Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ribe Boligforening. Boligkontoret Danmark, Ribe telefon:"

Transkript

1 Ribe Boligforening

2 Ribe Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Ribe Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen grundigt igennem. Ribe Boligforening er en almen boligorganisation, der administreres af Boligkontoret Danmark. For at komme i betragtning til en bolig i foreningen skal du stå på ventelisten. Ventelisten Er du fyldt 15 år, kan du komme på venteliste til boliger i boligforeningen. En opskrivning på ventelisten er personlig og kan som hovedregel ikke overdrages til andre. Ønsker din samlever/ægtefælle at være skrevet op til boliger, skal hun/han derfor skrives op via en selvstændig ansøgning. Ventelisten fungerer således, at den boligsøgende, der længst har stået på ventelisten, får den tilbudte bolig. Da det er din anciennitet på ventelisten, der er afgørende for, om du får boligen, har akut boligbehov ingen indflydelse på ventetiden. Du kan stå som enten aktivt søgende eller i bero på ventelisten. Aktivt søgende betyder, at du vil modtage tilbud om bolig, så snart det bliver din tur. I bero betyder, at du optjener anciennitet men ikke vil modtage tilbud, før du selv meddeler os, at du er interesseret i at være aktivt søgende. Børnefamilier har ikke fortrinsret før enlige og par. Alle typer husstande er lige stillet på ventelisten. Folk, der allerede har en bolig i boligforeningen, har fortrinsret til ledige boliger. Pris Det koster kr. 205,00 at blive skrevet på ventelisten samt et årligt gebyr på kr. 205,00 for hvert efterfølgende år, du står på ventelisten. Hvis man ønsker at blive opskrevet til flere forskellige boligselskaber kan der opnås rabat, således at man betaler kr. 40,00 for hvert ekstra boligselskab, man skriver sig op til ud over det 1. boligselskab. Du vil kun blive slettet fra ventelisten, hvis du undlader at betale ventelistegebyr, eller når du får en bolig via din opskrivning. Hvis du herefter ønsker at stå på ventelisten skal du skrives op igen med ny anciennitet. Afdelingskontoret Ribe Tangevej Ribe Tlf Fax ribe@bdk.dk Almen boligadministration Åbningstider: Mandag - fredag 8-12 Torsdag tillige Onsdag: Lukket Ribe Boligforenings kontor Tangevej Ribe Tlf pira@bdk.dk Åbningstider: Mandag - fredag 8-10 Torsdag tillige På de næste sider kan du se Ribe Boligforenings fakta-ark. NB! Huslejen i en afdeling kan afvige fra det angivne beløb, idet der kan være foretaget individuelle forbedringer i en bolig, som er pålagt huslejen. Lejere i Ribe Boligforening, skal selv sørge for antenne i boligen. Man kan f.eks. vælge TDC, Ribe Antenneforening/Stofa osv.

3 Pr Afdeling 1 Riddermandsvej - Seminarievej - Drost Pedersvej, Ribe Afdelingen består af 24 1-plans rækkehuse i mursten med have, opført i Der er fuld kælder til hvert rækkehus. Nogle boliger har fået renoveret badeværelset og fået installeret nyt køkken, mens resten får nyt køkken ved nyudlejning. Der er trægulve/vinyl. Afdelingen ligger i Tangeområdet i Ribe. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen. Riddermandsvej 8-18, Seminarievej og Drost Pedersvej 5-21, 6760 Ribe Antal 21 3 Størrelse m , Indskud kr Boligerne på Riddermandsvej opvarmes med gasfyr, mens resten af boligerne opvarmes med fjernvarme. - år Over 10 år Boligerne har komfur, emhætte og køleskab. Ja 1 stk. Afdeling 2 Idrætsallé, Ribe Afdelingen består af 8 2-plans dobbelthuse i mursten med have, opført i Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Boligerne har nyt badeværelse i kælderen og separat toilet. Der er fuld kælder under husene. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen. Idrætsallé 6-20, 6760 Ribe Antal 8 Størrelse Indskud Opvarmning sker med fjernvarme Over 10 år Der er komfur, køleskab og emhætte i alle boliger Ja 1 stk.

4 Afdeling 2 Tange, Birke-, Bøge-, Poppel-, Elme- og Knudsvej, Ribe Afdelingen består af 38 murede dobbelthuse i hhv. ét og to plan med have, opført i 1949 og Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Boligerne har bad og toilet; nogle boliger har brusekabine i kælder. Der er forskellige typer kældre i forbindelse med husene. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen Tangevej 38-52, Birkevej 2-16, Bøgevej 2-16, Poppelvej 2-8, Elmevej 1-7 og Knudsvej 2D , 6760 Ribe Antal 38 Størrelse m Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. år Over 10 år Der er komfur, køleskab og emhætte. Ja 2 stk. Afdeling 2 Nipsvej, Tangevej, Finsensvej, Ribe Afdelingen består af 22 parcelhuse med have, opført i På Nipsvej og Tangevej er der ½ kælder og mindre badeværelse. På resten af adresserne har nogle boliger bad i baghuset og andre har kun en bruser. Nogle af boligerne har nyt køkken, mens resten får udskiftet køkken ved genudlejning. Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen. Nipsvej , Tangevej & Finsensvej 1-9, 6760 Ribe Antal 14 8 Størrelse Indskud Opvarmning sker med fjernvarme. Over 10 år Alle boliger har komfur, køleskab og emhætte. Ja 1 stk.

5 Afdeling 2 Hans Jacobsvej 18-90, Ribe Afdelingen består af 36 rækkehuse i ét og to plan med have, opført i Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Hans Jacobs vej 18-90, 6760 Ribe Antal Størrelse m ( i 2 plan ) 105 ( i 2 plan ) Huslejeeks. Excl Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. - år Op til 2 år Boligerne har komfur, emhætte og køleskab. Der er redskabsrum og bryggers. Afdelingen har fællesvaskeri og selskabslokale. Ja - 2 stk. Afdeling 2 Tangevej og Knudsvej, Ribe Der er 8 boliger i afdeling 031. Afdelingen er etagebyggeri i to etager, opført i Afdelingen ligger i Tange-området. Boligerne udlejes efter ventelisten. Tangevej og Knudsvej 2a-2b, 6760 Ribe Antal 4 4 Størrelse 60 69,9 Husleje excl varme, vand, antenne Indskud Opvarmning sker med fjernvarme Op til 2 år Boligerne har komfur, emhætte og køleskab. Der er fælles have. Nej

6 Afdeling 2 Tangevej, Ribe Der er 3 boliger i afdelingen. Afdelingen består af 3 fritliggende parcelhuse med have opført i Afdelingen ligger i Tangekvarteret. Tangevej 100, Tangevej 104 og Termansensvej 7, 6760 Ribe Antal 3 Størrelse 93 Husleje excl.varme, vand, antenne kr. Indskud kr Opvarmning sker med naturgas. Over 10 år Boligerne har køleskab, komfur og emhætte. Ja Afdeling 4 Hans Jacobs Vej Stadionvej - Idræts Allé, Ribe Afdelingen består af 60 boliger i et etagebyggeri med altaner, opført i Der er Trægulve/vinyl i entre+ køkken. Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Der er et godt socialt liv i afdelingen og en aktiv afdelingsbestyrelse. Der er gode udearealer og legemuligheder for børn. Boligerne har fået nye altaner i 2012/2013. Hans Jacobsvej 2-16, Stadionvej og Idræts Allé 5-7, 6760 Ribe Antal Størrelse Indskud Opvarmning sker med fjernvarme. Op til 2 år Boligerne har komfur og emhætte. Der er kælderrum. Der er fællesrum og fællesvaskeri. Nej

7 Afdeling 6 Hans Jacobsvej 1-19, Ribe Afdelingen består af 10 parcelhuse i 2 plan med have, opført i Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Boligerne har nye badeværelser og nye trægulve. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen. Hans Jacobs vej 1-19, 6760 Ribe Antal 10 Størrelse m Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. - år Over 10 år Boligerne har komfur og emhætte. Ja 1 stk. Afdeling 10 Parkvej, Ribe Afdelingen består af 30 rækkehuse i røde og gule mursten med have, opført i Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Nogle boliger har små viktualierum. Parkvej 1-32, 6760 Ribe Antal 30 Størrelse m Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. - år Op til 9 år Boligerne har komfur og emhætte. Der er fællesvaskeri. Ja 2 stk.

8 Afdeling 11 Seminarievej Willemoesvej Jacob A. Riisvej, Ribe Afdelingen består af 95 boliger i etagebyggeri, opført i på Seminarievej samt 1-plans rækkehuse på J.A.Riisvej og Willemoesvej. Der er kælderrum til etageboligerne. Sem D Korkgulve i stue+ værelser Sem D Parketgulve/vinyl i køkken+entre. J.A.Riisvej: Korkgulve/vinyl i køkken+entre. Willemoesvej: Vinyl i Køkken+ entre. Beton i stue og værelser. Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Seminarievej 52-62D, Willemoesvej 3-13 og Jacob A. Riisvej 1, 6760 Ribe Antal Størrelse Indskud Opvarmning sker med fjernvarme. Op til 2 år Boligerne har køleskab, komfur og emhætte. Afdelingen har fællesvaskeri, og der er mulighed for at leje garage. Nej Afdeling 16 Lundgårdsvej, Ribe Afdelingen består af 28 parcelhuse med have, opført i Der er korkgulve/vinyl i køkken Afdelingen ligger i udkanten af Ribe. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen. Lundgårdsvej 2-56, 6760 Ribe Antal 28 Størrelse m Indskud kr Opvarmning sker med gas. - år Over 10 år Der er køleskab, komfur og emhætte i boligerne. Ja 1 stk.

9 Afdeling 18 Fasanvej, Ribe Afdelingen består af 15 1-plans rækkehuse med have, opført i Der er carport. Afdelingen ligger i udkanten af Ribe i Nørremark-kvarteret. Boligerne udlejes primært via den interne venteliste i boligforeningen. Boligerne har fået nye køkkener i Fasanvej 10-38, 6760 Ribe Antal 15 Størrelse Indskud Opvarmning sker med fjernvarme. Over 10 år Boligerne har komfur, køleskab og emhætte. Ja 1 stk. Afdeling 20 Skyttevej, Ribe Afdelingen består af 45 gårdhavehuse med mindre have, opført i Hvert hus har carport med redskabsrum. Afdelingen ligger i udkanten af Ribe i Nørremarkenkvarteret. Der er i 2013 foretaget en gennemgribende renovering af boligerne. Skyttevej , 6760 Ribe Boliger 2 rums 3 rums 4 rums 5 rums Antal Størrelse m Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. - år Op til 2 år Boligerne har komfur, emhætte og køle-/fryseskab. Ja 1 stk.

10 Afdeling 21 Rønnebærparken ulige nr., Ribe Rønnebærparken er 84 kædehuse med have, opført i Afdelingen ligger i udkanten af Ribe på Nørremarken. Afdelingen har et aktivt socialt liv med fælles aktiviteter i fælleshuset. I 2012 er udskiftning af køkkener påbegyndt. Rønnebærparken 1-167, 6760 Ribe Boliger 2 rums 3 rums 4 rums 5 rums Antal Størrelse Indskud Opvarmning sker med fjernvarme. Op til 1 år Boligerne har komfur, emhætte og køle-/fryseskab. Der er carport og bryggers til boligerne Afdelingen har selskabslokale og fællesvaskeri. Ja 2 stk. Der skal søges om tilladelse til at holde husdyr Afdeling 21 Rønnebærparken lige nr., Ribe Rønnebærparken består af 109 kædehuse, opført i Bolig er med have, der er redskabsrum i haven. Bolig har fælles cykelskur. Afdelingen ligger i udkanten af Ribe på Nørremarken. Afdelingen har et aktivt socialt liv med fælles aktiviteter i fælleshuset. I 2012 er udskiftning af køkkener påbegyndt. Nogle af boligerne er 1 værelses lejligheder, der har kogeplade og lille køleskab. Rønnebærparken 2-220, 6760 Ribe Antal Størrelse m Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. - år Op til 1 år Boligerne har komfur, emhætte og køle-/fryseskab. Der er carport og bryggers til boligerne. Afdelingen har selskabslokale og fællesvaskeri. Ja 2 stk. Dog ikke i de 1 vær. Der skal søges om tilladelse til at holde husdyr

11 Afdeling 23 Blomstergangen, Gredstedbro Blomstergangen består af 12 rækkehuse med mindre have, opført i Afdelingen ligger nord for Ribe i den mindre by Gredstedbro. Blomstergangen 1-23, 6771 Gredstedbro Antal 8 4 Størrelse eks. Indskud Opvarmning sker med elvarme. Op til 2 år Boligerne har komfur, emhætte og køle/fryseskab. Ja 1 stk. Afdeling 25 Willemoesvej, Ribe (Ungdomsboliger) Willemoesvej er etagebyggeri med 17 ungdomsboliger, indrettet i et gammelt vandtårn i Afdelingen ligger i Tangekvarteret i Ribe. Boligerne udlejes til unge under uddannelse og man skal være medlem af Ribe Boligforening. I 2013 er køkkenerne blevet renoveret. Willemoesvej 8 A-U, 6760 Ribe Antal 12 5 Størrelse /2.150(m/hems) Indskud Opvarmning sker med fjernvarme. Op til 1 år Boligerne har trinettekøkken. Der er fællesvaskeri. Nej

12 Afdeling 26 Andelsgade Kirkegade, Gredstedbro Afdelingen består af 12 rækkehuse med mindre have, opført i Afdelingen ligger nord for Ribe i den mindre by Gredstedbro. Afstand til indkøb m.m. og tog/bus max. 50 m. Kort afstand til børnehave og skole. Andelsgade 6-20 og Kirkegade 13-19, 6771 Gredstedbro Antal 12 Størrelse 80,7 84, Indskud Naturgas Op til 2 år Boligerne har komfur, emhætte og køl/frys Ja - 1 stk. Afdeling 30 Nipsvej mfl., Ribe Der er 38 boliger i afdeling 30. Afdelingen består af parcelhuse og rækkehuse med have, opført Afdelingen ligger i Tangeområdet. Rækkehusene på Nipsvej 5-9 har fællesvaskeri. Boligerne udlejes efter ventelisten. Nipsvej 5-9 & 2-16 & 19-23, Finsensvej 11-15, Jacob A. Riisvej & 34-36, Seminarievej & og Svankærvej 1-7, 6760 Ribe Antal Størrelse m Husleje excl varme Vand, antenne kr. Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. - år Op til 4 år Boligerne har komfur og køl/frys. Ja

13 Afdeling 32 Ungdomsboliger - Vægtergade mfl., Ribe Der er 159 ungdomsboliger i afdelingen. Ungdomsboligerne er opført i årene nogle af boligerne er indrettet i gamle huse, som er renoverede og moderniserede. Boligerne er beliggende spredt over hele Ribe-området. Alle boligerne ligger i etagebyggeri undtagen Skyttevej, som både er etagebyggeri og rækkehuse. Boligerne på Kastanie Allé og i Vægtergade har fællesrum. Boligerne udlejes til unge under 34 år. Vægtergade 1, vær.1-22, Tangevej 5, vær.1-7, Hans Jacobsvej 21-45, Knudsvej 14-34, Kastanie Allé 18, vær og Skyttevej 35-81, 6760 Ribe Antal Størrelse m ,6 54 Husleje excl. varme Vand, antenne kr. Indskud kr Fjernvarme - år Ingen Boligerne har køleskab med fryser, kogeplader og emhætte. Der er fællesvaskerier. Nej Afdeling 33 Våesvej, Vilslev Der er 8 boliger i afdelingen, heraf 2 ungdomsboliger. Våesvej er en nedlagt skole fra 1875 beliggende i landsbyen Vilslev nord for Ribe i naturskønne omgivelser tæt ved Kongeåen. Ejendommen er i 1986 renoveret og moderniseret til boliger. I de to ungdomsboliger er der trinette-køkken. Boligerne udlejes efter ventelisten. Våesvej 1A-1G, Vilslev, 6771 Gredstedbro Antal Størrelse Husleje excl. varme, vand, antenne Indskud Indskud Opvarmning sker med naturgas. Op til 1 år Boligerne har komfur og emhætte. Der er fællesvaskeri. Ja

14 Afdeling 34 Sønderportsgade, Ribe Der er 9 boliger i afdeling 034. Sønderportsgade 4-6 er to ældre byhuse beliggende i Ribe midtby tæt ved domkirken. Husene er oprindelig opført i hhv og 1954 og renoveret/moderniseret i hhv og Boligerne udlejes efter ventelisten. Sønderportsgade 4 & 6, 6760 Ribe Antal 6 3 Størrelse m ,5 Husleje excl. varme Vand, antenne kr. Indskud kr Fjernvarme - år Op til 2 år Boligerne har køl/frys, komfur og emhætte. Nej

15 SENIORBOLIGER Mindst et medlem af husstanden skal være fyldt 55 år for at kunne få tilbudt en seniorbolig. Beboerne må ikke have hjemmeboende børn. Afdeling 40 Skyttevej, Ribe Der er 47 boliger i afdelingen. Afdelingen er opført i 1979, og består af 1- plans kædehuse med have. Afdelingen ligger på Nørremarken. Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Boligerne udlejes efter venteliste. Skyttevej , 6760 Ribe Antal Størrelse m Husleje excl. varme vand, antenne - kr. Indskud - kr Opvarmning sker med fjernvarme. år Op til 4 år Boligerne har køleskab, komfur og emhætte. Der er carport. er tilladt, dog kun en kat pr. husstand.

16 Afdeling 41 Ø. Vedsted - Hviding - Gredstedbro Der er 32 boliger i afdelingen. Afdelingen består af rækkehuse med have i mindre lokalsamfund omkring Ribe. Boligerne er opført i Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Boligerne udlejes efter venteliste. Øster Vedstedvej 39A-D, Ø. Vedsted, 6760 Ribe, Hermelintoften 2-30, Egebæk-Hviding, 6760 Ribe og Hans Jensensvej 11-35, 6771 Gredstedbro Antal Størrelse Husleje excl. varme, vand, antenne kr Indskud kr Opvarmning sker med elvarme. Op til 1 år Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Der er carport. Ja Afdeling 42 Tømmergangen, Ribe Der er 17 boliger i afdelingen. Afdelingen er etagebyggeri i to etager med elevator opført i Der er fritidsrum i afdelingen. Afdelingen ligger i Ribe by. Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Boligerne udlejes efter venteliste. Tømmergangen 9-25, 6760 Ribe Antal Størrelse m Husleje excl. varme vand, antenne - kr. Indskud - kr , Opvarmning sker med fjernvarme. år Op til 4 år Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Der er elevator. Fritidsrum Nej

17 Afdeling 43 Høm Roager - Spandet Afdelingen består af 13 dobbelthuse med have opført i Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Husene ligger i mindre lokalsamfund omkring Ribe. Boligerne udlejes efter venteliste. Nedervej 1-7, Høm, Lundsmarksvej & Roagervej B, Roager, Møllevænget 2-8 i Spandet, 6760 Ribe Antal 6 7 Størrelse Husleje excl.varme, vand, antenne kr Indskud kr Opvarmning sker med elvarme. Op til 1 år Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Der er carport. Ja Afdeling 44 Nr. Farup - Vester Vedsted - Skyttevej i Ribe Der er 16 boliger i afdelingen. Afdelingen er dobbelthuse med have. Boligerne er opført i Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Afdelingen ligger på Nørremarken, i Vester Vedsted og i Nr. Farup. Der er carport, dog ikke til Skyttevej 196 og 198. Boligerne udlejes efter venteliste. Købmandsvej 3-13, Nr. Farup, Sdr. Kirkevej 4-18, V. Vedsted, Skyttevej , 6760 Ribe. Antal 10 6 Størrelse m Husleje excl. varme vand, antenne - kr. Indskud - kr Opvarmning sker med naturgas/fjernvarme. år Op til 1 år Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Ja

18 Afdeling 45 Tvedgade, Ribe Der er 26 boliger i afdelingen. Afdelingen består af etagebyggeri i to etager opført i Der er elevator. Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Afdelingen ligger i Ribe og har fællesrum og fællesvaskeri. Boligerne udlejes efter venteliste. Tvedgade 15 A-D, 6760 Ribe Antal 24 2 Størrelse Husleje excl. varme vand, antenne kr Indskud kr Opvarmning sker med fjernvarme. Op til 2 år Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Der er elevator. Fællesrum og fællesvaskeri Nej Afdeling 46 Hans Jensensvej, Gredstedbro Der er 12 boliger i afdelingen. Afdelingen er rækkehuse med have opført i Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Afdelingen ligger i Gredstedbro. Boligerne udlejes efter venteliste. Hans Jensensvej 3A-7D, 6771 Gredstedbro Antal 12 Størrelse m2 65 Husleje excl. varme vand, antenne - kr. Indskud - kr Opvarmning sker med naturgas. år Op til 1 år Boligerne har køleskab, bordkomfur, skabsovn og emhætte. Ja

19 Afdeling 51 Ved Åen, Ribe Der er 14 boliger i afdelingen - alle seniorboliger. Boligerne er forbeholdt personer der er fyldt 55 år. Bebyggelsen ligger i Ribe centrum, naturskønt ved Ribe å. Boligerne udlejes efter venteliste. Der er elevator i afdelingen. Boligerne er renoveret i Sct. Catharinæ Plads 11, 6760 Ribe Antal 10 4 Størrelse Husleje excl. varme vand, antenne kr Indskud kr Opvarmning sker ved fjernvarme Op til 2 år Boligerne har køleskab, komfur og emhætte. Der er elevator. Der er fælles lokaler i afdelingen 1 husdyr tilladt

20

Andelsboligforeningen Brande

Andelsboligforeningen Brande Andelsboligforeningen Brande Vejledning I denne vejledning kan du læse om Andelsboligforeningen Brande og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation.

Læs mere

Gram Boligforening. Vejledning

Gram Boligforening. Vejledning Gram Boligforening Vejledning I denne vejledning kan du læse om Gram Boligforening og ventelisten i foreningen, samt hvad det betyder, at boligforeningen er en almen boligorganisation. Du bør læse vejledningen

Læs mere

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.

Lejemåls oversigt. Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense. Bogense Boligforening Lejemåls oversigt Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kjo@boligkontoret.dk eller bbc@boligkontoret.dk Hjemmeside: www.boligbogense.dk Åbningstid kontor:

Læs mere

Boligselskabet Strandparken

Boligselskabet Strandparken Boligselskabet Strandparken Afdeling 1 Gammel Strandpark Krudttårnsvej og Sdr. Røsevej - 2791 Dragør Afdeling 1 består af 230 lejemål. Opført 1959 Etagebyggeri, Ingen elevator. Stuelejligheder har have

Læs mere

Boligforeningen Fyn-Bo afd. 1-6

Boligforeningen Fyn-Bo afd. 1-6 Afdeling 1 Fåborg, Millinge, Svendborg og Middelfart Der er 12 boliger i afdelingen. Afdelingen er parcelhuse med have. Husene er bygget i mursten og opført i årene 1953-1967. Husene ligger i Millinge,

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 81 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder. Boligerne på Solvænget er velegnede til alle aldersgrupper og alle

Læs mere

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt:

Bogense Boligforening. Lejemåls oversigt: Bogense Boligforening Lejemåls oversigt: Kontor: Adelgade 107, 5400 Bogense Telefon: 64 81 28 35 Email: kijo@bdk.dk eller bbch@bdk.dk Hjemmeside: www.bogenseboligforening.dk Åbningstid kontor: Mandag 11-13

Læs mere

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Velkommen til Andelsboligforeningen Samvirke Andelsboligforeningen Samvirke har 276 boliger fordelt på syv afdelinger

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2019 Priser 2019 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 23. april 2015, kl i mødelokalet, Tangevej 28, Ribe.

Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 23. april 2015, kl i mødelokalet, Tangevej 28, Ribe. Ribe Boligforening. Ribe, den 23. april 2015 Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 23. april 2015, kl. 16.30 i mødelokalet, Tangevej 28, Ribe. Deltagere: Fra bestyrelsen: Jens Hunderup, Annalise Graumann,

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser!

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med og uden børn.

Læs mere

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018

Familieboliger. Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Priser 2018 Priser 2018 Familieboliger Familieboliger er for alle og i alle størrelser! Familieboliger er alle de boliger, der ikke er ungdomsboliger eller ældreboliger. Familieboliger er for alle: enlige og par med

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Odense Havn Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Fyns almennyttige Boligselskab

Fyns almennyttige Boligselskab Birkeparken Fyns almennyttige Boligselskab Fyns almennyttige Boligselskab har boliger på hele Fyn. Vi udlejer mere end 8.500 boliger, der huser ca. 20.000 lejere, i mere end 90 afdelinger. www.fabbo.dk

Læs mere

Boligforeningen Lillebælt

Boligforeningen Lillebælt Afdeling 1 Solvænget, Nr. Aaby Der er 59 boliger på Solvænget, som er centralt og roligt beliggende i Nr. Aaby tæt på indkøbsmuligheder, biograf, skole, daginstitution og sportshal. Fra Nr. Aaby er der

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Ikonbetegnelse. Andelsboligforeningen af 1941 samarbejder med domea.dk. Kat. Fjernvarme Naturgas Elvarme

Ikonbetegnelse. Andelsboligforeningen af 1941 samarbejder med domea.dk. Kat. Fjernvarme Naturgas Elvarme Andelsboligforeningen er en almen boligorganisation, der i mere end 70 år har opført almene andelsboliger i Ringsted kommune. Foreningen har 1.103 boliger fordelt på både ungdoms-, familie- og ældreboliger.

Læs mere

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder

Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Byd din nye medarbejder velkommen med en lejlighed... SAB s nye Erhvervsordning åbner op for spændende muligheder Vi ser det som et plus for virksomheder, at de fremover får mulighed for at tilbyde en

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 Fax 74 56 06 14 2015 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16

Læs mere

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på:

Søhusene. www.boligkontoret.dk. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene på: Søhusene Nakskov Almene Boligselskab har i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia bygget 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret.

Søhusene. Nakskov Almene Boligselskab administreres af Boligkontoret Danmark Skriv dig op til Søhusene allerede nu på: www.boligkontoret. Søhusene Nakskov Almene Boligselskab bygger i samarbejde med Boligkontoret Danmark, Enemærke & Petersen, Arkitema og Alectia 104 nye 1-4 rums lejeboliger på 65-120 m 2 i skøn beliggenhed tæt på fjorden

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

Holsted Boligforening 2012

Holsted Boligforening 2012 2012 Afdeling 1 Fasanvej Rosenvænget Irisvej Holsted Afdeling 1 består af 21 parcelhuse med have opført i 1966-68. Husene er bygget i mursten. Fasanvej ligger i Holsted by med 1 km. til indkøbsmuligheder

Læs mere

Prisen for at være på Seniorbos venteliste er kr. 125 pr. år. Bliver det årlige ventelistegebyr ikke betalt, mister man sin plads på ventelisten.

Prisen for at være på Seniorbos venteliste er kr. 125 pr. år. Bliver det årlige ventelistegebyr ikke betalt, mister man sin plads på ventelisten. Venteliste: Seniorbo Venteliste: Seniorbo Ungdomsbo fører og administrerer separat venteliste for seniorboligerne. Optagelse på venteliste sker i den rækkefølge, hvor du bliver tilmeldt. Du skal opfylde

Læs mere

Her udlejer vi boliger. Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013

Her udlejer vi boliger. Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013 Her udlejer vi boliger Fællesventelisten Brumleby - 2007 2013 2013 Bedre boliger for alle KAB Vester Voldgade 17 1552 København V www.kab-bolig.dk Udlejningen T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 kab@kab-bolig.dk

Læs mere

Til stede: Jens Hunderup, Annalise Graumann, Aase Elley, Karsten Andersen og Peter Warming Hansen

Til stede: Jens Hunderup, Annalise Graumann, Aase Elley, Karsten Andersen og Peter Warming Hansen REFERAT Referat fra bestyrelsesmødet den 22. juni 2015 Til stede: Jens Hunderup, Annalise Graumann, Aase Elley, Karsten Andersen og Peter Warming Hansen Fra Boligkontoret: Kristian Bechsgård, ref. pkt.

Læs mere

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø?

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Vordingborg Boligselskab har 2.100 lejligheder fordelt over hele Sydsjælland - Møn og Bogø Læs her: hvordan du bliver skrevet op hvordan vores

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2018 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

Almene boliger. Fællesorganisationens Boligforening. Slagelse. Fællesorganisationens Boligforening. Slotsalleen 55 4200 Slagelse. www.fob-slagelse.

Almene boliger. Fællesorganisationens Boligforening. Slagelse. Fællesorganisationens Boligforening. Slotsalleen 55 4200 Slagelse. www.fob-slagelse. Fællesorganisationens Boligforening Slagelse Boliger for alle Fællesorganisationens Boligforening Slotsalleen 55 4200 Slagelse www.fob-slagelse.dk Almene boliger Telefon: 58 52 25 55 Telefax: 58 50 14

Læs mere

1 Godkendelse af referatet fra sidste møde.

1 Godkendelse af referatet fra sidste møde. Ribe Boligforening REFERAT Referat fra bestyrelsesmødet torsdag, den 9. juni 2016 kl. 16.30 i mødelokalet, Tangevej 30, Ribe Tilstede: Jens Hunderup, Annalise Graumann, Aase Elley og Svend Villads Knudsen

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55

TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 TYRSTRUP ANDELSBOLIGFORENING AF 1955 Skovparken 55 6070 Christiansfeld Tlf. 74 56 01 14 2019 Cvr-nr 30550811 Kto.9743-0390020120 Email: post@tab1955.dk Kontoret er åbent: Mandag: 13-16 Onsdag: 13-16 Boligforeningen

Læs mere

Rødtjørnen II i Horsens

Rødtjørnen II i Horsens Rødtjørnen II i Horsens Midtjysk Boligselskab Midtjysk Boligselskab opfører 60 nye lejeboliger på Rødtjørnen i Torsted ved Horsens. De 60 nye lejeboliger kommer til at bestå af fritliggende huse på hhv.

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab

ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab ENGDRAGET - Et bæredygtigt fællesskab VELKOMMEN TIL ENGDRAGET - 126 bæredygtige rækkehuse, i naturskønne omgivelser Engdraget består af 126 nybyggede rækkehuse i størrelserne 99-114 kvm. Afdelingen ligger

Læs mere

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus

Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro. Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard, 9500 Hobro Andelsrækkehus Skøn bolig i Valsgaard, velegnet til familie, par eller enlige. Østparken 8, Valsgaard,

Læs mere

HER UDLEJER VI BOLIGER

HER UDLEJER VI BOLIGER HER UDLEJER VI BOLIGER KUNST OG NATUR MIDT I BYEN MIDT I NATUREN CENTRALT ELLER GRØNT HØJT ELLER LAVT NYTÆNKENDE KVALITET RAMMER FOR MENNESKER Velkommen ØsterBO er en almen boligforening. Det betyder beboerdemokrati,

Læs mere

DVB SYD. FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt

DVB SYD. FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt FORKÆL DIG SELV: bo alment til leje nemt og bekvemt DVB SYD ADMINISTRATION V/ BOLIGKONTORET DANMARK Tangevej 30, 6760 Ribe Tlf.: 75 42 30 00 E-mail ribe@bdk.dk www.dvb-roedekro.dk BOLIGER TIL ALLE Boligselskabet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 11. marts 2014, kl i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 11. marts 2014, kl i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe. Ribe Boligforening. Ribe, den 17. marts 2014 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 11. marts 2014, kl. 16.30 i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe. Deltagere: Fra bestyrelsen: Jens Hunderup, Annalise

Læs mere

Det østlige Aalborg en bydel i udvikling

Det østlige Aalborg en bydel i udvikling Seniorbofælleskab Beskrivelse Blåkildevej, 9220 Aalborg Ø Januar 2016 Indhold Indhold... 2 Indledning... 2 Det østlige Aalborg en bydel i udvikling... 3 Sundheds og Kvartershuset på Fyrkildevej... 4 Seniorbofællesskab

Læs mere

Her udlejer vi boliger

Her udlejer vi boliger Her udlejer vi boliger Brumleby - 2016 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V www.kab-bolig.dk T 33 63 10 00 F 33 63 10 08 kab@kab-bolig.dk Åbningstider for telefonisk betjening Mandag - onsdag kl. 9.00-15.30

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

SØNDERVANGEN I VIBY J

SØNDERVANGEN I VIBY J AFD. 24 SØNDERVANGEN I VIBY J OMBYGGEDE BOLIGER INDHOLD: Generelt...side 3 Boligtyper og priser...side 4 Materialer og tekniske data...side 5 Materialer og tekniske data fortsat...side 6 Plantegning 2

Læs mere

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE

SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE SAMUELS HUS UDLEJNINGSBROCHURE FORELØBIG UDLEJNINGSBROCHURE Indhold INDHOLD PRAKTISK INFO Fra kirke til ungdomsboliger er halvvejs... 3 KRITERIER & FORELØBIGE FAKTA Kriterier for leje af ungdomsboliger...

Læs mere

Udlejning og ventelister

Udlejning og ventelister Udlejning og ventelister Politik Boliger udlejes efter venteliste i henhold til lovgivningen herom. Sammendrag af reglerne om udlejning og ventelister er gengivet nedenfor. Målsætning Det er målsætningen

Læs mere

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013

ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 ASMILDKLOSTER LANDBRUGSSKOLE 32 Nye ungdomsboliger Udlejningsprospekt November 2013 Indledning Boligselskabet Sct. Jørgen har indrettet 32 ungdomsboliger i tilknytning til Asmildkloster Landbrugsskole.

Læs mere

Velkommen til BO-VEST Boligsamarbejdet på Vestegnen

Velkommen til BO-VEST Boligsamarbejdet på Vestegnen Velkommen til BO-VEST Boligsamarbejdet på Vestegnen 2015 BO-VEST er et fælles boligadministrations selskab, som ejes af de tre boligorganisationer Albertslund Boligselskab, Tranemosegård og Vridsløselille

Læs mere

Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes til KAB.

Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes til KAB. Orientering om ungdomsboliger Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes til KAB. Hvem kan søge? Alle uddannelsessøgende

Læs mere

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16 Afdeling 17 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD

EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD frem for alt hjem EKSKLUSIVE SENIORBOLIGER NYRENOVEREDE BOLIGER I KØBMAGERGADE SKOLE OG I.P. SCHMIDTS GÅRD GODE BOLIGER OG MED TÆT KONTAKT TIL ANDRE BEBOERE Hvad er et senior bofællesskab? En boform, hvor

Læs mere

Hjejlevej 1-11, 2-16. Afdeling 12 B/C. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 1-11, 2-16. Afdeling 12 B/C. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 1-11, 2-16 Afdeling 12 B/C Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes

Læs mere

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø?

Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Hvordan får man en lejlighed? på Sydsjælland Møn og Bogø? Vordingborg Boligselskab har 2.100 lejligheder fordelt over hele Sydsjælland - Møn og Bogø Læs her: hvordan du bliver skrevet op hvordan vores

Læs mere

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse

Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse Rammekontraktbilag E Fakta beskrivelse 1 1 Indledning I nærværende rammekontraktbilag beskrive de to plejecentre. 2 Solgården plejecentre 2.1 Adresse Adresse: Aggersundvej 31, 9690 Fjerritslev 2.2 Beskrivelse

Læs mere

Et trygt bolig-valg i Rødekro by

Et trygt bolig-valg i Rødekro by Et trygt bolig-valg i Rødekro by Med 351 boliger i tæt lav bebyggelseg Velkommen til Rødekro Andelsboligforening - et trygt sted at bo Ryttervænget 30, 6230 Rødekro Telefon 74 66 23 70 Telefax 74 66 23

Læs mere

Gladsaxe almennyttige Boligselskab

Gladsaxe almennyttige Boligselskab Bilag 1. Gladsaxe almennyttige Boligselskab Aftale om udlejning efter særlige kriterier 60 Indgået mellem Gladsaxe Kommune og Gladsaxe almennyttige Boligselskab 1 Aftalen indgås i henhold til Lov om almene

Læs mere

KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE:

KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE: KINDHESTEGADE 12, 1. 4700 NÆSTVED TLF: 55 75 06 00 HJEMMESIDE: www.bolignaestved.dk 2017 MANDAG - TORSDAG KL. 9.00 TIL 12.00 TORSDAG TILLIGE KL. 15.00 TIL 17.30 FREDAG LUKKET BOMILJØER FOR ALLE Afdeling

Læs mere

1 Godkendelse af referatet fra sidste møde.

1 Godkendelse af referatet fra sidste møde. REFERAT Referat fra bestyrelsesmødet mandag, den 14. marts 2016 kl. 16.30 i mødelokalet, Tangevej 30, Ribe Tilstede: Jens Hunderup, Annalise Graumann, Aase Elley, Karsten Andersen og Svend Villads Knudsen

Læs mere

Her udlejer vi ungdomsboliger 2013

Her udlejer vi ungdomsboliger 2013 Her udlejer vi ungdomsboliger 2013 Orientering om ungdomsboliger Optagelse på venteliste til ungdomsboliger er gratis. Ansøgningsskemaet bedes udfyldt omhyggeligt og med blokbogstaver. Skemaet indsendes

Læs mere

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013

6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 6 stk. nyopførte rækkehuse med carport til leje på Kildeagervej 266-278, Kolt/Hasselager Overtagelse 01.06.2013 Beliggende i naturskønne omgivelser, og tæt ved Aarhus midtbys mange faciliteter og muligheder,

Læs mere

Ældre- og handicapegnede boliger i Rudersdal Kommune

Ældre- og handicapegnede boliger i Rudersdal Kommune Ældre- og handicapegnede boliger i Rudersdal Kommune 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...3 Kriterier og praktiske oplysninger...5 Ældreboliger...7 Ældrebolig Bakkehaven, Vedbæk Strandvej 375 A-C,

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Forsvarskommandoens (FKO) Boligavis, udsendes i henhold til Forsvarets Etablissementstjenestes bestemmelse FBEBST

Forsvarskommandoens (FKO) Boligavis, udsendes i henhold til Forsvarets Etablissementstjenestes bestemmelse FBEBST Udgivet af: Forsvarets Boligkontor Arsenalvej 55 9800 Hjørring Tlf. 9924 1404 Nr.: 2 Dato: 3. februar 2009 Forsvarskommandoens (FKO) Boligavis, udsendes i henhold til Forsvarets Etablissementstjenestes

Læs mere

BOLIGNÆSTVED KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE:

BOLIGNÆSTVED KINDHESTEGADE 12, NÆSTVED TLF: HJEMMESIDE: BOLIGNÆSTVED KINDHESTEGADE 12, 1. 4700 NÆSTVED TLF: 55 75 06 00 HJEMMESIDE: www.bolignaestved.dk 2016 MANDAG - TORSDAG KL. 9.00 TIL 12.00 TORSDAG TILLIGE KL. 15.00 TIL 17.30 FREDAG LUKKET m PRISER m STØRRELSER

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Blomsterkvarteret Afdeling 15 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Andelsboligforeningen ODINSGAARD

Andelsboligforeningen ODINSGAARD Andelsboligforeningen ODINSGAARD Velkommen... INDHOLD Almene familieboliger 4-6 Almene familieboliger Gedved, Hovedgård, Søvind og Østbirk 7 Ældreboliger Gedved,, Hovedgård og Østbirk 9-10 Ungdomsboliger

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 2. september 2014, kl i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe.

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 2. september 2014, kl i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe. Ribe Boligforening. Ribe, den 8. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 2. september 2014, kl. 16.30 i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe. Deltagere: Fra bestyrelsen: Jens Hunderup,

Læs mere

Jens Hunderup, Annalise Graumann, Bent Schnor, Karsten Andersen, Aase Elley, Karl Erik Matthiesen og Rie Christiansen.

Jens Hunderup, Annalise Graumann, Bent Schnor, Karsten Andersen, Aase Elley, Karl Erik Matthiesen og Rie Christiansen. Ribe Boligforening. Ribe, den 28. august 2013 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 27. august 2013, kl. 16.30 i bestyrelseslokalet, Tangevej 30, Ribe. Deltagere: Fra bestyrelsen: Jens Hunderup, Annalise

Læs mere

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune

NOTAT. Allerød Kommune. Eventuelt salg af kommunale ældreboliger i Allerød Kommune NOTAT Allerød Kommune Sekretariat Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Dato: 04. december 2013 Sekretariatet Eventuelt salg af kommunale ældreboliger

Læs mere

Lindeparken 2-20. Afdeling 20. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Lindeparken 2-20. Afdeling 20. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Lindeparken 2-20 Afdeling 20 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Ungdomsboliger. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk

Ungdomsboliger. Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os. Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Ungdomsboliger Fyns almennyttige Boligselskab - flyt ind hos os Vestre Stationsvej 5 5000 Odense C 63125600 fab@fabbo.dk Indhold Velkommen....................................... Kerteminde.....................................

Læs mere

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i

Overskrift. Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Lej ferieboliger i 1 Indholdsfortegnelse: Velkommen - udlejning side 3 Ferieboligen i Juelsminde

Læs mere

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens

Afdeling Rør III. udlejningsprojekt - Konsul Jensens Gade 10 - Horsens Afdeling 921 - Rør III udlejningsprojekt - - Horsens Andelsboligforeningen Beringsgaard opfører nu 33 almene familieboliger beliggende på, Horsens. Der er tale om udfyldelsen af lokalplan 228 fra oktober

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering.

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering. Eksempel Energirenovering etageboliger VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944 UDGIVET DECEMBER 2014 Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering Beboerne i 189 lejligheder i boligforeningen Vivabolig i Aalborg

Læs mere

Gladsaxe almennyttige Boligselskab

Gladsaxe almennyttige Boligselskab Gladsaxe almennyttige Boligselskab Aftale om udlejning efter særlige kriterier 60 Indgået mellem Gladsaxe Kommune og Gladsaxe almennyttige Boligselskab 1 Aftalen indgås i henhold til Lov om almene boliger

Læs mere

Sådan søger du en ældrebolig

Sådan søger du en ældrebolig Sådan søger du en ældrebolig Kvalitetsstandard 2017 Hvad er en Hvem kan tilbydes en Hvordan søger du En ældrebolig er en bolig, der er indrettet med fokus på funktionelle rammer, så du bedre kan klare

Læs mere

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere.

Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Almene boliger til erhvervsaktive tilflyttere. Boligforeningen Søbo kan tilbyde almene boliger til erhvervsaktive tilflytter. Aftalen om boliger til erhvervsaktive tilflytter er indgået med Sønderborg

Læs mere

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores boligselskab FÆLLESSKAB, TRYGHED OG RESPEKT VELKOMMEN TIL VALLENSBÆK BOLIGSELSKAB. VI ER

Læs mere

BOLIGSELSKABET DANBO Attraktive rækkehuse opføres centralt beliggende i Nordborg by

BOLIGSELSKABET DANBO Attraktive rækkehuse opføres centralt beliggende i Nordborg by BOLIGSELSKABET DANBO Attraktive rækkehuse opføres centralt beliggende i Nordborg by Boligselskabet Danbo vil i perioden 2017 til 2019 opføre 62 rækkehuse på Th. Brorsensvej samt et fælleshus til beboerne

Læs mere

BOLIGKATALOG. Seniorboliger

BOLIGKATALOG. Seniorboliger BOLIGKATALOG Seniorboliger 1 VELKOMMEN Dette katalog beskriver, hvilke seniorboliger Furesø Kommune råder over. Kataloget beskriver også, hvilke kriterier du skal opfylde for at komme i betragtning til

Læs mere

Ældrebolig Kvalitetsstandard 2018

Ældrebolig Kvalitetsstandard 2018 Ældrebolig Kvalitetsstandard 2018 Hvad er en ældrebolig: En ældrebolig er en bolig, der er indrettet med fokus på funktionelle rammer, så du bedre kan klare dig i hverdagen. Hvem kan få en ældrebolig:

Læs mere

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017

Ravnkildevej. Himmerland afd. 50. Revision D Den 23. maj 2017 Ravnkildevej Himmerland afd. 50 Revision D Den 23. maj 2017 2 Index Ravnkildevej Rækkefølgeplan...04 Ravnkildevej Tidsplan...05 Ravnkildevej Huslejer...06 Ravnkildevej Gårdhavehuse Placering... 07 Ravnkildevej

Læs mere

Forelagt på generalforsamling april 2015. Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd.

Forelagt på generalforsamling april 2015. Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd. Forelagt på generalforsamling april 2015 Regler for ventelister til bolig/kælderrum i Andelsboligforeningen Amagerbro afd. Uplandsgade Foreningen har følgende seks ventelister. Ventelisterne administreres

Læs mere

Hejrevej 2-10. Afdeling 6. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hejrevej 2-10. Afdeling 6. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hejrevej 2-10 Afdeling 6 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018

Informationsmøde. Stauns Hjørne 8. november 2018 Informationsmøde Stauns Hjørne 8. november 2018 Stauns Hjørne - Program for informationsmødet 1. Velkomst v/henning Bøgh Holtov - Kundechef 2. Kort om Stauns Hjørne v/henning Bøgh Holtov 3. Stauns Hjørne

Læs mere

Forsvarskommandoens (FKO) Boligavis, udsendes i henhold til Forsvarets Etablissementstjenestes bestemmelse FBEBST 610-1.

Forsvarskommandoens (FKO) Boligavis, udsendes i henhold til Forsvarets Etablissementstjenestes bestemmelse FBEBST 610-1. Udgivet af: Forsvarets Boligkontor Arsenalvej 55 9800 Hjørring Tlf. 9924 1404 Nr.: 9. Dato: 4. november 2009 Forsvarskommandoens (FKO) Boligavis, udsendes i henhold til Forsvarets Etablissementstjenestes

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1

SPØRGSMÅL OG SVAR. til renovering af afdeling 1 ? SPØRGSMÅL OG SVAR til renovering af afdeling 1 ? GENHUSNING! Kan man blive boende i sin lejlighed under renoveringen? Nej, det er på ingen måder muligt. Hvornår kan man blive genhuset? Genhusning vil

Læs mere

Velkommen til BO-VEST

Velkommen til BO-VEST Velkommen til BO-VEST 2014 BO-VEST er et fælles boligadministrationsselskab, som ejes af de tre boligorganisationer Albertslund Boligselskab (AB), Tranemosegård (TMG) og Vridsløselille Andelsboligforening

Læs mere

BoligBarometret. Februar Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor

BoligBarometret. Februar Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor BoligBarometret Almene boliger i Vejle Kommune Februar 211 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor Forord I Vejle Kommune er der samlet seks almene boligorganisationer AAB, Østerbo, Lejerbo,

Læs mere

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia

Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Boliger i Kongens Punkt Afd. 604 Boligkontoret Fredericia Afd. 604 Kongens Punkt. Materialebeskrivelse af boligerne: Køkken: Indretning af køkken fremgår af plantegning. (Ændring kan forekomme) Inventar

Læs mere

Hejrevej Afdeling 8. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hejrevej Afdeling 8. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hejrevej 12-42 Afdeling 8 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE BOLIGER I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN

EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE BOLIGER I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN EKSKLUSIVE NYOMBYGGEDE I MODERNE STIL OG INDRETNING TIL ALLE ALDRE SØNDER- OG KORSKÆRPARKEN Eksempel på ombygget bolig i Sønder- og Korskærparken LYS OG GENNEM- TÆNKT INDRETNING Masser af lys strømmer

Læs mere

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012

Beboerinformation - Riddersborgparken. Afdelingsmødet den 6. september 2012 Beboerinformation - Riddersborgparken Afdelingsmødet den 6. september 2012 Riddersborgparken taber 3,2 millioner kroner om året For mange boliger på Lolland, men der er venteliste til Riddersborgpar- kens

Læs mere

I BYG, DRIFT & KUNDE I I 1. ORIENTERINGSMØDE I. Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038

I BYG, DRIFT & KUNDE I I 1. ORIENTERINGSMØDE I. Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038 I SIDE 1 I Skovkvarteret AlmenBolig+ Afdeling 1038 I SIDE 2 I Bebyggelsen Skovkvarteret kommer til at ligge blandt andre nybyggede boligejendomme i Københavns Ørestad. Afdelingen ligger nær det store rekreative

Læs mere

Kim efterlyste en underskrevet anvisningsaftale for Søtoften. Det blev aftalt at boligselskabet sender aftalen.

Kim efterlyste en underskrevet anvisningsaftale for Søtoften. Det blev aftalt at boligselskabet sender aftalen. Hagen Ahlgreen Jette Fesner Bettina Foltinger Liselotte Hvidt Ballerup almennyttige Boligselskab Kim Pasternak, Boligkontoret Lone Schock, Malene Aagaard Kristensen og Hanne Nygård Jensen Center for By,

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nytoften 1-37, Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som udlejer

Læs mere