TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE"

Transkript

1 TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

2 TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt i en akut hjerteredning, kan det være alt andet end let at vurdere kvaliteten af HLR-indsatsen også blot at finde den rigtige kompressionsdybde, frekvens og recoil. Og inden for genoplivning hvor der konstant tilstræbes et bedre resultat er måling af HLR-kvaliteten vigtigere end nogensinde.

3 1 TrueCPR Genoplivning med TrueCPR fra Physio-Control TrueCPR hjælper teamet med at optimere manuel HLR med feedback i realtid på de vigtigste parametre for genoplivning. TrueCPR er udviklet af Physio-Control, som har været en førende producent af livreddende teknologi i over fem årtier, og kan bruges sammen med enhver defibrillator til reel måling af brystkompressionsdybde ved hjælp af vores proprietære TFI-teknologi (Triaksial feltinduktion). Resultatet er et klarere billede af indsatsen både under kompressioner, efter HLR-indsatsen og under gennemgang af hændelsen hvilket kan hjælpe med at forbedre indsatsen efterfølgende. Vores produkter har hjulpet med at redde titusindvis af liv. Vi er stolte af at fortsætte arbejdet med det nye TrueCPR-Vejledningsenhed.

4 TrueCPR Vejledningsenhed Feedback af høj kvalitet. På hvert trin. Hurtigt. Effektivt. Kontinuerligt med minimale afbrydelser. Det er den kvalitet af HLR, som alle reddere og klinikere ønsker at give. Det er samtidigt et vigtigt fokuspunkt i AHA- og ERC-retningslinjerne fra 2010, hvori det anbefales at udvikle en kultur med genoplivning af høj kvalitet og forbedring af kvaliteten gennem målinger, normer og etablering af feedback for akutberedskaber. TrueCPR kan udgøre en afgørende del af bestræbelserne på at forbedre kvaliteten, idet apparatet giver kritisk feedback til vurdering af HLR-kvaliteten, både under og efter en genoplivning. Under brystkompressioner TrueCPR viser redderen præcis, hvad han eller hun laver lige på fokuspunktet, nemlig patientens brystkasse. Kompressionsdybde, frekvens og recoil vises i realtid på et meget tydeligt display. Derudover hjælper en HLR-metronom og ventillationsprompts med at guide reddere i at give HLR ifølge de frekvenser, der anbefales i retningslinjerne. Umiddelbart efter en hændelse En oversigt over vigtig statistik, såsom gennemsnitsfrekvens, procentdel af kompressioner ved den korrekte dybde og recoil, hands-on-tid og total tid for hændelsen, vises på TrueCPRs letlæselige display og giver samtidigt et snapshot af indsatsen. HLR-løsninger fra Physio-Control Physio-Control-teknologi hjælper akutberedskaber både på hospitaler og under den præhospitale indsats med at forbedre HLR-kvaliteten, uanset hvilken situation de står overfor. TrueCPR Vejledningsenhed er det seneste i vores række af innovativt genoplivningsudstyr, som omfatter LUCAS 2 brystkompressionssystemet, CODE-STAT 9.0 software til datagennemsyn med HLR-analyse og defibrillatorer/ monitorer med funktioner som kapnografi og HLR-metronom. Læs mere på physio-control.com/cprsolution Gennemgang og debriefing efter hændelsen TrueCPR optager op til 180 minutters HLR-information, som nemt kan vurderes med software fra Physio-Control til datagennemsyn for at evaluere den samlede indsats og give vigtig feedback til akutberedskabet med henblik på en kontinuerlig forbedring af HLR.

5 3 TrueCPR Korrekt måling af kompressionsdybde TrueCPR er det eneste HLR-apparat, der anvender TFI (Triaxial Field Induction), en patentbeskyttet teknologi fra Physio-Control. Under HLR anvender TFI tredimensionelle, magnetiske felter til præcis måling af afstanden mellem bryst- og rygpladen, til nøjagtig måling af kompressionsdybden og til at give feedback af høj kvalitet i realtid. Da vi ved, at brystelektroden ikke altid anbringes direkte over rygpladen under genoplivning, er TrueCPR designet til at kompensere for en upræcis placering og alligevel måle kompressionsdybden nøjagtigt. Den feedback, der gives i realtid via vores innovative TFI-teknologi, er en stor fordel under genoplivningsforsøg. Derudover giver de mere nøjagtige målinger af brystkompressioner, der tages med TrueCPR, også vigtige data til brug i den kontinuerlige forbedring af kvaliteten. En blød overflade bør ikke gøre HLR mindre effektiv I modsætning til hjertestartere med accelerometer, der kan være unøjagtige, fungerer TrueCPR TFI-teknologien effektivt på bløde overflader. Unik på markedet De fleste HLR-enheder, der fås i dag, bruger et accelerometer til at måle kompressionsdybden. Undersøgelser har dog vist, at disse enheder overvurderer brystkompressionsdybden på bløde underlag, hvilket får førstehjælpere til at give brystkompressioner, der ikke er dybe nok. 1,2,3 TrueCPR benytter derimod vores egen proprietære TFI-teknologi, som har vist sig at give nøjagtig feedback på bløde underlag og vejlede førstehjælpere til at give dybere kompressioner. 3 Accelerometer-baserede enheder kan også give unøjagtige målinger under transport. 4,5 TrueCPR er udviklet til at fungere i de miljøer, hvor førstehjælpere arbejder til daglig og under testning har enheden vist sig at give præcise målinger under transport. TrueCPR-enheden bruger triaksial feltinduktion til at måle den faktiske kompressionsdybde Under kompression sporer magnetfelter den præcise afstand mellem bryst- og rygelektroden. Magneterne aktiveres i hurtig rækkefølge under brystkompressioner. Anvendelse af en særlig algoritme sikrer, at variationer mellem ryg- og brystelektroden tilpasses.

6 TrueCPR Vejledningsenhed Display og skærmbillede til gennemgang af hændelse Brystplade Klar-lampe Tænd-/slukknap Lyd til/fra Luftveje-knap Beskytter på USB-port

7 5 TrueCPR Enkelt at bruge. Enkelt at eje. Lave omkostninger Der er ingen engangselektroder eller tilbehør, der skal udskiftes Bærbart Apparatet er bærbart og kan nemt sættes fast på en rem eller andet udstyr Anvendelse Skub blot rygpladen ind under patienten og anbring brystpladen Aflæsning Et meget tydeligt display viser målingerne i realtid Gennemgang Download hurtigt data via USB til gennemgang af hændelsen Rengøring Vandfast og nemt at rengøre Opbevaring Lille og nemt at opbevare Opladning Virker i mindst 180 minutter på et sæt nye Duracell batterier Rygplade

8 TrueCPR Vejledningsenhed HLR på en mere responsiv måde. TrueCPR er del af en ny generation af livsreddende innovativt udstyr fra Physio-Control virksomheden for akutberedskab. Mere end 55 års forpligtelse til at levere kvalitet har uden sidestykke gjort os til den førende virksomhed inden for defibrillation og den foretrukne producent af udstyr til akutberedskaber og hospitaler verden over. Vi ser en verden for os, hvor ingen længere dør pludseligt af et hjerte-/lungeanfald. TrueCPR er ligesom alle vores produkter fremstillet ud fra de behov, som akutberedskaber som jeres har i den virkelige verden designet til at hjælpe jer med at forbedre jeres indsats og opnå de bedste resultater for patienterne.

9 7 TrueCPR SPECIFIKATIONER GENERELT TrueCPR Vejledningsenhed har to primære betjeningsfunktioner: CPR Feedback Mode (HLR-feedbackfunktion): Giver reddere feedback i realtid på brystkompressioner under hjerte-lunge-redning (HLR) i overensstemmelse med gældende retningslinjer for HLR. Feedbackfunktionen har underfunktioner for intuberede og ikke-intuberede patienter. Event Review Mode (gennemgangsfunktion): To skærmbilleder til gennemgang af hændelser viser data fra den seneste anvendelse af apparatet. Ventilationsprompts: 2 ventilationsprompts for hver 30. kompression i No Airway-funktion (ingen frie luftveje). Ingen ventilationsprompts i Airway-funktion (frie luftveje). Kompressionsdybde: Måldybdeinterval på 5 til 6 cm. Metronomfrekvens: 104,4 ± 1 kompressioner pr. minut, i overensstemmelse med AHA- og ERCretningslinjerne. DIMENSIONER Vægt: Under 0,75 kg med batterier. Brystplade: Højde: 35,0 mm. Længde: 225,6 mm. Bredde: 83,0 mm. Rygplade: Højde: 74,0 mm. Længde: 266,0 mm. Bredde: 100,0 mm. Tykkelse (elektrode-del): 21 mm. Alle udvendige flader på TrueCPR træningsapparatet er latexfri. IP55 display Størrelse (visningsområde): 35,1 mm i diameter. Opløsning: 220 x 220 pixler. Type: TFT-farvedisplay med LED-baggrundsbelysning. DATASTYRING TrueCPR-enheden kan gemme kompressionsdata for tre 60-minutters sessioner eller op til seks sessioner på i alt 180 minutter. Når al hukommelse er brugt, overskrives dataene fra de ældste sessioner automatisk. Dataene kan overføres til en computer med TrueCRP-kompatibel software via USB-forbindelsen. Hændelsesrapporter kan udskrives direkte fra softwareprogrammet. BATTERI Batteritype: 2 Duracell DL123 cellebatterier til engangsbrug. Driftstid: Minimum 180 minutter i stuetemperatur med nye batterier. Indikatorlampe for lavt batteri: Tænder, når den resterende strøm i batteriet rækker til maks. 25 minutters drift. Indikatorlampe for aktivt batteri: En blinkende LED på rygpladens håndtag angiver, at batteriet har strøm til mindst 25 minutters drift. NB! Lampen blinker ca. én gang hvert 4. sekund.

10 TrueCPR Vejledningsenhed Produktudvalg fra Physio-Control Defibrillatorer/monitorer LIFEPAK CR Plus automatisk ekstern defibrillator Den fuldautomatiske LIFEPAK CR Plus AED har samme avancerede teknologi som sommedicinske fagfolk har tillid til, og er samtidigt nem at bruge. Den er specielt udformet til at kunne anvendes af enhver, der som den første hjælper et offer for pludseligt hjertestop. LIFEPAK 1000 defibrillator LIFEPAK 1000 defibrillatoren er et kraftigt og kompakt apparat, der er designet til at behandle patienter med hjertestop og yde kontinuerlig monitorering af hjertet. Indbygget fleksibilitet gør, at 1000-apparatet kan programmeres til brug for førstehjælpere eller sundhedsprofessionelle, og gør det muligt for behandlere at ændre protokoller, efterhånden som behandlingsstandarder udvikler sig. LIFEPAK 15 monitor/defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator er standarden inden for førstehjælpsbehandling for ALS-teams, der ønsker det mest klinisk innovative og mest funktionelt effektive LIFEPAK TOUGH apparat, der fås i dag. 15 har sofistikeret, klinisk teknologi med en lang række funktioner såsom den kraftigste stigende energi (op til 360J), der fås, avancerede monitoreringsparametre og en platform, der kan opgraderes fuldstændigt. LIFEPAK 20e defibrillator/monitor med CodeManagement Module Fordi den er klinisk avanceret og fyldt med kraftige funktioner, er LIFEPAK 20e defibrillator/monitor meget intuitiv for førstehjælpere, og desuden kombinerer den på intelligent måde den praktiske AED-funktion med manuel funktion, således at klinikere med uddannelse i avanceret behandling af hjerteproblemer hurtigt og nemt kan give avanceret diagnostisk pleje. CodeManagement Module tilføjer kapnografi i kurveform og trådløs forbindelse, som fremmer hospitalets mulighed for effektivt at styre genoplivningsproceduren ved at være forberedt på grund af tidligere evalueringer.

11 9 TrueCPR HLR-assistance LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS er designet til at levere effektive, ensartede og kontinuerlige kompressioner uden afbrydelse i overensstemmelse med ERC-retningslinjerne og kan anvendes på voksne patienter både på og uden for hospitalet. TrueCPR instruktionsapparat TrueCPR hjælper teamet med at optimere den manuelle HLR-indsats ved brug af simpel realtid og feedback efter hændelsen for de mest kritiske genoplivningsparametre. TrueCPR måler kompressionsdybden nøjagtigt ved hjælp af en ejendomsretsbeskyttet TFI-teknologi (Triaksial feltinduktion). Informationsstyring LIFENET System LIFENET-systemet giver ambulancereddere og hospitalteams pålidelig og hurtig adgang til klinisk information gennem en sikker, webbaseret platform, der forbedrer patientbehandlingen og driftseffektiviteten. CODE-STAT dataevalueringssoftware CODE-STAT 9.0 software til databehandling er et retrospektivt analyseredskab, der giver nem adgang til data, rapporter og gennemgang af en hændelse.

12 Kontakt forhandleren af Physio-Control for at høre mere om TrueCPR samt om, hvad det kan betyde for genoplivningsindsatsen. Dette produkt fås ikke i USA, Storbritannien, Frankrig og Tyskland. REFERENCER 1. Perkins G, Kocierz L, Smith S, et al.compression feedback devices over estimate chest compression depth when performed on a bed. Resuscitation. 2009;80(1): Nishisaki A, Nysaether J, Sutton R, et al. Effect of mattress deflection on CPR quality assessment for older children and adolescents. Resuscitation. 2009;80(5): Banville I, Rose L, O Hearn P, et al. Abstract 217: Quality of CPR Performed on a Mattress Can Be Improved with a Novel CPR Feedback Device. Circulation. 2011;124:A Philips HeartStart MRx Instruction for Use, 1. udgave, april ZOLL X Series Operator s Guide ( ) Ændring B, februar Alle erklæringer gælder pr. november Hvis patienten ligger på en madras, skal der placeres en plade under patienten i overensstemmelse med standardprotokoller. Yderligere oplysninger fås hos forhandleren af Physio-Control eller på vores hjemmeside på Physio-Control Headquarters Redmond, WA USA Willows Road NE Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS info.nordic@physio-control.com Tel Physio-Control, Inc., Willows Road NE, Redmond, WA USA Physio-Control Operations Netherlands B.V., Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, Netherlands 2013 Physio-Control, Inc. Alle nævnte navne er varemærker eller registrerede varemærker, der tilhører deres respektive ejere. Der forbeholdes ret til ændring af specifikationerne uden varsel. GDR _A

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system Hvad enten du arbejder i ambulancen eller på skadestuen er effektiviteten af udstyr, oplysninger og beslutninger vigtig for at kunne redde flere liv. 1 LIFENET-SYSTEM

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere Endnu bedre support til professionelle livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere om, hvorvidt

Læs mere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere AED Plus Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere Nødvendig hjertemassage De nyeste retningslinjer fra Det Europæiske Råd for Genoplivning (European Resuscitation Council, ERC) udgivet i 2010, siger det

Læs mere

AED Pro tilbehør og træningsprodukter

AED Pro tilbehør og træningsprodukter AED Pro tilbehør og træningsprodukter Pads CPR-D-padz De innovative to-i-en CPR-D-padz som sikrer hurtig og præcis placering. De registrerer og rapporterer dybden og frekvensen af brystkompressionerne

Læs mere

DEN FØRENDE HJERTESTARTER

DEN FØRENDE HJERTESTARTER DEN FØRENDE HJERTESTARTER EN HJERTESAG VÆR KLAR, NÅR HVERT SEKUND TÆLLER Det sker på brøkdelen af et sekund. En person falder om med pludseligt hjertestop og uret begynder at tikke. Du ringer efter hjælp,

Læs mere

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Mere end bare en hjertestarter en hjertestarter, der guider dig hele vejen alarmering hjerte-lunge-redning defibrillering avanceret behandling

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

LUCAS 2 brystkompressionssystem

LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS 2 brystkompressionssystem CPR Evolved tilgængelig nu Hvad vil du syntes om den nye LUCAS 2? Fleksibel strømforsyning LUCAS 2 kan strømforsynes enten fra batteri alene eller ved tilslutning til strøm

Læs mere

Dette ansigt udstråler tryghed

Dette ansigt udstråler tryghed Dette ansigt udstråler tryghed Her er grunden. Hos Physio-Control er vores renommé - og mission - bygget på tryghed. Den tryghed, som opstår efter mere end 50 år med innovation, vedvarende engagement i

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi Works like you work. S I M P LY P R O F E S S I O N A L Avanceret batteriteknologi. Stor skærm giver klar og tydelig grafik og tekst. cprmax giver mest mulig

Læs mere

Hvad er LIFEPAK TOUGH?

Hvad er LIFEPAK TOUGH? LIFEPAK 15 MONITOR/DEfibrillator Works like you work. Hvad er LIFEPAK TOUGH? I nødsituationer er udstyret af afgørende betydning for den samlede indsats. Hvis det går i stykker, kan det koste mere end

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

LIFEPAK AED Response System. Tilsluttet. Klar.

LIFEPAK AED Response System. Tilsluttet. Klar. LIFEPAK AED Response System Tilsluttet. Klar. 1 LIFEPAK CR2 Defibrillator Med LIFELINKcentral AED Program Manager En ny vej til offentligt tilgængelig defibrillation Pludseligt hjertestop kan ramme enhver

Læs mere

BRUGSANVISNING VEJLEDNINGSENHED

BRUGSANVISNING VEJLEDNINGSENHED BRUGSANVISNING VEJLEDNINGSENHED Indhold Indledning........................................................... 1 Tilsigtet anvendelse................................................... 1 Indikationer...............................................................

Læs mere

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor Altid parat 1 Det kan ikke undre, at professionelt sundhedspersonale stoler på LIFEPAK 20e I mere end 50 år har Physio-Control udviklet teknologier og konstrueret udstyr,

Læs mere

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret LIFEPAK 20 Defibrillator/Monitor Simpel og alligevel avanceret Et hjertestop kan indtræde når som helst, hvor som helst. Også på dit hospital. Selv under de bedst mulige plejeforhold opstår der hjertestop:

Læs mere

Personvægt Digital Body Analyse Model: 42011 BRUGSANVISNING

Personvægt Digital Body Analyse Model: 42011 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analyse Model: 42011 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt fra Chefon. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes

Læs mere

EDGE System ELEKTRODER

EDGE System ELEKTRODER EDGE System ELEKTRODER Works like you work. S t a n d a r d e n f o r m u l t i f u n k t i o n e l l e e l e k t r o d e r Øget patientkomfort Mindre hudirritation Øget patientsikkerhed Minimeret forsinkelse

Læs mere

Brugsanvisning AED-træner

Brugsanvisning AED-træner Brugsanvisning AED-træner VARENUMMER Copyright 2007 Cardiac Science Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. AED (automatiseret ekstern defibrillator)-træneren er et apparat, som er beregnet til brug

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

FZ2011-8 BRUGSANVISNING

FZ2011-8 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analysis Model: FZ2011-8 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes De venligst

Læs mere

INTROTILBUD FOR MEDLEMMER AF: NYHED FRA I SIKKERHED OG UDSTYR. UltraTrainer AED. M. BØRNEKNAP VÆGT: 550 g

INTROTILBUD FOR MEDLEMMER AF: NYHED FRA I SIKKERHED OG UDSTYR. UltraTrainer AED. M. BØRNEKNAP VÆGT: 550 g INTROTILBUD 2018 FOR MEDLEMMER AF: ALT NYHED FRA UltraTrainer AED I SIKKERHED OG UDSTYR 9 ÅRS ERFARING DIREKTE IMPORTØR PRISVINDENDE PRODUKTER AUTORISERET DISTRIBUTØR M. BØRNEKNAP VÆGT: 550 g FØRSTEHJÆLPSDUKKER

Læs mere

Hjerte-Lunge-Redning. Uddannelsesplan. Side 1 af 6

Hjerte-Lunge-Redning. Uddannelsesplan. Side 1 af 6 Uddannelsesplan Side 1 af 6 Uddannelsesplan Formål Formålet er at bibringe deltageren den viden, de færdigheder og de holdninger der sætter dem i stand til at kunne foretage genoplivning af en livløs person

Læs mere

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator)

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Beredskabsmester Lars M. Sørensen Hvorfor Hjertestarter Tidlig alarmering Tidlig hjertemassage Tidlig defibrillation Tidlig stabillisering Hvad er

Læs mere

FW1201 BRUGSANVISNING

FW1201 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analyse Model: FW1201 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt fra Fitzone Wellness. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR

Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR Hjertelig velkomme til Basal Hjerte-Lunge redning HLR ved Anne Marie Christensen og Vibeke Hai Hjertestopsinstruktører Hyppighed i Danmark Ca. 3500 personer får hvert år hjertestop udenfor sygehusene.

Læs mere

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport.

Transport: En person kan let samle / adskille udstyret For at minimere løft, er Spray Scanneren udstyret med hjul der folder ned for ned transport. 03-10-2013 Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision,

Læs mere

FZ2011-6 BRUGSANVISNING

FZ2011-6 BRUGSANVISNING Personvægt Digital Body Analysis Model: FZ2011-6 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange år, bedes De venligst

Læs mere

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA SPEAK 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA SPEAK 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510

JABRA speak 510. Brugervejledning. jabra.com/speak510 JABRA speak 510 Brugervejledning jabra.com/speak510 2013 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de

Læs mere

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision, og uafhængig

Læs mere

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det.

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. LIFEPAK DEFIBRILLATORER Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Alle Physio-Control defibrillatorer kan afgive

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

Hjerte-Lunge-Redning. Uddannelsesplan

Hjerte-Lunge-Redning. Uddannelsesplan Uddannelsesplan Side 1 af 6, nov 2006 Uddannelsesplan Formål Formålet er at bibringe deltageren den viden, de færdigheder og de holdninger der sætter dem i stand til at kunne foretage genoplivning af en

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Vores program. Din garanti

Vores program. Din garanti Vores program Din garanti Hvad er styring af et hjertestarterprogram? For at redde et menneske, der får hjertestop, har du brug for en hjertestarter, der er klar til at afgive et livreddende stød. Men

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR 948001 Vægophæng til køretøjer 948002 Jævnstrøms lader 948006 Cadex, 2 batteri lader 948007 Cadex, 4 batteri lader

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Til beredskabsorganisationer 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator lever op til kravene. Når der skal reageres på nødsituationer,

Læs mere

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer

NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer NYHED! Pulpmatic: De ultimative Maceratorer www.kendan.dk 2 Pulpmatic - Den moderne og hygiejniske måde at bortskaffe på NYHED! Hvorfor vælge en Pulpmatic macerator? 3 Pulpmatic UNO 4 Pulpmatic ECO & ULTIMA

Læs mere

DANSK RÅD FOR GENOPLIVNING

DANSK RÅD FOR GENOPLIVNING DANSK RÅD FOR GENOPLIVNING 2019-2022 STRATEGI 2019-22 Formuleret af DRG s bestyrelse og vedtaget på DRG s rådsmøde den 6. september 2018 Dansk Råd for Genoplivning vil forbedre behandling, overlevelse

Læs mere

Endnu bedre support. til livreddere

Endnu bedre support. til livreddere Endnu bedre support til livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -defibrillator med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere, når de

Læs mere

Brugervejledning for Pustekontakt PU901

Brugervejledning for Pustekontakt PU901 Brugervejledning for Pustekontakt PU901 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold: Indhold:... 2 Tilsigtet anvendelse af

Læs mere

Beskytter mod irriteret hud efter barbering

Beskytter mod irriteret hud efter barbering Salgsfolder for Danmark () Våd og tør elektrisk shaver SkinGlide-ringe GentlePrecision PRO-knive Rensebørste og skægtrimmer S7530/50 Beskytter mod irriteret hud efter barbering Philips Nr. 1 til følsom

Læs mere

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren Vedvarende energi Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af Energimåleren... 3 2. Sådan påsættes Energiakkumulatoren... 3

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II

Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II STRENOMETER INFORMATION Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II Elcometer 345 MARK II er en let, bærbar digital lagtykkelsesmåler med vidvinklet (105º) display for nem aflæsning af de gentagelige målinger.

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

Brugervejledning for Modtager RX 300

Brugervejledning for Modtager RX 300 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 2.2 Brugervejledning for Modtager RX 300 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784

Læs mere

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR900

Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR900 DENNE BRUGERVEJLEDNING GÆLDER FRA SOFTWARE VERSION 3.2 Brugervejledning for Senge- og dørvagt PIR900 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.:

Læs mere

Automatisk ekstern defibrillator. Elevøvelser. Tommy Sørensen

Automatisk ekstern defibrillator. Elevøvelser. Tommy Sørensen Automatisk ekstern defibrillator Elevøvelser Læringsforløb Eleverne opdeles i hold af tre (fire) personer. En er skadet En er førstehjælper En er vejleder Når en opgave er løst, så skiftes roller, således

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere

vejledning til lynstart FORERUNNER 50 med ANT+Sport trådløs teknologi

vejledning til lynstart FORERUNNER 50 med ANT+Sport trådløs teknologi vejledning til lynstart FORERUNNER 50 med ANT+Sport trådløs teknologi Advarsel: Dette produkt indeholder et udskifteligt knapcellebatteri. Se guiden Vigtige oplysninger om sikkerhed og produkter i æsken

Læs mere

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING

Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING Digital Personvægt Lifezone Series Model: FW1302 BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte denne digitale personvægt fra Fitzone Wellness. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at vægten holder i mange

Læs mere

TrygFondens. Hjerteløber projekt. Region Syd, Vejle, 12. august 2019

TrygFondens. Hjerteløber projekt. Region Syd, Vejle, 12. august 2019 TrygFondens Hjerteløber projekt Region Syd, Vejle, 12. august 2019 Fredrik Folke PhD, Klinisk Forskningslektor, Overlæge, Kardiologisk afd., Gentofte Hospital, Forskningsleder i Akutberedskabet, RegH Smartphone

Læs mere

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4

Side 1 af 10. Klargøring af SNOEZELEN apparater 3. Belægning af kontrolfelter for de forskellige apparater 4. Tænd/sluk knappen for Batteri 4 Side 1 af 10 Brugervejledning til SNOEZELEN Fjernbetjening Vi takker for at du har besluttet dig for at købe dette førsteklasses produkt. SNOEZELEN fjernbetjeningen produceres udelukkende i Tyskland og

Læs mere

Hjerte-Lunge-Redning. Uddannelsesplan

Hjerte-Lunge-Redning. Uddannelsesplan på manuelt niveau Håndtering af tilskadekomne og førstehjælp Side 1 Uddannelsesplan Side 1 af 6, maj 2009 på manuelt niveau Håndtering af tilskadekomne og førstehjælp Side 2 Uddannelsesplan Formål Formålet

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING

BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING BRUGERVEJLEDNING TIL FJERNBETJENING Side 2 til din LOCKON fjernbetjening Introduktion Før du starter, skal du have installeret og aktiveret din LOCKON centralenhed. Tips: Brug fjernbetjeningen som en nem

Læs mere

Generelle specifikationer.

Generelle specifikationer. 8 Kanals sender / modtager system Sender Modtager Generelle specifikationer. F21 E2 8 Enkelt tryks knapper Hvert tryk kan programmeres individuelt eller I forbindelse med andre. Knapperne kan blandt andet

Læs mere

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Elite 25e Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærk tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

Hvad er Vigi Fall Faldalarm?

Hvad er Vigi Fall Faldalarm? Hvad er Vigi Fall Faldalarm? Vigi Fall er verdens første fuldautomatiske faldalarm, der registrerer alle typer af fald Vigi Fall sender fuldautomatisk information og alarm videre i tilfælde af fald uden

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

1. Sikkerhed. 2. Vurder. 3. Tilkald hjælp. 4. Førstehjælp. Konsulent112

1. Sikkerhed. 2. Vurder. 3. Tilkald hjælp. 4. Førstehjælp. Konsulent112 1. Sikkerhed 2. Vurder 3. Tilkald hjælp 4. Førstehjælp Sikkerhed for dig selv og andre Sluk motor, havariblink, advarselstrekant, vest, træk i sikkerhed, el, giftige stoffer, temperatur, skarpe genstande.

Læs mere

Sådan bruger du positionstræneren Nightbalance

Sådan bruger du positionstræneren Nightbalance Du skal i gang med at bruge en positionstræner til behandling af din søvnapnø. SÅDAN VIRKER BEHANDLINGEN Positionstræneren behandler positionsudløst søvnapnø og er et behandlingstilbud til dem, hvor rygleje

Læs mere

Garmin Swim Lynstartvejledning

Garmin Swim Lynstartvejledning Garmin Swim Lynstartvejledning September 2012 190-01453-56_0B Trykt i Taiwan Introduktion ADVARSEL Konsulter altid din læge, inden du starter eller ændrer et træningsprogram. Se guiden Vigtige produkt-

Læs mere

Genoplivning med hjertestarter Uddannelsesplan 4 timer

Genoplivning med hjertestarter Uddannelsesplan 4 timer Uddannelsesplan 4 timer Side 1 af 8 Uddannelsesplan Formål Formålet er at bibringe deltageren den viden, de færdigheder og de holdninger der sætter dem i stand til at kunne foretage genoplivning af en

Læs mere

CHARGEit BRUGERMANUAL

CHARGEit BRUGERMANUAL CHARGEit BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne CHARGEit powerbank fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

HLR-AED kursus. Hjertelungeredning med automatisk ekstern defibrillering

HLR-AED kursus. Hjertelungeredning med automatisk ekstern defibrillering HLR-AED kursus Hjertelungeredning med automatisk ekstern defibrillering Kursusmål Efter dette kursus vil du være i stand til at demonstrere hvordan du: Undersøger en bevidstløs person Giver hjertemassage

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Vejledning til SurePower II-batteripakke

Vejledning til SurePower II-batteripakke ? TM Vejledning til SurePower II-batteripakke (SurePower II Battery Pack)? 1:00+ 2:00+ 3:00+ TM 9650-000840-27 Rev. A Vejledningen til SurePower II -batteripakken (REF 9650-000840-27 Rev. A) blev udgivet

Læs mere

HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER...

HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER... HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER... MODULAR: INDSTILLING EN NY STANDARD OPTIMAL YDEEVNE OG PÅLIDELIGHED Plug and play moduler administreres af opladerens algoritme.

Læs mere

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB

i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB i3sync PLUG & PLAY TRÅDLØST PRÆSENTATIONSREDSKAB HOLD MØDER PÅ EN NY MÅDE Eller hold præsentationer med dette kompakte og lette præsentationsredskab. i3sync er nem at bruge og giver forskellige deltagere

Læs mere

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Your reliable partner Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer.

Læs mere

VETEC ApS. Dynamometer. Brugervejledning & Monteringsvejledning. Copyright 2009, Vetec Aps. Alle rettigheder forbeholdes.

VETEC ApS. Dynamometer. Brugervejledning & Monteringsvejledning. Copyright 2009, Vetec Aps. Alle rettigheder forbeholdes. Dynamometer Brugervejledning & Monteringsvejledning Til lykke med købet af Deres nye Dynamometer. Vetec er ikke ansvarlig for tekniske eller redaktionelle fejl eller udeladelser heri, eller for tilfældige

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloterne er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter, med

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloterne er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter, med

Læs mere

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning

Jabra. Evolve 75e. Brugervejledning Jabra Evolve 75e Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Brugervejledning for Sender TX900-1

Brugervejledning for Sender TX900-1 Brugervejledning for Sender TX900-1 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20 7600 Struer Mail: knop@knop.dk Web: - 1 - www.knop.dk Tlf.: 9784 0444 Fax.: 9784 0666 Indhold Indhold... 2 Tilsigtet anvendelse af

Læs mere

Fluke Connect moduler Tekniske data

Fluke Connect moduler Tekniske data Fluke Connect moduler Tekniske data Giver dig fleksibiliteten til at opbygge dit trådløse system som du ønsker det når du ønsker det. De trådløse Fluke 3000 FC testværktøjer er et team, og modulerne spiller

Læs mere

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring!

hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! hjertestarterskab/aed - din garanti for en tryg opbevaring! Hver dag rammes 10 danskere af hjertestop! Under 10% af disse mennesker overlever! Sundhedsstyrelsen anbefaler at alle hjertestartere placeres

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp.

BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. BRUGER VEJLEDNING DK 8MP wildview ir / KAMERA JK 020 / Åtelkamera 801/Albecom Justerbar 3 / 5 eller 8 mp. Funktioner: 1. 5 cm TFT LCD-skærm med angivelse af optage tilstand, hukommelse på kort og batteri

Læs mere

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind

LOGIC PROGRAM. Helmadrasser og topmadrasser. with people in mind LOGIC PROGRAM Helmadrasser og topmadrasser with people in mind Helmadrasser og topmadrasser Auto logic 200 helmadrasser og Auto logic 110 topmadrasser udgør en del af det nye logic-program fra ArjoHuntleigh.

Læs mere

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

2008/2. Clean Mate 365. DK Betjeningsvejledning. Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. 2008/2 DK Betjeningsvejledning Clean Mate 365 Texas A/S - Knullen 2 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - - post@texas.dk 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Identifikation...

Læs mere

HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang)

HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) september, 26 2012 HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) Kære Kunde, Formålet med dette brev er at informere

Læs mere

Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring!

Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring! Hjertestarterskab/AED - din garanti for en tryg opbevaring! CA hjertestarterskab CAHSS101GSM med AED sensor - Sender SMS besked, hvis hjertestarter bliver fjernet - Skabet kan overvåges (CA service program)

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN HJERTEPILOTER LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloter er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter,

Læs mere

Prognosen ved pludselig uventet hjertestop

Prognosen ved pludselig uventet hjertestop Placer evt. logo her Prognosen ved pludselig uventet hjertestop Freddy Lippert FREDDY LIPPERT Akutchef, Region Hovedstaden Sagkyndig rådgiver for sundhedsstyrelsen TrygFondens rådgivende forskningsråd

Læs mere

Fagerberg WATERFLUX Batteriflowmåler, til det åbne land og vandværker

Fagerberg WATERFLUX Batteriflowmåler, til det åbne land og vandværker Fagerberg 2017 www.fagerberg.dk WATERFLUX 3000 Batteriflowmåler, til det åbne land og vandværker OPTIFLUX Magnetisk induktive flowmålere Til vandværker og drikkevandsforsyning Modulérbare flowsensorer

Læs mere