at varme og køling er i drift samtidig, reguleres systemet i sekvens (Regula Combi). For tekniske data se kapitlet Regula. Betegnelser Produkt/Version: I eller X Type:, Tilslutningsdiam. vand, []: Tilslutningsdiam. luft, []: Tilslutnings muligheder: A, B, C, D Tilslutnings muligheder, udsugning: E, F, G, H Vand:,,,,, Længde, [m]: I- og X-:, m -, m I-:, m,, m,, m,, m Plusfunktioner: Se side Skråtstillede dyser: (standard),, AirGuide: - Bestillingskode Produkt I- A, Type: I-, I- I = Integreret, lay-in X- X = eks. skjult T-skinne, kant DS Vandtilslutning: Lufttilslutning: Ø Tilslutnings alternativer: A, A, A, A, A, A, B, B, B, B, B, B, C, C, C, C, D, D, D, D Produkt længde: I-, X-:, m -, m ( i intervaller på, m ) I-:, m,, m,, m,, m Statisk tryk ved dyser (Pa): Luftmængde (l/s): Program tekst aktiv kølebaffel med justerbar luftmængde ved et givent kanaltryk. Luftfordelingen kan justeres på begge sider af baflen og i længderetningen med et system som Lindab JetCone. Spredningsbilledet skal være vifteformet ved anvendelse af skråtstillede dyser. Vand- og lufttilslutninger skal være fleksible og tilgængelige nedefra. Kølebafler fra Lindab Antal Produkt: I----A-. m Luftmængde: l/s Dysetryk: Pa Plusfunktioner: AirGuide Regula Secura varme Styreventil til køling Aktuator til køling Styreventil til varme Aktuator til varme Tilbehør: Regula Combi: Produkt: I----A-. m Plusfunktioner: AirGuide Regula Combi Regula Secura Styreventil til køling Aktuator til køling Tilbehør: Tectiteværktøj:

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Premax / Solo Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor Premum / / Solo Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula

Læs mere

Lindab Premum. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Premum. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

LindabPremax. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabPremax. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation. Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt. er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB. Lindabs produkter, systemer, produkt- og produktgruppebetegnelser

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula

Læs mere

LindabSolus. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabSolus. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB's registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

Egenkonvektionsbaffel

Egenkonvektionsbaffel Kontakt, oversigt, indeks Vejledning køling og varme Plexus Professor Premum / Premax / Solo Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim.0

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor Premum / Premax / Solo Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus / Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning

Læs mere

PHASED OUT. Please contact Lindab for an alternative solution. LindabCabinett. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

PHASED OUT. Please contact Lindab for an alternative solution. LindabCabinett. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet lindab vi forenkler byggeriet Lindab 102018 Lindab Ventilation A/S Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt er Lindab AB s registrerede varemærke Lindabs produkter, systemer,

Læs mere

LindabPlafond. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabPlafond. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac

Læs mere

LindabProfessor Plus. Kølebaffel. l i nda b v i f o re nk l e r b yggeriet

LindabProfessor Plus. Kølebaffel. l i nda b v i f o re nk l e r b yggeriet l i nda b v i f o re nk l e r b yggeriet Lindab 04.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe-

Læs mere

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat.

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Architect Polaris I & S Plafond Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C /Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim.0

Læs mere

Passiv kølebaffel. Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella.

Passiv kølebaffel. Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Fasadium Atrium H & C/Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim.0

Læs mere

PLAFOND B. Kanalinddækning. lindab vi forenkler byggeriet

PLAFOND B. Kanalinddækning. lindab vi forenkler byggeriet PLAFOND B 10.2013 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe-

Læs mere

LindabCelo. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabCelo. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat.

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C /Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim.0

Læs mere

Aktiv kølebaffel. Kontakt, oversigt, index. Teori. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella.

Aktiv kølebaffel. Kontakt, oversigt, index. Teori. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Kontakt, oversigt, index Teori Professor Pilot Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C /Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim.0 Lindab Ventilation A/S.

Læs mere

LindabCarat. Egenkonvektionsbaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabCarat. Egenkonvektionsbaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 04.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

LindabCapella. Egenkonvektionsbaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabCapella. Egenkonvektionsbaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 08.08 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

Belysning. Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect.

