bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353"

Transkript

1 bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353

2 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombination af teknologi, funktionalitet og anvendelsesmuligheder En effektiv kontorkommunikation handler om at få tingene gjort uden problemer eller forsinkelser. Produktivitet er afgørende, men det er også afgørende at holde omkostningerne nede og at have tid til vigtigere opgaver end udskrivning og kopiering. Med bizhub C253 og bizhub C353 præsenterer Konica Minolta to yderst modulære farve- og sort/hvid-multifunktionsenheder til travle arbejdsgrupper og afdelinger. Begge kan let tilpasses til at opfylde ethvert moderne kontors specifikke krav. Muligheden for individuelle kombinationer af innovativ teknologi, omfattende funktionalitet og et væld af avancerede anvendelsesmuligheder gør, at bizhub C253 og C353 kan tilpasses næsten enhver kommunikationsløsning til alle formål, som et travlt team eller arbejdsgruppe måtte have brug for. Avancerede funktioner til udskrivning, scanning, bruger- Med identiske sort/hvid- og farvehastigheder på Innovative sikkerhedsfunktioner, inklusive godkendelse via boks og andre netværksfunktioner effektiviserer de daglige kontoropgaver, sparer tid og forbedrer den samlede effektivitet hos den enkelte bruger. Takket være Konica Minoltas seneste version af Simitri HD-polymeriseret toner yder bizhub C253 og C353 en imponerende udskriftskvalitet. Funktionen til 50 % tonerbesparelse gør det samtidigt muligt at være økonomisk og forbedrer i høj grad omkostningseffektiviteten. henholdsvis 25 og 35 sider i minuttet er deres ydeevne lige så imponerende som en farveproduktionsenhed og lige så alsidig som en sort/hvid-multifunktionsenhed. For at kombinere den bedste billedkvalitet med total pålidelighed har Konica Minolta integreret en serie banebrydende teknologier såsom tandemmotoren og fire individuelle laserenheder med dobbelt stråle. en fingerblodåre, sikrer vigtige oplysninger. Og en bred række softwareværktøjer og hjælpeprogrammer gør en omfattende enhedsstyring til en let opgave. Med denne alsidighed, fleksibilitet og effektivitet kommer den utroligt konkurrencedygtige pris på bizhub C253/C353 næsten som en overraskelse, men vil uden tvivl blive budt velkommen af ethvert team, arbejdsgruppe eller kontor, der ønsker at spare! Valgmuligheder til arbejdsgange USB Lokalt/netværk PCL/PS Farve, sort-hvid Kopiering Farve, sort-hvid Udskrivning Genudskrivning Deling, boks til boks Distribution Boks Scanning Fax TWAIN-netværk Scan til SMB Scan til Scan til FTP IP-fax i-fax Scan til boks/personlig boks Pc-fax Scan til USB SIP-fax Super G3-fax

3 Simitri HD polymeriseret toner Almindelig toner Kombinerede teknologier. Avanceret modularitet. I bizhub C253 og C353 er adskillige banebrydende teknologier blevet kombineret til en teknisk overlegen kommunikationsløsning til alle formål, som står for reducerede jobtider, øget effektivitet og en uovertruffen pålidelighed. Særligt interessant er den alsidige valgfri efterbehandler, der integrerer en vifte af Konica Minoltas egne teknologier, hvilket gør den ekstremt kompakt og alligevel yderst modulær. Ved at forstærke og forbedre bizhub C253/C353 s ydeevne giver denne modularitet mulighed for tilpassede konfigurationer, der opfylder selv de mest varierede krav på perfekt vis. Alsidige efterbehandlingsmuligheder Efterbehandling på en multifunktionel farve- og sort/hvid-enhed har aldrig været så fleksibel! Den valgfri efterbehandler til bizhub C253/353 er utroligt kompakt og bliver næsten fuldstændigt integreret i enheden, så den synes af meget lidt. Og den imponerer med uovertruffen modularitet: Opgraderinger til efterbehandlerens funktioner til hæftning og forskudt sortering inkluderer en hulningsenhed, en brochurefunktion til at fremstille midterfalsede og foldede brochurer eller en postkasseenhed, der gør det muligt at sortere output f.eks. efter forskellige afdelinger eller at skelne mellem udskrifter, kopier og indgående faxmeddelelser. Med alt fra automatisk brochureproduktion og oprettelsen af hæftede og hullede rapporter til udskrivning af bannere i overstørrelse er bizhub C253/353 s alsidige funktioner til dokumentproduktion yderst imponerende og helt unikke i deres klasse. Til de mindre komplicerede behov kan en jobsorteringsbakke være et velkomment alternativ til at sortere f.eks. udskrifter fra faxdokumenter. Konfigurationer Emperon TM -controller I hjertet af systemarkitekturen i bizhub C253/353 sikrer en Emperon TM -arkitekturcontroller af den nyeste generation en problemfri integration i ethvert kontornetværk. Emperon TM tilbyder understøttelse af Windows, Mac, UNIX, Linux og Citrix, hvilket gør begge enheder kompatible med stort set alle infrastrukturer. Og med den universelle drivergrænseflade til både PCL og PostScript står Emperon TM også for større anvendelighed og brugervenlighed. Simitri HD polymeriseret toner Konica Minoltas unikke Simitri HD-toner indeholder mikroskopiske ensartede tonerpartikler, der giver en enestående billedkvalitet. Både sort/hvid- og farvedokumenter står med knivskarp tekst og de tyndeste streger såvel som en yderst holdbar udskriftskvalitet. En innovativ kantforstærkningsfunktion understøtter yderligere den fremragende udskriftskvalitet i bizhub C253/353 og forbedrer i særlig grad gengivelsen af udtonet tekst, tynde streger og meget små tegn. Og for at muliggøre en økonomisk udskrivning af f.eks. eksempler eller dokumentkladder indeholder begge systemer en smart funktion til en tonerbesparelse på 50 %, der i høj grad øger omkostningseffektiviteten.

