Maxi sky skinneløsninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maxi sky skinneløsninger"

Transkript

1 Maxi sky skinneløsninger with people in mind

2 2 Maxi Sky skinneløsninger UNDERSTØTTER ET KOMPLET LOFTLIFT KONCEPT ArjoHuntleigh skinneløsninger giver optimale systemer, der understøtter brugen af Maxi Sky loftlifte med henblik på at forbedre patienthåndtering i plejemiljøer. ArjoHuntleigh kan skabe en ideel skinnekonfiguration til jeres behov. Der findes en løsning til hver lofttype, og systemets fleksibilitet gør det muligt at takle et hvilket som helst layout. Der findes systemer, der understøtter permanente så vel som halvpermanente eller midlertidige løsninger. Den skinneløsning, der oftest anvendes, er det permanente KWIKtrak-system. KWIKtrak omfatter enkeltskinner, buede skinner, traverssystemer, gates, drejestationer, skiftespor og utallige tilbehørsmuligheder dvs. et udvalg af muligheder, der kan kombineres for at skabe et ideelt layout til netop jeres behov. Ikke alle steder kræver en permanent løsning, så KWIKtrak kan også samles som et fritstående halvpermanent stativ, både som et enkeltskinne- og et traverssystem, og hvis der er brug for en fleksibel loftliftløsning til midlertidig patienthåndtering, er den bærbare fritstående Easytrack FS den mest praktiske løsning. Denne permanente KWIKtrak-løsning omfatter et skiftespor, der fungerer som forbindelsen til skinnen i gangen mellem to rum, der vender mod hinanden, i et plejehjem.

3 Maxi Sky skinneløsninger 3 Normalt installationslayout En lige skinne, beregnet til direkte forflytning mellem seng og kørestol, stol osv. Hvis skinnen placeres i en let vinkel til sengen, er det nemmere at finde det optimale punkt for løft af plejemodtageren. En enkelt U-formet skinne kan give god dækning i et plejemiljø med flere senge. Traverssystemet udgør et alternativ til rum med flere senge. Et traverssystem kombineret med en gate og en enkeltskinne udgør en praktisk og bekvem løsning til dækning af soveværelset samt adgang til toiletbesøg. De to faste skinner over sengene er forbundet til en drejestation og en buet skinne, således at det er nemt at foretage toiletbesøg. To skinner med fast vinkel over sengen er forbundet til et skiftespor, som igen er forbundet til en buet skinnesektion til toiletbesøg.

4 4 Maxi Sky skinneløsninger VALG AF DET RETTE KOBLINGSPUNKT KWIKtrak-systemet tilbyder flere forskellige krydspunkter til at forbinde de forskellige sektioner i hele layoutet. De koblingsmuligheder, der beskrives herunder, strømføres af selve kassetten. Denne praktiske løsning betyder, at det ikke er nødvendigt at montere og sørge for yderligere el-udtag. Sporskifte Skiftesporet... er en lateral skifter, der gør det muligt for liften at skifte fra én skinne til en anden. Funktion: Flyt loftliften til aktiveringsstationen lige før skiftesporet, og slip knappen på håndkontrollen. Afvent biplyden, og vent, mens skiftesporet skifter til den anden skinne. Skiftesporet er også forsynet med en nødstopknap, der muliggør manuel betjening. Drejestation Drejestationen......giver liften mulighed for at skifte bane i et system med skinner i flere retninger ved at skabe et to-, tre- eller fireskinners koblingspunkt. Skinnerne kan forbindes til drejestationen med et af de 16 forbindelsespunkter. Funktion: Flyt Maxi Sky 600 -liften til aktiveringsstationen i midten af drejestationen, og slip knappen på håndkontrollen. Lyt efter en biplyd og vent, mens drejestationen skifter bane. Hvis der er mere end én Maxi Sky 600 -lift i systemet, skal der være en aktiveringsstation på hver eneste skinne, der forbindes til drejestationen for at kunne få adgang til denne. Drejestationen er forsynet med en nødstopknap, der muliggør manuel betjening. ArjoHuntleigh kan også levere en drejestation, der betjenes med en træksnor. Denne drejestation bruges hovedsageligt sammen med en bærbar Maxi Sky 440 -loftlift. I det tilfælde er der behov for et ekstra el-udtag. Gate Gaten......bruges, når du ønsker at forbinde en fast skinne med et traverssystem. Funktion: Flyt Maxi Sky 600 -liften til gaten, og ret derpå den bevægelige skinne i traverssystemet ind efter den faste skinne. Når skinnerne er rettet ind, og Maxi Sky 600 -liften berører gaten, vil en bippelyd angive den forestående gateaktion. Den bevægelige skinne og den faste skinne vil blive spændt sammen, gaten vil åbne og Maxi Sky 600 -liften kan så køre gennem gaten og over på den faste skinne. Når Maxi Sky 600 -liften vender tilbage til traverssystemet, låses gaten automatisk op. Opladning og aktiveringsstationer kan fastgøres hvor som helst langs skinnerne. Når der anvendes et traverssystem overføres strømmen af et ladeinterface til den skinne, der bevæger sig. Oplader interface

5 Maxi Sky skinneløsninger 5 SKINNEMULIGHEDER Maksimal spændvidde for KWIKtrak skinner på traverssystemer og væg-til-væg installationer Systemets kapacitet Standard spændvidde Kwiktrak 90 mm Medium spændvidde Kwiktrak 140 mm Medium spændvidde Kwiktrak 180 mm Maksimal afstand mellem parallelle, faste skinner 440 lbs 200 kg 2,50 m 4,50 m 6,00 m 600 lbs 272 kg 2,15 m 4,15 m 5,95 m 1000 lbs 455 kg N/A N/A 3,50 m KWIKtrak-programmet omfatter tre forskellige skinneprofiler med højder på 90 mm, 140 mm eller 180 mm. Tabellen ovenfor viser den maks. tilladte afstand mellem befæstelsespunkterne på et traverssystem eller en væg-til-væg installation i henhold til kravene om maks. kapacitet. KWIKtrak 90 mm skinneprofilen kan fås med to forskellige buede skinner: 45 og 90 grader. Den perfekte profilsymmetri betyder, at der ikke er nogen deformiteter i buen. Vægbeslaget kan justeres i en 90 graders vinkel og har et indbygget kassettestop. Halvpermanente stativer, der kan fås til lige skinner eller traverssystemer, som vist ovenfor. Maks. kapacitet last: op til 272 kg, 600 lbs. Der kan monteres en planforsænket traversvogn, når lofthøjden er begrænset. Kan kun fås til Maxi Sky 440 bærbar lift. Der anbefales en vægpille, når loftet eller væggene ikke har den påkrævede styrke. Easytrack FS er et fritstående, letvægtssystem, der er hurtigt og nemt at opstille. Maks. kapacitet: 200 kg, 440 lbs.

6 6 Maxi Sky skinneløsninger ET UDVALG AF STANDARD LOFTBESLAG Montering direkte på et betonloft. Montering på et betonloft med forsænkede loftplader og en justerbar lateral afstiver. Montering på et hult betonloft med forsænkede loftplader og en firkantet forankringsplade samt justerbar lateral afstiver. Montering på træbjælker med stivere. Montering på stålbjælker med forsænkede loftplader og stivere samt justerbar lateral afstiver. Montering på skråt loft eller skråvæg med et katedral beslag.

7 Maxi Sky skinneløsninger 7 Optimeret monteringsprocedure Det er vigtigt at foretage en vurdering af rummet på et tidligt tidspunkt i loftliftprojektet. Bekræftelse af rummets mål, lokalisering af potentielle forhindringer samt fastlæggelse af loftets og væggens struktur er alle væsentlige faktorer for valg af et effektivt, optimalt skinnelayout. Når først det optimale system er valgt, er den hurtige og nemme montering det næste skridt i den problemfrie overgang til daglig brug. ArjoHuntleigh serviceteknikere er højt uddannede specialister, der har stor erfaring med alle typer installationer. Da KWIKtrak-systemets komponenter, og især det patenterede skinnebeslag, er modulopbyggede, er ArjoHuntleigh monterings proceduren meget hurtig sammenlignet med almindelige metoder. Dette betyder, at potentielle logistikproblemer med hensyn til flytning af beboere, mens monteringen står på, holdes på et minimum. Efter endt montering afprøves systemet i henhold til alle relevante bestemmelser, hvorefter der udstedes et certifikat. Når først Maxi Sky-liften er klar til brug, vil vedligeholdelse og eftersyn foretaget af vores serviceteknikere bibeholde de høje standarder for effektivitet. Alt er muligt! Et komplet system i et træningscenter for fysioterapeuter.

8 Produktspecifikationer Pladskrav Produktinformation KWIKtrak-skinneprofiler Skinneprofil Op til 455 kg. 90 mm 140 mm 180 mm 118" (3000 mm) Buer Skinneprofil MAKS. 272 kg 90 mm, 45, 575 mm radius 90 mm, 90, 575 mm radius 8" ( mm) mm 31" 800 (800 mm mm) 60024" mm 31" 800 (800 mmm) 55" 1400 (1400 mmm) (600 mm) 126" 3200 (3200 mmmm) Det blå område angiver det mindst mulige arbejdsområde, der skal være, for at plejerne kan bruge hjælpemidlerne på en ergonomisk korrekt måde, fra én side. Det lyseblå område angiver den nødvendige udvidelse af arbejdsområdet, således at arbejdet kan foretages fra begge sider, og der er tilstrækkelig plads til plejemodtageren, hjælpemidlet og den assisterende plejer. Maxi Sky er ArjoHuntleigh produktgruppenavnet for loftlifte som omfatter: Maxi Sky 600, Maxi Sky 1000 en bariatrisk loftlift og Maxi Sky 440 en bærbar loftlift. Mobilitetsgalleriet Velegnet til Doris og Emma. Skinnesystemer Sporskifte Drejestation, automatisk Drejestation, manuel (Easytrack) Gates Traversvogne Normal Lige Kort Traversvogne, bariatriske Monteringstyper Loft Væg Vægpiller MAKS. 272 kg MAKS. 272 kg MAKS. 455 kg A B C D E D Doris, som ikke er i stand til at holde sig selv oppe. e emma, som næsten er fuldstændig sengeliggende og afhængig af hjælp. Du bedes henvende dig til ArjoHuntleigh for yderligere information om Mobilitetsgalleriet. Halvpermanent skinnesystem Halvpermanent stativ, travers Easytrack FS Materiale Farve MAKS. 455 kg MAKS. 272 kg MAKS. 200 kg Aluminium Hvid Godkendelser CSA Nr UL Nr certificeringer CE-mærket / ISO Kun ArjoHuntleigh original dele, der er konstrueret specifikt til dette formål, bør anvendes på udstyr og produkter leveret af ArjoHuntleigh. Det er vores politik løbende at fremme udvikling, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage tekniske ændringer uden varsel. og er varemærker eget af ArjoHuntleigh group. ArjoHuntleigh, 2010 Printed in the Czech Republic Point 01.LD.03.1.DK.1.AHG April GETINGE GROUP er en førende global leverandør af produkter og systemer, der bidrager til kvalitetsforbedring og omkostningseffektivitet indenfor sundhedssektoren. Vi driver virksomhed under de tre mærkenavne ArjoHuntleigh, GETINGE og MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserer på løsninger indenfor mobilitet og sårbehandling. GETINGE leverer løsninger til infektionskontrol til hospitaler og forureningsbeskyttelse til sundhedssektoren. MAQUET er specialiseret i løsninger, behandlinger og produkter til kirurgiske indgreb og intensivafdelinger. ArjoHuntleigh A/S Vassingerødvej Lynge Telefon: Fax: info.dk@arjohuntleigh.com

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem

Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem Maxi sky 600 Det komplette, kundetilpassede loftliftsystem with people in mind 2 Maxi Sky 600 EN KOMPLET LOFTLIFTLØSNING Maxi Sky 600 er et loftliftsystem, der gør det muligt for plejemodtagere at blive

Læs mere

CONCERTO. with people in mind

CONCERTO. with people in mind CONCERTO Bruselejer with people in mind Concerto 3 Assisteret badning med ekstra omsorg Flere og flere plejeinstitutioner bruger brusebad til plejemodtagernes personlige hygiejne. Concerto-bruselejet

Læs mere

SARA PLUS. with people in mind

SARA PLUS. with people in mind SARA PLUS Det avancerede ståog løftehjælpemiddel with people in mind sikkerhed, mobilisering, træning... all-round fordele fra COMFORT CIRCLE SARA Plus-liften udgør sammen med SARA 3000- liften en avanceret

Læs mere

CONTOURA 1080. with people in mind

CONTOURA 1080. with people in mind CONTOURA 1080 Elektrisk bariatrisk hospitalsseng with people in mind SIKKER, EFFEKTIV PLEJE TIL BARIATRISKE PLEJEMODTAGERE Contoura 1080-sengen er specielt designet til at opfylde behov for plejemodtagere,

Læs mere

CARMINA. with people in mind

CARMINA. with people in mind CARMINA Bariatrisk bruse-/toiletstol with people in mind 2 Carmina En sikker brusebadsløsning til bariatrisk pleje Carmina-stolen er en ny løsning, der er konstrueret til at forbedre assisterede hygiejneopgaver

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr

MAXi twin CoMPACt optimal til trange ArBEJDsstEDEr MAXI TWIN COMPACT OPTIMAL TIL TRANGE ARBEJDSSTEDER with people in mind Store fordele på trange steder Maxi Twin Compact åbner op for nye muligheder, for at forbedre forflytningssituationer for plejemodtagere

Læs mere

bruseleje with people in mind

bruseleje with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Nu da jeg behøver hjælp til brusebad, kan jeg til tider vente hele ugen på bare at føle mig ren igen. Jeg er begyndt udvikle tryksår,

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind

VI PRæSENtERER DEt NYE CareVO BRuSELEjE with people in mind Vi præsenterer det nye carevo bruseleje with people in mind Min værdighed Da jeg fik en hjerneblødning for tre år siden, mistede jeg al mobilitet i løbet af få måneder og nu behøver hjælp til alle aspekter

Læs mere

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT

GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT GØR BADE-OPLEVELSEN TIL NOGET SÆRLIGT with people in mind Gør badeoplevelsen mere behagelig og øger følelsen af velbehag Badning føles rart både fysisk og mentalt. Det fremmer helt naturlige helbredsfordele

Læs mere

ENTERPRISE with people in mind

ENTERPRISE with people in mind ENTERPRISE 9000 Hospitalsseng til intensivpleje with people in mind DEDIKERET TIL PATIENTPLEJE EN PÅLIDELIG SENG Behovene hos plejemodtagere med behov for intensiv pleje, er udfordrende og komplekse. Derfor

Læs mere

ALPHA RESPONSE. with people in mind

ALPHA RESPONSE. with people in mind ALPHA RESPONSE tryksårsforebyggende terapisystem with people in mind INTRODUKTION I mere end 20 år har Alpha-serien af alternerende terapimadrasser bevist at de kan levere et højt komfortniveau, optimal

Læs mere

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning

Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Seba: Rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen løsning Kun Seba gør dig i stand til sikkert og ubesværet at flytte en plejemodtager fra rygliggende til siddende stilling på kanten af sengen

Læs mere

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind Bariatriske behov Løsninger til overvægtige plejemodtagere with people in mind 1 Indholdsfortegnelse 3... Optimale løsninger for pleje af bariatriske patienter. Nu! 4...Det unikke ArjoHuntleigh tilbud

Læs mere

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you

GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER. Always with you GETINGE K-SERIE BORDAUTOKLAVER Always with you HIGH-SPEED STERILIZATION OVERLEGEN KAPACITET OG EFFEKTIVITET Getinge K-serie autoklaver er usædvanligt hurtige bordmodeller med høj kapacitet. I realiteten

Læs mere

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden

SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL. Sikker og nem forflytning i hverdagen. Øger mobiliteten, støtten og værdigheden SARA STEDY STÅHJÆLPEMIDDEL Sikker og nem forflytning i hverdagen Øger mobiliteten, støtten og værdigheden Sara Stedy Hjælp til at bevæge sig i hverdagen Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen

Læs mere

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind LOGIC PROGRAM Helmadrasser og topmadrasser with people in mind Helmadrasser og topmadrasser Auto logic 200 helmadrasser og Auto logic 110 topmadrasser udgør en del af det nye logic-program fra ArjoHuntleigh.

Læs mere

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner

Sara Stedy. Hjælp til at bevæge sig i hverdagen. Fleksibilitet uanset plejemod tagerens og borgerens evner Sara Stedy Hos Arjo bestræber vi os på at forbedre hverdagen for de mennesker, der er ramt af nedsat mobilitet og aldersrelaterede helbredsudfordringer. Et af vores primære mål er at være med til at forbedre

Læs mere

TENOR. Et sikkert håndteringssystem til bariatrisk pleje. with people in mind

TENOR. Et sikkert håndteringssystem til bariatrisk pleje. with people in mind TENOR Et sikkert håndteringssystem til bariatrisk pleje with people in mind Tager udfordringerne ved bariatrisk pleje op Bariatrisk pleje Tenor 3 Antallet af mennesker, der regnes for overvægtige, og

Læs mere

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind

BRUSEBADS- LØSNINGER. with people in mind BRUSEBADS- LØSNINGER til alle behov with people in mind Brusebadsløsninger 3 EN BEHAGELIG OPLEVELSE FOR BÅDE plejepersonale OG plejemodtager Hver eneste dag bliver brusebadning mere almindelig ved længervarende

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere

Løsninger til. with people in mind

Løsninger til. with people in mind Løsninger til ældrepleje with people in mind Indhold 3 Introduktion af ArjoHuntleigh 4 Et sikkert og behageligt miljø for plejemodtageren 5 Mobilitetsgalleriet 6 Udfordringer omkring hygiejnen 7 Vores

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER

LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER LOADINGUDSTYR MED UBEGRÆNSET FLEKSIBILITET TIL GETINGE 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER 2 Loadingudstyr Kombineres efter behag Ændres efter behov Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige størrelser

Læs mere

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet

SILENTIA SKÆRMSYSTEM. Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet SILENTIA SKÆRMSYSTEM Det førende alternativ for optimal hygiejne og beskyttelse af patienters privatliv, hygiejne og patient-integritet EasyReturn Vi satte standarden i 1990. I dag har vi leveret 100.000

Læs mere

Indkøbsskabelon. Stationær personløfter, loftsløfter

Indkøbsskabelon. Stationær personløfter, loftsløfter Indkøbsskabelon Stationær personløfter, loftsløfter ISO-nr. (inkl. dansk 4. niveau) 12 36 12 (-02) Socialstyrelsens indkøbsskabeloner kan være en hjælp, hvis du skal udarbejde kravspecifikationer ved indgåelse

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugermanual. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugermanual Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til montører, ergoterapeuter og andet personale,

Læs mere

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 DOKUMENTERET I KAMPEN MOD KRYDSINFEKTION Getinge FD1800 s fremragende rengørings- og desinfektionsresultater har gjort den til en veletableret

Læs mere

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Castor. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Castor SystemRoMedic TM Manual - Dansk 2 1 2 5 6 7 4 5 6 7 1. Skinne (medfølger ikke) 2. Hjørnedel. Bolte med møtrik til fastgørelse 4. Løftemotor (medfølger ikke) 5. Støtteben 6. Bærehåndtag på støtteben

Læs mere

ANYWAY. Altid den rigtige position

ANYWAY. Altid den rigtige position ANYWAY Altid den rigtige position Page 2 Enkelt skærm 3-10 kg 6-16 kg Rækkevidde: 60 cm Nem justering i alle retninger Aflaster ryg, nakke, skuldre og syn Varenummer: 610702 Højdejustering: +/- 21.5 cm

Læs mere

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1

GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 GETINGE WD15 CLARO DET KLARE VALG INDEN FOR DESINFICERENDE VASKEMASKINER GETINGE WD15 CLARO 1 2 GETINGE WD15 CLARO 2 GETINGE WD15 CLARO 3 DET ER INDSIGTEN, DER GØR FORSKELLEN Hver gang vi udvikler et nyt

Læs mere

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you

TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER. Always with you TILBEHØR TIL GETINGE 86-SERIEN, 88 TURBO & CM320 DESINFICERENDE VASKEMASKINER Always with you 2 Loadingudstyr FLEKSIBILITET, DER IKKE KOMPROMITTERER RESULTATERNE Instrumentsæt og -bakker fås i forskellige

Læs mere

Helena. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk

Helena. Funktionskontrol. Læs altid brugsanvisningen. SystemRoMedic TM. Manual - Dansk Helena SystemRoMedic TM Manual - Dansk Helena 3x3, art. nr: 50300009 Helena 4x3, art. nr: 50300010 Helena 5x4, art. nr: 50300011 SWL = 285kg / 628lbs Helena er et fritstående skinnesystem, som sammen med

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ

BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ BRUSE LØSNINGER SKAB ET SIKKERT, EFFEKTIVT OG VÆRDIGT PLEJEMILJØ with people in mind REELLE BEHOV OG HVERDAGENS REALITET Hver eneste dag sætter bade og hygiejnerutiner plejemodtagernes og plejepersonalet

Læs mere

Når liften skal køre i loftet

Når liften skal køre i loftet Loftliftprojekt Når liften skal køre i loftet A.P. Botveds serviceydelser til dig, der projekterer loftlifte: Liko er verdens førende producent af loftlifte, og Botved har mere end 20 års erfaring med

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04

Compact Trappelift. Brugsanvisning. Juni 04 Brugsanvisning Compact Trappelift NEBA A/S - Baldersbuen 17 - Box 220 - DK-2640 Hedehusene - Telefon 46 59 01 77 Telefax 46 59 01 97 - e-mail: neba@neba.dk Juni 04 Brugsanvisning til Compact 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION

J Y S K H A N D I KOMMUNIKATION J Y S K H A N D I hjælpemidler til børn og voksne siden 1990 KOMMUNIKATION Tag os med på råd... - vi har mange års erfaring med, at finde den helt rigtige løsning! Kommunikationsudstyr VELKOMMEN til Jysk

Læs mere

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug.

Mobile Flex. 2-pælssystem 4-pælssystem. Brugervejledning. Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Mobile Flex 2-pælssystem 4-pælssystem Brugervejledning Vigtig information: Brugermanualen skal læses inden produktet tages i brug. Denne brugermanual henvender sig til teknikere, installatører, ergoterapeuter

Læs mere

MAXI MOVE. with people in mind

MAXI MOVE. with people in mind MAXI MOVE En mobil passiv lift til krævende plejemiljøer with people in mind 2 Maxi Move En velafprøvet løsning til alle plejemiljøer Maxi Move-liften, der er den mest komplette mobillift på markedet,

Læs mere

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne

Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Plej plænen... Den smarteste vej til en velplejet græsplæne Bosch Indego robotplæneklipper med effektiv»logicut TM «navigation og automatisk kortlægning for hurtig, nem installation og effektiv klipning

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

MIRANTI. with people in mind

MIRANTI. with people in mind MIRANTI Hygiejnelift with people in mind Miranti 3 Miranti styrke erstatter muskelstyrke Et karbad fremmer en følelse af velvære. Fordelene for krop og sjæl har været værdsat siden tidernes morgen, og

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Forflytningshjælpemidler

Forflytningshjælpemidler Forflytningshjælpemidler til hospitaler, institutioner og hjemmepleje Loftlifte / Mobile lifte / Ståløftere / Gåborde / Bade- og toilethjælpemidler / Sejl / Åg Winncare Nordic ApS / Tlf. 70273720 / info@winncare.dk

Læs mere

Sara Combilizer. Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen. with people in mind

Sara Combilizer. Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen. with people in mind Sara Combilizer Multifunktionelt hjælpemiddel til tidlig mobilisering og rehabilitering på intensivafdelingen with people in mind Vigtigheden af mobilisering Ved modvirkning af de negative indvirkninger

Læs mere

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik

ED 100 ED 250. Modulopbygget dørautomatik ED 100 ED 250 Modulopbygget dørautomatik ED 100 og ED 250 indhold ED 100 og ED 250 konfigurationer til forskellige dørløsninger 4 5 Det modulopbyggede system 6 7 Easy Access og Easy Use 8 9 Funktionel

Læs mere

Et ideelt løft i dagligdagen.

Et ideelt løft i dagligdagen. Uno Et ideelt løft i dagligdagen. Farvemarkering på liftarm Farvemarkeringen på liftarmen er en størrelsesforklaring til lifttilbehøret, som har modsvarende farvemarkering. Unik mekanisk nødsænkning Patenteret

Læs mere

Løsninger med omtanke nu og i fremtiden. Det unikke skinnesystem gør det muligt at:

Løsninger med omtanke nu og i fremtiden. Det unikke skinnesystem gør det muligt at: Løsninger med omtanke nu og i fremtiden Det unikke skinnesystem gør det muligt at: Højde- og sideindstille hjælpemidler Tilpasse indretningen i små og dårligt indrettede badeværelser Skabe bedre plads

Læs mere

PRODUKTSORTIMENT. with people in mind

PRODUKTSORTIMENT. with people in mind PRODUKTSORTIMENT with people in mind ArjoHuntleigh er dedikeret til at forbedre kvaliteten og -effektiviteten i plejen. Det er vores vision at at være verdensførende indenfor integrerede løsninger til

Læs mere

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort

Rise IIIS/130. Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg. Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med elektrisk sædetilt og høj strop-ryg Bedre arbejdsmiljø og højere brugerkomfort Brugerkomfort og arbejdsmiljø Forflytnings-, Bade-, Toilet- & Plejestol med

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Luna/200. Luna/275. Loftlift. Brugervejledning. Vigtigt - advarsel. Manualen skal læses inden Luna tages i brug.

Luna/200. Luna/275. Loftlift. Brugervejledning. Vigtigt - advarsel. Manualen skal læses inden Luna tages i brug. Luna/200 Luna/275 Loftlift Brugervejledning Vigtigt - advarsel! Manualen skal læses inden Luna tages i brug. Denne manual er udviklet til teknikere, installatører, ergoterapeuter og andet personel, i forbindelse

Læs mere

Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK

Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK Modul-Floor NÅR ALT FALDER I HAK DU VED ALLEREDE, HVORDAN DET VIRKER I årevis har klik-lås-gulve været anvendt i boliger og kontorer. Vi tilbyder konceptet til branchen for erhvervskøretøjer og har forfinet

Læs mere

Rockfon System Contour Ac Baffle

Rockfon System Contour Ac Baffle Part of the ROCKWOOL Group Rockfon System Contour Ac Baffle Systembeskrivelse Ac-kant Rammeløst baffelsystem Frithængende vertikal akustikløsning Ideel løsning til rum hvor nedhængte lofter ikke er en

Læs mere

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang

Dørautomatik. sikkerhed og nem adgang Dørautomatik sikkerhed og nem adgang DET ER LET AT BYDE VELKOMMEN! Ruko dørautomatik giver bekvem og nem adgang. Døre anvendt af det almindelige publikum er normalt i kontinuerlig drift hele dagen lang.

Læs mere

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner

GetinGe 46-serien DesinFiCerenDe VAsKeMAsKiner Getinge 46-serien DESINFICERENDE VASKEMASKINER Hvor mange enheder skal du behandle? Hvilke typer? Getinge 46-serien omfatter maskiner, der præcist matcher dine behov. Andre muligheder Flow-overvågning

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Indledning. Plambech & Bøgedal, Jægervænget 3, 4733 Tappernøje. www.plambechogbogedal.dk 2

Indledning. Plambech & Bøgedal, Jægervænget 3, 4733 Tappernøje. www.plambechogbogedal.dk 2 Algoritme 7 og 8 Indledning En algoritme er en beskrivelse af hvordan man kan læse en opgave f.eks. en forflytningsopgave. Du kan bruge algoritmerne, hvis en persons vægt eller størrelse giver anledning

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s

M2 Multi-tip. Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion. HMN a/s M2 Multi-tip Elektrisk højdejusterbar bade/toiletstol i rustfrit stål med el-tip funktion M2 Multi-tip M2 Multi-tip er HMN s unikke badestol, som lever op til fremtidens krav til bade/toiletstole. Den

Læs mere

Håndhydraulisk saksedonkraft til personbiler og varevogne

Håndhydraulisk saksedonkraft til personbiler og varevogne KATALOG 2014 SAKSEDONKRAFTE SD20L / SD26L Kapacitet: 2,0 / 2,6 t Håndhydraulisk saksedonkraft til personbiler og varevogne Hurtigt og effektivt løft takket være manuel dobbeltvirkende pumpe Lav højde

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

GLASSKILTESYSTEM GLASSKILTESYSTEM. glas rustfrit stål. hærdet glas rustfrit stål

GLASSKILTESYSTEM GLASSKILTESYSTEM. glas rustfrit stål. hærdet glas rustfrit stål GLASSKILTESYSTEM hærdet glas rustfrit stål glas rustfrit stål hærdet GLASSKILTESYSTEM Design Glasskilte Et præsentabelt skiltesystem der passer til moderne byggeri i glas og stål Kantpoleret, hærdet glas

Læs mere

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort

Badehjælpemidler. Aquatec. Stilrent design og komfort Badehjælpemidler Stilrent design og komfort Med Aquatec Badehjælpemidler er sikkerhed, uafhængighed, design og komfort i højsædet. Let indstilling og montering er en fællesnævner for alle vore produkter.

Læs mere

Hurtigport Albany RR3000 ISO

Hurtigport Albany RR3000 ISO Hurtigport Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Høj hastighed og fremragende varmeisolering Varmeisolering 50 mm tyk isoleret portdug. Minimalt varmetab.

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1 Type 1 Monteringsprofil Luxaflex

Læs mere

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer.

Gyptone BIG Curve. Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten. Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve Buede akustiske lofter der ikke begrænser kreativiteten Buede hvælvede lofter uden synlige samlinger og skinnesystemer. Gyptone BIG Curve leveres i standardmønstrene Line 6, Quatrro 41,

Læs mere

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49

Fremhæv dine produkter med lys. Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Fremhæv dine produkter med lys Ad Lite - Gør din produktpræsentation synlig og rentabel. Copie-AdLite_brochure_APR11.indd 1 30/05/11 12:49 Hvorfor skal du investere i lys? > fremhæv særlige tilbud > skab

Læs mere

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000

HPA VÆRKSTEDSUDSTYR. Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 HPA VÆRKSTEDSUDSTYR Avanceret image teknologi 4-hjulsmåling C-1000 Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Generel karakteristik Ny 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Til lykke med din nye LapTimer 4001A LapTimer 4001A 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 4001A Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

GL5 GLS5. Mobile løftere

GL5 GLS5. Mobile løftere GL5 GLS5 Mobile løftere GL5 mobil personløfter Guldmanns GL5 mobile personløftere er et gulvbaseret alternativ til de loftsmonterede løft- og forflytningssystemer. Vi har lyttet til brugernes og personalets

Læs mere

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00

DK... Fritstående skinnesystem, justerbart. Vers. 3.00 DK... Fritstående skinnesystem, justerbart Vers. 3.00 Fritstående skinnesystemer, justerbare Varenr.: 553000 556000 556297 1.00.... Formål og anvendelse.... 3 1.01...Producent...3 1.02...Anvendelsesformål

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

LINIA 5+7 POLET BREDSTRÅLENDE / TVÆRPRISME

LINIA 5+7 POLET BREDSTRÅLENDE / TVÆRPRISME LINIA 5+7 POLET BREDSTRÅLENDE / TVÆRPRISME LUMINEX A/S har udviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED.

Læs mere

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen.

Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Hurtigt op. Og hurtigt ned igen. Intet andet stillads er så hurtigt og enkelt at montere som HAKI Ram. Du sparer kostbar tid. Klar, parat, færdigt! HAKI Ram er det hurtigste stillads. Du lægger bare dækket

Læs mere

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR

MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR MOTORTRÆK GARDINSTÆNGER MED MOTOR E1 Oversigt Motoriserede gardinstænger Stort udvalg af stillinger Klassisk glideøsken Glydea TM gardinbærer Rippelglideøsken Kraftig gardinbærer SOMFY INNOVATION Lyrease-teknologi

Læs mere

Brugervejledning Olympus 2004

Brugervejledning Olympus 2004 Brugervejledning Olympus 2004 31.07.2007 - Version 3 Indhold 1. Sikkerhed introduktion OLYMPUS 2004....3 1.1 Beskrivelse af dele...4 1.4 Formål...5 1.5 Brug...5 1.6 Generelle bemærkninger vedr. brug...6

Læs mere

Der findes ikke dårligt vejr

Der findes ikke dårligt vejr Der findes ikke dårligt vejr HAKITEC beskytter din arbejdsplads mod dårligt vejr! Regn og rusk, kulde og blæst. Der findes ikke dårligt vejr. HAKITEC beskytter din arbejdsplads og det lønner sig. I dag

Læs mere

Superliften til privat og erhverv

Superliften til privat og erhverv Superliften til privat og erhverv Prisvenlig, gedigen og masser af muligheder - Indendørs og udendørs Platformslift til alle behov Perfekt komfort Enkle at installere - kræver minimalt indgreb i huset.

Læs mere

Calpe Standardmodeller

Calpe Standardmodeller Calpe terrassetag Calpe Standardmodeller Calpe model 700 Calpe model 700 i indrullet position. Dugen samles mod væggen. Hældning af dug for vandafløb er ikke mulig på denne model. Calpe model 700 set fra

Læs mere

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual

/ MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual 2018.1 / MNN MIDLERTIDIG MANUAL!!! Rulleport brugermanual Bango A/S Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup 86 82 20 88 INDHOLD Indholdsfortegnelse kommer senere! 1 1 3 3 4 5 7 8 10 13 14 15 16 16 17

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning

medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D Hochdorf Tel Fax Brugsanvisning medica Medizintechnik GmbH Blumenweg 8 D- 88 454 Hochdorf Tel. 073 55-9314- 0 Fax 931415 Brugsanvisning 80 000 072/000 Blumenweg 8 D-88454 Hochdorf Telefon 07355-9314-0 Fax 07355-931415 e- mail: medica-

Læs mere

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer

Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer Innovativ måleteknik med digitale CCD kameraer 4-hjulsmåling med 4 passive reflektorer og højopløsnings digitale kameraer så maksimum præcision er sikret. Automatisering af procedurer samt brug af kvalitets

Læs mere

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling

Derhen hvor du skal. Fra sengen. Til en bedre stilling RollOn Dansk Stå på egne ben Ganske ligesom evnen til at bevæge sig varierer, er der også stor forskel på behovet for hjælpemidler. Liko har altid befundet sig tæt på brugerne, hvilket konstant giver gode

Læs mere

ROCKFON SYSTEM MONO ACOUSTIC

ROCKFON SYSTEM MONO ACOUSTIC Systembeskrivelse ROCKFON SYSTEM MONO ACOUSTIC Monolitisk loftsystem med de bedste akustiske egenskaber Klassisk hvidpudset overflade Stabilt og enkelt skinnesystem Udføres af certificerede Mono installatører

Læs mere

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS LINIA LED LINIA LED VLT LUMINEX A/S har videreudviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED. På basis

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel!

Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Konklusionen på brugerundersøgelsen blev: Carendo gør en forskel! Vi vil gerne starte med endnu en gang at takke vores kunder for den store interesse, der har været for deltagelsen i brugerundersøgelsen.

Læs mere

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning

ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning ullegardin Luxaflex Rullegardin Monteringsvejledning Indhold Luxaflex Rullegardin Type 1. Standard Standardmontering Monteringsmuligheder Afmontering (Standard) Brug af Dæmpet fjeder Type 1. Monteringsprofil

Læs mere

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214

Brugsanvisning. Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Aqua Bruseleje BA M14 190 & BA M14 214 Indholdsfortegnelse: 1. Introduktion 2. Anvendelsesområde 3. Ibrugtagning 4. Betjeningsvejledning 5. Vedligeholdelse 6. Fejlfinding 7. Teknisk data 8. Garanti Winncare

Læs mere

PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR

PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR PARKER HØJDEJUSTERBART KIPBART BADEKAR with people in mind DET VELAFPRØVEDE SVAR TIL ASSISTERET BADNING Parker giver sikre, behagelige og gavnlige badeoplevelser let tilgængelige for plejemodtageren og

Læs mere

LINIA 5 & 7 POLET EKSTREM SMALSTRÅLENDE

LINIA 5 & 7 POLET EKSTREM SMALSTRÅLENDE LINIA 5 & 7 POLET EKSTREM SMALSTRÅLENDE LUMINEX A/S har udviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED.

Læs mere