KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE"

Transkript

1 KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE

2 KULTURHAVN KORT Kulturhavn er Danmarks største havnefestival med over 200 forskellige kultur- og idrætsoplevelser i Københavns Havn. På bare 12 år har festivalen udviklet sig til en kæmpe sommerbegivenhed, den første weekend i august, og besøges af over publikummer fra nær og fjern. Kulturhavn startede på Islands Brygge, men i dag breder festivalen sig over en stor del af havnen med festivalområder på både Islands Brygge, Kalvebod Brygge, Refshaleøen, Sydhavnen, Enghave Brygge og Admiral Kaj. Med sin unikke geografiske placering ønsker Kulturhavn at sætte fokus på de rekreative potentialer i og omkring Københavns Havn. Kulturhavn fokuserer på at bringe mennesker sammen på kryds og tværs, og er med tiden blevet en værdifuld udviklingsplatform for foreningslivet, nye kreative projekter i havnen, opførelsen af unikke kulturbegivenheder, samarbejde mellem virksomheder, kreative og kulturelle aktører, amatører og professionelle. Kulturhavn tilbyder et særligt og succesfuldt festivalkoncept, der har inspireret andre havnebyer i landet til at udvikle lignende begivenheder. Som markant kulturbegivenhed i hovedstaden er Kulturhavn også med til at fortælle den gode historie om København på et internationalt plan. Kort sagt - Kulturhavn er København, når byen viser sig fra sin bedste side.

3 KULTURHAVN I TAL 3 DAGE 6 FESTIVALOMRÅDER BESØGENDE 200 GRATIS KULTUROG IDRÆTSOPLEVELSER 100 FORENINGER 1200 FRIVILLIGE

4 DET BEDSTE FRA FORENINGS LIVET Kulturhavn fejrer og synliggør hvert år det københavnske foreningsliv. På festivalen får foreningerne mulighed for at fremvise deres aktiviteter i professionelle rammer og foran et stort publikum. Foreningerne bliver eksponeret overfor helt nye grupper af mennesker, der under festivalen får mulighed for gratis at prøve en bred vifte af aktiviteter og hente inspiration til eget fritidsliv. Kulturhavn giver foreninger mulighed for at mødes i nye sammenhænge og på tværs af aktiviteter. Bredden i de mange forskellige typer af foreningstilbud inden for både idræt og kultur, samlet på ét sted, tiltrækker og engagerer helt nye mennesker i foreningslivet. Det skaber mange nye medlemmer hvert år.

5 Kulturhavn kan noget særligt. Festivalen aktiverer og inkluderer mennesker i fælles oplevelser, som rækker langt ud over selve festivalen. Kulturhavn hylder foreningslivet i al dets mangfoldighed og bringer folk sammen på tværs af alder, social og etnisk baggrund. Kulturhavn er en festival for alle. Kulturhavn er blevet en vigtig platform for udvikling af foreningslivet. Som kreativ og praktisk sparringspartner for foreningerne yder Kulturhavn vigtig støtte og rådgivning, der styrker nye som gamle foreninger.

6 STORE KULTUR OPLEVELSER DEN LILLE HAVFRUE I 2005 lancerede Kulturhavn et flydende havneteater og opførte Nordeuropas største amatør-musical med 650 medvirkende. Det skete i forbindelse med fejringen af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. Opsætningen af Den Lille Havfrue blev en kæmpe succes med stor national og international bevågenhed, der ifølge Wonderful Copenhagens målinger havde en markedsføringsværdi af 5,2 mio. kr. FORELSKET I KØBENHAVN I 2007 tog Kulturhavn initiativ til opsætningen af endnu en musical. Igen med havnen som imponerende kulisse. Forelsket i København blev opført på en flydende scene ud for Den Sorte Diamant. Alle medvirkende var amatører, mens det kreative hold bag forestillingen var professionelle. Musicalen var baseret på filmklassikeren af samme navn fra Det blev en tempofyldt forestilling, der høstede stor ros blandt anmelderne. KORKONCERT I 2009 opførte festivalen en spektakulær korkoncert, hvor berømte musikere som Bent Fabricius-Bjerre, Mads Langer og Lucy Love blev akkompagneret af i alt 300 sangere fra aftenskoler i København, der optrådte i ét samlet kor. Korkoncerten blev en stor musikbegivenhed for alle aldersgrupper. FLERE STORE KØBENHAVNERBEGIVENHEDER Kulturhavn har igennem tiden været udviklingsplatform for en række aktiviteter, der har udviklet sig til store københavnerbegivenheder. Således arrangerede Kulturhavn i 2003 Københavns første triathlon og i 2005 det første åbne svømmestævne i havnen!

7 DEN LILLE HAVFRUE 150 SKUESPILLERE 150 DANSERE 350 SANGERE MANUSKRIPT AF NIELS BRUNSE MUSIK AF BENT FABRICIUS-BJERRE KORKONCERTEN FORELSKET I KØBENHAVN 55 AMATØRSKUESPILLERE, SANGERE OG DANSERE 80 FRIVILLIGE HJÆLPERE MUSIK AF BENT FABRICIUSBJERRE 300 SANGERE FRA 17 AFTENSKOLER SAMLET I ÉT KOR MUSIK AF BENT FABRICIUSBJERRE, MADS LANGER, LUCY LOVE, HEIDI & A KID HEREAFTER

8 UDVIKLINGS PLATFORM ET LEVENDE EKSPERIMENTARIUM Kulturhavn er et levende eksperimentarium for kreative talenter, og tilbyder som festival en stor offentlig platform for realiseringen af innovative projekter. Samarbejdet med det kreative vækstlag udfordrer og giver festivalen kant, så den forbliver nyskabende og leverer inspirerende oplevelser. BYRUMSINSTALLATION I 2010 opfordrede Kulturhavn studerende fra Kunstakademiets Arkitektskole til at udvikle en arkitektonisk løsning, der kunne føre publikum frem til festivalens mange aktiviteter. Ved hjælp af brugte paller konstruerede de arkitektstuderende en installation, der opfyldte formålet, men samtidig dannede en fascinerende ramme om planlagte opvisninger, musik og debatter, og også fungerede som en attraktion i sig selv.

9 FLYDENDE SCENE I 2011 samarbejdede Kulturhavn igen med arkitektstuderende fra Kunstakademiets Arkitektskole. Denne gang om at konstruere en flydende installation af genbrugsmaterialer, i form af gamle cykler, hevet op fra havnen. Installationens form imiterede et bølgelandskab, inspireret af havnen. Den fungerede som stemningsfuld scene under festivalens åbning, og siden som flydende lounge for festivalens gæster. OPLEVELSESDESIGN I 2011/2012 indledte Kulturhavn et samarbejde med Kunstakademiets Designskole, og skabte derved basis for at udvikle nye designløsninger på festivalens kommunikative udfordringer i byrummet. Senest fik en gruppe designstuderende til opgave at udvikle grafiske, visuelle og interaktive bud på, hvordan Kulturhavnpublikummet bedst muligt kan orientere sig på festivalområdet og danne sig et overblik over de mange informationer.

10 UDVIKLING AF BYEN Kulturhavn startede som en festival på Islands Brygge, og har de sidste 12 år været med til at udvikle havneområdet til en levende bydel i hovedstaden. Ved at udnytte havnearealerne som festivalområde, skaber Kulturhavn oplevelser i anderledes og inspirerende rammer, og giver de besøgende mulighed for at opleve byen på en helt ny måde. Festivalen forvandler hvert år byrummet omkring Københavns Havn til et levende mekka af sjove, skæve aktiviteter i og omkring havnen. Med inddragelsen af Kalvebod Brygge, Sydhavnen, Refshaleøen, Admiral Kaj og Enghave Brygge har Kulturhavn til stadighed fulgt sine ambitioner om at afprøve havnearealernes utallige potentialer. Havnen er Københavns særkende. Den er en integreret, central og attraktiv del af byen. Kulturhavn ønsker at vise havneområdernes potentialer frem og derigennem fortælle de gode historier om København.

11

12 MÅL & VISIONER Kulturhavn har siden 2001 vokset sig stor og stærk, og udvikler sig løbende med nye tiltag, der alle er tro mod festivalens mål og visioner. Kulturhavn er midt i en spændende udvikling både geografisk og aktivitetsmæssigt, der rækker langt frem i tiden med ambitiøse mål for festivalen og festivalens rolle for København og havneområdet. Kulturhavns vision er at være kreativ og praktisk sparrings- og samarbejdspartner for foreninger og andre kulturelle aktører i Københavns Havn. Ved i fællesskab at udvikle nye sportslige og kulturelle projekter er det samtidig Kulturhavns vision at vise havneområdernes potentialer frem. Samarbejdet med det kreative vækstlag gør Kulturhavn til en vigtig platform for udviklingen af nye projekter i havnen. Målet er at skabe grobund for spændende initiativer, hvor unge talenter får mulighed for at bidrage til udviklingen af både festivalen og byens rum.

13 Kulturhavn viser København fra byens bedste side. Gennem festivalen bliver der sat spot på København som en levende by med en aktiv og ren havn. Festivalens profil, rammer og store bevågenhed gør den til et ideelt udstillingsvindue for byen, der ifølge Wonderful Copenhagen også har et stort markedsføringspotentiale i international sammenhæng.

14 KULTUR SAMARBEJDE Kulturhavn er forankret i Københavns Kommune med en fast årlig bevilling, der dækker driftsomkostninger og sikrer festivalen en stærk organisation. Sideløbende udvikler Kulturhavn hvert år samarbejde med en lang række private virksomheder, der bidrager til at udvikle festivalen. Kulturhavn har bl.a. etableret et tæt samarbejde med By & Havn, Politiken, Nykredit, Copenhagen Marriott Hotel, Fisketorvet Shopping Center, Copenhagen Island Hotel, Refshaleøens Ejendomsselskab, De Forenede Sejlskibe, Admiral Hotel, DieselHouse og andre aktører i og omkring havnen. Samarbejdet på tværs af offentlige og private aktører er kernen i Kulturhavns succes og et vigtigt element i at udvikle gode oplevelsestilbud, der når bredt ud. Et samarbejde bygger altid på en tæt dialog om fælles interesseflader og den enkelte aktørs specifikke behov og ønsker. Kulturhavn kan med erfaringerne, netværket og idéerne byde på et hav af forskellige kreative samarbejdsløsninger indenfor en allerede veletableret festivalramme.

15 Kulturhavn tilbyder virksomheder at indgå i et kultursamarbejde, blive en del af Danmarks største havnefestival og få del i den værdi, der ligger i at skabe store kulturbegivenheder i København. VI KAN TILBYDE SAMARBEJDSPARTNERE: At få del i Kulturhavns succes En aktiv rolle i den fremtidige udvikling af festivalen Individuelt tilpassede samarbejdsløsninger Et stort netværk på tværs af offentlige, private og kreative aktører Berøringsflade med over mennesker hvert år Massiv og landsdækkende medieeksponering Bred eksponering af logo KULTURHAVN NÅR BREDT UD: National som lokal medieomtale Annonceindrykninger Politikens lysavis Kulturhavn plakat på alle byens plakatsøjler Kulturhavn banner Kulturhavn program Kulturhavn postkort

16 KULTURHAVN Nyropsgade 1, København V tlf.: FOTOGRAF JAKOB BOSERUP

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK MOD PÅ LIVET ENERGI TIL HANDLING - DET ER NOGET SÆRLIGT AT VÆRE BORGER I FREDERICIA VISION VÆRDIER INDSATSER

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK MOD PÅ LIVET ENERGI TIL HANDLING - DET ER NOGET SÆRLIGT AT VÆRE BORGER I FREDERICIA VISION VÆRDIER INDSATSER KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2012 15 MOD PÅ LIVET ENERGI TIL HANDLING - DET ER NOGET SÆRLIGT AT VÆRE BORGER I FREDERICIA VISION VÆRDIER INDSATSER Oplag: 500 Udgiver: Fredericia Kommune, 2012 Grafisk

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Dynamisk civilsamfund og styrket social kapital

Dynamisk civilsamfund og styrket social kapital Dynamisk civilsamfund og styrket social kapital Tag ansvar Programmet er vedtaget af Radikale Venstres hovedbestyrelse 4. oktober 2014 Program for dynamisk civilsamfund og styrket social kapital Civilsamfundet

Læs mere

Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi

Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi 3. juni 2014 Frivilligrådets anbefalinger til en ny national civilsamfundsstrategi Deltagelse i fællesskabet er den grundlæggende præmis for et sundt og bæredygtigt samfund. Vejen til et samfund, hvor

Læs mere

METROPOL FOR MENNESKER. Vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation

METROPOL FOR MENNESKER. Vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation METROPOL FOR MENNESKER Vision og mål for Københavns byliv 2015 Vedtaget af Københavns Borgerrepræsentation 2 METROPOL FOR MENNESKER KØBENHAVN HAR EN VISION Vi vil være verdens bedste by at leve i. En bæredygtig

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU

STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU EN DEL AF NOGET STØRRE STYRK SAMSPILLET KLUB KOMMUNE DBU Inspiration og gode råd til et styrket samarbejde mellem klubber, kommuner og DBU Med strategien vil vi over de næste fire år kridte banen op til

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

NY VISION FOR BORDING

NY VISION FOR BORDING NY VISION FOR BORDING EKSPERTERNES TRE VISIONSFORSLAG ER BLEVET TIL ÉT SAMLET VISIONSOPL ÆG FOR BORDING. OPL ÆG TIL BORGERMØDET D. 12.08.2012 2 INDHOLD INDLEDNING V. HAUSENBERG s. 03 Hvad ligger til grund

Læs mere

Ny VISION, strategi og målsætninger for KFUM og KFUK i Danmark frem mod 2025

Ny VISION, strategi og målsætninger for KFUM og KFUK i Danmark frem mod 2025 Ny VISION, strategi og målsætninger for KFUM og KFUK i Danmark frem mod 2025 Baggrund Dokumentet er resultatet af Hovedbestyrelsens debatmøder og diskussioner efter Fremtidsforums rapport, der kom i november

Læs mere

Kunsten at blande (sig) Kultur og fritid som en del af helheden

Kunsten at blande (sig) Kultur og fritid som en del af helheden Kunsten at blande (sig) Kultur og fritid som en del af helheden 2 Indhold KL Weidekampsgade 10 2300 København S Tlf. 33 70 33 70 kl@kl.dk www.kl.dk KL maj 2015 Produktion: Kommuneforlaget A/S Tryk: Rosendahls

Læs mere

Fokus på Dagtilbud. Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling.

Fokus på Dagtilbud. Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling. Fokus på Dagtilbud Fem faglige pejlemærker for den fremtidige udvikling. Fokus på faglig udvikling Opvækst- og Uddannelsesudvalget har som startskud til processen der kaldes Fokus på Dagtilbud sat de overordnede

Læs mere

HAL 14 NY INTERNATIONAL OPLEVELSESSCENE I HELSINGØR

HAL 14 NY INTERNATIONAL OPLEVELSESSCENE I HELSINGØR HAL 14 NY INTERNATIONAL OPLEVELSESSCENE I HELSINGØR INDHOLD VISION 2-31 MANIFEST FOR HAL 14 32-39 FUNKTIONER 40-49 FORM OG IDENTITET 50-55 DESIGNPRINCIPPER 56-57 DE NUVÆRENDE BYGNINGER 58-64 KOLOFON 65

Læs mere

FORSLAG Ny kommune ny fremtid

FORSLAG Ny kommune ny fremtid FORSLAG Ny kommune ny fremtid Byrådets Kommuneplanstrategi 2008 2020 Indhold Indledning 3 1 Fremtidens Næstved er Nærhed 4 2 Agenda 21 6 3 Sundhed 8 4 Natur 10 5 Trafik 12 6 Kultur, fritid og oplevelse

Læs mere

Udvikling af etniske minoritetsforeninger

Udvikling af etniske minoritetsforeninger Udvikling af etniske minoritetsforeninger - En guide til frivilligkonsulenter Er denne guide noget for dig? Arbejder du med at understøtte udvikling af etniske minoritetsforeninger? Vil du have inspiration

Læs mere

De danske provinsbyer har fået nye smukke byrum - men er de dynamiske nok?

De danske provinsbyer har fået nye smukke byrum - men er de dynamiske nok? De danske provinsbyer har fået nye smukke byrum - men er de dynamiske nok? Af Gitte Marling og Helle Juul Bymidterne har fået et løft over det ganske land. Bilerne er blevet fortrængt til fordel for ikke

Læs mere

Kulturpolitik Frem mod 2020. Syddjurs som Kulturkommune. Vedtaget i Byrådet, Syddjurs Kommune den 25. februar 2015.

Kulturpolitik Frem mod 2020. Syddjurs som Kulturkommune. Vedtaget i Byrådet, Syddjurs Kommune den 25. februar 2015. Kulturpolitik Frem mod 2020 Syddjurs som Kulturkommune Vedtaget i Byrådet, Syddjurs Kommune den 25. februar 2015. INDHOLD Forord... 3 Syddjurs Kultur Vision 2020... 4 Formidling Kultur og oplevelser...

Læs mere

Direktørgruppen, Juli 2011. Ny virkelighed - ny velfærd

Direktørgruppen, Juli 2011. Ny virkelighed - ny velfærd Direktørgruppen, Juli 2011 Ny virkelighed - ny velfærd 1 Ny virkelighed ny velfærd Både kravene til og vilkårene for kommunen har ændret sig markant de senere år, og det er helt andre og mere alvorlige

Læs mere

VORES FREMTID TREKANTOMRÅDETS VÆKSTSTRATEGI

VORES FREMTID TREKANTOMRÅDETS VÆKSTSTRATEGI VORES FREMTID TREKANTOMRÅDETS VÆKSTSTRATEGI Trekantområdet har igennem mange år været et af Danmarks vigtigste vækstcentre. Det skal vi fortsat være i fremtiden. Vi lever i en tid præget af lavkonjunktur

Læs mere

workshops konferencer

workshops konferencer seminarer 6 spørgsmål der sikrer processen workshops konferencer en del af Lære- og dialogforum i Norden INDHOLD 04/ Hvad er målet med dit arrangement? 06/ Hvem inviterer du hvem kommer? 08/ Hvordan skaber

Læs mere

Resultat og retning 2013-2014

Resultat og retning 2013-2014 Resultat og retning 2013-2014 #tivoli #odense #aarhus #sharingcph #skagen #legoland #bornholm #visitdenmark Indhold Resultater 3 Formandens beretning 4 Turismen er vigtig for Danmark 6 Kort om VisitDenmark

Læs mere

Kulturarven - et aktiv

Kulturarven - et aktiv Kulturarven - et aktiv Anbefalinger fra fire kulturarvskommuner KULTURARVSSTYRELSEN OG REALDANIA titel kulturarven - et aktiv anbefalinger fra fire kulturarvskommuner udgiver kulturarvsstyrelsen og realdania

Læs mere

DEN DANSKE RIVIERA NYT BILLEDE DEN DANSKE RIVIERA - VISION. Tillæg til potentialeplaner for Liseleje-Tisvildeleje-Gilleleje-Hornbæk-Humlebæk/Nivå

DEN DANSKE RIVIERA NYT BILLEDE DEN DANSKE RIVIERA - VISION. Tillæg til potentialeplaner for Liseleje-Tisvildeleje-Gilleleje-Hornbæk-Humlebæk/Nivå DEN DANSKE RIVIERA DEN DANSKE RIVIERA - VISION Tillæg til potentialeplaner for Liseleje-Tisvildeleje-Gilleleje-Hornbæk-Humlebæk/Nivå AB SO LUTLA NDS KAB NYT BILLEDE VISION DEN DANSKE RIVIERA - VISION Udarbejdet

Læs mere

SAMMEN MOD FATTIGDOM. Mellemfolkeligt Samvirkes strategi

SAMMEN MOD FATTIGDOM. Mellemfolkeligt Samvirkes strategi SAMMEN MOD FATTIGDOM Mellemfolkeligt Samvirkes strategi MS vil fortsat være en afgørende stemme i den offentlige debat om udviklingspolitik og sikre folkelig opbakning til et stærkt dansk engagement i

Læs mere

EN STOR VISION I TRE: KNOWHOW, SYSTEMEKSPORT OG INSPIRATORIUM I ROSKILDE.

EN STOR VISION I TRE: KNOWHOW, SYSTEMEKSPORT OG INSPIRATORIUM I ROSKILDE. EN STOR VISION I TRE: KNOWHOW, SYSTEMEKSPORT OG INSPIRATORIUM I ROSKILDE. KNOWHOW INSP! er et bud på, hvordan vi skaber vækst og velfærd ved at skrotte traditionel målgruppetænkning, lave kryds mellem

Læs mere

VI GØR EN FORSKEL GENNEM MUSIK MUSIK & UNGDOMS HANDLEPLAN 2013-14. Vedtaget på Landsmødet den 19. marts 2013

VI GØR EN FORSKEL GENNEM MUSIK MUSIK & UNGDOMS HANDLEPLAN 2013-14. Vedtaget på Landsmødet den 19. marts 2013 VI GØR EN FORSKEL GENNEM MUSIK MUSIK & UNGDOMS HANDLEPLAN 2013-14 Vedtaget på Landsmødet den 19. marts 2013 MUSIK & UNGDOM Musik & Ungdom (M&U) er en landsdækkende vidensorganisation som udvikler og gennemfører

Læs mere

NOTAT: opsamling - hvis bymidten var... Hvis bymidten var et eksperimentarium, så

NOTAT: opsamling - hvis bymidten var... Hvis bymidten var et eksperimentarium, så Plan og Udvikling Sagsnr. 251148 Brevid. 2061376 Ref. CH Dir. tlf. 46 31 35 42 cecilieh@roskilde.dk NOTAT: opsamling - hvis bymidten var... 12. februar 2015 Hvis bymidten var et eksperimentarium, så Eksperimentarium

Læs mere

Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil!

Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil! Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil! Vision for Holbæk Kommune Holbæk Kommunes byråd, maj 2010 Holbæk Kommunes vision: Der er noget, vi skal, og der er noget, vi vil Vi skal: - sikre en sund

Læs mere