Nr Beboerbladet i Bredagerløkken Et godt sted at bo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 2 2015. Beboerbladet i Bredagerløkken Et godt sted at bo"

Transkript

1 Nr Beboerbladet i Bredagerløkken Et godt sted at bo

2 Almen Information Ejendomsmester Ejendomsmester kontoret ligger i nummer 171. Du kan kontakte ejendomsmester Johan Glintborg på tlf.: , nyt inden for telefontiden som er: Mandag, torsdag & fredag: 8-9 Tirsdag: nyt Onsdag Han kan også kontaktes pr. mail, bemærk dog at denne kun tjekkes en gang dagligt! Mail adressen er: Leje af beboerhus 1 Døgn: 600,- kr. 2 Døgn 800,- kr. 1 weekend 3 timer fra hverdage 1200,- kr. 100,- kr. Tilfælde af dødsfald af beboer i Bredagerløkken kan familien låne huset gratis hvis det er ledig Huset er totalt røgfrit BESTYRELSEN BESTÅR AF: Formand: Verner Nielsen Næstformand: Henning Rasmussen Bestyrelsesmedlemmer: Tenna Broxgaard Nielsen Lisa Kastrupsen Hannah Strid Jørgensen Bestyrelsen træffes hver den 1. Onsdag i måneden fra i beboerhuset nr De kan også træffes på mail: Hjemmesiden:

3 Indholdsfortegnelse 1. Forside 2. Almen Information 3. Indholdsfortegnelse 4. Nyt fra Redaktionen/ bestyrelsen 5. Nyt fra ejendomsmesteren 6. Sommerfest/lejlighedskort 7. Rygestop 8. Johans kontortider 9. Udlejning af beboerhuset 10. Rødekors 11. Banko 12. Opskrift 13. Grøn plads 14. Sol råd 15. Solråd 16. Solråd 17. Billeder af tur/ surtopstød 18. Busplan 19. Billard 20. Nødhjælp Beboerbladet udkommer 1 gang pr. kvartal, i 297 oplæg. Bladets Redaktion: Tenna Broxgaard Nielsen Bredagerløkken 250 Tlf.: Dorte Friis Bredagerløkken 70

4 Nyt fra Redaktionen På vores midtersider denne gang er der johan`s kontortider, bemærk han har fået ny kontortid om tirsdagen, samt nyt telefonnummer. Udlejning af huset er på modsat side, så i kan bare tage midtersiden ud og gemme på køleskabet, så kan i altid finde hans nummer og hvad huset koster og leje. Vi vil så ønsker jer alle en dejlig sommer. Tenna Nielsen Bredagerløkken Dorte Friis Bredagerløkken 70 Nyt Fra Bestyrelsen Her går det godt for sommeren er på vej. Vi var ca. 30 per. Afsted på vores forårs Tysklands tur og den, syntes vi, var rigtig hyggelig. Vejret var ikke værst og Rudbøl grænse kro var virkelig et besøg værd, utroligt stor og varieret brunch, virkelig lækker, håber at endnu flere kommer med næste gang. Nu ser vi frem til en hyggelig Skt. Hans aften sammen jer alle og som i kan se længere omme i bladet, er vi i fuld gang med planlægning af sommerfeten. I skal huske at vi altid står til rådighed 1. onsdag i måend kl , intet spørgsmål er for lille og intet er for stort og alt vil selvfølig blive behandlet i fortrolighed, som noget nyt, prøver vi at forbedre vores service, ved at vi nu tilbyder tlf. Service samme dag,samme tid nummert er Ha` en rigtig god sommer og husk at hækken skal være klippet senest 1/7 og max 180 cm høj. HUSK AT SAMLE HUNDEHØMMER OP OG BRUG DOG DE POSER SOM HÆNGER BAG DE GRØNNE SKRALDESPANDE. Tænk på jeres børn som sidder på græsset.

5 Nyt Fra Ejendomsmesteren En sommerhilsen fra ejendomsmesteren. Så er det blevet forår og alt står i fuldt flor. Det er en dejlig årstid, når det blomstrer op, og græsset er grønt. Her i Bredagerløkken er man i øjeblikket i gang med at renovere børnehaven, som I sikkert har set, så der bliver 3 boliger i stedet for børnehaven, og det er noget, som Odense Kommune skal tilbageføre, efter at de har opsagt lejekontrakten med Boligselskabet. Det vil med andre ord ikke være en udgift for afdelingen, at de nye boliger bliver lavet, men det giver forhåbentligt nogle dejlige boliger, hvor alt er nyt, så det bliver sikkert attraktivt at leje dem. Vi har lånt Claus Ziegler, afløseren, ud til en anden afdeling på grund af sygdom, så nu er Hans Hansen rykket op som afløser her i området. Derfor har vi ansat en løsarbejder/sommermand, som hedder Søren Carlsen. Så det vil nu være ham, som skal passe de grønne områder, indtil Claus kommer tilbage igen. Vi skal have 5 års gennemgang i afdelingen efter tagudskiftningen, men der ikke er ikke de helt store problemer, som mangler at blive løst, men skulle der alligevel være enkel ting, som I har observeret i forbindelse med tagudskiftningen, at der ikke er lavet, så må I gerne melde det til os, så vi kan videre give det til håndværkeren, som har udført arbejdet. Ellers kører det derud af med tingene i afdelingen. Der er stadigvæk ikke så mange udflytninger, så det giver lidt ro på hverdagen, hvor vi så kan tage os af de andre opgaver, som kommer ind daglig. Det er stadig vigtigt, at man husker at skrive både sin adresse og sit tlf. nr., når man henvender sig til os. Ellers kan det være svært for os at hjælpe Jer. Til sidst vil jeg ønske Jer alle en god sommer.

6 Lejligheds kort sælges. Der er til barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup og andre mærkedage. Der kan lave laves kort efter ønske, hvis det bliver bestilt i god tid. Almindelig størrelse kort koster 15,00 kr. stykket og 2 kort for 25,00 kr. Henvendelse på telefon Bente Madsen SOMMERFEST Lørdag 8. august kl I år holder vi festen her hjemme, vi er midt i planlægningen, men allerede nu kan vi afsløre: Børneaktiteter fra kl Loppemarked Fællespisning ca. Kl Vi planlægger i år en menü: Steaks pølder buger + tilbehør Voksne kr børn gratis Musik leveres af Henning Solo med et reportuare så både børn og voksne kan være med. Nærmere info vil blive delt rundt?

7 Skal du videre i dit liv? Jeg har en oprigtig intuition om at vil hjælpe rygere af med deres nikotin afhængighed. Jeg har selv været ryger, og ved derfor godt, hvor svært det kan være, at komme ud af sin afhængighed Jeg har derfor udviklet et rygestop program, hvor jeg udelukkende bruger healing. Motivationen for at stoppe med at ryge skal være høj! Healing alene får ikke nogen mennesker til at holde op med at ryge, men healing kan være en stærk hjælper, når du vælger at holde op med at ryge. Grundlæggende kan man sige, at det er dit ønske om at holde op med at ryge, der udgør forskellen imellem succes og nederlag. Når jeg så healer dig vil jeg også fjerne eventuelle uligheder i din krop - og vil sørge for at du får genskabt din balance. Jeg vil derfor anbefale dig om at vente med at forsøge, indtil din indstilling og motivation for projektet er i top. Læs mere på min hjemmeside: Ring for en uforpligtende snak. Træffes dagligt 8 9 på

8 EJENDOMSMESTERNE ÅBNINGTIDER Ejendomsmester kontoret ligger i nummer 171. Du kan kontakte ejendomsmester Johan Glintborg på tlf.: , Bemærk nyt nummer inden for telefontiden som er: Mandag, torsdag & fredag: Tirsdag; ny kontortid Onsdag Han kan også kontaktes pr. mail, bemærk dog at denne kun tjekkes en gang dagligt! Mail adressen er:

9 LEJE AF BEBOERHUSET Reserveres ved Johan ejendomsmestern i hans kontortid 1 Døgn: 600,- kr. 2 Døgn 800,- kr. 1 weekend 1200,- kr. 3 timer fra hverdage 100,00Kr.. gratis hvis det er ledig Tilfælde af dødsfald af beboer i Bredagerløkken kan familien låne huset RØGFRIT

10 Møbler, Tøj, ting og sager Røde Kors butik Odensevej 40. Ullerslev. Telefon Dødsboer og effekter modtages Evt. Afhentning efter aftale.

11 . BANKODATOER BREDAGERLØKKEN 269 Sidste spil inden vi holder ferie er mandag den 1. juni Du må meget gerne hive din nabo med, så vi stadig kan holde banko. Det startre kl og døren åbnes kl Vi holdeer ferie i Juli og august føtste gang efter ferie er mandag den 7 september kr. For 6 kort Vi ønsker vores spiller og beboerne en rigtigt god sommerferie

12 . RABERKAGE 500gramRabarber 100gramSmør 1Æg 200gram Sukker 3spsk. Vanillesukker 75gram Kokosmel 50gram Mandler, usmuttede 175gram Hvedemel 2tsk. Bagepulver 1.5dl. Sødmælk Rabarberne vaskes og snittes fint. Fedtstof og sukker røres godt sammen. Ægget røres i. Tilsæt mel, bagepulver, vaniliesukker, kokosmel, groft hakkede mandler og mælk og vend til sidst raberberne i. Dejen hældes i et smurt ovnfast fad eller bradepande 23x33 cm. og bages ved 175 grader C. alm. ovn i min. Hold øje med at den ikke bliver for mørk, læg da sølvpapir over den sidste tid i ovnen. Server den lun! Gerne med cremefraiche, hvori der er rørt og vanillesukker i efter behov. Også fantastisk med Vanilie Is til.

13 BRUG AF GRØN PLADS Som det er de fleste bekendt kan alle beboere i Niels Bohr Parken anvende den grønne plads ( beliggende ved fælleshuset på tornbjergvej Ungdomsboligerne) til henlægning af grønt affald. Desværre er der flere beboer i Niels Bohr Parken, der misbruger pladsen og henlægger jord, fliser og plastikposer med affald. Den grønne plads må KUN anvendes til hæk- og gren afklip, da det bliver afhentet gratis uden omkostninger for os beboere. HUSK DERFOR: FLISER, JORDAFFALD OG LIGNENDE SKAL VI SELV SKAFFE OS AF MED.

14 10 GODE RÅD FRA HUDEKSPERTEN OM Bliv inde midt på dagen: 1 50 %af vores daglige stråling får vi mellem klokken 12 & 15. Harfolk overhovedet prøvet det gode råd om at ikke være ude i solen i de allermeste kritiske timer mellem 12 &15?Blev vi inde, ville det reducere vores dagsstråling så meget, at det efter alt at dømme ville knække cancerkurven. Hvorfor gør vi det så ikke? Vi gør det bare ikke. Det er klart flest mennesker på stranden mellem 12&15. Man kan også prøve at søge skygge. Hvis den sol, du får, når du sidder direkte solen, er 100 %, er den sol,du får i skyggen fra et træ, halvdelen! Hvis du går helt ind under træet, så der ikke længere er åben himmel over dig, er vi helt nede på 10-15%. Det er værd at prøve Sæt 14 krydser 2 Vores forhold til solen skal ikke være en videnskabelig affærde. Det skal være en love affair. Man skal ikke tabuisere alt. Heller ikke solen. Selvføgelig kan danskerne godt lide solen. Hele vinteren har vi ikke meget af den. Derfor skal vi også holde fast i, at vi godt kan lide at være i den. Men vi skal også stille os selv det spørgsmål, hvordan kan vi komme godt afsred ned det. I Dabmark tager vi gennemsnit tøjet af i solen 14 dage om året. Det erreelt 14 dage, vi taler om. Man skulle tro, man kunne lære folk, at det netop er på de dage, det er rigtig vigtigt at beskytte sig. Det er de samme dage, hvor det er varmt, og der er skyfri himmel. Alarmklokkerne burde være ligefor. Men det er de så ikke. Vent ikke 100 Minutter 3 Vi forskere troede i vores naivitet, at når folk tog solcreme på, havde de haft det fra morgenstunden, inden de gik ud i solen. Men sådan er virkeligheden slet ikke. 50% af dem, der rejser på solferie, smører sig ind, inden de lægger sig ud i solen. Men den anden halvdel er til gengæld 100 minutter ude i solen inden de smører sig ind. De brugersolcreme, ja, men de gør det jo først, efter de er blevet røde. Der ligger en stor opdragelsopgave her. Det skal på inden man går ud Rejs væk fra solen 4 Når man som soldyrker rejser syd på i en uge, vil man om vinteren typisk få 30% ekstra sol oven i den sol, man får på et helt år herhjemme. Rejser man en uge i marts, giver det 40% ekstra sol, og om sommeren vil en sommerrejse give 50% ekstra. Det er rigtig, rigtig meget. Når man ser på de tal, begynder man forhåbentlug at få et indtrykt af, hvorfor det kan gå så galt. Når man øger sin dosis af sol så meget bare ved 6 dage i udlandet, er det let at forstå, at det her giver forbrændinger og skader. Hvor mange tror du i øvrigt bliver forbrændt på ferie? Undersøgelser viser, at 100%.

15 Gode råd er alt for dyre 5 Verdenssundhedsorganisationen, WHO, har lavet forslag til, hvordan vi opfører os bedst med solcreme. De siger, at vi skal smøre os ind og genindsmøre os igen hver anden time, hele dagen lang og så smøre os ind igen, hvis vi har været i vandet. Vi er oppe på mindst 4 gange om dagen. Du skal brug 40 gram hver gang. Det er tykt. Det er der ingen, der har råd til. Derfor er der heller ingen, der gøt det i virkligheden. Alene 2 af den slags indsmøtinger i de dyreste solcremer er uden for enhver realisme. Skalvi virkelig forsætte med at undervise verdensbefolkningen i at smøre tykt på? Nej, det syntes jeg ikke. Den slags råd skal folk ikke lytte til, og det gør de heller ikke. Glem den høje Faktor 6 Danskerne smørere reel en fjerdedel af den solcreme på, som de burde, og når de er syd på en trdjedel. Hvis solcremen har faktor 16, men du kun bruger en fjerdedel, svaredet faktisk til at du kun bruger en reel faktor 2. Det tal, der står på bøtten, er etmeget fiktivt tal. Denumiddelbare reaktion er, at så skal vi bare have en faktor 81! Og hvorfor siger jeg 81?.Det gør jeg, fordi jeg kender tallet i den anden ende. Faktor 3.. Faktor 81 bliver til faktor 3, fordi vi kun smører en fjerdedel på. Det kan jo ikke nytte noget. Men heldigvis skal vi ikke interessere os så meget for, om vi bruger faktor 15 eller 30. Faktor 15 i Danmark er et fornuftigt valg. Måske lidt højre sydpå, men det er marginalt. Smør Dig 2 gange. 7 Hvis du smører dig ind en gang, er der stor risiko for, at du misser områder og laver helligdage, hvor du ikke er beskyttet. Men smører du dig 2 gange med en halv times mellemrum, reducerer du den risiko væsentlig. Nu har du jo 2 tynde lag på. 2 gange med en halv times mellemrum- det er til at håndtere. Ogman er i rimelig grad beskyttet hele dagen. I mine øjne skal det her være enkelt, ellers fungerer det ikke. Fregner er en advarsel 8 Forskellige hudtyper spiller en rolle. Derfor er der også nogle, der synes,vi at vi skal lave differentierede solråd. Den gruppe hører jeg ikke til. Det vil bare komplicere alting. Men når det er sagt, så udgør det at være rødhåret en rigtigt betydelig overrisiko for at blive forbrændt. Alle fregner er i øvrigt udtryk for solskader. Hvis du har fregner på ryggen og i ansigtet, er det en advarsel. Der er ingen der har fregner, når de bliver født. Når man får fregner, har man fået mere sol, end huden kan tåle. Børn med fregner har også fået mere sol, end de kan tåle. Deter et tegn på, at de skal beskyttes bedre. Det samme gælder modermærker. Der kommer flere med alderen, afhængig af hvor meget sol man får. Men heldigvis er det aldrig for sent. Det kan altid betale sig at begynde at reducere sin soldosis. Brug Selvbruner 9 Hvis du tager en flaske selvbruner, står der på den, at den ikke beskytter mod uvstråler. Det er komplet forkert. Selvbruner indholder dihydroxyacetone, som er et

16 virkelig godt middel til solbeskyytels. Min rådgivning er, at hvis du skal til et solrigt område, så gå hen og bliv sprayet eller brug selvbruner dagligt, en uge op til du skal rejse. Så er du både blevet brun og har fået en reel beskyttelse i størrelsordenen faktor 2-4, hvilket er lige så meget eller mere end en solcreme med faktor 16, når man tager højde for, at danskerne kun bruger en fjerdedel af den anbefalede mængde. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det virker. Desuden har selvbruner den fordel, at den skal folk nok få smurt ordentlig ud. Hormonsnak forstyrrer 10 Der er løbende en diskussion af, om hormonforstyrrende stoffer i solcreme bliver optaget i blodbanen. Vi har selv lavet undersøgelser, hvor vi dagligt har smurt folk ind i en stor mængde solcreme fra top til tå, og vi så ingen effekt på hormondannelsen. Ingen overhovdet. Jeg ønsker mig heller ikke et stort antal kemiske stoffer eller parfumer i solcremer. Men hvis det nu er det, der skal sælge det, er jeg nød til at tænke over, om det er en god ide fra det synspunkt.der er for mig et større hensyn her.jeg bliver meget nervøs, hver gang der er en ny bølge af mistænkeliggørelse af solcremer. For folk bruger enhver undskyldning for ikke at bruge solcreme. Men jeg står altså i den anden ende og skal behandle hudcancer. En arktilet af Professor og overlæge på dermato venerologisk afdeling og Videncenter for sårheling, Bispebjerg Hospital : Hans Christian Wulf i Politiken maj FAKTA om hud og sol # Huden er kroppens største organ og vejer i gennemsnit 4,5 kg. # Hvis man skræller al huden af og bredte den ud, ville den fylde ca. 2 kvadratmeter. #Uv strålingen fra solen har ikke ændret sig væsentligt de sidste 50 år. # Men danskernes adfærd har ændret sig markant. # Vi udsætter os langt mere for sol. #Vi tager langt mere på solferie, skiferier og tager mere tøj af udendørs. # På en uges solferie sydpå øger man sin samlede årlige soldosis med ca. 50 %. # 85% af alle hudkræfttilfælde i Danmark skyldes solen # Det er især de såkaldte uvb stråler fra solen, der kan give hudkræft. Solskoldninger er føtste skridt. # De sidste 50 år er der sket en eksplosion i antalet hudkræfttilfælde og den bliver ved med at stige. # 1 ud af 6 dansker udvikler hudkræft i løbet af sin levetid. Det er 7 gange så masnge for 50 år siden. # Hvor udsat man er for at få kræft i huden, afhænger bla. Af, hvilken hudtype man har. #Danskere med mørk lød kan tåle 8 gange så meget sol end dem med lyseste hud. # Det er en myte, at man ikke får D vitamin nok, hvis man bruger solcreme. Der kun skal ganske lidt solpåvirkning til,for at huden danner D vitamin.

17 TYSKLANDSTUREN DEN 11. APRIL Formanden har ordet HUSK AT SAMLE HUNDEHØMMER OP OG BRUG DOG DE POSER SOM HÆNGER BAG DE GRØNNE SKRALDESPANDE. Tænk på jeres børn som sidder på græsset. Nyslået græs om formiddagen, det ser da pænt ud!..men om eftermiddagen ligger der ny lavet hundehømhøm kun m fra skraldespande med hundeposer! LÆS DOG reglerne om hundehold i afdelingen, man kan jo få fjernet sit kældedyr! Så brug dog de poser.

18 Bus plan stoppestedet v/ Bredagerløkken Hverdage Lørdag Søn og helligdag Mod Banegården Mod Netto - tornbjerg Søn og helligdag Lørdag Hverdage

19 Billard Hver fredag kl spilles der billard i lokalet ved vaskeriet i nr Kontaktpersoner: Verner Nielsen nr. 250 Vi holder ferie hele juli måned Er vi hjemme kan der stadig lånes nøgle Der kan lånes en nøgle til lokalet Mandag & Onsdag fra Man skal være fyldt 18 år, og være beboer i Bredagerløkken. Nøgler kan lånes hos Verner i nr. 250, mod et depositum på kr. 200,- HUSK! At efterlade lokalet som det modtages, samt lukke døre & vinduer.

20 Nødhjælp Afd Niels Bohr parken Opstår der uopsættelig fejl eller skade i lejlighedens installation, f.eks. RØR OG RADIATORSPRÆNGNINGER, skal ejendoms mesteren kontaktes! Ejendomsmesterens telefoner. Er men træffes han ikke, kan der rekvireres hjælp på nedenstående telefonnumre. Opstår der fejl på: Kontakt da: Telefoner.: Vand, Varme og sanitet Blikkenslagernes aktieselskab Elektriske installationer Lindpro A/S Kloak N. C. Johansen Afdækning, ruder m.v. Låseservice Falck Redningskorps Odense Låseservice Antenneforhold YouSee Hvis de rekvirerer hjælp på et af disse numre, skal ejendomsmesteren underrettes herom i førstkommende arbejdsdags kontortid. BEMÆRK! at ved unødige tilkald, kan de risikere selv at skulle betale Regningen!

- beboerbladet. Nr. 10, februar 2014. Decemberhygge i Korsløkkens lektiecafé, som er et fast holdepunkt hver torsdag eftermiddag. Læs mere side 12.

- beboerbladet. Nr. 10, februar 2014. Decemberhygge i Korsløkkens lektiecafé, som er et fast holdepunkt hver torsdag eftermiddag. Læs mere side 12. - beboerbladet Nr. 10, februar 2014 Decemberhygge i Korsløkkens lektiecafé, som er et fast holdepunkt hver torsdag eftermiddag. Læs mere side 12. Korsløkken har afholdt Julebazar og Juletræsfest. Se side

Læs mere

- beboerbladet. Nr. 8, august 2013. Tre ugers åbent hus i prøvelejligheden. Læs hvordan det gik og se flere billeder på side 9.

- beboerbladet. Nr. 8, august 2013. Tre ugers åbent hus i prøvelejligheden. Læs hvordan det gik og se flere billeder på side 9. - beboerbladet Nr. 8, august 2013 Tre ugers åbent hus i prøvelejligheden er vel overstået. Læs hvordan det gik og se flere billeder på side 9. I Korsløkken er der opsat otte Hjertestartere. Læs mere om

Læs mere

Nu det jul igen. - beboerbladet. Om Juletræsfesten på side 3. Status på den fysiske helhedsplan ved Ole Mensbo fra Rambøll

Nu det jul igen. - beboerbladet. Om Juletræsfesten på side 3. Status på den fysiske helhedsplan ved Ole Mensbo fra Rambøll - beboerbladet Nr. 6, februar 2013 Nu det jul igen Om Juletræsfesten på side 3 Status på den fysiske helhedsplan ved Ole Mensbo fra Rambøll Læs mere på side 9 Korsløkken holdt Julemarked for første gang!

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

- beboerbladet. Nr. 11, maj 2014. Stort fremmøde og beboeropbakning til idéworkshop om. ny boligsocial helhedsplan. Læs mere side 12.

- beboerbladet. Nr. 11, maj 2014. Stort fremmøde og beboeropbakning til idéworkshop om. ny boligsocial helhedsplan. Læs mere side 12. - beboerbladet Nr. 11, maj 2014 Stort fremmøde og beboeropbakning til idéworkshop om ny boligsocial helhedsplan. Læs mere side 12. Så er den fysiske helhedsplan for alvor kommet i gang. Det blev bl.a.

Læs mere

KUNDEBLADET 4. ÅRGANG NR. 1 2010

KUNDEBLADET 4. ÅRGANG NR. 1 2010 KUNDEBLADET 4. ÅRGANG NR. 1 2010 Foråret bryder frem og fortrænger vinteren, som i år har været kold og med masser af sne. Nu tager vi fat i DE GRØNNE OMRÅ- DER, hvor planterne pibler frem. Med forår kommer

Læs mere

Parkposten. August 2015. Se konkurrence på side 18. www.parkposten.dk. Beboerblad for Knudskov, Allé & Kikhøjparken i Holbæk Boligselskab

Parkposten. August 2015. Se konkurrence på side 18. www.parkposten.dk. Beboerblad for Knudskov, Allé & Kikhøjparken i Holbæk Boligselskab Parkposten August 2015 Bornholm 2015 Se konkurrence på side 18 Beboerblad for Knudskov, Allé & Kikhøjparken i Holbæk Boligselskab www.parkposten.dk Bladet udkommer hver anden måned i ca. 850 eksemplarer.

Læs mere

Sig din mening og vind

Sig din mening og vind Nr. 1 november 2011 Læs om Korsløkkeparkens helhedsplan side 10 Sig din mening og vind Se de heldige vindere i naboskabskonkurrencen på side 5 Jubilæum Livet på Korsløkkevej gennem 50 år. Side 6 Det handler

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 9 November 2013

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 9 November 2013 1 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 41. årgang Nr. 9 November 2013 Foto: Miss B Foto Lejerbo skaber rum for liv 2 Redaktørens side Lundexpressen nåede aldrig at blive

Læs mere

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Nr. 2 April 201 014 28.. årgang GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Kredsbestyrelsen Ansvarshavende redaktør Gitte Hess 20 93 53 06 efter 19.00 Kredsformand: Gitte Hess Kun

Læs mere

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o SAB-Nyt Sund lejerøkonomi i Svendborg læs mere på side 6 og 7 Ekstraordinære afdelingsmøder i 7, 8, 9 og 11 Beboerne i de tre afdelinger skal stemme om ny antenneleverandør. 13 8 23 3 Svendborg Andels-

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning

Læs mere

Indflydelse på egen sundhed

Indflydelse på egen sundhed EN MAD OG DRIKKE FRITID ARBEJDE BEVÆGE Indflydelse på egen sundhed Kolofon Indflydelse på egen sundhed har fokus på at øge sundhed og trivsel for borgere med udviklingshæmning. Projektet har haft som mål,

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

INDHOLD. huden passer på os 04. Redaktion og tekst. Experimentarium: Joakim Bækgaard. Ida Toldbod. Sheena Laursen. Kræftens Bekæmpelse og

INDHOLD. huden passer på os 04. Redaktion og tekst. Experimentarium: Joakim Bækgaard. Ida Toldbod. Sheena Laursen. Kræftens Bekæmpelse og SOLEN OG HUDEN 1 Redaktion og tekst Experimentarium: Joakim Bækgaard Ida Toldbod Sheena Laursen Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne: Anne Bach Waagstein Iben Bentzen Tak for input til forsøgsudvikling

Læs mere

Er vi den nye malkeko?

Er vi den nye malkeko? Maj 2011 På job med 300 bedsteforældre Side 10 Navngiv nybyggeri og vind en købmandskurv Side 7 Fællesmøde i Humlevænget Side 8 Er vi den nye malkeko? Af John B. Sørensen, organisationsbestyrelsesformand

Læs mere

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 3 Marts 2014

LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 3 Marts 2014 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand 42. årgang Nr. 3 Marts 2014 Lejerbo skaber rum for liv Redaktørløse Lunden? På det netop overståede afdelingsmøde var der

Læs mere

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011

Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Bilag 35: Fokusgruppeinterview med motivationsgruppe i Odsherred 26.april 2011 Facilitatorer (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager 1: Bente, en ældre dame der ikke har diabetes Deltager 2: Lene 52

Læs mere

Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup

Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s talerør Nr. 3 Årgang 1 December 2013 Husk beboermødet tirsdag d. 14. januar 2014 Nørreby 2630 Tåstrup Nørreby s beboer - information Nyttige tlf. numre. Alarm 112 Nærmeste politi 114 Akut telefon

Læs mere

40. årgang Nr. 5 Maj 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv

40. årgang Nr. 5 Maj 2012 LUNDEXPRESSEN. BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand. skaber rum for liv 40. årgang Nr. 5 Maj 2012 LUNDEXPRESSEN BEBOERBLAD FOR LUNDEN RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand skaber rum for liv esværre er bladet lidt forsinket i denne måned. Det beklager vi. Renoveringen

Læs mere

NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord

NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord NORDSTJERNEN For beboerne i Albertslund Nord ALBERTSLUND NORD OS I NORD - AB BÆK & FOS - VA - Det første fælles bestyrelsesmøde i Nord, side 6. - Gift med fjenden - eller...? side 8. - Nyt fra ejendomskontoret,

Læs mere

Politiet er igen synligt

Politiet er igen synligt Kaj Kruse på patrulje i Skovparken SAB-nyt ÅRGANG 2 - NR 4 - DECEMBER 2008 Politiet er igen synligt Af Thomas Jeppesen Kaj Kruse er igen en del af gadebilledet i SAB s boligområder. På et møde mellem SAB

Læs mere

38. årgang Nr. 7 september 2010

38. årgang Nr. 7 september 2010 38. årgang Nr. 7 september 2010 BEBOERBLAD FOR RESENLUND OG DARUPLUND 2660 Brøndby Strand Lejerbo skaber rum for liv Redaktørens side Så blev jeg endelig færdig med bladet. Beklager meget, at der har været

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Kan du snakke lidt om de visioner der står til grund for kollektivet?

Kan du snakke lidt om de visioner der står til grund for kollektivet? Transskription 0053.MP3 Længde: 00:39:34 Tilstede: - Interviewer: Tessa Wilson Bendix og André Surrugue Frost - Personale: Maria Søndergaard, sygeplejerske. Kan du snakke lidt om de visioner der står til

Læs mere

Fra Temadagene 9.-10. november 13

Fra Temadagene 9.-10. november 13 Fra Temadagene 9.-10. november 13 No. 4 2013 Nyt fra redaktionen: Bladet udkommer fremover: Udgivet af : Foreningen Af Kroniske Smertepatienter. Tlf.: 51 92 63 41 E-mail: faks@faks.dk Hjemmeside: www.faks.dk

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Varmemestre HUSK BEBOERMØDERNE, HVIS DU ØNSKER INDFLYDELSE PÅ DIN AFDELING. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15.

Varmemestre HUSK BEBOERMØDERNE, HVIS DU ØNSKER INDFLYDELSE PÅ DIN AFDELING. Nødnumre for karré 1-2-15. Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. 20 Varmemestre Varmemestrene har kontortid på nedennævnte adresser og kan i yderste nødstilfælde træffes privat. Karré 1 og 2 Karré 15 for karréerne 1, 2 og 15. Mogens Edvardsen Enghavevej 200 st. th.

Læs mere

BEBOERBLAD FOR HØJBJERG ANDELSBOLIGFORENING

BEBOERBLAD FOR HØJBJERG ANDELSBOLIGFORENING BEBOERBLAD FOR HØJBJERG ANDELSBOLIGFORENING NR. 1 JUNI 2009 1 INDHOLD HABbladet på gaden 3 Afdelingsmøderne 2009 4 Min lejlighed skal synes 5-7 Læserbreve 8-9 Svar om skimmelsvamp 10 Rundt i afdelingerne

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere