VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN"

Transkript

1 medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI årgang En hyggelig torsdagstur til Sjællands Odde i august 2014 VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN Med udgangen af april er foråret kommet rigtigt godt i gang, og der har allerede været mange soltimer, så bøgen sprang ud allerede i midten af måneden. Desværre opnåede vi ikke få det helt ideelle vandrevejr til årets første store vandring Maglesø-vandringen, for det var gråvejr det meste af dagen, og der kom også en let regn hen mod slutningen af turen. Deltagerne syntes dog, turen havde været rigtigt fin, men det er jo også svært sige andet, når vi har et meget smukt landskab og et spændende startsted til rådighed. HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E kirsten@klweb.dk Rita Ellingsen - kasserer E ritaellingsen@mail.dk Jan Vilhelmsen - næstformand E janvilhelmsen@ofir.dk Agnete M. Pedersen - sekretær E nete.collin@mail.dk Aase Berg - bestyrelsesmedlem E a.hc.berg@priv.dk Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E redacteur@holbaek-gangsport.dk eller fhnrxn@gmail.com Møn-march, søndag, de 3. maj med afgang fra Holbæk kl Der er mulighed for deltage på følgende distancer: 5, 10, 20 og 30 km. Mutter Grib-Vandring, lørdag, den 9. maj med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 12 og 21 km. Nur Sommer Vandring på Vestfyn, søndag den 10. maj med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 (og 15 km). Vandring ved Vestvolden, torsdag, den 14. maj med afgang fra Holbæk kl Der er ruter 6, 10, 16, 20 og 30 km. Kildemosevandring, søndag, den 31. maj med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 17 km. Odins Bro Vandring ved Odense, søndag, den 7. juni med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 16, 21 og 30 km. Tur til Drejø og Skarø, søndag, den 21. juni med afgang fra Holbæk kl Se yderligere om turen andet steds i bladet. Sejerø Vandring, søndag, den 28. juni med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 15 og 30 km Der kan også være mulighed for transport til traveturene onsdag aften, som ikke udgår fra Klubhuset. Mødetiden er kl , hvis afstanden til startstedet er mindre end 20 km, ellers er den kl FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest træffe ham efter kl. 20, eller send evt. en mail. Hedelandsvandring, lørdag, den 2. maj med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10, 12, 22 og 28 km.

3 MAGLESØ-VANDRINGEN 2015 I år var det 39. gang, der kunne afholdes Maglesøvandring i det skønne område, De vestsjællandske Alper. Det var også denne gang værkstedsbygningen ved Brorfelde Observorium, som var startsted for turen, og de 4 tilbudte ruter var for det mestes vedkommende dem, som har været anvendt i de seneste år. Men der var dog et par ændringer, idet Søturen var blevet lagt lidt om, så der blev gået mere nede langs Maglesøen. De store op- og nedstigninger, som denne rute er berømt for, var der dog ikke rørt ved. Ruten, som kaldes Landskabsturen, var også blevet ændret, men dog kun i begrænset omgang. Ændringen bestod nemlig i, omløbsretning var blevet ændret, og årsagen til denne ændring var, der var blevet s et nyt autoværn på det stykke af hovedvejen, som man var nødt til anvende, og det ville skabe en del ubehag for deltagerne, hvis de skulle gå der. Med den ændrede omløbs-retning klaredes det problem, for så var der en 2 meter bred rab gå på i stedet. Turen fik i år ikke helt så stor en tilslutning som de seneste år, men årsagen synes ret åbenbar, idet vejrudsigterne for dagen ikke var synderligt positive, idet de forudså en del regn især sidst på dagen. Forudsigelserne kom nogenlunde til passe, men det var reelt kun deltagerne, der gik over 20 km, som mærkede regnen. For de øvrige deltagere var det kun minimalt med nedbør. Der deltog 84 gængere på turen i år, foruden de 8 hjælpere, som klarede opsætte og nedtage afmærkningen på turen. Disse 84 deltagere var meget tilfredse med hele arrangementet, såvel områdets tilbud af såvel nur- som kultur-oplevelser samt afmærkningen af ruterne og den velforsynede rasteplads ved Brorfelde. Til næste år, hvor Maglesøvandringen skal afholdes for 40. gang, bliver det måske nødvendigt flytte lidt omkring på startstedet, idet der skal påbegyndes en ombygning af hele området ved observoriet. Det skal nemlig omdannes til et oplevelsescenter for astronomi og nur. Vi håber dog, vi forts kan anvende stedet som hidtil. EUROPA-VANDREDAGE I HOLBÆK Det kan næppe være undgået vore læseres opmærksomhed, der i pinsen skal være et stort vandre-arrangement i Holbæk, og det er Holbæk Gangsport, som står som arrangør for det. Vi håber, rigtigt mange vandrere fra såvel indland som udland vil bakke op om arrangementet, som gerne skulle give god reklame for såvel foreningen som for byen Holbæk. Vi har fået en pæn hjælp fra Holbæk Kommune til afholdelsen af turen, og med vore energiske medlemmer som arbejdskraft til den, er den del også klar, så nu mangler vi blot, de medlemmer, som ikke skal hjælpe til, vil støtte arrangementet med deres tilstedeværelse. Så hvis du ikke er forhindret af bortrejse eller noget andet, som er umuligt afvise, bør du møde op for gå med på de spændende ruter. Foreningen er fremkommet med nogle særlige tilbud til vore medlemmer. Disse tilbud er omtalt her i bladet, og det er bare med tage imod dem. Det skulle gerne blive et arrangement, som vi kan tale om med stolthed i mange år fremover.

4 BLADET PÅ COMPUTEREN Vi gør opmærksom på, man kan få leveret Medlemsnyt via mail, hvis man foretrækker det. Fordelen for læseren er, man kan forstørre teksten til en mere læsbar størrelse, samt man se billederne tydeligere, og som tilgift kan man også se forsidebilledet i farver. Den mulighed har den almindelige læser ikke. Foreningen har også en fordel ved sende bladet over mail, eller som det også kaldes, som pdf-fil. For ikke alene sparer man portoen til postforsørgelse (for tiden 7 kr.), men man sparer også trykudgiften, som afhængigt af antal siderne koster mellem 2,50 og 7,50 kr. pr. stk. Hvis du ikke helt kan se fordelen ved den alternive leveringsform, men gerne vil prøve den, kan vi anbefale, du går ind på foreningens hjemmeside og ser et eksempel. Hjemmesiden har adressen: Et af punkterne i hovedmenuen hedder Medlemsnyt, og her kan man vælge blandt de seneste to års udgaver af bladet. Når man har fundet ud af, det ville praktisk få bladet i den version i fremtiden, skal man blot give redaktøren besked derom, og man vil fra det næstkommende blad få det tilsendt via . Nogle kunne måske få lyst til få bladet i begge former, og det kan nurligvis også lade sig gøre. Også i dette tilfælde skal redaktøren have besked. LIDT PROBLEMER MED TRYKKET I forbindelse med trykket af dette blad, har der været lidt uregelmæssigheder med trykkvaliteten, og nogle vil derfor kunne få et ark med en del farvelinjer på langs af siden. Dette beklages, og printeren er nu s til service, så fejlen kan blive afhjulpet. Men for ikke forsinke udsendelsen af bladet, har vi ladet bladet udsende med disse striber. MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Finn Henriksen, km, IVV Bodil Opfermann, km, TRIM Vi ønsker tillykke med præstionerne og håber på forts god fart. Samtidigt gør vi opmærksom på, der gerne må indsendes bidrag til Milepælen. Den er modtagelig for kilometertal, som er delelige med 1000, samt antal ture delelige med 25 eller det antal, som de enkelte forbund har udstukket. Oplysningerne sendes blot til redaktøren, som så bringer dem videre i bladet. LIDT AF HVERT Vi gør opmærksom på, det nu er ved på tide tilmelde sig til årets Hærvejsvandring, hvis har planer i den retning. Det samme gælder for dem, som agter deltage i turen Bornholm Rundt. Begge ture er omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt. Der er fremkommet ønsker om få en artikel i Medlemsnyt om turen til Gardasøen i påsken. Det har ikke været muligt nå det til dette nummer af Medlemsnyt, men det vil formentligt kunne ske i det næste nummer. Der er stillet et større antal billeder til rådighed, så der skal også nok blive bragt nogle stykker af dem.

5 Holdtur til Ladywalk Mandag, 18. maj Der kører bus fra Klubhuset til Amager Strandpark. Mødetid: kl Afgang fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk Kl Der kører bus fra Klubhuset til Skælskør Hallen. Mødetid: Kl Afgang fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk: Kl præcis Skulle du evt. blive syg eller af anden årsag ikke kan deltage alligevel, når du har indbetalt, så henvend dig kun til Aase Berg. Tlf TÆL SKRIDT KAMPAGNEN 2015 ER NU OVERSTÅET I ugerne 10, 11 og 12 blev der afholdt en landsdækkende Tæl Skridt Kampagne. Fra Holbæk Gangsport var der tilmeldt 20 personer, som gennemførte, og der blev virkeligt gået til i de tre uger. Resulterne for vore medlemmer blev som følger: nr. 1 Karen Andersson, nr. 2 Finn Henriksen, nr. 3 Lone Birch nr. 4 Aase Berg, nr. 5 Tove Augustesen, nr. 6 Agnete Pedersen, nr. 7 Jytte Nielsen, nr. 8 Lillian Olsen, nr. 9 Jan Vilhelmsen, nr. 10 Gurli Nielsen, nr. 11 Pia Dam, nr. 12 Bente Hansen nr. 13 Lis Hansen, nr. 14 H. Jørgen Nielsen, nr. 15 Anni Rjen, nr. 16 Helle Munk Nielsen, nr. 17 Lonni Larsen, nr. 18 Kirsten Frederiksen, nr. 19 Birgit Folkersen, Der deltog nogle få yderligere, men de fik ikke opderet alle de dage, hvor de deltog. Vi forventer, endnu flere stiller op næste gang, når der på ny afholdes: TÆL SKRIDT KAMPAGNE.

6 TUR TIL DREJØ OG SKARØ søndag, den 21. juni 2015 Billedet er taget fra Wikipedia. Peer fra Langeland har fundet nye emner til en øtur i Det sydfynske Øhav. Denne gang bliver der tale om en tur til to øer på den samme dag. Det drejer sig om Drejø og Skarø, som ligger i nærheden af Svendborg. Øerne ligger vest for Tåsinge, og de er ikke voldsomt store hhv. 426 hektar og 192 hektar, og der er kun ca. 70 fastboende indbyggere på Drejø og 30 på Skarø. Da øerne er temmeligt små, kan man nå dem begge på samme dag. Fakta om turen: Vi tager med færgen fra Svendborg kl , og da vi skal møde senest et kvarter forinden, skal man køre fra Klubhuset i Holbæk kl Der bliver ca. 4½ time til rådighed på øen, og der bliver mulighed for gå en lidt længere tur på km eller en kortere tur på 6-8 km. Eventuelt med mulighed for hav-bad. Afgangen fra Drejø er kl , og man kommer til Skarø en halv time senere. Her bliver der 3 timer til rådighed, hvilket er rigeligt til se det meste af øen en tur på 6-8 km. Hjemturen mod Svendborg er kl , og man lander der kl I Svendborg vil det være muligt købe lidt aftensmad inden hjemturen. Hjemkomsten til Holbæk forventes ca. kl. 21, men der er jo fuldt dagslys på den tid. Prisen for færgerne er på i alt 86 kr. pr. person, hvis vi bliver mindst 10 deltagere. Eventuel biltransport afregnes internt med chaufføren. Der kan købes forplejning på øerne, men man kan også tage en madpakke med. Prisen for aftensmaden kan oplyses i begyndelsen af juni. Tilmelding til turen skal ske til Finn Henriksen på telefon senest den 10. juni. Ved tilmeldingen bedes oplyst, om man er selvtransporterende til Svendborg, eller om man ønsker fællestransport, samt om der skal bestilles aftensmad.

7 INVITATION TIL MEDLEMMERNE AF HOLBÆK GANGSPORT Saml et hold på jeres mandags-, tirsdags-, onsdags- og torsdagsgåture, som vi har i Holbæk Gangsport. Kom ud gå i pinsen, og vær med til give dit hold en chance for vinde en overraskelse til holdet. Mød op i Bjergmarkshallen, køb et startkort og udfyld en seddel om, hvilket hold du går for, og aflever den i sekretariet. Der kan gås både lørdag, den 23. maj fra kl til kl og søndag, den 24. maj fra kl til kl Lørdag vil der være folkedans i hallen kl Søndag er der underholdning med Søren Thomsen i hallen fra kl til Søndag kl. ca vil vi afsløre, hvilket hold der har vundet, og derudover vil der være nogle trøstpræmier til de andre hold. Vi glæder os til se rigtigt mange på vandring i pinsedagene sammen med de mange andre deltagere fra ind- og udland. Lad os vise Holbæk, vi kan samle en rigtigt stor flok.

8 ÅRETS PINSETILBUD Pinselørdag i Bjergmarkshallen 23. maj kl The Ballroom Big Band Kl Grand Buffet og underholdning. Særtilbud til medlemmerne af Holbæk Gangsport: Kun 195 kr. Normalprisen er på 225 kr. Øl, vand, vin samt kaffe og kage til rimelige priser. Tilmelding senest den 10. maj 2015 ved indbetaling til foreningens bankkonto nr med oplysning om tilmelderens navn samt antal deltagere. Udnyt dette gode tilbud, og få en hyggelig aften med god mad og mange gode vandrekammerer. Underholdningen alene kan fås for 50 kr. (Normalprisen er på 60 kr.).

9

10 Sejerø-vandring Søndag, 28. juni 2015 Start / mål: Starttid: Sluttid: Distancer: Startgebyr: Forplejning: Madpakke: Hunde: Arrangør: Oplysninger: Sejerø-færgen i Havnsø Færgehavn / Sejerø Færgehavn. Kl fra Havnsø / kl fra Sejerø Færge hjem kl (efter 1. tur) og (efter 2. tur) 2 førte ture a 15 km og en tur på 6 km. Der udleveres rutekort til 6 km turen. 130 kr. incl. færgebillet og diplom; 20 kr. uden færge. Stempling og udlevering af diplomer sker på færgen til Sejerø. Der tages forbehold for prisstigninger på færgebillet. På færgen til Sejerø er franskbrød incl. i prisen. Færgens cafeteria er åbent begge veje. På campingpladsen er kiosken åben for salg af wienerbrød, kaffe, is og slik. Det anbefales medbringe madpakke og vand. Kan medbringes, men skal føres i snor. Holbæk Gangsport Tlf helst aften eller

11 VIPPERØD-TUREN (Ført tur) Lørdag, den 27. juni 2015 Turen er på ca. 20 km Start fra Dådyrvej 7, 4390 Vipperød, (husk nye tilkørselsforhold). Kl er der morgenkaffe mv. Kl starter turen, som er en ført tur i skønne omgivelser. Under turen er der indlagt middagsrast, hvor der vil være sandwich, vand, øl og kaffe. Ganghastigheden vil være på ca. 5 km i timen Vi er i mål kl. ca Efter turen er der lidt spise og drikke samt hyggeligt samvær. Turen koster kr. 50,00 med alt incl. Det er nødvendigt tilmelde sig, da der kun er 25 pladser, og af hensyn til traktementet. Tilmelding til Jan Vilhelmsen, tlf. nr eller mail: janvilhelmsen@ofir.dk

12 Til Holbæk Gangsport. Tak for opmærksomheden i anledning af min 60 års fødselsdag den 8. april. Tak for blomster og gaver samt den flotte kurv fra tirsdagsholdet. M.V.H. Kirsten Frederiksen Vi siger selv tak og håber, du havde nogle gode dage - såvel dem på Bornholm som dem hjemme i Holbæk.

13 FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Mange tak for opmærksomheden ved min fødselsdag, det glædede mig meget. Mange hilsener. Ke Schlüter, Regstrup Til Holbæk Gangsport Tusind tak for opmærksomheden ved vores 75 års fødselsdage. Mange hilsener fra. Børge og Kirsten Petersen, Grevinge Til Holbæk Gangsport Tusind tak for opmærksomheden ved min 60 års dag. Kærlig hilsen. Claus Pedersen, Holbæk Til Holbæk Gangsport Tak for opmærksomheden ved min 65 års fødselsdag. De bedste hilsener fra Annette Heisel, Holbæk Til Holbæk Gangsport Jeg vil hermed gerne takke for opmærksomheden ved min 75 års fødselsdag. Mange hilsener Bent H. Nilsson, Asnæs Til Holbæk Gangsport Tak for opmærksomheden til min 70 års fødselsdag, og tak til jer, som samlede ind til mig. Nu kan der blive råd til et par nye vandrebukser. En stor tak skal lyde til alle jer, som tog jer tid til komme og fejre mig på dagen, den 8. april i Centervængets fælleshus i Vipperød. Det blev en pragtfuld dag med mange venner. Venlig hilsen, Jan Vilhelmsen, Vipperød Til Holbæk Gangsport Mange tak for den pæne hilsen til min 80 års fødselsdag. Venlig hilsen fra Ernst Skaunsgaard, Holbæk Vi siger selv tak til alle vore mange runde fødselarer, og vi håber, alle havde nogle rigtigt skønne festdage med mange anvendelige gaver. Vi vil desuden takke jer og andre fødselarer mv. for de mange omgange flødeboller og kager, som er blevet uddelt med rund hånd i den seneste tid. Det er med til skabe en særlig god stemning, når vi mødes i Klubhuset og andre steder.

14 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konsteret, Gitte Laursen, Asnæs, tirsdag, den 5. maj kan fejre sin 65 års fødselsdag, Else Andresen, Holbæk, tirsdag, den 5. maj kan fejre sin 65 års fødselsdag, Annie Kløve, Holbæk, onsdag, den 13. maj kan fejre sin 70 års fødselsdag, Alice Fried Jensen, Holbæk, tirsdag, den 19. maj kan fejre sin 70 års fødselsdag, Karl Augustesen, Holbæk, tirsdag, den 19. maj kan fejre sin 70 års fødselsdag, Orla Fogtmann, Holbæk, torsdag, den 21. maj kan fejre sin 80 års fødselsdag, Vibeke Eitz, Holbæk, torsdag, den 28. maj kan fejre sin 50 års fødselsdag, Anne Mette Lyngdorf, Holbæk, fredag, den 29. maj kan fejre sin 20 års fødselsdag, Karen Jensen, Holbæk, tirsdag, den 2. juni kan fejre sin 75 års fødselsdag, Birgit Folkersen, Holbæk, torsdag, den 4. juni kan fejre sin 65 års fødselsdag, Lillian Olsen, Holbæk, torsdag, den 11. juni kan fejre sin 65 års fødselsdag, Ilse Bach Andersen, Holbæk, mandag, den 15. juni kan fejre sin 70 års fødselsdag, Jørgen Christiansen, Vipperød, tirsdag, den 16. juni kan fejre sin 60 års fødselsdag, Lis Uhrskov, Holbæk, fredag, den 19. juni kan fejre sin 75 års fødselsdag, Ole N. Lyngdorf, Holbæk, fredag, den 19. juni kan fejre sin 60 års fødselsdag. Foruden denne stribe af rettidige fødselsdage har vi en enkelt forsinket, nemlig: Ole Pedersen, Vipperød, som fredag, den 10. april kunne fejre sin 60 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt se jer på turene rundt om i landet. NYE MEDLEMMER Vi har også denne gang den store glæde kunne byde velkommen til et antal nye medlemmer: BIRGIT MIKKELSEN, GRETE KNUDSEN, HELEN LYGRE, LIS FREDERIKSEN, TOVE DAVIES, SUSANNE SCHMIDT, Holbæk Holbæk Holbæk Asnæs Asnæs Vallensbæk Vi håber, I alle vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen og udnytte de mange tilbud, som foreningen tilbyder.

15 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: onsdag 6. maj kl fra P-plads ved Butterup Kirke, Holbæk, travetur på km onsdag 13. maj kl fra P-plads ved Stenhusvej 20, Holbæk, tur på km onsdag 20. maj kl fra P-plads ved Tølløse Stion, Tølløse, travetur på km lørdag 23. maj kl fra Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, Holbæk søndag 24. maj kl , 7, 14, 21 og 42 km, 30. EUROPA-VANDREDAGE onsdag 27. maj kl fra P-plads ved Holbæk Marina, Holbæk, travetur på km onsdag 3. juni kl fra Peter Bangsvej, Herrestrup, Grevinge, travetur på km onsdag 10. juni kl fra P-plads ved Sanddobbernes Camping, Hørve, tur på km onsdag 17. juni kl fra Havnsø Havn, Føllenslev, travetur på km onsdag 24. juni kl fra P-plads ved Stenhusvej 20, Holbæk, travetur på km søndag 28. juni kl fra Havnsø Havn, Føllenslev, Sejerøvandring, 6, 15 og 30 km onsdag 1. juli kl fra Nykøbing Sj. Stion, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordiner. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * lørdag 2. maj HEDELANDSVANDRING, kl , EVG Reerslev Skole, Tingstedvej 40, 2640 Hedehusene, fra 6 til 28 km lørdag 2. maj MØN MARCH, kl , EVG søndag 3. maj Magleby Præstegård, Klintevej 502, 4791 Borre, Østmøn, fra 5 til 40 km tirsdag 5. maj BYVANDRING, kl , EVG Mosegården, Skovgårds Allé 37, 3500 Værløse, 5 og 10 km tirsdag 5. maj CITYTOUR FORÅRSVANDRING, kl , Vedbæk Stion (øst), 2960 Vedbæk, ca. 10 km

16 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 lørdag 9. maj MUTTER GRIB-VANDRING, kl IVV Ålholm-skolen, Teglværksvej 19, 3400 Hillerød, 6, 12 og 21 km søndag 10. maj MORSDAGS TRAVETUR, kl , EVG P-plads ved Klampenborg S-stion, 2930 Klampenborg, 5 og 10 km tirsdag 12. maj CITYTOUR FORÅRSVANDRING, kl , Skodsborg Stion (vest), 2942 Skodsborg, ca. 10 km tirsdag 14. maj VANDRING VED VESTVOLDEN, kl , EVG Tinderhøj Skole, Fortvej 71, 2610 Rødovre, 6, 10, 16, 20 og 30 km mandag 18. maj LADYWALK, kl , 7 og 12 km, EVG Der er følgende startsteder øst for Storebælt: Amager Strandpark, 2770 Kastrup, Almegårds Kaserne, 3700 Rønne Skælskør Hallen, 4230 Skælskør, Lienlund, 4900 Nakskov tirsdag 19. maj CITYTOUR FORÅRSVANDRING, kl , Nivå Stion (øst), 2990 Nivå, ca. 10 km lørdag 23. maj 30. EUROPA-VANDREDAGE, kl , EVG el. IVV søndag 24. maj Bjergmarkshallen, Bispehøjen 2, Holbæk, kl , 7, 14, 21, 42 km søndag 31. maj KILDEMOSEVANDRINGEN, kl , EVG Julemærkehjemmet, Kildemosevej, 3310 Ølsted, 5, 10 og 17 km lørdag 13. juni ALLERØDMARCH, kl , EVG Gildesalen, Uglevang 72, kld., 3450 Allerød, 5, 12 og 20 km søndag 14. juni GREVE STRAND VANDRING, kl , Aktivhuset, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve, 6, 10 og 20 km EVG søndag 14. juni FØDSELSDAGSVANDRING, kl , IVV Klubhuset ved Bogøhallen, Skovvang 8, 4793 Bogø By, 5, 10 og 20 km Næste blad forventes udkomme omkring 15. juni 2015.

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE medlems- nyt Nr. 3 MAR MAJ - NN JUNI 2014 34. årgang En blomsterplæne i gult og hvidt (Foto: Max Larsen) SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE Med kun en ganske kort vinter og et fortryllende forår, er der nu

Læs mere

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ medlems- nyt Nr. 5 MAR AUG. NN SEP. 2015 35. årgang Lyngby Sø på Mølleåvandringen i august 2015 OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ Siden sidst, hvor man forventede, sommeren var lige for døren, er der forløbet

Læs mere

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE medlems- nyt Nr. 4 JUNI J - JULI 2016 36. årgang SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE Som omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt skiftede vejret tydeligt karakter lige før afholdelsen af Maglesøvandringen,

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

FORÅRET 2015 ER KOMMET

FORÅRET 2015 ER KOMMET medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2015 35. årgang Strandporten i Holbæk en lun forårsdag først i marts 2015 FORÅRET 2015 ER KOMMET Nu kan der ikke være megen tvivl tilbage. Med mindre vejrguderne kommer

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

FORÅRET 2014 ER BEGYNDT

FORÅRET 2014 ER BEGYNDT medlems- nyt Nr. 2 MAR. NN - APR. 2014 34. årgang Tirsdagsholdet en skøn forårsdag (Foto: Max Larsen) FORÅRET 2014 ER BEGYNDT Da det foregående blad blev udsendt, havde der lige været en kortvarig kuldeperiode,

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE

FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE medlems- nyt Nr. 3 MAJ J JUNI 2017 37. årgang FORÅRET STARTEDE KØLIGT, SÅ BLOMSTERNE STOD LÆNGE I slutningen af april måned var foråret godt i gang, men hvor det begyndte meget tidligt, har det trukket

Læs mere

MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG?

MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG? medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2019 39. årgang En torsdagstur i Holbæk med fint vejr og et pænt antal deltagere. MON DET OVERHOVEDET BLIVER VINTER I DENNE OMGANG? Vinteren fortsatte med en meget behersket

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET

FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET medlems- nyt Nr. 4 JUNI - JULI 2015 35. årgang Afslutningen af Europa-Vandredagene i Holbæk FORENINGENS HIDTIL STØRSTE ARRANGEMENT ER KLARET Efter to års forberedelser blev det omsider pinse 2015, og dermed

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

medlems- nyt VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

medlems- nyt VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran medlems- nyt Nr. 5 AUG. J SEP. 2017 37. årgang VANDRERE SÅ LANGT ØJET RÆKKER For deltagere i Europas største vandre-arrangement, Nijmegen-marchen, er det ovenstående billede ikke helt sjældent, idet det

Læs mere

AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR

AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR medlems- nyt Nr. 2 MAR. J APR. 2017 37. årgang AFSLUTNING PÅ EN VINTER, SOM IKKE RIGTIGT VAR Vi er nu kommet til midten af marts måned, og vinteren skulle derved være - om ikke helt - så i hvert fald næsten

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 10. MARTS 2015. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2015 35. årgan g TIRSDAG 10. MARTS 2015 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned.

Seniornyt. senior mc danmark. Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne. ikke noget problem med at få ned. Seniornyt Nr.3 august 2013 Ja..stegt flæsk med persillesovs, har seniorerne ikke noget problem med at få ned. senior mc danmark 29. årgang. Senior-nyt Officielt klubblad for landsforeningen Senior-MC-

Læs mere

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang

November. Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang November Nr. 5 Sjællands Motor Veteraner 35. Årgang 2013 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT

MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT medlems- nyt Nr. 3 MAJ J - JUNI 2016 36. årgang MED MAJ MÅNED STARTEDE FORÅRET RIGTIGT Normalt siger man, at foråret begynder med marts måned, og det kunne det også tyde på i år, men da april oprandt,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN

FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN medlems- nyt Nr. 7 NOV. J DEC. 2017 37. årgang FRA EN PÆN EFTERSOMMER-AFTEN Selv om der var mange fugtige dage i eftersommeren, blev der dog også lejlighed til at gå nogle ture i pænt vejr. Dette billede

Læs mere

Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER

Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER medlems- nyt Nr. 5 AUG. A - NN SEP. 2014 34. årgang Stille flyder floden Lahn i pinsen 2014 DET BLEV EN GOD OG LANG SOMMER Selv om sommeren endnu ikke er overstået, er der ingen tvivl om, at den i år må

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 1. MARTS 2016. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 FEB. - MAR. 2016 36. årgang TIRSDAG 1. MARTS 2016 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.00. Tilmelding

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Program April, maj, juni 2019

Program April, maj, juni 2019 Program April, maj, juni 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn OPSAMLINGSSTED

Læs mere

SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER

SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER medlems- nyt. Nr. 5 AUG. SEP. 2018 38. årgang SOMMEREN HOLDER STADIG VED EFTER TRE MÅNEDER I år begyndte sommeren allerede i maj måned, og i tiden siden har det været solen, som har været helt dominerende.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

FORÅRET BLEV VARIABELT MEN FOR DET MESTE SMUKT

FORÅRET BLEV VARIABELT MEN FOR DET MESTE SMUKT medlems- nyt Nr. 4 JUNI - JULI 2019 39. årgang Fra Møns Klint en smuk søndag i maj. FORÅRET BLEV VARIABELT MEN FOR DET MESTE SMUKT Mens marts og april var meget stabile med henholdsvis meget vådt og meget

Læs mere

MODERNE MEDARBEJDERE TIL NATURVEDLIGEHOLD

MODERNE MEDARBEJDERE TIL NATURVEDLIGEHOLD medlems- nyt. Nr. 3 MAJ JUNI 2018 38. årgang MODERNE MEDARBEJDERE TIL NATURVEDLIGEHOLD Sådan ser de moderne medarbejdere ud, når det drejer sig om miljø- og naturvedligehold. En flok børnevenlige heste,

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

MINDER FRA SOMMERENS TURE

MINDER FRA SOMMERENS TURE medlems- nyt Nr. 6 SEP. J OKT. 2017 37. årgang MINDER FRA SOMMERENS TURE Forsidebilledet denne gang er fra årets Hærvejsvandring, og det er taget i Sydslesvig, og som det ses, er der mange lighedspunkter

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Hilsen fra forstanderen Kære alle.

Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hilsen fra forstanderen Kære alle. Så er der igen gået tre måneder, og endnu en udgave af Rynkenyt skal laves. Siden sidst har vi fået resultatet af Brugerundersøgelsen fra 2018, og jeg har været rundt

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 1 Februar 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet:

Dette nummer af Københavner-Nyt indeholder blandt andet: Nr. 2 August 2009 39. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Gothersgade 137, 1123 København K. Telefon 3313 4131, Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Program Juli, august, og september 2019

Program Juli, august, og september 2019 Program Juli, august, og september 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2013 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00

TIRSDAG 11. MARTS 2014. Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 medlems- nyt Nr. 1 MAR FEB. - NN MAR. 2014 34. årgang TIRSDAG 11. MARTS 2014 Generalforsamling i Holbæk Gangsport i Foreningshuset ved Bjergmarkskolen, Bispehøjen 2, Holbæk kl. 19.00 Spisning kl. 18.15.

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

FORORD. Aktivitetskalenderen bliver kun udsendt i ganske få eksemplarer men, den kan printes fra vores hjemmeside www.dgi/storstroemmen/krocket

FORORD. Aktivitetskalenderen bliver kun udsendt i ganske få eksemplarer men, den kan printes fra vores hjemmeside www.dgi/storstroemmen/krocket FORORD Så er vi klar med kursusfolder/aktivitetskalender 2014, det giver dig mulighed for at planlægge hvad du vil deltage i af kurser og stævner i løbet af året. Aktivitetskalenderen bliver kun udsendt

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! medlems- nyt Nr. 8 DEC. 2015 (JAN. 2016) 35. årgang Så er man par til tage imod Julemærkemarchens deltagere VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! I oktober kom der knapt en dråbe vand, og

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN

KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Nr. 1 Maj 2012 42. Årgang KØBENHAVNER-NYT er et medlemsblad for SELSKABET DE DANSKE FORSVARSBRØDRE I KØBENHAVN Midlertidig adresse: Georg Hansens Ager 7, 2640 Hedehusene Giro 9004890, e-mail: mail@dfbkbh.dk,

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 17. november 2018 blev der

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september

HANDICAP Tour de Bornholm. Altid den første lørdag i september HANDICAP Altid den første lørdag i september Tag med til DANMARKS SJOVESTE IDRÆTSARRANGEMENT for handicappede og få en uforglemmelig oplevelse WWW.TOURDEBORNHOLM.DK Velkommen til Bornholm! Allan Hedegaard

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 5 September 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

AktivCenter Møllevang

AktivCenter Møllevang Der spilles om klubmesterskabet i hele september måned Den 26. oktober er der krolfafslutning på Møllevang, med fejring af klubmesteren samt nr. 2 og 3 Vi er en forening af ca. 35 60+ere i Store Merløse.

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis LOKALCENTER TRANBJERG Koloritten Februar Marts Gratis 2016 Til læserne Hermed det første nummer af Koloritten udarbejdet af det nye brugerråd, så der vil komme mere information i de næste numre. Redaktionen

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 1 Februar 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand:

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2013 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET

DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET medlems- nyt Nr. 2 MAR. J APR. 2018 38. årgang DET BLEV VINTER I ÅR NU GLÆDER VI OS TIL FORÅRET Det varede lang tid, inden vejrguderne fandt ud af, det faktisk var vinter, for hele januar var reelt blot

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere