- en dynamisk boligorganisation i Randers

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- en dynamisk boligorganisation i Randers"

Transkript

1 - en dynamisk boligorganisation i Randers

2 Ungdomsuddannelser Gymnasier Social- og sundhedsskoler Produktionshøjskole Det Danske Erhvervsakademivsakadem Jydsk Pædagog-Seminarium Rockschool & Drumschool Den Skandinaviske Designhøjskole Sygeplejeskole Frugten af Kronjylland Godt at bo i Randers Der er mange gode grunde til at fl ytte til Randers. Randers ligger smukt i Midtjyllands fl otte natur ved Gudenåen, som snor sig gennem byen. Randers byder på et rigt kulturliv med musik, teater, billedkunst, museer, biblioteker og meget mere - og så har Randers selvfølgelig sin egen Regnskov og det store kulturog koncerthus Værket. Det er også let at komme til og fra uddannelse og job i hele det østjyske område. Randers har gode togog busforbindelser, og Århus ligger bare en halv time væk. En boligorganisation for alle Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden er byens største boligorganisation og derfor et naturligt valg, hvis du vil bo i Randers. Vi har cirka 2600 boliger til familier, unge og ældre. Om du er studerende, har fået barn eller er gået på efterløn, har vi præcis den bolig, der passer netop til dit eller jeres behov. Vores boligtilbud spænder vidt med cirka 2157 lejligheder, 211 rækkehuse, 66 én-familiehuse, 54 ungdomsboliger og 120 ældreboliger. Vi udlejer også 18 forretninger, 245 værelser samt 510 garager. Lejligheder, rækkehuse og ungdomsboliger Vores boliger ligger fortrinsvis i Nordbyen og Østbyen, men vi har også rækkehuse i Romalt og Hornbæk. Mange steder med rigtige gode legepladser og god plads til, at børnene kan tumle sig. Ungdomsboligerne ligger i Adelgade og Stemannsgade. Begge afdelinger ligger fordelagtigt i Randers midtby, tæt ved både by- og landbusser. Ungdomsboligerne er moderne indrettet og uden spildplads. Alle vores boliger har telefonstik og kabel-tv, og i løbet af 2008 får alle boliger indlagt fi ber-net. Det betyder billigere telefon, internet og tv, og det gør det samtidig nemt at aflæse forbruget.

3

4 Nemt og ligetil Der er mange goder ved at bo i Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden. Det vigtigste er måske, at du slipper for en masse bøvl og bekymringer. Uanset hvilken bolig du vælger, er byggeriet velholdt med fi ne fællesarealer. Der er ordnede forhold, og du kan altid få råd og vejledning, hvis du for eksempel selv ønsker at forbedre din bolig. Vores fokus er at skabe de bedste rammer for et tidssvarende og godt boligmiljø. Nærhed I det daglige er der en god kontakt mellem beboere og de ejendomsfunktionærer, der er ansat af os til at passe al den udvendige vedligeholdelse og fællesarealerne. Vi er til for at hjælpe, og du kan selvfølgelig altid kontakte administrationen, hvis du har spørgsmål eller ønsker. Som beboer har du også mulighed for at få indfl ydelse på, hvad der skal ske i området. I alle vores boligafdelinger holdes der møder, hvor du som lejer beslutter, hvad der skal ske i dit boligområde inde og ude.

5 Fest og aktivitet Nogle afdelinger har selskabs- og aktivitetslokaler, hvor der er mulighed for at arrangere fester og lignende.

6 Et lille håndpluk af vores boliger JennumParken er et moderne boligområde i den nordlige udkant af Randers. Her er åbne og lyse udearealer med masser af plads. Inde er lejlighederne lyse og velindrettede. I JennumParken er fællesskabet i fokus med arrangementer og temamøder om bl. a. børn og unge i foreninger, børnedisco med mere. I Park-Caféen serveres et varmt måltid til meget billige penge. Afdelingerne har deres egen styregruppe, der varetager en række opgaver inden for bl.a. det boligsociale arbejde. Alle beboere i JennumParken er medlem af Aktivitetsforeningen, der er et bredt tilbud til alle, som ønsker et aktivt socialt liv. Aktivitetsforeningen råder også over 17 daghaver på hver 130 m 2, der lejes ud til interesserede lejere.

7

8 Østbyen Østbyen Den helt stilrene og klassiske bolig fra slutningen af 40 erne og begyndelsen af 50 erne. I de mindre lejligheder renoveres køkken og bad løbende til nutidig standard. Glarbjergvej Opført: 1957 Nyrenoverede solide familieboliger i pænt og børnevenligt område med legeplads og boldbane. Midtbyen Byder på klassiske pæne familieboliger i karré. Renoveret køkken Renoveret bad

9 Rækkehuse i Hornbæk Romalt Moderne rækkehuse opført i 1990/ 1992 samt i Pæne, venlige og lyse boliger med gode faciliteter, legepladser og egen carport eller garage. Boligerne er alle forsynet med hårde hvidevarer. Hornbæk Rækkehuse og punkthuse fra 1990 alle i topmoderne udførsel og stand. Gode faciliteter med fælles vaskeri og legepladser. Boligerne er alle forsynet med komfur, køleskab og fryser. Rebslagervej og Reberbanevej - er vores seneste skud på stammen. Nyt byggeri afsluttet i 2006 med 41 moderne boliger, der alle lever op til nutidens krav. Store og rummelige 2 og 3 værelseslejligheder. Hornbæk Rebslagervej

10 randersbolig.dk Forbedringer Som lejer i en almen bolig har du naturligvis ret til selv at forbedre din bolig og få økonomisk kompensation, hvis du senere fl ytter. Det kalder vi råderet. Du kan for eksempel modernisere dit køkken, bygge havestue og lignende. Vil du bruge din råderet, skal du kontakte os, inden du går i gang. Besøg os på På vores hjemmeside kan du fi nde mange fl ere oplysninger om vores boliger og om det at bo i en almen bolig. Her fi nder du en oversigt over ledige boliger, og du kan også udfylde vores ansøgningsskema. Du kan selvfølgelig også ringe til os på telefon eller sende en mail på - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Fremtiden Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden ønsker som storaktør på boligmarkedet at styrke samarbejdet mellem boligorganisationerne i Randers. Derfor har vi været blandt initiativtagerne til en ny boligportal på internettet - randersbolig.dk. Det betyder, at vi fremover kan yde ekstra solid service til nuværende og nye beboere. Snart vil du for eksempel kunne skrive dig op til en bolig i fl ere boligorganisationer på én gang på randersbolig.dk.

11 Møllevænget & Storgaardens vision er at modernisere og bygge nyt i takt med behovet, så det altid er muligt at få et godt sted at bo i Randers.

12 Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden - er dannet 1. januar 2003 som en sammenlægning af de klassiske boligforeninger fra midten af 40 erne, Møllevænget og Storgaarden. Vi er en almen boligorganisation med bestyrelse og repræsentantskab, som er underlagt offentlig tilsyn og kontrol. De penge, der kommer ind i husleje, går til at dække udgifterne. Boligorganisationen tjener således ikke på sin virksomhed. Bliv medlem For at kunne søge en ledig bolig, skal du være medlem af Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden. Det er nemt og billigt. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder. Kontaktinformationer Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden Reberbanevej Randers Tlf.:

13

14 Vi siger tak til alle vores samarbejdspartnere, som har gjort det muligt at lave denne flotte brochure! Digitalt tv synligt bedre Læs mere om dine muligheder med digitalt tv på tdc.dk/selector

15 57 Byens Malerfirma A/S Murerfirma Ivan Sørensen v/ Henrik Sørensen Clausholmvej 7, Kristrup 8900 Randers Tlf Fax Mobil: VOGNSEN RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S UDBYHØJVEJ 69 // DK 8900 RANDERS TELEFON // FAX MEDL. F.R.I. // SITE:

16 Aut. Gas- og Vandmester Rønnebærvej Randers Tlf Malerfirma Frode Pedersens Eftf. A /S Tlf TØJHUSHAVEN RANDERS FAX Alt tømrer- og snedkerarbejde udføres... Logevej 4 Harridslev 8900 Randers Telefon Mobil Vi lægger vægt på kvalitet til tiden Lucernevej Randers Tlf

17 SMÆRUP & WESSMAN AS ARKITEKTER OG BYGGEØKONOMER MAA Projektering Totalrådgivning Bygherrerådgivning Reberbanevej Randers. Tlf Skovduevej 18. Assentoft Randers. Tlf Eskildvej Randers Tlf Tømrer- og snedkerabejde Totalentreprise Ombygning Nybygning Tømrerfirma Poul Nielsen a/s Eriksvej Randers Tlf Ydunsvej 5a 8981 Spentrup Tlf BYENS BLIK & VVS Autoriseret VVS installatør Udfører alt indenfor daglige reparationer samt alt indenfor nybyg Alsikevej 4B 900 Randers Tlf

18 YIT - dit servicecenter for teknik i byggeri, industri Innovative og erhverv løsninger - fra dit servicecenter for teknik i byggeri, industri og erhverv YIT er med hele vejen... fra idéfase, under projektering og opførelse samt i hele driftsperioden Dine sekundære områder er vores primære fokus, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Vi servicerer erhvervslivet og det offentlige med intelligente løsninger inden for: Bygningsinstallationer og belysning Industriinstallationer Bygnings IT Industriel IT Sikring Ventilation, køl og VVS Klimaservice Kommunikation Trafikstyring Telecom Højspænding YIT A/S Messingvej 20 K 8900 Randers Tlf OPLEV HELE VERDEN I RANDERS med FiberFlex I efteråret 2005 besluttede Energi Randers Tele at etablere berbredbånd i Randers. Det vil sige at du kan få Internet, TV, Telefoni og nye spændende fremtidige muligheder ved en lokal virksomhed, som du kender i forvejen og som helt naturligt vil have mere øje for de lokale behov end en stor national eller international udbyder. Har din afdeling i boligforeningen Møllevænget & Storgaarden lavet en aftale med Energi Randers Tele, vil du kunne få adgang til de mange spændende nye muligheder FiberFlex giver. Rom blev ikke bygget på en dag......skulle vi hilse og sige. Det er lidt af en opgave at grave i alt ca kilometer berkabel ned (det svarer til, at vi skulle grave fra Essex Park Randers til Camp Nou i Barcelona). Derfor er det ikke alle husstande i og omkring Randers, der får glæde af FiberFlex lige med det samme. Men vi skynder os så meget vi kan. FiberFlex fremtiden i en tynd tråd Tele Agerskellet Randers Tlf.:

19 N. O. Sørensen & Søn Murermestre Peter Hornstrup Sørensen Murermester HenningSøndergaard Tømrer- og snedkerarbejde Ole Rømers Vej Randers Tlf / Bil Fax Tømrermester Vinduer og døre Nybygning og renovering Randersvej 11, Mejlby 8981 Spentrup / MALERFIRMA Svend Laursen & Søn - så svinger vi penslen Nørre Boulevard Randers Tlf Mobil J.C. BYGNINGSRENOVERING Gulvafslibning Linolium Boligvinyl Vådrumsvinyl J.C. Byggerenovering ApS Staldgårdsgade 7 B 8900 Randers Tlf Præstegårdsvej Randers Tlf Igen et projekt fra 43

