Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015"

Transkript

1 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Mødet afholdtes hos Hans Græsvig og startede kl Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen (LH), Jan Donde (JD), og Birgitte V. Andersen (BVA). Hans Græsvig var mødeleder. 1. Godkendelse af dagsorden samt Rigets tilstand a) Forsikring netbanksdækning DBwF s har tegnet en netbanksdækning. Denne koster kr. 900,00 i årlig præmie og med en selvrisiko på kr Forsikringen dækker op til kr. 2,7 mio. b) Seminar Team Danmark Team Danmark afholder et seminar omkring Team Danmarks støttekoncept Dette holdes den 18. maj 2015 i. JD, TVA og sportschef Lotte Olsen deltager. c) Idrætsliv DBwF bliver tirsdag den 24. marts 2015 interviewet til en artikel i Idrætsliv. d) Bowlingportalen Der er fundet et hul i bowlingportalen, som gør, at klubberne har mulighed for at bruge en spiller, selv om denne er udmeldt af klubben. Det vil koste 4 timer at få rettet dette. Udgiften blev bevilget af Forbundsbestyrelsen. HG tager action. e) Ungdomsudvalget Udvalget og især formanden er presset på arbejdsopgaver, og der skal findes ekstra ressourcer til udvalget, så der er flere til at løfte opgaverne. JD tilbød at hjælpe, i den udstrækning der er behov for det, og JB vender tilbage herom. JB taler med formanden for ungdomsudvalget, og sammen med denne finder de ud af, hvilke opgaver, som øjeblikkeligt kan gives videre til andre.

2 f) Unionernes repræsentantskabsmøde Møderne blev kort drøftet. Politiske drøftelser/beslutninger 2. Årsregnskab 2014 (godkendelse og underskrift) Enkelte punkter i årsregnskab 2014 blev kort drøftet, og herefter underskrev Forbundsbestyrelsen regnskabet. 3. Alternative medlemskaber (oplæg fra HG) På baggrund af sidste bestyrelsesmøde, hvor muligheden for alternative medlemsskaber for at skaffe og fastholde medlemmer blev drøftet, og hvor det blev besluttet, at dette skal være et af DBwF s indsatsområder, blev det besluttet, at DBwF er nødt til at melde ud, at vi har dette indsatsområde, da det muligvis vil være en ide, at indgå i et samarbejde med andre organiserede organisationer, f.eks. pensionistklubberne, Firma-idræt m.fl. Indsatsområdet kan også betyde, at de projekter som der bliver sat i værk, i perioder ikke kan overholde alle DBwF s love og regler. For ikke at bremse projekterne, som gerne skulle ende ud med et højere medlemstal, vil Forbundsbestyrelsen på repræsentantskabsmødet i maj 2015 bede repræsentantskabet om bemyndigelse til at måtte igangsætte pilotprojekter indeholdende alternative medlemskaber. Denne bemyndigelse skal i første omgang gælde for en periode på 3 år, og kan betyde, at der kan udarbejdes projekter, der ikke nødvendigvis overholder vores love, men som udelukkende sker på baggrund af at gennemføre projekter, som går efter at fastholde og rekruttere medlemmer, og hvis det viser sig, at projektet skal overgå til et fast tilbud fra DBwF, skal det selvfølgelig indarbejdes i love og regler. 4. DBwF Repræsentantskabsmøde (opfølgning på drejebog) a) Ny struktur/ny lovgivning Der laves en separat mappe med nogle af de slides, som JD har fremlagt på unionernes repræsentantskabsmøder. Disse slides underbygges, ved at de nye love tilknyttes de enkelte slides. TVA sender udkast til lovene til Forbundsbestyrelsen senest den 27. marts 2015.

3 b) Valgsituationen I Forbundsbestyrelsen er bestyrelsesmedlemspost samt en suppleantpost ledig. Forbundsbestyrelsen arbejder på at finde kandidater til posterne. JD laver oplæg til, hvordan valgsituationen ser ud, når den nye struktur er vedtaget, da dette betyder, at der kommer en del nyvalg af personer, som i dag kun bliver udpeget og ikke valgt. c) TVA sender Forbundsbestyrelsens beretning i udkast til Forbundsbestyrelsen samtidig med udkast til lovene. d) Nåle og anerkendelser Årets leder Årets bowler Diverse æresnåle JD sørger for, at opfordring til indstillinger bliver lagt på DBwF s hjemmeside med deadline, så det kan blive behandlet på næste møde i Forbundsbestyrelsen den 12. april e) Praktik Mandag den 23. marts 2015 lægges indbydelse til repræsentantskabsmøde ud på DBwF s hjemmeside. Den 10. april 2015 lægges repræsentantskabsmappen på hjemmesiden og sendes samtidig elektronisk til klubbernes mailadresser iflg. Bowlingportalen. De som har bestilt repræsentantskabsmappen på papir, vil få den tilsendt i den efterfølgende uge. f) Fordeling af arbejdsopgaver under repræsentantskabsmødet Det drøftes på næste møde den 12. april 2015, hvem der har de forskellige opgaver, da vi på dette tidspunkt har den færdige repræsentantskabsmappe. 5. Budget 2016 Der har været afholdt et økonomimøde med unionerne den 18. marts 2015 med henblik på at lave et samlet budget for Det er altafgørende, at de aktiviteter, der er i unionerne i dag, også bliver gennemført i den nye struktur, og derfor skal unionerne senest den 24. marts 2015 have fremsendt en oversigt over disse til JD, så de kan blive indarbejdet i budgettet for 2016.

4 Parametrene for budget 2016 blev opremset, herunder at der skal genereres et overskud på kr før afdrag til gæld til DIF, talent- og elitearbejde, eksklusive udgifterne til internationale mesterskabsdeltagelse må maksimalt fremskrives med 1,5 % pr. år, administrations- og lønudgifter må maksimalt fremskrives med 3 % pr. år, og udgifter til møde, administrations- og lønudgifter må maksimalt udgøre 65 %, således udgifter til direkte sportslige aktiviteter udgør minimum 35 %. Forbundsbestyrelsen besluttede, at alle bowlere skal betale samme licenssats, uanset om det er ungdom, senior eller pensionist. Størrelsen af licens fastsættes ud fra et forventet medlemstal på For så vidt angår kampafgifter beregnes disse ud fra de tal, som unionerne skal indberette til JD senest den 24. marts Der skal dog tages højde for, at JBwU kun har opkrævet for 4-seriers kampe, selv om der var tale om 6-seriers kampe, hvilket betyder, at JBwU s indberettede kampafgifter for 6-seriers kampe skal forhøjes med 50 % for at få det reelle tal. Forbundsbestyrelsen besluttede, at hvis der besluttes ensartet licens for alle, skal ungdommen, så vidt det er muligt, ikke betale kampafgifter til DBwF. JD sørger for at lægge alle tallene som han modtager fra unionerne og udvalgene i den kommende uge ind i budget Når dette er gjort, kan der tages stilling til, hvad licens og kampafgifter skal fastsættes til. JD forsøger at få sendt budget 2016 ud til Forbundsbestyrelsen senest fredag den 27. marts Forbundsbestyrelsen besluttede tillige, at der skal lægges op til, at der fremover kun vil være én rejse-/kørselspulje, og ikke som tidligere, hvor der har været kørselspulje for liga/1. division, og i nogle unionerne har man haft forskellige kørselspuljer, bl.a. til ungdom og øerne. Hvordan beløbene herefter skal fordeles, vil der blive taget stilling til efterfølgende, men der vil blive lagt op til, at der ikke skal være nogen klubber, som genererer et overskud ved at modtage kørselstilskud. 6. Forbundsbestyrelsens Forretningsorden Der er lavet udkast til forretningsorden, som er udsendt til Forbundsbestyrelsen umiddelbart før mødet. Enkelte punkter blev gennemgået og præciseret. Punktet medtages på næste møde den 12. april 2015, hvor det tilstræbes, at de bliver underskrevet af Forbundsbestyrelsen.

5 7. Webshop JD kontakter administrator af webshoppen for at finde ud af, hvad der skal til, for at tilmeldingsmodulerne til f.eks. de forskellige mesterskaber ligger klar i god tid, også fordi det fremadrettet vil skulle ske flere tilmelding til arrangementer via webshoppen, da unionernes arrangementer med den nye struktur også skal køre via DBwF. JD skal også i forbindelse med dette undersøge, hvad der kræves, for at der kan ske betaling samtidig med tilmelding. 8. I-Bowl (evaluering og fremadrettet koncept) Punktet tages med på næste møde i Forbundsbestyrelsen den 12. april JD sørger for at sende evalueringen fra I-Bowl til Forbundsbestyrelsen. Sagsbehandling 9. Danske Ungdomsrekorder Der er kommet en forespørgsel omkring en ungdomsrekord, der muligvis er sat omkring EYC i Odense i TVA har undersøgt dette, og det viser sig, at rekorden er sat i en disciplin, som er spillet over flere dage, altså er serierne ikke spillet samme dag. Der er for cirka 5 år siden registreret en damerekord, som også er sat i en disciplin, men muligvis er serierne spillet over flere dage. TVA tager kontakt til Grethe Jørgensen for at finde ud af, hvad grunden er til, at denne rekord er blevet godkendt. For at undgå fremtidige tvivl omkring godkendelse af rekorder, sørger TVA for en præcisering af disse. 10. Behandling af eventuelle lovændringer i unionernes lovgivning JD sender mails til unionerne og beder dem fremsende de ændringer af deres love, som er godkendt på deres respektive repræsentantskabsmøder. Orientering 11. Arbejdsgruppe turneringskoncepter Der har været udsendt spørgeskemaer til cirka 900 spillere, og heraf har cirka 600 svaret. Hvilket er en meget tilfredsstillende svarprocent.

6 Der har været nedsat små arbejdsgrupper under arbejdsgruppen, og disse grupper skal senest den 31. marts 2015 indsende deres materiale, hvorefter det hele indarbejdes i en samlet rapport. 12. Mødeafrunding, mødeevaluering og kommende møder Kommende mødedatoer er følgende: b) Søndag, den 12. april 2015 i Odense kl (forberedelse til repræsentantskabsmødet). Bent Clausen, DIF, deltager muligvis. c) Fredag, den 8. maj 2015 i Fredericia (seminar omkring kommunikation internt/eksternt). d) Repræsentantskabsmøde 9. maj 2015 i Fredericia Idræts Center. Mødet slut kl Referent Birgitte V. Andersen

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Mødet afholdtes i Aarhus og startede kl. 15.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard (TH)

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder.

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. september 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard

Læs mere

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2.

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 24. januar 2014 Mødet afholdtes på Scandic Hotel, Odense, og startede kl. 17.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Tom Hedegaard

Læs mere

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Brøndby, 05.02.2016 Torben V. Andersen TVA / 20.02.2016 Hans Græsvig HG Mødeleder Jette Bergendorff JB Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Jan Donde JD Administrationen / referent

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Mødet afholdtes i World Cup Hallen, Rødovre, og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Jette

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Afbud Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Afbud Leif Hansen LH Martin Guldager MG Kurt Gaundorf KG Afbud Brøndby, 22.02.2018 Jan Donde JD Administrationen / referent Dagsorden

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Kurt Gaundorff KG Brøndby, 25.07.2017/ 05.08.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6.

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl. 19.00 i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Afbud fra Camilla Keller og Bente Makholm Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse og

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Brøndby, 31.05.2018 / 16.06.2018 Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Kamilla Kjeldsen KK Charlotte Leen CL Deltog fra pkt. 9 Martin Guldager MG Vest formand Vakant Jan Donde

Læs mere

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Emne: Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Deltagere: Styregruppe: Torben V. Andersen TVA Lars Nielsen

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 den 23/4 2014 Rødovre den 26. maj 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Aktivitetskoordinator: Tim Høst

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Onsdag den 1. februar 2017 Tidsrum: kl. 17.00 til senest kl. 20.00 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 30/10 2014 Rødovre den 14. januar 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Lise Mollerup Sørensen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Kurt Gaundorf KG Brøndby, 01.11.2017 / 11.11.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 den 13/04 2015 Rødovre den 30. maj 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) Seniorleder:

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Ronetværkets organisation.

Ronetværkets organisation. VEDTÆGTER FOR RONETVÆRK KØBENHAVN. Navn og formål, ind- og udmeldelse. 1. Netværkets navn er "Ronetværk København". Enhver roklub under DFfR kan optages som medlem af ronetværket. Indmeldelse i og udmeldelse

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden

Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Holbæk Ældreboligselskab Indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 20. juni 2013 kl. 10.00-12.00 i Elmelunden Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning... 2 3 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden.

Herresiden holdt ikke divisionsstatus, men generelt tilfredsstillende på både herre og damesiden. Årlig generalforsamling i Lyseng Tirsdag den 19. marts kl 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jan Bach blev foreslået af Bestyrelsen og blev valgt. 2. Formandens beretning Sportslig Der har være tilfredsstillende

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 25, d. 13. januar 2011.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 25, d. 13. januar 2011. Referat af bestyrelsesmøde nr. 25, d. 13. januar 2011. 19. jan. 2011. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Sten Emborg (SE), Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik Sieling (HSI), Jens Rosengaard

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU3 17/06 2009 Rødovre den 11. juli 2009 Tilstede: Formand: Poul Primdahl (PP) Næstformand: Michael Wittendorff (MW) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) Seniorleder: Michael

Læs mere

Referat - Unionsbestyrelsesmøde Den 4. august 2014 - Viby

Referat - Unionsbestyrelsesmøde Den 4. august 2014 - Viby Mødt: Formand Lars Nilsen (LN) Næstformand Charlotte Mersch (CM) (referent i ABs fravær) Kasserer Hans Græsvig (HG) Ungdomsleder Helle Sørensen (HS) Region 1- formand Ejgil Nielsen (EN) Region 2 - formand

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 25.06.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 05/03 2015 Vietnam den 25. marts 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Jacob Klitgaard Annette Friis Nielsen Jesper Vestergaard Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%.

Referat af repræsentantskabsmøde. den 3. marts 2013. Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Referat af repræsentantskabsmøde den 3. marts 2013 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Pkt. 4 Mandaternes/gæsternes prøvelse Der var fremmødt 44 stemmeberettigede, svarende til 57%. Valg af dirigent John Wozny blev valgt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde (nye regler) UDKAST Retningslinier for Lokaludvalgenes opstillingsmøde

Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde (nye regler) UDKAST Retningslinier for Lokaludvalgenes opstillingsmøde NOTAT Til Økonomiudvalget Sammenligning mellem nye og gamle valgregler for lokaludvalg Sagsnr. 2010-152012 Dokumentnr. 2011-166317 Sagsbehandler Anne Christine Brøndum Forretningsorden for Repræsentantskab

Læs mere

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej

Tirsdag den 7. januar 2014 kl. 1800-21.00 i Tennishallen, Stadionvej Bestyrelsesmøde i ØTK Steen Refnov (SR)Gert Plenge (GP) Steen Jensen (SJ) Judy Nehm (JN) Michael Sørensen (MS), Sirpa Bode (SB) Maiken Dirch Olsen (MDO)Hans Jørgen Jensen, (HJJ)(afbud) Mona Aagaard (MA)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag 16. april 2015 kl. 18.00-22.00 Deltagere: Henning Nielsen, Rene Brodin, Jane Bojsen og Christian Lose Afbud: Jens Duval, Ulrik Skovgaard og Hans Otto Kristiansen Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011

Beslutning: Dagsorden godkendes som fremsendt + tilføjelse af nyt pkt. 3a: opfølgning på de 2 foregående referater i 2011 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2011 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2011 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Leif Hansen, LH Jørgen

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Tirsdag den 29. november 2016 Tidsrum: kl. 17.00 til ca. kl. 20.00 Sted: Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Tirsdag den 13. januar 2015 Tidsrum: kl. 16.00 til kl. 21.30 Sted: Odense Bowlinghal Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 25. september 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2014 Rødovre den 27. april 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 28/2 2008 Rødovre den 24. marts 2008 Tilstede: Afbud fra: Gæster: Formand: Lisbeth Tiedjen (LT) Næstformand: Poul Primdahl (PP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde 2/2014

Referat hovedbestyrelsesmøde 2/2014 Referat hovedbestyrelsesmøde 2/2014 Mødested Idrættens Hus, Brøndby Mødedato Fredag, den 28. februar 2014, kl. 18.00 ca. 19.30 Mødedeltagere Referat Gæst(er) Helge Søgaard, Formand (HSØ) Mette Rønning

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde Udvalgsmøde ØST den 26. maj 2018 kl. 10:30 12:30 Fredericia Idrætscenter Dagsorden: 1. Repræsentanternes prøvelse 2. Valg af en til to dirigenter 3. Forhandlingsprotokol 4. Beretning fra udvalgsledelsen

Læs mere

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje REFERAT DEN 9. NOVEMBER2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 8 BESTYRELSEN Mødedato: Den 6. oktober 2017 Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013.

Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 1. Navn og Hjemsted: Foreningens navn er SDU Idræt Kolding og foreningen er hjemmehørende i Kolding kommune. Foreningen er stiftet 10.januar 2013. 2. Formål: Foreningen har til formål at give studerende-

Læs mere

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør.

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør. REFERAT FOR MØDE I FRIVILLIGRÅDET D. 10.12.18 KL. 16.00 ca. 20.30 STED: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Pl. 3, Vejle Tilmelding til Susanne Clausen på mail susanne@broenvejle.dk Mødedato Mandag d.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden

Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden Tid: Onsdag den 10. januar 2018 kl. 19.00 2100 Sted: Deltagere: Sandnæsvej 28, 7100 Vejle. Blok, Henning Damsbo Brix, Else- Kathrine Pedersen,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaare G. Graversen, Formand Helga Arildskov, Næstformand Lynge Andersen Lone Haue Bentsen Boligselskabet Domea Nørre-Snede Referat fra organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 9. juni 2015 kl. 14.00 Mødet blev holdt i Fælleslokalet på Plejecenter Bavnehøj, Nørre-Snede. Mødet blev holdt sammen

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 22. marts 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Heino Nielsen (HN), Jan Hansen

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

MEDLEMMER OG ARBEJDSOPGAVER

MEDLEMMER OG ARBEJDSOPGAVER Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED: Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL: Samrådets formål er at varetage de tilsluttede

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere