Jan Donde JD Administrationen / referent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Jan Donde JD Administrationen / referent"

Transkript

1 Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Kurt Gaundorf KG Brøndby, / Jan Donde JD Administrationen / referent Dagsorden bestyrelsesmøde lørdag den 11. november 2017 kl Mødet afholdes i Løvvang Bowling Center 1 Godkendelse af dagsorden R E F E R A T Orienteringspunkt 17 vedrørende jubilæumsaktiviteter, løftes til beslutningspunkt. Politiske drøftelser / beslutninger 2 Budgetbehandling På baggrund af beslutning om budgetprocessen på bestyrelsesmødet den 7. oktober, indledes nu reelle forhandlinger om revideret budget 2018 og budget Bestyrelsen skal endvidere drøfte forslag om ændring af den nuværende budgetlovgivning der foreskriver, at repræsentantskabet skal godkende revideret budget for indeværende regnskabsår og budget for de to efterfølgende regnskabsår. Forslaget går på fremlæggelse af revideret budget for indeværende regnskabsår, budget for kommende regnskabsår og budgetprognose for det efterfølgende regnskabsår. JD har fremsendt oplæg til budgetkriterier. Bl.a. med afsæt i bestyrelsens ønske om at arbejde med et fast grundbeløb samt et beløb pr. medlem, for de fire aktivitetsrelaterede udvalg. (DBwF Vest, DBwF Øst, ungdomsudvalget og landsaktivitetsudvalget). De respektive udvalg skal herefter fremægge detajlbudget indenfor udvalgets fastsatte ramme. Bestyrelsen tilsluttede sig principperne med en grundsats og en sats pr. medlem, således medlemstallene afspejles i budgetterne.

2 I grundsatsen er indeholdt udgifter til drift, møder, transport m.v. I henhold til tidslinjen for budgetprocessen indbydes DBwF Øst, DBwF Vest, Landsaktivitetsudvalget og ungdomsudvalget til budgetdrøftelser. 3 Club People, status på udviklingsopgaver Bowling Portalen (HG) TVA ønsker at få afprøvet, hvorvidt der fortsat er flertal i bestyrelsen for, at videreudvikle i samarbejde med Club People, som besluttet TVA har ikke tillid til Club Peoples arbejde og forretningsmetoder, og mener ikke Club Peoples produkt løser de behov og udfordringer vi har. HG og JD deler ikke TVA s opfattelse og gør endvidere gældende, at ved at stoppe udviklingsprocessen med Club People, kan den hidtidige investering betragtes som spildte penge. TVA ønsker ikke at anvende flere udviklingspenge. HG ser imidlertid gerne, at det afdækkes hvor meget yderligere det skal koste for at få Club People til at udvikle, så det matcher vores behov. Efter en længere intens dialog besluttede en flertalsafstemning i bestyrelsen, at ændre bestyrelsesbeslutningen fra LH og HG stemte for, at videreudvikle med Club People. OK og TVA stemte imod og KG undlod at stemme. Formandens stemme var hermed udslagsgivende for den endelige beslutning. Ændringen betyder: - Udviklingsprocessen med Club People sættes i stå - Hovedaftalen med Club People opretholdes dog i resten af kontraktperioden (2 år) - Bestyrelsen er klar til, at forholde sig til alternative udbydere, der kan indgå som kontrahent efter den nuværende Club People aftales udløb JD meddeler Club People, at udviklingsprocessen sættes i stå. 4 Ny administrativ organisering (JD) For at understøtte DBwF s strategiske masterplan , gennemføres ny administrativ organisering. Bestyrelsen skal i den forbindelse drøfte/beslutte ungdomsudvalgets organisering, rolle, ansvar og kompetencer i forbindelse med strategisporet fastholdelse og rekruttering af børn og unge. Bestyrelsen tilsluttede sig ny administrativ organisering. Ungdomsudvalget indkaldes til møde i forbindelse med bestyrelsesmødet den 13. januar.

3 Bestyrelsesmødet flyttes fra Brøndby til Odense. JD går dog i dialog med ungdomsleder Allan Rasmussen snarest. 5 Henvendelse fra Odense Bowlinghal Odense Bowlinghal har rettet henvendelse til den administrative og politiske ledelse. Hallen er frustreret over organisationens håndtering af beslutningsprocesser m.m. i forbindelse med placering af aktiviteter i hallen. Bestyrelsen anerkender, at vi som organisation skal være skarpere i vores samarbejdsaftaler og, at ændringer skal ske skriftligt. I det konkrete tilfælde bekræfter bestyrelsen, at DM udvalget har kompetence til at foretage ændringer på forbundets vegne når det drejer sig om DM aktiviteter. Formalia skal naturligvis overholdes. Alle aftaler/kontrakter skal underskrives af administrationen. 6 Manglende opdatering af bestemmelser for udpegning af årets ungdomsatlet og årets fairplay atlet TVA ønsker bestyrelsesbeslutning om konsekvenser for den manglende opdatering. Bestyrelsen har med stor tilfredshed nu modtaget de ønskede dokumenter. Der er således ikke behov for at behandle punktet. 7 Lederseminar lørdag den 26. august i Fredericia Evaluering / opfølgning Arbejdsgruppen minimumskrav til bowlingcentre har på et møde fulgt op på input fra seminaret. Processen fortsætter, bl.a. med høring hos bowlingcentrene. Kravene implementeres i den nye kontraktskabelon. Deltagerne på seminaret kastede sig konstruktivt over opgaverne, ikke mindst i forbindelse med den strategiske masterplan. Det bør overvejes, at anvende Øst/Vest årsmøderne til, at skabe ejerskab til den strategiske masterplan. Eventuelt ved hjælp af DIF konsulent. 8 Sanktioner ved for sen indberetning af resultater fra holdturnering, Bowlingportalen Alle resultater skal være indberettet senest søndag aften for ugens kampe. I Vest følges det til dørs af bl.a. Ebbe Dauer.

4 Øst har ikke samme formaliserede procedure ift. opfølgning. Ansvaret ligger hos aktivitetskoordinatoren, der selv følger op med mellemrum. Bestyrelsen besluttede, at sætte fokus på reglerne via hjemmesiden, samt meddele klubberne, at overtrædelse medfører advarsel første gang. Herefter udstedes bøde på og efterfølgende udstedes bøder a HG laver udtræk hver mandag morgen og sender info til administrationen, der udskriver de nødvendige fakturaer. Konsekvenserne træder i kraft pr. 1. januar Drøftelse/beslutning vedrørende forslag om ny mesterskabsaktivitet for ungdom OK redegjorde for initiativerne. Ny aktivitet UDM Mix afholdes i Grøndal. Ny vest aktivitet VEST Mix Ungdom afholdes i Herning. Bestyrelsen tilsluttede sig propositioner og økonomi for de to aktiviteter (nulløsning). TVA præciserede dog, at propositioner fremover skal være godkendt senest 1. september. 10 Opfølgning fra bestyrelsesmødet den 5. august 2017 vedrørende dommerordning Citat fra referatet: TVA ser gerne at dommerordningen gennemanalyseres fra A til Z. Hvad er behovet reelt for at opretholde dommerordningen? Hvad er konsekvensen ved ikke, at have dommere? HG ser gerne at Øst og Vest udvalgene involveres, således vi får skabt et nuanceret overblik over behovet for dommerordningen. MG og KG følger op i henholdsvis Øst og Vest. Emnet forfølges på bestyrelsesmødet i Aalborg. På Aalborg mødet træffes beslutning om den videre beslutningsproces. På grund af afbud fra MG kendes ikke opfølgning fra Øst. Vest drøfter emnet på førstkommende møde i udvalget. Øst og Vest udarbejder notat om fordele og ulemper ved den nuværende dommerordning og sender til TVA. Herefter nedsættes arbejdsgruppe med henblik på eventuelt, at udarbejde ændringsforslag til repræsentantskabsmødet.

5 11 Godkendelse af stævner TVA ønsker en revurdering af tidligere beslutning. Leif Makhom har tilbudt, på bestyrelsens vegne, at godkende stævner. Opgaven overføres til Leif Makholm fra administrationen. Mesterskaber godkendes fortsat af bestyrelsen. 12 Beslutning vedrørende jubilæumsaktiviteter JD anbefalede på jubilæumsgruppens vegne, at jubilæumsaktiviteterne aflyses på grund af manglende tilslutning. Der er p.t. 136 doubler tilmeldt og 44 tilmeldte til jubilæumsfesten. Bestyrelsen besluttede at aflyse jubilæumsfesten, hvorimod den sportslige aktivitet opretholdes. Det overvejes at afholde en reception for samarbejdspartnere i forbindelse med DM single/double i april 2018 Sagsbehandling Ingen sager til behandling Orientering 13 Orientering fra bestyrelsens medlemmer Referat fra Nordisk møde er udsendt til bestyrelsen. Mødet blev afholdt forud for ETBF s kongres i Wien. Det nordiske møde blev afholdt i en væsentligt anden og mere konstruktiv ånd end det seneste møde. Der ligger bl.a. flere ideer til udvikling på ungdomsmesterskabsniveau og ungdomslejrniveau. OK er udpeget som DBwF s kontaktperson til ungdomsinitiativerne på nordisk niveau. JD meddeler det svenske forbund, at OK nu er kontaktperson. HG har modtaget henvendelse om en mulig anerkendelse af et klubmedlem, der har været medlem, og haft licens, i samtlige 50 år. Indstillingen behandles af bestyrelsen i forbindelse med behandlingen af øvrige nåle forud for repræsentantskabsmødet.

6 Bestyrelsen besluttede, at indstifte en 50-års nål. Nålen kan uddeles ved fremsendelse af dokumentation (sandsynliggørelse) for medlemskab i minimum 50 år. Bestyrelsen arbejder med den lovmæssige formulering. HG orienterede fra møde med webmaster Nils Jensen, hvor rollefordeling blev afstemt. Webmaster er ikke redaktør, men udelukkende webmaster. De enkelte udvalg skal udpege person, der gøres ansvarlig for, at ligge nyheder op på hjemmesiden, på vegne af udvalget. Webmaster arbejder dog med at samle nyheder til nyhedsmails. TVA, HG og JD har deltaget i DIF informationsmøde vedrørende persondataforordningen. DBwF har en klar opgave frem mod forordningens ikrafttræden maj Vi har en del praktisk håndtering, der skal retænkes for at være i overensstemmelse med lovgivningen. Søren Larsson er udtrådt af bestyrelsen af personlige årsager. Beslutningen meldes ud i organisationen. 14 Øst / Vest årsmøder / DBwF repræsentantskabsmøde 2018 Der er foretaget reservation i Fredericia Idrætscenter. Øst og Vest årsmøder afholdes om formiddagen i T. Hansen Lounge på stadion ved siden af Fredericia Idrætscenter. 15 Budgetopfølgning pr JD gennemgik budgetafvigelser pr Alt peger fortsat på, at budgetbundlinjen på årsniveau, stort set, kan efterleves. 16 Orientering fra administrationen Planlægningen af Skole OL er i fuld gang. Der arbejdes på at sætte møder op med 20 lokaldestinationer samt finaledestination Aarhus. P.t. undersøges muligheder for et bankskifte, idet nuværende samarbejdspartner Sydbank pr. 1. januar 2018 har varslet rente af indestående. Der arbejdes med etablering af et kommunikationsteam, således flere ressourcer involveres i arbejdet og vi på sigt bedre kan understøtte dels den interne kommunikation, pressen og de strategiske spor.

7 I forbindelse med de work shops der er beskrevet i strategiaftalen, arbejdes på at skabe en site event i form af en bestyrelsesturnering for klubberne. Henholdsvis Øst og Vest. Aktiviteten skal bl.a. anerkende det frivillige arbejde, der foregår i klubberne, samt skabe vidensdeling og ejerskab til de strategiske spor. Der er indbudt til en række dommerkurser. Dommerhåndbogen opdateret med hjælp fra TVA. JD har indkaldt repræsentanter fra KIF Trekanten til møde primo december 17 Orientering fra den sportslige organisation Afslutning Masterplanen 2018 (Team Danmark) blev behandlet på et styregruppemøde den11/ , og er herefter sendt videre til godkendelse hos TD s bestyrelse, der holder møde den 04/ I grove træk er masterplanen for 2018 næsten identisk med masterplanen 2017, hvilket skyldes, at vi i 2017 allerede har arbejdet meget med: Kulturændring (træne mere og bedre VIND MED VILJE), Forandringsledelse (hvordan kan vi påvirke atleterne til at ville mere) Udvikling af trænerkompetencer (fra udviklingstræner til landstræner) Disse tiltag kan man ikke forbedre tilfredsstillende på ét år, og derfor bygger vi videre i 2018 på det vi har startet op i VM 2017 står for døren det er med stor spænding, truppen atter tager af sted til et mesterskab. 18 Mødeafrunding og evaluering

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Kurt Gaundorff KG Brøndby, 25.07.2017/ 05.08.2017 Jan Donde JD Administrationen

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Torben V. Andersen TVA Afbud Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Afbud Leif Hansen LH Martin Guldager MG Kurt Gaundorf KG Afbud Brøndby, 22.02.2018 Jan Donde JD Administrationen / referent Dagsorden

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Jan Donde JD Administrationen / referent

Jan Donde JD Administrationen / referent Brøndby, 31.05.2018 / 16.06.2018 Torben V. Andersen TVA Hans Græsvig HG Mødeleder Ole Kristensen OK Kamilla Kjeldsen KK Charlotte Leen CL Deltog fra pkt. 9 Martin Guldager MG Vest formand Vakant Jan Donde

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. marts 2015 Mødet afholdtes hos Hans Græsvig og startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem.

MG bød velkommen til mødet, og var glad for at alle var mødt frem. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST).

Den fremsendte dagsorden blev godkendt med den ændring, at vi starter med punkt 3a (Struktur) og 3b (Årshjul for ØST). Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam:

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 29. november 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder.

Resten af Forbundsbestyrelsen tilsluttede sig, hvorefter JD var mødeleder. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 21. september 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 11.00. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Emne: Struktur styregruppemøde / faggruppemøde Lørdag den 22. november 2014 kl. 10.00 15.00 Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Deltagere: Styregruppe: Torben V. Andersen TVA Lars Nielsen

Læs mere

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger 05/2019 Indhold Indhold... 1 1. Formål og ændringer af bestemmelserne for forbundets hædersbevisning... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Ikke tilstede: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Aktivitetskoordinator: Tim Høst

Læs mere

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger

Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger Bestemmelser for forbundets hædersbevisninger 03/2018 Indhold Indhold... 1 1. Formål og ændringer af bestemmelserne for forbundets hædersbevisning... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets

Læs mere

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014

Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Referat af ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. august 2014 Mødet afholdtes i Fredericia Idrætscenter og startede kl. 11.00. Forbundsformand Per Henriksen bød velkommen og takkede for, at så mange

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. juli 2014 Mødet afholdtes i Aarhus og startede kl. 15.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Tom Hedegaard (TH)

Læs mere

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V

Dagsorden FB møde lørdag den 20. februar 2016 kl Mødet afholdes i Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Brøndby, 05.02.2016 Torben V. Andersen TVA / 20.02.2016 Hans Græsvig HG Mødeleder Jette Bergendorff JB Leif Hansen LH Søren Larsson SL Afbud Martin Guldager MG Afbud Jan Donde JD Administrationen / referent

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde Udvalgsmøde ØST den 26. maj 2018 kl. 10:30 12:30 Fredericia Idrætscenter Dagsorden: 1. Repræsentanternes prøvelse 2. Valg af en til to dirigenter 3. Forhandlingsprotokol 4. Beretning fra udvalgsledelsen

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Lovregulativ V - Øst og Vest udvalgets kompetencer og opgaver (Herunder de lokale aktivitetsteams)

Lovregulativ V - Øst og Vest udvalgets kompetencer og opgaver (Herunder de lokale aktivitetsteams) Lovregulativ V - Øst og Vest udvalgets kompetencer og opgaver (Herunder de lokale aktivitetsteams) 05/2016 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Hjemmel og ændring

Læs mere

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet.

Fælles mål. God fornøjelse og god arbejdslyst med de fælles mål som DBwF, inklusiv klubberne, har forpligtet sig til. Vi glæder os til samarbejdet. Fælles mål Med virkning pr. 1. januar 2018 modtager DBwF, og alle øvrige specialforbund, ikke længere tilskud fra DIF på baggrund af indberetninger om sportslige aktiviteter, uddannelse, m.m. som HAR fundet

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Onsdag den 1. februar 2017 Tidsrum: kl. 17.00 til senest kl. 20.00 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6.

Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Referat af FU 5 torsdag den 7.august 2014 kl. 19.00 i lokalerne på Mørkhøjvej 6. Afbud fra Camilla Keller og Bente Makholm Dagsorden: 1. Valg af mødeleder 2. Godkendelse af dagsorden 3. Godkendelse og

Læs mere

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2.

PH bød velkommen til mødet, og en speciel velkomst til Jesper Mikkelsen, DBwF s udviklingskonsulent, som deltog under pkt. 2. Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 24. januar 2014 Mødet afholdtes på Scandic Hotel, Odense, og startede kl. 17.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Tom Hedegaard

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 4 / 13. Juni REFERAT Forbundsbestyrelsesmøde 4/ 2013-2014 Fredag den 13. Juni 2014 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 Ingen bemærkninger. 3. Gennemgang af

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 16. januar 2016 Tidsrum: kl. 11.00 til ca. kl. 15.00 Sted: Bowlernes Hal Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København NV Mødedeltagere: Allan Rasmussen

Læs mere

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden

Godkendt. 1. Godkendelse af referat. Godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Mødetype: Bestyrelsesmøde Deltagere: Bestyrelsen Dato og sted: 14. januar 2017 kl. 10.30 17.00 Fyn: Fjeldsted Skov Kro Facilitator: Referent: Leif Afbud: Emne (og ansvarlig) 1. Godkendelse af referat 2.

Læs mere

Bestemmelser for forbundets mesterskaber

Bestemmelser for forbundets mesterskaber Bestemmelser for forbundets mesterskaber 08/2017 Indhold 1. Formål og ændring af bestemmelserne for forbundets mesterskaber... 2 1 Formål... 2 2 Ændring af bestemmelserne for forbundets mesterskaber...

Læs mere

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde

Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Referat af DBwFs Ungdomsudvalgsmøde Dato: Tirsdag den 29. november 2016 Tidsrum: kl. 17.00 til ca. kl. 20.00 Sted: Odense Bowlinghal, Møllemarksvej 80, 5200 Odense V Mødedeltagere: Allan Rasmussen (AR),

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby

Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Referat af Danmarks Bowling Forbunds Ungdomsudvalgsmøde Dato: Lørdag den 20. september 2014 Sted: Bowlinghallen i Viby Mødedeltagere: Jette Bergendorff (JB), bestyrelsesmedlem Helle Sørensen (HS), ungdomsleder

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 25. oktober 2017, kl. 18.00 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Stadionvej 50D, Odense Leif Meitilberg (LM), Michael Sølling (MRS), Torben Fjordvang (TF), Mikkel Brandstrup

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 23/10 2007 Rødovre den 15. november 2007 Tilstede: Ikke tilstede: Formand: Lisbeth Tiedjen (LT) Næstformand: Poul Primdahl (PP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller

Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Henri Afbud: Guller Bestyrelsesmøde onsdag den 16. august 2017 kl. 17.00 Tilstede: Paw, Belinda, Jens, Tina, Rod, Mette, Camilla, Afbud: Guller 1. Godkendelse af dagsordenen for møde Godkendt 2. Godkendelse af referat af

Læs mere

Referat. Ansvarlig og deadline

Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Simon, Lene, Ulrik, Steffen, Marina Afbud: Referent: Miriam,, Susanne Lene Emne Referat Referat 1. Godkendelse af Dagsordenen godkendes. dagsorden 2. Referat fra sidste møde Referatet fra sidste

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Tilstede fra DBwF-Øst: Turneringsteam: Alice Andersen (AA) Afbud

Tilstede fra DBwF-Øst: Turneringsteam: Alice Andersen (AA) Afbud Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior

Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior Propositioner for Danmarks Bowling Forbunds Danske mesterskaber for senior 08/2019 Indhold 1. Formål, hjemmel og ændring af propositionerne...3 1.1 Formål...3 1.2 Hjemmel og ændring af propositionerne...3

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU7 den 30/10 2014 Rødovre den 14. januar 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Lise Mollerup Sørensen

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 12. januar 2016 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Onsdag den 10.

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014

Landsbestyrelsen 2014 Bestyrelsesmøde d. 04.10.2014 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Mødeleder Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst Opfølgning på opgaver fra sidste møde Jesper Mølgaard, Marie Hauerslev,

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg.

Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Udvalgsmøde den 31. oktober 2018, Nørremarksvej 225, 6800 Varde. OBS! Kl 17.30 (Spis aftensmad hjemmefra). I DGI Sydvest krocket-udvalg. Deltagere: Christian Jacobsen (CJ), Aase Jacobsen (AJ), Steen S.

Læs mere

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen.

Ingen yderligere opfølgning, da flere punkter går igen i denne dagsorden igen. Referat BE møde den 21. august 2018 kl. 18.00 Hvidkærvej, Odense Deltagere: Anders Hegnet, Peter Boye Larsen, Keld Jørgensen, John Juel, Susanne Wærling (ref) Afbud: Annette Nielsen, Henrik Jørgensen Punkt

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU4 den 28/05 2015 Rødovre den 31. maj 2015 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013

VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 VEDTÆGTER FOR ENHEDSLISTEN VARDE 2013 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Enhedslisten Varde. Foreningen er en lokalafdeling af foreningen Enhedslisten De Rød-Grønne. Foreningens hjemsted er Varde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference

Referat af bestyrelsesmøde søndag den 25. januar 2004 - telefonkonference Medlem af: CMAS Confederation Mondiale des Activités Subaquatiaues DIF Danmarks Idræts-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK 2605 Brøndby Telefon 43 26 25 60 Telefax 43 26 25 61 E-mail: dsf@sportsdykning.dk

Læs mere

Referat - Unionsbestyrelsesmøde Den 4. august 2014 - Viby

Referat - Unionsbestyrelsesmøde Den 4. august 2014 - Viby Mødt: Formand Lars Nilsen (LN) Næstformand Charlotte Mersch (CM) (referent i ABs fravær) Kasserer Hans Græsvig (HG) Ungdomsleder Helle Sørensen (HS) Region 1- formand Ejgil Nielsen (EN) Region 2 - formand

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Referat af møde d med HEMA-klubber og DFF

Referat af møde d med HEMA-klubber og DFF Referat af møde d. 22.01. 2017 med HEMA-klubber og DFF Brøndby 31.01. 2017 Tilstede: Janus og Adriaan, HEMA Esbjerg, Martin K. Holtmann (København), Martin Wiuff, DFF, Ole Kokborg og Jan Sylvest Jensen

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 5. april 2014 Mødet afholdtes i World Cup Hallen, Rødovre, og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Rikke Qwist (RQ), Jette

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 16/09/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 7. oktober 2015, kl. 12.30-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere: Martin B. Josefsen, Bjarne Rittig-Rasmussen,

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for

Love og vedtægter. Bowling-klubben. BK Sydvesten. for Love og vedtægter for Bowling-klubben BK Sydvesten Love og vedtægter for Bowling-klubben BK SYDVESTEN Stiftet den 4. september 1994 1 Klubbens navn og hjemsted 1. Klubbens navn er BK SYDVESTEN 2. Hjemstedet

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 02. september 2008/KD 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 08-2008 2. september 2008 Telefonmøde kl. 19.00 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2008 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1.

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde

Referat: Bestyrelsesmøde Referat: Bestyrelsesmøde Dato: 16. januar kl. 17.30 Sted: IKC Idrættens Hus - Brøndby Deltagere: Bestyrelsen + Tina Jensen Afbud: Tina og Camilla referent Marianne Ipsen, IKC 1. Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden

Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Spor 1 : Dansk Taekwondo Forbund vil understøtte og udvikle aktiviteter, der fremmer fastholdelse af unge samt bredden Samlet frafald i aldersgruppen må ikke overstige 150 medlemmer. [Indskriv 2. resultatmål

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet

Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Vedtægter af 17. december 2018 for Forhandlingsfællesskabet 18-0173.32 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Forhandlingsfællesskabet... 3 1 Formål og opgaver... 3 2 Medlemmer... 3 3 Forhandlingsret...

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense TID: 1. november 2015 kl. 08.30-16.20. Fremmødte: Jesper, Jan, David, Søren Herlev, Jan-Erik, Tarik, Mikael, Erik(referent)

Læs mere

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts.

4.3 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes hvert år mellem d. 1. februar og d. 15. marts. Kapitel 1. NAVN 1.1 Organisationens navn er Dansk Frisbee Sport Union (DFSU). Kapitel 2. FORMÅL 2.1 DFSU er en landsdækkende organisation, der har til formål at fremme frisbee-sporten i Danmark bl.a. ved

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Sekretær: Bente Makholm (BM)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Tilstede fra Østudvalget: Desuden deltog: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Sekretær: Bente Makholm (BM) Anni Sørensen (AS) Johnni Jespersen

Læs mere

Den fremsendte dagsorden blev godkendt uden tilføjelser.

Den fremsendte dagsorden blev godkendt uden tilføjelser. Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Tim Høst (TH) Turneringsteam: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Tirsdag den 20. november 2018 kl. 16.30 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse

Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Forretningsorden for Ajax Københavns Bestyrelse Konstituering Bestyrelsen konstituerer sig umiddelbart efter generalforsamlingen jf. vedtægterne. Deltagere i bestyrelsesmøder Bestyrelsesmedlemmer og sekretær.

Læs mere

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart

Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Vedtægter for Enhedslisten Middelfart 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Enhedslisten Middelfart. Foreningen

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 10. juni 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Morten Grejsler Jørn Olsen Jesper Vestergaard Anne Østergaard Honoré Annette Friis Nielsen Winnie Wolf Andersen

Læs mere

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK

LOVE FOR FODTENNIS DANMARK LOVE FOR FODTENNIS DANMARK Senest opdateret d. 2. april 2016 1 Forbundet og dens formål 1.1 Forbundets navn er Fodtennis Danmark (FODA). 1.2 FODAs hovedsæde er beliggende i Region Hovedstaden. 1.3 FODA,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere

HB /17. Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl Deltagere HB 01 2016/17 Onsdag den 29. juni 2016 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Kl. 17.30 22.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere