Receptionsdamen kan slet ikke forstå vores problem. I er jo kommet til New York!!! Der er larm!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Receptionsdamen kan slet ikke forstå vores problem. I er jo kommet til New York!!! Der er larm!"

Transkript

1 1. dag - torsdag den 1. september. Vi henter Elisabeth klokken 08:45. Skal flyve med SAS klokken 12:25. Flyveturen går fantastisk. Jeg har været så bange for turen, men må erkende, at det er værre at køre med DSB til Ølby. Vi lander i Newark klokken 14:20 (lokal tid). Det tager en krig at komme igennem kontrollen. Der skal studeres papirer, tages fingeraftryk, tages foto og endnu engang studeres papirer. Til slut skal der svares på diverse spørgsmål. Vi får nu fat i vores bagage og begiver os ud til køen, der venter på at få en taxa. Det foregår meget civiliseret. Alt bliver styret af en voluminøs, mørk dame, der spørger hvor vi skal hen. Jeg får fremstammet adressen, men den er hun totalt ligeglad med. For hende er det interessant at vide, hvor på Manhatten vi skal hen. DOWNTOWN! 57 $. Drikkepenge (tips) vil blive 12 $. Cirka 20 % finder vi siden hen ud af. Da vi når til Holland Bridge vender chaufføren sig om for at få bompenge. 11 $. For at komme til Downtown skal vi køre igennem 2 stater: Jersey og New York, så derfor bliver det så dyrt. Klokken 16:30 når vi vores hotel: Cosmopolitan. Vi får et fint, stort værelse (nummer 523). Elisabeth finder stuepigen, som vi skynder os at give 10 $. Der er utrolig megen larm fra aircondition-anlægget. Selv når det er slukket, er der stadig megen larm. Elisabeth beder om et andet værelse, da vi véd, at vi ikke vil få lukket et øje på det værelse. Receptionsdamen kan slet ikke forstå vores problem. I er jo kommet til New York!!! Der er larm! Næste morgen lykkes det dog for os at få overbevist hende om, at vi altså ikke kan holde det ud, og at vi umuligt kan få sovet. Vi får så et værelse ud til gaden. Hvilken lykke. Nå - tilbage til torsdag eftermiddag. Vi pakker ud og begiver os så ned mod World Trade center (WTC). Vi ser en kæmpe byggeplads, med et ikke færdigt, nyt tårn: Freedom- Tower. Jeg begynder at fotografere tårnet, hvortil Elisabeth spørger mig om, hvordan jeg kan vide, at det tårn som jeg fotograferer, er Freedom Tower: Der er jo et andet tårn ved siden af, som vel ligeså godt kan være Freedom Tower. Jeg siger, at hun jo bare kan se sig omkring, for alle andre folk omkring os fotograferer jo også det tårn! Elisabeth siger så: Bare det ikke er Kejserens nye klæder. For at være helt sikker, finder jeg en lille politi-kvinde at spørge. Hun bruger lang tid på at diskutere med sig selv, hvilket tårn det drejer sig om, og bliver efterhånden enig med sig selv om, at det er tårnet til venstre for os, som skal blive til Freedom Tower! Over for Ground Zero ligger den lille kirke St. Pauls Chapel med kirkegården, der vender ud mod Ground Zero.

2 Inde i kirken har brandfolk og andre redningsfolk holdt hvil under arbejdet med at redde folk ud af ruinerne fra de nedstyrtede tårne. Man ser bl.a. en briks med en masse bamser på. Vi fortsætter vores vandring via Broadway til Tyren ved Wall Street. Undervejs hjem til hotellet spiser vi lige en burger på Burger King. Mens vi sidder dér, ser vi en masse mennesker, der kommer med poser fra Century 21. Et stort outlet varehus. Vi vil se hvad det er, men vi er nok for trætte, for vi kan hverken finde hoved eller hale, da vi er kommet ind i stormagasinet. På vej tilbage til vores hotel, går vi forbi det flotte Millenium Hilton Hotel. Det ligger også lige over for Ground Zero. Vi har i én af vores rejsebøger om New York set, at på øverste etage af det hotel, kan man fra et vindue se ind over afspærringerne til Ground Zero. Vi sniger os op på 30. etage i håb om at kunne komme til at se ind over afspærringerne. Vi finder vinduet, men desværre vender det den forkerte vej, så vi må opgive vores forehavende. Til slut køber Elisabeth noget frugt med hjem fra et velassorteret Amish supermarked. Klokken er nu blevet 20:00 og vi ligger i vores senge, godt møre og trætte. 2. dag - fredag den 2. september. Forfærdelig nat på grund af larm fra det slukkede aircondition-anlæg. Vi står op klokken 06:30. Vi går ned på caféen ved siden af hotellet, hvor vi bestiller en dejlig morgenmad, bestående af røræg med cheddar, 3 pandekager med blåbær, masser af frisk frugt og dejlig kaffe - og det er til hver af os! Nu er vi så klar til at gå ned ad Church Street, videre ad Wall Street og Broadway til den gratis færge til Staten Island. Vi sejler tæt forbi Frihedsgudinden. Det er en fantastisk måde at opleve New York s skyline på. Efter vi er kommet tilbage til Manhatten, tager vi hjem til vores hotel, hvor det lykkes os at overbevise receptionisten om, at vi bliver nødt til at få et andet værelse, for ellers får vi intet ud af New York. Vi får så værelse nummer 511 med udsigt til gaden. Her er også larm, men det er byens larm, og det er noget helt andet. Vi glæder os næsten til næste nat. Da det er tid til frokost og vi er sultne, finder jeg rugbrødet frem. Det vækker ikke ligefrem jubel. Times Square skal nu opleves. Vi tager med subway derop. Straks vi er fremme, kommer en gulklædt mand os i møde for at tilbyde busrundtur.

3 Én dag koster 44 $. Han vil tilbyde os 3 dage, en sejltur rundt om sydspidsen af Manhatten og entré til enten Empire State Building eller Rockefeller Tower for 54 $. Vi slår til og får virkelig gjort brug af kortet. Først tager vi den røde rute Uptown. Det er spændende. Vi får vist, hvor et hav af de kendte bor. Bl.a. Yoko Ono s lejlighed, Jackeline Kennedy og Onassis s lejlighed, Harlem, Guggenheim Museum og Central Park med Zoo. Vi stiger af på pladsen med Plaza Hotel. Vi vil besøge Apple Store. Køber ingenting, men bliver meget fristet. Blandt andet ser vi en iphone 4 til 199 $. Da jeg spørger en ansat om prisen er rigtig, svarer han, at det kun er amerikanere, der kan købe den til den pris, og så er den for øvrigt låst i 2 år. For os andre vil prisen være omkring 650 $. Går omkring i gaderne i området. Bl.a. Lexington Avenue med de kendte butikker. Vi besøger også Bloomingdales. Elisabeth vil meget gerne shoppe i Abercrombie og Fitch. Det er en trendy forretning, som lige er kommet til København, men aldeles ikke til Næstved. Vi finder den og en lang kø af mennesker. Elisabeth forklarer mig, at den er så populær, at folk må stå i kø og vente på, at folk kommer ud af den, før der lukkes flere ind. Elisabeth ved, at der findes en anden afdeling i New York, så vi spørger dørvogterne, og får at vide, at der også er en forretning på Water Street. Dér vil vi tage til i morgen. Nu er det imidlertid blevet tid til en Skinny Vanilla Coffé på Starbuck s. Herefter tager vi subway en til West 110. Street. Vi er blevet anbefalet at spise burger på Mell s Burger. Vi vælger hver en Broadway og dertil en fantastisk øl. Sikke en oplevelse. Det skal prøves. Hjemme ved hotellet får Elisabeth pedicure og jeg får skrevet en masse postkort. 3. dag - lørdag den 3. september. En skøn nat er passeret. Vi er meget friske, da vi går ned på vores café til morgenmad. Igen røræg med cheddar, men i dag vælger vi så yoghurt med frisk frugt også. Sikke en portion vi hver får. Vi kunne sagtens dele en portion. Alt er altså stort herovre. Nu går vi så op for at tage bussen mod Downtown til Chinatown. Undervejs mod Chinatown finder en filmoptagelse sted lige midt på vejen. Sjovt. Vi havde læst, at man kunne komme ud for det, men det er da sjovt, at vi lige kommer forbi et set-up. Vi oplever Chinatown s mylder og fortsætter via Mulberry Street til Little Italy. Vi synes, her er så hyggeligt, at vi køber os en kop kaffe og hviler benene lidt. Vi går langs kajen under Elevated Highway og ser Brooklyn Bridge og kan kigge over mod Brooklyn.

4 Nu er det så blevet tid til at finde Water Street. Det viser sig så bare, at der er flere gader, der hedder Water street, men det opdager vi ikke lige med det samme. Vi finder ned til Water Street og kigger undrende på hinanden, da vi når frem. Der er intet i den gade ud over et parkeringsområde til et supermarked. Frem med kortet, og da ser vi, at Water Street er navnet på flere gader nede ved kajerne ud til East River. Så af sted igen mod endnu en Water Street og denne gang finder vi Abercrombie og Fitch og en vis ung dame går shopamok. Vi tager hjem med indkøbene og sender postkort, inden vi fortsætter med subway til Macy s. I dette kæmpe stormagasin er der udsalg, så vi går begge lidt amok. Da vi efter mange timer kommer ud, bliver vi næsten slået omkuld af varme. Vi hviler os lige lidt på Herald Square, inden vi begiver os mod Meatpacking District. Undervejs med bussen, ser vi det 3-kantede hus: Flatiron Building. Det ligger på 5. Avenue ved West 23. Street. Planen er at finde et spisested - Buddakan - som vi er blevet anbefalet. Da vi endelig finder det, synes vi ikke, at vi kan være bekendt at spise der, fordi vores antræk ikke matcher de andre gæsters særlig godt. Vi finder så et hyggeligt sted over for, der hedder Diner, som laver noget lækkert mad til os. Vi tager med subway hjem. Kommer op et andet sted, end vi har gjort tidligere. På vejen mod hotellet opdager vi så en souvenirbutik, hvor vi handler en masse gaver. Vi er hjemme klokken 21:00, godt trætte og ømme i fødderne. 4.dag - søndag den 4. september. Morgenmaden er endnu en gang en drøm, så vi begiver os friske og mætte Broadway for at tage med bussen op til Rockefeller eller The Rock. mod Vi kører med elevatoren de 67 etager op. Da vi er derinde slukkes lyset og det viser sig nu, at loftet er gennemsigtigt, så vi kan se hele opturen. Fantastisk oplevelse. Det går utroligt hurtigt, men undervejs spilles der høj musik. De sidste 2 etager forgår med rulletrappe og til fods. Udsigten er imponerende på trods af, at der er meget varmedis. Vi har valgt The Rock for at få muligheden for at se Empire State Building opppe fra. Nede igen, fortsætter vi med turbussen op til fotoforretningen B&H. Det er en fantastisk oplevelse. Den er jødisk ejet. Det vrimler med almindelige og ortodokse jøder. Der er et hav af kasser til kunder med spørgsmål og lige så mange til kunder, der er klar til at handle. Efter afgivelse af ordrer, går man så nedenunder for at betale. Herefter går man

5 så til en kasse for at få sine varer udleveret. I loftet farer kasser rundt med fotoudstyr, der er på vej ned til udleveringen. Efter at have fået vores varer, går vi mod Times Square. Undervejs spiser vi en lækker sandwich på Subway. Skønt at få hvilet benene, og hvor smager den sandwich godt. På Times Square er der et fantastisk mylder af folk. Vi sætter os ind et sted og får os en Cosmopolitan. Sponseret af Lilly. Vi møder nogle meget søde danskere, som vi hygger os med, inden vi fortsætter videre med subway hjem. Vi køber kaffe med op på værelset, hvor vi lige hviler os lidt, inden turen går mod Ground Zero, hvor vi vil handle i Century 21 - og det gør vi virkelig! Derefter går vi ad Fulton Street til Abercrombie, hvor Elisabeth lige skal handle lidt mere. Derefter spiser vi på en Thai-restaurant i nærheden. Vi slutter aftenen af med at tage med subway til Times Square, da vi begge har et ønske om at opleve pladsen i mørke. Det er virkelig et fantastisk syn. - Og så er det hjem i seng. 5.dag - mandag den 5. september (Labour Day). Sidste dag i New York. Vores café er lukket, så vi skal lige om på den anden side af hotellet på en lidt finere café, hvor vi får omelet og pandekager. Vi pakker og checker ud. Går nu ned ad Liberty Street for at se mindesmærket for de brandmænd, der omkom under 9/11/2001. Det er en 17 meter lang frise på væggen ved brandstationen. Det er utroligt gribende at se det. Mens vi står der, bliver brandbilerne kaldt ud. Det virker stærkt, og man kan ikke lade være med at tænke på den opgave, der forestod samme brandstation for 10 år siden. Da vi når op på Church Street igen ser vi en masse kampklædte politifolk. Vi er vant til at se masser af politifolk overalt, men disse anti-terror fok har vi ikke set tidligere. De bærer skudsikre veste, maskinpistoler, almindelige pistoler og hjelme. Jeg spørger én af dem, om der er noget på færde. Han gør et stort nummer ud af at forklare mig, at vi ikke må tro, at der er noget galt. De er altid til stede et eller andet sted i New York, og nu er de altså her. Vi kan føle os fuldstændig trygge. De er der for at forhindre, at 9/11 skal ske igen. Jeg fornemmer tydeligt, at han er meget stolt over at være med til at beskytte sit land og sit folk, og at det er vigtigt for ham, at få mig overbevist om, at alt er trygt og sikkert. Da jeg spørger, om jeg må tage et billede af ham, siger han nej, men jeg må gerne fotografere motorcyklerne, der tilhører det almindelige politi.

6 Næste punkt på vores liste over oplevelser, der skal ses inden turen går hjem, er Greenwich Village og West Village. Vi kører med subway til Christopher Station. Da vi kommer op på Sheridan Square, finder vi kortet frem for at finde retningen mod Bleecker Street. Vi vil besøge Magnolia Bakery, som er kendt fra serien Sex and the City. Mens vi er ved at orientere os, kommer en dame forbi. Hun spørger, om hun kan hjælpe os. Egentlig vil vi gerne klare os selv, men for ikke at virke uvenlig, forklarer vi hende, at vi vil til Magnolia Bakery. Så starter fordraget ellers: Det vil være totalt spild af tid at tage dertil, og desuden er cupcakes ikke værd at sætte tænderne i, og desuden har Amerika ingen madkultur. Finere madlavning er importeret fra Frankrig. Vil vi absolut besøge det sted, skal hun dog nok vise os derhen. Undervejs i hendes foredrag fortæller hun os, at hun er indvandret fra Ukraine og har været gift med en franskmand. Nu forstår vi måske bedre, at hun har så kritisk en holdning til Amerika. Det har vi ikke oplevet tidligere. Tværtimod har hver eneste amerikaner, vi har talt med, været meget stolt over at være amerikaner. Vi bliver totalt stakåndede af at høre på hende, og vi har bestemt ikke lyst til at følges med hende, for det er lige lidt for negativt og manipulerende for os, så vi fortæller hende ret bestemt, at vi godt kan klare os selv. Vi begiver os så ad Christopher Street til Bleecker Street. Her drejer vi til venstre og fortsætter ca. en halv times trav, inden det går op for os, at vi er gået den forkerte vej. Vi skulle være drejet til højre ad Bleecker Street. Det kommer der megen grin ud af. Det er et helt andet miljø, end det vi kommer fra. Her er meget pænt og roligt og grønt. Vi finder endelig Magnolia Bakery. Der er masser af cupcakes, men der er ingen borde, hvor man kan sidde og nyde dem sammen med en kop kaffe. Det er virkelig et bakery og ikke en café. Herefter går vi videre mod Washington Square Park. Undervejs drikker vi kaffe og spiser cupcakes i Gay-området. Vi ser en mindetavle over en homoseksuel, som er blevet slået til døde. Washington Square Park er flot, og der er så mange egern. Vi fortsætter ad La Guardie Place til Soho, som er en spændende bydel med en masse interessante forretninger. Planen er nu, at vi vil spise frokost i Little Italy. Der er så meget hygge, da vi når frem, og vi bestemmer os for at spise hos Da Nico. Det sidste måltid i New York nydes med et stort glas rødvin til en super skøn Pasta Cabbonara. På vej mod Fulton Street passerer vi det flotte monument der starter Manhatten Bridge. Vi skynder os lige en sidste gang ind i Abercrombie og herefter i løb tilbage til vores hotel. Ankomst til vores hotel klokken13:55 Taxa bestilt til klokken 14:00. Vi når desværre meget hurtigt ud til Newark. Der er ikke ret meget trafik, da det jo er Labour Day. Newark er en fantastisk dødssyg lufthavn. Der er intet at se på. Nærmest kun 2 Starbuck s caféer. Vi går ombord på SAS-flyet klokken 17:00 og flyver klokken 17:40.

7 6. dag - tirsdag den 6. september. Flyveturen foregår stille og roligt, indtil vi når til Canada. Da skal sikkerhedsbælterne spændes, og besætningen bliver bedt om at sætte sig. Det varer cirka et kvarter og er ikke spor sjovt. Igen over England opstår der turbulens, men det virker ikke så voldsomt. På grund af medvind lander vi allerede klokken 06:50 i Kastrup. Jens står klar til at hente os, og klokken 08:30 sidder vi hos Elisabeth og drikker kaffe, inden vi kører hjem til os selv. Vi har haft en fantastisk ferie, og nu bliver det spændende at se, hvornår det kan lykkes at komme til New York igen. Lysten er der i hvert fald. Helle B. Gjerløv. September 2011.

Rejsebrev fra New York 2013.

Rejsebrev fra New York 2013. Rejsebrev fra New York 2013. Af Helle B. Gjerløv. Torsdag den 5. september. Det er i dag dagen for vores næste besøg i New York. Vi skal i år bo på The Pod, som ligger på 51. Street ved Lexington Avenue.

Læs mere

Rejsebeskrivelse fra New York City. 16 26. maj 2007

Rejsebeskrivelse fra New York City. 16 26. maj 2007 Rejsebeskrivelse fra New York City 16 26. maj 2007 Lars Andreassen www.larsandreassen.dk Side 1 Rejsebeskrivelse 16-26. maj 2007 Formålet med denne rejsebeskrivelse er dels at give et indblik i, hvordan

Læs mere

Søndag den 26.07.2009

Søndag den 26.07.2009 Søndag den 26.07.2009 Vi kørte fra Astrup kl. 08:50 og havde mange sommerfugle i maven. Vi fik sagt farvel til Mona og Ivan, som var så søde at køre os til lufthavnen. Flyet lettede til tiden og det var

Læs mere

Logbog fra USA 11. marts 2015... 3 Skrevet af Bjarke, Anna og Christina... 3. Skrevet af Anna og Amanda... 4

Logbog fra USA 11. marts 2015... 3 Skrevet af Bjarke, Anna og Christina... 3. Skrevet af Anna og Amanda... 4 For tredje år i træk besøger Handelsskolen, Silkeborg Business College vores amerikanske venskabsskole Seminole State College i Seminole, Oklahoma. 20 elever er blevet specielt udvalgt på tværs af klasserne

Læs mere

På denne side vil du kunne følge elevernes logbøger på deres spændende rejse.

På denne side vil du kunne følge elevernes logbøger på deres spændende rejse. For tredje år i træk besøger Handelsskolen, Silkeborg Business College vores amerikanske venskabsskole Seminole State College i Seminole, Oklahoma. 20 elever er blevet specielt udvalgt på tværs af klasserne

Læs mere

Min tur. til. New York City

Min tur. til. New York City Min tur til New York City 19. - 28. marts 2000 Indholdsfortegnelse Emne... Side 1 Dagbog... 3 1.1 Søndag den 19. marts 2000... 3 1.2 Mandag den 20. marts 2000... 4 1.3 Tirsdag den 21. marts 2000... 5 1.4

Læs mere

Logbog Malta. Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14

Logbog Malta. Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14 Logbog Malta Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14 Vi ankom søndag aften til Malta lufthavn, hvor vi blev hentet af en stor bil, og blev kørt over til hvor vi bor. Køreturen tog kun 15 min fra lufthavnen,

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Dagbog for England Af Kristian Aagesen

Dagbog for England Af Kristian Aagesen Dagbog for England Af Kristian Aagesen Torsdag d. 27/11-2014: Dagen i dag har stået på hakkedrenge i lange baner. Det blev til, at jeg i alt fik lavet 430 hakkebøffer til en kunde, som havde bestilt. Det

Læs mere

new york https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

new york https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ new york new york Få byer kan som New York skabe den perfekte ramme om den ultimative storbyferie. Her er simpelthen alt! Gå på opdagelse i nogle af New Yorks mange forskellige områder, der hver har deres

Læs mere

NEXT STOP NEW YORK GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE 102 GRADER HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADER BOXEN KAN ÆNDRES I

NEXT STOP NEW YORK GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE 102 GRADER HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADER BOXEN KAN ÆNDRES I BOXEN KAN ÆNDRES I NEXT STOP NEW YORK 102 GRADER HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADER GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE Om dit rejsebureau og dette hæfte Formålet med dette hæfte er at

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

Priserne er vejledende gruppepriser og kan derfor variere. Der tages forbehold for trykfejl samt pris-, kurs- og afgiftsændringer. Next Stop New York

Priserne er vejledende gruppepriser og kan derfor variere. Der tages forbehold for trykfejl samt pris-, kurs- og afgiftsændringer. Next Stop New York Om dit rejsebureau og dette hæfte Formålet med dette hæfte er at give jer informationer om studierelevante og faglige besøg, seværdigheder af forskellig karakter, herunder kulturelle seværdigheder, samt

Læs mere

New York. 8 dage. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

New York. 8 dage. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG New York Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på 2015 8 dage www.gislev-rejser.dk Ophold på komfortabelt hotel - lige midt på Manhattan Byrundtur

Læs mere

New York. 8 dage. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG REJSEBESKRIVELSE DAG FOR DAG - NEW YORK 1

New York. 8 dage. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG REJSEBESKRIVELSE DAG FOR DAG - NEW YORK 1 information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG New York Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og 2016 8 dage www.gislev-rejser.dk Ophold på komfortabelt hotel - lige midt på Manhattan Byrundtur

Læs mere

Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen

Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen Deltagere: Henriette Juhl Jensen, 36 år. Sofie Juhl Jensen, 9 år. Camilla Juhl Jensen, 5 år. Henrik Jensen, 34 år. Fredag den 3. april 2009 Fredag den

Læs mere

Vi har megen forståelse for den, sikkert fattige, mands svære situation og sætter os ind på det lille sæde, fem mand høj (godt den mindste kun er en

Vi har megen forståelse for den, sikkert fattige, mands svære situation og sætter os ind på det lille sæde, fem mand høj (godt den mindste kun er en Dag 1: De sidste dage op til afrejse er hektiske. De bærbare pc er går ned to dage før vi skal af sted og Jan knokler med både dem og hjemmesiden og sover næsten ikke i mange nætter. For mig betyder det

Læs mere

Nytår i New York. 7 dage. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED

Nytår i New York. 7 dage. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG NYHED information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2015 Nytår i New York NYHED 7 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Nytårscruise med dans og musik Det 541 meter høje

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

Pris pr. person (ved minimum 20 pers.): kr. 285,-

Pris pr. person (ved minimum 20 pers.): kr. 285,- INDLEDNING KILROY s Oplevelsespakker er tænkt som en hjælp til jer for at få det optimale ud af jeres oplevelser på stedet. På en lang række destinationer har vi samlet forslag til jer om, hvad I kan opleve

Læs mere

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening

T.O.U.R.S. Det gode løberliv facebook.com/marathon. Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening 2014 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening T.O.U.R.S. Tour Operators United for Runners & Sportsmen Ærøvej 10 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Turen går til ROM Torsdag den 21.marts 2013 starter vores tur til ROM. Vi har pakket campingvognen onsdag og da jeg kommer hjem fra arbejde om eftermiddagen går der kun ½ time så suser vi af sted. Der

Læs mere

START MED EN TUR NED AD BROADWAY

START MED EN TUR NED AD BROADWAY in.dk side 168 For journalist Andrea Bak er der ingen tvivl: New York er verdens bedste by. Hun har boet der, har besøgt byen utallige gange og bliver aldrig nogensinde færdig med den. Ligesom så mange

Læs mere

Min rejse. til. London

Min rejse. til. London Min rejse til London 4. april 2003 14. april 2003 Punkt...Side Fredag den 4. april... 3 Lørdag den 5. april... 4 Søndag den 6. april... 5 Mandag den 7. april... 6 Tirsdag den 8. april... 8 Onsdag den 9.

Læs mere

The Two Capital Tour. London og Berlin turen

The Two Capital Tour. London og Berlin turen The Two Capital Tour London og Berlin turen 19. marts 2009 28. marts 2009 Punkt... Side Torsdag den 19. marts 2009...3 Fredag den 20. marts 2009...4 Lørdag den 21. marts 2009...6 Søndag den 22. marts 2009...7

Læs mere

New York. 8 dage - Fly REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

New York. 8 dage - Fly REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG New York 2014 8 dage - Fly Ophold på komfortabelt hotel - lige midt på Manhattan. Byrundtur med bl.a. Frihedsgudinden, Ellis Island, Wall Street, Ground Zero, 5th Avenue,

Læs mere

Maddes rejse! 26-27.12.08

Maddes rejse! 26-27.12.08 Maddes rejse! 26-27.12.08 Endelig kom den store rejsedag, hvor Pernille og jeg, skulle ned til de tre andre fra Olsen klanen!!! Vi besluttede os for, at hygge sammen i Skalleren, indtil vi skulle afsted.

Læs mere

guide Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus sider New York Kultur Natteliv Shopping Caféliv

guide Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus sider New York Kultur Natteliv Shopping Caféliv guide Maj 2013 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 28 sider New York Kultur Natteliv Parker Shopping Bykort Caféliv 2 Guide til New York In love with Følg med på bt.dk/plus og b.dk/plus 3 New York

Læs mere

Maddes rejse! 26-27.12.08

Maddes rejse! 26-27.12.08 Maddes rejse! 26-27.12.08 Endelig kom den store rejsedag, hvor Pernille og jeg, skulle ned til de tre andre fra Olsen klanen!!! Vi besluttede os for, at hygge sammen i Skalleren, indtil vi skulle afsted.

Læs mere