NR.4 maj ÅRGANG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR.4 maj 2012 38.ÅRGANG"

Transkript

1 NR.4 maj ÅRGANG Skoleskibet Danmark i Assens foto. frost

2 Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf ejgil Kasserer (E 18 ) Hans Kristian Mors Tlf Sekretær (G 36) Kirsten Hasseltoft L Tlf Klubbladet (E 50) Webmaster Ivan Frost Tlf Materialeudvalget ( E 20) Bjarne Simonsen Tlf Klubhus udvalget ( F 71) Lizzi Plauborg, Tlf Ungdomsudvalget Henrik Leth Larsen Tlf KU Kapsejlads (Z Erik Kulavig Tlf Undervisnings udvalget & ASA Aktivitetsudvalget Hans Petersen (G 17) Tlf

3 Indholdsfortegnelse. Standerhejsning Side 05 Turen til Polen Side 06 Pinseturen Side 11 Skonnerten Bonavista Side 12 Kappel turen Side 13 Tilbud på Bredbånd Side 14 Kapsejlads Side 15 Energifyn Side 16 Nyt fra Havnefogeden Side 17 kalenderen Side 18 foto. frost foto : frost Nu. Lyset er over os og temperaturerne er stigende. Antallet af både i vandet er større end antallet på land vi har en god og lang sejlsæson foran os. Generalforsamlingen i Dansk Sejlunion ultimo marts afvikledes som sædvanlig i god ro og orden. De gennemgående temaer udover valg til bestyrelse m.v. i. flg. dagsorden var Aldersrelateret træning i Sejlsport ATK for børn og unge, 8 25 år og Sejleren i Focus tursejlads. Der er pr. 1. april oprettet en stilling og ansat en medarbejder, som skal være tursejlerens sagsbehandler. Det kunne næsten blive et fast punkt på denne side, men vi har endnu ikke modtaget endeligt tilsagn om støtte fra ministeriet til projekt Vand og Unge. Rykker man for svar for man blot oplyst at heller ikke andre ansøgere som er indstillet til støtte har fået svar. Det skal imidlertid ikke afholde os fra at støtte op omkring ungdomsarbejdet i øvrigt, og har du endnu ikke tegnet kontrakt med Energi Fyn på kan jeg kun opfordre dig til at få det gjort. Det er uden risiko og omkostninger for dig, men kan give et godt skub til ungdomsarbejdet. Hvis du ikke vil tilmelde dig via internettet kan du bruge formularen andet steds i bladet eller i klubhuset og blot smide den i vor postkasse., så søger vi for det videre forløb. Standerhejsningen er lige om hjørnet. Lad os gøre dagen festlig med et godt fremmøde. Hans L. Petersen 3.

4 Korsvangcenteret 5610 Assens Tlf Tank Tæt på Marinaen Søndre Ringvej 10 tlf Assens 4.

5 Alle klubbens medlemmer juniorer, seniorer og dem midt imellem inviteres til den traditionelle standerhejsning. I år er det lørdag d. 5. maj kl Efter standerhejsningen er der gratis formiddagskaffe med passende tilbehør i klubhuset Møde for nye medlemmer kl Som nyt medlem søger man naturligvis oplysninger om klubben. Klubbladet og hjemmeside er rigtig gode til dette formål, men på mødet lørdag d. 5. maj kl. 11 (efter standerhejsningen) er der mulighed for at få mundtlig information, at stille spørgsmål og at få sat ansigter på bestyrelsen. Så vel mødt til alle nye og / eller nysgerrige medlemmer. 5.

6 Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi var her sidst i 1997 skulle man sejle hen til toldbåden ved bøje nr. 17 og fortælle hvor og hvornår man ville være i havn. Sådan er det ikke mere, nu sejler man bare. Vi sejlede fra Gedser til Stralsund, fin tur god vind og ingen problemer med at krydse Kadetrenden. Nyt var den store vindmøllepark ved Darsser Ort Der var mange både inde i den nordlige marina, men vi fik en god plads i den del, der tilhørte sejlklubben. Da vi før har været en del her i byen, fik vi hurtigt set og købt det, vi skulle bruge. Nu skulle vi have broernes åbningstider, og der er 3 vi skal passerer, inden vi er fremme. Næste stop var Wolgast med den flotte blå klapbro. Her kan man vælge at blive i marinaen nord for broen, eller hvis broen er åben sejle om i den, der er i industrihavnen, den er også fin. Vi blev i den første, der var vi også sidste gang. En tur op i byen for at se lidt og måske købe lidt godt til aften, pæn by med lidt historie men med megen trafik. Rimelige havnepenge og gratis bad, gode forhold. Næste hop gik til Zecheriner brücke. Man skal afsted om morgenen, hvis man vil nå til Polen samme dag. Efter at have passeret broen kommer man til resterne af en gammel elevatorbro. Følg afmærkningerne ved passage, de er dog blevet meget bedre siden 97. Her er også en ny marina, Karnin, men der mangler nogle bøjer til at vise indsejlingen, men det gik nu fint. Her er lidt historie og noget handel. Vi skulle over Stettiner Haff til de gule bøjer, det er grænsen til Polen, det gik fint ingen vind men en masse alger i vandet. 6.

7 Fra den gule bøjer nr. 17 og ind mod Ziegenort, Trzebiez det er en lille havne by hvor der før var toldsted, skal man holde fri af de mange bundgarn, så følg rute afmærkningen. Inde i havnen, som ligger i flodmundingen bag en lille ø, var der fin plads. Først kommer man til sejlklubben, og lidt længere fremme er den gamle toldkaj, her er nu havnekontor og billigt! 5 for en overnatning med strøm, ok men toilet forholdene var ikke så gode. Hvis vi havde valgt sejlklubben så var det lidt dyrere, men meget flottere. Byen er lille, her er ikke meget at købe, men inde i bunden af fiskerihavnen er der en tankstation med pumpe på kajen ca. 8 kr. pr. liter. Jo tættere vi kommer på Stettin bliver der mere og mere industri. Noget er nyt, men meget er gammelt og forfaldet. Det er ikke unormalt, at på en gammel havnekaj er man i gang med et ½ nyt skib. Når det er klart, kommer der bare en flydekran og en pram, og så sejler de det til et værft i Tyskland eller Skandinavien. På den modsatte bred er det som en jungle, her er naturen fredet og man kan se ørne og storke. I træerne er der rigtig mange mistelten. Marina Goclaw havde vi været i før. Her var normal god service og så gik sporvognen ind til centrum lige uden for døren. Vi fik en god plads med udsigt over havnen og her sker der noget hele tiden. Berlinerne skal enten have masten af eller på. Næste dag var det Oder floden. Her kommer meget store skibe og nogle der sejler stærkt, men det er en flot sejlads, hvor motoren er rar at have ved hånden, da vinden springer en del. 7.

8 Her lå en motorbåd fra Fåborg, den første d De skulle have besøg af deres børn hjemmefra, som kom med campingvogn, og den fik en plads på marinaens område. men det er meget svært at finde det sted, hvor man køber billet, det ligner en ruin med tremmer for, men é der et meget lille vindue, hvor det kan lade sig gøre. Første gang fandt vi det ikke tog bare med. Man skal putte billetten ind i en automat, men der var kun én der gjorde det, resten af de rejsende var lige glade. Vi fandt ud af senere, at hvis man bliver taget uden billet koster det flere hundrede Zloty. Inde i byen er der meget at opleve. Der er mange flotte bygninger, og der er en rød streg med numre på fortovet som viser rundt i Stettin. Få et kort på turistkontoret, og huske at veksle penge i en bank så bliver man ikke snydt. Stettin er en stor by med mange gode steder at spise og more sig, indkøbsmulighederne er store, og midt i det hele, er der et meget flot indkøbscenter. Lige ved siden af er der en markedsplads med alt muligt, som man kender det sydfra. Sidst vi var her, var pladsen en 3-4 gange større, men da var der heller ikke noget center. Man bliver lidt overrasket over forskellen, for der er stadig mange fattige folk i Polen. Nogle sad på fortovet og prøvede at sælge noget hjemme fra haven. Kvarteret uden for marinaen er fattigt. Det er ikke noget rart sted at gå tur i, så vil man undgå dette skal man sejle helt op til Stettin og ind til bagbord mod sydenden af den store sø Dabie. Her er der 2-3 marinaer. Fra byen er der ikke så langt hen over broen, der spærrer vejen til Berlin.

9 Efter nogle dage i Stettin sejlede vi tilbage ad Oder floden, ind og tanke i Trzebiez og op ad Piastkanalen Kaiserfahrt til Swinóujscie Swinemünde - en flot tur. Her mødte vi andre danske både, og en af dem fulgtes vi med et par dage. Det var en varm uge med megen sol, men om aftenen blev vi overfaldet af myg, så mange, at det kunne rydde en fortovscafe. Lidt ærgerligt for der var billig øl og god stemning, så vi rykkede inden døre. Selve byen var pæn, og her er gode handelsmuligheder, nok også fordi der er færgefart hertil. Her er den gamle toldkaj lavet om, og havnen bagved er en helt ny marina, med alt hvad man har brug for. Der er flydebroer med hækbøjer at fortøje til. Havnen var næsten færdig, og for første gang så vi en Politibåd, som sejlede stille rundt og skrev alle ikke Polske både op - og det var det. Vores ide var at sejle nordud i Østersøen, men vejret var os imod, så vi sejlede tilbage til Stettiner Haff og bag ved øerne. Den anden vej giver flere muligheder bl.a. Til Bornholm eller op til Rügen igen. Men alt i alt en god sommertur og trækker vi de 2 døgn fra, hvor vi var blæst inde og det regnede, så var det en flot og billig tur. Det meste vi betalte i havnepenge den sommer var

10 Forårs tilbud fra Assens Bådcenter Lystbådehavnen, 5610 Assens tlf.: Spandevis af gode TILBUD Vælg mellem 2;5 ltr. Mille Xtra 2,5 ltr. Jotun Nonstop 3 ltr. International Cruiser Gælder i april måned eller så længe lager haves Gælder i maj måned eller så længe lager haves 10.

11 Assens Sejlklub har i år lånt Kolding Bådelaugs klubhus i Kolding Marina Syd. ASA har grillen klar lørdag kl Søndag morgen er der fælles morgenmad, hvor interessen for dagens program afklares. ASA foreslår Pinsefrokost kl og skift til anden attraktion. Man medbringer selv mad og drikke. ASA sørger for grill, morgenmaden deles vi om. Som noget nyt foreslår vi et par fællesarrangementer Pinsedag og dermed en ekstra overnatning i marinaen inden hjemturen. I rimelig afstand fra marinaen ligger Geografisk Have, som på denne årstid burde være et besøg værd. Koldinghus er ligeledes en seværdighed, der altid kan friste med ekstra besøg. Da vi nu er i Kolding, så hvorfor ikke bruge Pinsedag på at besøge disse to attraktioner en om formiddagen og en om eftermiddagen. Skulle nogen have lyst til lidt kapsejlads eller sejltrim undervejs, foreslår vi mødetidspunkt kl om lørdagen i klubhuset. I tilfælde af dårligt vejr (mere end 10 m/sek.) vil en eventuel aflysning være slået op i klubhuset. NB. Fredag d. 1. juni starter Fyn Rundt fra Bogense, og Bogense Marina tager ub. imod både i ugen inden kapsejladsen, så måske pinseturen evt. kunne afsluttes i Bogense for Fyn Rundt sejlerne. 11. ASA

12 Der er nok mange af jer, når i har været i Marstal, der har set restaureringen af Skonnerten Bonavista et flot arbejde og nu et flot skib. Pinse lørdag kl skal skibet søsættes, det bliver samtidig med Træskibs Sammenslutningens Pinsestævne 2012 i Marstal, med fest på havnen. Se programmet på maritime museum.dk/ Fyns Marineservice Næsvej Assens Tlf.:

13 Vi gør som i gamle dage prøver at mødes til sildefest i Kappel. Hvis vejret er godt, er det helt sikkert, at der er både fra Assens Sejlklub i Grauhöft marina. Så er det blot om at få fixet bord og bænke til en grillaften. Sidste år var vi 8 både, der fik en flot aften og et par gode dage med mange oplevelser, der var bl.a. små dampere med hjul og det store tivoli. Håber vi ses 13.

14 14.

15 Så kalder havet mellem Bågø og Assens atter til munter kappestrid med efterfølgende øl og smørrebrød i Klubhuset hos Irene. Alle kan være med, for selv om kapsejlads skam er en alvorlig leg og ikke så ligetil, så lyder hovedreglen i Assens, at man ikke sejler ind i hinanden, og at der ikke slås på tæven efter sejladsen. Skulle der være nogen, der gerne vil prøve til, før de deltager med egen båd, kan formanden sikkert finde en gæste/gasteplads til dem. Tilmelding til Fister på knud Båd navn: Bådtype: Sejlnummer Certifikat nummer: Skipper: Tilmelder sig : 1, 2, 3 eller 4 1. Forårssejlads: 150, 2. Efterårssejlads: 150, 3. Bågø rundt: 100, 4. Hele sæsonen: 350, Tilmeldingsgebyr indbetales til Nordea reg. nr konto nr Forår: 25/4 2/5 9/5 16/5 23/5 30/5 6/6 13/6 20/6. Efterår: 1/8 8/8 15/8 22/8 29/8 5/9 8/9 15/9. Dyvig/Retur 16/6 17/6 Bågø Rundt 29/9 Erik Kulavig 15.

16 16.

17 Vejrets lidt vekslende karakter, har indtil nu lagt en naturlig dæmper, på antallet af både der er kommet i vandet. Omvendt er bankning af nye fortøjningspæle, også kommet lidt bagefter tidsplanen, så det er nok meget godt, at ikke alt for mange både bliver søsat, førend arbejdet er færdigt. Det er ikke kun vejret der har forsinket bådejere, i at få søsat deres både, men desværre også tyveri af fald og andet tovværk fra masterne i masteskurene. Vi overvejer til efteråret, helt at aflåse masteskurene i vintermånederne, og måske skilte med noget videoovervågning. Vi forventer, lige som sidste år, at de sidste både er flyttet ud fra campingpladsen, i begyndelsen af maj, så vi slipper for at betale for vand til hele campingpladsen. Resten af bådene, undtagen dem der står på bukkepladsen og ca. 25 m udenfor, skal være flyttet senest den 1. juni. HUSK at hvis en motor behøves at startes, imens båden står på land, så skal man sørge for, at der ikke spildes noget som helst på jorden, f.eks. ved at holde en stor balje under. Det samme gælder selvfølgelig når der males, at stativet og jorden dækkes af, så de ikke får malerpletter på sig. Primært for miljøets, men også for det gode nabobåds skyld, skal man bruge sug når der slibes, så malerstøv ikke kommer ud over det hele, men bliver opsamlet på en kontrolleret måde. Marinaen har som bekendt 3 stk. slibemaskiner, der kan lånes gratis, hvorimod slibeskiver og skrabejern kan købes på kontoret. Vi har som noget nyt i år, brugt reklamepenge på, at få budskabet om 10 gode grunde til at vælge Assens Marina frem i forskellige blade. På forsiden af vores hjemmeside marina.dk kan man læse budskabet. Vi har også fået opsat en ny reklametavle ved kontoret, hvor der er mulighed for, at leje sig ind på, hvis man har noget marine relevant at sælge, f.eks. en båd. Sidst men ikke mindst, husk at sætte bilerne helt ude i græsset, så vi kan komme forbi med bådvognen, og helst i de tomme huller der opstår, når en båd er væk, så foto: der frost ikke blokeres for de både, der står og venter på, at komme i vandet. Venlig hilsen Alex Hansen Havnefoged 17.

18 Maj Juni T 1 Plimsollerne F 1 O 2 KU sejlads L 2 Klubhuset er lånt ud: T 3 S 3 Drabant 30 klubben F 4 Bededag M 4 Bestyrelsesmøde L 5 Standerhejsning T 5 Grundlovsdag S 6 O 6 KU sejlads M 7 Bestyrelsesmøde T 7 T 8 F 8 O 9 KU sejlads L 9 T 10 S 10 F 11 M 11 L 12 Deadline klubblad T 12 S 13 O 13 KU sejlads M 14 T 14 T 15 F 15 O 16 KU sejlads L 16 Dyvig tur/retur T 17 Kristi Himmelfart S 17 Dyvig tur/retur F 18 M 18 Kristi himmelfart L 19 T 19 Turen til Kappel? S 20 O 20 KU sejlads M 21 T 21 T 22 F 22 O 23 KU sejlads L 23 Sankt hans Bål T 24 S 24 F 25 M 25 L 26 Pinseturen til Kolding T 26 S 27 Klubhuset er lånt ud til: O 27 M 28 Sønderborg 2. Pinsedag T 28 T 29 F 29 Safirstævne O 30 KU sejlads L 30 Safirstævne T Gul: Klubhuset er optaget! 18

19 Klubhuset: NYTTIGE OPLYSNINGER Lizzi Plauborg tlf Carsten Hansen tlf Reservation af klubhus: Ivan Frost tlf Adresseændringer og indmeldelse: Hans Kristian Mors tlf Tilknyttet sejlklubben: Plimsollerne: Niels Julsrud tlf (G 63). Navigationsundervisning & Speedbådskørekort : Kirsten Steensgård Tlf (E38) Handicapmåler: Bjarne Simonsen. tlf Optagning og isætning af både er Assens A.M.B.A. Så kontakt havnekontoret for nærmere Havnekontoret tlf marina.dk Sejlklubbens adresse: Næsvej 25, 5610 Assens Klubhusets telefon: Hjemmeside: sejlklub.dk Webmaster: Ivan Frost Klubblad Redaktion: Ivan Frost (ansvarshavende) tlf

20 Afs: Assens Sejlklub c/o Hans Kristian Mors Årøvænget Assens Returneres ved varig adresseændring

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG

NR.3 april 2012 38.ÅRGANG NR.3 april 2012 38.ÅRGANG foto: frost Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG

NR.7 September 2012 38.ÅRGANG NR.7 September 2012 38.ÅRGANG foto. Lars Formand ( G 17) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 hlp@veller.dk Næstformand ( C 39) Ejgil Jensen Tlf. 64 47 19 63 ejgil kirsten@mail.dk Kasserer (E 18 ) Hans Kristian

Læs mere

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig!

foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! foto. Lars NR. 4 MAJ 2013 39. ÅRGANG Endelig! Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Assens for fulde sejl

Assens for fulde sejl NR. 6 AUGUST 2015 41. ÅRGANG Assens for fulde sejl Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Vinteren, som vi husker den.

Vinteren, som vi husker den. foto. Lars NR. 2 MARTS 2013 39. ÅRGANG Vinteren, som vi husker den. Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50

Læs mere

Solnedgang over træskibsstævnet

Solnedgang over træskibsstævnet NR. 6 AUGUST 2014 40. ÅRGANG Solnedgang over træskibsstævnet Formand ( G 17) Materialeudvalget ( E 20) Hans Petersen Tlf. 40 42 68 87 formand@assens-sejlklub.dk Bjarne Simonsen Tlf. 22 97 17 50 materiel@assens-sejlklub.dk

Læs mere

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost

Assens Sejlklub 1908-2008. Sæsonen er slut. NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG. Foto: Frost. Foto: Lotte. Foto: Frost Assens Sejlklub 1908-2008 NR. 1 Januar 2008 34.ÅRGANG Foto: Frost Foto: Lotte Foto: Frost Sæsonen er slut Formand Bent Damsbo (A 37) Fasanvej 2 5620 Glamsbjerg Tlf. 6472 3392 bent.damsbo@dadlnet.dk Bestyrelsen

Læs mere

Svendborg Sunds Sejlklub

Svendborg Sunds Sejlklub Nr. 1 Marts 2009 Næste deadline 29. maj 2009 Svendborg Sunds Sejlklub STRANDGÅRDEN Rantzausmindevej 137 5700 Svendborg Tlf. 6220 9960 sss@sss.dk www.sss.dk Formand Peter Juhl 62 20 84 52 sss@sss.dk Erikkevej

Læs mere

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 2 marts/ april 2011. De glade vindere ved den årlige bowlingkonkurrence

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 2 marts/ april 2011. De glade vindere ved den årlige bowlingkonkurrence 1 Thurø Sejlklub Nr. 2 marts/ april 2011 De glade vindere ved den årlige bowlingkonkurrence 2 Thurø Sejlklub ØRKILD støber Bly- og Jernkøle, men har også en afdeling, der udlejer lukkede Skibscontainere,

Læs mere

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub NR. 5 Maj 2013 48. ÅRGANG Medlemsblad for Holbæk Sejlklub BESTYRELSEN HAR ORDET Når dette nummer af Skumsprøjt falder ind ad postkassen, skal det meget gerne være rigtigt forår med mange både i vandet,

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB

MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB SPRØJTEN Nr. 2 April 2013 36. årgang MEDLEMSBLAD FOR LEMVIG SEJLKLUB Klubhuset marts 2013 1 Foto: Bo Ravn 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Kolofon... 4 Formanden har ordet... 5 Traktorførere/Kranførere... 6

Læs mere

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien... Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2014 NR. 01 Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...side 16

Læs mere

SUNDBY SEJLFORENINGS MEDLEMSBLAD april 2014 NR. 4 2. ÅRGANG. Vi savner en madmor/far der kan lave aftensmad under pinsestævnet Sejl noget Andet

SUNDBY SEJLFORENINGS MEDLEMSBLAD april 2014 NR. 4 2. ÅRGANG. Vi savner en madmor/far der kan lave aftensmad under pinsestævnet Sejl noget Andet SUNDBY SEJLFORENINGS MEDLEMSBLAD april 2014 NR. 4 2. ÅRGANG Vi savner en madmor/far der kan lave aftensmad under pinsestævnet Sejl noget Andet INFO: Medlemsblad for Sundby Sejlforening Amager Strandvej

Læs mere

Prikken Medlemsblad For Køge Sejlklub Nr. 2, August 2012

Prikken Medlemsblad For Køge Sejlklub Nr. 2, August 2012 Prikken Medlemsblad For Køge Sejlklub Nr. 2, August 2012 1 Side: I dette nummer: 3 Formanden har ordet 4 Nekrolog for Erland Vornøe 4 Aktivitetskalender og Standernedhaling 6 Hærværk 7 April Stævne for

Læs mere

Nr. 4 Nov. 2010 Årgang 29

Nr. 4 Nov. 2010 Årgang 29 Nr. 4 Nov. 2010 Årgang 29 Sejlerkajen 4-5400 Bogense - www.bogense-sejlklub.dk INFORMATION BOGENSE SEJLKLUB Formand Jens Kyster Rasmussen, Bjergfyrvangen 13, 5270 Odense N Tlf. 4018 8248 - kyster-marine@mail.dk

Læs mere

Sydkystens Sejlklub Nr. 2 35. årgang 2012

Sydkystens Sejlklub Nr. 2 35. årgang 2012 Sydkystens Sejlklub Nr. 2 35. årgang 2012 MB Cobb Holder Få mere plads i cockpittet, sæt din grill op på søgelænderet, en sikker og stabil løsning Vejl. Pris: 745,00 kr (excl. lev. Med DPD 74,00 kr) MB

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

s. 14 INDHOLD: Slusen ved Sjællandsbroen Loppemarked i KR Nyt fra inrigger Generalforsamling i GKR Det sker i KR

s. 14 INDHOLD: Slusen ved Sjællandsbroen Loppemarked i KR Nyt fra inrigger Generalforsamling i GKR Det sker i KR 86. ÅRGANG INDHOLD: Side 3 Side 4 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 11 Side 12 Side 13 Side 14 Side 18 Side 20 Småt Roning Standerhejsning i KR Yngresagen rusker op Derfor elsker jeg at ro Træningslejr

Læs mere

Gasten. Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 3 / oktober 2011. www.koldingbaadelaug.dk

Gasten. Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 3 / oktober 2011. www.koldingbaadelaug.dk Gasten Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 3 / oktober 2011 www.koldingbaadelaug.dk INDHOLD Ny layouter og nye tiltag....................................... 6 Det er ikke alt, der kan annonceres i Gasten.....................

Læs mere

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 6 November/December 2006. Primær firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3. Adresselinje 4.

Thurø Sejlklub. Thurø Sejlklub. Nr. 6 November/December 2006. Primær firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3. Adresselinje 4. 1 Nr. 6 November/December 2006. Primær firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Højvande i Gambøt 2 Egely Gambøtvej 25 Thurø 5700Svendborg Tlf. 6220 5653 tsk@mail.dk www.sis-svendborg.dk

Læs mere

April 2012 Nr. 2 35. årgang

April 2012 Nr. 2 35. årgang April 2012 Nr. 2 35. årgang Netbaad visitkort:layout 1 15/03/2011 15:05 Side 1 Peter Lisborg Mobil 27VK 84BuNdmaliNg 40 46 NoNStop mille extra BuNdmaliNg Selvpolerende Unik effekt mod begroning Ingen afskrabning

Læs mere

Gasten. Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 2 / juni 2010. www.koldingbaadelaug.dk

Gasten. Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 2 / juni 2010. www.koldingbaadelaug.dk Gasten Medlemsblad for Kolding Bådelaug / Nr. 2 / juni 2010 www.koldingbaadelaug.dk Gasten udgives af: Kolding Bådelaug/oprettet 1979 Marina Syd 6000 Kolding Redaktør: Hanne Grønberg, 6341 0955 middelfarthandel@mail.dk

Læs mere

FD-NYT. Frederikssund Sejlklub. Husk standerhejsningen den 5. maj. Marts 2-2012

FD-NYT. Frederikssund Sejlklub. Husk standerhejsningen den 5. maj. Marts 2-2012 FD-NYT Frederikssund Sejlklub Marts 2-2012 Husk standerhejsningen den 5. maj Frederikssund Sejlklub Kalvøvej 15, 3600 Frederikssund www. frederikssundsejlklub.dk Bestyrelse: Formand Lotte Moselund 30 26

Læs mere

23. marts - hvor bliver foråret af? April 2013 Nr. 2 36. årgang

23. marts - hvor bliver foråret af? April 2013 Nr. 2 36. årgang 23. marts - hvor bliver foråret af? April 2013 Nr. 2 36. årgang Netbaad visitkort:layout 1 15/03/2011 15:05 Side 1 Indhold Medlemsblad for Egå Sejlklub Udgivelser 5 gange årligt. Nr. 3 d. 7. juni. Nr.

Læs mere

Brisen. Smilende. Solrig Sommer

Brisen. Smilende. Solrig Sommer Nr 4 // September 2014 Brisen www.sejlklubbenkbh.dk 2014 Smilende Solrig Sommer www.sejlklubbenkbh.dk Sejlklubben København Sundkrogskaj 19 2100 København Ø Bestyrelsen Formand Finn Kristiansen 2092 8010

Læs mere

Svendborg Sunds Sejlklub

Svendborg Sunds Sejlklub Nr. 12 Marts August 2013 2010 Næste deadline: 15. oktober 1. Juni 2010 2013 Svendborg Sunds Sejlklub STRANDGÅRDEN Rantzausmindevej 137 5700 Svendborg Tlf. 6220 9960 formand@sss.dk www.sss.dk Formand Kjeld

Læs mere

Nr 3 November 2012 Næste deadline: 15.februar 2013. Svendborg Sunds Sejlklub

Nr 3 November 2012 Næste deadline: 15.februar 2013. Svendborg Sunds Sejlklub Nr 3 November 2012 Næste deadline: 15.februar 2013 Svendborg Sunds Sejlklub STRANDGÅRDEN Rantzausmindevej 137 5700 Svendborg Tlf. 6220 9960 formand@sss.dk www.sss.dk Formand Kjeld Hansen 62 22 18 64 formand@sss.dk

Læs mere

Nr. 4 Oktober 2006 Næste deadline 5. Marts 2007. Svendborg Sunds Sejlklub

Nr. 4 Oktober 2006 Næste deadline 5. Marts 2007. Svendborg Sunds Sejlklub Nr. 4 Oktober 2006 Næste deadline 5. Marts 2007 Svendborg Sunds Sejlklub STRANDGÅRDEN Rantzausmindevej 137 5700 Svendborg Tlf. 6220 9960 sss@sss.dk www.sss.dk Formand Peter Juhl 62 20 84 52 sss@sss.dk

Læs mere

Nr. 162 40. årgang april 2015 Arbejdsholdet 2014/2015

Nr. 162 40. årgang april 2015 Arbejdsholdet 2014/2015 Nr. 162 40. årgang april 2015 Arbejdsholdet 2014/2015 Her ses årets arbejdshold, som har sørget for at havnen er klar til den kommende sæson. Som tak for deres indsats var de inviteret til frokost i klubhuset,

Læs mere