JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE"

Transkript

1 JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER

2 KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det er altafgørende, at du er fleksibel og altid kan komme på nettet, uanset tidspunktet. Med Konica Minolta har du altid alle informationer lige ved hånden. Vores løsninger understøtter og letter dine erhvervsaktiviteter. Det er den eneste måde, du kan bevare forspringet til konkurrenterne på og betjene kunderne optimalt. God arbejdslyst!

3 KONTORLØSNINGER 3 VI HJÆLPER JER MED AT UDNYTTE MEDARBEJDERNES POTENTIALE 100 % Løsninger til kontoret fra Konica Minolta giver dig og dine medarbejdere et stort forspring, da vores løsninger er tilpasset jeres behov. Vi fokuserer på at skabe en perfekt symbiose mellem papir- og digitalprint. Når alt kommer til alt, er det jo dokumentets samlede cyklus, der tæller. Hele dokumentets livscyklus Print er kun en lille del af dokumentets cyklus. Vi ved, at den består af meget mere, f.eks. oprettelse, arkivering og hentning. Information er en værdifuld ressource, men den er kun brugbar, hvis man betragter dokumentlivscyklussen som en helhed. Intelligent dokumentoprettelse Scan papirdokumenter, foretag dokumentgenkendelse, og print blanketter og stregkoder disse funktioner er det perfekte grundlag for automatisk videresendelse, redigering og arkivering. Redigering af trykte Word- og Exceldokumenter Papirdokumenter kan redigeres elektronisk. Du skal blot scanne dokumenterne, og så kan du gå i gang. Det er faktisk så enkelt. Tidskrævende transskribering hører nu fortiden til. Større effektivitet for medarbejdere på farten: print fra smartphones og tablets Takket være Wi-Fi, og AirPrint kan man nu printe fra mobile enheder og indtaste data hvor som helst og når som helst. Lette arkiveringsløsninger Lette og effektive arkiveringsløsninger baseret på søgbare pdf-filer gør det nemt og hurtigt at finde arkiverede dokumenter. Nyttig information! Statistisk set bruger alle ansatte i gennemsnit 7,4 timer om ugen på at lede efter data. Det er et problem, der kan løses. (IDC 2010) Effektiv dokumenthåndtering Vi tilbyder to muligheder: 1) Løsninger, hvor dokumenterne scannes direkte til det eksisterende system for dokumenthåndtering eller 2) Et helt nyt system til dokumenthåndtering, som vi udvikler og implementerer for jer. Jeres behov er altid i højsædet. Follow-me-print Vil I kunne sende et printjob og hente dokumentet på alle enheder i netværket? Det er muligt med follow-me-print. Og det er kun ét eksempel på, hvordan vi gør arbejdsgangen mere fleksibel for medarbejdere på farten.

4 KONTORLØSNINGER 4 DET BEDSTE AF BEGGE VERDENER: DEN DIGITALE OG DEN TRYKTE Multifunktionssystemer og applikationer fra Konica Minolta forener det bedste fra den digitale og den papirbaserede verden. Det betyder, at de kan opfylde alle den moderne virksomheds behov med effektive workflows, der sparer tid og penge. Ekstrem nem print og kopiering Vores multifunktionssystemer gør det ikke alene nemt at printe og kopiere. De kan også klare mange forskellige medier: formater fra A6 til SRA3 og papirvægt på 52 til 300 g/m 2. Hertil kommer brugerdefinerede formater og bannere med en længde på helt op til 1,2 m. Højeffektiv scanning og fax Hurtig og nem scanning er blevet en uundværlig del af det daglige kontorarbejde. Når dokumenterne er blevet digitaliseret, kan de overføres direkte til en elektronisk postkasse, et arkiv, en USB-nøgle eller en FTP-server. Det er også muligt at sende og modtage faxer direkte via en pc. Perfekt printkvalitet Vores HD-polymeriserede toner (Simitri HD) sikrer førsteklasses print, samtidig med at den reducerer elregningen betydeligt, takket være et lavere smeltepunkt og dermed et mindre strømforbrug. Prikken over i'et med professionel efterbehandling Vi tilbyder en bred vifte af efterbehandlingsfunktioner, som ikke fås andre steder lige fra hæftning og falsning til færdige brochurer. Vi kan også tilbyde løsninger til handouts, direct mail eller kundebrochurer. Nem og brugerdefineret drift Stor farvetouchskærm Funktion som en smartphone Fuldt fungerende webbrowser Brugerdefineret service: Design og menustruktur kan tilpasses den enkelte organisation BUYERS LAB Vores bizhub-multifunktionsprintere blev udnævnt til årets produktlinje i 2011, 2012 og 2013.

5 KONTORLØSNINGER 5 KONTORLØSNINGER, SOM IT-AFDELINGEN VIL ELSKE Print- og dokumentløsninger fra Konica Minolta er ikke alene nemme at implementere, men når de først kører, kræver de meget lidt vedligeholdelse. Hvis du ønsker det, kan vi endda tage os af både implementering og vedligeholdelse med vores professionelle tjenester. Det sparer it-medarbejderne tid, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver, hvilket er til gavn for hele virksomheden. "Nedetid": et lille ord, du ikke behøver bekymre dig om Konica Minolta-systemer er robuste og konstruerer til lang og pålidelig drift. Hvis der alligevel opstår problemer, er hjælpen lige ved hånden i form af interaktive instruktioner på enhedens display, et fjernbetjent diagnosticerings-system, og et hurtigt serviceteam. 20 % Henvendelser til it-helpdeske Nem automatisering: tonerbestillinger og serviceeftersyn Kan I ikke printe, fordi ingen har bestilt toner eller service? Konica Minoltas automatiserede service eliminerer dette problem og lader enheden klare det hele selv. Hurtigt overblik over enhedsdata og printomkostninger Uanset om det drejer sig om aktuelle driftsdata og tonerniveauer eller præcise printomkostninger og fejlmeddelelser, kan du altid få et hurtigt overblik via enhedsoversigten blot ved at trykke på en enkelt knap. Universel printerdriver Ens for alle: Den universelle printerdriver fås til næsten alle Konica Minolta-enheder, så medarbejderne nemt kan betjene forskellige printsystemer. Overlad problemet med at finde den rette printinfrastruktur til os Konica Minolta har udviklet en professionel løsning til at finde og implementere det printmiljø, der passer til jer. Vores Optimized Print Services (OPS) omfatter også langsigtet enhedsstyring. I kan derfor koncentrere jer om jeres kerneområder og spare tid, penge og bekymringer. Slut med at spilde tid på printersupport 20 % af alle henvendelser til it-helpdeske drejer sig om printere. Det kan du sætte en stopper for med Konica Minolta. Smart enhedsstyring (Quocirca 2010) Utrolig praktisk. Nu er det ikke længere nødvendigt at tildele brugerrettigheder eller foretage firmwareopdateringer separat på hver eneste enhed. Med Konica Minolta er det muligt at gøre det på samtlige enheder med ét centralt værktøj. Komplet integration Uanset om virksomheden bruger Windows, Linux eller Mac, er der ingen problemer med integration af bizhub-systemer og forskellige softwareløsninger, der nemt kan forbindes med SAP, SharePoint osv.

6 KONTORLØSNINGER 6 REDUCER DOKUMENTOMKOSTNINGERNE, OG ØG EFFEKTIVITETEN Kender du jeres printomkostninger? Og vidste du, at indkøb af hardware og toner kun udgør en lille del af udgifterne? Med den rette partner kan du ikke alene beregne de samlede omkostninger helt præcist (herunder administration, finansiering, logistik osv.), men også opnå store besparelser. Konica Minolta kan tilbyde meget på dette område: Første skridt: gennemskuelige omkostninger Gør mere end blot at registrere de generelle printomkostninger. Udspecificer dem på brugere, afdelinger og projekter. Det er nøglen til nøjagtige analyser og mere omkostningsbevidste medarbejdere. Omkostningsbesparelser: Optimer printerne Printudstyret kan nemt blive en stor pengesluger. Mange printerfejl kan koste dyrt, men det kan være lige så dyrt ikke at udnytte printerkapaciteten 100 %. Med vores effektive overvågningsværktøjer er der styr på printerne, og du kan straks se, hvor der kan opnås besparelser. Digitalisering: Spar tid og penge Kender du jeres printomkostninger? Vores erfaring er, at kun en ud af ti organisationer ved, hvor meget de bruger på print. I gennemsnit bruges op til 6 % af en virksomheds indtjening på dokumenthåndtering. (InfoTrends 2010) 40 % af alle print kasseres inden for 24 timer. (Newsweek 2009) For hver euro, der bruges på print, bruges der yderligere ni euro på indirekte omkostninger. (ALL Associates Group 2012) De gode nyheder: -30 % Printomkostninger (hardware, toner, vedligeholdelse, papir osv.) Indirekte omkostninger (it-support, administration, indkøb og opbevaring, dokumentrelaterede processer osv.) Det er muligt at spare op til 30 % af disse omkostninger. (IDC 2009, Gartner 2013) Digitalisering sikrer hurtig adgang til information, hvilket øger produktiviteten og ofte reducerer antallet af print. Derudover kan et elektronisk arkiv give mere plads i dyre kontorlokaler. Resultatet: Du sparer tid og penge. Nem styring af printomkostninger Printomkostninger kan styres ved f.eks. at fastlægge, hvem der har tilladelse til at printe i farve. Du kan bestemme, at kun effektive systemer må bruges til store printjob. Eller gøre duplexprint til standardindstillingen. Mulighederne er uendelige. Intet spild med unødvendige print Det kan være svært at tro, men et ud af ni print bliver aldrig hentet i printeren. Det er et problem, der kan løses. Med follow-me-print skal printprocessen aktiveres direkte på printeren. Større effektivitet: gnidningsløse dokumentworkflows Med Konica Minoltas Optimized Print Services (OPS) analyseres alle virksomhedens forretningsrelevante dokumentprocesser grundigt, så der kan designes og implementeres bedre workflows. Det gør det muligt at spare tid og penge og opnå den størst mulige effektivitet i dagligdagen.

7 KONTORLØSNINGER 7 RO I SINDET: SIKKERHED I HØJSÆDET I en verden, hvor information spiller en stadig større rolle, bliver sikkerhed også mere vigtig, og det gælder både trykte og digitale data. Men med Konica Minolta behøver du ikke bekymre dig, da vi er en af branchens førende inden for sikkerhedsstandarder. Sikker integration i virksomhedens netværk Printerne på netværket skal opfylde alle nødvendige sikkerhedskrav. Vores IEEE 802.1X SSL- og IPsecprotokolgodkendelsesmetoder, muliggør nem integration i beskyttede netværk samt sikker netværkskommunikation. Praktisk talt alle bizhub-systemer opfylder kravene i ISO EAL3-standarden og dermed kravene i de højeste internationale sikkerhedsstandarder. Beskyttelse af fortrolige dokumenter Man må aldrig gå på kompromis med beskyttelse af fortrolige dokumenter, uanset om de ligger på printerens harddisk eller i udfaldsbakken. Med Konica Minolta er der mange muligheder for beskyttelse, herunder datakryptering, sikker sletning, beskyttelse af vandmærkekopiering og pdf-signaturer. Adgangskontrol og brugerrettigheder Brugergodkendelse er en af nøglefaktorerne, når det gælder sikkerhed. Med vores løsninger foregår det vha. magnetkort, pinkode eller biometrisk fingerscanning. Det er muligt at oprette individuelle adgangsrettigheder for hver bruger. Fortrolige data er sikre Print af fortrolige data (f.eks. lønsedler eller R&D-resultater) eller personlige dokumenter beskyttes. Datasikkerhed er altid vigtig i forbindelse med medarbejderudskiftning, og derudover bliver beskyttelse mod industrispionage stadig mere vigtig. Elektroniske arkiver kan beskyttes mod traditionelle indbrud og brand. Miljøbevidsthed Konica Minolta sætter miljøvenlighed og bæredygtighed i højsædet. Derfor har vores løsninger og organisation modtaget en række priser. Sikker print For at forhindre at print falder i de forkerte hænder, kræver funktionen "Sikker print", at brugeren identificerer sig direkte på enheden, før der printes. Det er virkelig nyttigt, f.eks. i forbindelse med følsomme oplysninger i personaleafdelingen. 1. Send et printjob. 2. Indtast koden på en vilkårlig enhed. 3. Start print.

8 VORES LØSNINGER TALER FOR SIG SELV OG VORES KUNDER TALER GODT OM DEM! "Reduktionen og moderniseringen af vores printudstyr har medført store omkostningsbesparelser. Vi arbejder nu med moderne maskiner, forbundne løsninger og tjenester, der sikrer sikker og stabil drift i hele vores printinfrastruktur. Takket være Konica Minoltas support skal min it-gruppe udføre mindre vedligeholdelse af vores kontorenheder, og vores kolleger, der bruger de nye maskiner, har fået nye funktioner, der letter deres arbejde i hverdagen." Peter Toth, it-chef hos ORFK DA GEI "Samarbejdet med Konica Minolta var virkelig godt. Virksomheden sørgede for en virkelig problemfri overgang fra det gamle udstyr til det nye udstyr med printere fra Konica Minolta. De levede fuldt ud op til den forventede effektivitet og driftssikkerhed. For os er Konica Minolta blevet en pålidelig partner, og ikke kun når det gælder selve styringen af printmiljøet, men også levering af førsteklasses og effektive softwareløsninger såsom PageScope Enterprise Suite." Hr. Vojta fra AHOLD Tjekkiet a.s. Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf /2013

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet

IT Scanning Copy Print. Invester i rentabilitet IT Scanning Copy Print Invester i rentabilitet 1 Kontorets skjulte ressource Udviklingen går rasende hurtigt. Sandsynligvis er stort set alle dine processer digitaliserede og integrerede i din virksomheds

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter.

Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter. ColorQube 9201 / 9202 / 9203 A3 Farve multifunktionssystem Xerox ColorQube 9201 / 9202 / 9203 Multifunktionssystem Strålende farve. Hver dag. Alle dokumenter. Gør hverdagen mere farverig (og til en overkommelig

Læs mere

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider

www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider www.develop.dk ineo+284 farve 28 sider sort/hvid 28 sider Skræddersyet Til jeres kontor Det skal være nemt, derfor kan vores multifunktionelle kontormaskiner skræddersyes til netop jeres behov! Det gælder

Læs mere

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide ECOlogical = ECOnomical Kære kunde Uanset dine personlige

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER 2012 NUMMER 16 LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE INDHOLD I ONE TRÆF DIN HIDTIL BEDSTE BESLUTNING Tag kontrol over dine data ET FRISK SYN PÅ ANALYSE Omvælt din forretningsforståelse BLIV SMARTERE MENS DU ER MOBIL

Læs mere

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud!

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud! lik b er v g oide 12 o l s o el tr s artik n o Læ åk F Regnskabsprogram med CRM Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende

Læs mere

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO

Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO Alt er muligt med XMO Oplevelser med XMO INDHOLDSFORTEGNELSE XMO er det mest anvendte lægesystem i Danmark XMO lægesystem er din sikkerhed for en effektiv hverdag i praksis. XMO er det mest anvendte lægesystem

Læs mere

Kan du få compliance til at arbejde for dig?

Kan du få compliance til at arbejde for dig? August 2008 NYHEDER FRA ORACLE Kan du få compliance til at arbejde for dig? INDHOLD Prisen for compliance De stigende lovgivningsmæssige krav behøver ikke være en byrde. Find ud af, hvordan du kan vende

Læs mere

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring

TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring Side 1 TeamLink Workflow Elektronisk fakturastyring TeamLink A/S Tel.: +45 70 26 66 11 www.teamlink.dk fakturastyring@teamlink.dk Uanset om du har 2.000 eller 200.000 indgående fakturaer pr. år, er processen

Læs mere

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010

Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 Benny Christen Grandahl Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook 2010 OfficeTips.dk 2012 1 Alt om stedfortrædere i Microsoft Outlook Af Benny Christen Grandahl, OfficeTips.dk 1. udgave, 1.oplag, Februar

Læs mere

De udførende virksomheders it-behov og it-krav

De udførende virksomheders it-behov og it-krav De udførende virksomheders it-behov og it-krav Rapport under projektet Ny viden til Byggefagene Martin Profit Jakobsen, BASIT Mette Øbro, Dansk Byggeri December 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1.1.

Læs mere

De udførende virksomheders it-behov og it-krav

De udførende virksomheders it-behov og it-krav De udførende virksomheders it-behov og it-krav Rapport under projektet Ny viden til Byggefagene Martin Profit Jakobsen, BASIT Mette Øbro, Dansk Byggeri December 2010 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1.1.

Læs mere

og hvordan du undgår dem De skjulte omkostninger ved kontanthåndtering KUNDEMAGASIN MED FOKUS PÅ SIKKERHED

og hvordan du undgår dem De skjulte omkostninger ved kontanthåndtering KUNDEMAGASIN MED FOKUS PÅ SIKKERHED #1 KUNDEMAGASIN MED FOKUS PÅ SIKKERHED De skjulte omkostninger ved kontanthåndtering og hvordan du undgår dem SIKKERHED I DETAILHANDLEN Minimering af din risikoeksponering OFFENTLIG TRANSPORT Fremtidens

Læs mere

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,-

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,- Læ sm ere sid e & 12 1 REGNSKAB OG KUNDESTYRING Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende kundehåndtering Sælg mere

Læs mere

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015

DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 Velkommen til DANSK BYGGERI IT-MESSE 2015 3. & 4. februar Arrangeret af: Dansk Byggeri & BASIT Bliver afholdt hos: Teknologisk Institut Program Præsentation af udstillere Indhold Vært og arrangører 7

Læs mere

kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål:

kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål: ur story kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål: - hvilke kompetencer har sap? - hvilke sap-kunder findes i min branche? -

Læs mere

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse

Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Dynafleet giver virksomheden gennemskuelighed og overblik i topklasse Let overblik Kortvisninger, hvor du hurtigt kan se køretøjer og destinationer, samt detaljerede rapporter, som effektivt hjælper dig

Læs mere

AScon Business Services. - supplerer din virksomhed

AScon Business Services. - supplerer din virksomhed AScon Business Services - supplerer din virksomhed Webdesign og administration - er ikke venstrehåndsarbejde! Mange virksomheder har ikke størrelsen til at ansætte en særskilt medarbejder til opgaven.

Læs mere

Godt i gang med e-fakturering

Godt i gang med e-fakturering Godt i gang med e-fakturering sådan sender du regninger til det offentlige Indhold Godt i gang med e-fakturering 3 Hvilke oplysninger skal med på e-fakturaen? 4 Sådan sender du en e-faktura 6 Hvem vælger

Læs mere

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed IT-løsninger, IT-support, datanetværk, telefoni, sikring og kommunikation Opbygning, optimering og servicering af IT, datanetværk

Læs mere

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you

GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG. Always with you GETINGE ONLINE FÅ ADGANG TIL INFORMATION HVOR END DU BEFINDER DIG Always with you 2 Getinge Online ARBEJD SMARTERE, OG FÅ MERE OPPETID Traditionelt overvåges status for genbehandlingsudstyr manuelt og

Læs mere

Vejlederen. 25 års digitalisering for kommunerne

Vejlederen. 25 års digitalisering for kommunerne 25. årgang, nr. 1 Danmark Maj 2012 Nyt fra Grontmij Vejlederen Foto: Grontmij Carl Bro 25 års digitalisering for kommunerne Netop i disse dage er det 25 år siden, at Hillerød Kommune som den første i Danmark

Læs mere

Opnå hurtigere indsats med trådløs kommunikation

Opnå hurtigere indsats med trådløs kommunikation Opnå hurtigere indsats med trådløs kommunikation - Industri Ascom Wireless Solutions Opnå hurtigere indsats med trådløs kommunikation Sådan kan quicker response ved driftsforstyrrelser give en mere smidig

Læs mere

Sommerkatalog. Vi skaber it-løsninger til din branche. 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid!

Sommerkatalog. Vi skaber it-løsninger til din branche. 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid! 360º brancheløsninger er nøglen til besparelser, effektivitet og mere fritid! Produkt- og løsningskatalog til bygge- og installationsbranchen EG Byg & Installation Juni 2012 Sommerkatalog Stærke tilbud

Læs mere

Bliv effektiv med TODOIST

Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten anbefaler: Bliv effektiv med TODOIST og få tingene ud af hovedet! Mie Münster-Swendsen 0Strukturkonsulent Bliv effektiv med TODOIST Strukturkonsulenten 2015 1. udgave 2015 ISBN: 978-87-998188-0-8

Læs mere