SOLID AGREEMENTS RIGHT SOLUTIONS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SOLID AGREEMENTS RIGHT SOLUTIONS"

Transkript

1 SOLID AGREEMENTS RIGHT SOLUTIONS

2 GIVE STÅLSPÆR A/S SOLID AGREEMENTS. RIGHT SOLUTIONS Solide aftaler og rigtige løsninger skabes kun af dedikerede og kompetente medarbejdere, der ved, at Give Stålspærs fornemmeste mission er at levere solide løsninger baseret på præcise beregninger, et højt serviceniveau og en sikker leveringsevne. Gennem vores medarbejderes høje kompetenceniveau og mange års erfaring inden for deres felt står Give Stålspær i dag stærkt på markedet. Igennem mere end 10 år har vi skabt en kultur i Give Stålspær, som vi er stolte af. En kultur der bygger på ansvarlighed som vores vigtigste værdi, og som er det grundlag, vi agerer på. En kultur hvor nøjagtighed og fleksibilitet spiller en fremtrædende rolle i vores dagligdag. Og en kultur, hvor ambitionen om at være Best in Class driver os. Det har givet os en hurtig omstillingsevne og evnen til at skære til benet i vores beregninger, så vores kunder får de helt rigtige løsninger. Indrømmet: Vi gør ikke tingene, som andre gør. Men vi har gennem årene vist, at den måde vi gør det på, er den rigtige. Det er derfor med en god portion tilfredshed og mange ambitioner, vi går fremtiden i møde.

3 BØRSEN GAZELLE 2013: VÆKSTFOKUS SIDEN 2010 Give Stålspær blev i 2013 udnævnt som Børsen gazellevirksomhed med en vækst på hele 489 % over de seneste tre årsregnskaber. Give Stålspær stod i 2013 således opført som den sjette største gazellevirksomhed på børsens top ti liste over gazellevirksomheder i Herning og Ikast-Brande Kommune. Finanskrisen satte sine spor i 2010, men virksomheden har siden haft vækstfokus og sat alle kræfter ind på markedsudvikling og eksport. En markant vækst er siden hentet både på det danske marked, hvor Give Stålspær i dag er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren, og i kraft af en ambitiøs eksportstrategi med Tyskland og de nordiske lande i fokus. Vi forsøger hele tiden at være et skridt foran vores konkurrenter f.eks. var vi den første danske stålspærsproducent, der fik CE-mærkning, og det har styrket os i markedet og givet nye muligheder for eksport, fortæller salgsdirektør Teil Bechmann. I kølvandet på den markante vækst som Give Stålspær har oplevet, har der også været en massiv medarbejdertilvækst i virksomheden, som i dag tæller mere end 200 medarbejdere i Danmark, Tyskland og Polen.

4 GIVE STÅLSPÆR A/S Flere komplekse stålkonstruktioner Give Stålspær har i de seneste år haft et meget højt aktivitetsniveau, og det er lykkedes at skabe vækst på både nye og eksisterende markeder. Fokus på markedsudvikling, kvalitetssikring og øget salg på nuværende markeder er noget af det, der er lykkedes rigtigt godt. Opgaverne fordeler sig fint mellem simple stålkonstruktioner og langt mere udfordrende, komplekse løsninger.

5 Klassisk halbyggeri stadig i fokus Selvom opgaverne lyder på flere og flere komplekse stålkonstruktioner, henter Give Stålspær stadig en stor del af sin omsætning inden for projektering og levering af stålspær til landbrugs- og industrihaller og andre gængse stålkonstruktioner. Det klassiske industri- og halbyggeri er derfor stadig et vigtigt fokusområde. De komplekse konstruktioner er måske nok mere opsigtsvækkende og imponerende end landbrugshaller, men det gør bestemt ikke gængse halkonstruktioner mindre interessante for os, fastslår Teil Bechmann. Dem vil vi gerne have mange flere af. Interfrukt udenfor Oslo er et godt eksempel på et klassisk halbyggeri men i storformat. Udover bygningens stålkonstruktion, leverede Give Stålspær også trapper til byggeriet.

6 GIVE STÅLSPÆR A/S Totalløsninger Give Stålspær leverer flere totalløsninger end nogensinde. Løsninger, der inkluderer trapper, altaner, rækværk mv. Med muligheden for at levere totalløsninger rammer Give Stålspær et bredt behov for at kunne handle ét sted, til fordel for vores danske og internationale kunder. STRATEGI Best in Class Fra salg og konstruktion til projektledelse, produktion og montering. Vores strategi er, at vi vil være Best in Class i alle processer. Best in Class betegner den bedste spiller på markedet. Det er specialisten, der har erfaring og de nødvendige kompetencer til at blive valgt foran sine konkurrenter. Både når det gælder komplicerede bygningskonstruktioner og mindre standardkonstruktioner.

7 Vækst i offentligt byggeri Den offentlige sektor er i fremgang og det kan også mærkes hos Give Stålspær. De offentlige projekter fylder mere og mere, og der leveres både simple og komplekse løsninger til offentlige byggerier som f.eks. universiteter og sygehuse. Copenhagen Plant Science Center i København, der samler forskning og uddannelse, og Urban Media Space på Århus Havn er gode eksempler på kommunale byggeprojekter, som Give Stålspær har leveret stålkonstruktioner til.

8 GIVE STÅLSPÆR A/S GIVE STÅLSPÆR TYSKLAND / v. Stefan Neukirch Fra Give Stålspærs salgskontor i Bad Koestritz, varetages salget i Tyskland. Det tyske marked er i øjeblikket stabilt og oplever stor efterspørgsel inden for nybyggeri. Dette skyldes først og fremmest, at Tyskland har klaret sig godt gennem finanskrisen. Det har betydet, at Tyskland som land og i kraft af en høj eksport i øjeblikket investerer i produktion og fremstilling. Omfanget af hallignende produktionsbygninger er kæmpe stort, og deres konstruktioner er ofte kendetegnet ved at være mere end 70 % bærende stålkonstruktion. Også inden for landbruget er efterspørgslen høj som følge af, at landmændene har fået gode priser for deres avl og afgrøder de seneste år. Den tyske finansieringspolitik er blevet en motor for nye investeringer inden for landbrug og produktion. Det giver Give Stålspær A/S gode muligheder for vækst på det tyske marked. Det forventes at sætte gang i efterspørgslen på industrielle bygninger, hvilket er kærkomment, idet landbruget oplever en svagt faldende tendens på grund af begrænsninger i tilskud fra den tyske stat og EU. Målet for salgskontoret i Bad Koestritz er derfor i den kommende tid at styrke salget inden for industribyggeri samt generelt at styrke salget gennem entreprenører til erhvervsbyggeri i Tyskland.

9 EFFEKTIV PRODUKTION GIVER BEDRE BUNDLINJE / v. Torben Larsen Med en moderne og højteknologisk produktion har Give Stålspær i dag opnået en moderne og højeffektiv produktion. Vi har den holdning, at man altid skal gå den lige vej og gøre tingene på den mest effektive måde. Det sker i dag takket være vores investeringer i produktionsoptimeringer som f.eks. robotter og højteknologiske maskiner. En effektiv produktion er en vigtig nøgle til at kunne håndtere den vækst, som Give Stålspær oplever. Et effektivt produktionsapparat og et godt arbejdsmiljø er en naturlig del af vores hverdag, fordi det er lagt i system. Det giver i sidste ende ikke kun en god arbejdsplads for vores medarbejdere. Det giver også konkurrencedygtige priser på et prisfokuseret marked. NYE MARKEDER - NYE MULIGHEDER / v. Teil Bechmann Eksportmarkederne er i fokus hos Give Stålspær i disse år. Det gælder både udvikling af eksisterende eksport til lande som Tyskland og Norge, men også opdyrkning af samarbejdspartnere på eksportmarkeder som Sverige og Færøerne. Og vi står stærkt. I Sverige har vi fået godt fodfæste, og vi oplever her en god vækst især inden for industribyggeri. Og på Færøerne er vi i dag en førende leverandør af stålkonstruktioner. Med både simple og komplekse konstruktioner og vores totalløsninger med trapper, rækværk, altaner mv. rammer vi bredt. I kraft af vores kontinuerlige fokus på kvalitet og EU certificeringer, har vi alle muligheder for at tilgå nye markeder og blive større på de markeder, hvor vi allerede er. Hvor der er nye markeder, er der nye muligheder og dem vil vi tilgå med vores evne til at levere de solide aftaler og helt rigtige løsninger, som vi er kendt for.

10 GIVE STÅLSPÆR A/S REFERENCER Byggeri Type Placering År Tonnage Bemærkning AU Heal Universitet Århus ton NCC Beijer Butik Sverige ton Fastec AB Mascot Domicilbyggeri Silkeborg ton Underleverandør til MJT Hillerød Kraftvarmeværk Varmeværk Hillerød ton Underleverandør til Dansk Halbyggeri Sfinxen Lejligheder København ton Underleverandør til Dahl LW Machinenbau Maskinhal Tyskland ton Linde + Wiemann Større logistikvirksomhed indenfor Lagerhal Sverige ton Fastec AB dagligvarehandel Frømandskorpset Multihal Kongsøre ton Underleverandør til Dansk Halbyggeri Gentofte Stadion Idrætshal Gentofte ton Underleverandør til CC Contractor. Frysehus Bakkafrost Frysehus Færøerne ton Kås Industri Vejle Psyk Hospital Gangbro Vejle ton Underleverandør til MT Højgaard Ørestadens Skøjtehal Skøjtehal København ton Underleverandør til C.C. Contractors DTU: Danmarks Tekniske Universitet CIS Copenhagen Skolebyggeri International School Københavns KUA3 Universitet Forskellige bygninger Lyngby ton Underleverandør til MT Højgaard Københavns Nordhavn ton Projekteret af Give Stålspær Amager ton Underleverandør til Hoffmann Skole i Illulissat Skolebyggeri Grønland ton Optimera Rinderstall Quellendorf Staldanlæg Tyskland ton Quellendorf Landwirte GbR National Stadion Tribune Færøerne ton JK. Petersen

11 Give Stålspær A/S Sjællandsvej Brande Telefon

Solid agreements Right Solutions

Solid agreements Right Solutions Solid agreements Right Solutions 2013-2014 Solid Agreements. Right solutions Solide aftaler og rigtige løsninger skabes kun af dedikerede og kompetente medarbejdere, der ved, at Give Stålspærs fornemmeste

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Mogens Laustsen Salg - Øst 87 54 15 01 mel@danskhalbyggeri.dk Martin Løkkegaard Salg - Vest 87 54 15 60 mal@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

VI BYGGER DANMARKS HALLER

VI BYGGER DANMARKS HALLER VI BYGGER DANMARKS HALLER Martin Løkkegaard Salgschef - Øst 8754 1560 mal@danskhalbyggeri.dk Tom S. Holmberg Salgschef - Vest 8754 1541 tsh@danskhalbyggeri.dk 2 HVEM ER Når Dansk Halbyggeri laver industribyggeri,

Læs mere

Energieffektivitet i industrien

Energieffektivitet i industrien Energieffektivitet i industrien Hvor ligger de store besparelser? Michael Kamstrup Søndergaard Adm. direktør Dansk Energirådgivning A/S Dansk Energirådgivning A/S Glarmestervej 18 B 8600 Silkeborg Tel

Læs mere

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore

NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01. marine. service. industri. offshore NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 01 marine service industri offshore 02 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE NORDHAVN MARINE & OFFSHORE 03 NORDHAVN MARINE & OFFSHORE EKSPERT I DIESELMOTORER, GENERATOR- OG FREMDRIVNINGSANLÆG

Læs mere

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015

AlfaNordic Magazine #6.5. Short special Gazelle Edition - November 2015 Al AlfaNordic Magazine Short special Gazelle Edition - November 2015 Indhold Fokus AlfaNordic vinder Børsen Gazelle 2015 Facts Børsen Gazelle Nyheder Ny AlfaNordic-app på vej m.m. Invitation til reception

Læs mere

RUM FOR VÆKST AKADEMISK ARKITEKTFORENING

RUM FOR VÆKST AKADEMISK ARKITEKTFORENING RUM FOR VÆKST AKADEMISK ARKITEKTFORENING Arkitektur skaber rum for vækst Arkitektur. Er det ikke noget med operahuse, rådhuse og dyre enfamilieshuse? Jo. Men arkitektur er i særdeleshed også vækst. Derfor

Læs mere

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult har mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen og arbejder løsningsorienteret

Læs mere

Byplanlægning og fremtidens erhvervskvarterer

Byplanlægning og fremtidens erhvervskvarterer Byplanlægning og fremtidens erhvervskvarterer Ingvar Sejr Hansen //Kontorchef //Økonomiforvaltningen Københavns Kommune Indhold 1. Erhvervsudvikling i København 2. Udvikling af byens erhvervsområder 3.

Læs mere

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer ANALYSE Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer Resumé Den danske eksport af beklædning og fodtøj slår igen i år alle rekorder. Dansk Erhverv forventer, at de danske virksomheder vil

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. Husk 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Bliv inspireret af de kreative, og bliv klogere på de

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Fra vision til virkelighed. hansenlarsen.dk. Byggeri til erhverv

Fra vision til virkelighed. hansenlarsen.dk. Byggeri til erhverv Fra vision til virkelighed hansenlarsen.dk Byggeri til erhverv Vores vision er at fastholde og udvikle vores position som områdets førende bygge- og anlægsvirksomhed. Vi vil: være din foretrukne partner,

Læs mere

Up-market-produkter kræver produktudvikling

Up-market-produkter kræver produktudvikling Allan Sørensen, chefanalytiker als@di.dk, 2990 6323 JANUAR 2017 Up-market-produkter kræver produktudvikling Fire ud af ti eksportkroner kommer fra up-market-produkter, som kan oppebære højere priser end

Læs mere

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale

Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale 1 2011-04-15 Posten Norden generalforsamling 2011 Administrerende direktør og koncernchef Lars Idermarks tale Kære generalforsamling, mine damer og herrer. Det er en stor glæde for mig at tale her i dag

Læs mere

Serviceerhvervenes internationale interesser

Serviceerhvervenes internationale interesser Serviceerhvervenes internationale interesser RESUME Serviceerhvervene har godt fat i både nærmarkeder og vækstmarkeder. Det viser en undersøgelse blandt Dansk Erhvervs internationalt orienterede medlemsvirksomheder,

Læs mere

Øjebliksbillede 4. kvartal 2014

Øjebliksbillede 4. kvartal 2014 Øjebliksbillede 4. kvartal 2014 DB Øjebliksbillede for 4. kvartal 2014 Introduktion 4. kvartal er ligesom de foregående kvartaler mest kendetegnet ved lav vækst, lave renter og nu, for første gang i mange

Læs mere

Danske vækstmuligheder i rusland

Danske vækstmuligheder i rusland Organisation for erhvervslivet April 2010 Danske vækstmuligheder i rusland Trods et større tilbageslag i 2009 har de gennemsnitlige årlige vækstrater i Rusland været på imponerende 5,5 pct. de seneste

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

Er din virksomhed blandt de bedste?

Er din virksomhed blandt de bedste? Notabenus Group Er din virksomhed blandt de bedste? ... det er vores i kraft af dynamiske og dygtige samarbejdspartnere omkring mange spændende projekter Notabenus skaber attraktive investeringer i hele

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED

ERFARING STOR SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED TADION STOR ERFARING SAMT FLEKSIBILITET OG LEVERINGSSIKKERHED S amtidig er Spæncoms store viden og erfaring med byggeri sportsarenaer en garanti for at der er styr på selv de mindste detaljer og projekterne

Læs mere

Tyrkisk vækst lover godt for dansk eksport

Tyrkisk vækst lover godt for dansk eksport Marts 2013 Tyrkisk vækst lover godt for dansk eksport KONSULENT KATHRINE KLITSKOV, KAKJ@DI.DK OG KONSULENT NIS HØYRUP CHRISTENSEN, NHC@DI.DK Tyrkiet har udsigt til at blive det OECD-land, der har den største

Læs mere

Udvikling og investeringer i Nordsjælland. - vækst og projekter i Helsingør, Hillerød og Hørsholm

Udvikling og investeringer i Nordsjælland. - vækst og projekter i Helsingør, Hillerød og Hørsholm Udvikling og investeringer i Nordsjælland - vækst og projekter i Helsingør, Hillerød og Hørsholm Indhold Konferencen skaber et overblik over markedet nord for København og giver et indblik i en række projektudviklingsmuligheder

Læs mere

Præsentation af Twinca A/S

Præsentation af Twinca A/S www.twinca.dk Præsentation af Twinca A/S 1991 Twinca A / S blev grundlagt som en maskinfabrik i 1991 af tvillingbrødrene Strøm Kristensen. Brødrene producerede produkter til mink. I dag er Twinca A / S

Læs mere

Eksport skaber optimisme

Eksport skaber optimisme Januar 2013 Eksport skaber optimisme Af chefkonsulent Marie Gad, MSh@di.dk De mindre og mellemstore virksomheder, der er på eksport markederne, tror på fremgang i 2013. Men hvis flere virksomheder skal

Læs mere

DLG. v. Torben Thomsen

DLG. v. Torben Thomsen DLG v. Torben Thomsen Overblik Blandt Europas største landbrugsselskaber Aktiviteter i mere end 20 lande Blandt de største eksportører af maltbyg, sædekorn, foderog brødkorn samt raps i EU Fakta om DLG

Læs mere

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..!

Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Pulverlakerede stålkonstruktioner en bæredygtig løsning..! Grædstrup Stål en stærk samarbejdspartner Vi har lavet stålkonstruktioner til mange formål siden 1970 erne, hvor den gamle Grædstrup Smedje blev

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

Thomas Bernt Henriksen. Økonomisk redaktør

Thomas Bernt Henriksen. Økonomisk redaktør Thomas Bernt Henriksen Økonomisk redaktør Lær af de bedste Budskab 1 Det er hårdt arbejde at blive gazelle i 2012 Budskab 2 Lær af de bedste - Hvordan bliver man unik? Budskab 3 Alvorlige alarmsignaler

Læs mere

1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne. Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn

1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne. Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn 1 Strategi, udvikling og effektivisering i danske havne Peter Bjerg Olesen Ph.d. studerende Center for Logistik Aalborg Universitet Aalborg Havn Om foredragsholderen 2 (Peter Bjerg Olesen) Email: pbo@celog.dk

Læs mere

Disposition for præsentation

Disposition for præsentation Analyse af udbuddet og behovet for kompetenceudvikling inden for offshore energisektoren i Danmark, Norge, England og Tyskland Ved Jakob Stoumann, Chefanalytiker Oxford Research Oxford Research A/S Falkoner

Læs mere

21. Maj 2014 Har produktion af printkort en fremtid i Danmark?

21. Maj 2014 Har produktion af printkort en fremtid i Danmark? 21. Maj 2014 Har produktion af printkort en fremtid i Danmark? Europas produktion af PCB 80erne Produktionen tredoblede Europa har stabil markedssandel på 15-17% Kort nedgang 1990-1992 90 erne Produktionen

Læs mere

Nyhedsbrev - August 2017

Nyhedsbrev - August 2017 Nyhedsbrev - August 2017 Københavns Universitet Væksten følger ressourcerne ELINDCO har nået sine mål tre år før tid. Vi vækster ikke for vækstens skyld men for at skabe en stabil virksomhed med de rette

Læs mere

Møbelbranchen. J u n i

Møbelbranchen. J u n i Møbelbranchen J u n i 2 0 1 7 De økonomiske nøgletal 2 Omsætning i hovederhverv Sæsonkorrigeret, 3 mdr. gns. Indeks, 2009=100 Indeks, 2009=100 160 160 140 140 120 120 100 100 80 09 10 11 12 13 14 15 16

Læs mere

SMV-Konjunkturvurdering april 2008

SMV-Konjunkturvurdering april 2008 SMV-Konjunkturvurdering april 2008 OM HÅNDVÆRKSRÅDET Håndværksrådet arbejder for at sikre små og mellemstore virksomheder de bedste betingelser for vækst og udvikling. Vi tager os af små og mellemstore

Læs mere

Mejerisektoren - Mælk

Mejerisektoren - Mælk Working Class Food Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - Mælk Effektiv og fleksibel: - Pakning - Bila Milk Packer - Palletering Pakning Effektivt Ensartet Fjerner EGA Pakning af mælk

Læs mere

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder AF SEKRETARIATSCHEF NIKOLAI KLAUSEN OG ANALYSEKONSULENT JAKOB KÆSTEL MADSEN Beklædnings- og fodtøjseksport for 32,8 mia. kr.

Læs mere

Avancerede tætningsløsninger til anvendelse i: Bil -/Fly-industrien Almenindustri Hydraulik/Pneumatik

Avancerede tætningsløsninger til anvendelse i: Bil -/Fly-industrien Almenindustri Hydraulik/Pneumatik Avancerede tætningsløsninger til anvendelse i: Bil -/Fly-industrien Almenindustri Hydraulik/Pneumatik Pilestræde 58, st. th. 1112 København K Tlf. +45 48 22 80 80 www.tss.trelleborg.com Stifter Carl Simonsen

Læs mere

HÅNDVÆRKSRÅDETS SMV-KONJUNKTURVURDERING, NOVEMBER 2006

HÅNDVÆRKSRÅDETS SMV-KONJUNKTURVURDERING, NOVEMBER 2006 SMV-KONJUNKTURVURDERING NOVEMBER HÅNDVÆRKSRÅDETS SMV-KONJUNKTURVURDERING, NOVEMBER OM HÅNDVÆRKSRÅDET Håndværksrådet arbejder for at sikre små og mellemstore virksomheder de bedste betingelser for vækst

Læs mere

Dansk handel hårdere ramt end i udlandet

Dansk handel hårdere ramt end i udlandet Organisation for erhvervslivet April 2010 Dansk handel hårdere ramt end i udlandet AF KONSULENT PEDER SØGAARD, PESO@DI.DK Danske grossister har tabt mere omsætning og haft flere konkurser end engroserhvervet

Læs mere

Rumgitterkonstruktionen og Levi Jensen...

Rumgitterkonstruktionen og Levi Jensen... Rumgitterkonstruktionen og Levi Jensen... Enestående enkel i udseende, overraskende mangfoldig i anvendelse og ekstremt stærk i bæreevne The potential for freedom of form Rumgitterkonstruktioner i stål

Læs mere

Siemens 2011. Siemens globalt og i Danmark

Siemens 2011. Siemens globalt og i Danmark Siemens 2011 Siemens globalt og i Danmark Siemens Aktiv i tre sektorer Omsætning efter region Healthcare 93 mia DKK Energy 190 mia DKK 16% 29% 7,7 % 33% 6% 45% 49% Cross-Sector aktiviteter 36 mia DKK Industry

Læs mere

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder

Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder Organisation for erhvervslivet oktober 29 Virksomheder samarbejder for at skabe nye markeder AF KONSULENT TOM VILE JENSEN, TJN@DI.DK OG KONSULENT KIRSTEN ALKJÆRSIG, kna@di.dk Virksomhedernes vej ud af

Læs mere

Find vej til det Norske og Tyske marked

Find vej til det Norske og Tyske marked Find vej til det Norske og Tyske marked Væksthus Hovedstaden og Gribskov Erhvervscenter 13 november 2015 Ved: Klaus Baagøe-Nielsen VP Sales & Marketing WiseCon præsentation: Hvem er WiseCon Mission & Vision

Læs mere

E-handelspanel E-handelspanel. Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017

E-handelspanel E-handelspanel. Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017 E-handelspanel 2017 E-handelspanel Survey blandt DI Handels medlemmer November 2017 15. nov. 16 Forord DI Handel gennemfører for andet år i træk en medlemsundersøgelse omkring virksomhedernes valg af salgskanaler.

Læs mere

THE POWER OF LESS I PRAKSIS

THE POWER OF LESS I PRAKSIS THE POWER OF LESS I PRAKSIS UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Alle byggeprojekter kan være komplekse og udfordrende, både i design-, planlægnings-

Læs mere

4 Godt arbejde er centralt

4 Godt arbejde er centralt 4 Godt arbejde er centralt Medarbejdernes gode arbejde er det, der muliggør udvikling i virksomhederne. Cevea har i gentagende analyser påpeget, at gode virksomheder klarer sig bedre end deres konkurrenter

Læs mere

Fra sherif til Virksomhedsleder. Værdibaseret ledelse i praksis. ved Poul Konrad Beck Bestyrelsesformand Dansand A/S

Fra sherif til Virksomhedsleder. Værdibaseret ledelse i praksis. ved Poul Konrad Beck Bestyrelsesformand Dansand A/S Fra sherif til Virksomhedsleder. Værdibaseret ledelse i praksis. ved Poul Konrad Beck Bestyrelsesformand Dansand A/S Hvem er jeg? 47 år Sproglig student. Bestyrelsesuddannelse (BSS) Århus Universitet.

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Honningbien kan blive en blomstrende forretning

Honningbien kan blive en blomstrende forretning Honningbien kan blive en blomstrende forretning Biernes bestøvning af landbrugets afgrøder er millioner værd, men erhvervsbiavlerne har ikke formået at udnytte det. Derfor går både de og landmændene glip

Læs mere

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri Januar 2014 Et åbent Europa skal styrke europæisk industri AF chefkonsulent Andreas Brunsgaard, anbu@di.dk Industrien står for 57 pct. af europæisk eksport og for to tredjedele af investeringer i forskning

Læs mere

Tirsdag, den 6. marts 2007 Konference: Aluminium offshore Offshore Center Danmark og dansk offshore

Tirsdag, den 6. marts 2007 Konference: Aluminium offshore Offshore Center Danmark og dansk offshore Tirsdag, den 6. marts 2007 Konference: Aluminium offshore 2007 Offshore Center Danmark og dansk offshore 1 Program 1. Offshore Center Danmark - Baggrund og arbejde 2. Offshore sektoren og dens betydning

Læs mere

5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS OS

5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS OS 5 GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS OS Det er sjældent, der bliver sagt nej, når man kommer med nye ideer. Du får masser af ansvar og udviklingsmuligheder Jens Falk Møller, projektleder i Spærsalg Det vigtige

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalget udbeder sig besvarelse af følgende spørgsmål:

Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalget udbeder sig besvarelse af følgende spørgsmål: Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2014-15 ERU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 200 Offentligt UDENRIGSMINISTERIET Der er tale om et åbent samråd. Erhvervs- Vækst- og Eksportudvalget udbeder sig besvarelse

Læs mere

Begyndende fremgang i europæisk byggeaktivitet kan løfte dansk eksport

Begyndende fremgang i europæisk byggeaktivitet kan løfte dansk eksport ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE Oktober 15 Begyndende fremgang i europæisk byggeaktivitet kan løfte dansk eksport Nedgangen i den europæiske bygge- og anlægsaktivitet er bremset op og nu svagt stigende efter

Læs mere

Beton til alle tider

Beton til alle tider Beton til alle tider Vi bygger på mennesker og deres faglige kunnen Præfa Betonelement har fire årtiers erfaring i produktion og montering af betonelementer bygget på gode mennesker og deres faglige kunnen

Læs mere

Mejerisektoren - ost

Mejerisektoren - ost Working Class Food Automatiserer arbejdsprocesser til: Mejerisektoren - ost Effektiv og fleksibel: - Håndtering i højhygiejne zoner - Pakning - Mixpakning - Palletering Håndtering i højhygiejne zoner Skånsomt

Læs mere

Finland & Baltikum som Eksportmål

Finland & Baltikum som Eksportmål Finland & Baltikum som Eksportmål Nokia Effekten Nokia er finnernes nationale stolthed. Nokia er et symbol for de større forandringer samfundet gennemlevede samt landets entre til den globale finansielle

Læs mere

Eksport af høj kvalitet er nøglen til Danmarks

Eksport af høj kvalitet er nøglen til Danmarks Organisation for erhvervslivet September 2009 Eksport af høj kvalitet er nøglen til Danmarks velstand Danmark ligger helt fremme i feltet af europæiske lande, når det kommer til eksport af varer der indbringer

Læs mere

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder

ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder ANALYSENOTAT Prognose: Den samlede beklædningsog fodtøjseksport når nye højder AF SEKRETARIATSCHEF NIKOLAI KLAUSEN OG ANALYSEKONSULENT JAKOB KÆSTEL MADSEN Beklædnings- og fodtøjseksport for 32,8 mia. kr.

Læs mere

AFTENENS TEMA Jens Aggerbeck. Købs. Case & Diskussion: At være eksportvirksomhed er et meget vanskelig arbejde.

AFTENENS TEMA Jens Aggerbeck. Købs. Case & Diskussion: At være eksportvirksomhed er et meget vanskelig arbejde. AFTENENS TEMA Jens Aggerbeck Købs At være eksportvirksomhed er et meget vanskelig arbejde. Succesrig eksport er langt mere end blot at sælge mere. Fordi der ikke kan gives en fælles formel for succes,

Læs mere

18. marts Offshore. Fokusmøde om Maritim Vækst, Frederikshavn. Michael Harboe-Jørgensen Head of Strategy & Relations

18. marts Offshore. Fokusmøde om Maritim Vækst, Frederikshavn. Michael Harboe-Jørgensen Head of Strategy & Relations Offshore Fokusmøde om Maritim Vækst, Frederikshavn Michael Harboe-Jørgensen Head of Strategy & Relations Agenda Om Maersk Drilling Værftsophold Slide no. 2 Lad os hilse på Ben først... Slide no. 3 Olie

Læs mere

Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Ansættelseskontrakt Dato: 29-10-2013 13:18

Projekt: Skolen i bymidten Semesterprojekt: 7B - E2013 Dokument: Ansættelseskontrakt Dato: 29-10-2013 13:18 1 af 6 1. Sammendrag K.E.A Totalentreprise agerer som samlet totalentreprenør for bygherre, vi varetager alle de ydelser, der udgør en nødvendig helhed for gennemførelse af den aftalte opgave. Vi er derfor

Læs mere

DCH International Eksport af dansk knowhow

DCH International Eksport af dansk knowhow DCH International Eksport af dansk knowhow 364,4 DCH International Synergihuset Dannevirkevej 6 7000 Fredericia Danmark T: +45 64 81 26 00 F: +45 64 81 26 01 E: mail@dchi.dk W: dchi.dk CVR: 26088577 302,7

Læs mere

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal.

Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Tyskland trækker væksten i SMV-eksporten 1 : SMV-eksportstatistikken opdateret med 2014-tal. Eksportrådets statistik over SMV-eksporten er nu opdateret med 2014-tal. Eksportstatistikken, der er udviklet

Læs mere

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning Vi skaber løsninger, der holder år efter år Tør du smide denne brochure ud? du kunne jo få brug for den senere! Flade tage og listedækning EMByggefirmaet forvandlede vores ældre bungalow til et klassisk

Læs mere

ENGAGED ENGINEERING AT THE CUTTING EDGE

ENGAGED ENGINEERING AT THE CUTTING EDGE ENGAGED ENGINEERING AT THE CUTTING EDGE Engaged Engineering STENSBO leverer konsulentydelser med engagement, troværdighed og loyalitet. Fleksibilitet STENSBO tilbyder fleksibel arbejdskraft, der effektivt

Læs mere

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE September 2015 Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer Højindkomstlandene udvikler væsentlig flere upmarket produkter, der kan sælges til højere priser og dermed bære

Læs mere

RAMBØLL DANMARK. Viden der bringer mennesker videre. Local partner Global knowledge

RAMBØLL DANMARK. Viden der bringer mennesker videre. Local partner Global knowledge RAMBØLL DANMARK Viden der bringer mennesker videre Local partner Global knowledge YDELSER Rambølls ydelser inkluderer: byggeri & design infrastruktur & transport miljø & natur energi & klima industri &

Læs mere

Rekordmange jobs afhænger af eksport

Rekordmange jobs afhænger af eksport Allan Sørensen, chefanalytiker als@di.dk, 2990 6323 APRIL 2019 Rekordmange jobs afhænger af eksport 825.000 eksportrelaterede jobs i Danmark. Aldrig nogensinde før har så mange danske jobs været afhængige

Læs mere

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855

Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Kvalitetsarbejde i jern og stål siden 1855 Hvem er vi? P. Lindberg blev grundlagt i 1855 og har siden udviklet sig fra landbrugssmedje med lokale kunder, til en moderne specialvirksomhed med kunder over

Læs mere

Danske investeringer i Central- og Østeuropa

Danske investeringer i Central- og Østeuropa Danske investeringer i Central- og Østeuropa I løbet af de seneste tre år er antallet af danske investeringerne i de central- og østeuropæiske lande steget støt, og specielt investeringer i servicesektoren

Læs mere

Stigende udenlandsk produktion vil øge efterspørgslen

Stigende udenlandsk produktion vil øge efterspørgslen ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE Oktober 2015 Stigende udenlandsk produktion vil øge efterspørgslen efter danske underleverancer Danske virksomheder har mange underleverancer til erhvervslivet i udlandet. Væksten

Læs mere

Orientering fra DM-branche Tlf.: Fax:

Orientering fra DM-branche Tlf.: Fax: Kære Kolleger Det må kunne gøres bedre i det nye år Nr. 1 Januar 2012 Den 1. januar 2012 Formandens nytårsudtalelse Vi har nu oplevet en jul og et nytår med storm og regnvejr i det meste af landet, der

Læs mere

Erfaringer med salg af Skandinavisk succesprodukt via strategiske partnerskaber. Aalund 2012

Erfaringer med salg af Skandinavisk succesprodukt via strategiske partnerskaber. Aalund 2012 Erfaringer med salg af Skandinavisk succesprodukt via strategiske partnerskaber Aalund 2012 Case - agenda - Kort om Aalund - PR Barometret historien kort - Udbredelsen og udfordringerne - Ny platform nye

Læs mere

Digital forskning fylder meget lidt

Digital forskning fylder meget lidt Jonas Orebo Pyndt, fagleder for forsknings- og innovationspolitik jopy@di.dk, 3377 4613 Mads Juul Sørensen, studentermedhjælper mjus@di.dk, 3377 3993 Digital forskning fylder meget lidt Digitaliseringen

Læs mere

SURVEY. Temperaturmåling i dansk erhvervsliv investeringer, arbejdskraft og produktivitet APRIL

SURVEY. Temperaturmåling i dansk erhvervsliv investeringer, arbejdskraft og produktivitet APRIL Temperaturmåling i dansk erhvervsliv investeringer, arbejdskraft og produktivitet SURVEY APRIL 2016 www.fsr.dk FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen

Læs mere

Større lyst til at investere hos fødevarevirksomhederne i 2018

Større lyst til at investere hos fødevarevirksomhederne i 2018 Peter Bernt Jensen, konsulent pebj@di.dk, 2128 699 FEBRUAR 18 Større lyst til at investere hos ne i 18 Fødevarevirksomhederne vil skrue op for investeringerne i 18. Den stigende investeringslyst er blandt

Læs mere

FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR 05.05.15

FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR 05.05.15 FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR 05.05.15 FORENINGEN FOR BYGGERIETS SAMFUNDSANSVAR BORGERGADE 111 1300 KØBENHAVN K TELEFON 7020 1271 WWW.BYGGERIETSSAMFUNDSANSVAR.DK 1 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Workshop IV VÆRDISKABELSE I SAMARBEJDET MED EKSTERNE INTERESSENTER OG SAMARBEJDSPARTNERE GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Claus Homann Aarhus Vand bidrager til samfund,

Læs mere

Arbejdsmarkedspolitik Udkast

Arbejdsmarkedspolitik Udkast Arbejdsmarkedspolitik Udkast 2018-2021 1 Indledning Formålet med arbejdsmarkedspolitikken er, at sætte en tydelig politisk retning for de næste fire år. Inden for arbejdsmarkedsområdet arbejder vi med

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

Nyt nationalt skovprogram

Nyt nationalt skovprogram Nyt nationalt skovprogram Trends i anvendelsen af træ til byggeri 3. marts 2014 1 Markedsledende inden for industrielt fremstillet modulbyggeri (Modulbyggeri med træ som bærende konstruktion) 2 Modulproduktion

Læs mere

FREMTIDENS GIGANTER - hvordan skaber vi fremtidens store industrivirksomheder i Danmark?

FREMTIDENS GIGANTER - hvordan skaber vi fremtidens store industrivirksomheder i Danmark? FREMTIDENS GIGANTER - hvordan skaber vi fremtidens store industrivirksomheder i Danmark? Vice President, Chemicals, R&D, Martin Skov Skjøth-Rasmussen, Haldor Topsøe A/S 1 Hovedanbefalinger Til universiteterne

Læs mere

Passion for fashion Modebranchen er i bedring, og flere virksomheder har overskud. Deloitte, august 2011

Passion for fashion Modebranchen er i bedring, og flere virksomheder har overskud. Deloitte, august 2011 Passion for fashion Modebranchen er i bedring, og flere virksomheder har overskud Deloitte, august 2011 Passion for fashion Indledning Deloitte præsenterer hermed endnu en midtvejsanalyse af den økonomiske

Læs mere

ZA6589. Flash Eurobarometer 415 (Innobarometer The Innovation Trends at EU Enterprises) Country Questionnaire Denmark

ZA6589. Flash Eurobarometer 415 (Innobarometer The Innovation Trends at EU Enterprises) Country Questionnaire Denmark ZA89 Flash Eurobarometer (Innobarometer 0 - The Innovation Trends at EU Enterprises) Country Questionnaire Denmark FL Innobarometer - DK STILLES TIL ALLE Jeg vil gerne starte med nogle få generelle spørgsmål

Læs mere

Hejs MENNESKER OG MATERIEL

Hejs MENNESKER OG MATERIEL Hejs MENNESKER OG MATERIEL Vi har bl.a. leveret hejs til: 2 Mennesker og materiel A/S Storebælt Metroselskabet Bygningsstyrelsen Amagerforbrænding Cheminova A/S Tømrerfirmaer Rådgivende ingeniører Stillads-

Læs mere

Analyse af de største virksomheder i bygge- og anlægsbranchen i Danmark

Analyse af de største virksomheder i bygge- og anlægsbranchen i Danmark i bygge- og anlægsbranchen i Danmark Nøgletalsanalyse af de 36 største virksomheder indenfor anlæg, byggeri og typehuse Thomas Frommelt, juni 2016 De største virksomheder i bygge- og anlægsbranchen Deloittes

Læs mere

Gælder det byggeri...

Gælder det byggeri... Gælder det byggeri... En stærk partner Vibe-Huse A/S har gennem knap 40 år leveret kvalitetsbyggeri i Østjylland i form af parcelhuse, ejer- og andelsboliger samt leje- og erhvervsbyggeri. Virksomheden

Læs mere

Analyse af de 40 største entreprenørvirksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche. August 2016, udarbejdet af Thomas Frommelt

Analyse af de 40 største entreprenørvirksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche. August 2016, udarbejdet af Thomas Frommelt Analyse af de 40 største entreprenørvirksomheder i den danske bygge- og anlægsbranche August 2016, udarbejdet af Thomas Frommelt Analysen er udarbejdet af Thomas Frommelt Partner, statsautoriseret revisor

Læs mere

Udlandet trækker i danske fødevarevirksomheder

Udlandet trækker i danske fødevarevirksomheder Organisation for erhvervslivet November 1 Udlandet trækker i danske fødevarevirksomheder AF CHEFKONSULENT LARS ZØFTING-LARSEN, LZL@DI.DK Danske fødevarevirksomheder vil vælge udlandet frem for Danmark

Læs mere

Salg af varer og services smelter sammen

Salg af varer og services smelter sammen Allan Sørensen, chefanalytiker als@di.dk, 2990 6323 JANUAR 2019 Salg af varer og services smelter sammen Flere og flere fremstillingsvirksomheder sælger serviceydelser sammen med deres produkter. På 10

Læs mere