Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur"

Transkript

1 Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur Procentvis fordeling af de indsendte svar delvis u ej svar i alt 1 Der skal være fast grænse ved Storebælt i 2. og 3. division 75,0% 25,0% 100% 2 Antal hold i VL og 1. div. kan tilpasses i forhold til udviklingen 62,5% 25,0% 12,5% 100% 3 Wildcard-hold indplaceres i 2. eller 3. div. med samme op- og nedrykningsregler som andre hold 87,5% 12,5% 100% 4 Har klubber kvalificerede 3. hold, kan de spille i 3. div. 100,0% 100% 5 Der skal være et kval. spil mellem bunden af VL og toppen af 1. div. 75,0% 12,5% 12,5% 100% 6 2. hold kan komme tættere på hold i VL * 62,5% 12,5% 25,0% * 100% 7 Der vil blive flere kampe mellem jævnbyrdige modstandere 100,0% 100% 8 Færre hold/klubber skal opfylde de strenge krav til ITC mv., som gælder for de 2 øverste divisioner 100,0% 100% 9 1. div. vil samle de bedste hold i laget under VL. Det vil begrænse motionshold i 1. div. 62,5% 25,0% 12,5% 100% 10 Færre og højere rangerende hold får rejser over Storebælt 75,0% 12,5% 12,5% 100% 11 Mindre komplicerede scenarier for op- og nedrykninger mellem DT og Danmarksserierne 62,5% 12,5% 12,5% 12,5% 100% 12 Vi undgår de fleste kval.-kampe og kval.-stævner efter sæsonen 75,0% 12,5% 12,5% 100% hold er passende i 2. og 3. division er et passende antal 75,0% 25,0% 100% * af kommentar kan ses at en af de ue har misforstået sp. 6

2 Uddybende svar vedr. Turneringsstruktur Svar om klubben/kredsen er, delvis eller u i følgende udsagn: 1 Der skal være fast grænse ved Storebælt i 2. og 3. division Svar delvis delvis Evt. Kommentar Det vil være nemmere at fastholde de spillere som har spillet i mange år, og som kan være med til at få nye spillere i gang. Vi er betænkelig ved en landsdækkende 1. division, da udgifterne på transport bliver rigtig store. Vi synes generelt at en fast grænse ved Storebælt er en god ide. Vil kunne mindske transportudgifterne for den enkelte klub og man undgå at der sker spillerflugt fra de jyske klubber som tvinges i midt el øst. Dog skal det påpeges at der eksempelvis er meget langt fra Odense til Bedsted. Den største besparelse er nok især på broudgiften (hvilket også er betydelig), men det betyder også at det vil være Øst der kommer til at spare klart mest. I Vest kan vi risikere gennemsnitlig længere kørsel end før.

3 2 Antal hold i VL og 1. div. kan tilpasses i forhold til udviklingen u delvis delvis Det er muligt det vil være en god idé eksempelvis at udvide 1. division til at indeholde mere end 8, men hvis den nye struktur skal implementeres ordentligt, skal strukturen have lov til at falde på plads først. Sætning kan tilpasses i forhold til udviklingen lyder desuden som en gummiparagraf og det bør nærmere angives hvornår det kan være relevant at ændre på antallet ellers kommer det alene til at afhænge af turneringsstyrelsens fornemmelser og gode ideer

4 3 Wildcard-hold indplaceres i 2. eller 3. div. med samme op- og nedrykningsregler som andre hold delvis Man skal se på wildcard holdene om de har niveau til at være med. Nogle hold har ikke niveau til at være med. Man gør de unge spillere en bjørne tjeneste, de mister modet. Evt. skal wildcard-hold også overgå til at være et almindeligt hold i 1. div ligesom i VL.

5 4 Har klubber kvalificerede 3. hold, kan de spille i 3. div. Giver mulighed for bedre udvikling i de store klubber med mange hold. For vores skyld må et 3. hold også gerne spille i 2. Div hvis de har niveauet. Der må højst være et divisionshold fra hver klub i samme række.

6 5 Der skal være et kval. spil mellem bunden af VL og toppen af 1. div. delvis Ingen holdning,da det ikke er relevant for vores klub pt. De tidligere anvendte praksis om at man kan spille kvartfinale (altså få op til en 3. plads i løbet af den alm. turnering) og så rykke ned (ved at tabe de sidste 5-6 kampe) hænger hverken sportsligt eller logisk sammen. En model kunne være at 8. pladsen i VL rykker direkte ned, 1. pladsen i 1. div rykker direkte op. 7. pladsen i VL. div møder 2. pladsen fra 1. div om en plads i VL, da vi mener man som vinder af 1. div bør have hancen for at spille i VL, men at man som 2'er i 1. div ikke nødvendigvis har niveau til VL.

7 6 2. hold kan komme tættere på hold i VL u u delvis 2. hold skal ikke have mulighed for at spille i 1. division I og med 2. division kommer til at bestå af stærkere hold, får de klubber der har hold i VL, mulighed for at "fodre" op med spillere af bedre kvalitet end nu. For klubber der ikke har hold i VL/1.division, eller klubber der efter implementering af ny struktur bliver smidt ud af 1. division, kunne man frygte at de gode spillere søger mod få klubber. Ergo vil der så være længere mod toppen for de fleste klubber end før. Samtidig er det matematisk korrekt, men ikke nødvendigvis korrekt i forhold til styrke, idet der har været en tendens til både 1. division og 2. division har været stærkest på Sjælland. Man skal overveje hvilke handlingsmuligheder man har hvis der opstår for stor styrkeforskel mellem øst og vest for Storebælt Det er fortsat vigtigt, at der ikke kommer andethold med i 1. division

8 7 Der vil blive flere kampe mellem jævnbyrdige modstandere Til stor gavn for volleysporten Der vil være kortere fra top til bund i den enkelte division. Man vil dog kunne se et højnet niveau ned gennem divisionerne i vest dk mens man vil sænke niveauet i øst dk, pga de flere vest hold i 2. Div midt.

9 8 Færre hold/klubber skal opfylde de strenge krav til ITC mv., som gælder for de 2 øverste Nogle få klubber har det som skal til, men der er også mange klubber som er bredde klubber med et godt hold Det burde kun være VL-hold, der skal opfylde ITC-kampe. Det påvirker os meget fx at skulle lægge gulv inden kampe.

10 9 1. div. vil samle de bedste hold i laget under VL. Det vil begrænse motionshold i 1. div. Det er synd at flere hold siger nej tak til at rykke op flere år i træk, men det er jo en udløber af at der er færre hold/spillere i volleysporten en for 10 år siden. u Der er risiko for at gode "motionshold" trækker sig p.g.a. øget udgifter til transport. delvis Skellet mellem Volleyliga og 1. division vil nok blive mindre og der vil komme flere jævnbyrdige kampe i 1.division. Men man skal være opmærksom på at kvaliteten af de bedste hold i 1. division måske vil falde lidt, idet at mange at de bedste hold i 1. division har ældre/tidligere elite spillere, som netop har fravalgt elite pga. den store mængde transport - de vil måske nu vælge 2. division eller helt stoppe. - Ligner strukturen fra fodbold og det er altid en god idé er kigge på andre delvis "Risikoen" for at der er motionshold bliver mindre, men den er ikke helt væk.

11 10 Færre og højere rangerende hold får rejser over Storebælt Det er de hold som har ambitioner og spillermateriale til at virkelig dyrke volley som har spillerene som kan prioritere så meget tid til volley u Der er nogle klubber der får rigtig langt i stedet for. Igen fakta vi bare skal bekræfte.. Dog kan der være et problem i at nogle klubber fravælger 1. division grundet de store udgifter. Så bliver det økonomi og ikke niveau der bestemmer hvem der kommer til at spille i 1. division. delvis De samlede udgifter til kørsel for et 1. divisionshold vil stige væsentligt, hvorfor det måske bliver mindre attraktivt for nogle klubber. VI sætter stor at man nu skiller ved storebælt, det andet er en "Hold-killer".

12 11 Mindre komplicerede scenarier for op- og nedrykninger mellem DT og Danmarksserierne u delvis Lyder lovende. Det er dog ikke forklaret hvordan det kommer til til at foregå. Vi synes man skal sætte en grænse for hvor lang ned i en række man går for at finde en oprykker. Virker useriøst at man kan komme i betragtning til en oprykkerplads ved at opnå en 5-10 plads i sin række. Ved ikke.

13 12 Vi undgår de fleste kval.-kampe og kval.- stævner efter sæsonen delvis? I skriver "evt. kval", så det er svært at sige. Vi synes ikke der skal være kval. kampe mellem om op i nedrykning mellem 2. Og 3. Div og 3. Div og kreds. Der må godt være 2 nedrykkere fra 2. til 3. Og modsat 2 oprykkere fra 3. til 2. Det giver mere dynamik mellem rækkerne. Ved ikke.

14 13 10 hold er passende i 2. og 3. division er et passende antal delvis delvis Ja ellers bliver sæsonen for kort. Hvis der er færre hold, kunne det være en ide at møde hinanden 3 gange. Vi må jo gå ud fra at kampene bliver jævnbyrdige og derfor også vil være sjovt at spille for spillerne. Holdene i 2. og 3. division skal tilpasses i forhold til danmarksserien. Ja, men ikke flere, da det vil være for stor belastning med så mange kampe i løbet af en sæson. Vi må se om niveauet falder eller stiger i 2/3. divisionerne, så kan en justering i antal blive nødvendig.

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen

Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Høring om ny turneringsstruktur for Danmarksturneringen Til DVBF s medlemsklubber og kredse. DVBF s bestyrelse har besluttet, at der skal ses på turneringsstrukturen i Danmarksturneringen med henblik på

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Lørdag den 5. november 2016 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Lørdag den 5. november 2016 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Lørdag den 5. november 2016 Idrættens Hus Dagsorden 1. Informationer ift. til Volleyligaen, international deltagelse etc. 2. Nyt fra Dommerstyregruppen 3. Turneringsstruktur/certificering

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Der er ingen direkte nedrykning fra Elitedivisionen.

Der er ingen direkte nedrykning fra Elitedivisionen. APPENDIX 1: DIVISIONSSTRUKTUR OG AFVIKLINGSFORM ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspillet (spilles over tre runder i maj/juni)

Læs mere

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER

OP- OG NEDRYKNINGSREGLER 16. Østdanmarksserien. OP- OG NEDRYKNINGSREGLER ØSTDANMARKSSERIEN er unionens øverste række, hvorfra der er oprykning til Danmarksturneringens 2. division. Det bedst placerede, oprykningsberettigede hold

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A 2018 01 ) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil.

ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. ELITEDIVISIONEN Omfatter 12 hold, og afvikles med et grundspil, mellemspil, medaljespil og nedrykningsspil. Grundspil Holdene fordeles i tre grundspilspuljer á fire hold, der spiller alle mod alle. Grundspilspulje

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 19. august 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Pressedækning af Volleyball 3. Volley TV 4. VolleyLigaen 2016 DataProjekt Play-off og finale slutspillet

Læs mere

Forslag til ny holdturneringsstruktur

Forslag til ny holdturneringsstruktur Forslag til ny holdturneringsstruktur På HB/FU s visionsseminar i november 2011 blev der drøftet indsatsområde. Et af områderne var, at styrke den landsdækkende holdturnering med en ny 3. division. Alle

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen Forslag til ændring i lovene Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen 4 Medlemmer Som medlemmer optages fodboldspillende klubber under DBU Fyns område. Indmeldelse skal ske skriftligt og være ledsaget af

Læs mere

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer

Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Bowlingsæsonen 2017/2018 for Danmarks Turnering Vest Herrer Klubberne og spillerne i DT Vest 2., 3. og 4. Div. Herrer har nu haft mulighed for at kommentere det forslag, som blev sendt til klubberne for

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2017-2018 Danmarks Bowling Forbund Til Klubber i Vest Sæsonen 2017/18 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første

Læs mere

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen

Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Specielt til trænere og ledere i Pigeafdelingen Formålet med arbejdet i Pigeafdelingen følger naturligvis Den Gule Tråd i Skjold Birkerøds overordnede retningslinjer for udvikling og træning. Dvs. at alle

Læs mere

INVITATION FUTSAL 2015/16

INVITATION FUTSAL 2015/16 INVITATION FUTSAL 2015/16 Turneringsopbygning Futsal turneringen 2015/16 udbydes i 2 niveauer i nedennævnte rækker. Vi tilstræber med inddelingen på at få så jævnbyrdige kampe som muligt. Hvis den enkelte

Læs mere

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009

Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Turneringsreglement, Flag Nationalligaen 2009 Referat af FNL-møde 1/11 2008 Alt der er skrevet med kursiv er refereret fra mødet d. 01-11-08. Der vil efter flagudvalgsmødet d. 15/11-08 blive sendt et færdigt

Læs mere

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten

Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten Aarhus, 05.09.2012 Nye regler for individuelle turneringer og Danmarksranglisten På forårets TU-møde blev der vedtaget en række ændringer, som sigter på at gøre det mere attraktivt for spillerne i toppen

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2019

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2019 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2019 1: Principerklæring 2.0 for DBU Bredde Bestyrelsen 2: Turneringssamarbejde med DBU Jylland Bestyrelsen 3: Frist for indsendelse af forslag til delegeretmødet

Læs mere

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16

REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 REGLEMENT FOR SVBK S KREDSPOKALTURNERING SÆSON 2015/16 Ændringer i forhold til reglement for KP 2014/15: Generelle bestemmelser 2. I turneringen kan SVBK's klubber deltage med et ubegrænset antal hold.

Læs mere

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene.

DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Lodtrækning til puljevinderkampene DBU Sjælland s turneringsafdeling har foretaget lodtrækningen til puljevinderkampene. Vi nærmer os med hastige skridt endnu en turneringsafslutning, og de mange puljevinderkampe

Læs mere

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING

UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING UV-RUGBY TEMPERATUR MÅLING Hvordan tager man temperaturen på UV-rugby sporten i Danmark? Er UV-rugby sporten i fremgang, stilstand eller tilbagegang? Hvordan måler man effekt af nye tiltag indenfor UV-rugby

Læs mere

DAFFs Turneringskatalog 2014. Følgende regler og anvisninger gælder for alle kampe afviklet i DAFF regi i kalenderåret 2014.

DAFFs Turneringskatalog 2014. Følgende regler og anvisninger gælder for alle kampe afviklet i DAFF regi i kalenderåret 2014. DAFFs Turneringskatalog 2014 Følgende regler og anvisninger gælder for alle kampe afviklet i DAFF regi i kalenderåret 2014. Version 1.3 Revideret 4. juli 2014 INDHOLD ADMINISTRATION: 1. Kampdatoer, tider,

Læs mere

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010

REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 REGLER FOR DANMARKSRANGLISTEN 2010 1. Licens a. For at være omfattet af Danmarksranglisten skal en spiller være registreret med licensnummer hos DSqF. b. Tegning af licens: Alle spillere, der er medlem

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Onsdag den 25. februar 2015 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Standartkontrakter & Amatøraftaler 3. TV og Mediebilledet 4. VolleyLigaen 2016 5. Internationalt 6.

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus

VolleyLiga Klubmøde. Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus VolleyLiga Klubmøde Tirsdag den 23. september 2014 Idrættens Hus Dagsorden 1. Velkomst og Præsentation 2. Ligaportal / Dataprojekt (10. min) 3. Kampafvikling (10. min) 4. Licenssystem (5. min) 5. Internationalt

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen Partnerskabsaftale Ansøgning Hvordan markedsfører håndbolden Næstved? Sket siden sidst (december 2017) Vision Sportslig målsætning 2022 Organisation/Økonomi Ansøgning Aftaleperiode 4 år fra 1. juli 2018

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen?

Ny rangliste - status. Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - status Hvordan går det med den nye rangliste? Ungdomsspillere Seniorspillere Bredde- og senior+ spillere Hvor er vi på vej hen? Ny rangliste - formål I løbet af 3 sæsoner at samle ALLE badmintonspillere

Læs mere

Op/Nedspillet

Op/Nedspillet Op/Nedspillet 2018-2019 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 13. marts 2019 og efterfølges af international uge fra den 18.-24. marts 2019. 1.division damer slutter lørdag den 6. april

Læs mere

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion.

Holdturneringen består af en landsdækkende Elitedivision og 1. division samt en Vest- og en Østregion. Holdturneringsregler Regler for Dansk Backgammon Forbunds holdturnering Gyldige fra den 1. september 2015 1. Turneringsform og -struktur 1.1 Generelt Dansk Backgammon Forbund (DBgF) afvikler hver sæson

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Op/Nedspillet 2014-2015

Op/Nedspillet 2014-2015 Op/Nedspillet 2014-2015 Liga Damer Op Grundspillet i Ligaen slutter onsdag den 11. marts 2015 1.division damer slutter lørdag den 14. marts 2015 Grundspillet efterfølges af international uge i perioden

Læs mere

JBTU S REGLEMENT 2013/2014

JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Jysk Bordtennis Union JBTU S REGLEMENT 2013/2014 Kapitel 1. Generelt 1. Formål 2. Arrangementer 3. Licens 4. Alderskategorier 5. Klubstifter Kapitel 2. Holdturneringen 6. Indbydelse, tilmelding og holdtrækning

Læs mere

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp.

Herved nedlægger Dragør Badminton protest mod Charlottenlund for brug af ulovlig spiller i ovenstående kamp. Badminton København København den 2. maj 2017 Kendelse Dragør vs. CBK 2 kampnummer: 238790 Brug af ulovlig spiller i forhold til styrke Protest fra Dragør Badminton (DB) mod Charlottenlund Badminton Klub

Læs mere

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl.

JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. JGP stævner? Hej juniorleder/interesserede forældre mfl. Nu er endnu en JGP sæson godt i gang. De foregående år har der været 8-10 stævner. Det samme er tilfældet i år. JGP stævnerne har noget grundlæggende

Læs mere

Divisionsturneringen 2003-2004

Divisionsturneringen 2003-2004 Divisionsturneringen: Finn Larsen Vinkelstræde 30 8900 Randers tlf. 86 43 46 47 email: divisionsturnering@skak.dk Randers, d. 6.4.2003 Til hovedbestyrelsemødet d. 18. april 2003 Divisionsturneringen 2003-2004

Læs mere

Turneringer under DBwF udvalg Vest

Turneringer under DBwF udvalg Vest Følgende turneringer udbydes: Turneringer under DBwF udvalg Vest Turnerings udvalg VEST udbyder en række turneringer. 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold, som Ude- /Hjemmekampe 4-mands

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber.

Greve IF blev ved lodtrækning trukket op af hatten som den klub der skal placeres i pulje 2, da der var 9 naturlige pulje- 1 klubber. Program for 2. division offentliggjort Programmet for 2. division, efterårets 3 puljer i grundspillet, er blevet offentliggjort. Fem ny oprykkere fra Herre- DS hvoraf Fredensborg og Vejgaard for første

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Fakta fra undersøgelse blandt Lægeforeningens

Fakta fra undersøgelse blandt Lægeforeningens Lægeforeningen Fakta fra undersøgelse blandt Lægeforeningens medlemmer om ledelse Jr. / 217 2614 31. maj 218 Om undersøgelsen: Lægeforeningen gennemførte i oktober måned 217 en spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit

SLT. Sommerlandsturnering Afsnit 1. Deltagelse Sommerlandsturneringen er danmarksmesterskab for klubhold. Danske og udenlandske statsborgere med dansk licens har ret til at deltage i Danmarksmesterskaber. Udenlandske statsborgere skal

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering for damehold (Øst

Læs mere

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret

Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Viby J., den 7. oktober 2015 Referat af personalemøde torsdag den 1. oktober 2015 på Forbundskontoret Deltagere: Kreds 1 og 2: Kreds 3: Kreds 4: Kreds 5: Kreds 6: Kreds 7: Kreds 8: Forbundskontoret: Edvard

Læs mere

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation

Den Danske Billard Union indbyder hermed til 3-Bande Carambole Tour med DM kvalifikation Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 08/2017 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfatter jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2018-2019 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01-18/19 København har i 1. division damer ansøgt om af en spiller fra Roskilde på B-licens. Roskilde S02-18/19 S03-18/19 S04-18/19 S05-18/19 S06-18/19

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Landsdækkende turneringer 04/2019 Indledning Danmarks Bowling Forbunds landsdækkende turneringer omfattes jf. Bestemmelser for Forbundets turneringer af: Danmarksturneringens

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Forebyggelse af ulykker og materielle skader ved afprøvning af systemet I_Site på Tulip Vejle Nord K Ø D I N D U S T R I E N

Forebyggelse af ulykker og materielle skader ved afprøvning af systemet I_Site på Tulip Vejle Nord K Ø D I N D U S T R I E N Forebyggelse af ulykker og materielle skader ved afprøvning af systemet I_Site på Tulip Vejle Nord K Ø D I N D U S T R I E N Indledning Med henblik på at forebygge ulykker og materielle skader i den interne

Læs mere

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement

Forslag til ændringer af Floorball Danmarks Turneringsreglement Forslag til ændringer af s Turneringsreglement - NY! 3.16 Dobbeltlicensaftale Det er muligt at anvende spillere på en dobbeltlicensaftale ved at udfylde den dertil tilgængelige formular. En dobbeltlicensaftale

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019

Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 Regler for holdturneringen i kvartet gruppe A, 2019 01) En klub kan kun havde 2 hold med i gruppe A. Kun rene klubhold kan deltage, og man kan kun deltage for en klub/forening selv om man er medlem af

Læs mere

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE

INDBYDELSE TIL TURNERINGERNE I KEGLEBILLARD CARAMBOLE Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette).

Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran rækker, hvis ikke andet er aftalt. (begge hold og dommer skal acceptere dette). Proportioner for turneringer i Old Boys Sammenslutningen af 1949. 1. Fællesregler Stk. a. Som udgangspunkt spilles efter SBU's regler Stk. b. Der spilles 35 minutter i hver halvleg i Old Boys- og Veteran

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Sagsoversigt

Sagsoversigt Sagsoversigt 2017 2018 SAG NR. INDHOLD AFGØRELSE S01 17/18 Brønderslev/Vejle har ansøgt om dispensation fra 11 stk. 3 angående et fælles hold i Juniordivisionen. TU har accepteret ansøgningen under den

Læs mere

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen

Propositioner U12 drenge og piger sæsonen Propositioner U12 drenge og piger sæsonen 2018-2019 Første stævne i Kollerfjorð 29. september er et indplaceringsstævne, hvor der ikke kan tages point med til FM. På baggrund af dette stævne og viden om

Læs mere

Turneringer under DBwF ØST

Turneringer under DBwF ØST Turneringer under DBwF ØST DBwF ØST udbyder følgende turneringer: turneringer 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2. division, 3. division osv. 4-mands-holdturnering holdturnering

Læs mere

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd

DEN RØDE TRÅD. Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF. Den Røde Tråd DEN RØDE TRÅD Det skal være sjovt at spille fodbold i Vallensbæk IF Den Røde Tråd Vi har i Vallensbæk IF fodbold valgt at lave en rød tråd til vores børne- og ungdomsfodbold. Fordelen ved at have en rød

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Overblik over regelændringer forår 2012

Overblik over regelændringer forår 2012 Overblik over regelændringer forår 2012 Op til starten på forårssæsonen 2012 er der blevet foretaget en række væsentlige ændringer i turneringsreglementerne. Vi har samlet vejledningerne her. Vær opmærksom

Læs mere

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane.

[2.2] DTF står for evt. lodtrækning til playoffkampe, samt fordelingen af hjemme- og udebane. Dette regelsæt, der gælder for afviklingen af DH medaljespil og DH playoffkampe, er et tillæg til Reglement for DH senior turneringen. Hvor intet andet specifikt fremgår spilles alle playoffkampe og holdkampe

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Guide til intern brug af Lyngbyvolley.dk

Guide til intern brug af Lyngbyvolley.dk Guide til intern brug af Lyngbyvolley.dk Derfor er det vigtigt! Sådan logger du ind Sådan retter du din profil Tips til hvad du kan skrive Administration af sider for de enkelte hold Mange flere ord om

Læs mere

Vedtægter for RegionsGolf Øst

Vedtægter for RegionsGolf Øst Vedtægter for RegionsGolf Øst af RegionsGolf Danmark u00d8st 1 / 6 1. 01 - Navn og område... 3 2. 02 - Formål... 3 3. 03 - Deltagende klubber... 3 4. 04 - Turneringens afvikling... 4 5. 05 - Ledelse...

Læs mere

Når sporten viser social ansvarlighed

Når sporten viser social ansvarlighed Når sporten viser social ansvarlighed Hvad er GOALSforKIDS? Jo flere mål, jo flere penge. Jo flere sponsorer, jo flere penge. Så simpel er tanken bag GOALSforKIDS. Et lille beløb pr. år kan rykke ekstremt

Læs mere

FORSLAG. på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014

FORSLAG. på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014 FORSLAG på DBU Jyllands regionale årsmøder 2014 1 fra DBU Jyllands bestyrelse Højskoler og efterskoler som foreninger Ændring af DBU Jyllands love 3 Medlemmer, så højskoler og efterskoler fremover kan

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

- 2 - Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4

- 2 - Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4 Ligareglementet - 2 - Indholdsfortegnelse: Kapitel 1. HÅNDBOLDLIGAEN, 1. DIVISION SAMT LANDSPOKALTURNERINGENS LANDSDÆKKENDE RUNDER... 4 Afsnit 1. Kapitlets anvendelsesområde mv.... 4 Afsnit 2. Deltagelsesbetingelser...

Læs mere

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016

Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Referat fra klubmøde i Aarhus den 30. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Lars: Alle kampe tæller lige meget. Krav om at spille to kategorier. Måske

Læs mere

Notat fra VolleyLiga klubmødet onsdag den 6. juni 2018

Notat fra VolleyLiga klubmødet onsdag den 6. juni 2018 Top Volley Danmark 25. juni 2018 CLB/HEP 2887 1601 (mobil) turnering@volleyball.dk Notat fra VolleyLiga klubmødet onsdag den 6. juni 2018 Deltager: Navn Klub Navn Klub Pau Larsen Amager VK Henrik Petersen

Læs mere

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab

Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab Reglement for Aarhus Skoleskaks Grand Prix Mesterskab 1 Grand Prix Mesterskabet Stk. 5 Aarhus Skoleskak (ÅSS) afvikler hver sæson/skoleår et Grand Prix Mesterskab (GPM) som udgøres af en række Grand Prix

Læs mere

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret

Læs mere

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K

FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 M/K FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side og 15 slag i højre side.

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 05. DEC. 2014 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 05. DEC. 2014 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Juniorernes holdninger og ønsker for Junior Grand Prix er

Juniorernes holdninger og ønsker for Junior Grand Prix er Spørgeskemaundersøgelse Juniorernes holdninger og ønsker for Junior Grand Prix er November 2012 På juniormødet ved JGP i OSC blev det besluttet at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse til det efterfølgende

Læs mere

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K

SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER. Serie 1 & 2 M/K SPILLEREGLER FKU FYNS KEGLE UNION SPILLEREGLER FOR DE FYNSKE SERIER Serie 1 & 2 M/K Kampafvikling: Fire hold mødes over 4 baner, og der spilles 30 slag på hver bane, fordelt med 15 slag i venstre side

Læs mere

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017

FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 FORSLAG TIL BEHANDLING PÅ DELEGERETMØDET 2017 Lovene Forslag 1-4: Ændring af det disciplinære system Forslag 5: Hvem kan indgive protest/anke Fællesturnering Forslag 6: Forlængelse af prøveperiode på fælles

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1

ØST UDVALG. Aktivitetskoordinator Tim Høst. Tlf Side 1 Turneringer under DBwF Landsudvalg ØST Ledelsen af DBwF Landsudvalg ØST udbyder en række turneringer. Følgende turneringer udbydes: 6 mands holdturnering for damehold og for herrehold (DT Øst), dvs. 2.

Læs mere

VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC

VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledning for turneringsledere Tak til vores sponsor VEJLEDNING FOR TU-LEDERE I AaBC Vejledningen er behandlet og godkendt på turneringsledermødet den 8. august. 2018. INDHOLD: PAR-turnering. HOLD-turnering.

Læs mere

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015

INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 1 INVITATION POINTGIVENDE UNGDOMS- HOLDTURNERING 2014/2015 Velkommen til Badminton Fyn holdturnering for ungdom 2014-2015 Tilmeldingsfrist: 28. september 2014 Hermed inviteres klubberne i Badminton Fyn

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR SENIORHOLD I NORDJYLLAND SERIE 2-4 4 SPILLERE SINGLE 4 SPILLERE DOUBLE GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds Før ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2016-2017 Før ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C 12.10.16 Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere