Boligforeningen Lillebælt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Boligforeningen Lillebælt"

Transkript

1 Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 81 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder. Boligerne på Solvænget er velegnede til alle aldersgrupper og alle familieformer. Solvænget består af rækkehuse med egen have opført i Boligerne fra nr er med 1.sal. Solvænget 1-61 og (lige numre) i Nr. Aaby Boliger 2 rums 4 rums 4 rums 5 rums Antal Størrelse m Indskud kr år 3-5 år Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Legeplads i Boligerne og fælles grønt opholdsareal. Der er fællesvaskeri i Boligerne. Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 hund eller 1 kat pr. lejemål Afdeling 1 - Solgården, Nr. Aaby Der er 17 boliger i Solgården, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder. Solgården består af etagebyggeri i to etager, opført i Der er udelukkende 2-rumsboliger, som er aldeles velegnet til unge eller enlige i alle aldre. Boligerne har nyrenoveret køkken. Solvænget (ulige numre) i Nr. Aaby Antal 17 Størrelse 50 m ,- Indskud år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Der er fælles grønt opholdsareal. Der er fællesvaskeri i Boligerne. Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 hund eller 1 kat pr. lejemål.

2 Afdeling 1 Margårdvej 11, Nr. Aaby Fotografen er på vej. Der er 16 boliger på Margårdvej, hvoraf 7 boliger er kommunalt anvist. Bebyggelsen er en flot 2- etagers bebyggelse fra 1994, som er meget centralt beliggende tæt på indkøbsmuligheder mm. På trods af den centrale beliggenhed er omgivelserne meget rolige. Boligerne efterspørges primært af ældre, men alle er velkomne. Margårdvej 11 Antal 15 Størrelse m Indskud kr år 0-1 år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 hund eller 1 kat pr. lejemål Afdeling 1 Lærkevej, Svalevej og Østergade, Nr. Aaby Der er 32 boliger på Lærkevej, Svalevej og Østergade. Boligerne består af hhv. rækkehuse, etageboliger, dobbelthuse samt ét parcelhus, opført i hhv og De ældre boliger har fået renoveret køkkener i 1997/98. Alle boliger ligger centralt i Nr. Aaby og tæt på indkøbsmuligheder. Boligerne er velegnet til alle aldersgrupper og alle familieformer. Lærkevej 2-16, Svalevej 2-16 & 8-28, Østergade 16A-16J i Nr. Aaby Antal Størrelse m2 36,5-42, ,5 85,2-90 forbrug, antenne kr. Indskud kr år 0-1 år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Boligerne på Svalevej og Østergade har adgang til fællesvaskeri. Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 hund eller 1 kat pr. lejemål

3 Afdeling 1 Bofællesskab Rosenvænget, Nr. Aaby Der er 4 boliger på Rosenvænget. Boligerne er et bofællesskab for handicappede. Kommunen anviser alle boligerne. Rosenvænget 3 i Nr. Aaby Antal 4 Størrelse m2 55 forbrug, antenne kr. Indskud kr år Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale i Boligerne og gæsteværelse. Afdeling 2 Bøgeparken, Nr. Aaby Der er 81 boliger i Bøgeparken. Bøgeparken består af etagebyggeri i tre etager, opført i Lejlighederne har altan. Boligerne blev totalrenoveret i 2005/06, hvorfor lejlighederne og udenomsarealerne fremstår aldeles tidssvarende og attraktive. Stuelejlighederne har alle adgang til egen have fra terrassedøren. Boligerne er beliggende i et reelt smørhul med skøn natur lige om hjørnet samt tæt på skole, daginstitutioner, indkøb og lignende. Bøgeparken 1-10 i Nr. Aaby Antal Størrelse ,60-107,10 Husleje eksl Indskud år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Boligerne har centralt beliggende legeplads og fællesvaskeri. Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 hund pr. lejemål. Og der må holdes 1 indekat.

4 Afdeling 3 Fønsvej i Føns Der er 6 boliger på Fønsvej. Fønsvej består af rækkehuse i 1 plan, opført i Boligerne ligger i den mindre by Føns ca. 4 km. fra Nr. Aaby. Boligerne er beliggende tæt på skøn natur og børnevenlig strand samt med udsigt over den nye fjord. Boligerne er velegnet til alle aldersgrupper og alle familieformer. Fønsvej 12 Antal 6 Størrelse 71, Indskud Opvarmning sker med oliefyr. 0-1 år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 husdyr pr. lejemål. Afdeling 3 Østergade og Skolevej, Nr. Aaby Der er 21 boliger på Østergade og Skolevej. Boligerne består af en etagebebyggelse i to etager fra 2001 på Østergade samt en etagebebyggelse i to etager fra 1999 på Skolevej. Boligerne er yderst centralt beliggende for enden af hovedgaden i Nr. Aaby og således tæt på indkøbsmuligheder mm. Østergade 1A-1H, Skolevej 10A-10N Antal Størrelse , Indskud år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Der er legepladsfaciliteter på Østergade. Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 husdyr pr. lejemål.

5 Afdeling 3 Klyngerne, Nr. Aaby Der er 37 boliger i Klyngerne, heraf 5 ungdomsboliger. Klyngerne består af etagebyggeri i ét og to plan, opført i 1981 og af boligerne er ungdomsboliger. Boligerne ligger centralt i nærheden af skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Boligerne er velegnet til alle aldersgrupper og alle familieformer. Klyngerne 1-37 i Nr. Aaby Antal Størrelse m Indskud kr år 0-1 år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Der er fællesvaskeri i Boligerne. Beboere har adgang til selskabslokale og gæsteværelse. 1 husdyr pr. lejemål. Afdeling 3 Hjørnet, Nr. Aaby Der er 43 boliger på Hjørnet, der ligger yderst centralt i Nr. Aaby ved hovedgaden. Således tæt på diverse indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Hjørnet består af etagebyggeri i to etager, opført i Boligerne på Hjørnet er velegnet til alle aldersgrupper og alle familieformer. Hjørnet 1-43 i Nr. Aaby Antal Størrelse Indskud år. Boligerne har komfur og køle-/fryseskab. Fælles faciliteter Boligerne har legeplads. Beboere har adgang til selskabslokale i Boligerne og gæsteværelse. 1 husdyr pr. lejemål.

6 Afdeling 4 Kirkevej, Brenderup Der er 5 familieboliger på Kirkevej. Boligerne består af en etageejendom, som er ombygget i Boligerne ligger placeret meget centralt i Brenderup tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Kirkevej 30, Brenderup Antal 3 2 Størrelse m2 65 m 2 85 m , ,- forbrug Indskud kr ,250,- - år 0-1 år Boligerne har komfur og køleskab. Fælles faciliteter Fælles gårdhave. Beboere har adgang til selskabslokale. Det er tilladt at holde 2 husdyr. Afdeling 4 Åbakkevej, Brenderup Der er 16 ældreboliger på Åbakkevej. Boligerne er opført i 2003 og ligger i forlængelse af Brenderup Dagcenter centralt i Brenderup. Alle boligerne udlejes gennem Middelfart Kommune. Åbakkevej 8A mf., Brenderup Antal 16 Størrelse 67,3 m ,- forbrug, antenne Indskud ,- Kommunal anvisning Boligerne har komfur og køleskab. Fælles faciliteter Der er fællesrum med køkkenfaciliteter og vaskeri. Ikke tilladt.

7 Afdeling 4 Knorreløkken 1.afsnit, Harndrup Knorreløkken er opført i 1981, 1986, 1990, 1996 og 2002 og består af tæt-lavt byggeri. Boligerne ligger i Harndrup i rolige og naturskønne omgivelser. Der er have og udhus til alle boliger og carport til 12 af boligerne. 3 af boligerne er ældreboliger og udlejes via ventelisten til personer over 55 år. Knorreløkken 1-14, Harndrup Antal Størrelse 40 m m ,50m ,- til 2.591, ,- til 4.291, ,- til 5.605,- forbrug, antenne kr. Indskud 7.500, , , år. Fælles faciliteter Der er fællesvaskeri i Boligerne. Beboere har adgang til selskabslokale. Max. 1 husdyr tilladt. Dog ikke i 1-rums boligerne. Afdeling 4 Krohaven, Brenderup Der er 28 familieboliger i Krohaven og 4 ungdomsboliger. Boligerne ligger i Brenderup i et dejligt område tæt på skøn natur og indkøbsmuligheder samt offentlig transport. Bebyggelsen består af rækkehuse i ét plan med egen have opført i Krohaven 1-19, 2-8 og 25-51, Brenderup Antal Størrelse m2 29 m 2 69,2 til 70 m 2 84,3 til 85 m 2 98 til 99 m 2 Husleje excl. forbrug, antenne kr , ,- til ,- til 4.925, ,- til 5.569,- Indskud kr , ,- / , / , ,- / ,- år 0-3 år Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale. 1 hund eller 1 kat tilladt.

8 Afdeling 4 Bryggervej, Brenderup Der er 10 familieboliger på Bryggervej. Boligerne består af 1-plans rækkehuse med små haver og grønne fællesarealer, opført i Boligerne ligger centralt i Brenderup. Bryggervej 6A-10F, Brenderup Antal 6 4 Størrelse 47,0 til 65,0 m 2 81,4 m2 Husleje excl ,- til 3.921, ,- Indskud 9.200,- /12.500, ,- Minimum 1-3 år Boligen er udstyret med komfur og køleskab. Fælles faciliteter Der er mulighed for at leje carport. Beboere har adgang til selskabslokale. Tilladt. Afdeling 5 Løkkegården, Ejby Løkkegården er opført i 1947 og består af to 3-etages boligblokke i gule sten. Boligerne har nye vinduer fra 1981 og nye køkkener fra Der er grønne fællesarealer i Løkkegården, som er centralt beliggende i Ejby tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Bredgade 8-14, Ejby Antal 18 4 Størrelse m2 70,10 m 2 80,60 m , ,- Indskud kr , ,- år 0-1 år. Fælles faciliteter Der er fællesvaskeri i Boligerne. Beboere har adgang til selskabslokale. Ikke tilladt.

9 Afdeling 5 Kastanievænget, Ejby Kastanievænget er opført i 1985 og består af beskyttede boliger i rækkehuse i ét plan. Der er små haver og udhus til alle boliger. Alle boligerne udlejes via ventelisten til personer over 55 år. Kastanievænget 1-17, Ejby Antal 17 Størrelse m2 60 m ,- Indskud kr ,- år Kommunal anvisning. Boligerne har komfur og køleskab. Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale. 1 neutraliseret kat tilladt pr. lejemål. Afdeling 5 Nygade, Ejby Der er 6 familieboliger i Nygade. Boligerne består af fritliggende parcelhuse med egen have. Husene er opført i 1955 og er bygget i mursten. Boligerne ligger centralt placeret i Ejby tæt ved station og indkøbsmuligheder. Nygade 5-15, Ejby Antal 6 Størrelse m2 85 m 2 Husleje excl ,- til 4.395,- Indskud kr ,- år Minimum 3-5 år Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale. Tilladt.

10 Afdeling 5 Nygade, Ejby Der er 9 familieboliger i Nygade. Boligerne er opført i 1957 og består af 1-plans rækkehuse i mursten med egen have. Boligerne ligger centralt placeret i Ejby tæt ved station og indkøbsmuligheder. Nygade 4-20, Ejby Antal 6 3 Størrelse 50 m 2 90 m 2 Husleje excl. forbrug, 3.451, ,- antenne kr. Indskud , ,- Minimum 2 år Fælles faciliteter Der er fællesvaskeri. Beboere har adgang til selskabslokale. Tilladt. Afdeling 5, Bredgade 17-23, Ejby Boligerne består af 18 etageboliger fra 2005, som er indrettet i det gamle plejehjem. Boligerne er alle ældrevenlige med 2 elevatorer i ejendommen. Boligerne ligger meget centralt i Ejby i gå-afstand fra indkøb og togbanen. Der er parkeringsplads til beboerne foran bygningen samt et dejligt gårdareal bagved. Bredgade 17-23, Ejby Antal 8 10 Størrelse m 2 58,6 m 2 63,72 m 2 82,9 m 2 95,95 m ,- til 4.193, ,- til 6.315,- Indskud kr ,-til , ,-til ,- Opvarmningen sker med fjernvarme. år 0-1 år. Fælles faciliteter Der er fællesvaskeri i Boligerne. Beboere har adgang til selskabslokale. Det er ikke tilladt at holde husdyr i Boligerne.

11 Afdeling 6 - Gelsted Byvej 1, Gelsted Gelsted Byvej består af etageboliger indrettet i en gammel købmandsforretning i Boligerne ligger centralt midt i Gelsted tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Der er 2 carporte til fælles rådighed samt kælderrum til alle boligerne. Gelsted Byvej 1a-1d, Gelsted Antal 2 3 Størrelse m2 56,50 59 m m ,- til 4.018, ,- til 5.940,- Indskud kr ,-til ,- - år 0-1 år. Fælles faciliteter Fælles gård. Beboere har adgang til selskabslokale. Max. 1 hund og 1 kat pr. lejemål. Afdeling 6 Tåruplundvej, Gelsted Der er 21 familieboliger på Tåruplundvej. Boligerne består af hhv. parcelhuse og 1-plans rækkehuse alle med egen have, opført i Boligerne ligger i børnevenligt kvarter i udkanten af Gelsted. Tåruplundvej 7-47, Gelsted Antal Størrelse m2 65,10 m 2 83,9 til 84,6 m 2 94,9 m 2 Husleje excl , ,- til 4.185, ,- Indskud kr år Minimum ½ - 3 år Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale. Der må holdes 1 hund eller 1 kat.

12 Afdeling 6 Fredensgade, Gelsted Der er 15 ældre- /handicapegnede boliger i Fredensgade, som ligger meget centralt placeret i Gelsted tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Bebyggelsen består af 1-plans rækkehuse med en lille have, opført i Boligerne udlejes via ventelisten til personer over 55 år. Fredensgade 23A-31B, Gelsted Antal 15 Størrelse 60 m 2 Husleje excl ,- Indskud ,- Kommunal anvisning Boligerne har komfur og køleskab. Fælles faciliteter Der er et fælleslokale i Boligerne. Max 1 hund eller 1 kat. Afdeling 6 Fredensgade, Gelsted Der er 15 familieboliger i Fredensgade, samt 10 ældreboliger og 3 ungdomsboliger. Boligerne består af 1-plans rækkehuse opført i Boligerne ligger lige ved siden af afdeling 31 centralt i Gelsted tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Ældreboligerne udlejes via ventelisten til personer over 55 år. Fredensgade 21A-45C, Gelsted Antal Størrelse m2 28,7 m2 60,4 m 2 81,3 m 2 90,6 m 2 Husleje excl , , , ,- Forbrug, antenne kr. Indskud kr , , ,- år 0-2 år Boligerne har komfur og køleskab. Fælles faciliteter Der er fælleshus. Max 1 hund eller 1 kat.

13 Afdeling 7 Rønnebærhaven, Ejby Rønnebærhaven er opført i 1980 og består af parcel- og dobbelthuse. Der er have, carport og udhus til alle boliger, som er beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter i Ejby. Rønnebærhaven 1-31, Ejby Antal Størrelse 64,80 m 2 84,80 m m , , ,- Indskud , , ,- Mellem 1-3 år. Fælles faciliteter Fælles grønne arealer med lidt legeredskaber mm. Beboere har adgang til selskabslokale. Max. 2 husdyr tilladt. Afdeling 7 - Kirsebærhaven, Ejby Kirsebærhaven består af fritliggende huse i ét og to plan, opført i Der er have og udhus til alle boliger og carport til de fleste boliger, som er beliggende i et roligt og børnevenligt kvarter i Ejby. Kirsebærhaven 1-39, Ejby Antal Størrelse m2 64,84 m 2 79,28 m 2 94,70 m , til 3.679, ,- til 4.441, ,- til 5.272,- Indskud kr , , ,- år Mellem 1-3 år. Fælles faciliteter Fælles grønne arealer. Beboere har adgang til selskabslokale. 1 dyr tilladt.

14 Afdeling 7 Birkelunden 1.afsnit, Ejby Birkelunden 1 er opført i 1989, og består af rækkehuse i ét plan. 4 af boligerne er ungdomsboliger. Der er små haver og udhus til alle boliger. Der er carport til 8 af boligerne, hvilket er indregnet i huslejen på disse. Boligerne er beliggende i et roligt kvarter, centralt beliggende i Ejby tæt på indkøbsmuligheder. Birkelunden 21-57, Ejby Antal Størrelse 29,50 m 2 61,50 m 2 79,30 m 2 91,0 m , , ,- til 5.101, ,- til 5.675,- Indskud 5.037, , , ,- Mellem 1-3 år. Fælles faciliteter Fælles grønne arealer. Beboere har adgang til selskabslokale. 1 husdyr tilladt, dog ikke i 1-rumsboligerne. Afdeling 7 Landbogården, Nederballevej, Vestervangen Boligerne er opført i , og består af hhv. 6 boliger i Fjelsted, 4 boliger i Vestervangen og 4 boliger i en renoveret landbrugsejendom i Ejby (Landbogården). Der er små haver til boligerne på Vestervangen, Ejby og derudover også udhus til boligerne i Fjelsted. -> Vestervangen Nederballevej 2b-2g, Fjeldsted; Nørregade 49, Ejby; Vestervangen 11-17, Ejby Antal 3 11 Størrelse m 2 40 m 2 77 m , ,- til 4.821,- Indskud kr , ,- Opvarmning sker med naturgas i Fjelsted og fjernvarme i Vestervangen og Landbogården. - år 0 3 år. Fælles faciliteter Beboere har adgang til selskabslokale. Max. 1 hund og 1 kat pr. lejemål.

15 Afdeling 7 Birkelunden - 2. afsnit, Ejby Birkelunden er opført/renoveret i 1994 og består af hhv. rækkehuse og en ældre ejendom. Én af boligerne er en ungdomsbolig. Der er små haver til rækkehusene. Der er carport til 5 af boligerne. Boligerne er beliggende i et roligt kvarter, centralt beliggende i Ejby tæt på indkøbsmuligheder. Birkelunden 59-79, Nørregade 21, Ejby Antal Størrelse 35 m 2 70 m 2 88,6 m 2 102, , , ,- til 4.874,- forbrug, antenne kr. Indskud 6.000, , Mellem 1-3 år. Primært interne flyttere. Fælles faciliteter Fælles grønne arealer. Beboere har adgang til selskabslokale. Max. 1 husdyr tilladt. Afdeling 7 Blommegrenen, Ejby Der er 25 familieboliger i Blommegrenen. Boligerne er opført i 1996 og består af træbeklædte rækkehuse i to plan. Boligerne ligger i udkanten af Ejby i et dejligt børnevenligt miljø tæt på skøn natur. Ejby Skole ligger i gå-afstand fra Boligerne via børnevenligt sti-system. Der er også gode indkøbsmuligheder i gå-afstand fra Boligerne. Blommegrenen 1-34, Ejby Antal 21 4 Størrelse m2 66,6 til 87,3 m 2 92,5 til 98,3 m 2 Husleje excl ,- til 5.112, ,- til 5.610,- Indskud kr ,-/15.550, ,-/16.900,- år 0-1 år. Boligerne har komfur og køleskab. Fælles faciliteter Boligerne har fælleshus og fællesvaskeri. 1 hund eller 1 kat tilladt.

16 Afdeling 8 Fredensgade, Gelsted Der er 10 boliger i Fredensgade. Boligerne er et senior-bofællesskab for enlige og par over 50 år. Boligerne er 1-plans rækkehuse beklædt med træ og opført i Boligerne ligger centralt placeret i Gelsted lige ved siden af Gelsted Plejecenter. Alle boligerne udlejes via en særskilt venteliste for seniorbofællesskabet. Fredensgade 20-40, Gelsted Antal 10 Størrelse 68,0 til 86,0 m 2 forbrug, antenne Indskud Fælles faciliteter Afdeling 9 Ved Skoven, Ejby Særlig venteliste. Boligerne har komfur og køleskab. Boligerne har fælleshus og fællesvaskeri. Ikke tilladt ,- til 5.240, ,- til ,- Der er 18 boliger i Ved Skoven. Boligerne er et bofællesskab for seniorer (enlige og par over 50 år) opført i Boligerne er 1-plans rækkehuse i et spændende arkitektonisk byggeri samlet omkring et større fællesareal. Boligerne ligger centralt placeret i Ejby lige ved siden af det nye plejehjem i Ejby i naturskønne omgivelser. Alle boligerne udlejes via en særskilt venteliste for seniorbofællesskabet. Ved Skoven, Ejby Antal 12 6 Størrelse m2 66,8 til 74,8 m 2 83,2 til 87,5 m ,- til 5.597, ,- til 6.606,- forbrug,antenne kr. Indskud kr ,- /23.287, ,-/27.241,- - år Særlig venteliste. Der er komfur og emhætte i boligerne. Fælles faciliteter Der er fælleshus i Boligerne med vaskeri og gæsteværelse. Tilladt.

17 Afdeling 11 Brovejen Middelfart Afdeling 1 består af 56 familieboliger, 9 kælderrum og 24 carporte. Afdelingen er opført i 1949 og er i fire etager. Boligerne har altan, med undtagelse af boligerne på 3. sal, der har karnapper og skrå vægge. Afdelingen ligger centralt placeret i Middelfart, tæt på stationen og indkøbsmuligheder. Brovejen (lige nr.) Antal Størrelse m m 2 58 m 2 73 m 2 66 m 2 82 m 2 82 m 2 vand, til 3.521,- til 3.880, til 4.560,- varme, antenne kr ,- kr , ,- Indskud kr kr kr kr kr. Fjernvarme Fælles faciliteter Afdelingen har grønne fællesarealer, fællesvaskeri, festsal og cykelkælder. Der må ikke holdes husdyr i afdelingen bortset fra smådyr, der holdes i bur. Afdeling 11 Brovejen Middelfart Afdeling 2 består af 51 familieboliger, 9 kælderrum og 24 carporte. Afdelingen er opført i 1965 og i tre etager. Alle boliger har altan. Afdelingen ligger centralt placeret i Middelfart, tæt på stationen og indkøbsmuligheder. Brovejen (lige nr.) Antal Størrelse 40,2m 2 47,8m 2 55,9 m 2 76,9 m 2 89, m 2 89,0m 2 90,2m 2 vand varme, antenne kr ,- til 3.014, , , til 5.043, , til 5.083,- Indskud kr kr kr kr. Fjernvarme Der er komfur i boligerne. Fælles faciliteter Der er grønne fællesarealer, fællesvaskeri og cykelkælder i afdelingen. hold er ikke tilladt, dog tillades pasning af dyr i ferier og lign. Dog max. 3 uger.

18 Afdeling 13 Behrendtsvej/Gasværksvej 5500 Middelfart Afdeling 3 består af 93 boliger, 10 kældre, 16 carporte samt et erhvervslejemål. Afdelingen er i tre etager, opført i 1971 og Der er altan til alle boliger. Afdelingen ligger centralt placeret tæt på bymidten og indkøbsmuligheder. Behrendtsvej (ulige nr.), Gasværksvej 5 11 (ulige nr.) Antal Størrelse 55 m 2 65m 2 73m 2 87 m m 2 vand, 3.674, , til 5.715,- 7749,- varme, antenne kr ,-. Indskud kr kr kr kr kr. Fjernvarme Der er komfur i boligerne. Fælles faciliteter Afdelingen har grønne fællesarealer og cykelkælder. må ikke holdes. Det er dog tilladt at holde mindre husdyr i bur. Afdeling 14 Lillebæltsvænget Middelfart Lillebæltsvænget består af 65 boliger, heraf 5 ældreboliger. Afdelingen er opført i 1982 / 1984 og består af rækkehuse i ét plan med haver og terrasser. Afdelingen ligger i udkanten af Middelfart, men tæt på indkøbsmuligheder. Der er grønne fællesarealer med legeplads og fælleshus i afdelingen. Lillebæltsvænget 1-15, 19-33, 37-69, , Antal Størrelse 61,6m 2 62,6m 2 85m 2 85,6m 2 98,4 m 2 vand, 4.066,- til 5.610,- til 6.495,- varme, antenne kr , ,- Indskud kr kr kr. Fjernvarme. Fælles faciliteter Afdelingen har grønne fællesarealer, festsal og trailerudlejning. Er tilladt, men kun to stk. pr. husstand

19 Afdeling 15 Merianvej 5500 Middelfart Afdeling 5 består af 22 boliger, heraf 6 ældreboliger og 5 ungdomsboliger. Afdelingen er opført i 1989 og består af rækkehuse i ét plan. Der er have og terrasse til hver bolig. Afdelingen er centralt placeret tæt på indkøbsmuligheder. Der er grønne fællesarealer i afdelingen. Merianvej Antal Størrelse 25 m 2 66 m 2 85 m 2 vand, 1.722, , ,- varme, antenne kr. Indskud kr kr kr kr. Fjernvarme. Fælles faciliteter Grønne fællesarealer Er tilladt. Afdeling 16 Hans Bangsvej 5500 Middelfart Hans Bangsvej består af 24 boliger, heraf 6 ældreboliger. Afdelingen er opført i 1991 og består af rækkehuse i to plan og etagebyggeri i to etager. Rækkehusene samt boligerne i stueetagen har lille terrasse og have, mens boligerne på 1. sal har altan. Afdelingen ligger tæt på station, centrum og indkøbsmuligheder. Hans Bangsvej 4 16, Antal 18 6 Størrelse 65m 2 87m 2 83m 2 87m 2 vand, varme, antenne kr ,- til 6.114, ,- til 6.114,- Indskud kr kr. Fjernvarme Fælles faciliteter Afdelingen har grønne fællesarealer og fælleshus. Er ikke tilladt, dog tillades pasning af et dyr i korte perioder.

20 Afdeling 17 Øresundsvænget 5500 Middelfart Øresundsvænget består af 20 boliger. Afdelingen er opført i 2001 og består af rækkehuse i ét plan med udhuse, haver og terrasser. Afdelingen ligger i udkanten af Middelfart i naturskønt område og tæt på indkøbsmuligheder. Der er grønne fællesarealer i afdelingen. Øresundsvænget 5 47 (ulige nr.) Antal (handicapbolig) Størrelse 66,50 m 2 84,94 m 2 130,6 m 2 vand, varme, antenne kr , , ,- Indskud kr kr kr kr. Fjernvarme Fælles faciliteter Afdelingen har grønne fællesarealer. Der må holdes 1 husdyr. Afdeling 18 Kirsebærgrenen 5500 Middelfart Kirsebærgrenen består af 20 boliger. Afdelingen er opført i 2003 og består af etageboliger med hver sin altan på førstesalen og have til stueetagen samt depotrum. Afdelingen ligger i udkanten af Middelfart i et nybygget naturskønt område. Der er grønne fællesarealer i afdelingen. Kirsebærgrenen 3 43 Antal Størrelse 70 m 2 84,93 m 2 99,41 m ,50 kr kr ,50 kr. vand, varme, antenne kr. Indskud kr kr kr. Fjernvarme Fælles faciliteter Afdelingen har grønne fællesarealer. Der må holdes 2 husdyr.

21 Afdeling 21 Søborg Allé, Strib Der er 15 familieboliger i afdelingen og 6 carporte. Søborg Allé ligger centralt i det gamle Strib og består af rækkehuse i hhv. 1 og 2 plan med egen have, opført i Alle boligerne har fuld kælder ikke godkendt til beboelse. 5 rums boligerne har udnyttet 1.sal. Søborg Allé 4-38, Strib Boliger 2 rums 3 rums 4 rums 5 rums Antal Størrelse m 2 78 m 2 78 m 2 78 m m 2 Vejledende Husleje ekskl. forbrug Indskud kr år 1 5 år Fælles faciliteter Fælles beboerhus i afdeling 02. Det er tilladt at holde 1 husdyr. Afdeling 22 Sønder Allé, Strib Der er 38 familieboliger i afdelingen. Sønder Allé består af rækkehuse i ét og to plan med egen have, opført i 1983 til Afdelingen ligger centralt i Strib tæt ved vandet. Nogle af boligerne har havudsigt. Sønder Allé 38-58/lige nr., 59-87/ulige nr., 60-76/lige nr., Strib Boliger 2 rums 3 rums 4 rums Antal Størrelse 50 m 2-64 m 2 75 m 2-79 m 2 85 m 2-95 m 2 Vejledende Husleje ekskl. forbrug 3.270,- til 4.977, ,- til 5.810, ,- til Indskud kr år Fælles faciliteter Afdelingen har et beboerhus, som alle beboere i boligselskabet kan leje. Hund/kat eller mindre husdyr må holdes.

22 Afdeling 23 Münstervej & Røjle Bygade, Strib 13 familieboliger, heraf 7 boliger i Røjle og 6 boliger på Münstervej. Afdeling 3 består af rækkehuse med egen have, opført i Røjle Bygade ligger i den mindre by Røjle et par kilometer fra Strib. Boligerne på Münstervej ligger centralt i Strib tæt ved vandet. Münstervej* 30-40/lige nr. & Røjle Bygade 39-43/ulige nr., Strib Antal Størrelse m2 50 m 2-70 m 2 82 m 2-87 m 2 99 m 2 Vejledende Husleje 3.649,- til 5.304, ,- ekskl. forbrug 4.654,- Indskud kr år 0 2 år Fælles faciliteter Fælles beboerhus i afdeling 02. Det er tilladt at holde husdyr. Afdeling 23 Idrætsvej 1, Strib Der er 7 ældreboliger som rækkehuse i afdelingen, som alle anvises gennem Middelfart Kommune. Du kan derfor ikke søge disse boliger via ventelisten. Kontakt Afdelingskontoret i Odense. Idrætsvej 1 består af 1-plans rækkehuse med egen have, opført i Idrætsvej 1, Strib Antal 7 Størrelse 59 m 2 Vejledende Husleje 4.551,- ekskl. forbrug Indskud kr Kommunal anvisning. Fælles faciliteter Fælles beboerhus i afdeling 02. Det er tilladt at holde husdyr.

23 Afdeling 26 Emil Reesensvej, Strib Der er 20 familieboliger i afdelingen. Afdelingen består af 1-plans rækkehuse med egen have, opført i Afdelingen ligger i udkanten af Strib, tæt på skøn natur men samtidig godt beliggende i forhold til indkøbsmuligheder. Emil Reesensvej 2-42, Strib Antal 16 4 Størrelse 70 m 2-85 m m 2 Vejledende Husleje 5.061,- til 6.921,- ekskl. forbrug 5.935,- Indskud kr år Fælles faciliteter Fælles beboerhus i afdeling 02. Det er tilladt at holde husdyr. Afdeling 27 Grønningen, Strib Der er 17 familieboliger i afdelingen. Afdelingen består af 1- og 2-plans rækkehuse med egen have, opført i Afdelingen ligger ved Stribgården, tæt på skøn natur men samtidig godt beliggende i forhold til indkøbsmuligheder og offentlig transport. Husene er ekstra isoleret (klasse 1). Hvilket medfører at der er pæne besparelser på udgifterne til opvarmning. Grønningen 1-23 og 27-35, Strib Antal Størrelse 73 m 2 87,5 m 2 109,40 111,90 2 Vejledende Husleje ekskl. forbrug Indskud kr Nybyggeri ingen erfaring endnu. Fælles faciliteter Fælles beboerhus i afdeling 02. Det er tilladt at holde husdyr.

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 59 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder, biograf, skole, daginstitution og sportshal. Fra Nr. Aaby er der

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

Forkæl dig selv: bo alment til leje nemt og bekvemt. Vi har knap 1.200 lejeboliger beliggende i hele Middelfart kommune.

Forkæl dig selv: bo alment til leje nemt og bekvemt. Vi har knap 1.200 lejeboliger beliggende i hele Middelfart kommune. Vi har knap 1.200 lejeboliger beliggende i hele Middelfart kommune. Du kan skrive dig op til vores boliger på : www.boligkontoret.dk eller ring og hør nærmere på tlf.nr. 63 12 75 80 Forkæl dig selv: bo

Læs mere

Boligselskabet Strandparken

Boligselskabet Strandparken Boligselskabet Strandparken Afdeling 1 Gammel Strandpark Krudttårnsvej og Sdr. Røsevej - 2791 Dragør Afdeling 1 består af 230 lejemål. Opført 1959 Etagebyggeri, Ingen elevator. Stuelejligheder har have

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande Andelsboligforeningen Brande Vejledning I denne vejledning kan du læse om Andelsboligforeningen Brande og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation.

Læs mere

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Vi ser det som et plus for virksomheder, at de fremover får mulighed for at tilbyde en

Læs mere

Holsted Boligforening 2012

Holsted Boligforening 2012 2012 Afdeling 1 Fasanvej Rosenvænget Irisvej Holsted Afdeling 1 består af 21 parcelhuse med have opført i 1966-68. Husene er bygget i mursten. Fasanvej ligger i Holsted by med 1 km. til indkøbsmuligheder

Læs mere

Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon:

Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon: Ribe Boligforening Ribe Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Ribe Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation.

Læs mere

HER UDLEJER VI BOLIGER

HER UDLEJER VI BOLIGER HER UDLEJER VI BOLIGER KUNST OG NATUR MIDT I BYEN MIDT I NATUREN CENTRALT ELLER GRØNT HØJT ELLER LAVT NYTÆNKENDE KVALITET RAMMER FOR MENNESKER Velkommen ØsterBO er en almen boligforening. Det betyder beboerdemokrati,

Læs mere

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt:

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt: Bogense Boligforening Lejemåls oversigt: Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kijo@bdk.dk eller bbch@bdk.dk Hjemmeside: www.bogenseboligforening.dk Åbningstid kontor: Mandag 11-13

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019 Priser 2019 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD frem for alt hjem EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD GODE BOLIGER OG MED TÆT KONTAKT TIL ANDRE BEBOERE Hvad er et senior bofællesskab? En boform, hvor

Læs mere

Bofællesskaber. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk

Bofællesskaber. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Bofællesskaber Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk 60 62 58 10 85 87 Odense 10 Glasværket 85 Hammerparken 87 Sedenparken Brenderup

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser!

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med og uden børn.

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018 Priser 2018 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Ikonbetegnelse. Andelsboligforeningen af 1941 samarbejder med domea.dk. Kat. Fjernvarme Naturgas Elvarme

Ikonbetegnelse. Andelsboligforeningen af 1941 samarbejder med domea.dk. Kat. Fjernvarme Naturgas Elvarme Andelsboligforeningen er en almen boligorganisation, der i mere end 70 år har opført almene andelsboliger i Ringsted kommune. Foreningen har 1.103 boliger fordelt på både ungdoms-, familie- og ældreboliger.

Læs mere

BOLIGKATALOG. Seniorboliger

BOLIGKATALOG. Seniorboliger BOLIGKATALOG Seniorboliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke seniorboliger Furesø Kommune råder over. Kataloget beskriver også, hvilke kriterier du skal opfylde for at komme i betragtning til

Læs mere

Boliger for ældre og handicappede

Boliger for ældre og handicappede Boliger for ældre og handicappede August 2015 Indholdsfortegnelse side Forord... 4 Boliger der ikke kræver visitation... 4-6 (type 0 Boliger) Boliger der kræver visitation... 7-9 (Type 1 3) Forord Denne

Læs mere

Boliger for ældre og handicappede

Boliger for ældre og handicappede Boliger for ældre og handicappede Oktober 2007 Indholdsfortegnelse side Forord... 3 Boliger der ikke kræver visitation... 4-6 ( type 0 Boliger) Boliger der kræver visitation... 7-9 (Type 1 5) Forord Denne

Læs mere

Bofællesskaber. Fyns Almennyttige Boligselskab. Her finder du information om alle vores bofællesskaber. Du kan også se mere på

Bofællesskaber. Fyns Almennyttige Boligselskab.   Her finder du information om alle vores bofællesskaber. Du kan også se mere på Bofællesskaber Fyns Almennyttige Boligselskab Her finder du information om alle vores bofællesskaber. Du kan også se mere på www.fabbo.dk Fyns Almennyttige Boligselskab Vestre Stationsvej 5 5000 Odense

Læs mere

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på:

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på: Søhusene Nakskov Almene Boligselskab har i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia bygget 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Birkeparken Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

BOLIGKATALOG. Seniorboliger

BOLIGKATALOG. Seniorboliger BOLIGKATALOG Seniorboliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke seniorboliger Furesø Kommune råder over. Kataloget beskriver også, hvilke kriterier du skal opfylde for at komme i betragtning til

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Boligforeningen Fyn-Bo afd. 1-6

Boligforeningen Fyn-Bo afd. 1-6 Afdeling 1 Fåborg, Millinge, Svendborg og Middelfart Der er 12 boliger i afdelingen. Afdelingen er parcelhuse med have. Husene er bygget i mursten og opført i årene 1953-1967. Husene ligger i Millinge,

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 28. april 2016 kl i fælleshuset Blommegrenen, Ejby.

Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 28. april 2016 kl i fælleshuset Blommegrenen, Ejby. Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde torsdag 28. april 2016 kl. 16.30 i fælleshuset Blommegrenen, Ejby. Til stede var: Alex Gren (AG), Karin Gregersen (KG), Paw

Læs mere

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret.

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret. Søhusene Nakskov Almene Boligselskab bygger i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Velkommen til Afdeling 1

Velkommen til Afdeling 1 Husorden afd. 1 Velkommen til Afdeling 1 Boligforeningen Lillebælt er en almennyttig boligforening. Det betyder bl.a., at det er en demokratisk forening, man er medlem af. Den øverste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard,

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning OM Klosteret I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning

Klosteret i Næstved. Moderne boliger i historisk bygning Klosteret i Næstved 33 Moderne boliger i historisk bygning KLOSTERET I Næstved ombygger vi det tidligere nonnekloster og vandrehjem til 33 attraktive boliger. Det bliver vores første boliger i Næstved

Læs mere

BOLIGKATALOG. Visiterede ældre- og handicapegnede boliger

BOLIGKATALOG. Visiterede ældre- og handicapegnede boliger BOLIGKATALOG Visiterede ældre- og handicapegnede boliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke visitationsboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det ikke længere er muligt at blive i nuværende

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 Fax 74 56 06 14 2015 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16

Læs mere

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse 1 1 Indledning I nærværende rammekontraktbilag beskrive de to plejecentre. 2 Solgården plejecentre 2.1 Adresse Adresse: Aggersundvej 31, 9690 Fjerritslev 2.2 Beskrivelse

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby

Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag 15. marts 2016 kl. 16.30 i fælleshuset Landbogården, Nørregade 49, Ejby Til stede var: Afbud: Fra Boligkontoret Danmark:

Læs mere

EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE BOLIGER I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN

EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE BOLIGER I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN Eksempel på ombygget bolig i Sønder- og Korskærparken LYS OG GENNEM- TÆNKT INDRETNING Masser af lys strømmer

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2018 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

Struer Boligselskab bygger for fremtiden

Struer Boligselskab bygger for fremtiden Struer Boligselskab bygger for fremtiden Nye og renoverede boliger i afdeling 1, Ølbyvej, Voldgade og Solkrogen Bæredygtigt byggeri / Moderne boliger / Udsigt til Limfjorden OM PROJEKTET Boliger til alle

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

TIL LEJE Præsentabel og attraktiv domicilejendom Kontor og blandet erhverv Centralt og roligt beliggende i naturskønt område nær Blovstrød/Allerød

TIL LEJE Præsentabel og attraktiv domicilejendom Kontor og blandet erhverv Centralt og roligt beliggende i naturskønt område nær Blovstrød/Allerød TIL LEJE Præsentabel og attraktiv domicilejendom Kontor og blandet erhverv Centralt og roligt beliggende i naturskønt område nær Blovstrød/Allerød Ledigt lejemål Areal kvm Leje pr. kvm (ekskl. drift) Kontor

Læs mere

Kollektivhuset. Mini-bofællesskaber i. Kom op og nyd udsigten!

Kollektivhuset. Mini-bofællesskaber i. Kom op og nyd udsigten! Mini-bofællesskaber i Kollektivhuset Boligselskabet DVB København har på Hans Knudsens Plads på Østerbro i København opført 21 nye lejeboliger på 10.- og 11. etage. 17 boliger er opført som mini-bofællesskaber

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2019 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE

BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE BOLIGFORENINGEN 32 AFDELING 18 48 FAMILIEBOLIGER SKJOLDSGADE/SPANGSBJERGGADE Beliggenhed Afdelingen 18, består af i alt 48 familieboliger hvoraf 32 er handicapvenlige, boligerne er fordelt på 2 ejendomme.

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Velkommen til Andelsboligforeningen Samvirke Andelsboligforeningen Samvirke har 276 boliger fordelt på syv afdelinger

Læs mere

Center for Social og Sundhed. Ældreboligkatalog

Center for Social og Sundhed. Ældreboligkatalog Center for Social og Sundhed Ældreboligkatalog 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver hvilke ældreboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det ikke længere er muligt at blive i nuværende bolig. Behovet

Læs mere

Gram Boligforening. Vejledning

Gram Boligforening. Vejledning Gram Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Gram Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen

Boligselskabet Futura Fredericia Frederikshuset, Kanalbyen 13.02.2017 Boligselet Futura Fredericia, Kanalbyen 41 almene boliger med attraktiv beliggenhed i forbindelse med kanalen i Oldenborggade Boligselet Futura Fredericia BEBYGGELSEN Futuras41 almene familieboliger

Læs mere

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier 3D VISUALISERING Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier Leverum med fællesskab - dyrk naturen og byen Grønttorvets seniorbofællesskab - Kamelia Hus - er for dig, som er plus 60 år og er klar til et

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 Indledning Boligselskabet Sct. Jørgen har indrettet 32 ungdomsboliger i tilknytning til Asmildkloster Landbrugsskole.

Læs mere

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE Indhold INDHOLD PRAKTISK INFO Fra kirke til ungdomsboliger er halvvejs... 3 KRITERIER & FORELØBIGE FAKTA Kriterier for leje af ungdomsboliger...

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nytoften 1-37, Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som udlejer

Læs mere

Almene boliger. Fællesorganisationens Boligforening. Slagelse. Fællesorganisationens Boligforening. Slotsalleen 55 4200 Slagelse. www.fob-slagelse.

Almene boliger. Fællesorganisationens Boligforening. Slagelse. Fællesorganisationens Boligforening. Slotsalleen 55 4200 Slagelse. www.fob-slagelse. Fællesorganisationens Boligforening Slagelse Boliger for alle Fællesorganisationens Boligforening Slotsalleen 55 4200 Slagelse www.fob-slagelse.dk Almene boliger Telefon: 58 52 25 55 Telefax: 58 50 14

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2015 Se også www.bolighjørring.dk

scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2015 Se også www.bolighjørring.dk scan koden og læs mere på vores hjemmeside Fortegnelse over lejligheder pr. 01.01.2015 Se også www.bolighjørring.dk Priser og str. på boligerne er kun vejledende Afd. 13 Solbakkevej 24-26 (etagebyggeri)

Læs mere

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99.

Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse. www.dip.dk. Gammel Kongevej 11. Telefon 82 33 00 00. Fax 82 33 00 99. BOLIGER Januar 2012 Danske civil- og akademiingeniørers Pensionskasse PRINTSIDE A3_TRYK.indd 2-3 Gammel Kongevej 11 1610 København V Telefon 82 33 00 00 Fax 82 33 00 99 www.dip.dk 5/6/09 11:58:08 AM Indholdsfortegnelse

Læs mere

Skjeberg Allé Dispensationsøgning

Skjeberg Allé Dispensationsøgning Side 1/5 Høje-Tåstrup Kommune, Byggesagsbehandling. Skjeberg Allé Dispensationsøgning MT Højgaard har i samarbejde med Høje-Tåstrup Kommune udarbejdet helhedsplan for området ved Skjeberg Allé, omfattet

Læs mere

BOLIGKATALOG. Visiterede ældre- og handicapegnede boliger

BOLIGKATALOG. Visiterede ældre- og handicapegnede boliger BOLIGKATALOG Visiterede ældre- og handicapegnede boliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke visitationsboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det ikke længere er muligt at blive i nuværende

Læs mere

Center for Social og Sundhed. Plejeboligkatalog

Center for Social og Sundhed. Plejeboligkatalog Center for Social og Sundhed Plejeboligkatalog 2 Dette katalog beskriver hvilke plejeboliger Furesø Kommune kan visitere til, når det af helbredsmæssige årsager ikke længere er muligt at klare sig i nuværende

Læs mere

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018 Informationsmøde Stauns Hjørne 8. november 2018 Stauns Hjørne - Program for informationsmødet 1. Velkomst v/henning Bøgh Holtov - Kundechef 2. Kort om Stauns Hjørne v/henning Bøgh Holtov 3. Stauns Hjørne

Læs mere

kongegården Afdeling 48 // Svendsgade 2-10, 3-9 // Lyngbygade 54 // silkeborg

kongegården Afdeling 48 // Svendsgade 2-10, 3-9 // Lyngbygade 54 // silkeborg kongegården Afdeling 48 // Svendsgade 2-10, 3-9 // Lyngbygade 54 // silkeborg 2 Gode boliger midt i byen tæt på naturen 3 4 5 Central beliggenhed i attraktivt kvarter Området har tidligere huset Silkeborg

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nørrebjerg Rundddel 184-198 Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en

Læs mere

BoligBarometret. November 2010. Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor

BoligBarometret. November 2010. Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor BoligBarometret Almene boliger i Vejle Kommune November 21 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor Forord I Vejle Kommune er der seks almene boligorganisationer AAB, Østerbo, Lejerbo, Boligselskaber

Læs mere

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager 46 eksklusive 1-, 3- og 4-værelseslejligheder Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø nær metro og S-tog

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Studielejligheder i Holbæk

Studielejligheder i Holbæk M. Goldschmidt kollegiet lotshaven lotshaven 3 A-G, 4300 Holbæk tudielejligheder i Holbæk Lyst, grønt, åbent og tæt på byen M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst:

Læs mere

Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag 31. august 2016 kl i fælleshuset Blommegrenen, Ejby.

Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag 31. august 2016 kl i fælleshuset Blommegrenen, Ejby. Boligforeningen Lillebælt Bestyrelsen Referat af organisationsbestyrelsesmøde onsdag 31. august 2016 kl. 16.30 i fælleshuset Blommegrenen, Ejby. Til stede var: Alex Gren (AG), Karin Gregersen (KG), Lis

Læs mere

LÆRKEPARKENS TAGETAGE

LÆRKEPARKENS TAGETAGE LÆRKEPARKENS TAGETAGE 01 LÆRKEPARKENS TAGETAGE 62 nyetablerede familieboliger til leje på toppen af Lærkeparken FORVENTET INDFLYTNING fra 1. november 2018 02 LÆRKEPARKENS TAGETAGE KÆRE BOLIGSØGENDE Lærkeparken

Læs mere

Rødtjørnen II i Horsens

Rødtjørnen II i Horsens Rødtjørnen II i Horsens Midtjysk Boligselskab Midtjysk Boligselskab opfører 60 nye lejeboliger på Rødtjørnen i Torsted ved Horsens. De 60 nye lejeboliger kommer til at bestå af fritliggende huse på hhv.

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer til detailhandel,

Læs mere

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon Teglværkskrogen Nye, lækre boliger i Asnæs 12 familieboliger og 6 ungdomsboliger centralt i Asnæs Afdeling 1225-0 og 1225-1 Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

Midtjysk Boligselskab

Midtjysk Boligselskab Afd. 13 Slesvigvej hvis du vil bo frit og godt udlejer næsten 2000 lejeboliger i det midtjyske område heraf over 600 boliger i Silkeborg Kommune. Vi har et stort udbud af attraktive lejeboliger, både store

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj. Dato: 01.02.2016. PAB Afdeling 22. Udlejningsmateriale Postfunktionærernes Andels-Boligforening Rækkehusbebyggelsen Musvitten Jægerbuen i Ishøj Dato: 01.02.2016 PAB Afdeling 22 Udlejningsmateriale Ishøj er en moderne kommune i vækst. I dag er der omkring 21.000

Læs mere

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER

ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER UDLEJES FOR: ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER I MÅLØVS NYE BYKVARTER LEJEBOLIGER PÅ 2-3 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ SØNDERGÅRDSALLE.DK LYSE BOLIGER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE Uanset hvilken af de 33 lejeboliger

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab. Netværkskonference, 5. december 2017 Building Network & Fynsk Erhverv

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab. Netværkskonference, 5. december 2017 Building Network & Fynsk Erhverv FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab Netværkskonference, 5. december 2017 Building Network & Fynsk Erhverv FAB Fyns Almennyttige Boligselskab. FAB har boliger fra alle årtier i vores historie fra 1946

Læs mere

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle Grejsdal Åpark 28 nybyggede familieboliger i Vejle Dejlige boliger med flot udsigt til Grejsdalen fra egne altaner og terrasser Afdeling 959-0 Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og 20 7100 Vejle Lejerbo Vejle

Læs mere

HØGHUS II. nye fotos kommer senere. Høghus 65-99, 8300 Odder Afdeling 28. DOMI BOLIG I Tornøgade 12 I 8300 Odder I Tlf I

HØGHUS II. nye fotos kommer senere. Høghus 65-99, 8300 Odder Afdeling 28. DOMI BOLIG I Tornøgade 12 I 8300 Odder I Tlf I Udlejningsmateriale, Juni 2018 Høghus 65-99, 8300 Odder Afdeling 28 nye fotos kommer senere DOMI BOLIG I Tornøgade 12 I 8300 Odder I Tlf 70279797 I www.domibolig.dk Indholdsfortegnelse Forside Indholdsfortegnelse

Læs mere

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m²

Et godt sted at bo. M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Gammel Køge Landevej 256 A-C & 260 A & D, 2650 Hvidovre. Attraktive boliger 1-3 værelser m² Gammel Køge Landevej 256 A-C Et godt sted at bo Attraktive boliger 1-3 værelser 51-162 m² M. Goldschmidt Ejendomme Logo/bomærke på hvid Mand: Pantone Cool Gray 8 Tekst: Pantone 389 M. Goldschmidt Ejendomme

Læs mere

Bilag nr. 2. Mulige øvrige salgsemner. Adresse og navn Ejendommens nuværende funktion m.v. Muligheder og konsekvenser. 5.

Bilag nr. 2. Mulige øvrige salgsemner. Adresse og navn Ejendommens nuværende funktion m.v. Muligheder og konsekvenser. 5. Bilag nr. 2 Mulige øvrige salgsemner 5. januar 2012 Adresse og navn Ejendommens nuværende funktion m.v. Muligheder og konsekvenser Banegaardspladsen 4, Terminalbygningen Ejendommen er ejerlejlighedsopdelt,

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Skyttehusene i Bellakvarter. familieboliger til indflytning i marts 2018

Skyttehusene i Bellakvarter. familieboliger til indflytning i marts 2018 Skyttehusene i ellakvarter familieboliger til indflytning i marts 2018 Skyttehusene ellakvarter 2 o i byen midt i det grønne Løb ud på mager ælled lige fra hoveddøren. Hør koncert i Royal rena. Gå på indkøb,

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nytoften 1-37, Odense SØ Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal leje en bolig.

Læs mere

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home.

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home. SKÆRGÅRDSPARKEN Læs mere om boligerne i projektet. Få en oversigt over priser og se hvilke boliger, der er ledige, og hvilke der er solgte. Se de materialer der er valgt til byggeriet, og få mere information

Læs mere

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej FællesBo afd. 114 Teglparken Adresse Teglparken, Ringkøbingvej 64 boliger Boligtyper 10 boliger af boligtype 1-112 m 2 22 boliger af boligtype 2-69,5 m 2 32 boliger

Læs mere

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng

Tjørnens Kvarter. Nye, lækre boliger i Høng Tjørnens Kvarter Nye, lækre boliger i Høng 27 nybyggede 2- og 3-værelses familieboliger i Høng Afdeling 1080-0 Lejerbo Kalundborg Kommune Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer

Læs mere