FORÅRET 2015 ER KOMMET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORÅRET 2015 ER KOMMET"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR årgang Strandporten i Holbæk en lun forårsdag først i marts 2015 FORÅRET 2015 ER KOMMET Nu kan der ikke være megen tvivl tilbage. Med mindre vejrguderne kommer til håndtere sagen helt forkert, må man konstere, vinteren må kegoriseres som meget mild. Der har ikke været ret megen sne der har næsten ikke været hård frost, men der har været en hel del regn, og med temperurer i februar og begyndelsen af marts på omkring 10 grader, har blomsterne anet mulighederne for få et godt og langt forår til komme godt i gang med en lang vækstsæson. Inde i bladet er der flere billeder fra den blide vinter og det smukke forår. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E kirsten@klweb.dk Rita Ellingsen - kasserer E ritaellingsen@mail.dk Jan Vilhelmsen - næstformand E janvilhelmsen@ofir.dk Agnete M. Pedersen - sekretær Aase Berg - bestyrelsesmedlem E a.hc.berg@priv.dk Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E redacteur@holbaek-gangsport.dk eller fhnrxn@gmail.com GENERALFORSAMLINGEN 2015 Tirsdag, den 10. marts var det tid samles i Foreningshuset ved Bjergmarkshallen for afholde den ordinære generalforsamling, og 74 af foreningens medlemmer var mødt op for deltage. Den formelle del af generalforsamlingen - med fremlæggelse af beretningen for forløb som sædvanligt fredeligt og gnidningsløst. Det meste var jo også blevet udsendt på forhånd gennem Medlemsnyt, og de få emner, som var blevet aktuelt meddele efter udsendelsen af bladet, skabte heller ingen større deb. Det punkt, der syntes skabe mest interesse, var oplysningen om, arrangementet af Julemærkemarchen i Holbæk fra 2015 varetages af Holbæk Gangsport, hvor vi tidligere blot har hjulpet lidt til ved arrangementet. Der var heller ingen større deb i forbindelse med gennemgangen af regnskabet, kun men nogle få spørgsmål kunne det dog snige sig op til, og såvel beretning som regnskab blev godkendt enstemmigt. Der var indløbet et enkelt forslag til behandling på generalforsamlingen. Det skyldtes en ændring i Sparekassen ejerforhold, idet man ønskede få det ændret til et aktieselskab. Da vi i henhold til vedtægterne ikke kan investere i aktier, anmodede bestyrelsen om forsamlingens accept til, man kunne indløse det garantbevis, som var i Sparekassen. Der var ingen af de fremmødte, som havde noget indvende imod forslaget, så vi er nu ikke længere garanter i Sparekassen. Derpå var der valg til bestyrelse mv., og der var ingen ændringer vedrørende bestyrelsen, idet der var genvalg for alle, der var på valg. Til gengæld var der lidt indringer inden for revisionen, idet den ene af revisorerne og suppleanten til revisionen ikke ønskede genvalg. Der blev derfor fundet en ny revisor, Gitte Laursen, og ny suppleant, Inger Nelander. Da der også denne gang havde været et pænt overskud, var bestyrelsens forslag, kontingentet kunne fortsætte uændret i endnu et år, og det var der slet ingen protester imod!! Dermed var det formelle overstået, og under eventuelt var der nogle få kommentarer om de forskellige aktiviteter, som foreningen er involveret i inden for det næste års tid. Mødet afsluttedes med en tur i ord og billeder rundt om bjergmassivet Mont Blanc, som Jørgen og Helle Munk Nielsen havde foretaget i sommeren Desværre for de to havde der været en del regn på turen, men der var ingen tvivl om, det havde været en spændende og krævende tur.

3 KÆRE MEDLEMMER Året er godt i gang med stor aktivitet i vore grupper, der står for Pinse-arrangementet. Vi har gået flere prøveture, og kun få ændringer er foretaget. Vi arbejder stille og roligt frem mod samle alle trådene sammen. Der bliver indkaldt til møder fra gruppelederen enten pr. mail eller på anden måde. Vi samler først til sidst dem, som skal stå på rastepladser, da vi først omkring 1. maj ved lidt mere om holdtilmeldingerne til pinsen. Fastelavnsvandringen havde 26 deltagere og lidt koldt vejr. Vi fik nogle dejlige fastelavnsboller bagt af Anne Mette; tak for du ville bage til os. Der er blevet afholdt et koordineringsmøde, hvor vi planlagde hele året med gåture og hjælpere til vores arrangementer resten af året. Mange var mødt op, og alt gik fint, og vi fik fordelt alle ture. Vi fik i januar en henvendelse fra Julemærkemarchen, om vi ville overtage marchen fra 2015; ellers ville den stoppe i Holbæk. Dette har bestyrelsen sagt ja til, og vi glæder os til dette. Nærmere følger senere på året. Nu nærmer Maglesøvandringen sig snart, og den bliver igen i år en søndag, så vi håber på, foråret er på sit højeste til den tid. Et par dage efter er der hvedetur, som mange kommer til. Der vil derfor være en tur på 5 km og en på 10 km. Vi deler os fra starten; begge ture er førte, og bagefter kan der købes varme hveder og kaffe / te i Klubhuset. Vores generalforsamling forløb stille og roligt. Vi tog afsked med revisor Bent Nilsson, som ikke ønskede genvalg; tak til Bent for dit arbejde med revidere regnskabet. I stedet blev Gitte Laursen nyvalgt revisor og Inger Nelander blev revisorsuppleant. Velkommen til dem i revisionen. Efter generalforsamlingen fortalte Helle om hendes og Jørgens tur, Mount Blanc rundt. Vi fik nogle fantastiske billeder se og en beretning om en tur, der var meget krævende og anstrengende i regnvejr og gennem kokasser og andre forhindringer. Tak til Helle og Jørgen for et rigtig godt foredrag og gode billeder. Lige nu holder vi udsalg fra vores tøjskab; det er s frem i Klubhuset. Kig på det, når I drikker kaffe; måske var der lige noget, som du kan bruge. Vores røde træningsdragter kan vi desværre ikke få leveret mere. Så vi har s salget af dem i bero et stykke tid, da mange har købt sættet sidste år. Vores web-master, Erik Aabech, ønsker trappe ned lige så stille i år med lave vores hjemmeside. Så derfor søger vi en ny web-master. Har dette nogen interesse så kontakt formanden, så snakker vi om det. Med forårshilsen fra Kirsten Frederiksen HUSK VENLIGST, hvis du endnu ikke har betalt kontingentet for 2015, vil dette blad formentligt blive det sidste, og det er vel ikke så godt. Så skynd dig hellere få det betalt.

4 TIL ÅRSMØDE PÅ JULEMÆRKE- HJEMMET I SKÆLSKØR FRA ÅRETS FASTELAVNSVANDRING Lørdag, den 21. februar var i år en lidt kold og ret så fugtig dag, men det var også den dag, hvor det var aftalt holde fastelavnsvandring, og det blev der også efter alle de gamle regler med tøndeslagning dog uden k, men med såvel ktekonge og ktedronning. Billedet ovenover er af de to søde unge mennesker, der viste os rundt på Julemærkehjemmet i Skælskør, da vi deltog i Julemærkemarchens generalforsamling. Vi blev vist rundt i små grupper, og de fortalte om hverdagen på Julemærkehjemmet. Tilsammen havde de tabt 18 kg på deres ophold i de 8 uger, de havde været der. De fortalte begejstret om kammerskabet og de dejlige pædagoger, der var på hjemmet. Det var tydeligt, de tog sig af hinanden og især af nye, for alderen var fra 7-14 år. De fortalte om den gode mad de fik, det smagte bare så godt. Det var en dejlig oplevelse for os, der deltog. Elefanten, som de blev fotograferet ved, er en fra dengang, hjemmet blev startet i 1962 i Skælskør. Tønden hænges op Det viste sig, tønden var ganske solid, og det varede adskillige omgange, inden den var helt splittet ad, og årets rette regenter var blevet udpeget. Det var denne gang Max Larsen, som blev ktekonge, og Inger Nelander, som blev ktedronning. Nu har de ret til bære de ærefulde titler indtil næste års fastelavn. Årets Ktekonge og -dronning.

5 EN TRAVL PERIODE VENTER Med foråret og dets mange tilbud lige forude er der næsten uanede muligheder for komme ud røre sig og opleve spændende ting. Her følger nogle af dem, hvor en flok af vore medlemmer enten vides deltage eller forventes deltage. I påsken tager omtrent 50 af foreningens medlemmer af sted på en tur til Gardasøen i Nord-italien. Ud over nogle vandringer langs med og nær ved denne smukke sø bliver der også lejlighed til besøge en del af de mange kulturskte, der er i området. I slutningen af april skulle der gerne komme rigtigt mange gæster til området omkring Brorfelde Observorium og Maglesø, for søndag, den 26. april er det tid for den årlige Maglesøvandring, som denne gang afholdes for 39. gang. Der vil være mulighed for deltage i distancer på mellem 5 og 30 km fordelt på tre forskellige områder, og der er sikkerhed for, der tilbydes virkeligt smukke udsigter. Kun et par dage senere vil der være lejlighed til deltage i en lille hyggetur fra Klubhuset, idet der vil være Hvedetur. Der er førte ture på ca. 5 og 10 km, og efter turene vil der blive lejlighed til nyde de lune hveder til en kop kaffe eller te i det hyggelige selskab. Den sidste tur, som skal omtales her, er vort arrangement i forbindelse med de internionale EVG-Vandredage. Vi håber rigtigt mange af vore medlemmer vil møde op og gøre det til en spændende oplevelse for vore mange hjælpere, som gerne skulle have nok se til i hele weekenden, maj. FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Skoleskibsmarchen ved Hvidovre, søndag, den 22. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter fra 6 til 30 km. Krudtuglevandring ved Frederiksværk, søndag, den 29. marts med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 15, 20 og 25 km. Sanderumgårdsvandring ved Langeskov, lørdag, den 11. april med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 7, 12, 16 og 26 km. Furesømarchen, søndag, den 12. april med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 12, 21 og 32 km. Forårsvandring ved Vordingborg, lørdag, den 18. april med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 12, 20 og 30 km. Forårstur ved Vallensbæk, søndag, den 19. april med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på fra 6 til 28 km. Hedelandsvandring, lørdag, den 2. maj med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 12, 22 og 28 km. Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest træffe ham efter kl. 20.

6 LIDT FRA BILLED-GALLERIET Først lidt fra Italien: Derpå lidt fra Madeira: Et orange flor over væggen Udsigt over Garda By i Nord-italien Et specielt Santana hus. Udsigt over Garda Søen Fiskerihavnen i Câmara de Lobos Julerosen i blomst Danmark i forårssolen Danmark i sne et sjældent syn Fra Lammefjorden den 5. februar 2015 Vallø i sol den 28. februar 2015

7 Hold tur til Ladywalk Mandag, 18. maj Der kører bus fra Klubhuset til Amager Strandpark Mødetid: kl. 15:45 Afgang fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk: Kl præcis. Tilmelding til Amager kun mulig, hvis du kører selv; bussen er fyldt op. Tilmelding til Ladywalk 125 kr. Tilmelding til bus ikke mulig. Tilmelding og indbetaling senest 29. marts. Mødetid: Kl. 16:15 Der kører bus fra Klubhuset til Skælskør Hallen. Afgang fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk: Kl. 16:30 præcis Tilmelding til Ladywalk 125 kr. og bus 75 kr. i alt: 200 kr. Tilmelding til bus for ikke medlemmer 100 kr. Tilmelding og indbetaling senest 29. marts. Efter denne do er alle ikke afleverede sedler ugyldige. Skulle du eventuelt blive syg eller af anden årsag ikke kan deltage alligevel, når du har indbetalt, så henvend dig kun til Aase Berg. Henvendelse til Aase Berg for begge ture: Tlf

8 NYE MEDLEMMER Vi kan denne gang byde velkommen til følgende nye medlemmer: BIRGIT HANSEN, BENT HANSEN, IB JENSEN, BODIL PEDERSEN, JYTTE PEDERSEN, OLE PEDERSEN, KIRSTEN PETERSEN, TOM PETERSEN, BENNY L. JØRGENSEN, Holbæk Holbæk Asnæs Holbæk Vipperød Vipperød Holbæk Holbæk Fårevejle Vi håber, I alle vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen og udnytte de mange tilbud, som foreningen tilbyder. MÅNEDENS TILBUD Det er på denne tid af året, man skal begynde overveje, hvilke af sommerens store ture der kan have interesse. Gennem mange år har der været tre ture, som særligt har haft interesse, nemlig Bornholm Rundt, Hærvejsvandringen og Nijmegen Marchen. Men de seneste år har den sidstnævnte været nærmest umulig komme med til, hvis der er tale om en førstegangsdeltagelse, og til næste år vil det nok være helt umuligt komme med som ny deltager. Årsagen er, der i 2016 er 100 års jubilæum for turen, og søgningen til turen forventes blive helt enorm. Men til de to danske ture forventer man ikke, der skulle komme flere tilmeldinger, end der er plads til alle. Men det vil nurligvis være rart være helt sikker, og derfor kommer der følgende oplæg: Bornholm Rundt afholdes i dagene fra fredag, den 3. til søndag, den 5. juli. Der er distancer på henholdsvis 30, 45 og 50 km, og man skal vide, de to første dage anstrengelses-mæssigt er langt værre end den sidste. Årsagen dertil er, der på de første er væsentligt større stigninger og fald end på den sidste, som går gennem et næsten fladt område. Prisen for deltagelse i turen er på 425 kr. for voksne, mens børn betaler 375 kr., og dette beløb omfter startgebyr, overnning i haller og på skoler samt bagagetransport og let forplejnng og drikkevarer på 2 3 rastepladser hver dag. Derudover kan der bestilles morgenmad til 70 kr. og aftensmad til 95 kr. pr. dag, lige som man skal afsætte kr. til transporten til Bornholm. Yderligere oplysninger og tilmelding kan ske til følgende hjemmeside: Hærvejsvandringen er en tur på 7 dage (fra den 5. til den 11. juli), hvor man bringer sig fra Slesvig til Viborg ad det gamle hærvejsstrøg op langs vandskelet gennem Jylland. Distancerne er på ca. 46 km om dagen, dog er sidstedagen kun på 24 km. Der er overnning på skoler og i haller, og der serveres morgenmad og aftensmad på skoler eller kroer. På middagsrasten serveres varm suppe, og der er førstehjælp efter behov, lige som bagagen transporteres fra det ene overnningsted til det næste. Prisen for deltagelse er på kr., hvor der dog gives en rab på 200 kr. ved tilmelding inden den 15. maj. Tilmelding og yderligere oplysning om turen kan ske på: eller hos Finn Henriksen på telefon bedst efter kl. 20.

9 HVEDETUR Onsdag, 29. april Kl. 19:00. Mødested: Ruter: Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk. 5 og 10 km førte ture. Ingen tilmelding, bare mød op og få en hyggelig aften. Efter begge ture kan der købes kaffe - te og varme hveder. 15 kr. pr. person

10 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konsteret, Kirsten Petersen, Grevinge, søndag, den 29. marts kan fejre sin 75 års fødselsdag, Claus Pedersen, Holbæk, torsdag, den 2. april kan fejre sin 60 års fødselsdag, Jan Vilhelmsen, Vipperød, onsdag, den 8. april kan fejre sin 70 års fødselsdag, Kirsten Frederiksen, Holbæk, onsdag, den 8. april kan fejre sin 60 års fødselsdag, Ernst Skaunsgaard, Holbæk, fredag, den 10. april kan fejre sin 80 års fødselsdag, Arne Thomsen, Holbæk, fredag, den 10. april kan fejre sin 65 års fødselsdag, Anette Heisel, Holbæk, onsdag, den 15. april kan fejre sin 65 års fødselsdag, Bent H. Nilsson, Asnæs, tirsdag, den 21. april kan fejre sin 75 års fødselsdag, Bente Christensen, Svinninge, fredag, den 1. maj kan fejre sin 60 års fødselsdag, Gitte Laursen, Asnæs, tirsdag, den 5. maj kan fejre sin 65 års fødselsdag. Desuden kan det oplyses, Børge Petersen, Grevinge, mandag, den 2. marts kunne fejre sin 75 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt se jer på turene rundt om i landet. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: INVITATION I anledning af min 70 års fødselsdag vil det glæde mig se venner og bekendte til brunch onsdag, den 8. april mellem kl og kl i Fælleshuset, Centervænget 33, Vipperød. Mange hilsener fra Jan Vilhelmsen Til Holbæk Gangsport Tak for opmærksomheden til min 70 års fødselsdag og det lille surpriseparty. Mange hilsener. Erna Andersen, Holbæk MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Finn Henriksen, ture, EVG Annelise Bendtsen, km, TRIM Finn Henriksen, km, Vi ønsker tillykke med præstionerne og håber på forts god fart.

11 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: lørdag 21. mar. kl fra Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, Holbæk, tur på km onsdag 25. mar. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km lørdag 28. mar. kl fra P-plads ved Munkholm Kiosk, Holbæk, travetur på km onsdag onsdag 1. apr. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km 8. apr. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, travetur på km onsdag 15. apr. kl fra P-plads ved St. Merløse Stion, travetur på km onsdag 22. apr. kl fra Holbæk Svømmehal, Vandtårnsvej, travetur på km onsdag 29. apr. kl fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk, HVEDETUR, 7 km onsdag 6. maj kl fra P-plads ved Butterup Kirke, Holbæk, travetur på km onsdag 13. maj kl fra P-plads ved Stenhus Gymn., Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordiner. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * søndag 22. mar. SKOLESKIBSMARCH, kl , EVG Aktivitetslokalet, Ll. Friheden 1, 2650 Hvidovre, fra 6 til 30 km søndag 29. mar. KRUDTUGLEVANDRINGEN, kl , EVG Klubhuset, Syrevej 25, 3300 Frederiksværk, 5, 10, 15, 20 og 25 km torsdag 2. apr. FR. DEN VII MARCH, kl , EVG Huset, Lejrvej 4, 3630 Jægerspris, fra 5, 10, 20 og 30 km fredag 3. apr. TISVILDE PÅSKEMARCH, kl , EVG Idrætshuset, Tisvilde Bygade 35, 3220 Tisvildeleje, 12, 20 og 30 km mandag 6. apr. PÅSKEVANDRING, kl , IVV Solrød Gamle Skole, Højagervænget, 2680 Solrød Strand, 5, 10, 20 og 30 km

12 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 lørdag 11. apr. FORÅRSVANDRING VED ALLERØD, kl , EVG Gildesalen, Uglevang 72, 3450 Allerød, fra 5 til 24 km søndag 12. apr. FURESØMARCH, kl , EVG Stengårdsskolen, Triumfvej 1, 2800 Kgs. Lyngby, 6, 12, 21 og 32 km onsdag 15. apr. TAASPIDSERNES AFTENVANDRING, kl , (ført tur), EVG P-plads ved Vikingskibsmuseet, Vindeboder 12, 4000 Roskilde, 7 og 12 km lørdag 18. apr. FORÅRSTRIM VED VÆRLØSE, kl , EVG Sellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse, 5, 10 og 20 km lørdag 18. apr. FORÅRSVANDRING, kl , IVV Præstegårdsvej 11, 4760 Vordingborg, 5, 12, 20 og 30 km søndag 19. apr. FORÅRSTUR, kl , IVV Vallensbæk Skole, Idræts Allé 5, 2625 Vallensbæk, fra 6 til 28 km søndag 26. apr. MAGLESØVANDRING, kl , fra 5 til 30 km, IVV Observoriet, Brorfeldevej/Obs. Gyldenkernesvej 3, 4350 Ugerløse tirsdag 28. apr. 40 ÅRS FØDSELSDAGSVANDRING, kl , EVG Lokalet, Gladsaxe Stadion, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg, 6 og 11 km torsdag 30. apr. STORE BEDEDAGSAFTEN VANDRING, kl , EVG Vibenshus Skole, Kertemindegade 10, 2100 København Ø, 10 km lørdag 2. maj HEDELANDSVABDRING, kl , EVG Reerslev Skole, Tingstedvej 40, 2640 Hedehusene, fra 6 til 28 km lørdag 2. maj MØN MARCH, kl , EVG søndag 3. maj Magleby Præstegård, Klintevej 502, 4791 Borre, Østmøn, fra 5 til 40 km tirsdag 5. maj BYVANDRING, kl , EVG Mosegården, Skovgårds Allé 37, 3500 Værløse, 5 og 10 km Næste blad forventes udkomme omkring 1. maj 2015.

AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR

AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR medlems- nyt Nr. 2 MAR. J APR. 2017 37. årgang AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR Vi er nu kommet til midten af marts måned, og vinteren skulle derved være - om ikke helt - så i hvert fald næsten

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG?

MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG? medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2019 39. årgang En torsdagstur i Holbæk med fint vejr og et pænt antal deltagere. MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG? Vinteren fortsatte med en meget behersket

Læs mere

DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET

DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET medlems- nyt Nr. 2 MAR. J APR. 2018 38. årgang DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET Det varede lang tid, inden vejrguderne fandt ud af, det faktisk var vinter, for hele januar var reelt blot

Læs mere

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! medlems- nyt Nr. 8 DEC. 2015 (JAN. 2016) 35. årgang Så er man par til tage imod Julemærkemarchens deltagere VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! I oktober kom der knapt en dråbe vand, og

Læs mere

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE medlems- nyt Nr. 3 MAR MAJ - NN JUNI 2014 34. årgang En blomsterplæne i gult og hvidt (Foto: Max Larsen) SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE Med kun en ganske kort vinter og et fortryllende forår, er der nu

Læs mere

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2015 35. årgang En hyggelig torsdagstur til Sjællands Odde i august 2014 VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN Med udgangen af april er foråret kommet rigtigt godt i gang, og der har

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE medlems- nyt Nr. 3 MAJ J JUNI 2017 37. årgang FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE I slutningen af april måned var foråret godt i gang, men hvor det begyndte meget tidligt, har det trukket

Læs mere

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2016 36. årgang PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET Med årets sidste store vandring vel overstået skulle man tro, der så ville blive tid til slappe lidt af, for

Læs mere

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN

FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN medlems- nyt Nr. 7 NOV. J DEC. 2017 37. årgang FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN Selv om der var mange fugtige dage i eftersommeren, blev der dog også lejlighed til at gå nogle ture i pænt vejr. Dette billede

Læs mere

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ medlems- nyt Nr. 5 MAR AUG. NN SEP. 2015 35. årgang Lyngby Sø på Mølleåvandringen i august 2015 OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ Siden sidst, hvor man forventede, sommeren var lige for døren, er der forløbet

Læs mere

MINDER FRA SOMMERENS TURE

MINDER FRA SOMMERENS TURE medlems- nyt Nr. 6 SEP. J OKT. 2017 37. årgang MINDER FRA SOMMERENS TURE Forsidebilledet denne gang er fra årets Hærvejsvandring, og det er taget i Sydslesvig, og som det ses, er der mange lighedspunkter

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

medlems- nyt VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

medlems- nyt VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2017 37. årgang VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER For deltagere i Europas største vandre-arrangement, Nijmegen-marchen, er det ovenstående billede ikke helt sjældent, idet det

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

FORÅRET 2014 ER BEGYNDT

FORÅRET 2014 ER BEGYNDT medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2014 34. årgang Tirsdagsholdet en skøn forårsdag (Foto: Max Larsen) FORÅRET 2014 ER BEGYNDT Da det foregående blad blev udsendt, havde der lige været en kortvarig kuldeperiode,

Læs mere

VINTEREN UDEBLEV NÆSTEN FULDSTÆNDIGT

VINTEREN UDEBLEV NÆSTEN FULDSTÆNDIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2019 39. årgang Fra Holbæk Havn, hvor Forårsvandringen 2019 kom forbi. VINTEREN 2018-19 UDEBLEV NÆSTEN FULDSTÆNDIGT I den foregående udgave af Medlemsnyt blev det forudset,

Læs mere

SENSOMMER 2018 VED KØGE MARINA

SENSOMMER 2018 VED KØGE MARINA medlems- nyt. Nr. 6 SEP. OKT. 2018 38. årgang SENSOMMER 2018 VED KØGE MARINA At det i år har været en turistmæssigt storslået sommer i Danmark, er der næppe nogen tvivl om, og når man ser på dette billede

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ J - JUNI 2016 36. årgang MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT Normalt siger man, at foråret begynder med marts måned, og det kunne det også tyde på i år, men da april oprandt,

Læs mere

SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER

SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER medlems- nyt. Nr. 5 AUG. SEP. 2018 38. årgang SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER I år begyndte sommeren allerede i maj måned, og i tiden siden har det været solen, som har været helt dominerende.

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk

Smørmosenyt. Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus Søborg tlf www. hfsmørmosen.dk Smørmosenyt Nr. 1 Marts 2018 HF Smørmosen, Klausdalsbrovej 294, hus 140 2860 Søborg tlf. 23 48 02 94 www. hfsmørmosen.dk Arbejdsdage 2018 kl. 09:00 12:00 Dato: Kontoret har åbent kl. 10:00 11:00 alle søndage

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Februar 2013 44. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

SÅ ER ÅRET 2018 NÆSTEN OVERSTÅET

SÅ ER ÅRET 2018 NÆSTEN OVERSTÅET medlems- nyt. Nr. 8 DEC. 2018 (JAN. 2019) 37. årgang Lammefjordens Nordkanal en stille november-dag i 2018 SÅ ER ÅRET 2018 NÆSTEN OVERSTÅET Sidste år på dette tidspunkt blev der kigget tilbage på et lidt

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Kalender. for Hedeboegnens Slægtsforsker Forening. Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup. Der indkaldes til ordinær generalforsamling

Kalender. for Hedeboegnens Slægtsforsker Forening. Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup. Der indkaldes til ordinær generalforsamling Kalender for Hedeboegnens Slægtsforsker Forening Torsdag 7. januar 2010 14. januar 21. januar Første møde i år 2010 Er du gået i stå med noget, eller er i tvivl om noget, så tag det op i aften, så du evt.

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE SIDEN SIDST. Kære medlemmer M ÅRGANG 7 NUMMER 36 DATO APRIL 2019 GREVE GANGSPORT. I denne udgave

NYHEDSBREV BESTYRELSENS HJØRNE SIDEN SIDST. Kære medlemmer M ÅRGANG 7 NUMMER 36 DATO APRIL 2019 GREVE GANGSPORT. I denne udgave ÅRGANG 7 NUMMER 36 NYHEDSBREV DATO APRIL 2019 GREVE GANGSPORT I denne udgave Faste rubrikker Bestyrelsens hjørne Ekstra Referat fra generalforsamlingen Siden sidst Medlemmernes hjørne. Kommende aktiviteter

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia

TEMA: Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia TEMA: Lutter diakoni Velkommen til ÅRSMØDE Diakonforbundet Filadelfia 28.-29. april 2017 Velkommen! 1517-2017 i år er det næsten umuligt at komme udenom reformationsjubilæet. Og det vil vi da heller ikke.

Læs mere

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE medlems- nyt Nr. 4 JUNI J - JULI 2016 36. årgang SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE Som omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt skiftede vejret tydeligt karakter lige før afholdelsen af Maglesøvandringen,

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

4. JULI AUGUST 38. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

4. JULI AUGUST 38. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 4. JULI AUGUST 38. årgang 2018 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Vi byder Linda velkommen i foreningen, og glæder os til et godt og givende samarbejde. Med venlig hilsen Bestyrelsen

Vi byder Linda velkommen i foreningen, og glæder os til et godt og givende samarbejde. Med venlig hilsen Bestyrelsen NYHEDSBREV DATO APRIL 2014 ÅRGANG 2 NUMMER 8 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Greve Strand Vandrings ruter Kommende aktiviteter Referat og beretning fra generalforsamlingen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere