Maxi sky skinneløsninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maxi sky skinneløsninger"

Transkript

1 Maxi sky skinneløsninger with people in mind

2 2 Maxi Sky skinneløsninger UNDERSTØTTER ET KOMPLET LOFTLIFT KONCEPT ArjoHuntleigh skinneløsninger giver optimale systemer, der understøtter brugen af Maxi Sky loftlifte med henblik på at forbedre patienthåndtering i plejemiljøer. ArjoHuntleigh kan skabe en ideel skinnekonfiguration til jeres behov. Der findes en løsning til hver lofttype, og systemets fleksibilitet gør det muligt at takle et hvilket som helst layout. Der findes systemer, der understøtter permanente så vel som halvpermanente eller midlertidige løsninger. Den skinneløsning, der oftest anvendes, er det permanente KWIKtrak-system. KWIKtrak omfatter enkeltskinner, buede skinner, traverssystemer, gates, drejestationer, skiftespor og utallige tilbehørsmuligheder dvs. et udvalg af muligheder, der kan kombineres for at skabe et ideelt layout til netop jeres behov. Ikke alle steder kræver en permanent løsning, så KWIKtrak kan også samles som et fritstående halvpermanent stativ, både som et enkeltskinne- og et traverssystem, og hvis der er brug for en fleksibel loftliftløsning til midlertidig patienthåndtering, er den bærbare fritstående Easytrack FS den mest praktiske løsning. Denne permanente KWIKtrak-løsning omfatter et skiftespor, der fungerer som forbindelsen til skinnen i gangen mellem to rum, der vender mod hinanden, i et plejehjem.

3 Maxi Sky skinneløsninger 3 Normalt installationslayout En lige skinne, beregnet til direkte forflytning mellem seng og kørestol, stol osv. Hvis skinnen placeres i en let vinkel til sengen, er det nemmere at finde det optimale punkt for løft af plejemodtageren. En enkelt U-formet skinne kan give god dækning i et plejemiljø med flere senge. Traverssystemet udgør et alternativ til rum med flere senge. Et traverssystem kombineret med en gate og en enkeltskinne udgør en praktisk og bekvem løsning til dækning af soveværelset samt adgang til toiletbesøg. De to faste skinner over sengene er forbundet til en drejestation og en buet skinne, således at det er nemt at foretage toiletbesøg. To skinner med fast vinkel over sengen er forbundet til et skiftespor, som igen er forbundet til en buet skinnesektion til toiletbesøg.

4 4 Maxi Sky skinneløsninger VALG AF DET RETTE KOBLINGSPUNKT KWIKtrak-systemet tilbyder flere forskellige krydspunkter til at forbinde de forskellige sektioner i hele layoutet. De koblingsmuligheder, der beskrives herunder, strømføres af selve kassetten. Denne praktiske løsning betyder, at det ikke er nødvendigt at montere og sørge for yderligere el-udtag. Sporskifte Skiftesporet... er en lateral skifter, der gør det muligt for liften at skifte fra én skinne til en anden. Funktion: Flyt loftliften til aktiveringsstationen lige før skiftesporet, og slip knappen på håndkontrollen. Afvent biplyden, og vent, mens skiftesporet skifter til den anden skinne. Skiftesporet er også forsynet med en nødstopknap, der muliggør manuel betjening. Drejestation Drejestationen......giver liften mulighed for at skifte bane i et system med skinner i flere retninger ved at skabe et to-, tre- eller fireskinners koblingspunkt. Skinnerne kan forbindes til drejestationen med et af de 16 forbindelsespunkter. Funktion: Flyt Maxi Sky 600 -liften til aktiveringsstationen i midten af drejestationen, og slip knappen på håndkontrollen. Lyt efter en biplyd og vent, mens drejestationen skifter bane. Hvis der er mere end én Maxi Sky 600 -lift i systemet, skal der være en aktiveringsstation på hver eneste skinne, der forbindes til drejestationen for at kunne få adgang til denne. Drejestationen er forsynet med en nødstopknap, der muliggør manuel betjening. ArjoHuntleigh kan også levere en drejestation, der betjenes med en træksnor. Denne drejestation bruges hovedsageligt sammen med en bærbar Maxi Sky 440 -loftlift. I det tilfælde er der behov for et ekstra el-udtag. Gate Gaten......bruges, når du ønsker at forbinde en fast skinne med et traverssystem. Funktion: Flyt Maxi Sky 600 -liften til gaten, og ret derpå den bevægelige skinne i traverssystemet ind efter den faste skinne. Når skinnerne er rettet ind, og Maxi Sky 600 -liften berører gaten, vil en bippelyd angive den forestående gateaktion. Den bevægelige skinne og den faste skinne vil blive spændt sammen, gaten vil åbne og Maxi Sky 600 -liften kan så køre gennem gaten og over på den faste skinne. Når Maxi Sky 600 -liften vender tilbage til traverssystemet, låses gaten automatisk op. Opladning og aktiveringsstationer kan fastgøres hvor som helst langs skinnerne. Når der anvendes et traverssystem overføres strømmen af et ladeinterface til den skinne, der bevæger sig. Oplader interface

5 Maxi Sky skinneløsninger 5 SKINNEMULIGHEDER Maksimal spændvidde for KWIKtrak skinner på traverssystemer og væg-til-væg installationer Systemets kapacitet Standard spændvidde Kwiktrak 90 mm Medium spændvidde Kwiktrak 140 mm Medium spændvidde Kwiktrak 180 mm Maksimal afstand mellem parallelle, faste skinner 440 lbs 200 kg 2,50 m 4,50 m 6,00 m 600 lbs 272 kg 2,15 m 4,15 m 5,95 m 1000 lbs 455 kg N/A N/A 3,50 m KWIKtrak-programmet omfatter tre forskellige skinneprofiler med højder på 90 mm, 140 mm eller 180 mm. Tabellen ovenfor viser den maks. tilladte afstand mellem befæstelsespunkterne på et traverssystem eller en væg-til-væg installation i henhold til kravene om maks. kapacitet. KWIKtrak 90 mm skinneprofilen kan fås med to forskellige buede skinner: 45 og 90 grader. Den perfekte profilsymmetri betyder, at der ikke er nogen deformiteter i buen. Vægbeslaget kan justeres i en 90 graders vinkel og har et indbygget kassettestop. Halvpermanente stativer, der kan fås til lige skinner eller traverssystemer, som vist ovenfor. Maks. kapacitet last: op til 272 kg, 600 lbs. Der kan monteres en planforsænket traversvogn, når lofthøjden er begrænset. Kan kun fås til Maxi Sky 440 bærbar lift. Der anbefales en vægpille, når loftet eller væggene ikke har den påkrævede styrke. Easytrack FS er et fritstående, letvægtssystem, der er hurtigt og nemt at opstille. Maks. kapacitet: 200 kg, 440 lbs.

6 6 Maxi Sky skinneløsninger ET UDVALG AF STANDARD LOFTBESLAG Montering direkte på et betonloft. Montering på et betonloft med forsænkede loftplader og en justerbar lateral afstiver. Montering på et hult betonloft med forsænkede loftplader og en firkantet forankringsplade samt justerbar lateral afstiver. Montering på træbjælker med stivere. Montering på stålbjælker med forsænkede loftplader og stivere samt justerbar lateral afstiver. Montering på skråt loft eller skråvæg med et katedral beslag.

7 Maxi Sky skinneløsninger 7 Optimeret monteringsprocedure Det er vigtigt at foretage en vurdering af rummet på et tidligt tidspunkt i loftliftprojektet. Bekræftelse af rummets mål, lokalisering af potentielle forhindringer samt fastlæggelse af loftets og væggens struktur er alle væsentlige faktorer for valg af et effektivt, optimalt skinnelayout. Når først det optimale system er valgt, er den hurtige og nemme montering det næste skridt i den problemfrie overgang til daglig brug. ArjoHuntleigh serviceteknikere er højt uddannede specialister, der har stor erfaring med alle typer installationer. Da KWIKtrak-systemets komponenter, og især det patenterede skinnebeslag, er modulopbyggede, er ArjoHuntleigh monterings proceduren meget hurtig sammenlignet med almindelige metoder. Dette betyder, at potentielle logistikproblemer med hensyn til flytning af beboere, mens monteringen står på, holdes på et minimum. Efter endt montering afprøves systemet i henhold til alle relevante bestemmelser, hvorefter der udstedes et certifikat. Når først Maxi Sky-liften er klar til brug, vil vedligeholdelse og eftersyn foretaget af vores serviceteknikere bibeholde de høje standarder for effektivitet. Alt er muligt! Et komplet system i et træningscenter for fysioterapeuter.

8 Produktspecifikationer Pladskrav Produktinformation KWIKtrak-skinneprofiler Skinneprofil Op til 455 kg. 90 mm 140 mm 180 mm 118" (3000 mm) Buer Skinneprofil MAKS. 272 kg 90 mm, 45, 575 mm radius 90 mm, 90, 575 mm radius 8" ( mm) mm 31" 800 (800 mm mm) 60024" mm 31" 800 (800 mmm) 55" 1400 (1400 mmm) (600 mm) 126" 3200 (3200 mmmm) Det blå område angiver det mindst mulige arbejdsområde, der skal være, for at plejerne kan bruge hjælpemidlerne på en ergonomisk korrekt måde, fra én side. Det lyseblå område angiver den nødvendige udvidelse af arbejdsområdet, således at arbejdet kan foretages fra begge sider, og der er tilstrækkelig plads til plejemodtageren, hjælpemidlet og den assisterende plejer. Maxi Sky er ArjoHuntleigh produktgruppenavnet for loftlifte som omfatter: Maxi Sky 600, Maxi Sky 1000 en bariatrisk loftlift og Maxi Sky 440 en bærbar loftlift. Mobilitetsgalleriet Velegnet til Doris og Emma. Skinnesystemer Sporskifte Drejestation, automatisk Drejestation, manuel (Easytrack) Gates Traversvogne Normal Lige Kort Traversvogne, bariatriske Monteringstyper Loft Væg Vægpiller MAKS. 272 kg MAKS. 272 kg MAKS. 455 kg A B C D E D Doris, som ikke er i stand til at holde sig selv oppe. e emma, som næsten er fuldstændig sengeliggende og afhængig af hjælp. Du bedes henvende dig til ArjoHuntleigh for yderligere information om Mobilitetsgalleriet. Halvpermanent skinnesystem Halvpermanent stativ, travers Easytrack FS Materiale Farve MAKS. 455 kg MAKS. 272 kg MAKS. 200 kg Aluminium Hvid Godkendelser CSA Nr UL Nr certificeringer CE-mærket / ISO Kun ArjoHuntleigh original dele, der er konstrueret specifikt til dette formål, bør anvendes på udstyr og produkter leveret af ArjoHuntleigh. Det er vores politik løbende at fremme udvikling, og vi forbeholder os derfor ret til at foretage tekniske ændringer uden varsel. og er varemærker eget af ArjoHuntleigh group. ArjoHuntleigh, 2010 Printed in the Czech Republic Point 01.LD.03.1.DK.1.AHG April GETINGE GROUP er en førende global leverandør af produkter og systemer, der bidrager til kvalitetsforbedring og omkostningseffektivitet indenfor sundhedssektoren. Vi driver virksomhed under de tre mærkenavne ArjoHuntleigh, GETINGE og MAQUET. ArjoHuntleigh fokuserer på løsninger indenfor mobilitet og sårbehandling. GETINGE leverer løsninger til infektionskontrol til hospitaler og forureningsbeskyttelse til sundhedssektoren. MAQUET er specialiseret i løsninger, behandlinger og produkter til kirurgiske indgreb og intensivafdelinger. ArjoHuntleigh A/S Vassingerødvej Lynge Telefon: Fax:

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind

Bariatriske. Løsninger til overvægtige plejemodtagere. with people in mind Bariatriske behov Løsninger til overvægtige plejemodtagere with people in mind 1 Indholdsfortegnelse 3... Optimale løsninger for pleje af bariatriske patienter. Nu! 4...Det unikke ArjoHuntleigh tilbud

Læs mere

alpha active 4 HeLMadras

alpha active 4 HeLMadras ALPHA ACTIVE 4 HELMADRAS with people in mind ENKEL OG EFFEKTIV TRYKAFLASTNING Designet til forebyggelse og behandling af tryksår er Alpha Active 4 helmadrassystemet egnet til en bred vifte af plejemiljøer,

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Elektrisk kørestol. Brugsvejledning Quickie Tango 034202.DK

Elektrisk kørestol. Brugsvejledning Quickie Tango 034202.DK Elektrisk kørestol Brugsvejledning Quickie Tango 034202.DK HVIS DU HAR NEDSAT SYN, KAN DETTE DOKUMENT SES I PDF-FORMAT PÅ WWW.SUNRISEMEDICAL.COM ELLER ALTERNATIVT KAN DET STILLES TIL RÅDIGHED I STOR TEKST.

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde

Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde Vaculex og Microlex Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde Vores vakuumløftere er konstrueret til at løfte mellem 5 og 200 kg. De er enkle at installere, meget enkle at betjene

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer

Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer Getinge 600-serien Topbetjente skylledesinfektorer 2 Getinge 600-serien Brugervenlighed? Optimal teknologi? Få begge dele! At udvikle desinfektionsudstyr, som både er let at anvende og teknisk perfekt,

Læs mere

A Member of the Constructor Group IDEKATALOG. Lager- & Logistikløsninger

A Member of the Constructor Group IDEKATALOG. Lager- & Logistikløsninger A Member of the Constructor Group IDEKATALOG Lager- & Logistikløsninger Idekatalog Virksomhedens forskellige opbevaringsområder 1. Pallehåndtering s. 5-19 Pallereol P90 Silverline Dybdestabling P90 Drive

Læs mere

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning

Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning Nokia-bilsæt CK-100 Bruger- og installationsvejledning 9209908 2. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING NOKIA CORPORATION erklærer herved, at udstyret HF-22 overholder de væsentligste krav og øvrige relevante

Læs mere

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR

GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR GETINGE FD1800 SKYLLE-DESINFEKTOR 2 Getinge FD1800 Getinge FD1800 3 DOKUMENTERET I KAMPEN MOD KRYDSINFEKTION Getinge FD1800 s fremragende rengørings- og desinfektionsresultater har gjort den til en veletableret

Læs mere

Wespot. SecNurse EN NY GENERATION AF TEKNOLOGISKE HJÆLPEMIDLER BRUGERVEJLEDNING

Wespot. SecNurse EN NY GENERATION AF TEKNOLOGISKE HJÆLPEMIDLER BRUGERVEJLEDNING Wespot SecNurse EN NY GENERATION AF TEKNOLOGISKE HJÆLPEMIDLER BRUGERVEJLEDNING DA Denne brugervejledning er udgivet af Optex, uden garanti. Forbedringer og ændringer i denne brugervejledning nødvendiggjort

Læs mere

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Omkostningsreduktion ved horisontal transport Rejsen igennem forsyningskæden fra fabrik til slutbruger kan være lang, idet varer flyttes flere gange

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Liko Originalsejl Høj Ryg, model 20 og 21

Liko Originalsejl Høj Ryg, model 20 og 21 Liko Originalsejl Høj Ryg, model 20 og 21 Brugsanvisning Dansk 7DK160173-02 Produktbeskrivelse Liko Originalsejl Høj Ryg er en standardmodel, som er konstrueret til at kunne tilpasse sig til brugeren uden

Læs mere

Lyd i tekniske installationer

Lyd i tekniske installationer Lyd i tekniske installationer Kompetencebrochure Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Lydmæssige forhold i tekniske installationer 5 2 Lydniveau fra installationer med Geberit systemer 19 3 Geberit

Læs mere

Inkl. produktguide. Vores energieffektive LED arbejdslamper. Velkommen til fremtiden!

Inkl. produktguide. Vores energieffektive LED arbejdslamper. Velkommen til fremtiden! Inkl. produktguide Vores energieffektive LED arbejdslamper Velkommen til fremtiden! En historie af individuelle belysningsløsninger I over 70 år har vi designet nyskabende ergonomiske belysningsprodukter

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Til lykke med din nye LapTimer 4001A LapTimer 4001A 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 4001A Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Læs mere

Toyota Material Handling Produktprogram

Toyota Material Handling Produktprogram Toyota Material Handling Produktprogram Gaffeltruck, service og løsninger www.toyota-forklifts.eu Stronger together Toyota Material Handling Europe (TMHE) er den europæiske del af Toyota Material Handling

Læs mere

Ecophon Focus Lp. giver loftet retning

Ecophon Focus Lp. giver loftet retning Ecophon Focus Lp giver loftet retning Organiser loftet med tydelige installationsfelter For en arkitekt sker det til tider, at det oprindelige design får anden pladsen til fordel for tekniske installationer

Læs mere

Oversættelse af original manual Push & Pull B

Oversættelse af original manual Push & Pull B Oversættelse af original manual Push & Pull B DK Push & Pull B 1 Rev. 2 / 03-2011 Push & Pull B: A < 10,0 m 2 Push & Pull B 2 Rev. 2 / 03-2011 M8 x 40mm Push & Pull B 3 Rev. 2 / 03-2011 VIGTIGT: Brug ikke

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

INNHOLDSFORTEGNESLE. Dansk - 3

INNHOLDSFORTEGNESLE. Dansk - 3 husqvarna AUTOMOWER 260 ACX BRUGSANVISNING INNHOLDSFORTEGNESLE 1. Introduktion og sikkerhed... 5 1.1 Introduktion... 5 1.2 Symboler på Automower... 6 1.3 Symboler i brugsanvisningen... 7 1.4 Sikkerhedsforskrifter...

Læs mere

Stryker Prime Mobil. Sikker. Effektiv.

Stryker Prime Mobil. Sikker. Effektiv. Mobil. Sikker. Effektiv. Bårer i Prime-serien Kravene til sundhedspersonale har aldrig været større tungere patienter, længere transport, krævende patienter og en forventning om at skabe resultater med

Læs mere

Dansk 2011 YOU-Q. Alle rettigheder forbeholdt.

Dansk 2011 YOU-Q. Alle rettigheder forbeholdt. BRUGSANVISNING SAMM Dansk 2011 YOU-Q Alle rettigheder forbeholdt. Informationen, som er givet heri, må ikke mangfoldiggøres og/eller udgives på nogen måde, på tryk, i fotokopi, på mikrofilm eller på nogen

Læs mere

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig

Med 140 års erfaring i levering af smukke, miljøvenlige og succesrige indgangsløsninger kan Boon Edam opfylde stort set alle ønsker, der drejer sig Karruseldøre Hvis en indgang er et mobilitetshotspot, som besøgende skal passere igennem på vej til deres bestemmelsessted, er indgangen til en bygning i sig selv et lille mobilitetshotspot. Indgangen

Læs mere

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

Crawford 626 Step Autodock T. Produktdatablad Q1.0-2013. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Crawford 626 Step Autodock T. Produktdatablad Q1.0-2013. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Q1.0-2013 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Copyright og ansvarsfraskrivelse Selvom indholdet af denne publikation er udarbejdet med størst mulig omhu, påtager ASSA ABLOY Entrance

Læs mere

Historien bag Maxwell Marine

Historien bag Maxwell Marine Historien bag Maxwell Marine For omkring fire årtier har navnet Maxwell været et synonym med den højeste standard for kvalitet i marine ingeniør. Ved at sørge for fremragende ankringsløsninger til lystbåde,

Læs mere