Tillæg 2 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved Gammelby Bæk, Tvis Å, Savstrup Å og Storå.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg 2 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved Gammelby Bæk, Tvis Å, Savstrup Å og Storå."

Transkript

1 Side 1/12 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej Skanderborg Dato: Sagsnr.: P Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: Afdeling tlf.: Tillæg 2 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved Gammelby Bæk, Tvis Å, Savstrup Å og Storå. Sagens anledning Folketinget har den vedtaget anlægslov nr. 1608, Lov om anlæg af Holstebromotorvejen vedr. anlæggelse af en 39 km lang motorvej fra Holstebro N til Snejbjerg samt en ca. 3 km forlængelse af Nordre Ringvej i Holstebro. Projektet er beskrevet i VVM-redegørelsen Motorvej Herning-Holstebro og vejforbindelse til Gødstrup (4 rapporter). Holstebro Kommune har den meddelt dispensation til anlæg af strækning af motorvejsforløbet fra station 10.0 til station 25.0 samt forlængelse af Nordre Ringvej i Holstebro. Holstebro Kommune har den meddelt tillæg 1 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til udvidelse af arbejdsareal samt brinksikringer ved Savstrup Å og Storå. Holstebro Kommune har den modtaget ansøgning om tillæg 2 til dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til udvidelse af arbejdsareal med yderligere 3 meter ved Savstrup Å og ved Tvis Å. Af ansøgningen fremgår det endvidere at de midlertidige arbejdsbroer over Tvis Å, Storå samt Savstrup Å ønskes op til 10 meter brede fremfor som tidligere ansøgt 5 meter brede. Vejdirektoratet har oplyst at, Begrundelsen for de udvidede arbejdsarealer er at entreprenøren kan spare tid, hvis han har lidt mere plads end det oprindeligt ansøgte og dermed kan Vejdirektoratet spare penge, idet vi modtager et tilbud fra entreprenøren om at bygge broen for en billigere pris. Vi har ikke mulighed for at give en økonomisk redegørelse for den opnåede besparelse, men ved orienteringsmødet om totalentrepriserne gjorde entreprenørerne det klart, at med det begrænsede areal, der er stillet til rådighed, vil det blive meget dyrt at bygge broen, og en entreprenør spurgte direkte, om vi har tænkt at flyve broen ind. Det er derfor VD s vurdering, at der kan opnås en større besparelse i anlægsprisen, hvis arbejdsarealet udvides. Da broerne udføres i totalentreprise, og arbejdsbroerne er en del af totalentreprenørens projekt, er det ikke muligt at sende de ønskede tegninger (brotegninger og deres placering)

2 Side 2/12 I forbindelse med etableringen af faunapassage for krondyr ved dalbro over Tvis Å har Holstebro Kommune den modtaget en ansøgning om tilladelse og dispensation til at foretage en terrænregulering på åens sydvestlige side, jf. bilag 1. Ansøger har den telefonisk meddelt Holtsebro Kommune at der er behov for at udvide bredden på grusvejen langs Gammelby Bæk og under den kommende dalbro, hvortil der tidligere er givet dispensation fra 4 til nu 7 meter i henhold til reglerne for kørsel med landbrugsmaskiner. Projektbeskrivelse De ansøgte foranstaltninger er beskrevet herunder: 1. Arbejdsareal ved Savstrup Å Det drejer sig om udvidelse af arbejdsareal med 3 meter på den østlige side af arbejdsbroen i hele ådalen (gul markering), samt udvidelse af arbejdsbro op til 10 meters bredde i stedet for op til 5 meter. Naturkvaliteten her vurderes at være lav. Engen er under betydelig tilgroning i grå-pil, rød-el, vorte-birk, alm. røn og hvidtjørn sp. På lokaliteten registrerede kommunen i 2013 desuden: Rørgræs, høj sødgræs, rød svingel, krybende hestegræs, mose-bunke og lyse-siv, samt kær-dueurt, gul fladbælg, muse-vikke, alm. syre, kærfladstjerne, fuglegræs, stor nælde, engforglemmigej, kær-galtetand, alm. hanekro, kær-tidsel, lancet-vejbred, sumpkællingtand, hindbær, gåsepotentil, alm. mjødurt, burre- og kær-snerre samt bidende og lav ranunkel. Erstatningsnatur: Der sker en påvirkning af ca. 300 m 2 naturareal (bro og arbejdsareal), som erstattes med ny natur i forholdet 1:2. Se vilkår 3 Dalbro ved Savstrup Å

3 Side 3/12 2. Arbejdsareal ved Tvis Å Der er tale om en udvidelse af arbejdsarealet med 3 meter mod vest til i alt 8 meter (gul markering), samt udvidelse af arbejdsbro op til 10 meters bredde i stedet for 5 meter. Inden for området angivet på bilag 1, foretages terrænændringer for at imødekomme kravet om faunapassage for krondyr. Ved udvidelse af arbejdsarealet og terrænændringen vil en yderligere del af 3 moseområdet (lilla område på luftfotoet herunder) blive påvirket af projektet. Ved passagen af Tvis Å omkring km 22.2 passerer motorvejen på en op til 200 meter lang strækning et område, der er registreret som beskyttet eng (lysegrøn på luftfotoet herunder) og mose (brun). Arbejdsområdet omkring landskabsbroen og en sandsynlig placering af bropiller er angivet med rødt herunder. Der er tale om et meget værdifuldt område, som i kommunens naturplan har den højeste målsætning (A). Kommunen har i september 2013 foretaget botaniske registreringer i området. Engen er en kreaturafgræsset natureng, som på den sydligste del er noget vældpåvirket. Her registreredes følgende arter (fraregnet deciderede sumpplanter): Plettet gøgeurt (10-20 individer), lyse- og glanskapslet siv, mark- og hoved-frytle, hare-, hirse-, stjerne- og alm. star, mose-bunke, fløjlsgræs, fåre-svingel, stortoppet hvene og katteskæg. Skov-angelik, krybende baldrian, djævelsbid, engkarse, håret høgeurt, mælkebøtte sp., nyse-røllike, alm. mjødurt, tormentil, muse-vikke, eng-viol, kærtidsel, eng- og sumpforglemmigej, bidende- kær- og lav ranunkel, kær-snerre samt alm. syre. Syd herfor passerer motorvejsbroen et ligeledes meget værdifuldt moseområde med karakter af hængesæk ned mod Tvis Å. Her blev følgende arter registreret: Dyndpadderok. Purpur-gøgeurt (evt. krydsning med maj-gøgeurt, få individer), gul iris, bredbladet dunhammer, glanskapslet og lyse-siv, engrørhvene, høj sødgræs, rørgræs, mose-bunke, næb- alm. og top-star samt alm. sumpstrå. Krybende baldrian, kær-svovlrod, gifttyde, sideskærm, skovangelik, kær-dueurt, kær-tidsel, vand-mynte, bukkeblad, eng-forglemmigej, lav og langbladet ranunkel, eng-kabbeleje, duskfredløs, kragefod, alm. mjødurt, grå-pil, rød-el, vand-skræppe samt kær- og sumpsnerre. Endelig passerer motorvejen syd for Tvis Å en smal, moseregistreret bræmme, som er helt domineret af rørgræs. Her blev også fundet arter som stor nælde, rejnfan, ager-tidsel, bidende ranunkel, skov-angelik og grå-pil, men naturkvaliteten vurderes som lav. Erstatningsnatur: Der sker en påvirkning af ca.1000 m 2 naturareal (bro og arbejdsareal), som erstattes med ny natur i forholdet 1:2. Se vilkår 3.

4 Side 4/12 Dalbro ved Tvis Å 3. Udvidelse af arbejdsbroer Vejdirektoratet har under henvisning til de økonomiske forhold ønsket at udvide arbejdsbroerne ved Savstrup Å, Tvis Å og Storå fra 5 meters bredde op til 10 meter. Det har ikke været muligt at få yderligere information om broernes udformning end de oplysninger, som allerede forelå. Af den tidligere dispensation af fremgår det at de midlertidige arbejdsbroer anlægges med 1 understøtning for Savstrup Å og Tvis Å og med 2 understøtninger for Storåen At arbejdsbroerne etableres i områderne hvor de fremtidige permanente landskabsbroer anlægges. Savstrup Å er målsat med god økologiske tilstand, og opfylder med en DVFI indeksværdi svarende til 6/7 kravet om god økologisk tilstand jf. Vandplan for Nissum Fjord I efteråret 2014 blev strækningen undersøgt mht. fisk, hvor der blev fundet gedde, elritse, grundling, strømskalle og aborre. Storå er målsat med et miljømål svarende til høj økologiske tilstand på strækningen, og opfylder med en DVFI indeksværdi på 7 kravet om høj økologisk tilstand jf. Vandplan for Nissum Fjord Af værdifulde karakterarter er fundet døgnfluen ephemera danica og slørvingerne isoptene serricornis, leuctra fusca og isoperla grammatica. I efteråret 2014 og 2013 blev området undersøgt mht. fisk, hvor der blev fanget stalling, laks, elritse, grundling, strømskalle og skalle. Tvis Å er på strækningen målsat med et miljømål om god økologisk tilstand, jf. Vandplan for Nissum Fjord Strækningen lever ikke op til miljømålet, da den nuværende økologiske tilstand svarer til moderat tilstand baseret på smådyrsfaunaen. Ca. 1 km nedstrøms for projektområdet opfylder Tvis Å sin målsætning om høj

5 Side 5/12 økologisk tilstand. Det er forventeligt at miljøtilstanden i projektområdet vil blive forbedret, da der i 2004 blev etableret et okkerfældningsbassin i Morre Bæk. På stationer henholdsvis opstrøms og nedstrøms for projektområdet er der i 2003 og 2014 foretaget fiskeundersøgelser, hvor følgende arter blev registreret; ørred, trepigget hundestejle samt havlampret. Området ved Storå der viser arbejdsareal og den fremtidige placering af landskabsbroen 4. Udvidelse af vejareal ved dalbro over samt langs med Gammelby Bæk Vejdirektoratet har telefonisk meddelt den , at vejbredden for privat vej under dalbro ved Gammelby Bæk bliver forøget op til 7 meter fremfor som tidligere meddelt 4 meter. Der er tale om en kulturpræget eng, som i kommunens naturplan har den laveste målsætning (C-målsætning). Naturkvaliteten vurderes som forholdsvis lav. Engen er under betydelig tilgroning i grå-pil, rød-el, vorte-birk, alm. røn og hvidtjørn sp. På lokaliteten registrerede kommunen i 2013 desuden: Rørgræs, høj sødgræs, rød svingel, krybende hestegræs, mose-bunke og lyse-siv, samt kær-dueurt, gul fladbælg, muse-vikke, alm. syre, kærfladstjerne, fuglegræs, stor nælde, eng-forglemmigej, kærgaltetand, alm. hanekro, kær-tidsel, lancet-vejbred, sump-kællingtand, hindbær, gåsepotentil, alm. mjødurt, burre- og kær-snerre samt bidende og lav ranunkel. Erstatningsnatur: Der sker en påvirkning af ca.1000 m 2 naturareal (forøget vejareal), som erstattes med ny natur i forholdet 1:2. Se vilkår 3.

6 Side 6/12 Bæk syd for Gammelby Meters Grusvejens forventede placering Ved Gammelby Bæk Kommunens bemærkninger til sagen Generelt om dispensationen Motorvejens forløb er fastlagt i anlægslov nr. 1608, Lov om anlæg af Holstebromotorvejen som er vedtaget den vedr. anlæggelse af en 39 km lang motorvej fra Holstebro N til Snejbjerg samt en ca. 3 km forlængelse ad Nordre Ringvej i Holstebro. Det er væsentlige samfundsmæssige hensyn forbundet med anlæg af motorvejen. Projektet er nødvendigt for at der kan etableres dalbroer med bropiller henover ådalene i forbindelse med motorvejsbyggeriet. Holstebro Kommune vurderer, at der med de beskrevne afværgeforanstaltninger og vilkår gennemføres de tiltag til begrænsning af skadevirkningerne på naturen, som er mulige under de givne forudsætninger, og der meddeles derfor dispensation til projektet. Vurdering vedr. arbejdsarealer Holstebro Kommune har noteret, at det ansøgte vil medføre en meget væsentligt besparelse på anlægsbudgettet, og vurderer at dette med de beskrevne afværgeforanstaltninger og vilkår, herunder kravene om erstatningsnatur af høj kvalitet, er acceptabelt. Det er under en besigtigelse med Niels Krogh fra Vejdirektoratet den aftalt, at linierne for byggehegn rundt om samtlige arbejdsarealer ved de fire broanlæg afsættes i samarbejde mellem Vejdirektoratet og Holstebro Kommune forinden anlægsarbejdet påbegyndes.

7 Side 7/12 Vurdering vedr. vandløb Arbejdsbroerne etableres i det fremtidige tracé for motorvejens landskabsbroer, hvorfor der ikke vil være yderligere områder som inddrages af selve vandløbene, end der allerede er behandlet i de tidligere tilladelser og den foreliggende VVM-vurdering. Holstebro Kommune har herunder opstillet en række vilkår til anlæggelsen af arbejdsbroerne og de tilhørende arbejdsarealer, som skal sikre, at der ikke sker en væsentlig påvirkning af vandløbsbrinkerne og de nedstrøms liggende vandløbstrækninger i form af erosion og udvaskning af sediment. Da der kan etableres understøtning af arbejdsbroerne som angivet i ansøgningen er det stillet vilkår om at de afvandingsmæssige forhold ikke forringes, hvis materialer fanges eller tilbageholdes ved understøtningerne. Endvidere har Holstebro Kommune i afgørelsen af stillet krav, der skal sikre den offentlige sejlads på Storå samt kommunens vandløbsvedligeholdelsesarbejde i de tre vandløb bl.a. i form af passage af grødeskæringsbåde under de midlertidige arbejdsbroer. Vurdering ved åbeskyttelseslinie Området ved Savstrup Å og Tvis Å er omfattet af Naturbeskyttelseslovens 16 (åbeskyttelseslinie). Det ansøgte kræver dispensation efter 16 i Naturbeskyttelsesloven til udvidelse af det midlertidige arbejdsareal ved Savstrup Å og Tvis Å, til permanente ændringer i terrænet ved Tvis Å samt til udvidelse af de midlertidige arbejdsbroer ved Savstrup Å, Storå og Tvis Å fra 5 op til 10 meters bredde. Der er givet dispensation efter 16 i Naturbeskyttelsesloven til den resterende del af arbejdet d i Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16, 18 og 19 samt Museumslovens 29 a til anlæg af strækning af motorvejsforløbet fra station 10.0 til station 25.0 samt forlængelse af Nordre Ringvej i Holstebro. Vilkår i dispensation af er fortsat gældende for det ansøgte i nærværende dispensation ligesom vilkår i denne dispensation er gældende. Der er givet tillæg til dispensationen til en 1. udvidelse af de midlertidige arbejdsarealer, og der gives med nærværende dispensation til yderligere udvidelse af de midlertidige arbejdsarealer samt til permanente ændringer i terrænet. Det vurderes, at de ansøgte udvidelser af arbejdsareal samt den permanente terrænændring ikke vil føre til yderligere påvirkning på de forhold, der varetages gennem 16 i Naturbeskyttelsesloven sammenlignet med dispensation af og udvidelse i dispensation af , såfremt vilkår i denne dispensation, samt foregående dispensationer, efterleves. Vurdering ved fortidsmindebeskyttelseslinie Syd for Tvis Å ligger 4 gravhøje. Der er givet dispensation til aktiviteter inden for fortidsmindebeskyttelseslinierne til to af disse. Der er med dette tillæg ikke givet dispensation til yderligere aktiviteter inden for fortidsmindebeskyttelseslinien.

8 Side 8/12 De ansøgte terrænændringer må derfor ikke etableres inden for fortidsmindebeskyttelseslinierne. Der er 3 gravhøje i området nær terrænændringen (F2205:8, 9 og 10). Der skal inden påbegyndelse af terrænændringen måles 100 meter zoner ud rundt om de 3 gravhøje og ved markering sikres, at der ikke foregår gravearbejde og terrænændringer i beskyttelseszonerne. Udmålingen skal ske fra højfod (gravhøjens yderste kant) og i en cirkel rundt om højene. Vurdering i forhold til Natura 2000-områder og bilag IV arter mv.: Der henvises til dispensationerne fra Naturbeskyttelsesloven af og Afgørelse Der meddeles hermed dispensation efter Lov om naturbeskyttelse 65, stk. 3 og 2 jævnfør 3 og 16 til det ansøgte. Dispensationen gives på grundlag af oplysninger fra Vejdirektoratet som Holstebro Kommune har modtaget den , og Dispensationen meddeles på følgende vilkår: 1 Det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet i ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelsesloven med tilhørende bilag. Væsentlige projektændringer skal godkendes af Holstebro Kommune. 2. Vilkårene i dispensationerne fra Naturbeskyttelseslovens 3 og 16 m.fl., som er meddelt af Holstebro Kommune den og den er gældende også for de foranstaltninger, der er omfattet af denne dispensation. 3. Der skal anlægges yderlige erstatningsnatur i forhold 1:2 som erstatning for 3- områderne ved Gammelby Bæk, Savstrup Å og Tvis Å. Dette skal ske efter de principper, som er beskrevet i bilag B i dispensation af den Linieføringerne for opsætning af byggehegn langs grænserne for arbejdsarealer skal afsættes i fællesskab mellem Vejdirektoratet og Holstebro Kommune forinden anlægsarbejdet igangsættes. 5. I forbindelse med udvidelserne af arbejdsarealerne langs den østlige del ved Savstrup Å må der ikke ske skader på vandløbsbrinken, som løber parallelt med arbejdsområdet. Såfremt der sker skade på Vandløbsbrinken skal Holstebro Kommune straks orienteres med henblik på reetablering. 5. Der må ikke ske erosionsskader på brinkkanten og/eller forekomme udvaskning af sediment som følge af afstrømning af overfladevand fra arbejdsarealerne til vandløbene.

9 Side 9/12 6. At de midlertidige broer fortsat anlægges med 1 understøtning for Savstrup Å og Tvis Å og med 2 understøtninger for Storåen. Yderligere detailudformning af broerne kan desværre fortsat ikke oplyses. 7. Vejdirektoratet skal, som det fremgår af Vandsynsprotokollen for strækning 16,6 25,0 km, sikre at understøtningerne ikke giver anledning til forringende afvandingsmæssige forhold i de tre vandløb eller at de skaber erosion på åbrinkerne ved Savstrup Å og Tvis Å. Derfor skal materialer (grøde, grene og lignende), der tilbageholdes af brounderstøtningerne hurtigst muligt fjernes. Såfremt der sker skader på åbrinkerne skal Holstebro Kommune orienteres med henblik på retablering. 8. At der ikke foretages terrænændringer inden for fortidsmindebeskyttelseslinierne ved Tvis Å, ud over det der er meddelt dispensation til af Holstebro Kommune d Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes. Hvis dispensationen alligevel ikke ønskes udnyttet, skal dette skriftligt meddeles Kommunen inden klagefristens udløb. Udnyttelse og bortfald Dispensationen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år. Annoncering Afgørelsen vil blive offentliggjort på Holstebro Kommunes hjemmeside under Bekendtgørelser. Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af ansøgeren, klageberettigede myndigheder og organisationer samt enhver, der har en væsentlig individuel interesse i sagens udfald. Fristen for at klage over afgørelsen er den Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen.

10 Side 10/12 En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til Holstebro Kommune, der har truffet afgørelse i sagen. Kommunen videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Aktindsigt Der gøres opmærksom på, at du har adgang til aktindsigt i sagen jf. Offentlighedsloven, Forvaltningsloven og Lov om aktindsigt i miljøoplysninger. Søgsmål Søgsmål til prøvelse ved domstolene af afgørelser efter loven eller de regler, der fastsættes i medfør af loven, skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt. Payman Hassan Sidiq Biolog Natur og miljø Kirkestræde 11, 7500 Holstebro Mads Nedergaard Biolog

11 Side 11/12 Kopi sendt til Naturstyrelsen, Haraldsgade 53, 2100 København Ø cvr p.nr Dansk Ornitologisk Forening, Vesterbrogade 138, 1620 København V cvr p.nr Danmarks Naturfredningsforening - cvr p.nr Holstebro Museum cvr p.nr Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2, 1553, København V cvr Danmarks Sportsfiskerforbund cvr Danmarks Sportsfiskerforbunds miljøkoordinator Erik Schou Nielsen, Rosenvej 18, 8240 Risskov Dansk Botanisk Forening, Jyllandskredsen, cvr Energinet.DK cvr Henrik Lund Nørgaard, Tvislundvej 4, 7500 Holstebro Claus Mosgaard Mølby, Tvislundvej 2, 7500 Holstebro Esben Thoustrup. Gammelbyvej 5, 7500 Holstebro. Arne Thoustrup. Sønder Savstrupvej 3, 7500 Holstebro Gunhild Birgitte Lisbjerg, Sønder Savstrupvej 2, 7500 Holstebro Jens Noes, Sønder Savstrupvej 4, 7500 Holstebro Michael Ørskov Kristensen, Sivegårdsvej 1, Mejrup, 7500 Holstebro Niels Jørgen Skytte, Sivegårdsvej 2, Mejrup, 7500 Holstebro

12 Bilag. 1 Side 12/12

Tillæg 5 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen

Tillæg 5 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen Side 1/5 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Dato: 27.05.2016 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Bo Boysen Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7803

Læs mere

Tillæg 3 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved passagen af Storå.

Tillæg 3 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen ved passagen af Storå. Side 1/6 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen - Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg 8660 Skanderborg Dato: 07-09-2015 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Payman Hassan Sidiq/Bo Boysen Natur

Læs mere

Tillæg 4 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen

Tillæg 4 til dispensation fra Naturbeskyttelsesloven til Holstebromotorvejen Side 1/6 Vejdirektoratet v/ Niels Krogh Kristensen Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Dato: 18-09-2015 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Bo Boysen Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7803

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg Side 1/6 Bo Jensen Bo140577@gmail.com Sir Lyngbjergvej 1 B 7500 Holstebro Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-8-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/6 Amphi Consult v/ Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5, Skarrild 6933 Kibæk Dato: 28-09-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-117-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø ved Kalbjergvej 3, 7500 Holstebro Side 1/5 Kelvin Høj Øgendahl Kalbjergvej 3 7500 Holstebro Dato: 27-10-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-26-12 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro

Etablering af ny sø på matr. nr. 12d Den mellemste Del, Idom med adressen Høgsbjergvej 17, 7500 Holstebro Side 1/5 Skovdyrkerforeningen Vestjylland Nupark 47F 7500 Holstebro Att. Bo T. Simonsen Dato: 03-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-148-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Denne afgørelse vedrører alene Naturbeskyttelseslovens 18 i Holstebro Kommune.

Denne afgørelse vedrører alene Naturbeskyttelseslovens 18 i Holstebro Kommune. Side 1/10 Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Att. Niels Krogh Kristensen nkk@vd.dk Dato: 23-05-2014 Sagsnr.: 01.05.02-P19-7-14 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.:

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro

Planlovstilladelse til etablering af ny sø ved Kragbækvej 4, 7500 Holstebro Side 1/5 Else-Marie Kannegaard Olsen Kragbækvej 4 7500 Holstebro Dato: 15-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb

Planlovstilladelse og dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 til etablering af en ny sø, Rørsgårdsvej 25, 7570 Vemb Side 1/5 Flemming Helgesen Rørsgårdsvej 25 7570 Vemb Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-508-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Torpvej 6, 7500 Holstebro Nedgravning af trykledning inden for Naturbeskyttelseslovens

Torpvej 6, 7500 Holstebro Nedgravning af trykledning inden for Naturbeskyttelseslovens Side 1/5 NIRAS Holstebro Nupark 45 7500 Holstebro Dato: 19-12-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-35-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes.

Der gøres opmærksom på, at Holstebro Museum skal kontaktes på telefon , inden arbejdet igangsættes. Side 1/5 VESTFORSYNING A/S bd@vestforsyning.dk Nupark 51 7500 Holstebro Dato: 16-03-2015 Sagsnr.: 01.05.02-P19-2-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Arealet, hvor de 3 nye søer ønskes etableret er mark. Det er i ansøgningen oplyst, at

Arealet, hvor de 3 nye søer ønskes etableret er mark. Det er i ansøgningen oplyst, at Side 1/7 Amphi Consult v/per Klit Christensen Vistelhøjvej 5 6933 Kibæk Per.klit@mail.tele.dk Dato:11-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-4-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Holstebro Kommune Kirkestræde Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen

Holstebro Kommune Kirkestræde Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen Side 1/6 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Att. Mette Valentiner Nielsen Dato: 04-04-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-21-15 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning/pleje af et vandhul ved Vester Nørlundvej, 7500 Holstebro

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til oprensning/pleje af et vandhul ved Vester Nørlundvej, 7500 Holstebro Side 1/6 Ole Gade Sirvej 18 7500Holstebro Dato: 18-10-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-17-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Strandvejen 6, 7830 Vinderup Ny bolig samt garage Side 1/5 KOMFORT-HUSE ApS Jkc.komfort@gmail.com Højrisvej 1 6971 Spjald Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-153-14 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro

Etablering af nye vandhuller ved Morrevej, Holstebro Side 1/8 Amphi Consult Per Klit Christensen Vistelhøjvej 5 6933Kibæk Per.klit@mail.tele.dk Dato: 11-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-93-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611

Læs mere

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb.

Holstebro Kommune har modtaget din ansøgning om tilladelse til at etablere en sø på op til 500 m 2 på ejendommen matr. nr. 11a Vemb By, Vemb. Side 1/5 Gert Ørskov Jensen Sdr Hedegårdsvej 9 7570 Vemb Dato: 06-08-2014 Sagsnr.: 01.03.03-P19-82-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling tlf.:9611 7500 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Ranunkelvej 12, 7500 Holstebro Dispensation fra åbeskyttelseslinien ( 16 NBL) til etablering af bade-/bådebro

Ranunkelvej 12, 7500 Holstebro Dispensation fra åbeskyttelseslinien ( 16 NBL) til etablering af bade-/bådebro Side 1/6 Hartmann Harkjær Jensen Ranunkelvej 12 7500 Holstebro Dato: 27-07-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-19-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af nye søer, samt pleje af eksisterede søer, Holstebro Øvelsesplads.

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af nye søer, samt pleje af eksisterede søer, Holstebro Øvelsesplads. Side 1/9 Forsvaret og Forsvarsministeriets styrelser Danneskiold-Samsøes Allé 1 1434 København K Dato: 08-05-2015 Sagsnr.: 01.05.08-P19-37-14 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.:

Læs mere

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel.

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel. Side 1/7 Svend Herluf Viggo Pedersen Stærevej 8 9270 Klarup Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-513-16 Henv. til: Dorte Krabbe Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7734 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Favrskov kommune Ejendomscentret, Morten Toft. Skovvej Hinnerup. Sendt pr. mail:

Favrskov kommune Ejendomscentret, Morten Toft. Skovvej Hinnerup. Sendt pr. mail: Favrskov kommune Ejendomscentret, Morten Toft Skovvej 20 8382 Hinnerup Sendt pr. mail: mtof@favrskov.dk Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m.

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m. Side 1/8 Leif Gamskjær Harrestrupvej 14 7500 Holstebro Dato: 21-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-125-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinie til nedsivningsanlæg: Møgelvangvej 1, 7830 Vinderup

Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinie til nedsivningsanlæg: Møgelvangvej 1, 7830 Vinderup Side 1/6 Steen Madsen Hesselåvej 6 7500 Holstebro Dato: 02-12-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-26-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af en lille toiletbygning ved Græm Strand

Landzonetilladelse til opførelse af en lille toiletbygning ved Græm Strand Side 1/5 Naturstyrelsen, Vestjylland csh@nst.dk Gammel Landevej 35 7620 Lemvig Dato: 18-04-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-15-16 Henv. til: Karen Marie Nielsen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7730 Afdeling

Læs mere

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for projekt om hævning af vandstanden i Stenholt Mose

Afgørelse om ikke-vvm-pligt for projekt om hævning af vandstanden i Stenholt Mose Silkeborg Kommune Natur- og Miljøsektionen Sendt med mail til: natur@silkeborg.dk 17. juni 2015 Afgørelse om ikke-vvm-pligt for projekt om hævning af vandstanden i Stenholt Mose Silkeborg Kommune, Natur

Læs mere

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej

Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Tilladelse til udskiftning af gangbro over Holme Å opstrøms Okslundvej Denne tilladelse er udarbejdet i et samarbejde mellem Vejen og Billund Kommuner. Vejen og Billund Kommune ønsker at udskifte den eksisterende

Læs mere

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø E-mail: tpra@bane.dk Også sendt til rådgiver for Banedanmark Ole Viggo Andersen Niras A/S Sortemosevej 19 3450 Allerød E-mail: ova@niras.dk Center for Byg

Læs mere

Projektet er beskrevet i VVM-redegørelsen Motorvej Herning-Holstebro og vejforbindelse til Gødstrup (4 rapporter).

Projektet er beskrevet i VVM-redegørelsen Motorvej Herning-Holstebro og vejforbindelse til Gødstrup (4 rapporter). Side 1/9 Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg Att. Niels Krogh Kristensen vd@vd.dk; nkk@vd.dk Dato: 23-05-2014 Sagsnr.: 01.05.09-P17-1-11 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø

Læs mere

Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å.

Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å. Egedal Kommune Center for Teknik og Miljø Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Dato 15. november 2017 J.nr. 15/5678 Godkendelse af reguleringsprojekt til anlæggelse af landgangsbro ved Værebro Å. PROJEKTBESKRIVELSE...

Læs mere

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m

Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st m Tilladelse til bro over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6325 m Dato: 6. juni 2019 Du har den 20. maj 2019 søgt om tilladelse til etablering af en bro/spang over Filskov Nordre Bæk omkring st. 6.325 m mellem

Læs mere

3-dispensation og landzonetilladelse til etablering af vandhul i beskyttet eng

3-dispensation og landzonetilladelse til etablering af vandhul i beskyttet eng John Hansen Skelhuse 3, 5690 Tommerup 08. august 2018 Sags id: 18/11401 3-dispensation og landzonetilladelse til etablering af vandhul i beskyttet eng Assens Kommune, Miljø og Natur har hermed behandlet

Læs mere

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore.

Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på matriklerne 1q, 1ba, 1bc og 1t, Oregård Hgd., Ore. Teknik, Erhverv og Kultur 158. januar 2018 Sagsnummer 480-2014-132983 Dokument nr. 480-2017-289275 Cpr.-/CVR-nr/Ejd.nr. Vandløbsgodkendelse Nordfyns Kommune giver tilladelse til vandløbsrestaurering på

Læs mere

Miljø og Natur. Carsten Flædekær Langegyde Ebberup. Godkendelse vedr. etablering af rørbro i Kærum Å st

Miljø og Natur. Carsten Flædekær Langegyde Ebberup. Godkendelse vedr. etablering af rørbro i Kærum Å st Carsten Flædekær Langegyde 16 5631 Ebberup Godkendelse vedr. etablering af rørbro i Kærum Å st. 5030-5036. Assens kommune har valgt at fremme en tilladelse om etablering af en ny rørbro i Kærum Å. Rørbroen

Læs mere

Dora og Aksel Rasmussen Æbleparken 10 Søften Hinnerup. Fremsendt pr. mail:

Dora og Aksel Rasmussen Æbleparken 10 Søften Hinnerup. Fremsendt pr. mail: Dora og Aksel Rasmussen Æbleparken 10 Søften 8382 Hinnerup Fremsendt pr. mail: ar@arconsulting.dk Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Arealet er omfattet af naturbeskyttelsesloven og registreret som beskyttet natur (mose) jf. 3 den 4. januar 2017.

Arealet er omfattet af naturbeskyttelsesloven og registreret som beskyttet natur (mose) jf. 3 den 4. januar 2017. Claus Bjørn Bogensevej 187, 5560 Aarup 12. september 2018 Sags id: 18/21543 3-dispensation og landzonetilladelse til etablering af vandhul Assens Kommune, Miljø og Natur har hermed behandlet ansøgning

Læs mere

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted. Thomas Lund Brogårdsvej 3 7755 Bedsted Thy Plan- og Miljøafdelingen 7. august 2017 BrevID.: 2623148 Medarbejder: KKN Tilladelse til rørlægning af grøft, matr. 1bl, Ørum By, Ørum, Kystvejen 82, 7755 Bedsted.

Læs mere

4. Fjernelse af broen må ikke medføre transport af sand, mudder med videre til den nedstrøms del af vandløbet.

4. Fjernelse af broen må ikke medføre transport af sand, mudder med videre til den nedstrøms del af vandløbet. Skive Kommune, Park og Vej Gyrovej 5 Att. Jette Sørensen 23. oktober 2017 Tilladelse til fjernelse af bro over Felding Bæk Skive Kommune godkender hermed fjernelse af bro over Felding Bæk i station 858-862

Læs mere

Nærværende projekt omhandler etablering af rørbro over Hvidmose Bæk, der er nødvendig for etablering og servicering af vindmølleudstykning.

Nærværende projekt omhandler etablering af rørbro over Hvidmose Bæk, der er nødvendig for etablering og servicering af vindmølleudstykning. Side 1/5 HOGAGER VINDPARK K/S Vestergade 25 7620 Lemvig glk@lisby-kjaer.dk Dato: 08-12-2015 Sagsnr.: 06.02.16-P19-7-15 Henv. til: Jakob Larsen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7798 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose

Notat. Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose Notat Høring om regulering af Lilleåens brink ved Damsbro mose behandler en ansøgning om regulering af Lilleå ved etablering af et vandingssted på matr. nr. 5hø, Hinnerup By, Grundfør. Høringsmaterialet

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg Side 1/6 VESTJYSKE NET SERVICE A/S Ydunsvej 35 7400 Herning Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-17-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.:9611 7550

Læs mere

UDKAST til tilladelse til restaureringsprojekt i Landeby Bæk

UDKAST til tilladelse til restaureringsprojekt i Landeby Bæk Lystfiskerforeningen Brede Å Mølleparken 251 6240 Løgumkloster Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929237 Mail: cws@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-2-16 Ks: xx. august 2016 UDKAST til tilladelse til restaureringsprojekt

Læs mere

Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej Skanderborg. Tilladelse til udledning af vejvand fra motorvej E45 ved Rødekro

Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej Skanderborg. Tilladelse til udledning af vejvand fra motorvej E45 ved Rødekro Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato:15-05-2018 Sagsnr.: 17/4772 Kontakt: Kenneth Lund Direkte tlf.: 7376 7351 E-mail: kelu@aabenraa.dk

Læs mere

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549

Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Miljø og Natur Assens Forsyning A/S Skovvej 2b 5610 Assens Kommune Att. Birgitte Schmidt Hansen 18. maj 2018 Sags id: 18/11549 Afgørelse om ikke VVM-pligt. Etablering af ledninger og regnvandsbassiner

Læs mere

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring Side 1/5 Nikolaj Winther Jacobsen Sognefogedvej 17 6990 Ulfborg Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-530-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til kabelanlæg Idomlund-Hogager

Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til kabelanlæg Idomlund-Hogager Side 1/8 VESTJYSKE NET SERVICE A/S Ydunsvej 35 7400 Herning Att. Finn Møller xfm@vestjyskenet.dk Dato: 21-06-2016 Sagsnr.: 01.05.08-P19-12-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.:

Læs mere

Projektets formål Projektet har til formål at give mulighed for at krydse vandløbet i forbindelse med et stiforløb i ådalen.

Projektets formål Projektet har til formål at give mulighed for at krydse vandløbet i forbindelse med et stiforløb i ådalen. Plan- og Miljøafdelingen 5. juli 2019 SagsID.: 06.02.16-K08-2-19 Medarbejder: myde Tilladelse til bro over privat strækning af Visby Å Thisted Kommune har den 28. maj 2019 modtaget en ansøgning om byggetilladelse

Læs mere

3-dispensation og landzonetilladelse til oprensning og udvidelse af regnvandsbassin

3-dispensation og landzonetilladelse til oprensning og udvidelse af regnvandsbassin Assens Spildevand A/S Skovvej 2B, 5610 Assens 25. juni 2019 Sags id: 19/12750 3-dispensation og landzonetilladelse til oprensning og udvidelse af regnvandsbassin Assens Kommune, Miljø og Natur har hermed

Læs mere

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal Side 1/5 Hans Laurits Roesgaard Trabjerggårdvej 20 7620 Lemvig Dato: 16-02-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-512-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk. Tilladelse til udskiftning af rørbro på Gurre Å

Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk. Tilladelse til udskiftning af rørbro på Gurre Å Steen Svendsen Esrum og omegns Jagtforening Klosterrisvej 3A Havreholm 3100 Hornbæk Sag: 2012/25180 004 Id: 004344 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 16. juni 2017 Personlig

Læs mere

Den ansøgte carport med udhus opføres i en afstand af ca. 90 meter fra fortidsmindet.

Den ansøgte carport med udhus opføres i en afstand af ca. 90 meter fra fortidsmindet. Ejer Sag: 01.05.02-P25-86-18 6. september 2018 Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor fortidsmindebeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18 Gribskov

Læs mere

Tilladelse til hævning af vandløbsbunden i bæk på matr. nr. 3b, Thorup By, Hedensted

Tilladelse til hævning af vandløbsbunden i bæk på matr. nr. 3b, Thorup By, Hedensted Hedensted Golfklub Rindbækvej 6 8722 Hedensted Att. Niels Jørgen Søndergaard Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Bjarne Laursen Dir: +4579755691 Mob: +4551724245 e-mail: Bjarne.Laursen @Hedensted.dk Sagsnr.

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Hingebjergvej 11, 7500 Holstebro Lager/maskinhus

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Hingebjergvej 11, 7500 Holstebro Lager/maskinhus Side 1/6 DAN STOCK ApS peter@knudsens-plantage.com Hingebjergvej 11 7500 Holstebro Dato: 08-07-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-5-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling

Læs mere

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave.

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave. Side 1/5 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Dato: 15-06-2017 Sagsnr.: 02.34.02-P19-384-17 Henv. til: Ruby Kristensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7735 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af sandfang i Nygårdsmoseløbet

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af sandfang i Nygårdsmoseløbet Odsherred kommune Vandteam Nyvej 22 4573 Højby 2. august 2018 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 til etablering af sandfang i Nygårdsmoseløbet _ Odsherred Kommune har udarbejdet et projekt til

Læs mere

Dispensationen er givet på baggrund af oplysningerne i ansøgningen og det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet heri.

Dispensationen er givet på baggrund af oplysningerne i ansøgningen og det forudsættes, at det ansøgte udføres som beskrevet heri. Henrik Pedersen Svinballevej 1 8350 Hundslund Teknik & Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Sendt pr. e-mail til: hp@hegomatek.dk Dispensation efter Naturbeskyttelseslovens 18 Der meddeles hermed dispensation

Læs mere

VVM screening af skovetablering på matr. 2E, Nøragergård Hgd., Durup, Rebild Kommune.

VVM screening af skovetablering på matr. 2E, Nøragergård Hgd., Durup, Rebild Kommune. Center Natur og Miljø Naturstyrelsen Møldrupvej 26 9520 Skørping Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 01.13.23-P19-4-18 Ref.: Joanna Birch Olsen Telefon:

Læs mere

Naturstyrelsen Nordsjælland Gribskov Kommune. Tilladelse til etablering af 2 spang over Orebjergrende

Naturstyrelsen Nordsjælland Gribskov Kommune. Tilladelse til etablering af 2 spang over Orebjergrende Naturstyrelsen Nordsjælland Gribskov Kommune Sag: 2017/08741 024 Id: 01.05P00 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 24. oktober 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200

Læs mere

Bilag 4 - Artsliste for plantearter fundet ved screening i 2015

Bilag 4 - Artsliste for plantearter fundet ved screening i 2015 Bilag 4 - Artsliste for plantearter fundet ved screening i 2015 Mose og kær Område art stjerne N Mose 1 N ved vejen N inde i krat birk fyr el ribs rose (have art) snebær Invasiv hvidtjørn hyld nælde, stor

Læs mere

Der meddeles endvidere tilladelse efter 65 i lovbek. nr. 934 af 27/06/2017 om lov om naturbeskyttelse (Naturbeskyttelsesloven).

Der meddeles endvidere tilladelse efter 65 i lovbek. nr. 934 af 27/06/2017 om lov om naturbeskyttelse (Naturbeskyttelsesloven). Natur & Miljø 9. april 2018 Sagsnummer 480-2018-9362 Dokument nr. 480-2018-107908 Cpr.-/CVR-nr/Ejd.nr. Vandløbsgodkendelse - Stenbækken Vandløbsgodkendelse og dispensation efter naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til afgræsning af sammenhængende eng og mose

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til afgræsning af sammenhængende eng og mose Reinar Sandager Pedersen Egebjerg Landevej 25 7200 Grindsted Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til afgræsning af sammenhængende eng og mose Du har søgt om tilladelse til, at afgræsse et naturareal

Læs mere

Udkast - Tilladelse til at etablere et midlertidigt sandfang i vest siden

Udkast - Tilladelse til at etablere et midlertidigt sandfang i vest siden Tønder kommune Wegners Plads 2 6270 Tønder Att. Simon Petersen Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929246 Mail: setha@toender.dk Sags id.: 06.02.03-P19-4-18 Ks: SB xx-xx-2019 Udkast - Tilladelse til at etablere

Læs mere

Sagsnr. 01.05.08-K08-19-15

Sagsnr. 01.05.08-K08-19-15 Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Arsenalvej 55 9800 Hjørring Dato 15. januar 2016 Sagsnr. 01.05.08-K08-19-15 BY OG LANDSKAB Torvet 2 3600 Frederikssund Dispensation fra 3 i naturbeskyttelsesloven

Læs mere

Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18

Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18 Ejer Sag: 01.05.02-P25-87-18 5. september 2018 Dispensation til at opføre carport med udhus indenfor sø- og åbeskyttelseslinjen Ejendommen matr.nr. 11 v Villingerød By, Esbønderup, Rævebakken 18 Gribskov

Læs mere

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle

Landzonetilladelse: Torpvej 6, 7500 Holstebro - Husstandsmølle Side 1/6 Benny Olsen torpvej@hotmail.com Torpvej 6 7500 Holstebro Dato: 04-11-2015 Sagsnr.: 01.03.03-P19-101-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7557

Læs mere

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Sevelvej 74, 7830 Vinderup

Planlovstilladelse til etablering af en ny sø ved Sevelvej 74, 7830 Vinderup Side 1/6 Knud Dyrby Andersen Sevelvej 74 7830 Vinderup Ve.skovlund@mail.tele.dk Dato: 01-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-520-16 Henv. til: Payman Hassan Sidiq Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7805 Afdeling

Læs mere

Området er registeret som hhv. eng og sø i kommunens vejledende registrering af beskyttet natur.

Området er registeret som hhv. eng og sø i kommunens vejledende registrering af beskyttet natur. Rune Jeppesen Hansen Branebjerg 21 5471 Søndersø 30. maj 2016 Sagsnummer 480-2016-19379 Lovliggørende dispensation til oprensning og udvidelse af sø på ejendommen matr.nr. 1 St. Trolddal, Hårslev. Tilladelse

Læs mere

Miljø og Natur. Assens Kommune. Rådhus Allé Assens

Miljø og Natur. Assens Kommune. Rådhus Allé Assens Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Godkendelse vedr. etablering af to stk. vandløbsbroer i Magtenbølleafløbet ved hhv. st. 4045 og 4128. Assens Kommune ønsker, at retablere to vandløbsbroer i Magtenbølleafløbet

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og planlovens 35 til etablering af vandhul på matr. nr. 16d Gjerrild By, Gjerrild

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 3 og planlovens 35 til etablering af vandhul på matr. nr. 16d Gjerrild By, Gjerrild Jens Mark Arnung Annavej 19 8500 Grenå TEKNIK OG MILJØ Dato: 7. november 2013 Reference: Peter Clausager Rasmussen Direkte telefon: 89591180 E-mail: pec@norddjurs.dk Journalnr.: 13/18758 Dispensation fra

Læs mere

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017.

Anlægsarbejdet skal udføres i overensstemmelse med beskrivelserne i ansøgning af 10. januar 2017. Favrskov Kommune Torvegade 7 8450 Hammel Att: Carsten Monsrud Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg

Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering af jordvarmeanlæg Plan- og Miljøafdelingen 15.maj 2017 BrevID.: 2528898 Medarbejder: kbd Tilladelse efter Vandløbsloven og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven til krydsning af vandløb i forbindelse med etablering

Læs mere

NST Midtjylland Bjørnkærvej Haderup. Landzonetilladelse: Vinderup Byskov

NST Midtjylland Bjørnkærvej Haderup. Landzonetilladelse: Vinderup Byskov Side 1/7 NST Midtjylland Bjørnkærvej 18 7540 Haderup Dato: 13-12-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-111-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Dispensation til etablering af risle-eng ved Bredebro

Dispensation til etablering af risle-eng ved Bredebro TØNDER SPILDEVAND A/S Håndværkervej 4 6261 Bredebro Miljø og Natur Direkte tlf.: +4574929280 Mail: lisc@toender.dk Sags id.: 01.05.08-P25-13-16 Ks: LN 16. december 2016 Dispensation til etablering af risle-eng

Læs mere

Skals Kraftvarmeværk A.m.b.a Solbakken Skal

Skals Kraftvarmeværk A.m.b.a Solbakken Skal Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg byggeriogmiljoe@viborg.dk Skals Kraftvarmeværk A.m.b.a Solbakken 1 8832 Skal hkr@skalsvarme.dk Dato: 21. februar 2018 Afgørelse om, at der ikke skal udarbejdes

Læs mere

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig Side 1/5 Kjeld Balle Jensen Landtingvej 33 7830 Vinderup Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-109-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Stubberup Skovvej 33, 8723 Løsning

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Stubberup Skovvej 33, 8723 Løsning Bjarne Jensen Stubberup Skovvej 33 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L01-000020 Sagsnr.:

Læs mere

Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte efter 35, stk. 1 i lov om planlægning på nedenstående vilkår:

Der meddeles hermed tilladelse til det ansøgte efter 35, stk. 1 i lov om planlægning på nedenstående vilkår: Side 1/5 BØRGE LIND OG SØNNER A/S gl@lind-byg.dk Rødebrovej 5 7600 Struer Dato: 15-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-181-15 Henv. til: Karen Marie Nielsen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7718 Afdeling

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinjen

Dispensation fra skovbyggelinjen Jens Christian Rødsgaard Chemnitz Holbergsgade 11,3. tv 1057 København K 9. januar 2018 _ Dispensation fra skovbyggelinjen Du har 6. december 2017 søgt dispensation fra skovbyggelinjen til etablering af

Læs mere

Afgørelse Kommunen giver hermed dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til det ansøgte 2.

Afgørelse Kommunen giver hermed dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen til det ansøgte 2. Dronningmølle Slots Ejerforening Kærhøjgårdsvej 5 Gitte Rosenstjerne 3540 Lynge Sag: 2017/08178 002 Id: 010986 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 10. april 2017 Personlig

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk.

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til etablering af sandfang i Burskov Bæk. Hjørring Kommune Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Team Natur Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk www.hjoerring.dk Hjørring,

Læs mere

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til fjernelse af gul kæmpekalla

Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til fjernelse af gul kæmpekalla Dispensation efter naturbeskyttelsesloven til fjernelse af gul kæmpekalla Entreprenør har på jeres vegne søgt om tilladelse til fjernelse af gul kæmpekalla i mosen på matr. nr. 6a Kirkeby By, Sdr. Omme

Læs mere

Lovliggørende tilladelse til krydsning af Simested Å med en træbro ved Hannerup Fiskeri

Lovliggørende tilladelse til krydsning af Simested Å med en træbro ved Hannerup Fiskeri Center Natur og Miljø Jens Roulund Hannerupskovvej 55 Hannerup 9500 Hobro Sendt via mail: jens_roulund@yahoo.dk Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr:

Læs mere

Godkendelse efter vandløbsloven til etablering af gangbro i st m over Hostrup Bæk ved Breinholtgård Golfklub

Godkendelse efter vandløbsloven til etablering af gangbro i st m over Hostrup Bæk ved Breinholtgård Golfklub Breinholtgård I/S Nordre Dokkaj 1 6700 Esbjerg Postadresse Frodesgade 30. 6700 Esbjerg Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 13. april 2016 Sags id 16/6573 Sagsbehandler Anne Christine Bang Telefon direkte 76

Læs mere

Kirkbi a/s Koldingvej Billund. Ikke VVM-pligt for Adgangsvej til Parkeringshus på Højmarksvej, - ændret udkørsel til Nordmarksvej.

Kirkbi a/s Koldingvej Billund. Ikke VVM-pligt for Adgangsvej til Parkeringshus på Højmarksvej, - ændret udkørsel til Nordmarksvej. Kirkbi a/s Koldingvej 2 7190 Billund Ikke VVM-pligt for Adgangsvej til Parkeringshus på Højmarksvej, - ændret udkørsel til Nordmarksvej. Orbicon har på vegne af Kirkbi d. 31. august 2018 indsendt ansøgning

Læs mere

Den varierede bredzone med lavvandede partier vurderes yderligere at være positivt for blandt andet

Den varierede bredzone med lavvandede partier vurderes yderligere at være positivt for blandt andet Dennis T. Nielsen Magtenbøllevej 26, 5492 Vissenbjerg 5. juni 2019 Sags id.: 19/6240 3-dispensation til oprensning og udvidelse af vandhul Assens Kommune, har hermed behandlet din ansøgning om oprensning

Læs mere

Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve. Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery

Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve. Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery Greve Kommune Teknik & Miljø Roskilde Kommune Att. Lucy Caudery E-mail: lucyc@roskilde.dk Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve Telefon: 43979797 www.greve.dk Tilladelse til etablering af tre broer til

Læs mere

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å

Jesper Søgaard Lerbjergvej Hadsten. Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling Å Jesper Søgaard Lerbjergvej 20 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse til etablering af vandingssted i Alling

Læs mere

Ansøger: Hans Pedersen, LIFA A/S, Landinspektører på vegne af EnergiMidt Net A/S

Ansøger: Hans Pedersen, LIFA A/S, Landinspektører på vegne af EnergiMidt Net A/S LIFA A/S, Landinspektører Att.: Hans Pedersen Fremsendt digitalt til: hap@lifa.dk Postadresse: Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk

Læs mere

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard

Favrskov Forsyning. Torvegade Hammel. Att: Christian Bækgaard Favrskov Forsyning Torvegade 7 8450 Hammel Att: Christian Bækgaard Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Tilladelse efter vandløbsloven

Læs mere

Tidsbegrænset dispensation til dyrkning af juletræer indenfor fortidsmindebeskyttelseslinje på del af matr. nr. 34 Rugbjerg, Ø.

Tidsbegrænset dispensation til dyrkning af juletræer indenfor fortidsmindebeskyttelseslinje på del af matr. nr. 34 Rugbjerg, Ø. Torben Callesen Lund Foldingbrovej 17 6230 Rødekro Sendt pr. digital post Kultur, Miljø & Erhverv Natur Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 www.aabenraa.dk Dato: 09-08-2016 Sagsnr.: 16/14770 Kontakt:

Læs mere

ENIIG A/S Att.: Karsten Kvistgaard Fremsendt digitalt til:

ENIIG A/S Att.: Karsten Kvistgaard Fremsendt digitalt til: ENIIG A/S Att.: Karsten Kvistgaard Fremsendt digitalt til: kkk@energimidt.dk Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Godkendelse

Læs mere

Varde Kommune Bytoften 2, 6800 Varde

Varde Kommune Bytoften 2, 6800 Varde Varde Kommune Naturcenteret Bytoften 2 Naturcenteret Bytoften 2, 79947421 Dispensation efter naturbeskyttelsesloven og tilladelse efter vandløbsloven til omlægning af rørbro i Ralm Bæk. Varde Kommune ønsker

Læs mere

Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at etablere en overkørsel over Eltang Bæk, nordvest for Birkemosevej 63

Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til at etablere en overkørsel over Eltang Bæk, nordvest for Birkemosevej 63 Nils Ladegaard Birkemosevej 63 6000 Kolding Sendt elektronisk til: nl@birkemosevej63.dk 16. februar 2018 - Sagsnr. 2017/20733 Tilladelse efter vandløbsloven og dispensation fra naturbeskyttelsesloven til

Læs mere

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni

1: LBK nr. 127 af 26. januar : BEK nr. 834 af 27. juni : LBK nr. 448 af 10. maj : LBK nr. 934 af 27. juni Plan- og Miljøafdelingen 6. august 2018 SagsID.: 06.02.03-K08-4-18 Medarbejder: myde Tilladelse efter Vandløbslovens 17 og 47 til forlængelse af overkørsel ved matriklerne 2u og 11d, Østerild By, Østerild

Læs mere

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen

Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune Att: Projektleder Lars Jespersen Nyvej 22 4573 Højby Den 9. september 2015 Natur, Miljø og Trafik Dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning

Læs mere

Dispensation til opført garage indenfor fortidsmindebeskyttelseslinjen

Dispensation til opført garage indenfor fortidsmindebeskyttelseslinjen Claus Storm Lernø Trehøis-Åsen 29 Smidstrup 3250 Gilleleje Sag: 2016/21432 005 Id: 011918 Afdelingsnavn Byg og Miljø Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 28. juni 2016 Personlig henvendelse Rådhusvej

Læs mere

Tilladelse til udskifting af rørunderføring ved matrikel nr. 15d, Stenbjerg By, Nørhå

Tilladelse til udskifting af rørunderføring ved matrikel nr. 15d, Stenbjerg By, Nørhå Thisted Kommune Plan- og Miljøafdelingen 27. januar 2016 BrevID.: 2185380 Medarbejder: KBD Tilladelse til udskifting af rørunderføring ved matrikel nr. 15d, Stenbjerg By, Nørhå Tilladelse efter Vandløbslovens

Læs mere

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Jørgen Geert-Jørgensen Lov Sønderskov Næstved. Kære Jørgen Geert-Jørgensen

Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur. Jørgen Geert-Jørgensen Lov Sønderskov Næstved. Kære Jørgen Geert-Jørgensen Jørgen Geert-Jørgensen Center for Plan og Miljø Team Vand og Natur Næstved Kommune Rådmandshaven 20 Næstved 4700 5588 5588 www.naestved.dk Dato 07-08-2017 Sagsnr. 06.02.03-P19-4-15 Kære Jørgen Geert-Jørgensen

Læs mere

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro.

Kompan Dica har på vegne af Bøgeskov Skolen søgt om tilladelse til at etablere en bro over et privat vandløb på mat. nr. 2eu, Gullev By, Bjerringbro. Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Kompan Dica Att: Susanne Green Mail: SusGre@kompan-dica.dk naturogvand@viborg.dk Viborg.dk Tilladelse til at etablere en bro

Læs mere