Jeg vil have med personlige services, der gør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jeg vil have med personlige services, der gør"

Transkript

1 Jeg vil have UDDANNELSE med personlige services, der gør tingene ENKLERE Bedre SERVICEBASERET UDDANNELSE

2 Den korteste vej til servicebaseret uddannelse Uddannelse er et af de mest afgørende succeskriterier for nutidens moderne samfund, og derfor bliver uddannelsesinstitutionerne mere og mere vigtige det gælder alt lige fra børnehaver, folkeskoler og universiteter til mere specialiserede uddannelsestilbud. Samtidig er særligt offentlige institutioner udsat for et voldsomt pres på omkostningerne, der gør det nødvendigt for dem at finde løsninger, som kan være med til at optimere og strømline deres workflows. Institutionerne er nødt til at modernisere deres servicestruktur og tilbyde omfattende kopi- og printmuligheder samt kontostyringsog betalingsløsninger såvel som pålidelig digital arkivering af og adgang til dokumenter. Ud over de stramme budgetter står uddannelsesinstitutionerne også over for en række andre udfordringer. De skal leve op til moderne studerendes forventninger til service og hjælp, optimere uddannelsesmiljøet til udvekslings-, deltids- og fjernstuderende samt udvikle infrastrukturer, der opfylder nutidens krav til miljøvenlig teknologi og drift. Endvidere kræver brugerne faciliteter til produktion af en lang række dokumenter, fleksibel og sikker dataadgang samt problemfri integration med mobile enheder. Uddannelsesinstitutionerne har kort og godt brug for digital teknologi, der kan hjælpe dem med at forbedre deres uddannelsestilbud, vedligeholde journaler og overholde deres budgetter. Konica Minolta tilbyder avancerede løsninger til dokumentproduktion og kontostyring samt datafangst og -distribution.

3 BEDRE SERVICEBASERET UDDANNELSE 2/3 indhold Studieliv Grundlæggende funktioner Side 4 Udvidede funktioner Side 5 Avancerede funktioner Side 6 Gratis kopiering Side 7 Samling af undervisningsmateriale Side 8 Studieliv Administrationen Indskrivning Side 9 Studenterjournaler Side 10 Administrationen de to sider af en uddannelsesmæssig succes Studieliv: Eksempler, der viser, hvordan man kan tilbyde studerende og undervisere avancerede print- og kopimuligheder, herunder print fra mobile enheder eller hjemmecomputere, samt digital distribution af undervisningsmateriale ved hjælp af praktiske onlinekataloger. Administrationen: Eksempler, der viser, hvordan man kan løse specifikke administrative opgaver, f.eks. digital indskrivning, styring af studenterjournaler samt databeskyttelse.

4 Grundlæggende FUNKTIONER uovervåget kopi og print Særligt mindre uddannelsesinstitutioner skal kunne tilbyde deres studerende brugervenlige kopi- og printfaciliteter uden at implementere komplekse netværksog serverinfrastrukturer. Disse institutioner har brug for løsninger, der passer til beskedne budgetter, et mindre antal enheder og som kræver minimal administration. Konica Minolta tilbyder en løsning, som sikrer de studerende et effektivt selvbetjeningssystem og samtidig omfatter to mulige kontostyrings- og betalingsfunktioner. Det ene kontostyringsog betalingssystem er baseret på mønter og en betalingsenhed. Det andet er baseret på både kontanter og kort og er derfor også udstyret med en kortenhed. grundlæggende funktioner Uovervåget kopi og print Den studerende får adgang til dokumentproduktion ved at betale med mønter eller kort ved enheden. Hvis den studerende ønsker at kopiere, kan den studerende vælge indstillinger for kopieringen, f.eks. antal kopier og om dokumentet skal være i farver eller sort/hvid. Hvis den studerende ønsker at printe fra eller scanne til en USB-nøgle, sætter den studerende blot nøglen i og vælger indstillinger for enten print eller scan. Den studerende kan også sende et printjob til enheden sammen med sit brugernavn for at opnå sikker print. Når den studerende har betalt med mønter eller kort, vælger den studerende feltet for sikker print og bekræfter transaktionen med sit brugernavn og sin adgangskode. Ved betaling med kort kan den studerende henvende sig til sekretæren for at sætte flere penge ind på kortet. selv små institutioner kan etablere praktiske og brugervenlige selvbetjeningsmiljøer. de kan drage fordel af præcis kontostyring og effektive betalingsløsninger. de kan hjælpe deres studerende uden at øge den administrative kapacitet eller netværkskapaciteten.

5 BEDRE SERVICEBASERET UDDANNELSE 4/5 udvidede funktioner Mobil print og follow me-print Udvidede FUNKTIONER mobil print og follow me-print Nutidens studerende og undervisere kræver stadig mere fleksible printløsninger, der tilbyder adgang til alle enheder og brugervenlighed. De vil gerne kunne producere deres daglige dokumenter, f.eks. læseplaner, litteraturlister eller ark til uddeling, når det passer dem, og uanset hvor på uddannelsesinstitutionen de befinder sig. Med mobil print bruger de studerende deres bærbare computere eller andre mobile enheder til at printe enkelte sider eller mangesidede dokumenter. Derved undgår de at skulle installere en specifik driver. Follow me-print giver de studerende mulighed for at sende printjob fra steder uden for uddannelsesinstitutionen og producere dokumenter, når og hvor de har brug for det. På den måde hjælper follow me-print med at undgå printede, men glemte dokumenter, som medfører papirspild. Den studerende sender et printjob via en kompatibel landing page, en eller en printerdriver. Han sender jobbet fra sin computer eller en mobil enhed, f.eks. en tablet eller en smartphone. Hvis der anvendes en printerdriver, bruger den studerende sin computer, som er registreret på netværket. Hvis der anvendes en landing page, logger den studerende ind og uploader printjobbet. Hvis der anvendes , sender den studerende printjobbet som en vedhæftet fil. Den studerende bekræfter transaktionen på en enhed på uddannelsesinstitutionen, vælger jobbet ved hjælp af mulighederne for follow me-print og får efterfølgende oplysninger om, hvor meget der er tilbage på hans konto. Den studerende kan overføre penge til sin konto ved hjælp af almindelig webbetaling eller ved at betale med kontanter på sekretærens kontor. Løsningen omfatter praktiske rapporteringsfunktioner, der gør det muligt for administratorer at overvåge omkostningerne til print og kopi samt de studerendes handlinger, indbetalinger og transaktioner. de kan tilbyde effektiv og sikker dokumentproduktion samt kontostyringsmuligheder. det er nemt at integrere mobile teknologier, som de fleste studerende er bekendte med. der er fuldt overblik over omkostningerne for både institutionen og de studerende.

6 Avancerede FUNKTIONER avancerede funktioner Onlinekatalog og printerrum Den studerende eller underviseren har en konto på en printportal. Den studerende eller underviseren kan sætte penge ind på sin konto via webbetaling eller kontant betaling på sekretærens kontor. Hvis den studerende eller underviseren ønsker at sende et printjob, søger han på printportalen via sin konto ved hjælp af en computer eller en mobil enhed. Den studerende eller underviseren kan enten vælge et dokument fra onlinekataloget eller uploade et PDF-dokument til kataloget. Han vælger printindstillingerne og ser siderne igennem, inden jobbet sendes. Herefter trækkes der et beløb på hans konto. Hvis jobbet sendes til en enhed på uddannelsesinstitutionen, bekræfter den studerende transaktionen på enheden, hvorefter dokumentet bliver frigivet via follow me-print. Hvis jobbet sendes til et centralt printerrum, modtager en medarbejder en bestilling af et printjob med alle de oplysninger, der kræves for at producere dokumenterne. De avancerede funktioner hjælper administratorer med at overvåge og styre printjobs og udnyttelsen af enhedernes kapacitet. onlinekatalog og printerrum Ud over brugervenlige kopi- og printenheder skal uddannelsesinstitutioner kunne tilbyde løsninger til studerende og undervisere, der har brug for at producere større mængder af og mere komplekse dokumenter, f.eks. afhandlinger, ark til uddeling eller universitetskalendere. Større universiteter imødekommer disse behov med centrale printerrum, der er udstyret med produktionsenheder med avancerede efterbehandlingsfunktioner. Studerende og undervisere drager fordel af reducerede omkostninger ved større mængder samt særlige funktioner, f.eks. spiralindbinding eller kompakt indbinding. Desuden kan onlinekataloger hjælpe universiteter med at distribuere undervisningsmateriale til de studerende. Undervisere kan nemt uploade deres manuskripter, præsentationer samt lister over referencelitteratur til de studerende, som så kan få adgang til materialerne og producere dem i universitetets printerrum eller på en hvilken som helst anden enhed. Print-on-demand fra onlinekataloger og professionelle printerrumsfaciliteter er perfekte eksempler på, hvordan man kan øge omkostningseffektiviteten for uddannelsesmæssige infrastrukturer. effektive print-on-demand-muligheder sparer penge, idet man undgår opbevaring af trykte dokumenter. strømlinede budgetter og præcis omkostningsberegning gør print-on-demand-løsninger særdeles økonomiske. onlinekataloger gør det muligt for undervisere at tilpasse undervisningen.

7 BEDRE SERVICEBASERET UDDANNELSE 6/7 Gratis dokumenter Gratis dokumenter Annoncer bag på papiret giver mulighed for at tilbyde gratis kopi og print og etablere partnerskaber mellem offentlige institutioner og private virksomheder. Særligt i en tid, hvor uddannelsesinstitutioner er nødt til at fokusere på deres omkostningseffektivitet og samtidig skal kunne tilbyde deres studerende attraktive services, kan dette tilbud være en interessant løsning. Det giver også mulighed for at indsamle og analysere brugeroplysninger, som kan være nyttige i forbindelse med fremtidige markedsføringsaktiviteter. Den studerende finder et særligt skærmbillede for gratis print på en enheds brugerpanel. Han lægger sit dokument i scanneren og trykker på startknappen på brugerpanelet. Før kopieringsprocessen starter, bliver den studerende bedt om at besvare nogle spørgsmål, f.eks. om køn og interesser. Det kopierede dokument printes med annoncer, der matcher besvarelserne, på bagsiden af hver enkelt side. Attraktivt tilbud til studerende, der ønsker at spare penge perfekt mulighed for private virksomheder for at annoncere i studiemiljøer.

8 Samling af undervisningsmateriale Nutidens studerende og undervisere er vant til at arbejde med digitale dokumenter i stedet for papirdokumenter. Disse filer indeholder oprindeligt digitalt materiale, f.eks. tekster eller tabeller fra Office-programmer, samt oprindeligt papirbaseret materiale, f.eks. artikler eller uddrag fra bøger. For at etablere tilstrækkelige workflows er det nødvendigt at tilbyde uddannelsesinstitutionens medarbejdere en brugervenlig løsning, der gør det muligt for sekretærer og undervisere at samle materiale fra forskellige kilder, digitalisere det og konvertere det til én printvenlig fil, der kan videregives til kollegaer eller publiceres til studerende. Udarbejdelse af undervisningsmateriale Sekretæren eller underviseren bruger et dokumentstyringsprogram til at samle dokumenter fra forskellige kilder og af forskellige filtyper i en PDF-fil. Programmet gør det muligt for brugeren at vælge og kombinere enkelte sider fra forskellige digitale dokumenter eller hele PDF-filer blot ved at bruge drag n drop. Desuden kan brugeren kombinere de digitale dokumenter med scannede papirdokumenter. Som prikken over i'et er infrastrukturen også udstyret med et PDF-konverteringsværktøj, som gør det muligt for brugerne at lave PDF-filer af høj kvalitet, printe PDF'er fra standardprogrammer (f.eks. Word) samt sende PDF'er direkte til andre kollegaer via eller SharePoint. Ud over PDF-dokumenter gør dette program det muligt for undervisere at tilbyde deres studerende lydfiler med f.eks. referencemateriale. Strømlinede workflows sparer tid og penge. effektiv håndtering af mange forskellige dokumenttyper. maksimale tilpasningsmuligheder for undervisningsmaterialer, altid tilgængelige og opdaterede undervisningsmaterialer.

9 BEDRE SERVICEBASERET UDDANNELSE 8/9 Indskrivning Indskrivning Informationsstyringssystemer til skoler har reduceret mængden af administrative opgaver væsentligt på mange uddannelsesinstitutioner. For at øge udbyttet og dermed værdien af et informationsstyringssystem er det en fordel at integrere en effektiv datafangstfunktion samt avancerede dokumentstyringsfunktioner. For eksempel skal de studerende udfylde adskillige digitale eller papirbaserede formularer i forbindelse med indskrivningen og indsende forskellige papirdokumenter i form af f.eks. eksamensbeviser. For at sikre enkel men sikker håndtering af disse data skal de forskellige kilder være integreret i en PDF-fil, som er beskyttet mod uautoriseret adgang med en adgangskode og/eller kryptering. Uddannelsesinstitutionens medarbejder konverterer alle de nødvendige formularer til PDF-filer, som kan gemmes, redigeres og sendes ud til studerende eller forældre via eller uploades til en webside. Studerende eller forældre kan nu udfylde formularerne direkte på deres computer. Derefter kan de printe dem eller sende dem tilbage via , hvor de vedhæfter yderligere relevante dokumenter, der oprindeligt var i papirformat. Ved modtagelsen af alle de nødvendige oplysninger scanner medarbejderen på indskrivningskontoret alle dokumenterne. På baggrund af et automatisk workflow for scanning gemmes den studerendes oplysninger i uddannelsesinstitutionens informationsstyringssystem. Endelig scanner medarbejderen yderligere papirbaserede dokumenter med relevante oplysninger. Derefter gemmer medarbejderen dem i informa tionsstyringssystemet med de anbefalede sikkerhedsindstillinger. digitalt workflow, der gør det nemt at lave ændringer, reducerer mængden af administrativt arbejde. omfattende arkivering giver praktisk adgang til oplysninger, samtidig med at reglerne for beskyttelse af følsomme data overholdes. øget effektivitet i administrationen, reduktion af mængden af papirmateriale.

10 Studenterjournaler Moderne styring af studenterjournaler er baseret på centrale servere og digitale studenterjournaler. Derfor er det vigtigt at de studerendes dokumenter leveres til universitetets database og den korrekte studenterjournal, f.eks. med et foruddefineret workflow for scanning. Procedurerne skal selvfølgelig fastlægges i henhold til strenge datasikkerhedsstandarder, som sikrer fortrolighed omkring de studerendes oplysninger. Digital styring af studenterjournaler giver hurtig adgang til journalerne med mulighed for søgning samt et komplet overblik over de studerendes data og præstation, og derudover sparer systemet både tid og penge sammenlignet med traditionel papirbaseret arkivering. Studenterjournaler Et dokumentfangst- og distributionsprogram er indbygget i multifunktionsenheden. Brugeren, som f.eks. kan være en af universitetets medarbejdere, scanner en studerendes arbejde og sender det direkte til den elektroniske studenterjournal. Filen gemmes med de anbefalede sikkerhedsstandarder. Af hensyn til sikkerhedsforskrifterne har kun autoriserede medarbejdere tilladelse til at håndtere fortrolige og personlige data og arbejde med studenterjournaler. Automatisk indsamling og lagring af følsomme data. sparer tid og penge ved at undgå papirbaseret lagring og arkivering. Forbedret journalklassifikation og -hentning.

11 Vigtige ansvarsområder miljø/datasikkerhed 10/11 Vigtige ansvarsområder ansvar for miljøet ansvar for datasikkerhed Konica Minolta arbejder efter bæredygtige strategier og integrerer miljøvenlige perspektiver gennem hele livscyklussen for vores produkter. Vi arbejder for et samfund med fokus på genanvendelse, forebyggelse af forurening og minimering af potentielle risici. Grøn produktion Vores forsknings- og udviklingsafdeling bestræber sig på at skabe grønne produkter, f.eks. Konica Minoltas egen polymeriserede toner, Simitri HD, som er produceret med 33 % lavere CO 2 -udslip end ved traditionel tonerproduktion. Grøn transport Mindre pakker og intelligent logistik hjælper med at reducere transportafstande, transportvolumen og transportspild. Grøn service Med produkter som f.eks. Power Saver og Eco Calculator bidrager vi til at opfylde nutidens miljøkrav. Grøn anvendelse Forbedrede funktioner i vores enheder, f.eks. autentificering, follow me-print og præcise previews, medvirker til at spare papir og undgå dagligt spild. Grøn genanvendelse Dette område omfatter genanvendelse af vores enheder og forbrugsstoffer såvel som avanceret brug af genbrugspapir uden at gå på kompromis med printkvaliteten. Konica Minolta har påtaget sig en førende rolle inden for udvikling og implementering af sikkerhedsbaseret informationsteknologi i sine multifunktionsenheder. Et af vores hovedformål er stadig at levere løsninger, der værner om fortroligheden af elektroniske oplysninger, uanset om de har form af data eller dokumenter. Netværkssikkerhed Vores standarder sikrer netværket samt individuel adgang til enheder og netværksfaciliteter. Personlig sikkerhed Personlige data og oplysninger, der behandles af en Konica Minolta-enhed, er altid beskyttet mod uautoriseret adgang. Hvor det er nødvendigt, er det muligt at begrænse funktionerne. For eksempel sikrer autentificering og follow me-print, at følsomme dokumenter kun havner i de rette hænder og ikke ligger i printeren, så alle kan se dem. Certificeret sikkerhed Konica Minolta tager sine kunders overvejelser omkring sikkerhed alvorligt. Derfor er næsten alle multifunktionelle bizhub-enheder godkendt i henhold til Common Criteria (CC) EAL3 eller den tilsvarende ISO I modsætning til mange andre leverandører er det hos Konica Minolta altid hele den multifunktionelle enhed, der er certificeret, hvilket sikrer de højest mulige sikkerhedsniveauer. Grøn information

12 Din Konica Minolta Business Solutions-partner: Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej Albertslund Hjulmagervej 4B 7100 Vejle Søren Frichs Vej 40A 8230 Åbyhøj Gøteborgvej Aalborg SV Tlf

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED

JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED JEG VIL HAVE EFFEKTIVE WORKFLOWS MED HØJ SIKKERHED BEDRE BANKPROCESSER DEN KORTESTE VEJ TIL OPTIMEREDE PROCESSER Finansielle institutioner producerer enorme mængder dokumenter. Lånebehandlere, kundeserviceansvarlige,

Læs mere

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE

Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Udnyt dine dokumenter bedre Simpelt og effektivt Konvertering, arkivering og distribution har aldrig været så enkelt AUTOSTORE Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Document Distributor oversigt

Document Distributor oversigt Klik her for at få vist eller hente denne eller andre Lexmark Document Solutions-dokumenter. Document Distributor oversigt I Lexmark Document Distributor-programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede

Læs mere

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor

Document Distributor 1. Fordele. Document Distributor 1 I Lexmark -programpakken vises, hvordan der kan skrives brugerdefinerede scripts, der omfatter arbejdsprocessen for papir. Kombiner disse brugerdefinerede scripts med scanningsindstillinger (format,

Læs mere

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER, AT OPNÅ MAKSIMAL EFFEKTIVITET OG OPTIMERE VORES BUDGET MED DIGITALTRYK IN-HOUSE PRINT PRODUKTIONS PRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

Her er din nye arkivløsning!

Her er din nye arkivløsning! Her er din nye arkivløsning! Vælg netop dét digitale arkiv, der passer til dine behov. En Plug n Play løsning lige til at gå til! KONICA MINOLTA Archive Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter

Vi værner om vores planet. Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet. Information Miljøaktiviteter Vi værner om vores planet Teknologier og koncepter til at tage vare på miljøet Information Miljøaktiviteter Konica Minolta virksomheden som en ansvarlig global borger Som førende producent af kontor- og

Læs mere

4.2 Sådan kopierer du på Aalborg Bibliotekerne... 11. 4.1 Identificer dig på kopimaskinen... 11

4.2 Sådan kopierer du på Aalborg Bibliotekerne... 11. 4.1 Identificer dig på kopimaskinen... 11 Indholdsfortegnelse 1. Sådan opretter du en konto i s kopi-/printsystem... 2 1.1 Opret kopi-/printkonto hjemmefra... 2 1.2 Aktivering af din kopi-/printkonto... 3 2. Sådan indbetaler du penge på din kopi-/printkonto...

Læs mere

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE

JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE JEG ØNSKER KONTORLØS NINGER, DER LETTER MIT ARBEJDE INTELLIGENTE KONTORLØSNINGER KONTORLØSNINGER 2 MODERNE ARBEJDSGANGE TIL DEN MODERNE VERDEN Moderne arbejdsgange er fyldt med data og information. Det

Læs mere

Fra papir til digitalisering

Fra papir til digitalisering 11000 10101001011 11000 Fra papir til digitalisering Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk 10101001011 11000 11000 Dokumentfangst

Læs mere

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK

JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK JEG ØNSKER AT UDVIDE OG SIKRE MIN FREMTID MED DIGITALTRYK GRAFISK KOMMUNIKATION PRODUKTIONSPRINT FREMTIDEN ER LOVENDE MED DIGITALTRYK Konica Minolta gik med stor succes ind på produktionsprintmarkedet

Læs mere

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER

JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER JEG ØNSKER EFFEKTIVE WORKFLOWS, HØJERE PRODUKTIVITET OG LAVERE OMKOSTNINGER OPTIMIZED PRINT SERVICES HVAD ER DEN OPTIMALE LØSNING TIL UDFORDRINGER PÅ DEN MODERNE ARBEJDSPLADS? SAMARBEJDE! På de moderne

Læs mere

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN NOGLE AF DE BEDSTE MULIGHEDER FOR AT OPTIMERE WORKFLOWS FINDES, HVOR PAPIR OG DIGITALT MØDES Alle ved, at... DIGITALE PROCESSER STRØMLINER INFORMATIONSFLOWET

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring.

Pcounter. Kategori Funktioner. Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring. Pcounter Kategori Funktioner Output Management Styring af printproduktionen Printpolitikker og -regler Produktbaseret jobbehandling Printkøstyring FÅ OVERBLIK MED PROFESSIONEL PRINT- STYRING Som avanceret

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

YSoft SafeQ Suite. Moduler

YSoft SafeQ Suite. Moduler YSoft SafeQ Suite Kategorier Moduler Output Management User & Cost Management Security YSoft SafeQ Authentication YSoft SafeQ Print Roaming YSoft SafeQ Reporting YSoft SafeQ Chargeback YSoft SafeQ Scan

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen Program UCC s kommunikationskanaler It på UCC UCC Portalen og StudieZonen Apps på UCC UCC.DK Om UCC og deres uddannelsestilbud PORTAL.UCC.DK

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA

VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA VELKOMMEN TIL XP DIGITAL & KONICA MINOLTA AGENDA: XP Digital Konica Minolta v/ Jesper Stahl v/ Jesper Sommer Hunters Game 16.40 Pistolskydning Riffelskydning Bueskydning Dartspil 19.45 Præmieoverrækkelse

Læs mere

FORBEDRET bizhub-oplevelse

FORBEDRET bizhub-oplevelse FORBEDRET bizhub-oplevelse Avanceret funktionalitet med i-option Strømlinet brugervenlighed og øget workflow-kapacitet er vigtige parametre, når man driver virksomhed i dag. Og det er lige præcis, hvad

Læs mere

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG

DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG DOKUMENTER, DER ER SIKRE OG OVERHOLDER COMPLIANCE, ER AFGØRENDE FOR MIG FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS FORBEDRING AF JURIDISKE WORKFLOWS 2 DEN KORTESTE VEJ TIL STØRRE EFFEKTIVITET Advokatfirmaer producerer

Læs mere

Opnå mere med mindre. Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management

Opnå mere med mindre. Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management Opnå mere med mindre Arbejd på en smartere måde med Canon Output Management Smartere print- og scanningsadministration fra Canon Canons integrerede løsning til print- og scanningsadministration kan hjælpe

Læs mere

Hvad er Input Management?

Hvad er Input Management? XP Input Management 2 Hvad er Input Management? På jævnt dansk betyder Input Management indsamling, håndtering og lagring af papirdokumenter. Det omfatter alle typer dokumenter, som f.eks. breve fra kunder

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Princh printløsning til Biblioteket

Princh printløsning til Biblioteket Princh printløsning til Biblioteket 1 Indholdsoversigt Stigende behov for print fra mobil Beskrivelse af Princh Fordele ved Princh Princh support Typisk stillede spørgsmål 2 Der er et stigende behov for

Læs mere

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can

En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning. you can En enkelt platform til styring af print, kopiering og scanning you can Få større kontrol over og øget effektivitet i dit scannings- og kopieringsmiljø Hvad er uniflow? uniflow er en softwareplatform, der

Læs mere

FORENINGER BESTYRELSESPORTAL

FORENINGER BESTYRELSESPORTAL FORENINGER BESTYRELSESPORTAL Let, sikkert og digitalt bestyrelsesarbejde. Powered by BOARD GOVERNANCE A/S OM BOARD Vi er tilfredse med få foreningens bestyrelsesarbejde over på BOARD. Det er en meget stor

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

Print for studerende- FollowMe/SafeQ system

Print for studerende- FollowMe/SafeQ system Print for studerende- FollowMe/SafeQ system Indhold Logge på UCSyd s stationære computere.... 2 Sætte penge ind på din printkonto... 2 Print fra mobile enheder... 4 Udskrivning fra offentlig tilgængelige

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen KOM GODT I GANG SOM STUDERENDE PÅ UCC Program UCC S KOMMUNIKATIONSKANALER IT PÅ UCC UCC PORTALEN OG STUDIEZONEN SKEMA/TIMEEDIT APPS PÅ UCC

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

Pcounter. Kategori Funktioner

Pcounter. Kategori Funktioner Pcounter Kategori Funktioner User & Cost Management Central bruger- og rettighedsstyring Tildeling af omkostninger og afregning Budget- og kvotestyring Detaljeret print- og omkostningsrapportering Brugertilpasset

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

Beskyt din forretning

Beskyt din forretning S I K K E R H E D Sikkerhedsløsninger Beskyt din forretning Sikkerhedsløsninger, der omfatter både enheder, netværk og dokumenter Ved at vælge Canon multifunktionsprintere kan du gøre din virksomhed mere

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen KOM GODT I GANG SOM STUDERENDE PÅ UCC Program UCC S KOMMUNIKATIONSKANALER IT PÅ UCC UCC PORTALEN OG ITSLEARNING SKEMA/TIMEEDIT APPS PÅ UCC

Læs mere

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN Et stærkt valg til intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: ET STÆRKT VALG TIL INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan giver kontormedarbejdere let adgang til at gemme dokumenter og distribuere kopier

Læs mere

Print og kopi for studerende

Print og kopi for studerende Print og kopi for studerendefollowme 1 Indhold Sætte penge ind på din printkonto... 2 Print fra mobile enheder... 4 Priser på print og kopi... 6 Slette udskriftsjob og mobile enheder... 7 Logge på kopimaskinen...

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen KOM GODT I GANG SOM STUDERENDE PÅ UCC Program UCC S KOMMUNIKATIONSKANALER IT PÅ UCC UCC PORTALEN OG ITSLEARNING SKEMA/TIMEEDIT APPS PÅ UCC

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

UCSJ IT - Teknologi & Metode PRINT

UCSJ IT - Teknologi & Metode PRINT UCSJ IT - Teknologi & Metode PRINT Table of Contents fra computer...3 fra egen computer (webprint)... 4 fra egen computer (driverprint)... 8 fra ipad...15 Hvordan printer jeg fra ipad? ( via email)...

Læs mere

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Lexmark applikationer

Lexmark applikationer Lexmark ESF sguide Q3 2012 Lexmark er Hjælp dine kunder med at udnytte det komplette potentiale i deres Lexmark løsningsaktiverede enkeltfunktions- og multifunktionsprintere. Lexmarks er er designet til

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på KP. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på KP. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på KP Oplæg ved Navn Navnesen KOM GODT I GANG SOM STUDERENDE PÅ KP Program KP S KOMMUNIKATIONSKANALER IT PÅ KP PORTALEN OG ITSLEARNING SKEMA APPS OBS: DENNE INTRODUKTION

Læs mere

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite

Konica Minolta. Effektiv integreret dokumentbehandling. Document capture & distribution Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Effektiv integreret dokumentbehandling Document capture & distribution Unity Document Suite Unity Document Suite, Document capture & distribution Strømlinede dokumentworkflows

Læs mere

Tempus Serva. - er NEM IT til alle virksomheder

Tempus Serva. - er NEM IT til alle virksomheder TM - er NEM IT til alle virksomheder Introduktion Virksomheder bør ikke stræbe efter de alt omfattende visioner og tro, at de med analyse og projektmodeller kan udvikle den optimale digitale løsning. I

Læs mere

Nyheder fra Adobe - og lidt til...

Nyheder fra Adobe - og lidt til... Nyheder fra Adobe - og lidt til... Per Haslev Territory Account Manager Adobe Systems Danmark per.haslev@adobe.com 1 AGENDA Adobe Acrobat 8 Adobe løsninger tilknyttet PDF Lidt praktiske eksempler - komprimering

Læs mere

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT Her beskrives håndtering af personoplysninger i virksomheden. Dokumentet er senest opdateret 4. november 2018. 6330 Padborg CVR 34360030 Side 1 DATAANSVARLIG

Læs mere

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE BE EXCEPTIONAL og besøg canon.dk HVAD FOKUSERER DU PÅ, NÅR DU ER UNDER PRES

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner

Vejledning. til. LetRegnskab.dk Årsrapport. Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Vejledning til LetRegnskab.dk Årsrapport Administration og brugen af hjemmesidens funktioner Version 2010.02 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Indledning 3 Log in 4 Vedligeholdelse af stamoplysninger

Læs mere

Vejledning i brug af. Meusburger Portal

Vejledning i brug af. Meusburger Portal Vejledning i brug af Meusburger Portal 1. Indhold 2 General Information Portalen er tilgængelig i alle Meusburger Website Sprog. Log-in er tilgængelig for alle brugere efter afslutningen af registreringen.

Læs mere

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering.

Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Print Danmark ApS Din samarbejds partner på Print og dokument håndtering. Rammeaftale Til GAF Danmark Bilag 1. Bilag 1 Om print Danmark ApS Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs- og support-organisation,

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Sidst opdateret: d. 17/05/2018

PRIVATLIVSPOLITIK. Sidst opdateret: d. 17/05/2018 PRIVATLIVSPOLITIK Sidst opdateret: d. 17/05/2018 Indledning meploy ApS, har udarbejdet denne privatlivspolitik for at forklare og informere dig om vores praksis. Nedenfor beskrives vores praksis for informationsindsamling

Læs mere

Administrér og reducér printomkostningerne.

Administrér og reducér printomkostningerne. Administrér og reducér printomkostningerne. Administrér og reducér omkostningerne: Se, hvordan Canon kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig. REDUCÉR OMKOSTNINGERNE Den rette strategi Canon kan

Læs mere

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Notat Ansvarlig HJB Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Sådan bruger du SharePoint til Maskindatabasen Maskindatabasen er oprettet i et program der hedder SharePoint

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Guide til Epson Connect NPD DA

Guide til Epson Connect NPD DA NPD4945-00 DA Hvad er Epson Connect? Epson Connect tilbyder mobile tjenester, så du kan udskrive og scanne, uanset hvor du befinder dig. Du kan udskrive fotos og dokumenter med anvendelse af din smartphone,

Læs mere

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer

Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Hvad er InfoPath? Et program i Microsoft Office System En desktop applikation Platformen for en ny generation af elektroniske formularer Office InfoPath 2007 kan hjælpe dig med at indsamle oplysninger

Læs mere

DATA PROTECTION SERVICE. Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data

DATA PROTECTION SERVICE. Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data DATA PROTECTION SERVICE Arbejd bedre og mere sikkert med følsomme data Beskyt jeres data og understøt forretningen samtidig Store datamængder stort ansvar Har I mange følsomme data og transaktioner? Mange

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Sådan opretter du en backup

Sådan opretter du en backup Excovery Guide Varighed: ca. 15 min Denne guide gennemgår hvordan du opretter en backup med Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen, og undervejs introducere dig for de grundlæggende indstillingsmulighed.

Læs mere

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning

Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Vejledning - indberetning til PensionDanmark Sundhedsordning Indhold Generelt om indberetning til sundhedsordning 1 Adgang til indberetningsløsningen 1 Indberetning af medarbejdere 2 Bekræftelse af indberetning

Læs mere

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik

CLIQ. Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik CLIQ Et låsesystem der kombinerer mekanik og elektronik Det bedste fra to verdener CLIQ er bl.a. ideelt til fredede bygninger, da installationen ikke kræver at der skal laves ændringer på døren. 75,833

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

XP Output Management

XP Output Management XP Output Management 2 3 Hvorfor investere i Output Management? Output Management betyder oversat til dansk: håndtering og styring af din kommunikation. Dette indebærer alle former for kommunikation med

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide

bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide bizhub ECO guide Optimering af det miljømæssige aspekt og de samlede ejerskabsomkostninger for multifunktionsmaskiner Information bizhub ECO guide ECOlogical = ECOnomical Kære kunde Uanset dine personlige

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE

ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE ZOOM IND PÅ KVALITET MED IQ-501, INTELLIGENT QUALITY CARE INTELLIGENT QUALITY CARE IQ-501 2 ZOOM IND PÅ AUTOMATISERING Konica Minoltas Intelligent Quality Care-system er innovationen for printudbydere,

Læs mere

DIGITALISERING AF UDDANNELSESSEKTOREN. Finn Mosberg /Jens Groth

DIGITALISERING AF UDDANNELSESSEKTOREN. Finn Mosberg /Jens Groth DIGITALISERING AF UDDANNELSESSEKTOREN Finn Mosberg /Jens Groth DAGENS PROGRAM Agenda iflg. invitation Uddannelsesinstitutionernes situation i dag Identifikation af nøgleområder til optimering Præsentation

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet.

Dropbox - IOS. Filer i Dropbox mappen kan deles med andre eller tilgås fra nettet. Dropbox - IOS Dropbox er en lagerapplikation og service. Tjenesten giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere. Dropbox har en cross-platform klient (IOS, Android,

Læs mere

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data

OnApplications. OnCall CTI. The missing link. Med OnCall CTI. drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data OnCall CTI The missing link Med OnCall CTI drager din virksomhed fordel af at integrere telefoni og data kan dine medarbejderne håndtere den telefoniske kontakt til kunderne både professionelt og effektivt

Læs mere

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER

NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER NOVEMBER FESTIVAL KOM TIL ÅBENT HUS HELE NOVEMBER OG OPLEV EN PERLERÆKKE AF NYHEDER TIL ÅBENT HUS PRISER KÆMPE LODTRÆKNING 1. præmie iphone 7 2. præmie ipad Mini 3. præmie Dauphin kontorstol Develop +258

Læs mere

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4

Adobe Acrobat Professional 11. ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 Adobe Acrobat Professional 11 ISBN nr.: 978-87-93212-08-4 I n d h o l d s f o r t e g n e l s e Hvad er Adobe Acrobat?... 1 Elektroniske dokumenter... 2 PDF... 2 Acrobat-programmer... 3 Hvor kommer dokumenterne

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Introduktion til UNI-Login for udbydere

Introduktion til UNI-Login for udbydere Introduktion til UNI-Login for udbydere Introduktion til UNI-Login for udbydere Styrelsen for It og Læring Læsevejledning Følgende ikoner benyttes i vejledningen Link til yderligere information Indhold

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Afdækning af digitale kompetencer 2013

Afdækning af digitale kompetencer 2013 Afdækning af digitale kompetencer 2013 Sådan kan du bruge nedenstående skema til at vurdere dine digitale kompetencer Når du skal vurdere dine personlige it og digitale kompetence i forhold til kategorien

Læs mere

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE

BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE BOARD OFFICE BESTYRELSESPORTAL DER BOOSTER BESTYRELSENS ARBEJDE Giv din bestyrelse et digitalt løft OM BOARD OFFICE Med bestyrelsesportalen BOARD OFFICE kan I administrere og planlægge bestyrelsesarbejdet,

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Guide - Sådan opretter du en backup

Guide - Sådan opretter du en backup Guide - Varighed: ca. 10 min Denne guide gennemgår hvordan en backup oprettes i Excovery. Guiden vil trinvist lede dig igennem processen og vil undervejs introducere de grundlæggende indstillingsmuligheder.

Læs mere

Umbraco installationsvejledning

Umbraco installationsvejledning på et ScanNet ASP Webhotel Indledning Beskrivelse Denne vejledning vil indeholde installation af CMS systemet Umbraco på et ASP Webhotel. Det dansk grundlagt Content Management System (CMS) Umbraco er

Læs mere