2015-sæsonen er nu så fremskreden at sommeren banker på døren, og det er derfor på sin plads med et nyhedsbrev fra ungdomsafdelingen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2015-sæsonen er nu så fremskreden at sommeren banker på døren, og det er derfor på sin plads med et nyhedsbrev fra ungdomsafdelingen."

Transkript

1 Skovbo Golfklub Ungdomsafdelingen 10. juni 2015 Nyhedsbrev 02/ sæsonen er nu så fremskreden at sommeren banker på døren, og det er derfor på sin plads med et nyhedsbrev fra ungdomsafdelingen. Træning generelt Short Game, Crossfit, Aldersrelateret træning, TESGK-træning og puslinge træning kører på fulde omdrejninger, og spillerne bliver ved med at overgå alle forventninger til deres udvikling. Short Game træner/spiller de unge hver mandag, og der har flere gange været så mange spillere, at det har været svært at nå bare én runde inden der bliver kaldt til Crossfit i skoven. Crossfit er også en succes. Banen i skoven lever til fulde op til de drømme vi havde da vi tænkte tanker i vinters, og de 2 arbejdsweekender der gik med opsætning af banen, var mere end almindelig hyggelige. Endnu en gang tak til alle der dukkede op og gav en hånd med, og tak til SparNord for midlerne, der gjorde det muligt. Vi leder dog stadig efter en rigtig Crossfit-instruktør, så jeg hører meget gerne fra jer hvis i enten selv har kompetence og tid/lyst, eller kender en egnet kandidat. Aldersrelateret træning styres igennem af Søren Telling på vanlig vis, og selvom vi har afgivet en håndfuld juniorer til de voksnes elitetræning, bliver der hele tiden suppleret op med nye medlemmer. TESGK-træning fungerer nu på 3. sæson, og er fortsat hjørnestenen i vores træning. Også her mærker vi tilgangen af spillere sidste år og i år, så vi har naturligvis ører og øjne åbne i vores søgen efter en egnet hjælpetræner. Puslingetræningen om lørdagen er bare ugens humørbombe Sjældent ser man så mange glade og motiverede børn, som elsker at blive udfordret på alle plan. Kasper og Berit s nye træningsplan og juniortrænernes engagement fungerer upåklageligt, og så har der flere gange været juniorer med som hjælpetrænere. Ud over at være populære blandt de yngste, så gør det overgangen fra pusling til junior meget nemmere, da de yngste allerede her etablerer positive relationer til de ældre juniorer. Kurser / Uddannelse De 10 juniorer vi har på DGU s talentcentre er nu ¾ igennem deres forløb, og ind til videre har det levet op til deres forventninger. Dog er mange af de ting de lærer gentagelser fra vores eget TESGK-koncept, men dels skader det ikke at de også hører tingene fra anden side, og dels er det en bekræftelse på, at indholdet i vores træning absolut er på forkant.

2 På trænersiden startede 2015 med at Berit og Kasper Møller, Morten Kopytko (junior), Preben Pedersen og John Jacobsen færdiggjorde deres juniortræner-uddannelse, og jeg skal både sige tak og tillykke til dem. Vi er interesseret i løbende at uddanne interesserede forældre, så har det jeres interesse mp i meget gerne melde tilbage til mig, så jeg kan koordinere det videre forløb. Short Game Det er fantastisk at se der bliver fulgt så godt op på succesen fra 2014, og vi fører da også igen DGU s Order of Merit for Short Game. Pt. har vi indspillet point, men modsat sidste år har vi i år fået en værdig udfordrer i Roskilde GK. De har point, og vi holder et vågent øje til dem, så de bliver hvor de er. Vi har i drøftet mulighederne for at sende nogle af de penge, der fulgte med kåringen som Årets DGU Short Game Klub sidste år, tilbage til de unge spillere. Vi har derfor i første omgang besluttet, at der hver måned i udesæsonen trækkes lod om 2 * 2 stk. bio-billetter m/guf blandt de Short Game runder, der spilles med markør. Vi fandt at denne model var mest fair for alle, og at den samtidig kunne inspirere til lige at spille nogle ekstra runder i løbet af ugen. Mandag d. 15. juni udtrækkes vinderne for april og maj måned, og mandag d. 22. juni trækker vi vinderne for juni måned. Husk vi afholder Short Game Challenge mandag d. 22. juni fra kl. 17:00 Mere info følger snarest muligt. Vi er igen i år blevet spurgt om vi vil afholde Short Game Landsdelsfinalen for DGU, og det bliver fredag d. d. 7. august. Arrangementet udvides en smule, så vi nu også tilbyder et par timers relevant clinic, så dagen får noget mere indhold end det tidligere var tilfældet. Vi skal i den forbindelse bruge hjælpere, som hovedsageligt skal bistå med holde forældrene væk fra spillerne, så de får fred og ro til at spille. I kan allerede nu kontakte mig, såfremt i har tid og lyst til at give en hånd med. Sommerferie og tid til Camps Vi forsøger som bekendt at afholde en Åben Ungdoms Camp i uge 27, men indtil videre har vi desværre ikke den store succes med at tiltrække deltagere. Om det skyldes indholdet eller at det er uden overnatning skal jeg ikke kunne sige, men faktum er at der indtil videre kun er 8 tilmeldte spillere (heraf 7 fra klubben). Der er sendt påmindelse til alle klubber i distriktet, og DGU har netop gjort lidt reklame for os på deres junior-facebook side samt i deres nyhedsmail. Deadline er udskudt til d. 15. juni, så der bliver gjort alt for at vi når op på de 15 deltagere, som skal til for at Camp en gennemføres. Programmet med tilhørende oplysninger kan ses på ungdommens hjemmeside, og vedhæftes denne nyhedsmail. Kender i nogen der kunne være interesseret, så send det gerne videre.

3 DGU afholder over sommeren 2 ungdomscamps, hvor den ene for spillere i alderen afholdes på Skjoldenæsholm juli, og den anden for spillere i alderen afholdes i Hedensted august. Deadline for tilmelding til begge er mandag d. 15. juni, og det er via DGU s hjemmeside. Vores egen sommer Camp afholdes august, og jeg ved at Thomas og Birger har været i tænkeboks siden sidste års camp lukkede og slukkede. De har mange hemmelige planer både og og ikke mindst! Det lyder jo rigtig spændende Puslingene skal selvfølgelig også have deres eget arrangement, og det starter lørdag kl. 14:00 og varer frem til fællesspisningen for alle (også forældre og søskende) om aftenen. I vil snarest få tilsendt yderligere informationer om Sommer Camp en, og har i ikke allerede sat kryds i kalenderen, så gør det med det samme. Turneringer - Resultater so far Præstationer i turneringer og matcher er en af de bedste måder at måle effekten af vores ungdomskoncept på Og det må siges at være godkendt over hele linjen. Femkløver er næsten en tro kopi af sidste år. Vi fører Order of Merit med et betryggende antal point, og ligger i sagens natur også godt til i de enkelte rækker. For den samlede Order of Merit ser det ud som følger: #1 Skovbo 343 point #2 Rønnede 214 point #3 Køge 202 point #4 Næstved 162 point #5 Sydsjælland 101 point Udvalgte individuelle placeringer A-række Jonas Sand Pedersen 1. plads Alexander Saugmann 2. plads B-række Marius Mejlsfeldt 2. plads Christian Mølholt 3. plads C-række Colin Hollinsworth 1. plads Mikkel Skov 2. plads Helena Bay Pedersen 3. plads D-række Emil Lund 4. plads Af en eller anden årsag har det dog været svært at komme i gang i JDT i år, og det kommer vi til at snakke lidt om inden 3. afdeling i Møn d. 20. juni. Alle spillere er dog fornuftigt med, og er ikke i umiddelbar fare for at misse cut et til 4. og afgørende runde efter sommerferien. Men nogle gode resultater på Møn, vil bestemt være rart at tage med på sommerferie.

4 Bedste Skovbo-spillere på JDT s Order of Merit i de respektive rækker er: U14 Alexander Saugmann 9. plads U16 Lasse Høyer 8. plads U19 Morten Kopytko 2. plads U22 Christopher Bomark 7. plads Efter 4. runde (5. september i Kalundborg) udtages top-8 i U14 til Mini-Super Cup, og top-8 i både U16 og U19 til Super Cup. Mini-Super Cup en afvikles i år af distrikt 4 (København/Nordsjælland) og Super Cup en afvikles i år af distrikt 3, som er Sønderjylland. Meget mere om dette i den takt det bliver aktuelt. I kredsturneringen fører Marius D-rækken med Mikkel Pedersen på 3. pladsen. I E-rækken ligger Ida Petersen på 2. pladsen. 3. afdeling afvikles lørdag d. 20. juni i Skovbo, og forhåbentlig kan hjemmebanen hjælpe med til endnu en række super gode præstationer. Guleroden i kredsturneringen er deltagelse i Stjernegolf, hvor der bl.a. arrangeres turnering for spillerne, og de efterfølgende går caddie for de kendte VIP er, der spiller i selve Stjernegolf-arrangementet. I år afholdes Stjernegolf i Himmerland G&CC, og Colin Hollinsworth deltager fra Skovbo. I holdturneringen ligger 3 af de 4 hold nr. 1 i deres puljer (U22A, U22B og U16B), og det 4. hold ligger á point med nr. 1 (U16A). U22A Fører puljen med 5 point efter 3 matcher, og har 3 point til nr. 2 (Skjoldenæsholm, 2 point efter 2 matcher). Kan overhales af Skjoldenæsholm, men det kræver at de vinder begge deres sidste 2 matcher, hvor den sidste i øvrigt er mod Skovbo i Skovbo (3. juli). U22B Har været suveræne med 4 sejre af 4 mulige, og dermed fuldt hus og 8 point. Nr. 2 i puljen er Næstved og Roskilde, hvor Roskilde stadig har chancen for at blive puljevinder. Det kræver dog at de 1) vinder deres sidste 2 matcher, 2) vinder mere på hjemmebane over os end vi vandt over dem, og 3) vores hold samtidig ikke får point i deres 2 sidste matcher. Matchen ude mod Roskilde (18. juni) bliver rigtig svær, men det burde være muligt at få point i sidste match hjemme mod Kalundborg (26. juni). U16A Meget lige pulje, hvor der ikke gives ved dørene, og de fleste matcher har gået over alle 18 huller. Holdet ligger nr. 2 i puljen á point med nr. 1, Møn. Begge hold mangler én match, og den spilles hjemme i Skovbo d. 19. juni. Holdet kan altså med en sejr afgøre det til egen fordel, og vi krydser finger for at spil og nerver (ikke mindst hos forældrene ) kan holde hele vejen rundt U16B Med 6 point efter 3 matcher og 4 point til nr. 2, har holdet sikret sig en plads i landsdels-semifinalen d. 13. september. Holdet er som bekendt et fusionshold med Skjoldenæsholm, da vi har James Blumensen med på holdet. James har vundet alle sine matcher, og holdet har fra start fundet rigtig godt sammen. Sidste match er ude mod Maribo Sø (18. juni), og selv om den er uden betydning for den samlede stilling, så tror jeg nok holdet går efter at gøre rent bord. Vi kan også konstatere at 13 på ingen måde er et ulykkestal for U22B Sidste match ude mod Næstved var nemlig ikke mindre end den 13. sejr i træk, siden holdet blev dannet i U16C sidste forår.

5 Sidste år lykkedes det desuden for 3 af vores 4 hold at komme videre til landsdelssemifinalerne Det bliver spændende at se hvad vi ender på i år Regelundervisning-/prøve Bent Høst og Bo Jacobsen er tæt på at være klar med regelundervisning, som i første omgang afholdes for de spillere, der er kommet på stor bane i år. Vi afholder også et supplerende regel-kursus for alle de etablerede spillere, men hvor de nye undervises i de basale regler (DGU s boble-regel-bog), vil undervisningen for de øvrige spillere i højere grad tage udgangspunkt i egne erfaringer og konkrete episoder med tvivl omkring regler og korrekt procedure. Ranglisteturneringer Vi har stigende deltagelse i ranglisteturneringer, og det skal indskærpes, at deltagelse i disse forudsætter en prøverunde på banen. Spillerne skal også være opmærksomme på, at en prøverunde ikke blot er at spille 18 huller, men mere en gennemgang og identifikation af eventuelle udfordringer ved de kommende tællende runder. Der bør heller ikke noteres nogen scores, da det fjerner fokus for det egentlige formål, og nemt kan forstyrre når det endelig gælder. Fra 2016 skal de pågældende spillere ligeledes udarbejde en sæsonplan, der godkendes af ungdomsudvalget ved sæsonstart. Beklædning Alle spillere skulle meget gerne have fået udleveret minimum én rød klub-polo, og er det ikke tilfældet hører jeg gerne fra jer. Polo en skal bæres ved deltagelse i turneringer og matcher, hvor i repræsenterer klubben. Juniorer og ungseniorer forventes også at have sorte/mørke bukser på, og JHT-spillere deres sorte windbreaker, hvis det er vejr til det. EDS Med hensyn til regulering af handicap (op eller ned), så tillad mig at repetere forudsætningen for en EDSrunde. Med mindre det før starten på runden klart og tydeligt bekendtgøres, at denne runde er en EDS-runde, så er det uanset resultatet ikke en EDS-runde. Vi ser desværre alt for mange tilfældige EDS-runder på hjemmebane, som pudsigt nok alle ligger på minimum 36 point - Jeg skal ikke her komme nærmere ind på sandsynligheden for dette. Samtidig vil jeg gerne slå fast, at ungdomsudvalget meget gerne ser lavt handicap hos vore vores ungdomsspillere, men man bliver nødvendigvis ikke en bedre spiller af at levere runder under handicap på hjemmebane, i hyggeligt selskab med far eller en god kammerat og helt uden pres. Oftest gør man derimod sig selv en bjørnetjeneste, når man ser gennem fingre med reglerne for handicapregulering, for når man næste gang skal præstere i en gældende turnering, så har man mentalt vænnet sig til

6 præstere positivt under de forkerte forudsætninger. Det giver sig selv, at man efterfølgende får svært ved at præstere under skærpede forhold, såsom at spille på fremmede bane, måske med konkurrence fra ens venner og sikkert også en form for forventningspres. Dette er ikke et forbud mod at spille EDS-runder, men en henstilling til at det sker efter reglerne og med omtanke. Det giver f.eks. ikke mening at levere en privat EDS-runde med point lige inden en turnering, og jeg kender ikke til idrætsgrene, hvor man træner målrettet på at højne ens sportslige niveau, for blot frivilligt at begrænse ens muligheder for succes lige før man skal præstere. Status på ungdomsspillere Sidste år var fantastisk med 21 nye, og ikke mindst meget aktive, ungdomsspillere. Indtil videre er der i 2015 indmeldt 4 nye juniorer, og vi har 5 puslinge til prøvetræning. Desuden har vi 3 prøvemedlemmer på 19 år. Målet for 2015 er 15 nye ungdomsspillere, så vi dels kan garantere for kvaliteten i den træning vi tilbyder, og dels nå løbende at uddanne juniortrænere, i det omfang der er behov. Ungdomshjemmeside Det halter desværre lidt med en fuld opdatering af ungdommens hjemmeside, men det er lige på trapperne. Vi vil også lave en lidt bedre intro til ungdommen på klubbens egen hjemmeside, og i den forbindelse en lidt bedre henvisning til Økonomi Som der er tradition for, så har vi igen i år god balance i udvalgets økonomi, og selv med et reduceret budget i forhold til tidligere år, kan vi fortsat tilbyde samme høje niveau og mængde af relevante aktiviteter til ungdomsspillerne. Til sidst en kort oversigt med relevante datoer for resten af 2015 JDT (hcp. 0-26,4) 20. juni Møn GK 5. sept. Kalundborg GK Kreds (hcp. 26,5-54) 20. juni Skovbo GK 5. sept. Ledreborg GK Femkløver (for alle) 29. august Rønnede GK 13. sept. Skovbo GK Junior Cup Landsdelsfinale U juni Storstrømmen GK Short Game Short Game Test (alle) Mandage Short Game Challenge (alle) 22. juni Par-3 bane Short Game Landsdelsfinale 7. august Skovbo GK Elitematcher (elite-juniorer) 14. juni 2. august 3. oktober KM slagspil (elite-juniorer) september

7 Andre relevante datoer DM U august Skanderborg GK Aon Girls Only Tour 13. juni Hillerød GK 8. august Horsens GK 12. Sept. Køge GK Sæsonafslutning - Ungdom 4. oktober Skovbo GK Det blev ordene i denne omgang I ønskes alle en rigtig god sommer, forhåbentlig med rigtig godt golfvejr Venlig hilsen Jesper Wedersøe Ungdoms- & Eliteformand Skovbo Golfklub

Skovbo Golfklub Ungdomsafdelingen 2. februar 2015. Nyhedsbrev 01/2015

Skovbo Golfklub Ungdomsafdelingen 2. februar 2015. Nyhedsbrev 01/2015 Skovbo Golfklub Ungdomsafdelingen 2. februar 2015 Nyhedsbrev 01/2015 Status på ungdomsudvalget Efter i en årrække at have været delt, er ungdoms- og eliteudvalgene nu igen lagt sammen som ét udvalg. Som

Læs mere

Referat fra Distriktsmøde i DGU Distrikt 5. Dato: 30. september 2013. Tid: kl. 19.00 22.00 (Spisning kl. 18.00) Sted: Sorø Golfklub.

Referat fra Distriktsmøde i DGU Distrikt 5. Dato: 30. september 2013. Tid: kl. 19.00 22.00 (Spisning kl. 18.00) Sted: Sorø Golfklub. Referat fra Distriktsmøde i DGU Distrikt 5 Dato: 30. september 2013 Tid: kl. 19.00 22.00 (Spisning kl. 18.00) Sted: Sorø Golfklub Agenda: 1. Valg af referent 2. Godkendelse af referat fra side møde 3.

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Distriktsmøde. 6. februar Randers Golf Klub - hul 1

Distriktsmøde. 6. februar Randers Golf Klub - hul 1 Distriktsmøde 6. februar 2016 Randers Golf Klub - hul 1 Velkomst Præsentationsrunde Albatros Golf Klub, Göteborg- hul 4 Dagens program Juniordistriktets aktiviteter i 2016 Afholdelse af lejre for juniorer

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Junior Informationsmøde 2013

Junior Informationsmøde 2013 Junior Informationsmøde 2013 Program kl. 13.00 15.30 Udvalget Træning Spillertøj Turneringer Lejre Sponsorer Udmærkelser Udstyr Juniorstøtteforening Brink Junior Team. Juniorudvalget Hvem, hvad og hvordan?

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Nyheder 2004 Afslutningsmatch

Nyheder 2004 Afslutningsmatch Nyheder 2004 Afslutningsmatch Dagens vindere : Torsdag den 30. september afholdtes Afslutningsmatch for Juniorer. Vi spiller en social stableford holdmatch over 9-huller, hvorefter der er spisning med

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2016 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

U11 Forældremøde 25 marts 2015

U11 Forældremøde 25 marts 2015 U11 Forældremøde 25 marts 2015 Målsætninger / Socialt Har vi samme forventninger? Hvad synes I er de vigtigste sociale målsætninger, som OKS skal arbejde hen imod for 46 drenge årgang 2004? Målsætninger

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

T I R S D A G S D A M E R N E 2019

T I R S D A G S D A M E R N E 2019 T I R S D A G S D A M E R N E 2019 Formøde: Tirsdag d. 9. april 2019 Sæsonstart: Tirsdag d. 16. april 2019 Afslutning: Tirsdag d. 1. oktober 2019 Matchfee: Kr. 300,00 MATCHUDVALG: Lis Rathsach 26801718

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 11. november 2015

Generalforsamling og distriktsmøde 11. november 2015 Generalforsamling og distriktsmøde 11. november 2015 Generalforsamling i Juniordistrikt 2 Midtjylland. afholdt i Randers Golf Klub Deltagere: Distriktsledelsen: Willy Kristensen, Rolf Pedersen Golfklubber:

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2014

Nyhedsbrev efterår 2014 Nyhedsbrev efterår 2014 Inden sommerferien afholdte vi vores årlige Summer Camp. Igen i år blev det en stor succes. Vejret var med os. Kun en enkelt regnbyge under middagen blev det til. 27 deltagere hvor

Læs mere

Distriktsmøde. 11. marts Randers Golf Klub - hul 1

Distriktsmøde. 11. marts Randers Golf Klub - hul 1 Distriktsmøde 11. marts 2017 Randers Golf Klub - hul 1 Dagens program Juniordistriktets aktiviteter i 2017 Afholdelse af lejre for juniorer i distriktet Juniorudviklingscentre Hvervning af nye juniorer

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint

Indholdsfortegnelse. 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Indholdsfortegnelse Side Side Side Side Side 2-3 turneringsbetingelser 4-7 drejebog 8-18 brug af golfbox 19 markøropgave 20 skema til klubpoint Kredsturnering 2011 Distrikt 2: Kreds syd Turneringsbetingelser:

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Juniorcamp 2016 Hedensted Golfklub LØRDAG D. 25.6.2016 TIL MANDAG D. 27.6.2016

Juniorcamp 2016 Hedensted Golfklub LØRDAG D. 25.6.2016 TIL MANDAG D. 27.6.2016 Juniorcamp 2016 Hedensted Golfklub LØRDAG D. 25.6.2016 TIL MANDAG D. 27.6.2016 Kære Junior golfspiller i Horsens, Juelsminde, Stensballegaard og Hedensted Golfklubber, I inviteres hermed til tre dage med

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

Kære alle hermed august nyhedsbrev,

Kære alle hermed august nyhedsbrev, Kære alle hermed august nyhedsbrev, Inden sommerferien sluttede vi forårs sæsonen af med Sommer Camp. Igen i år gik det helt forrygende. Masser af træning, spil og sjov. på såvel som uden for banen. Det

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub

Fusionsaftale Mellem. Nordbornholms Golf Klub. Gudhjem Golfklub Fusionsaftale Mellem Nordbornholms Golf Klub Bornholms Golf Klub Gudhjem Golfklub Nexø Golf Klub Om fælleshold i Danmarksturneringen fra 2012 frem til og med 2014. Holdnavn: FH Team Golfbornholm 1 & 2

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open Golf. den 29. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Golf den 29. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus JYSK OPEN 2015 Kære Golfere Så er det endelig blevet rigtig forår, og golfsæsonen er godt i gang. Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

HGK Forældremøde 23.feb Turneringer

HGK Forældremøde 23.feb Turneringer HGK Forældremøde 23.feb.2016 Turneringer Hvorfor spille Junior turneringer?...for at spille golf med andre Juniorer og have det sjovt :-)...for at se om man kan bruge det man har lært....for at øve sig

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2015 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn

UDVIKLINGSSTRATEGI. Elite. Senior. Talent. Golfspiller for livet. Ung. Junior. Barn UDVIKLINGSSTRATEGI Senior Elite Talent Golfspiller for livet Ung Barn Junior UDVIKLINGSSTRATEGI Veteran Golfspiller for livet Barn Ungdom Ungsenior Senior Fundament for et attraktivt miljø UDVIKLINGSSTRATEGI

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne

klub-building Gode kampoplevelser til alle spillere temahæfte - den gode kampoplevelse Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne klub-building temahæfte - den gode kampoplevelse DEL 1 UDVIKLING AF KLUBBENS FRIVILLIGHEDSSTRATEGI Gode kampoplevelser til alle spillere Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger til foreningerne DEN GODE KAMPOPLEVELSE

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling & Distriktsmøde

Generalforsamling & Distriktsmøde Generalforsamling & Distriktsmøde 11. november 2015 Randers Golf Klub - hul 1 Velkomst Albatros Golf Klub, Göteborg- hul 4 Aftenens program. 18:00 Spisning 18:45 Generalforsamling Dagsorden i henhold til

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

Vend bøtten på hovedet!

Vend bøtten på hovedet! BØRNEKULTUR En af de store udfordringer for klubbernes trænere og ledere er, at de i højere grad skal opbygge det fællesskab, en holdsport nu en gang er, omkring det enkelte individ og ikke omvendt. Sådan

Læs mere

Program for aftenen. Velkommen præsentation af juniorudvalget. Træning (træningsformen (DGU inspiration) Opsamling på spørgeskema om træningen

Program for aftenen. Velkommen præsentation af juniorudvalget. Træning (træningsformen (DGU inspiration) Opsamling på spørgeskema om træningen Program for aftenen Velkommen præsentation af juniorudvalget Træning (træningsformen (DGU inspiration) Opsamling på spørgeskema om træningen Turneringer DGU og interne Lejre påske og sommerlejr Andre tiltag

Læs mere