Belysning. Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia

Læs mere

LindabAtriumPlana. Varme- og kølepaneler. lindab atrium plana. lindab atrium plana

LindabAtriumPlana. Varme- og kølepaneler. lindab atrium plana. lindab atrium plana lindab atrium plana LindabAtriumPlana 022016 Lindab Ventilation Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB Lindabs produkter, systemer,

Læs mere

LindabPolaris S. Kølebaffel. l i ndab v i f o re nkl e r b yggeriet

LindabPolaris S. Kølebaffel. l i ndab v i f o re nkl e r b yggeriet l i ndab v i f o re nkl e r b yggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation. Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt. er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB. Lindabs produkter,

Læs mere

LindabPodium. Kølebaffel. l i nda b v i f o re nk l e r b yggeriet

LindabPodium. Kølebaffel. l i nda b v i f o re nk l e r b yggeriet ol u es iv at al te rn in ac tl nt co Pl ea se PH da b fo ra n A SE D tio n O U T l i nda b v i f o re nk l e r b yggeriet Lindab Kølebaffel 08.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og

Læs mere

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat.

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Architect Polaris I & S Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C/Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim.0

Læs mere

LindabPlexus. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabPlexus. Kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 05.2018 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

Aktiv kølebaffel til frithængende montage

Aktiv kølebaffel til frithængende montage DK1109 07.13 Svalbard-F LØV-R Aktiv kølebaffel til frithængende montage Frithængende montage Længde fra 1200 til 3000 Tryk/luftmængde kan ændres Variabelt strømingsmønster TROX Danmark A/S Kærvej 23 2970

Læs mere

LindabMunio. Aktiv kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet

LindabMunio. Aktiv kølebaffel. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 03.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og

Læs mere

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat.

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Pilot. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Architect & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C/Loggia Regula Drypac Belysning TEKNOsim

Læs mere

Dysearmatur. Dimensioner

Dysearmatur. Dimensioner Dysearmatur GTI Dimensioner Montage Ød Beskrivelse GTI er en fleksibel indblæsningsdyse som er velegnet til ventilering af større lokaler. Dysen kan benyttes til såvel over- som undertempereret luft og

Læs mere

produktoversigt / symboler

produktoversigt / symboler Produktoversigt / symboler Aluminiumsriste, Metro stationer, København. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

Dynamic Valve Type RA-DV dynamisk radiatorventil

Dynamic Valve Type RA-DV dynamisk radiatorventil Dynamic Valve Type RA-DV dynamisk radiatorventil Anvendelse RA-DV ligeløb RA-DV vinkelløb RA-DV sideløb højre & venstre RA-DV er en serie trykuafhængige radiatorventiler, der er udviklet til brug i -rørs

Læs mere

KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH

KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH TEKNISK KATALOG 2 QVFH kølebaffel til hoteller Teknisk katalog QVFH KØLEBAFFEL TIL HOTELLER QVFH-enheden er en kølebaffel udviklet til brug på hotelværelser, individuelle sengestuer

Læs mere

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Premum / premax. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat.

Kontakt, oversigt, indeks. Plexus. Professor. Premum / premax. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Celo. Cabinett. Capella. Carat. Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Premum / premax Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C /Loggia Regula Belysning

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia

Læs mere

Reliable solutions - safe flow. Termostatisk cirkulationsventil i rødgods

Reliable solutions - safe flow. Termostatisk cirkulationsventil i rødgods Reliable solutions - safe flow Termostatisk cirkulationsventil i rødgods Rossweiner VVC Brugsvandscirkulation Tekniske data Anvendelsesområde: Varmt brugsvandsanlæg Materiale: Ventilhus: Rødgods Pakninger:

Læs mere

Lindab Atrium Plana. Varme- og kølepaneler. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Atrium Plana. Varme- og kølepaneler. lindab vi forenkler byggeriet Lindab 201805 Lindab Ventilation Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB Lindabs produkter, systemer, produkt- og produktgruppebetegnelser

Læs mere

LAD, Kildeskovhallen, Gentofte.

LAD, Kildeskovhallen, Gentofte. comfort dyser Dyser LAD, Kildeskovhallen, Gentofte. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler

Læs mere

FLOORMASTER GFB, DASH, DUSH

FLOORMASTER GFB, DASH, DUSH AIR COMFORT AIR DIFFUSION FW: DK 015.01 CC FLOORMASTER» TEKNISKE DATA DASH GFB PRODUKTFAKTA: Floormaster armaturserie til lokaler med stolerækker Mulighed for forskellige positioner Meget lavt lydniveau

Læs mere

EAGLE Single ALS. Cirkulært indblæsningsarmatur med dyser til loft KORTE DATA

EAGLE Single ALS. Cirkulært indblæsningsarmatur med dyser til loft KORTE DATA Cirkulært indblæsningsarmatur med dyser til loft KORTE DATA Regulerbare dyser fleksibelt spredningsbillede Lodret spredningsmulighed Mulighed for samtidig vandret/lodret spredning Rotationsfunktion Stor

Læs mere

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet

LTD. Lineær spaltediffuser. lindab vi forenkler byggeriet 07.2019 Lindab Ventilation A/S. Enhver form for eftertryk og kopiering uden skriftlig tilladelse er forbudt. er Lindab AB s registrerede varemærke. Lindabs produkter, systemer, produktgruppe- og produktbetegnelser

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor / Professor Plus. Premum / Premax / Solus. Architect. Polaris I & S. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor / Professor Plus Premum / Premax / Solus Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Atrium / Loggia Regula Drypac

Læs mere

Kontrolventiler. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Kontrolventiler. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Kontrolventiler KSU, Kontrolventil. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer

Læs mere

EXCa ----------------------------------------------------------

EXCa ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------- Udsugningsarmatur ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION Cirkulær kontrolventil til udsugning. Monteres

Læs mere

UDSUGNINGSVENTIL BYFA

UDSUGNINGSVENTIL BYFA AIR COMFORT AIR DIFFUSION FW: DK 2015.02 CC UDSUGNINGSVENTIL» TEKNISKE DATA PRODUKTFAKTA: Lavt lydniveau Kan monteres uden montageramme Let at indregulere Let at rengøre Automatisk tilbagestilling fra

Læs mere

ALRa

ALRa ---------------------------------------------------------- ALBATROSS Rist ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION ALBATROSS ALR er en regulerbar rist for opnåelse

Læs mere

EIV. Cirkulær rist til væg og indblæsning. Korte data. Hurtigvalg EIV V O L U M E N S T R Ø M - L Y D N I V E A U

EIV. Cirkulær rist til væg og indblæsning. Korte data. Hurtigvalg EIV V O L U M E N S T R Ø M - L Y D N I V E A U Cirkulær rist til væg og indblæsning Korte data Kan anvendes med trykfordelingsboks ALS Justerbare lameller Enkel montering Rensbart Findes i alternative farver Hurtigvalg V O L U M E N S T R Ø M - L Y

Læs mere

EAGLE Wall. Vægrist med indblæsningsdyser og integreret montering

EAGLE Wall. Vægrist med indblæsningsdyser og integreret montering Vægrist med indblæsningsdyser og integreret montering EAGLE Wall Korte data Regulerbare dyser % fleksibelt spredningsbillede Rengøringsvenlig Justerbare for øget kapacitet Enkel indregulering Anvendes

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Friskluft Armaturer - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium.

Kontakt, oversigt, index. Vejledning køling og varme. Plexus. Professor. Premum / Premax / Solo. Architect. Polaris I & S. Plafond. Podium. Kontakt, oversigt, index Vejledning køling og varme Plexus Professor Premum / Premax / Solo Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium / Loggia Regula Drypac Belysning

Læs mere

TSA - Hvirveldiffusor. Halton TSA. Hvirveldiffusor

TSA - Hvirveldiffusor. Halton TSA. Hvirveldiffusor Halton TSA Hvirveldiffusor Hvirveldiffusor med høj induktion, der sikrer effektiv opblanding og hurtig sænkning af lufthastigheden Velegnet til rum med stor højde Radialt eller vertikalt kompakt strømningsmønster

Læs mere

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A

Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Montage, drift og vedligeholdelsesvejledning TX 35A Rev.15 Februar 2010 Side 1 af 23 1.0.0 Indhold MONTAGE, DRIFT OG...1 VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING...1 1.0.0 INDHOLD...2 2.0.0 ILLUSTRATIONER...2 3.0.0

Læs mere

ConnectAir. Luftfordelingssystem

ConnectAir. Luftfordelingssystem ConnectAir Luftfordelingssystem Air Connection præsenterer ConnectAir Luftfordelingssystem. ConnectAir er et patenteret luftfordelingssystem for indbygning i gulv og loft, og hvor pladsen er trang. Systemet

Læs mere

BEFUGTNING DEN KOMPAKTE DAMPBEFUGTER MED ELEKTRODEOPVARMNING. MODERNE. SIKKER. OG BRUGERVENLIG.

BEFUGTNING DEN KOMPAKTE DAMPBEFUGTER MED ELEKTRODEOPVARMNING. MODERNE. SIKKER. OG BRUGERVENLIG. Condair Cp3mini Haupttitel BEFUGTNING Segmentspezifikation DEN KOMPAKTE DAMPBEFUGTER MED ELEKTRODEOPVARMNING. MODERNE. SIKKER. OG BRUGERVENLIG. Condair CP3mini Technische Produktspezifikation Hvorfor Condair

Læs mere

INDBLÆSNINGSDYSE DKOA

INDBLÆSNINGSDYSE DKOA AIR COMFORT AIR DIFFUSION INDBLÆSNINGSDYSE» TEKNISKE DATA PRODUKTFAKTA: Indblæsningsdyse Beregnet for montage i væg eller rektangulær kanal Justerbart indblæsningsmønster Velegnet til store lokaler Bredt

Læs mere

Køleloftsvejledning egenkonvektion

Køleloftsvejledning egenkonvektion Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Architect Polaris I & S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & C/Loggia Regula Drypac Belysning

Læs mere

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud

Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud lindab ventilation Med 360 graders spredning kan indeklimaet rigtigt folde sig ud Plexus. Den fleksible løsning til både køling, varme og ventilation Designet er baseret på to unikke teknikker: 360 graders

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale...

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... Enkel projektering... Enkel idrifttagning... Lavt energiforbrug... Næste generations VAV-system Efterspørgslen

Læs mere

Varme- og kølepaneler

Varme- og kølepaneler Kontakt, oversigt, indeks Vejledning til loftsvarme/kølelofter Plexus Professor Pilot Architect Polaris I & amp; S Plafond Podium Celo Cabinett Capella Carat Fasadium Atrium H & amp; C /Loggia Regula Drypac

Læs mere

CAV køle-/varmebafler Fleksible kølebafler

CAV køle-/varmebafler Fleksible kølebafler CAV køle-/varmebafler Fleksible kølebafler 35 170 68 Ø 15 51 Ø 15 Kølebafler - designet til den optimale komfort Vores velbefindende, komfort og produktivitet er afhængige af indeklimaets kvalitet. Temperatur,

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

ALJa

ALJa ----------------------------------------------------------- ALBATROSS Luftfordeler ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION ALBATROSS ALJ er en regulerbar luftfordeler

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt vandbårne løsninger

lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt vandbårne løsninger lindab vi forenkler byggeriet LindabIndeklimaløsninger Produktoversigt vandbårne løsninger 2 Vi forenkler byggeriet Hos Lindab er vi drevet af et stærkt ønske om hele tiden at skabe forbedringer og at

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 22_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

Dysearmatur. Dimensioner

Dysearmatur. Dimensioner Dysearmatur Dimensioner Montage Ød 1 E Diffus indblæsning for montage i cirkulær kanal eller fitting. everes som standard tilpasset denne montageform. Montage 1 Beskrivelse er en fleksibel indblæsningsdyse

Læs mere

Flowregulator med integreret reguleringsventil AVQM (PN 16) retur- og fremløbsmontering

Flowregulator med integreret reguleringsventil AVQM (PN 16) retur- og fremløbsmontering Datablad Flowregulator med integreret reguleringsventil AVQM (PN 16) retur- og fremløbsmontering Beskrivelse AVQM anvendes sammen med Danfoss elektriske motorer: - AMV 150 1) - AMV(E) 10 1) / AMV(E) 20

Læs mere

INDBLÆSNINGSDYSE DRAA/DRBA

INDBLÆSNINGSDYSE DRAA/DRBA AIR COMFORT AIR DIFFUSION» TEKNISKE DATA PRODUKTFAKTA: Beregnet for montage i væg, rektangulær kanal eller i cirkulær kanal Justerbart indblæsningsmønster Velegnet til store lokaler Bredt luftmængdeområde

Læs mere

Trykfordelingsbokse. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Trykfordelingsbokse. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse VBA boks -detalje. Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV Volumenstrømsregulatorer

Læs mere

SSD. Rist. Min. - maks. dimensioner

SSD. Rist. Min. - maks. dimensioner Min. - maks. dimensioner L 0 0 20 00 0 400 40 00 0 0 0 20 00 0 400 40 00 Standard riste fås inden for ovenstående min.- og maks.-størrelser. Specialstørrelser fås ved henvendelse. Beskrivelse er en justerbar

Læs mere

2/2.6/DA/5. Spaltediffusor. serie VSD35. med 35 mm bred frontskinne. TROX Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677. 2990 Nivå www.trox.

2/2.6/DA/5. Spaltediffusor. serie VSD35. med 35 mm bred frontskinne. TROX Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677. 2990 Nivå www.trox. 2/2.6/DA/5 Spaltediffusor serie VSD35 med 35 mm bred frontskinne TROX Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677 Stejlepladsvej 15 e-mail: trox@trox.dk 2990 Nivå www.trox.dk Indhold Luftindblæsningsretninger

Læs mere

DCP. Cirkulært fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede KORTE DATA

DCP. Cirkulært fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede KORTE DATA Cirkulært fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede Billedet viser en kundetilpasset løsning. KORTE DATA Justerbart spredningsbillede og nærzone Passer til alle typer lokaler Måleudtag Rensbart

Læs mere

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima

Til dig, der sætter pris på et godt indeklima SCM ZM Til dig, der sætter pris på et godt indeklima MULTISPLIT SCM ZM Mitsubishi Heavy Industries er en af de førende klimaanlæg producenter i verden. Beskyttelse af miljøet er centralt for udviklingen

Læs mere

LPA. Cirkulært armatur til indblæsning eller udsugning LOCKZONE

LPA. Cirkulært armatur til indblæsning eller udsugning LOCKZONE TM LOCKZONE Cirkulært armatur til indblæsning eller udsugning Korte data Ledeskinneperforering i rotationsmønster Stor induktionseffekt Tilpasset til montering i hele gipslofter Let at montere Kan anvendes

Læs mere

CONDOR

CONDOR ------------------------------------------------ Dyseloft ---------------------------------------------------------------------- FUNKTION er et indblæsningsloft med drejelige dyser. Spredningsmønsteret

Læs mere

UPONOR VVS GULVVARME SYSTEM 17. Håndbog for Uponor Gulvvarmesystem 17

UPONOR VVS GULVVARME SYSTEM 17. Håndbog for Uponor Gulvvarmesystem 17 UPONOR VVS GULVVARME SYSTEM 17 Håndbog for Uponor Gulvvarmesystem 17 06 2010 5013 Uponor Gulvvarmesystem 17 Det ideelle gulvvarmesystem til nye trægulve Installation af vandbåren gulvvarme er den moderne

Læs mere

Rist. Min. - maks. dimensioner AL-0, 1 2, 3

Rist. Min. - maks. dimensioner AL-0, 1 2, 3 Min. - maks. dimensioner -0, 1, -, 5 - H L 00 000 75 00 H L 00 1500 50 00 Beskrivelse er en rist med lineære faste lameller fremstillet i aluminium. Med adskillige mulige karm- og lamelkombinationer er

Læs mere

Vægarmaturer. Om Lindab. Comfort og Design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Vægarmaturer. Om Lindab. Comfort og Design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse lindab vægarmaturer er Om Lindab Comfort og Design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse er Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer Pascal og

Læs mere

Kører du altid 110? Af Seniorkonsulent Uwe Hansen, Metro Therm 17.02.2016. Hvor svært kan det være at vælge varmtvandsbeholder til en-familieboligen?

Kører du altid 110? Af Seniorkonsulent Uwe Hansen, Metro Therm 17.02.2016. Hvor svært kan det være at vælge varmtvandsbeholder til en-familieboligen? Kører du altid 110? Af Seniorkonsulent Uwe Hansen, Metro Therm 17.02.2016 Hvor svært kan det være at vælge varmtvandsbeholder til en-familieboligen? Kravene til en varmtvandsbeholder har ændret sig gennem

Læs mere

DCP. Cirkulært fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede KORTE DATA

DCP. Cirkulært fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede KORTE DATA Cirkulært fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede Billedet viser en kundetilpasset løsning. KORTE DATA Justerbart spredningsbillede og nærzone Passer til alle typer lokaler Måleudtag Rensbart

Læs mere

Dimensioner. Bestillingskode

Dimensioner. Bestillingskode RS RS med overpart type V Beskrivelse RS er et kvadratisk rotationsarmatur med faste lameller. RS kan anvendes til såvel indblæsning som udsugning. Rotationsmønstret sikrer høj induktion og et stort dynamikområde.

Læs mere

Hvirveldiffusorer. AIRNAMIC-serien T 2.2/1/DK/1. Fremragende aerodynamiske egenskaber i kraft af innovativ kunststofteknologi

Hvirveldiffusorer. AIRNAMIC-serien T 2.2/1/DK/1. Fremragende aerodynamiske egenskaber i kraft af innovativ kunststofteknologi T 2.2/1/DK/1 Hvirvel AIRNAMIC-serien Fremragende aerodynamiske egenskaber i kraft af innovativ kunststofteknologi TROX Danmark A/S Kærvej 23 2970 Hørsholm Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677 Klamsagervej

Læs mere

Lindab Atrium Loggia. Varme- og kølepaneler. lindab vi forenkler byggeriet

Lindab Atrium Loggia. Varme- og kølepaneler. lindab vi forenkler byggeriet Lindab Atrium Loggia 04.208 Lindab Ventilation. Enhver form for reproduktion uden skriftlig tilladelse er forbudt. er et registreret varemærke tilhørende Lindab AB. Lindabs produkter, systemer, produkt-

Læs mere

Perforeret armatur. Dimensioner

Perforeret armatur. Dimensioner Dimensioner ØU Ød H 11 60 ØA Beskrivelse er et cirkulært armatur med perforeret bundplade og indbygget rotationsindsats. Armaturet er velegnet til horisontal tilluft af luft med høje undertemperaturer.

Læs mere

DBC. Fladrundt fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede. KORTE DATA

DBC. Fladrundt fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede. KORTE DATA Fladrundt fortrængningsarmatur med justerbart spredningsbillede. KORTE DATA Justerbart spredningsbillede og nærzone Passer til alle typer lokaler Måleudtag Rensbart Ingen synlige skruer Findes i alternative

Læs mere

COLIBRI Wall. Vægrist med indblæsningsdyser og integreret montering KORTE DATA

COLIBRI Wall. Vægrist med indblæsningsdyser og integreret montering KORTE DATA Vægrist med indblæsningsdyser og integreret montering KORTE DATA Regulerbare dyser % fleksibelt spredningsbillede Samtidig vandret / lodret spredning Rengøringsvenlig Justerbar for øget kapacitet Enkel

Læs mere

Technote. CirCon + /TemCon + - Termostatiske brugsvandsventiler. Anvendelse. Fordele. www.frese.eu

Technote. CirCon + /TemCon + - Termostatiske brugsvandsventiler. Anvendelse. Fordele. www.frese.eu Technote Side 1 af 8 Anvendelse CirCon + og TemCon + er reguleringsventiler til varmt brugsvandsanlæg med cirkulation. Ventilerne regulerer automatisk temperaturen på det cirkulationsvand, som gennemstrømmer

Læs mere

Dimensioner. Bestillingskode

Dimensioner. Bestillingskode med overpart type V med trykfordelingsboks type H Beskrivelse er et kvadratisk perforeret armatur. kan anvendes til såvel indblæsning som udsugning. er velegnet til horisontal indblæsning af undertempereret

Læs mere

Rist AFC. Min. - maks. dimensioner. Beskrivelse AFC er en rist til fraluft med gitter til at fastholde filterkassette

Rist AFC. Min. - maks. dimensioner. Beskrivelse AFC er en rist til fraluft med gitter til at fastholde filterkassette Min. - maks. dimensioner Beskrivelse er en rist til fraluft med gitter til at fastholde filterkassette klasse G3. fås med flere typer gittermuligheder i aluminium eller med perforeret plade i galvaniseret

Læs mere

2/2.7/DA/6. Spaltediffusorer. serie VSD50. med 50 mm bred frontskinne. TROX Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677. 2990 Nivå www.trox.

2/2.7/DA/6. Spaltediffusorer. serie VSD50. med 50 mm bred frontskinne. TROX Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677. 2990 Nivå www.trox. 2/2.7/DA/6 Spaltediffusorer serie VSD50 med 50 mm bred frontskinne TROX Danmark A/S Telefon 4914 6633 Telefax 4914 6677 Stejlepladsvej 15 e-mail: trox@trox.dk 2990 Nivå www.trox.dk Indhold Luftindblæsningsretninger

Læs mere

Elektrisk styrede ekspansionsventiler, type AKV 10, AKV 15 og AKV 20 REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING. Teknisk brochure

Elektrisk styrede ekspansionsventiler, type AKV 10, AKV 15 og AKV 20 REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING. Teknisk brochure Elektrisk styrede ekspansionsventiler, type AKV 10, AKV 15 og AKV 20 REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING Teknisk brochure Indhold Side Introduktion.......................................................................................

Læs mere

Rundrørsrist. Dimensioner. Beskrivelse. Vedligeholdelse Risten demonteres fra kanalen for at opnå fri adgang til kanal.

Rundrørsrist. Dimensioner. Beskrivelse. Vedligeholdelse Risten demonteres fra kanalen for at opnå fri adgang til kanal. Dimensioner B+0 A+0 A B Beskrivelse er en rektangulær ventilationsrist med lodrette stilbare lameller for montage direkte i cirkulære kanaler. Risten kan anvendes til såvel indblæsning som udsugning. Risten

Læs mere

Tilbehør. Kabinet. EQAZ-01 Inspektionsvindue. EQAZ -02 Løftebeslag. Dobbelt vindue i plexiglas. Tekniske data. Air Handling: eq & eq PLUS

Tilbehør. Kabinet. EQAZ-01 Inspektionsvindue. EQAZ -02 Løftebeslag. Dobbelt vindue i plexiglas. Tekniske data. Air Handling: eq & eq PLUS EQAZ-01 Inspektionsvindue Dobbelt vindue i plexiglas. EQAZ -02 Løftebeslag max. 1000 kg max. 80 min.60 80 EQAZ-04 Bundramme En meget stabil og vridningsfast ramme til hele aggregatet, én eller flere sektioner.

Læs mere

Beholderens rumfang, brutto Svarende til Flexcon beholderens totale rumfang.

Beholderens rumfang, brutto Svarende til Flexcon beholderens totale rumfang. Grundbegreber for beregning af en Flexcon membrantrykekspansionsbeholder Grundbegreber for beregning af en Flexcon membrantrykekspansionsbeholder Følgende begreber er vigtige i forbindelse med valg af

Læs mere

Uperforeret armatur. Dimensioner

Uperforeret armatur. Dimensioner Dimensioner ØU Ød ØD Beskrivelse er et cirkulært armatur med uperforeret bundplade og kan anvendes til såvel indblæsning som udsugning. er velegnet til horisontal indblæsning af undertempereret luft hvor

Læs mere

Indregulering og kontrol. Frese SIGMA Compact. Dynamisk strengreguleringsventil

Indregulering og kontrol. Frese SIGMA Compact. Dynamisk strengreguleringsventil Indregulering og kontrol Frese SIGMA Compact Dynamisk strengreguleringsventil Indregulering og kontrol Frese SIGMA Compact Frese Innovative løsninger fra Frese regulerer globale HVACanlæg præcist og effektivt.

Læs mere