4 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombinerede funktionaliteter forbedrer kommunikationen Den effektive og strømlinede ydeevne på et kontor er i høj grad afhængig af, hvilken teknisk og funktionel understøttelse der er tilgængelig. bizhub C253 og C353 opfylder de fleste behov og ønsker om en stærk multifunktionsenhed til kontoret. Med omfattende funktioner til scanner, fax, boks, printer og kopiering gør de procedurer og arbejdsgange hurtigere og forbedrer kontorets samlede produktivitet. Denne rige kombination af funktionaliteter er en effektiv hjælp til at reducere de løbende omkostninger på ethvert kontor. Avanceret scanning Travle kontorer er i dag afhængige af omfattende scanningsfunktionalitet til at effektivisere formidlingen og delingen af oplysninger. Med bizhub C253 og C353 er det endda muligt at scanne til e mail, FTP, SMB og brugerboks i scanningsformater, der inkluderer flersiders PDF og XPF, JPG og TIFF. Derudover reducerer Konica Minoltas ultrakompakte pdf-funktion væsentligt størrelsen på store filer før forsendelse ideelt til intern og ekstern kommunikation og hurtig deling af dokumenter. Fleksibel fax Funktionerne til faxkommunikation på bizhub C253 og C353 er imponerende: Dette inkluderer Digital fax og Digital lagring med mulighed for videresendelse som , gem til boks og gem til pc. Internet Fax giver mulighed for at sende og modtage faxdata som vedhæftede filer i . IP Fax lader brugere sende fax i farver til andre bizhub-enheder på intranettet. Forskellige sikkerhedsfunktioner gør fortrolig faxkommunikation pålideligt sikker. Og hvis der måtte være behov for det, kan begge enheder blive opgraderet med en traditionel faxenhed, så det bliver muligt at sende og modtage papiroriginaler.

5 Imponerende boksfunktionalitet Konica Minoltas unikke Brugerboks-metode gør lagringen og administrationen af oplysninger på bizhub C253/353 s interne harddisk virkelig effektiv. Der kan oprettes op til brugerbokse med fleksible adgangsrettigheder samt bokse, der er defineret som offentlige, til gruppebrug eller som private, hvortil der let tildeles de nødvendige adgangskoder. Derudover muliggør PageScope Box Operator direkte adgang til og overførsel af de lagrede data til pc'en samtidig med, at visning af flere filer på samme tid giver mulighed for hurtige søgninger via miniaturebilleder, hvilket hjælper brugere til at finde de ønskede filer hurtigere og lettere. Produktionsudskrivning Travle kontorer er nødt til at eliminere forsinkelser, hvor det er muligt. Med bizhub C253/353 s omfattende udskrivningsfunktionalitet, er ventetiden ved printeren blot et minde. Deres effektivitet begynder med omfattende funktioner til papirhåndtering, inklusive op til 5 papirkilder og behandlingen af tunge medier. En nyudviklet duplexmekanisme med et unikt tilbageførselsrullesystem opnår 100 % duplexfremstilling, hvilket gør det hurtigere at producere lange dobbeltsidede udskrifter. Den smarte funktion til bannerudskrivning gør det let at fremstille præsentationsmaterialer formater i overstørrelse på op til 1,2 meter i længde kan let fremstilles. Forbedret farvebehandling Emperon-controlleren inkluderer en yderst effektiv automatiseret farvestyring til rutineopgaver. Takket være understøttelsen af ICC-profiler, er det let at overføre ICC-profiler og benytte disse dette effektiviserer farvegengivelsen og sikrer et mere præcist farveoutput. Og for at få endnu mere alsidighed og ydeevne stiller den valgfri IC-409 Fiery-controller en række fleksible farvestyringsværktøjer til rådighed, der giver den professionelle bruger rig mulighed for udfoldelse af sin kreativitet med løfte om individuelle resultater. Omkostningseffektiv automatisering Med en særlig sort/hvid-funktion kan bizhub C253/353 stadig fungere, selv om farvetoneren er løbet tør. Dette er blot et aspekt af deres attraktive økonomiske ydeevne, der understøttes af en høj grad af automatisering: Automatisk farvegenkendelse sikrer, at der kun udskrives farve, hvor det er relevant. Automatisk papirvalg undgår udskrivning i forkert format samtidig med, at den automatiske papir-rotation sikrer, at jobproduktionen kan fortsætte, selv om den nødvendige størrelse ikke længere er tilgængelig i den rigtige papirretning. En nyhed i begge enheder er den yderst praktiske funktionalitet til direkte USB-scanning og -udskrivning, der gør det muligt for brugerne at springe programsoftwaren over: Med bizhub C253/353 er det muligt at scanne papiroriginaler direkte til en USBstick, og det er på samme måde muligt at udskrive direkte fra USB-sticken. Denne funktion er yderst praktisk, f.eks. til at indsamle oplysninger under besøg, møder osv. og kun udskrive materialet, hvis og når der er behov for det. Efterbehandlingsmuligheder hæftning i hjørne 2-punkts hæftning duplex kombineret mixplex/ arkfødning, rapport brochure forskudt sortering blandede medier bannerudskrivning

6 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombinerede programmer for en effektiv administration. Kompetent administration og omfattende sikkerhed er begge afgørende for at sikre den problemfri drift af travle kontorer. Med PageScope-softwareværktøjer og -hjælpeprogrammer tilbyder Konica Minolta en komplet administrations-softwarepakke, der i høj grad værdsættes som en værdifuld støtte til administratorens komplicerede opgave. Og brugere af bizhub C253/353 behøver aldrig bekymre sig om deres vigtige data: Omfanget af Konica Minoltas sikkerhedsstandarder er berømte. Begge enheder opfylder de fælles kriterier og er certificeret til ISO EAL3. Afgørende sikkerhed bizhub C253 og C353 leveres med omfattende sikkerhedsfunktionalitet alt sammen som standard, da Konica Minolta er bevidst om vigtigheden af at beskytte kundedata og -oplysninger! Konica Minolta har integreret teknologien til en innovativ biometrisk godkendelsesfunktion i bizhub C253/C353: Fingerblodåregodkendelse fungerer med billeder af fingerblodåremøsntre, der er taget via en scanning af fingerblodåremønstre denne metode er meget sikker, da den er stort set umulig at forfalske! Og da det ikke længere er nødvendigt for brugerne at huske adgangskoderne, er denne biometriske kontrol ekstremt hurtig og praktisk. Alternativt er godkendelse via kontaktfri-ic-kort også en mulighed. Andre vigtige sikkerhedsfunktioner inkluderer sikker udskrivning, der sørger for, at et udskrivningsjob først behandles, når brugeren har angivet sin personlige adgangskode direkte på bizhub C253/C353 med denne funktion vil der ikke længere være risiko for, at fortrolige dokumenter ligger og flyder! Pdf-kryptering forhindrer uautoriserede ændringer af pdf-data. Med krypteret kommunikation (SSL) er fortrolige data ubrugelige, hvis de indfanges under forsendelsen. Kryptering er også tilgængelig til at sikre datalagringen på den interne systemharddisk.

7 Administratorkompetence Den omfattende PageScope-programpakke af administratorværktøjer er en hjælp til automatiseringen af opsætningsprocedurer og effektiviserer netværksintegrationen og giver pålidelig statusovervågning samt effektiv enhedsstyring. Ved at give mulighed for hurtig adgang og nem overvågning af individuelle eller alle enheder på netværket tilfredsstiller PageScope Netcare de vigtigste administratorbehov. Automatiske -meddelelser oplyser brugere om status på hver enkelt enhed, så eventuelle problemer kan blive håndteret øjeblikkeligt, og oppetiden af alt overvåget udstyr maksimeres. Omfattende konto- og datastyring kan være en større udfordring dog ikke med PageScope Data Administrator! Den gør integrationen af nyt udstyr i eksisterende arbejdsgange og programmeringen af adresser nem og enkel. Godkendelses- og kontodata kan være individuelt programmeret per bruger, inklusive begrænsede adgangsrettigheder til bestemte funktioner såsom farveudskrivning. Dermed er Data Administrator også med til at begrænse omkostningerne og kontrollere outputmængderne. Konica Minoltas anerkendte fjerndiagnosticeringssystem sikrer proaktiv og yderst fleksibel tjenestesupport. CS Remote Care sørger for, at output-enheder kører uden problemer, minimerer afbrydelser og maksimerer systemtilgængeligheden. Alle relevante systemdata overføres direkte til Konica Minolta-service i en automatiseret proces, der aldrig kræver indblanding af brugeren. Der er ingen tvivl om, at bizhub C253 og C353 er yderst kvalificerede til at håndtere alle kommunikationsopgaver, der kan opstå i et travlt kontor. I disse modeller har Konica Minolta kombineret en høj grad af alsidighed, fleksibilitet og effektivitet og stadigvæk fokuseret på den overordnede omkostningseffektivitet. Understøttelse af Windows Vista Inkluderer den lette installation via DPWS (Device Profile for Web Services) samt direkte scanning og udskrivning af XPS-filer.

8 Fokus på bizhub C253 og bizhub C353 bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Egenskaber: PK-501 Hulleenhed -4 huller Nyt universelt design, der taler for sig selv Ny generation af EmperonTM-controller: 1 GHz CPU, CPSI 3016 og understøttelse af PDF 1.6, ICC-profilunderstøttelse Simitri HD: Understøtter en lavere smeltetemperatur, højere mediefleksibilitet, bedre falsningsholdbarhed og en højere farveholdbarhed FS-609 Brochureefterbehandler -A5 - A3 -folde -hæfte -midthæfte -brochurefunktion -output 1000 ark Farveberøringsskærm: 8,5 tommer farvedisplay, der kan vippes og drejes. Giver en let navigering og en enkel brugergrænseflade til kopiering USB-medieunderstøttelse: Til direkte udskrivning fra og direkte scanning til et USB-medie SD-505 Fals og ryghæfter - Folder og 2 punkts hæfter Meget alsidig efterbehandling: Kompakt, indbygget hæfter til efterbehandling med alsidige valgmuligheder for brochure- og postkasseoutput Højere papirkapacitet: Standardpapirkapacitet på MT-502 Mailbin - 4 bakker med 125 ark i hver ark, der kan opgraderes til ark. 256 g/m 2 fra alle bakker og duplex. 271 g/m 2 fra manuelt bypass Fuld understøttelse af sort/hvid: Fuld funktionalitet til sort/hvid kopiering og udskrivning. Sort/hvid-kopiering og -udskrivning med tomme farvetonere Biometrisk godkendelse: Høj sikkerhed og praktisk godkendelse via en fingerblodårescanner FS-519 Efterbehandler indb. - Op til 1200 ark - Hjørne og 2 punkts hæfte - Hæfter 50 ark JS-505 Jobsortering IC-kortlæser: Kontaktfri MIFARE- og LEGIC IC-kortlæser til alternativ brugergodkendelse Ny PageScope WebConnection: Nyt design inkluderer funktionalitet til fuld brugerboks, direkte udskrivning og jobspooler Udvidet sikkerhedsfunktionalitet: Fuld understøttelse af IPsec, S/MIME- -kryptering og krypteret pdf- scanning/udskrivning og AES-256 bit krypteret udskrivning Ny brugerboks: Offentlige, personlige og gruppebrugerbokse understøtter miniaturevisning via en MFP-visning Ny printerdriver: Identiske grænseflader til PCL og PS-driveren. Separat driver til Pc-fax. Ny funktionalitet OT-602 Ekstra udfaldsbakke - 3. udfaldsbakke bizhub C253 og C353 Grundlæggende system 25/35 sider/min. sort/hvid 25/35 sider/min. farve Duplexenhed 1 GHz/64 bit Emperon-controler PCL6c/PostScript MB ram, 60 GB harddisk Boks funktion Scan til , FTP, SMB, boks, I-fax A6-A3+, 256 gram fra alle kassetter incl. duplex 271 gram fra manuel indføring. Papirkapacitet: 2x500 og 150 ark i manuel ind-føringsbakken. PK-510 Hulleenhed - 4 huller PC-405 Systembord (2500 ark)

9 ML-501 Interface - Andet faxkort FK-502 Faxkort 2. DF-611 Automatisk duplex feeder OC-507 Originallåg WT-502 Arbejdsbord - Placering af godkendelsesenhed 1. AU-101 Biometrisk godkendelse - Fingervenescanner AU-201 IC-kortgodkendelse MK-711 Interface - ML FK EK AU AU-201 EK-603 USB-vært - AU AU-202 SA-501 Scanningsaccelerator VI-504 Interfacesæt IC-409 IC-409 Fiery-controller SC-503 Sikkerhedschip - Datakryptering af MFP hukommelse/harddisk PC-204 PC-104 CD-26 Systembord Systembord Underskab (2 x 500 ark) (1 x 500 ark)

10 Fokus på bizhub C253 og bizhub C353 Bruger Fuld kontorfunktionalitet kopimaskine, printer, scanner, fax og boks i én enhed Personlig beskyttet brugerboks til arkivering af kopierings-, udskrivnings-, scanner- og faxjob til genudskrivning og formidling Kombineret kommunikation for scanner og fax i et display PageScope WebConnection som browserbaseret grænseflade til brugerboks og maskinstatus Tovejs-printerdriver med oplysninger om papirtyper og kapaciteter Indkøbschef Op til brugerkonti til volumensporing og funktionsbegrænsninger Fuld hukommelse, HDD- og printcontroller er standard Digital scanner- og faxkommunikation sparer printer- og telefonudgifter Sort/hvid og fuld farve i én enhed understøtter en yderst attraktiv klik-pris Tonersparetilstand for op til 50 % mindre tonerforbrug It-chef WHQL-certificeret Windows-driver Fuld understøttelse af XPS og Windows VISTA DPWS Understøttelse af Macintosh-, Unix/Linux- og Citrix-miljøer Windows Active Directory-understøttelse til brugeradministration ISO certificeret sikkerhed til understøttelse af IPsec og IPv6, SSL-kommunikation og almindelig firewall

11 Specifikationsoversigt bizhub C253 og bizhub C353: Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Med bizhub C253 og bizhub C353 præsenterer Konica Minolta to yderst modulære farveog sort/hvid-multifunktionsenheder til travle arbejdsgrupper og afdelinger. Begge kan let tilpasses til at opfylde ethvert moderne kontors specifikke krav. Muligheden for individuelle kombinationer af innovativ teknologi, omfattende funktionalitet og et væld af avancerede anvendelsesmuligheder gør, at bizhub C253 og C353 kan tilpasses næsten enhver kommunikationsløsning til alle formål, som et travlt team eller arbejdsgruppe måtte have brug for.

12 Tekniske specifikationer Specifikationer for kopimaskine Kopisystem Elektrostatisk laserkopiering, Tandem, indirekte Tonersystem Simitri HD-polymeriseret toner Kopi/printhastighed A4 Farve og sort/hvid op til 25 kopier/min. (bizhub C253) Farve og sort/hvid op til 35 kopier/min. (bizhub C353) Kopi/printhastighed A3 Farve og sort/hvid op til 12,5 kopier/min. (bizhub C253) Farve og sort/hvid op til 17,7 kopier/min. (bizhub C353) Første kopi/print (A4) Farve 11,7 sek. og sort/hvid 7,7 sek. (bizhub C253) Farve 8,5 sek. og sort/hvid 5,9 sek. (bizhub C353) Opvarmningstid Ca. 80 sek. (bizhub C253) Ca. 75 sek. (bizhub C353) Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gradationer Multikopiering 1 999, afbrydelsestilstand Originalt format A5 A3 Zoom % på 0,1 % trin, Autozoomning Kopieringsfunktioner Kapitel, omslag og sideindsættelse,korrekturkopi, justeringstestprint, digital grafik, genkald af job, lagring af jobindstillinger, plakatfunktion, overlejring, stempling, kopibeskyttelse Specifikationer for printer Printopløsning Svarende til x 600 dpi Controller CPU PowerPC 1 GHz, 64 BIT Sidebeskrivelsessprog PCL 6c (PCL 5c + XL3.0), PostScript 3 Operativsystemer Windows 2000/XP/XP64 BIT Windows VISTA 32/64 BIT Windows VISTA DPWS-understøttelse Server 2000/2003/2003 x64 Macintosh 9.x/10.x Unix/Linux/Citrix Printfunktioner Direkte print af PCL-, PS-, TIFF-, XPS, PDFog krypterede PDF-filer Print fra USB-hukommelse (valgfri) Mixmedia og Mixplex Easy Set -jobprogrammering Overlejring, vandmærke, kopibeskyttelse, toner besparelses funktion Specifikationer for scanner Scanningshastighed Farve op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) Sort/hvid op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) Scanningsopløsning Maks.: 600 x 600 dpi Scanningsfunktioner TWAIN-scanning i netværk Scan til Scan til FTP Scan til SMB Scan til boks Scan til DPWS Scan til USB (valgfri) Filformater JPEG, TIFF, XPS, PDF, Compact PDF, krypteret PDF Scanningsdestinationer (enkelt + gruppe), LDAP-understøttelse Scanningsfunktioner Kommentar (tekst/klokkeslæt/dato) til PDF Op til 400 jobprogrammer Specifikationer for fax Faxstandard Super G3 (valgfri) Faxforsendelse Analogt, i-fax, IP Fax, SIP Fax Faxopløsning Maks.: 600 x 600 dpi (ultrafin) Faxkodning MH, MR, MMH, JBIG Faxmodem Op til 33,6 Kbps Faxdestinationer (enkelt + gruppe) Faxfunktioner Polling Tidsskift PC Fax Modtager til fortrolig boks Modtager til , FTP, SMB Systemspecifikationer Systemhukommelse MB Systemharddisk 60 GB Grænseflade 10-Base-T/100-Base-T/1000-Base-T Ethernet USB 2.0 Automatisk arkføder Op til 100 originaler Papirformat A6-A3+ Banner-papir, maks x 297 mm Brugerdefinerede papirformater Papirvægt g/m² Papir-inputkapacitet Standard: ark Maks.: ark Papir-inputkapacitet Maks.: ark Automatisk dobbeltsideprint A6-A g/m² Efterbehandlingstilstande (ekstraudstyr) Forskudt sortering, gruppering, sortering, hæftning, hulning, midterfalsning, brochure Strømforbrug V / 50/60Hz Under 1,5 kw (system) Systemmål (B x D x H, mm) 640 x 849 x 770 Systemvægt Ca. 99 kg. Systemfunktioner Sikkerhed ISO EAL3 Kontostyring Op til brugerkonti Active Directory-serverunderstøttelse (brugernavn + adgangskode) Adgangsdefinition af brugerfunktioner Biometrisk godkendelse (fingervene scanner) (ekstraudstyr) IC-kortlæser (ekstraudstyr) Software PageScope NetCare PageScope Data Administrator PageScope Box Operator PageScope Workware (prøveversion) Værktøj til direkte udskrivning Print Status Notifier Værktøj til styring af logføring Værktøj til driverpakning Alle specifikationer vedr. papirkapacitet gælder for A4-papir af kvaliteten 80 g/m 2. Alle specifikationer vedr. scannings-, kopierings- eller udskrivningshastigheder gælder for A4-papir, der scannes, kopieres eller udskrives på tværs i multiside-, simplex-funktion. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. Specifikationer kan ændres uden forudgående varsel. Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Trykt i Danmark på klorfrit, bleget papir. Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg Tlf

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501, kontorsystem Alsidigheden selv allround-maskiner til sort-hvid produktion Travle kontormiljøer,

Læs mere

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller

www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller www.konicaminolta.dk Kontorsystem bizhub C450 bizhub C450 med Emperon controller bizhub C450 Kontorsystem Den nye kollega kommer Når den nye kollega starter på jobbet, håber chefen, at han er en hurtig,

Læs mere

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200

Farver til alle. Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200 Farver til alle Kontorsystem bizhub C200 bizhub C200, kontorsystem Enkel, men kvalificeret: farveudskrivning, der er til at betale Flere og flere virksomheder, der længe var af den overbevisning,

Læs mere

bizhub 40P Skabt til produktivitet

bizhub 40P Skabt til produktivitet bizhub 40P Skabt til produktivitet Kontorsystem bizhub 40P bizhub 40P kontorsystem Lille og diskret: stor ydelse Konica Minolta har i den nye bizhub 40P kombineret produktiv udskrivning i sort/hvid med

Læs mere

bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451

bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451 bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451 bizhub C451, kontorsystem Perfekt balance på kontoret Konica Minoltas nye bizhub C451 giver den perfekte balance i farve og sort/hvid

Læs mere

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211, Kontorsystem Omfattende modularitet når virksomheden vokser Konica Minoltas bizhub

Læs mere

bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid

bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid bizhub 601 og bizhub 751 Effektivitet i sort/hvid Kontorsystemer bizhub 601 og 751 bizhub 601 og bizhub 751, kontorsystemer Centrum for produktivitet af større mængder Med bizhub 601 og bizhub 751 lancerer

Læs mere

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f

Konica Minolta 240f. Integreret intelligens. Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f Integreret intelligens Kontorsystem Konica Minolta 240f Konica Minolta 240f, Kontorsystem Intelligent, med professionelt ekstraudstyr som standard Konica Minolta 240f imponerer som

Læs mere

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35

bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35 Satellit eller central multifunktionsprinter den ultimative A4-kommunikator Kontorsystem bizhub C35 bizhub C35, Kontorsystem Ideel til kommunikation overalt Konica Minoltas nye A4 multifunktionsfarveprinter

Læs mere

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h bizhub C20 Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h Kontorsystem bizhub C20 bizhub C20, kontorsystem Allround maskine til farver sort/hvid (A4) og avanceret kontorkommunikation Store virksomheder

Læs mere

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25, kontorsystem Alt-i-én farveenhed for alsidig administration Uanset om der er behov for en løsning til ordrebehandling,

Læs mere

bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorsystemer Ekstra kulør kombineret med sort/hvid innovation

Læs mere

bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorsystemer Professionelle sort/hvid enheder til farve workflows I dag indgår farver

Læs mere

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS, kontorsystemer Overbevisende værdier fra inderst

Læs mere

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat

Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat Hurtige multifunktionsprodukter med maksimal ydelse i bredformat MP W5100/MP W7140 Den perfekte partner til bredformat Du ved, hvad du kræver af en bredformatprinter. Den skal kunne håndtere arbejdsgange

Læs mere

Multifunktionsprintere (A3), farve

Multifunktionsprintere (A3), farve bizhub C654/C754 Multifunktionsprintere (A3), farve Kontorsystemer bizhub C654/C754 bizhub C654/C754, kontorsystemer Morgendagens teknologi møder nutidens brugervenlighed Komfort og praktiske løsninger

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m

Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Digital fuldfarve-mfp er RICOH MP CW2200SP Kopimaskine Printer Scanner RICOH MP CW2200SP A1 S/h 3,2s/m Farve 1,1s/m Opnå hurtigt output med denne nye digitale inkjetmultifunktionsprinter, som sætter nye

Læs mere

bizhub 222/282/362 Kompakt kommunikation i sort/hvid Kontorsystem bizhub 222/282/362

bizhub 222/282/362 Kompakt kommunikation i sort/hvid Kontorsystem bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362 Kompakt kommunikation i sort/hvid Kontorsystem bizhub 222/282/362 bizhub 222/282/362, kontorsystem Kommunikation hele vejen rundt i en effektiv printer og kopimaskine Omfattende udskrivnings-

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min

Pro C5100S/5110S. Kompakte produktionsprintere til light production. Pro C5100S. Pro C5110S. S/h. S/h. s/min. s/min Pro C5100S/5110S Kompakte produktionsprintere til light production Pro C5100S Pro C5110S S/h S/h 65 Farve 80 Farve s/min s/min Høj farveproduktivitet til lave omkostninger I det aktuelle økonomiske klima

Læs mere

d-color MF25 MULTIFUNKTIONELT DIGITALT FARVESYSTEM Multifunktionssystemer central/decentral Office farve-systemer Office farve & sort/hvid printer

d-color MF25 MULTIFUNKTIONELT DIGITALT FARVESYSTEM Multifunktionssystemer central/decentral Office farve-systemer Office farve & sort/hvid printer Multifunktionssystemer central/decentral Office farve-systemer Office farve & sort/hvid printer Ink-jet multifunktionsmaskiner Forbrugsstoffer Office laserfax Kompakt telefax Home & Office Kasseapparater

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Farve-MFP til SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S/h Farve s/min. 55 S/h Farve s/min. MP C6003SP 60 S/h Farve s/min. Optimér produktiviteten

Læs mere

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Fleksibel styring af printere & printjobs Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Strømlinet administration, forøget effektivitet I erhvervslivet

Læs mere

Utrolig alsidighed...

Utrolig alsidighed... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 print kopi scan fax e-mail Utrolig alsidighed... med stærke farver til kontoret WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Én multifunktionsenhed giver dig alle de vigtige funktioner,

Læs mere

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Detaljerede specifikationer CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C40 Colour vist med dobbeltsidet automatisk dokumentfremfører og ekstra modul med to magasiner. OUTPUTHASTIGHED CopyCentre TM C32 Colour Digital

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

B2500-serien sort/hvid MFP

B2500-serien sort/hvid MFP B2500-serien sort/hvid MFP De funktioner, du har brug for. Den professionalisme, du ønsker. B2500 MFP B2520 MFP B2540 MFP En alt-i-en løsning til den mindre virksomhed, som ønsker professionel dokumenthåndtering

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder

(Tilbehør) Ekstra bakke: 530 ark Multifunktionsbakke: 100 ark. Folio. Farve: Ca. 14,0 sekunder, sort/hvid: Ca. 12,0 sekunder OKI MC363dn Kopi Type Stationær computer Skanningsmetode Color CIS Print-teknologi Digital 4 LED fuldfarve elektrofotografisk udskrivningsmetode Kapacitet for input Bakke 1: 250 ark (Tilbehør) Ekstra bakke:

Læs mere

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4

Lys sort, lys lys sort, fotosort, mat sort, cyan, lys cyan, gul, klar magenta, klar lys magenta, orange, grøn, violet 4 SPECIFIKATIONER SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Teknologi Blækteknologi UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Udskrivningsmetode

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

Kraftfulde og kompakte farveløsninger

Kraftfulde og kompakte farveløsninger Kraftfulde og kompakte farveløsninger MP C2050/MP C2550 Omkostningseffektiv farveproduktion til alle kontortyper Kravene til produktion af kontordokumenter bliver stadig højere. Digital distribution, der

Læs mere

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Sort-hvid MFP-serie til A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Printer Kopimaskine Scanner Fax MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP 25 S/h 30 S/h 35 S/h

Læs mere

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000

bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000 Fremtidens teknologi til grafisk produktion Produktionssystem bizhub PRESS C8000 bizhub PRESS C8000, produktionssystem Innovation som ændrer spillets gang Kommercielle trykkerier har

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B

MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Fleksible multikommunikationsplatforme MP 2550/MP 2550B MP 3350/MP 3350B Løsningen på virksomhedens behov for dokumenthåndtering Løsningen på virksomhedens behov for dokumenthåndtering De højtydende Aficio

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

ineo+754 farve 60 sider sort & hvid 75 sider www.develop.dk

ineo+754 farve 60 sider sort & hvid 75 sider www.develop.dk ineo+754 farve 60 sider sort & hvid 75 sider www.develop.dk Individualisering Lettere at bruge og større brugertilfredshed Det siger de alle sammen. Mange producenter hævder, at netop deres udstyr har

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

ineo+654 farve 60 sider sort & hvid 65 sider www.develop.dk

ineo+654 farve 60 sider sort & hvid 65 sider www.develop.dk ineo+654 farve 60 sider sort & hvid 65 sider www.develop.dk Individualisering Lettere at bruge og større brugertilfredshed Det siger de alle sammen. Mange producenter hævder, at netop deres udstyr har

Læs mere

Jeg vil have med personlige services, der gør

Jeg vil have med personlige services, der gør Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier

Læs mere

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Effektiv integreret dokumentbehandling Document capture & distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, Document capture & distribution Strømlinede dokumentworkflows

Læs mere

INNOVER, OPRET, UDSKRIV

INNOVER, OPRET, UDSKRIV SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24", 36" og 44" produktionsprintere INNOVER, OPRET, UDSKRIV CAD-tegninger Reprografier POS-bannere FREMSTILLET TIL PRINT T e k n o l o g i DESIGNET TIL DIT NÆSTE

Læs mere

FORBEDRET bizhub-oplevelse

FORBEDRET bizhub-oplevelse FORBEDRET bizhub-oplevelse Avanceret funktionalitet med i-option Strømlinet brugervenlighed og øget workflow-kapacitet er vigtige parametre, når man driver virksomhed i dag. Og det er lige præcis, hvad

Læs mere

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiér udskriv scan fax e-mail. Produktivitetsfyldt. ydelse.

WorkCentre Pro 265/275. CopyCentre 265/275. WorkCentre 265/275. kopiér udskriv scan fax e-mail. Produktivitetsfyldt. ydelse. CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro kopiér udskriv scan fax e-mail Produktivitetsfyldt ydelse til kontoret CopyCentre WorkCentre WorkCentre Pro Multi-tasking gør det nemt for det travle kontor Perfekt

Læs mere

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Digital sort-hvid multifunktionsprinter MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 S/h s/min. 50 S/h s/min. Innovative løsninger

Læs mere

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen

KONTORAVISEN 1.999,- 22,5 ØRE KOPI PRINT SCAN FRA KUN KR ,- TONERPRIS (FARVE) KUN A4 FARVE NU KUN KR. Læs mere i avisen KONTORAVISEN TIL KONTORER 2017-2018 A4 FARVEMASKINE MED SUPER LAVE TONERPRISER!!! A4 PRODUKTIONSMASKINE (350ci) TONERPRIS (FARVE) KUN 22,5 ØRE (A4 FARVEKOPI/PRINT) LAD OS BEREGNE HVAD DU/I KAN SPARE OM

Læs mere

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN TIL KONTORER / 2015 KONTORAVISEN KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET SE DET STORE UDVALG HER I AVISEN SUPER TILBUD 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000

bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 Ekstraordinær billedbehandling og smartere farveproduktion Produktionssystemer bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000 bizhub PRO C6000 og bizhub PRO C7000, produktionssystemer

Læs mere

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital farve-mfp Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 S/h Farve s/min. 80 S/h Farve s/min. Revolutionér produktionen af farvedokumenter Hvis du vil styrke din

Læs mere

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300

B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE. l B8300 B8000-SERIEN - SORT/HVIDE AFDELINGSPRINTERE l B8300 PRINTEREN TIL STORE AFDELINGER Alsidighed B8300 er en utroligt alsidig printer, med en imponerende Hvor pladsen er trang, kan mindre kontorer med fordel

Læs mere

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER JEG ØNSKER KONTOR LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR- LØSNINGER SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 2 LØSNINGER TIL ALT HVERDAGENS KONTORARBEJDE På trods af de forskellige behov

Læs mere

Din brugermanual KONICA MINOLTA DI1610 http://da.yourpdfguides.com/dref/589785

Din brugermanual KONICA MINOLTA DI1610 http://da.yourpdfguides.com/dref/589785 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i KONICA MINOLTA DI1610 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Konica Minolta 190f. Til almindelige kontorbehov. Kontorsystem Konica Minolta 190f

Konica Minolta 190f. Til almindelige kontorbehov. Kontorsystem Konica Minolta 190f Koica Miolta 190f Til almidelige kotorbehov Kotorsystem Koica Miolta 190f Koica Miolta 190f, kotorsystem Fra grudlæggede smart til ekstra itelliget Koica Miolta 190f har stort set alt, som det lille kotor

Læs mere

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow

Skabt til kontinuerligt arbejdsflow PDS-5000 & PDS-6000 Skabt til kontinuerligt arbejdsflow Dokumentscanning til din virksomhed Hurtig og sikker digital konvertering til scanning og arkivering af store dokumentmængder PDS-5000 & PDS-6000

Læs mere

Her er din nye arkivløsning!

Her er din nye arkivløsning! Her er din nye arkivløsning! Vælg netop dét digitale arkiv, der passer til dine behov. En Plug n Play løsning lige til at gå til! KONICA MINOLTA Archive Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

Brugermenu. Kopiering

Brugermenu. Kopiering Kopiering Kopiering Outputfarve Auto-registrering Sort/hvid Farvet 1 farve Reduktion/forstørrelse Proportional % Individuel X - Y % Auto-centrering Variabel % Faste indstillinger Papirvalg 1- eller 2-sidet

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne

Xerox 4110. Oversigt. nye højder. med optimal. ydeevne Oversigt Nå nye højder med optimal ydeevne Hjælper dig med at optimere dine resultater hver dag En løsning, mange fordele Brug mindre tid på at vente på kopimaskinen, og få mere tid til andre opgaver.

Læs mere

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Farve Multifunktionssystem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Farverig innovation

WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Farve Multifunktionssystem. Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Farverig innovation WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 A3 Farve Multifunktionssystem Xerox WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Farverig innovation WorkCentre 7425 / 7428 / 7435 Multifunktionssystem Innovation, der

Læs mere

Sikkerhedsløsninger. Sharp Security Suite Stærk beskyttelse af dine fortrolige data og informationer

Sikkerhedsløsninger. Sharp Security Suite Stærk beskyttelse af dine fortrolige data og informationer Sikkerhedsløsninger Sharp Security Suite Stærk beskyttelse af dine fortrolige data og informationer SIKKERHEDS- RISICI Forstå hverdagens sikkerhedsrisici Moderne multifunktionssystemer er hurtige, alsidige

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring.

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring. Pcounter Kategori Funktioner Output Management Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring FÅ OVERBLIK MED PROFESSIONEL PRINT- STYRING Som avanceret

Læs mere

WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem. WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve

WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem. WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve WorkCentre 7346 Xerox øger kontorets produktivitet. Nu er det lettere

Læs mere

MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP

MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 S/h 50 s/min. s/min. S/h Innovative løsninger

Læs mere

MP C3002 MP C3502. Digital fuldfarve multifunktionsprinter. Kopimaskine Printer Fax Scanner. 35 S/h. 30 S/h. Aficio MP C3002.

MP C3002 MP C3502. Digital fuldfarve multifunktionsprinter. Kopimaskine Printer Fax Scanner. 35 S/h. 30 S/h. Aficio MP C3002. MP C3002 MP C3502 Digital fuldfarve multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP C3002 Aficio MP C3502 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Perfekte partnere til det travle kontor

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Kom godt i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Web Image Monitor

Brugervejledning. Maskinens egenskaber. Kom godt i gang. Kopimaskine. Fax. Printer. Scanner. Dokumentserver. Web Image Monitor Brugervejledning Maskinens egenskaber Kom godt i gang Kopimaskine Fax Printer Scanner Dokumentserver Web Image Monitor Påfyldning af papir og toner Problemløsning Oplysninger om emner, som ikke er beskrevet

Læs mere

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven.

Kort gennemgang af. CopyCentre/ WorkCentre Pro. Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven. CopyCentre WorkCentre Pro C65/C75/C90 65/75/90 CopyCentre/ WorkCentre Pro Kort gennemgang af Systemet tilbyder nogle særlige fordele, der hjælper dig med at udføre opgaven Indholdsfortegnelse Kopiering

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner

Pcounter. Kategori Funktioner Pcounter Kategori Funktioner User & Cost Management Central bruger- og rettighedsstyring Tildeling af omkostninger og afregning Budget- og kvotestyring Detaljeret print- og omkostningsrapportering Brugertilpasset

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv workflow-styring når det er bedst Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Drift af printproduktionen med automatiseret

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

Multifunktionel storformatprinter

Multifunktionel storformatprinter Multifunktionel storformatprinter KIP 700m KIP 7100 KIP 700m KIP 7100 Kraftfulde, kompakte og intelligente storformatprintere til en rimelig pris KIP 700m og KIP 7100 er alsidige multifunktionelle storformatsprintere

Læs mere

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Vejledning til tekniske specifikationer Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Vejledning til tekniske specifikationer Copyright og licens Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Reproduktion, tilpasning eller oversættelse er, uden forudgående

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Kort funktionsoversigt M575

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Kort funktionsoversigt M575 LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP Kort funktionsoversigt M575 Udskrivning af et lagret job Brug følgende fremgangsmåde til at udskrive et job, der er lagret i produkthukommelsen. 1. På startskærmbilledet

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service

Home Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0. Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service Home Smart GARANTI Få 3 års garanti. 1. år on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM GIVER FLEKSIBILITET TIL HJEMMEKONTORET. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

SIKKERHED UDEN KOMPROMISER

SIKKERHED UDEN KOMPROMISER SIKKERHED UDEN KOMPROMISER Konica Minoltas sikkerhedsstandarder DOKUMENT SIKKERHED BRANCHEFØRENDE SIKKERHED SOM STANDARD I den digitale tidsalder har vi oplevet den globale kommunikations enorme vækst

Læs mere

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG TIL KONTORER / 2014 KONTORAVISEN SPÆNDENDE ER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! P-C2660 MFP A4 farve multimaskine med kopi, print, scan, fax* SE DET STORE UDVALG 206CI A3 farve multimaskine med kopi, print,

Læs mere

15.995,- KONTORAVISEN 2.995,- 22,5 ØRE A3 FARVE MULTIMASKINER HELT NY A4 FARVE MASKINE NYHED! HER OG NU TILBUD! NYHED!

15.995,- KONTORAVISEN 2.995,- 22,5 ØRE A3 FARVE MULTIMASKINER HELT NY A4 FARVE MASKINE NYHED! HER OG NU TILBUD! NYHED! KONTORAVISEN TIL KONTORER 2016 A4 FARVEMASKINE MED MEGET LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER FARVE KOPI/PRINT PRIS FRA KUN 22,5 ØRE HELT NY A4 FARVE MASKINE A4 FARVE MULTIMASKINE KOPI - PRINT - SCAN - FAX NU KUN FRA

Læs mere

Enestående all round grafisk printer til kontoret

Enestående all round grafisk printer til kontoret magicolor 7450 Enestående all round grafisk printer til kontoret REVOLUTION I FARVEPRINT www.konicaminolta.dk/printer The essentials of imaging Enestående all round grafisk printer til kontoret Hvis du

Læs mere

15.995,- Kontoravisen 2.995,- A3 Farve. A4 farve. A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger. Multimaskiner.

15.995,- Kontoravisen 2.995,- A3 Farve. A4 farve. A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger. Multimaskiner. Kontoravisen Til kontorer 2016 A4 farvemaskine med meget lave driftsomkostninger FARVE KOPI/PRINT pris fra kun 22,5 ØRE HELT NY A4 FARVE MASKINE A4 farve multimaskine Kopi - print - scan - FAX Nu kun fra

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning MFC-8220 Windows Vista / 7 Installationsvejledning Før du kan bruge maskinen, skal du sætte hardwaren op og installere driveren. Læs Hurtiginstallationsvejledningen og denne Windows Vista / 7 Installationsvejledning

Læs mere

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter Farver på kontoret Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter C O L O U R FARVER PÅ KONTORET Intelligente farver giver dig et forspring Farver gør indtryk Uanset hvor dine forretninger bringer

Læs mere

UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG

UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE TIL KONTORBRUG KLARTIL BRUG EFTERÅR 2008 UDVALGET AFEPSON KONTORLØSNINGER. HURTIGE,ALSIDIGE PRINTEREOGALL- IN-ONEPRINTERE, DERNEMTPASSER TILDITKONTOR UDVALG AF EPSON INKJETPRINTERE

Læs mere