NR.3 april ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.3 april 2012 38.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.3 april ÅRGANG foto: frost

2 Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Sekretær (G 36) Kirsten Hasseltoft L Tlf famhhansen@hotmail.com Klubbladet (E 50) Webmaster Ivan Frost Tlf Ivan.frost@mail.dk Materialeudvalget ( E 20) Bjarne Simonsen Tlf bbsimonsen@gmail.com Klubhus udvalget ( F 71) Lizzi Plauborg, Tlf arli@kabelmail.dk Ungdomsudvalget Henrik Leth Larsen Tlf htl@watercare.dk KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk Undervisnings udvalget & ASA Aktivitetsudvalget Hans Petersen (G 17) Tlf hlp@veller.dk

3 Indholdsfortegnelse. Sikkerhed om bord Side 04 Kapsejlads. Side 05 Østjylland Side 06 Trådløs internet Side 08 Torskespisning Side 11 Standerhejsning Side 12 Påske Åben Side 13 Om el i både Side 14 De gule bøjer Side 15 Nyt fra Havnefogeden Side 17 kalenderen Side 18 foto : frost Nu skulle det være helt sikkert. Frosten er væk, skovbunden har fået farve, dagene er blevet længere, sommertiden er over os om et øjeblik nu er vi klar til en ny sejlersæson. Hvad går bestyrelsen og udvalgene og pusler med? Ja, det breder sig over mange emner og et af dem er klubbens fremtidige økonomi og medlemstal. Gennemsnitsalderen i klubben er jævnt stigende og som følge heraf er flere af klubbens medlemmer på vej til at kunne opnå et pensionist kontingent. Dette medfører naturligvis faldende indtægter, og hvis vi skal opretholde et uændret aktivitetsniveau i fremtiden, skal vi hverve nogle flere medlemmer, satse på sponsorindtægter og/eller tage kontingentopdelingen op til debat. Mest nærliggende var det måske, at vi alle gjorde en ekstra indsats for at øge medlemstallet på såvel aktive medlemmer som på støtte/gastemedlemskaber. På den næste generalforsamling vil der blive fremsat forslag om vedtægtsændringer, således at aktive juniorer skal have selvstændigt medlemskab a.h.t. den kommunale tilskudsordning. Klubbens projekt Vand og Unge, som jeg beskrev i martsnummeret, venter fortsat på endeligt tilsagn fra LAG Assens om økonimisk støtte til indkøb af 2 kølbåde til juniorafdelingen. I skrivende stund er endnu ingen af efterårets ansøgninger færdigbehandlet i Styrelsen og Sejlklubbens ansøgning er derfor stadig godkendt. Når det endelige tilsagn foreligger, har vi så tilbage at finde de øvrige kr. blandt fonde og sponsorer. Herefter kommer så den reelle udfordring til Juniorafdelingen : Skab grundlaget for fastholdelsen af de unge mennesker i Assens Sejlklub. Her er jeg sikker på, at indsatsen fra alle klubbens medlemmer er af afgørende betydning. I martsnummeret skrev vi om samarbejdsaftalen med Energi Fyn Fynsk Support El. Energi Fyn indbetaler til Assens Sejlklub 2 øre pr kwh, som er solgt til strømforbugere, der ønsker at støtte Assens Sejklub. For at oprette støtteaftalen skal strømforbrugen skrive kontrakt med Energi Fyn på Kontrakten indeholder aftale om Her og Nu afregningspriser og kan opsiges uden problemer. Det er vort skøn at aftalen kan indbringe kr pr år. Aftalen belaster ikke husstandens elregning, så bak op ved at tegne kontrakt under og støt juniorarbejdet i Assens Sejlklub. Hans L. Petersen 3.

4 Informationsaften Mandag d. 23. april Kl. 19:00 Aktivitetudvalget inviterer til en spændende sikkerhedsaften i samarbejde med Assens Bådcenter og Palby Marine. Hvornår har du sidst kontrolleret sikkerhedsudstyret ombord? Hvorfor skulle man i øvrigt også bruge energi på det, det var jo nyt og OK da vi købte det? Hvorfor skulle man investere i nyt ekstraudstyr, vi plejer da aldrig at gå ned eller blive påsejlet? Spøg til side! Vi inviterer til en aften, hvor eksperter vil demonstrere hvordan redningsvesten kontrolleres (medbring evt. din egen), samt den oppustelig redningsflåde, nødraketter og nødblus. Vi har søgt om tilladelse til at affyre egne medbragte nødraketter med udløbet dato. Hvis tiden tillader det gennemgås mulige AIS løsninger for lystbåde. For at få sammensat det optimale program til aftenens hovedformål, vil vi forbeholde os ret til at ændre i programpunkterne. Deltagelse gratis. ASA Ret til ændringer forbeholdes. Fyns Marineservice Næsvej Assens Tlf.:

5 Så kalder havet mellem Bågø og Assens atter til munter kappestrid med efterfølgende øl og smørrebrød i Klubhuset hos Irene. Alle kan være med, for selv om kapsejlads skam er en alvorlig leg og ikke så ligetil, så lyder hovedreglen i Assens, at man ikke sejler ind i hinanden, og at der ikke slås på tæven efter sejladsen. Skulle der være nogen, der gerne vil prøve til, før de deltager med egen båd, kan formanden sikkert finde en gæste/gasteplads til dem. Tilmelding til Fister på knud 55@jubii.dk Båd navn: Bådtype: Sejlnummer Certifikat nummer: Skipper: Tilmelder sig : 1, 2, 3 eller 4 1. Forårssejlads: 150, 2. Efterårssejlads: 150, 3. Bågø rundt: 100, 4. Hele sæsonen: 350, Tilmeldingsgebyr indbetales til Nordea reg. nr konto nr Onsdag den 18. april lægger KU hårdt ud med ølsmagning og gennemgang af kapsejladsregler og sejladsbestemmelser for aftenkapsejladserne. Thomas Hempler fra Bryggeriet Vestfyn vil fortælle om bryggeriets produkter og byde på smagsprøver. Herefter vil Per og Peder tage fat på den mere alvorlige del af aftenen. Det hele starter klokken i klubhuset. Arrangementet er gratis for medlemmerne, men tilmelding er af hensyn til traktementet nødvendig og skal ske til formanden for KU senest en uge før arrangementet. Erik Kulavig: eller på mail kul@hist.sdu.dk. Programmet henvender sig både til garvede kapsejlere og til nybegyndere. Forår: 25/4 2/5 9/5 16/5 23/5 30/5 6/6 13/6 20/6. Efterår: 1/8 8/8 15/8 22/8 29/8 5/9 8/9 15/9. Dyvig/Retur 16/6 17/6 Bågø Rundt 29/9 Erik Kulavig 5.

6 Se på kortet! Forbind sydspidsen af Djursland med Fynshoved. Sammen med den gamle Lillebæltsbro afgrænser det et herligt Østjysk revir, der byder på et væld af muligheder. 34 havne/broer, 7 byer, 50 DS turbøjer og 4 øer er der til rådighed i området. Med bus kan man nå Legoland og Djurs Sommerland. Herlig natur med et rigt dyreliv, sæler ser man lejlighedsvis, men marsvin hver dag. Her er noget for hele familien, overalt gode bademuligheder. Farvandet er godt beskyttet særligt for vestlige vinde. Her kan man sejle strækninger der passer enhver besætning. Der er ikke langt mellem ishusene, hvis børnenes ønsker skal imødekommes. Dybe fjorde til Horsens og Vejle, let at besejle. Turen ind til Odense er virkelig værd og tage. Ind gennem Gabet forbi skibsværftet ved Munkebo videre gennem kanalen forbi Stige og helt ind i bymidten. Her finder man mange mål for byturisme, bare tænk på H.C.Andersne Hus. Dejlige traveture i naturen er der rig mulighed for. Særligt kan øerne anbefales. Tunø rundt eller Hjarnø rundt er overkommeligt for de fleste. På Endelave kan man med lidt held få en af de lokale til at spænde traktoren for gummivognen. Et par halmballer som sæde og så går det til den særegne nordlige del af øen kaldet Øvre. Samsø et kapitel for sig. Naturhavnen ved Langør. De historiske små øer ved det nord østlige hjørne. Man kan ikke nævne Samsø uden også at nævne de berømte samsøkartofler. Friske grøntsager kan man nu få overalt i området. Fisk i havnene kniber det mere med nu om stunder; men er man heldig, kan man få friske muslinger i Snaptun. Anløber man Snaptun kan en tur ud til batterierne anbefales. 6.

7 Den gamle idyleriske by Ebeltoft byder på meget andet end fregatten Jylland. Syd for byen er Øer havn der nås gennem en lille sluse. I Øer er der et væld af aktiviteter for børn. I Kalø Vigs nordlige ende finder man Nappedam. Oprindelig en gammel udskibningshavn for Syddjursland. Herfra kan man gå til Kalø Slotsruin. For de der er let til bens når man Rønde til fods men ellers går der bus. Knebel vig er en dejlig naturhavn. I dag er der bygget en ny havn ved Knebel, hvis ikke man stoler på ankeret og der ikke er plads ved en af DS bøjerne. Danmarks næststørste by Århus med den engang så flotte skyline byder på 4 havne. Fra Marselisborg og Århus Lystbådehavn er man i gå afstand til byen. Fra Egå og Kaløvig kan man let komme til centrum med bus. Er man til kapsejlads er der meget at se på i Århusområdet. Har man ikke været i Den gamle by bør man aflægge et besøg her. Fine muligheder for kunstudstilling er der i byen og promenaden ved det blotlagte å løb gennem byen, byder på et væld af restauraer og cafeer. Er man til lidt shopping kan de mange gågaders varehuse og forretninger opfylde de flestes behov. Bogense er en herlig gammel købstad med en moderne marina og en gammel særpræget fiskerihavn. Nord for ligger Æbelø med flere DS bøjer. Man kan gå i land på Æbelø og der er dejlige traveture rundt på øen. Tragten indsejlingen fra nord ned i Lillebælt byder på flot natur og flere havnemuligheder. Den ny havn i Middelfart med det nye kulturhus som vartegn er et besøg værd. Relevante websider: smaaoer.dk; Relevante publikationer: 27 små øer, Bugten med de syv vige, Sejlerguide Østjylland Danmark Carl Gerstrøm 7.

8 Hvis du er til internet og Skype telefoni m.v. ombord så er der nu en ny mulighed der endog rækker et godt stykke ud på vandet og giver mulighed for flere samtidige tilslutninger. Hvis ovennævnte ikke passer ind i din opfattelse af frihed til søs skal du blot springe dette notat over. I DS bladet Sejler nr , kan man læse om en sponsoraftale mellem DS og bredbåndsleverandøren NET 1. Her kan man tilbyde medlemmer af Dansk Sejlunion en bredbåndsrouter og en langtrækkende mobil bredbåndsforbindelse på den gamle NMT mobilfrekvens 450 MHz i 3 abonnementer : 2GB 139 kr. 7 GB 159 kr. og 13 GB 259 kr. Abonnementet er pris pr. md. og dertil kommer leje af router 29 kr. pr. md. og dækker brug i Danmark, Norge og Sverige. Jeg har ved tidligere lejligheder mødt samme produkt i forbindelse med hytter og ødegårde i Norge og Sverige, så nu skulle min nysgerrighed tilfredsstilles, og jeg har derfor tegnet et abonnement den billigste løsning naturligvis. Min afprøvning herunder er naturligvis subjektiv og uden ansvar. Produktet ankom nydeligt emballeret ( 1½ uge senere end aftalt og jeg mistede derfor muligheden for at afprøve systemet i de Norske fjelde) og med alt inklusive. Jeg skulle blot sætte de genopladelige batterier i routeren, tilslutte spænding 12 V bat. eller 230 V adapter og tænde for apparatet. Dernæst lod jeg min bærbare computer søge efter trådløse netværk og forbindelsen var etableret. Routeren er adgangspunktet til internettet og lokalnettet på præcis samme måde som et helt alm. WiFi. Afprøvningen er sket dels indendørs ( på flere adresser ) og dels i bil ( bl.a. i et område uden dækning med alm. mobiltelefon ) og kun med de medleverede påmonterede antenner. Routeren har under alle forhold holdt forbindelsen og har således vedligeholdt et ægte mobilt trådløst netværk med adgang til internettet. Under afprøvningen har der i perioder været 4 samtidige brugere ( Smartphone, Iphone, Ipad og eller PC ( bærbar Windows 7). Hastighed og datamængde er begrænsningerne i systemet. Leverandøren oplyser at download hastigheden er op til 2Mbs og upload 1,5Mbs. Datamængden i abonnementet er summen af upload og download, og hvis man ønsker at downloade en videofilm ( f.eks. 3,5 GB ) har man brugt halvdelen af sit månedlige forbrug ( 7 GB )og den medgåede tid vil være urealistisk. Ønsker man uploade hele feriealbummet fra camaraet ( f.eks. 1 stk. 2 Mb SD kort ) til en server har man samme problem. Alm. brug af internet ( køreplaner, opskrifter, vejudsigter, Apps på smartphone osv. ), e mail og lokalnet passer derimod perfekt til systemet, hvor flere brugere samtidigt kan være koblet på. Sammenlignet med gratis internet i havnene vil man undgå en reklameinficeret netadgang såvel i havn som for anker og dækningen er lovet til 98% i Danmark eller 60 km fra nærmeste sendemast. Hans L. Petersen Se mere på og

9 9.

10 Forårs tilbud fra Assens Bådcenter Lystbådehavnen, 5610 Assens tlf.: Spandevis af gode TILBUD Vælg mellem 2;5 ltr. Mille Xtra 2,5 ltr. Jotun Nonstop 3 ltr. International Cruiser Gælder i april måned eller så længe lager haves Gælder i april måned eller så længe lager haves 10.

11 Tekst af Jens foto: frost Der var i år 38 betalende deltagere, og 5 personer på køkkenholdet (i alt 43). Lidt mindre end sidste år, måske fordi det ikke har været muligt at til melde sig ved lørdagsåbent. Køkkenholdet er godt tilfreds med årets arrangement, og mange deltagere roste arrangementet både maden, hyggen og samværet. Poul var stand in som toastmaster. Den tidligere toastmaster havde meldt fra, og den kommende var taget til Rusland. Tak til Poul for hurtigt at springe til og for at styre arrangementet og klokken med kyndig og overvejende rolig hånd Gæsterne opførte sig ordentligt og eksemplarisk. Særligt under spisningen. Først efter suppen gik der fri leg og Prins Kristian i selskabet. En hel del gik hjem i pæn stand, og resten hjalp hinanden sikkert videre.. Næste års torskespisning er lørdag d. 2. marts Køkkenholdet glæder sig til at se endnu flere af klubbens mænd til en hyggelig og ernæringsmæssig rigtig oplevelse. 11.

12 Alle klubbens medlemmer juniorer, seniorer og dem midt imellem inviteres til den traditionelle standerhejsning. I år er det lørdag d. 5. maj kl Efter standerhejsningen er der gratis formiddagskaffe med passende tilbehør i klubhuset Møde for nye medlemmer kl Som nyt medlem søger man naturligvis oplysninger om klubben. Klubbladet og hjemmeside er rigtig gode til dette formål, men på mødet lørdag d. 5. maj kl. 11 (efter standerhejsningen) er der mulighed for at få mundtlig information, at stille spørgsmål og at få sat ansigter på bestyrelsen. Så vel mødt til alle nye og / eller nysgerrige medlemmer. 12.

13 Lige som sidste år vil der igen kun være åbent for salg de første påskedage, nemlig torsdag fredag lørdag. og det vil være muligt at købe smørrebrød, kaffe te, øl vand, i klubhuset fra kl Priserne er som sædvanlig billige klubhuspriser. 3 stk. smørrebrød, en kop kaffe eller te kr Øl vand til normal klubhuspris. OBS! Påsken falder den første uge i april Korsvangcenteret 5610 Assens Tlf Tank Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 tlf Assens 13.

14 Spisningen og foredraget om el i både havde samlet et helt pænt antal medlemmer. Dem som kom og spiste fik en god middag. Der var andre som sluttede sig til foredraget efter, spisningen og her fik man et godt indblik i, hvad muligheder der er i at skifte sit lys ud i båden til det moderne led lys, og bl.a. huske at vælge de rigtige pære (varm hvidt lys), det er, desværre, også tit de dyreste! Hvad batterier angår blev der forklaret hvilke typer der skal bruges til bl.a. Lys og start. Igen en god aften med Jens Koch, og hvor der var nogle gode ideer at ta med om bord. 14.

15 Bøjerne bliver udlagt som tidligere år. De gule Dansk Sejlunions bøjer med DS på og Dansk Sejlunion udsender gratis ved sæsonstarten det lille tursejlerhæfte TURSEJLER med angivelse af hvor DS bøjerne er placeret. Kan afhentes i klubhuset. Alle der er medlem af en klub under Dansk Sejlunion må benytte DS bøjerne. Adgangstegnet er standeren, føres der ikke en stander fra en af DS klubber, kan man med god samvittighed bede om at bøjen forlades. De detaljerede regler for brug af bøjerne står i TURSEJLER I en årrække har tyske sejlere til en vis ærgrelse for danske sejlere benyttet DS bøjerne. Der har været skrevet i tyske båd blade, hvordan reglerne er, uden at det har hjulpet. Dansk Sejlunion har sidste år indledt et samarbejde med Deutsche Segler Verband (DSV) på turområdet. Her har bøjeproblematikken naturligt været drøftet. DSV ønsker brændende at købe sig ind på DS bøjerne. Det har Dansk Sejlunion konsekvent afslået. Dansk Sejlunion har undersøgt om DSV kunne udlægge nogle særlige bøjer for tyske sejlere. Farvandsvæsnet har sagt god for at en sådan løsning. Der er lave et forsøg i Asvig hvor en bøje var udlagt. Bøjen var forsynet med en DSV stander, så den var let genkendelig. Bøjen var forbeholdt for tyske sejlere og var udlagt som et forsøg på at separere tyske sejlere ved tysk bøjer og friholde DS bøjerne i området for sejlere, der er medlem af en klub under Dansk Sejlunion. Afhængig af hvordan DSV evalueret forsøget kan der via danske entreprenører evt. udlægges et begrænset antal bøjer efter foregående godkendelse ved farvandsvæsnet. 15.

16 16.

17 foto: frost April 2012 Endnu en vinter er ved at gå på held og slibemaskinernes monotone koncert er begyndt at brede sig i marinaen. De første både er allerede kommet i vandet, og ellers er marinaen begyndt at blive befolket med aktive mennesker, så snart den mindste sol viser sig. Vi forventer at de nye fortøjnings pæle er banket færdigt i midten af april, så hvis båden kommer i vandet før, og der mangler en pæl, så må man finde en anden midlertidig plads og ligge på. På nuværende tidspunkt sætter vi kun både i vandet om hverdagen, men appellerer til, at det helst skal være en onsdag eller torsdag, så vores arbejdstid kan udnyttes optimalt. Følgende 4 lørdage i foråret og måske søndage, vil der også blive kørt med kranen: 7. april 14. april 28. april 12. maj Vi forventer at kunne løfte 18 både på en lørdag, i tidsrummet kl. 8 til 16. Hvis tilmeldingssedlerne, som hænger indenfor den midterste dør i det gamle masteskur, bliver fyldt helt op, vil vi overveje at tage den efterfølgende søndag i brug. Der er åbnet for vandet i hele marinaen, og som noget nyt, er der genetableret en vandhane ved ophaler rampen. Når de sidste både omkring den nye vandhane er væk, vil man kun kunne benytte vandhanen imod betaling, for at forhindre misbrug. Når man har fået sin båd i vandet og skal sejle den på plads, så pas på, hvis der ligger en løs ende af en indhaler linje og flyder ude i vandet. Hjælp os med at få den hængt op på en pæl, eller skær den af helt inde ved pælen. Vi har fået trykt nogle små selvklæbende pile, det er ideen at vi sætter på alle de både, der ikke har løfte markering for stropperne. Derved vil man til efteråret, og uden risiko, hurtigere kunne løfte bådene op. Efter at vi har fået de mobile stativer, er der åbnet op for, at få sin båd flyttet til et mere egnet sted, hvis den skal have en stor omgang. Vær også opmærksom på når der bruges malerulle, og den bevæges hurtigt, at der kan blive slynget små stænk over på nabo båden. Alle andelsbeviser skal som meddelt ombyttes, grundet en fejl i angivelse af antal andele. Hvis man medbringer det gamle andelsbevis vil man få udleveret det nye. I April måned vil havnekontoret være bemandet fra kl. 9 til 12 på alle hverdage. I påskedagene torsdag til søndag, vil man imellem kl. 9 og 11 kunne få udleveret slibemaskine og købe sandpapir/skrabeblad. Venlig hilsen Alex Hansen Havnefoged 17.

18 April Maj S 1 T 1 M 2 O 2 KU sejlads T 3 T 3 O 4 Bestyrelsesmøde F 4 Bededag T 5 Påske Åben Klubhus L 5 Standerhejsning F 6 Påske Åben Klubhus S 6 L 7 Påske Åben Klubhus M 7 Bestyrelsesmøde S 8 Påskedag T 8 M 9 2. Påskedag O 9 KU sejlads T 10 T 10 O 11 F 11 T 12 L 12 Deadline klubblad F 13 S 13 L 14 Deadline klubblad M 14 S 15 T 15 M 16 undervisning O 16 KU sejlads T 17 Plimsollerne * Masten u. lokalet T 17 Kappelturen Kristi Himmelfart O 18 KU regel/protest og ølsmagning F 18 Klubhuset er lånt ud: T 19 L 19 Drabant 30 klubben F 20 S 20 L 21 Skalabåd Danmark M 21 S 22 T 22 M 23 Sikkerhed ombord kl O 23 KU sejlads T 24 Plimsollerne * Masten u. lokalet T 24 O 25 KU første sejlads F 25 T 26 Plimsollerne * Masten L 26 Pinseturen til Kolding F 27 S 27 Klubhuset er lånt ud til: L 28 M 28 Sønderborg 2. Pinsedag S 29 T 29 M 30 O 30 KU sejlads T 31 Gul: Klubhuset er optaget! 18

19 Klubhuset: NYTTIGE OPLYSNINGER Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Kirsten Steensgård Tlf (E38) Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf askasserer@gmail.com skovbrynet7@pc.dk bbsimonsen@gmail.com Optagning og isætning af både er Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: sejlklub.dk Webmaster: Ivan Frost ivan.frost@mail.dk Klubblad Redaktion: Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG

NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig!

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017

Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Årsregnskab Assens Sejlklub 2017 Ledelsespåtegning Bestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsregnskabet for 2017 for Assens Sejlklub. Det er konstateret, at der i tidligere regnskab er optaget

Læs mere

NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG

NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG Standerhejsning 2012 foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag

Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal for Ynglinge og J/70 d. 2. 3. juni 2018 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Foto: Hansen-Photo.com

Foto: Hansen-Photo.com Indbydelse til åbent Klassemesterskab Molich for X Meter I Kerteminde Sejlklub den 9-10 august 2013 Foto: Hansen-Photo.com ÅBENT KLASSEMESTERSKAB 2013 FOR MOLICH X METER Organiserende myndighed Kerteminde

Læs mere

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG Svanen i frisk vind foto: Henning Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG NR.6 august 2012 38.ÅRGANG foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

Kerteminde Sejlklub, Express Klub Danmark, Impala 27 klubben og Banner 30 klubben indbyder til Klassemesterskab i Kerteminde den 5. - 6.

Kerteminde Sejlklub, Express Klub Danmark, Impala 27 klubben og Banner 30 klubben indbyder til Klassemesterskab i Kerteminde den 5. - 6. Kerteminde Sejlklub, Express Klub Danmark, Impala 27 klubben og Banner 30 klubben indbyder til Klassemesterskab i Kerteminde den 5. - 6. juli 2008 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Kerteminde Sejlklub

Læs mere

Kapsejlads i BUGTEN 2015

Kapsejlads i BUGTEN 2015 Velkommen til temaaften: Kapsejlads i BUGTEN 2015 den 27. november 2014 Velkomst & indledning Formålet med denne temaaften er: At BUGTENs kapsejladsteam får mulighed for at præsentere sine foreløbige planer

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 16 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Fraværende: Michael Hampen 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Intet nyt

Læs mere

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer NR. 7 SEPTEMBER 2014 40. ÅRGANG Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL

ZOOM8 EM 2016 PALAMOS FÆLLES TURMANUAEL KÆRE ZOOM8-SEJLER Vi er meget glade for, at du har valgt at tage til Zoom8 EM i 2016 i SPANIEN. Denne turmanual indeholder information om fællesturen til EM, som afholdes i perioden fra d.19/3-26/3 2016.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d.15.5.2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 12.maj Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Anne Skjerning, Carl-Erik Carlsen, Svend Smedegaard, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt. Klubben kan kontaktes på: dansk.balladklub@gmail.com Ballad klassen flotte stander er ikke hejst under bagbord salings horn på din båd. Det er måske

Læs mere

SBA Kalø-sejlads 2017

SBA Kalø-sejlads 2017 SBA Kalø-sejlads 2017 Lørdag den 30. september Sejladsbestemmelser Rev. 29.08.2017 1 Der sejles efter ISAF s og DS s sejladsbestemmelser samt nedenstående sejladsbestemmelser (med de modifikationer af

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Travlhed ved mastekran

Travlhed ved mastekran NR. 4 MAJ 2015 41. ÅRGANG Travlhed ved mastekran Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub

Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Skive Sejlklub og Maritim Center Skive Indbyder i samarbejde med Dansk BB 10 Meter Klub Til Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB 10 meter i dagene 13. til 16. august 2014. 1. Regler 1.1 Der sejles

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m

DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m DANMARKSMESTERSKAB 2018 BB10m INDBYDELSE (Notice of Race) 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2013 39. ÅRGANG Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne

Læs mere

SBA Kalø-sejlads 2018

SBA Kalø-sejlads 2018 SBA Kalø-sejlads 2018 Lørdag den 6. oktober Sejladsbestemmelser Rev. 03.10.2018 1 Der sejles efter ISAF s og DS s sejladsbestemmelser samt nedenstående sejladsbestemmelser (med de modifikationer af de

Læs mere

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 20. maj Sejladsbestemmelser

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 20. maj Sejladsbestemmelser Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 20. maj 2017 Sejladsbestemmelser 1 ORGANISATION 1.1 Sejladsen organiseres af Sejlklubben Bugten Aarhus 2 REGLER Sejladsen vil blive sejlet efter ISAF s kapsejladsregler,

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj DH og Easy Sejl med / Tursejler. Sejladsbestemmelser

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj DH og Easy Sejl med / Tursejler. Sejladsbestemmelser Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj 2018 DH og Easy Sejl med / Tursejler Sejladsbestemmelser 1 ORGANISATION 1.1 Sejladsen organiseres af Sejlklubben Bugten Aarhus 2 REGLER Sejladsen vil blive

Læs mere

INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013

INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013 INDBYDELSE Prolog Nordic Sailing League CB66 Svanemøllen, København 4. 5. maj 2013 Arrangør: Sejlklubben Sundet 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inklusive Skandinavisk

Læs mere

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2

Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100. Juni 2015. 16. årgang nr. 2 Medlemsblad for Foreningen til bevarelse af fiskefartøjet Marna af Faaborg SG100 Juni 2015 16. årgang nr. 2 Formanden har ordet Så er sæsonen godt i gang. Her i bladet er der et par nye aktiviteter, tag

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.:

Maj Sydtoften Grindsted Tlf.: Maj 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik Hansen

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter Desuden

Læs mere

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret

1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret Aktiviteter 1. Motionsløb og cykling i samarbejde med Marseliskontoret 02-06-2009: Intromøde omkring Marselisløbet med følgende aktiviteter - Konditionstest - Smoothie bar og info omkring sund kost - Generel

Læs mere

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts

Referatet blev godkendt og underskrevet af de medlemmer, der deltog. 1. Godkendelse af referat fra mødet den 7 marts Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 10.04.2017 Mødested: Klubhuset kl. 19 Deltagere: Michael Christiansen, Bent Bagger Sørensen, Søren Christensen,Torben Hansen, Jan Leth Svendsen, Jytte Larsen, Christian Therp

Læs mere

Årsplan for Sejlerskolen 2017

Årsplan for Sejlerskolen 2017 Februar Fredag 10.02.2017 Medhjælperfest i sejlklubben kl. 18.00 Mandag 20.02.2017 instruktørmøde vedr. Certificering af sejlerskolen kl.19.00 Marts Tirsdag 07.03.2017 Introaften for nye sejler skoleelever

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Kalundborg Sejlklub. Åbent DS-DM for Albin Express. Torsdag den 30. august til lørdag den 1. september 2012 med søndag den 2. september som reservedag

Kalundborg Sejlklub. Åbent DS-DM for Albin Express. Torsdag den 30. august til lørdag den 1. september 2012 med søndag den 2. september som reservedag Kalundborg Sejlklub Åbent DS-DM for Albin Express. Torsdag den 30. august til lørdag den 1. september 2012 med søndag den 2. september som reservedag INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 7.-9. juni 2013 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 7.-9. juni 2013 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 7.-9. juni 2013 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2013 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Indbydelse til Tursejlere

Indbydelse til Tursejlere Indbydelse til Tursejlere 31. maj - 2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2019. "Gækken" under

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.10.2013 Referat af bestyrelsesmøde den 21.10.2013 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere :Ole Harby, Ole Glerup, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Kiki Visby, Henrik Frederiksen,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere