Rettevejledning eksamen, selskabsret, cand.merc. og cand.merc.aud., oktober 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rettevejledning eksamen, selskabsret, cand.merc. og cand.merc.aud., oktober 2008"

Transkript

1 Rettevejledning eksamen, selskabsret, cand.merc. og cand.merc.aud., oktober 2008 Aktieselskabet Lækker-Læske A/S blev stiftet i Bag selskabet stod vennerne Athos Apollinaris, Søren Soda og Vivi Vandborg. Formålet var at producere, importere, markedsføre og distribuere læskedrikke. Selskabet var stiftet med en aktiekapital på kr Heraf havde Athos indskudt kr , mens Søren og Vivi hver havde indskudt kr Alle aktier var nominelt kr. aktier, og de var alle tillagt de samme rettigheder. I starten havde man satset på sodavand, men markedet var svært at komme ind på som følge af Coca-Colas og Pepsis dominans. De seneste år var man derfor i stedet begyndt at satse på vand med smag, ice tea og produkter baseret på frugtsaft. De første års dårlige resultater var derfor så småt ved at vende, og man forventede et overskud for Athos var ud af en græsk velhavende familie og var lidt af en charlatan. Han var derfor ikke så interesseret i selskabet, men havde set den årlige generalforsamling som en god anledning til at spise en god middag med vennerne. Han var også medlem af bestyrelsen, men var som oftest fraværende til bestyrelsesmøderne. Bestyrelsen bestod i øvrigt af Søren og Vivi, og Søren var bestyrelsesformand og var ansat i Lækker-Læske som økonomichef. Vivi var ansat som administrerende direktør. Athos var i januar 2008 blevet gift med en amerikansk pige og var flyttet til Miami. Han ringede derfor en dag til Vivi og spurgte, om det var nødvendigt, at man hvert år mødes til generalforsamlingen. Han syntes, det var meget smartere, hvis man kunne gøre det over nettet i stedet. Alternativt foreslog han, at hun og Søren diskuterede punkterne på dagsordenen igennem og så kunne han få et udkast til et beslutningsreferat, som efter hans godkendelse kunne føres ind i selskabets forhandlingsprotokol. Nu, hvor han havde fat i hende, ville han også lige foreslå, at man fremover holdt bestyrelsesmøderne på en ikke-fysisk måde, fordi han godt ville være lidt mere involveret i selskabets drift, men jo af gode grunde ikke længere så let ville kunne være til stede. Vivi var ikke begejstret for hans ideer. For det første syntes hun ikke, at han skulle til at blande sig, efter at han i de hårde år havde glimret ved sit fravær. For det andet syntes hun, at det kunne sløve beslutningsprocesserne ned, at man ikke havde et decideret forum, hvor beslutningerne blev truffet, men at man skulle parlamentere frem og tilbage med Athos mange kilometer og tidszoner væk, inden beslutningerne kunne træffes.

2 1. Redegør for, hvorvidt der er alternativer til at afholde generalforsamlingen som et traditionelt fysisk møde mellem aktionærerne. De studerende skal gøre rede for såvel muligheden for elektronisk GF som for at afholde GF på anden måde, jf. hhv. AL 65a og 65. For så vidt angår mulighederne i medfør af 65 s ordlyd, bør de nævne skrivebordsgeneralforsamlinger, som ligger tæt op da, hvad Athos foreslår. For så vidt angår muligheden for at afholde elektroniske generalforsamlinger, bør de nævnt såvel delvis som fuldstændig elektronisk generalforsamling. Endvidere bør de konkretisere, hvad der ligger i de enkelte muligheder, herunder fordele og ulemper. 2. Redegør for, hvorvidt der er alternativer til at afholde bestyrelsesmøde som et traditionelt fysisk møde mellem bestyrelsesmedlemmerne. De studerende skal redegøre for muligheden for at afholde elektroniske bestyrelsesmøder, jf. 56, stk. 4. Herunder at muligheden eksisterer i det omfang, det er foreneligt med udførelsen af bestyrelsens hverv. Dette bør konkret diskuteres i forhold til de oplysninger, der gives i opgaven vedr. ledelsens arbejdsform i selskabet. De bør også nævne, at muligheden suspenderes i det omfang et bestyrelsesmedlem ønsker et fysisk bestyrelsesmøde afholdt. 3. Tag udgangspunkt i din besvarelse af hhv. spørgsmål 1 og 2. Såfremt Athos stiller forslag om at omlægge hhv. generalforsamlingen og bestyrelsesmøderne til en alternativ form, kan Søren og Vivi så blokere for vedtagelsen af disse forslag. De studerende skal redegøre for, hvorvidt Søren og Vivi kan blokere for hver af de fire muligheder. Vedtagelse af fuldstændig elektroniske GF skal besluttes efter 78 stk. 1 og 2. Særlig vigtigt, at de studerende er opmærksomme på muligheden for, at en minoritet på 25 % af den stemmeberettigede kapital kan blokerende beslutningen. Da Søren og Vivi tilsammen kun har 20 % af stemmerne, vil de imidlertid ikke kunne blokere for forslaget. Beslutningen om delvis elektronisk GF kan træffes af bestyrelsen, jf. 65a, stk. 1, med mindre vedtægterne bestemmer andet. Da der ikke gives oplysninger herom, må det antages, at bestyrelsen kan træffe beslutningen. Bestyrelsen træffer beslutning med simpelt flertal, jf. AL 57, stk. 2. Dermed kan Vivi og Søren blokere for forslaget, såfremt de begge stemmer imod.

3 Efter 65 kan samtlige aktionærer beslutte at afholde GF på anden måde. Heraf følger det, at Vivi og Søren hver især vil kunne blokere for forslaget, da den enkelte aktionær har en vetoret. Der er ingen specifikke regler i AL om en beslutning om afholdelse af elektroniske bestyrelsesmøder, derfor må de alm. regler for bestyrelsens kompetence gælde. Dvs. bestyrelsen kan træffe beslutning om alt, som ikke specifikt er henlagt til andre organer. Bestyrelsen træffer beslutning ved simpelt flertal, jf. 57. Det vil sige, at såfremt såvel Søren som Vivi modsætter sig forslaget, vil Athos ikke kunne få det gennemført. Det følger endvidere af AL 56, stk. 4, at uanset at bestyrelsen måtte have truffet en sådan beslutning, så kan et enkelt bestyrelsesmedlem altid forlange, at et bestyrelsesmøde skal afholdes ved fysik fremmøde. I det lokale supermarked i Miami fandt Athos en helsevand, Karma Water, som indeholdt masser af mineraler. Han mente, at den ville passe godt ind i Lækker-Læskes nye sortiment, og han fandt ud af, at et dansk selskab, Vandvognen A/S, havde fået eneret til at markedsføre og sælge den i Danmark, men at vandet endnu ikke var på markedet. Athos tog derfor kontakt til Vandvognen A/S og tilbød at tage Karma Water ind i Lækker-Læskes sortiment. Ved et indledende møde mellem Athos og Vandvognen A/S gav Athos selskabet et udkast til en samarbejdsaftale, hvor han havde anført sit eget navn og Lækker-Læskes adresse, Kildevej 10, 6870 Ølgod. To dage senere accepterede Vandvognen aftalen ved et brev stilet til Athos Apollinaris, Kildevej 10, 6870 Ølgod. Da Athos var i Danmark på det tidspunkt, blev brevet lagt uåbnet i hans bakke. Dagen efter, da han kom forbi kontoret, så han accepten og ringede straks til Vandvognen A/S. Her præsenterede han sig som Athos fra Lækker-Læske, og med reference til Vandvognens brev bestilte han 1000 flasker Karma Water til levering 3 uger senere. To dage derefter sendte Vandvognen en ordrebekræftelse til Athos, igen på Lækker-Læskes adresse. Nu var Athos taget tilbage til Miami, hvorfor Vivi åbnede brevet. Da hun så ordrebekræftelsen, blev hun rasende, fordi Athos havde bestilt et nyt produkt uden at diskutere det med hende og Søren. Hun ringede til Athos og skældte og smældte, og afslutningsvis konstaterede hun, at Lækker-Læske A/S i øvrigt ikke var bundet af aftalen, fordi praksis altid var, at hun afgav købsordrer efter at have fået Sørens accept. Athos havde derfor slet ikke lov til at købe ind på selskabets vegne. Desuden ville hun overveje, hvilke sanktionsmuligheder Lækker-Læske A/S havde over for Athos, herunder muligheden for at kræve erstatning, hvis hans disposition medførte tab for Lækker-Læske A/S.

4 4. Tag stilling til, om Vivi har ret i, at Lækker-Læske ikke er bundet af aftalen. Begrund dit svar. Da opgaven ikke giver oplysninger om tegningsretten, må ethvert ledelsesmedlem i overensstemmelse med hovedreglen i AL 60, stk. 2 have tegningsret. Dermed kan ethvert af bestyrelsesmedlemmerne forpligte selskabet over for tredjemand. Begrænsninger i den individuelle tegningsret kan følge af selskabets vedtægter, jf. AL 60, stk. 3. Der gives ikke oplysninger om sådanne, hvorfor det må antages, at tegningsretten ikke er begrænset i vedtægterne. Lækker-Læske A/S interne praksis er uden betydning i den sammenhæng. Vivi har derfor ikke ret i, at Lækker-Læske A/S ikke er bundet af aftalen, idet et tegningsberettiget medlem af bestyrelsen har indgået aftalen på selskabets vegne. 5. Hvilke interne sanktionsmuligheder har Lækker-Læske A/S overfor Athos? Internt har Athos ingen beføjelser til at indgå aftaler på selskabets vegne og dermed forpligte selskabet over for tredjemand. Da han er medlem af bestyrelsen, har han ingen kompetence til at handle på egen hånd, hverken i medfør af AL eller af de interne forretningsgange. Lider selskabet tab som følge af dispositionen, vil et evt. erstatningsansvar i medfør af AL 140 kunne komme på tale. En beslutning om at lægge sag an mod Athos skal træffes på GF. Her vil Athos være inhabil i medfør af AL 67, stk., hvorfor Vivi og Søren vil kunne træffe beslutningen alene. En anden mulighed er at afsætte Athos fra bestyrelsesarbejdet. Da Athos selv besidder 80 % af stemmerne, er det usandsynligt, at GF (som består af Athos, Vivi og Søren) vil afsætte ham, da bestyrelsen hhv. vælges og afsættes med simpelt flertal, jf. AL 77. I denne situation er Athos ikke inhabil, da 67, stk. 4 kun vedrører søgsmål mod aktionæren. Efter Vivi var faldet lidt ned, blev hun og Søren enige om, at det måske alligevel ikke var så dumt med Karma Water, og hun sendte et brev til Vandvognen A/S, hvor hun bekræftede, at Lækker- Læske A/S gerne ville købe 1000 flasker Karma Water. Dette reagerede Vandvognen ikke

5 umiddelbart på, men på den ønskede leveringsdato blev vandet leveret på Lækker-Læskes adresse. Skæbnen ville, at Lækker-Læske dagen i forvejen havde fået at vide, at deres største kunde var gået konkurs, og der var ikke udsigt til, at Lækker-Læske kunne få andet end en mindre andel af deres tilgodehavende hjem. I de følgende måneder kneb det derfor med at få betalt regningerne til tiden. Da Vandvognen A/S ikke fik betaling, sendte man en rykker til Athos Apollinaris på selskabets adresse. Lækker-Læske sendte derefter et brev til Vandvognen A/S, hvor man gjorde opmærksom på selskabets økonomiske situation og bad om udsættelse med betalingen. Ved modtagelsen af dette brev ringede direktøren for Vandvognen A/S straks til Lækker-Læske A/S, hvor han overfor Vivi gav udtryk for, at han var uforstående over for brevet, idet han gik ud fra, at man havde handlet med Athos Apollinaris personligt. 6. Kan Vandvognen A/S rette kravet mod Athos Apollinaris personligt, eller er det Lækker- Læske A/S, der hæfter for betalingen? Begrund dit svar. De studerende skal diskutere, hvem Vandvognen A/S med rette må opfatte som værende den rette medkontrahent, og dermed hvilke momenter der taler hhv. for og imod, at Athos hæfter personligt. Det afgørende er, at de studerende ser, hvem der er nærmest til at bære risikoen. Udgangspunktet vil normalt være, at den der handler på vegne af selskabet, skal gøre opmærksom på, at aftalen indgås på selskabets vegne. Dvs. at det er Athos, der har en interesse i at gøre Vandvognen A/S opmærksom på, at han handler på vegne af et A/S. Det gør han ikke umiddelbart. Udgangspunktet er dog i et vist omfang modificeret bl.a. af domspraksis. De studerende skal derfor diskutere, hvilke momenter der taler hhv. for og imod, at Athos hæfter personligt. Det kan bl.a. spille ind, at det er Athos, der tager kontakt til Vandvognen. Endvidere anvender han sit eget navn, men dog selskabets adresse, da han kommer med et forslag til en samarbejdsaftale. Han reagerer heller ikke, da det efterfølgende brev stiles til ham. Han præsenterer sig dog som Athos fra Lækker-Læske i telefonen, men uden A/S angivelse. Omvendt da Vivi kontakter Vandvognen, og bekræfter købet, anvender hun betegnelsen A/S. Dette reagerer Vandvognen A/S ikke på.

6 Det er derfor overvejende sandsynligt, at Athos ikke tilstrækkeligt klart har gjort Vandvognen opmærksom på, at han handler på vegne af Lækker-Læske A/S. Vandvognen A/S vil derfor kunne rette deres krav mos Athos personligt. Selv om Lækker-Læske A/S var et lille selskab, havde man valgt at få selskabets årsrapport revideret. Ifølge vedtægterne skulle generalforsamlingen vælge 1-2 revisorer. Revisorerne var på valg hver andet år. I forbindelse med revisionen af årsrapporten udbad revisor sig oplysninger om udgifter, der relaterede sig til udviklingen af en ny økologisk læskedrik. Den satsede man meget på, fordi man mente, at der var et voksende marked for en sådan drik. Vivi nægtede revisor adgang til materialet for det første med henvisning til, at man derved ville give adgang til forretningshemmeligheder, og for det andet at når man ikke var pligtig til at lade årsrapporten revidere, så kunne revisor ikke bare sådan uden videre forlange at få alt materiale udleveret. 7. Har Vivi ret? Begrund dit svar. Nej, det har hun ikke. Når Lækker-Læske A/S i medfør af vedtægterne er forpligtet til at vælge en revisor og dermed lade årsrapporten revidere, er selskabet omfattet af AL s regler vedr. revisionen. Dermed er bestyrelsen og direktionen forpligtet til at give revisor oplysninger, der er af betydning for bedømmelsen af selskabet, og revisor har ret til at foretage de undersøgelser, der er nødvendige for udførelsen af sit hverv. Dette følger af AL 54 b, stk. 1 og 2. Endvidere bør de studerende bemærke, at revisor også har tavshedspligt i medfør af AL 160, hvorfor Vivi s argument med forretningshemmeligheder ikke kan tillægges vægt. Vedtægterne var aldrig blevet ændret mht. afholdelsen af generalforsamlingen, så da regnskabet forelå, indkaldte Søren til generalforsamling, som skulle afholdes på Lækker Læske A/S kontor i Ølgod. Athos havde efter en del overvejelser besluttet, at det var for besværligt at deltage aktivt i selskabet, så længe han boede i USA. Han havde derfor givet sin fætter Gorm Gumle fuldmagt til at handle på hans vegne. Ifølge fuldmagten skulle Gorm stemme på Athos til bestyrelsen, men i øvrigt var fuldmagten blank. Gorm kendte Athos godt nok til at vide, at han havde svært ved ikke at

7 blande sig i alting, og han betingede sig derfor, at fuldmagten skulle gøres uigenkaldelig. Så de indgik en skriftlig aftale, hvorefter Athos var forpligtet til at forny fuldmagten hvert år, så længe Athos havde bopæl i USA, med mindre Gorm misligholdt varetagelsen af Athos interesser. Athos havde ikke orienteret Vivi og Søren om sin beslutning, så da Gorm mødte op på generalforsamlingen med fuldmagten fra Athos og fortalte om sin og Athos aftale, nægtede dirigenten ham adgang, fordi han mente, at en uigenkaldelig blank fuldmagt var ugyldig, da det skulle sidestilles med en overdragelse af stemmeretten til tredjemand. Gorm protesterede, men dirigenten holdt fast, og Gorm måtte opgive at få adgang. På generalforsamlingen var et tilbagevendende punkt på dagsordenen valg til bestyrelsen. De tre bestyrelsesmedlemmer var på valg på skift (hvert 3. år), og dette år var det Athos, der var på valg, og han ønskede genvalg. På generalforsamlingen bestemte Vivi og Søren sig for, at det ville være mere hensigtsmæssigt, at der blev valgt en person ind, som havde mulighed for at deltage aktivt i selskabets bestyrelse. Sørens bror, Øjvind Ølsen, havde gennem længere tid plaget for at komme ind i selskabet, og da han havde gået på Handelshøjskolen, mente Søren, at han måske var en god kandidat. Søren og Vivi ringede til ham, og han indvilligede straks i at opstille. Samtidig oplyste ham, i overensstemmelse med aktieselskabslovens 49, stk.6, at han ikke besad ledelsesposter i andre danske aktieselskaber. Såvel Vivi som Søren stemte for valget af Øjvind til bestyrelsen. Athos blev temmelig vred, da han hørte, hvad der var foregået i forbindelse med generalforsamlingen. Han kontaktede derfor sin advokat for at få anlagt en sag, der for det første skulle få fastslået, at afvisningen af Gorm Gumle havde været uberettiget, og for det andet sikre, at udfaldet af bestyrelsesvalget blev ændret, således at det i stedet var Athos, der blev genvalgt. 8. Var dirigentens afvisning af Gorm Gumle uberettiget? Der er som udgangspunkt intet i vejen for, at Athos giver Gorm en uigenkaldelig fuldmagt. Opfylder den de formelle krav i AL 66, stk. 2, kan dirigenten ikke nægte Gorm adgang til GF. Vi får intet at vide om evt. vedtægtsbestemmelser, der begrænser omsætteligheden af aktierne. Derfor er det uden betydning, at en uigenkaldelig fuldmagt reelt er at sidestille med en overdragelse af stemmeretten (i modsætning til U94.234H Louis Poulsen), da aktierne så vil være frit omsættelige/overdragelige. Den skriftlige aftale, hvorefter Athos var forpligtet til at forny fuldmagten hvert år, så længe Athos havde bopæl i USA, med mindre Gorm misligholdt varetagelsen af

8 Athos interesser, er en privatretlig aftale, og derfor ikke reguleret af AL. Så længe, at de selskabsretlige krav om skriftlighed, datering og tidsbegrænsning er opfyldt, vil der i forhold til selskabet være tale om en gyldig fuldmagt. 9. Kan Vivi og Søren vælge Øjvind Ølsen til bestyrelsen på den beskrevne måde? De studerende skal diskutere, om 73, stk. 3, hvorefter dagsordenen for generalforsamlingen skal udsendes i forbindelse med indkaldelsen til generalforsamlingen, medfører, at det i dagsordenen skal angives, hvem der stiller op som kandidater til bestyrelsesvalget. Det antages det normalt, at det ikke gør. Det er tilstrækkeligt, at dagsordenen angiver, at der skal foretages valg til bestyrelsen. Endvidere er der kun i forhold til forslag om vedtægtsændringer, at AL indeholder krav til udformningen af dagsordenen, jf. AL 73, stk. 3, sidste pkt. og 73, stk. 6. Vivi og Søren kan derfor godt på GF opstille en kandidat, der ikke er anmeldt forud for GF. Vedrørende oplysninger om dennes ledelseshverv i andre danske aktieselskaber, så følger det af 49, stk. 6, at disse skal gives forud for valget på GF, men ikke nødvendigvis i forbindelse med indkaldelsen. Dette diskuteres ikke specifikt hos Krüger, men generelt fastslår Krüger, at dagsordenens angivelse af et forslag ikke begrænser muligheden for at stille og vedtage ændringsforslag (Krüger s. 354). 10. Kan Athos Apollinaris anlægge sag ved domstolene med påstand om, at udfaldet af valget skal ændres? Ifølge AL 81, stk. 4 kan en GF beslutning af domstolene kendes ugyldig eller ændres. Ændring kan ske, såfremt der nedlægges påstand derom, og retten kan fastslå, hvilket indhold beslutningen rettelig skulle have haft. Kommer de studerende frem til, at Gorm uberettiget er afvist fra GF, bør de også komme frem til, at beslutningen vil kunne ændres, da Gorm ville have stemt for valget af Athos, og han rådede over 4/5 af stemmerne.

CAND.MERC.(AUD) STUDIET + CAND.MERC.-STUDIET

CAND.MERC.(AUD) STUDIET + CAND.MERC.-STUDIET HANDELSHØJSKOLEN I ÅRHUS CAND.MERC.(AUD) STUDIET + CAND.MERC.-STUDIET Vintereksamen 2006/2007 Skriftlig prøve i: 25351 Selskabsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle Aktieselskabet Det gode brød A/S

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD FORSYNING HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Datterselskabsanliggender... 4 5.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

Eksamensopgave cand.merc. og cand.merc.aud. vintereksamen 2006/ timer

Eksamensopgave cand.merc. og cand.merc.aud. vintereksamen 2006/ timer Eksamensopgave cand.merc. og cand.merc.aud. vintereksamen 2006/2007 3 timer Aktieselskabet Det gode brød A/S blev stiftet i 1995 af bagermester Kringle. Formålet var at producere godt brød efter gode danske

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 01-2008. Indberettet den 15. januar 2008. Indkaldelse til generalforsamling i ASGAARD Group A/S Bestyrelsen for ASGAARD Group A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling,

Læs mere

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672)

Vedtægter. for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Vedtægter for Air Greenland A/S (A/S 30.672) Side 6 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: 2 Hjemsted Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S Gældende fra 01-01-2018 Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion...

Læs mere

Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR. ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583

Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR. ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583 Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 58134.17.37./av VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL A/S CVR-nr. 20042583 November 2011September 2012 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål... 3 2. Selskabets kapital og kapitalandele...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83. Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 66268.17.37./MS. Slettet: 58134 Slettet: av.

VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83. Advokat Kelvin V. Thelin. Sags nr. 66268.17.37./MS. Slettet: 58134 Slettet: av. Advokat Kelvin V. Thelin Sags nr. 66268.17.37./MS Slettet: 58134 Slettet: av VEDTÆGTER FOR ENERGI OG SOL APS CVR-NR. 20 04 25 83 Slettet: l Slettet: 3 Juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Navn og formål...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SPILDEVAND A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune.

AdvokatFyn a/s. for. Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. J.nr. 103-310065/ MK / BC VEDTÆGTER for "ÆrøXpressen A/S" CVR-nr.38 24 06 41 1. Navn Selskabets navn er ÆrøXpressen A/ S. 2. Hjemsted Selskabets hjemsted er Ærø Kommune. 3. Formål Selskabets formål er

Læs mere

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S

NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads marts København K Side 1 af 8. Dampskibsselskabet NORDEN A/S NASDAQ OMX København A/S Meddelelse nr. 11 Nikolaj Plads 6 25. marts 2010 1067 København K Side 1 af 8 Herved indkaldes til ordinær generalforsamling i torsdag den 22. april 2010, kl. 10.00, i salen "Audience"

Læs mere

Forslag til nye vedtægter

Forslag til nye vedtægter Forslag til nye vedtægter V E D T Æ G T E R for A/S Bryggeriet Vestfyen (Stiftet den 27. april 1885) Navn: 1. Selskabets navn er A/S Bryggeriet Vestfyen. Dets hjemsted er Assens Kommune. Selskabet har

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX Telecom A/S)

Læs mere

VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr

VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr VEDTÆGTER for Royal Arctic Line A/S, reg.nr. 209.527 Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. 1.1. Selskabets navn er Royal Arctic Line A/S. 1.2. Selskabet kan tillige drive virksomhed under binavnene:

Læs mere

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S

Vedtægter for Dansk Affald A/S. 3 ejerkommuner. Vedtægter. for. Dansk Affald A/S 3 ejerkommuner Vedtægter for Dansk Affald A/S 1 Indhold 1. Navn, hjemsted og formål... 3 2. Kapital og aktier... 3 2.1 Aktiekapital... 3 2.2 Aktierne... 3 2.3 Rettigheder... 3 2.4 Overdragelse... 3 2.5

Læs mere

V E D T Æ G T E R for KNI A/S Reg.nr. A/S

V E D T Æ G T E R for KNI A/S Reg.nr. A/S V E D T Æ G T E R for KNI A/S Reg.nr. A/S 209.713 1 1.1. Selskabets navn er KNI A/S. Selskabet driver desuden virksomhed under navnene Pilersuisoq A/S (KNI A/S) og PolarOil A/S (KNI A/S). 1.2. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr

VEDTÆGTER. for. Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr VEDTÆGTER for Property Bonds VIII (Sverige II) A/S CVR nr. 29 21 33 64 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er Property Bonds VIII (Sverige II) A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Københavns

Læs mere

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM

NUNA. Vedtægter. for Air Greenland A/S (CVR ) ADVOKATER EQQARTUUSSISSUSERISUT LAW FIRM Vedtægter for Air Greenland A/S (CVR 56996710 ) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Air Greenland A/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne: Grønlandsfly A/S (Air Greenland A/S) Air Kalaallit Nunaat A/S (Air Greenland

Læs mere

Alm. Brand Pantebreve A/S

Alm. Brand Pantebreve A/S Til aktionærerne i Alm. Brand Pantebreve A/S København, den 3. marts 2010 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Alm. Brand Pantebreve A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag, den 25. marts 2010,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr

V E D T Æ G T E R. for. RTX A/S cvr. nr V E D T Æ G T E R for RTX A/S cvr. nr. 17 00 21 47 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research A/S (RTX A/S), RTX Wireless Communication

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47

V E D T Æ G T E R. for. RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 J. nr. 36900 V E D T Æ G T E R for RTX Telecom A/S cvr. nr. 17 00 21 47 30-05-2011 1. Navn 1.1. Selskabets navn er RTX Telecom A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: RTX Research

Læs mere

Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7. Vedtægter for Forsikringsakademiet A/S

Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7. Vedtægter for Forsikringsakademiet A/S Forsikringsakademiet A/S 1 1 af 7 for Forsikringsakademiet A/S Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Forsikringsakademiet A/S. Selskabets hjemsted er Hørsholm Kommune. 2 Selskabets formål er uddannelses-

Læs mere

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009

Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 Selskabsmeddelelse nr. 208, 2009 H+H International A/S Dampfærgevej 27-29, 4. 2100 København Ø Danmark +45 35 27 02 00 Telefon +45 35 27 02 01 Telefax info@hplush.com www.hplush.com Dato: 23. december

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR ARWOS AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3 Selskabets formål er at drive

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. HILLERØD KRAFTVARME ApS

VEDTÆGTER FOR. HILLERØD KRAFTVARME ApS VEDTÆGTER FOR HILLERØD KRAFTVARME ApS Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73)

SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73) Side 1/1 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Dato 15. oktober 2015 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING SKANDIA LIVSFORSIKRING A A/S - (CVR-nr.: 29 63 78 73) Bestyrelsen i Skandia

Læs mere

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning. UDKAST 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Greenland Oil Spill Response A/S Reg. nr. A/S Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Greenland Oil Spill Response A/S.

VEDTÆGTER FOR. Greenland Oil Spill Response A/S Reg. nr. A/S Navn og hjemsted. 1.1 Selskabets navn er Greenland Oil Spill Response A/S. Lett Advokatfirma Ulrik Bangsbo Hansen Advokat J.nr. 284193-MEO VEDTÆGTER FOR Greenland Oil Spill Response A/S Reg. nr. A/S 517428 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Greenland Oil Spill Response

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Samsø Havvind A/S

VEDTÆGTER. for. Samsø Havvind A/S VEDTÆGTER for Samsø Havvind A/S 1.0. Navn 1.1. Selskabets navn er Samsø Havvind A/S. 2.0. Hjemsted 2.1. Selskabets hjemsted er Samsø Kommune. 3.0. Formål 3.1. Selskabets formål er, at drive virksomhed

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl

Royal Unibrew A/S CVR-nr Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling tirsdag 27. april 2010, kl. 17.00 1. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Forelæggelse af den reviderede

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR ARWOS HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR ARWOS HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3 Selskabets formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S).

Vedtægter. FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06. 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Vedtægter FastPassCorp A/S CVR-NR. 25 53 66 06 Navn 1. Selskabets navn er FastPassCorp A/S med binavnet IT InterGroup A/S (FastPassCorp A/S). Hjemsted 2. Selskabet er hjemmehørende i Danmark. Formål 3.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 VEDTÆGTER for Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 1 Selskabets navn, hjemsted og formål: 1.1 Selskabets navn er Assens Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Assens Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation.

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation. KAALUND & PARTNERE Advokater Søren Thygesen Sagsnr.17040-0005/EMB side 1 V E D T Æ G T E R HOLDINGSELSKABET AF 1958 A/S I LIKVIDATION CVR.NR. 24 43 11 18 Silkeborg Kommune Selskabets navn, hjemsted og

Læs mere

Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab

Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab Vedtægter for Vækst & Viden Helsingør A/S et offentligt-privat selskab SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabet navn er Vækst & Viden Helsingør A/S. Selskabets hjemsted er Helsingør Kommune. 2

Læs mere

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1

VEDTÆGTER. CVR-nr. 29 19 56 92 BERLIN HIGH END A/S 61.137/TWE 08.01.2013 1 VEDTÆGTER BERLIN HIGH END A/S CVR-nr. 29 19 56 92 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Navn... 3 2. Formål... 3 3. Selskabets kapital... 3 4. Selskabets aktier... 4 5. Generalforsamling, kompetence, sted og indkaldelse...

Læs mere

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr. 34479097 Side 2 Vedtægter 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er FS Finans I A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet FS Finansselskabet A/S.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co.

Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. Udkast til vedtægter med alle ændringer foreslået af bestyrelsen til ordinær generalforsamling torsdag den 14. april 2016 Vedtægter for Aktieselskabet Schouw & Co. CVR-nr. 63 96 58 12 Side 2 1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Furesø Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Furesø Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

VEDTÆGTER. For. Bank J.A.K. Slagelse A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. Bank J.A.K. Slagelse A/S CVR-nr VEDTÆGTER For Bank J.A.K. Slagelse A/S CVR-nr. 38 27 96 37 1 VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Bank J.A.K. Slagelse A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed som pengeinstitut.

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage

Vedtægter. For. Aktieselskabet Sønder Omme Plantage Vedtægter For Aktieselskabet Sønder Omme Plantage www.sdr-omme-plantage.dk Aktieselskabet Sønder Omme Plantage - CVR. nr. 24 10 30 13 INDHOLD Side 1. NAVN... 1 2. FORMÅL... 1 3. SELSKABETS KAPITAL... 1

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S. W:\44102\147236\ doc

VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S. W:\44102\147236\ doc VEDTÆGTER FOR REBILD FORSYNING HOLDING A/S W:\44102\147236\000005.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Rebild Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Access Small Cap A/S K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2 1 0 0 K Ø B E N H A V N Ø, T E

Læs mere

Stiftelsesdokument. for. Bulgarian Investment Company A/S. Bulgarian Investment Company A/S

Stiftelsesdokument. for. Bulgarian Investment Company A/S. Bulgarian Investment Company A/S Advokat Mogens Flagstad Flagstad Advokaterne Rønhave Strand Immortellevej 13A 2950 Vedbæk tlf.: 77 300 400 fax: 77 300 600 e-mail:mf@flagstadlaw.com Stiftelsesdokument for Bulgarian Investment Company

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

VEDTÆGTER Oktober 2011

VEDTÆGTER Oktober 2011 Udkast 14. oktober 2011 J.nr. 050492-0001 ckm/kfh VEDTÆGTER Oktober 2011 Frederiksberg Fjernkøling A/S (CVR-nr. [ ]) Bech-Bruun Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø T +45 72 27 00 00 F +45

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE AFFALD A/S (CVR. NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE AFFALD A/S (CVR. NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE AFFALD A/S (CVR. NR. 34 08 47 42) 1. Selskabets navn, hjemsted og formål Side 2 1.1 Selskabets navn er Faxe Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Faxe Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. for. DANTAX A/S ( CVR. Nr. 36 59 15 28 ) DANTAX A/S. 3. (1) Selskabets formål er at drive handel og fabrikation samt holdingvirksomhed.

VEDTÆGTER. for. DANTAX A/S ( CVR. Nr. 36 59 15 28 ) DANTAX A/S. 3. (1) Selskabets formål er at drive handel og fabrikation samt holdingvirksomhed. VEDTÆGTER for DANTAX A/S ( CVR. Nr. 36 59 15 28 ) Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. (1) Selskabets navn er 2. DANTAX A/S. (1) Selskabets hjemsted er Jammerbugt kommune. 3. (1) Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Initiator Pharma A/S

VEDTÆGTER. for. Initiator Pharma A/S Den 2. december 2016 Ref. 23-311/SS/MS VEDTÆGTER for Initiator Pharma A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Initiator Pharma A/S. 2 Selskabets hjemsted er Århus Kommune. 3 Selskabets

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab

Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab VEDTÆGTER I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Akademisk Boldklub s Fodboldaktieselskab. Selskabet driver desuden virksomhed under binavnene AB A/S (Akademisk

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02)

VEDTÆGTER. for. Nordicom A/S. (CVR-nr. 12 93 25 02) VEDTÆGTER for Nordicom A/S (CVR-nr. 12 93 25 02) - 1 - 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Nordicom A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at foretage anlægsinvestering i fast ejendom efter bestyrelsens skøn

Læs mere

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G

F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Kredit G/17/5 F U L D S T Æ N D I G E F O R S L A G Gældende Forslag 1. Navn Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets navn er BRFkredit a/s. Selskabets binavne er Jyske Realkredit a/s og Jyske Kredit

Læs mere

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018)

Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) Bilag til punkt 6. Justering af bestyrelsens forretningsorden. (Godkendt på bestyrelsesmødet 4. april 2018) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige selvejende institution

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR

V E D T Æ G T E R FOR V E D T Æ G T E R FOR 20. november 2018 Side 1 af 9 Navn 1 1.1. Selskabets navn er. Selskabets binavn er BRFkredit a/s. Formål 2 2. Selskabets formål er at drive realkreditvirksomhed og anden virksomhed,

Læs mere

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S

Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Vedtægter for PenSam Forsikring A/S 2 Vedtægter for PenSam Forsikring A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Forsikring A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets

Læs mere

4: Ved overdragelse af kapitalandele eller overdragelse af stemmeretten på kapitalandelene skal selskabets samtykke indhentes.

4: Ved overdragelse af kapitalandele eller overdragelse af stemmeretten på kapitalandelene skal selskabets samtykke indhentes. CAND. MERC.AUD./CAND. MERC. STUDERENDE Vintereksamen 2016-2017 Ordinær eksamen Skriftlig prøve i: 4620620039/460162E011 Selskabsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle Selskabet Fadladen A/S skal ifølge

Læs mere

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S

VEDTÆGTER. for. EnergiMidt Net A/S VEDTÆGTER for EnergiMidt Net A/S CVR-nr. 28 33 18 78 31. december 2016 SELSKABETS NAVN OG FORMÅL Selskabets navn er "EnergiMidt Net A/S". 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene "ELRO Net

Læs mere

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES

VEDTÆGTER. For. European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES VEDTÆGTER For European Wind Investment A/S CVR-nr. 31088658 KØBENHAVN ÅRHUS LONDON BRUXELLES KROMANN REUMERT, ADVOKATFIRMA SUNDKROGSGADE 5, DK- 2100 KØBENHAVN Ø, TELEFON +45 70 12 12 11 FAX +45 70 12 13

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

De med stiftelsen forbundne omkostninger skal afholdes af Selskabet, og forventes at udgøre følgende:

De med stiftelsen forbundne omkostninger skal afholdes af Selskabet, og forventes at udgøre følgende: Stiftelsesdokument for Norddjurs Gadelys A/S. Grenaa, Nørre Djurs, Rougsø og Sønderhald (del af) kommuner, der pr. 1. januar 2007 bliver til Norddjurs Kommune, har dags dato besluttet at stifte et aktieselskab

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18.

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK. (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I DEN OFFENTLIGE SELVEJENDE INSTITUTION TEAM DANMARK (Godkendt på bestyrelsesmødet den 18. februar 2013) 1 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i den offentlige

Læs mere

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. VESTJYSK BANK A/S CVR-nr VEDTÆGTER For VESTJYSK BANK A/S CVR-nr. 34 63 13 28 INDHOLD 1. Navn...1 2. Hjemsted...1 3. Formål...1 4. Bankens kapital...2 5. Bankens aktier...2 6. Bankens ledelse...2 7. Generalforsamlingen, afholdelse,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR.31 48 04 34) N:\Selskaberne\Bestyrelsesmøder\2013\35-18 JUNI 2013\Faxe Service AS\Pkt. 6 - bilag - Vedtægter Faxe Forsyning (Service) 200513.docxC:\Users\rfj\Desktop\Faxe

Læs mere

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16

VEDTÆGTER. for PANDORA A/S. CVR-nr. 28 50 51 16 VEDTÆGTER for PANDORA A/S CVR-nr. 28 50 51 16 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er PANDORA A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed med anlægsinvestering, finansiering, industri, handel og

Læs mere

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr

INDKALDELSE. til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr INDKALDELSE til ekstraordinær generalforsamling i Bang & Olufsen a/s CVR-nr. 41 25 79 11 Onsdag, den 4. marts 2009, kl. 16.30 Struer Statsgymnasium, Jyllandsgade 2, 7600 Struer Bestyrelsen for Bang & Olufsen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NK-SERVICE A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Selskabets kapital og Aktier:

V E D T Æ G T E R. for NK-SERVICE A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: Selskabets kapital og Aktier: V E D T Æ G T E R for NK-SERVICE A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-SERVICE A/S Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive virksomhed med levering

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR

VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 15.04.2015 1 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle og

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål:

VE D T Æ G T E R. for NK-Vejlys A/S. Selskabets navn, hjemsted og formål: VE D T Æ G T E R for NK-Vejlys A/S Selskabets navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er NK-Vejlys A/S. Selskabets hjemsted er Næstved Kommune. 2. Selskabets formål er at drive elnetvirksomhed i henhold

Læs mere

Vedtægter for PenSam Holding A/S

Vedtægter for PenSam Holding A/S Vedtægter for PenSam Holding A/S 2 Vedtægter for PenSam Holding A/S Kapitel I - Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Holding A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA CVR-NR. DK SAGSNR.

VEDTÆGTER GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S. for. CVR-nr ADVOKATFIRMA  CVR-NR. DK SAGSNR. VEDTÆGTER ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 for CVR-nr. 37800406 GRØNTTORVET KØBENHAVN HOLDING A/S SAGSNR. 148277 KAD/KAD DOK. NR. 45410232-36 KØBENHAVN SUNDKROGSGADE 5 DK-2100

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Danica Administration A/S (CVR nr ) ----ooooo----

VEDTÆGTER. for. Danica Administration A/S (CVR nr ) ----ooooo---- VEDTÆGTER for Danica Administration A/S (CVR nr. 20 24 79 40) ----ooooo---- 1.1. Selskabets navn er Danica Administration A/S. 1.2. Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 2. 2.1. Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER. for. HB Køge A/S

VEDTÆGTER. for. HB Køge A/S J. nr. 670-33867 SS/JB VEDTÆGTER for HB Køge A/S 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er HB Køge A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: 1.2.1. FC Midtsjælland A/S (HB Køge A/S) 1.2.2. FC

Læs mere

Vedtægter for PenSam A/S

Vedtægter for PenSam A/S Vedtægter for PenSam A/S 2 Vedtægter for PenSam A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at levere services

Læs mere

Vedtægter SKAGEN BRYGHUS A/S

Vedtægter SKAGEN BRYGHUS A/S Vedtægter for SKAGEN BRYGHUS A/S (Juli 2011) 1 1 Selskabets navn og hjemsted Selskabets navn er SKAGEN BRYGHUS A/S. Selskabet har hjemsted i Skagen. 2 Selskabets formål Skagen Bryghus formål er at brygge

Læs mere

Vedtægter for Realkredit Danmarks A/S

Vedtægter for Realkredit Danmarks A/S Vedtægter Vedtægter for Realkredit Danmarks A/S Gældende fra 9. august 2012 Selskabets navn og formål. 1 Selskabets navn er Realkredit Danmark A/S. Selskabet har binavnene Den Danske Kreditforening A/S

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S. W:\43637\145002\ doc

VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S. W:\43637\145002\ doc VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S W:\43637\145002\000054.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3

Læs mere

Vejledning om overgangen fra aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven til selskabsloven

Vejledning om overgangen fra aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven til selskabsloven Erhvervs- og Selskabsstyrelsen 19.3.2010 GKJ Vejledning om overgangen fra aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven til selskabsloven 1. Indledning Mange af bestemmelserne i den nye selskabslov (nr. 470

Læs mere