bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353"

Transkript

1 bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353

2 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombination af teknologi, funktionalitet og anvendelsesmuligheder En effektiv kontorkommunikation handler om at få tingene gjort uden problemer eller forsinkelser. Produktivitet er afgørende, men det er også afgørende at holde omkostningerne nede og at have tid til vigtigere opgaver end udskrivning og kopiering. Med bizhub C253 og bizhub C353 præsenterer Konica Minolta to yderst modulære farve- og sort/hvid-multifunktionsenheder til travle arbejdsgrupper og afdelinger. Begge kan let tilpasses til at opfylde ethvert moderne kontors specifikke krav. Muligheden for individuelle kombinationer af innovativ teknologi, omfattende funktionalitet og et væld af avancerede anvendelsesmuligheder gør, at bizhub C253 og C353 kan tilpasses næsten enhver kommunikationsløsning til alle formål, som et travlt team eller arbejdsgruppe måtte have brug for. Avancerede funktioner til udskrivning, scanning, bruger- Med identiske sort/hvid- og farvehastigheder på Innovative sikkerhedsfunktioner, inklusive godkendelse via boks og andre netværksfunktioner effektiviserer de daglige kontoropgaver, sparer tid og forbedrer den samlede effektivitet hos den enkelte bruger. Takket være Konica Minoltas seneste version af Simitri HD-polymeriseret toner yder bizhub C253 og C353 en imponerende udskriftskvalitet. Funktionen til 50 % tonerbesparelse gør det samtidigt muligt at være økonomisk og forbedrer i høj grad omkostningseffektiviteten. henholdsvis 25 og 35 sider i minuttet er deres ydeevne lige så imponerende som en farveproduktionsenhed og lige så alsidig som en sort/hvid-multifunktionsenhed. For at kombinere den bedste billedkvalitet med total pålidelighed har Konica Minolta integreret en serie banebrydende teknologier såsom tandemmotoren og fire individuelle laserenheder med dobbelt stråle. en fingerblodåre, sikrer vigtige oplysninger. Og en bred række softwareværktøjer og hjælpeprogrammer gør en omfattende enhedsstyring til en let opgave. Med denne alsidighed, fleksibilitet og effektivitet kommer den utroligt konkurrencedygtige pris på bizhub C253/C353 næsten som en overraskelse, men vil uden tvivl blive budt velkommen af ethvert team, arbejdsgruppe eller kontor, der ønsker at spare! Valgmuligheder til arbejdsgange USB Lokalt/netværk PCL/PS Farve, sort-hvid Kopiering Farve, sort-hvid Udskrivning Genudskrivning Deling, boks til boks Distribution Boks Scanning Fax TWAIN-netværk Scan til SMB Scan til Scan til FTP IP-fax i-fax Scan til boks/personlig boks Pc-fax Scan til USB SIP-fax Super G3-fax

3 Simitri HD polymeriseret toner Almindelig toner Kombinerede teknologier. Avanceret modularitet. I bizhub C253 og C353 er adskillige banebrydende teknologier blevet kombineret til en teknisk overlegen kommunikationsløsning til alle formål, som står for reducerede jobtider, øget effektivitet og en uovertruffen pålidelighed. Særligt interessant er den alsidige valgfri efterbehandler, der integrerer en vifte af Konica Minoltas egne teknologier, hvilket gør den ekstremt kompakt og alligevel yderst modulær. Ved at forstærke og forbedre bizhub C253/C353 s ydeevne giver denne modularitet mulighed for tilpassede konfigurationer, der opfylder selv de mest varierede krav på perfekt vis. Alsidige efterbehandlingsmuligheder Efterbehandling på en multifunktionel farve- og sort/hvid-enhed har aldrig været så fleksibel! Den valgfri efterbehandler til bizhub C253/353 er utroligt kompakt og bliver næsten fuldstændigt integreret i enheden, så den synes af meget lidt. Og den imponerer med uovertruffen modularitet: Opgraderinger til efterbehandlerens funktioner til hæftning og forskudt sortering inkluderer en hulningsenhed, en brochurefunktion til at fremstille midterfalsede og foldede brochurer eller en postkasseenhed, der gør det muligt at sortere output f.eks. efter forskellige afdelinger eller at skelne mellem udskrifter, kopier og indgående faxmeddelelser. Med alt fra automatisk brochureproduktion og oprettelsen af hæftede og hullede rapporter til udskrivning af bannere i overstørrelse er bizhub C253/353 s alsidige funktioner til dokumentproduktion yderst imponerende og helt unikke i deres klasse. Til de mindre komplicerede behov kan en jobsorteringsbakke være et velkomment alternativ til at sortere f.eks. udskrifter fra faxdokumenter. Konfigurationer Emperon TM -controller I hjertet af systemarkitekturen i bizhub C253/353 sikrer en Emperon TM -arkitekturcontroller af den nyeste generation en problemfri integration i ethvert kontornetværk. Emperon TM tilbyder understøttelse af Windows, Mac, UNIX, Linux og Citrix, hvilket gør begge enheder kompatible med stort set alle infrastrukturer. Og med den universelle drivergrænseflade til både PCL og PostScript står Emperon TM også for større anvendelighed og brugervenlighed. Simitri HD polymeriseret toner Konica Minoltas unikke Simitri HD-toner indeholder mikroskopiske ensartede tonerpartikler, der giver en enestående billedkvalitet. Både sort/hvid- og farvedokumenter står med knivskarp tekst og de tyndeste streger såvel som en yderst holdbar udskriftskvalitet. En innovativ kantforstærkningsfunktion understøtter yderligere den fremragende udskriftskvalitet i bizhub C253/353 og forbedrer i særlig grad gengivelsen af udtonet tekst, tynde streger og meget små tegn. Og for at muliggøre en økonomisk udskrivning af f.eks. eksempler eller dokumentkladder indeholder begge systemer en smart funktion til en tonerbesparelse på 50 %, der i høj grad øger omkostningseffektiviteten.

4 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombinerede funktionaliteter forbedrer kommunikationen Den effektive og strømlinede ydeevne på et kontor er i høj grad afhængig af, hvilken teknisk og funktionel understøttelse der er tilgængelig. bizhub C253 og C353 opfylder de fleste behov og ønsker om en stærk multifunktionsenhed til kontoret. Med omfattende funktioner til scanner, fax, boks, printer og kopiering gør de procedurer og arbejdsgange hurtigere og forbedrer kontorets samlede produktivitet. Denne rige kombination af funktionaliteter er en effektiv hjælp til at reducere de løbende omkostninger på ethvert kontor. Avanceret scanning Travle kontorer er i dag afhængige af omfattende scanningsfunktionalitet til at effektivisere formidlingen og delingen af oplysninger. Med bizhub C253 og C353 er det endda muligt at scanne til e mail, FTP, SMB og brugerboks i scanningsformater, der inkluderer flersiders PDF og XPF, JPG og TIFF. Derudover reducerer Konica Minoltas ultrakompakte pdf-funktion væsentligt størrelsen på store filer før forsendelse ideelt til intern og ekstern kommunikation og hurtig deling af dokumenter. Fleksibel fax Funktionerne til faxkommunikation på bizhub C253 og C353 er imponerende: Dette inkluderer Digital fax og Digital lagring med mulighed for videresendelse som , gem til boks og gem til pc. Internet Fax giver mulighed for at sende og modtage faxdata som vedhæftede filer i . IP Fax lader brugere sende fax i farver til andre bizhub-enheder på intranettet. Forskellige sikkerhedsfunktioner gør fortrolig faxkommunikation pålideligt sikker. Og hvis der måtte være behov for det, kan begge enheder blive opgraderet med en traditionel faxenhed, så det bliver muligt at sende og modtage papiroriginaler.

5 Imponerende boksfunktionalitet Konica Minoltas unikke Brugerboks-metode gør lagringen og administrationen af oplysninger på bizhub C253/353 s interne harddisk virkelig effektiv. Der kan oprettes op til brugerbokse med fleksible adgangsrettigheder samt bokse, der er defineret som offentlige, til gruppebrug eller som private, hvortil der let tildeles de nødvendige adgangskoder. Derudover muliggør PageScope Box Operator direkte adgang til og overførsel af de lagrede data til pc'en samtidig med, at visning af flere filer på samme tid giver mulighed for hurtige søgninger via miniaturebilleder, hvilket hjælper brugere til at finde de ønskede filer hurtigere og lettere. Produktionsudskrivning Travle kontorer er nødt til at eliminere forsinkelser, hvor det er muligt. Med bizhub C253/353 s omfattende udskrivningsfunktionalitet, er ventetiden ved printeren blot et minde. Deres effektivitet begynder med omfattende funktioner til papirhåndtering, inklusive op til 5 papirkilder og behandlingen af tunge medier. En nyudviklet duplexmekanisme med et unikt tilbageførselsrullesystem opnår 100 % duplexfremstilling, hvilket gør det hurtigere at producere lange dobbeltsidede udskrifter. Den smarte funktion til bannerudskrivning gør det let at fremstille præsentationsmaterialer formater i overstørrelse på op til 1,2 meter i længde kan let fremstilles. Forbedret farvebehandling Emperon-controlleren inkluderer en yderst effektiv automatiseret farvestyring til rutineopgaver. Takket være understøttelsen af ICC-profiler, er det let at overføre ICC-profiler og benytte disse dette effektiviserer farvegengivelsen og sikrer et mere præcist farveoutput. Og for at få endnu mere alsidighed og ydeevne stiller den valgfri IC-409 Fiery-controller en række fleksible farvestyringsværktøjer til rådighed, der giver den professionelle bruger rig mulighed for udfoldelse af sin kreativitet med løfte om individuelle resultater. Omkostningseffektiv automatisering Med en særlig sort/hvid-funktion kan bizhub C253/353 stadig fungere, selv om farvetoneren er løbet tør. Dette er blot et aspekt af deres attraktive økonomiske ydeevne, der understøttes af en høj grad af automatisering: Automatisk farvegenkendelse sikrer, at der kun udskrives farve, hvor det er relevant. Automatisk papirvalg undgår udskrivning i forkert format samtidig med, at den automatiske papir-rotation sikrer, at jobproduktionen kan fortsætte, selv om den nødvendige størrelse ikke længere er tilgængelig i den rigtige papirretning. En nyhed i begge enheder er den yderst praktiske funktionalitet til direkte USB-scanning og -udskrivning, der gør det muligt for brugerne at springe programsoftwaren over: Med bizhub C253/353 er det muligt at scanne papiroriginaler direkte til en USBstick, og det er på samme måde muligt at udskrive direkte fra USB-sticken. Denne funktion er yderst praktisk, f.eks. til at indsamle oplysninger under besøg, møder osv. og kun udskrive materialet, hvis og når der er behov for det. Efterbehandlingsmuligheder hæftning i hjørne 2-punkts hæftning duplex kombineret mixplex/ arkfødning, rapport brochure forskudt sortering blandede medier bannerudskrivning

6 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombinerede programmer for en effektiv administration. Kompetent administration og omfattende sikkerhed er begge afgørende for at sikre den problemfri drift af travle kontorer. Med PageScope-softwareværktøjer og -hjælpeprogrammer tilbyder Konica Minolta en komplet administrations-softwarepakke, der i høj grad værdsættes som en værdifuld støtte til administratorens komplicerede opgave. Og brugere af bizhub C253/353 behøver aldrig bekymre sig om deres vigtige data: Omfanget af Konica Minoltas sikkerhedsstandarder er berømte. Begge enheder opfylder de fælles kriterier og er certificeret til ISO EAL3. Afgørende sikkerhed bizhub C253 og C353 leveres med omfattende sikkerhedsfunktionalitet alt sammen som standard, da Konica Minolta er bevidst om vigtigheden af at beskytte kundedata og -oplysninger! Konica Minolta har integreret teknologien til en innovativ biometrisk godkendelsesfunktion i bizhub C253/C353: Fingerblodåregodkendelse fungerer med billeder af fingerblodåremøsntre, der er taget via en scanning af fingerblodåremønstre denne metode er meget sikker, da den er stort set umulig at forfalske! Og da det ikke længere er nødvendigt for brugerne at huske adgangskoderne, er denne biometriske kontrol ekstremt hurtig og praktisk. Alternativt er godkendelse via kontaktfri-ic-kort også en mulighed. Andre vigtige sikkerhedsfunktioner inkluderer sikker udskrivning, der sørger for, at et udskrivningsjob først behandles, når brugeren har angivet sin personlige adgangskode direkte på bizhub C253/C353 med denne funktion vil der ikke længere være risiko for, at fortrolige dokumenter ligger og flyder! Pdf-kryptering forhindrer uautoriserede ændringer af pdf-data. Med krypteret kommunikation (SSL) er fortrolige data ubrugelige, hvis de indfanges under forsendelsen. Kryptering er også tilgængelig til at sikre datalagringen på den interne systemharddisk.

7 Administratorkompetence Den omfattende PageScope-programpakke af administratorværktøjer er en hjælp til automatiseringen af opsætningsprocedurer og effektiviserer netværksintegrationen og giver pålidelig statusovervågning samt effektiv enhedsstyring. Ved at give mulighed for hurtig adgang og nem overvågning af individuelle eller alle enheder på netværket tilfredsstiller PageScope Netcare de vigtigste administratorbehov. Automatiske -meddelelser oplyser brugere om status på hver enkelt enhed, så eventuelle problemer kan blive håndteret øjeblikkeligt, og oppetiden af alt overvåget udstyr maksimeres. Omfattende konto- og datastyring kan være en større udfordring dog ikke med PageScope Data Administrator! Den gør integrationen af nyt udstyr i eksisterende arbejdsgange og programmeringen af adresser nem og enkel. Godkendelses- og kontodata kan være individuelt programmeret per bruger, inklusive begrænsede adgangsrettigheder til bestemte funktioner såsom farveudskrivning. Dermed er Data Administrator også med til at begrænse omkostningerne og kontrollere outputmængderne. Konica Minoltas anerkendte fjerndiagnosticeringssystem sikrer proaktiv og yderst fleksibel tjenestesupport. CS Remote Care sørger for, at output-enheder kører uden problemer, minimerer afbrydelser og maksimerer systemtilgængeligheden. Alle relevante systemdata overføres direkte til Konica Minolta-service i en automatiseret proces, der aldrig kræver indblanding af brugeren. Der er ingen tvivl om, at bizhub C253 og C353 er yderst kvalificerede til at håndtere alle kommunikationsopgaver, der kan opstå i et travlt kontor. I disse modeller har Konica Minolta kombineret en høj grad af alsidighed, fleksibilitet og effektivitet og stadigvæk fokuseret på den overordnede omkostningseffektivitet. Understøttelse af Windows Vista Inkluderer den lette installation via DPWS (Device Profile for Web Services) samt direkte scanning og udskrivning af XPS-filer.

8 Fokus på bizhub C253 og bizhub C353 bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Egenskaber: PK-501 Hulleenhed -4 huller Nyt universelt design, der taler for sig selv Ny generation af EmperonTM-controller: 1 GHz CPU, CPSI 3016 og understøttelse af PDF 1.6, ICC-profilunderstøttelse Simitri HD: Understøtter en lavere smeltetemperatur, højere mediefleksibilitet, bedre falsningsholdbarhed og en højere farveholdbarhed FS-609 Brochureefterbehandler -A5 - A3 -folde -hæfte -midthæfte -brochurefunktion -output 1000 ark Farveberøringsskærm: 8,5 tommer farvedisplay, der kan vippes og drejes. Giver en let navigering og en enkel brugergrænseflade til kopiering USB-medieunderstøttelse: Til direkte udskrivning fra og direkte scanning til et USB-medie SD-505 Fals og ryghæfter - Folder og 2 punkts hæfter Meget alsidig efterbehandling: Kompakt, indbygget hæfter til efterbehandling med alsidige valgmuligheder for brochure- og postkasseoutput Højere papirkapacitet: Standardpapirkapacitet på MT-502 Mailbin - 4 bakker med 125 ark i hver ark, der kan opgraderes til ark. 256 g/m 2 fra alle bakker og duplex. 271 g/m 2 fra manuelt bypass Fuld understøttelse af sort/hvid: Fuld funktionalitet til sort/hvid kopiering og udskrivning. Sort/hvid-kopiering og -udskrivning med tomme farvetonere Biometrisk godkendelse: Høj sikkerhed og praktisk godkendelse via en fingerblodårescanner FS-519 Efterbehandler indb. - Op til 1200 ark - Hjørne og 2 punkts hæfte - Hæfter 50 ark JS-505 Jobsortering IC-kortlæser: Kontaktfri MIFARE- og LEGIC IC-kortlæser til alternativ brugergodkendelse Ny PageScope WebConnection: Nyt design inkluderer funktionalitet til fuld brugerboks, direkte udskrivning og jobspooler Udvidet sikkerhedsfunktionalitet: Fuld understøttelse af IPsec, S/MIME- -kryptering og krypteret pdf- scanning/udskrivning og AES-256 bit krypteret udskrivning Ny brugerboks: Offentlige, personlige og gruppebrugerbokse understøtter miniaturevisning via en MFP-visning Ny printerdriver: Identiske grænseflader til PCL og PS-driveren. Separat driver til Pc-fax. Ny funktionalitet OT-602 Ekstra udfaldsbakke - 3. udfaldsbakke bizhub C253 og C353 Grundlæggende system 25/35 sider/min. sort/hvid 25/35 sider/min. farve Duplexenhed 1 GHz/64 bit Emperon-controler PCL6c/PostScript MB ram, 60 GB harddisk Boks funktion Scan til , FTP, SMB, boks, I-fax A6-A3+, 256 gram fra alle kassetter incl. duplex 271 gram fra manuel indføring. Papirkapacitet: 2x500 og 150 ark i manuel ind-føringsbakken. PK-510 Hulleenhed - 4 huller PC-405 Systembord (2500 ark)

9 ML-501 Interface - Andet faxkort FK-502 Faxkort 2. DF-611 Automatisk duplex feeder OC-507 Originallåg WT-502 Arbejdsbord - Placering af godkendelsesenhed 1. AU-101 Biometrisk godkendelse - Fingervenescanner AU-201 IC-kortgodkendelse MK-711 Interface - ML FK EK AU AU-201 EK-603 USB-vært - AU AU-202 SA-501 Scanningsaccelerator VI-504 Interfacesæt IC-409 IC-409 Fiery-controller SC-503 Sikkerhedschip - Datakryptering af MFP hukommelse/harddisk PC-204 PC-104 CD-26 Systembord Systembord Underskab (2 x 500 ark) (1 x 500 ark)

10 Fokus på bizhub C253 og bizhub C353 Bruger Fuld kontorfunktionalitet kopimaskine, printer, scanner, fax og boks i én enhed Personlig beskyttet brugerboks til arkivering af kopierings-, udskrivnings-, scanner- og faxjob til genudskrivning og formidling Kombineret kommunikation for scanner og fax i et display PageScope WebConnection som browserbaseret grænseflade til brugerboks og maskinstatus Tovejs-printerdriver med oplysninger om papirtyper og kapaciteter Indkøbschef Op til brugerkonti til volumensporing og funktionsbegrænsninger Fuld hukommelse, HDD- og printcontroller er standard Digital scanner- og faxkommunikation sparer printer- og telefonudgifter Sort/hvid og fuld farve i én enhed understøtter en yderst attraktiv klik-pris Tonersparetilstand for op til 50 % mindre tonerforbrug It-chef WHQL-certificeret Windows-driver Fuld understøttelse af XPS og Windows VISTA DPWS Understøttelse af Macintosh-, Unix/Linux- og Citrix-miljøer Windows Active Directory-understøttelse til brugeradministration ISO certificeret sikkerhed til understøttelse af IPsec og IPv6, SSL-kommunikation og almindelig firewall

11 Specifikationsoversigt bizhub C253 og bizhub C353: Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Med bizhub C253 og bizhub C353 præsenterer Konica Minolta to yderst modulære farveog sort/hvid-multifunktionsenheder til travle arbejdsgrupper og afdelinger. Begge kan let tilpasses til at opfylde ethvert moderne kontors specifikke krav. Muligheden for individuelle kombinationer af innovativ teknologi, omfattende funktionalitet og et væld af avancerede anvendelsesmuligheder gør, at bizhub C253 og C353 kan tilpasses næsten enhver kommunikationsløsning til alle formål, som et travlt team eller arbejdsgruppe måtte have brug for.

12 Tekniske specifikationer Specifikationer for kopimaskine Kopisystem Elektrostatisk laserkopiering, Tandem, indirekte Tonersystem Simitri HD-polymeriseret toner Kopi/printhastighed A4 Farve og sort/hvid op til 25 kopier/min. (bizhub C253) Farve og sort/hvid op til 35 kopier/min. (bizhub C353) Kopi/printhastighed A3 Farve og sort/hvid op til 12,5 kopier/min. (bizhub C253) Farve og sort/hvid op til 17,7 kopier/min. (bizhub C353) Første kopi/print (A4) Farve 11,7 sek. og sort/hvid 7,7 sek. (bizhub C253) Farve 8,5 sek. og sort/hvid 5,9 sek. (bizhub C353) Opvarmningstid Ca. 80 sek. (bizhub C253) Ca. 75 sek. (bizhub C353) Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gradationer Multikopiering 1 999, afbrydelsestilstand Originalt format A5 A3 Zoom % på 0,1 % trin, Autozoomning Kopieringsfunktioner Kapitel, omslag og sideindsættelse,korrekturkopi, justeringstestprint, digital grafik, genkald af job, lagring af jobindstillinger, plakatfunktion, overlejring, stempling, kopibeskyttelse Specifikationer for printer Printopløsning Svarende til x 600 dpi Controller CPU PowerPC 1 GHz, 64 BIT Sidebeskrivelsessprog PCL 6c (PCL 5c + XL3.0), PostScript 3 Operativsystemer Windows 2000/XP/XP64 BIT Windows VISTA 32/64 BIT Windows VISTA DPWS-understøttelse Server 2000/2003/2003 x64 Macintosh 9.x/10.x Unix/Linux/Citrix Printfunktioner Direkte print af PCL-, PS-, TIFF-, XPS, PDFog krypterede PDF-filer Print fra USB-hukommelse (valgfri) Mixmedia og Mixplex Easy Set -jobprogrammering Overlejring, vandmærke, kopibeskyttelse, toner besparelses funktion Specifikationer for scanner Scanningshastighed Farve op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) Sort/hvid op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) Scanningsopløsning Maks.: 600 x 600 dpi Scanningsfunktioner TWAIN-scanning i netværk Scan til Scan til FTP Scan til SMB Scan til boks Scan til DPWS Scan til USB (valgfri) Filformater JPEG, TIFF, XPS, PDF, Compact PDF, krypteret PDF Scanningsdestinationer (enkelt + gruppe), LDAP-understøttelse Scanningsfunktioner Kommentar (tekst/klokkeslæt/dato) til PDF Op til 400 jobprogrammer Specifikationer for fax Faxstandard Super G3 (valgfri) Faxforsendelse Analogt, i-fax, IP Fax, SIP Fax Faxopløsning Maks.: 600 x 600 dpi (ultrafin) Faxkodning MH, MR, MMH, JBIG Faxmodem Op til 33,6 Kbps Faxdestinationer (enkelt + gruppe) Faxfunktioner Polling Tidsskift PC Fax Modtager til fortrolig boks Modtager til , FTP, SMB Systemspecifikationer Systemhukommelse MB Systemharddisk 60 GB Grænseflade 10-Base-T/100-Base-T/1000-Base-T Ethernet USB 2.0 Automatisk arkføder Op til 100 originaler Papirformat A6-A3+ Banner-papir, maks x 297 mm Brugerdefinerede papirformater Papirvægt g/m² Papir-inputkapacitet Standard: ark Maks.: ark Papir-inputkapacitet Maks.: ark Automatisk dobbeltsideprint A6-A g/m² Efterbehandlingstilstande (ekstraudstyr) Forskudt sortering, gruppering, sortering, hæftning, hulning, midterfalsning, brochure Strømforbrug V / 50/60Hz Under 1,5 kw (system) Systemmål (B x D x H, mm) 640 x 849 x 770 Systemvægt Ca. 99 kg. Systemfunktioner Sikkerhed ISO EAL3 Kontostyring Op til brugerkonti Active Directory-serverunderstøttelse (brugernavn + adgangskode) Adgangsdefinition af brugerfunktioner Biometrisk godkendelse (fingervene scanner) (ekstraudstyr) IC-kortlæser (ekstraudstyr) Software PageScope NetCare PageScope Data Administrator PageScope Box Operator PageScope Workware (prøveversion) Værktøj til direkte udskrivning Print Status Notifier Værktøj til styring af logføring Værktøj til driverpakning Alle specifikationer vedr. papirkapacitet gælder for A4-papir af kvaliteten 80 g/m 2. Alle specifikationer vedr. scannings-, kopierings- eller udskrivningshastigheder gælder for A4-papir, der scannes, kopieres eller udskrives på tværs i multiside-, simplex-funktion. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. Specifikationer kan ændres uden forudgående varsel. Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Trykt i Danmark på klorfrit, bleget papir. Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg Tlf

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS, kontorsystemer Overbevisende værdier fra inderst

Læs mere

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25, kontorsystem Alt-i-én farveenhed for alsidig administration Uanset om der er behov for en løsning til ordrebehandling,

Læs mere

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider Skræddersyet Til jeres kontor Det skal være nemt, derfor kan vores multifunktionelle kontormaskiner skræddersyes til netop jeres behov! Det gælder

Læs mere

Produktiv og profitabel storformatprinter til farveudskrivning KIP C7800 CAD-DESIGNET

Produktiv og profitabel storformatprinter til farveudskrivning KIP C7800 CAD-DESIGNET Produktiv og profitabel storformatprinter til farveudskrivning KIP C7800 CAD-DESIGNET KIP_C7800_CAD_Brochure.indd 1 2012-9-24 20:26:17 KIP C7800 CAD-DESIGNET Storformatprinter til teknisk og produktionsmæssig

Læs mere

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Effektiv integreret dokumentbehandling Document capture & distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, Document capture & distribution Strømlinede dokumentworkflows

Læs mere

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Farve multifunktionssystem Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter. Gør hverdagen mere farverig (og til en overkommelig

Læs mere

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Farve-MFP til SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S/h Farve s/min. 55 S/h Farve s/min. MP C6003SP 60 S/h Farve s/min. Optimér produktiviteten

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

Jeg vil have med personlige services, der gør

Jeg vil have med personlige services, der gør Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier

Læs mere

MX-2314N. Digitalt Fuldfarve Multifunktionssystem STÆRK A3 FARVE- MULTIFUNKTIONSPRINTER

MX-2314N. Digitalt Fuldfarve Multifunktionssystem STÆRK A3 FARVE- MULTIFUNKTIONSPRINTER MX-2314N Digitalt Fuldfarve Multifunktionssystem STÆRK A3 FARVE- MULTIFUNKTIONSPRINTER Produktiviteten er vigtig, men værdiforøgelsen er afgørende /This is Why vi tilbyder et stort udvalg af ekstraudstyr

Læs mere

Vi ved, at multifunktionsprintere i "produktionsklassen" kan være komplicerede /This is Why vi har lavet en, der er nem at bruge.

Vi ved, at multifunktionsprintere i produktionsklassen kan være komplicerede /This is Why vi har lavet en, der er nem at bruge. MX-7040N / MX-6240N Digitalt Multifunktionssystem A3 FARVE MULTIFUNKTIONSPRINTER MED PROFESSIONEL EFTERBEHANDLING Vi ved, at multifunktionsprintere i "produktionsklassen" kan være komplicerede /This is

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

MX-2700N / MX-2300N Multifunktionelt Digitalt Fuldfarve System. En revolution i farve, hastighed, sikkerhed og miljømæssige SHARP DOCUMENT SOLUTIONS

MX-2700N / MX-2300N Multifunktionelt Digitalt Fuldfarve System. En revolution i farve, hastighed, sikkerhed og miljømæssige SHARP DOCUMENT SOLUTIONS MX-2700N / MX-2300N Multifunktionelt Digitalt Fuldfarve System En revolution i farve, hastighed, sikkerhed og miljømæssige egenskaber SHARP DOCUMENT SOLUTIONS PRINT kopi UDNYT BRUGEN AF FARVER PÅ EN SMART

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Dit team skal være hurtigt og beslutsomt /This is Why du har brug for vores Cloud-ready multifunktionsprintere med multitouchbetjening

Dit team skal være hurtigt og beslutsomt /This is Why du har brug for vores Cloud-ready multifunktionsprintere med multitouchbetjening MX-3640N / MX-3140N / MX-2640N Multifunktionelt Digitalt Fuldfarve System A3 FARVE MULTIFUNKTIONSPRINTER MED AVANCERET TEKNOLOGI Dit team skal være hurtigt og beslutsomt /This is Why du har brug for vores

Læs mere

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter Farver på kontoret Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter C O L O U R FARVER PÅ KONTORET Intelligente farver giver dig et forspring Farver gør indtryk Uanset hvor dine forretninger bringer

Læs mere

AR-M165/207. Digitalt multifunktionssystem OPLEV DEN KRAFTFULDE MULTIFUNKTIONALITET MED FARVESCANNING OG FAX

AR-M165/207. Digitalt multifunktionssystem OPLEV DEN KRAFTFULDE MULTIFUNKTIONALITET MED FARVESCANNING OG FAX AR-M165/207 Digitalt multifunktionssystem OPLEV DEN KRAFTFULDE MULTIFUNKTIONALITET MED FARVESCANNING OG FAX TOTALLØSNINGEN, DER DÆKKER ALLE KONTORETS HVERDAGSBEHOV Hold trit med vore dages hurtige og grafiktunge

Læs mere

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Sådan kommer du i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver.

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Sådan kommer du i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Brugervejledning Maskinens egenskaber Sådan kommer du i gang Kopimaskine Fax Printer Scanner Dokumentserver Web Image Monitor Påfyldning af papir og toner Problemløsning Oplysninger om emner, som ikke

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide ECOlogical = ECOnomical Kære kunde Uanset dine personlige

Læs mere

BROCHURE TIL POS-SERIEN EPSON LØSNINGER TIL DETAILHANDEL OG SERVICESEKTOR

BROCHURE TIL POS-SERIEN EPSON LØSNINGER TIL DETAILHANDEL OG SERVICESEKTOR BROCHURE TIL POS-SERIEN EPSON LØSNINGER TIL DETAILHANDEL OG SERVICESEKTOR 02 INDHOLD 40 ÅRS ERFARING OG INNOVATION CASES Epson TM-J7100 hos Post Office Epson TM-T88IV hos Virgin Media Epson TM-C3400 hos

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

En farve mere. Uendeligt flere muligheder.

En farve mere. Uendeligt flere muligheder. DocuTech HighLight Colour Systems Oversigt Xerox DocuTech 155/180 HighLight Colour Systems En farve mere. Uendeligt flere muligheder. Tilføj en farve virkningen fordobles. Farve kan gøre så meget mere

Læs mere

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Sådan kommer du i gang. Kopimaskine. Fax. Udskrift. Scan. Dokumentserver.

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Sådan kommer du i gang. Kopimaskine. Fax. Udskrift. Scan. Dokumentserver. Brugervejledning Maskinens egenskaber Sådan kommer du i gang Kopimaskine Fax Udskrift Scan Dokumentserver Web Image Monitor Tilføj papir og toner Problemløsning Tillæg Der henvises til HTML-filerne på

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

hp LaserJet 4100 mfp brug

hp LaserJet 4100 mfp brug hp LaserJet 4100 mfp brug hp LaserJet 4100 mfp series multifunktionel printer brug Copyright Hewlett-Packard Company 2001 Alle rettigheder forbeholdes. Reproduktion, bearbejdning eller oversættelse af

Læs mere

WorkCentre 7228/7235/7245

WorkCentre 7228/7235/7245 Detaljerede specifikationer WorkCentre 7228 vist med tre magasiner. WorkCentre 7235 vist med stort magasin og avanceret Office Finisher som ekstraudstyr. WorkCentre 7245 vist med stort magasin og Professional

Læs mere

HP LaserJet P2030 Series-printer Brugervejledning

HP LaserJet P2030 Series-printer Brugervejledning HP LaserJet P2030 Series-printer Brugervejledning Copyright og licens 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden forudgående skriftlig

Læs mere