Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret"

Transkript

1 Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus Fraværende: John Robert Larsen Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Dialog med arbejdsgruppen i Rakkeby 2 2 Temadrøftelse: Status bosætningsstrategi for år 2016 samt arbejdet 4 med profilbyerne 3 Anlægsregnskab, banevarme 6 4 Anlægsregnskab Vendiahallen - energirenovering og udbygning 8 5 anlægsregnskab - Vendiahallen anlægstilskud dobbelthal 10 6 Anlægsregnskab, Hjørring Stadion 12 7 Frie Kulturstøttemidler ansøgninger, november Retningslinjer for lokaletilskud i Vendsyssel Teater Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget - Orientering

2 Hjørring Kommune Side P Dialog med arbejdsgruppen i Rakkeby Resumé På udvalgsmødet 3. oktober 2016 behandlede man en henvendelse fra en arbejdsgruppe i Rakkeby om en ny områdeplan. Beslutningen blev at invitere arbejdsgruppen til dialog på udvalgsmødet, hvor samarbejdet mellem Rakkeby og Harken drøftes i forhold til områdeplan. Sagsfremstilling Dialog med arbejdsgruppen i Rakkeby. Beslutning fra udvalgsmødet 3. oktober: Arbejdsgruppen inviteres til en uddybende dialog med Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget i starten af et udvalgsmøde i november Der afsættes 30 minutter til dialogen. Udvalget er særligt interesseret i at få uddybet samarbejdet mellem Rakkeby og Harken. Baggrund 3. juli 2016 har administrationen gennem udvalgsformand Sven Bertelsen, Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget modtaget mail (se bilag 1 og 2) fra arbejdsgruppen i Rakkeby. Arbejdsgruppen er nedsat af Beboerforeningen og Blomstrende Landsby, der har arbejdet med en områdeplan for Rakkeby. Områdeplanen er ifølge arbejdsgruppen blevet til på beboermøder og i et udvalg, og ledsages af både aktuelle og historiske begrundelser for sin opståen. Arbejdsgruppen påregner, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget vil fokusere på landdistriktet og landsbyerne, når initiativerne i områdebyerne er fulgt til dørs. Som arbejdsgruppen selv formulerer det: Vor henvendelse her har da til hensigt at gøde jordbunden for udvalgets arbejde med landsbyerne, og vor OMRÅDE- PLAN vil måske kunne være en model for, hvordan bosætningen i landsbyerne kunne gribes an. Vi har i et samarbejde med Harken - under BLOMSTRENDE LANDSBY anskuet vore 2 landsbyer som en helhed, og ser også områdeplanen her som et muligt helhedsløft for begge landsbyer. Arbejdsgruppen i Rakkeby vil meget gerne bidrage med yderligere oplysninger og medvirke til, at bosætningen i landsbyer og landdistrikt kommer på udvalgets dagsorden.

3 Lovgrundlag Kommunalfuldmagten. Hjørring Kommune Side 3. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Blomstrende Landsby Rakkebys nyere historie. 2. Blomstrende Landsby - områdeplan. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget indgår i dialog med arbejdsgruppen fra Rakkeby. Beslutning Deltagelse fra arbejdsgruppen i Rakkeby: Viggo Noe, Jan Glenstrup, Helge Jensen og Ole Jensen. Inspirationen blev drøftet, og der blev givet en opfordring fra arbejdsgruppen om, at Hjørring Kommune skal huske de potentialer, der fortsat er i byen og landdistriktet. Der blev særligt gjort opmærksom på eventuel mulighed for trinbræt ved Hæstrup-Mølleby. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

4 Hjørring Kommune Side A Temadrøftelse: Status bosætningsstrategi for år 2016 samt arbejdet med profilbyerne Resumé Status for arbejdet med bosætningsstrategien for år 2016 gives på udvalgsmødet incl. status på arbejdet med pilotprojektet "Profileringsbyerne Løkken, Vrå og Tornby". Sagsfremstilling En uddybende status for arbejdet med bosætningsstrategien i år 2016 gives som en præsentation på udvalgsmødet med en efterfølgende dialog med udvalget om eventuelle nye initiativer og fokuspunkter for de kommende års bosætningsindsatser. I denne status fremgår også arbejdet med profileringsbyerne Løkken, Vrå og Tornby, hvortil der er vedhæftet en skriftlig status (se bilag 1), og en status på arbejdet med profileringsstrategien og dataindsamling i den forbindelse. Lovgrundlag Kommunalfuldmagten. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser

5 Bilag 1. Status FKB-profilbyer år november Hjørring Kommune Side 5. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget drøfter den fremlagte status. Beslutning Der skal laves en opsamling og evaluering på pilotprojekterne i Løkken, Vrå og Tornby med præsentation fra de forskellige byer. Det er vigtigt at fastholde fokus på synliggørelse af muligheder og kvaliteter, altså prioritere profileringsindsatsen. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

6 Hjørring Kommune Side P Anlægsregnskab, banevarme Resumé Der foreligger anlægsregnskab for banevarme Regnskabet vil efter behandling i Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget blive behandlet sammen med årsregnskabet i Byrådet. Fritids- Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage regnskabet til efterretning. Sagsfremstilling Byrådet frigav 30. oktober 2014, 4,200 mio. kr. til etablering af banevarme på stadion (Bredbånd Nord Arena). Banevarmen er anlagt for at sikre, at banen kan leve op til DBU/UEFA's krav, når der spilles om vinteren. I praksis er banevarmen etableret med rør i 30 cm dybde, som forsynes via fjernvarme. Brugen af banevarmen styres ud fra, at græstæppet ikke må blive ødelagt af for hurtige og for store udsving i temperaturen. Dette betyder, at når banevarmen tændes, så skal det være i drift indtil frostperioden er overstået. Der forelægger nu et anlægsregnskab for arbejdet (se bilag 1). Mio. kr. Budget 4,200 Regnskab 4,221 Merforbrug 0,021 Regnskabet udviser således et merforbrug på kr. Regnskabet er blevet påtegnet hos kommunens revision, og revisionspåtegningen medtages i årsregnskabet. Lovgrundlag Styrelsesloven 40.

7 Hjørring Kommune Side 7. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Anlægsregnskab. 2. Erklæring fra revisionen. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids- Kultur- og Bosætningsudvalget tager anlægsregnskabet vedrørende banevarme 2016 til efterretning. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

8 Hjørring Kommune Side Ø Anlægsregnskab Vendiahallen - energirenovering og udbygning Resumé Der foreligger anlægsregnskab for Vendiahallen energirenovering og udbygning Regnskabet vil efter behandling i Fritids- Kultur- og Bosætningsudvalget blive behandlet sammen med årsregnskabet i Byrådet. Fritids- Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage regnskabet til efterretning. Sagsfremstilling Energirenoveringen og udbygningen af Vendiahallen er gennemført i perioden fra 2013 og frem til ibrugtagningen i Der er i perioden givet følgende bevillinger til projektet: Byrådet frigav 18. september 2013, 11,500 mio. kr. til Vendiahallen. I forbindelse med vedtagelse af budget 2015 blev der yderligere bevilget 16,000 mio. kr. 27. januar 2016 en bevilling på 0,250 mio. kr. til reetablering af skydebaner i Vendiahallen. Projektet skal ses i sammenhæng med etablering af dobbelthallen i Park Vendia, og det samlede halkompleks drives som forudsat i projektet under Hjørring Hallerne. Der forelægger nu anlægsregnskab (se bilag 1) for det samlede projekt ud fra følgende: Mio. kr. Budget 27,750 Regnskab 27,748 Mindreforbrug 0,002 Regnskabet udviser således et mindreforbrug på kr. Regnskabet er blevet påtegnet hos kommunens revision, og revisionspåtegningen medtages i årsregnskabet.

9 Lovgrundlag Styrelsesloven 40. Hjørring Kommune Side 9. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Anlægsregnskab. 2. Erklæring fra revisionen. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids- Kultur og Bosætningsudvalget tager anlægsregnskabet vedrørende Vendiahallen- energirenovering og udbygning 2016 til efterretning. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

10 Hjørring Kommune Side Ø Anlægsregnskab - Vendiahallen anlægstilskud dobbelthal Resumé Der foreligger anlægsregnskab for Vendiahallen anlægstilskud dobbelthal Regnskabet vil efter behandling i Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget blive behandlet sammen med årsregnskabet i Byrådet. Fritids- Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage regnskabet til efterretning. Sagsfremstilling Projektet vedrører Anlægstilskud til dobbelthallen ved Vendiahallen, hvor Byrådet 27. november 2014 frigav 5,000 mio. kr. til Hjørring Kommunes køb af 1/3 del af dobbelthallen i forbindelse med Vendiahallen. Efterfølgende blev der i forbindelse med behandlingen af årsregnskabet 26. marts 2015 givet en bevilling på 0,294 mio. kr. til projektet. Projektet er gennemført i perioden fra 2013 og frem til ibrugtagningen i Ejerforeningen Vendiahallerne er oprettet, og driften af halkomplekset reguleres gennem driftsaftale for ejerforeningen, så der både sikres synergi i at have hallerne i tilknytning til hinanden, og den nødvendige opdeling af forpligtelser i ejerforeningen, der består af Hjørring Kommune og Fortuna/DanaCup Travel. Der forelægger nu et anlægsregnskab for arbejdet (se bilag 1) Mio. kr. Budget 5,294 Regnskab 5,495 Merforbrug 0,201 Regnskabet udviser således et merforbrug på 0,201mio. kr. Regnskabet er blevet påtegnet hos kommunens revision, og revisionspåtegningen medtages i årsregnskabet.

11 Hjørring Kommune Side 11. Lovgrundlag Styrelsesloven 40. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Anlægsregnskab. 2. Erklæring fra revisionen. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids- Kultur og Bosætningsudvalget tager anlægsregnskabet vedrørende Vendiahallen anlægstilskud dobbelthal 2016 til efterretning. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

12 Hjørring Kommune Side P Anlægsregnskab, Hjørring Stadion Resumé Der foreligger anlægsregnskab for Hjørring Stadion Regnskabet vil efter behandling i Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget blive behandlet sammen med årsregnskabet i Byrådet. Fritids- Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage regnskabet til efterretning. Sagsfremstilling Byrådet frigav den første bevilling til projektet 29. juni I alt blev der i årene frigivet 11,180 mio. kr. til projektet. Projektet vedrører Hjørring Stadion, incl. lysanlæg, og det er gennemført som et samarbejdsprojekt mellem HPR, VUC og Hjørring Kommune. Driften af komplekset er reguleret gennem "Ejerforeningen Femhøje 5", idet selve stadionanlægget drives af Hjørring Hallerne. Der forelægger nu et anlægsregnskab for arbejdet (se bilag 1). Mio. kr. Budget 11,180 Regnskab 11,204 Merforbrug 0,024 Regnskabet udviser således et merforbrug på kr. Regnskabet er blevet påtegnet hos kommunens revision, og revisionspåtegningen medtages i årsregnskabet. Lovgrundlag Styrelsesloven 40.

13 Hjørring Kommune Side 13. Økonomi Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Anlægsregnskab. 2. Erklæring fra revisionen. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids- Kultur og Bosætningsudvalget tager anlægsregnskabet vedrørende Hjørring Stadion 2016 til efterretning. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

14 Hjørring Kommune Side Ø Frie Kulturstøttemidler ansøgninger, november 2016 Resumé Puljen Frie Kulturstøttemidler har til formål at støtte kulturelle aktiviteter i Hjørring Kommune. Puljen kan søges med to årlige ansøgningsfrister. Til novemberrunden er der indkommet 24 ansøgninger. Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til ansøgningerne. Sagsfremstilling Formålet med puljen er at støtte kulturelle aktiviteter, der støtter op om udviklingen af kommunens lokalsamfund og byer. Der er fokus på arrangementer, der kan have profilerende karakter for kommunen, eller dele af kommunen. Ligeledes prioriteres kulturaktiviteter, som understøtter og spiller sammen med kommunens overordnede planer og strategier samt Fritids- og Kulturpolitikken. Administrationen har i alt modtaget 22 ansøgninger, hvilket er mere end en fordobling i forhold til tidligere ansøgningsrunder. Mange nye aktører er blevet opmærksomme på puljen. 11 af ansøgningerne kommer fra aktører, der ikke tidligere har søgt puljen. Ansøgningerne falder inden for genrerne klassisk musik, rytmisk musik, billedkunst, scenekunst og andet. Annoncering af støttemuligheden og deadline er sket på kommunens hjemmeside, Facebook, via Kulturkonsulents Åben Kulturkontakt, Vendelboposten, Nordjyske og mails til tidligere støttemodtagere. Nedenstående følger en ultrakort gennemgang af ansøgningerne i resuméform. De 22 ansøgninger har samlet søgt om 0,831 mio. kr. Administrationens anbefalinger til de fremsendte ansøgninger er medtaget i sagsfremstillingen. Fastsættelse af forslag til tilskud og eventuelle afslag er foretaget på baggrund af sammenligninger med tilsvarende aktiviteter, og med de opstillede kriterier for tilskud. En mere deltaljeret oversigt over ansøgningerne findes i bilag 1 "Ansøgere november detaljeret overblik". Bilag 2 "Frie Kulturstøttemidler økonomisk overblik" viser oversigt over nye og gamle ansøgere samt nøgletal for denne ansøgningsrunde. Hjørring Kommunes Fritids- og Kulturpolitik samt kriterier for Frie Kulturstøttemidler er vedlagt som bilag 3 og 4.

15 Hjørring Kommune Side 15. Gennemgang af ansøgninger: Ansøger: Hjørring Kammerkor, bilag 5 Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: 0 kr. Hjørring Kammerkor søger om kr. til opførelse af Charpentiers "Te Deum" og "Messe de minuit" i samarbejde med musikere fra Ensemble Zimmerman og solister 14. december Der søges støtte til honorar til musikere og sangere, rejseudgifter samt noder. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da den er rettet mod et arrangement, der finder sted i Denne ansøgningsrunde er reserveret til arrangementer i Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om støtte til arrangementet, da arrangementet opfylder krav til støtte fra den pulje. Ansøger: Fortællefestivalen StoryINN på Vrå Højskole, bilag 6 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Vrå Højskole søger om kr. til den 48-timers nonstop fortællefestival StoryINN 2017 til dækning af honorarudgifter til historiefortællere. En festival for det talte ord i bred forstand - strækker sig fra klassisk fortælling over HipHop, RAP til storyslam. Festivalen har sin base på Vrå Højskole, men under festivalen popper der midlertidige scener op rundt om i egnsdelen - særligt i Hjørring Kommune. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., i det det vurderes, at arrangementet med dette støttebeløb stadig kan gennemføres med høj kvalitet. Ansøger: Culture Up North, bilag 7 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: 0 kr. Culture Up North søger om kr. til dækning af lokaleleje, spilleplader, mad og pynt mv., hvor der skal holdes en aften med jule/kulturbingo og akustisk musik. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da arrangementet bærer præg af en fritidsaktivitet og ikke opfylder kriterier. Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen, såfremt der ønskes støtte til musikerhonorar og lydanlæg.

16 Ansøger: PixlART, bilag 8 Genre: Billedkunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hjørring Kommune Side 16. PixlART søger om kr. til at kunne køre deres bus PixlBOX - som virker som digital udstillingsrum - ud til skoler, plejehjem, asylcenter, naturmødet, byfester, høstfester, open by night m.m. for at vise billedudstillinger frem. Støtten skal dække udgifter til chauffør, forsikring, benzin, markedsføring og kunstnere. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Støttebeløbet går til pop-upudstillinger i Hjørring Kommune, som kan støtte op om kommunens lokalsamfund og byer eksempelvis byfester, Naturmødet, Open by Night o.l.. Der gives ikke støtte til benzin, forsikring m.m.. Støtten målrettes honorar til kunstnere. Ansøger: Hjørring Sommerspil, bilag 9 Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hjørring Sommerspil søger om kr. til sommerspillet 2017 "Atlantis" med 9 forestillinger i perioden 22. juni - 1. juli Der er samlede udgifter på 0,792 mio. kr. til sceneopbygning, kostumer, rekvisitter, teknik, rettigheder m.m., instruktør og medvirkende samt salgsomkostninger. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., i det det vurderes, at arrangementet med dette støttebeløb stadig kan gennemføres med høj kvalitet. Ansøger: Teater Ordsmeden, bilag 10 Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Teater Ordsmeden søger om kr. til performanceteaterforestillinger (musik, skuespil og billeder) i 5 mindre byer i Hjørring Kommune med fortællinger og digte af forfatter Knud Holst. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., hvilket svarer til gennemførelse af 3 ud af de 5 ansøgte forestillinger. Ansøger: Dansk Norsk Forening i Vendsyssel, bilag 11 Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr.

17 Dansk Norsk Forening i Vendsyssel søger om kr. til den klassiske del (1 dag) af Præstegårdsfestivalen 2017 Ugilt Kirke med fokus på samarbejde mellem unge talenter og etablerede professionelle musikere. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Hjørring Kommune Side 17. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel, bilag 11 Genre: Rytmisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Dansk Norsk Forening i Vendsyssel søger om kr. til den rytmiske del (1 dag) af Præstegårdsfestivalen 2017 med danske og norske jazzmusikere på en endagsfestival i Ugilt. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., i det Præstegårdsfestivalens samlede aktiviteter (både rytmisk og klassisk del) dermed ligestilles med lignende arrangementer i kommunen i forhold til støttebeløbets størrelse. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel, bilag 11 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: 0 kr. Dansk Norsk forening i Vendsyssel har søgt om kr. til Åben Hus på Den Gamle Præstegård i Ugilt med norske og danske juletraditioner inden for mad, fortællinger og musik. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da der ikke er tale om et arrangement af profilerende karakter for kommunen. Ansøger: Dansk Norsk forening i Vendsyssel, bilag 11 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: 0 kr. Dansk Norsk forening i Vendsyssel har søgt om kr. til arrangement i Ugilt med mad, musik og foredrag i anledning af Luthers 500 års jubilæum. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da det vurderes ud fra det fremsendte budget, at arrangementet har potentiale til at hvile i sig selv. Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om eventuel støtte til musikerhonorar.

18 Ansøger: Lønstrup Cafébio, bilag 12 Genre: Billedkunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hjørring Kommune Side 18. Lønstrup Cafébio søger om kr. til filmfremvisning, koncerter m.m. i Foreningens daglige drift varetages af 45 frivillige. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Ansøger: Tversted Jazzy Days, bilag 13 Genre: Rytmisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Tversted Jazzy Days søger om kr. til en jazzfestival i uge 42/2017 med internationale kunstnere af høj kvalitet. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. og fastholder dermed støtte, der svarer til samme niveau som i Ansøger: De kolde piger og drenge, bilag 14 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: 0 kr. De kolde piger og drenge har søgt om kr. til en dag på Husmoderstranden i Hirtshals med vinterbadning, vildmarksbad, sauna, foredrag, mad i teltet og bjesksmagning. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da puljen ikke støtter fritids-, og sportsaktiviteter. Ansøger: Stygge Krumpen Dagene, bilag 15 Genre: Scenekunst Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Stygge Krumpen Dagene har søgt om kr. til arrangement omkring Stygge Krumpen med teater, middelalder, musik, korsang, optog med masser af udklædte deltagere og handel i midtbyen. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., og fastholder dermed støtte, der svarer til samme niveau som i 2016.

19 Ansøger: Hirtshals Musikforening, bilag 16 Genre: Rytmisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hjørring Kommune Side 19. Hirtshals Musikforening har søgt om kr. for at kunne øge antallet af koncerter i kulturhuset "Den svenske sømandskirke" bl.a. med mere ukendte musikere. Foreningen modtog i kr. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. Ansøger: Foreningen Musik & Event på Børglum Bakke, bilag 17 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Foreningen Musik & Event på Børglum Bakke har søgt om kr. til musikweekend på Børglum Bakke og foredrag på Vendsyssel Teater. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. til gennemførelse af den del af ansøgningen der vedrører musikweekenden på Børglum Bakke. I forhold til den anden del af ansøgningen opfordres ansøger til i 2017 at søge støtte til lokaleleje på Vendsyssel Teater i den kommende pulje Lokalestøtte - Vendsyssel Teater. Ansøger: Kulturhus Løkken, bilag 18 Genre: Rytmisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Kulturhus Løkken har søgt om kr. til koncerter i 2017 samt indkøb af lysog lydudstyr m.m. til aulaen på Løkken Skole. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. til foreningens koncerter i 2017, i det indkøb af lys/lyd ikke støttes. Ansøger: Hjørring Musikforening, bilag 19 Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Hjørring Musikforening har søgt om kr. til gennemførelse af 7 koncerter i 2017 med kammermusik af høj kvalitet. Administrationen indstiller, at der som foregående år bevilges kr.

20 Ansøger: Støtteforeningen Venligboerne, bilag 20 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: 0 kr. Hjørring Kommune Side 20. Støtteforeningen Venligboerne har søgt om kr. til indkøb af Højskolesangbøger for at kunne arrangere månedlige fællessangsarrangementer med danskere og nye danskere sammen med levende musik fra husorkestret i Café Venligbo. Administrationen indstiller, at ansøgningen ikke imødekommes, da puljen udelukkende støtter arrangementer af profilerende karakter. Ansøger opfordres til at søge Musikpuljen om støtte til eventuelle udgifter til musikerhonorar. Ansøger: Vendsyssel Festival, bilag 21 Genre: Klassisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Vendsyssel Festival har søgt om kr. til gennemførelse af den største klassiske musikfestival i Skandinavien med koncerter rundt i hele Vendsyssel. Administrationen indstiller, at der bevilges kr., idet det vurderes, at der med dette støttebeløb stadig kan gennemføres en festival af høj kvalitet. Ansøger opfordres til at søge den kommende pulje Lokaletilskud - Vendsyssel Teater, såfremt åbningskoncerten placeres i det nye Vendsyssel Teater. Ansøger: Musikforeningen I morgen er det jul mor, bilag 22 Genre: Rytmisk musik Ansøgt: kr. Indstillet: kr. Musikforeningen I morgen er det jul mor har søgt om kr. til koncertvirksomhed i Administrationen indstiller, at der bevilges kr., hvilket er samme beløb som i Ansøger: Foreningen Cirkus Uni, bilag 23 Genre: Andet Ansøgt: kr. Indstillet: kr.

21 Foreningen Cirkus Uni har søgt om kr. til gennemførelse af to performance- og teaterevents og workshops med to verdensmestre og lokale unge talenter på unicykler (ethjulede cykler). Både i forbindelse med åbningen af det nye Vendsyssel Teater og som en event i vinterferien. Administrationen indstiller, at der bevilges kr. til leje af cykler m.m., og dermed ikke støtte til PR, mad, pladsleje (gratis) og honorar til ekstra ballonkunstner. Hjørring Kommune Side 21. Lovgrundlag Kommunalfuldmagten. Økonomi Der afsættes årligt 0,432 mio. kr. til puljen. Efter en overførsel fra 2016 på 0,141 mio. kr. og en reservering af 0,134 mio. kr. til juni-runden, kan Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget i november-runden således disponere over 0,431 mio. kr. Administrationen har i alt modtaget 22 ansøgninger med et samlet ansøgt beløb på 0,831 mio. kr. Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser Bilag 1. Ansøgere detaljeret overblik. 2. Frie Kulturstøttemidler økonomisk overblik. 3. Hjørring Kommunes Fritids- og Kulturpolitik. 4. Kriterier for Frie Kulturstøttemidler. 5. Ansøgning Hjørring Kammerkor. 6. Ansøgning og bilag fra Fortællefestivalen Story INN. 7. Ansøgning Cultur Up North. 8. Ansøgning PixlArt. 9. Ansøgning og bilag Hjørring Sommerspil. 10. Ansøgning Teater Ordsmeden. 11. Ansøgninger og bilag Dansk Norsk Forening i Vendsyssel. 12. Ansøgning Lønstrup Café Bio. 13. Ansøgning og bilag Tversted Jazzy Days.

22 14. Ansøgning De kolde piger og drenge. 15. Ansøgning og bilag Stygge Krumpen Dagene. 16. Ansøgning og bilag Hirtshals Musikforening. 17. Ansøgning Foreningen Musik og Event på Børglum Bakke. 18. Ansøgning og bilag Kulturhus Løkken. 19. Ansøgning Hjørring Musikforening. 20. Ansøgning Støtteforeningen Venligboerne. 21. Ansøgning Vendsyssel Festival. 22. Ansøgning og bilag I morgen er det jul mor. 23. Ansøgning Foreningen Cirkus Uni. Hjørring Kommune Side 22. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget tager stilling til ansøgningerne. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget tiltræder sagsfremstillingen og bevilliger følgende: Hjørring Kammerkor - ikke imødekommet. Fortællefestival StoryINN kr., som indstillet. Culture Up North - ikke imødekommet. PixlART kr., som indstillet. Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget opfordrer til, at der etableres kontakt til Børne- og Undervisningsforvaltningen i forhold til at koble projektet sammen med "Den åbne Skole". Hjørring Sommerspil kr., som indstillet. Teater Ordsmeden kr., som indstillet. Dansk Norsk Forening i Vendsyssel - Klassisk kr., som indstillet. Dansk Norsk Forening i Vendsyssel - rytmisk kr., som indstillet. Dansk Norsk Forening i Vendsyssel - andet - ikke imødekommet. Lønstrup Cafébio kr., som indstillet. Tversted Jazzy Days kr., som indstillet. De kolde piger og drenge - ikke imødekommet. Stygge Krumpen Dagene kr., som indstillet. Hirtshals Musikforening kr., som indstillet. Foreningen Musik & Event på Børglum Bakke , som indstillet. Kulturhus Løkken kr., som indstillet. Hjørring Musikforening kr., som indstillet. Støtteforeningen Venligboerne - ikke imødekommet. Vendsyssel Festival kr., som indstillet. Musikforeningen "I morgen er det jul, Mor" kr., som indstillet. Foreningen Cirkus Uni kr., som indstillet.

23 Hjørring Kommune Side 23. Der bevilliges desuden en ramme på kr. til Kulturhus Løkken til nyt inventar som følge af flytning af aktiviteter. Bevillingen finansieres under "Løkken Strand Kulturhus" som flytteomkostning. Michael Vajhøj deltog ikke i behandlingen af ansøgning fra Hirtshals Musikforening. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

24 S Hjørring Kommune Side Retningslinjer for lokaletilskud i Vendsyssel Teater Resumé Vendsyssel Teaters sale skal ud over teateraktivitet anvendes i forbindelse med kulturarrangementer, og aktiviteter relateret til byens kreative miljø. Der er udarbejdet forslag til retningslinjer for lokaletilskud for de kulturaktører, der ønsker at leje en af teatrets sale. Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til hvilke retningslinjer, der skal gælde for området. Sagsfremstilling Vendsyssel Teaters sale skal ud over teateraktivitet anvendes i forbindelse med kulturarrangementer, og aktiviteter relateret til byens kreative miljø og kulturlivet generelt. Der er afsat en pulje på 0,300 mio. kr. årligt til lokalestøtte for de kulturaktører, som ønsker at leje sig ind i en af teatrets sale jf. driftsaftalens afsnit om brug af teaterhuset i den 40%-del, som er beregnet til øvrige kulturaktiviteter. Musiksalen vil fuldt ud kunne disponeres til disse aktiviteter. Endvidere vil teatersalene i et vist omfang også kunne udlejes, under hensyntagen til VT's egen brug i henhold til Egnsteateraftalen. Det vurderes foreløbig, at der vil være følgende interessenter i forhold til brug af salene: 1) Musikskolen. 2) Andre kommunale institutioner i mindre omfang (f.eks. skoler og børneinstitutioner samt offentlige uddannelsesinstitutioner). 3) Foreninger, f.eks. særlige arrangementer og koncerter for folkeoplysende foreninger mfl. 4) Private kulturarrangører organiserede og ikke-organiserede. Vendsyssel Teater etablerer hjemmeside el. lign. med information om mulighederne for at leje salene. Hjørring Kommune opretter enkelt og brugervenligt online-ansøgningsskema til ansøgning om lokalestøtte.

25 Der foreslås en model, hvor foreninger og andre frivillige aktører kan søge tilskud til dækning af 70 % af lokalelejen, og eventuel teknisk bistand i Vendsyssel Teaters Store Sal, Musiksalen og Black Box. Hermed er der harmoniseret med vilkår for leje af Vendelbohus. Desuden kan der søges om fuld støtte (100 %) til teknisk bistand ved arrangementer i foyer og andre offentlige rum i Vendsyssel Teater. Hjørring Kommune Side 25. Kommercielle aktører, virksomheder og enkeltpersoner kan ikke søge støtte, og velgørenhedsarrangementer kan ikke modtage støtte. Med denne model kan der støttes et ugentligt arrangement i musiksalen/blackbox og 10 årlige arrangementer i Store Sal. Modellen ligger op til, at der på forhånd er reserveret midler til et antal årlige arrangementer for Hjørring Musiske Skole og interne arrangementer for Hjørring Kommune. Eksempelvis betyder ordningen, at hvis en forening ønsker at afholde en aftenkoncert i Black Box, skal foreningen betale lokaleleje kr. + 3 timers teknisk bistand kr. Samlet bruttoudgift kr. Med lokaletilskud fra puljen er foreningens nettoudgift 891 kr. Lovgrundlag Kommunalfuldmagten. Økonomi Der er i forbindelse med godkendelse af driftsaftalen godkendt en budgetramme på 0,300 mio. kr. til formålet. Personalemæssige (herunder arbejdsmiljømæssige) konsekvenser Miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser

26 Bilag 1. Udkast til retningslinjer for lokaleleje i Vendsyssel Teater. 2. Overslag og konsekvens. 3. Retningslinjer for brug af lokaler - bilag fra driftsaftalen. Hjørring Kommune Side 26. Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget tager stilling til de foreslåede retningslinjer for lokaleleje i Vendsyssel Teater. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender retningslinjerne. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

27 Hjørring Kommune Side A Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget - Orientering 2016 Orientering fra formanden Intet. Orientering fra medlemmerne Line Kraghede Jensen Om Vendsyssel Historiske Museum. Børge Bech Om voksenundervisning. Orientering fra By, Kultur og Erhverv Om henvendelse fra Lions Club Chefen for By, Kultur og Erhverv indstiller, at Fritids-, Kultur-, og Bosætningsudvalget godkender orienteringen. Beslutning Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget godkender indstillingen. John Robert Larsen deltog ikke i mødet.

28 Hjørring Kommune Side 28. Underskrifter Sven Bertelsen John Robert Larsen Børge Bech Michael Vajhøj Henrik Jørgensen Claus Mørkbak Højrup Line Kraghede Jensen

Frie Kulturstøttemidler 2017 Ansøgere november detaljeret overblik

Frie Kulturstøttemidler 2017 Ansøgere november detaljeret overblik Frie Kulturstøttemidler 2017 Ansøgere november 2016 - detaljeret overblik Ansøger: Hjørring Kammerkor Genre: Klassisk musik Ansøgt: 27.500 kr. Hjørring Kammerkor søger om 27.500 kr. til opførelse Charpentiers

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 13:30 Mødested: Elektronisk møde Fraværende:

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:20 Mødested: Femhøje Idrætscenter, Lokale

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Åbent referat tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:15 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Vendsyssel Teater Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: 20.01.05-P20-1-15

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Mødedato: 10. september 2019 Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Side 1. Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:40 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Huset omfatter følgende arealer i stueplan. Hertil kommer administration på 1. sal.

Huset omfatter følgende arealer i stueplan. Hertil kommer administration på 1. sal. Hjørring Kommune Bilag 2 Driftsaftale for Vendsyssel Teater og Oplevelseshus 30.11-2015 Side 1. Sag nr. 20.01.02-P00-1-14 Ver. 02 Bilag 2: Retningslinjer for VT s lokaleanvendelse og udlejning af lokaler

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.30 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åben tillægsdagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Bemærkninger. Følgende sager behandles:

Bemærkninger. Følgende sager behandles: Side 1. Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bjarne

Læs mere

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution 04.04.00-P00-4-15 3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution Resumé Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til Højenehallen som selvejende institution, og

Læs mere

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2014-2017 SÆH-sekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 14:15 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 17:25 Mødested: Rådhuset, mødelokale

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:20 Mødested: Mødelokale 122,

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:10 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1nikba/dagsorden/preview.html

file://fil-adm-02/programdata$/sbsys/temp/d1nikba/dagsorden/preview.html Side 1 af 8 Indkaldelse Mai-Britt Beith Jensen Ivan Leth Børge Bech Line Kraghede Jensen John Robert Larsen Tim Jensen Helmuth Zickert Erik Vadsager Sven Bertelsen Dan Andersen Louise Bilde Hvelplund Vibeke

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring Rådhus

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18.00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Børge Bech, Claus Højrup,

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:10 Mødested:

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Torvet 6 Fraværende: 01.02.20-Ø34-1-12 10. Fastsættelse af

Læs mere

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent tillægsreferat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal Hjørring

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:45 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets nettodriftsbudget udgør i alt 92,030 mio. kr. Dette beløb anvendes indenfor områderne: Haller og bygninger Biblioteker Museer

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Vision 2020 Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der skal vise vejen for, hvordan kommunens fritids-

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 29. marts 2012 Referat torsdag den 29. marts 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat tillægsdagsorden Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 19.15 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 1. sal Claus Mørkbak Højrup,

Læs mere

Ompl. + Till.bev. + Gen.bev. Korrigeret budget Bosætning 0% Haller og bygninger mv. 29% Biblioteker 34%

Ompl. + Till.bev. + Gen.bev. Korrigeret budget Bosætning 0% Haller og bygninger mv. 29% Biblioteker 34% HJØRRING KOMMUNE REGNSKAB Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Mio.kr. Budget Ompl. + Till.bev. + Gen.bev. Korrigeret Regnskab Afvigelse korrigeret Heraf overføres til 2017 Fritid og kultur 92,897 3,213

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15.45 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:45 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært møde - Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:45 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben dagsorden Landsbyforum

Åben dagsorden Landsbyforum Åben dagsorden Landsbyforum Side 1. Plan & Udvikling Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 19:00 Mødet afsluttet: kl. 22:00 Mødested: Rådhuset lokale 222 Fraværende: Niels Munkbak Andersen,Svenning Christensen,

Læs mere

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets nettodriftsbudget udgør i alt 94,067 mio. kr. Dette beløb anvendes indenfor områderne: Haller og bygninger Biblioteker Museer

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:15 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben referat Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 15:50 Mødested:

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Birgitte

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 20:00 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16.15 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine

Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Referat for Kultur- og fritidsudvalgets møde den 15. januar 2009 kl. 14:00 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 001. Aars BMX Klub - foretræde om indkøb af Safe-gate 3 002. Dans for børn - workshop

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. 19:40 Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende:

Læs mere

Den samlede status for udvalgets område er gengivet nedenfor i tabel 1 og uddybes efterfølgende for de enkelte områder. Forbrug pr. 30.

Den samlede status for udvalgets område er gengivet nedenfor i tabel 1 og uddybes efterfølgende for de enkelte områder. Forbrug pr. 30. Hjørring Kommune Sag: 00.30.14-Ø00-22-16 Dato: 07-11-2016 Økonomirapport pr. 30. september 2016 for Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Der foreligger økonomirapport for perioden 1. januar-30. september

Læs mere

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål

Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kulturpuljen - Gældende fra 1. januar 2019 Retningslinjer for tilskud til kulturelle formål Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Kulturområdet Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er dynamisk

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Elektronisk møde Fraværende: Følgende sager

Læs mere

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2014-2017 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

kulturelt Samråd Dato 7. september 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 2 Fraværende: Steen Jensen Stedfortræder

kulturelt Samråd Dato 7. september 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 2 Fraværende: Steen Jensen Stedfortræder Referat Kulturelt Samråd kulturelt Samråd Dato 7. september 2009 Tid 16:30 Sted Kattegat Silo, stueetagen, lokale 2 NB. Fraværende Steen Jensen Stedfortræder Medlemmer Henrik Melchiorsen - Formand Poul

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Onsdag den 21. november 2012 kl. 17.00 i F7 Mødet slut kl. 19.15 MØDEDELTAGERE Kristian Moberg (V) Alice Linning Annelise Hansen Kenneth Jensen (A) Ruth Rasmussen

Læs mere

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben dagsorden Børne-, Fritids- og Undervisningsudvalget 2018-2021 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Dana Cup Academi, Børge

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 10. september 2012, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale C, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.45 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 21. maj 2008 Referat fra møde i onsdag den 21. maj 2008 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Jesper Kejlhof Peter Walsøe Lena Holm Jensen Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 3 2. FOU

Læs mere

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Ekstraordinært møde Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:00 Mødested: Hjørring

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat - Åben tillægsdagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben tillægsdagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben tillægsdagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Ekstraordinært - Mødelokale 222, 2. sal, Hjørring

Læs mere

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus, Springvandspladsen 5 Fraværende: 09.08.24-P16-1-11

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus

Læs mere

Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødetid: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1

Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødetid: Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Dagsorden Kulturudvalg Møde nr.: 8 Mødedato: 10. oktober 2013 Mødetid: 14.30 Mødested: Rådhuset, mødelokale 1 Indholdsfortegnelse: Åben dagsorden 1 KU Musikpuljen 2014 2 KU Ansøgninger til mellembypuljen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 26. april 2012 Referat torsdag den 26. april 2012 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2018-2021 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Mødelokale 469, 4. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Følgende sager behandles:

Følgende sager behandles: Referat - Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18:15 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: Helhedstilbuddet,

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget onsdag den 22. august 2007 Referat fra møde i onsdag den 22. august 2007 Mødet startede kl. 19:00 i Mødelokale 2, Lejre Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden den 22.08.2007.... 3 2. FOU - Efterretningssager 22.08.07....

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019.

Kultur- og Fritidsudvalget. Puljen til kulturelle formål. Retningslinjer for tilskud. gældende pr. 1. januar 2019. Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle formål Retningslinjer for tilskud gældende pr. 1. januar 2019. Indhold Baggrund...2 Prioriterede fokusområder, som du skal forholde dig til i ansøgningen...3

Læs mere

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER

KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER HORSENS KOMMUNE BUDGET 217 1 KULTURUDVALGETS BEMÆRKNINGER Hovedoversigt 132.728.127 kr. Politikområde Biblioteker 37.587.23 kr. Museer 11.584.477 kr. Musikaktiviteter 6.76.65 kr. Idræt 23.47.342 kr. Fritidsaktiviteter

Læs mere

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 1130 Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale

Læs mere

Åben dagsorden Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen

Åben dagsorden Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget Børne- og Undervisningsforvaltningen Åben dagsorden Børne-, Skole- og Uddannelsesudvalget 2014-2017 Børne- og Undervisningsforvaltningen Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Rådhuset, mødelokale 222,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. januar Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 24. januar Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Referat torsdag den 24. januar 2013 Kl. 18:00 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering... 2 3. FOU - Ansøgning om godkendelse som frivillig

Læs mere

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Åbent referat Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 13:00 Mødet afsluttet: kl. 16:45 Mødested: Mødelokale 122, 1.

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: R-122 Fraværende: Bemærkninger Følgende sager behandles: Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 16:40 Mødested: Fraværende: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget

Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget Åben referat Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 Side 1. SÆH-sekretariatet Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 10:40 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Arbejdsmarkedsudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Arbejdsmarkedsudvalget 2014-2017 Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. 11:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009

Sundhedsudvalg REFERAT. Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 REFERAT Sundhedsudvalg Mødedato: Torsdag den 02-04-2009 Mødested: København Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Afbud: Anna Grethe Smith deltog til og med pkt. 51 Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere