Park-, Vej- og Miljøcenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Park-, Vej- og Miljøcenter"

Transkript

1 Park-, Vej- og Miljøcenter Bredejere Sagsbehandler: Nicolai Christensen Telefon: Journalnummer: p Ishøj d. 8. December 2016 Afgørelse om nedklassificering af Tranegilde Byrende Afgørelse Ishøj Kommune, Park- Vej- og Miljøcenter træffer hermed afgørelse om, at nedklassificere Tranegilde Byrende fra offentligt vandløb til privat vandløb. Afgørelsen er truffet efter 3 stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb (bek. 838 af 27. juni 2016) og vandløbslovens 10 (LBK nr af 28. september 2016). Tranegilde Byrende nedklassificeres med virkning fra d. 2. januar Vandløbet vil på dette tidspunkt være vedligeholdt i overensstemmelse med regulativet og i god stand. Efter nedklassificeringen vil vandløbsregulativet ikke længere være gældende. I proces parallelt med afgørelse om nedklassificering udpeges Tranegilde Byrende som spildevandstekniskanlæg, således at vedligeholdelse af vandløbet først pålægges grundejere ved denne afgørelse, og efterfølgende overdrages til Ishøj Forsyning ved udpegning som spildevandstekniskanlæg. Det forventes, at vandløbet overdrages til spildevandsteknisk anlæg snarest muligt efter nedklassificeringen og ved møde i Ishøj Byråd d. 3. januar Baggrund For at kunne løse den fremtidige afvanding af det nye Winthersminde erhvervsområde, ønsker Ishøj Kommune og Ishøj Forsyning, at forsinke afvandingen i vandløbet og anvende de allerede anlagte bassiner i større grad. Denne forsinkelse er nødvendig for at leve op til de skrappe hydrauliske krav for udledning til St. Vejleå på 0,5 l/s/ha. Det er hensigten, at Ishøj Forsyning løbende vil kunne tilpasse afvandingssystemet til de fremtidige klimatiske udfordringer og dermed bidrage til at sikre værdier i Ishøj. Ishøj Kommune har truffet principbeslutning om ændring af status for Tranegilde Byrende i Spildevandsplan Ishøj Rådhus Ishøj Store Torv Ishøj Telefon Fax Ishojkommune@ishoj.dk Åbningstid: Man./tirs./ons./tors. kl , torsdag også kl , fredag kl Park-, Vej- og Miljøcenter, Baldersbækvej 6, 2635 Ishøj Tlf parkogvej@ishoj.dk

2 Sagens oplysninger Planlægning Vandløbet er ikke målsat i vandområdeplanen, og det er ikke beskyttet i henhold til naturbeskyttelseslovens 3. Vandløbet har aldrig været omfattet af en specifik målsætning, hverken i Regionplaner eller i Vandplan. Tilstand Tranegilde Byrende har lav naturværdi og er kraftigt reguleret. Tranegilde Byrende er rørlagt på en stor del af den samlede vandløbsstrækning. De nederste ca. 500 m er rørlagt inden udløb i St. Vejleå, som sker via en olieudskiller. Ved besigtigelse af de åbne strækninger af vandløbet ses et vandløb uden egentlige vandplanter. I dele af vandløbet vokser dueurt og sødgræs, men kun i meget sparsomme forekomster. Vandet er klart og ofte stillestående i 5-15 cm dybde. Det er vurderet, at vandløbet i dag ikke rummer potentiale som yngle- eller rasteområde for særligt beskyttede dyrearter. Regulativ Tranegilde Byrende er omfattet af et regulativ fra Der blev i 1998 udarbejdet et forslag til revideret regulativ. Der er taget udgangspunkt i beskrivelser af Tranegilde Byrende i forslag til revideret regulativ samt vandløbsreguleringsprojekt fra Tranegilde Byrende har station 0 umiddelbart øst for Motorring 4 og fortsætter som et 2 km langt vandløb til udløb i St. Vejleå placeret i Tranegilde Landsby. Vandtilførsel Tranegilde Byrende har tilløb af Tranegilde Mark Drængrøft i vandløbets station 0 lige øst for motorvejen og et kendt tilløb af drænvand fra Ishøj Dyrepark på matrikel 9b Ishøj By, Ishøj. I Tranegilde Landsby fungerer vandløbet som regnvandsledning og modtager tag- og overfladevand fra de tilstødende ejendomme. Bredejere Tranegilde Byrendes placering er vist på bilag til denne afgørelse. Tranegilde Byrende starter i ejerlavet Ishøj By, Ishøj og løber ind i ejerlavet Tranegilde By, Ishøj på matrikel 7cs. Tranegilde Byrende berører følgende matrikler på sin vej fra station 0 til udløb i St. Vejleå: Åbent vandløb i skel mellem 106 og 8al samt mellem 106 og 7a Ishøj By, Ishøj. Rørlagt vandløb 7a og 7000d Ishøj By, Ishøj. Åbent vandløb 9b Ishøj By, Ishøj, 7cs Tranegilde By, Ishøj. Rørlagt vandløb under 7000u Tranegilde By, Ishøj. Åbent vandløb 7cr Tranegilde By, Ishøj. Rørlagt vandløb 7cr, 11po, 11v, 11u, 7cl, 11a og skel mellem 11a og 11f. Tranegilde By, Ishøj. Åbent vandløb 11a Tranegilde By, Ishøj. Rørlagt vandløb 11a, 7000d, 10f, 47b, 22a, 22b, 7000ai og 3a. Tranegilde By, Ishøj.

3 Med undtagelse af matriklerne 11f, 10f, 47b, 22a, 22b og 3a. Tranegilde By, Ishøj ejes alle matrikler af Ishøj Kommune. 11f tilhører Brentevej 9, Knud Jørgen Petersen. 10f tilhører Tranegilde Bygade 11a, Carl Alling Pjetursson. 47b er fællesvej og tilhører Byens Gade og administreres af Ishøj Kommune. 22a tilhører Tranegilde Bygade 13, Søren Vincentz. 22b tilhører Tranegilde Bygade 17, Per Svendsen. 3a tilhører Tranegilde Bygade 44, boet efter Jens Albert Christensen. Beskyttelse af røret og adgang til at vedligeholde rørlægningen på matriklerne 4a, 11f, 10f, 22a, 22b og 3a er sikret ved servitut af 18. juli Sagens forløb Der har d. 24. august 2016 været afholdt et indledende orienteringsmøde hvor interessenter og bredejere var inviteret. Udkast til afgørelse har efterfølgende været i partshøring i 4 uger fra d. 18. oktober 2016 til d. 16. november Udtalelser fra partshøringen er gengivet herunder og kommenteret i kommunens vurdering af sagen. Vandløbsmyndigheden vil underrette NaturErhvervstyrelsen og Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning om afgørelsen, elektronisk med angivelse af beliggenheden af vandløbet. Udtalelser i forbindelse med partshøring I det følgende refereres udtalelser modtaget ved partshøringen og efterfølgende Ishøj Kommunes vurdering af udtalelserne. Vejdirektoratet ønsker i mail af 1. november 2016 at drøfte statusændringen fra vandløb til spildevandsteknisk anlæg med Ishøj Kommune og Ishøj Forsyning, såfremt det er Forsyningens hensigt, at Vejdirektoratet fremadrettet skal betale vandafledningsbidrag i henhold til betalingsloven. Endvidere spørges til om landmændene fremover skal betale spildevandsafgift i forbindelse med udledning af drænvand fra marker. Ishøj Kommune har efterfølgende bragt udtalelsen videre til Ishøj Forsyning. Ishøj Kommune kan på baggrund heraf oplyse, at i forbindelse med at vandløbet overgår til spildevandsanlæg udarbejdes et tillæg til Ishøj Spildevandsplan. I spildevandstillægget forventes tilføjet følgende sætning: Forsyningen vil fortsat modtage alt dræn- og overfladevand samt allerede tilladte tilledninger af spildevand fra oplandet efter de samme retningslinjer og aftaler, som gælder i dag. Herved redegør Forsyningen for, at der ikke ændres på byrder eller muligheder for nogen ved vedtagelse af spildevandstillægget.

4 Ishøj Kommunes vurdering af sagen Med nedklassificeringen tilsidesættes der ikke offentlige miljømæssige interesser, da der ikke er miljømæssige krav til vandløbet, og da der ikke er væsentlige natur- eller miljøinteresser i vandløbet. Dato for nedklassificeringen er fastsat, så den ligger umiddelbart før Byrådets forventede godkendelse af udpegningen af vandløbet som spildevandstekniskanlæg i tillæg til spildevandsplan. Nedklassificeringen til privat vandløb vil muliggøre at Tranegilde Byrende kan skifte status til spildevandsteknisk anlæg ved optag i tillæg til spildevandsplanen. Denne løsning vurderes hensigtsmæssig, idet Ishøj Forsyning løbende vil kunne tilpasse afvandingssystemet til de klimatiske udviklinger og dermed bidrage til at sikre værdier i Ishøj. I vurderingen indgår det forhold, at vandløbet i dag har lav naturværdi og er kraftigt reguleret. Vandløbsmyndigheden har på denne baggrund valgt at give den nødvendige tilladelse til nedklassificering. Klagevejledning Denne afgørelse kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er 4 uger fra afgørelsen er meddelt. Klageberettigede er den, afgørelsen er rettet til og enhver, der må antages at have en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald. Klage har opsættende virkning, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet beslutter andet. Der kan fremsendes en klage via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr.500. Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, kan du aflevere din klage til den myndighed, der har truffet afgørelsen. Du skal begrunde din anmodning om fritagelse for brug af Klageportalen. Hvis du er fritaget for at bruge digital post af din kommune, bedes du oplyse dette i din anmodning. Myndigheden sørger for at sende din anmodning videre til Natur- og Miljøklagenævnet, som i hvert enkelt tilfælde vurderer, om der foreligger særlige forhold, der gør, at du kan blive fritaget for at bruge Klageportalen. Klagefristen er fire uger fra den dag, denne afgørelse er offentligt annonceret, dvs. senest d. 5. januar 2017.

5 Afgørelsen er sendt til følgende bredejere: Ishøj Kommune. Ishøj Store Torv 20, 2635 Ishøj, Knud Jørgen Petersen, Brentevej 9, 2635 Ishøj Carl Alling Pjetursson, Tranegilde Bygade 11a, 2635 Ishøj Søren Vincentz, Tranegilde Bygade 13, 2635 Ishøj Per Svendsen, Tranegilde Bygade 17, 2635 Ishøj Boet efter Jens Albert Christensen, Tranegilde Bygade 44, 2635 Ishøj Kopi af afgørelsen er sendt orientering til følgende interessenter: Vejdirektoratet, att. Kenneth Lund og Therese Hvidberg-Hansen, og Tranegilde Bylaug ved formand Preben Hansen, Danmarks Naturfredningsforening, Ishøj/Vallensbæk, Danmarks Sportsfiskerforbund, NaturErhvervstyrelsen, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning, Med venlig hilsen Nicolai R. Christensen

6 Tranegilde Byrende. Blå: Åbent vandløb Sort: Rørlagt vandløb

Park-, Vej- og Miljøcenter

Park-, Vej- og Miljøcenter Park-, Vej- og Miljøcenter Peter Linnemann Toftevænget 19 2635 Ishøj Mail: peterl@icarealot.com Sagsbehandler: Nicolai Christensen Telefon: 43 57 77 55 Email: nrc@ishoj.dk Journalnummer: 06.02.11-p25-1-16

Læs mere

Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af vandløb i kommunen.

Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af vandløb i kommunen. Dato: 24.01.2017 Sags id.: 15/8024 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Afgørelse om nedklassificering af Digegrøft ved Spang Å Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af

Læs mere

Park-, Vej- og Miljøcenter

Park-, Vej- og Miljøcenter Park-, Vej- og Miljøcenter HOFOR A/S Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att. Nicla Rohde Christensen Sagsbehandler: Lennie Rotvit Tlf. 43 57 77 55 lenro@ishoj.dk Dato: 1. august 2017 Journalnummer:

Læs mere

Godkendelse af ansøgning om nedklassificering af det offentlige vandløb nr. 101, Borupgrøften med tilløb.

Godkendelse af ansøgning om nedklassificering af det offentlige vandløb nr. 101, Borupgrøften med tilløb. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tom Ravn Simonsen Direkte 7257 7737 tri@jammerbugt.dk 01-02-2016 Sagsnr.: 06.02.02-P28-1-14

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor du er bredejer. Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen.

Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor du er bredejer. Kolding kommune har udarbejdet en plan for omklassificering af vandløb i kommunen. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Afgørelse om nedklassificering af Blå Å, hvor

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Porskær Bæk 1+2 Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere Porskær Bæk nord og syd beliggende ved Porskærvej, 8600

Læs mere

Ishøj Kommune Tillæg 3 til Spildevandsplan

Ishøj Kommune Tillæg 3 til Spildevandsplan Ishøj Kommune Tillæg 3 til Spildevandsplan 2014-2022 Klimatilpasning af Det Lille Erhvervsområde samt det grønne område mod syd 1. INDLEDNING 2 2. BAGGRUND 3 3. LOV- OG PLANGRUNDLAG 3 4. EJERSKAB OG ANSVAR

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven til privatisering (nedklassificering) af Afløb fra Skerninge Mose til privat vandløb

Godkendelse efter vandløbsloven til privatisering (nedklassificering) af Afløb fra Skerninge Mose til privat vandløb Til bredejerne langs afløb fra Skerninge Mose Bosætning og Erhverv Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@fmk.dk www.fmk.dk UDKAST 16-05-2019 Sagsid. 06.02.02-P19-1-17 Godkendelse

Læs mere

Tilladelse til midlertidig udledning af skyllevand til Lille Vejleå i forbindelse med renovering af Thorsbro Kildeplads i Ishøj Kommune

Tilladelse til midlertidig udledning af skyllevand til Lille Vejleå i forbindelse med renovering af Thorsbro Kildeplads i Ishøj Kommune Park-, Vej- og Miljøcenter HOFOR Ørestads Boulevard 35 2300 København S Att. Inger Mølgaard Andersen Mail: inma@hofor.dk Sagsbehandler: Nicolai Christensen Telefon: 43 57 77 55 Email: nrc@ishoj.dk Journal

Læs mere

Erhverv- og Bæredygtighed Vand og Natur. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Allerup- Højby Skel

Erhverv- og Bæredygtighed Vand og Natur. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Allerup- Højby Skel Odense Kommune, Nørregade 36, 5000 Odense C By- og Kulturforvaltningen Erhverv- og Bæredygtighed Vand og Natur Nørregade 36 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. +4578734260 Afgørelse efter vandløbsloven til

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg Nedklassificering af vandløbet Afløb fra Gjerlev Østlige kloakanlæg Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 27-03-2017

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Oksenbækken, strækningen opstrøms Krogsagervej

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Oksenbækken, strækningen opstrøms Krogsagervej Brev til lodsejere, organisationer og myndigheder Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-04-2017 / 06.02.02-P16-6-16

Læs mere

Fastsættelse af vedligeholdelsesbestemmelser

Fastsættelse af vedligeholdelsesbestemmelser Landbrugsstyrelsen Tønder v/kristian Gadegaard Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 06.02.11-P21-1-17 Ref.:

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG TIL SPILDEVANDSPLAN

FORSLAG TIL TILLÆG TIL SPILDEVANDSPLAN 2013-06-14 1. INDLEDNING 2 2. BAGGRUND 2 3. LOV- OG PLANGRUNDLAG 3 4. EJERSKAB OG ANSVAR 3 5. PROJEKTBESKRIVELSE OG AFVANDINGSFORHOLD 3 6. Forslag til opdateringer/ændringer til spildevandsplanen 5 Ændring

Læs mere

Ved overdragelsen er vandløbet vedligeholdt i overensstemmelse med regulativet for vandløbet, jf. vandløbslovens 3, stk. 5.

Ved overdragelsen er vandløbet vedligeholdt i overensstemmelse med regulativet for vandløbet, jf. vandløbslovens 3, stk. 5. Nedklassificering af vandløbet Afløb fra ny renseanlæg Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 09-03-2017 / 06.02.02-P16-10-16

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» «cvrcpr» 11. maj 2015 Opklassificering af Markbæk Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at opklassificere del af Markbæk fra nedstrøms den rørlagte strækning i matrikelnummer

Læs mere

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand

Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften og videre nedstrøms til Roskilde Fjord til udledning af renset spildevand Natur og Miljø Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk 13-10-2017 Sagsnr. 06.00.00-P19-1-17.. Halsnæs Forsyning A/S Gjethusparken 3, 1. sal 3300 Frederiksværk Tilladelse til midlertidig medbenyttelse af Brødemosegrøften

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. 14. august 2015 Opklassificering af Naderup Bæk Denne afgørelse om at opklassificere del af Naderup Bæk erstatter afgørelse af 11. maj 2015, og afgørelsen af 11. maj 2015 er således ikke længere gyldig.

Læs mere

Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af det offentlige vandløb, Skelgrøft i Skanderup

Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af det offentlige vandløb, Skelgrøft i Skanderup Hylkedalvej By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Afgørelse efter vandløbsloven

Læs mere

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Fuglsø Bæk, tilløb fra vest og øst

Nedklassificering af det offentlige vandløb, Fuglsø Bæk, tilløb fra vest og øst Nedklassificering af Fuglsø Bæk, tilløb fra vest og øst Orientering af organisationer, myndigheder mv. Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746

Læs mere

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1

Afgørelse om omlægning af en delstrækning af Selskær Bæk, tilløb 3.1 Sendt til sagens parter: Bjarne Andersen Margit Junker Krag Christian Krag Christian Kock (via fuldmagt) Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf.

Læs mere

NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35

NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35 NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35 Sønderborg Kommune, Vand & Natur, træffer hermed afgørelse om at nedklassificere en del af det offentlige vandløb, H35, fra offentligt vandløb til privat vandløb. Nedklassificeringen

Læs mere

UDKAST Tilladelse til forlægning af offentligt vandløb N 20 K

UDKAST Tilladelse til forlægning af offentligt vandløb N 20 K MIJODAN A/S Geestruplund 2 6534 Agerskov Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929237 Mail: cws@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-4-16 Ks: KK xx. november 2016 UDKAST Tilladelse til forlægning af offentligt

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Voer Strøm Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere en delstrækning af Voer Strøm fra udspringet i Hauge Sø til

Læs mere

Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk. Tilladelse til udskiftning af rørbro på Gurre Å

Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk. Tilladelse til udskiftning af rørbro på Gurre Å Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk Sag: 2012/25180 004 Id: 004344 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 16. juni 2017 Personlig

Læs mere

Afgørelse om nedklassifikation af Aldershvilevandløbet

Afgørelse om nedklassifikation af Aldershvilevandløbet Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 24-04-2017

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 3, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» 12. maj 2015 Nedklassificering af Afløb fra Langemose Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at nedklassificere Afløb fra Langemose fra udspringet i Langemose til

Læs mere

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller

Tilladelse til underføring nr. 1 under vandløb ved Østrup Vindmøller 1 - Krydsningstilladelse 1 Østrup Vindmøller Hører til journalnummer: 06.02.16-P19-2-15 Jysk Vindenergi Aps Strømmen 6 9400 Nøresundby Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257

Læs mere

Udkast - Beslutning om at Kanal 112 udgår fra regulativ for Digelaget

Udkast - Beslutning om at Kanal 112 udgår fra regulativ for Digelaget Digelaget for Marsken ved Tønder Slusevej 25 6230 Højer Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929246 Mail: setha@toender.dk Sags id.: 06.02.02-P24-3-19 Ks: KK Att. Fedder Feddersen xx-xx-2019 Udkast - Beslutning

Læs mere

Udkast til tilladelse til forlægning af privat vandløb

Udkast til tilladelse til forlægning af privat vandløb Antoon van Ittersum Vinumvej 37 Vinum 6780 Skærbæk Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929237 Mail: cws@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-3-16 Ks: KK XX. august 2016 Udkast til tilladelse til forlægning

Læs mere

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore.

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore. Teknik, Erhverv og Kultur 158. januar 2018 Sagsnummer 480-2014-132983 Dokument nr. 480-2017-289275 Cpr.-/CVR-nr/Ejd.nr. Vandløbsgodkendelse Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af en stor del af vandløbet - Fælleshovedledningen i Bygum

Afgørelse om nedklassificering af en stor del af vandløbet - Fælleshovedledningen i Bygum Dato: 20. juni 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 06.02.02-P24-6-18 Afgørelse om nedklassificering af en stor del af vandløbet - Fælleshovedledningen i Bygum Per

Læs mere

Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Midtskov-Frydenborg Bæk

Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg. Afgørelse efter vandløbsloven til nedklassificering af vandløbet, Midtskov-Frydenborg Bæk Erik Due-Hansen Jagerweg 23 24941 Flensborg By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk

Læs mere

H Furesø Egedal Forsyning Stenløse. Kopi sendt til Krüger att.: Steen O. Petersen,

H Furesø Egedal Forsyning Stenløse. Kopi sendt til Krüger att.: Steen O. Petersen, H Furesø Egedal Forsyning Bogøgårdsvej Knud Bro Allé 18 3660 Stenløse Kopi sendt til Krüger att.: Steen O. Petersen, sop@kruger.dk Afgørelse - Tilladelse til udledning af regnvand fra bassin efter Miljøbeskyttelsesloven

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Strøjkær Vandløbet

Afgørelse om nedklassificering af Strøjkær Vandløbet Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 08-05-2017

Læs mere

Udkast - Tilladelse til at etablere et midlertidigt sandfang i vest siden

Udkast - Tilladelse til at etablere et midlertidigt sandfang i vest siden Tønder kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder Att. Simon Petersen Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929246 Mail: setha@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-4-18 Ks: SB xx-xx-2019 Udkast - Tilladelse til at etablere

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Afgørelse om nedklassificering af Røde Rende. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 10-05-2017

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Tilladelse til at forlænge privat vandløb på matrikel 8b Branderup, Branderup.

Tilladelse til at forlænge privat vandløb på matrikel 8b Branderup, Branderup. Miljø og Natur Branderup Lokalråd v/ Kirsten Willadsen Branderup Mark 7 6535 Branderup kirsten@willadsen.nu Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-11-17 Ks: KK 13. marts 2018

Læs mere

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Lille Bæk på en strækning

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Lille Bæk på en strækning Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del

Afgørelse om nedklassificering af Skivergrøftens nedre del Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 11-05-2017

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilladelse til at etablere en overkørsel over Borg-Åspe-Brede Vandløbet.

Tilladelse til at etablere en overkørsel over Borg-Åspe-Brede Vandløbet. Bredebro Andelsvandværk v/ Karsten Høj Woller Søndervang 3 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.16-P19-6-17 KS:KK 9. juni 2017 Tilladelse til at etablere

Læs mere

Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54).

Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54). udsendt til lodsejere og øvrige parter i sagen Godkendelse af regulering af Mosevangen (kvl 54). Der meddeles hermed godkendelse til omlægningen af regulering af udløbet fra vandløbet Mosevangen (kvl 54)

Læs mere

Udkast til tilladelse til regulering af det private vandløb Kanal 97a, mellem matriklerne 1224 Tønder og 20a Tved under Tønder.

Udkast til tilladelse til regulering af det private vandløb Kanal 97a, mellem matriklerne 1224 Tønder og 20a Tved under Tønder. Miljø og Natur Ecco Sko A/S Ecco Alleen 4 6270 Tønder Att. Mai Nielsen mes@ecco.com Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-10-17 Ks: KK dd.mm. 2018 Udkast til tilladelse til

Læs mere

Naturstyrelsen Nordsjælland Gribskov Kommune. Tilladelse til etablering af 2 spang over Orebjergrende

Naturstyrelsen Nordsjælland Gribskov Kommune. Tilladelse til etablering af 2 spang over Orebjergrende Naturstyrelsen Nordsjælland Gribskov Kommune Sag: 2017/08741 024 Id: 01.05P00 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 24. oktober 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav.

Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning af Syvsig Bæk med rørbro på matrikel 22, Nustrup Bæk ejerlav. Dorthe Roust Nissen Syvsigvej 5 6500 Vojens Haderslev Kommune Teknik og Miljø Simmerstedvej 1A, 1. 6100 Haderslev www.haderslev.dk Dir. tlf. 74342102 keme@haderslev.dk 1. december 2016 Sagsident: 16/28486

Læs mere

MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen København K

MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen København K MGE Bolig Hillerød P/S Grønningen 25 1270 København K By og Miljø Høring af reguleringstilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 3 Regulering af Pøle A st. 2520-2531

Læs mere

Jan Bloten. Sortemosevej Gudbjerg Sendt til Ravnhøj Consult:

Jan Bloten. Sortemosevej Gudbjerg Sendt til Ravnhøj Consult: Jan Bloten Sortemosevej 7 5893 Gudbjerg Sendt til Ravnhøj Consult: jt@ravnhoj.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 arne.bruun@svendborg.dk

Læs mere

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Skelbækken på en strækning

Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb Skelbækken på en strækning Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Godkendelse til at nedklassificere det offentlige vandløb

Læs mere

Projektets formål Formålet med projektet er at sikre fortsat adgang til matrikelnummer 13d, Harritslevgård Hgd., Skovby fra Harritslevvej.

Projektets formål Formålet med projektet er at sikre fortsat adgang til matrikelnummer 13d, Harritslevgård Hgd., Skovby fra Harritslevvej. Til interessenter/klageberettigede Teknik, Erhverv og Kultur Natur og miljø 24. januar 2019 Sagsnummer S2019-424 Dokument nr. D2019-6644 Udkast til vandløbsgodkendelse - Harritslevvej Vandløbsgodkendelse

Læs mere

Afgørelse vedr. rørlægning af privat vandløb

Afgørelse vedr. rørlægning af privat vandløb Til myndigheder og interesseorganisationer Infrastruktur Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk Dato: 18-07-2016 J. nr.:

Læs mere

Sagen er behandlet i et forpligtende samarbejde mellem Ærø Kommune og Svendborg Kommune efter Lov om forpligtende kommunale samarbejder.

Sagen er behandlet i et forpligtende samarbejde mellem Ærø Kommune og Svendborg Kommune efter Lov om forpligtende kommunale samarbejder. Bent Juul Sørensen Dunkærgyde 13 5970 Ærøskøbing Miljø, Erhverv og Teknik Natur og Miljø Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 natur@svendborg.dk www.svendborg.dk Screening efter miljøvurderingsloven

Læs mere

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2.

Afgørelsen er truffet efter 2, stk. 1 i bekendtgørelse om klassifikation og registrering af vandløb 1 og 10 i vandløbsloven 2. «navn» «adresse» «postnr_og_by» «cvrcpr» 11. maj 2015 Opklassificering af Voel Bæk Silkeborg Kommune træffer hermed afgørelse om at opklassificere Voel Bæk fra nedstrøms den rørlagte strækning i matrikelnummer

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk

Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Tilladelse til installering af lukkede filtre på Undløse Vandværk Holbæk Kommune giver tilladelse til, at Undløse Vandværk, Jupiter id 00103518, anlægs id 321.20.0011.00, ombygger vandværkets åbne filtre

Læs mere

Tilladelse til forlægning af privat vandløb

Tilladelse til forlægning af privat vandløb Miljø og Natur Vindtved Vindpark KS Egå Havvej 21 8250 Egå Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.16-P19-9-17 Ks: KK 12. oktober 2017 Tilladelse til forlægning af privat vandløb

Læs mere

Tilladelse til at etablere en overkørsel og aftale om at genetablere et stemmeværk i Kanal 26, Gl. Frederikskog, Højer.

Tilladelse til at etablere en overkørsel og aftale om at genetablere et stemmeværk i Kanal 26, Gl. Frederikskog, Højer. Miljø og Natur Naturstyrelsen Vadehavet Skovridervej 3 6510 Gram vad@nst.dk Att. Jens Hjerrild Hansen Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.16-P19-12-19 Ks:SB 6. september 2019

Læs mere

Aabenraa Kommune har den 6. december 2016 truffet afgørelse om opførelse af en halmlade på Løgumklostervej 60, 6372 Bylderup-Bov.

Aabenraa Kommune har den 6. december 2016 truffet afgørelse om opførelse af en halmlade på Løgumklostervej 60, 6372 Bylderup-Bov. Digital annoncering Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 06-12-2016 Sagsnr.: 16/42032 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 7376 7283 E-mail: jnp@aabenraa.dk Orientering om halmlade

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

Udkast til tilladelse til at rørlægge ca. 40 meter af det offentlige vandløb Moseagregrøften.

Udkast til tilladelse til at rørlægge ca. 40 meter af det offentlige vandløb Moseagregrøften. Carl Åge Nielsen Høybergvej 26 Visby 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574928162 Mail: sp@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-10-16 KS: KK dd. mm. 2017 Udkast til tilladelse til at rørlægge ca.

Læs mere

Dispensation til etablering af risle-eng ved Bredebro

Dispensation til etablering af risle-eng ved Bredebro TØNDER SPILDEVAND A/S Håndværkervej 4 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929280 Mail: lisc@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-13-16 Ks: LN 16. december 2016 Dispensation til etablering af risle-eng

Læs mere

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Sagsnr.: 2015-0407

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen

Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Aarhus Kommune Teknik og Miljø Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1 8260 Viby J Att: Gitte Kjærsgaard Sørensen Side 1 af 6 Godkendelse efter

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af kulturbro samt brinkanlæg ved Søborg Kanal i forbindelse med Kulturhavn Gilleleje, etape 2

Tilladelse efter vandløbsloven til etablering af kulturbro samt brinkanlæg ved Søborg Kanal i forbindelse med Kulturhavn Gilleleje, etape 2 Torben Bækgård Skovhus Arkitekter Gl. Kongevej 74C, 1. Sag: 2016/12353 003 Id: 007882 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 08. april 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej 3

Læs mere

Miljø og Natur. Assens Kommune. Rådhus Allé Assens. Godkendelse vedr. åbning af rørlagt del af Langedilløbet samt fjernelse af styrt.

Miljø og Natur. Assens Kommune. Rådhus Allé Assens. Godkendelse vedr. åbning af rørlagt del af Langedilløbet samt fjernelse af styrt. Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Godkendelse vedr. åbning af rørlagt del af Langedilløbet samt fjernelse af styrt. Som en del af indsatserne i Statens Vandplan 2009-2015, er en delvis åbning af

Læs mere

Tilladelse til skovrejsning i et areal der er udlagt til skovrejsning uønsket

Tilladelse til skovrejsning i et areal der er udlagt til skovrejsning uønsket Preben Johansen Allindemaglevej 15 4100 Ringsted Dato: 29. november 2016 Tilladelse til skovrejsning i et areal der er udlagt til skovrejsning uønsket Teknik- og Miljøcenteret har den 16. august 2016 modtaget

Læs mere

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 7. september 2016

Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur. Rådhuspladsen Skive. 7. september 2016 Skive Kommune Teknisk Forvaltning - Byg og Miljø - Natur Rådhuspladsen 2 7800 Skive 7. september 2016 Tilladelse til omlægning af rørbro i det offentlige vandløb Lyby- Grønning Skelgrøft Skive Kommune

Læs mere

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden

Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard. Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti) af rørlagt del af Sønderrenden Samsø Kommune Teknisk Forvaltning Att. Søren Stensgaard 17. januar 2019 Sagsnr. S2018-7371 Dok.nr. D2018-34977 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Tilladelse efter vandløbsloven til krydsning (cykelsti)

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e.

Tilladelse til etablering af en overkørsel over privat vandløb mellem mat. Nr. Tind By, Gerning - 8c og mat. Nr. Nøddelund By, Gullev - 10e. Finn Svenstrup Vesterbro 5 8850 Bjerringbro Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af en overkørsel over

Læs mere

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum

/ G Endelig tilladelse til rørlægning af grøft ml. matr 1a og 7h, 7g, 7i og 7a Hvidsten by, Gassum XXXXXXXXXXXXXX Ejstrup Møllevej 15 8990 Fårup Udvikling, Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte mfj@randers.dk www.randers.dk 10-10-2018 / 06.02.03-G01-1-18

Læs mere

Hjørring Kommune. Per Kristian Rasmussen

Hjørring Kommune. Per Kristian Rasmussen Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

1. Bassinet skal udformes som beskrevet i ansøgningen 2. Bassinet skal placeres som vist på kortbilag nr. 1 og indenfor matr. nr. 6h Voldum By, Voldum

1. Bassinet skal udformes som beskrevet i ansøgningen 2. Bassinet skal placeres som vist på kortbilag nr. 1 og indenfor matr. nr. 6h Voldum By, Voldum FAVRSKOV SPILDEVAND A/S Torvegade 7 8450 Hammel Att. Maria M. Eriksen e-mail: mer@favrskovforsyning.dk Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 favrskov@favrskov.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v., BEK nr. 834 af 27 juni

Bekendtgørelse om vandløbsregulering og restaurering m.v., BEK nr. 834 af 27 juni Høring af udkast til reguleringstilladelse af rørlagt privat vandløb ved Uvelse Nord Høring Hillerød Kommune ønsker at fremme projektet om regulering af et rørlagt privat vandløb, og sender hermed projektansøgning

Læs mere

Tilladelse til etablering af rørbroer over grøft

Tilladelse til etablering af rørbroer over grøft Ole Stjärnqvist Trondhjemsgade 13,2. th 2100 København Ø 9. maj 2019 Tilladelse til etablering af rørbroer over grøft Margueritevej _ Odsherred Kommune har modtaget en ansøgning fra Jord, Beton og Anlæg

Læs mere

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge

UDKAST - Tilladelse efter vandløbslovens 17 til regulering af 375 m vandløb samt sløjfning af mindre grøfter i Helstrup Enge Tilladelse til regulering af vandløb Matrikel 9i, Helstrup By, Helstrup Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2.

Søen placeres som angivet på figur 1 med en afstand på mindst 2 meter til skel og med et areal på op til ca. 650 m 2. Til Jens Jørgen Abildskov, Fredskovvej 10, 5883 Oure Sendt med email: abildskov@vetnet.dk Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 arne.bruun@svendborg.dk

Læs mere

Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding

Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Afslag på ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand til markvanding Dato: 6. april 2017 Billund Kommune har den 16. januar 2017 modtaget din ansøgning om tilladelse til indvinding af grundvand

Læs mere

Lokale foreninger og organisationer, lovens 86 Landsdækkende foreninger og organisationer, lovens 87.

Lokale foreninger og organisationer, lovens 86 Landsdækkende foreninger og organisationer, lovens 87. Digital annonce Til kommunens hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 13-11-2017 Sagsnr.: 17/33126 Kontakt: Søren Lyngdal H. Christensen Direkte tlf.: 2114 7430 E-mail: slc@aabenraa.dk

Læs mere

Afgørelse om nedklassificering af Spanggrøften. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax:

Afgørelse om nedklassificering af Spanggrøften. Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: Fax: Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 08-05-2017

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Holger Bagger-Sørensen Jeppes Kilde 6 7120 Vejle Øst Sendt på mail til hbs@fertin.com og prt@sj.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01586-25 Ref. Peter Lomholt Langdahl 29-08-2016 Tilladelse til rørledning til

Læs mere

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5. Dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter.

2. Bredderne skal anlægges så flade som muligt, med en hældning, der ikke overstiger 1:5. Dybden på vandhullet må ikke være mere end 1,5 meter. FREDERICIA KOMMUNE Att. Carsten Pedersen Gothersgade 20 A 7000 Fredericia Tilladelse til etablering af vandhul 03-09-2015 Sags id.: 15/8065 Sagsbehandler: Dorthe Brix Folsted Aaboer Fredericia Kommune

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven -ændring af forløb af rørlagt privat vandløb

Tilladelse efter vandløbsloven -ændring af forløb af rørlagt privat vandløb Finn Vendelin Jensen Klapleddet 4 Lysabildskov 6470 Sydals Tilladelse efter vandløbsloven -ændring af forløb af rørlagt privat vandløb Sønderborg kommune har d. 15. oktober 2015 modtaget en ansøgning fra

Læs mere

Spildevandsplan

Spildevandsplan Spildevandsplan 2012-2015 1 - Forside_Tillæg nr 16 til Spildevandsplan 2012-2015 Tillæg nr. 16 til spildevandsplan 2012-2015 Ophævelse af planopland U17, sommerhusområdet ved Lynger Strand på Endelave

Læs mere

Ikke VVM-pligt for etablering af midlertidig vejdæmning over Præstegårdsbækken, 2e Måde, Esbjerg Jorde.

Ikke VVM-pligt for etablering af midlertidig vejdæmning over Præstegårdsbækken, 2e Måde, Esbjerg Jorde. Bjarne Madvig Christensen Tøndervej 85 6780 skærbæk Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 2. februar 2015 Sags id 14/16451 Sagsbehandler Astrid Moltke Jordt Telefon direkte 76 16 33 05 E-mail asjor@esbjergkommune.dk

Læs mere

Åbning af vandløbet kan påbegyndes efter klagefristens udløb og skal være afsluttet og færdigmeldt inden 3 år.

Åbning af vandløbet kan påbegyndes efter klagefristens udløb og skal være afsluttet og færdigmeldt inden 3 år. Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved Center for Miljø og Natur Center for Miljø og Natur Team Natur og Landbrug Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 www.naestved.dk UDKAST TIL GENNEMLÆSNING HOS

Læs mere

Som det fremgår af ansøgningen vil den fremtidige vedligeholdelse af anlægget forestås af de respektive lodsejere, pt. Randers Kommune.

Som det fremgår af ansøgningen vil den fremtidige vedligeholdelse af anlægget forestås af de respektive lodsejere, pt. Randers Kommune. AAGE V. JENSEN NATURFOND Udvikling, Miljø og Teknik Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 1686 08-05-019 / 06.0.16-P19--19 Hanne.Wind-Larsen@randers.dk www.randers.dk

Læs mere

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr

Lovbekendtgørelse om miljøvurdering af planer og programmer og af konkrete projekter nr DANISH STEVEDORE HOLDING A/S Tronholmen 49 8960 Randers SØ Udvikling, Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151746 ehk@randers.dk www.randers.dk 04-10-2018

Læs mere

Afgørelse om opklassificering af den åbne del af Fæstningskanalen i Lyngby-Taarbæk Kommune

Afgørelse om opklassificering af den åbne del af Fæstningskanalen i Lyngby-Taarbæk Kommune Dato: 21-03-2019 Ref.: J.nr.: SOEBA 06.02.00-P24-2-16 Afgørelse om opklassificering af den åbne del af Fæstningskanalen i Lyngby-Taarbæk Kommune Lyngby-Taarbæk Kommune opklassificerer vandløbet, Fæstningskanalen,

Læs mere

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven

Hjørring Kommune. Tilladelse til restaurering efter vandløbsloven Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring den

Læs mere

Miljø og Natur. VVM Der er foretaget en VVM-screening af projektet se vedhæftede screeningsskema.

Miljø og Natur. VVM Der er foretaget en VVM-screening af projektet se vedhæftede screeningsskema. Lisbeth og Henrik Askholm Strandby Skov 15 5683 Haarby Godkendelse vedr. åbning af et privat rørlagt vandløb ved Strandby Skov, Haarby Assens Kommune meddeler hermed godkendelse jf. 16 & 17 i bekendtgørelse

Læs mere

Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå

Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå Louise Dyhr og Karsten Pedersen kspld@hotmail.com 18. marts 2015 Tilladelse til at rørlægge del af afvandingsgrøft på matrikel 3ad Skellerup By, Linå Silkeborg Kommune meddeler i medfør af vandløbsloven

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven til etablering af gangbro i st m over Hostrup Bæk ved Breinholtgård Golfklub

Godkendelse efter vandløbsloven til etablering af gangbro i st m over Hostrup Bæk ved Breinholtgård Golfklub Breinholtgård I/S Nordre Dokkaj 1 6700 Esbjerg Postadresse Frodesgade 30. 6700 Esbjerg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 13. april 2016 Sags id 16/6573 Sagsbehandler Anne Christine Bang Telefon direkte 76

Læs mere

TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92

TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92 MJ Eriksson A/S Att.: Steen Holm Jørgensen 10-02-2017 TILLADELSE TIL TIDSBEGRÆNSET AT UDLEDE LÆNSE- OG OVERFLADEVAND TIL STATION 2160 I SØRUP Å, KVL 92 MJ Eriksson A/S har den 6. februar 2017 søgt om tilladelse

Læs mere

Peter Jul Skovlyvej 2 Fensholt 8300 Odder Sendt pr. mail: Sags Id

Peter Jul Skovlyvej 2 Fensholt 8300 Odder Sendt pr. mail: Sags Id Peter Jul Skovlyvej 2 Fensholt 8300 Odder Sendt pr. mail: petercharlotte@mail.dk Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Tilladelse til genåbning af rørlagt vandløbsstrækning af Stampmølle Bæk på matr.

Læs mere

Dora og Aksel Rasmussen Æbleparken 10 Søften Hinnerup. Fremsendt pr. mail:

Dora og Aksel Rasmussen Æbleparken 10 Søften Hinnerup. Fremsendt pr. mail: Dora og Aksel Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Fremsendt pr. mail: ar@arconsulting.dk Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90 Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 14-04-2015 Sagsnr.: 15/9664 Dokumentnr.: 9 Ejendom: 7425 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere