REFERAT GENERALFORSAMLING 6. MARTS Der blev holdt et minuts stilhed for medlem Claus Ebbesen, som er afgået ved døden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT GENERALFORSAMLING 6. MARTS Der blev holdt et minuts stilhed for medlem Claus Ebbesen, som er afgået ved døden."

Transkript

1 REFERAT GENERALFORSAMLING 6. MARTS 2014 Der blev holdt et minuts stilhed for medlem Claus Ebbesen, som er afgået ved døden. 1. Valg af dirigent Jørgen Holm Nyland blev valgt som dirigent. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamling var lovligt varslet og indkaldt efter vedtægterne. 2. Formandens beretning Preben Werther Der arbejdes på vision 2017, hvor fokus i året der er gået har været liv på havnen hele dagen. Det er et langsigtet mål, og Preben Werther redegjorde for hovedpunkterne kultur, organisation, infrastruktur, socialt samvær, tilbud og aktiviteter, sportslige resultater, medlemssegmenter og økonomi. Der er lavet en undersøgelse om kompetencer og viden i klubben. I de kommende år kan vi trække på flere hænder, så vi kan løse flere opgaver end tidligere. Jolleafdelingen flytter snart til det nye klubhus, så der er forventninger om bedre synergi på tværs af vores afdelinger til glæde for hele klubben. Da vi mistede indtægten fra Restaurant Neptun blev meget anderledes i klubben, og vi har virkelig levet på smalkost. Faktisk har dette være godt, for vi har fået et nyt udgangspunkt for mange ting. Klubbens formål er: At søge stadigt forbedrede klubforhold. At fremme uddannelsen til godt sømandsskab, især af ungdommen. At afholde kapsejladser, fællessejladser og at fremme tursejlads. At virke for fællesskabet blandt medlemmerne. At varetage driften og vedligeholdelsen af klubhusene samt klubbens materiel. At arbejde for rammer og havneforhold i Vejle Lystbådehavn I/S. Omkring kulturen har klubben været på en lang rejse. Den gamle kultur er slut og vi er på vej et nyt sted hen, da vi ikke har indtaget de nye faciliteter. De to klubber har lavet et samarbejdsudvalg som skal sørge for at få den sociale del på plads. Den næste integration bliver Ungdomsafdelingen som kommer ind fra Tirsbæk, så nu kommer der en række unge mennesker og bruger klubfaciliteterne. Hovedbroerne er offentligt område, så det vil blive meget anderledes end vi er vant til. Det stiller store krav til os som sejlere og det er vigtigt vi ser disse forandringer som muligheder. Der er et nyt tiltag med voksen sejlads i joller, og der er nu 6-7 medlemmer som har købt joller. Klubben har derfor en ny afdeling med voksen jollesejlads. Bare det at en får ideen og der bliver handlet viser, at der er rigtig mange ting som kan lykkes. Vi arbejder på at få en materielmester, så der på tværs i organisationen bliver bedre styr på alt materiel i klubben.

2 Uddannelse skal også ske på tværs i klubben, så vi får udnyttet alle de muligheder der er. Jo bedre vi som klub er uddannet, jo bedre tilbud har vi. Vi vil gerne uddanne nye ledere, og dette kan især være interessant for de unge i klubben. Der er kommet stor fokus på sikkerhed på tværs i klubben især efter ulykken ved Præstø. Strukturudvalget blev startet sidst år, og der er kommet nogle resultater af arbejdet. Her kan nævnes et samarbejdsudvalg, fondsudvalg, mentorordning og familiesejlads. Strukturudvalget fik arrangeret et meget inspirerende foredrag med Peter Erkman, om udvikling af klubber og søgning af fonde. Der er nu nedsat et fondsudvalg, som skal sende ansøgninger til fonde. Vi ser meget frem til dette i det kommende år. Det kommer til at betyde noget for vores materiel og Jolleafdelingen, da man især kan søge penge til ungdommen, og det skal vi udnytte. Klubbladet koster mange penge at lave og udsende. For at spare porto er klubblad blevet elektronisk, men det første og sidste blad i året bliver trykt og kan hentes i klubben. Klubblade vil dog have et oplag på 150 stk. til sponsorer og udlægning i klubhuset. Lystbådehavnen har fået et ordentligt løft efter Steen og Morten er ansat, og de har lavet et flot stykke arbejde tak til Steen og Morten. De sociale aktiviteter prøver vi at styrke blandt andet med samarbejdsudvalget, som består af 3 personer fra hver klub. De har allerede haft nogle møder og kommet med nogle gode ideer og forslag. Det bliver spændende at se i løbet af det kommende år. Udvalget er også i gang med at se på nye fælles leveregler i det nye klubhus, så her er der en mulighed for at starte på en frisk. Der bliver også lavet et brolaug under Vejle Lystbådehavn, så de forskellige broer styrer sig selv. Der har været tale om at lave en bro for familier, så børn kan lege sammen. Der er også forslag om at lave flere fleetsejladser, hvor VMK også er med. På den sportslige side har vi gjort det godt i 2013, men dog ikke på samme høje niveau som forrige år. Vi gør det rigtig godt i H-både, hvor Hans Ebler ligger nr. 2 på ranglisten, Peter Gorissen nr. 6 og Claus Hovgaard nr. 7. Expressen blev Hans Chr. Erbs nr. 2 i KielerWoche. Scankap 99 med Freddy Nielsen blev nr. 5 DM. I Faurby 2 Star Cup blev Anders Johanen og Anders Nielsen nr. 1. i en Dehler 36db. Sølvroret er Fyn rundt alene og her fik Anders Johansen en flot 10. plads i en Dehler 36db. Champ of Vejle Fjord blev vundet af John Paulsen i H-båd. Blå Bånd blev vundet af Folkebåden Sorteper med Per L. Christiansen ved roret. Spring Cup i Matchrace blev vundet af Søren Larsen. Uddannelsesmesterskab Oxbridge blev vundet af Syddansk Erhvervsskole. Andre Højen Christiansen udtaget i truppen til OL. I Europajolle er Troels Thomsen blev nr. 31 ud af 87 til VM. I Laser Radial har Carsten Faubel sejlet i USA og er på talentlandsholdet. Klubben har store udfordringer i antallet af medlemmer og deres fordeling i alder. Sidste år var vi 704 medlemmer og nu er vi 603.

3 Antal medlemmer fordelt på alder: 7-14 år: : : 209 > > Vi bliver nødt til at få nogle unge mennesker ind i klubben. Det er de ældste som melder sig ud af klubben. En af årsagerne er, at vi ikke har sendt klubbladet ud og nogle har dermed mistet det sidste tilhørsforhold til klubben. Det har givet stof til eftertanke i bestyrelsen. Der er 6 klubber som er medejere af MRD og der er 6 M37 og 11 M28 ere. Der er en omsætning på 6,7 mio. og et overskud på kr. Alle opfordres til at hjælpe med at finde nye sponsorer. En stor tak til alle sejlklubben sponsorer: Spar Nord Autohuset Vestergaard Rumarkitekterne Hundsbæk og Henriksen Palle Iversen Unik Design Jan Ipsen Visionen går til 2017 og fokuspunkter i 2014 bliver: - Information. - Indtægter. - Skaffe nye medlemmer og fastholde eksisterende. - Det sociale. Vi vil prøve at få flere piger ud at sejle og det skal drives af de unge selv i Sejl og Studer. Surferne træner to gange om ugen. Mandag er der niveaurelateret træning, hvor træningen vil blive tilpasset ens niveau. Om onsdagen vil der være fokus på det sociale. I Sejlerskolen vil vi tilbyde videreuddannelse i matchrace, kapsejlads og sømandsskab. Der vil blive lagt vægt på højere grad af fastholdelse og introsejladser under mottoet: Alle folk fra Vejle kom med ud at sejle. Der bliver arbejdet på at lave en business cup i samarbejde med JCI i Vejle. Igennem vintersæsonen er der Virtual Skipper, hvor der bliver spillet i kapsejlads på computer og eget netværk. Sejlklubben holder DM i Virtuel Skipper lørdag den 15. marts. Man medbringer selv en bærbar pc, og så bliver der sejlet i ens både mod konkurrenter på en kapsejladsbane. Kommende stævner og arrangementer i klubben: - Spring Cup. - Sportsbådsligaen som er et nyt initiativ fra Dansk Sejlunion. Her skal vi stille med nogle besætninger som skal repræsentere sejlklubben. - Blå Bånd. - Oxbridge Vejle Fjord. - Business Cup.

4 - Vejle Fjord Weekend. - Vild med Vand i Vejle. - Ungdomsmesterskaberne i Matchrace. - Tune up sejladser for H-både og Ylva er. - Forårs- og efterårssejladser for joller. - Sommerlejr for joller. - Ranglistestævner for surfere. - Vi er ved at undersøge muligheden for igen at lave sejlads for handicappede. Spørgsmål: Har vi en statistik over hvor mange nye medlemmer vi har fået og hvilken aldersgruppe de har? Svar: Nej det har vi ikke. Siden oktober og til nu har der været en række opsigelser og der er ikke kommet særligt mange nye ind. Nu kommer der nye til Sejlerskolen og Jolleafdelingen ved opstart. Der bliver lavet statistik på dette fremover. Spørgsmål: Hvor er de udmeldte medlemmer er gået hen? Er de meldt ind i VMK på grund af højt kontingent? Svar: Nogle er meldt ud uden vi ved hvorfor. Andre er meldt ud fordi vi er stoppet med at sende klubblad, og de har mistet den sidste tilknytning til klubben. Vi har fået medlemmer som kommer fra VMK, så til- og fraflytning mellem de to klubber går nogenlunde op. Nogle er flyttet ud af havnen på grund af bøvl med ombygning. Spørgsmål: Er der statistik som viser, hvilke aldersgrupper der har forladt os, og hvorfor de gør det? Svar: Den statistik har vi ikke her. Vi spørger medlemmer som melder sig ud, hvad der er årsagen til deres udmeldelse. På denne måde håber vi på at få et billede af årsagerne. Beretning blev godkendt. Formand Preben Werther aflægger beretning.

5 3. Forelæggelse af regnskab og budget Kasserer Vita Nielsen gennemgik sejlklubbens årsregnskab 2013 og budget se sidst i referat. Spørgsmål til regnskab: Man kan se i bilag, at der er en lønudgift til trænere på kr. hvor de kr. er sommertræning. Sidste år sagde man på generalforsamling, at man ville reducere løn til trænere. Vil man gøre noget ved det? Svar: Sommerlejr går i 0 og øremærkede sponsorater fra forældre er på kr., så der er en udgift på for klubben. Udgiften skal ses i lyset af, at vi satser på ungdommen. Hvis vi lukker ned kan det give bagslag, og det kan vi ikke leve med. 2 bestyrelsesmedlemmer har haft bemærkninger til budget, og dette er fulgt op med nogle henstillinger. Der er bedt om en strammere opfølgning mellem bestyrelse og Jolleafdelingen, så der kvartalsvis bliver fulgt op på økonomien. Der er taget nogle initiativer, og vi tror på, at dette vil have en positiv effekt. Spørgsmål til budget: Hvordan er rekruttering af nye medlemmer afspejlet i budget? Svar: Der er ikke sat et selvstændigt budget af til rekruttering, men det er en del af arbejdet i de enkelte udvalg. Spørgsmål til budget: I siger Ungdomsafdelingen skal styrkes, hvorfor er der så budgetteret med kr. mindre end sidste år? Svar: Der mangler penge i klubben og det har været nødvendigt at se alle udgifter kritisk igennem. Vi vil køre på næsten samme niveau i I forhold til budget 2013, så er budget 2014 øget med kr. De kr. er forskellen mellem det realiserede 2013 og budget Spørgsmål til budget: Der må forventes ekstraomkostninger i Jolleafdelingen på grund af flytning. Er det realistisk at tro, at man kan spare? Svar: Der er etableringsomkostning og vi er i fuld gang med at finde sponsorer. Der er budgetteret med et overskud, så vi har stadig nogle muligheder. Regnskab og budget blev godkendt. 4. Fastsættelse af næste års kontingent i 2015 Bestyrelsen forslag til kontingent: A: 930 kr kr. = 950 kr. B: 645 kr kr. = 660 kr. C: 435 kr kr. = 445 kr. Forslaget blev godkendt. 5. Beretning fra de forskellige udvalg Lystbådehavnens økonomi Jørgen Nielsen fra VMK Jørgen Nielsen fra VMK orienterede om Lystbådehavnens regnskab 2013 og budget 2014 (se sidst i referat). Regnskab og budget skal ikke godkendes af generalforsamling, men er til orientering. Spørgsmål: Hvorfor har man ikke valgt at få det hele revideret, når der har været usammenhæng i faktura og debitorer? Det havde været godt at starte med at få det hele revideret.

6 Svar: Det har altid været et review i klasse A man altid har brugt. Spørgsmål: Kan man finde fondsindtægter for kr.? Svar: Der er en fundraiser på sagen, og der bliver arbejdet på sagen med at finde fonde. Spørgsmål: Under ekstraordinære poster i budget 2014 er et beløb på 1,3 mio. kr. Hvad dette beløb over? Svar: Det dækker over indkøb af serveringsø, køkken i restauration, pælepladser i kanalen, overvågning og internet. Spørgsmål: Der er budgetteret med kr. i 2014 ved mastekran og slæbested mod realiseret kr. i Hvorfor denne forskel? Svar: Slæbestedet virkede ikke rigtigt sidste år, og det betød indtægterne ikke være ret store. Kapsejladsudvalget John Paulsen Der har været stor aktivitet i Kapsejladsudvalget. Vi startede året op med Virtual Skipper, som er kapsejlads på computer. Der er 10 deltagere og vinder blev Claus Hovgaard. De første resultater på vandet kom i Spring Cup. Det er et matchracestævne i Match 28, hvor 6 hold var tilmeldt. Heraf et blandet dansk og tysk hold samt et hold fra Horsens. På det tyske hold var blandt andet vores OL-guldmedaljevinder i 49 er, Martin Kirketerp samt Christian Soyka der flere gange har vundet VM i X99. Claus Hovgaard blev samlet vinder. Vi har fået indviet og døbt Flåden, og mange udenbys sejlere er misundelige på den. Den har fungeret perfekt til sejladserne. Tirsdagssejladserne har haft 16 både tilmeldt og torsdagssejladserne har haft 25 både tilmeldt. Heraf 18 H- både, hvor de 3 H-både kommer fra Brejning. Der er ca. 40 både på fjorden om ugen, og det er et antal andre klubber ville være taknemmelige for. Alle resultater af sejladser kan ses på hjemmesiden. I forbindelse med den ugentlige kapsejlads har der været lavet en pølseordning. Her skiftes besætninger til at lave pølser, så tirsdagssejlere laver pølser til torsdagssejere og omvendt. Det har fungeret fremragende, og der var pølser efter hver eneste aftenkapsejlads. Dette gentager vi i den kommende sæson. En stor tak til dommerteamet, som igen har gjort en stor indsats gennem sæsonen. I foråret havde vi deltagere med til Fyn Cup i Bogense hvor 10 både deltog. Det blev til en enkelt løbssejr, hvor Hans Ebler vandt i Husarslettens Berthe en Elvstrøm 42. I sommerperioden havde vi deltagere med til DM i H-både, Express og Scankap 99. De kom dog ikke helt til tops denne gang. I august var Danmark vært for VM i H-både i Thisted. Adskillige både fra Vejle deltog, dog uden at komme helt til tops, men det var fantastisk lærerigt at stævne med 65 H-både på startlinjen. I august blev der hold Vejle Fjord Weekend med 18 deltagere, hvor vinder blev John Paulsen med H-båden Garuda. Det er svært at få flere med til et weekendstævne. Lørdagssejladser blev aflyst på grund af få tilmeldinger, og det var ærgerligt, da vejret var rigtigt fint.

7 I september holdt Brejning Nordisk Mesterskab i H-båd, og der deltog mange både fra Vejle. Hans Ebler fik en flot 4-plads - kun et sølle point fra bronzemedaljen. Han endte sæsonen som nummer 2 på ranglisten og er kvalificeret til VM i Varberg i Claus Hovgaard og Peter Gorrissen er også kvalificeret. I oktober blev der sejlet Blå bånd. Det var en af de få sejladser med lidt blæsevejr. Vinder blev Folkebåden N. F Sorteper. I november blev der sejlet klubmesterskab i Matchrace i Match hold var tilmeldt og vinder blev Søren Larsen. Igennem denne vinter har vi igen sejlet Virtuel Skipper, nu med 15 deltagere. Det er rigtig flot, og det har givet genlyd i lille Danmark. Vi har nu fået overdraget værtsskabet for DM i Virtuel Skipper, som bliver spillet lørdag den 15. marts i Domus. Alle er meget velkommen til at komme og kikke på. Der vil blive opsat storskærm, så man kan følge sejladserne live. Dansk Sejlunions satser på den nye sportsbådsliga. 13 klubber er udvalgt og siden er 5 bliver fundet ved lodtrækning. Vi er en af de udvalgte klubber, og det er vi meget stolte af. Der skal sejles 4 stævner i J70 og det første stævne er den 30. maj i Rungsted. Vi stiller i stærkeste hold, når vi skal repræsentere SNV på bedste vis. Sejlerskole Svend Aage Olesen Trods byggerod og flytning, er det lykkedes at holde liv i Sejlerskolen i den forgangne sæson og der er blevet manøvreret gennem udfordringerne. I 2013 har vi haft 22 nye elever i Sejlerskolen og det er foregået mandag, onsdag og torsdag. Alle elever der gik op til den praktiske prøve bestod. Ud af de i alt 41 nye og befarne elever, var de 18 kvinder. 19 befarne elever sejlede mandag og tirsdag i Match 28. Nogle befarne elever havde flere års erfaring, og det stiller større krav til instruktørerne. Efter et par teoriaftener i land, er der blevet sejlet to dagsejladser. Den første tur sejlede vi til Rosenvold i Neptuns Wilma, hvor der blev prøvet praktisk navigation, og havnemanøvrer i fremmed havn. Den anden tur gik til Brejning, hvor forskellige manøvrer blev afprøvet. Det var et par oplevelsesrige dage, hvor Neptuns Wilma viste sit værd. For at kunne løse de mange spændende opgaver i Sejlerskolen, har der været instruktører i sving. Der er blevet fortalt, vist, beskrevet, øvet og prøvet en masse! Der er blevet undervist på forskellige niveauer og opgaverne er blevet løst efter bedste evne. En stor tak til instruktørerne for den store indsats, og uden Jer var der ingen Sejlerskole! Vores to Albin Expresser, har gennemgået en omfattende renovering, så de nu er bragt i en stand, Sejlerskolen kan være bekendt. For at finansierer noget af renoveringen, er bådene blevet udstyret med reklamer. Tak til dem, de har støttet os. Bådene fremstår ny lakerede, og med nyt dækslayout, der gør det til en fornøjelse at sejle i dem! De gamle navne er malet over, og de vil få nye navne i forbindelse med standerhejsningen. I den kommende sæson bliver der justeret på programmet. Der vil blandt andet være mulighed for at øve den praktiske del af Duelighedsbeviset i egen båd over nogle weekender. Der vil også være mulighed for

8 undervisning i fortøjning ved de nye Y bomme, brug af GPS og kortplotter og brug af VHF radio. Dette kan også ske i egen båd. Der bliver arbejdet på, at befarne elever kan få øvelse i kapsejlads. En del af dette består af træning i team, så besætningen kan udvikle sig og selv begynde at sejle kapsejlads. Tidligere kunne elever bruge Expresserne i weekender og sommerferie, men efter et uheld er dette tilbud taget af programmet. Aktiv familie weekend er et nyt tilbud i Sejlerskolen. I august bliver der arrangeret sejlads for en aktiv familie på fem, to voksne og tre større børn. De er prøveklud for et aktivt program, der strækker sig fra fredag eftermiddag til søndag aften. I den periode, skal de igennem forskellige aktiviteter på vandet. Det er planen, at konceptet skal være et blivende tilbud til alle interesserede. Under mottoet: Alle folk fra Vejle, kom med ud at sejle! vil der blive tilbudt sejlture mod betaling for alle interesserede. Skolebådene ligger stille i en stor del af dagtimerne, og her vil der være mulighed for at benytte bådene. Foreningen Idræt i Dagtimerne har vist stor interesse for muligheden. Jolleafdelingen Anders Johansen Året har været præget af stor aktivitet i afdelingen. Der har været ca. 25 sejlere på vandet hver gang i Tirsbæk, hvor der sejles Optimistjoller, Feva og Zoom. Der er kommet nogle nye hold gode sejlere hjulpet på vej af god træning. Alle starter med kæntringsøvelser i svømmehallen. Ud over træning 2 gange om ugen har der været Neptun Cup med deltagerrekord på over 100 sejlere. Med familie blev det til omkring 300 mennesker på stranden i Tirsbæk, og det var på alle måder en succes. Der har også været familiedag med forældre og søskende, hvor over 50 personer deltog. I sommersejladsen deltog 35 personer med 5 intensive dage på vandet i dejligt sommervejr. Der har været meget positiv respons fra forældre. Der ligger en stor indsats bag en sommersejlads, og der skal findes 5-6 trænere og ca i tilskud og sponsorater og en masse praktiske ting skal ordnes. Trænere lægger mere end en fuld arbejdsuge på sommersejlads, og der kan desværre ikke lade sig gøre med frivillige. Under budget og regnskab blev aflønning af trænere vendt. Der har været lønnede trænere i Tirsbæk de sidste 8-10 år. I år er der ikke frivillige forældre, men alle er unge lønnede trænere. De bliver aflønnet efter alder og hvilke trænerkurser de har. Lønnen er kr. for 3½-4 timers arbejde. Der er afsat kr. til trænerudgifter, men den reelle udgift er kr., når man fratrækker tilskud og støtte fra Dansk Sejlunion, Vejle Kommune og nogle private sponsorater. Man kan diskutere om det er lidt eller meget, men sejlerne får nogle færdigheder og gode oplevelser på vandet. De unge sejlere oplever virkelig, at sejlklubben er et fristed, men det kræver noget at have så mange unge på vandet. I stedet for at betragte det som en udgift, så kan klubben betragte det som en investering i fremtidige voksne sejlere i klubben. Man kan også betragte det som en mulighed for at få unge på havnen og kommende købere af kølbåde med ældre ejere. Hvis vi sætter lønnen ned til det halve, så søger vores trænere andre steder hen for at arbejde. Alle er velkomne til at melde sig som frivillig træner i Jolledelingen, og på den måde kan vi også nedbringe udgiften til aflønning af trænere.

9 Jolleafdelingen skal reducere omkostninger og sikre nye indtægtsmuligheder. Der er allerede taget flere initiativer og det er naturligt at vores økonomi også skal ses efter i sømmene. Af arrangementer i sæsonen kan nævnes: - Neptun Cup med 80 sejere i september. - Mørkesejlads med lommelygter. - Standernedhaling hvor der var præmier til alle for anerkendelse af deres indsats. - Denne vinter har der været 3 arrangementer i svømmehallen, bowling og der er snart besøg i det nye klubhus samt beretning fra Tall Ship Race. Den 1. april flytter Jolleafdelingen ind i det nye klubhus, og det bliver der set frem til. Der vil ikke være det samme fine farvand at sejle i som ved Tirsbæk, men nu bliver afdelingen samlet med resten af klubben og mere synlig. Der er spritnye faciliteter som andre klubber vil misunde os, hvor både f.eks. kan sejles i garage. Der skal laves et indskud dæk i garagen til oplag, og hvis nogen kan hjælpe er de meget velkomne. Der er nye ting på bedding som muslingsejlads et tilbud til de mindste søskende, mens storebror eller storesøster er ude at sejle. Mor og far kan så komme ud at sejle jolle med klubbens nye initiativ, som er voksensejlads i joller. Der er allerede 8 voksne sejlere som har investeret i joller og flere står klar til at købe. Tur og Aktivitetsudvalg Kurt Gade Kurt Gade kunne ikke være til stede ved generalforsamlingen. Dirigenten kunne orientere om, at Pinseturen juni er i orden, og der er lavet aftaler med Brejning og Bogense. Havneudvalg - Jan Ipsen I året der er gået siden sidste generalforsamling har vi bygget et nyt klubhus, broanlæg og gravet kanaler. Der er nogle arbejder som mangler: - Palisaden mod havnebassin er ikke færdig. Der bliver lavet en ny indsejling til lystbådehavnen, og den er måske færdig når bådene kommer i vandet. I løbet af foråret begynder man at banke pæle til et betondæk, som man vil kunne gå på, når Kirk-øen er færdig. - Det inderste bassin er udgravet og færdigt. Inden længe bliver der lagt broer og flydepontoner ud til restauranten. Hold jer langs bro 1 når I sejler ud. - Klubhuset er ikke helt færdigt. Der har været indvendig afleveringsforretning og mangler ifølge mangelliste forventes afsluttet den 14. marts. Udvendig skal de være færdige 1. april. - Vi mangler at flytte ind i klubhuset med møbler og låsesystem mangler. Når vi kommer omkring 1. april, forventer vi at åbne huset op. Indtil da kan vi bruge pavillonen. - Vi har fået en toiletbygning for enden af hovedbroen ved vendepladsen. Spørgsmål: Kommer der bom ved adgangsvej til broen? Svar: Der kommer en bom for at begrænse trafik. Broen er beregnet for sejlere der skal læsse af eller på. Der er planlagt en tidsbegrænsning og der arbejdes på en løsning med kreditkort og muligvis også kode. Bemærkning: Tak for den kæmpe indsat der er gjort i Havneudvalget i den overgangsfase, hvor der blev ansat nyt personale i havnen. I skal have ros for den service der er givet.

10 Surferafdeling - Thomas Ahlfeldt SNV er blevet ungdomsvenlig Sejlklub igen, og stor tak til Anita Jonsson med dette arbejde. Der var ca. 30 til pinsetur både forældre og børn. I efteråret var der herretur med 15 øvede surfere på herretur. Der for ventes også 30 deltagere til pinseturen i år og det er meget tilfredsstillende. Hele programmet er lagt om på instruktionssiden, så der er intensiv træning om mandagen og mere sociale ting om onsdagen. Dette gør at vi kan fastholde surferne, så de bliver i klubben. Der er lavet en aftale med Idrætshøjskolen, hvor ca. 20 elever får 4 timers træning og instruktion i alt 3 gange. Dette forventes gentaget i år. Der er søgt fonde til materiel, da ribbåden var i dårlig stand. Denne båd er vigtig, da den fungerer som redningsfartøj. Surferne har modtaget kr. fra Jelling Sparekassefond, som der takkes meget for. Afdelingen har også selv fundet nogle midler fra arrangementer, så der er en ny ribbåd klar til surferafdelingen. I samarbejde med kommunen arbejdes der på at forskønne området så det bliver pænere. Kommunen er samarbejdsvillig, så det er fantastisk. 6. Forslag fra medlemmer og bestyrelse Ingen forslag. 7. Valg af bestyrelse a. Vita Nielsen ønskede ikke genvalg. Jonna Groth Jensen blev valgt. b. Thomas Ahlfeldt - genvalgt. c. Svend Aage Olesen - genvalgt. d. Claus Hovgaard - genvalgt. e. En bestyrelsespost er ledig, da man ikke kunne finde en kandidat på sidste generalforsamling. Preben Werther blev valgt efter dirigenten havde redegjort for punkt 8. Preben Werther takkede Vita Nielsen for sit store arbejde som kasserer.

11 8. Valg af formand Formanden blev valgt i 2013 for en periode på 2 år. Derfor er Preben Werther ikke på valg, men ønsker at træde tilbage som formand. Dette skyldes blandt andet det store arbejde, der har været i forbindelse med den nye lystbådehavn. Næstformand Jan Ipsen overtager posten som formand i stedet for Preben Werther. Den nyvalgte formand Jan Ipsen takkede Preben Werther for 10 år som formand for sejlklubben. I den tid er visioner blevet til virkelighed, der er kommet ny lystbådehavn og sejlklubben er for alvor kommet på landkortet. Ny formand Jan Ipsen takker Preben Werther 9. Valg af suppleanter til bestyrelsen a. Søren Larsen - genvalgt. b. Suppleant blev ikke valgt på sidste generalforsamling. Anders Berthelsen blev valgt. 10. Valg af udvalgsformænd a. Formand for Jolleafdelingen. Anita Jonsson ønsker ikke at fortsætte som repræsentant. Der blev ikke valgt en formand, men Jolleafdelingen vender tilbage til bestyrelsen med en repræsentant. b. Formand for Aktivitets- og Turudvalg - Kurt Gade blev genvalgt. c. Formand Sejlerskolen - Svend Aage Olesen blev genvalgt. Poul Jonsson modtog tak og blomster på vegne af Anita Jonsson.

12 11. Valg af revisorer og revisorsuppleant a. Jørgen Nyland er først på valg i b. Sven Eker er først på valg i c. Suppleant blev ikke valgt på sidste generalforsamling. Judy Christensen blev valgt. 12. Eventuelt a. Preben Werther kunne orientere om, at bestyrer af kartoteket Erik Bak ikke ønsker at fortsætte. Erik Bak har ydet en kæmpe indsat og der var stor tak til hans arbejde. Ny bestyrer af kartoteket bliver Finn Villadsen. b. Der var forslag om, at klubbens æresmedlemmer bør komme på hjemmesiden med billede og historie om, hvorfor de er udnævnt som æresmedlemmer. c. Det vil være godt med et forum på vores hjemmeside, så den bliver mere åben for medlemmer. d. Det vil være en god ide, hvis klubben kan begynde at sende nyhedsbrev på . Preben Werther sluttede med at takke dirigent Jørgen Holm Nyland. Modtagere af 25 års nåle Kirsten Schmidt, Elsebeth Pedersen, Kurt Gade, Inger Vilstrup, Knud Østergård Vilstrup, Erik Johansen, Benny Frankfurth. Elsebeth Pedersen og Knud Østergård Vilstrup modtog tak og 25. års nål. Modtager af 50 års nål Søren Larsen der ikke var til stede ved generalforsamling. Jan Jacobsen, klubsekretær Referent

13

14

15

16

17

18

19

20

REFERAT GENERALFORSAMLING 12. MARTS 2015

REFERAT GENERALFORSAMLING 12. MARTS 2015 REFERAT GENERALFORSAMLING 12. MARTS 2015 Der blev holdt et øjebliks stilhed for medlemmerne: Christian Udesen, Claus Hvid, Erik Rossen-Jørgensen, Gert Frederiksen og Kjeld Mielec som er afgået ved døden.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

SNV. Sejlklubben Neptun, Vejle Stævnen Vejle

SNV. Sejlklubben Neptun, Vejle Stævnen Vejle SNV Sejlklubben Neptun, Vejle Stævnen 53 7100 Vejle CVR-nummer 31 83 81 18 ÅRSRAPPORT FOR 2018 BUDGET FOR 2019 således vedtaget på klubbens generalforsamling den 7. marts 2019 Dirigent 26-01-2019 side

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 7. MARTS 2013

REFERAT GENERALFORSAMLING 7. MARTS 2013 REFERAT GENERALFORSAMLING 7. MARTS 2013 Der blev holdt et minuts stilhed for følgende medlemmer, som er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: æresmedlem Knud Schachner, Frede Udesen, Knud Erik

Læs mere

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45

cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 cockpittet Sejlklubben Neptuns erhvervsklub 2011 - cockpittet folderny.indd 1 24/09/07 19:06:45 Vejle fjord en smuk ramme for sejlsporten Vejle fjord er en af Danmarks smukkeste rammer for sejlsport med

Læs mere

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut.

Referat. Bestyrelsen bør som følge af den negative forretning af egenkapital overveje at skifte pengeinstitut. Mødereferat FSK 06.03.2017 19.00-21.00 Fælleshuset Havnen Møde indkaldt af: Helmuth Melsen Mødetype: Generalforsamling Ansvarlig for udstyr: Referent: Morten Grønning Jensen Ordstyrer: Deltagere: Fraværende:

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 16. MARTS 2011. Formanden bød velkommen og startede med at læse klubbens formålsparagraf ifølge vedtægterne.

REFERAT GENERALFORSAMLING 16. MARTS 2011. Formanden bød velkommen og startede med at læse klubbens formålsparagraf ifølge vedtægterne. REFERAT GENERALFORSAMLING 16. MARTS 2011 Formanden bød velkommen og startede med at læse klubbens formålsparagraf ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Jørgen Holm Nyland blev valgt som dirigent. Dirigenten

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 28. APRIL 2012

REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 28. APRIL 2012 REFERAT EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 28. APRIL 2012 Jørgen Holm Nyland blev valgt som dirigent og takkede for valget. Dirigenten kunne konstatere, at generalforsamling var lovligt varslet og indkaldt

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Sejlklubben Neptun, Vejle. Spørgeskema Undersøgelse af kapsejladssæsonen 2012

Sejlklubben Neptun, Vejle. Spørgeskema Undersøgelse af kapsejladssæsonen 2012 Spørgeskema Undersøgelse af kapsejladssæsonen 2012 Info fra kapsejladsudvalget, via mail og hjemmeside 1. Der er taget initiativ til at vi kan se tilmeldte både løbende på hjemmesiden fra næste sæson.

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Matchrace sejlads i match bådene, tages under punkt 4, og bliver dermed 4a. 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 11.3.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 6.3.2014 Fra klokken 19.00 til 22.00 I Klubhuset Deltagere: Svend Smedegaard, Jens Troense, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen, Ole Søndermølle, Ole

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM

KOLDING SEJLKLUB UNGDOM 2 3 KOLDING SEJLKLUB UNGDOM Kolding Sejlklub Ungdom/KSU Ungdoms/Junior afdelingen blev til ved en generalforsamling i 1932. Ungdomsafdelingen har i dag både klublokaler, omklædnings- og baderum samt en

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå

Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå Lørdag den 2. november 2002. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af mødesekretær 3. Godkende af sidste mødereferat 4. Beretning fra kreds-formanden 5. Klubbernes

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan

Juelsminde Sejlklub. Strategiplan Juelsminde Sejlklub Strategiplan for perioden 2013-2018 1 Baggrund og formål: Sejlklubbens formål er ifølge vedtægternes paragraf 2 følgende: Foreningen og dens formål er at fremme et aktivt klubliv. at

Læs mere

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere.

Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Referat af generalforsamling Afholdt d. 18/11 2012 der bespises ca. 35 deltagere. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretninger a. Formanden b. Udvalgene 4. Regnskab/budget

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Kolding Sejlklub. Årsrapport Dokvej 1, 6000 Kolding CVR-nr Godkendt på den ordinære generalforsamling den.

Kolding Sejlklub. Årsrapport Dokvej 1, 6000 Kolding CVR-nr Godkendt på den ordinære generalforsamling den. Kolding Sejlklub Dokvej 1, 6000 Kolding CVR-nr. 27 48 71 14 Årsrapport 2018 Godkendt på den ordinære generalforsamling den Som dirigent: Ledelsesberetning 2018 Klubbens aktiviteter har i 2018 bl.a. bestået

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Klubkonference november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Klubkonference 2016 25. 26. november 2016 Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten Agenda Beliggenhed og anvendelsesområder Klubinfo Klubbens udfordringer Aktiviteter Medlemsstatistik Nye aktiviteter Beliggenhed

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op.

Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op. Standerhejsning 05. maj 2019 Velkomst. Velkommen til standerhejsning 2019. Det er nu 9. gang, jeg har fornøjelsen af at byde velkommen til vores lille markering af stander op. Vejret plejer at være et

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 VM 2017 SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 VM i 2017 i SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til VM, som afholdes i perioden fra d.26/7-5/8 2016.

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Generalforsamling i LAVIA Viborg.

Generalforsamling i LAVIA Viborg. Generalforsamling i LAVIA Viborg Generalforsamling i LAVIA Viborg. Mandag, d. 12. marts 2018 kl. 17.30, Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015

Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Referat af Generalforsamling 18. marts 2015 Deltagere: Bestyrelsen og 8 medlemmer 1) Per Zeuten blev valgt som dirigent. 2) Beretning ved formanden, optileder, seniorleder og sponsorudvalg (vedhæftet)

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 JNM 2018 BÅSTAD, SVERIGE FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 JNM i 2018 i BÅSTAD I SVERIGE. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til NM, som afholdes i perioden fra d.30.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013

Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 2013 Sejlklubben Mou-Bro Ordinær generalforsamling Lørdag den 2. Marts 213 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 3. Bestyrelsens beretning 212 4. Godkendelse af regnskab 212 5. Forelæggelse af budget 213 6. Behandling

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 1. Valg af dirigent. 2. Afgørelse af udskreven sangkonkurrence. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Udvalgene aflægger beretning. 5.

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019

Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 Dagsorden til BBKs generalforsamling den 14. marts 2019 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år fremlægges til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år til

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger

STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Søndag d. 16. november 2014 fra kl 11.45 inviteres til STANDERSTRYGNING og generalforsamlinger Kl. 11.45 Kl. 12.15 Kl. 12.30 Kl. 13.30 Generalforsamling for Mastehuslauget i klubhuset Standerstrygning

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2. opfølgning diverse afdelinger og udvalg

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2. opfølgning diverse afdelinger og udvalg 1 Horsens d. 17.2.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 16.februar 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Morten Fjerbæk, Ole Søndermølle, Ole Harby, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere