Venskabsbyforeningen i Ribe Løvsangervænget 18 DK-6760 Ribe NYHEDSBREV 1/2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Venskabsbyforeningen i Ribe Løvsangervænget 18 DK-6760 Ribe NYHEDSBREV 1/2010"

Transkript

1 Venskabsbyforeningen i Ribe Løvsangervænget 18 DK-6760 Ribe kontakttlf Ribe, marts 2010 NYHEDSBREV 1/2010 Der er meget at informere om i dette Nyhedsbrev, selvom året 2009 var forholdsvis stille. Men det, at Ribe by fejrer 1300 års jubilæum i år, har venskabsbyernes interesse. Årsmødet Efter velkomst til mødet blev Karsten Uno Petersen valgt som dirigent, og generalforsamlingen kunne begynde. Tove Kjellerup fremlagde formandens beretning, som beskrev et forholdsvis stille år Derefter blev regnskabet gennemgået, og kontingentet blev fastsat til værende uændret. Der var ingen indkomne forslag, til gengæld orienterede formanden om planerne for Så var der valg af bestyrelse: På valg var Vagn Nygaard, Gunhild Kjær, Birthe Neidhardt og Ejvind Martinussen. Vagn og Gunhild modtog ikke genvalg. Birthe og Ejvind blev genvalgt, og nyvalgte blev Anni Møller-Christensen og Ingrid Ilsøe. Begge suppleanter: Peter Neidhardt og Solvejg Friis Clausen blev genvalgt Begge revisorer: Valter Petersen og Richard Kværnø blev også genvalgt. Igen i var det et godt årsmøde med deltagelse af ca. 35 medlemmer. Musiklærer Kent Ibsen fra Vittenbergskolen underholdt med guitar og fællessang.

2 Årsberetning 2009 Vel mødt til årsmødet i år 2010, som jo er et særligt år for os i Ribe. Både fordi vi nu er godt i gang med et nyt årti, men specielt fordi Ribe by har 1300 års jubilæum. Dette vil blive fejret hele året, og vi vil invitere vores venskabsbyer til fejringen af jubilæet. Derom lidt senere. Året 2009 var for os i bestyrelsen et forholdsvis stille år, ovenpå foreningens jubilæum i Vi havde ingen gæster men var selv på besøg i henholdsvis Ratzeburg og i Ely. I juli var 16 medlemmer til Europafest i Ratzeburg for at fejre venskabet og de 20 års kontakt mellem de 2 byer. Desuden deltog 3 repræsentanter fra kommunen samt Ungdomsmix, som bestod af ca. 40 unge gymnaster i alderen år. Esbjerg Kommune betalte for transporten til arrangementet, og tak for det. Som gave medbragte vi et billede, udført af den lokale kunstnerinde, Else Agergaard. Motivet viser nogle af de mange fællestræk, Ratzeburg og Ribe har med hinanden og har baggrund i vores jubilæums slogan, Venner uden Grænser. Et foto af billedet blev vist i sidste Nyhedsbrev 2, I december blev der afholdt julemarked i Ratzeburg, Ratzeburger Inseladvent. Herfra deltog en lokal kunsthåndværker på en stand med garn og strikkeopskrifter samt strik-modeller. Vi håber, at flere interesserede fra Ribe fremover vil deltage i julemarkedet. I oktober var 31 medlemmer på besøg i Ely, til Apple Day, hvor årets æblehøst fejres. Det var som sædvanligt et hyggeligt besøg, og vi medbragte dvd en Sort sol som gave til hvert af medlemmerne i bestyrelsen og vi fik selv et meget fint æble udskåret i svampeinficeret birketræ, hvor sygdommen skaber smukke effekter i træet. Blomsten og stilken i æblet er lavet af moseeg. Vi har medbragt æblet her til årsmødet for at I kan se det. Fremover vil det være opbevaret i vores lokale på Det gamle Rådhus. Yderligere fik hver af os deltagere en årskalender for 2010 med fotos fra Mona Martinussen s Ely gobelin. Årskalenderen kan også ses her, men kun i aften, da den er privateje. Med hensyn til foreningens økonomi ser det meget godt ud, på papiret, som I vil høre om under næste dagsordenpunkt vedr. regnskabet. Men, jeg kan allerede nu sige, at grunden til den gode økonomi skyldes, at det (som nævnt tidligere) var et stille år i 2009 og vi ingen besøg havde udefra. Til gengæld vil foreningen i år invitere ekstra mange gæster, til at fejre ribe1300år. Derefter forventer vi, at vores økonomi igen er normaliseret.

3 I bestyrelsen vil der blive noget udskiftning, både ved den kommende konstituering, men også ved udtræden af bestyrelsen. Ejvind Martinussen har meddelt, at han fratræder som kasserer, men heldigvis gerne vil fortsætte som menigt bestyrelsesmedlem. En tak til dig, Ejvind, for det store arbejde med foreningens økonomi. Gunhild Kjær skulle have været på genvalg, men ønsker ikke at genopstille, og det kan bestyrelsen kun beklage. Som bestyrelsesmedlem har Gunhild været én af kontaktpersonerne til de tysktalende byer samt vores sekretær i bestyrelsen, og som tak for den gode arbejdsindsats får hun en buket blomster. Tak for det gode samarbejde, Gunhild. Yderligere på genvalg skulle Vagn Nygaard have været, men han har også meddelt, at han ikke ønsker at genopstille. Vagn har været foreningens kontaktperson til Strängnäs, og vi takker også dig, Vagn, for din indsats i bestyrelsen. Du får også en erkendtlighed. Dette var et kort resumé af året Planerne for 2010 vil jeg komme ind på under dagsordenens punkt 5. Planerne for året 2010 Da vi nu er i Ribe by s jubilæumsår vil vi gerne invitere vores venskabsbyer på besøg, for at de kan være med til at fejre byens 1300 år. Og, vi har allerede sendt invitationer ud, ultimo januar. Efter at jubilæumsprogrammet er blevet offentliggjort, har vi udvalgt 2 begivenheder, som vi synes kan have venskabsbyernes interesse. Det vil altså sige, at vi på vegne af jer medlemmer har truffet beslutning om at invitere 2 gange i år. Besøg til Folkefesten og Dans i gaderne juni 2010 I forbindelse med folkefesten i juni inviterer vi Ely på genvisit, efter besøget til Appleday i oktober. Gæsterne fra Ely er inviteret til at komme fra onsdag, den 16. til søndag, den 20. juni. Desværre kommer der kun 15 medlemmer fra foreningen i Ely, men samtidig kommer der 14 Morris dancers, så de bliver 29 i alt, og dem håber vi på at kunne finde privat indkvartering til. Der bliver nemlig afholdt Dans i gaderne torsdag, den 17. juni hvor alle dansere med interesse for historisk dans kan deltage, og til dette inviterer vi interesserede dansegrupper fra alle 7 venskabsbyer.

4 Interesserede grupper har frist for tilmelding til 12. april, og til nu har to grupper meldt sig. Foruden Morris danserne en gruppe af balletbørn fra Ratzeburg. Da vi ikke vil kunne skaffe privat indkvartering til alle dansegrupperne, vil vi hjælpe dem med indkvartering på Ribe Byferie og eventuelt på Vandrerhjemmet, hvis der er ønske om det. Ely-medlemmerne transporterer vi mellem Billund og Ribe i private biler. Danserne fra Ely kommer for sig selv med fly allerede onsdag morgen og bliver til søndag aften, men de sørger selv for transport mellem Billund og Ribe. Foreløbigt program for Ely-besøget: Onsdag den 16. Ankomst til Billund kl Afhentning i private biler og direkte til værterne. Torsdag den 17. Kl Reception på det gamle rådhus for gæster fra Ely, alle dansegrupper fra vore venskabsbyer, værter og de af vore øvrige medlemmer der har lyst til at være med. Fra kl Dans i gaderne. Fredag den 18. Heldagsudflugt kl for Ely-gæster og værter over Læborg, Bække, Bindeballe m.m. til Jelling. Lørdag den 19. Deltagelse i Folkefest-aktiviteter m.m. Kl : Afslutningskomsammen i Vittenbergskolens kantine sammen med dansegrupperne. Søndag 20. Afrejse. Ca. kl. 7.00: Transport til Billund i private biler for flyafgang kl Morris-dancers afhentes ved Ribe Vandrehjem onsdag den 16. kl og bringes tilbage til samme sted søndag morgen kl (Tiderne er foreløbige) Tilbud om værtsskab mailes eller ringes til Birthe eller Ejvind Besøg i forbindelse med Kulturnatten oktober 2010 I forbindelse med Kulturnatten, søndag den 17. oktober inviterer vi venskabsbyerne (undtagen Ely) med begrænset antal på 15 deltagere pr. by til privat indkvartering. Vi inviterer fra fredag, den 15. til mandag, den 18. oktober, da Kulturnatten jo foregår søndag aften. I et senere Nyhedsbrev vil I høre nærmere om programmet og om mulighed for at melde sig som værter.

5 Ikke planlagte besøg: Så er der kommet henvendelser fra venskabsbyerne om besøg i Ribe her i 2010, og fra bestyrelsens side, er det eneste, der ønskes af jer medlemmer, at I deltager i de officielle velkomster på Det gamle Rådhus, hvis I har mulighed for det. Ikke andet. Unge fra Ratzeburg i Ribe, i uge 10 6 unge praktikanter med ledsager opholder sig i byen fra søndag den 7. marts til lørdag den 13. marts. De bor på Vandrerhjemmet, og er hver især tilknyttet en lokal arbejdsplads. Vi byder dem officielt velkommen mandag, den 8. marts kl på Det gamle Rådhus, arrangerer guidet byrundtur og sørger for kontakt til jævnaldrende, tysktalende elever på Ungdomshøjskolen. Besøg fra Strängäs i den maj Ca. 45 pensionister kommer til Ribe i Kristi Himmelfartsferien, og bor også på Vandrerhjemmet. Dem modtager vi officielt fredag, den 14. maj kl på Det gamle Rådhus, og hjælper dem med at arrangere en tur til Mandø søndag den 16. maj. Lørdag er gruppen på egen hånd og kører til Nolde-museet. Besøg fra Krems den 12. juli En gruppe gymnasielærere er på Danmarksrejse og kommer forbi Ribe mandag eftermiddag den 12. juli. De vil gerne modtages officielt, så dem byder vi velkommen kl på Det gamle Rådhus. Det er et meget kort besøg, og vi kender ikke deres ankomst- og afgangstider. Måske bliver der tid til en guidet byrundtur. Tur til Balleroy den juli 2010 Til slut kan vi komme med den særlige nyhed, at foreningen også er inviteret ud i år. Balleroy har spurgt, om vi vil besøge dem, og det har vi sagt ja til. Vi er inviteret i forbindelse med, at der bliver afholdt Middelalderfest i Bayeux i weekenden den juli. En bindende tilmeldings-blanket er vedlagt, og senere vil der komme et program for turen. Dette er planerne for året 2010, som det ser ud lige nu. På grund af Ribe by s jubilæumsår kan der eventuelt stadig komme henvendelser fra venskabsbyerne, og det vil vi tage os af i den rækkefølge, de skulle komme.

6 Fremtidig betaling via banken Som nævnt i sidste Nyhedsbrev, er girokontoen nedlagt, og I bedes fremover indbetale kontingent, deltagelser i rejser osv. til banken. Kontingentbetaling: Kontingent, enkeltperson 50 kr, familie 100 kr, forening, skole o.lign. 100 kr, bedes indbetalt på konto i Danske Bank, , senest 1. april. Betaling via netbank: Husk at anføre medlemsnummer og navn. Betaling ved kassen i Danske Bank: Husk at opgive medlemsnummer og navn. Bemærk, begge betalingsmåder er gratis. Undlad at betale ved overførsel fra anden bank. Det koster! Medlemsnummer fremgår af vedlagte medlemsliste. Udsendelse af nyhedsbrev pr mail. Vi udsender nu omkring halvdelen af nyhedsbrevene pr. mail og sparer på den måde udgifter til trykning og porto. Vi vil gerne kunne udsende endnu flere på denne måde, så send venligst adresse til foreningens kasserer Gudmund Mouritsen på Hjemmesiden ribe-venskabsbyforening.dk Husk også at gå ind på foreningens hjemmeside ribe-venskabsbyforening.dk. I kalenderen er der en kort orientering om, hvilke arrangementer der sker i tiden fremover, og der er kontaktoplysninger til bestyrelsen. Desuden er der forskellige foto-gallerier fra vores ture og arrangementer. Med venlig hilsen VENSKABSBYFORENINGEN I RIBE Tove Kjellerup Formand

7 Bestyrelsen 2010 Formand Tove Kjellerup, Løvsangervænget 18, 6760 Ribe Tlf.nr Mobil: Næstformand Ruth Christensen, Stadionvej 9, 6760 Ribe Tlf.nr Mobil: Kasserer Gudmund Mouritsen, Lundgårdsvej 17, 6760 Ribe Tlf.nr Sekretær Anni Møller-Christensen, Sdr. Kirkevej 17, Tlf.nr Vester Vedsted, 6760 Ribe Mobil: Mobil: Øvrige medl. Birthe Neidhardt, Sdr. Farupvej 41, 6760 Ribe Tlf. nr Ingrid Ilsøe, Tangevej 49, 6760 Ribe Tlf.nr Mobil: Ejvind Martinussen, Koldingvej 29, 6760 Ribe Tlf.nr Suppleanter. Peter Neidhardt, Sdr. Farupvej 41, 6760 Ribe Tlf. nr Solvejg Clausen, 6760 Ribe Tlf.nr Ribe, den 2. marts 2010 Kontaktpersoner vedr: Ely og Leikanger: Ejvind Martinussen og Birthe Neidhardt Balleroy og Strängnäs: Gudmund Mouritsen og Ingrid Ilsøe Güstrow, Ratzeburg og Krems: Anni Møller-Christensen, Ruth Christensen og Tove Kjellerup

Baglandets nyhedsbrev Marts 2013

Baglandets nyhedsbrev Marts 2013 Baglandets nyhedsbrev Marts 2013 Kære medlem af baglandet Hermed sæsonens nyhedsbrev med praktiske oplysninger, nyt fra Vadehavscentret, årets arrangementer, referatet fra generalforsamlingen m.m. Vi håber,

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug

Rantzausminde Bådelaug Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Nr. 1 2013 Husk Kontingent (Se side 3) Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Jesper Groth, Skovsbovænge 4, Svendborg Tlf. 6221 5326 Mob.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Mandag d. 24. februar 2014 kl. 19:00-22:00 i festsalen på Møllevangsskolen (Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V.). Program: 18:45

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE NYHEDSBREV DATO APRIL 2015 ÅRGANG 3 NUMMER 13 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne. Medlemmernes hjørne. Omtale af Ishøj og Rødovre turene Referat generalforsamling ned formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011.

Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Ekstraordinær Generalforsamling. Sødring d. 16 okt. 2010. Bestyrelsesmøde. Sødring d. 23 april 2011. 2010 Generalforsamling. Sødring d. 24 juli 2010. Da referatet ikke gengiver generalforsamlingen som den var, har ordstyrer Lars Frengler valgt at annullere referatet. Referatet vil først blive offentliggjort

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23. Referat af generalforsamling i Slægtshistorisk Forening Sønderjylland lørdag den 23. februar 2013 Der var mødt 45 personer op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 77 Maj 2011 19. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 100

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Nyhedsbrevet 8. årgang nr. 14

Nyhedsbrevet 8. årgang nr. 14 Nyhedsbrev Parkinsonforeningen Sydvestjyllands kreds Billund, Esbjerg, Fanø, Varde og Vejen kommuner Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og pårørende Nyhedsbrevet 8. årgang nr. 14 Nyt fra Formanden Ja, så

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Seniornyt. Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark. SeniorNYT NR. 2 2013

Seniornyt. Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark. SeniorNYT NR. 2 2013 Seniornyt Nr. 2 maj 2013 29. årgang Nyt liv i gamle klude... Senior MC Danmark Senior- Nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-Danmark Nr. 2, marts 2013, 29. årg. Udkommer 4 gange årligt og

Læs mere

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25

L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans. Årets Gang. Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25 L A N D S F O R E N I N G E N dansk senior dans Årets Gang 2 0 1 0 Nr. 3 - Juli 2010 - Årgang 25 1 Formand Solveig Baunsgaard Østerbjerg 5, 7620 Lemvig Tlf. 97 88 44 02 E-mail: solveig@baunsgaard.dk Næstformand

Læs mere

Orientering/Nyhedsbrev

Orientering/Nyhedsbrev Orientering/Nyhedsbrev Nr. 89 Maj 2015 23. årgang Orinterings/Nyhedsbrev Klubblad for dansere i ØSTJYDSK SQUARE DANCE CLUB Hjemmeside www.osdc.dk Bladet uddeles gratis til klubmedlemmer. Oplag ca. 80 stk.

Læs mere

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. 1 Samarbejdende Frimærke Klubber Korsør den 13-04-2014 Referat fra SFK Generalforsamling og møde lørdag den 22. marts 2014 kl.10.00 Rødovregaard, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre. Rødovre Frimærkeklub afholder

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

NF-NYT. nr. 2 - maj 2014 - årgang 26. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen

NF-NYT. nr. 2 - maj 2014 - årgang 26. Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen NF-NYT nr. 2 - maj 2014 - årgang 26 Dansk Forening for Neurofibromatosis Recklinghausen Indhold Indhold... 2 Kontaktoplysninger... 3 Foreningen orienterer... 4 Opslagstavlen... 7 Andre organisationer...10

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

DANSK HANDICAP FORBUND AALB RG

DANSK HANDICAP FORBUND AALB RG DANSK HANDICAP FORBUND AALB RG Aalborg og Jammerbugt kommuner DHF AALBORG NR. 1 FEBRUAR 2014 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... side 3 Kære medlem... side 5 Minibanko... side 5 Juleafslutning...

Læs mere

KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 KANDIS. 20 år på bagen

KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 KANDIS. 20 år på bagen AGF GYMNASTIKFORENING KONTAKTLINSEN 1 / M a r t s 2 0 0 9 4 1. Å r g a n g KÆMPE påskebal i allesøhallen Lørdag d. 11. April 2009 For alle der vil have en god aften Billetter kan købes ved Per Hvid Knudsen

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Referat af generalforsamling i Foreningen Als-Fyn Broen den 27.02.2014

Referat af generalforsamling i Foreningen Als-Fyn Broen den 27.02.2014 Referat af generalforsamling i Foreningen Als-Fyn Broen den 27.02.2014 Mødested: Referent: Brobyværk Kro, Marsk Billesvej 15, Brobyværk, 5672 Broby Jens Møller Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens/formandens

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby.

Læs mere

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave

NYHEDSBREV GREVE GANGSPORT MEDLEMMERNES HJØRNE BESTYRELSENS HJØRNE. Holdtilmelding ÅRGANG NUMMER 3. I denne udgave NYHEDSBREV DATO GREVE GANGSPORT ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2013 I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Omtale af generalforsamlingen Kommende aktiviteter Tillæg med referat og vedtægter BESTYRELSENS

Læs mere

Tvede-Linde Jagtforening

Tvede-Linde Jagtforening Støvringgårdvej 27 Mellerup Tlf. 51862721 Tvede-Linde Jagtforening Salg af foder til hunde, katte, kaniner, fugle, høns og heste. Kom selv og se udvalget. Årg. 2007 nr.1 På gensyn. Poul Reenberg. Se også

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole. Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27

Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole. Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27 Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27 Formand Bo Røyen Fjelstervangvej 8, 6933 Kibæk Tlf. 97 19 20 08 E-mail: boroyen@hotmail.com Næstformand Lisbeth

Læs mere