NR.4 maj ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.4 maj ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost

2 Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf askasserer@gmail.com Sekretær (G 36) Kirsten Hasseltoft L Tlf famhhansen@hotmail.com Klubbladet (E 50) Webmaster Ivan Frost Tlf Ivan.frost@mail.dk Materialeudvalget ( E 20) Bjarne Simonsen Tlf bbsimonsen@gmail.com Klubhus udvalget ( F 71) Lizzi Plauborg, Tlf arli@kabelmail.dk Ungdomsudvalget Henrik Leth Larsen Tlf htl@watercare.dk KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf kul@hist.sdu.dk Undervisnings udvalget & ASA Aktivitetsudvalget Hans Petersen (G 17) Tlf hlp@veller.dk

3 Indholdsfortegnelse. Standerhejsning Side 05 Turen til Polen Side 06 Pinseturen Side 11 Skonnerten Bonavista Side 12 Kappel turen Side 13 Tilbud på Bredbånd Side 14 Kapsejlads Side 15 Energifyn Side 16 Nyt fra Havnefogeden Side 17 kalenderen Side 18 foto. frost foto : frost Nu. Lyset er over os og temperaturerne er stigende. Antallet af både i vandet er større end antallet på land vi har en god og lang sejlsæson foran os. Generalforsamlingen i Dansk Sejlunion ultimo marts afvikledes som sædvanlig i god ro og orden. De gennemgående temaer udover valg til bestyrelse m.v. i. flg. dagsorden var Aldersrelateret træning i Sejlsport ATK for børn og unge, 8 25 år og Sejleren i Focus tursejlads. Der er pr. 1. april oprettet en stilling og ansat en medarbejder, som skal være tursejlerens sagsbehandler. Det kunne næsten blive et fast punkt på denne side, men vi har endnu ikke modtaget endeligt tilsagn om støtte fra ministeriet til projekt Vand og Unge. Rykker man for svar for man blot oplyst at heller ikke andre ansøgere som er indstillet til støtte har fået svar. Det skal imidlertid ikke afholde os fra at støtte op omkring ungdomsarbejdet i øvrigt, og har du endnu ikke tegnet kontrakt med Energi Fyn på kan jeg kun opfordre dig til at få det gjort. Det er uden risiko og omkostninger for dig, men kan give et godt skub til ungdomsarbejdet. Hvis du ikke vil tilmelde dig via internettet kan du bruge formularen andet steds i bladet eller i klubhuset og blot smide den i vor postkasse., så søger vi for det videre forløb. Standerhejsningen er lige om hjørnet. Lad os gøre dagen festlig med et godt fremmøde. Hans L. Petersen 3.

4 Korsvangcenteret 5610 Assens Tlf Tank Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 tlf Assens 4.

5 Alle klubbens medlemmer juniorer, seniorer og dem midt imellem inviteres til den traditionelle standerhejsning. I år er det lørdag d. 5. maj kl Efter standerhejsningen er der gratis formiddagskaffe med passende tilbehør i klubhuset Møde for nye medlemmer kl Som nyt medlem søger man naturligvis oplysninger om klubben. Klubbladet og hjemmeside er rigtig gode til dette formål, men på mødet lørdag d. 5. maj kl. 11 (efter standerhejsningen) er der mulighed for at få mundtlig information, at stille spørgsmål og at få sat ansigter på bestyrelsen. Så vel mødt til alle nye og / eller nysgerrige medlemmer. 5.

6 Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi var her sidst i 1997 skulle man sejle hen til toldbåden ved bøje nr. 17 og fortælle hvor og hvornår man ville være i havn. Sådan er det ikke mere, nu sejler man bare. Vi sejlede fra Gedser til Stralsund, fin tur god vind og ingen problemer med at krydse Kadetrenden. Nyt var den store vindmøllepark ved Darsser Ort Der var mange både inde i den nordlige marina, men vi fik en god plads i den del, der tilhørte sejlklubben. Da vi før har været en del her i byen, fik vi hurtigt set og købt det, vi skulle bruge. Nu skulle vi have broernes åbningstider, og der er 3 vi skal passerer, inden vi er fremme. Næste stop var Wolgast med den flotte blå klapbro. Her kan man vælge at blive i marinaen nord for broen, eller hvis broen er åben sejle om i den, der er i industrihavnen, den er også fin. Vi blev i den første, der var vi også sidste gang. En tur op i byen for at se lidt og måske købe lidt godt til aften, pæn by med lidt historie men med megen trafik. Rimelige havnepenge og gratis bad, gode forhold. Næste hop gik til Zecheriner brücke. Man skal afsted om morgenen, hvis man vil nå til Polen samme dag. Efter at have passeret broen kommer man til resterne af en gammel elevatorbro. Følg afmærkningerne ved passage, de er dog blevet meget bedre siden 97. Her er også en ny marina, Karnin, men der mangler nogle bøjer til at vise indsejlingen, men det gik nu fint. Her er lidt historie og noget handel. Vi skulle over Stettiner Haff til de gule bøjer, det er grænsen til Polen, det gik fint ingen vind men en masse alger i vandet. 6.

7 Fra den gule bøjer nr. 17 og ind mod Ziegenort, Trzebiez det er en lille havne by hvor der før var toldsted, skal man holde fri af de mange bundgarn, så følg rute afmærkningen. Inde i havnen, som ligger i flodmundingen bag en lille ø, var der fin plads. Først kommer man til sejlklubben, og lidt længere fremme er den gamle toldkaj, her er nu havnekontor og billigt! 5 for en overnatning med strøm, ok men toilet forholdene var ikke så gode. Hvis vi havde valgt sejlklubben så var det lidt dyrere, men meget flottere. Byen er lille, her er ikke meget at købe, men inde i bunden af fiskerihavnen er der en tankstation med pumpe på kajen ca. 8 kr. pr. liter. Jo tættere vi kommer på Stettin bliver der mere og mere industri. Noget er nyt, men meget er gammelt og forfaldet. Det er ikke unormalt, at på en gammel havnekaj er man i gang med et ½ nyt skib. Når det er klart, kommer der bare en flydekran og en pram, og så sejler de det til et værft i Tyskland eller Skandinavien. På den modsatte bred er det som en jungle, her er naturen fredet og man kan se ørne og storke. I træerne er der rigtig mange mistelten. Marina Goclaw havde vi været i før. Her var normal god service og så gik sporvognen ind til centrum lige uden for døren. Vi fik en god plads med udsigt over havnen og her sker der noget hele tiden. Berlinerne skal enten have masten af eller på. Næste dag var det Oder floden. Her kommer meget store skibe og nogle der sejler stærkt, men det er en flot sejlads, hvor motoren er rar at have ved hånden, da vinden springer en del. 7.

8 Her lå en motorbåd fra Fåborg, den første d De skulle have besøg af deres børn hjemmefra, som kom med campingvogn, og den fik en plads på marinaens område. men det er meget svært at finde det sted, hvor man køber billet, det ligner en ruin med tremmer for, men é der et meget lille vindue, hvor det kan lade sig gøre. Første gang fandt vi det ikke tog bare med. Man skal putte billetten ind i en automat, men der var kun én der gjorde det, resten af de rejsende var lige glade. Vi fandt ud af senere, at hvis man bliver taget uden billet koster det flere hundrede Zloty. Inde i byen er der meget at opleve. Der er mange flotte bygninger, og der er en rød streg med numre på fortovet som viser rundt i Stettin. Få et kort på turistkontoret, og huske at veksle penge i en bank så bliver man ikke snydt. Stettin er en stor by med mange gode steder at spise og more sig, indkøbsmulighederne er store, og midt i det hele, er der et meget flot indkøbscenter. Lige ved siden af er der en markedsplads med alt muligt, som man kender det sydfra. Sidst vi var her, var pladsen en 3-4 gange større, men da var der heller ikke noget center. Man bliver lidt overrasket over forskellen, for der er stadig mange fattige folk i Polen. Nogle sad på fortovet og prøvede at sælge noget hjemme fra haven. Kvarteret uden for marinaen er fattigt. Det er ikke noget rart sted at gå tur i, så vil man undgå dette skal man sejle helt op til Stettin og ind til bagbord mod sydenden af den store sø Dabie. Her er der 2-3 marinaer. Fra byen er der ikke så langt hen over broen, der spærrer vejen til Berlin.

9 Efter nogle dage i Stettin sejlede vi tilbage ad Oder floden, ind og tanke i Trzebiez og op ad Piastkanalen Kaiserfahrt til Swinóujscie Swinemünde - en flot tur. Her mødte vi andre danske både, og en af dem fulgtes vi med et par dage. Det var en varm uge med megen sol, men om aftenen blev vi overfaldet af myg, så mange, at det kunne rydde en fortovscafe. Lidt ærgerligt for der var billig øl og god stemning, så vi rykkede inden døre. Selve byen var pæn, og her er gode handelsmuligheder, nok også fordi der er færgefart hertil. Her er den gamle toldkaj lavet om, og havnen bagved er en helt ny marina, med alt hvad man har brug for. Der er flydebroer med hækbøjer at fortøje til. Havnen var næsten færdig, og for første gang så vi en Politibåd, som sejlede stille rundt og skrev alle ikke Polske både op - og det var det. Vores ide var at sejle nordud i Østersøen, men vejret var os imod, så vi sejlede tilbage til Stettiner Haff og bag ved øerne. Den anden vej giver flere muligheder bl.a. Til Bornholm eller op til Rügen igen. Men alt i alt en god sommertur og trækker vi de 2 døgn fra, hvor vi var blæst inde og det regnede, så var det en flot og billig tur. Det meste vi betalte i havnepenge den sommer var

10 Forårs tilbud fra Assens Bådcenter Lystbådehavnen, 5610 Assens tlf.: Spandevis af gode TILBUD Vælg mellem 2;5 ltr. Mille Xtra 2,5 ltr. Jotun Nonstop 3 ltr. International Cruiser Gælder i april måned eller så længe lager haves Gælder i maj måned eller så længe lager haves 10.

11 Assens Sejlklub har i år lånt Kolding Bådelaugs klubhus i Kolding Marina Syd. ASA har grillen klar lørdag kl Søndag morgen er der fælles morgenmad, hvor interessen for dagens program afklares. ASA foreslår Pinsefrokost kl og skift til anden attraktion. Man medbringer selv mad og drikke. ASA sørger for grill, morgenmaden deles vi om. Som noget nyt foreslår vi et par fællesarrangementer Pinsedag og dermed en ekstra overnatning i marinaen inden hjemturen. I rimelig afstand fra marinaen ligger Geografisk Have, som på denne årstid burde være et besøg værd. Koldinghus er ligeledes en seværdighed, der altid kan friste med ekstra besøg. Da vi nu er i Kolding, så hvorfor ikke bruge Pinsedag på at besøge disse to attraktioner en om formiddagen og en om eftermiddagen. Skulle nogen have lyst til lidt kapsejlads eller sejltrim undervejs, foreslår vi mødetidspunkt kl om lørdagen i klubhuset. I tilfælde af dårligt vejr (mere end 10 m/sek.) vil en eventuel aflysning være slået op i klubhuset. NB. Fredag d. 1. juni starter Fyn Rundt fra Bogense, og Bogense Marina tager ub. imod både i ugen inden kapsejladsen, så måske pinseturen evt. kunne afsluttes i Bogense for Fyn Rundt sejlerne. 11. ASA

12 Der er nok mange af jer, når i har været i Marstal, der har set restaureringen af Skonnerten Bonavista et flot arbejde og nu et flot skib. Pinse lørdag kl skal skibet søsættes, det bliver samtidig med Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne 2012 i Marstal, med fest på havnen. Se programmet på maritime museum.dk/ Fyns Marineservice Næsvej Assens Tlf.:

13 Vi gør som i gamle dage prøver at mødes til sildefest i Kappel. Hvis vejret er godt, er det helt sikkert, at der er både fra Assens Sejlklub i Grauhöft marina. Så er det blot om at få fixet bord og bænke til en grillaften. Sidste år var vi 8 både, der fik en flot aften og et par gode dage med mange oplevelser, der var bl.a. små dampere med hjul og det store tivoli. Håber vi ses 13.

14 14.

15 Så kalder havet mellem Bågø og Assens atter til munter kappestrid med efterfølgende øl og smørrebrød i Klubhuset hos Irene. Alle kan være med, for selv om kapsejlads skam er en alvorlig leg og ikke så ligetil, så lyder hovedreglen i Assens, at man ikke sejler ind i hinanden, og at der ikke slås på tæven efter sejladsen. Skulle der være nogen, der gerne vil prøve til, før de deltager med egen båd, kan formanden sikkert finde en gæste/gasteplads til dem. Tilmelding til Fister på knud 55@jubii.dk Båd navn: Bådtype: Sejlnummer Certifikat nummer: Skipper: Tilmelder sig : 1, 2, 3 eller 4 1. Forårssejlads: 150, 2. Efterårssejlads: 150, 3. Bågø rundt: 100, 4. Hele sæsonen: 350, Tilmeldingsgebyr indbetales til Nordea reg. nr konto nr Forår: 25/4 2/5 9/5 16/5 23/5 30/5 6/6 13/6 20/6. Efterår: 1/8 8/8 15/8 22/8 29/8 5/9 8/9 15/9. Dyvig/Retur 16/6 17/6 Bågø Rundt 29/9 Erik Kulavig 15.

16 16.

17 Vejrets lidt vekslende karakter, har indtil nu lagt en naturlig dæmper, på antallet af både der er kommet i vandet. Omvendt er bankning af nye fortøjningspæle, også kommet lidt bagefter tidsplanen, så det er nok meget godt, at ikke alt for mange både bliver søsat, førend arbejdet er færdigt. Det er ikke kun vejret der har forsinket bådejere, i at få søsat deres både, men desværre også tyveri af fald og andet tovværk fra masterne i masteskurene. Vi overvejer til efteråret, helt at aflåse masteskurene i vintermånederne, og måske skilte med noget videoovervågning. Vi forventer, lige som sidste år, at de sidste både er flyttet ud fra campingpladsen, i begyndelsen af maj, så vi slipper for at betale for vand til hele campingpladsen. Resten af bådene, undtagen dem der står på bukkepladsen og ca. 25 m udenfor, skal være flyttet senest den 1. juni. HUSK at hvis en motor behøves at startes, imens båden står på land, så skal man sørge for, at der ikke spildes noget som helst på jorden, f.eks. ved at holde en stor balje under. Det samme gælder selvfølgelig når der males, at stativet og jorden dækkes af, så de ikke får malerpletter på sig. Primært for miljøets, men også for det gode nabobåds skyld, skal man bruge sug når der slibes, så malerstøv ikke kommer ud over det hele, men bliver opsamlet på en kontrolleret måde. Marinaen har som bekendt 3 stk. slibemaskiner, der kan lånes gratis, hvorimod slibeskiver og skrabejern kan købes på kontoret. Vi har som noget nyt i år, brugt reklamepenge på, at få budskabet om 10 gode grunde til at vælge Assens Marina frem i forskellige blade. På forsiden af vores hjemmeside marina.dk kan man læse budskabet. Vi har også fået opsat en ny reklametavle ved kontoret, hvor der er mulighed for, at leje sig ind på, hvis man har noget marine relevant at sælge, f.eks. en båd. Sidst men ikke mindst, husk at sætte bilerne helt ude i græsset, så vi kan komme forbi med bådvognen, og helst i de tomme huller der opstår, når en båd er væk, så foto: der frost ikke blokeres for de både, der står og venter på, at komme i vandet. Venlig hilsen Alex Hansen Havnefoged 17.

18 Maj Juni T 1 Plimsollerne F 1 O 2 KU sejlads L 2 Klubhuset er lånt ud: T 3 S 3 Drabant 30 klubben F 4 Bededag M 4 Bestyrelsesmøde L 5 Standerhejsning T 5 Grundlovsdag S 6 O 6 KU sejlads M 7 Bestyrelsesmøde T 7 T 8 F 8 O 9 KU sejlads L 9 T 10 S 10 F 11 M 11 L 12 Deadline klubblad T 12 S 13 O 13 KU sejlads M 14 T 14 T 15 F 15 O 16 KU sejlads L 16 Dyvig tur/retur T 17 Kristi Himmelfart S 17 Dyvig tur/retur F 18 M 18 Kristi himmelfart L 19 T 19 Turen til Kappel? S 20 O 20 KU sejlads M 21 T 21 T 22 F 22 O 23 KU sejlads L 23 Sankt hans Bål T 24 S 24 F 25 M 25 L 26 Pinseturen til Kolding T 26 S 27 Klubhuset er lånt ud til: O 27 M 28 Sønderborg 2. Pinsedag T 28 T 29 F 29 Safirstævne O 30 KU sejlads L 30 Safirstævne T Gul: Klubhuset er optaget! 18

19 Klubhuset: NYTTIGE OPLYSNINGER Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Kirsten Steensgård Tlf (E38) Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf askasserer@gmail.com skovbrynet7@pc.dk bbsimonsen@gmail.com Optagning og isætning af både er Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: sejlklub.dk Webmaster: Ivan Frost ivan.frost@mail.dk Klubblad Redaktion: Ivan Frost (ansvarshavende) tlf ivan.frost@mail.dk

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2014 40. ÅRGANG STANDERHEJSNING 2014 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10.

NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG. Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. NR. 3 APRIL 2015 41. ÅRGANG Foto: Alex J. R. Inden længe går den nye sejlsæson i gang. Husk standerhejsning 2. maj 2015 kl. 10. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87

Læs mere

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG

NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG NR. 5 JUNI 2015 41. ÅRGANG Standerhejsning 2015 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG

foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG foto. Lars NR. 3 APRIL 2014 40. ÅRGANG Nu er der snart gang i aftenkapsejladserne Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn

foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn foto. Lars NR. 6 AUGUST 2013 39. ÅRGANG Flot træskibsstævne med fin stemning i Assens Havn Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen

NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen NR. 1 FEBRUAR 2015 41. ÅRGANG Vinterstemning over Marinaen Foto: Alex J. R. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG

NR.04 April 2011 37.ÅRGANG NR.04 April 2011 37.ÅRGANG foto: Mac Hintze Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl.

NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG. Godt Nytår. Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. NR. 1 FEBRUAR 2016 42. ÅRGANG Godt Nytår Svømning den 24. januar og den 28. februar er aflyst. Husk foredrag torsdag den 28. januar kl. 19 med Bent Damsbo. Se side 6. Formand (G 17) Materialeudvalget (E

Læs mere

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig!

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG

NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG NR.03 Marts 2011 37.ÅRGANG foto: Henrik Tingaard Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses

Læs mere

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG

NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG NR.06 Juni 2011 37.ÅRGANG foto: Reila Frost Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses udvalget

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 September 2004 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG NR.3 april 2012 38.ÅRGANG foto: frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG

NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG NR.5 juni 2012 38.ÅRGANG Standerhejsning 2012 foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E

Læs mere

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen

foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen foto. Lars NR. 7 SEPTEMBER 2013 39. ÅRGANG Foto: Ole Gundersen Her ses danmarksmesteren i Ylvaklassen 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer

Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer NR. 7 SEPTEMBER 2014 40. ÅRGANG Nordkaperen anløb Assens Havn i sommer Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17

Læs mere

Travlhed ved mastekran

Travlhed ved mastekran NR. 4 MAJ 2015 41. ÅRGANG Travlhed ved mastekran Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG

NR.6 august 2012 38.ÅRGANG NR.6 august 2012 38.ÅRGANG foto. frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013

Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 foto. Lars NR. 1 FEBRUAR 2013 39. ÅRGANG Nu venter vi bare på foråret og en ny sejlsæson 2013 Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne

Læs mere

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG

NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG NR.3 Marts 2009 35.ÅRGANG Bestyrelsen 2009 Formand Bent Damsbo Fasanvej 2 (A 37) 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Næstformand Ivan Frost Nyvang 13 (E50) 5610 Assens Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Solnedgang over træskibsstævnet

Solnedgang over træskibsstævnet NR. 6 AUGUST 2014 40. ÅRGANG Solnedgang over træskibsstævnet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

33. årgang April Nr. 1

33. årgang April Nr. 1 33. årgang April Nr. 1 1 Indholdsfortegnelse Side 2 Standerhejsning og klubfest Side 6 Aktivitetskalender Side 7 Pinsetur Side 9...Kontaktadresser Side 13 Informationer/bemærkninger Standerhejsning og

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017

Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro. 27. maj 9. juni 2017 Anni Thrysøe sejler til Pinsestævnet i Hobro 27. maj 9. juni 2017 Sejlplan Afsejling fra Lemvig, lørdag den 27. maj 2017 kl. 10.00 1. destination Glyngøre Afsejling Glyngøre, søndag den 28. maj kl. 9.00

Læs mere

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget.

2016 Sidste tur. en halv time foran og ARGO var også på vej. 24 sømil blev logget. 2016 Sidste tur Fredag Så er vi startet på årets sidste tur. Efter et laaangt kryds til Oddesundbroen, hvor vi ventede et kvarter, krydsede vi videre til Jegind Tap, hvor vinden nu var øget fra 7-9 til

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning

NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG. Svanen i frisk vind. foto: Henning NR.2 marts 2012 38.ÅRGANG Svanen i frisk vind foto: Henning Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

De mange fine billeder er fra FACEBOOK Nok flest af Olle Thorup og Nicolas Kjerulf

De mange fine billeder er fra FACEBOOK Nok flest af Olle Thorup og Nicolas Kjerulf Jeg har mødt en del Ballad er denne sommer - har stadig nogle fans, der læser her på nettet. Der var nogle nye ejere mellem dem, og alle var godt tilfreds med deres køb. Dem, som købte billigt, havde nogle

Læs mere

Skal man krydse Kattegat og måske en tur til Anholt så husk, at her er kommet en stor vindmølle park.

Skal man krydse Kattegat og måske en tur til Anholt så husk, at her er kommet en stor vindmølle park. foto: frost I år er der 25 års jubilæum, og denne gang har tursejlerne også en chance, uden målerbrev Gå ind på : http://www.palbyfyncup.dk/ og læs om mulighederne, man kan også se hvem der er tilmeldt,

Læs mere

DANSK VINDØ KLUB. NR. 8 Januar 2004. Vindøtræf i Fåborg

DANSK VINDØ KLUB. NR. 8 Januar 2004. Vindøtræf i Fåborg DANSK VINDØ KLUB NR. 8 Januar 2004 Vindøtræf i Fåborg DANSK VINDØ KLUB NR. 7 December 2002 rigtig mange kom sejlende til. Vi FORMANDEN HAR havde vejret med os, hvilket gav os en pragtfuld grillaften ned

Læs mere

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt

Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt Meld dig ind i Dansk Balladklub det er fordelagtigt. Klubben kan kontaktes på: dansk.balladklub@gmail.com Ballad klassen flotte stander er ikke hejst under bagbord salings horn på din båd. Det er måske

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente

Nr2. 23 Årgang April Så Olivia må vente Nr2. 23 Årgang April 2019 Kaj Poulsen mener Det er der hårdt stadig a tage er bøjer langtid op til Sct Hans Så Olivia må vente 1 Tursejlernyt : Udgiver Assens Tursejlerklub Næsvej 16. 5610 Assens Redaktionen.

Læs mere

Klubmesterskaberne en sensommerdag

Klubmesterskaberne en sensommerdag NR. 6 AUGUST / SEPTEMBER 2016 42. ÅRGANG Klubmesterskaberne en sensommerdag Formand (G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Materialeudvalget (E 20) Bjarne Simonsen Tlf. 22 97

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset.

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. 1 Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. Tilstede: Niels, Per, Flemming, Lars, Jørgen, Dorte, Grete Fraværende: Margit Referent: Grete Schiesewitz Dagsorden:

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

December 2014 15. Årgang Nr. 2

December 2014 15. Årgang Nr. 2 December 2014 15. Årgang Nr. 2 Formanden har ordet Så er endnu en sommer gået med en masse aktiviteter. Vi har netop sejlet julemanden til Dyreborg i frisk vind. Nok lidt for frisk, men det gik, og det

Læs mere

FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31.

FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31. FTLF Børne & Familie- Flotille 2019 til Polen Turen er tilpasset børnefamilier, som kun har 3-4 ugers sommerferie Uge 28, 29, 30 & 31. Mere info: Christian Houkjær Mail: choukjaer@hotmail.com Mobil: 26

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost

NR.10 December 2011 37.ÅRGANG. foto: frost NR.10 December 2011 37.ÅRGANG foto: frost Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf. 30493209 askasserer@gmail.com Sekretær (G36) Kirsten Hasseltoft

Læs mere

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010

Laugposten. www.lynaesbaadelaug.dk. 19. årgang nr. 01-2010 Laugposten 19. årgang nr. 01-2010 Standerhejsning Den nye bestyrelse Laugposten følger tiden Afholdte ture Nye forslag til aktiviteter Standerhejsning og generalforsamling d. 10 april Vejret var kun en

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum

Silkeborg Sejlklub fejrer. 125 års jubilæum Silkeborg Sejlklub fejrer 125 års jubilæum I anledning af Silkeborg Sejlklubs 125 års jubilæum 1. september 2012 inviteres klubbens medlemmer, sponsorer, annoncører, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Januar 2006 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Stenbukken 64B Tlf. 62 20 93 07 Mobil. 20 98 93 07 Næstformand & Bladudvalg: Leif Sølvason,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2012 Husk der er - Standerhejsning Lørdag den 21. april 2012 kl.13, og festaften kl.18 1 Vi er klar til sæsonen 2012 og vi be r bare

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB SPRØJTEN Nr. 2 April 2007 30. årgang MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB Havfruen på vej hjem fra Agger (foto KKW) 1 KOLOFON Lemvig Sejlklub www.lemvigsejlklub.dk Postgiro: 118-2684 Villemoesparken 4 Beliggenhed:

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar

SYC Nytårskur Idrætshøjskolen d. 16. januar SYC Nytårskur 2016 Idrætshøjskolen d. 16. januar Dagsorden 1. Velkomst 2. Aktiviteter 2016 3. Sejladser 2016 4. Juniorafdelingen 5. Jollemor får ny motor i 2016 6. Bertels Bro blev færdig i 2015 7. Klubhusrenovering

Læs mere

Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag

Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag Bogense Sejlklub Åbent DS-DM for L23. Onsdag den 11. august til lørdag den 14. august 2010 med søndag den 15. august som reservedag INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben..

Kære Medlem af HMS. Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. Kære Medlem af HMS Julen lurer forude. I bestyrelsen har vi nu planlagt det nye aktive år for klubben.. I den forbindelse synes vi det er på sin plads at du som medlem bliver informeret i god tid, så du

Læs mere

Stemningsbillede fra åbningen af Havnens Dag arrangementet

Stemningsbillede fra åbningen af Havnens Dag arrangementet NR. 5 JUNI 2016 42. ÅRGANG Stemningsbillede fra åbningen af Havnens Dag arrangementet Formand (G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Materialeudvalget (E 20) Bjarne Simonsen Tlf.

Læs mere

Kolding Sejlklub og Kolding Bådelaug Onsdagssejladser Sejladsbestemmelser.

Kolding Sejlklub og Kolding Bådelaug Onsdagssejladser Sejladsbestemmelser. Kolding Sejlklub og Kolding Bådelaug Onsdagssejladser 2018 Sejladsbestemmelser. REGLER Der sejles efter Dansk Sejlunion Kapsejladsreglerne 2017-20, samt disse forskrifter. Reglerne er ændret således: Straffen

Læs mere

Klar til Bågø Rundt!

Klar til Bågø Rundt! NR. 8 OKTOBER 2014 40. ÅRGANG Klar til Bågø Rundt! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013

VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013 VIKINGEN Medlemsblad for Sejlforeningen Vikingen Nykøbing Falster April 2013 Først skal vi ha`en rigtig festlig standerhejsning, så fortsætter det hyggelige samvær ved tirsdagssejladsen og til Pinse når

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 3/2016 Læs inde i bladet: ESRUM SØ HAR EGEN VEJRSTATION MØD OP TIL SEJLERSKOVTUR TILMELDING TIL ÅRETS STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere