2015-sæsonen er nu så fremskreden at sommeren banker på døren, og det er derfor på sin plads med et nyhedsbrev fra ungdomsafdelingen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2015-sæsonen er nu så fremskreden at sommeren banker på døren, og det er derfor på sin plads med et nyhedsbrev fra ungdomsafdelingen."

Transkript

1 Skovbo Golfklub Ungdomsafdelingen 10. juni 2015 Nyhedsbrev 02/ sæsonen er nu så fremskreden at sommeren banker på døren, og det er derfor på sin plads med et nyhedsbrev fra ungdomsafdelingen. Træning generelt Short Game, Crossfit, Aldersrelateret træning, TESGK-træning og puslinge træning kører på fulde omdrejninger, og spillerne bliver ved med at overgå alle forventninger til deres udvikling. Short Game træner/spiller de unge hver mandag, og der har flere gange været så mange spillere, at det har været svært at nå bare én runde inden der bliver kaldt til Crossfit i skoven. Crossfit er også en succes. Banen i skoven lever til fulde op til de drømme vi havde da vi tænkte tanker i vinters, og de 2 arbejdsweekender der gik med opsætning af banen, var mere end almindelig hyggelige. Endnu en gang tak til alle der dukkede op og gav en hånd med, og tak til SparNord for midlerne, der gjorde det muligt. Vi leder dog stadig efter en rigtig Crossfit-instruktør, så jeg hører meget gerne fra jer hvis i enten selv har kompetence og tid/lyst, eller kender en egnet kandidat. Aldersrelateret træning styres igennem af Søren Telling på vanlig vis, og selvom vi har afgivet en håndfuld juniorer til de voksnes elitetræning, bliver der hele tiden suppleret op med nye medlemmer. TESGK-træning fungerer nu på 3. sæson, og er fortsat hjørnestenen i vores træning. Også her mærker vi tilgangen af spillere sidste år og i år, så vi har naturligvis ører og øjne åbne i vores søgen efter en egnet hjælpetræner. Puslingetræningen om lørdagen er bare ugens humørbombe Sjældent ser man så mange glade og motiverede børn, som elsker at blive udfordret på alle plan. Kasper og Berit s nye træningsplan og juniortrænernes engagement fungerer upåklageligt, og så har der flere gange været juniorer med som hjælpetrænere. Ud over at være populære blandt de yngste, så gør det overgangen fra pusling til junior meget nemmere, da de yngste allerede her etablerer positive relationer til de ældre juniorer. Kurser / Uddannelse De 10 juniorer vi har på DGU s talentcentre er nu ¾ igennem deres forløb, og ind til videre har det levet op til deres forventninger. Dog er mange af de ting de lærer gentagelser fra vores eget TESGK-koncept, men dels skader det ikke at de også hører tingene fra anden side, og dels er det en bekræftelse på, at indholdet i vores træning absolut er på forkant.

2 På trænersiden startede 2015 med at Berit og Kasper Møller, Morten Kopytko (junior), Preben Pedersen og John Jacobsen færdiggjorde deres juniortræner-uddannelse, og jeg skal både sige tak og tillykke til dem. Vi er interesseret i løbende at uddanne interesserede forældre, så har det jeres interesse mp i meget gerne melde tilbage til mig, så jeg kan koordinere det videre forløb. Short Game Det er fantastisk at se der bliver fulgt så godt op på succesen fra 2014, og vi fører da også igen DGU s Order of Merit for Short Game. Pt. har vi indspillet point, men modsat sidste år har vi i år fået en værdig udfordrer i Roskilde GK. De har point, og vi holder et vågent øje til dem, så de bliver hvor de er. Vi har i drøftet mulighederne for at sende nogle af de penge, der fulgte med kåringen som Årets DGU Short Game Klub sidste år, tilbage til de unge spillere. Vi har derfor i første omgang besluttet, at der hver måned i udesæsonen trækkes lod om 2 * 2 stk. bio-billetter m/guf blandt de Short Game runder, der spilles med markør. Vi fandt at denne model var mest fair for alle, og at den samtidig kunne inspirere til lige at spille nogle ekstra runder i løbet af ugen. Mandag d. 15. juni udtrækkes vinderne for april og maj måned, og mandag d. 22. juni trækker vi vinderne for juni måned. Husk vi afholder Short Game Challenge mandag d. 22. juni fra kl. 17:00 Mere info følger snarest muligt. Vi er igen i år blevet spurgt om vi vil afholde Short Game Landsdelsfinalen for DGU, og det bliver fredag d. d. 7. august. Arrangementet udvides en smule, så vi nu også tilbyder et par timers relevant clinic, så dagen får noget mere indhold end det tidligere var tilfældet. Vi skal i den forbindelse bruge hjælpere, som hovedsageligt skal bistå med holde forældrene væk fra spillerne, så de får fred og ro til at spille. I kan allerede nu kontakte mig, såfremt i har tid og lyst til at give en hånd med. Sommerferie og tid til Camps Vi forsøger som bekendt at afholde en Åben Ungdoms Camp i uge 27, men indtil videre har vi desværre ikke den store succes med at tiltrække deltagere. Om det skyldes indholdet eller at det er uden overnatning skal jeg ikke kunne sige, men faktum er at der indtil videre kun er 8 tilmeldte spillere (heraf 7 fra klubben). Der er sendt påmindelse til alle klubber i distriktet, og DGU har netop gjort lidt reklame for os på deres junior-facebook side samt i deres nyhedsmail. Deadline er udskudt til d. 15. juni, så der bliver gjort alt for at vi når op på de 15 deltagere, som skal til for at Camp en gennemføres. Programmet med tilhørende oplysninger kan ses på ungdommens hjemmeside, og vedhæftes denne nyhedsmail. Kender i nogen der kunne være interesseret, så send det gerne videre.

3 DGU afholder over sommeren 2 ungdomscamps, hvor den ene for spillere i alderen afholdes på Skjoldenæsholm juli, og den anden for spillere i alderen afholdes i Hedensted august. Deadline for tilmelding til begge er mandag d. 15. juni, og det er via DGU s hjemmeside. Vores egen sommer Camp afholdes august, og jeg ved at Thomas og Birger har været i tænkeboks siden sidste års camp lukkede og slukkede. De har mange hemmelige planer både og og ikke mindst! Det lyder jo rigtig spændende Puslingene skal selvfølgelig også have deres eget arrangement, og det starter lørdag kl. 14:00 og varer frem til fællesspisningen for alle (også forældre og søskende) om aftenen. I vil snarest få tilsendt yderligere informationer om Sommer Camp en, og har i ikke allerede sat kryds i kalenderen, så gør det med det samme. Turneringer - Resultater so far Præstationer i turneringer og matcher er en af de bedste måder at måle effekten af vores ungdomskoncept på Og det må siges at være godkendt over hele linjen. Femkløver er næsten en tro kopi af sidste år. Vi fører Order of Merit med et betryggende antal point, og ligger i sagens natur også godt til i de enkelte rækker. For den samlede Order of Merit ser det ud som følger: #1 Skovbo 343 point #2 Rønnede 214 point #3 Køge 202 point #4 Næstved 162 point #5 Sydsjælland 101 point Udvalgte individuelle placeringer A-række Jonas Sand Pedersen 1. plads Alexander Saugmann 2. plads B-række Marius Mejlsfeldt 2. plads Christian Mølholt 3. plads C-række Colin Hollinsworth 1. plads Mikkel Skov 2. plads Helena Bay Pedersen 3. plads D-række Emil Lund 4. plads Af en eller anden årsag har det dog været svært at komme i gang i JDT i år, og det kommer vi til at snakke lidt om inden 3. afdeling i Møn d. 20. juni. Alle spillere er dog fornuftigt med, og er ikke i umiddelbar fare for at misse cut et til 4. og afgørende runde efter sommerferien. Men nogle gode resultater på Møn, vil bestemt være rart at tage med på sommerferie.

4 Bedste Skovbo-spillere på JDT s Order of Merit i de respektive rækker er: U14 Alexander Saugmann 9. plads U16 Lasse Høyer 8. plads U19 Morten Kopytko 2. plads U22 Christopher Bomark 7. plads Efter 4. runde (5. september i Kalundborg) udtages top-8 i U14 til Mini-Super Cup, og top-8 i både U16 og U19 til Super Cup. Mini-Super Cup en afvikles i år af distrikt 4 (København/Nordsjælland) og Super Cup en afvikles i år af distrikt 3, som er Sønderjylland. Meget mere om dette i den takt det bliver aktuelt. I kredsturneringen fører Marius D-rækken med Mikkel Pedersen på 3. pladsen. I E-rækken ligger Ida Petersen på 2. pladsen. 3. afdeling afvikles lørdag d. 20. juni i Skovbo, og forhåbentlig kan hjemmebanen hjælpe med til endnu en række super gode præstationer. Guleroden i kredsturneringen er deltagelse i Stjernegolf, hvor der bl.a. arrangeres turnering for spillerne, og de efterfølgende går caddie for de kendte VIP er, der spiller i selve Stjernegolf-arrangementet. I år afholdes Stjernegolf i Himmerland G&CC, og Colin Hollinsworth deltager fra Skovbo. I holdturneringen ligger 3 af de 4 hold nr. 1 i deres puljer (U22A, U22B og U16B), og det 4. hold ligger á point med nr. 1 (U16A). U22A Fører puljen med 5 point efter 3 matcher, og har 3 point til nr. 2 (Skjoldenæsholm, 2 point efter 2 matcher). Kan overhales af Skjoldenæsholm, men det kræver at de vinder begge deres sidste 2 matcher, hvor den sidste i øvrigt er mod Skovbo i Skovbo (3. juli). U22B Har været suveræne med 4 sejre af 4 mulige, og dermed fuldt hus og 8 point. Nr. 2 i puljen er Næstved og Roskilde, hvor Roskilde stadig har chancen for at blive puljevinder. Det kræver dog at de 1) vinder deres sidste 2 matcher, 2) vinder mere på hjemmebane over os end vi vandt over dem, og 3) vores hold samtidig ikke får point i deres 2 sidste matcher. Matchen ude mod Roskilde (18. juni) bliver rigtig svær, men det burde være muligt at få point i sidste match hjemme mod Kalundborg (26. juni). U16A Meget lige pulje, hvor der ikke gives ved dørene, og de fleste matcher har gået over alle 18 huller. Holdet ligger nr. 2 i puljen á point med nr. 1, Møn. Begge hold mangler én match, og den spilles hjemme i Skovbo d. 19. juni. Holdet kan altså med en sejr afgøre det til egen fordel, og vi krydser finger for at spil og nerver (ikke mindst hos forældrene ) kan holde hele vejen rundt U16B Med 6 point efter 3 matcher og 4 point til nr. 2, har holdet sikret sig en plads i landsdels-semifinalen d. 13. september. Holdet er som bekendt et fusionshold med Skjoldenæsholm, da vi har James Blumensen med på holdet. James har vundet alle sine matcher, og holdet har fra start fundet rigtig godt sammen. Sidste match er ude mod Maribo Sø (18. juni), og selv om den er uden betydning for den samlede stilling, så tror jeg nok holdet går efter at gøre rent bord. Vi kan også konstatere at 13 på ingen måde er et ulykkestal for U22B Sidste match ude mod Næstved var nemlig ikke mindre end den 13. sejr i træk, siden holdet blev dannet i U16C sidste forår.

5 Sidste år lykkedes det desuden for 3 af vores 4 hold at komme videre til landsdelssemifinalerne Det bliver spændende at se hvad vi ender på i år Regelundervisning-/prøve Bent Høst og Bo Jacobsen er tæt på at være klar med regelundervisning, som i første omgang afholdes for de spillere, der er kommet på stor bane i år. Vi afholder også et supplerende regel-kursus for alle de etablerede spillere, men hvor de nye undervises i de basale regler (DGU s boble-regel-bog), vil undervisningen for de øvrige spillere i højere grad tage udgangspunkt i egne erfaringer og konkrete episoder med tvivl omkring regler og korrekt procedure. Ranglisteturneringer Vi har stigende deltagelse i ranglisteturneringer, og det skal indskærpes, at deltagelse i disse forudsætter en prøverunde på banen. Spillerne skal også være opmærksomme på, at en prøverunde ikke blot er at spille 18 huller, men mere en gennemgang og identifikation af eventuelle udfordringer ved de kommende tællende runder. Der bør heller ikke noteres nogen scores, da det fjerner fokus for det egentlige formål, og nemt kan forstyrre når det endelig gælder. Fra 2016 skal de pågældende spillere ligeledes udarbejde en sæsonplan, der godkendes af ungdomsudvalget ved sæsonstart. Beklædning Alle spillere skulle meget gerne have fået udleveret minimum én rød klub-polo, og er det ikke tilfældet hører jeg gerne fra jer. Polo en skal bæres ved deltagelse i turneringer og matcher, hvor i repræsenterer klubben. Juniorer og ungseniorer forventes også at have sorte/mørke bukser på, og JHT-spillere deres sorte windbreaker, hvis det er vejr til det. EDS Med hensyn til regulering af handicap (op eller ned), så tillad mig at repetere forudsætningen for en EDSrunde. Med mindre det før starten på runden klart og tydeligt bekendtgøres, at denne runde er en EDS-runde, så er det uanset resultatet ikke en EDS-runde. Vi ser desværre alt for mange tilfældige EDS-runder på hjemmebane, som pudsigt nok alle ligger på minimum 36 point - Jeg skal ikke her komme nærmere ind på sandsynligheden for dette. Samtidig vil jeg gerne slå fast, at ungdomsudvalget meget gerne ser lavt handicap hos vore vores ungdomsspillere, men man bliver nødvendigvis ikke en bedre spiller af at levere runder under handicap på hjemmebane, i hyggeligt selskab med far eller en god kammerat og helt uden pres. Oftest gør man derimod sig selv en bjørnetjeneste, når man ser gennem fingre med reglerne for handicapregulering, for når man næste gang skal præstere i en gældende turnering, så har man mentalt vænnet sig til

6 præstere positivt under de forkerte forudsætninger. Det giver sig selv, at man efterfølgende får svært ved at præstere under skærpede forhold, såsom at spille på fremmede bane, måske med konkurrence fra ens venner og sikkert også en form for forventningspres. Dette er ikke et forbud mod at spille EDS-runder, men en henstilling til at det sker efter reglerne og med omtanke. Det giver f.eks. ikke mening at levere en privat EDS-runde med point lige inden en turnering, og jeg kender ikke til idrætsgrene, hvor man træner målrettet på at højne ens sportslige niveau, for blot frivilligt at begrænse ens muligheder for succes lige før man skal præstere. Status på ungdomsspillere Sidste år var fantastisk med 21 nye, og ikke mindst meget aktive, ungdomsspillere. Indtil videre er der i 2015 indmeldt 4 nye juniorer, og vi har 5 puslinge til prøvetræning. Desuden har vi 3 prøvemedlemmer på 19 år. Målet for 2015 er 15 nye ungdomsspillere, så vi dels kan garantere for kvaliteten i den træning vi tilbyder, og dels nå løbende at uddanne juniortrænere, i det omfang der er behov. Ungdomshjemmeside Det halter desværre lidt med en fuld opdatering af ungdommens hjemmeside, men det er lige på trapperne. Vi vil også lave en lidt bedre intro til ungdommen på klubbens egen hjemmeside, og i den forbindelse en lidt bedre henvisning til Økonomi Som der er tradition for, så har vi igen i år god balance i udvalgets økonomi, og selv med et reduceret budget i forhold til tidligere år, kan vi fortsat tilbyde samme høje niveau og mængde af relevante aktiviteter til ungdomsspillerne. Til sidst en kort oversigt med relevante datoer for resten af 2015 JDT (hcp. 0-26,4) 20. juni Møn GK 5. sept. Kalundborg GK Kreds (hcp. 26,5-54) 20. juni Skovbo GK 5. sept. Ledreborg GK Femkløver (for alle) 29. august Rønnede GK 13. sept. Skovbo GK Junior Cup Landsdelsfinale U juni Storstrømmen GK Short Game Short Game Test (alle) Mandage Short Game Challenge (alle) 22. juni Par-3 bane Short Game Landsdelsfinale 7. august Skovbo GK Elitematcher (elite-juniorer) 14. juni 2. august 3. oktober KM slagspil (elite-juniorer) september

7 Andre relevante datoer DM U august Skanderborg GK Aon Girls Only Tour 13. juni Hillerød GK 8. august Horsens GK 12. Sept. Køge GK Sæsonafslutning - Ungdom 4. oktober Skovbo GK Det blev ordene i denne omgang I ønskes alle en rigtig god sommer, forhåbentlig med rigtig godt golfvejr Venlig hilsen Jesper Wedersøe Ungdoms- & Eliteformand Skovbo Golfklub

Referat fra Distriktsmøde i DGU Distrikt 5. Dato: 30. september 2013. Tid: kl. 19.00 22.00 (Spisning kl. 18.00) Sted: Sorø Golfklub.

Referat fra Distriktsmøde i DGU Distrikt 5. Dato: 30. september 2013. Tid: kl. 19.00 22.00 (Spisning kl. 18.00) Sted: Sorø Golfklub. Referat fra Distriktsmøde i DGU Distrikt 5 Dato: 30. september 2013 Tid: kl. 19.00 22.00 (Spisning kl. 18.00) Sted: Sorø Golfklub Agenda: 1. Valg af referent 2. Godkendelse af referat fra side møde 3.

Læs mere

Punkt 1: valg af dirigent Formanden foreslog Advokat henrik Bornebusch, som blev valg. Han kunne godkende generalforsamlingen lovlig indvarslet.

Punkt 1: valg af dirigent Formanden foreslog Advokat henrik Bornebusch, som blev valg. Han kunne godkende generalforsamlingen lovlig indvarslet. Generalforsamling den 5 marts 2013 i Odense Eventyr Golf Klub. Formanden bøde velkommen og særlig velkommen til vore æresmedlemmer: Erik Laubel og Niels Ibsen. Også velkommen til Ulla Vahl-Møller fra OEGC

Læs mere

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014

Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golfklub Å R S S K R I F T 2 0 1 3 2014 Skive Golf Klubs Bestyrelse 2014: Lone Dahl Bilstrup Formand Mob.: 26 74 16 23 formand@skivegolfklub.dk Palle Nielsen Økonomiansvarlig Mob.: 31 20 92 61 kasserer@skivegolfklub.dk

Læs mere

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt.

Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. Bestyrelsens årsberetning for året 2011. Stensballegaard Golfklub har netop afsluttet sit tredje drifts år og det andet år hvor hele baneanlægget har været færdigt. I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet

Læs mere

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne.

Juniormappe 2013. Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Forord Den spillermappe, du nu holder i hånden, er vores samlede information fra juniorudvalget til juniormedlemmerne. Vores mål med mappen er at give dig og dine forældre svar på flest mulige spørgsmål,

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2010.

Bestyrelsen beretning for 2010. Bestyrelsen beretning for 2010. Indledning. Den anden hele sæson der er ikke følger kalenderåret. Men det gik da egentligt smertefrit, eller relativt. Der er meget, eller retter, ekstrem kort tid til at

Læs mere

I dette nummer: Tøjaften Ungdommens Juleturnering 60+ fredagsholdet og meget mere

I dette nummer: Tøjaften Ungdommens Juleturnering 60+ fredagsholdet og meget mere Medlemsblad for HVIDOVRE BADMINTON 2000 Årgang 48 December 2014 Nr. 4 I dette nummer: Tøjaften Ungdommens Juleturnering 60+ fredagsholdet og meget mere Den 29. november afholdtes Ungdommens Juleturnering.

Læs mere

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 Sandkasse: Sæsonen 2007/2008 var på mange måder en rigtig god sæson. Antallet af spillere var støt stigende hele sæsonen og vi endte med 27 spillere 12 piger

Læs mere

Breinholtgård Golf Klub 4. November 2008

Breinholtgård Golf Klub 4. November 2008 Breinholtgård Golf Klub 4 November 2008 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg V. E-mail: bgk@tiscali.dk www.breinholtgaardgolfklub.dk Klubbladet: Ansvarsh./ Jakob Kristensen...40 29 47

Læs mere

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane.

Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Formanden har ordet Sportsligt har vi haft en god sæson, med tilfredse gæster og medlemmer, godt vejr og en god bane. Desværre er det økonomisk ikke gået så godt, da vores indtægter igen er faldet, for

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2014 klubbens 42. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2014 klubbens 42. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2014 klubbens 42. driftsår For første gang i klubbens historie fik vi en officiel Danmarksmester. Der skulle gå mere end 41 år før Kamilla Bang, som den første i Horsens Golfklub,

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00

Sæsonstart 2007/2008 VIGTIGT: Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Brande Badminton Club August 2007 - Nummer 1-25. årgang Indhold Sæsonstart 2007/2008 Indskrivning i Brande Hallerne onsdag den 29. august 2007 kl. 18.00-19.00 Side 3: - BBC Ungdom Side 4 - BBC Ungdom Side

Læs mere

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30.

Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Beretning og referat fra Lemvig Golfklubs generalforsamling den 9. februar 2014 kl. 13,30. Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011

OSTED IDRÆTSFORENING BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 BESTYRELSENS BERETNING FOR 2011 Aflagt ved Osted Idrætsforenings ordinære generalforsamling fredag d. 13. april 2012 Beretningen indeholder følgende: TIDSPERIODER... 3 ÅR 2011... 3 AFDELINGERNE... 4 BADMINTONAFDELINGEN...

Læs mere

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk

1. Det organisatoriske og det økonomiske v/jørgen Nielbæk NYHEDSBREV FOR VARDE IF NR. 2 juni 2014 Kære alle Velkommen til det andet nyhedsbrev i 2014. Nyhedsbrevet udsendes kvartalsvist, ligesom bestyrelsens referater vil være at finde pa klubbens hjemmeside

Læs mere

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 9 April 2013

MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 9 April 2013 MedlemsNyt Breinholtgård Golf Klub MedlemsNyt Nr. 9 April 2013 Breinholtgård Golf Klub Kokspangvej 17-19 6710 Esbjerg Tlf. 75 11 57 00 www.bggc.dk bgk@tiscali.dk Sekretariatet/Golf Manager Michael Klose

Læs mere

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 16. årgang Nr. 1 Juni 2008

Medlemsblad for MOLLERUP LLIGAN B U C F L E O G O L. 16. årgang Nr. 1 Juni 2008 L Medlemsblad for MOLLERUP GOLF CLUB 16. årgang Nr. 1 Juni 2008 M LLIGAN M O L L E R U P O G B U C F L 9.-14. juni (uge 24) 9.-14. juni (uge 24) ic design Ndr. Strandvej 24 8240 Risskov Tlf. 86 17 82 88

Læs mere

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2014 Årsmagasin Klubinformation Kalender Kontakt 1993-2014 Velkommen til Eventyr Golf 2014 Årsmagasin 2 INDHOLD : Formanden har ordet 5 Klubsekretærens side 6 Centerkontoret - nyt i 2014 9

Læs mere

Referat fra HEI Fodbold generalforsamling torsdag den 27. marts kl. 19.30. Mødet afholdtes i Skæring hallen. Se dagsorden nedenfor.

Referat fra HEI Fodbold generalforsamling torsdag den 27. marts kl. 19.30. Mødet afholdtes i Skæring hallen. Se dagsorden nedenfor. Referat fra HEI Fodbold generalforsamling torsdag den 27. marts kl. 19.30. Mødet afholdtes i Skæring hallen. Se dagsorden nedenfor. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning til godkendelse

Læs mere

[2013] Skriftlig beretning. Håndbold Region Øst

[2013] Skriftlig beretning. Håndbold Region Øst [2013] Skriftlig beretning Håndbold Region Øst Indhold Dagsorden for det ordinære repræsentantskabsmøde...3 Formandens beretning....4 Ny turneringsstruktur....4 Idræts Forum København....4 KNÆK KURVEN...5

Læs mere

BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010

BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010 BERETNINGER SÆSONEN 2009-2010 BESTYRELSENS BERETNING Stævner: Som jeg lagde ud med i min beretning sidste år, så det sløjt ud med stævner i vores lokalunion, men det skal jeg love for, der er rådet bod

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2012

BESTYRELSENS BERETNING 2012 HF Mors HC Ørstedsvej 15 DK-7900 Nykøbing M. www.hfmors.dk BESTYRELSENS BERETNING 2012 Først og fremmest vil vi gerne sig tak til alle fremmødte, dejligt at i har interesse i, hvordan det går i vores forening.

Læs mere

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29

Læs inde i bladet. Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Læs inde i bladet Indlæg fra Mark...side..30 Referat fra Generalforsamling..side..7 Taylormade Tourbus besøger FGK.side..29 Blad Nr. 2 Maj 2013 Frederikssund Golfklub Egelundsgården Skovnæsvej 9 3630 Jægerspris

Læs mere

Pause mellem hul 9 og 10

Pause mellem hul 9 og 10 www.falster-golfklub.dk Kære medlemmer Så er nyhedsbrevet på banen med masser af nyt! Nyhedsbrev april 2014 Pause mellem hul 9 og 10 Så er vi kommet i gang med scorekort printeren. Som I nok har set, så

Læs mere

BERETNINGER SÆSONEN 2014-2015

BERETNINGER SÆSONEN 2014-2015 BERETNINGER SÆSONEN 2014-2015 BESTYRELSENS BERETNING Endnu et år er gået og endnu engang med tilbagegang i medlemstal, og denne gang er det mange medlemmer, vi har mistet. Der kan være mange grunde til

Læs mere

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014

Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Referat af EB Generalforsamlinger lørdag d. 22. februar 2014 Engesvang Boldklub afholder GENERALFORSAMLING Lørdag d. 22. februar 2014 kl. 12.30 i klubhuset. 12:30 EB s ungdomsvenner 13:00 Håndbold 13:30

Læs mere

Tak til vores sponsorer i 2012. Ungdomsafdelingen. Beretning 2012. FA Sport. Zip It Up diskotek. Canal Digital Danmark. Emendo.

Tak til vores sponsorer i 2012. Ungdomsafdelingen. Beretning 2012. FA Sport. Zip It Up diskotek. Canal Digital Danmark. Emendo. Tak til vores sponsorer i 2012 FA Sport Zip It Up diskotek Canal Digital Danmark Emendo Falsing VVS Advokatfirmaet - Novilaw Niels Hald - Danbolig ERHVERVSKLUBBEN Støttegruppen Falkene Frederiksberg Boligfond

Læs mere

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007

Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Klubblad I Årgang 2 I nr. 4 november 2007 Greve Golfklub Karlslunde Centervej 45 2690 Karlslunde info@grevegolfklub.dk http://www.grevegolfklub.dk Formand Allan B. Corfitsen allan@acpc.dk Næstformand Klaus

Læs mere