bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353"

Transkript

1 bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Kontorsystemer bizhub C253 og bizhub C353

2 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombination af teknologi, funktionalitet og anvendelsesmuligheder En effektiv kontorkommunikation handler om at få tingene gjort uden problemer eller forsinkelser. Produktivitet er afgørende, men det er også afgørende at holde omkostningerne nede og at have tid til vigtigere opgaver end udskrivning og kopiering. Med bizhub C253 og bizhub C353 præsenterer Konica Minolta to yderst modulære farve- og sort/hvid-multifunktionsenheder til travle arbejdsgrupper og afdelinger. Begge kan let tilpasses til at opfylde ethvert moderne kontors specifikke krav. Muligheden for individuelle kombinationer af innovativ teknologi, omfattende funktionalitet og et væld af avancerede anvendelsesmuligheder gør, at bizhub C253 og C353 kan tilpasses næsten enhver kommunikationsløsning til alle formål, som et travlt team eller arbejdsgruppe måtte have brug for. Avancerede funktioner til udskrivning, scanning, bruger- Med identiske sort/hvid- og farvehastigheder på Innovative sikkerhedsfunktioner, inklusive godkendelse via boks og andre netværksfunktioner effektiviserer de daglige kontoropgaver, sparer tid og forbedrer den samlede effektivitet hos den enkelte bruger. Takket være Konica Minoltas seneste version af Simitri HD-polymeriseret toner yder bizhub C253 og C353 en imponerende udskriftskvalitet. Funktionen til 50 % tonerbesparelse gør det samtidigt muligt at være økonomisk og forbedrer i høj grad omkostningseffektiviteten. henholdsvis 25 og 35 sider i minuttet er deres ydeevne lige så imponerende som en farveproduktionsenhed og lige så alsidig som en sort/hvid-multifunktionsenhed. For at kombinere den bedste billedkvalitet med total pålidelighed har Konica Minolta integreret en serie banebrydende teknologier såsom tandemmotoren og fire individuelle laserenheder med dobbelt stråle. en fingerblodåre, sikrer vigtige oplysninger. Og en bred række softwareværktøjer og hjælpeprogrammer gør en omfattende enhedsstyring til en let opgave. Med denne alsidighed, fleksibilitet og effektivitet kommer den utroligt konkurrencedygtige pris på bizhub C253/C353 næsten som en overraskelse, men vil uden tvivl blive budt velkommen af ethvert team, arbejdsgruppe eller kontor, der ønsker at spare! Valgmuligheder til arbejdsgange USB Lokalt/netværk PCL/PS Farve, sort-hvid Kopiering Farve, sort-hvid Udskrivning Genudskrivning Deling, boks til boks Distribution Boks Scanning Fax TWAIN-netværk Scan til SMB Scan til Scan til FTP IP-fax i-fax Scan til boks/personlig boks Pc-fax Scan til USB SIP-fax Super G3-fax

3 Simitri HD polymeriseret toner Almindelig toner Kombinerede teknologier. Avanceret modularitet. I bizhub C253 og C353 er adskillige banebrydende teknologier blevet kombineret til en teknisk overlegen kommunikationsløsning til alle formål, som står for reducerede jobtider, øget effektivitet og en uovertruffen pålidelighed. Særligt interessant er den alsidige valgfri efterbehandler, der integrerer en vifte af Konica Minoltas egne teknologier, hvilket gør den ekstremt kompakt og alligevel yderst modulær. Ved at forstærke og forbedre bizhub C253/C353 s ydeevne giver denne modularitet mulighed for tilpassede konfigurationer, der opfylder selv de mest varierede krav på perfekt vis. Alsidige efterbehandlingsmuligheder Efterbehandling på en multifunktionel farve- og sort/hvid-enhed har aldrig været så fleksibel! Den valgfri efterbehandler til bizhub C253/353 er utroligt kompakt og bliver næsten fuldstændigt integreret i enheden, så den synes af meget lidt. Og den imponerer med uovertruffen modularitet: Opgraderinger til efterbehandlerens funktioner til hæftning og forskudt sortering inkluderer en hulningsenhed, en brochurefunktion til at fremstille midterfalsede og foldede brochurer eller en postkasseenhed, der gør det muligt at sortere output f.eks. efter forskellige afdelinger eller at skelne mellem udskrifter, kopier og indgående faxmeddelelser. Med alt fra automatisk brochureproduktion og oprettelsen af hæftede og hullede rapporter til udskrivning af bannere i overstørrelse er bizhub C253/353 s alsidige funktioner til dokumentproduktion yderst imponerende og helt unikke i deres klasse. Til de mindre komplicerede behov kan en jobsorteringsbakke være et velkomment alternativ til at sortere f.eks. udskrifter fra faxdokumenter. Konfigurationer Emperon TM -controller I hjertet af systemarkitekturen i bizhub C253/353 sikrer en Emperon TM -arkitekturcontroller af den nyeste generation en problemfri integration i ethvert kontornetværk. Emperon TM tilbyder understøttelse af Windows, Mac, UNIX, Linux og Citrix, hvilket gør begge enheder kompatible med stort set alle infrastrukturer. Og med den universelle drivergrænseflade til både PCL og PostScript står Emperon TM også for større anvendelighed og brugervenlighed. Simitri HD polymeriseret toner Konica Minoltas unikke Simitri HD-toner indeholder mikroskopiske ensartede tonerpartikler, der giver en enestående billedkvalitet. Både sort/hvid- og farvedokumenter står med knivskarp tekst og de tyndeste streger såvel som en yderst holdbar udskriftskvalitet. En innovativ kantforstærkningsfunktion understøtter yderligere den fremragende udskriftskvalitet i bizhub C253/353 og forbedrer i særlig grad gengivelsen af udtonet tekst, tynde streger og meget små tegn. Og for at muliggøre en økonomisk udskrivning af f.eks. eksempler eller dokumentkladder indeholder begge systemer en smart funktion til en tonerbesparelse på 50 %, der i høj grad øger omkostningseffektiviteten.

4 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombinerede funktionaliteter forbedrer kommunikationen Den effektive og strømlinede ydeevne på et kontor er i høj grad afhængig af, hvilken teknisk og funktionel understøttelse der er tilgængelig. bizhub C253 og C353 opfylder de fleste behov og ønsker om en stærk multifunktionsenhed til kontoret. Med omfattende funktioner til scanner, fax, boks, printer og kopiering gør de procedurer og arbejdsgange hurtigere og forbedrer kontorets samlede produktivitet. Denne rige kombination af funktionaliteter er en effektiv hjælp til at reducere de løbende omkostninger på ethvert kontor. Avanceret scanning Travle kontorer er i dag afhængige af omfattende scanningsfunktionalitet til at effektivisere formidlingen og delingen af oplysninger. Med bizhub C253 og C353 er det endda muligt at scanne til e mail, FTP, SMB og brugerboks i scanningsformater, der inkluderer flersiders PDF og XPF, JPG og TIFF. Derudover reducerer Konica Minoltas ultrakompakte pdf-funktion væsentligt størrelsen på store filer før forsendelse ideelt til intern og ekstern kommunikation og hurtig deling af dokumenter. Fleksibel fax Funktionerne til faxkommunikation på bizhub C253 og C353 er imponerende: Dette inkluderer Digital fax og Digital lagring med mulighed for videresendelse som , gem til boks og gem til pc. Internet Fax giver mulighed for at sende og modtage faxdata som vedhæftede filer i . IP Fax lader brugere sende fax i farver til andre bizhub-enheder på intranettet. Forskellige sikkerhedsfunktioner gør fortrolig faxkommunikation pålideligt sikker. Og hvis der måtte være behov for det, kan begge enheder blive opgraderet med en traditionel faxenhed, så det bliver muligt at sende og modtage papiroriginaler.

5 Imponerende boksfunktionalitet Konica Minoltas unikke Brugerboks-metode gør lagringen og administrationen af oplysninger på bizhub C253/353 s interne harddisk virkelig effektiv. Der kan oprettes op til brugerbokse med fleksible adgangsrettigheder samt bokse, der er defineret som offentlige, til gruppebrug eller som private, hvortil der let tildeles de nødvendige adgangskoder. Derudover muliggør PageScope Box Operator direkte adgang til og overførsel af de lagrede data til pc'en samtidig med, at visning af flere filer på samme tid giver mulighed for hurtige søgninger via miniaturebilleder, hvilket hjælper brugere til at finde de ønskede filer hurtigere og lettere. Produktionsudskrivning Travle kontorer er nødt til at eliminere forsinkelser, hvor det er muligt. Med bizhub C253/353 s omfattende udskrivningsfunktionalitet, er ventetiden ved printeren blot et minde. Deres effektivitet begynder med omfattende funktioner til papirhåndtering, inklusive op til 5 papirkilder og behandlingen af tunge medier. En nyudviklet duplexmekanisme med et unikt tilbageførselsrullesystem opnår 100 % duplexfremstilling, hvilket gør det hurtigere at producere lange dobbeltsidede udskrifter. Den smarte funktion til bannerudskrivning gør det let at fremstille præsentationsmaterialer formater i overstørrelse på op til 1,2 meter i længde kan let fremstilles. Forbedret farvebehandling Emperon-controlleren inkluderer en yderst effektiv automatiseret farvestyring til rutineopgaver. Takket være understøttelsen af ICC-profiler, er det let at overføre ICC-profiler og benytte disse dette effektiviserer farvegengivelsen og sikrer et mere præcist farveoutput. Og for at få endnu mere alsidighed og ydeevne stiller den valgfri IC-409 Fiery-controller en række fleksible farvestyringsværktøjer til rådighed, der giver den professionelle bruger rig mulighed for udfoldelse af sin kreativitet med løfte om individuelle resultater. Omkostningseffektiv automatisering Med en særlig sort/hvid-funktion kan bizhub C253/353 stadig fungere, selv om farvetoneren er løbet tør. Dette er blot et aspekt af deres attraktive økonomiske ydeevne, der understøttes af en høj grad af automatisering: Automatisk farvegenkendelse sikrer, at der kun udskrives farve, hvor det er relevant. Automatisk papirvalg undgår udskrivning i forkert format samtidig med, at den automatiske papir-rotation sikrer, at jobproduktionen kan fortsætte, selv om den nødvendige størrelse ikke længere er tilgængelig i den rigtige papirretning. En nyhed i begge enheder er den yderst praktiske funktionalitet til direkte USB-scanning og -udskrivning, der gør det muligt for brugerne at springe programsoftwaren over: Med bizhub C253/353 er det muligt at scanne papiroriginaler direkte til en USBstick, og det er på samme måde muligt at udskrive direkte fra USB-sticken. Denne funktion er yderst praktisk, f.eks. til at indsamle oplysninger under besøg, møder osv. og kun udskrive materialet, hvis og når der er behov for det. Efterbehandlingsmuligheder hæftning i hjørne 2-punkts hæftning duplex kombineret mixplex/ arkfødning, rapport brochure forskudt sortering blandede medier bannerudskrivning

6 bizhub C253 og bizhub C353, kontorsystem Kombinerede programmer for en effektiv administration. Kompetent administration og omfattende sikkerhed er begge afgørende for at sikre den problemfri drift af travle kontorer. Med PageScope-softwareværktøjer og -hjælpeprogrammer tilbyder Konica Minolta en komplet administrations-softwarepakke, der i høj grad værdsættes som en værdifuld støtte til administratorens komplicerede opgave. Og brugere af bizhub C253/353 behøver aldrig bekymre sig om deres vigtige data: Omfanget af Konica Minoltas sikkerhedsstandarder er berømte. Begge enheder opfylder de fælles kriterier og er certificeret til ISO EAL3. Afgørende sikkerhed bizhub C253 og C353 leveres med omfattende sikkerhedsfunktionalitet alt sammen som standard, da Konica Minolta er bevidst om vigtigheden af at beskytte kundedata og -oplysninger! Konica Minolta har integreret teknologien til en innovativ biometrisk godkendelsesfunktion i bizhub C253/C353: Fingerblodåregodkendelse fungerer med billeder af fingerblodåremøsntre, der er taget via en scanning af fingerblodåremønstre denne metode er meget sikker, da den er stort set umulig at forfalske! Og da det ikke længere er nødvendigt for brugerne at huske adgangskoderne, er denne biometriske kontrol ekstremt hurtig og praktisk. Alternativt er godkendelse via kontaktfri-ic-kort også en mulighed. Andre vigtige sikkerhedsfunktioner inkluderer sikker udskrivning, der sørger for, at et udskrivningsjob først behandles, når brugeren har angivet sin personlige adgangskode direkte på bizhub C253/C353 med denne funktion vil der ikke længere være risiko for, at fortrolige dokumenter ligger og flyder! Pdf-kryptering forhindrer uautoriserede ændringer af pdf-data. Med krypteret kommunikation (SSL) er fortrolige data ubrugelige, hvis de indfanges under forsendelsen. Kryptering er også tilgængelig til at sikre datalagringen på den interne systemharddisk.

7 Administratorkompetence Den omfattende PageScope-programpakke af administratorværktøjer er en hjælp til automatiseringen af opsætningsprocedurer og effektiviserer netværksintegrationen og giver pålidelig statusovervågning samt effektiv enhedsstyring. Ved at give mulighed for hurtig adgang og nem overvågning af individuelle eller alle enheder på netværket tilfredsstiller PageScope Netcare de vigtigste administratorbehov. Automatiske -meddelelser oplyser brugere om status på hver enkelt enhed, så eventuelle problemer kan blive håndteret øjeblikkeligt, og oppetiden af alt overvåget udstyr maksimeres. Omfattende konto- og datastyring kan være en større udfordring dog ikke med PageScope Data Administrator! Den gør integrationen af nyt udstyr i eksisterende arbejdsgange og programmeringen af adresser nem og enkel. Godkendelses- og kontodata kan være individuelt programmeret per bruger, inklusive begrænsede adgangsrettigheder til bestemte funktioner såsom farveudskrivning. Dermed er Data Administrator også med til at begrænse omkostningerne og kontrollere outputmængderne. Konica Minoltas anerkendte fjerndiagnosticeringssystem sikrer proaktiv og yderst fleksibel tjenestesupport. CS Remote Care sørger for, at output-enheder kører uden problemer, minimerer afbrydelser og maksimerer systemtilgængeligheden. Alle relevante systemdata overføres direkte til Konica Minolta-service i en automatiseret proces, der aldrig kræver indblanding af brugeren. Der er ingen tvivl om, at bizhub C253 og C353 er yderst kvalificerede til at håndtere alle kommunikationsopgaver, der kan opstå i et travlt kontor. I disse modeller har Konica Minolta kombineret en høj grad af alsidighed, fleksibilitet og effektivitet og stadigvæk fokuseret på den overordnede omkostningseffektivitet. Understøttelse af Windows Vista Inkluderer den lette installation via DPWS (Device Profile for Web Services) samt direkte scanning og udskrivning af XPS-filer.

8 Fokus på bizhub C253 og bizhub C353 bizhub C253 og bizhub C353 Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Egenskaber: PK-501 Hulleenhed -4 huller Nyt universelt design, der taler for sig selv Ny generation af EmperonTM-controller: 1 GHz CPU, CPSI 3016 og understøttelse af PDF 1.6, ICC-profilunderstøttelse Simitri HD: Understøtter en lavere smeltetemperatur, højere mediefleksibilitet, bedre falsningsholdbarhed og en højere farveholdbarhed FS-609 Brochureefterbehandler -A5 - A3 -folde -hæfte -midthæfte -brochurefunktion -output 1000 ark Farveberøringsskærm: 8,5 tommer farvedisplay, der kan vippes og drejes. Giver en let navigering og en enkel brugergrænseflade til kopiering USB-medieunderstøttelse: Til direkte udskrivning fra og direkte scanning til et USB-medie SD-505 Fals og ryghæfter - Folder og 2 punkts hæfter Meget alsidig efterbehandling: Kompakt, indbygget hæfter til efterbehandling med alsidige valgmuligheder for brochure- og postkasseoutput Højere papirkapacitet: Standardpapirkapacitet på MT-502 Mailbin - 4 bakker med 125 ark i hver ark, der kan opgraderes til ark. 256 g/m 2 fra alle bakker og duplex. 271 g/m 2 fra manuelt bypass Fuld understøttelse af sort/hvid: Fuld funktionalitet til sort/hvid kopiering og udskrivning. Sort/hvid-kopiering og -udskrivning med tomme farvetonere Biometrisk godkendelse: Høj sikkerhed og praktisk godkendelse via en fingerblodårescanner FS-519 Efterbehandler indb. - Op til 1200 ark - Hjørne og 2 punkts hæfte - Hæfter 50 ark JS-505 Jobsortering IC-kortlæser: Kontaktfri MIFARE- og LEGIC IC-kortlæser til alternativ brugergodkendelse Ny PageScope WebConnection: Nyt design inkluderer funktionalitet til fuld brugerboks, direkte udskrivning og jobspooler Udvidet sikkerhedsfunktionalitet: Fuld understøttelse af IPsec, S/MIME- -kryptering og krypteret pdf- scanning/udskrivning og AES-256 bit krypteret udskrivning Ny brugerboks: Offentlige, personlige og gruppebrugerbokse understøtter miniaturevisning via en MFP-visning Ny printerdriver: Identiske grænseflader til PCL og PS-driveren. Separat driver til Pc-fax. Ny funktionalitet OT-602 Ekstra udfaldsbakke - 3. udfaldsbakke bizhub C253 og C353 Grundlæggende system 25/35 sider/min. sort/hvid 25/35 sider/min. farve Duplexenhed 1 GHz/64 bit Emperon-controler PCL6c/PostScript MB ram, 60 GB harddisk Boks funktion Scan til , FTP, SMB, boks, I-fax A6-A3+, 256 gram fra alle kassetter incl. duplex 271 gram fra manuel indføring. Papirkapacitet: 2x500 og 150 ark i manuel ind-føringsbakken. PK-510 Hulleenhed - 4 huller PC-405 Systembord (2500 ark)

9 ML-501 Interface - Andet faxkort FK-502 Faxkort 2. DF-611 Automatisk duplex feeder OC-507 Originallåg WT-502 Arbejdsbord - Placering af godkendelsesenhed 1. AU-101 Biometrisk godkendelse - Fingervenescanner AU-201 IC-kortgodkendelse MK-711 Interface - ML FK EK AU AU-201 EK-603 USB-vært - AU AU-202 SA-501 Scanningsaccelerator VI-504 Interfacesæt IC-409 IC-409 Fiery-controller SC-503 Sikkerhedschip - Datakryptering af MFP hukommelse/harddisk PC-204 PC-104 CD-26 Systembord Systembord Underskab (2 x 500 ark) (1 x 500 ark)

10 Fokus på bizhub C253 og bizhub C353 Bruger Fuld kontorfunktionalitet kopimaskine, printer, scanner, fax og boks i én enhed Personlig beskyttet brugerboks til arkivering af kopierings-, udskrivnings-, scanner- og faxjob til genudskrivning og formidling Kombineret kommunikation for scanner og fax i et display PageScope WebConnection som browserbaseret grænseflade til brugerboks og maskinstatus Tovejs-printerdriver med oplysninger om papirtyper og kapaciteter Indkøbschef Op til brugerkonti til volumensporing og funktionsbegrænsninger Fuld hukommelse, HDD- og printcontroller er standard Digital scanner- og faxkommunikation sparer printer- og telefonudgifter Sort/hvid og fuld farve i én enhed understøtter en yderst attraktiv klik-pris Tonersparetilstand for op til 50 % mindre tonerforbrug It-chef WHQL-certificeret Windows-driver Fuld understøttelse af XPS og Windows VISTA DPWS Understøttelse af Macintosh-, Unix/Linux- og Citrix-miljøer Windows Active Directory-understøttelse til brugeradministration ISO certificeret sikkerhed til understøttelse af IPsec og IPv6, SSL-kommunikation og almindelig firewall

11 Specifikationsoversigt bizhub C253 og bizhub C353: Mange kombinationer = skræddersyede løsninger Med bizhub C253 og bizhub C353 præsenterer Konica Minolta to yderst modulære farveog sort/hvid-multifunktionsenheder til travle arbejdsgrupper og afdelinger. Begge kan let tilpasses til at opfylde ethvert moderne kontors specifikke krav. Muligheden for individuelle kombinationer af innovativ teknologi, omfattende funktionalitet og et væld af avancerede anvendelsesmuligheder gør, at bizhub C253 og C353 kan tilpasses næsten enhver kommunikationsløsning til alle formål, som et travlt team eller arbejdsgruppe måtte have brug for.

12 Tekniske specifikationer Specifikationer for kopimaskine Kopisystem Elektrostatisk laserkopiering, Tandem, indirekte Tonersystem Simitri HD-polymeriseret toner Kopi/printhastighed A4 Farve og sort/hvid op til 25 kopier/min. (bizhub C253) Farve og sort/hvid op til 35 kopier/min. (bizhub C353) Kopi/printhastighed A3 Farve og sort/hvid op til 12,5 kopier/min. (bizhub C253) Farve og sort/hvid op til 17,7 kopier/min. (bizhub C353) Første kopi/print (A4) Farve 11,7 sek. og sort/hvid 7,7 sek. (bizhub C253) Farve 8,5 sek. og sort/hvid 5,9 sek. (bizhub C353) Opvarmningstid Ca. 80 sek. (bizhub C253) Ca. 75 sek. (bizhub C353) Kopiopløsning 600 x 600 dpi Gråtoner 256 gradationer Multikopiering 1 999, afbrydelsestilstand Originalt format A5 A3 Zoom % på 0,1 % trin, Autozoomning Kopieringsfunktioner Kapitel, omslag og sideindsættelse,korrekturkopi, justeringstestprint, digital grafik, genkald af job, lagring af jobindstillinger, plakatfunktion, overlejring, stempling, kopibeskyttelse Specifikationer for printer Printopløsning Svarende til x 600 dpi Controller CPU PowerPC 1 GHz, 64 BIT Sidebeskrivelsessprog PCL 6c (PCL 5c + XL3.0), PostScript 3 Operativsystemer Windows 2000/XP/XP64 BIT Windows VISTA 32/64 BIT Windows VISTA DPWS-understøttelse Server 2000/2003/2003 x64 Macintosh 9.x/10.x Unix/Linux/Citrix Printfunktioner Direkte print af PCL-, PS-, TIFF-, XPS, PDFog krypterede PDF-filer Print fra USB-hukommelse (valgfri) Mixmedia og Mixplex Easy Set -jobprogrammering Overlejring, vandmærke, kopibeskyttelse, toner besparelses funktion Specifikationer for scanner Scanningshastighed Farve op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) Sort/hvid op til 70 originaler/min. (300 dpi via DF) Scanningsopløsning Maks.: 600 x 600 dpi Scanningsfunktioner TWAIN-scanning i netværk Scan til Scan til FTP Scan til SMB Scan til boks Scan til DPWS Scan til USB (valgfri) Filformater JPEG, TIFF, XPS, PDF, Compact PDF, krypteret PDF Scanningsdestinationer (enkelt + gruppe), LDAP-understøttelse Scanningsfunktioner Kommentar (tekst/klokkeslæt/dato) til PDF Op til 400 jobprogrammer Specifikationer for fax Faxstandard Super G3 (valgfri) Faxforsendelse Analogt, i-fax, IP Fax, SIP Fax Faxopløsning Maks.: 600 x 600 dpi (ultrafin) Faxkodning MH, MR, MMH, JBIG Faxmodem Op til 33,6 Kbps Faxdestinationer (enkelt + gruppe) Faxfunktioner Polling Tidsskift PC Fax Modtager til fortrolig boks Modtager til , FTP, SMB Systemspecifikationer Systemhukommelse MB Systemharddisk 60 GB Grænseflade 10-Base-T/100-Base-T/1000-Base-T Ethernet USB 2.0 Automatisk arkføder Op til 100 originaler Papirformat A6-A3+ Banner-papir, maks x 297 mm Brugerdefinerede papirformater Papirvægt g/m² Papir-inputkapacitet Standard: ark Maks.: ark Papir-inputkapacitet Maks.: ark Automatisk dobbeltsideprint A6-A g/m² Efterbehandlingstilstande (ekstraudstyr) Forskudt sortering, gruppering, sortering, hæftning, hulning, midterfalsning, brochure Strømforbrug V / 50/60Hz Under 1,5 kw (system) Systemmål (B x D x H, mm) 640 x 849 x 770 Systemvægt Ca. 99 kg. Systemfunktioner Sikkerhed ISO EAL3 Kontostyring Op til brugerkonti Active Directory-serverunderstøttelse (brugernavn + adgangskode) Adgangsdefinition af brugerfunktioner Biometrisk godkendelse (fingervene scanner) (ekstraudstyr) IC-kortlæser (ekstraudstyr) Software PageScope NetCare PageScope Data Administrator PageScope Box Operator PageScope Workware (prøveversion) Værktøj til direkte udskrivning Print Status Notifier Værktøj til styring af logføring Værktøj til driverpakning Alle specifikationer vedr. papirkapacitet gælder for A4-papir af kvaliteten 80 g/m 2. Alle specifikationer vedr. scannings-, kopierings- eller udskrivningshastigheder gælder for A4-papir, der scannes, kopieres eller udskrives på tværs i multiside-, simplex-funktion. Nogle af produktillustrationerne viser systemerne med ekstraudstyr. Konica Minolta garanterer ikke, at de anførte priser eller specifikationer er fejlfri. Specifikationer kan ændres uden forudgående varsel. Microsoft, Windows og Windows-logoet er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. Alle andre mærke- og produktnavne kan være registrerede varemærker eller varemærker tilhørende deres respektive ejere og anerkendes hermed. Trykt i Danmark på klorfrit, bleget papir. Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg Tlf

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P

bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P Udskrivning i sort/hvid og farve i overlegen stil Kontorsystem bizhub C353P bizhub C353P, kontorsystem Avanceret teknologi, mere brugervenlighed Når der er travlt på kontoret og i afdelingen

Læs mere

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501

bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501 Udstyret til virksomhedens sort-hvide arbejdsprocesser Kontorsystem bizhub 421/501 bizhub 421/501, kontorsystem Alsidigheden selv allround-maskiner til sort-hvid produktion Travle kontormiljøer,

Læs mere

bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451

bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451 bizhub C451 Perfekt balance i farver eller s/h Kontorsystemer bizhub C451 bizhub C451, kontorsystem Perfekt balance på kontoret Konica Minoltas nye bizhub C451 giver den perfekte balance i farve og sort/hvid

Læs mere

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211

bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211 Perfekt til stigende behov Kontorsystemer bizhub 163 og bizhub 211 bizhub 163 og bizhub 211, Kontorsystem Omfattende modularitet når virksomheden vokser Konica Minoltas bizhub

Læs mere

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h

Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h bizhub C20 Den kompakte kommunikations ekvilibrist til farver og s/h Kontorsystem bizhub C20 bizhub C20, kontorsystem Allround maskine til farver sort/hvid (A4) og avanceret kontorkommunikation Store virksomheder

Læs mere

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25

bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25 A4-administrator i farve og sort/hvid Kontorsystem bizhub C25 bizhub C25, kontorsystem Alt-i-én farveenhed for alsidig administration Uanset om der er behov for en løsning til ordrebehandling,

Læs mere

bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360

bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360 bizhub C220, C280 og C360 Innovative kontorsystemer i sort/hvid med ekstra kulør Kontorsystemer bizhub C220/C280/C360 bizhub C220/C280/C360, kontorsystemer Ekstra kulør kombineret med sort/hvid innovation

Læs mere

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS

bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 bizhub C652DS Kort og godt overbevisende Kontorsystemer bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS bizhub C452/C552/C652 og bizhub C652DS, kontorsystemer Overbevisende værdier fra inderst

Læs mere

bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423

bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423 Professionelle arbejdsgange Kontorsystemer bizhub 223/283/363/423 bizhub 223/283/363/423, kontorsystemer Professionelle sort/hvid enheder til farve workflows I dag indgår farver

Læs mere

Multifunktionsprintere (A3), farve

Multifunktionsprintere (A3), farve bizhub C654/C754 Multifunktionsprintere (A3), farve Kontorsystemer bizhub C654/C754 bizhub C654/C754, kontorsystemer Morgendagens teknologi møder nutidens brugervenlighed Komfort og praktiske løsninger

Læs mere

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN

SP 8300DN. Sort-hvid A3-laserprinter. Printer. 50 S/h s/min. SP 8300DN SP 8300DN Sort-hvid A3-laserprinter Printer SP 8300DN 50 S/h s/min. Højtydende og driftsikker s/h-laserprinter Laserprinteren SP 8300DN leverer en stærk kombination af høj hastighed, alsidighed og driftsikkerhed.

Læs mere

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15, 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Prisliste på printere og multifunktionsprintere for Nyborg Kommune Bemærk, at det er muligt at tilkøbe ekstraudstyr til de enkelte modeller SKI 50.10 Kopi og Print aftalen er gældende fra den 1. maj 2015

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Professionelle farver.

Professionelle farver. printer-kopimaskine Stærk ydelse. Professionelle farver. Fleksibel interface til enhed! Stor pegeskærm i fuld farve er let at anvende og enkel at programmere. Tilpas tastaturet med de funktioner, du bruger

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP

MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Farve-MFP til SRA3 MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP MP C6003SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C4503(A)SP MP C5503(A)SP 45 S/h Farve s/min. 55 S/h Farve s/min. MP C6003SP 60 S/h Farve s/min. Optimér produktiviteten

Læs mere

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite

Fleksibel styring af printere & printjobs. Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Fleksibel styring af printere & printjobs Applikationer PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Strømlinet administration, forøget effektivitet I erhvervslivet

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

MP C3003SP MP C3503SP

MP C3003SP MP C3503SP Farve-MFP til SRA3 MP C3003SP MP C3503SP Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C3003SP MP C3503SP 30 S/h Farve s/min. 35 S/h Farve s/min. Sæt turbo på dokumenthåndteringen Med Ricohs multifunktionsprintere

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

ineo+654 farve 60 sider sort & hvid 65 sider www.develop.dk

ineo+654 farve 60 sider sort & hvid 65 sider www.develop.dk ineo+654 farve 60 sider sort & hvid 65 sider www.develop.dk Individualisering Lettere at bruge og større brugertilfredshed Det siger de alle sammen. Mange producenter hævder, at netop deres udstyr har

Læs mere

Personlige kopimaskiner 2005/2006

Personlige kopimaskiner 2005/2006 Personlige kopimaskiner 2005/2006 Symbolforklaring Digitale personlige kopimaskiner AXIS NETVÆRKSPRINTADAPTER Giver mulighed for at sætte en printer i netværk, så den kan benyttes af flere brugere. ENERGY

Læs mere

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne.

Lexmark X-serien. Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! We make printing easy. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider kræves der stor indsats at få adgang til værdierne. Sommetider ikke. Lexmark X-serien Enestående kopier ved blot et tryk på skærmen! Hvordan vælger du den bedste multifunktionsløsning til din

Læs mere

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Digital farve-mfp Kopimaskine Printer Fax Scanner MP C6502SP MP C8002SP 65 S/h Farve s/min. 80 S/h Farve s/min. Revolutionér produktionen af farvedokumenter Hvis du vil styrke din

Læs mere

Jeg vil have med personlige services, der gør

Jeg vil have med personlige services, der gør Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier

Læs mere

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN

PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN PRISVENLIGT KVALITETSPRINT TIL VIRKSOMHEDEN 315-025 www.brother.dk Printløsninger til din virksomhed De udvidede modeller er kompatibel med en række professionelle løsninger, som kan hjælpe dig med at

Læs mere

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Effektiv integreret dokumentbehandling Document capture & distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, Document capture & distribution Strømlinede dokumentworkflows

Læs mere

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Digital sort-hvid multifunktionsprinter MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 S/h s/min. 50 S/h s/min. Innovative løsninger

Læs mere

INNOVER, OPRET, UDSKRIV

INNOVER, OPRET, UDSKRIV SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24", 36" og 44" produktionsprintere INNOVER, OPRET, UDSKRIV CAD-tegninger Reprografier POS-bannere FREMSTILLET TIL PRINT T e k n o l o g i DESIGNET TIL DIT NÆSTE

Læs mere

Konica Minolta 190f. Til almindelige kontorbehov. Kontorsystem Konica Minolta 190f

Konica Minolta 190f. Til almindelige kontorbehov. Kontorsystem Konica Minolta 190f Koica Miolta 190f Til almidelige kotorbehov Kotorsystem Koica Miolta 190f Koica Miolta 190f, kotorsystem Fra grudlæggede smart til ekstra itelliget Koica Miolta 190f har stort set alt, som det lille kotor

Læs mere

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER

JEG ØNSKER KONTOR- LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR LØSNINGER JEG ØNSKER KONTOR LØSNINGER, DER ARBEJDER LIGE SÅ GODT SOM JEG SKRÆDDERSYEDE KONTOR- LØSNINGER SKRÆDDERSYEDE KONTORLØSNINGER 2 LØSNINGER TIL ALT HVERDAGENS KONTORARBEJDE På trods af de forskellige behov

Læs mere

MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP

MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP MP 4002AD/MP 4002SP/ MP 5002AD/MP 5002SP Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 S/h 50 s/min. s/min. S/h Innovative løsninger

Læs mere

WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem. WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve

WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem. WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve WorkCentre 7346 A3 Farve multifunktionssystem WorkCentre 7346 Multifunktionssystem Stærke kontorfunktioner plus fordelen ved farve WorkCentre 7346 Xerox øger kontorets produktivitet. Nu er det lettere

Læs mere

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0

Business Smart ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 Business Smart GARANTI Få 3 års garanti med on-site SWAP-service ALT-I-ÉN INKJETMODELLER, SOM BRINGER DIN VIRKSOMHEDS PRINT TIL NYE HØJDER. VELKOMMEN TIL PRINT 3.0 A3 315-025 iprint&scan BROTHER INTRODUCERER

Læs mere

Nem, hurtig og alsidig scanning

Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 1 Kompakt scanner til arbejdsgrupper Nem, hurtig og alsidig scanning DR1210C brochure Danish.qxd 6-4-2006 11:17 Page 2 Nem at bruge for alle Bliv mere effektiv,

Læs mere

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Farve-multifunktionsprinter til A3 MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Kopimaskine Printer Scanner Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S/h Farve s/min. 20 S/h Farve s/min. MP C2503SP MP C2503ZSP 25

Læs mere

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5

Printgroove POD Suite Version 1.5. Effektiv workflow-styring når det er bedst. Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Effektiv workflow-styring når det er bedst Applikationer Printgroove POD Suite version1.5 Printgroove POD Suite Version 1.5 Drift af printproduktionen med automatiseret

Læs mere

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN

KONTORAVISEN 389,- SUPER TILBUD 3.995,- SE SIDE 4 A3 FARVE PR. MD. KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN TIL KONTORER / 2015 KONTORAVISEN KOPI, PRINT, SCAN, FAX - VI HAR LØSNINGEN SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET SE DET STORE UDVALG HER I AVISEN SUPER TILBUD 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

Enestående all round grafisk printer til kontoret

Enestående all round grafisk printer til kontoret magicolor 7450 Enestående all round grafisk printer til kontoret REVOLUTION I FARVEPRINT www.konicaminolta.dk/printer The essentials of imaging Enestående all round grafisk printer til kontoret Hvis du

Læs mere

Her er din nye arkivløsning!

Her er din nye arkivløsning! Her er din nye arkivløsning! Vælg netop dét digitale arkiv, der passer til dine behov. En Plug n Play løsning lige til at gå til! KONICA MINOLTA Archive Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej

Læs mere

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter

Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter Farver på kontoret Prisfornuftige farver til alle virksomhedens dokumenter C O L O U R FARVER PÅ KONTORET Intelligente farver giver dig et forspring Farver gør indtryk Uanset hvor dine forretninger bringer

Læs mere

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider Skræddersyet Til jeres kontor Det skal være nemt, derfor kan vores multifunktionelle kontormaskiner skræddersyes til netop jeres behov! Det gælder

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

MP 6002 MP 7502 MP 9002

MP 6002 MP 7502 MP 9002 MP 6002 MP 7502 MP 9002 Digital sort-hvid multifunktionsprinter Kopimaskine Printer Fax Scanner Aficio MP 6002 Aficio MP 7502 60 S/h s/min. 75 S/h s/min. Aficio MP 9002 90 Farve s/min. Høj produktivitet

Læs mere

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide ECOlogical = ECOnomical Kære kunde Uanset dine personlige

Læs mere

MX-M232D/MX-M182D Multifunktionelle Digitale Systemer LILLE MEN STÆRK

MX-M232D/MX-M182D Multifunktionelle Digitale Systemer LILLE MEN STÆRK MX-M232D/MX-M182D Multifunktionelle Digitale Systemer LILLE MEN STÆRK Hvis du bruger noget hver dag, skal det passe til den måde du arbejder på /This is Why, Sharp har lavet disse alsidige og pladsbesparende

Læs mere

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet Services Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. Upublicerede rettigheder forbeholdes under copyright-lovgivningen i USA. Indholdet i denne publikation må ikke gengives på nogen

Læs mere

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER OPTIMIZED PRINT SERVICES HVAD ER DEN OPTIMALE LØSNING TIL UDFORDRINGER PÅ DEN MODERNE ARBEJDSPLADS? SAMARBEJDE! På de moderne

Læs mere

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG

RIGTIG GODE PRISER! 3.995,- SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! 15.995,- SE DET STORE UDVALG TIL KONTORER / 2014 KONTORAVISEN SPÆNDENDE ER OG GODE TILBUD TIL KONTORET! P-C2660 MFP A4 farve multimaskine med kopi, print, scan, fax* SE DET STORE UDVALG 206CI A3 farve multimaskine med kopi, print,

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Dynamiske digitale multifunktionelle dokumenthåndteringssystemer til afvikling af dine arbejdsrutiner nu og i fremtiden

Dynamiske digitale multifunktionelle dokumenthåndteringssystemer til afvikling af dine arbejdsrutiner nu og i fremtiden ir6020i/ir5020i business intelligence Dynamiske digitale multifunktionelle dokumenthåndteringssystemer til afvikling af dine arbejdsrutiner nu og i fremtiden Ultimativ intelligent og omkostningsbesparende

Læs mere

HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN

HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN HL-5440D/5450DN(T)/5470DW/DCP-8110DN/MFC-8510DN DENNE S/H-LASERSERIE TILBYDER LYNHURTIGE UDSKRIFTER OG STOR PÅLIDELIGHED. MODELLERNE ER ALSIDIGE OG NEMME AT HÅNDTERE, SÅ ARBEJDSGANGEN STRØMLINES OG PRODUKTIVITETEN

Læs mere

389,- 3.995,- a3 farve. pr. md. Se det store. - vi har løsningen. i avisen. multimaskine med kopi, print, scan, fax*

389,- 3.995,- a3 farve. pr. md. Se det store. - vi har løsningen. i avisen. multimaskine med kopi, print, scan, fax* Til kontorer / 2015 Kontoravisen KOPI, PRINT, SCAN, FAX - vi har løsningen SPÆNDENDE NYHEDER OG GODE TILBUD TIL KONTORET Se det store udvalg her i avisen super tilbud 2500ci A3 farve multimaskine med kopi,

Læs mere

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n

C3200. C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200. C3200n C3200 C3000-serien - farve- og sort/hvid printere C3200 C3200n Hvorfor vælge mellem farver og sort/hvid, når du kan få begge dele og endda få hurtigere og flottere udskrifter? 12 farvesider og 20 s/h sider

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T)

HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T) HL-6180DW(T) / DCP-8250DN / MFC-8950DW(T) DENNE PROFESSIONELLE S/H-LASERSERIE TILBYDER LYNHURTIGE UDSKRIFTER OG STOR PÅLIDELIGHED. DE STÆRKE MODELLER ER ALSIDIGE OG NEMME AT HÅNDTERE, SÅ ARBEJDSGANGEN

Læs mere

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER

Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG. projicér op til: flere brugere kan kommentere. print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER Epson EB-1400Wi-serien HOLD MØDER I GANG projicér op til: flere brugere kan kommentere print, gem og del FREMSTILLET TIL VIRKSOMHEDER INTEGRERET, INTERAKTIVT MØDELOKALESYSTEM Projicer billeder i kæmpeformat

Læs mere

HP Color LaserJet Professional CP5225-printerserien

HP Color LaserJet Professional CP5225-printerserien Datablad HP Color LaserJet Professional CP5225-serien Få dækket alle din forretnings farveprintbehov fra postkort til dokumenter i overstørrelse med denne alsidige og billige A3 bord. Få overlegen printkvalitet

Læs mere

Sundhedspleje. Professional Dictation Systems

Sundhedspleje. Professional Dictation Systems Sundhedspleje Professional Dictation Systems Sundhedspleje 2 3 Ved at øge hastigheden for hele den medicinske arbejdsgang kan sundhedspersonalet fokusere på at levere patientpleje af høj kvalitet. Det

Læs mere

PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER TIL ARBEJDSGRUPPEN

PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER TIL ARBEJDSGRUPPEN HL-L8250CDN / L8350CDW / L9200CDWT INTEGREREDE PROFESSIONELLE PRINTLØSNINGER TIL ARBEJDSGRUPPEN 315-025 BROTHERS NYE PROFESSIONELLE LASERSERIE INTEGREREDE PRINTLØSNINGER TIL VIRKSOMHEDEN Den nye professionelle

Læs mere

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE

FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE FACILITIES MANAGEMENT PRINTERVEJLEDNING RICOH PRINTERE MASKINE INFO. Automatisk dupleks dokumentfremføring 250 originaler. Blandet standardstørrelser. Enkelt side output Flere side output Betjeningspanel

Læs mere

Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring. Power Tools til fremtidens kontor

Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring. Power Tools til fremtidens kontor Drivve Image til effektiv scanning og dokumentstyring Power Tools til fremtidens kontor Effektive arbejdsgange Drivve Image: En smartere måde at arbejde på Drivve Image er en suite af stærke softwareværktøjer,

Læs mere

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet?

Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Indledning Hvorfor er det nødvendigt at have standarder for sidekapacitet? Sidekapaciteten angiver det anslåede antal sider, der kan udskrives med en bestemt tonerpatron. Tidligere har producenterne af

Læs mere

De forskellige måder man scanner på

De forskellige måder man scanner på SCANNER GUIDE De forskellige måder man scanner på - 1 - 1. Introduktion Når man snakker om scanning så kan funktionen enten være en Push eller Pull scanning. Push betyder at man skubber dokumentet til

Læs mere

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation)

Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Opgradere fra Windows Vista til Windows 7 (brugerdefineret installation) Hvis du ikke kan opgradere computeren, som kører Windows Vista, til Windows 7, så skal du foretage en brugerdefineret installation.

Læs mere

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Farve multifunktionssystem Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter. Gør hverdagen mere farverig (og til en overkommelig

Læs mere

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter Vi værner om vores planet Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet Information Miljøaktiviteter Konica Minolta virksomheden som en ansvarlig global borger Som førende producent af kontor- og

Læs mere

Xerox WorkCentre. Multifunktionssystem Inspireret redesign

Xerox WorkCentre. Multifunktionssystem Inspireret redesign WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 A3 Sort-hvide multifunktionssystemer Xerox WorkCentre 5632 / 5638 / 5645 / 5655 / 5665 / 5675 / 5687 Multifunktionssystem Inspireret redesign WorkCentre

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Et fuldautomatisk system

Et fuldautomatisk system Et fuldautomatisk system Optimerer fleksibilitet og effektivitet Manuelle indstillinger er fortid med SI 92, dette gælder også falseindstillinger. Det brugervenlige design gør det muligt at indstille kuverteringssystemet

Læs mere

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning

Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning Nokia C110/C111 Kort til trådløst LAN Installationsvejledning OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA MOBILE PHONES Ltd, erklærer som eneansvarlige, at produkterne DTN-10 og DTN-11 er i overensstemmelse med

Læs mere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere

Shop Floor Control. Registrering. Med Shop Floor Control i Microsoft Navision. Axapta kan du indsamle og analysere Med Shop Floor Control i Microsoft Navision Axapta kan du indsamle og analysere produktionsrelaterede oplysninger, f.eks. arbejdstimer og produktionsaktiviteter, for at forbedre omkostningsstyringen samt

Læs mere

Connected Business. Gode forbindelser giver fremragende teams /This is Why forretningerne går bedre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE

Connected Business. Gode forbindelser giver fremragende teams /This is Why forretningerne går bedre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE CLOUD PORTAL OFFICE OPSTILLET I LONDON. GODKENDT I BERLIN. LANCERET VERDEN OVER. Connected Business Gode forbindelser giver fremragende teams /This is Why forretningerne går bedre med Cloud Portal Office.

Læs mere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere

HP LaserJet Pro CM1415-serien af multifunktionsfarveprintere Fordele Brug en farveberøringsskærm til at udskrive, kopiere, scanne i farver og faxe. Slut denne MFP til et trådløst eller kabelbaseret netværk, og giv dit kontor udskrifter i høj kvalitet med levende

Læs mere

Connected Business. Gode forbindelser giver fremragende teams /This is Why forretningerne går bedre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE

Connected Business. Gode forbindelser giver fremragende teams /This is Why forretningerne går bedre med Cloud Portal Office. CLOUD PORTAL OFFICE CLOUD PORTAL OFFICE OPSTILLET I LONDON. GODKENDT I BERLIN. LANCERET VERDEN OVER. Connected Business Gode forbindelser giver fremragende teams /This is Why forretningerne går bedre med Cloud Portal Office.

Læs mere

Køge Handelsskole Vejledning til FollowYou Version 1.2 marts 2014

Køge Handelsskole Vejledning til FollowYou Version 1.2 marts 2014 Køge Handelsskole Vejledning til FollowYou Version 1.2 marts 2014 Indhold Grundlæggende om systemet... 1 Opstart-login med kort og uden kort... 1 Glemt kortet?... 3 Kopi... 4 Udskrivning... 5 Scan... 7

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende

Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Lær WorkCentre Pro/CopyCentre at kende Denne pakke er designet til at hjælpe leveringspersonalet med at forklare de tilgængelige funktioner på WorkCentre Pro/CopyCentre med en efterbehandler (ekstraudstyr).

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording

Call Recorder Apresa. Apresa Call Recording Apresa Call Recording Hvorfor optage samtaler? De optagede samtaler giver en værdifuld indsigt i eksempelvis: Medarbejdernes evne til at kommunikere positivt med kunden Medarbejdernes fokus på aftalte

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0

Viditronic NDVR Quick Guide. Ver. 2.0 Viditronic NDVR Quick Guide Ver. 2.0 1 Indholdsfortegnelse 1. HOVEDMENU 3 1.1 START 5 1.2 AKTIVITETSINDIKATOR: 7 1.3 INFORMATIONS VINDUE: 7 1.4 PTZ KAMERA KONTROL: 7 1.5 SKÆRMMENU 8 1.5.1 AKTIVER BEVÆGELSE:

Læs mere

Web Connect vejledning

Web Connect vejledning Web Connect vejledning Version 0 DAN Omfattede modeller Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: ADS-2500W og ADS-2600W Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikon gennem hele brugsanvisningen:

Læs mere

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Windows

Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Windows Betjeningsmanual til Sharpdesk Mobil V2.1 Til Windows SHARP CORPORATION Copyright 2013-2015 SHARP CORPORATION Alle rettigheder forbeholdes. 1 Indholdsfortegnelse 1 Oversigt... 4 2 Noter om brug... 5 3

Læs mere

DEN NYE GENERATION AF PRINTERE TIL ARBEJDSGRUPPEN

DEN NYE GENERATION AF PRINTERE TIL ARBEJDSGRUPPEN HL-S7000DN HER ER DEN NYE GENERATION AF PRINTERE TIL ARBEJDSGRUPPEN BRING ARBEJDSGRUPPENS PRODUKTIVITET TIL NÆSTE NIVEAU MED DENNE ULTRA HØJHASTIGHEDS- PRINTER. HL-S7000DN KOMBINERER EKSTRAORDINÆR HØJ

Læs mere

Lexmark applikationer

Lexmark applikationer Lexmark ESF sguide Q3 2012 Lexmark er Hjælp dine kunder med at udnytte det komplette potentiale i deres Lexmark løsningsaktiverede enkeltfunktions- og multifunktionsprintere. Lexmarks er er designet til

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Huset 2 overblik 4 Følgende kamera systemer kan linkes til DBM 6000 : Avermedia, Dallmeier, GeoVision, Milestone, Mirasys, Seetec, VisiMAX Kameraet kan tilgåes via installations vinduet, bygningstegningen

Læs mere

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON UDSKRIVNING EFTER BEHOV

EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON UDSKRIVNING EFTER BEHOV EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 EPSON UDSKRIVNING EFTER BEHOV 2 FEJLFRI FARVER Disse hurtige og fleksible printere på 24" og 44" betyder, at professionel udskrivning gør et endnu bedre indtryk

Læs mere

Få styr på forbruget

Få styr på forbruget Få styr på forbruget Spild og frustrationer Printer-frustrationer er velkendt hverdag på alle uddannelsesinstitutioner. Lærere og studerende står ofte i kø og roder i bunkerne efter deres print. Har man

Læs mere

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT -

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1 Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Kursusmodel 1 - Mål Kursusmodulet til Toshiba EasyGuard-oversigten

Læs mere

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center Automatiseret og centraliseret installation, håndtering og opdatering af Windows Server Installation og vedligeholdelse af Windows Server - operativsystemerne i datacentre og på tværs af it-miljøer kan

Læs mere

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i...

PegaSys. Elektronisk adgangskontrol. Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys Elektronisk adgangskontrol Enkel uden på - avanceret inden i... PegaSys fleksibel adgangskontrol En moderne, dynamisk virksomhed stiller krav til fleksibilitet, infrastruktur og forskellige adgangsniveauer

Læs mere

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden

Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Velkommen til BEHRINGER PODCAST hurtigstart guiden Tak for tilliden af valget af et af vore podcast kompatible produkter. Denne fremragende software og hardware pakke muliggør produktion af podcasts af

Læs mere