Bestyrelsens beretning for det forgangne år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens beretning for det forgangne år"

Transkript

1 År 2016, den 26. september kl afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Saga G. Generalforsamlingen blev afholdt i Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København. Der var indkaldt med følgende dagsorden, jf. foreningens vedtægter 22, stk. 2: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. 3) Forelæggelse af årsrapport og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsrapporten. Kopi af årsrapport vedlægges. 4) Forelæggelse af driftsbudget til godkendelse, samt beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. Kopi af budget vedlægges og du kan på bagsiden af denne indkaldelse se konsekvenserne for dig. 5) Forslag. 6) Valg. 7) Eventuelt. Ad. 1) Valg af dirigent og referent. Som dirigent valgtes Jan Trojaborg og advokat Claus Clausen blev valgt som referent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet og beslutningsdygtig for så vidt angår alle dagsordenpunkter. Der var mødt 79 andelshavere. Ad. 2) Bestyrelsens beretning. Beretning havde været udsendt på forhånd: Bestyrelsens beretning for det forgangne år Andelsforeningen er ved afslutningen af dette regnskabsår fyldt 4 år. Bestyrelsen er glad for, at kunne fremlægge endnu et tilfredsstillende økonomisk resultat og denne beretning inden generalforsamlingen den 26. september 2016 Bestyrelsens fokus og prioriteringer i andelsforeningens tjeneste Det er stadig bestyrelsens absolutte topprioritet at sikre at foreningen er så økonomisk robust, fysisk velholdt og veldrevet som muligt. Hvorfor budgetrammerne er fastlagt med økonomisk forsigtighed og med kommende udgifter for øje. Økonomiske beslutninger er baseret på grundig analyse for foreningens bedste. Ikke blot på kort sigt, men også på langt

2 sigt. Bestyrelsen betragter det som sin fornemmeste opgave at sikre at ejendommen som minimum bevarer sin værdi, men frem for alt stiger i værdi i samme takt som ejendommene i nabolaget, som vi ellers sammenligner os med. Bestyrelsen holder løbende øje med udviklingen på låneområdet og hvorvidt der en økonomisk gevinst for foreningen ved at konvertere vores eksisterende lån. Ejendommen er blevet sammatrikuleret så ejendommen i dag fremstår som en enhed, hvilket gør myndighedsarbejdet f.eks. i forbindelse med byggeansøgninger m.m. ved større anlægsarbejder mere overskueligt og enkelt. Vi har i bestyrelsen realistiske ambitioner med vores ejendom og en liste over potentielle kommende projekter til gavn for foreningen. Bestyrelsen opfordrer alle andelshavere, der er interesseret i at bidrage konstruktivt til foreningens virke, til at deltage aktivt i enten bestyrelsesarbejdet eller i udvalgsgrupper. Vel mødt den 26. september kl i Kulturhuset. Med venlig hilsen, BESTYRELSEN I det følgende vil blive redegjort for nogle af de centrale dele af arbejdet i foreningens fjerde leveår: Arbejdet i bestyrelsen Bestyrelsen har i år afholdt 12 bestyrelsesmøder. Dertil kommer adskillige møder i arbejdsgrupperne, møder og dialog med erhvervsudlejere, administrator, dialog og møder med andelshavere og beboere, samt møder med diverse entreprenører. I bestyrelsen har vi budt nye medlemmer velkommen i form af Lasse Holse og Kittie Rasmussen samt de to nye suppleanter Troels Østergaard og Jacob Busk. Erhvervslejemålene Bestyrelsen værdsætter den mangfoldighed og atmosfære som vores erhvervslejere bringer til vores ejendom. Vi har i år sagt farvel Isbryggeren i Leifsgade. Cafe Alma overtog sidste regnskabsår dele af Dan Rasmussen VVS lokaler og er påbegyndt istandsættelsen af disse med henblik på udvidelse af Café Alma. I forbindelse med udvidelsen er det et krav at der foretages lydisolering i lejemålet.

3 Vedligehold på ejendommen Når vi udfører arbejde på ejendommen, er det vigtigt at sondre mellem reparation og vedligeholdelse på den ene side og nyanskaffelser/moderniseringer på den anden. Vi har i det forløbne år blandt andet foretaget partiel udskiftning af faldstammer, malet 3 mellemgange i Gunløgsgade, diverse malerarbejde af facade og døre i gården, udskiftning af trappetrin og forkanter i 3 opgange, der er opsat nye lamper over postkasserne i Egilsgade efter påkrav fra postvæsnet grundet dårlige lysforhold. Der er etableret højvandslukke ved Café Alma for sikring mod skybrud. Etablering af et ekstra Legehus er indtil videre udskudt, da det vedtagne budget på max kr. ikke kunne imødekommes. Et legehus skal være sikkerhedsgodkendt før det kan opsættes. Udgiften til et sikkerheds godkendt legehus beløber sig til ca kr. eksklusiv opsætning. Da det eksisterende legehuset viste sig ikke længere at være i en forsvarlig stand har bestyrelsen besluttet at udskifte det eksisterende legehus og ikke etablere et ekstra legehus på nuværende tidspunkt. HOFOR i gang med at fjerne de gamle fjernvarme rør som er ført igennem Isbryggeren i Leifsgade, arbejdet forventes færdigudført inden årsskiftet. Den nye cykelnedgang i Egilsgade er påbegyndt og forventes snarligt færdigetableret. Det kommende regnskabs år byder også på en endelig belysning samt projektering af det kommende renoveringsprojekt af kloakledningsnettet som vil ske i etaper. Der er pt. hensat ca. 2 mio. af de vedtaget 3 mio. til projektet og der er derfor ingen forventning om at optagelse af lån til dette projekt bliver nødvendigt. Status på Altanprojektet Der har i det forgangene år været stor debat vedrørende et eventuelt kommende altanprojekt og samtidig er der sket ændringer i de kommunale retningslinjer for ansøgning og opsætning af altaner i samme periode. Der er i 2016 afholdt 2 ekstraordinære general forsamlinger. På den seneste ekstraordinære generalforsamling 1. februar 2016 stemte flertallet for det fremstillede forslag, men da flertallet manglede 1 stemme for at opnå det krævede 2/3 dels flertal kunne forslaget ikke vedtages. Bestyrelsen valgte herefter at trække sig fra projektet da der er ikke var opnået det nødvendige flertal. Altan udvalget arbejdede dog videre på projektet hvilket blev støttet af bestyrelsen på baggrund af flere henvendelser til bestyrelsen om at projektet blev genoptaget. I maj blev der derfor foretaget en brugerundersøgelse som viste at der stadig er stor interesse for et altanprojekt i foreningen. Der afholdes på denne baggrund derfor 2 dialog møder henholdsvis d. 15. september og 22. september. Individuelle varmtvandsmålere Bestyrelsen er i skrivende stund ved at udarbejde en rapport der skal klarlægge hvorvidt det er omkostningseffektivt med individuelle målere for varmt vand i ejendommen.

4 Undersøgelsen af dette laves på baggrund af Målerbekendtgørelse BEK nr. 563 hvor det fremgår at der ved udgangen af 2016 skal opsættes individuelle måler på det varme vand hvis det er omkostningseffektivt. Kommunikation og sociale arrangementer: Fokus på god dialog Bestyrelsen har udsendt 4 nyhedsbreve i løbet af det forgangne år for løbende at svare på henvendelser på beboerne at general interesse og for ligeledes at oplyse om sociale arrangementer og igangværende arbejde. Der blev opsat juletræ i gården i begyndelsen af december 2015 samt afholdt julecafe 28. november med gløgg og æbleskiver. Til sommerarrangement blev der i år budt på grill arrangement med pølser, brød, pastasalat, kartoffelsalat samt øl og vand. Stemningen var god og ca. 40 glade unge og gamle mødte op og sludrede i sommerferie solen. Økonomi Foreningens indtægter i for regnskabsåret er stort set identisk med det budgetterede. Foreningens løbende vedligeholdelsesbudget afviger samlet set med højere forbrug på ca dette skal dog sammenholdes med udgiften til vaskeriet som endte på ca Udgiften til etablering af vaskeriet blev dermed ca højere end budgetteret.. I Foreningens fjerde regnskabsår har vi genereret et overskud på kr. ( kr. i overskud på driftsbudgettet og kr. i overskud på salg af andele). Dette flotte overskud skyldes primært, at foreningen har solgt 5 lejeboliger som andele. Det betyder at vi fortsat har 58 lejeboliger og 35 erhvervslejemål i ejendommen. Da vi stadig har 58 lejeboliger er ejendommen er der fremadrettet stadig en god indtægtskilde for foreningen i takt med at lejere fraflytter ejendommen. Overskuddet fra foreningens salg af andele er ikke indregnet som en del af foreningens driftsbudget. Dele af overskuddet er benyttet til at afdrage på foreningens 10årige fastforrentede obligationslån, som der hensættes kr. af årets overskud til. Derudover var der i budgettet hensat kr. hvilket betyder der samlet set hensættes kr. For at vi kan indfri det 10årige fastforrentede lån ca er det jf. Nykredit nødvendigt at hensætte ca. 11 mio. kr. Foreningen har på nuværende tidspunkt hensat i alt kr. Der skal derfor de næste 5 år gerne hensættes yderligere knap 7,5 mio. kr. for at kunne afvikle lånet inden vi skal refinansiere vores 145 mio. afdragsfrie F10lån i Det er essentielt med denne afvikling, da det giver foreningen en buffer på 3,2 mio. til evt. rentestigninger m.m. der kan være aktuelt på dette tidspunkt. Vi skal i gennemsnit årligt hensætte ca. 1,5 mio. årligt de næste 5 regnskabs år. De resterende kr. hensættes til det forventede renoveringsarbejde på kloakledningsnettet de kommende par år.

5 Bestyrelsen har ultimo juli 2016 besluttet en omlægning af det nuværende 30årige 3,5 % fastforrentet obligationslån på lydende ca. 44,5 mio. kr. (restløbetid på 27,5 år) til et nyt 2 % 30årigt fastforrentet obligationslån. Omlægning af lånet giver en årligt besparelsen på ydelsen på ca kr. omlægningen vil blive effektueret Budget 2016/2017 Når vi ser på budgettet for 2016/2017, er der budgetteret med et underskud på kr. Dette er fordi der i budgetteret lægges op til en henlæggelse til kloakprojektet på 1 mio. kr. så der samlet set er henlagt 3 mio. kr. til dette renoveringsarbejde, hvilket er i tråd med den beslutning som generalforsamlingen tidligere har truffet. Derudover er der igen hensat kr. til afvikling af det 10årige fastforrentede lån. Der har i de tidligere året været solgt mellem 2-8 lejeboliger årligt. Ved salg 2 lejligheder vil indtægten overstige det budgetterede underskud på kr. Sælges der ikke 2 lejligheder må det overvejes at reducere i henlæggelserne så budgettet er i balancen. Der lægges i budgettet op til, at boligafgiften for alle andelshavere stiger med ca. 3 %. Denne stigning vil ske pr i forbindelse med udligning af moderniseringstillægget. Det betyder samtidig at alle andelshavere med et moderniseringstillæg får nedskrevet dette med 10 % pr Vi glæder os til at se så mange af jer, som muligt, veloplagte og aktive J Vel mødt den 26. september Formand John Østergaard supplerede enkelte punkter og omtalte bl.a. Sammenlagte matrikelnumre - så foreningen nu kun ejer én ejendom i stedet for fjorten, hvilket havde givet anledning til nogle problemer, bl.a. i forbindelse med byggesager, der involverede flere matrikelnumre. Bestyrelsen var efter ekstraordinær generalforsamling blevet udvidet med suppleanterne Troels Østergaard og Jacob Busk. Der er sagt farvel til erhvervslejeren Isbryggeren. Fordelingsrør er efterfølgende af Hofor blevet fjernet fra lejemålet uden udgift for foreningen. Det har taget nogen tid og har medført en del byggerod, men lejemålet er blevet væsentlig mere anvendeligt, og lejemålet er nu klar til genudlejning Ervervslejer Alma har fået tilladelse til at udvide med VVS butik. Vedligeholdelse sker i samarbejde med vicevært, og John nævnte flere af de forskellige større og mindre arbejder i årets løb. Legehuset, der var vedtaget af generalforsamling, viste sig at blive væsentlig dyrere end planlagt, kr versus ca ; derfor var det foreløbig blevet skrinlagt. Det nye kloakledningsnet i gården forventes projekteret i Altansagen, de seneste 2 dialogmøder samt kommende generalforsamling. Varmtvandsmålere: det undersøges, om det giver mening. Der er en kattelem om at man ikke behøver at installere målere, hvis det bliver dyrere end besparelsen. Så kan der søges om dispensation.

6 Der er udkommet fire nyhedsbreve i løbet af året, og der har været jule- og sommerarrangement m.m. Økonomien. John henviste til punktet om godkendelse af regnskab, men ville gerne knytte en kommentar om, at underskriften fra sidste bestyrelsesmedlem først var sket i dag. Normal procedure er, at der indkaldes til møde. Der vil blive strammet op på proceduren, så regnskabsmøde bliver afholdt, som det skal. Spørgsmål efter beretningen: Merethe E42: Fint med sammatrikulering. Fælles skattebillet, rottebekæmpelse, administrationsgebyr, m.m. Kan det ikke medføre besparelser? John (formand): Bestyrelsen vil sammen med administrationen have fokus på, om besparelser opnås. Merethe E42: Erhvervslejer Alma. Der bør arbejdes på en affaldsordning for Poul og for et personalerum. John (formand): Der er lagt op til en samtale med Poul fra Alma om forskellige forhold, som giver anledning til udfordringer for forening og beboere. June G23: Hvordan er det gået med økonomien i erhvervslejemålene, hvem har betalt for højtvandslukke hos Alma, og hvad er årsagen til, at vaskeriet har kostet kr , som er væsentlig mere end det beløb, der var på bordet, da forslaget blev vedtaget? John (formand): Tomgang må forventes på erhvervslejemålene og af mange grunde. En af dem er større forsigtighed fra bestyrelsens side. Det blev f.sv.a. ét erhvervslejemål nævnt, at fem potentielle lejere var sprunget fra, og fem var afvist af bestyrelsen af frygt for beboergener. Det kan m.a.o. være en vanskelig opgave at udleje erhvervslejemålene, så der på den ene side opnås mest muligt i leje til foreningen og på den anden side findes en lejer, der ikke vil genere for meget. Pia Grønbek (næstformand) svarede på spørgsmålet om højtvandslukke og oplyste bl.a. at det både er i lejers og foreningens interesse med højtvandslukke. Pia oplyste, at Alma har fået en lejeforhøjelse for 50 % af udgiften. De 50 % betales m.a.o. af foreningen. Med hensyn til vaskeriet var der opstået uforudsete udgifter i anledning af krav fra kommunen som betingelse for godkendelse. June G23: Er prisen for erhvervslejemålene justerbar, eller kan en for høj pris være årsag til for megen tomgang? John (formand): Prisen justeres, hvis det er nødvendigt. Jacob, Egilsgade: Hvordan reguleres erhvervslejen?

7 Pia (næstformand): Der er indeksregulering i de fleste kontrakter. Der var for nogle år siden vurdering via erhvervsmægler. Søren, G35: Syntes, at kommunikationen fra bestyrelsen burde være på mindst hans niveau. Søren syntes bl.a., at der kunne have været forbedringer med hensyn til kommunikation omkring trappenedgange til gården, uforudsete udgifter, altanprojekt, herunder Altan.dk fejl, hvor 11 ejendomme undersøges. John (formand): Bestyrelsen fandt ikke Sørens kommunikationsniveau med nærmest Maotidvægaviser som en konstruktiv kommunikation. Der var udsendt fire nyhedsbreve. Det var efter bestyrelsens vurdering et passende niveau. Der var også udsendt særskilt brev til beboere med svar på åbent brev fra Søren. Med hensyn til vaskeriet var svaret fra John, at driften på vaskeriet kører godt. Der er ikke underskud. Jacob, Egilsgade: Med bemærkning til Altan.dk-sagen: Asbjørn fra Altan.dk havde redegjort for, at der ikke var noget sikkerhedsmæssigt forkert. De reelle forhold var anderledes, end det der havde været forudsat, da man søgte. Fremadrettet ville Altan.dk fotodokumentere alt. Pia (næstformand): Forklaringen fra Asbjørn havde været, at en bjælkeforlænger ikke som forudsat havde været nødvendig; der havde ikke været tale om et sikkerhedsmæssigt problem. Tim Vangsgaard (bestyrelsesmedlem): Altan.dk har taget konsekvensen og stoppet en række sager. Der er ansat 56 ekstra mand, der alene skal arbejde med at korrigere papirer, når de reelle forhold er anderledes. Søren Bald: Det er vigtigt at have fokus på at undgå et tilsvarende problem. David, Leifsgade: Taknemmelig for det store arbejde som altangruppe og bestyrelse har præsteret. Spørgsmål: Facebook-gruppe - svar er ikke fra bestyrelsen; er den ikke bestyret af bestyrelsen? Kan man få nyhedsbreve pr. ? Spørgsmål vedr. Isbryggeren; er lejen OK? Merethe: Svar på lejeniveau: Erhvervslejemålene udlejes for mellem 800 og 1200 pr. kvm. pr. år. Et enkelt er billigere, men det er i dårlig stand. Merethe sammenlignede med beboelseslejere. Dem efter Boligreguleringslovens 5, 2 (gennemgribende forbedrede lejemål) betaler kr i gennemsnit pr. kvm. pr. år. Beboelseslejemål efter Boligreguleringslovens 5, 1 betaler kr. 735 i gennemsnit pr. kvm. pr. år. Erhvervslejemålenes niveau er derfor efter Merethes vurdering fine. Søren: Indlæg om trappenedgange for stuelejligheder, herunder kritik af manglen på kommunikation med hensyn til, at trappenedgange ikke var en mulighed.

8 Pia (næstformand): Replicerede med at der tydeligt var gjort opmærksom på, at forslaget var bortfaldet. Søren: Efterlyste et bestyrelsesreferat om spørgsmålet. Pia: Det blev sagt tydeligt på den efterfølgende generalforsamling. June: Facebook. Det er mig, der svarer på spørgsmål, om hvem man skal skrive til. John (formand): Bestyrelsen ønsker ikke en Facebook-konto. Andelshaverne kan kontakte bestyrelsen via bestyrelsens -adresse. Ad. 3) Forelæggelse af årsrapport og eventuel revisionsberetning samt godkendelse af årsrapporten. Revisor Anders Bjerglund forelagde årsrapporten. Det blev bemærket, at der var en såkaldt blank påtegning, dvs. at revisionen ikke havde givet anledning til forbehold. Det blev fremhævet, at vaskeriindtægterne tilfalder foreningen med 30 %, mens leverandøren af maskinerne får resten. Administrationsudgifterne er ikke steget. Den umiddelbare stigning i forhold til foregående års regnskab skyldes, at et reserveret beløb til administrator fra før andelsboligforeningen blev stiftet sidste år blev indtægtsført. Der er fint, at der hensættes to millioner kroner til det kommende kloakprojekt. De kr., der hensættes til anden vedligeholdelse, er et beskedent beløb i forhold til ejendommens størrelse, men sammen med de 2 millioner kroner til kloakprojektet er hensættelserne samlet set fine. Afdrag på gæld er 3,8 millioner kr. Der er derudover hensat 1,4 millioner kroner til kommende indfrielse af lån. Revisor gjorde opmærksom på, at salg af lejeboliger står i egenkapitalen 2,6 millioner, og at salg ikke betyder, at andelene stiger, idet den større egenkapital blot skal fordeles mellem flere andelshavere. Spørgsmål og svar til årsrapporten: Jacob, Egilsgade: Der er tabsført kr Der er tale om et tab på en erhvervslejer; det var vistnok et dødsbo. Søren: Hvad menes med, at ejendomsvurdering er følsom for renteudsving. Hvis renten stiger, bliver det dyrere for en investor at købe ejendommen, og da det er den teoretiske situation, ejendomsvurderingen skal afspejle, er der direkte sammenhæng mellem

9 ejendomsvurdering og renteudsving. Pia bemærkede, at det af mange anbefales, at der er en buffer på ca. 10 %. Jacob: Der er tale om at forhøje grundskylden. Hvor meget af ejendomsskatterne udgøres af grundskyld? Anders Bjerglund anslår, at det drejer sig om ca. 1,4 millioner kroner. Dirigenten konstaterede, at årsrapporten blev enstemmigt godkendt. Ad 4) Forelæggelse af driftsbudget til godkendelse, samt beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. Driftsbudgettet blev gennemgået af næstformand Pia Grønbek. Spørgsmål og svar til budgettet: Merethe: Viceværtlokale står under indtægter som minus, hvilket er regnskabsteknisk. Egne lokaler skal vises på denne måde. Der er 58 lejelejligheder tilbage. Søren: Har udgiftsforslag på til ekstern rådgiver. Der er plads i budgettet til at kunne favne et sådant beløb. Dirigenten konstaterede, at budgettet blev godkendt. Ad 5) Forslag Søren Balds forslag 1: Generalforsamlingen pålægger bestyrelsen forud for den ekstraordinære generalforsamling d. 31. oktober at fremlægge beregninger baseret på kommunens kriterier over konsekvenserne af lysindfaldet for ejendommens forskellige lejlighedstyper i de fire forskellige gader, så alle kan danne sig et korrekt indtryk af konsekvenserne af etablering af altaner mod såvel gården som gaderne. Søren Bald motiverede forslaget og omtalte bl.a. at det særligt for stuelejlighederne i Egilsgade var et problem, at der kunne komme skyggende altaner fra 1. sals lejlighederne. Bemærkninger til forslaget: Tim: Københavns Kommune bruger ikke engang lysberegninger. Beregninger vil kun indebære et tal, som man ikke kan bruge til ret meget. Alle kan gå ind på kommunens netside og se eksempler. Det er reelt mere oplysende. Søren: Beregninger bør kunne laves, så lægmand kan forstå dem.

10 Benedikte: Kommunen har vedtaget nye retningslinjer. De skemalægger lysberegninger. Benedikte anbefaler at man benytter kommunens tal. Per Krogsgaard, Isa 5: Synes at interesserede kan besøge én af de lejligheder, der allerede har altan over deres egen lejlighed. Der er ingen grund til at ofre penge på en teoretisk beregning. Beboer, stuen, Egilsgade: Undrer sig over, at Søren tænker så meget på stuelejligheder. Eva: Stuelejligheder bliver mørkere. Jacob: Projektet vil bare blive trukket i langdrag. Man må stemme nej på den ekstraordinære generalforsamling, hvis man ud fra dét udleverede materiale, det man kan se på kommunens netside og via besøg i andre lejligheder, mener, at altaner vil give for mange gener. Sannah, Isafjordsgade: På dialogmødet blev det oplyst, at det vil blive undersøgt nærmere, om flere stuelejligheder kan få en spansk altan (30 cm. i dybden). Dirigenten konstaterede, at der var klart flertal imod forslaget og konstaterede, at forslaget ikke var vedtaget. Søren Balds forslag 2: Generalforsamlingen pålægger bestyrelsen at iværksætte en ny beboerundersøgelse om beboernes ønsker om altaner, der uden forbehold tager hensyn til, at det nu ligger klart, at ingen af ejendommens stuelejligheder kan få almindelige altaner hverken mod gården eller gaden, men måske franske mod gården. Søren Bald motiverede forslaget, herunder med legitimiteten af brugerundersøgelse. Mere end 100 har ikke svaret og kun 40 % af alle beboere har sagt ja tak. Bemærkninger til forslaget: Tim: Brugerundersøgelsen menes at være repræsentativ. Flere har svaret, end der er mødt op til generalforsamlingen. Kvaliteten af brugerundersøgelse kan diskuteres; men altangruppen har gjort det efter bedste evne. Benedikte: Forslaget er endnu et forsøg på at spænde ben for vedtagelse af altaner. Spørgeundersøgelsen var ikke en PhD i spørgeundersøgelser. Der vil blive tilknyttet ingeniørrådgivning, hvis et flertal siger ja tak. En ekstraordinær generalforsamling skal behandle spørgsmålet. Søren: Kan ikke se at en grundig undersøgelse vil lægge altanprojektet i graven. Stueandelshaver: Det har været kendt, at stuebeboere ikke kunne få altan.

11 Søren: Refererede at en stuelejlighed mente, han kunne få altan. Dirigenten konstaterede, at der var klart flertal imod forslaget, og at forslaget dermed ikke var vedtaget. Søren Balds forslag 3: Der afsættes kroner i det kommende budget til en uvildig kortlægning af alle de forskellige tekniske problemstillinger vedr. etablering af altaner. Søren Bald motiverede forslaget og anførte bl.a., at uvildig ekspertise var vigtig. Bemærkninger til forslaget: Tim: Der er ikke brugt penge endnu. Og der bør ikke bruges nogen endnu. Der er kalkuleret penge til en uvildig rådgiver, hvis en ekstraordinær generalforsamling stemmer altanprojektet i gang. Søren: Kan bestyrelsen bekræfte, at der vil blive engageret en uvildig rådgiver? John: Der vil blive engageret en professionel uvildig rådgiver. Dirigenten konstaterede, at der var klart flertal imod forslaget og at forslaget således ikke var vedtaget. Merethes forslag om vandmålere. Merethe bemærkede, at hun gerne vil have målere på både det kolde og varme vand. Der er fejloplysninger i hendes oplysninger. Vandudgift vil være ca. kr Der er kvadratmeter i hele ejendommen. Vandudgiften vil årligt maksimalt være 2400 kr. for 60 kvm. Det er også et ønske at få elektroniske målere på radiatorer og vand. Merethe havde også undersøgt prisen for regnskaber. Pia: Bekendtgørelsen taler om, at det skal være omkostningseffektivt. Der er en del tekniske forhold, der skal undersøges. Redegørelsen kommer snart. Merethe: Ved siden af det omkostningseffektive bør der også tages hensyn til miljøforhold. Ligeledes vil målere også give større retfærdighed beboerne imellem: En enlig, der går i bad hver 3. dag, bruger væsentlig mindre vand end parret med 2 børn. Der blev afholdt vejledende afstemning, der viste støtte til, at man skal tænke på miljøet. Merethe meddelte, at hun ønskede at trække sit forslag under hensyntagen til, at bestyrelsen forventes snart at barsle med en redegørelse.

12 Ad. 6 valg Der var ønske om, at det for fremtiden var tydeligt, hvem der var på valg, så man ikke selv skulle ned i vedtægter og tidligere referater for at finde ud af, hvem der vedtægtsmæssigt var på valg. På valg er Pia, Kittie og Lasse som bestyrelsesmedlemmer, suppleanterne, revisor og administrator. Pia genopstiller ikke som bestyrelsesmedlem. Kittie og Lasse vil gerne genopstille, og Jacob Busk, der er suppleant, vil gerne nyvælges som bestyrelsesmedlem. Da der ikke var andre kandidater, konstaterede dirigenten, at Kittie og Lasse var genvalgt, mens Jacob var nyvalgt som bestyrelsesmedlem. Troels Østergaard blev valgt som 1. suppleant. Benedikte Greve blev valgt som 2. suppleant. Dirigenten konstaterede, at der ikke var forslag om udskiftning af revisor eller administrator, og at disse dermed var genvalgt. Bestyrelsen består herefter af: Formand John Østergård (på valg 2017) ( john@sagag.info ) Kittie Rasmussen (på valg 2018) ( kittie@sagag.info ) Lasse Holse (på valg 2018) ( lasse@sagag.info ) Jacob Busk (på valg 2018) ( Jacob@sagag.info ) Thea Marie Lind (på valg 2017) ( thea@sagag.info ) Ann Sophie Ragborg (på valg 2017) ( ann@sagag.info ) Tim Vangsgaard Hansen (på valg 2017) ( tim@sagag.info ) ad. 7) Eventuelt Merethe bemærkede, at hun gerne ville have et foto af bestyrelsesmedlemmerne i opgangene. Beboer efterlyste kopi af bestyrelsesmødereferater til andelshavere. John, formand, oplyste, at bestyrelsen har valgt ikke at offentliggøre referater. Der er for og imod. Bestyrelsen vurderer, at der er flest ulemper ved at offentliggøre referater. Marianne: Hvorfor er der kr i honorar til formand og næstformand? John: Der lægges ufattelig mange timer i bestyrelsesarbejdet, herunder til erhvervslejemål.

13 Merethe: Løn til formand (60.000) og næstformand (30.000) blev indført, fordi tidsforbruget for formanden og næstformanden, der har ansvaret for kontrollen og ekspeditionerne af regninger til betaling, var meget omfattende. Før der var løn til formand og næstformand, var der to ansatte viceværter og en erhvervsmægler til at håndtere udlejning af erhvervslejemålene. Pernille, G37: Der bør rettes stor tak til Pia for en strålende indsats. John takkede med ord og blomster på egne og resten af bestyrelsen Pia for det store arbejde, hun havde gjort for foreningen. Pernille: Der er problemer med en erhvervslejer, herunder muligvis ulovligheder. Bestyrelsen bør tale med lejer, så der kan komme ordnede forhold. Søren: Interne referater er en god ide. Personlige sager skal alligevel udelades i referatet. Der er normal drift nu, så bestyrelseshonorarer bør genovervejes. Kittie: Honorarerne er med til at få nogle dygtige til bestyrelsen. Ingelise: Hvis der betales for hovedrengøring af trapper, så bør der strammes op. Beboerne kunne evt. selv klare opgaven (bedre)? John: Vil tale med Carsten om, hvorvidt der er behov for ekstra rengøring og/eller opstramning hos trappevasker. June: Prøv forskellige firmaer. Merethe: Opfordrer alle til at tale med naboer, over og underboere om ikke at stille personlige effekter på fællesarealer; det vil mindske risikoen for brandfare og gøre rengøringen nemmere. Beboer: Tørrelofter trænger til rengøring. June: Gulvkluden til trappevask benyttes på gelænder - det er ikke i orden. Det blev oplyst, at der betales for rengøring af trapper med mere, og at måtter skal fjernes af beboer. Der var indlæg om diverse udfordringer med Alma, herunder at Alma ikke benytter deres egne indgange til at bortskaffe affald samt flere støjgener og gener med placering af borde, stole med mere, så det var vanskeligt at passere som gående og at finde cykelparkeringsmulighed. Bestyrelsen vil tage en snak med Poul fra Alma. Generalforsamlingen blev med tak for god ro og orden og bemærkning om, at alle skal huske altangeneralforsamlingen den 31. oktober Afsluttet kl

14 Dette referat underskrives af bestyrelsen, dirigent og referent med NemID, jf. sidste side..

15 Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet herunder. Med min underskrift bekræfter jeg indholdet og alle datoer i dette dokument. Claus Ole Clausen referent Serienummer: PID: IP: kl. 15:29:41 UTC John Østergaard bestyrelsesformand Serienummer: PID: IP: kl. 16:15:39 UTC Jacob Busk Nielsen bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 16:35:21 UTC Lasse Kjær Holse bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 06:11:05 UTC Thea Marie Lind bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 10:47:04 UTC Kittie Liff Eza Rasmussen bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 16:36:35 UTC Jan Savery Trojaborg dirigent Serienummer: PID: IP: kl. 06:47:46 UTC Tim Vangsgaard Hansen bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 12:27:33 UTC Dette dokument er underskrevet digitalt via Penneo.com. Signeringsbeviserne i dokumentet er sikret og valideret ved anvendelse af den matematiske hashværdi af det originale dokument. Dokumentet er låst for ændringer og tidsstemplet med et certifikat fra en betroet tredjepart. Alle kryptografiske signeringsbeviser er indlejret i denne PDF, i tilfælde af de skal anvendes til validering i fremtiden. Sådan kan du sikre, at dokumentet er originalt Dette dokument er beskyttet med et Adobe CDS certifikat. Når du åbner dokumentet i Adobe Reader, kan du se, at dokumentet er certificeret af Penneo e-signature service <penneo@penneo.com>. Dette er din garanti for, at indholdet af dokumentet er uændret. Du har mulighed for at efterprøve de kryptografiske signeringsbeviser indlejret i dokumentet ved at anvende Penneos validator på følgende websted:

16 Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet herunder. Med min underskrift bekræfter jeg indholdet og alle datoer i dette dokument. Ann Sophie Ragborg bestyrelsesmedlem Serienummer: PID: IP: kl. 11:01:18 UTC Dette dokument er underskrevet digitalt via Penneo.com. Signeringsbeviserne i dokumentet er sikret og valideret ved anvendelse af den matematiske hashværdi af det originale dokument. Dokumentet er låst for ændringer og tidsstemplet med et certifikat fra en betroet tredjepart. Alle kryptografiske signeringsbeviser er indlejret i denne PDF, i tilfælde af de skal anvendes til validering i fremtiden. Sådan kan du sikre, at dokumentet er originalt Dette dokument er beskyttet med et Adobe CDS certifikat. Når du åbner dokumentet i Adobe Reader, kan du se, at dokumentet er certificeret af Penneo e-signature service <penneo@penneo.com>. Dette er din garanti for, at indholdet af dokumentet er uændret. Du har mulighed for at efterprøve de kryptografiske signeringsbeviser indlejret i dokumentet ved at anvende Penneos validator på følgende websted:

År 2016, den 31. oktober kl afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge.

År 2016, den 31. oktober kl afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. År 2016, den 31. oktober kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. Der var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

År 2015, den 26. oktober kl. 19.00 afholdtes i Kulturhuset på Islands Brygge ekstraordinær generalforsamling for andelsboligforeningen SAGA G

År 2015, den 26. oktober kl. 19.00 afholdtes i Kulturhuset på Islands Brygge ekstraordinær generalforsamling for andelsboligforeningen SAGA G 1 Referat Ekstraordinær Generalforsamling 26. oktober 2015 År 2015, den 26. oktober kl. 19.00 afholdtes i Kulturhuset på Islands Brygge ekstraordinær generalforsamling for andelsboligforeningen SAGA G

Læs mere

År2016, den 29. november, kl afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge.

År2016, den 29. november, kl afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. År2016, den 29. november, kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. Der var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent.

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. BESLUTNINGSREFERAT Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : 1) Valg af dirigent og referent Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. 2) Bestyrelsens

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Der blev den 14. december 2017 afholdt generalforsamling i vaskekælderen under Sankt Hans Gade 9E. 1. Valg af dirigent og referent. DAGSORDEN

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017 Sag nr. 18026/HCF Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 20. april 2017 Den 20. april 2017 blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 4 medlemmer var repræsenteret

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: 5P4CZ-34NAG-I4CUD-IYDIC-IPVFO-MDZSF

Penneo dokumentnøgle: 5P4CZ-34NAG-I4CUD-IYDIC-IPVFO-MDZSF Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 18. april 2018 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 27. april 2016 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

! """!!,-$).*.).* /$)**..)('''!"#$%&& Penneo dokumentnøgle: KGKCD-N2CXK-TS7GU-5HP8E-BAHCQ-1P55E

! !!,-$).*.).* /$)**..)('''!#$%&& Penneo dokumentnøgle: KGKCD-N2CXK-TS7GU-5HP8E-BAHCQ-1P55E !!! #$%&'()** #+$%&'()*,-$).*.).* /$)**..)('''!#$%&& ' ()$!()# 00#012#.!#* 33 *+, - 301 #2 01 ) # ' ) 0 ( 5 7 800 70 9 5 0 & * * * *& *' * ) ) 334506 95:* ;1 4$,-$ 0$. 33 5.)'&& *!*)!0*. - 9/5

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) BJØRN NIELSEN 600223 HO SH GENERALFORSAMLINGSREFERAT Mandag den

Læs mere

År 2016, den 1. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge.

År 2016, den 1. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. År 2016, den 1. februar kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i A/B Saga G. Mødet blev afholdt i Kulturhuset på Islands Brygge. Der var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2018 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: tirsdag den 22. maj 2018 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 46 af foreningens

Læs mere

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til:

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til: A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 01042-0001 18.4.2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Enghavevej, afholdt den 6.4.2017 kl. 19.00 Dagsorden:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup mandag, den 27. april 2015 kl. 18.00 Den 27. april 2015 blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup. Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl

REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d. 27. april 2016, kl REFERAT Ordinær generalforsamling, afholdt tirsdag d., kl. 19.00 Repræsenteret på generalforsamlingen var 2001 stemmeberettigede fordelingstal eller 23 lejligheder, heraf 168 i fordelingstal som fuldmagter,

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling E/F TOP-HOUSE REFERAT AF Ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdt: 27. september 2018 Sted: Dagmarsgade 28, aula, 2200 København N Referent: Vibeke Hassel, Boligadministratorerne A/S N y r

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2017 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: mandag den 22. maj 2017 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 45 af foreningens

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Referat fra ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde Gårdlauget Wessels Minde afholdte ordinær generalforsamling onsdag 23. maj 2018, kl. 16:30 i ejerforeningens Wessels Haves selskabslokaler.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Referat af ordinær generalforsamling 2019 i E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Afholdt mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 Cobblestone, Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 København, den 20. april 2016 Ejd.nr. 342 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade

Læs mere

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning.

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning. REFERAT Aalborg, 11. april 2019 Ejendomsnummer 108-627 E/F Østerport ordinær generalforsamling Mødested: DEAS A/S, Skibbrogade 5, 9000 Aalborg. Mødedato: Onsdag den 20. marts 2019, kl. 19.00 Fremmødte:

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2015, den 21. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København S, med følgende dagsorden.

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K København, den 23. januar 2015 Ejd. 1-838 REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Rungstedlund,

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven.

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven. Til andeshaverne i AB Skovåsen Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 CVR 36 02 68 47 E-mail

Læs mere

AFDELING 407 Viaduktvej

AFDELING 407 Viaduktvej BOLIGKONTORET FREDERICIA Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Fredericia, 22. august 2019 AFDELING 407 Viaduktvej Referat fra ordinært afdelingsmøde 2019 Med henvisning til ovenstående ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Humlegården

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Humlegården Referat af ordinær generalforsamling i A/B Humlegården Afholdt den 14.1.2015 kl. 19.00 i forsamlingshuset på Onkel Danny s Plads Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NORD Ejendomsadministration ApS Kildebakken 1 2860 Søborg Telefon 39 57 00 20 (10-13) mail@nord-ejd.dk www.nord-ejd.dk CVR-nr: 33 39 05 72 Søborg, den 2. marts 2019 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. 3. Godkendelse af referat af organisationsbestyrelsesmødet den 8. maj 2018

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. 3. Godkendelse af referat af organisationsbestyrelsesmødet den 8. maj 2018 Andelsboligforeningen 23A 2650 Hvidovre Møde Organisationsbestyrelsesmøde A/B Dato 28. august 2018 kl. 17:00 Sted Pavillonen ved Materielgården Deltagere Kaj Stauning Carl W Jensen Morten Mørck Annette

Læs mere

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i Til andelshaverne i AB Paludan Müllers Vej 9 Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11

Læs mere

Ejerforeningen Snaregade 6-6A

Ejerforeningen Snaregade 6-6A Referat fra ordinær generalforsamling den 23. maj 2018 Onsdag den 23. maj 2018, kl. 17:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Snaregade 6-6A med en dagsorden i h.t. vedtægterne.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Elleparken afholdt 21. marts 2018.

Referat af ordinær generalforsamling i AB Elleparken afholdt 21. marts 2018. Referat af ordinær generalforsamling i AB Elleparken afholdt 21. marts 2018. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning (vedlagt)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201. A D V O K AT C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej 199-201 A og B, afholdt den 13.6.2017 kl. 19.30 i kælderen i nr.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til andelshaverne i A/B Grønlunds Allé 104A 112E REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 27/9-2018 År 2018, den 26. september, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hestestalden, Rødovregård, Kirkesvinget

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling d. 7. oktober 2019 i Grundejerforeningen Skovtofte

Referat af ekstraordinær generalforsamling d. 7. oktober 2019 i Grundejerforeningen Skovtofte Advokat Eva Meiling Advokat Anne Falkenberg Advokat Thorbjørn Bosse Olander Frederiksdalsvej 70 2830 Virum Tlf. 4585 6402 virum@virumtorvadvokater.dk www.virumtorvadvokater.dk Referat af ekstraordinær

Læs mere

GENERALFORSAM LINGSREFERAT

GENERALFORSAM LINGSREFERAT 1 / 4 GENERALFORSAM LINGSREFERAT År 2019, tirsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Rentegården. Indkaldelse til generalforsamlingen, der blev afholdt i foreningens

Læs mere

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Vesterbrogade 12 1620 København V. E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00. På generalforsamlingen var der mødt 49 ejere heraf 21 ved fuldmagt. Der var

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver. Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11 75

Læs mere

E/F Duevej mfl.

E/F Duevej mfl. Vesterbrogade 12 1620 København V E/F Duevej 42-60 mfl. Referat af ordinær generalforsamling Repræsenteret på generalforsamlingen var 3.157 stemmeberettigede fordelingstal eller 54 lejligheder, inklusiv

Læs mere

AFDELING 402 Holbergshaven

AFDELING 402 Holbergshaven BOLIGKONTORET FREDERICIA Vesterbrogade 4 7000 Fredericia Fredericia, 20. august 2019 AFDELING 402 Holbergshaven Referat fra ordinært afdelingsmøde 2019 Med henvisning til ovenstående ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Frederiksberg Allé

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Frederiksberg Allé Referat af ordinær generalforsamling i E/F Frederiksberg Allé Afholdt onsdag den 11. marts 2015 kl. 19:00 hos Christophe Kittel, Nr. 12, 2. sal Dagsorden var som følger: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR 2018

DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR 2018 STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 & BUDGET FOR 2018 DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING FORENINGSOPLYSNINGER Foreningens navn: Matr. Nr. 270 Sankt Annæ Øster Kvarter, København Beliggende: Store

Læs mere

GF GL. Strandbjerggaard CVR

GF GL. Strandbjerggaard CVR GF GL. Strandbjerggaard CVR. 38062905 Årsrapport for 2018 Administrator ADVODAN Hillerød P/S Carlsbergvej 32 D 3400 Hillerød Regnskabserklæring Vi har som administrator for GF. GL. Strandbjerggaard varetaget

Læs mere

A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 769-2019 A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato Tirsdag den 23. april 2019, kl. 19.30 Sted/Adresse I fælleslokalet beliggende Willemoesgade 79, kælderen, 2100 Kbh. Ø. Til stede 21 andelshavere,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24 B 1264 København K Ejd.nr. 507 11. oktober 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S År 2018 mandag den

Læs mere

Referatet er kun et udvidet beslutningsreferat, hvor kun enkelte indlæg, der er vurderet særligt vigtige, refereres.

Referatet er kun et udvidet beslutningsreferat, hvor kun enkelte indlæg, der er vurderet særligt vigtige, refereres. År 2016 den 20. juni kl. 19.00 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Hattensens Allé 6-8-10. Mødt var 19 ud af 24 andelshavere. Ingen var mødt ved fuldmægtig Følgende var ikke

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/ B Gas-Erik

Referat af ordinær generalforsamling i A/ B Gas-Erik Referat af ordinær generalforsamling 2 0 1 8 i A/ B Gas-Erik tirsdag, den 13/3-2018 kl. 19:00 Forsamlingshuset, Kulturstaldene, Onkel Dannys Plads (Til højre for Beboercaféen, hvor vi tidligere har holdt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde.

Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde. Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD Referat af ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde. Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme

Læs mere

A/B VALDEMARSGADE GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B VALDEMARSGADE GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000535-0018 A/B VALDEMARSGADE 41-43 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato Torsdag den 4. april 2019 kl. 19.00 Sted/Adresse Til stede Endvidere deltog Endvidere deltog Vesterbro Bibliotek og Kulturhus; lokale

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2016

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2016 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2016 Mandag den 5. september 2016 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Soranernes Hus, Solvej 1, 5. sal, 2000 Frederiksberg.

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T

G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) BJØRN NIELSEN 600273 JL JG G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Tirsdag

Læs mere

Nærværende beslutningsreferat og foreningens øvrige dokumenter forefindes på foreningens hjemmeside: Beslutningsreferat

Nærværende beslutningsreferat og foreningens øvrige dokumenter forefindes på foreningens hjemmeside:   Beslutningsreferat Nærværende beslutningsreferat og foreningens øvrige dokumenter forefindes på foreningens hjemmeside: www.blegdamsvej20.probo.dk Beslutningsreferat År 2019, torsdag den 28. marts afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Referat af ekstraordinær generalforsamling

Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Referat af ekstraordinær generalforsamling Til andelshaverne i AB Thomas Laubs Gade 11-13 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 1. juli 2016 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2016, torsdag den 23. juni,

Læs mere

AB HAB. Ordinær generalforsamling. 3. Forelæggelse af årsrapport,, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning samt godkendelse

AB HAB. Ordinær generalforsamling. 3. Forelæggelse af årsrapport,, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning samt godkendelse AB HAB Ordinær generalforsamling den 18.. april 2017 afholdt i Kulturhuset, Islands Brygge 18, med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsrapport, forslag

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Side 1 af 7 A/B Ålholmhus, d

Referat Ordinær generalforsamling Side 1 af 7 A/B Ålholmhus, d Referat Ordinær generalforsamling Side 1 af 7 31. oktober 2018 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening A/B Ålholmhus Sted Beboerlokalet Dato tirsdag d. 30-10-2018 Kl. 19:00 Dagsorden var Punkt Vedrørende

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: KQPPP-WY6SK-5XXAL-E7F12-8GILX-N8P4Z

Penneo dokumentnøgle: KQPPP-WY6SK-5XXAL-E7F12-8GILX-N8P4Z Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet

Læs mere

Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv København K. E/F Udsigten - Referat af ordinær generalforsamling 2018

Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv København K. E/F Udsigten - Referat af ordinær generalforsamling 2018 DEAS Søren Frichs Vej 50 DK8230 Åbyhøj Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv. 1432 København K Åbyhøj, 12. juli 2018 Kundenummer 8-965-246-4 Direkte telefon +45 39 46 61 99 jew@deas.dk E/F Udsigten

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2018 Til medlemmerne i andelsboligforeningen REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 218 År 218, torsdag den 22. marts, kl. 18. blev der afholdt ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Blågårdsgade 29,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 10.4.2018 kl. 19.00 Til stede var 39 medlemmer, heraf

Læs mere

Et medlem opfordrede til, at alle kontrollere om opgangsdørene til både for- og bagtrappen er ordentligt lukket.

Et medlem opfordrede til, at alle kontrollere om opgangsdørene til både for- og bagtrappen er ordentligt lukket. REFERAT Aalborg, 12. april 2018 Ejendomsnummer 108-627 E/F Østerport ordinær generalforsamling Mødested: DEAS A/S, Skibbrogade 5, 9000 Aalborg Mødedato: Mandag den 19. marts 2018, kl. 19.00 Fremmødte:

Læs mere

I Mesterens Lys. Årsrapport CVR-nr

I Mesterens Lys. Årsrapport CVR-nr CVR-nr. 26428033 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Resultatopgørelse 1. januar 2014-31. december 2014 5 Aktiver pr. 31.

Læs mere

REFERAT. G/F Farum Kaserne ordinær generalforsamling

REFERAT. G/F Farum Kaserne ordinær generalforsamling EJENDOMS- ADMINISTRATION REFERAT Ejd.nr. 8-213 G/F Farum Kaserne ordinær generalforsamling Mødested: Hovedvagten, Regimentsvej 6, 3520 Farum Mødedato: Mandag den 18. april 2016, kl. 19:00 Fremmødte: Der

Læs mere

Vesterbrogade København V. E/F Trekanten. Referat af ordinær generalforsamling. Mandag den 2. maj 2016.

Vesterbrogade København V. E/F Trekanten. Referat af ordinær generalforsamling. Mandag den 2. maj 2016. Vesterbrogade 12 1620 København V. E/F Trekanten Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 2. maj 2016. På generalforsamlingen var repræsenteret 49 stemmeberettigede ejere, heraf 18 ved fuldmagt,

Læs mere

Nordjysk Tandlægeforening CVR-nr

Nordjysk Tandlægeforening CVR-nr CVR-nr. 17 69 59 08 Årsrapport for 2017 Godkendt af generalforsamlingen, den / 2018 Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

Andelsboligforeningen Hvidovrevej 279 & 279 A - C, K ø b e n h a v n K

Andelsboligforeningen Hvidovrevej 279 & 279 A - C, K ø b e n h a v n K Andelsboligforeningen Hvidovrevej 279 & 279 A - C, 1 4 1 5 K ø b e n h a v n K CVR.nr. 27 69 88 24 -------------------------------------------- B e r e g n i n g a f n y a n d e l s v æ r d i p r. 1. a

Læs mere

1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Holm fra DEAS A/S som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Holm fra DEAS A/S som dirigent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. REFERAT København, 12. juni 2017 Ejendomsnummer 8-965 E/F Udsigten Margretheholm ordinær generalforsamling Mødested: Dirch Passers Alle 76, 2000 Frederiksberg Mødedato: 18. maj 2017, kl. 18.00 Fremmødte:

Læs mere

Odense Vineyard. Årsregnskab CVR-nr

Odense Vineyard. Årsregnskab CVR-nr Årsregnskab 2014 CVR-nr. 34426244 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 1. januar

Læs mere

1 af :18

1 af :18 Udskriv https://dk-mg42.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=fs076pui658t0#44... 1 af 1 06-07-2016 11:18 Emne: Info A/B Hat. 6-10 - Referat fra ordinær generalforsamling den 07.04.2016 Fra: Til: Torben Christian

Læs mere

A/B CARL MØLLERS ALLÉ 2-4 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B CARL MØLLERS ALLÉ 2-4 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000591-0018 A/B CARL MØLLERS ALLÉ 2-4 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato Mandag den 29. oktober 2018 kl. 18.00 Sted/Adresse Hos Freja og Michael, nr. 4 st.mf. Til stede 16 andelshavere, heraf 3 med fuldmagt

Læs mere

Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017

Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017 Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017 Årsrapporten er godkendt på foreningens generalforsamling Hvide Sande, den 24/3 2018 Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem Andelsboligforeningen 23A 2650 Hvidovre Møde Organisationsbestyrelsesmøde A/B Dato 19. marts 2019 kl. 17:00 Sted Pavillonen ved Materielgården Deltagere Kaj Stauning Formand KS Carl W Jensen CWJ Annette

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Næstformand

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Næstformand Møde Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken Dato 6. juni 2017 kl. 17:00 Sted Pavillonen ved Materielgården Deltagere Kaj Stauning Carl W Jensen Abbas Ghalkhani Brian Steinmetz Erik Frølund Thomsen

Læs mere

Boligselskabet Isafjord A.M.B.A Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr

Boligselskabet Isafjord A.M.B.A Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr. 46 80 70 14 Omberegning af andelsværdi for 2017 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

Det samlede stemmeberettigede fordelingstal efter fradrag kunne gøres op som samtlige fordelingstal minus fradrag 188 ( ) =

Det samlede stemmeberettigede fordelingstal efter fradrag kunne gøres op som samtlige fordelingstal minus fradrag 188 ( ) = REFERAT København, 9. maj 2017 Ejendomsnummer x-xxx E/F Hørsholm Park ordinær generalforsamling Mødested: Hørsholm Sognegård, Barakstien 2, 2970 Hørsholm Mødedato: 25. april 2017, kl. 19:00 Fremmødte:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Der blev den 30. januar 2019 afholdt generalforsamling i vaskekælderen under Sankt Hans Gade 9E. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

REFERAT. E/F Ceres Panorama ordinære generalforsamling

REFERAT. E/F Ceres Panorama ordinære generalforsamling REFERAT E/F Ceres Panorama ordinære generalforsamling Mødested: VIA College, Aud. C1.42 Mødedato: 10.05.2017, kl. 17.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 58 af foreningens 136 lejligheder, repræsenterende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen A/B Odinsgade Onsdag den 13. juni 2018 klokken 19.00, Odinsgade20, 4 (tagterrassen)

Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen A/B Odinsgade Onsdag den 13. juni 2018 klokken 19.00, Odinsgade20, 4 (tagterrassen) Nørrebro 13. juni 2018 A/B Odinsgade 16-20 Referat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen A/B Odinsgade 16-20 Onsdag den 13. juni 2018 klokken 19.00, Odinsgade20, 4 (tagterrassen) Pkt. 0

Læs mere

3. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 2017/18 (vedlagt)

3. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 2017/18 (vedlagt) Den 24/10 2018 kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen på Dommervænget 4-14, 4000 Roskilde i Beboerlokalet, Hedeboparken 6, Kælder under kollegiet på den store p-plads.

Læs mere

GAP Group ApS. Årsrapport CVR-nr Otto Brandenburgs vej 82, 3. th København SV

GAP Group ApS. Årsrapport CVR-nr Otto Brandenburgs vej 82, 3. th København SV GAP Group ApS CVR-nr. 35 48 38 02 Otto Brandenburgs vej 82, 3. th. 2450 København SV Årsrapport 2015 (Regnskabsperiode 1. januar 2015-31. december 2015) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Der var 23 fremmødte ved generalforsamlingen, der repræsenterede 22 husstande.

Der var 23 fremmødte ved generalforsamlingen, der repræsenterede 22 husstande. Referat af ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Højene Torsdag d. 15. marts kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forgangne år 3. Rettidigt

Læs mere

Nordfyns Vandværk CVR: Referater Tirsdag den 30. august 2016 kl. 19:00 afholdes der bestyrelsesmøde på Thygesensvej 2.

Nordfyns Vandværk CVR: Referater Tirsdag den 30. august 2016 kl. 19:00 afholdes der bestyrelsesmøde på Thygesensvej 2. Tirsdag den 30. august 2016 kl. 19:00 afholdes der bestyrelsesmøde på Thygesensvej 2. Mødt: Frans Tange, Jens Rasmussen, Kristian Andersen, Palle Knudsen og Afbud: Ingen Vi mødtes kl. 19 og kørte derefter

Læs mere

Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling 96, Krybilyparken Revisionsprotokollat til byggeregnskab med skæringsdato den 28.

Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling 96, Krybilyparken Revisionsprotokollat til byggeregnskab med skæringsdato den 28. Fyns Almennyttige Boligselskab Afdeling 96, Krybilyparken Revisionsprotokollat til byggeregnskab med skæringsdato den 28. februar 2018 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr.

Læs mere

vedtægter Præstelodden GRUNDEJERFORENINGEN for Penneo dokumentnøgle: LIJGY-MZF8T-BDCUX-PCJ4L-Y7C6I-08O84

vedtægter Præstelodden GRUNDEJERFORENINGEN for Penneo dokumentnøgle: LIJGY-MZF8T-BDCUX-PCJ4L-Y7C6I-08O84 vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

Til de andelshaverne AB Gentoftegade 55-55A. Rye, den J.nr Initialer: /bn

Til de andelshaverne AB Gentoftegade 55-55A. Rye, den J.nr Initialer: /bn Til de andelshaverne AB Gentoftegade 55-55A Ejendomsadministration v/ Statsaut. ejendomsmægler/valuar og administrator MED Munkholmvej 370, Rye DK 4060 Kirke Såby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36

Læs mere

Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København

Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København CVR-nr. 15 30 03 96 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

G/F Christiansbro. Referat af ordinært bestyrelsesmøde 2018

G/F Christiansbro. Referat af ordinært bestyrelsesmøde 2018 G/F Christiansbro Referat af ordinært bestyrelsesmøde 2018 Tirsdag den 8. maj 2018 kl. 18.00 blev der holdt ordinært bestyrelsesmøde i G/F Christiansbro i fælleslejligheden i Enhjørningens Gård. For bestyrelsesmødet

Læs mere

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Vesterbrogade 12 1620 København V. E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 16. marts 2017 kl. 19.00. På generalforsamlingen var repræsenteret 38 stemmeberettigede ejere, heraf 6

Læs mere

Årsmøde, Dansk Psykiatrisk Selskab. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 1/ /

Årsmøde, Dansk Psykiatrisk Selskab. Revisionsprotokollat for regnskabsåret 1/ / Årsmøde, Dansk Psykiatrisk Selskab Revisionsprotokollat for regnskabsåret 1/1 2018-31/12 2018 2 INDHOLD Identifikation af det reviderede årsregnskab for 2018... 3 Konklusion på revision af årsregnskabet

Læs mere

DUAB REFERAT. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Godkendelse af referat af organisationsbestyrelsesmøde den 6.

DUAB REFERAT. 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3. Godkendelse af referat af organisationsbestyrelsesmøde den 6. Møde Bestyrelsesmøde Dato 28. januar 2019 Sted Jernbanegade 4, 4., 1608 København V Deltagere Karina Heuer Bach Laura Wang Hansen Johan Jakobsen Henrik Qvistgaard Martin Flindt Rasmus Kjær Slot Dilan Aksoy

Læs mere

År 2019, den 8. januar, kl afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen

År 2019, den 8. januar, kl afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen År 2019, den 8. januar, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sønderport i beboerhuset Jemtelandsgade 3 i Salen på første sal. Formand Sune Maaholm, bød velkommen. 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling.

Referat af ordinær generalforsamling. Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24B 1264 København K 13012017 /848 mda Referat af ordinær generalforsamling. År 2017, den 25. januar 2018 kl. 18.30 hos Lau Hansen, Bogøvej

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K

Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes

Læs mere

Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017

Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017 Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017 Kallermann Revision A/S statsautoriseret revisionsfirma INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Konklusion på den udførte revision 42 2. Ikke-korrigeret

Læs mere