20 Kontaktinformationer Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden Reberbanevej Randers Tlf.:

Randers får nyt boligselskab

Randers får nyt boligselskab Nyhedsbrev til beboerne Udkommer 3 gange årligt. Udgiver: RandersBolig Ansvarshavende redaktør: Dennis Larsen Redaktion: Almen Info Media, post@almeninfo.dk Layout: DAB Tryk: CS-Grafisk 2. Årgang Information

Læs mere

Sammen når vi længere end hver for sig Af Steffen Morild, formand for 3B steffen.morild@3b.dk

Sammen når vi længere end hver for sig Af Steffen Morild, formand for 3B steffen.morild@3b.dk kanal3b Nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Boligforeningen 3B / sept-okt 2013 til alle medlemmer af afdelingsbestyrelserne, ansatte og samarbejdspartnere Susan Sagnsby Lars Emanuel Ellen Vedelsby Charlotte Kaysen

Læs mere

Frydenslund. Grønnegade 10 - Silkeborg. 1 Frydenslund

Frydenslund. Grønnegade 10 - Silkeborg. 1 Frydenslund Frydenslund Grønnegade 10 - Silkeborg 1 Frydenslund Nyt og spændende bo- og aktivitetstilbud åbner i efteråret 2013 Nu får du, som er borger med varig funktionsnedsættelse, mulighed for at bo i en top-moderne

Læs mere

lidt mere end et sted at bo!

lidt mere end et sted at bo! lidt mere end et sted at bo! Glade beboere hos Bo42. Foto: Anders Beier En hilsen fra Bo42 til hele øen Med udgangen af marts dette år udløber Bo42 s boligsociale projekt. Gennem de seneste fire år har

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Almene boliger i Vejle ET HJEM TIL ALLE OGSÅ TIL DIG!

Almene boliger i Vejle ET HJEM TIL ALLE OGSÅ TIL DIG! Almene boliger i Vejle ET HJEM TIL ALLE OGSÅ TIL DIG! Et hjem til alle også til dig Alle mennesker har brug for at føle sig hjemme et sted. Et sted, hvor man kan være helt sig selv, føle sig helt tryg

Læs mere

Almene boliger kan være etplans-huse, rækkehuse, lejligheder, ungdomsboliger, ældreboliger. Nogle er nye og andre er gamle.

Almene boliger kan være etplans-huse, rækkehuse, lejligheder, ungdomsboliger, ældreboliger. Nogle er nye og andre er gamle. At bo i en almen bolig Velkommen Til lykke med jeres nye bolig. Vi håber I bliver glade for den og for at bo i vores boligorganisation. Denne pjece indeholder oplysninger om jeres bolig og om boligorganisationen,

Læs mere

Almene boliger for alle - DANSK - side 1

Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Forord De følgende oplysninger er generelle og vejledende. De gælder i de fleste boligorganisationer, men nogle boligorganisationer kan have andre regler end de

Læs mere

Cepheus Ejendomme. Vores værdier / Historien om Cepheus / Istandsættelse med omtanke / Ordensregler

Cepheus Ejendomme. Vores værdier / Historien om Cepheus / Istandsættelse med omtanke / Ordensregler Cepheus Ejendomme Vores værdier / Historien om Cepheus / Istandsættelse med omtanke / Ordensregler Cepheus Ejendomme en veldrevet og solid virksomhed Som formand for bestyrelsen er det en fornøjelse for

Læs mere

Almene boliger for alle - DANSK - side 1

Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Forord De følgende oplysninger er generelle og vejledende. De gælder i de fleste boligorganisationer, men nogle boligorganisationer kan have andre regler end de

Læs mere

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen.

DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning for jeres arbejde i afdelingsbestyrelsen. Hellerup 28.02.2008 DUAB-retningslinie nr. 6 til afdelingsbestyrelserne: Hvem kan lave hvilke aftaler for afdelingen? - om afdelingens aftaler med håndværkere og leverandører (aftaler med 3. part) Kære

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

BEBOERINFO - GENHUSNING

BEBOERINFO - GENHUSNING BEBOERINFO - GENHUSNING Genhusningsfolder Visualisering fra vinderforslaget. BEBOER INFO 17. MARTS 2015 Hvad skal der ske? HUSK informationsmøde 23. marts 2015 kl. 19-21.30 Radisson, Scandinavien Center

Læs mere

BYGHERREN HÅNDVÆRKERE. Andelsboligforeninger vælger private valuarer. VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst

BYGHERREN HÅNDVÆRKERE. Andelsboligforeninger vælger private valuarer. VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst BYGHERREN - et magasin fra Gratisbyggetilbud.dk OKTOBER 2007 HÅNDVÆRKERE Nu er det slut med at ringe forgæves! VICEVÆRT MEYER I NYE KLÆDER Den gamle Meyer-type bliver afløst Andelsboligforeninger vælger

Læs mere

til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI DRIFT OG SERVICE BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 37 / December / 2014

til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI DRIFT OG SERVICE BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 37 / December / 2014 hjem til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI DRIFT OG SERVICE BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 37 / December / 2014 Af Steen Jonassen formand Boligselskabet Fruehøjgaard Boligselskabet

Læs mere

til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI BEBOERDEMOKRATI BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 35 / August / 2014

til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI BEBOERDEMOKRATI BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 35 / August / 2014 hjem til dig TITEL RENOVERING OG BYGGERI BEBOERDEMOKRATI BEBOERE Beboerbladet for Boligselskabet Fruehøjgaard / nummer 35 / August / 2014 Af Steen Jonassen formand Boligselskabet Fruehøjgaard Boligselskabet

Læs mere

Avis NY 03/05/06 16:04 Side 1 Nøglen er nøglen Annoncetillæg til Nordjyske Stiftstidende søndag 21. maj 2006

Avis NY 03/05/06 16:04 Side 1 Nøglen er nøglen Annoncetillæg til Nordjyske Stiftstidende søndag 21. maj 2006 Nøglen er nøglen Annoncetillæg til Nordjyske Stiftstidende søndag 21. maj 2006 Medbestemmelse, tryghed, service og dialog er mere end flotte ord Nøgleordene for Andelsboligforeningen Himmerland er medbestemmelse,

Læs mere

Med Profiber bliver fremtid til nutid. Hurtigere www og billigere end ADSL. Læs om : Boligforeningen Østerbo årgang 26 2006 nr. 1

Med Profiber bliver fremtid til nutid. Hurtigere www og billigere end ADSL. Læs om : Boligforeningen Østerbo årgang 26 2006 nr. 1 Boligforeningen Østerbo årgang 26 2006 nr. 1 Med Profiber bliver fremtid til nutid Hurtigere www og billigere end ADSL Læs mere på side 5 Læs om : Træhusbyggeriet Bestyrelsens beretning Nyt design Treschowsgade

Læs mere

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord

BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord BØGEparken - bo billigt til leje nær skov og fjord Brejning lystbådehavn Vejle fjord Kellers park Bo i Bøgeparken nær skov og fjord Hvorfor låne millioner for at bo ved skov og fjord, når du kan leje til

Læs mere

Beboeren. KAB's kontantkasse er lukket pr. 1. november 2008. En hestestald i Sydhavnen forvandles til et moderne beboerhus

Beboeren. KAB's kontantkasse er lukket pr. 1. november 2008. En hestestald i Sydhavnen forvandles til et moderne beboerhus Beboeren November 2008 En hestestald i Sydhavnen forvandles til et moderne beboerhus KAB's kontantkasse er lukket pr. 1. november 2008 side 7 side 8 Vores fodboldbane er i fare Side 4-5 Super-isolerede

Læs mere

Åbning af kontoret i Trekantområdet

Åbning af kontoret i Trekantområdet ejlighedsvis August 2012 Til beboerne i Boligselskabet Sjælland, Hvalsø Boligselskab, Solrød Boligselskab & Fjordbo Åbning af kontoret i Trekantområdet Lederen Det handler om dig Boligselskabet Sjælland

Læs mere

SMART LIVING INTELLIGENTE HUSE

SMART LIVING INTELLIGENTE HUSE Overdækket terrasse 9 m 2 SMART LIVING Stue 25 m 2 INTELLIGENTE HUSE Soveværelse 11,5 m 2 n-alrum Wc/bad 9,3 m 2 Garderobe 6,5 m 2 2 VINGE ER EN NY, BÆREDYGTIG BY VED FREDERIKSSUND OG ROSKILDE FJORD EN

Læs mere

Løvvangen. Læs side 8. Læs side 10. Afdelingsbestyrelsens formand forudser positive effekter af renoveringen.

Løvvangen. Læs side 8. Læs side 10. Afdelingsbestyrelsens formand forudser positive effekter af renoveringen. Løvvangen Nr. 1 2010 Nyt om renoveringen Vi skal vende udviklingen: Afdelingsbestyrelsens formand forudser positive effekter af renoveringen. Beboerholdninger til renoveringen: Bente Mørk er glad for at

Læs mere

Kildevænget er en afdeling af GAA (Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening), som består af 7 afdelinger.

Kildevænget er en afdeling af GAA (Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening), som består af 7 afdelinger. AFDELINGSBESTYRELSENS BERETNING 2014/15. Beretningen indeholder i år mange punkter, men bestyrelsen syntes det er vigtigt, at beboerne får al information om, hvad der er sker, og der er sket rigtig meget

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Baggrund 2. Beslutningsproces 3. Renoveringens indhold 4. Økonomi og husleje 5. Genhusning 6. Tidsplan Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste

Læs mere

Boligmarked 00:00:00. Start vignet

Boligmarked 00:00:00. Start vignet Boligmarked 00:00:00 Start vignet 00:01:11 Der er cirka 5 millioner mennesker i Danmark. Over halvdelen bor i en bolig, de ejer. Man kan også leje en bolig. Som regel er begge dele meget dyrt, så det kan

Læs mere

Renovering. af Skanseparken. Men det gør de!

Renovering. af Skanseparken. Men det gør de! naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Der har været talt om renovering af Skanseparken gennem flere år. Mange beboere har måske ligefrem helt mistet troen på, at de store planer for Skanseparken

Læs mere

3B s beboerblad. hjælpe, Evner man at. skal man gøre det. Nybyggeri i 3B Side 6-9. Større fokus på huslejekronerne Side 12-13

3B s beboerblad. hjælpe, Evner man at. skal man gøre det. Nybyggeri i 3B Side 6-9. Større fokus på huslejekronerne Side 12-13 3B s beboerblad 3B s beboerblad - til alle, der bor i Boligforeningen 3B - nr. 3 - juli 2009 3B s beboerblad til alle, der bor i Boligforeningen 3B nr. 9 Maj 2012 Nybyggeri i 3B Side 6-9 Større fokus på

Læs mere

TRAPPENYT [ nr. 3 august 14 ]

TRAPPENYT [ nr. 3 august 14 ] TRAPPENYT [ nr. 3 august 14 ] Aktivitetspatruljen på Stengårdsvej side 10 Grådyb Kollegiet klar til indflytning side 6 Fokus på Nybo - en boligforening side 8 Tilbud fra Fritidsudvalget side 12 [ Formandens

Læs mere

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau

Du har. indflydelse! Din boligafdeling- det nære og konkrete niveau Din boligorganisation- det overordnede og politiske niveau Du har indflydelse! Som beboer i en almen bolig er du en del af et beboerdemokrati. Det betyder, at du har indflydelse. Du er med til at bestemme. Men du bestemmer selv, om du vil være med til at bestemme.

Læs mere