Brystforstørrelse med EUROSILICONE silikoneimplantater Din bedste garanti for kvalitet og sikkerhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brystforstørrelse med EUROSILICONE silikoneimplantater Din bedste garanti for kvalitet og sikkerhed"

Transkript

1 Brystforstørrelse med EUROSILICONE silikoneimplantater Din bedste garanti for kvalitet og sikkerhed

2 Beslutningen om brystforstørrende operation: Hos EUROSILICONE er vi bevidste om, at det er en vigtig beslutning, at få foretaget en brystforstørrende operation. Derfor vil vi gerne bidrage til, at du får kvalificeret viden inden operationen. Du kan have mange overvejelser og spørgsmål. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål og svar om EUROSILICONE silikoneimplantater, sikkerhed, selve operationen, risici og resultat. Det skal understreges, at du bør henvende dig til en kompetent plastikkirurg for at få den mest udførlige information om operationen, risici og det forventede resultat. EUROSILICONE i Danmark har valgt at samarbejde med de speciallæger, som sikrer patienterne det bedst mulige resultat efter en brystforstørrende operation. EUROSILICONE tryghed, tillid og avanceret teknologi Silikoneimplantaterne fra EUROSILIONE er blandt de mest efterspurgte og anbefalede blandt førende plastikkirurger. Den kliniske dokumentation, og de strenge krav til kvalitet og sikkerhed, er afgørende for plastikkirurgernes valg. EUROSILICONE er amerikansk ejet af koncernen GC Aesthetics, og der anvendes udelukkende amerikansk FDA-godkendt grundsilikone fra Nusil Technology i USA. EUROSILICONE er blandt verdens tre største producenter af silikoneimplantater. Med mere end 25 års solid erfaring er EUROSILICONE i dag en af de producenter, som har størst viden, og sætter standarden for de mest optimale silikoneimplantater. EUROSILICONE eneste mærke med reel livstidsgaranti GC Aesthetics giver dig livstidsgaranti på silikoneimplantaterne. Garantien er mere omfattende end hos andre producenter. Derfor kan du trygt regne med, at du sikret efter din operation og resten af den tid, hvor du

3 har silikoneimplantaterne indopereret. Garantien er gratis for dig, og du er automatisk dækket, når du vælger EUROSILICONE silikoneimplantater. Livstidsgarantien er ikke tidsbegrænset. Du kan desuden få erstatningsimplantater til begge sider, hvis plastikkirurgen vurderer, det giver bedste resultat. Læs evt. mere i den særskilte brochure om EUROSILICONE livstidsgaranti. Amerikansk silikone og europæisk teknologi Alle EUROSILICONE s implantater er fremstillet af FDA-godkendt silikone af højeste kvalitet fra Nusil Technology i USA. EUROSILICONE stiller de absolut strengeste krav til implantaternes råmaterialer, styrke og holdbarhed. Hvert enkelt implantat gennemgår en lang række tests og styrkeprøver, både under produktionen og ved efterfølgende kontrol. Udviklingen og produktionen foregår på en højteknologisk fabrik i Frankrig. Ekstra skærpet sikkerhedskrav EUROSILICONE har anerkendte sikkerhedscertifikater som CE-mærkning Class 3, som er EU s højeste udmærkelse inden for medicinsk udstyr. EUROSILICONE opfylder desuden reglerne fra den franske sundhedsstyrelse, som internationalt set, har særligt skærpede sikkerhedskrav til produktion af silikoneimplantater. Det er dermed et ekstra kvalitetsstempel, som giver dig større tryghed som patient. Størst udvalg EUROSILIONE tilbyder det største og mest specialiserede sortiment af silikoneimplantater. Der er en vifte af valgmuligheder mellem former, bredde, højde og volumen. Det giver plastikkirurgen uanede muligheder for at vælge et unikt implantat til hver enkelt kvinde. På den måde kan man skabe det mest æstetiske resultat.

4 Spørgsmål og svar om silikoneimplantater, operation og risici: Hvad er silikone? Silikone er fremstillet af grundstoffet silicium, som findes i naturen. Silikone er et meget stabilt og ufarligt stof, som består af karbon (kul) og hydrogen (brint). Silikone findes både i flydende form som gel eller i fast form. Hos EUROSILICONE bruges der kun FDA-godkendt medicinsk, skærefast silikone-gel i alle implantater. Kan man få silikone-allergi? Silikone-allergi forekommer uhyre sjældent, da silikone er et naturligt grundstof, og i forvejen findes i mange af de produkter, som vi dagligt er i kontakt med. Er silikoneimplantater sundhedsskadelige? Trods omfattende, international forskning og videnskabelige studier gennem mange år, er der ikke fundet belæg for, at silikoneimplantater kan være sundhedsskadelige. Det fastslår blandt andre det amerikanske Institute of Medicine. Det har også været fremført, at der muligvis kunne være en sammenhæng mellem silikoneimplantater og risiko for brystkræft og bindevævssygdomme. Flere internationale undersøgelser, blandt andet National Health Studies fra USA, konkluderer, at silikoneimplantater ikke øger din risiko for brystkræft, bindevævssygdomme eller andre sygdomme. Der er ingen forøget risiko for bindevævssygdomme hos kvinde med silikoneimplantater. Kvinder med brystimplantater har ikke større sandsynlighed for at udvikle kræft, immunologiske sygdomme eller neurologiske problemer end resten af befolkningen (Uddrag af konklusion fra The Institute of Medicine-IOM)

5 Hvor stærke og sikre er silikoneimplantaterne? EUROSILICONE går aldrig på kompromis med kvaliteten. EUROSILICONE stiller de strengeste sikkerheds - og kvalitetskrav til silikoneimplantaterne. Som tidligere nævnt er alle implantater fremstillet af FDA-godkendt grundsilikone fra Nusil Technology i USA. EUROSILICONE s implantater produceres under GMP (Good Manufacturing Process) Implantaterne har også ISO 9001 certificering, som sikrer ensartethed og kvalitet fra start til slutproduktion. Hvert enkelt implantat gennemgår en række avancerede test og styrkeprøver, både under produktionen og ved efterfølgende sikkerhedskontroller. Hvor længe holder silikoneimplantater? Silikoneimplantaterne bliver udsat for almindelig slitage i kroppen gennem årene. Det kan føre til, at der på længere sigt slides hul på selve yderskallen. Tidligere havde silikoneimplantater typisk en holdbarhed på ti år. Ny teknologi og konstant produktudvikling, har ført til, at silikoneimplantaterne fra EUROSILICONE med den stærke yderskal og sammenhængende silikone, har markant længere holdbarhed. Foreløbig forskning viser, at du kan have glæde af dine nye EUROSILICONE silikoneimplantater i op til tyve år.

6 Hvor vigtig er silikoneimplantaternes strække-evne og styrke? + EUROSILICONE vil ikke nøjes med kun at opfylde amerikanske og europæiske standardkrav til strække-evne, styrke, sammenhængende silikone (co- + hesivitet), elasticitet, tæthed, tryk-styrke og tykkelse på selve skallen. EURO- SILICONE stiler derimod efter at sætte markedets højeste standard for sikre, solide og stærke silikoneimplantater. Eksempelvis har EUROSILICONES silikoneimplantater derfor en strække-evne på mere end 500 procent. Selve silikonen er en skærefast gel, som altid har 100 procent korrekt styrke, sammenhæng og form. Det betyder, at silikone-gelen bevarer sin fasthed og form, men alligevel føles blødt og naturligt som dit almindelige brystvæv. EUROSILICONES silikoneimplantater har desuden, som en særlig sikkerhedsforanstaltning, en ekstra barriere, Nusil Barrier-Coat, inde i selve skallen. Yderskallen på silikoneimplantaterne er meget stærk og stabil, da den består af flere lag silikone. nusil technology High Performance elastomer layer nusil technology Barrier-coat silicone gel filled Kan silikoneimplantater briste? Avanceret teknologi, forskning og udvikling har resulteret i nogle af de bedste, mest sikre silikoneimplantater. Skulle silikoneimplantaterne dog i ekstremt sjældne tilfælde briste (ruptur), er silikonen så sammenhængende og fast, at den ikke kan løbe ud af selve silikonelommen. Oftest sker en ruptur som en såkaldt stille ruptur, hvor der er tale om en lille revne i skallen. En ruptur kan som regel konstateres ved mammografi, MR-scanning, ultralydsscanning eller kirurgisk undersøgelse. Det skal understreges, at en ruptur ikke giver risiko for sygdom, men der kan opstå ømhed og forandring af formen på brystet. Silikoneimplantatet bør selvfølgelig skiftes snarest muligt ved en ruptur.

7 Hvad er kapseldannelse/kapselskrumpning? Kapseldannelse/kapselskrumpning kan forekomme som en del af kroppens naturlige helingsproces, fordi der dannes en kapsel af bindevæv omkring implantaterne. Det viser sig som forskellige grader af hårdhed og ar-dannelse i bindevævet. Symptomerne kan variere meget fra kvinde til kvinde. De fleste oplever ingen mærkbare ændringer eller symptomer. Andre kan opleve alt fra let ubehag, hårdhed, spændinger til egentlige smerter og forandringer af selve formen på brysterne. En re-operation kan være nødvendig i de tilfælde, hvor der er markante forandringer eller smerte. Plastikkirurger bruger den såkaldte Baker-skala til at vurdere kapseldannelse/skrumpning: Niveau I: Brystet er normalt blødt og ser naturligt ud. Niveau II: Brystet føles lidt stramt og ser naturligt ud. Niveau III: Brystet føles stramt og ser anormalt ud. Niveau IV: Brystet er hårdt, ømt og ser anormalt ud. Kan jeg amme med silikoneimplantater? De fleste kvinder kan godt amme efter en brystforstørrende operation med silikoneimplantater. Silikoneimplantater kan dog, i nogle tilfælde, berøre mælkekirtlerne og hæmme din mulighed for at amme, hvis operations-snittet er lagt i området omkring brystvorterne. Mht. til eventuel senere amning, kan du på forhånd tale med plastikkirurgen om, hvor operations-snittene lægges, og om den endelige placering af implantaterne. Det er videnskabeligt bevist, at silikoneimplantater ikke udgør nogen sundhedsrisiko for hverken mor eller barn.

8 Kan kræftknuder skjule sig under silikoneimplantater? Det er vigtigt, at du fortæller radiografen, som udfører mammografien, at du har brystimplantater. Silikoneimplantater, som er placeret ovenpå brystmusklen, kan skygge for noget af brystvævet på røntgenbillederne, og derfor også for en kræftknude. Hvis silikoneimplantaterne derimod er placeret bag brystmuskelen, kan man bedre se brystvævet på billederne. Hvis du har silikoneimplantater, anbefales det, at du får foretaget en klinisk mammografi, hvor der bl.a. tages flere røntgenbilleder, og også udføres en ultralydsundersøgelse. Hvilken type silikoneimplantater skal jeg vælge? EUROSILIONE har markedets største og mest specialiserede sortiment. Valget af silikoneimplantater kan kun foregå ved en konsultation hos en plastikkirurg. Ved en grundig gennemgang vejledes du til at vælge den form, fasthed og størrelse, der vil egne sig bedst til netop din anatomi. For at få et realistisk indtryk af det endelige resultat, kan du bede plastikkirurgen om, at du prøver EUROSILICONES udvendige mål/model-implantater. Skal jeg vælge faste eller bløde silikoneimplantater? Alle silikoneimplantater fra EUROSILICONE består af skærefast silikonegel. Det kaldes cohesive gel. Det betyder, at silikonen ikke kan sive ud fra selve silikone-lommen, og at implantaterne bevarer deres form. Plastikkirurgen vil vejlede dig om, hvorvidt faste eller bløde implantater vil være det rigtige valg for dig. EUROSILICONE tilbyder tre forskellige fastheder af silikone-gel i implantaterne - Semi-cohesive gel, som er en blød og naturlig silikone - Natural-cohesive gel, som er medium blød silikone - Very cohesive gel, som er en fast og stivere silikone.

9 Skal jeg vælge runde eller dråbeformede silikoneimplantater? EUROSILICONE har både runde og anatomiske (dråbeformede) silikoneimplantater i utallige størrelser og former. Dermed kan plastikkirurgen præcist fokusere på kvindens individuelle karakteristika, som eksisterende bryst, brystvæv, proportioner, asymmetri og mål. Plastikkirurgen vil herefter rådgive dig om den rigtige form, fasthed og størrelse. De runde silikoneimplantater findes i seks forskellige profiler + + Low medium medium+ high high+ very high. Cristalline Rundt implantat. Natural Cohesive Design The Matrix er EUROSILICONES serie af dråbeformede silikoneimplantater, som fås i flere end 100 forskellige kombinationer, profiler og størrelser. Med The Matrix tilbyder EUROSILICONE nusil et technology bredere udvalg i højde, bredde High Performance og projektion, end tidligere generationer elastomer af anatomiske silikoneimplantater. layer Dermed kan plastikkirurgen vælge et unikt, blødt, formstabilt og anatomisk nusil technology Barrier-coat silicone gel filled silikoneimplantat, der passer præcist til den enkelte kvinde. The Matrix er silikoneimplantater til både kosmetisk og rekonstruktionskirurgi. The Matrix Dråbeformet implantat. by Eurosilicone Skal jeg vælge glatte eller teksturerede silikoneimplantater? Silikoneimplantaterne findes både som glatte eller med tekstureret overflade. Overfladetekstureringen har blandt andet den fordel, at de reducerer risikoen for kapseldannelse/skrumpning betydeligt. I dag har langt størstedelen af silikoneimplantaterne fra EUROSILICONE overfladeteksturering. Vores serie af overfladeteksturerede silikoneimplantater kaldes Cristalline, og fås i alle typer, former og størrelser.

10 Hvilken størrelse silikoneimplantat? Størrelsen af EUROSILICONES silikoneimplantater varierer fra 100 cc til 800 cc. Det er kombinationen af dit eksisterende brystvæv, valget af implantat-type, form, størrelse og dit ønske, som er afgørende for den endelige skål-størrelse. Det endelige resultat kan plastikkirurgen udmåle ved konsultationen. Hvor tunge er silikoneimplantaterne? Mange har med i deres overvejelser, hvordan det vil føles at bære på silikoneimplantater. Vægten og tyngden afhænger naturligvis af, hvilket størrelse implantat, du vælger. Et 325 cc silikoneimplantat vejer det samme, som størrelsen angiver, altså 325 gram. Hvilken garanti får jeg med EUROSILICONE silikoneimplantater? Den amerikanske koncern GC Aesthetics, som står bag EUROSILICONE, giver dig en helt unik livstidsgaranti på silikoneimplantaterne. Garantien er mere omfattende end hos andre producenter. Andre har tidsbegrænsning på deres garanti, og tilbyder eksempelvis kun erstatnings-implantat til den ene side. Hos EUROSILICONE betyder livstidsgaranti ganske enkelt, at du er dækket af garantien i al den tid, hvor du har silikoneimplantaterne indopereret. EUROSILICONE erstatter også altid implantater i begge sider ved en re-operation, hvis din plastikkirurg skønner, det vil være nødvendigt for det bedste resultat. Læs evt. mere i EUROSILICONES særskilte brochure om livstidsgarantien, som du kan få hos plastikkirurgen.

11 Hvordan foregår en brystforstørrende operation? Oftest udføres brystforstørrelser ambulant. Det vil sige, at du kommer hjem samme dag. På nogle klinikker bliver du indlagt og skal blive til dagen efter. Operationen foregår som regel i fuld narkose, men kan også ske ved lokalbedøvelse. Operationen varer normalt mellem en til to timer. Hvordan indføres silikoneimplantaterne? Ved en brystforstørrende operation kan plastikkirurgen indføre silikoneimplantaterne på forskellige måder. Der er også flere kirurgiske teknikker. De tre mest almindelige steder at indføre silikoneimplantaterne er: Ved brystvorten (Peri-areolart) Implantaterne lægges ind i en åbning under den nederste del af det farvede område omkring brystvorten. (Areola) Ved en normal heling, vil arrene blive camouflerede i overgangen mellem det farvede område og huden på brystet. Hvis arrene derimod er store, eller ikke heler pænt, vil de være synlige. Med denne teknik kan der være større risiko for nedsat følsomhed i brystvorterne. Via armhulen (Axillært) Snittet placeres i armhulen, og giver derfor ingen ar omkring brysterne, og berører ikke følsomheden i brystvorterne. Under brystet (Infra-mammært) Silikoneimplantaterne kan lægges ind gennem en åbning i folden lige under brystet. Arret skjules i folden. Risikoen for nedsat følsomhed i brystvorterne er mindre ved denne teknik.

12 Hvor bliver implantaterne placeret? Silikoneimplantaterne kan placeres foran eller bag brystmusklen, men selve brystvævet ligger altid foran implantaterne. Subglandulært: Silikoneimplantaterne placeres oven på brystmusklen og under brystkirtlerne. Submuskulært: Silikoneimplantaterne placeres enten delvist eller helt under brystmusklen. Når silikoneimplantaterne er på plads, sys indførings-snittene med fine sting eller lukkes med sutur-tape.

13 Hvilke komplikationer kan der opstå? Umiddelbare komplikationer: Ved enhver operation kan der være risiko for infektion, blødning, hævelse og smerter. Umiddelbart efter operationen vil brysterne være hævede og ømme. Ømhed omkring brystmusklerne vil oftest kunne føles i 1-2 uger efter operationen. Derfor kan du have behov for smertestillende håndkøbsmedicin. Der kan også komme blodudtrædninger og misfarvninger på huden. De forsvinder dog i løbet af de første par uger. Arrene efter indgrebet vil være røde og fortykkede i begyndelsen, men efter 3-6 måneder er de kun ganske lidt synlige. I ekstremt sjældne tilfælde kan der opstå infektion omkring implantatet. Infektionen behandles med antibiotika. Hvis antibiotika ikke har effekt, kan det være nødvendigt at tage silikoneimplantatet ud, og derefter vente i en periode, før det er muligt at indoperere et nyt silikoneimplantat. Senere komplikationer: Kapselstramning: Der danner sig altid en bindevævskapsel omkring silikoneimplantaterne. Kroppen vil nemlig opfatte silikoneimplantatet som et fremmedlegeme, og prøver derfor at afgrænse det med bindevæv. Hvis dannelsen af kapselvæv er kraftigere end normalt, skrumper bindevævskapslen. I værste fald kan selve silikoneimplantatet blive hårdt og kugleformet, og i yderste konsekvens kan det være smertefuldt. Ved at vælge de overfladeteksturerede Cristalline silikoneimplantater fra EUROSILI- CONE, minimeres risikoen for denne komplikation til 2-3 procent. Bristede implantater: EUROSILICONE silikoneimplantater er så stærke og elastiske, at der kun er absolut minimal risiko for, at de brister eller revner (ruptur) ved almindelig slitage. Hvis de skærefaste silikoneimplantater brister, bliver silikonen hovedsageligt inde i selve skallen eller den kapsel af bindevæv, som kroppen har skabt omkring implantatet. Symptomer på en revne eller bristning er oftest kun hævelse og rødme, og derfor er det nødvendigt med en MR-scanning, ultralydsundersøgelse eller kirurgisk indgreb. Med EUROSILICONE silikoneimplantater er den dokumenterede risiko for bristning (ruptur) under 1 procent.

14 Asymmetri: De fleste kvinder har naturligt asymmetriske bryster. Ved en brystforstørrende operation kan man i nogle tilfælde ændre den asymmetri. Hos andre vil der fortsat være asymmetri efter en brystforstørrende operation. Der kan desuden senere opstå asymmetri, hvis silikoneimplantaterne forskubber sig en smule, så brysterne ikke længere syner helt symmetriske. Mærkbare implantater: Hvis du er meget slank eller kun har lidt brystvæv, kan man i nogle tilfælde ane konturen af silikoneimplantatet, hvor dit overliggende brystvæv er mindst fyldigt. Der kan også opstå små folder, hvis du ikke har ret meget brystvæv til at dække implantaterne. Det afhænger dog også af, hvilken kirurgisk teknik, der er brugt ved placeringen af silikoneimplantaterne. Også typen af silikoneimplantat, volumen og fastheden af gelen kan have betydning for, om implantatet kan være mærkbart ved berøring eller være synligt. Læs evt. mere i afsnittet om placering af silikoneimplantaterne. Mindre følsomhed i brystvorterne: Følsomheden af brystvorterne kan blive påvirket efter en brystforstørrende operation. De fleste kvinder oplever kun kortvarigt en nedsat følsomhed i brystvorterne. Nogle kan også føle irritation af brystvorterne i en periode, men så vender den tidligere følsomhed tilbage. Risikoen for mindre følsomhed af brystvorterne afhænger også af den kirurgiske teknik. Hvis implantaterne lægges ind under den nederste del af det farvede område omkring brystvorten(areola), er der større risiko for nedsat følsomhed i brystvorterne. Yderligere detaljeret information om operationen, forventet resultat, oplysninger om før - og efter operationen, får du ved konsultation hos plastikkirurgen. Flere oplysninger om EUROSILICONE samt vores danske forhandler på og

15 Dine notater

16 breast aesthetics Dansk distributør

RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT

RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT RISICI VED AT FÅ INDSAT BRYSTIMPLANTAT - til kvinder, der overvejer brystforstørrende operation 2013 Hvis du overvejer at få lavet kunstige bryster (indsat brystimplantater), skal du vide, at den læge,

Læs mere

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Velkommen til Kysthospitalet Du har henvendt dig til Kysthospitalet med henblik på en brystforstørrende operation. Med denne pjece vil vi gerne

Læs mere

Patientinformation. Brystimplantater 1. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling

Patientinformation. Brystimplantater 1. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling Patientinformation Brystimplantater 1 Velkommen til Vejle Sygehus Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling 1 2 Information om brystimplantater 1 Husk at du er velkommen til at tage en pårørende eller bekendt

Læs mere

Brystforstørrelse Din krop, dit udseende, din sikkerhed

Brystforstørrelse Din krop, dit udseende, din sikkerhed Brystforstørrelse Din krop, dit udseende, din sikkerhed Indhold Introduktion 4 Brystets anatomi 7 Indførings- og placeringsmuligheder 8 Forskellige typer brystimplantater 10 Brystimplantater af høj kvalitet

Læs mere

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Brystimplantater kan udskiftes. Enten hvis dette blot er et ønske fra patienten, hvis der er lækage på implantaterne, eller

Læs mere

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER

UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER UDSKIFTNING AF BRYSTIMPLANTATER Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Brystimplantater kan udskiftes. Enten hvis dette blot er et ønske fra patienten, hvis der er lækage på implantaterne, eller

Læs mere

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation

Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Patientinformation vedrørende Brystforstørrende operation Velkommen til Kysthospitalet Du har henvendt dig til Kysthospitalet med henblik på en brystforstørrende operation. Med denne pjece vil vi gerne

Læs mere

Patientinformation. Brystimplantater 3. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling

Patientinformation. Brystimplantater 3. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling Patientinformation Brystimplantater 3 Velkommen til Vejle Sygehus Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling 1 2 Information om brystimplantater 3 Husk at du er velkommen til at tage en pårørende eller bekendt

Læs mere

PATIENTVEJLEDNING BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

PATIENTVEJLEDNING BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION 1 PATIENTVEJLEDNING BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION 2 3 Velkommen til CPH Privathospital. Vi ønsker med denne pjece at give dig lidt information om din forestående operation, så du ved hvad du kan forvente

Læs mere

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED BRYSTIMPLANTATER

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED BRYSTIMPLANTATER BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED BRYSTIMPLANTATER Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Ved hjælp af indlæggelse af implantater i brysterne opnås ikke blot øget fylde, men i nogle tilfælde også

Læs mere

Patientvejledning. Brystforstørrende. Operation

Patientvejledning. Brystforstørrende. Operation Patientvejledning Brystforstørrende Operation Brystforstørrende operation er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være mange årsager til, at du som kvinde på et tidspunkt i dit liv ønsker

Læs mere

Brystforstørrende. Operation via armhulen (kun København) PATIENTVEJLEDNING

Brystforstørrende. Operation via armhulen (kun København) PATIENTVEJLEDNING 30 Brystforstørrende Operation via armhulen (kun København) PATIENTVEJLEDNING Brystforstørrende operation er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være flere årsager til, at du som kvinde

Læs mere

Patientvejledning. Brystforstørrende. Operation

Patientvejledning. Brystforstørrende. Operation Patientvejledning Brystforstørrende Operation Brystforstørrende operation er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være flere årsager til, at du som kvinde på et tidspunkt i dit liv ønsker

Læs mere

BRYSTREDUKTION ELLER BRYSTLØFT

BRYSTREDUKTION ELLER BRYSTLØFT BRYSTREDUKTION ELLER BRYSTLØFT Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Er man fysisk eller kosmetisk generet af store bryster, kan en brystreduktion, hvor man reducerer og løfter brysterne, afhjælpe

Læs mere

BRYSTKIRURGISKE TEKNIKKER

BRYSTKIRURGISKE TEKNIKKER BRYSTKIRURGISKE TEKNIKKER Bo Sonnich Rasmussen Plastikkirurgisk afdeling V Herlev Hospital Agenda Kirurgiske indgreb i det kvindelige bryst Plastikkirurgi Brystkirurgi Onkoplastisk mammakirurgi Hvilke

Læs mere

Patientvejledning. Kapselskrumpning. (kapseldannelse) efter brystforstørrende operation

Patientvejledning. Kapselskrumpning. (kapseldannelse) efter brystforstørrende operation Patientvejledning Kapselskrumpning (kapseldannelse) efter brystforstørrende operation Kroppen opfatter altid et brystimplantat som et fremmed legeme. Derfor udvikler der sig lige fra starten en ganske

Læs mere

BRYSTFORSTØRRELSE. Version 1. www.facebook.com/opaaarhus 08.10.2014

BRYSTFORSTØRRELSE. Version 1. www.facebook.com/opaaarhus 08.10.2014 BRYSTFORSTØRRELSE www.facebook.com/opaaarhus 08.10.2014 Version 1 Forudsætninger for at få en brystforstørrende operation Oplysning fra Sundhedsstyrelsen Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du

Læs mere

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter Patientvejledning Indadvendte brystvorter Indadvendte brystvorter skyldes ofte, at bindevævet mellem kirtelgangene i brystet er for stramt og kort. Indadvendte brystvorter hos kvinder kan være et stort

Læs mere

Brystforstørrende. Operation PATIENTVEJLEDNING

Brystforstørrende. Operation PATIENTVEJLEDNING 1 Brystforstørrende Operation PATIENTVEJLEDNING Brystforstørrende operation er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være flere årsager til, at du som kvinde på et tidspunkt i dit liv ønsker

Læs mere

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter

Patientvejledning. Indadvendte brystvorter Patientvejledning Indadvendte brystvorter Indadvendte brystvorter skyldes ofte, at bindevævet mellem kirtelgangene i brystet er for stramt og kort. Indadvendte brystvorter hos kvinder kan være et stort

Læs mere

Brystforstørrende operation. - information til patienter

Brystforstørrende operation. - information til patienter Brystforstørrende operation - information til patienter Brystforstørrende operation Implantater som anvendes i dag består af en ydre skal af silikone med en ru eller glat overflade. De er fyldt med en

Læs mere

Brystforstørrelse og brystløft i kombination. - information til patienter

Brystforstørrelse og brystløft i kombination. - information til patienter Brystforstørrelse og brystløft i kombination - information til patienter Brystforstørrelse og brystløft i kombination Brystløft kan kombineres med indlæggelse af en silikoneprotese, hvis patienten ønsker

Læs mere

MAMMOGRAFI. Screening for brystkræft

MAMMOGRAFI. Screening for brystkræft MAMMOGRAFI Screening for brystkræft Invitation til mammografi Du inviteres hermed til en mammografi (røntgenundersøgelse af dine bryster). Alle kvinder i alderen 50-69 år får tilbudt mammografi hvert andet

Læs mere

Brystforstørrende operation (BFO)

Brystforstørrende operation (BFO) Brystforstørrende operation (BFO) Der er forskellige årsager til at kvinder ønsker at få foretaget en brystforstørrende operation. Nogle ønsker mere fylde end den nuværende bryststørrelse, andre ønsker

Læs mere

Brystforstørrelser / brystimplantat

Brystforstørrelser / brystimplantat Kvinder med små og/eller slappe bryster samt kvinder med asymmetri kan hjælpes med indoperation af brystimplantater. Konsultationen Du vil ved første konsultation på Privathospitalet Mølholm få rådgivning

Læs mere

Brystforstørrende operation. Patientinformation. 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0

Brystforstørrende operation. Patientinformation. 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0 Brystforstørrende operation Patientinformation 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0 Brystforstørrende operation Patientinformation Forudsætninger for at få en brystforstørrende operation

Læs mere

Patientvejledning. Rekonstruktion af bryst. med expander

Patientvejledning. Rekonstruktion af bryst. med expander Patientvejledning Rekonstruktion af bryst med expander Rekonstruktion af brystet kan være aktuelt, hvis du har fået fjernet dit ene bryst eller begge bryster pga. brystkræft eller profylaktisk, hvis du

Læs mere

Spørgsmål og svar om tilbud om screening for brystkræft

Spørgsmål og svar om tilbud om screening for brystkræft Spørgsmål og svar om tilbud om screening for brystkræft Hvad er brystkræft? Brystkræft er en alvorlig sygdom, men jo tidligere brystkræft bliver opdaget og behandlet, desto større er mulighederne for at

Læs mere

Patientvejledning. Brystvortereduktion

Patientvejledning. Brystvortereduktion Patientvejledning Brystvortereduktion Hvis du er generet af meget store brystvorter, kan disse reduceres med en operation. Det kan være selve brystvorten (papillen ) eller det farvede område omkring papillen

Læs mere

VEJLEDNING TIL PATIENTER OM BRYSTIMPLANTATER

VEJLEDNING TIL PATIENTER OM BRYSTIMPLANTATER VEJLEDNING TIL PATIENTER OM BRYSTIMPLANTATER Jægersborgs Allé 14, 2920 Charlottenlund, tlf: 3964 1949, e-mail: info@phdanmark.dk, www.phdanmark.dk 1 Siden begyndelsen af 1990-erne har der været en del

Læs mere

Information om brystforstørrelse med fedtceller

Information om brystforstørrelse med fedtceller Information om brystforstørrelse med fedtceller Kort om fedttransplantation Brystforstørrende operationer har i mange år været den mest populære kosmetiske operation. Og uanset om baggrunden er en medfødt

Læs mere

Brystløft. Patientinformation. 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0

Brystløft. Patientinformation. 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0 Brystløft Patientinformation 11. oktober 2018 Skrevet af: Waseem Ghulam Version 1.0 Brystløft Patientinformation Forudsætninger for at få et brystløft Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke

Læs mere

Brystrekonstruktion med væv fra ryggen

Brystrekonstruktion med væv fra ryggen Ved en brystrekonstruktion kan det være ønskeligt eller nødvendigt at flytte væv fra et andet sted på kroppen til brystet. Denne flytning af væv kaldes en lapplastik eller en lap. En lapplastik kombineres

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystforstørrende operation

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystforstørrende operation Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om brystforstørrende operation Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om sygdommen, om den

Læs mere

Information om brystløft

Information om brystløft Information om brystløft Hvem henvender et brystløft sig til? Der findes 3 væsentlige årsager til slaphed af brysterne: Graviditet Ved graviditet stimuleres brystkirtlerne til produktion af mælk. Brystkirtlerne

Læs mere

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDTVÆV

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDTVÆV BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION MED EGET FEDTVÆV Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Fedttransplantation er en skånsom procedure, hvor man anvender patientens eget naturlige fedtvæv til at korrigere

Læs mere

Information om armplastik

Information om armplastik Information om armplastik Med alderen mister huden sin elasticitet. Yderligere vil vægttab og tab af muskelfylde med alderen bidrage yderligere til slaphed af huden, specielt på overarmene. Meget stort

Læs mere

Patientinformation. Brystreduktion. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling

Patientinformation. Brystreduktion. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling Patientinformation Brystreduktion Velkommen til Vejle Sygehus Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling 1 2 Information om brystreduktion Husk at du er velkommen til at tage en pårørende eller bekendt med til

Læs mere

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION PATIENTINFORMATION BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION PRIVATHOSPITALET SKØRPING A/S - HIMMERLANDSVEJ 36-9520 SKØRPING TLF. 98 39 22 44 - FAX 98 39 18 38 - KONTAKT@SKOERPING.DK WWW.SKOERPING.DK VELKOMMEN TIL PRIVATHOSPITALET

Læs mere

Patientinformation. Brystløft. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling

Patientinformation. Brystløft. Velkommen til Vejle Sygehus. Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling Patientinformation Brystløft Velkommen til Vejle Sygehus Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling 1 2 Information om Brystløft Husk at du er velkommen til at tage en pårørende eller bekendt med til forundersøgelse,

Læs mere

Rekonstruktion af bryst. med expander PATIENTVEJLEDNING

Rekonstruktion af bryst. med expander PATIENTVEJLEDNING 24 Rekonstruktion af bryst med expander PATIENTVEJLEDNING Rekonstruktion af brystet kan være aktuelt, hvis du har fået fjernet dit ene bryst eller begge bryster pga. brystkræft eller profylaktisk, hvis

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystforstørrende operation

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystforstørrende operation Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om brystforstørrende operation Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om sygdommen, om den

Læs mere

Information om ørekorrektion

Information om ørekorrektion Information om ørekorrektion Stritører Udstående ører er medfødt. Der kan ikke sættes en bestemt grænse for, hvornår ører betragtes som udstående, men jeg fraråder generelt korrektion, hvis ørets frie

Læs mere

Patientvejledning. Rekonstruktion af bryst. med expander

Patientvejledning. Rekonstruktion af bryst. med expander Patientvejledning Rekonstruktion af bryst med expander Rekonstruktion af brystet kan være aktuelt, hvis du har fået fjernet dit ene bryst eller begge bryster pga. brystkræft eller profylaktisk, hvis du

Læs mere

Korrektion af brystvorteområdet. - information til patienter

Korrektion af brystvorteområdet. - information til patienter Korrektion af brystvorteområdet - information til patienter Brystvorteområdet har stor æstetisk værdi for de fleste kvinder. Specielt efter graviditet og amning kan brystvorteområdet ændres markant. Nogle

Læs mere

Information om øjenlågsoperationer

Information om øjenlågsoperationer Information om øjenlågsoperationer Hvem henvender øjenlågsoperationer til? Med alderen mister huden og de dybere lag i øjenlågene, sin elasticitet. På de øvre øjenlåg viser dette sig som et tiltagende

Læs mere

Information om mandlig brystudvikling

Information om mandlig brystudvikling Information om mandlig brystudvikling Hvem henvender en operation for mandlig brystudvikling sig til? Der skelnes imellem brystudvikling med en underliggende årsag, samt brystudvikling, hvor der ikke kan

Læs mere

Information om brystreduktion

Information om brystreduktion Information om brystreduktion Hvem henvender en brystreduktion til? I Danmark skelnes imellem medicinsk og kosmetisk brystreduktion. Medicinsk brystreduktion I det offentlige sundhedsvæsen, tilbydes brystreduktion

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystløft (stort/lille)

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystløft (stort/lille) Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om brystløft (stort/lille) Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om brystløft og om efterbehandling

Læs mere

Information om hudforandringer

Information om hudforandringer Information om hudforandringer Pletter Forandring I en skønhedsplet kan være udtryk for celleforandringer og dermed forstadie til modermærkekræft. Hvis din egen læge, en hudlæge eller en plastikkirurg

Læs mere

Patientvejledning. Brystløft

Patientvejledning. Brystløft Patientvejledning Brystløft Efter graviditet, amning, vægttab eller som følge af aldersforandringer i huden vil de fleste kvinder opleve, at huden mister sin elasticitet. Derved mister brystet sin naturlige

Læs mere

Information om brystforstørrelse med implantater

Information om brystforstørrelse med implantater Information om brystforstørrelse med implantater Hvornår er bryster for små? Der er selvfølgelig ikke noget rigtigt svar på dette spørgsmål. Alligevel er brystforstørrende kirurgi det mest almindelige

Læs mere

Der skæres ikke igennem kirtelvævet, således at mulighederne for senere at kunne amme er til stede.

Der skæres ikke igennem kirtelvævet, således at mulighederne for senere at kunne amme er til stede. Brystoperationer med implantater På Roskilde Privathospital har vi specialiseret os i brystoperationer, således at arrene bliver få og så lidt synlige som muligt. Ved silikoneimplantat kan man bruge et

Læs mere

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic

Patientvejledning. Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Patientvejledning Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) mod rynker Cosmetic Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed. Ung hud er jævn og elastisk. Den inde holder bl.a. meget hyaluronsyre,

Læs mere

Tilbud om screening for brystkræft

Tilbud om screening for brystkræft Tilbud om screening for brystkræft Tilbud om screening Hvert år rammes ca. 4.700 danske kvinder af brystkræft, heraf er de fleste over 50 år. Du er mellem 50 og 69 år og bliver derfor tilbudt en screeningsundersøgelse

Læs mere

Galdestensoperation Komplikationer

Galdestensoperation Komplikationer Galdestensoperation Galdestenssygdom er almindelig i Danmark. Hvert år får cirka 5000 personer fjernet galdeblæren. Lidelsen er hyppigst hos kvinder. Omkring halvdelen de personer, som har galdesten, har

Læs mere

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. CPH Privathospital Rådhustorvet 4 3520 Farum Tlf.: 7021 8000 www.cph-privathospital.dk E-mail: info@cph-privathospital.dk

Læs mere

Information om brystforstørrelse med implantater

Information om brystforstørrelse med implantater Information om brystforstørrelse med implantater Hvornår er bryster for små? Der er selvfølgelig ikke noget rigtigt svar på dette spørgsmål. Alligevel er brystforstørrende kirurgi det mest almindelige

Læs mere

VEJLEDNING OM BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION PÅ KOSMETISK GRUNDLAG (Augmentation)

VEJLEDNING OM BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION PÅ KOSMETISK GRUNDLAG (Augmentation) VEJLEDNING OM BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION PÅ KOSMETISK GRUNDLAG (Augmentation) Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, tlf: 3964 1949, e-mail: info@phdanmark.dk, www.phdanmark.dk 1 Nogle kvinder oplever

Læs mere

Patientvejledning. Rekonstruktion af brystvorte

Patientvejledning. Rekonstruktion af brystvorte Patientvejledning Rekonstruktion af brystvorte Efter at have fået rekonstrueret dit bryst, kan du få genskabt brystvorten. Vi kan lave en ny brystvorte af huden fra dit bryst. Det foregår i lokalbedøvelse.

Læs mere

Information om inderlårsplastik

Information om inderlårsplastik Information om inderlårsplastik Hvem? Den hyppigste årsag til løs hud på inderlårene er et stort vægttab. Problemet med løs hud på inderlårene ses hyppigst hos kvinder, der normalt har større fedtfylde

Læs mere

EUROPA-PARLAMENTET. Udvalget om Miljø- og Sundhedsanliggender og Forbrugerpolitik

EUROPA-PARLAMENTET. Udvalget om Miljø- og Sundhedsanliggender og Forbrugerpolitik EUROPA-PARLAMENTET 1999 2004 Udvalget om Miljø- og Sundhedsanliggender og Forbrugerpolitik 19. december 2002 PE 319.380/1-25 ÆNDRINGSFORSLAG 1-25 Udkast til betænkning (PE 319.380) Catherine Stihler om

Læs mere

Patientvejledning. Brystforstørrende operation med eget fedt

Patientvejledning. Brystforstørrende operation med eget fedt Patientvejledning Brystforstørrende operation med eget fedt Brystforstørrende operationer er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være mange årsager til, at en kvinde på et tidspunkt i

Læs mere

MAMMOGRAFI. Screening for brystkræft

MAMMOGRAFI. Screening for brystkræft MAMMOGRAFI Screening for brystkræft Tilbud om undersøgelse Mammografi er en røntgenundersøgelse, der kan vise, om du har forandringer i dine bryster. Det kan være ansamlinger af væske, godartede knuder

Læs mere

Brystforstørrende operation med implantater Amalieklinikken i København

Brystforstørrende operation med implantater Amalieklinikken i København Brystforstørrende operation med implantater Amalieklinikken i København En brystforstørrende operation kan enten foretages med brystimplantater eller med dit eget fedtvæv. Teknikken med eget fedtvæv kan

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om korrektion af indadvendte brystvorter

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om korrektion af indadvendte brystvorter Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om korrektion af indadvendte brystvorter Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om indadvendte

Læs mere

Fjernelse af brystimplantater PATIENTVEJLEDNING

Fjernelse af brystimplantater PATIENTVEJLEDNING 5 Fjernelse af brystimplantater PATIENTVEJLEDNING Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater. Det kan dreje sig om ændringer i brystets størrelse og form, lækage af

Læs mere

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater Patientvejledning Fjernelse af brystimplantater Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater igen. Det kan dreje sig om ændringer i brystets størrelse og form, lækage

Læs mere

Brystformindskende operation

Brystformindskende operation Brystformindskende operation Forundersøgelsen: Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær

Læs mere

Gynækomasti (mandlig brystudvikling)

Gynækomasti (mandlig brystudvikling) Gynækomasti (mandlig brystudvikling) VEJLEDNING OM BEHANDLING FOR GYNÆKOMASTI PÅ KOSMETISK GRUNDLAG Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, tlf: 3964 1949, e-mail: info@phdanmark.dk, www.phdanmark.dk

Læs mere

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater

Patientvejledning. Fjernelse af brystimplantater Patientvejledning Fjernelse af brystimplantater Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få fjernet dine brystimplantater. Det kan dreje sig om ændringer i brystets størrelse og form, lækage af et

Læs mere

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic

Patientvejledning. Læbeforstørrelse og markering med Fillers. Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Patientvejledning Læbeforstørrelse og markering med Fillers Ikke-permanente (Hyaluronsyre ) - Cosmetic Vores læber er konstant i fokus, når vi kommunikerer med omverdenen. Fra naturens side er vi desværre

Læs mere

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. CPH Privathospital Rådhustorvet 4 3520 Farum Tlf.: 7021 8000 www.cph-privathospital.dk E-mail: info@cph-privathospital.dk

Læs mere

Brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt Brystforstørrelse med eget fedt Forundersøgelsen: Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær

Læs mere

Information om svedreducerende operation

Information om svedreducerende operation Information om svedreducerende operation Hvem henvender en svedreducerende operation sig til? Vi sveder over hele kroppen. Ansigt, håndflader, armhuler, skridtet og fødder er områder med særlig svedtendens.

Læs mere

Redigeret december 2013 Anna Jørgensen/Michael Munksdorf. Brystoperationer med implantater

Redigeret december 2013 Anna Jørgensen/Michael Munksdorf. Brystoperationer med implantater Brystoperationer med implantater På Roskilde Privathospital har vi specialiseret os i brystoperationer, således at arrene bliver få og så lidt synlige som muligt. Ved silikoneimplantat kan man bruge et

Læs mere

Patientvejledning. Brystforstørrende operation med eget fedt

Patientvejledning. Brystforstørrende operation med eget fedt Patientvejledning Brystforstørrende operation med eget fedt Brystforstørrende operationer er et af de mest almindelige kosmetiske indgreb. Der kan være flere årsager til, at en kvinde på et tidspunkt i

Læs mere

Patientvejledning. Korrektion af ar

Patientvejledning. Korrektion af ar Patientvejledning Korrektion af ar Ar opstået efter tidligere operationer, skader eller uheld kan ofte korrigeres og dermed blive pænere med en mindre operation Ar kan virke skæmmende, idet huden kan være

Læs mere

Brystformindskende operation. - information til patienter

Brystformindskende operation. - information til patienter Brystformindskende operation - information til patienter Brystformindskende operation Ved en brystreduktion formindskes brysterne til det ønskede omfang. Dette kan foregå ved forskellige teknikker som

Læs mere

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. CPH Privathospital Rådhustorvet 4 3520 Farum Tlf.: 7021 8000 www.cph-privathospital.dk E-mail: info@cph-privathospital.dk

Læs mere

Brystimplantater. Patientvejledning. PrivatHospitalet Danmark

Brystimplantater. Patientvejledning. PrivatHospitalet Danmark Brystimplantater Patientvejledning 064 PrivatHospitalet Danmark Velkommen Hos PrivatHospitalet Danmark kommer vores kunder altid i første række. Som kunde hos os oplever du en høj faglig kvalitet og tidssvarende

Læs mere

Patientvejledning. Fjernelse af svedkirtler. - Hyperhidrose

Patientvejledning. Fjernelse af svedkirtler. - Hyperhidrose Patientvejledning Fjernelse af svedkirtler - Hyperhidrose En del mennesker lider af uforklarlige årsager af for meget svedproduktion i armhulerne, og det kan være socialt invaliderende. I første omgang

Læs mere

Brystløft. Forundersøgelsen: Din tryghed er vores største prioritet:

Brystløft. Forundersøgelsen: Din tryghed er vores største prioritet: Brystløft Forundersøgelsen: Ved forundersøgelsen anbefaler vi, at du lader et familiemedlem eller en god veninde deltage, da der er meget information, som efterfølgende kan være svær at huske på. Det er

Læs mere

Fedtsugning VEJLEDNING OM FEDTSUGNING PÅ KOSMETISK GRUNDLAG

Fedtsugning VEJLEDNING OM FEDTSUGNING PÅ KOSMETISK GRUNDLAG Fedtsugning VEJLEDNING OM FEDTSUGNING PÅ KOSMETISK GRUNDLAG Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund, tlf: 3964 1949, e-mail: info@phdanmark.dk, www.phdanmark.dk 1 Personer med kosmetiske gener som følge

Læs mere

OPERATION VED NEDSUNKEN FORFOD

OPERATION VED NEDSUNKEN FORFOD OPERATION VED NEDSUNKEN FORFOD Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk De indledende undersøgelser på Københavns Privathospital har vist, at du har udviklet

Læs mere

OPERATION AF ØVRE OG NEDRE ØJENLÅG

OPERATION AF ØVRE OG NEDRE ØJENLÅG OPERATION AF ØVRE OG NEDRE ØJENLÅG Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 Med alderen bliver strukturerne omkring øjnene slappe. Dette kan medføre, at de øvre øjenlåg bliver tunge pga. hudoverskud

Læs mere

Kikkert-undersøgelse af håndleddet. Patientinformation. 4. november 2016 Version 1

Kikkert-undersøgelse af håndleddet. Patientinformation. 4. november 2016 Version 1 Kikkert-undersøgelse af håndleddet Patientinformation 4. november 2016 Version 1 Kikkert-undersøgelse af håndleddet Patientinformation Kære Patient Hensigten med denne pjece er, at give dig grundig information

Læs mere

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. Yderligere information Ønsker du yderligere information er du altid meget velkommen til at kontakte os. CPH Privathospital Rådhustorvet 4 3520 Farum Tlf.: 7021 8000 www.cph-privathospital.dk E-mail: info@cph-privathospital.dk

Læs mere

SKUMBEHANDLING AF ÅREKNUDER (SKUMSKLEROSERENDE TERAPI)

SKUMBEHANDLING AF ÅREKNUDER (SKUMSKLEROSERENDE TERAPI) SKUMBEHANDLING AF ÅREKNUDER (SKUMSKLEROSERENDE TERAPI) Hellerup Lyngby Odense Aarhus Skørping Viborg 1 HVAD ER ÅREKNUDER? 20-25 % af alle kvinder og 10-15 % af alle mænd over 15 år har åreknuder. Der skønnes

Læs mere

Operation for overskydende maveskind (abdomen pendens)

Operation for overskydende maveskind (abdomen pendens) Patientinformation Operation for overskydende maveskind (abdomen pendens) Velkommen til Vejle Sygehus Organ- og Plastikkirurgisk Afdeling 1 2 Operation for overskydende maveskind (abdomen pendens) Husk

Læs mere

Patientvejledning. Brystløft

Patientvejledning. Brystløft Patientvejledning Brystløft Efter graviditet, amning, vægttab eller som følge af aldersforandringer i huden vil de fleste kvinder opleve, at huden mister sin elasticitet. Derved mister brystet sin naturlige

Læs mere

Brystløft. - information til patienter

Brystløft. - information til patienter Brystløft - information til patienter Brystløft Et brystløft har til formål at flytte brystvorten og volumen op uden at ændre på brystets fylde. Ved et brystløft fjernes således kun overskydende hud,

Læs mere

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystvortereduktion

Viborg Privathospital - Patientinformation. Alt hvad du bør vide om brystvortereduktion Viborg Privathospital - Patientinformation Alt hvad du bør vide om brystvortereduktion Velkommen til Viborg Privathospital Denne vejledning er tænkt som en kort information om brystvortereduktion, om den

Læs mere

Samtykke og information

Samtykke og information Samtykke og information Ved plastikkirurgisk og kosmetisk behandling gælder der særlige lovregler, der skal sikre at du som patient er velinformeret og giver dit samtykke til behandling på baggrund af

Læs mere

Skift af brystimplantater

Skift af brystimplantater Skift af brystimplantater Generelt om skift af brystimplantater Har man tidligere fået foretaget en brystforstørrende operation med implantater, kan der være forskellige årsager til, at man ønsker en udskiftning

Læs mere

Patientvejledning. Korrektion af ar

Patientvejledning. Korrektion af ar Patientvejledning Korrektion af ar Ar opstået efter tidligere operationer, skader eller uheld kan ofte korrigeres og dermed blive pænere med en mindre operation Ar kan virke skæmmende, idet huden kan være

Læs mere

Patientvejledning. Brystformindskende operation. Brystreduktion

Patientvejledning. Brystformindskende operation. Brystreduktion Patientvejledning Brystformindskende operation Brystreduktion Kvinder, der er generet af store og tunge bryster, kan have stor glæde af en brystreduktion. Store og tunge bryster kan være til stor gene

Læs mere

Patientvejledning. Klinisk Mammografi. Triple-test

Patientvejledning. Klinisk Mammografi. Triple-test Patientvejledning Klinisk Mammografi Triple-test En klinisk mammografi er en speciel form for billeddiagnostisk undersøgelse af brystet, som kan afsløre selv meget tidlige stadier af brystkræft. På Aleris-

Læs mere

Brystforøgelse -muligheder og ofte stillede spørgsmål om brystimplantater.

Brystforøgelse -muligheder og ofte stillede spørgsmål om brystimplantater. Brystforøgelse -muligheder og ofte stillede spørgsmål om brystimplantater. Indhold 1 Introduktion 2 Brystets anatomi 3 Indførings- og placeringsmuligheder 5 Typer af bryst implantater 10 Din operation

Læs mere

i kæbebenet hurtigt. Et nyt implantat kan sættes i allerede efter tre måneder.

i kæbebenet hurtigt. Et nyt implantat kan sættes i allerede efter tre måneder. Et tandimplantat er en kunstig rod af titanium, som indsættes i kæbebenet, hvor naturlige tænder mangler. Ovenpå implantatet kan man anbringe en enkelt krone, en bro eller proteser, alt afhængig af hvor

Læs mere