OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik"

Transkript

1 OK Vendelboerne DM-Nat i HOU Skov 2. april H75 Ole F. Thomsen Guld DM-Ultralang på Rømø 25. april D75 Vivi Arildsen Guld JFM-Klassisk 21. aug. i Linå Vesterskov D60 Karin Wæhrens Bronze D75 Vivi Arildsen Bronze H70 Poul Henning Pedersen Guld H80 Svend Brøns Petersen Bronze DM-Mellen 3. september i Mols Bjerge D75 Vivi Arildsen Guld H70 Finn Hørup Nielsen Sølv DM-Stafet 10. september i Grib Skov Nord H70 Finn Hørup Nielsen Sølv H70 Poul Henning Pedersen Sølv DM-Lang 11. september i Grib Skov Nord H70 Poul Henning Pedersen Guld NJ Lang D70 Lene Bank Hansen H50 Kjeld Arildsen H80 Peter Arildsen NJ Stafet H50/Damer Poul Henning Pedersen, Finn Hørup Nielsen, Lisbet Nielsen NJ Nat D70 Vivi Arildsen H21 Allan Reiche H70 Ole F. Thomsen NJ Dag H70 Poul Henning Pedersen Hjørring Kommunes Idrætspris Vivi Arildsen Bestyrelsens beretning 2016 Resultater og tilbageblik Frivillige er det bærende element i klubbens virke og også i 2016 løftede vi fællesskab både store og små opgaver. Nordjysk 2 Dages er vores flagskib og i vores 2016 version bragte vi arrangementet op i nye højder med 4 veltilrettelagte løb over 3 dage. Alt klappede perfekt og der var stor ros til klubben. Rigtigt mange medlemmer stillede op og tog en tjans i en af de mange funktioner, som spændte fra banelægning af 4 løb, parkering, start, mål, beregning, kiosk og mange andre funktioner. Løbene blev afviklet i Bunken og Kirkemilen ved Skagen, de sidste på nytegnet kort. Stor tak til medlemmerne for indsatsen ved Nordjysk 2 Dages, som er grundlaget for vores økonomi. Det er her, vi finansierer vores mange andre aktiviteter, og det er her vi kan holde kontingentet nede på et niveau, så alle kan være med. På arrangementssiden har vi afviklet Nordjysk Stafet i Bøgsted med Ole og Ellen som stævneledelse og banelægning og i efteråret afviklede vi en afdeling af Nordjysk Nat i Lilleheden Klitplantage med Poul Henning og Kjeld som stævneledelse og banelæggere. Klubbens medlemmer har på skift arrangeret 28 klubløb i løbet af året. Banerne har været i top og klubløbsarrangørerne har fået flere o-tekniske erfaringer på kontoen. Erfaringer, som kan bruges, når man selv er med som deltager til klubløb og konkurrenceløb har budt på en lille ændring af banelængder og målestoksforhold til klubløbene Der bliver nu udbudt en lang svær bane i målestok 1: for at imødekomme de løbere, som skal løbe lange baner til konkurrence. I det omfang det er muligt, udbydes den lange bane også i målestoksforholdet 1: Klubløbene er vores træningsmulighed, og det er her vi lægger grundlaget for vores deltagelse i konkurrenceløbene har budt på en lang række mesterskaber til vores løbere se boksene til venstre.

2 Klubløb gennemsnit deltagelse egne løbere Matchens resultat blev 3-3 i matchpoint og i løbspoint, og der skulle målfoto til for at afgøre. Divisionsturneringen i 2016 blev meget spændende næsten for spændende. Vi vandt de to indledende matcher, og kunne se frem til oprykningsmatchen i Rold Skov, hvor planen var at bytte plads med Mariager Fjord OK, som året før tog vores plads i 2. division. Mariager Fjord OK er, på trods af at de er nogle meget behagelige mennesker, vores ærkerival, når det gælder placeringerne i divisionsturneringen. I dysten førte Mariagerfjord fra start, men da vi vidste, at vi fortsat havde løbere i skoven, som kunne hente point, så blev der spænding til det sidste. Matchens resultat blev 3-3 i matchpoint og i løbspoint, og der skulle målfoto til for at afgøre, om vi skulle overtage Mariagerfjords plads i 2. division. Der skulle tælles første-pladser, og her måtte vi trods medlemmernes ihærdige indsats se os slået endnu engang med 9 førstepladser til Mariagerfjord mod Vendelboernes 3. Surt! I løbet af året havde vi deltagere med på de store etapeløb, som omfatter Påskeløbene, Læsø 3 dages og Vestjysk 2 Dages. Vi var stærkt repræsenteret til DM og JFM, hvor der blev hentet medaljer hjem af de fineste af slagsen. Endnu engang kunne vi glæde os over et velbesøgt Find Vej arrangement i Folkeparken/Ulvegravene. Med Peter i spidsen for en flok frivillige hjælpere kunne vi sende en flok glade familier ud og finde posterne i de bynære skove. Allan og Mette overtog bolden og arrangerede Børne- og Ungdomstræninger hver tirsdag frem til sommerferien og fulgte op med flere træninger efter sommerferien. Der blev har afholdt i alt 20 træninger og deltagergennemsnittet er 22 løbere, hvoraf de ca. 15 er B&U løbere, og resten ivrige forældre. Konceptet har hele tiden været 1 times træning med et bestemt teknisk fokus og derefter samvær med spisning og eftersnak. Det er et koncept, der passer ganske godt ind i børnefamilier og deres familielogistik. Som arrangør har det været utroligt spændende og sjovt at se den iver der bliver lagt for dagen, og det er helt utroligt at se den udvikling, der er sket, både hos de yngste og de ældste. Stor tak til alle jer, som på skift bakkede op, satte poster ud, samlede poster ind og ikke mindst jer, som sørgede for maden hver gang.

3 Klubben er trængt på frivilligområdet Konceptet med løb og spisning er i det hele taget populært. Vores sammenkomst efter 2 Dages er velbesøgt og det er tydeligt at medlemmerne hygger sig også i det pæne tøj. Sct Hans løbet med middag i det grønne er et hit, Nytårsløbet med over 100 deltagere til suppe er et tilløbsstykke og hvem sætter ikke pris på to røde med brød fra kioskteltet til 2 dages. Jo, mad er godt tak til alle jer, der ved forskellige lejligheder tog kokketjansen. En god flok vedholdende klubmedlemmer har igen i 2016 hver torsdag haft stor glæde af Annis inspirerende fysiske træning i form af forskellige gymnastiske øvelser. Det er ikke fordi hun nedsætter kravene i takt med at vi bliver ældre, men vi holder ved fordi hun overbeviser os om at det er sundt, og trods strabadserne er der medlemmer der møder op hver torsdag for at få del i Annis sundhedsformidling, og ikke mindst det sociale samvær. Gymnastikken er for alle, og aldersmæssigt spænder det fra den ældste, 86 år, og til den yngste, der er 14 år. Årets klubmesterskaber gik til Anders, Sara, Karin og Poul Henning. Præmierne blev overrakt ved juleløbet i Tornby, hvor Ellen også overrakte Harry til Allan med besked om at passe godt på ham. I løbet af året modtog vi 3 triste nyheder. Vi måtte tage afsked med Aage Thomsen, Hans Hartmund og Else Hartmund. Alle havde gjort et stort arbejde for klubben gennem årene. De vil blive savnet, æret være deres minde. Klubben er trængt på frivilligområdet. I 2016 har det været svært at bemande vores aktiviteter, herunder banelægning til klubløb. Korttegning har stort set ligget stille, når vi ser bort fra nogle smårevisioner af eksisterende kort. Vi har ikke været i stand til at tegne de store skove, og vores yngste kort er allerede faldet for aldersgrænsen og er ikke velegnet til banelægning længere. Vi har modtaget hjælp af Steen Frandsen, som mod dækning af overnatnings- og transportudgifter tegnede Kirkemilen i forbindelse med Nordjysk 2 Dages. Klubbens aktivitetetsniveau er svært at fastholde og vi ser tendenser til at vi må aflyse flere og flere klubløb på grund af mangel på arrangører. Vi har holdt Condes-kursus og vi er indstillet på at holde alle de kurser, der skal til, for at vores medlemmer kan føle sig trygge ved at påtage sig opgaverne.

4 Vejvalg 2017 Vi skal være flere til at arrangere Vi skal satse stort på Børne- og Ungdomstræning en Vi skal tilbyde træning og uddannelse til vores voksne medlemmer klubaften hver måned teknisk tirsdag. Vejvalget i 2017 sigter mod tre hovedområder: Vi skal være flere til at arrangere. Vi skal satse stort på Børne- og Ungdomstræningen Vi skal tilbyde træning og uddannelse til vores voksne medlemmer Nordjysk 2 Dages 2018 er i planlægningsfasen og vi har allerede nu brug for tilkendegivelser om hjælp fra klubbens medlemmer. Vi har dele af funktionsledelsen på plads, men vi mangler fortsat at få besat nogle væsentlige poster. Vil du give en hånd med, så tøv ikke med at kontakte Kjeld Arildsen. I 2017 afvikler vi Nordjysk Lang i maj og en afdeling af Nordjysk Nat i oktober. I det kommende år vil træningsløbene fortsætte som tidligere spredt ud i det nordjyske. Sted og dato findes som vanligt i kalenderen på nettet. Kalenderen for 2017 er blevet suppleret med de konkurrenceløb, der findes i Nordkredsen, så man kan hente lidt inspiration. Kalenderen mangler arrangører, så skynd dig at kontakt Signe, hvis du har mod på at lægge baner. Hvis du ikke har prøvet det før, så er der hjælp at hente. Du kan melde dig som medarrangør på et af løbene, så du får mulighed for at sætte dig ind i det på en tryg måde. I forhold til teknisk træning vil det i løbet af 2017 være muligt at deltage hver tirsdag, hvor der vil være forskellige momenter af orienteringsteknisk træning, som afholdes i kombination med børnetræningen. Vi vil prøve at holde en klubaften hver måned, første gang den 13. februar. Her vil Allan guide os igennem vejvalgets svære kunst. Det rigtige vejvalg, vel at mærke. Til foråret kører vi videre med B&U træning, i nogenlunde samme koncept, men fokus vil blive at tilpasse træningen mere til aldersgrupper, således øvelserne til 10+ bliver lidt sværere og længere end øvelserne til -10. Som noget nyt har bestyrelsen besluttet at gøre tirsdagen til teknisk tirsdag, således der kommer en samlet pakke på tværs af alderstrin i klubben. Det betyder, at det tekniske emne udbydes til alle i klubben, så tekniktræningen både er for B&U løberne, som har deres egne øvelser, og for alle andre, der har lyst til at lære eller få genopfrisket basal o-tekniske elementer.

5 -men at blive superskarp til at bruge kort, kompas -Vi tærer dermed kraftigt på formuen og løsningen holder ikke i længden Rammerne kommer til at følge B&U træningens koncept med by eller bynære skove, start klokken ca. 17, hvor der er fælles oplæg om det tekniske emne, og derefter øvelser, som tager udgangspunkt i emnet tilpasset kvalifikationer. Formålet er ikke at løbe meget langt, men at blive superskarp til at bruge kort, kompas, og alle tekniske spidsfindigheder. Muligheden for hygge, spisning og eftersnak bliver også for alle. Det nye tilbud kommer ikke til at betyde noget for de almindelige træninger (torsdage/lørdage/søndage), og fremover kan man så både få træning med fokus på teknik om tirsdagen og om torsdagen komme ud at øve det på en bane, der ligner en konkurrence. Vi har lavet en aftale med et litauisk firma om at tegne vores store kort. Gediminas Trimakas starter i september med at tegne Tversted og fortsætter senere med Aalbæk. Gediminas har plads i kalenderen i 2018 og bestyrelsen har besluttet at lade ham tegne to kort om året, så vi kan få opdateret vores kort. Vi har afsat kr årligt til korttegning de næste to år. Vi tærer dermed kraftigt på formuen og løsningen holder ikke i længden. Vores egne korttegnere varetager tegningen af mindre skove i det omfang der kan findes tid. Vi har et markant stort behov for nye frivillige kortegnere Den 29. april afvikler vi årets Find Vej dag, igen i Folkeparken/Ulvegravene. Vi glæder os til at se nye i skoven. Bestyrelsen takker alle medlemmer for et fantastisk og inspirerende fællesskab i 2016 og vi glæder os til fortsættelsen i Med venlig hilsen Bestyrelsen

Klubnyt december 2016

Klubnyt december 2016 Klubnyt december 2016 Nyt fra bestyrelsen : Divisionsmatcherne : Selv om de fleste måske gerne vil fortrænge oplevelserne i Rold Mosskov den 25. september, hvor OK-Vendelboerne kun var et mulehår fra at

Læs mere

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik. DM-Nat i Jægersborg Hegn 18. marts Poul Henning Pedersen Guld

OK Vendelboerne. Bestyrelsens beretning Resultater og tilbageblik. DM-Nat i Jægersborg Hegn 18. marts Poul Henning Pedersen Guld OK Vendelboerne DM-Nat i Jægersborg Hegn 18. marts Poul Henning Pedersen Guld DM-Sprint i Støvring by 22. april Vivi Arildsen Bronze Peter Arildsen Sølv DM-Ultralang i Rold Vælderskov 23. april Vivi Arildsen

Læs mere

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 ---

--- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17: Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Klubnyt marts 2017 Nyt fra bestyrelsen : --- Børne- og ungdomstræning, start 4. april, kl. 17:00 --- --- Klubmøde om banelæggerteams 19. april, kl. 19:00 --- Børne-og ungdomstræningen starter igen med

Læs mere

Skovko ntakt. Banelægge rteam. Banelæggere. 3-Feb Søndag Vinterlang 4 Løvenholm Lokalt klubløb? (KA)

Skovko ntakt. Banelægge rteam. Banelæggere. 3-Feb Søndag Vinterlang 4 Løvenholm Lokalt klubløb? (KA) Dato Ugedag Type Kre ds Klubnavn Arrangement Sted Banelægge rteam Banelæggere Skovko ntakt Skovtilladelse ansøgt Skovtilladels e status Noter 5-Jan Lørdag Nytårsløb Thygeslund 6-Jan Søndag Vinterlang 2

Læs mere

Klubnyt juni Nyt fra bestyrelsen : Sct. Hans / midsommerløb torsdag d. 22/6 kl. 18:00

Klubnyt juni Nyt fra bestyrelsen : Sct. Hans / midsommerløb torsdag d. 22/6 kl. 18:00 Klubnyt juni 2017 Nyt fra bestyrelsen : Sct. Hans / midsommerløb torsdag d. 22/6 kl. 18:00 Sted : Tversted Klitplantage (parkeringspladsen/bjælkehuset ved søerne) Traditionen tro afholdes Sct Hans/midsommerløb

Læs mere

Nyhedsbrev april 2016

Nyhedsbrev april 2016 Nyhedsbrev april 2016 Nyt fra bestyrelsen : Mange klubmedlemmer har savnet det gamle medlemsblad Vendeposten, hvor sidste nummer udkom for to år siden i april 2014. I mellemtiden er nogle af klubnyhederne

Læs mere

Klubnyt december 2017

Klubnyt december 2017 Klubnyt december 2017 Nyt fra bestyrelsen : Klubløb 2018 : Inden længe skriver vi 2018, og det betyder, at der i allernærmeste fremtid gerne skal være en plan klar for næste års klubløb. Bestyrelsen vil

Læs mere

Klubnyt december 2018

Klubnyt december 2018 Klubnyt december 2018 Nyt fra bestyrelsen : Sæson 2018 er ved at være slut. Hvis man kigger tilbage i de ugentlige mails fra Peter Arildsen, de ca kvartalsvise beskrivelser i Klubnyt og løbende historier

Læs mere

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

Indbydelse. OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts i Kirkemilen

Læs mere

Medlemsundersøgelse OK-Vendelboerne

Medlemsundersøgelse OK-Vendelboerne Medlemsundersøgelse OK-Vendelboerne Kære medlem af OK-Vendelboerne. Det er mange år siden vi sidst lavede en medlemsundersøgelse, så vi syntes at tiden er inde til at vi får belyst nogle områder således

Læs mere

Orienteringsklubben OK West

Orienteringsklubben OK West Orienteringsklubben OK West Bestyrelsens beretning for 2011. Generalforsamlingen resulterede i genvalg til Anna Trab og nyvalg til Monika Kobberholm ifm udvidelse af bestyrelsen. Bestyrelsen har i 2011

Læs mere

Klubnyt maj Hvis man skulle have glemt, hvordan det gik, kan pointfordelingen ses her :

Klubnyt maj Hvis man skulle have glemt, hvordan det gik, kan pointfordelingen ses her : Klubnyt maj 2016 Nyt fra bestyrelsen : OK-Vendelboerne har haft et travlt forår med afvikling af NJ 2-dages i Kirkemilen syd for Skagen efterfulgt af Nordjysk Stafet Orientering den 5. maj i Bøgsted, hvor

Læs mere

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde.

OK Vendelboerne. inviterer til Nordjysk 2-Dages 2016 på Skagens Odde. OK Vendelboerne Foreløbig Indbydelse inviterer til Nordjysk 2Dages 2016 på Skagens Odde. Fredag den 11. marts, Natsprint i Bunken Plantage Lørdag den 12. marts i Kirkemilen Syd og Søndag den 13. marts

Læs mere

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Kriterier: 1. Vundet officielle danske eller jyske mesterskaber inden for Danmarks Idrætsforbunds specialforbund. 2. Sat officiel danmarksrekord inden for Dansk

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012

Indbydelse. Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne. inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Indbydelse Hjørring Orienteringsklub Vendelboerne inviterer hermed til Nordjysk 2-Dages 2012 Lørdag den 10. marts i Tolne Skov, og Søndag den 11. marts i Tversted Klitplantage. Der er fortræning fredag

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40: side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / 2017-09-17 17:40:51 Matcher (3 division) -------------------- 1 : KaSki OK - Nordvest OK : 37-76 2 : KaSki OK - Randers/Djurs OK : 40-65 3 : KaSki OK - OK Vendelboerne :

Læs mere

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016

Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Indkomne indstillinger til Idrætsprisen 2016 Kriterier: 1. Vundet officielle danske eller jyske mesterskaber inden for Danmarks Idrætsforbunds specialforbund. 2. Sat officiel danmarksrekord inden for Dansk

Læs mere

Klubmesterskab i o-løb i Uggerby Klitplantage

Klubmesterskab i o-løb i Uggerby Klitplantage Arrangør: PI-Hjørring Program for Klubmesterskab i o-løb i Uggerby Klitplantage tirsdag d. 26. oktober 2010 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Kære O-løbere Nordjyllands Politi og PI Hjørring er stolte

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 25. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 25. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2017 Onsdag den 25. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM RSOK i Divisions turneringer (Michael) Årsplan 2018 (Michael) Voksentræning (Trine) Rebild 2-dages (Ole) Spørgeskema om

Læs mere

POST1900. Indholdsfortegnelse:

POST1900. Indholdsfortegnelse: POST1900 Årgang 13 nr. 1 Januar 2009 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme Indbydelse til generalforsamling, den 17. februar 2009. Opdateringer på hjemmesiden Kommende

Læs mere

Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014. Alt bliver større i vores klub

Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014. Alt bliver større i vores klub Rold Skov OK Visionsmøde den 22. oktober 2014 Alt bliver større i vores klub Og vi bliver flere og flere Velkommen Baggrund for mødet Klubben vokser medlemmer, strategi og planer skal følge med Hvad vil

Læs mere

Skive Orienteringsklub En afdeling under Skive Atletik- og Motionsklub O-brev nr. 2 April 2017

Skive Orienteringsklub En afdeling under Skive Atletik- og Motionsklub O-brev nr. 2 April 2017 Formanden Vigtige datoer Det er snart sommer og der er masser af muligheder for at komme ud til orienteringsløb. 29. april Find Vej Dagen i Krabbesholm. 6. maj Rosenhøj Grand Prix i Krabbesholm. Fra 27.

Læs mere

Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering

Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering POST1900 Årgang 12 nr. 3 april 2008 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Begyndertræning side 3 Løb i nordkredsen side 4 Klubtøj side 6 Påskeløb side 7 Nordjysk

Læs mere

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok :

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok : Matcher (2-3 division) -------------------- 1 : Viborg Ok - Mariager Fjord Ok : 115-75 2 : Viborg Ok - Ok Vendelboerne : 123-76 3 : Viborg Ok - Randers/djurs Ok : 128-41 4 : Mariager Fjord Ok - Ok Vendelboerne

Læs mere

NJ Lang 2014 Stræktider -05/16/2014 Plads Navn Klasse Tid D15-20

NJ Lang 2014 Stræktider -05/16/2014 Plads Navn Klasse Tid D15-20 NJ Lang 2014 Stræktider -05/16/2014 Plads Navn Klasse D15-20 1 Kristina Præstgaard Mariager Fjord OK 1:22:03 01:46= 03:17= 05:58= 10:08= 19:24= 26:43= 38:11= 43:52= 48:10= 53:12= 65:04= 72:30= 79:44= 81:49=

Læs mere

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen

RSOK KLUBEFTERSYN Onsdag den 24. oktober kl på Kulturstationen RSOK KLUBEFTERSYN 2018 Onsdag den 24. oktober kl. 19.00 på Kulturstationen PROGRAM Velkomst og introduktion Fysioterapeut Lotte Kjeldgaard-Man, Benefit - Løb og Løbeskader Årsplan 2019 (Michael) T-løb

Læs mere

Beretning 2012. Arrangementer

Beretning 2012. Arrangementer Når der gøres status på 2012, kan vi se tilbage på et på flere måder spændende år. Det har været fuldt af både sjove og krævende opgaver samt flotte resultater såvel organisatorisk som sportsligt. Arrangementer

Læs mere

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs??

Datoen herfor har I sikkert allerede noteret jer nemlig den 4. december 2004, men har I også husket at svare på Brøggers lille kryds og tværs?? POST1900 8. årgang, nr. 6. November 2004 Informationsblad for Århus 1900 Orientering Formanden har ordet! af Per Lind Jensen Grumstolen og hovedrengøring I år havde vi for første gang et fast hold sat

Læs mere

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga

1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Indbyder søndag den 14/4 2019 til 1./2./3. Divisionsmatch og en afdeling af Midtjysk Ungdomsliga Vi glæder os til at se rigtig mange glade løbere til en god dag i skoven Stævne og klassifikation Stævnet

Læs mere

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018

Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Allerød OK indbyder til DM Ultralang 2018 Arrangør Klassifikation Allerød OK DM Ultralang, 4 stjernet stævne Stævnedato Søndag den 22. april 2018 Stævnekontor Findes på stævnepladsen. Åbningstider: kl.

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016 Medlemsudviklingen i Oden se Orienteringsklub er atter positiv! I 2016 har vi oplevet en tilgang på 31 aktive og en afgang på 24, så vi er 8 flere

Læs mere

Forslag til Divisionsturnering 2019

Forslag til Divisionsturnering 2019 Forslag til Divisionsturnering 2019 Ændret Version Ansvarlig Kommentar 09.07.2017 00.01 Henrik Poulsen Dokument oprettet 31.07.2017 00.02 Lars Lindstrøm Kommenteret 16.09.2017 00.03 Henrik Poulsen Kommentarer

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017.

Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Indbydelse til DM SPRINT Lørdag den 22. april 2017. Arrangør Klassifikation Rold Skov OK i samarbejde med Rebild Kommune. DM Sprint, 4 stjernet A stævne og IOF World Ranking Event. DM sprint er ligeledes

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 10. marts Langdistance Tversted Plantage

Instruktion. Nordjysk 2-Dages lørdag d. 10. marts Langdistance Tversted Plantage Instruktion Nordjysk 2-Dages lørdag d. 10. marts 2018. Langdistance Tversted Plantage Bemærk: Rettelser af løber og brik skal ske inden stævnet per mail til info2018@nordjysk2dages.dk Der er særlig begynderinstruktion

Læs mere

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019

Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Indbydelse til Jysk / Fynsk mesterskabs weekend 2019 Arrangør: i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Klassifikation: Mødested: Afmærkning med O-skærm + pil fra

Læs mere

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018

Indbydelse. Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Indbydelse Nordkredsen og Aalborg OK har fornøjelsen af at byde velkommen til Kreds Ungdoms Match 2018 Fredag 26. oktober kl 20 til søndag 28. oktober kl 13 i Skørping og Rold Skov KUM weekenden er årets

Læs mere

NJM Stafet 2017 Resultatliste

NJM Stafet 2017 Resultatliste NJM Stafet 2017 Resultatliste Plads. Hold Tid Efter Tid Efter +/- D1749 1 Kungälvs OK hold 1 (194) 1:41:51 1 Sabina Aumo 31:31 1 00:00 31:31 1 00:00 2 Jeannette Aumo 33:57 1 00:00 1:05:28 1 00:00 0 3 Isabella

Læs mere

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling Til forældre og løbere i Team Vejle Orientering. Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for efterår 2016. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der

Læs mere

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008

INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 INSTRUKTION FOR SUPERMATCH OG B-LØB I ROLD NØRRESKOV OG MOSSKOV SØNDAG DEN 09.11.2008 Nordkredsens slutrunde 2008 for op- og nedrykning til 1., 2., 3., og 4. division Oprykning til 1. division nedrykning

Læs mere

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling

Orientering OK Gorm OK Snab Talentudvikling Til forældre og løbere i Team Vejle Orientering. Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for efterår 2015. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der

Læs mere

Referat af møde i kortudvalget nr. 1/2016

Referat af møde i kortudvalget nr. 1/2016 Dansk Orienterings-Forbund Til Udvalgets medlemmer HB & stab Referat af møde i kortudvalget nr. 1/2016 Mødested: FROS klubhus, Fredericia Mødedato: torsdag den 14. januar 2016 kl. 17.30-21.30 Mødedeltagere:

Læs mere

AAIG Orientering Årsberetning for 2012

AAIG Orientering Årsberetning for 2012 AAIG Orientering Årsberetning for 2012 2012 var et positivt år for AAIG Orientering Aabenraa Orienteringsklub, både på det sociale klubmæssige og det resultatmæssige. Vi havde dog en lille tilbagegang

Læs mere

Forslag til Divisionsturnering 2019

Forslag til Divisionsturnering 2019 Forslag til Divisionsturnering 2019 Ændret Version Ansvarlig Kommentar 09.07.2017 00.01 Henrik Poulsen Dokument oprettet 31.07.2017 00.02 Lars Lindstrøm Kommenteret 16.09.2017 00.03 Henrik Poulsen Kommentarer

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2014 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse. Der er sket en flot stigning

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

VE DEPOSTE. O-post fra Børnebane ved Påskeløbet 2013. R. 1 April 2013 39. ÅRGA G MEDLEMSHÆFTE FOR ORIE TERI GSKLUBBE VE DELBOER E

VE DEPOSTE. O-post fra Børnebane ved Påskeløbet 2013. R. 1 April 2013 39. ÅRGA G MEDLEMSHÆFTE FOR ORIE TERI GSKLUBBE VE DELBOER E VE DEPOSTE MEDLEMSHÆFTE FOR ORIE TERI GSKLUBBE VE DELBOER E R. 1 April 2013 39. ÅRGA G O-post fra Børnebane ved Påskeløbet 2013 16 BESTYRELSEN: Formand: Kjeld Arildsen, Vintergækvej 11, 9850 Hirtshals

Læs mere

Forslag til forenkling af Danmarksturneringen

Forslag til forenkling af Danmarksturneringen De nuværende (og tidligere) regler for Danmarksturneringen har været genstand for en del diskussion. Specielt kniber det med gennemskueligheden af pointberegningen. Det nye forslag til Danmarksturneringen

Læs mere

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/

INDBYDELSE. DM Mellem. Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ INDBYDELSE DM Mellem Lørdag den 29. august 2015 i Munkebjerg Øst http://dm-mellem-2015.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til for andet år at byde velkommen i Munkebjerg denne gang i den østlige del af skoven.

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Instruktion til SKAW-DYSTEN 13. og 14. juli 2019

Instruktion til SKAW-DYSTEN 13. og 14. juli 2019 Instruktion til SKAW-DYSTEN 13. og 14. juli 2019 5. juli 2019 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Kirkemilen Plantage Kort: Kirkemilen Plantage, målestok 1:7500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv-

Læs mere

Team Vejle Orientering Talentudvikling

Team Vejle Orientering Talentudvikling Til forældre og løbere Træningsplan for talentudvikling SNAB/GORM for forår 2014. Praktiske oplysninger om tid og sted etc. Selve træningen er berammet til torsdage, hvis der ikke er angivet andet i kalenderen.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 5 DECEMBER 2010 JANUAR 2011 Per Korsbæk modtager Stampe Jacobsens Hæderslegat ÅRG. 43 Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-6 den 28.09. 2010 Tilstede: Orla

Læs mere

VENDEPOSTEN. Nordjysk Mester 2008. NR. 4 December 2008 34. ÅRGANG MEDLEMSHÆFTE FOR ORIENTERINGSKLUBBEN VENDELBOERNE

VENDEPOSTEN. Nordjysk Mester 2008. NR. 4 December 2008 34. ÅRGANG MEDLEMSHÆFTE FOR ORIENTERINGSKLUBBEN VENDELBOERNE VENDEPOSTEN MEDLEMSHÆFTE FOR ORIENTERINGSKLUBBEN VENDELBOERNE NR. 4 December 2008 34. ÅRGANG Nordjysk Mester 2008 16 BESTYRELSEN: Formand:Kjeld Arildsen, Vintergækvej 11, 9850 Hirtshals tlf. 40 42 07 24

Læs mere

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså

Indbydelse. Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj Kelstrup Plantage. Ca. 5 km nord for Kruså Indbydelse Til den 43. Grænsedyst i Kelstrup Plantage. Kr. Himmelfartsdag den 25. maj 2017. Klassifikation Løbsområde Arrangør Stævnets hjemmeside Parkering og mødested Stævneplads Afstande Kørsels vejledning

Læs mere

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage

Indbydelse. Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015. Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Indbydelse Aalborg Orienteringsklub indbyder til Nordjysk 2-dages 2015 Fredag den 13. marts til natløb i Blokhus Klitplantage Lørdag den 14. marts til langdistance i Hammer Bakker Søndag den 15. marts

Læs mere

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost.

Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe. kr. 250,00 pr. kursus dækker undervisningsmaterialer, morgenbrød, kaffe/te og frokost. 2015 Tid: Lørdag den 24. januar 2015 kl. 09.45-16.00 Sted: Midtfyns Fritidscenter, Søvej 34, 5750 Ringe Følgende kurser udbydes denne dag: A-stævneledelse: v/ Mette Rønning Steffensen og Ib Clausen A-stævnebanelægning:

Læs mere

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.

Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE. DM Lang. Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab. Revideret 11/9 2014 Rettelser er skrevet med rødt INDBYDELSE DM Lang Søndag den 14. september 2014 i Munkebjerg Vest http://dm-lang-2014.ok-snab.dk/ OK SNAB glæder sig til at byde velkommen i Munkebjerg

Læs mere

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø

Indbydelse. til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Indbydelse til DM Ultralang d. 21. april 2013 på Fanø Arrangør Orienteringsklubben Esbjerg. Klassifikation A **** stævne. Dato Søndag d. 21. april 2013. Stævnepladsen åbner kl. 09.00. Løbsområde Fanø Klitplantage.

Læs mere

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017

Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 Instruktion til SKAW DYSTEN 8. og 9. juli 2017 1. juli 2017 Klassifikation: C-løb **** Løbsområde: Bunken Plantage Kort: Bunken Plantage, målestok 1:7.500, Ækv. 2,5 m. Kortene er printede på riv- og vandfast

Læs mere

Arrangør: Hjørring PI Dansk Politiidrætsforbund. Åbne klubmesterskaber i O-LØB. 25. oktober 2016

Arrangør: Hjørring PI Dansk Politiidrætsforbund. Åbne klubmesterskaber i O-LØB. 25. oktober 2016 Arrangør: Hjørring PI Dansk Politiidrætsforbund Åbne klubmesterskaber i O-LØB 25. oktober 2016 Velkommen til Klubmesterskabet 2016 Så har vi igen glæden af at afvikle det årlige klubmesterskab for orienteringsfolket.

Læs mere

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09.

DM Mix-sprint-stafet 26. maj 2019 Udg. 0: 30. januar Dato og tid Søndag den 26. maj 2019 Stævnepladsen / Stævnekontor åbner kl. 09. DM Mixsprint-stafet 2019 Indbydelse Søndag den 26. maj 2019, Grindsted By Arrangør Klassifikation WOC 2020, Danmark DM Mixsprint-stafet - A stævne. 5 stjerner Indgår i Sprintcup 2019. Dato og tid Søndag

Læs mere

Valg af terræn til Danske Mesterskaber i Fod-orientering

Valg af terræn til Danske Mesterskaber i Fod-orientering Valg af terræn til Danske Mesterskaber i Fod-orientering Der løbes i dag danske mesterskaber i forskellige discipliner, som ikke alene er et spørgsmål om længden på banerne, men i lige så høj grad om de

Læs mere

Formandsberetning feb. 2017

Formandsberetning feb. 2017 Formandsberetning feb. 2017 Så er det tid til endnu en årsberetning for vores hæderkronede klub. Lidt om, hvordan det er gået i året, der svandt og lidt om fremtiden. Først lidt statistik: Klubben har

Læs mere

Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde. d. 10 august , på Sil. Dagsorden. Vært: Ulrik Vært historik

Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde. d. 10 august , på Sil. Dagsorden. Vært: Ulrik Vært historik Dagsorden og referat fra bestyrelsesmøde d. 10 august 2017 19.30-21.30, på Sil Vært: Ulrik Vært historik Dato 9/3 18/4 1/6 10/8 Vært Lone Lone Kent Ulrik Dagsorden 1. Køb af Foller - Lone a. Pan logo b.

Læs mere

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene

Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Arrangør: Instruktion Jysk / Fynsk Mesterskab Stafet 2019 lørdag den 17. august i Lohals skovene Svendborg Orienteringsklub, sammen med Odense OK og Faaborg OK Afmærkning: Afmærkning med O-skærm + pil

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013

Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen i Herning Orienteringsklub 2013 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer kurser

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts.

Anders Edsen har booket Hjørring Vandrehjem til Nordjysk 3-dages i Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for weekenden, den 15. og 16. marts. Årgang 17 nr. 6 2013 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Kampen om den Gyldne Sko side 5 BLOM-Stafetten side 6 Påsken 2014 side 7 21/11 Night Champ 3 i

Læs mere

Mini-O og Maxi-O for børn. Rekruttering af børnefamilier med afsæt i minitræning for børn

Mini-O og Maxi-O for børn. Rekruttering af børnefamilier med afsæt i minitræning for børn Mini-O og Maxi-O for børn Rekruttering af børnefamilier med afsæt i minitræning for børn Fra idé til virkelighed Opstart november/december 2015 Første prøvetræning søndag den 13/12 2015 kl. 10.00 9 familier

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Det er dejligt at kunne starte en årsberetning med at fortælle, at der er en stigning i medlemstallet. I 2016 var vi 103 medlemmer. Dette tal er i 2017 vokset til 136 fordelt

Læs mere

Sponsorer. Indholdsfortegnelse:

Sponsorer. Indholdsfortegnelse: Årgang 19 nr. 1 2015 Medlemsblad for Århus 1900 Orientering Indholdsfortegnelse: Formandens klumme side 2 Løbskalender side 5 Nordjysk 2-dages side 6 O-Ringen 2015 side 7 Kontingent 2015 side 7 Sponsorer

Læs mere

Instruktion. Nordjysk 2-Dages søndag den 13. marts Mellemdistance Kirkemilen

Instruktion. Nordjysk 2-Dages søndag den 13. marts Mellemdistance Kirkemilen Instruktion Nordjysk 2-Dages søndag den 13. marts 2016. Mellemdistance Kirkemilen Bemærk særligt: Rettelser af løber og brik skal ske inden stævnet per mail til info2016@nordjysk2dages.dk Der er særlig

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk

Stævnets hjemmeside er www.piorientering.dk Officiel indbydelse til Danske Politimesterskaber i Feltsport og Orienteringsløb på Skagen den 10., 11. og 12. april 2012. Efter aftale med Dansk Politi Idrætsforbund inviterer idrætsforeningerne i København,

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge

VUMB 2014. Kære Deltagere. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2014. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge 09. januar 2014, Ebeltoft VUMB 2014 VUMB L BSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2014@gmail.com WEB www.vumb.dk Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9"N 9 10'43.4"E

Afmærkning på Bøgvadvej, GPS-adresse Bøgvadvej 120, 7183 Randbøl. GPS-koordinat 55 40'11.9N 9 10'43.4E Instruktion til DM Ultralang søndag d. 7. april 2019 Arrangør: Kolding Orienterings Klub Løbsområde: Mødested/parkering: Kortet: Terrænbeskrivelse: Hegn: Arbejde i skoven: Frederikshåb Plantage/Randbøl

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP HÅNDBOLD- OG ORIENTERINGSKLUB. Nr. 1 FEBRUAR-MARTS 2009 ÅRG. 42

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP HÅNDBOLD- OG ORIENTERINGSKLUB. Nr. 1 FEBRUAR-MARTS 2009 ÅRG. 42 MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP HÅNDBOLD- OG ORIENTERINGSKLUB Nr. 1 FEBRUAR-MARTS 2009 ÅRG. 42 Klubmestrene 2008 4 friske ungdomsløbere til Efterårsstafet i Hobro Østerskov Referat fra O-møde i Klubhuset

Læs mere

Kolding OK og OK Melfar arrangerer Jysk-Fynske Mesterskaber i langdistance søndag d. 27. august i Stenderup Nørre- og Midtskov

Kolding OK og OK Melfar arrangerer Jysk-Fynske Mesterskaber i langdistance søndag d. 27. august i Stenderup Nørre- og Midtskov Instruktion Kolding OK og OK Melfar arrangerer Jysk-Fynske Mesterskaber i langdistance søndag d. 27. august i Stenderup Nørre- og Midtskov Klassifikation: Løbsområde: Mesterskabsstævne Jysk-Fynske Mesterskaber

Læs mere

Velkommen i Herning Orienteringsklub

Velkommen i Herning Orienteringsklub Velkommen i Herning Orienteringsklub Side 1 af 8 Velkommen I Herning Orienteringsklub løber vi orienteringsløb. Vi arrangerer træningsløb, deltager i andre klubbers løb rundt omkring i landet, arrangerer

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Årsberetning for 2018

Årsberetning for 2018 Årsberetning for 2018 Vi har igen i 2018 haft mange aktiviteter og samarbejdet mellem Odense og Faaborg er ikke blevet mindre, vi har stadig samarbejde omkring afholdelse af åbne træningsløb som vintercup,

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB

MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB MEDLEMSBLAD FOR ST. BINDERUP ORIENTERINGSKLUB Nr. 4 September - Oktober 2010 ÅRG. 43 Zenia ved VM i Trondheim (foto: Tut) Referat fra O-møde i Klubhuset 2010-5 den 12.08.2010 Tilstede: Orla Kastrup Kristensen,

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Velkommen i Skørping Triathlon Klub

Velkommen i Skørping Triathlon Klub Velkommen i Skørping Triathlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

Referat af Nordkredsens Klubledermøde 2/15

Referat af Nordkredsens Klubledermøde 2/15 Referat af Nordkredsens Klubledermøde 2/15 Onsdag d. 17.06.2015 hos Skive AMOK mødelokale Skive Stadion. Tilstede fra bestyrelsen: Formand Claus Poulsen (Silkeborg OK), Stedfortræder Arne Pedersen (Mariager

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Midgårdsormen august Indbydelse

Midgårdsormen august Indbydelse Midgårdsormen 27. 28. august 2011. Indbydelse Arrangør OK Sorø Klassifikation Midgårdsormen, C-stafet, **** Kort Terræn Parkering Stævneplads Afstande Sorø Sønderskov Midt / Frederiksberg. Rev. med COWI-kurver

Læs mere

Klubnyt september 2016

Klubnyt september 2016 Klubnyt september 2016 Nyt fra bestyrelsen : Forsommeren har budt på velbesøgte klubløb selv om vejret ikke altid har vist sig fra den solskinsagtige side. Aktivitetsniveauet har været højt og det er på

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV. Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29.

INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV. Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29. INSTRUKTION TIL ÅRETS DM NAT I JÆGERSPRIS NORDSKOV Klassifikation: Stævnet er et firestjernet A-stævne **** Dato: Lørdag d. 29. marts 2014 Løbsområde: Mødested - Stævneplads: Parkering: Stævnecenter: Resultater:

Læs mere