IVOTY har honoreret innovationer indenfor lette varebiler i. 25 år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IVOTY har honoreret innovationer indenfor lette varebiler i. 25 år"

Transkript

1 IVOTY har honoreret innovationer indenfor lette varebiler i 25 år Fra at se spændende grafisk design af kommende varebiler, fra at se lermodeller af kommende modeller for første gang og til de første prøvekørsler af prototyper så er medlemmerne af den internationale Van of the Year jury på forkant med varebilsindustrien i Verden. IVOTY er et non-profit netværk af uafhængige redaktører og fagjournalister fra ledende publikationer og WEB sider, som repræsenterer 25 lande i Europa og i Rusland. Hvert år hædrer de den bedste nye varevogn med denne unikke og prestigefyldte titel: International Van of the Year. Hvad betyder så 25 år med IVOTY: To og et halvt årti med tests, opmålinger og objektive meninger. Og desuden samarbejde med varebils-producenter med tilbud om ekspertise til at forbedre produkter og forbedring af hele varebilsektoren generelt. Juryen er altid til stede for at søge nye udfordringer og altid for at finde de bedste tilbud indenfor varebilsegmentet. International Van of the Year prisen: Hvor det betyder noget. Se mere på En særlig tak til alle varebilmærker i deres bestræbelser på deres fortsatte støtte og med dette særlige transporttillæg. For de næste 25 år! Jarlath Sweeney, formand for IVOTY Carsten Teiner, dansk medlem af IVOTY Læs mere om vinderne på de følgende sider

2 VW Transporter (T4) Spændende og samtidig tilfældigt at Volkswagen med deres Transporter-serie vandt både den første International Van of the Year titel (IVOTY) nogensinde, da prisen blev indstiftet for 25 år siden, og igen den 25. pris. For året var det VW Transporter T4 og for året 2016 var det Transporter T6. T4 viste sig som en driftssikker og solid arbejdshest, der holdt i mange år. T4 var den første Transporter med forhjulstræk. T1, T2 og T3 havde hækmotor og baghjulstræk. T6 har alle moderne sikkerhedssystemer. Nissan Sunny van Varebiler, der er ombyggede personbiler på gule plader, har altid været normale herhjemme, men en del fabrikker havde en varebil, hvor fronten var en personbil og bagpartiet en forhøjet, nærmest påklistret varekasse. En sådan var 1993 Nissan Sunny Van, der fik titlen International Van of the Year for Sunny var et godt alternativ til flere lignende, europæiske produkter efter samme opskrift så som VW Caddy og Ford Escort men mens personbilsudgaven af Sunny fortsatte, indstillede Nissan hurtigt denne Van-udgave. Citroën Jumper (Relay)/ Fiat Ducato/Peugeot Boxer 1994 Gennem årene har der været mange samarbejder om bilmodeller mellem fabrikkerne, men alliance mellem italienske Fiat og franske PSA (Peugeot-Citroën) har vist sig at være den måske mest succesfulde i markedet over 3,5 tons-segmentet med Fiat Ducato, Peugeot Boxer og Citroën Jumper, som vandt International Vsan of the Year prisen for De tre varebiler bygges sideløbende på Fiats Van di Sangre fabrik kaldet Sevel Syd i det østlige Italien udgaven var meget rund og futurisk. Mercedes-Benz Sprinter Merecedes-Benz lancerede deres store Sprinter model som afløser for L-serien med det skæve front-design - og vandt også International Van of the Year prisen for 1995 og Sprinter er siden blevet den mest succesfulde bil i de tungere klasser. Bilen fås i mange udgaver som 1995 kassevogn, ladvogn, dobbeltkabine og minibus og den fås i flere længder og højder samt med flere forskellige akselafstande og firehjulstræk. Motorerne tæller udover diesel og benzin også naturgas. Fra første færd var ABS bremser standard.

3 Mercedes-Benz Vito Med den nye, spanskbyggede Vito Van var Mercedes-Benz det første bilmærke, som vandt International Van of the Year prisen to gange og endda i i træk. Med Vito var det for Modellen var mere moderne 1996 i design og interiør end forgængeren MB100. Kabinen var nu rummelig og kvaliteten var langt bedre. Vito var forhjulstrukken i sin første udgave - og det var ret sjældent dengang. Bilen kunne fås med tre motorer en benzin er og to diesel. En særlig minibusudgave - V klasse - var særlig populær som limousine. Citroën Berlingo/ Peugeot Partner 1997 PSA Peugeot-Citroën vandt med International Van of the Year prisen for Partner og Berlingo i 1997 prisen for anden gang. Med de kompakte biler etablerede den franske koncern en helt ny klasse med biler, som er blevet klassikere både som varebiler og personbiler. Bilerne satte nye standarder med mulighed for integreret kabine og varerum. Nu var det slut med det særprægede box-design som Nissan vinderen i 1993 men fortsat med lidt bløde, personbilsagtige køreegenskaber. Renault Master For første gang kunne franske Renault smage succes en med titlen International Van of the Year for året 1998 med deres nye Master model. Renault fik endda også anden-pladsen med den nye mellemklasse-model Kangoo. Vinderen var anden generation af Master nu på en helt 1998 ny platform. Desuden viste man for første gang, at der var gjort noget særligt ud af aflæggepladsen i bilen. Teknikken var en 2,8 liters turbodiesel-motor med intercooler. Opel (Vauxhall) Astravan Opel/Vauxhall Astra Van, som vandt International Van of the Year prisen i det sidste år i årtusindet, blev ikke solgt herhjemme som fabriksbygget Van men blev ombygget på basis af Astra stationcar. Astra, som før hed 1999 Kadett, har solgt godt som Van herhjemme i alle år. Baseret på en personbil har Astra Van gode køreegenskaber samt lavt støjniveau og en fin kvalitet. Den fik sejren kun to point ned til Nissan Cabstar på andenpladsen.

4 Iveco Daily Iveco Daily, som vandt International Van of the Year for 2000, er den eneste ægte, lille lastbil til korte ture og med sin rammekonstruktion kan den klare det tunge læs. Daily kunne fås i et utal af udgaver bl.a. som kassevogn og ladvogn. Endda op til syv tons totalvægt og det gør den til den kraftigste i sin klassel. Dengang som nu. Dertil op til 17 kubikmeter varerum. Den store bil kørte godt næsten som en personbil. Daily havde en ny HTP turbodiesel motor og S-2000 modellen blev én af de mest holdbare i sin tid Ford Transit Transit, som vandt International Van prisen i 2001, var en helt nyudviklet arbejdshest for Ford udviklet i USA som ét af de mest ambitiøse Vanprodukter nogensinde. Frit valg mellem for- og baghjulstræk og valg imellem forskellige motorer og en afgørende udvikling i 3,5 tons klassen med et af de første forsøg på en moderne kabine og indretning med moderne infotainmentsystemer. Det var nyt i klassen dengang hvor det i dag er helt normalt. Transit var med til at holde Ford på toppen i klassen Renault Trafic/Opel Vivaro En helt ny type varebil så dagens lys med den nye Trafic og Vivaro, som blev udviklet sideløbende. De vandt klart International Van of the Year prisen for Med bilerne er design kommet i fokus men den letgenkendelige bule over kabinen og med chaufføren i centrum. X83 hed projektet, som er blevet én af de mest succesfyldte Van s de senere år. Senere kom Nissan med på holdet med deres Primastar-model. Bilerne blev kendt for deres gode vejgreb Ford Transit Connect Transit Connect, som blev International Van of the Year for 2003, var en bro mellem to segmenter og kunne fås med kort- og lang akselafstand og normal taghøjde for den mindre forretning og en længere udgave eventuelt 2003 med højt tag til bedre plads uden at skulle købe en stor Van. De fine køreegenskaber blev understreget af, at fortøjet blev anvendt til Fords Focus rally biler for det kunne holde. Connect blev den første europæiske varebil hos Ford, som også blev markedsført i USA. Endda også i en el-udgave.

5 Volkswagen Transporter T5 VW Transporter T5 anden generation af den forhjulstrukne Transporter, som sikrede VW sejren som International Van of the Year for anden gang i Det var den første moderne Transporter, som også lagde udformning til de næste Transporter udgaver. T5 var langt større og mere komfortabel end forgængeren og den fik også betydelig succes som Multivan-minibus og camper. 9,2 kubikmeter varerum og 3,4 tons totalvægt klarede den og TDI motorer på fire-, fem- og seks cylindre. Desuden 4Motion til 4x Mercedes-Benz Vito Den nye generation Vito, som betød anden sejr for Vito som International Van of the Year nu for var et stort skift for Mercedes-Benz, hvor man gik fra forhjulstræk til baghjulstræk eller firehjulstræk. Nu kunne Vito fås i langt flere udgaver bl.a. i super-luksus trim. Den blev også populær som minibus og som Mixto, også kendt som dobbeltkabine. Køreegenskaberne var endnu bedre for som kompensation for baghjulstrækket fik bilen standard esc stabilitetskontrol. Komforten var også blevet stærkt forbedret Fiat Doblò Cargo Den tyrkisk byggede Doblò, som blev International Van of the Year i 2006, var et nyt tilbud i kompakt-klassen med et stilfuldt design. En lille rummelig varebil, der passede godt til bytransport. Interiøret var lagt op 2006 ad Fiats mindre personbils-modeller og bilen var tilmed let at køre. Bilen blev også populær som Panorama mini-familieflytter. Fiat præsenterede ny teknik med 1,3 liters Multijet dieselmotor i fokus med partikelfilter. En længere Maxi-udgave af Doblò blev også populær. Ford Transit Standard esc stabilitetssystem sikrede Ford Transit en sejr som International Van of the Year for 2007 og den anden til den store Transit og den tredje til Ford. Transit kom i 1965 første gang, så vinderen var Fords sjette 2007 Transit generation. Designet var mere futurisk og med et mere moderne interiør. Dertil 2,2 liter Common-Rail dieselmotor og på toppen den 5-cylindrede 3,2 liter diesel. Fortsat valg mellem for- og baghjulstræk suppleret med en 4x4 udgave. Samtidig blev produktionen flyttet fra Belgien til Tyrkiet.

6 Citroën Jumpy/Fiat Scudo/ Peugeot Expert 2008 Det gode samarbejde mellem Fiat og PSA Peugeot-Citroën kom frem i fuldt flor med den nye generation Expert/Jumpy/ Scudo serie, som vandt International Van of the Year prisen for Bygget i Frankrig med platform design hentet fra PSA s personbiler med uafhængig affjedring for og bag med mulighed for luftaffjedring. Det gav fornemme køreegenskaber. Dertil moderne instrumentering. Varerummet var kvadratisk modsat forgængerens buede stil. HDI dieselmotorerne var støjsvage og økonomiske. Fiat Fiorino/Citroën Nemo/ Peugeot Bipper 2009 Fiat og PSA Peugeot-Citroën brillierede igen med International Van of the Year prisen året efter - i 2010 med de nyudviklede minivans: Fiat Fiorino, Peugeot Bipper og Citroën Nemo. Bilerne bygges som Doblò af samarbejdspartneren Tofas i Tyrkiet. Bilerne var kortere end personbiler, men med god plads i varerummet og med en perfekt størrelse som bybiler. 3,9 meter i længden og 2,5 kubikmeter varerum som kunne udvides ind i kabinen med foldesæde kaldet USP. Nissan NV200 Måske ikke så smart at se på med sin smalle form, men når man ser nærmere på bilen, er det en utrolig fremtidssikret varebil til bytransport kompakt, men med god plads til to europaller og fin, lav læssehøjde. Det gav 2010 den titlen International Van of the Year Spartansk kabine, men bl.a. med bakkamera. Bilen kunne leveres i tre udgaver med valg imellem tre motorer. Senere kom eludgaven env-200 som én af de få små el-varebiler på markedet. Bilen er udviklet som el-taxi til London og New York. Fiat Doblò International Van of the Year prisen gik for anden gang til Fiat Doblò i Anden generation af bilmodellen kom også fra Tyrkiet nu med et opsigtsvækkende uafhængig bi-link baghjulsophæng, som gav den klassens 2011 bedste køreegenskaber. Nu klarer den også et tons nyttelast, og en godsmængde på mere end fem kubikmeter. Bilen kunne leveres i fem forskellige udgaver, og for første gang i Work-Up udgave - som fabriksbygget pick-up.

7 Renault Kangoo Z.E. Renault Kangoo kom i 2011 som den allerførste lille varebil i en eludgave kaldet Z.E. (Zero Emission) og fik helt naturligt og fortjent prisen International Van of the Year for Fords Connect kunne kortvarigt fås som 2012 elbil tidligere, men meget begrænset i Europa og stoppede hurtigt. Senere kom Nissan env 200. Kangoo Z.E. bygges på samme samlebånd som dieseludgaven og byder på god plads i varerummet. Bilen fås i to længder med batterier i bunden. Rækkevidde op til 170 km. på en god dag. Ford Transit Custom Den nye Transit Custom fik International Van of the Year prisen i Det er første model i forbindelse med fornyelsen af hele Fords varebilsprogram, der gav plads til en ekstra model. Bilen ligger stadig nummer ét på salgslisterne 2013 herhjemme. Bilen har en ny platform og klassens mest sporty køreegenskaber og høj grad af sikkerhed. Trods sin kompakte form har den klassens bedste pladsudnyttelse med varerumslængde på tre meter med luge ind til kabinen. Tagrælingen kan lægges ned. Ford Transit Connect Den nye udgave af Connect sikrede Ford den anden International Van of the Year pris på to år her for og den fremstod som ultra moderne med storslåede køreegenskaber. Dertil god udnyttelse af pladsen i varerummet nu med luge til kabinen for ekstra varerumslængde Connect er den anden model i Fords nye Van layout, hvor man satser på optimal økonomi for ejeren med de nye Duratorc motorer og også optimal ergonomi for føreren af bilen. Iveco Daily Italienske Iveco lykkes at vinde den anden pris til en Daily med sejren i International Van of the Year for Iveco bød på mange forskellige størrelse varebiler i den tunge ende fra 3,5- til 7,5 tons totalvægt. Daily har 2015 fortsat rammekonstruktion men teknisk fås den med både el- samt natur- og gasmotorer foruden diesel og snart med hybridteknologi. Man har stort succes med det smidige 8-trins Hi-Matic automatgear og der bydes på to typer firehjulstræk. Naturligvis fås den i et utal af udgaver.

8 ARS Euro 6 motorerne i den nye VW Transporter T6 er ganske imponerende med et utroligt bundtræk og flot brændstoføkonomi - samt et meget højt sikkerhedsniveau og bedre køreegenskaber end nogensinde. Det var med til at give Transporteren den 25. udgave af International Van of the Year prisen for 2016 selv om Diesel Gate skandalen kastede sine lange skygger på koncernen. Men motorerne til T6 udgaven var ifølge VW Nutzfahrzeuge ikke omfattet af skandalen. YE Volkswagen Transporter T6 5 INTERNA * T 6 E YEAR * 2 TH AL VAN OF N IO International Van of the Year prisen Prisen International Van of the Year er den mest prestigefyldte pris i varebilindustrien. Denne pris kan gives til køretøjer - introduceret de foregående 12 måneder - som har givet den største forbedring til øget effektivitet af vejtransport. Der ligges flere vigtige kriterier til grund for prisen - inklusive teknologiske opfindelser, førerkomfort, køreegenskaber, brændstoføkonomi, miljø og totalomkostninger. Kåringen har fundet sted siden 1992, og juryen - der i dag omfatter 24 medlemmer - består af redaktører og fagjournalister fra topmagasiner og elektroniske medier for varebiler og kommercielle køretøjer i lande i Europa og i Rusland. Fra deres udgivelser er der cirka læsere. Hvert jurymedlem henter sin erfaring fra præsentationer af de nye varebiler - og fra tests i såvel sit hjemland som i udlandet. år Læs mere på van-of-the-year.com

Thule Professional Købsguide Heavy Duty lastholdersæt 2009

Thule Professional Købsguide Heavy Duty lastholdersæt 2009 Thule Professional Købsguide Heavy Duty lastholdersæt 2009 Den dynamiske platform til professionel anvendelse Thule Professional er et fuldt integreret system, der nemt kan skræddersyes til lige netop

Læs mere

Bilindretning med fuld musik

Bilindretning med fuld musik Vinterkampagne 2016/17 (gældende til 31.3.2017) Bilindretning med fuld musik Her er 4 gode forslag på indretning til din nye varebil, fra én af Europas ældste producenter af bilindretning til professionelle

Læs mere

Bilindretning med fuld musik

Bilindretning med fuld musik Forårs kampagne (gældende til 30.6.2017) Bilindretning med fuld musik Her er 4 gode forslag på indretning til din nye varebil, fra én af Europas ældste producenter af bilindretning til professionelle brugere.

Læs mere

1 17 reg TOYOTA HI-LUX INVINCIBLE D-4D, 1ST REG 03/17, 34938M WARRANTED, V5 HERE, 1 OWNER FROM NEW [+ VAT]

1 17 reg TOYOTA HI-LUX INVINCIBLE D-4D, 1ST REG 03/17, 34938M WARRANTED, V5 HERE, 1 OWNER FROM NEW [+ VAT] Burnley Auctions Light Commercial Auction Started 06 Apr 2019 14:45 BST Liverpool Road Rosegrove Burnley Lancashire BB12 6HH United Kingdom Lot Description 1 17 reg TOYOTA HI-LUX INVINCIBLE D-4D, 1ST REG

Læs mere

SAMSØ FOSSILFRI Ø GAS TIL FÆRGE OG VEJTRANSPORT. Bilag

SAMSØ FOSSILFRI Ø GAS TIL FÆRGE OG VEJTRANSPORT. Bilag SAMSØ FOSSILFRI Ø GAS TIL FÆRGE OG VEJTRANSPORT Bilag September 2015 Indholdsfortegnelse 1 Bilag A katalog gaskøretøjer... 2 2 Bilag B katalog el køretøjer... 39 Side 1 af 61 1 Bilag A katalog gaskøretøjer

Læs mere

PRISLISTE ProVan.dk. ProVan.dk alle priser er excl. moms og montering

PRISLISTE ProVan.dk. ProVan.dk alle priser er excl. moms og montering PRISLISTE 2018 ProVan.dk alle priser er excl. moms og montering CITROËN Citroen Årg. Info Varenr. TÜV Uds.pris C25 88-93 For alle modeller 2112 nej 6.200 Jumper X230 94-01 For alle modeller 2110 nej 6.200

Læs mere

INDRETNINGSMODULER SPECIELT TIL DERES BEHOV

INDRETNINGSMODULER SPECIELT TIL DERES BEHOV PLASTIPOL-SCHEU MODULE 50 års erfaring Kvalitet og kreative løsninger Vi har det rigtige modul til Deres køretøj. BILINDRETNING, LAGER- OG ARBEJDSPLADSINDRETNING www.plastipol-scheu.de www.geo-van.de INDRETNINGSMODULER

Læs mere

PRISLISTE TRANSPORT 3.0

PRISLISTE TRANSPORT 3.0 Citroen Berlingo Skap 03-08 Normal høyrerygg 134018 1 498 kr Citroen Berlingo Skap 08-134534 1 498 kr Citroen Berlingo Skap 08-134531 2 247 kr Citroen Jumper 02-06 Utfellbart bord på 2-seteren 134017 1

Læs mere

Håndværkere tester varebiler Håndværkere er ikke så lette at begejstre

Håndværkere tester varebiler Håndværkere er ikke så lette at begejstre / Håndværkere tester varebiler Håndværkere er ikke så lette at begejstre Mestertest/Biler Der er forskel på valget, når mester og svend vælger fa- miliebil og når de vælger arbejdsbil. Det kommer ikke

Læs mere

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug.

Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Skruefjedre mere stabilitet på forakslen. Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug. Transporter producenter som Fiat, Ford, Iveco og Co. konstruerer deres chassis primært

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Center for Grøn Transport Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Den 25. august 2009 blev der indført energi- og miljøkrav til taxier jf. bekendtgørelse

Læs mere

INDRETNINGSMODULER SPECIELT TIL DERES BEHOV

INDRETNINGSMODULER SPECIELT TIL DERES BEHOV ASTIPOL-SCHEU MODULE 50 års erfaring Kvalitet og kreative løsninger Vi har det rigtige modul til Deres køretøj. BILINDRETNING, LAGER- OG ARBEJDSADSINDRETNING www.plastipol-scheu.de www.geo-van.de INDRETNINGSMODULER

Læs mere

PRISLISTE TRANSPORT 3.0

PRISLISTE TRANSPORT 3.0 Bilmodell Øvrig info Art.nr. Veil.pris inkl. moms Cit roen Berlingo Skap 03-08 Normal høyrerygg 134018 1 498 kr Cit roen Berlingo Skap 08-134534 1 498 kr Cit roen Berlingo Skap 08-134531 2 247 kr Cit roen

Læs mere

Bilindretning. Ved du hvem du er og hvad du kører i - så har vi løsningen! Den perfekte arbejdsplads på 4 hjul er en raaco løsning

Bilindretning. Ved du hvem du er og hvad du kører i - så har vi løsningen! Den perfekte arbejdsplads på 4 hjul er en raaco løsning Bilindretning Ved du hvem du er og hvad du kører i - så har vi løsningen! Den perfekte arbejdsplads på 4 hjul er en raaco løsning indhold Introduktion... side 2-5 Minimumsmål... side 6 Tjek at modellerne

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

BILINDRETNING VED DU HVEM DU ER OG HVAD DU KØRER I - SÅ HAR VI LØSNINGEN!

BILINDRETNING VED DU HVEM DU ER OG HVAD DU KØRER I - SÅ HAR VI LØSNINGEN! BILINDRETNING VED DU HVEM DU ER OG HVAD DU KØRER I - SÅ HAR VI LØSNINGEN! Den perfekte arbejdsplads på 4 hjul er en raaco løsning INDHOLD Introduktion... side 2-5 Minimumsmål... side 6 Tjek at modellerne

Læs mere

ELBILER I DANMARK OVERSIGT OVER ELBILER PÅ MARKEDET

ELBILER I DANMARK OVERSIGT OVER ELBILER PÅ MARKEDET I DANMARK OVERSIGT OVER ELBILER PÅ MARKEDET Om denne folder Siden de første moderne elbiler med lithium-ion batterier blev introduceret på det danske marked i 2008-2009, er antallet af modeller mangedoblet.

Læs mere

Oversigt: Her er de sikreste biler

Oversigt: Her er de sikreste biler Oversigt: Her er de sikreste biler Euro NCAP har inden for det seneste år crashtestet 36 nye bilmodeller. Nu er de mest sikre i hver klasse udpeget. Se her, hvilke biler, der er de sikreste. Af Morten

Læs mere

1. Gældende krav. Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier

1. Gældende krav. Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier Gammel Mønt 4 1117 København K Telefon 7226 7000 Direkte 4189 1877 Fax 3338 1439 pjl@trafikstyrelsen.dk

Læs mere

Kampagneavis BILINDRETNING

Kampagneavis BILINDRETNING Kampagneavis BILINDRETNING SMÅ BILER DOBBELTBUND BUND GBLK DBB HD 3L Varenr. KR-GBLKDBB HD3L Vægt: ca. 125 kg 3 storrumsskuffer inkl. topplade. Vægt kan variere alt efter biltype. 9.995,- 19.495,- REOL

Læs mere

MÅNEDS- STATISTIK. Januar Personbiler Varebiler Lastbiler Busser Nye Brugte Bestand DE DANSKE BILIMPORTØRER

MÅNEDS- STATISTIK. Januar Personbiler Varebiler Lastbiler Busser Nye Brugte Bestand DE DANSKE BILIMPORTØRER MÅNEDS- STATISTIK Januar 2013 Personbiler Varebiler Lastbiler Busser Nye Brugte Bestand DE DANSKE BILIMPORTØRER Forord De Danske Bilimportørers månedlige statistik udarbejdes på grundlag af oplysninger

Læs mere

SORTIMO BILINDRETNING

SORTIMO BILINDRETNING Kampagneavis SORTIMO BILINDRETNING Letvægtskonstruktion Den unikke letvægtskonstruktion gør det muligt at øge nyttelasten i varevognen. I forhold til traditionelle indretningssystemer vejer Globelyst op

Læs mere

398 AN64789 Volkswagen Transporter Dobb.k Køretøj Center for Ejendomme Park & Vej Motor Mandskabsvogn Bækvej 3 Haslev Mandskabsvogn dob

398 AN64789 Volkswagen Transporter Dobb.k Køretøj Center for Ejendomme Park & Vej Motor Mandskabsvogn Bækvej 3 Haslev Mandskabsvogn dob Id Kode Navn Type Overafdeling Afdeling Over aktivtaktivtype Adresse By Anvendelse 702 BT14189-65Mercedes-Benz Sprinter 316 CDIKøretøj Center for Ejendomme Park & Vej Motor Mandskabsvogn Bækvej 3 Haslev

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v.

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v. UDKAST Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 www.trafikstyrelsen.dk Sagsnummer:TS20703-00028 Sagsbehandler: PJL Dato 30.04.2013 Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v.

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780416 Fax 7262 6790 stpm@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Årli vurderin i forbindelse med reulerin af bekendtørelse om eneri- o miljøkrav til

Læs mere

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v.

Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om energi- og miljøkrav til taxier m.v. Energikrav [km/l] Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41780268 Fax 7262 6790 pda@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Årlig vurdering i forbindelse med regulering af bekendtgørelse om

Læs mere

NISSAN SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE?

NISSAN SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE? NISSAN Erhvervssalg SKAL DIN VIRKSOMHED KØRE BEDRE? SØRG FOR AT DIN VIRKSOMHED FÅR DEN BEDSTE PLADS Med miljøet i fokus Som beslutningstager, ved du, at alle organisationer har forskellige behov. Det gælder

Læs mere

Regeringen har oprettet en pulje på 40 mio kr., der skal sikre opbygningen af en større elbils volumen i Danmark.

Regeringen har oprettet en pulje på 40 mio kr., der skal sikre opbygningen af en større elbils volumen i Danmark. HAR I OVERVEJET ELBILER? Regeringen har oprettet en pulje på 40 mio kr., der skal sikre opbygningen af en større elbils volumen i Danmark. Midler fra denne pulje gør det muligt for kommuner og virksomheder

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Efter aftale. Auk: 1768 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Efter aftale. Auk: 1768 Kat: 2. 1768 - - 56 diverse køretøjer Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Vermlandsgade 33 2300 København S Mandag d. 30. november -1 Efter aftale Eftersyn På adressen: Efter aftale

Læs mere

Hvornår kommer elbilerne? Fremtidens danske elbilmarked 26. august 2009

Hvornår kommer elbilerne? Fremtidens danske elbilmarked 26. august 2009 Hvornår kommer elbilerne? Fremtidens danske elbilmarked 26. august 2009 udvikling a/s Rådgivning Strategi Udvikling Arbejder udelukkende med den danske bilbranche 15 års erfaring med bilbranchen (Danmark,

Læs mere

Sikker på vejen. Katalog Varevogne Med MAD affjedringssystem

Sikker på vejen. Katalog Varevogne Med MAD affjedringssystem Sikker på vejen Katalog Varevogne 2018 Med MAD affjedringssystem Udgivelse : Maj 2018 Priser: ex. Moms og fragt. Der tages foebehold for trykfejl ændringer i konstruktion, modeller og andre tekniske ændringer.

Læs mere

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Guide Maj 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 Guide: sider Næsten samme bil - bare billigere Hvorfor betale 130.000 kr. for en Fiat 500, når du kan få en Ford Ka til 70.000 kr.?»fordi

Læs mere

TERMO- KONTROL Produktnyheder Første kvartal 2015

TERMO- KONTROL Produktnyheder Første kvartal 2015 TERMO- KONTROL Produktnyheder Første kvartal 2015 BEHR HELLA SERVICE TERMOKONTROLEKSPERTEN FOR PERSON- OG ERHVERVSKØRETØJER Med mere end 6.500 kvalitetsartikler fordelt på over 20 produktgrupper tilbyder

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk

Broholt Auto Brorholtvej 70 9430 Vadum Tlf. 60 44 33 33 Mail: info@bhac.dk Hvorfor binde pengene? Vi lever i en dynamisk verden, hvor tempoet og udviklingen i erhvervslivet går stærkere end nogensinde. Når man som beslutningstager ser en mulighed, eller hvis der sker noget uforudset,

Læs mere

Der blev indregistreret nye biler i januar i år. Det er eller 7 pct. flere nye biler i forhold til januar sidste år.

Der blev indregistreret nye biler i januar i år. Det er eller 7 pct. flere nye biler i forhold til januar sidste år. Udgave: Nyregistrerede personbiler til og med Januar måned 2019 er opdateret. Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig

Læs mere

Der bliver kørt flere kilometer

Der bliver kørt flere kilometer Der bliver kørt flere kilometer Medlemmerne har gennemsnitligt kørt 32.200 erhvervskilometer i 2015, hvilket er et lille fald i forhold til 2014, men ellers på niveau med de foregående år. Den private

Læs mere

Skatteudvalget L 205 - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt. Til Folketinget - Skatteudvalget

Skatteudvalget L 205 - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt. Til Folketinget - Skatteudvalget Skatteudvalget L 205 - Svar på Spørgsmål 5 Offentligt J.nr. 2009-511-0035 Dato: 12. maj 2009 Til Folketinget - Skatteudvalget L 205 - Forslag til Lov om ændring af lov om afgift efter brændstofforbrug

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

SMÅ VAREVOGNE NYE VARENUMRE # NYE NK PRO REFERENCER TIL HI-TECH STYRETØJ OG OPHÆNGSDELE TIL KRÆVENDE FORHOLD NEXT GENERATION TECHNOLOGY

SMÅ VAREVOGNE NYE VARENUMRE # NYE NK PRO REFERENCER TIL HI-TECH STYRETØJ OG OPHÆNGSDELE TIL KRÆVENDE FORHOLD NEXT GENERATION TECHNOLOGY #3-2019 NEXT GENERATION TECHNOLOGY NYE NK PRO REFERENCER TIL SMÅ VAREVOGNE // 84 nye NK Pro referencer som også passer på små varevogne. // Nye links til mere end 25 bilmærker. // Denne udvidelse inlkuderer

Læs mere

Miljøbevidst projektering EFFEKTIVISERING AF VOGNPARK?

Miljøbevidst projektering EFFEKTIVISERING AF VOGNPARK? Miljøbevidst projektering EFFEKTIVISERING AF VOGNPARK? Indhold Prolog...4 Indledning...6 Effektivisering af vognparken?...8 Konklusion...12 Disclaimer Som en del af Energihjulsordningen har e optimo udarbejdet

Læs mere

Der blev indregistreret nye biler i februar i år. Det er knap eller 8 pct. flere nye biler i forhold til februar sidste år.

Der blev indregistreret nye biler i februar i år. Det er knap eller 8 pct. flere nye biler i forhold til februar sidste år. Udgave: Nyregistrerede personbiler til og med måned 2019 er opdateret. Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold

Læs mere

Guide: Her er Danmarks billigste biler

Guide: Her er Danmarks billigste biler Guide: Her er Danmarks billigste biler Klassekamp i mikro og mini med tre og fem døre. Konkurrencen på det danske bilmarked er benhård, og nærmest diamanthård blandt de små biler. Af Hans Uffe Christensen,

Læs mere

NISSAN NAVARA N-GUARD. Udskriv Luk

NISSAN NAVARA N-GUARD. Udskriv Luk NISSAN NAVARA N-GUARD * ANHÆNGERVÆGT DREJNINGSMOMENT MOTORYDELSE 3 INDSTILLINGER AF VEJGREB Sort tagræling Sorte dørhåndtag DE HÅRDE OPGAVER KRÆVER DET BEDSTE Tag på arbejde med den nye Nissan NAVARA N-GUARD:

Læs mere

DÆKBRANCHENS UDFORDRINGER KØREGLÆDE // SIKKERHED // MODER JORD

DÆKBRANCHENS UDFORDRINGER KØREGLÆDE // SIKKERHED // MODER JORD DÆKBRANCHENS UDFORDRINGER KØREGLÆDE // SIKKERHED // MODER JORD 1. Dækbranchens største problemer 2. De tre største udfordringer i flg. Haslund 3. Intet dæk uden fælge 4. Overraskelsen 5. Beautiful tires

Læs mere

NK UDVIDER SORTIMENTET AF SPIRALFJEDRE. // Udvidelsen inkluderer spiralfjedre til en række populære, nyere bilmodeller i Europa.

NK UDVIDER SORTIMENTET AF SPIRALFJEDRE. // Udvidelsen inkluderer spiralfjedre til en række populære, nyere bilmodeller i Europa. #6-2019 NK UDVIDER SORTIMENTET AF SPIRALFJEDRE Vi udvider med 64 referencer // Produceret i højkvalitets fjederstål. // Udvidelsen inkluderer spiralfjedre til en række populære, nyere bilmodeller i Europa.

Læs mere

Nissan Qashqai røg helt ud af top 10. Det samme gælder Renault Clio, som også tidligere har ligget højt på salgslisterne i 2018.

Nissan Qashqai røg helt ud af top 10. Det samme gælder Renault Clio, som også tidligere har ligget højt på salgslisterne i 2018. Udgave: Nyregistreringer til og med måned 2018 er opdateret. Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine

Læs mere

Udvikling i nye danske personbilers CO 2. udledning og energiforbrug. årgang 2005

Udvikling i nye danske personbilers CO 2. udledning og energiforbrug. årgang 2005 Udvikling i nye danske personbilers CO 2 udledning og energiforbrug årgang 2005 December 2006 Indholdsfortegnelse POLITISKE RAMMER 3 EU-Strategi 3 DANSK INDSATS 4 Oplysningsarbejde 4 Grøn ejerafgift 4

Læs mere

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER

DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONS- OPLYSNINGER DIN KILDE TIL OEM REPARATIONSOPLYSNINGER DIAGNOSE- OG REPARATIONSOPLYSNINGER DIREKTE FRA PRODUCENTEN Du sætter en ære i at gøre arbejdet korrekt, - så start med

Læs mere

Bilbranchens markedsoverblik December 2017

Bilbranchens markedsoverblik December 2017 Bilbranchens markedsoverblik December 2017 Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine konkurrenter landsplan

Læs mere

Der blev indregistreret lidt over nye biler i december i år. Det svarer til et fald på ca. 16 pct. i forhold til december sidste år.

Der blev indregistreret lidt over nye biler i december i år. Det svarer til et fald på ca. 16 pct. i forhold til december sidste år. Udgave: Nyregistrerede personbiler til og med måned 2018 er opdateret. Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 233 af 30. april. /Lene Skov Henningsen

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 233 af 30. april. /Lene Skov Henningsen Skatteudvalget (2. samling) SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 233 Offentligt J.nr. 2008-518-004040 Dato: 29. maj 2008 Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 233 af 30. april.

Læs mere

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV

SOMMER DÆK. Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV SOMMER DÆK Ultra High Performance High Performance Standard VAN SUV Ultra High Performance Lavprofildæk skabt til sportspræget kørsel, hvor chaufføren lægger vægt på optimalt vejgreb og gode svingegenskaber.

Læs mere

guide Spar 43 % sider Hestekræfter til (næsten) halv pris August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix

guide Spar 43 % sider Hestekræfter til (næsten) halv pris August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Foto: Scanpix guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Spar 43 % Papegøjedrømmen Hestekræfter til (næsten) halv pris Papegøjedrømmen Ved at vælge papegøjeplader kommer den

Læs mere

Indhold. ... side 4. Biler og CO 2. I denne folder kan du lære mere om bilers miljø- og klimaegenskaber, og om hvordan du kan spare penge og CO 2

Indhold. ... side 4. Biler og CO 2. I denne folder kan du lære mere om bilers miljø- og klimaegenskaber, og om hvordan du kan spare penge og CO 2 Hvor langt på literen 2014 Indhold I denne folder kan du lære mere om bilers miljø- og klimaegenskaber, og om hvordan du kan spare penge og CO 2 ved energirigtig kørsel. Folderen indeholder desuden en

Læs mere

BILSPECIFIK ANTENNE LISTE.

BILSPECIFIK ANTENNE LISTE. ALFA ROMEO ALFA 145 Tag 1994 > 2000 7657015 ALFA 156 SEDAN Tag 1998 > 2005 7677909 ALFA 156 SPORTS WAGON Tag 1998 > 2005 7677909 ALFA 164 1987>1997 7677150 ALFA 33 Tag 1983 > 1995 7651006 ALFA 75 1985

Læs mere

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden!

Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedring den fleksible løsning. Luftaffjedringen understøtter standard fjederne og øger kørekomforten og sikkerheden! Luftaffjedringssystemer Autocampere og andre køretøjsbrancher kæmper med de samme

Læs mere

ALFA BMW CASE/IH CITROËN FIAT FORD HYUNDAI ISUZU-BEDFORD IVECO JOHN DEERE KIA

ALFA BMW CASE/IH CITROËN FIAT FORD HYUNDAI ISUZU-BEDFORD IVECO JOHN DEERE KIA ALFA BMW CASE/IH CITROËN FIAT FORD Aktieselskabet BG Service Center Grenåvej 148 8240 Risskov Tlf. +45 8741 8010 Fax. +45 8741 8019 Mail. diesel@bgdk.com Web. www.bgdk.com HYUNDAI ISUZU-BEDFORD IVECO JOHN

Læs mere

Totalmarkedet: Der blev indregistreret nye biler i oktober. Det er ca.10 pct. lavere sammenlignet med oktober måned sidste år.

Totalmarkedet: Der blev indregistreret nye biler i oktober. Det er ca.10 pct. lavere sammenlignet med oktober måned sidste år. Udgave: Nyregistreringer til og med måned 2018 er opdateret. Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Øvrige ,30% ,17% ,10% ,25% TOTAL

Øvrige ,30% ,17% ,10% ,25% TOTAL Bilbranchens markedsoverblik Februar 2018 Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine konkurrenter landsplan

Læs mere

Tekst: Peter Dyrelund Foto: Alfa Romeo

Tekst: Peter Dyrelund Foto: Alfa Romeo NYE ALFA ROMEO MODELLER STELVIO QUADRIFOGLIO Efter nogen ventetid får vi nu også Alfa Romeo s SUV Stelvio som Quadrifoglio, altså med den 510 hk V6 biturbomotor, som Ferrari har hjulpet med udviklingen

Læs mere

Steen Bachmann 50 Cabrioleter Tekst 2015 Steen Bachmann & Forlaget Carlsen Fotos Bil Magasinet og Forlaget Carlsen Grafisk tilrettelægning: Mathias Raiani Larsen, Bil Magasinet Billedbehandling: Mikael

Læs mere

BELT BELT BELT MANUFACTURERS FORD: F12000 MWM SÉRIE D229-6, F14000 MWM SÉRIE D229-6 AGRALE: JIPE MARRUA MWM SÉRIE 4.07TCA

BELT BELT BELT MANUFACTURERS FORD: F12000 MWM SÉRIE D229-6, F14000 MWM SÉRIE D229-6 AGRALE: JIPE MARRUA MWM SÉRIE 4.07TCA 903460311190E FORD: F12000 MWM SÉRIE D229-6, F14000 MWM SÉRIE D229-6 903460311250E AGRALE: JIPE MARRUA MWM SÉRIE 4.07TCA TROLLER: T4 JULHO MWM SÉRIE 4.07TCA (A PARTIR DE 2002) (13AV 1165) 903450211165E

Læs mere

Fremtidens biler kører på el Konference: Fossil frie Thy Den 28. februar 2013

Fremtidens biler kører på el Konference: Fossil frie Thy Den 28. februar 2013 Fremtidens biler kører på el Konference: Fossil frie Thy Den 28. februar 2013 Lærke Flader, Branchechef Dagsorden Kort intro om DEA Fra en fossil fri produktion til et fossilt frit Thy Kan elbiler være

Læs mere

Vejtransporten. - i tal og tekst

Vejtransporten. - i tal og tekst Vejtransporten - i tal og tekst De Danske Bilimportører, september 2009-51. årgang 2009 Vejtransporten - i tal og tekst 1 Vejtransporten - i tal og tekst 2009 Udgivet af De Danske Bilimportører Forord/Preface

Læs mere

Vejtransporten. - i tal og tekst

Vejtransporten. - i tal og tekst Vejtransporten - i tal og tekst De Danske Bilimportører, september 2007-49. årgang 2007 Vejtransporten - i tal og tekst Vejtransporten - i tal og tekst 2007 Udgivet af De Danske Bilimportører September

Læs mere

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 7. februar /John Fuhrmann

Folketinget - Skatteudvalget. Hermed sendes svar på spørgsmål nr af 7. februar /John Fuhrmann Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 193 Offentligt J.nr. 2006-518-0170 Dato: Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 193-196 af 7. februar 2006. (Alm. del). Kristian

Læs mere

Bilbranchens markedsoverblik Januar 2018

Bilbranchens markedsoverblik Januar 2018 Bilbranchens markedsoverblik Januar 2018 Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine konkurrenter landsplan

Læs mere

Der bliver kørt flere kilometer

Der bliver kørt flere kilometer Der bliver kørt flere kilometer Medlemmerne har i 2016 svaret, at de gennemsnitligt kører 32.900 erhvervskilometer årligt, hvilket er en lille stigning i forhold til 2015. Den private kørsel ligger på

Læs mere

År-til-dato er antallet af nye biler indregistreret faldet med 0,3 pct. Tilbagegangen er 1,6 pct. målt som en løbende 12 måneder s periode.

År-til-dato er antallet af nye biler indregistreret faldet med 0,3 pct. Tilbagegangen er 1,6 pct. målt som en løbende 12 måneder s periode. Udgave: Nyregistrerede personbiler til og med måned 2018 er opdateret. Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold

Læs mere

Maj 2010. Danske personbilers energiforbrug

Maj 2010. Danske personbilers energiforbrug Maj 2010 Danske personbilers energiforbrug Danske personbilers energiforbrug Fossile brændstoffer, CO 2 -udledning hvordan hænger det sammen? Benzin og diesel er fossile brændstoffer. Brændstofferne er

Læs mere

Der bliver kørt flere kilometer

Der bliver kørt flere kilometer Baggrund Business Danmark gennemfører hvert år en undersøgelse om medlemmernes kørselsmønstre og holdninger til adfærd i trafikken. Sælgere bruger generelt meget tid i deres biler. Derfor er det interessant

Læs mere

Øvrige ,93% ,94% ,49% ,98% TOTAL

Øvrige ,93% ,94% ,49% ,98% TOTAL Bilbranchens markedsoverblik Marts 2018 Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine konkurrenter landsplan

Læs mere

Bilbranchens markedsoverblik Aug 2018

Bilbranchens markedsoverblik Aug 2018 Bilbranchens markedsoverblik Aug 2018 Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine konkurrenter landsplan

Læs mere

Søren Cajus. DI Bilbranchen

Søren Cajus. DI Bilbranchen Elbiler og det danske Søren Cajus Chefkonsulent DI Bilbranchen www.bil.di.dk dk Personlig profil Karriere - DI Bilbranchen siden 2005 - DI siden 2000 - Danmarks Statistik 1998-2000 - Dansk Volleyball Forbund

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

BAGAGERUM BEDSTE. xxx. Se her de. sider. MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

BAGAGERUM BEDSTE. xxx. Se her de. sider. MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus xxx MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus BEDSTE Se her de BAGAGERUM Stor oversigt og 5 anmeldser Så meget er der plads til 8 sider De bedste bagagerum INDHOLD I DETTE HÆFTE: Plads i

Læs mere

Vejtransporten. - i tal og tekst

Vejtransporten. - i tal og tekst Vejtransporten - i tal og tekst De Danske Bilimportører, september 2010-52. årgang 2010 Vejtransporten - i tal og tekst 1 Vejtransporten i tal og tekst 2010 Udgivet af De Danske Bilimportører September

Læs mere

Bilbranchens markedsoverblik Juni 2018

Bilbranchens markedsoverblik Juni 2018 Bilbranchens markedsoverblik Juni 2018 Anvendelse: I Bilbranchens markedsoverblik kan du måned for måned følge med i, hvordan dine bilmærker og -modeller klarer sig i forhold dine konkurrenter landsplan

Læs mere