Frie Kulturstøttemidler 2017 Ansøgere november detaljeret overblik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Frie Kulturstøttemidler 2017 Ansøgere november detaljeret overblik"

Transkript

1 Frie Kulturstøttemidler 2017 Ansøgere november detaljeret overblik Ansøger: Hjørring Kammerkor Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Hjørring Kammerkor søger om kr. til opførelse Charpentiers "Te Deum" og "Messe de minuit" i samarbejde med musikere fra Ensemble Zimmerman og solister den 14. december Der søges støtte til honorar til musikere og sangere, rejseudgifter samt noder. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da den er rettet mod et arrangement, der finder sted i Denne ansøgningsrunde er reserveret til arrangementet i Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om støtte til arrangementet, da arrangementet opfylder krav til støtte fra den pulje. Arrangementet gennemføres i forlængelse af en lang tradition, hvor Hjørring Kammerkor ca. hvert andet år indstuderer et større værk til fremførelse i Hjørring og omegn. For byens musikliv finder vi, at dette er af stor betydning, da byens musikliv derved får endnu en dimension med kormusik på et højt plan. Der har altid været et interesseret publikum til disse arrangementer, som også er af ganske stor betydning for de medvirkende sangeres musikalske udvikling. Ansøger: Fortællefestivalen StoryINN på Vrå Højskole Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Vrå Højskole søger om kr. til den 48-timers nonstop fortællefestivale StoryINN 2017 til dækning af honorarudgifter til historiefortællere. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., i det det vurderes, at arrangementet med dette støttebeløb stadig kan gennemføres med høj kvalitet. 48 timers nonstop fortællefestival. En festival for det talte ord i bred forstand - strækker sig fra klassisk fortælling over HipHop, RAP til storyslam. Festivalen har sin base på Vrå Højskole, men under festivalen popper der midlertidige scener op rundt om i egnsdelen - særligt i Hjørring Kommune. Story-IN henvender sig til alle aldre, samfundslag og kulturer ved at kombinere den gamle klassiske fortælletradition med de nye traditioner i den nutidige ungdomskultur. Mødet mellem generationer har altid skabt grobund for gode fortællinger, og kendskab til andre generationers kunstudfoldelser er med til at bygge bro over skel dette gælder også for andre kulturer, religioner osv. Ansøger: Culture Up North

2 Ansøgt: kr. Culture Up North søger om kr. til en decemberaften i 2016 med jule/kulturbingo og akustisk musik til dækning af lokaleleje, spilleplader, mad og pynt m.m. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da den er rettet mod et arrangement, der finder sted i Denne ansøgningsrunde er reserveret til arrangementet i Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om støtte til arrangementet, da arrangementet opfylder krav til støtte fra den pulje. Ansøger: PixlArt Genre: Billedkunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. PixlART søger om kr. til at kunne køre deres bus PixlBOX - som virker som digital udstillingsrum - ud til skoler, plejehjem, asylcenter, naturmødet, byfester, høstfester, open by night m.m. for at vise billedudstillinger frem. Støtten skal dække udgifter til chauffør, forsikring, benzin, markedsføring og kunstnere. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Støttebeløbet går til pop-up-udstillinger i Hjørring Kommune, som kan støtte op om kommunens lokalsamfund og byer eksempelvis byfester, Naturmødet, Open by Night o.l.. Der gives ikke støtte til benzin, forsikring m.m.. Støtten målrettes honorarer til kunstnere. Ansøger gør opmærksom på, at de midler foreningen har modtaget fra Frederikshavn Kommune anvendes i kirken eller på aktiviteter i Frederikshavn Kommune. Det ansøgte beløb bruges kun til aktiviteter i Hjørring Kommune. PixlArt vil køre deres bus PixlBOX - som virker som digital udstillingsrum - ud til skoler, plejehjem, asylcenter, naturmødet, byfester, høstfester, open by night og hvor de ellers er mulighed for at skabe nye rammer for en helt ny form for kulturoplevelse. Den kunsteriske innovation ved PixlBOX er, at vi råder over flere udstillinger, som vi kan kan skifte mellem, alt efter behov og ønsker, da udstillingshallen består af digitale skærme. PixlArts ønske er at kunne bidrage til, at flere får en oplevelse med kultur - meget gerne på utraditionelle lokaliteter. PixlArt vil komme til alle dem der af en eller grund har svært ved at komme til os eller ikke tænker at billedekunst er for dem. Logistik kan ofte være en udfording og udsatte grupper har ofte ikke mulighederne for at blive forbrugere af kultur. Det er denne gruppe der er extra fokus på i dette projekt. Ansøger: Hjørring Sommerspil Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr.

3 Hjørring Sommerspil søger om kr. til sommerspillet 2017 "Atlantis" med 9 forestillinger i perioden 22. juni - 1. juli Der er samlede udgifter på 0,792 mio. kr. til sceneopbygning, kostumer, rekvisitter, teknik, rettigheder m.m., instruktør og medvirkende samt salgsomkostninger. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., i det det vurderes, at arrangementet med dette støttebeløb stadig kan gennemføres med høj kvalitet. "Atlantis" er en dansk komponeret musical med en masse dejlig musik. Der er ca. 50 medvirkende sangere/skuespillere og 12 musikere. Musicalen opføres i Sct. Knuds Kilde. Ansøger oplyser, at Hjørring Sommerspil har en stor profilerende karakter for Hjørring Kommune og skaber en aktivitet, der er med til, at gøre Hjørring endnu mere tydelig på landkortet. Ansøger: Teatret Ordsmeden Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Teater Ordsmeden søger om kr. til performanceteaterforestillinger (musik, skuespil og billeder) i 5 mindre byer i Hjørring Kommune med fortællinger og digte af forfatter Knud Holst. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., hvilket svarer til gennemførelse af 3 ud af de 5 ansøgte forestillinger. En forestilling/performance der vil trække den nordjyske kultur helt ud til nordjyderne og derigennem skabe liv i udkantsdanmark. Vi bryder med kulturens centralisering og vil bidrage med at nordjyderne genfinder deres kulturskat, i en ny og anderledes indpakning, gennem fortællinger og digte af forfatter Knud Holst, det visuelle og musikken. Konkret søger vi støtte til 5 teater/performance-forestillinger. I 5 mindre byer i Hjørring kommune finder vi en egnet location; et forsamlingshus, et forladt hus eller lade eller en mobil enhed. Ansøger vil kaste et nyt lys på Knud Holst forfatterskab. Gennem en kunstnerisk triangulering; teater, musik og fotokunst skaber vi en oplevelse og historie om en særlige mand i en særlig egn. Rundt i det vendsysselske landskab, i forladte huse, forsamlingshuse, kulturhuse, biblioteker, festivaler (Kulturmøde Mors, Ordkraft, Naturmødet Hirtshals m.m.) og ikke mindst i PiXl Art s mobile enhed, en ombygget bus der kan rumme publikum, ordene, musikken og billederne. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr.

4 Dansk Norsk forening i Vendsyssel søger om kr. til den klassiske del (1 dag) af Præstegårdsfestivalen i Ugilt Kirke, med fokus på samarbejdet mellem unge talenter og etablerede professionelle musikere. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Dansk Norsk forening i Vendsyssel søger om kr. til den rytmiske del (1 dag) af Præstegårdsfestivalen 2017 med danske og norske jazzmusikere på en endagsfestival i Ugilt. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., i det Præstegårdsfestivalens samlede aktiviteter (både den rytmiske og den klassiske del) dermed ligestilles med lignende arrangementer i kommunen i forhold til støttebeløbets størrelse. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel Ansøgt: kr. Dansk Norsk forening søger om kr. til Åben Hus december 2017 på Den Gamle Præstegård i Ugilt med norske og danske juletraditioner indenfor fortællinger, musik og mad. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da der ikke er tale om et arrangement af profilerende karakter for kommunen. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel Ansøgt: kr. Indstillet: 0 Dansk Norsk forening i Vendsyssel søger om kr. til arrangement i Ugilt med mad, musik og foredrag i anledning af Luthers 500 års jubilæum. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, i det at det vurderes ud fra det fremsendte budget, at arrangementet har potentiale til at hvile i sig selv.. Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om evt. støtte til musikerhonorar. Ansøger: Lønstrup Cafébio Genre: Billedkunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Lønstrup cafébio søger om kr. til filmfremvisning, koncerter m.m. i Der lægges i følge ansøgningen vægt på at vise en bred vifte af film, men med en overvægt på film med en kunstnerisk værdi, der kun vises i et fåtal af biografer i Hjørring Kommune. Administrationen indstiller, at der bevilges kr.

5 Ansøger: Tversted Jazzy Days Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Tversted Jazzy Days søger om kr. til en jazzfestival i uge 42 med internationale kunstnere af høj kvalitet. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. og fastholder dermed støtte, der svarer til samme niveau som i Tversted Jazzy Days er en forening, der har eksisteret i 18 år, hvis hovedvirke er at skabe en jazzfestival i uge 42 med musikalske oplevelser af international kvalitet i Tversted. Det sker ved koncerter i uge 42 i det lokale forsamlingshus, brugsen og kirken. I juni arrangerer foreningen den årlige releasekoncert i bådehuset ved Tversted Strand. Ansøger oplyser, at Tversted Jazzy Days i høj grad er med til at brande landsbysamfundet i Tversted og Nordjylland. Det er meget mærkbart, at der er væsentlig flere turister i Tversted i uge 42. Der er beboere i mange sommerhuse ofte ejere eller folk med relation til ejerne. Det fremgår af ansøgningen, at Tversted Jazzy Days har en god kontakt til de regionale medier og hvert år formår at få mange indslag i radio, TV og diverse aviser. I år bla. et 30 minutters samlet indslag med præsentation af store dele af ugens program på TV2Nord. Ansøger: De kolde piger og drenge Ansøgt: kr. De kolde piger og drenge har søgt om kr. til en dag på Husmoderstranden i Hirtshals med vinterbadning, vildmarksbad, sauna, foredrag, mad i teltet og bjesksmagning. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da puljen ikke støtter fritids/sportsaktiviteter. Ansøger: Stygge Krumpen Dagene Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Stygge Krumpen Dagene har søgt om kr. til arrangement omkring Stygge Krumpen med teater, middelalder musik, korsang, optog med masser af udklædte deltagere og handel i midtbyen. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., og fastholder dermed støtte, der svarer til samme niveau som i Ansøger oplyser, at Intentionen med arrangementet er at skabe en platform i Hjørring med udgangspunkt i Stygge Krumpen, for amatørskuespillere, kor, musikere, kunsthåndværkere og andre kreative sjæle, skabe læring omkring Stygge Krumpen og middelalderen samt handel for byens butikker.

6 Stygge Krumpen Dagene 2017 vil især fokusere på et tættere samarbejde mellem kultur og handel, med Cityforeningen som en stærk samarbejdspartner. Ansøger: Hirtshals Musikforening Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hirtshals Musikforening søger om kr. for at kunne øge antallet af koncerter i kulturhuset "Den svenske Sømandskirke" bl.a. med mere ukendte musikere. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Ansøger oplyser, at der i 2016 har været stigende aktivitet bl.a. koncerter med Gorm Bull og Per Worm i "Den svenske Sømandskirke". Desuden Hush med Dorte Gerlack - Johnny Madsen og lokale Daniel Zielke på Nordsøen Oceanarium. I 2017 er der bl.a. er Nytårskoncert med Vendsyssel Symfoniorkester og Musik under Trappen, hvor der hvert år er 30 optrædende amatørbands. Ansøger: Foreningen Musik & Event på Børglum Bakke Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Foreningen Musik & Event på Børglum Bakke har søgt om kr. til musikweekend på Børglum Bakke og foredrag i Vendsyssel Teater. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. til gennemførelse af musikweekenden på Børglum Bakke. Ansøger opfordres til i 2017 at søge støtte til lokaleleje i Vendsyssel Teater i den kommende puljen Lokalestøtte - Vendsyssel Teater. Det fremgår af ansøgningen, at foreningens formål er at skabe nye initiativer inden for kulturelle arrangementer i lokalsamfundet Vittrup/Børglum og Omegn. Foreningen ser som sin fornemste opgave at skabe ny udvikling for Hjørring Kommunes landsbyer, lokalsamfund og dets befolkning. Ansøger oplyser, at med kulturelle initiativer inden for musik, foredrag og forfatterarrangementer kan de være med til at gøre befolkningens opmærksom på hvor attraktiv det er at bo i Hjørring Kommunes landsbyer. Endvidere fremgår det af ansøgningen, at musikweekenden også vil indeholde talentkoncert for unge spirende musiktalenter. Koncerterne vil blive afholdt i et lejet telt opstillet ved Den Gamle Smedie på Børglum Bakke - Uffe Nielsen vil i følge ansøger fremtrylle specialiteter. Ansøger: Kulturhus Løkken Ansøgt: kr. Indstillet: kr.

7 Kulturhus Løkken har søgt om kr. til koncerter i 2017 og indkøb af lyd- og lysudstyr til aulaen på Løkken Skole. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. til foreningens koncerter i Ansøger oplyser, at foreningen søger støtte til 2 musikarrangementer i foråret og 2 i efteråret inden for en honorarramme på kr pr. arrangement. Herudover har foreningen også andre arrangementer, som afholdes uden støtte (finansieret via kontingent og entreindtægter) er Kulturhus Løkkens 9. sæson, og der afholdes kulturelle arrangementer i tæt samarbejde med Løkken bibliotek. Tidligere i år flyttede Kulturhus Løkken sammen med biblioteket til Løkken Skole, hvor arrangementerne nu foregår. Foreningens formål er, at oprette og drive et kulturhus i Løkken med bredt kulturelt, social og folkeoplysende sigte. Eller som ansøger udtrykker det, bidrager de til, at der også sker noget uden for turistsæsonen i Løkken, så det også er et interessant sted at bosætte sig. Ansøger: Hjørring Musikforening Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hjørring Musikforening har søgt om kr. til gennemførelse af 7 koncerter i 2017 med kammermusik af høj kvalitet. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Hjørring Musikforening er en af Danmarks største kammermusikforeninger med næsten 300 medlemmer. Foreningen har eksisteret ubrudt siden 1943 og arrangerer 6-7 koncerter om året med de bedste solister fra ind- og udland. Af ansøgningen fremgår det, at Hjørring i mange år har markeret sig i det nordjyske kulturelle miljø gennem arrangementer inden for musik og teater - gennemført af lokale ildsjæle. Der findes i byen en unik tradition for samarbejde mellem arrangører til fremme af og højnelse af musikmiljøet i byen, hvilket har givet afsmittende virkning på hele landsdelen. Dette viser sig ved publikum fra store dele af oplandet finder vej til Hjørring for at opleve kvalitetskoncerter i bl.a. Hjørring Musikforening. Det, at kunne arrangere koncerter på højeste niveau, er desuden med til at udvikle fødekæden af kommende koncertgængere og forbrugere af kulturelle tilbud og at udvikle området som et attraktivt bosætningsområde. Ansøger: Støtteforeningen Venligboerne Ansøgt: kr. Støtteforeningen Venligboerne har søgt om kr. til indkøb af Højskolesangbøger for at kunne arrangere månedlige fællessangsarrangementer med danskere og nye danskere

8 sammen med levende musik fra husorkestret i Café Venligbo. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da puljen udelukkende støtter arrangementer af profilerende karakter. Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om støtte til evt. udgifter til musikerhonorar. Arrangementet bruger den danske sangskat som omdrejningspunkt for at skabe et fællesskab mellem danskere og flygtninge, samtidigt med at den danske kulturarv bringes videre til nye danskere. Ansøger: Vendsyssel Festival Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Vendsyssel Festival har søgt om kr. til gennemførelse af den største klassiske musikfestival i Skandinavien med koncerter rundt i hele Vendsyssel. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. i det det vurderes at der med dette støttebeløb stadig kan gennemføres en festival af høj kvalitet. Ansøger opfordres til at søge den kommende pulje Lokaletilskud - Vendsyssel Teater såfremt åbningskoncerten placeres i det nye Vendsyssel Teater. Vendsyssel Festival er den største klassiske musikfestival i Skandinavien med koncerter rundt i hele Vendsyssel og et enestående samarbejde mellem alle landsdelens kommuner, en lang række koncertarrangører og en hel masse frivillige musikinteresserede. Ansøger oplyser, at Vendsyssel Festival er et samarbejde mellem op imod 30 forskellige koncertarrangører i hele Vendsyssel med det formål at præsentere klassisk musik og jazz af høj kvalitet for landsdelens fastboende og turister. Festivalen har eksisteret siden 1971 så den kommende sæson er nr. 47. Ansøger oplyser, at mange turister planlægger deres ferie i Vendsyssel efter hvornår der er koncerter de ønsker at overvære. I 2016 var der i Vendsyssel Festival i alt 61 koncerter, hvoraf de 12 var arrangeret af festivalens styrelse. Af disse 61 koncerter blev i alt 29 koncerter afholdt i Hjørring kommune på i alt 18 forskellige steder i kommunen. Vendsyssel Festivals og Hjørring Musikforenings næsten nye Steinway flygel står i Hjørring Gymnasiums Festsal, hvorfor alle koncerter arrangeret af styrelsen, hvor der skal anvendes flygel, blev afholdt. Således vil det også ske i årene fremover. Det betyder at Hjørring med sin centralen placering også fremover vil have en dominerende betydning for festivalen. Vi er meget glade og taknemmelige for at Hjørring Kommune i 2016 øgede sin støtte til festivalen til kr. Vi håber meget, at man fastholder støtten på dette niveau, så vi fortsat kan præsentere koncerter af meget høj kunstnerisk kvalitet. Vi planlægger p.t. at næste års åbningskoncert skal foregå i Hjørring og det ansøgte beløb dækker således også udgiften til den traditionelle reception, der holdes efter åbningskoncerten med deltagelse af de gæstende musikere, festivalens repræsentantskab, kommunale repræsentanter og

9 festivalens koncertarrangører. Ansøger: Musikforeningen I morgen er det jul mor Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Musikforeningen I morgen er det jul mor har søgt om kr. til koncertvirksomhed i Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Ansøger: Foreningen Cirkus Uni Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Foreningen Cirkus Uni har søgt om kr. til gennemførelse af to performance- og teaterevents og workshops med to verdensmestre og lokale unge talenter på unicykler (ethjulede cykler). Formålet er at profilere en gruppe aktører indenfor performanceteater-området og skabe samarbejde mellem Natur- og Kulturformidlingsuddannelsen på UCN, handelslivet og frivillige foreninger. Både i forbindelse med åbningen af det nye Vendsyssel Teater og som en vinterferieaktivitet for kommunens børn. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. til leje af cykler m.m. samt transport. Formålet med de to events er at profilere en gruppe af aktører inden for performanceteaterområdet gennem to unicykelevents og workshops. Og skabe samarbejde mellem Natur- og Kulturformidlingsuddannelsen på UCN, handelslivet og frivillige foreninger. De to arrangementer bygger på lokale upcoming initiativer med elementer fra performance og teater og kan samle folk på tværs af alder og geografi.

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG Ansøgninger til Kulturpuljen til Kultur- og Idrætsudvalgets møde 8. marts 2017 Sags nr. Ansøger Arrangement/projekt Ansøgt kr. (brutto) Indstillet kr. (brutto) Indstillet kr. (netto) 285602 Jyllinge Festival

Læs mere

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen

Projekt. Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projekt Springflod - en kulturfestival i Vadehavsregionen Projektbeskrivelse maj 2006 Springflod en kulturfestival i Vadehavsregionen Kortfattet beskrivelse af projektet Målet er at skabe en kulturfestival,

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Kulturområdet Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er dynamisk

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Beslutningsprotokol

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Beslutningsprotokol Kultur- Fritids- og Idrætsudvalget sprotokol 21-05-2014 16:00 Medborgerhuset Bindslevs Plads 5 Lokale 3 Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018.

Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018. Hjørring den 30. oktober 2017 Til Hjørring Kommune, Fritid og kultur. Att.: Leif Lund Jakobsen Ansøgning om tilskud fra Hjørring Kommune i 2018. Lønstrup Café Bio (LCB) er inde i en gunstig udvikling.

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

FORSLAGETS ØKONOMISKE KONSEKVENSER (1.000 kr. ekskl. moms) Tekst Efterfølgende år Generator

FORSLAGETS ØKONOMISKE KONSEKVENSER (1.000 kr. ekskl. moms) Tekst Efterfølgende år Generator 14. maj 2019 Projektnavn: Generator som regionalt spillested Politikområde: Fritidslivspolitik Spillestedet Generator ønsker at blive regionalt spillested fra 2021. Der skal ansøges hos Kulturstyrelsen

Læs mere

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED Kunst- og kulturpolitik 2017-2020 INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED INDHOLD Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017-2020... 4 Børnekultur... 7 Ungdomskultur... 9 Kultur i byen og på landet...11

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Kulturpuljen Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål

Kulturpuljen Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kulturpuljen Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Kulturområdet Kulturpuljen Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Forord Kulturlivet

Læs mere

Ansøgning til Talentlaboratoriet December 2017

Ansøgning til Talentlaboratoriet December 2017 Ansøgning til Talentlaboratoriet December 2017 Projekttitel: Live Sesison m. Husorkesteret Hjørring Live Har projektet været afviklet før? Ikke i dette omfang. Vi har spillet koncerter af samme omfang,

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Vision 2020 Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der skal vise vejen for, hvordan kommunens fritids-

Læs mere

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET

Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Idé: Planeten teatermiljøets vækstscene i HUSET Der er et stort behov og ønske om højere vægtning af vækstlaget i det københavnske teatermiljø: Der er brug for en scene og et miljø, der sikrer og skaber

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune 28-03-2008

Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune 28-03-2008 Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune 28-03-2008 Ansøgning om supplerende støtte til Ny Musiks koncertaktiviteter 2008. Der ansøges om i alt 20.000 kr. I december 2007 bevilligede Kultur- og

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse

Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål januar 2011 Ansøgninger Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Kultur- & Fritidsudvalget har i løbet af 2010 truffet beslutning om en række tilskud

Læs mere

Dato 30. september Tid 17:00. Sted. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Mødelokale 0.

Dato 30. september Tid 17:00. Sted. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé Frederikshavn Mødelokale 0. Dagsorden Kulturelt Samråd 30-09-2010 Dato 30. september 2010 Tid 17:00 Sted. NB. Fraværende Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Mødelokale 0.27 ved Byrådssalen Tove Therp, Jens Porsborg

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Hjørring Kommune Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Omprioriteringer indenfor rammen 9. august 2016 Indholdsfortegnelse SERVICEOMRÅDE, HALLER OG BYGNINGER...3 Forslag nr. 1 Rammebesparelse Hjørring

Læs mere

Ansøgning - Frie Kulturstøttemidler

Ansøgning - Frie Kulturstøttemidler Ansøgning - Frie Kulturstøttemidler November 2016 Foreningens navn Tversted Jazzy Days Titel på arrangement/projekt Tversted Jazzy Days 2017 Støttebeløb (hvilket beløb søger du?) 70000 Genre Rytmisk musik

Læs mere

KulturKANten 2013-2016. Afrapportering - hvad faldt der af?

KulturKANten 2013-2016. Afrapportering - hvad faldt der af? KulturKANten 2013-2016 Afrapportering - hvad faldt der af? FORORD - Fire år med kant Afrapportering ordet har i sig selv en formel og måske lidt kedelig klang. Men det gælder ikke for denne afrapportering.

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner.

Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner. Punkt 3. Regnskaber og beretninger 2013 for selvejende musikinstitutioner. 2014-23316. Sundheds- og Kulturforvaltningen fremsender til Sundheds- og Kulturudvalgets orientering, regnskaber og beretninger

Læs mere

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning Kulturpolitik og fokusområder 2018-2021 - udkast Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet og unikke projekter og samarbejder på tværs. Kulturen

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Forslag til nye fokusområder og handlingsplaner Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets

Læs mere

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag

Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommune Kulturpolitik Arbejdspapir august 2013 Værdigrundlag Rebild Kommunes kulturpolitik har til formål at støtte og stimulere borgernes trivsel og aktive deltagelse i lokalsamfundets liv. Rebild

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

Nye tiltag/aktivitetsændringer med kompenserende finansieringsforslag og effektvurderinger BUDGETPERIODEN Udvalg Kultur- og fritidsudvalget

Nye tiltag/aktivitetsændringer med kompenserende finansieringsforslag og effektvurderinger BUDGETPERIODEN Udvalg Kultur- og fritidsudvalget Kultur- og fritidsudvalget Kultur, Natur og Fritid PHS 11. maj 2016 Projektnavn: Vestjyllands Kunstpavillon Funktion: Politikområde: Fritidslivspolitikken Politisk mål: Vi skal styrke de eksisterende kultur-

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet Om Kommunepakken Indhold: Om Spil Dansk Dagen Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med Formål med samarbejdet Spil Dansk Dagens vision Fokuspunkter KODAs forventning til kommunens

Læs mere

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid

Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Ansøgning til Årets Landsby fra Jordløse, 5683 Haarby. Tema for kåringen i 2012: De mange generationers landsby fortid, nutid og fælles fremtid Årets tema handler om landsbyudvikling på tværs af generationer,

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget BEVILLINGSOMRÅDE 40.38

Kultur- og Fritidsudvalget BEVILLINGSOMRÅDE 40.38 Bevillingsområde 40.38 Kulturel virksomhed 1. Beskrivelse af opgaver Området omfatter: Musik (musikundervisning m.m.). (Musikteater Baltoppen, Skovlunde Kulturhus/Kulturhus Måløv, Ungdomshuset Vognporten

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 15. marts For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen

Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget. Lukket referat. 15. marts For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen Åbent referat Kultur - og Fritidsudvalget 15. marts 2010 For Stig Elling mødte Johnny Gehlsen 25. Tilskud fra Start, forsøgs- og udviklingspuljen 57 26. Små tilskud 2010, 1. runde 58 27. Talentudvikling

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 Sag nr. 3 Emne: Særlig pulje til kulturarrangementer 3 bilag Koncern Regional Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Til:

Læs mere

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED

Kunst- og kulturpolitik INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED Kunst- og kulturpolitik 2017-2020 INDDRAGELSE, ENGAGEMENT OG MANGFOLDIGHED INDHOLD Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017-2020... 4 Børnekultur... 7 Ungdomskultur... 9 Kultur i byen og på landet...11

Læs mere

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling

Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling Notat vedr. ansøgninger til De frie kulturmidler til behandling på møde i Udvalget for kultur og planlægning d. 4. juni 2013. A. sart Danseteater - 13/12988 sart Danseteater søger produktionstilskud på

Læs mere

Hirtshals Musikforening af 1994

Hirtshals Musikforening af 1994 Hirtshals Musikforening af 1994 Regnskab 2016 Regnskab for Hirtshals Musikforening 2016 er gennemset og bilagene er kontrolleret i henhold til foreningens vedtægter. Hirtshals, den 14. marts 2017 Jørgen

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

Kulturpuljen og Musikpuljen, januar 2014

Kulturpuljen og Musikpuljen, januar 2014 Kulturpuljen og Musikpuljen, januar 2014 Nr. Ansøger Formål Musik 1. Syddansk Universitets "Bridge to the future energy", projekt med symfoniorkester, Saul symfoniorkestret, hvor man binder musik sammen

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER HORSENS KOMMUNE BUDGET 217 1 KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER Hovedoversigt 132.728.127 kr. Politikområde Biblioteker 37.587.23 kr. Museer 11.584.477 kr. Musikaktiviteter 6.76.65 kr. Idræt 23.47.342 kr. Fritidsaktiviteter

Læs mere

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar Norddjurs Kommune Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 Inddragelse, engagement og mangfoldighed Høringssvar Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 (Side 4) Kunst- og kulturpolitikkens mål - Alle

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BEVILLINGSRAMME 40.38

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET BEVILLINGSRAMME 40.38 Bevillingsramme 40.38 Kulturel virksomhed Ansvarligt udvalg Kultur- og Fritidsudvalget Beskrivelse af opgaver Bevillingsrammen området omfatter: Musik (musikundervisning m.m.). (Musikteater Baltoppen,

Læs mere

Foreningen Bæredygtig Kulturproces. Foreningens CVR-nr Navn på kontaktperson Hanna Rosland Andersen. Kontaktpersons telefon-nr.

Foreningen Bæredygtig Kulturproces. Foreningens CVR-nr Navn på kontaktperson Hanna Rosland Andersen. Kontaktpersons telefon-nr. Foreningen Bæredygtig Kulturproces Foreningens CVR-nr. 38585142 Navn på kontaktperson Hanna Rosland Andersen Kontaktpersons telefon-nr. 53139212 Email hanna.swulli@gmail.com Titel på arrangement/projekt

Læs mere

Tale til Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter d. 30. oktober 2011

Tale til Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter d. 30. oktober 2011 1 Tale til Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter d. 30. oktober 2011 Kære deltagere i årets Kunst- og Vinmesse her i Sjørring. Godmorgen til jer alle også til The Swingers, som vi lige

Læs mere

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred

Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel 9/11 2012. Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred Børnekulturens Netværk Att. Stine Engel Ansøgning vedr. modelforsøg: Tværæstetisk musical for unge i Odsherred 9/11 2012 Formål At unge i alderen 12-19 år fra Odsherred opsætter en årligt tilbagevendende

Læs mere

Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015.

Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015. lo. IS.00 601-4-IS Fortællefestival Vestjylland på Nørre Vosborg fejrer 10 års jubilæum i 2015. 05.03,2015 Ansøgning: Hermed ansøger foreningen Vestjyske Fortællespor Holstebro kommune om 15.000 kr. til

Læs mere

Kultur- og idrætspolitik

Kultur- og idrætspolitik Kultur- og idrætspolitik Fredensborg Kommune l Godkendt af Byrådet den XX 1 Forord Kultur- og idrætslivet binder hverdagen sammen for rigtig mange mennesker og er med til at gøre Fredensborg Kommune til

Læs mere

Sorø Kommune. Strategi for Sorø Bibliotek Nationale udviklingstendenser

Sorø Kommune. Strategi for Sorø Bibliotek Nationale udviklingstendenser Sorø Kommune Strategi for Sorø Bibliotek 2016-2019 2019 Sorø Bibliotek er et traditionelt folkebibliotek med to afdelinger beliggende i historiske bygninger i henholdsvis Sorø Bymidte og Dianalund. Begge

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 5

Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 09-01956 2 09-02035 3 09-02037 4 09-02100 5 09-02101 6 09-02102 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse PianoRAMA-Competition, frivillig

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT

KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT KERTEMINDE KOMMUNE REFERAT for Kultur- og fritidsudvalgs møde den 10. januar 2007 Kl. 16.30 Kultur- og Fritidsforvaltningens mødelokale Med presse Fraværende: Side 1 Indholdsfortegnelse: 1. Konstituering

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968

ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN BLANKETNR:10968 1 - Rabbit Hole Festival, ansøgning om tilskud ANSØGNING TIL MUSIKPULJEN 2017 - BLANKETNR:10968 INFORMATIONER Historik: 26-08-2016 22:25 Arbejdsgang startet af System 05-09-2016 12:14 Udfyldt af Julie

Læs mere

MED SKOLEN I BIOGRAFEN

MED SKOLEN I BIOGRAFEN MED SKOLEN I BIOGRAFEN - hold fast i "Skolen i Biografen" - Med Skolen i Biografen ordningen skal bevares " Odder Kommune 1 Kulturpakker i skolen En kulturpakke til hver skole indeholdende: 3 forestillinger

Læs mere

Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i. Nordfyns Kommune

Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i. Nordfyns Kommune Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse 3 Hvad er Mod.Strøm? 4 Fælles fynsk kulturfestival 5 Nordfyns Kommunes Mod.Strøm lokalitet er Det tyske anlæg ved Beldringe

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019.

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019. Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for tilskud gældende pr. 1. januar 2019. Indhold Baggrund...2 Prioriterede fokusområder, som du skal forholde dig til i ansøgningen...3

Læs mere

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger

Indhold. Indledning Vision Udfordringer Ambitioner Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger Børnekultur politik Indhold Indledning 3 Vision 4 Udfordringer 5 Ambitioner 6 Kulturgarantien Synlig Børnekultur Målsætninger 2 6 7 8 Børneinstitutioner, skoler og institutioner for unge 8 Museerne 8 Musikskolen

Læs mere

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger

Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Indstilling til TV2 / Lorrys pris for Fantastiske foreninger Foreningens navn: Teatergruppen Syvstjernen Foreningstype: Kultur Hvor mange: 50-250 Kontaktperson: Tue Bertelsen Mail: tue.bertelsen@gmail.com

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Vedtægter for foreningen Tversted Jazzy Days

Vedtægter for foreningen Tversted Jazzy Days Vedtægter for foreningen Tversted Jazzy Days 1.FORENINGENS NAVN Foreningens navn er: Tversted Jazzy Days. Foreningen har hjemme i Tversted, 9881 Bindslev. 2.FORENINGENS FORMÅL Pkt. 1 Foreningens formål

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets nettodriftsbudget udgør i alt 92,030 mio. kr. Dette beløb anvendes indenfor områderne: Haller og bygninger Biblioteker Museer

Læs mere

SVAR PÅ UDDYBENDE SPØRGSMÅL VEDRØRENDE ANSØGNINGEN

SVAR PÅ UDDYBENDE SPØRGSMÅL VEDRØRENDE ANSØGNINGEN Bilag vedrørende Edvard Munch Galleriet projekt på Helnæs Gamle Præstegård ANSØGNING EDVARD MUNCH GALLERIET på Helnæs Gl. Præstegård Ibsen-Munch- udstillingen har skabt en stor interesse for Edvard Munch

Læs mere

Udkast Allerød Kommunes kulturpolitik. Forord. Indledning. Kultur- og Idrætsudvalget

Udkast Allerød Kommunes kulturpolitik. Forord. Indledning. Kultur- og Idrætsudvalget Udkast Allerød Kommunes kulturpolitik Forord Kultur- og Idrætsudvalget Indledning Allerød kommunes kulturhistorie går langt tilbage. Allerød er første gang nævnt i kilderne i år 1260 som Alryth. Al er

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Hanebjælken 5 koncerter og arrangementer i Gundsømagle Forsamlingshus T

Hanebjælken 5 koncerter og arrangementer i Gundsømagle Forsamlingshus T Sags nr. Ansøgninger til Kulturpuljen Ansøgers navn Arrangement/projekt Ansøgt kr. (brutto) Indstillet (brutto) Indstillet (netto) 284679 Hanebjælken 5 koncerter og arrangementer i Gundsømagle Forsamlingshus

Læs mere

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019.

Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for aktivitetstilskud i Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for aktivitetstilskud i 2020. Vedtaget af Kultur- og Fritidsudvalget d. 13. august 2019. Indhold Aktivitetstilskud hvad er det?...2 Hvem kan søge?...2 Ansøgningsfrist...2

Læs mere

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 J.nr. 15/1666 Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 Aftale om tilskud til drift af Forbrændingen mellem Forbrændingen og Albertslund Kommune for perioden 1. januar 2015 31. december

Læs mere

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen.

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Skema ved ansøgning om støtte gennem Kulturpuljen Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Punkt 3 kan eventuelt vedlægges som bilag.

Læs mere

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden 2017-2020 skaber liv i kulturarven med tidlig musik fra før år 1800 har fokus på det historiske og sætter middelalderbyen på verdenskortet præsenterer 8-12 sæsonkoncerter med de førende skandinaviske kunstnere

Læs mere

Kulturstrategi Slagelse Kommune

Kulturstrategi Slagelse Kommune Kulturstrategi 2020 Slagelse Kommune 1 Indhold Børnekultur... 3 Ungekultur... 4 Kulturelle arrangementer med lokalt særpræg... 5 Kultur i det offentlige rum... 6 Frivilligt engagement... 7 Det professionelle

Læs mere

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020

3.2 KULTUR. Randers Kommune - Visionsproces 2020 3.2 KULTUR Randers Kommune - Visionsproces 2020 Kulturpolitikken i Randers Kommune Der er tre temaer i kulturpolitikken: 1. Børn og kultur Sikring af børns møde med den professionelle kunst og kultur 2.

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d.

hvortil litteraturforeninger ikke kan modtage tilskud til efter denne ordning. til porto og annoncering til foredrag d. Oversigt over ansøgninger til pulje til kulturelle formål og udviklingspulje 2009 Ansøgere Ønske Indstilling Forslag til afgørelse Januar-ansøgningsrunden Multihuset Højgaard søger i august underskudsgarant

Læs mere

Udkast til Kulturplan

Udkast til Kulturplan 1. Indledning Region Nordjylland vil med sin kulturplan understøtte udviklingen af det nordjyske kunst- og kulturliv og bidrage til at sætte kulturen på både det nordjyske og det nationale landkort. Planen

Læs mere

Ad. 2. og 3. Præsentation og dialog om Statens Kunstråds Musikudvalgs udspil for udpegningsperioden

Ad. 2. og 3. Præsentation og dialog om Statens Kunstråds Musikudvalgs udspil for udpegningsperioden 26. september 2011 REFERAT Statens Kunstråds Musikudvalg Dialogmøde om visioner og strategier for de regionale spillesteder i perioden 2013-2016. Borups Højskole den 8. september 2011 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Ansøgning til Hvidovre Kommune

Ansøgning til Hvidovre Kommune Ansøgning til Hvidovre Kommune att. Kultur- og Fritidsudvalg ansøger om tilskud fra Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle aktiviteter og Rådighedspuljen til vores næste store forestillingsprojekt

Læs mere

Strategiplan for KULTUR, IDRÆT OG FRITID 2017/2018

Strategiplan for KULTUR, IDRÆT OG FRITID 2017/2018 Strategiplan for KULTUR, IDRÆT OG FRITID 2017/2018 HVAD VIL VI GERNE OPNÅ OG HVILKEN EFFEKT ØNSKER VI? At alle borgere har mulighed for et aktivt og meningsfyldt fritidsliv At det er attraktivt at bidrage

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

Bilag: Ansøgning med budget, Projektbeskrivelse, Brev fra Assens Kunstråd

Bilag: Ansøgning med budget, Projektbeskrivelse, Brev fra Assens Kunstråd Til Assens Kommune II 11'41 1 MUSEUM VESTFYN Assens, d. 12. februar 2016 Vedr. : Ansøgning om tilskud til udstilling Vedhæftet følger ansøgning med bilag om tilskud på 240.000 til realisering og markedsføring

Læs mere

Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i. Kerteminde Kommune

Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i. Kerteminde Kommune Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i Kerteminde Kommune Indholdsfortegnelse 3 Hvad er Mod.Strøm? 4 Fælles fynsk kulturfestival 5 Kerteminde Kommunes Mod.Strøm lokalitet er Muus siloen 6 Åbent hus-arrangement

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK

HERNING ER VORES KULTURPOLITIK HERNING ER VORES KULTURPOLITIK KULTUR HVER DAG Vi er omgivet af kultur hver eneste dag. Hvad enten du lægger mærke til det eller ej, bidrager kulturen til at give indhold og sammenhold i hverdagen. Med

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Sommerkoncerter i Vestjylland. Kulturdagene i Ølgod. Indhold: Indhold:

Sommerkoncerter i Vestjylland. Kulturdagene i Ølgod. Indhold: Indhold: Kulturdagene i Ølgod Kulturdagene har et bredt spektrum af kulturelle aktiviteter strækker sig over 2 måneder fra okt.-dec. i Ølgod. Aktiviteterne er alt fra klassiske koncerter, foredrag med kendte danskere,

Læs mere

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune

Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøgning om tilskud til kulturelle arrangementer/aktiviteter i Vesthimmerlands Kommune Ansøger: Fornavn: FinnThybo Arrangør:Nørrekærbiennalen Efternavn: Andersen CVR nr.:34652473 Adresse: Vesterkærsvej

Læs mere