Trådløst TV Link SBC VL1400. Sikkerhedsforanstaltninger DANSK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Trådløst TV Link SBC VL1400. Sikkerhedsforanstaltninger DANSK"

Transkript

1 8 DANSK Trådløst TV Link SBC VL00 Med Philips trådløse TV Link kan du distribuere enhver type videosignal (digital eller analog dekoder, DVD er, satellitmodtagere, videomaskiner etc.) og ethvert program via kabel til hele huset, uden at du behøver lægge ekstra kabler eller bore huller. Du kan for eksempel se betalings-tv på fjernsynet i dit soveværelse. Du kan også se en film, der afspilles på videomaskinen i dagligstuen, mens andre uafhængigt deraf ser et andet program på hoved-tv et. Ud over trådløs distribuering af videosignaler kan det trådløse TV Link også funktionere som omskifter for hoved-tv et. Det har fire SCART-indgange, så du kan tilslutte op til fire videoapparater samtidig, således at det ikke længere nødvendigt af ombytte kabler eller ændre på audio/video indstillingerne. Endvidere kan tre af SCART-indgangene linkes til den fjerde, så du for eksempel uden problemer kan kopiere dine videofilm. Med den universelle fjernbetjening kan du betjene det trådløse TV Link, dit andet fjernsyn plus op til fire videoapparater, uanset mærke. Du behøver altså ikke slæbe rundt på de andre fjernbetjeninger! Philips Wireless TV Link er baseret på en trådløs RF-teknologi, som giver dig bevægelsesfrihed og komfort i hjemmet. For at gøre dig i stand til at få det bedst mulige resultat er der fire kanaler, så du kan vælge den kanal, der giver det bedste billede med minimal interferens. Ren trådløs hjemmekomfort! Sikkerhedsforanstaltninger Denne vejledning skal gennemlæses omhyggeligt og gemmes til senere brug Brug ikke dette produkt på steder, hvor der er fugt eller i nærheden af vand. Udsæt ikke dette produkt for ekstrem varme. Skil ikke dette produkt ad; indlever det til din Philipsforhandler i tilfælde af tekniske vanskeligheder. Tildæk ikke dette produkt. Tilslut kun AC strømadapterne til en strømforsyning på 0-0 V AC / 0 Hz. Brug kun de AC strømadaptere, der hører til produktet, eller én, der opfylder sikkerhedsstandarden EN6090, og som har følgende specifikation: Volt DC / 00 ma. Ikke passende beskyttet eller følsomt elektronisk udstyr kan påvirkes ved brugen af dette produkt. Denne interferens kan beskadige udstyret. Check venligst om dit udstyr kan eller ikke kan påvirkes af dette produkt, før du begynder at bruge det.

2 DANSK 9 A Taster og funktioner Transmitter enhed Tænd-sluk knap > skifter transmitteren mellem standby og tændt. Lys for strøm > rød i standby, grøn når der er tændt, blinker når der modtages kommandoer fra fjernbetjeningen LINK SOURCE knap > linker SCART-indgang,, eller SCART-ud til SCART ind/ud. Indikatorlamper for kopikilde > indikerer, hvilken SCART-indgang (, eller ) der er linket til SCART ind/ud. Hvis der ikke er nogen lysindikation, er SCART-ud linket til SCART ind/ud. VIEW SOURCE knap > vælger hvilken SCART-indgang (-) der ses på transmitterens SCART-udgang Valgt kilde indikatordisplay > indikerer SCART-indgangsnummeret, der ses på transmitterens udgang. AUTO lys > indikerer om automatisk SCART-skift er aktiveret (on) eller deaktiveret (off). Lys til infrarød fjernbetjening > sender infrarøde fjernbetjeningssignaler fra receiveren til videoapparater nedenunder. Kanalvælger > vælger frekvenskanal for audio/video-signalet for at minimere interferens. SCART indgang (-) > forbind SCART-egnede videoapparater til disse indgange SCART udgang > forbind til hoved-tv RCA lydudgang > forbind til en lydforstærker DC-indgang Tilslutning af fjernbetjeningsforlænger Fjernbetjeningsforlænger > der bruges fire infrarøde lys i stedet for infrarøde fjernbetjeningslys for mere præcis betjening af videokilderne. SCART-kabel Strømadapter Fjernbetjeningsantenne

3 0 DANSK B Taster og funktioner Receiver-enhed Tænd-sluk knap > skifter receiveren mellem standby og tændt. Når receiveren tændes eller slukkes, tændes eller slukkes der automatisk også for transmitteren. Lys for strøm > rød i standby, grøn når der er tændt, blinker når der modtages kommandoer fra fjernbetjeningen Signalmodtager fra fjernbetjening > modtager kommandoer fra fjernbetjeningen, der sendes til transmitteren for at styre videokilderne. Indgangskilde op (+) / ned (-) knapper > vælger en af de fire videokilder, der er tilsluttet transmitteren, så der kan ses fjernsyn på det andet TV. Kanalvælger > skifter frekvenskanal for audio/video-signalet for at minimere interferens. SCART-udgang > forbinder til det andet TV DC-indgang SCART-kabel Strømadapter Fjernbetjeningsantenne Vigtig information Videokilder, hoved-tv og andet TV skal have SCART-stik. Der medfølger to SCART-kabler; der kræves ekstra SCART-kabler til de videokilder, du vil tilslutte. Der kan bruges enhver satellit-receiver, betalings-tv dekoder (digital eller analog), videooptager (VCR), DVD-spiller, camcorder, etc. som videokilde. Før den universelle fjernbetjening bruges, skal den indstilles, så den kan styre dine andre apparater. Se brugsanvisningen til fjernbetjeningen, så du ved, hvordan den skal bruges. I denne vejledning kaldes hoved-tv et (tilsluttet transmitteren) for TV; det andet TV (tilsluttet receiveren) kaldes for TV. Det kan måske være praktisk at have brugsanvisningerne til fjernsynene og til videokilderne ved hånden.

4 DANSK Klargøring til brug AUDIO OUT Klargøring af transmitteren L Channel R DC V Sæt kanalvælgeren på kanal. > Transmitter og receiver skal altid indstilles på samme kanal. Aligned Wireless TV Link Transmitter VCR DVD Transmitteren sættes oven på videokilderne med frontpanelerne, så de flugter lodret. > Sæt ikke videokilder eller metalplader oven på transmitteren. Set-top box L DC V Channel R 6 Tilslut SCART-kabler fra videokilder til transmitterens SCART-indgange. Tilslut SCART-kabel fra transmitterens udgang til TV. Stik strømadapteren i transmitteren. Sæt strømadapteren i en stikkontakt. Klargøring af receiveren Channel Antenna Sæt kanalvælgeren på kanal. > Transmitter og receiver skal altid indstilles på samme kanal. Anbring receiveren tæt på TV. > Sørg for, at receiverens front er placeret således, at den kan modtage signaler fra fjernbetjeningen. Tilslut SCART-kabel fra receiver til TV. DC V Stik den anden strømadapter i receiveren. Sæt den anden strømadapter i en stikkontakt.

5 DANSK Kontrol af fjernbetjeningen Tænd for TV og receiveren. > Sørg for, at transmitteren også er tændt LIN 6 Ret videokildens fjernbetjening mod receiveren og skift mellem afspil og stop. > Lyset for strøm på receiveren blinker som tegn på, at den har modtaget signalet fra fjernbetjeningen. Få en anden til at checke, at lyset for strøm på transmitteren blinker. > Det betyder, at den modtager fjernbetjeningssignalet fra receiveren. Hvis lyset for strøm ikke blinker, skal fjernbetjeningsantennen bag på transmitter eller receiver bevæges en smule. > Lyset for strøm på transmitteren skulle nu blinke, når der gives et fjernbetjeningssignal fra receiveren. Hvis videokilden ikke reagerer på fjernbetjeningssignalet, kan du prøve igen at flugte frontpanelerne på transmitteren og videokilden, indtil den reagerer. Hvis det ikke giver resultat, kan du installere fjernbetjeningsforlængeren som beskrevet nedenfor. Installation af fjernbetjeningsforlængeren Sluk for transmitteren. Sæt ledningen i IR-stikdåsen bag på transmitteren. Tænd for både transmitter og receiver. 6 Bed en anden om at trykke på og holde tasten på videokildens fjernbetjening, mens den rettes mod receiveren. Mens den anden gør det, skal du langsomt bevæge et IR-øje (en sort blok) langs videokildens frontpanel. > Afstanden mellem IR-øje og frontpanel må ikke være mere end cm. Når videokilden reagerer på signalet fra fjernbetjeningen, er den rigtige position fundet. > Du kan også prøve at placere IR-sensoren som beskrevet i videokildens brugsanvisning. Fjern klæbebåndet bag på IR-øjet og sæt det fast på IR-sensorens vindue på videokilden. 7 Om nødvendigt gentages proceduren for de andre videokilder.

6 DANSK Sådan bruges det trådløse link med TV Hvordan du ser og betjener videokilder på TV Tænd for TV. > Du behøver ikke tænde TV for at se fjernsyn på TV. Tryk på afbryderen for at tænde for receiveren (eller brug den universelle fjernbetjening*). > Når der tændes for receiveren, tændes transmitteren også automatisk, og TV viser signalet til TV s SCART-indgang. Tryk på eller + knappen på receiveren for at vælge videokilden, der skal vises (eller brug den universelle fjernbetjening*). > Rækkefølgen er SCART-indgang > > > Ret fjernbetjeningen mod receiveren for at styre videokilden. > Brug enten videokildens fjernbetjening, eller, endnu bedre, den universelle fjernbetjening, efter at du har valgt den rigtige funktion*. Hvordan du ser kabelprogrammer på TV Tænd for videomaskinen VCR (eller DVD+RW). > Videomaskinen (eller DVD+RW) skal være tilsluttet kabel-tv nettet og transmitteren på Wireless TV Link. > Nogle videomaskiner skal indstilles på tuner for at forblive tændt (se brugsanvisningerne). > Man kan ikke optage et kabelprogram på videomaskinen, samtidig med at der ses et kabelprogrammer på TV. Tænd for TV. > Det er ikke nødvendigt at tænde for TV for at se kabelprogrammer på TV. Tryk på afbryderen for at tænde receiveren (eller brug den universelle fjernbetjening*). > Når der tændes for receiveren, tændes transmitteren også automatisk, og TV viser signalet til SCART-indgangen. Tryk på eller + knappen på receiveren for at vælge videomaskinen (eller DVD+RW) som videokilde (eller brug den universelle fjernbetjening*). Ret fjernbetjeningen mod receiveren og tryk på en ciffertast (eller op/ned) for at vælge kabelprogrammet på videomaskinen (eller DVD+RW). Brug enten videokildens fjernbetjening, eller, endnu bedre, den universelle fjernbetjening, efter at du har valgt den rigtige funktion*. * Se brugsanvisningen til den universelle fjernbetjening.

7 DANSK Sådan bruges det trådløse link med TV Automatisk valg af videokilde Tryk på afbryderen for at sætte transmitteren i standby. > Lys for strøm er rødt; AUTO lys er tændt (automatisk skift aktiveret). Tænd for TV. Tænd for videokilden. > TV skifter automatisk til det tilsvarende eksterne input og viser den aktiverede videokilde. Betjen videokilden. > Hvis en anden videokilde er aktiveret, viser TV den videokilde. Den sidst aktiverede videokilde vises. Manuelt valg af videokilde Tryk på afbryderen for at tænde for transmitteren. > Lyset for strøm er grønt; AUTO lys er slukket (automatisk skift deaktiveret). > Når receiveren tændes, tændes der automatisk for transmitteren. Tænd for TV. Vælg EXT eller AV indgang på TV som transmitteren er tilsluttet (se brugsanvisningen til fjernsynet). VIEW SOURCE Tryk på VIEW SOURCE knappen for at vælge en af de fire SCART-indgange. > Rækkefølge er SCART-indgang > > > > AUTO. Displayet viser nummeret på den valgte videokilde. Tænd for og betjen videokilden. Når der tændes for transmitteren, deaktiveres AUTO automatisk og den sidst sete videokilde vises fortsat. Automatisk skift af SCART (automatisk valg af indgang) på TV afbrydes, når der tændes for transmitteren.

8 DANSK Sådan bruges ekstra features Tilkobling af videokilder Tilslut en videomaskine (eller DVD+RW) til SCART ind/ud > Brug kun et komplet ledningsført SCART-kabel til denne tilslutning. Tilslut mindst en videokilde til SCART indgang, eller. LINK SOURCE Tryk på LINK SOURCE knappen for at vælge SCART-indgangen, der skal kopieres til SCART-udgang. > Den valgte SCART-indgang, eller lyser. Vælg EXT eller AV input på videomaskinen (eller DVD+RW). > Check, at den korrekte videokilde er valgt. Tryk på optageknappen på videomaskinen (eller DVD+RW). 6 Tryk på afspilknappen på videokilden > Videokilden kopieres nu til videomaskinen (eller DVD+RW). > Når der kopieres fra et digitalt medium (DVD), kopieres kun audio/video. Ekstra DVD features (valg af sprog, etc.) kopieres ikke. > Når kopieringsfunktionen er deaktiveret, kopieres programmet på TV, hvis det er tændt. Bemærk, at nogle videokilder er kopibeskyttet. LINK TV VCR DVD SAT CBL Sådan bruges den universelle fjernbetjening Den universelle fjernbetjening kan styre receiveren eller transmitteren og op til fem andre apparater. Med den kan du fjernbetjene alle dine apparater, uanset hvilket mærke. Vælg LINK med vælgeren for at fjernbetjene receiveren eller transmitteren. > Den røde indikator under LINK begynder at lyse. LINK funktionen kræver ingen indstilling og kan bruges med det samme. Ret fjernbetjeningen mod transmitteren og tryk på tasterne kanal op/ned eller ciffertasterne til for at vælge SCART-indgangen, der skal ses på TV. > Når der trykkes på afbryderen tændes eller slukkes transmitteren. Ret fjernbetjeningen mod receiveren og tryk på kanal op/ned eller ciffertasterne til for at vælge videokilden, der skal ses på TV. > Når der trykkes på afbryderen tændes eller slukkes både transmitteren og receiveren.

9 6 DANSK Problemløsning Check først alle kabler for at sikre, at de er rigtigt forbundet. Problem Intet billede på TV. Løsning Sørg for, at begge enheder er tændt (A- og B-0 er grønne). Vælg EXT eller AV kanal på TV. Aktiver videokilden (dekoder: tænd; VCR/DVD: afspil). Vælg den korrekte videokilde på receiveren. Vælg samme kanal på både receiver og transmitter. Hvis en videomaskine er videokilden, skal du sørge for, at du bruger det korrekte SCART-stik på videomaskinen (Ext eller Ext - check brugsanvisning til videomaskinen). Dårlig billed- eller lydkvalitet på TV. Flyt rundt på receiveren, indtil du får en god billed- og lydkvalitet. Flyt rundt på transmitteren, til du får en god billed- og lydkvalitet. Skift begge enheder til en anden kanal. Sæt transmitteren og receiveren tættere på hinanden (<0m). Kabelprogram på VCR forsvinder. Forkert billede på TV. Deaktiver auto standby på videomaskinen. (Check brugsanvisning til videomaskinen). Vælg EXT eller AV kanal på TV. Vælg en anden videokilde på receiveren. Aktiver videokilden (dekoder: tænd; VCR/DVD: afspil). Ombyt SCART-kablerne på transmitteren. Skift til en anden kanal på både receiver og transmitter. Forkert billede på TV. Vælg korrekt EXT eller AV kanal på TV (se brugsanvisningen til fjernsynet). Vælg korrekt videokilde med VIEW SOURCE knappen (A-). Vælg et almindeligt programnummer.

10 DANSK 7 Problemløsning Ingen styring af videokilder fra TV. Ret fjernbetjeningen direkte mod receiveren og sørg for, at der ikke er forhindringer imellem (B-9 skal blinke). Sørg for, at der ikke er andet trådløst apparatur, der påvirker fjernbetjeningen (trådløs hovedtelefon, højttaler o.l.). Den maksimale betjeningsafstand mellem fjernbetjeningen og receiveren er 6 meter*; sørg for, at du er inden for denne afstand. Sørg for, at der er mere end meter mellem transmitter og receiver. Kontroller, at du bruger den fjernbetjening, der hører til det apparat, du vil betjene. Flyt på øjet på fjernbetjeningsforlængeren til videokilden, eller anbring det - 0 cm foran videokilden. Summelyd når man bruger fjernbetjeningen Flyt lidt på receiveren, indtil summelyden stopper. Flyt lidt på transmitteren, indtil summelyden stopper. Med nogle typer fjernsyn kan du ikke løse dette problem. Easylink feature virker ikke. Check, at både fjernsynet og videomaskinen understøtter denne feature (check brugsanvisninger til TV og videomaskine). Brug Easylink kompatible eller komplet ledningsførte SCART-kabler. S-VHS video giver kun sort/hvid billeder. DVD-spiller giver hverken billede på TV eller TV. Vælg CVBS video outputformat for din S-VHS VCR når du bruger SCART indgang eller (check brugsanvisning til videomaskinen). Tilslut DVD-spilleren til SCART indgang eller (begge understøtter RGB). Vælg CVBS video outputformat for din DVD-spiller (check brugsanvisning til DVD-spilleren). * Afhænger af fjernbetjeningssignalets styrke og batteriets tilstand.

11 8 DANSK Generelle bemærkninger Billed- og lydkvalitet påvirkes af brugen af mikrobølgeovne. Andre trådløse systemer (Bluetooth, trådløse LAN-systemer, osv.) kan også skade kvaliteten af billede og lyd og vice versa. Det trådløse TV Link er et radiofrekvens (RF) baseret produkt. Derfor kan det tåle samme slags forstyrrelser som mobiltelefoner, bærbare radioer og andre RFbaserede produkter, uden at resultatet bliver forringet. Hvis der er valgt samme videokilde for begge fjernsyn, får du det samme program på begge fjernsyn. Det trådløse TV link er ikke begrænset til kun ét værelse eller ét hus. Du kan bruge det hvor som helst i eller omkring huset. Derfor kan alle i nærheden af dit hus (op til den maksimale funktionsrækkevidde), som også ejer et trådløst TV link indstillet på samme kanal, se de samme programmer som dem, der afspilles på din videokilde. For at forhindre sammenblanding af fjernbetjeningskommandoer er det ikke tilrådeligt at bruge et TV som videokilde. Nogle indbyggede videomaskiner (TV-VCR kombination) kan ikke bruges sammen med transmitterenheden på det trådløse TV link (afhænger af mærke og type). Videokilder kan ikke fjernbetjenes, hvis bærefrekvensen for IR-signalet er er uden for frekvensrækkevidden khz til 7 khz. Transmitteren kan understøtte downloading af kanaler på moderne fjernsyn og videomaskiner. (Denne downloading af kanaler er også kendt som Follow-TV, Easylink, SmartLink, AV-Link, MEGALogic, TV-Link eller Q-Link ). Komplet ledningsførte SCART-kabler, der understøtter denne feature, skal købes særskilt. Radiobølgesikkerhed: Når det trådløse TV Link er tændt, sender og modtager det radiobølger. Philips Wireless TV Link opfylder de standarder, der er fastsat for det. Philips Wireless TV Link har en funktionsrækkevidde på op til 00 meter i fri luft. Vægge, lofter og andre store genstande kan begrænse den brugbare funktionsrækkevidde til cirka 0 meter inden døre.

12 DANSK 9 Tekniske specifikationer Generelt Strømforsyning: Strømforbrug: Antal inputanordninger: Transmitter Mål: SCART & tilslutning: SCART tilslutning: SCART tilslutning: SCART output: Receiver Mål: SCART output: Understøttede videostandarder: Funktionsrækkevidde: Audio / Video transmission Bærefrekvens: Antal kanaler: Modulationstype: Transmissionsstyrke: Fjernbetjeningstransmission Antenner: Bærefrekvens: Modulationstype: Transmissionsstyrke: Rækkevidde for IRmodtagelse: Bærefrekvens: Fjernbetjeningsforlænger: Fjernbetjeningsantenne: 0 0 V AC / 0 Hz 7 W (både transmitter og receiver) 70 (B) x 6 (D) x 6 (H) mm Input: stereo audio / video: CVBS. Input: stereo audio / video: RGB&CVBS Input: stereo audio / video: RGB&CVBS Output: stereo audio / video: CVBS, P0 kompatibel Input: stereo audio / video: CVBS Output: stereo audio / video: RGB&CVBS P0 kompatibel 6 (B) x 6 (D) x 0 (H) mm Output: stereo audio / video: CVBS PAL / NTSC / SECAM Op til 00 m i fri luft; op til 0 m inden døre, GHz (måske færre, afhængigt af lovgivningen lokalt) FM <0 mw Indbygget,9 MHz AM <0 mw Op til max. 6 meter khz 7 khz Ja, IR-øjer Antenner bag på begge enheder

Trådløst TV link SLV3220. Betjeningsvejledning

Trådløst TV link SLV3220. Betjeningsvejledning Trådløst TV link SLV3220 Betjeningsvejledning W I R E L E S S W I R E L E S S W I R E L E S S W I R E L E S S A 1 2 3 4 5 1 2 SOURCE SLV3220 WIRELESS TVLINK TRANSMITTER IR SOURCE 1 SOURCE 2 R AUDIO L VIDEO

Læs mere

Trådløst TV Link SLV5400. Betjeningsvejledning

Trådløst TV Link SLV5400. Betjeningsvejledning Trådløst TV Link SLV5400 Betjeningsvejledning A 1 2 3 4 5 6 9 8 7 10 11 IR 15 14 13 12 B 20 C 19 21 18 17 16 22 23 WIRELESS TV LINK RECEIVER G 24 25 25 25 25 Indhold DA Side Oversigt 4 Kontrol og indikatorer

Læs mere

Trådløst TV Link. Betjeningsvejledning

Trådløst TV Link. Betjeningsvejledning Trådløst TV Link SLV3100 Betjeningsvejledning A 1 2 SLV3100 WIRELESS TVLINK TRANSMITTER IR DC 9V Channel 1 2 3 4 ON/OFF 7 6 5 4 3 B 8 9 SLV3100 WIRELESS TVLINK RECEIVER Channel 1 2 3 4 DC 9V ON/OFF 13

Læs mere

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut transmitter 2 Tilslut receiver 3 Nyd det

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut transmitter 2 Tilslut receiver 3 Nyd det Trådløst TV Link DA SLV5400 Velkommen Vejledning til hurtig betjening Tilslut transmitter Tilslut receiver Nyd det Wireless TV link SLV5400/00 SLV5400/05 Wireless TV link NL FR FR NL NL FR FR SLV5400 SLV5400/00

Læs mere

Trådløst TV Link SLV5405. Betjeningsvejledning

Trådløst TV Link SLV5405. Betjeningsvejledning Trådløst TV Link SLV5405 Betjeningsvejledning WIRELESS TV LINK RECEIVER A 5 4 6 3 2 1 7 8 Indhold DA Page Oversigt 4 Kontrol og indikatorer 4 Dit trådløse TV Link 5 Sikkerhed 5 Installation 6 Funktion

Læs mere

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut transmitter 2 Tilslut receiver 3 Nyd det

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut transmitter 2 Tilslut receiver 3 Nyd det Trådløst TV Link DA SLV30 Velkommen Vejledning til hurtig betjening Tilslut transmitter Tilslut receiver 3 Nyd det Wireless TV link SLV300 Wireless TV link NL NL FR FR NL NL FR FR SLV30 kartonens indhold

Læs mere

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut receiver 2 Nyd det

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut receiver 2 Nyd det Trådløst TV Link DA SLV5405 Velkommen Vejledning til hurtig betjening Tilslut receiver Nyd det Wireless TV link SLV5400 Wireless TV link EN EN NL NL FR FR EN EN NL NL FR FR SLV5400/00 SLV5405 kartonens

Læs mere

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut transmitter 2 Tilslut receiver 3 Nyd det

Trådløst TV Link. Velkommen. Vejledning til hurtig betjening. 1 Tilslut transmitter 2 Tilslut receiver 3 Nyd det Trådløst TV Link DA SLV300 Velkommen Vejledning til hurtig betjening Tilslut transmitter Tilslut receiver 3 Nyd det Wireless TV link SLV300 Wireless TV link EN EN NL NL FR FR EN EN NL NL FR FR SLV300 SLV5400

Læs mere

TRUST WIRELESS VIDEO & DVD VIEWER

TRUST WIRELESS VIDEO & DVD VIEWER TRUST WIRELESS VIDEO & DVD VIEWER Brugervejledning Version 1.0 1 1. Æskens indhold Kontroller venligst æskens indhold. Den skal indeholde følgende: 1. Transmitter (sender) 2. Modtager 3. Strømforsyning

Læs mere

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt

Brugervejledning. Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Brugervejledning Trådløs HD Sender & Modtager Sæt Indholdsfortegnelse Functions and features... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Package contents... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 1. Product overview...

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af trådløs tv-boks 4 Anden del Placering af trådløs tv-boks 5 Tredje del

Læs mere

2.4GHz Trådløs Audio / Video System

2.4GHz Trådløs Audio / Video System 2.GHz Trådløs Audio / Video System 1. INDLEDNING 2. PAKKENS INDHOLD 3. FUNKTIER. SYSTEM STRUKTUR 5. SYSTEM INSTALLATI 6. BETJENING 7. PROBLEMSLØSNING 8. SPECIFIKATIER 1 2 3 5 7 11 13 Brugermanual LÆS DENNE

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af trådløs tv-boks 4 Anden del Placering af trådløs tv-boks

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW) Indholdsfortegnelse Trin 1 Inden installation af trådløs tv-boks 4 Trin 2 Placering af trådløs tv-boks 5 Trin 3 Tilslutning

Læs mere

Lyn-vejledning LX9000R. Generel information. Medfølgende tilbehør. Dansk

Lyn-vejledning LX9000R. Generel information. Medfølgende tilbehør. Dansk 1 4 0 Dansk 2 5 9 6 3 7 8 @ @ # Generel information Denne lyn-vejledning giver dig et groft overblik og hjælper dig med hurtigt at komme i gang med de grundlæggende trin. Mere detaljeret information finder

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9)

Indholdsfortegnelse. 6. Indstilling af TV stationer ------------------------------------- (9) Indholdsfortegnelse 1. Vigtige sikkerhedsoplysninger ------------------------------ (2) 2. Oversigt ---------------------------------------------------------- (3) 1) TV'et 2) Fjernbetjeningen 3. Grundlæggende

Læs mere

Brugervejledning type 34003102

Brugervejledning type 34003102 Brugervejledning type 34003102 EXT Brugervejledning, Dansk OneRemote EXT set top box controller. Alene til brug i forbindelse med et Bang & Olufsen eller kompatibelt TV. Betjen disse apparater med en B&O

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms. TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2410 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager: Sender: Til brug med høreapparater med telespole Modtager: 1. Mikrofonknap til rumaflytning 2. 3,5 mm Audio udgang

Læs mere

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront

Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide. Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront Music hall AV 2.1 Dansk kvik guide Findes i sort eller silver. Begge med kraftig børstet aluminiumsfront 1 Medier & introduktion: Tillykke med dit nye music hall anlæg. Med AV2.1 har du let adgang til

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: ISB2201) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: ISB0) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning

Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio. Med indbygget mikrofon. Brugervejledning Amplicomms TV 2400 FM system til TV/radio Med indbygget mikrofon Brugervejledning Modtager 1. Øretelefoner højre/venstre 2. Styrkekontrol 3. Indikator for tænd/sluk 4. Tænd/sluk rummikrofon 5. Tænd/sluk

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies (7210 og 7310) FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...8 Hentning af TV-portal...12

Læs mere

Quick guide til Kabelplus TV boks.

Quick guide til Kabelplus TV boks. Quick guide til Kabelplus TV boks. Tillykke med din nye Kabelplus TV boks. I denne installationsguide får du en gennemgang af, hvordan du kobler din nye TV boks til dit TV samt andre nyttige informationer.

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Bluetooth Soundbar. Brugermanual

Bluetooth Soundbar. Brugermanual Bluetooth Soundbar Brugermanual 2 INDHOLD INTRODUKTION... 4 ADVARSLER OG FORHOLDSREGLER... 4 Advarsler... 4 Forholdsregler... 4 VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIONER... 5 SPECIFIKATIONER... 6 OPSÆTNING... 6

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo TV-boks AirTies 7410X. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Waoo TV-boks AirTies 7410X Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt

Læs mere

Lyn-vejledning. Medfølgende tilbehør. Diske til optagelse LX7500R. Dansk

Lyn-vejledning. Medfølgende tilbehør. Diske til optagelse LX7500R. Dansk LX7500R Medfølgende tilbehør 1 1 1 1 Lyn-vejledning Dansk 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 Dit DVD-optageranlæg leveres med 1 2 front-, 1 center- og 2 baghøjttalere (se side 2) 2 1 subwoofer 3 6 højttalerledninger

Læs mere

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG

INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG INSTALLATIONSGUIDE KOM GODT IGANG TV Formålet med denne guide Læs dette først Inden du kan anvende dine høreapparater sammen med Connectline Tv-adapter, skal adapteren først tilsluttes fjernsynet og en

Læs mere

Din brugermanual STRONG SRT 51 http://da.yourpdfguides.com/dref/3231203

Din brugermanual STRONG SRT 51 http://da.yourpdfguides.com/dref/3231203 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i STRONG SRT 51 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

DENVER SC-2. 2,4 GHz Trådløs Babyalarm. Betjeningsvejledning

DENVER SC-2. 2,4 GHz Trådløs Babyalarm. Betjeningsvejledning DENVER SC-2 2,4 GHz Trådløs Babyalarm Betjeningsvejledning Læs omhyggeligt alle sikkerheds- og betjeningsanvisninger, inden du sætter babyalarmen op. www.denver-electronics.com Indhold I VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart

SimPal-T4. GSM Stikkontakt. SimPal T4 GSM stikkontakt. Den korte opstart 1 SimPal-T4 GSM Stikkontakt Den korte opstart SimPal T4 GSM stikkontakt 2 Tak, fordi du har købt SimPal-T4. SimPal T4 GSM stikkontakt er en fjernbetjent stikdåse, der består af et GSM modul. Strømforsyningen

Læs mere

Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter. Model: Q0057

Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter. Model: Q0057 Dansk Brugermanual DAB Radio Adapter Model: Q0057 INDHOLD Indhold Sidenr. Indhold -----------------------------2 Sikkerhedsinstruktioner ---------3 Frontpanel--------------------------4 Fjernbetjeningen

Læs mere

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231)

Tv-boks til dig med YouSee Tv. Installationsvejledning (model: ISB2231) Tv-boks til dig med YouSee Tv Installationsvejledning (model: ISB3) Indholdsfortegnelse Første del Inden installation af tv-boksen 4 Anden del Placering af tv-boksen 5 Tredje del Tilslutning af tv-boksen

Læs mere

Dansk brugsanvisning

Dansk brugsanvisning Dansk brugsanvisning designeren Ole Witthøft har udviklet det fysiske design, funktionaliteterne og den særlige lydkvalitet i SA geyser musiksystemet. Ole er derudover internationalt anerkendt for de prisbelønnede

Læs mere

Læs omhyggeligt alle sikkerheds- og betjeningsanvisninger, inden du sætter babyalarmen op.

Læs omhyggeligt alle sikkerheds- og betjeningsanvisninger, inden du sætter babyalarmen op. Læs omhyggeligt alle sikkerheds- og betjeningsanvisninger, inden du sætter babyalarmen op. www.denver-electronics.com DENVER SC-1 2,4 GHz Trådløs Babyalarm Betjeningsvejledning Indhold I VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER

Læs mere

Velkommen Vejledning til hurtig betjening

Velkommen Vejledning til hurtig betjening DA Trådløs multimedieadapter SLM5500 Velkommen Vejledning til hurtig betjening 1 Installer Tilslut Nyd det Kartonens indhold Welcome Quick start guide 1 Install Connect Enjoy a. SLM5500 trådløs multimedieadapter

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

MP3 player med DMX interface.

MP3 player med DMX interface. Jægergårdsgade 152/05A DK-8000 Aarhus C DENMARK WWW.WAHLBERG.DK MP3 player med DMX interface. Funktion: En avanceret Mp3spiller med forskellige styringsmuligheder, velegnet til brug i museer, teatre, udstillinger

Læs mere

81395 Videosender Scart Aldi DK Final Content.fm Seite 3 Mittwoch, 16. April :21 09

81395 Videosender Scart Aldi DK Final Content.fm Seite 3 Mittwoch, 16. April :21 09 81395 Videosender Scart Aldi DK Final Content.fm Seite 3 Mittwoch, 16. April 2008 9:21 09 INHOLDSFORTEGNELSE Betjeningselementer....................... 4 Sender................................ 4 Infrarød

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Loop Hear LH600 Introduktion Tillykke med din Geemarc LH600 teleslynge. Dette er en kvalitetsteleslynge designet til brug i dit hjem. Den er let at installere og passer ind

Læs mere

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361)

DiSEqC-Positioner. Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC-Positioner Best. nr. HN4892 (Brugsanvisnings nr. 361) DiSEqC 1.0/1.2 Positioner DiSEqC-omformer, som gør at man kan styre en parabolmotor 36-Volts type med alle digital modtagere som har standard

Læs mere

P4000. DK Brugervejledning

P4000. DK Brugervejledning DK Brugervejledning Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 OVERSIGT OG FRONT- OG BAGPANEL 06 TILSLUTNING AF DIN RADIO 06 BETJENING AF DIN RADIO DAB 07 VALG AF EN STATION DAB 07 INFORMATIONSTJENESTER DAB

Læs mere

Brugervejledning til Mini DVR Alarm

Brugervejledning til Mini DVR Alarm Brugervejledning til Mini DVR Alarm Indholdsfortegnelse Information om kameraet... 3 Grundlæggende funktioner.... 3 Diagram over kameraet.. 3 Kameraets tilslutninger samt indikatorer... 4 Knapper på kameraets

Læs mere

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller

DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Danish DM-44TE 45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

INSTALLATIONS VEJLEDNING TV-adapter

INSTALLATIONS VEJLEDNING TV-adapter INSTALLATIONS VEJLEDNING TV-adapter 3 Indholdsfortegnelse Læs dette først 4 Oversigt over TV-adapteren 5 Tilslutning til strømkilde 6 Tilslutning til tv 7 Valgfri mellemstik til tv-tilslutning 8 Klargør

Læs mere

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap.

KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL. EQ-kontakt. Tænd/slukknap. Surroundknap. KNAPPER OG TILSLUTNINGER PÅ BAGSIDEN AF SOUNDBAR KNAPPER OVEN PÅ SOUNDBAR OG FJERNKONTROL EQ-kontakt Tænd/ slukknap Kildeknap Lydstyrkeknapper Surroundknap Bluetoothknap Optisk indgangsstik Auxindgangsstik

Læs mere

Lydbjælke HT-ST3. Betjeningsvejledning

Lydbjælke HT-ST3. Betjeningsvejledning Lydbjælke HT-ST3 Betjeningsvejledning DK Indholdsfortegnelse Opsætning Kassens indhold 3 Installation 4 Tilslutning af bjælkehøjttalerne og subwooferen 5 Tilslutning 6 Tænd for systemet 8 Grundlæggende

Læs mere

DENVER BPB-100C. Instruktionsmanual

DENVER BPB-100C. Instruktionsmanual DENVER BPB-100C Instruktionsmanual BRUGSANVISNING 1. Sikkerhedsforanstaltninger 1) Brug eller opbevar ikke enheden i høj temperatur eller farligt sted. 2) Udsæt ikke enheden for regn. 3) Undlad venligst

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

Trådløst TV til dig med Fullrate TV

Trådløst TV til dig med Fullrate TV Trådløst TV til dig med Fullrate TV Indholdsfortegnelse Tilslutning af trådløs enhed til router Sådan installerer du trådløst TV Færdig installation 5 Hvis det ikke virker... 6 Trådløse enheder stik og

Læs mere

Uponor SMS modul R-56

Uponor SMS modul R-56 Uponor SMS modul R-56 Produktbeskrivelse Se billede A for at få en systembeskrivelse Uponor SMS modul R-56 kan fjernbetjene et skift mellem komforttilstand og ECO-tilstand. Modulet er forbundet til kontrolenheden

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt om brug af

Læs mere

CINEMA SB100 powered soundbar speaker

CINEMA SB100 powered soundbar speaker CINEMA SB100 powered soundbar speaker Brugervejledning Tak, fordi du valgte dette produkt fra JBL JBL Cinema SB100 powered soundbar speaker er et komplet integreret lydsystem, der drastisk vil forbedre

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. til Waoo TV-boks AirTies 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE til Waoo TV-boks AirTies 7410X FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen...4 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410X...7 Installation...8 Start af TV-portal...12 Generelt om brug af

Læs mere

Indhold. Vigtige sikkerhedsanvisninger inden ibrugtagning 1

Indhold. Vigtige sikkerhedsanvisninger inden ibrugtagning 1 Indhold I Vigtige sikkerhedsanvisninger inden ibrugtagning 1 VIGTIGE SIKKERHEDSANVISNINGER INDEN IBRUGTAGNING ------- 1 OVERSIGT OVER PAKKENS INDHOLD -----------------------------------------2 LÆR DIN

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...

Læs mere

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave

A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago 16W HF sensor og Master / Slave A LED Santiago LED lampe med soft dæmp er forsynet med HF sensor og master/slave funktion. Santiago kan trådløst kommunikere mellem Master og Slave.aled.dk

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

Sennheiser BRUGERVEJLEDNING. Set 840

Sennheiser BRUGERVEJLEDNING. Set 840 Sennheiser DK BRUGERVEJLEDNING Set 840 Tillykke med dit nye trådløse Set 840 S fra Sennheiser Ved at følge nedenstående beskrivelse kommer du hurtigt i gang med at bruge dit nye trådløse TV sæt. Pak udstyret

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Digitalmodtager til bredbånds-tv i flere rum. Installationsvejledning (Model: VIP2502EW)

Digitalmodtager til bredbånds-tv i flere rum. Installationsvejledning (Model: VIP2502EW) Digitalmodtager til bredbånds-tv i flere rum Installationsvejledning (Model: VIP2502EW) Velkommen Indholdsfortegnelse Du har bestilt en tv-løsning. I den forbindelse har du modtaget den trådløse digitalmodtager,

Læs mere

Hjælpevejledning. Understøttede kameramodeller. Identificering af delene. Klargøring. Optagelse

Hjælpevejledning. Understøttede kameramodeller. Identificering af delene. Klargøring. Optagelse Brug denne når du har problemer eller spørgsmål, om hvordan du anvender din. Understøttede kameramodeller Identificering af delene Klargøring Udpakning Isætning af batteriet Tilslutning af en og et kamera

Læs mere

OneRemote EXT controller Installationsvejledning

OneRemote EXT controller Installationsvejledning OneRemote EXT controller 34002995 Converter for B&O betjening af Cisco IPTV modtager TDC, Cisco, Scientific Atlanta, Tatung, Kreatel m.fl. Installationsvejledning 34002995s1dk Indhold EXT-9 EKSTERN KONVERTER

Læs mere

Brugermanual installation af tv-boks med harddiskoptager

Brugermanual installation af tv-boks med harddiskoptager Brugermanual installation af tv-boks med harddiskoptager TV 1 Din tv-boks kan også optage Din nye tv-boks giver dig tre store fordele: Du kan bruge boksen som digitalt mediebibliotek Din nye tv-boks har

Læs mere

Betjeningsvejledning DSS-200. 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening

Betjeningsvejledning DSS-200. 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening Betjeningsvejledning DSS-200 5.1 Home Theatre Højttalersystem med indbygget Forstærker og fjernbetjening Læs denne betjeningsvejledning omhyggeligt, så du får det bedst mulige udbytte af dit nye lydanlæg.

Læs mere

AUTO-HIFI AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-482. Instruction manual

AUTO-HIFI AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-482. Instruction manual AUTO-HIFI R AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL CD-8 Instruction manual DIGITAL AUDIO CD-8GD AUTORADIO MED CD AFSPILLER MED PLL FM/AM OG AFTAGELIG FRONT PANEL. BRUGSANVISNING

Læs mere

Betjeningsvejledning. Nødhjælps Alarm System NAS-100

Betjeningsvejledning. Nødhjælps Alarm System NAS-100 Betjeningsvejledning Nødhjælps Alarm System NAS-100 Indholdsfortegnelse Egenskaber... 02 Vorbereitung der Nutzung... 03 Indsæt simkort... 03 Tilslut alle de enheder, du har brug for... 03 Strøm... 03 Udfør

Læs mere

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER

MIAMI TRÅDLØS HØJTTALER Alle varemærker tilhører de respektive ejere. Med mindre andet er angivet, betyder henvisningen til disse varemærker ikke, at varemærkeejeren er affilieret med KitSound eller anbefaler de nævnte produkter.

Læs mere

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish. www.denver-electronics.com

DM-18. Bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. Danish. www.denver-electronics.com DM-18 Bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed

Læs mere

Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening

Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening Front Cover Trio Zap 3 i 1 Universal fjernbetjening Gode Råd Det er forbudt teknisk at ændre dette produkt eller på nogen anden måde at manipulere med dette, p.g.a. ophavsretsligeog sikkerhedsmæssige grunde.

Læs mere

1. Bluetooth Speakerphone

1. Bluetooth Speakerphone 1. Bluetooth Speakerphone Denne Bluetooth speakerphone i mini-størrelse er designet til at du kan nyde maksimal frihed ved trådløs kommunikation med den avancerede S.S.P-løsning med Ekko- og støjreduktioner,

Læs mere

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER.

Advarsel 1 VIGTIGE SIKKERHEDS INFORMATIONER. Advarsel FOR AT FORHINDRE ILDEBRAND SAMT MULIGHEDEN FOR AT FÅ ALVORLIGE STØD, BØR DER IKKE BENYTTES FORLÆNGERLEDNINGER TIL DENNE ADAPTER. UDSÆT IKKE ADAPTEREN FOR REGN, FUGT ELLER ANDRE FORMER FOR VÆSKE.

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installationsvejledning Til Digital Modtager med harddisk optager Åben kassen med Digital Modtageren og kontroller at alle delene er der. Digital modtager med harddisk Fjernbetjening HDMI kabel Scart kabel

Læs mere

Kontrolknapper. ActivSound 75. (1) Afbryderknap Tænder og slukker for strømmen. (2) Strømindikator Lyser grønt når der er tændt.

Kontrolknapper. ActivSound 75. (1) Afbryderknap Tænder og slukker for strømmen. (2) Strømindikator Lyser grønt når der er tændt. ActivSound 75 (1) Afbryderknap Tænder og slukker for strømmen. () Strømindikator Lyser grønt når der er tændt. () Kontrol af mikrofonens lydstyrke [TEACHER 1 og ] Knappen bruges til at justere styrken

Læs mere

Hurtig startvejledning

Hurtig startvejledning Digital HD-modtager Hurtig startvejledning BXR-HD Standardadgangskoden er 0000. User's manual Hurtig startvejledning 1. Kontrol af tilbehør Quick Start Guide Fjernbetjening / Batterier Brugsanvisning /

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser.

DAB1+ Kære kunde, Tillykke med din nye DAB1+, vi håber den vil give dig mange års musikoplevelser. Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks Amino Mood

Installationsguide. til Waoo! TV boks Amino Mood Installationsguide til Waoo! TV boks Amino Mood 400-020 Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen...4 Installation... 6 Vigtigt...10 Generelt om brug af TV boksen...10 Fjernbetjening...11 Hovedmenu...

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240

Humantechnik. BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Humantechnik DK BRUGERVEJLEDNING Lisa Vækkeur RF Time A-3240 Lys/Snooze Alarm on/off Visuel indikation af alarm, der er aktiveret. Højtaler on/off Blinkende lys on/off 12 V strømforsyning Højtaler Knap

Læs mere

70G 书纸 105*148mm. Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41

70G 书纸 105*148mm. Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41 70G 书纸 105*148mm Digital Set Top Box Betjeningsvejledning DVBT-41 Remote control unit 1 1. MUTE: Deaktivering af lyd on/off. 2. : Skifte til den tidligere valgte kanal 3. TV MODE: Skifte mellem PAL/NTSC

Læs mere

BÆRBAR DVD-AFSPILLER BETJENINGSVEJLEDNING MTW-756 TWIN NB

BÆRBAR DVD-AFSPILLER BETJENINGSVEJLEDNING MTW-756 TWIN NB BÆRBAR DVD-AFSPILLER BETJENINGSVEJLEDNING MTW-756 TWIN NB www.facebook.com/denverelectronics Læs venligst denne betjeningsvejledning omhyggeligt, før du tilslutter, betjener eller justerer denne afspiller.

Læs mere

Installationsguide til Waoo! TV boks Airties 7120, 7124, 7130 og 7134

Installationsguide til Waoo! TV boks Airties 7120, 7124, 7130 og 7134 Installationsguide til Waoo! TV boks Airties 7120, 7124, 7130 og 7134 December 2013 02 03 Indhold Medfølgende udstyr 6 AirTies 7120, 7124, 7130 og 7134 7 Når du skal installere tv-boksen 8 Når du skal

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion

TP200 TP TUBE. Brugervejledning. HDsx. High Definition Sound Expansion TP200 Brugervejledning HDsx High Definition Sound Expansion TP TUBE Tilslutninger (( ( 230V Kassen indeholder: 1 x TP200 højttaler 1 x Netledning 230V (2m) 1 x Bordstand 1 x Brugervejledning AUX Alle lydkilder

Læs mere

Lydbjælke. Betjeningsvejledning HT-ST7

Lydbjælke. Betjeningsvejledning HT-ST7 Lydbjælke Betjeningsvejledning DK HT-ST7 Indholdsfortegnelse Installation Kassens indhold 3 Installation 4 Indsættelse af trådløse transceivere 5 Tilslutning 6 Tænd for systemet 8 Grundlæggende betjening

Læs mere

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500

Bredbånd. Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 Bredbånd Vejledning til opsætning af bredbåndsmodem Pace V5500 120911 Indhold Kapitel 1 Kom godt i gang Introduktion Klargør udstyr til installation Find en passende placering Kapitel 2 Installer dit bredbåndsmodem

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders

Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders Beokompatible* funktioner med Oneremote Interface Type 3028 Panasonic DVDR-HDD recorders Beo4 and Beolink 1000 are remote control terminals from Bang & Olufsen. OneRemote supplies interface modules that

Læs mere

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152

Micro Hi-Fi System. Brugervejledning ENV-1152 Micro Hi-Fi System Brugervejledning ENV-1152 Indhold Kom godt i gang... 2 Strømforsyning... 2 Antenne... 2 Højttaler ledningsforbindelse... 2 Brug af fjernbetjening... 2 Knapper... 3 Betjeningsvejledning...

Læs mere

WOOFit Go BRUGERMANUAL

WOOFit Go BRUGERMANUAL WOOFit Go BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har valgt WOOFit Go Bluetooth højttaleren fra SACKit. Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højtaler i brug. Vi tager ikke ansvar for person-

Læs mere

DENVER DMP /45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning.

DENVER DMP /45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller. Dansk betjeningsvejledning. DENVER DMP-365 120/45 sek. Anti Shock bærbar CD-afspiller Dansk betjeningsvejledning www.denver-electronics.com SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER For ikke at beskadige denne enhed bør den ikke opbevares på steder

Læs mere

Brugermanual Model Raxtune Oxygen

Brugermanual Model Raxtune Oxygen VST DAB+yourCar v2 DAB bil-receiver og Kontrolsystem (DAB/DAB+) Brugermanual Model Raxtune Oxygen Professionel installation er påkrævet Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Hvordan systemet virker 3.

Læs mere

Betjening... 6 Tænd/sluk - lydstyrke... 6 Valgmulighed: Tilslutning af øretelefoner... 6 Radiofunktion... 7 AUX-funktion... 8

Betjening... 6 Tænd/sluk - lydstyrke... 6 Valgmulighed: Tilslutning af øretelefoner... 6 Radiofunktion... 7 AUX-funktion... 8 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsanvisninger.................................. 4 Elektriske apparater er ikke legetøj!....................... 4 Sikker opstilling af apparatet........................... 4

Læs mere

WOOF it. Brugermanual

WOOF it. Brugermanual WOOF it Brugermanual Tak! Tak fordi du har valgt WOOFit højttaleren fra SACKit! Vi beder dig læse denne manual grundigt, før du tager din nye højttaler i brug. Vi er ikke ansvarlige for personeller produktskader

Læs mere