FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 7 NOV. J DEC årgang FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN Selv om der var mange fugtige dage i eftersommeren, blev der dog også lejlighed til at gå nogle ture i pænt vejr. Dette billede er taget på en aftentur ved Ejby med udsigt over Bramsnæs og skovene på -siden af Isefjordens inderbredning. Denne aften bød de deltagende på nogle betagende udsigter, og der var ingen tvivl om, at alle var meget tilfredse med aftenturen, og nogle påstod endda, at det nok var årets smukkeste. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E kirsten@klweb.dk Rita Ellingsen - kasserer E ritaellingsen@mail.dk Jan Vilhelmsen - næstformand E daadyrvej7@gmail.com Lonni Larsen - sekretær E lonni@gmail.com Henrik Sandberg - bestyrelsesmedlem E hrs.sandberg@gmail.com Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej E fhnrxn@gmail.com FÆLLES-TRANSPORT I den kommende periode kan der tilbydes fællestransport til følgende ture: Tårnbyvandring på Amager, søndag, den 12. november med afgang fra kl Der er ruter på mellem 6 og 30 km. Slotsvandring i Hillerød, lørdag, den 18. november med afgang fra kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Advents-trim ved Værløse, søndag, den 26. november med afgang fra kl Der er ruter på 5 og 10 km (evt. 15 km). Nissehuetur på Amager, lørdag, den 16. december med afgang fra kl Der er ruter på 8 og 15 km. Turen er ført, og nissehue er obligatorisk påklædning. Julemotionstur på Falster, tirsdag, den 26. december med afgang fra kl Der er ruter på 5 og 10 km. Vintertur på Langeland, fredag, den 29. december. Der er ruter på 10, 20 og 30 km. Der er afgang fra torsdag, den 28. december om eftermiddagen. Der er overnatning på Humble Skole, så man skal huske sovepose og luftmadras. Nytårstravetur ved Køge, søndag, den 31. december med afgang fra kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Havfruemarch i København, søndag, den 6. januar med afgang fra kl Der er ruter på 7 og 11 km. Afgangsstedet i er ved Klubhuset, Højen 36, Tilmelding til turen skal ske senest to dage før afgang til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20, eller send evt. en mail.

3 HUSK JULEMÆRKEMARCHEN Hvis du har planlagt at deltage i årets Julemærkemarch, og du har tænkt at være med på Gangsports forhåbentligt meget store hold, men du endnu ikke har tilmeldt dig, så er det nu på høje tid, for tilmeldingen skal være foreningen i hænde senest den 10. november. Hvis du vil med på holdet, står der en vejledning i det foregående blad. Husk også på, at ved en tilmelding til foreningen senest den 10. november kan der spares nogle kroner på tilmeldingen. Men man kan dog fortsat melde sig til turen helt indtil den 3. december, hvor turen afholdes, men altså ikke på foreningens hold og til et forhøjet startgebyr. Vort lokale startsted er i øvrigt i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen på Bispehøjen 2, 4300, og starttiden er mellem kl og Deltag i årets Julemærkemarch og støt med at opretholde landets Julemærkehjem. JULETUR I HOLBÆK Blot en uge efter Julemærkemarchen er det tid for vores egen lokale Juletur, og i nærværende blad er der indsat en brochure over denne tur. Vi håber, at rigtigt mange vil benytte sig af lejligheden til at gå en lille eftermiddagstur i den juleudsmykkede by og så siden have en hyggelig eftermiddag i klubhuset med gløgg og æbleskiver. NYT FRA V-EVG Der har for nyligt været afholdt årsmøde i den europæiske vandre-organisation. Mødet foregik i den lille schweiziske by Oberentfelden, som ligger i nærheden af Hirschthal, som er udset til at være startsted for de europæiske vandredage i pinsen Efter der formelle møde blev inviteret på en rundtur til nogle af de steder, som bliver besøgt på pinseturen, og efter oplægget synes det som om, det vil være nogle overkommelige ruter. 7 og 14 km-ruterne burde kunne klares af alle, mens 21 og 42 km-ruterne kræver noget mere på grund af nogle noget kraftigere stigninger. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Gangsport. Tusind tak til foreningen for at ville festligholde min 75 års fødselsdag i Klubhuset. Det var helt overvældende for mig, at der mødte så mange frem. Det havde jeg slet ikke forudset. Tak til alle, og tak for gaverne. Mange hilsener fra Lis Hansen,. Vi siger selv tak og håber, at du snart er helt OK igen.

4 Hør om Camønoen - Kongerigets venligste vandrerute Onsdag den 15 November kl: 17:30 - ca. 20:30 i Pro OutDoor Vi har inviteret Jens Kjær Olsen og Johanna Sardal, som er erfarne Camino de Santiago vandrere. De fortæller om deres sommervandring rundt om Møn og deler gerne ud af deres erfaringer. De danske kyststrækninger er fantastiske! Kom i træning inden din evt. 1. Camino! Hvis ikke du har mod på 800 km kilometer under en brændende, spansk sol er den danske udgave af Caminoen - den såkaldte CamØno - en mere overkommelig mulighed! CamØnoen er en 175 km lang vandrerute på Møn, Nyord og Bogø. Og du kan sammensætte de 10 etaper på din egen måde CamØnoen er natur, kulturhistorie, gastronomi, vandring, stilhed, stjernehimmel og magiske stunder, du aldrig glemmer! Vandring for alle! Ruten tilbyder familieture, seniorvenlige ture, pilgrimsvandringer, oplevelser for handicappede, gastronomiske vandringer, et netværk af ildsjæle, bagagetransport, proviant og et venligt God CamØno til dem, der helst vil gå i fred. Du kan nøjes med at vandre få timer, en forlænget weekend eller flere dage. Du bestemmer helt selv! Billetpris 70,- kr. Billetprisen inkluderer en lille forfriskning i pausen Køb billet i forretningen; Pro Outdoor, Ahlgade 11, 4300 eller i vores Webshop - OBS! Begrænset antal pladser

5 Lørdag, den 9. december 2017 Kl Gangsports Klubhus Højen 36, 4300

6 STARTSTED: Klubhuset, Højen 36, 4300 Starttid: Kl Sluttid: Senest kl. 16:00 Distancer: Startgebyr: Hold: Tilmelding: 5 og 11 km. Efter rutebeskrivelse. 25 kr. incl. specielt julediplom. Størst tilmeldte hold modtager en holderindring. Af hold: senest 3/ til: Kirsten Frederiksen, tlf.: Enkeltdeltagere behøver ikke at forud tilmelde sig. Turen er lagt i det julepyntede. På den lange rute er der en rast med varm kakao. Efter turen er der hygge i Klubhuset med gløgg og æbleskiver.

7 25 km EURAUDAX-MARCH HVIDOVRE For 30. gang i Københavns Vestegn Lørdag, den 17. februar 2018 Der stemples med Euraudax- og EVG-stempel.

8 ARRANGØR: START/MÅL: DISTANCE: STARTTID: SLUTTID: TILMELDING: STARTGEBYR: TRANSPORT: Komitéen EURAUDAX-DANMARK. Selskabslokalet, Lille Friheden 2, 2650 Hvidovre. 25 km (evt. kan der gås 12 km, men uden Euraudax-stempel). Kl. 08:30 PRÆCIS, der er samlet start. Kl. 13:30 ca., der er samlet indmarch. Lørdag, 17/2 fra kl. 07:15 til kl. 08:20 på startstedet. Kr. 50,00, der dækker kaffe, te og kage på to små rastepladser, tre stk. smørrebrød og sodavand på den store rast, samt Euraudax- og EVG-stempel samt diplom i plastlomme. Tog til Friheden Station. Desuden er der forbindelse med busserne 18, 132, og 200S. NB. evt. ændringer. OPLYS- Ove Wichmann, Pottemagerporten 63 B, 2650 Hvidovre, NINGER: tlf efter kl. 18:00, wicok@pc.dk eller Finn Henriksen, Strandmøllevej 156, 4300, tlf efter kl. 20:00, fhnrxn@gmail.com. HVAD ER EURAUDAX? Euraudax-marcher har været afholdt siden 1904 i flere europæiske lande, mens det her i landet første gang skete i Marcherne har faste distancer på 25, 50, 75, 100, 125 eller 150 km. For gennemførelse af en Euraudax-march gælder særlige regler, som skal overholdes: Vi går i samlet flok, og der gås med 6,0 km i timen, hvilket med raster bliver til i alt 5 timer på en 25 km tur. "Grundloven" for Euraudax-marcher lyder som følger: En Euraudax-vandretur er ikke tænkt som en konkurrence, men er en test i udholdenhed og regelmæssighed. Såvel de skrevne som de uskrevne regler for en Euraudax-vandring byder, at gruppen forbliver samlet under hele turen. Hvor der er fortov og/eller cykelsti, skal disse benyttes. På landevejene må der højst gå 2 ved siden af hinanden. Foran og bag ved gruppen går der 1-2 "piloter". De forreste piloter må ikke overhales undervejs, heller ikke ved ankomst til rastepladserne; de(n) bageste pilot(er) må man kun undtagelsesvis komme bagefter (nødvendige naturbehov). Når der fløjtes afgang, skal alle forlade rastepladsen, der nedlægges straks efter, så den kan nå frem til næste sted. BEMÆRK: Alle anvisninger fra marchledelsen og politiet skal overholdes; gentagne overtrædelser vil medføre inddragelse af startkortet. I værste fald kan politiet standse marchen. Hunde skal føres i snor overalt. ANDRE DANSKE EURAUDAX-ARRANGEMENTER I 2018: Der afholdes i 2018 yderligere to Euraudax-arrangementer i Danmark; det drejer om: Lørdag, den 02. juni kl , med start fra Boesagerskolen, Flodvej 89, 2765 Smørum, 100 km. Lørdag, den 27. oktober kl , med start fra Vestergårdsskolen, Nordbyvej 25, 8260 Viby Jylland. Der er en distance på 25 km. Brochure forventes udsendt til sommer. På disse to ture stemples med Euraudax- og IVV-stempel. Yderligere oplysninger om denne tur hos ovennævnte komité-medlemmer.

9 NYE MEDLEMMER Vi har denne gang den store glæde at kunne byde velkommen til følgende nye medlemmer: FRIDA HANSEN, LIS CHRISTENSEN, ELSEBETH DALSKOV, SONJA KRUSE, Vig GUNHILD CLAUSEN, Regstrup BENTE MØLLER, HANNE SCHULTZ, GITTE MØRK, HENNING MØRK, CHRISTIAN LERCHE, TINA LERCHE, ANNE ROSENBERG, INGELISE KRISTIANSEN, og så er vi glade for at kunne byde velkommen tilbage til: INGER-MARIE FAURHOLM, INGER PERSSON, Vi håber, at I vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen, og I vil udnytte de mange tilbud, som foreningen tilbyder. SÅ SKETE DET IGEN NY REKORD OM TIRSDAGEN Den foregående rekord var fra marts i år, så den holdt ikke så længe. Den var på 93 personer, og i den sidste måneds tid har der været tydelige angreb på den, men først den 31. oktober skete det, for da var der hele 103, som syntes, at det lige var tid og vejr til en frisk formiddagstur. Fordelingen på de tre hold var følgende: 29 på 3 km, 53 på 6 km og 21 på 7 km. Det bliver spændende at se, om der går mere end et halvt år, før der kommer endnu en rekord. Hvis vejret arter sig pænt, skulle der være store chancer for, at det sker snart. MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Ole N. Lyngdorf, 275 ture, IVV Finn Henriksen, 1425 ture, IVV Ole N. Lyngdorf, km, IVV Ole N. Lyngdorf, km, TRIM Finn Henriksen, km, EVG Finn Henriksen, km, Vi ønsker tillykke med præstationerne og håber på fortsat god fart. Husk, at der næsten altid er plads til at få de passerede milepæle omtalt her i bladet, en betingelse er, at de bliver meddelt til redaktionen. EN HOLDERINDRING FOR ET MEGET LILLE HOLD I slutningen af oktober blev der afholdt årsmøde i Den europæiske Vandreorganisation EVG, og Danmark havde sendt to repræsentanter til mødet. Mødet sluttede søndag morgen, men da der først var fly hjem om aftenen, havde et par af de schweiziske værter tilbudt at tage danskerne med til en vandring i Sydvesttyskland, og efter en tur på 10 km i let regn blev danskerne begavet med en erindring som tak for deltagelsen.

10 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Pia Grunnet, Nykøbing Sj., torsdag, den 16. november kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Ulla Fink,, søndag, den 19. november kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Lone M. Petersen, Nykøbing Sj., søndag, den 26. oktober kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Anne Marie Petersen, Ruds Vedby, lørdag, den 2. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, samt at Søren Larsen, Tjebberup, mandag, den 18. december kan fejre sin 70 års fødselsdag, og så har vi en forsinket hilsen til Dora Skousager,, som mandag, den 9. oktober kunne fejre sin 75 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Gangsport. Tusind tak til alle, som kom til min 65 års fødselsdag. Jeg syntes, at det blev en hyggelig og festlig dag, og mange tak for alle gaverne. Mange hilsener fra Aase Berg, Jyderup. Til Gangsport Hjerteligt tak for den fine hilsen til min 80 års fødselsdag i begyndelsen af oktober. Nu er vi snart så mange i foreningen, som har rundet de 80 år, at vi kunne samle en hel lille interessegruppe for 80+ erne. Med vandre-hilsen fra Ena Tingleff,. Til Gangsport Tusind tak for den fine hilsen jeg modtog i anledning af min 65 års fødselsdag. Mange hilsener fra Jytte Selmer, Vi siger selv tak og håber, at I havde nogle gode dage, og som en tilføjelse til Ena s bemærkning om alderen, kan det oplyses, at der nu er 27, som har passeret den pæne alder på 80 år.

11 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36,. Der gås 1-1½ timer. Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36,. Der gås ca. 2 timer. Hver tirsdag Hver onsdag kl er der en travetur på 3-8 km fra Klubhuset, Højen 36,. kl er der en travetur på km fra Klubhuset, Højen 36,. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36,. Der gås 1 1½ timer. Hver torsdag kl er der en travetur på 4-7 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs. NB: Ture, som falder på helligdagene ved jul og nytår, må forventes aflyst Ud over turene, der er listet op ovenfor, er der følgende tilbud med ture på km: lørdag 11. nov. kl fra Lilleskolen, Sdr. Jernløsevej 51, 4420 Regstrup lørdag 18. nov. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 lørdag 25. nov. kl fra Nyvang, Nyvangs Allé 4, Se blad nr. 6. lørdag søndag 2. dec. Ingen tur, der henvises til Julemærkemarchen den 3. december 3. dec. kl JULEMÆRKEMARCHEN fra Foreningshuset, Bispehøjen 2, 4300, 5 og 10 km lørdag 9. dec. kl JULETUR I HOLBÆK fra Klubhuset, Højen 36, 4300, 5 og 10 km lørdag 16. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 lørdag 23. dec. turen forventes aflyst. lørdag 30. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 lørdag lørdag 6. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * søndag 12. nov. TÅRNBYVANDRINGEN, kl , EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 6, 9, 15, 21, 24 og 30 km lørdag 18. nov. SLOTSVANDRING, kl , IVV Hillerødsholmskolen, Hillerødsholms Allé 2, 3400 Hillerød, fra 5 til 25 km

12 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 søndag 26. nov. ADVENTS-TRIM, kl , Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse, 5 og 10 km EVG søndag 3. dec. JULEMÆRKEMARCHEN, kl , EVG Mange steder over hele landet. I er der start fra Foreningshuset, Bispehøjen 2, 4300, 5 og 10 km, (mellem kl og 10.00) lørdag 9. dec. JULETUR I HOLBÆK, kl , Klubhuset, Højen 36, 4300, 5 og 10 km lørdag 16. dec. NISSEHUETUR, kl , (ført tur - nissehue obligatorisk), Tårnby Skole, Sneserevej 10, Tårnby, 2770 Kastrup, 8 og 15 km tirsdag 26. dec. JULEMOTIONSTUR, kl , Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F, 5 og 10 km tirsdag 26. dec. JULETRIM i NAKSKOV, kl , Klostergade 24, 1., 4900 Nakskov, 5 og 10 km onsdag 27. dec. JULEMOTIONSTUR, kl , (førte ture) Kernehuset, Helsingevej 2, 3400 Hillerød, 2, 4, 6, 8 og 10 km EVG IVV IVV IVV søndag 31. dec. NYTÅRSTRAVETUR, kl , IVV/EVG Ellemarkskolen, Gymnasievej 10, 4600 Køge, 5, 10 og 20 km søndag 7. jan. HAVFRUEMARCHEN, kl , EVG Vibenshus Skole, Kertemindegade 10, 2100 København Ø, 7 og 11 km Søndag 28. jan. KØGE A-STI-VANDRING, kl , IVV/EVG Borup Skole, Hovedgaden 39, 4140 Borup, 5, 10, 20 og 30 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. december 2017.

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! medlems- nyt Nr. 8 DEC. 2015 (JAN. 2016) 35. årgang Så er man par til tage imod Julemærkemarchens deltagere VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! I oktober kom der knapt en dråbe vand, og

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

SÅ ER ÅRET 2018 NÆSTEN OVERSTÅET

SÅ ER ÅRET 2018 NÆSTEN OVERSTÅET medlems- nyt. Nr. 8 DEC. 2018 (JAN. 2019) 37. årgang Lammefjordens Nordkanal en stille november-dag i 2018 SÅ ER ÅRET 2018 NÆSTEN OVERSTÅET Sidste år på dette tidspunkt blev der kigget tilbage på et lidt

Læs mere

DE GLEMTE KÆMPER PÅ VESTEGNEN ER IKKE HELT GLEMT

DE GLEMTE KÆMPER PÅ VESTEGNEN ER IKKE HELT GLEMT medlems- nyt. Nr. 7 NOV. DEC. 2018 38. årgang Bakketop Trine ligger og kigger ud over marken nær Avedøre. DE GLEMTE KÆMPER PÅ VESTEGNEN ER IKKE HELT GLEMT I løbet af året har en del af foreningens medlemmer

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT

EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT medlems- nyt Nr. 7 NOV. J DEC. 2016 36. årgang EN EFTERÅRSDAG I EUROPAS BANKBY, FRANKFURT Som det ret tydeligt fremgår af indholdet i dette blad, har Holbæk Gangsport den 4. november 2016 fejret, at foreningen

Læs mere

MINDER FRA SOMMERENS TURE

MINDER FRA SOMMERENS TURE medlems- nyt Nr. 6 SEP. J OKT. 2017 37. årgang MINDER FRA SOMMERENS TURE Forsidebilledet denne gang er fra årets Hærvejsvandring, og det er taget i Sydslesvig, og som det ses, er der mange lighedspunkter

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

6. NOVEMBER DECEMBER 38. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

6. NOVEMBER DECEMBER 38. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 6. NOVEMBER DECEMBER 38. årgang 2018 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven)

Læs mere

MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG?

MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG? medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2019 39. årgang En torsdagstur i Holbæk med fint vejr og et pænt antal deltagere. MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG? Vinteren fortsatte med en meget behersket

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ medlems- nyt Nr. 5 MAR AUG. NN SEP. 2015 35. årgang Lyngby Sø på Mølleåvandringen i august 2015 OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ Siden sidst, hvor man forventede, sommeren var lige for døren, er der forløbet

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE medlems- nyt Nr. 3 MAR MAJ - NN JUNI 2014 34. årgang En blomsterplæne i gult og hvidt (Foto: Max Larsen) SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE Med kun en ganske kort vinter og et fortryllende forår, er der nu

Læs mere

SENSOMMER 2018 VED KØGE MARINA

SENSOMMER 2018 VED KØGE MARINA medlems- nyt. Nr. 6 SEP. OKT. 2018 38. årgang SENSOMMER 2018 VED KØGE MARINA At det i år har været en turistmæssigt storslået sommer i Danmark, er der næppe nogen tvivl om, og når man ser på dette billede

Læs mere

medlems- nyt VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

medlems- nyt VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2017 37. årgang VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER For deltagere i Europas største vandre-arrangement, Nijmegen-marchen, er det ovenstående billede ikke helt sjældent, idet det

Læs mere

ONSDAG 15. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl

ONSDAG 15. MARTS Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2017 37. årgan g ONSDAG 15. MARTS 2017 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2015 35. årgang En hyggelig torsdagstur til Sjællands Odde i august 2014 VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN Med udgangen af april er foråret kommet rigtigt godt i gang, og der har

Læs mere

AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR

AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR medlems- nyt Nr. 2 MAR. J APR. 2017 37. årgang AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR Vi er nu kommet til midten af marts måned, og vinteren skulle derved være - om ikke helt - så i hvert fald næsten

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE medlems- nyt Nr. 4 JUNI J - JULI 2016 36. årgang SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE Som omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt skiftede vejret tydeligt karakter lige før afholdelsen af Maglesøvandringen,

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

FORÅRET BLEV VARIABELT MEN FOR DET MESTE SMUKT

FORÅRET BLEV VARIABELT MEN FOR DET MESTE SMUKT medlems- nyt Nr. 4 JUNI - JULI 2019 39. årgang Fra Møns Klint en smuk søndag i maj. FORÅRET BLEV VARIABELT MEN FOR DET MESTE SMUKT Mens marts og april var meget stabile med henholdsvis meget vådt og meget

Læs mere

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET

PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2016 36. årgang PÅ VEJ MOD EFTERSOMMER ORØ RUNDT ER OVERSTÅET Med årets sidste store vandring vel overstået skulle man tro, der så ville blive tid til slappe lidt af, for

Læs mere

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

FORÅRET 2015 ER KOMMET

FORÅRET 2015 ER KOMMET medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2015 35. årgang Strandporten i Holbæk en lun forårsdag først i marts 2015 FORÅRET 2015 ER KOMMET Nu kan der ikke være megen tvivl tilbage. Med mindre vejrguderne kommer

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 17. november 2018 blev der

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

Program Juli, august, og september 2019

Program Juli, august, og september 2019 Program Juli, august, og september 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn

Læs mere

PÅ SOMMERTUR TIL DET NORDLIGE KATTEGAT

PÅ SOMMERTUR TIL DET NORDLIGE KATTEGAT medlems- nyt. Nr. 4 JUNI JULI 2018 38. årgang PÅ SOMMERTUR TIL DET NORDLIGE KATTEGAT En flok på ca. 35 deltagere (heraf var der 4 fra Holbæk Gangsport) tog med Rejseklubben 007 på tur til Vendsyssel og

Læs mere

SMUKKE FORÅRSDAGE AFLØSTES AF BLÆST OG REGN

SMUKKE FORÅRSDAGE AFLØSTES AF BLÆST OG REGN medlems- nyt Nr. 4 JUNI J JULI 2017 37. årgang SMUKKE FORÅRSDAGE AFLØSTES AF BLÆST OG REGN En smuk store bededags aften kunne man finde ovenstående motiv fra Kastellet i København, men få dage efter var

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER

SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER medlems- nyt. Nr. 5 AUG. SEP. 2018 38. årgang SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER I år begyndte sommeren allerede i maj måned, og i tiden siden har det været solen, som har været helt dominerende.

Læs mere

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 GANG NYT Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Kursus i hjertemassage Den 3. og 4. marts

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 12. november 2016 blev der afholdt

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

)6 46' 7 7'9. -"/* --"!#/ "2

)6 46' 7 7'9. -/* --!#/ 2 !"!#" $%&' ( )* + %,"-.!//*'0 ".!-# 1 /// $%& 2(%3% 4 $ /--/.!# "" --/.!# + 0 5 + 6 7 8 '9 -!/ 6.!"-.5-.-!! $%& 6(% +6 : 1;< 4 * 6 = 7'% >'%&//? ) < 0 %'% ',< 0 %%6%/'$ % %%% 9& ""/ =++@ //$#- 7 4 * A#

Læs mere

1. JANUAR FEBRUAR 39. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

1. JANUAR FEBRUAR 39. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 1. JANUAR FEBRUAR 39. årgang 2019 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER

Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER medlems- nyt Nr. 5 AUG. A - NN SEP. 2014 34. årgang Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER Selv om sommeren endnu ikke er overstået, er der ingen tvivl om, at den i år må

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

4. JULI AUGUST 38. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

4. JULI AUGUST 38. årgang medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 4. JULI AUGUST 38. årgang 2018 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR

SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR medlems- nyt Nr. 6 SEP. J OKT. 2016 36. årgan g Nogle lokale vandrere ved Holbæk Marina. SEPTEMBER MÅNED, OG MAN TROR, AT DET BLIVER EFTERÅR Vel kommet gennem august måned, og man tror, efteråret kommer

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

VINTEREN UDEBLEV NÆSTEN FULDSTÆNDIGT

VINTEREN UDEBLEV NÆSTEN FULDSTÆNDIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2019 39. årgang Fra Holbæk Havn, hvor Forårsvandringen 2019 kom forbi. VINTEREN 2018-19 UDEBLEV NÆSTEN FULDSTÆNDIGT I den foregående udgave af Medlemsnyt blev det forudset,

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET

DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET medlems- nyt Nr. 2 MAR. J APR. 2018 38. årgang DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET Det varede lang tid, inden vejrguderne fandt ud af, det faktisk var vinter, for hele januar var reelt blot

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR. 2014 34. årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.15.

Læs mere

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ J - JUNI 2016 36. årgang MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT Normalt siger man, at foråret begynder med marts måned, og det kunne det også tyde på i år, men da april oprandt,

Læs mere

Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103

Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103 GANG NYT Landstrygerne, Varde November 2016 medlemsblad nr. 103 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Naturvandring i Kærgård Plantage: Det var

Læs mere

MODERNE MEDARBEJDERE TIL NATURVEDLIGEHOLD

MODERNE MEDARBEJDERE TIL NATURVEDLIGEHOLD medlems- nyt. Nr. 3 MAJ JUNI 2018 38. årgang MODERNE MEDARBEJDERE TIL NATURVEDLIGEHOLD Sådan ser de moderne medarbejdere ud, når det drejer sig om miljø- og naturvedligehold. En flok børnevenlige heste,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 1 Februar 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 1 Februar 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE medlems- nyt Nr. 3 MAJ J JUNI 2017 37. årgang FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE I slutningen af april måned var foråret godt i gang, men hvor det begyndte meget tidligt, har det trukket

Læs mere

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 6. NOVEMBER DECEMBER 37. årgang 2017 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven)

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT NYT Ny tilmeldingsprocedure: I forbindelse med digitaliseringen og den nye hjemmeside er der ændret på måden at tilmelde sig. På hjemmesiden under Event kan du se alle

Læs mere

Vi byder Linda velkommen i foreningen, og glæder os til et godt og givende samarbejde. Med venlig hilsen Bestyrelsen

Vi byder Linda velkommen i foreningen, og glæder os til et godt og givende samarbejde. Med venlig hilsen Bestyrelsen NYHEDSBREV DATO APRIL 2014 ÅRGANG 2 NUMMER 8 GREVE GANGSPORT I denne udgave Bestyrelsens hjørne Medlemmernes hjørne Greve Strand Vandrings ruter Kommende aktiviteter Referat og beretning fra generalforsamlingen

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86

Læs mere

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET medlems- nyt Nr. 4 JUNI - JULI 2015 35. årgang Afslutningen af Europa-Vandredagene i Holbæk FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET Efter to års forberedelser blev det omsider pinse 2015, og dermed

Læs mere

Kom og få en dejlig dag i den skønne natur Jægerspris Nordskov

Kom og få en dejlig dag i den skønne natur Jægerspris Nordskov Frederik den 7. March Skærtorsdag den 18. April 2019 Kom og få en dejlig dag i den skønne natur Jægerspris Nordskov Kignæs Radio Sport retter hermed en varm tak til alle annoncørerne. Annonceindtægterne

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR medlems- nyt Nr. 7 NOV. DEC. 2015 35. årgan g En smuk efterårsdag i oktober 2015 EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK

WWW.TOURDEBORNHOLM.DK HANDICAP Tour de Bornholm 3. september 2011 P HANDICA m l o h n r o B e Tour d ALLE kan e! g delta Danmarks største og sjoveste sportsarrangement for handicappede. En uge med flere aktiviteter Danmarks

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder. Østjysk Distrikt og Aarhus Stadsgilde. Fellowship Day 2014

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder. Østjysk Distrikt og Aarhus Stadsgilde. Fellowship Day 2014 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 31. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2014 Østjysk Distrikt og Aarhus Stadsgilde Fellowship Day 2014 Kære Gildebrødre og giner i Østjysk Distrikt. Østjysk

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC. 2014 34. årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut

Læs mere

Program April, maj, juni 2019

Program April, maj, juni 2019 Program April, maj, juni 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn OPSAMLINGSSTED

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg Dansk Politiidrætsforbund 3. afdeling af MTB -Vintercup 2010/2011 Arrangør: PI-Silkeborg PI-Silkeborg ønsker alle velkommen til den 3. afdeling af MTB-Vintercup 2010/2011 I år har vi i skrivende stund

Læs mere