Emnestruktur niveau på relanceret kk.dk i Drupal. Opdateret marts 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Emnestruktur niveau på relanceret kk.dk i Drupal. Opdateret marts 2015"

Transkript

1 Emnestruktur niveau på relanceret kk.dk i Drupal Opdateret marts 2015

2 Principper for emnestruktur I Fem hovedsektioner Den nye emnestruktur er organiseret under overpunkterne: Borger, Erhverv, Brug byen, Politik og Om kommunen. Der skelnes således i de fem kategorier mellem, hvad der er nødvendigt for hhv. borgeren og virksomhederne (Borger og Erhverv), hvad der tilbydes borgere i byen (Brug byen), al information om politik, styreform og politiske indsatsområder (Politik) samt ledige stillinger, organisationsopbygning m.v. i Københavns kommune (Om kommunen). Handlingsorienterede sektioner: Borger og Erhverv Strukturen er udarbejdet efter princippet om, at den information, der ligger under punktet Borger og Erhverv skal være handlingsorienteret, dvs. opfylder et påtrængende behov hos borgeren/den erhvervsdrivende. Tilbudsorienteret sektion: Brug Byen Punktet Brug byen er en kanal, hvor tilbud til borgeren kan kommunikeres. Det være sig eksempelvis kulturtilbud, arrangementer og muligheder for at søge projektstøtte. Baggrundsorienterede sektioner: Politik og Om Kommunen Om Kommunen byder på information, som borgere, journalister m.fl. kan have interesse i og som politikere orienterer om og kan orientere sig i. Tilsvarende gælder for Politik, der byder på information og viden om den politiske organisering og de beslutninger, som træffes på Rådhuset. Herunder dagsordener, politikker, planer og strategier m.m. for kommunens arbejde.

3 Principper for emnestruktur II Retningslinjer for emnestrukturen på kk.dk 1. niveau indeholder fem punkter (Borger, Erhverv, Brug byen, Politik og Om kommunen), der ikke må indeholde såkaldte målgruppetitler ( Ældre eller Børn og unge ) 2. niveau er de fem sektioners forsider, hvor Borger er A-forsiden og maksimalt må indeholde 9 punkter. Det samme gælder Erhverv, Politik og Om Kommunen, mens Brug Byen har en særlig forside, der maksimalt må indeholde 6 punkter, da siden i øvrigt har mange indgange for borgerne at benytte. 3. niveau er det sidste fordelingsniveau inden artikelsiden og må maksimalt indeholde 12 punkter Rækkefølgen i menupunkterne er prioriteret efter sammenhæng og anvendelse (afhængig af, hvor hyppigt de kan tænkes at skulle bruges eller hvor meget efterspørgsel/søgning/besøgstal) Forsøg så vidt muligt ikke at bruge din/dit/vores etc. i menutitler, men gør gerne titlerne vedkommende og aktive. Pas dog på med at lave for lange titler idet det forringer brugerens mulighed for at scanne punkterne.

4 Ex. på 1 og 2. niveau 1. Niveau 2. Niveau

5 Ansvarsfordeling for de fem sektioner Som nyt tiltag og led i det kommende governance-arbejde med at sikre et vedligeholdt kk.dk bliver ansvaret for de fem sektioner fordelt mellem forvaltningerne, så der er en konkret tovholder på hver sektion. Tovholderen har sammen med en/flere sekundære forvaltninger ansvaret for, at sektionens struktur og overordnede indhold holdes i tråd med indholdsstrategien og andre fælles retningslinjer for kk.dk. Borger og Om Kommunen har KFF som tovholder og vil løbende blive behandlet på de fælles møder, fordi alle forvaltninger har indhold i disse sektioner. Tilsvarende gælder for Politik, hvor ØKF er tovholder. På sigt kan vi lave underudvalg for disse, når behovet sandsynligvis opstår. For Erhverv og Brug Byen nedsættes to nye underudvalg, hvor tovholderen har til ansvar løbende at indkalde til møder med de sekundære forvaltninger om struktur og indhold. De øvrige forvaltninger orienteres på de fælles møder.

6 De fem sektioner på kk.dk 1. niveau Rækkefølge i topmenu samt ansvarsfordeling ml. forvaltninger* 1. niveau Borger Erhverv Brug Byen Politik Om Kommunen 2. niveau Fordelingsside 9 emner (max. 9) Fordelingsside 7 emner (max. 9) Fordelingsside 6 emner (max. 6) Fordelingsside 5 emner (max. 9) Fordelingsside 5 emner (max. 9) Forvaltning KFF Sekundære: BIF +Øvrige forvaltninger Sekundær: BIF KFF Sekundær: TMF Sekundær: SOF + Øvrige forvaltninger KFF Sekundær: SUF + Øvrige forvaltninger Organisering af vedligeholdelse ** På fællesmøder for koordinerende webredaktører På løbende møder i nyt Erhverv-udvalg (v.tmf/bif) På løbende møder i nyt Brug Byen-udvalg (v. KFF/TMF) På fællesmøder for koordinerende webredaktører På fællesmøder for koordinerende webredaktører

7 Borger 2. niveau Rækkefølge i indgange samt ansvarsfordeling ml. forvaltninger* 1. niveau Borger 2. niveau Personlige forhold Pasning og skole Uddannelse Bolig Trafik KBS/KFF Sekundære: BIF, SOF BUF Sekundær: SOF KBS/KFF Sekundære: Øvrige forvaltninger Sekundære: SOF, ØKF, BIF, KBS/KFF Sundhed og sygdom Omsorg og særlig støtte Jobsøgning og ledighed Byggeri SUF Sekundære: BIF, KBS/KFF SOF Sekundære: SUF, BIF, BUF BIF Sekundær: ØKF *Behandles til en start på de fælles møder for de koordinerende redaktører med KBS som tovholder. Tovholderen har sammen med de sekundære forvaltninger ansvaret for, at områdets struktur og overordnede indhold holdes i tråd med indholdsstrategien og andre fælles retningslinjer for kk.dk. På sigt oprettes et underudvalg i stil med de øvrige sektioner. Inden da må forvaltninger, der deler områder under Borger, holde løbende kontakt om struktur og indhold efter behov.

8 Erhverv 2. niveau Rækkefølge i indgange samt ansvarsfordeling ml. forvaltninger* 1. niveau Erhverv 2. niveau Start af virksomhed BIF Ejendomme Erhvervsaffald Vækst og innovation BIF Tilladelser Ansatte og rekruttering BIF Indkøb og udbud * For Erhverv nedsættes et nyt underudvalg, hvor TMF som tovholder har til ansvar løbende at indkalde til møder med de sekundære forvaltninger (BIF- op på sigt flere forvaltninger?) om struktur og indhold. I udvalget udarbejdes et sæt principper, der skal gælde for sektionen. De øvrige forvaltninger orienteres på de fælles møder, hvor også principperne skal godkendes.

9 Brug byen 2. niveau Rækkefølge i indgange samt ansvarsfordeling ml. forvaltninger* 1. niveau Brug byen (Steder) Parker og kirkegårde Svømmehaller og bade Kulturhuse Legepladser og børnekulturhuse Idrætsanlæg Biblioteker 2. Niveau Steder i byen KFF Sekundære: TMF Rådhuset Foreninger og fritidsliv KFF Sekundære: TMF/BUF/SOF/SUF Museer, Stadsarkiv og Rådhuset Kultur- og projektstøtte KFF Sekundære: TMF Book baner og lokaler KFF Pas på miljøet For Brug Byen nedsættes et nyt underudvalg, hvor KFF som tovholder har til ansvar løbende at indkalde til møder med de sekundære forvaltninger (TMF- op på sigt flere forvaltninger) om struktur og indhold. I udvalget udarbejdes et sæt principper, der skal gælde for sektionen. De øvrige forvaltninger orienteres på de fælles møder, hvor også principperne skal godkendes.

10 Politik 2. niveau Rækkefølge i indgange samt ansvarsfordeling ml. forvaltninger* 1. niveau Politik 2. niveau Borgerrepræsentationen Særlige udvalg, råd og nævn Politikker og indsatsområder Sekundære: Øvrige forvaltninger Politiske udvalg Sekundære: Øvrige forvaltninger Lokaludvalg Borgerpanelet Borgmestre Sekundære: Øvrige forvaltninger Dagsordener og referater Sekundære: Øvrige forvaltninger *Behandles til en start på de fælles møder for de koordinerende redaktører med ØKF som tovholder. Tovholderen har sammen med de sekundære forvaltninger ansvaret for, at områdets struktur og overordnede indhold holdes i tråd med indholdsstrategien og andre fælles retningslinjer for kk.dk. På sigt kan der oprettes et underudvalg i stil med de øvrige sektioner.

11 Om kommunen 2. niveau Rækkefølge i indgange samt ansvarsfordeling ml. forvaltninger* 1. nive au Om kommunen 2. niveau Forvaltninger Sekundær: Alle Job Nyheder KBS/KFF Sekundære: Alle Kontakt KBS/KFF Sekundær: Alle Regnskab og budget Fakta og statistik Sekundære: KBS/KFF Borgerrådgiveren KBS/KFF Viden for professionelle KBS/KFF *Behandles til en start på de fælles møder for de koordinerende redaktører med KBS/KFF som tovholder. Tovholderen har sammen med de sekundære forvaltninger ansvaret for, at områdets struktur og overordnede indhold holdes i tråd med indholdsstrategien og andre fælles retningslinjer for kk.dk. På sigt kan der oprettes et underudvalg i stil med de øvrige sektioner.

12 Ex. på 3. niveau

13 Borger (1 af 3) 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder * = oprindelig titel 2. niveau Personlige forhold Sundhed og sygdom Pasning og skole 3. niveau KBS Sekundære: BIF, SOF SUF Sekundære: BIF, KBS Flytning og adresse (KBS) Sundhedskort og sygesikring (KBS) BUF Sekundær: SOF Vuggestue og dagpleje (BUF) Pas (KBS) Skift læge (KBS) Børnehave (BUF) Kørekort (KBS) Sygemeldt (BIF) Privat pasning (BUF) Pension og økonomi (BIF?) Tandlæge *Tandpleje (SUF) Skole og fritid (BUF) Digital borger (KBS) Sundhedstilbud *Forebyggelse og sundhedsfremme (SUF) Klub (BUF) Indsigt i din sag eller i oplysninger om dig (KBS) Sygepleje (SUF) Priser og tilskud til pasning (SOF) Valgkort og brevstemmer (KBS) Genoptræning og rehabilitering (SUF) Vielse(KBS) Sygdom (SUF) Skilsmisse (KBS) Dødsfald (SUF) Familiesammenføring (BIF) Navn og personnummer(kbs)

14 Borger (2 af 3) 3. niveau * = oprindelig titel Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. niveau Omsorg og særlig støtte Uddannelse Jobsøgning og ledighed 3. niveau SOF Sekundære: SUF, BIF, BUF Akut brug for hjælp (SOF) Alkohol og stoffer(sof) Bekymret for en medborger(sof) Børne- og familierådgivning (NY) (SOF) Handicap *For borgere med handicap(sof) Hjemmehjælp(SOF) Hjælpemidler, bil og boligændringer(sof) Særlig økonomisk støtte(sof) Boliger og botilbud(sof) KBS/KFF Sekundære: BIF/BUF BIF Danskundervisning (BIF)*Lær dansk danskundervisning for voksne udlændinge i København Ledig - trin for trin (BIF) Find dit center(bif) Specialundervisning (BUF) Uddannelsesvejledning (BUF) *Ungdommens Uddannelse(BIF) uddannelsesvejledning Aktivering og løntilskud *Aktivering(BIF) Daghøjskoler (KFF) Studerende i København (KBS/KFF) Fritidsjob og studiejob(bif) Kontanthjælp og uddannelseshjælp *Uddannelsesog kontanthjælp(bif) Dagpenge og arbejdsmarkedsydelse(bif) Særlige jobordninger *Særlige ordninger og jobmuligheder(bif) Log på KBHiJob - dine personlige muligheder(bif)

15 Borger (3 af 3) 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. niveau Bolig Byggeri Trafik og parkering 3. niveau Sekundære: SOF, ØKF, BIF, KBS Affald Miljø Sekundær: ØKF Ansøg om byggetilladelser Parkering Cyklernes by *Cykelstier og - Bevaring og ombygning ruter Dit ansvar som grundejer Byfornyelse Trafikstøj Støtte og lån til bolig (KBS) Oplysninger om ejendomme Luftforurening Almene boliger Klimatilpasning Veje Uenighed mellem lejer og udlejer (KBS) Energiforbedringer Sikre Skoleveje

16 Brug byen (1 af 2) 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. niveau Steder i byen Rådhuset Foreninger og fritidsliv KFF Sekundære: TMF 3. niveau Vises på liste Rundvisning og skoletjeneste Seværdigheder Rådhusets historie Lokaleudlån Modtagelse på Rådhuset KFF Sekundære: SUF/BUF/SOF/TMF Foreninger (KFF) Aftenskoler (KFF) Frivilligt arbejde (KFF) Skolesamarbejde (KFF) For børn og unge (KFF)

17 Brug byen (2 af 2) 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. niveau Kultur- og projektstøtte KFF Sekundære: TMF 3. niveau Hjælp til projekter (KFF) Puljer og fonde (KFF) Billedkunst (KFF) Musik (KFF) Scenekunst (KFF) Ungdomskultur (KFF) Kulturlegater(KFF) Festivaler og events(kff) Foreninger (KFF) Book baner og lokaler KFF For foreninger(kff) For private(kff) Lokaler på Rådhuset(KFF) Pas på miljøet Hvad du kan gøre for miljøet Lokale initiativer Begræns andefodring Hvis du finder døde fugle

18 Erhverv 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. niveau Start af virksomhed BIF Vækst og innovation BIF Ansatte og rekruttering BIF Ejendomme TMF Tilladelser Indkøb og udbud Erhvervs-affald 3. niveau Få personlig rådgivning (BIF) Iværksætter-kurser (BIF) Hjælp til at lægge budget (BIF) 12 videoer om at starte virksomhed (BIF) Find lokale (BIF) Iværksætterprojekter (BIF) Hjælp til at skabe vækst (BIF) Social-økonomiske virksomheder (BIF) Skab vækst gennem mangfoldighed (BIF) Bliv grøn virksomhed Særligt for kreative erhverv (BIF) Etablering af virksomhed i Sverige(BIF) Ansæt en medarbejder på ordinære vilkår (BIF) Ansæt en medarbejder fra udlandet (BIF) Fastholdelse af sygemeldt medarbejder (BIF) Mentorordning med tilskud (BIF) Uddannelse af medarbejdere med tilskud (BIF) Hvis I skal afskedige medarbejdere (BIF) Søg refusion eller Støttet byggeri Byggeri Parkering Arbejde i byrummet Miljø Arrangementer Gadesalg Vareudstilling Skilte og Bygge- og anlægsopgaver Vare- og tjenesteydelser Samarbejder Information til virksomheder Sortering af affald Bortskaffelse af affald Affaldsgebyrer Spørgsmål og svar om gebyrer

19 Politik 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. nive au 3. nivea u Borgerrepræsen tationen Medlemmer Møder Studieture Delegation - Beslutninger overladt til andre Sådan styres København Politiske udvalg ØKF Økonomiud valget Kultur- og Fritidsudval get Borgmestr e ØKF Særlige udvalg, råd og nævn Overborgm ester Revisionsudvalget Kultur- og fritidsborgm Borgerrådgiverudval ester get Børne- og UngdomsudTeknik- og valget miljøborgm ester Strukturudvalget Sundhedsog Omsorgsud valget Socialudval get Teknik- og Miljøudvalg et Beskæftigel ses- og Integrations Børne- og ungdomsbo rgmester Billedkunstudvalget Lokaludvalg Om lokaludvalg Valg til lokaludvalg Sundhedsog omsorgsbor gmester Musikudvalget Andre Råd??? Socialborg mester Beskæftigel ses- og Integrations Scenekunstudvalget Handicap- og psykiatriområdet Handicapcenter Dagsordene r og referater ØKF Lister Politikker og indsatsområ der Alle Vises på liste Borgerpanelet Tilmeld dig Sikkerhed og datahåndtering Tidligere undersøgelser Valg?

20 Om kommunen 3. niveau Rækkefølge i indgange og ansvarsområder 2. nivea u 3. niveau Forvaltninger Alle Beskæftigelsesog integrationsforval tningen(bif) Børne- og ungdomsforvaltni ngen (BUF) Kultur- og fritidsforvaltninge n (KFF) Socialforvaltning en(sof) Sundheds- og omsorgsforvaltni ngen (SUF) Job ØKF Sekundær: BIF Arbejdsområder Opslag og uopfordrede ansøgninger Ansættelsesvilkå r IT trainees Ledige stillinger Nyhed er Tovhol der: KBS Vises på liste Kontakt KBS/KFF Regnskab og budget ØKF Spørg borgerservic e (Ring ) Regnskaber Skriv til kommunen (Digital Post) Hvis du vil klage (beslutningst ræ?) (Forvaltninge r/borgerrådgi veren) Presse (inkl aktindsigt) Andre? Budgetter Revision(ØKF ) Økonomisk ordbog Fakta og statistik Statistik om København Fakta om København Kort over København Historie og udvikling Teknik- og Om kk.dk Om Borgerrådgiveren KBS/KFF Viden for professionelle KBS/KFF Hvis du vil klage over kommunen (beslutningstræ?) (Forvaltninger/Borge rrådgiveren) (KBS) Vises på liste Klag til Borgerrådgiveren (KBS) Egen driftundersøgelser (KFF) Årsberetning og status (KFF) KlarRet - vejledning om forvaltningsret (KFF)

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Fire modeller inden for kommunens nuværende styreform 1. Kommunens organisering i dag (med ny placering af Københavns Ejendomme) 2. Udgangspunkt i borgere

Læs mere

Én indgang for frivilligheden i København. Vision. Hvorfor. Hvordan 03-08-2011. Sagsnr. 2011-95219

Én indgang for frivilligheden i København. Vision. Hvorfor. Hvordan 03-08-2011. Sagsnr. 2011-95219 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Én indgang for frivilligheden i København Vision Visionen er, at alle, der arbejder med frivillighed i København, gennem et center for

Læs mere

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering

Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Bilag 1. Foreløbige modeller for ny organisering Københavns Kommunes opgaveløsning Tre overordnede principper for organisering Aldersopdeling 0-16 år 17-25 år 25-65 år 65+ år Alle borgere Strategisk Tværgående

Læs mere

Oversigt over ny og nuværende udvalgssammensætning mv. version 2 Sag: 00.00.00-A00-26-09 Fællessekretariatet 29-11-2013

Oversigt over ny og nuværende udvalgssammensætning mv. version 2 Sag: 00.00.00-A00-26-09 Fællessekretariatet 29-11-2013 Oversigt over ny og nuværende udvalgssammensætning mv. version 2 Sag: 00.00.00-A00-26-09 Fællessekretariatet 29-11-2013 I nedenstående skema er det illustreret hvilke opgaveområder, der er flyttet fra

Læs mere

Bilag 1a - Bevillingsoversigt

Bilag 1a - Bevillingsoversigt Budget Afvigelse Brugerfinansieret område U 137.655 137.231 0 4.897 142.128 62.621 140.828-1.300-1.300 I -140.205-137.593 0-1.528-139.121-62.419-137.821 1.300 1.300 Drift U 137.655 137.231 0 1.552 138.783

Læs mere

Sammendrag af budget Bilag 1: Nye driftsbevillinger fra kr. Opr priser Budget 2014 BO 2015 BO 2016 BO 2017

Sammendrag af budget Bilag 1: Nye driftsbevillinger fra kr. Opr priser Budget 2014 BO 2015 BO 2016 BO 2017 Sammendrag af budget Drift i alt (skattefinansieret) 5.143.044 5.155.544 5.171.581 5.186.244 Bolig- og Ejendomsudvalget (bev.) 76.975 75.904 75.022 73.303 Byfornyelse 30.452 30.617 30.617 30.617 Byfornyelse

Læs mere

Bilag 1 - Bevillingsoversigt ultimo September 2017

Bilag 1 - Bevillingsoversigt ultimo September 2017 sprocent sprofil sprocent R Drift i alt 5.402.042 3.892.892 72,1% 73,7% 99,4% Service 3.921.306 2.893.590 73,8% 75,2% 99,0% 01 Magistraten 697.625 484.271 69,4% 75,0% 98,8% 10 Politisk organisation 16.396

Læs mere

Bilag 1 - Bevillingsoversigt, regnskab 2017

Bilag 1 - Bevillingsoversigt, regnskab 2017 Bilag 1 - Bevillingsoversigt, regnskab Drift i alt 5.384.863 5.299.069-85.794 98,4 % 99,4 % Service 3.906.543 3.866.870-39.674 99,0 % 99,0 % Aktivitetsbestemt medfinansiering 387.418 358.704-28.714 92,6

Læs mere

Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter kr. netto

Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter kr. netto Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter Ompl. Budget FR Afvigelse TB 3. FR Bevillingsoversigt - Brugerfinansieret OMP 2011 Budget FR Afvigelse TB 3. FR Brugerfinansieret

Læs mere

Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter kr. netto

Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter kr. netto Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Ompl. FR Brugerfinansieret område 2.697 1.411 0 4.515 5.926 188 5.926 0 0 Drift 1.945-389 0 1.170 781 188 781 0 0 Renovation 1.945-389 0-1.458-1.847 1.839-1.847

Læs mere

Bilag 1 - Bevillingsoversigt ultimo august 2015

Bilag 1 - Bevillingsoversigt ultimo august 2015 Bilag 1 - Bevillingsoversigt srapport (1.000 kr.) R Drift i alt 6.424.100 6.437.302 4.122.183 64,0% 62,9% 99,2% -1.228.920-1.257.404-713.660 56,8% 52,8% 101,0% Service 4.609.070 4.599.734 2.983.913 64,9%

Læs mere

Resultatopgørelse 2012 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG

Resultatopgørelse 2012 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG Resultatopgørelse BUDGETOPFØLGNING PR. 31.03. - ALLE UDVALG Nettotal i -priser ompl. pr. 31-3- budget pr. 31-3- Forbrug pr. 31-3- regnskab DRIFTSUDGIFTER: Økonomi- og Erhvervsudvalget 510.795-3.931 506.864

Læs mere

Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter kr. netto

Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter kr. netto Bilag 1. Bevillingsoversigt og strukturel balance Regnskabssoversigt - aktiviteter Opr. Ompl. TB FR Brugerfinansieret område 2.697 1.411 0 1.843 3.254-33.075 5.854 2.600 2.600 Drift 1.945-389 0-1.502-1.891-33.075

Læs mere

Resultatopgørelse 2013 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG

Resultatopgørelse 2013 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG Resultatopgørelse BUDGETOPFØLGNING PR. 31.03. - ALLE UDVALG Nettotal i 2012-priser ompl. budget regnskab DRIFTSUDGIFTER: Økonomi- og Erhvervsudvalget 0 559.576 0 559.576 0 559.576 Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

Bilag 1: Årsopgørelse for opfyldelse af måltal for støttet beskæftigelse i Københavns Kommune 2015

Bilag 1: Årsopgørelse for opfyldelse af måltal for støttet beskæftigelse i Københavns Kommune 2015 BILAG 1 Bilag 1: Årsopgørelse for opfyldelse af måltal for støttet beskæftigelse i Københavns Kommune 2015 Borgerrepræsentationen besluttede den 22. maj 2014, at Københavns Kommune skal oprette 170 helårsenkeltpladser

Læs mere

ENHEDSPRISKATALOG TIL VEDTAGET BUDGET 2017

ENHEDSPRISKATALOG TIL VEDTAGET BUDGET 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE ENHEDSPRISKATALOG TIL VEDTAGET BUDGET 2017 1 KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET HVAD KOSTER DEN KOMMUNALE SERVICE? ENHEDSPRISER I 2017 Folkebiblioteker Pris pr. københavner Idrætsfaciliteter

Læs mere

ENHEDSPRISKATALOG. Hvad koster den kommunale service? TIL VEDTAGET BUDGET 2018

ENHEDSPRISKATALOG. Hvad koster den kommunale service? TIL VEDTAGET BUDGET 2018 KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET KØBENHAVNS KOMMUNE ENHEDSPRISKATALOG TIL VEDTAGET BUDGET 2018 KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Folkebiblioteker Pris pr. københavner Idrætsfaciliteter Pris pr. københavner Kulturhuse

Læs mere

Københavns Kommunes decentrale organisering. Drøftelse af udfordringer, målsætninger og løsningsretninger

Københavns Kommunes decentrale organisering. Drøftelse af udfordringer, målsætninger og løsningsretninger Københavns Kommunes decentrale organisering Drøftelse af udfordringer, målsætninger og løsningsretninger Indhold 1. Decentral organisering i dag 2. Hvad er udfordringen? 3. Hvad er målet? 4. Løsningsretninger

Læs mere

ØKF besvarelse af spørgsmål vedr. antal kommunikationsmedarbejdere, der er ansat i forvaltningen pr. 1. marts

ØKF besvarelse af spørgsmål vedr. antal kommunikationsmedarbejdere, der er ansat i forvaltningen pr. 1. marts Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Sekretariatet for ledelse og kommunikation Til MBR (C) Jakob Næsager ØKF besvarelse af spørgsmål vedr. antal

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET

KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Til vedtaget budget 19 Hvad koster den kommunale service? KULTUR- OG FRITIDSUDVALGET Folkebiblioteker Pris pr. københavner Idrætsfaciliteter Pris pr. københavner Kulturhuse og

Læs mere

F1 Cover: Modtagelse af flygtninge 2018 (pakke)

F1 Cover: Modtagelse af flygtninge 2018 (pakke) Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Socialforvaltningen Børne- og Ungdomsforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen BUDGETNOTAT F1 Cover: Modtagelse af flygtninge 2018 (pakke) Baggrund Der er

Læs mere

Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance

Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bevillingsoversigt Opr. FR Afvigelse R Indtægter m.m. Skatter -5.348.092-5.348.092-2.782.791-5.348.092 0 0 Generelle tilskud og udligning -223.346-218.401

Læs mere

Case 1: Overgangen fra barn til voksen (18 år) for unge med særlige

Case 1: Overgangen fra barn til voksen (18 år) for unge med særlige KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Struktursekretariatet NOTAT Til Strukturudvalget Baggrundsnotat om tema 2 Overgange i borgenes liv og parallelitet i ydelser Temaet tager udgangspunkt i det skifte

Læs mere

:57. Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bevillingsoversigt kr. netto. Overførsle r til senere.

:57. Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bevillingsoversigt kr. netto. Overførsle r til senere. Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bevillingsoversigt OPR Budget B FR Afvigelse R TB 1. FR 12 Overførsle r til senere Indtægter m.m. Skatter -4.780.611-4.780.611-4.778.433 2.178 2.178 Generelle

Læs mere

Forbrug per 30/6 STRUKTUREL BALANCE

Forbrug per 30/6 STRUKTUREL BALANCE Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bevillingsoversigt OPR Budget B per 30/6 FR Afvigelse R TB 2. FR 12 Overføres til 2013 Forventes overført til 2013 Indtægter m.m. Skatter -4.780.611-4.778.433-2.369.076-4.764.533

Læs mere

ENHEDSPRISKATALOG 2013 Hvad koster den kommunale service?

ENHEDSPRISKATALOG 2013 Hvad koster den kommunale service? ENHEDSPRISKATALOG 2013 Side 1 af 9 KØBENHAVNS KOMMUNE 2013 ENHEDSPRISKATALOG ENHEDSPRISKATALOG FOR: Kultur- og Fritidsudvalget. 3 Børne- og Ungdomsudvalget 4 Sundheds- og Omsorgsudvalget.... 6 Socialudvalget....

Læs mere

Forslag til budget 2012 enhedspriskatalog

Forslag til budget 2012 enhedspriskatalog KØBENHAVNS KOMMUNE Forslag til budget 2012 enhedspriskatalog Hvad koster den kommunale service? 1 KØBENHAVNS KOMMUNES 2012 enhedspriskatalog enhedspriskatalog for: Økonomiudvalget 3 Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Økonomiudvalg. Kommunaldirektør. Vicekommunaldirektør. Erhvervs- og udviklingssekr. Kommuneplan (i samarbejde

Økonomiudvalg. Kommunaldirektør. Vicekommunaldirektør. Erhvervs- og udviklingssekr. Kommuneplan (i samarbejde Økonomiudvalg Kommunaldirektør Erhvervs- og udviklingssekr. Byråds- og direktionssekr. Jura Bude/rådhusbetjente Råd og nævn Information Trykkeri Vicekommunaldirektør Kommuneplan (i samarbejde med miljø

Læs mere

Notat. i Københavns Kommune. København Kommunes organisering og Styreforms- og Strukturudvalg Styreforms- og Strukturudvalget.

Notat. i Københavns Kommune. København Kommunes organisering og Styreforms- og Strukturudvalg Styreforms- og Strukturudvalget. Notat Emne: Til: Kopi: til: København Kommunes organisering og Styreforms- og Strukturudvalg Styreforms- og Strukturudvalget Aarhus Kommune Borgmesterens Afdeling Den 04/10 2012 Københavns Kommune Dette

Læs mere

Korr. Budget Forbrug pr. 30/9

Korr. Budget Forbrug pr. 30/9 Bilag 1: Bevillingsoversigt og strukturel balance Bevillingsoversigt FR Afvigelse R Indtægter m.m. Skatter -5.348.092-5.348.092-4.172.132-5.350.685-2.593-2.593 Generelle tilskud og udligning -223.346-229.445-110.756-229.445

Læs mere

VEDTAGET BUDGET 2012 ENHEDSPRISKATALOG

VEDTAGET BUDGET 2012 ENHEDSPRISKATALOG KØBENHAVNS KOMMUNE VEDTAGET ENHEDSPRISKATALOG Hvad koster den kommunale service? 1 KØBENHAVNS KOMMUNES 2012 ENHEDSPRISKATALOG ENHEDSPRISKATALOG FOR: Økonomiudvalget 3 Kultur- og Fritidsudvalget 4 Børne-

Læs mere

Frederikssund Kommune Sagsbehandlingsfrister på det sociale område 2014

Frederikssund Kommune Sagsbehandlingsfrister på det sociale område 2014 Frederikssund Kommune Sagsbehandlingsfrister på det sociale område 2014 Skemaet er opdelt efter den lovgivning, sagsområdet hører under. Lov om aktiv beskæftigelsesindsats Tilbud om vejledning og opkvalificering

Læs mere

Resultatopgørelse 2014 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG

Resultatopgørelse 2014 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG opfølgning pr. 30.09.2013 Resultatopgørelse BUDGETOPFØLGNING PR. 31.03.2013 - ALLE UDVALG Nettotal i -priser Forbrug Genbevillinger (B) ompl. budget regnskab DRIFTSUDGIFTER: Økonomi- og Erhvervsudvalget

Læs mere

Bilag 2. Faktaark med information vedrørende alle lokaliteter, der indstilles til åbning

Bilag 2. Faktaark med information vedrørende alle lokaliteter, der indstilles til åbning Bilag 2 Faktaark med information vedrørende alle lokaliteter, der indstilles til åbning Nr.: 49 Lokalitet: Næstvedgade 3, 2100 Kbh. Ø Parkeringspladser: 3 I alt åbnes: 3 Belægningsgrad: 108 P-ordning:

Læs mere

SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I LOLLAND KOMMUNE (Gældende fra 1. oktober 2018) ANSVARLIGT SEKTOROM- RÅDE

SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I LOLLAND KOMMUNE (Gældende fra 1. oktober 2018) ANSVARLIGT SEKTOROM- RÅDE Lov om social pension Udvidet helbredstillæg, udskrivning af helbredskort Borgerservice Beslutning om overgang til behandling på det foreliggende grundlag Beslutning om overgang til behandling efter reglerne

Læs mere

Udvalg/Bevillingsgruppe/Funktion TOTAL KR Miljø- og teknikudvalget

Udvalg/Bevillingsgruppe/Funktion TOTAL KR Miljø- og teknikudvalget TOTAL Miljø- og teknikudvalget 3.364.236-811.545 2.552.691 212.494-110.573 101.920 Jordforsyning og ejendomme 21.660-13.106 8.554 002201 Fælles formål 348-2.111-1.763 002202 Boligformål 14-38 -24 002203

Læs mere

Bilag 4: Politiske beslutninger om områdefornyelserne i Nordvest samt oversigt over projekter i Kvarterplanen

Bilag 4: Politiske beslutninger om områdefornyelserne i Nordvest samt oversigt over projekter i Kvarterplanen KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Fysik NOTAT Bilag 4: Politiske beslutninger om områdefornyelserne i samt oversigt over projekter i Kvarterplanen Tidligere politiske beslutninger

Læs mere

2010 Q4 - Odense Kommune - Borgermåling

2010 Q4 - Odense Kommune - Borgermåling Brug af selvbetjening og e-handel på internettet Nedenfor vil vi bede dig om at krydse af, hvilke selvbetjeningsløsninger du har brugt på internettet. Du kan krydse flere løsninger af. Netbank. 92% 694

Læs mere

Digitale services til københavnerne

Digitale services til københavnerne Digitale services til københavnerne Sidsel Kjær Scheibel, Udviklingschef Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune Den 20. september 2018 VIDSTE I, AT DANMARK BLEV KÅRET SOM VI HAR MEGET AT LEVE

Læs mere

Velkommen til Hillerød

Velkommen til Hillerød Velkommen til Hillerød Vi vil med denne brochure give dig, som er ny borger i Hillerød og i Danmark, nogle nyttige informationer og et overblik over, hvor du skal henvende dig. De fleste spørgsmål kan

Læs mere

Rettelsesblad til Bilag 2 Kommunens budgetrammer i 2020

Rettelsesblad til Bilag 2 Kommunens budgetrammer i 2020 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi 22. januar 2019 Rettelsesblad til Bilag 2 Kommunens budgetrammer i 2020 Overskrifterne i tabellerne vedrørende udvalgenes udgiftsrammer i 2020

Læs mere

Svar på Enhedslistens protokolbemærkning til måltal for de særlige jobordninger i KK som arbejdsplads for 2019 på ØU møde d. 19.

Svar på Enhedslistens protokolbemærkning til måltal for de særlige jobordninger i KK som arbejdsplads for 2019 på ØU møde d. 19. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen NOTAT 21. februar 2019 Svar på Enhedslistens protokolbemærkning til måltal for de særlige jobordninger i KK som arbejdsplads

Læs mere

Regnskabsopgørelse (udgiftsbaseret)

Regnskabsopgørelse (udgiftsbaseret) Regnskabsopgørelse (udgiftsbaseret) (i 1000 kr.) Oprindeligt Korrigeret Note Indtægter 1 Skatter -948.140-945.715-945.576 2 Tilskud og udligning -346.378-357.958-357.888 Indtægter i alt -1.294.518-1.303.673-1.303.464

Læs mere

Resultatopgørelse 2014 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG

Resultatopgørelse 2014 BUDGETOPFØLGNING PR ALLE UDVALG Resultatopgørelse BUDGETOPFØLGNING PR. 30.06.- ALLE UDVALG Nettotal i -priser ompl. budget regnskab DRIFTSUDGIFTER: Økonomi- og Erhvervsudvalget 0 540.549 46.456 0 587.005 0 587.005 Teknik- og Miljøudvalget

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister for Social, Arbejdsmarked og Sundhed

Sagsbehandlingsfrister for Social, Arbejdsmarked og Sundhed Sagsbehandlingsfrister for Social, Arbejdsmarked og Sundhed Sagsbehandlingstiden løber fra det tidspunkt kommunen modtager ansøgning, og indtil afgørelsen er sendt til borgeren. Overholdelse af erne forudsætter,

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE ENHEDSPRISKATALOG 2014

KØBENHAVNS KOMMUNE ENHEDSPRISKATALOG 2014 KØBENHAVNS KOMMUNE ENHEDSPRISKATALOG 2014 1 KULTUR- OG FRITIDSUDVALG Idrætsfaciliteter Pris pr. københavner Tilskud til byens kulturliv Pris pr. københavner Kulturhuse og museer Pris pr. københavner Folkebiblioteker

Læs mere

Noter. Nordfyns Kommune. I alt for arbejdsmarkedsudvalget

Noter. Nordfyns Kommune. I alt for arbejdsmarkedsudvalget 1 Skatter Kommunal indkomstskat -868.397-868.397-868.397 Selskabsskatter -10.939-10.939-10.939 Anden skat pålignet visse indkomster 0 0-51 Grundskyld -68.012-65.587-65.274 Dækningsafgift -792-792 -915

Læs mere

RAPPORT OM HENVENDELSER TIL BORGERRÅDGIVEREN SAMT OVERSIGT OVER IVÆRKSATTE OG AFSLUTTEDE EGEN DRIFT-UNDERSØGELSER Oktober 2014

RAPPORT OM HENVENDELSER TIL BORGERRÅDGIVEREN SAMT OVERSIGT OVER IVÆRKSATTE OG AFSLUTTEDE EGEN DRIFT-UNDERSØGELSER Oktober 2014 Borgerrådgiveren RAPPORT OM HENVENDELSER TIL BORGERRÅDGIVEREN SAMT OVERSIGT OVER IVÆRKSATTE OG AFSLUTTEDE EGEN DRIFT-UNDERSØGELSER Oktober 2014 Denne rapport indeholder en statistisk redegørelse for henvendelser

Læs mere

Opdeling i rammebelagte områder 2016

Opdeling i rammebelagte områder 2016 Økonomiudvalget 877.681 170.810 0 0 Byudvikling Ubestemte formål -259 Driftsikring af boligbyggeri 2.117 Øvrig planlægning, undersøgelser, tilsyn mv. 13 Ældreboliger 575 Brand og redning Redningsberedskab

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside oktober 2016

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside oktober 2016 Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2016. Udlagt på hjemmeside oktober 2016 Emne Ansvarligt Serviceområde Generel sagsbehandlingsfrist Lov om social pension: Personligt tillæg og

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2014. Udlagt på hjemmeside marts 2014.

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2014. Udlagt på hjemmeside marts 2014. Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2014. Udlagt på hjemmeside marts 2014. Emne Ansvarligt Serviceområde Generel sagsbehandlingsfrist Lov om social pension: Personligt tillæg og

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune inklusiv frister for genbehandling af sager efter lov om social service

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune inklusiv frister for genbehandling af sager efter lov om social service Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2018 inklusiv frister for genbehandling af sager efter lov om social service hjemvist fra Ankestyrelsen Udlagt på hjemmeside juli 2018 Emne Ansvarligt

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside januar 2016

Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune Udlagt på hjemmeside januar 2016 Sagsbehandlingsfrister på det sociale område i Faxe Kommune 2016. Udlagt på hjemmeside januar 2016 Emne Ansvarligt Serviceområde Generel sagsbehandlingsfrist Lov om social pension: Personligt tillæg og

Læs mere

Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler 2017 til 2018 pr. udvalg

Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler 2017 til 2018 pr. udvalg Bilag 3 Oversigt over driftsoverførsler til 2018 pr. udvalg 06-04-2018 Sammendrag budget Regnskab Mindreforbrug (+ til 2018 Bemærkninger Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi 301.967 306.119 283.135

Læs mere

Åbning af parkeringsplader, der ikke kræver større anlæg og drift

Åbning af parkeringsplader, der ikke kræver større anlæg og drift BILAG 1 - Oversigt over fordeling af 300 parkeringspladser i rød, grøn og blå betalingszone samt 100 parkeringspladser i den kommende gule betalingszone nr. Institution Forvaltning Belægningsgrad Parkeringsordning

Læs mere

Retningslinjer for overførsel 2013 frem. Drift

Retningslinjer for overførsel 2013 frem. Drift Retningslinjer for overførsel 2013 frem Drift Da byrådet traf beslutningen om overførsel af uforbrugte driftsmidler til budget 2014, blev det samtidig besluttet; at reglerne skulle evalueres. Regelgrundlaget

Læs mere

Erhvervsservice og iværksætteri 064867 2.258 2.258 2.258 2.258

Erhvervsservice og iværksætteri 064867 2.258 2.258 2.258 2.258 53 A. Driftsvirksomhed 0. Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 25.119-9.607 24.367-9.607 24.367-9.607 24.367-9.607 Heraf refusion -60-60 -60-60 Jordforsyning 0022 276-979 276-979 276-979 276-979

Læs mere

Byudvikling Natur og Miljø Veje og Trafik Forsyning

Byudvikling Natur og Miljø Veje og Trafik Forsyning Byudvikling Planlægning Planstrategi og kommuneplanlægning Lokalplanlægning Jordforsyning Byggemodning Grundsalg Ejendomme Byfornyelse Byggesagsbehandling Støttet boligbyggeri Bilag B Natur og Miljø Naturforvaltning

Læs mere

BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL TOVHOLDER- FUNKTION. Socialt Udviklingscenter SUS

BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL TOVHOLDER- FUNKTION. Socialt Udviklingscenter SUS BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL TOVHOLDER- FUNKTION Socialt Udviklingscenter SUS TOVHOLDERFUNKTION (ET BILAG TIL SAMARBEJDSMODEL) Socialt Udviklingscenter SUS, 2014 Udarbejdet for Socialstyrelsen www.sus.dk

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE BUDGET

HVIDOVRE KOMMUNE BUDGET Økonomiudvalget 002205 Ubestemte formål 249-1.580 299-1.662 306-1.695 306-1.695 306-1.695 306-1.695 002510 Fælles formål 9.577-584 10.174 0 9.800 0 9.803 0 9.806 0 9.806 0 002511 Beboelse 1.020-513 718-410

Læs mere

Opgørelser af driftsoverførsler 2014 til 2015

Opgørelser af driftsoverførsler 2014 til 2015 Opgørelser af driftsoverførsler til 13-04- Oprindeligt til Udvalget for Politisk Koordination & Økonomi 283.088 293.701 261.072 32.629 18.025 0 18.025 Udvalget for Læring 804.555 826.049 812.262 13.787

Læs mere

Søg støtte til projekter

Søg støtte til projekter Søg støtte til projekter hvor tværfaglighed eller inddragelse af brugerne er grundstenen. Vær med til at fremme tværfagligheden og inddragelse af brugerne indenfor kultur & fritid og teknik & miljø -områderne.

Læs mere

Fællesudgifter for kommunens samlede skolevæsen

Fællesudgifter for kommunens samlede skolevæsen Økonomiudvalget 002205 Ubestemte formål 381-1.593 292-1.634 299-1.662 299-1.662 299-1.662 299-1.662 002510 Fælles formål 2.723 0 9.980 0 10.154 0 10.154 0 10.154 0 10.154 0 002511 Beboelse 1.483-935 701-403

Læs mere

Ændret fra sagsbehandlingsfrist Genvurdering af klage i fagområdet 66 Alle 4 uger Ny Videresendelse til klageinstans 66 Alle 4 uger Ny

Ændret fra sagsbehandlingsfrist Genvurdering af klage i fagområdet 66 Alle 4 uger Ny Videresendelse til klageinstans 66 Alle 4 uger Ny Frederikssund Kommune Sagsbehandlingsfrister på det 2014 Sundhedsudvalget Lov om social service Ansvarligt fagchefområde Generel Bostøtte - voksne 85 Social- og Borgerservice 4 uger* 1 måned Handicaphjælpsordning/BPA

Læs mere

27-11-2006. Bilag 2 - Koncept for Fælles Borgerservice

27-11-2006. Bilag 2 - Koncept for Fælles Borgerservice NOTAT MED INDSTILLING Bilag 2 - Koncept for Fælles Borgerservice I forbindelse med budgetforliget for 2007 blev det besluttet, at samle borgerbetjeningen i lokalområdet på en adresse. Visionen er at skabe

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

Indvendigt bygningsvedligehold og ejendomsdrift i Københavns Kommune. ØKF Økonomiudvalgets budgetseminar, januar 2018

Indvendigt bygningsvedligehold og ejendomsdrift i Københavns Kommune. ØKF Økonomiudvalgets budgetseminar, januar 2018 Indvendigt bygningsvedligehold og ejendomsdrift i Københavns Kommune ØKF Økonomiudvalgets budgetseminar, januar 2018 HENSIGTSERKLÆRINGER I BUDGET 2018 OM INDVENDIGT VEDLIGEHOLD OG EJENDOMSDRIFT Indvendigt

Læs mere

Bilag 1 - Styr på eksekvering

Bilag 1 - Styr på eksekvering Bilag - Styr på eksekvering / Opfølgning juni 28 Økonomiforvaltningen Center for Økonomi Forventet ibrugtagning - kategori projekter* Oprindeligt vedtaget tidsplan (n= 485, n2= 4.97) Gældende vedtagne

Læs mere

Baggrundsnotat om Københavns Kommunes planer og strategier, tværgående kredse og arbejdsgrupper samt ressourceforbrug på faglige opgaver

Baggrundsnotat om Københavns Kommunes planer og strategier, tværgående kredse og arbejdsgrupper samt ressourceforbrug på faglige opgaver Baggrundsnotat om Københavns Kommunes planer og strategier, tværgående kredse og arbejdsgrupper samt ressourceforbrug på faglige opgaver 1. Planer og strategier i kommunen Der udarbejdes en lang række

Læs mere

Styr på eksekvering Opfølgning marts 2012

Styr på eksekvering Opfølgning marts 2012 Styr på eksekvering 1.0 - Opfølgning marts 2012 Forventet ibrugtagning ift. oprindelig beslutning alle anlægsprojekter opfølgning marts 2012 og december 2011 Grøn = Eksekveres til tiden eller hurtigere

Læs mere

Opkvalificering. af ny medarbejder. Opdateret september 2018

Opkvalificering. af ny medarbejder. Opdateret september 2018 Opdateret september 2018 Opkvalificering af ny medarbejder Det skal være nemmere og mere overskueligt for virksomheder at finde de rigtige tilbud om kompetenceudvikling. I dette dokument kan du få et overblik

Læs mere

Orientering af byrådskandidater

Orientering af byrådskandidater Orientering af byrådskandidater Økonomi og personale tirsdag den 26. august 2013 Aktuel krise = historisk hårdt tilbageslag 1.800.000 Bruttonationalprodukt, mio.kr. 2005-priser 1.600.000 1.400.000 Aktuel

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

Budgetopfølgning pr. 30. september Drift, refusion og finansiering - Omplaceringer

Budgetopfølgning pr. 30. september Drift, refusion og finansiering - Omplaceringer Budgetopfølgning pr. 30. september 2016 - Drift, refusion og finansiering - 1.000 kr. Forventet regnskab Forbrug pr. 30. september Korrigeret budget 2016 Forbrugsprocent Afvigelser (A) Heraf omplacering

Læs mere

Effekt af virksomhedsplaceringer på at borgere kommer i job og uddannelse

Effekt af virksomhedsplaceringer på at borgere kommer i job og uddannelse KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen CF 1. kontor - Jobparate, Unge og Virksomhedsrettet indsats NOTAT Bilag 1 Særlige jobordninger i Københavns Kommune som arbejdsplads, samt

Læs mere

Kultur- og Fritidsforvaltningens tilbud til de ældre

Kultur- og Fritidsforvaltningens tilbud til de ældre Kultur- og Fritidsforvaltningens tilbud til de ældre Ældrerådet, den 25. marts 2015 Thomas Jakobsen // Direktør, Kultur- og Fritidsforvaltningen Borgerservice tilbud til ældre 16-04-2015 DUKA projekt for

Læs mere

Bilag X. Den decentrale organisering

Bilag X. Den decentrale organisering KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Til Strukturudvalget 02-11-2012 Sagsnr. 2012-162993 Bilag X. Den decentrale organisering Indholdet i nærværende notat svarer til indholdet

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET REFERAT. for mødet den , kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal. 6. Frisættelse af institutioner ( ) 1

ØKONOMIUDVALGET REFERAT. for mødet den , kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal. 6. Frisættelse af institutioner ( ) 1 ØKONOMIUDVALGET REFERAT for mødet den 27.08.2013, kl. 15:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse F på 2. sal 6. Frisættelse af institutioner (2013-83084) 1 ØKONOMIUDVALGET 6. Frisættelse af institutioner (2013-83084)

Læs mere

A B.

A B. 64 A. Driftsvirkomhed 0. Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 30.986-18.554 30.193-18.554 30.093-18.554 29.770-18.554 Heraf refusion -64-64 -64-64 Jordforsyning 0022 276-594 276-594 276-594 276-594

Læs mere

Oversigt over Bornholms Regionskommunes eannr.

Oversigt over Bornholms Regionskommunes eannr. Center Oversigt over Bornholms Regionskommunes eannr. EAN-nummer Center Børn og Familie Dagtilbud Dagtilbud, Administration 5798009947536 Dagtilbud, Dagplejen 5798009947437 Dagtilbud Vest Børnehuset Nordstjernen

Læs mere

Områdefornyelse Søndermarkskvarteret - forlængelse og bevilling

Områdefornyelse Søndermarkskvarteret - forlængelse og bevilling Side 1 af 5 BORGER VIRKSOMHED BY OG KULTUR POLITIK OG DEMOKRATI OM KOMMUNEN Dagsordener og referater Budgetter Byplanlægning Få indflydelse Politikker og planer Råd og nævn Udvalg Valg Åbenhed Om dagsordener

Læs mere

1. Forventet regnskab - serviceudgifter Udgifts- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13

1. Forventet regnskab - serviceudgifter Udgifts- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 skema 1. Forventet regnskab - serviceudgifter Udgifts- Udvalg / Aktivitet R 12 i 13 Opr. Omp. Korr. Forbrug Afvigelse TB søges neutral priser B 2013 B 2013 TB 2013 B 2013 pr. 15/2 FR 2013 R 13 2013 FR

Læs mere

Sagsbehandlingsfrister i Silkeborg Kommune fordelt på afdelinger

Sagsbehandlingsfrister i Silkeborg Kommune fordelt på afdelinger Sagsbehandlingsfrister i Silkeborg Kommune fordelt på afdelinger Oversigt over sagsbehandlingsfrister på det sociale Kommunen skal behandle ansøgninger om hjælp på det sociale så hurtigt som muligt (lov

Læs mere

Opdeling i rammebelagte områder 2019

Opdeling i rammebelagte områder 2019 Økonomiudvalget 923.596 11.380 0 0 Byudvikling Ubestemte formål -272 Driftsikring af boligbyggeri 3.157 Øvrig planlægning, undersøgelser, tilsyn mv. 14 Ældreboliger 575 Brand og redning Redningsberedskab

Læs mere

Fastlæggelse af kvalitetsmålsætninger og kvalitetsmål, herunder principielle styringsog fagligt relaterede beslutninger

Fastlæggelse af kvalitetsmålsætninger og kvalitetsmål, herunder principielle styringsog fagligt relaterede beslutninger Indledning Dette skema indeholder følgende ændringer i forhold til delegationsbestemmelserne for udvalgets periode 2014-2017: Redaktionel gennemskrivning af teksten Ajourføring af lovgrundlaget Illustrering

Læs mere

Bilag 1: Uddybende oversigt over indsatsernes målindfrielse Indfrielse af Indsatsens navn Forvaltning succeskriterier Primær forebyggelse

Bilag 1: Uddybende oversigt over indsatsernes målindfrielse Indfrielse af Indsatsens navn Forvaltning succeskriterier Primær forebyggelse Bilag 1: Uddybende oversigt over indsatsernes målindfrielse Indfrielse af Indsatsens navn Forvaltning succeskriterier Primær forebyggelse Bydækkende fritids- og studiejobindsats BIF 0/1 Sikker By bemærkninger

Læs mere

BI25 - Sundhed, social mobilitet og beskæftigelse for borgere i ressourceforløb

BI25 - Sundhed, social mobilitet og beskæftigelse for borgere i ressourceforløb KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Socialforvaltningen og Sundheds- og Omsorgsforvaltningen BUDGETNOTAT BI25 - Sundhed, social mobilitet og

Læs mere

Bilag 1 - Styr på eksekvering

Bilag 1 - Styr på eksekvering Bilag 1 - Styr på eksekvering / Opfølgning december 2017 Økonomiforvaltningen Center for Økonomi Forventet ibrugtagning - kategori 1 projekter* Oprindeligt vedtaget tidsplan (n= 402, n2= 11.472) Gældende

Læs mere

BEBOERDEMOKRATI OG TRIVSEL

BEBOERDEMOKRATI OG TRIVSEL BEBOERDEMOKRATI OG TRIVSEL DET HANDLER OM AT HAVE DET GODT, DER HVOR MAN BOR! KAN VI LÆRE NOGET AF HINANDEN? TINGBJERG 41% er under 24 år (31% under 18 år) 2010) 2010) 2010) adfærd EN ARKITEKTONISK PERLE

Læs mere

Opdeling i rammebelagte områder 2017

Opdeling i rammebelagte områder 2017 Økonomiudvalget 891.673-5.900 0 0 Byudvikling Ubestemte formål -265 Driftsikring af boligbyggeri 2.806 Øvrig planlægning, undersøgelser, tilsyn mv. 13 Ældreboliger 575 Brand og redning Redningsberedskab

Læs mere

Forslag til. Folkeoplysningspolitik

Forslag til. Folkeoplysningspolitik Forslag til Kerteminde Kommune 231111 2011-19114 1440-29400 1 Vision, værdier og målsætninger for folkeoplysningsområdet i Kerteminde Kommune 2 Indledning Aktiviteterne inden for fritidslivet opstår i

Læs mere

TEMADRØFTELSE OM ERHVERV BESKÆFTIGELSES- OG INTEGRATIONSUDVALGET 18. MAJ 2015

TEMADRØFTELSE OM ERHVERV BESKÆFTIGELSES- OG INTEGRATIONSUDVALGET 18. MAJ 2015 TEMADRØFTELSE OM ERHVERV BESKÆFTIGELSES- OG INTEGRATIONSUDVALGET 18. MAJ 2015 PROGRAM 1. Indsatser i erhvervs- og vækstpolitikken 2. Erhvervshusets organisering og opgaver 3. Drøftelse af forslag til indsatser

Læs mere

A. Driftsvirksomhed 0. Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger

A. Driftsvirksomhed 0. Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 69 A. Driftsvirksomhed 0. Byudvikling, bolig- og miljøforanstaltninger 28.702-11.832 28.479-11.832 27.929-11.832 26.679-11.832 Heraf refusion -63-63 -63-63 Jordforsyning 0022 271-1.018-179 -1.018-629 -1.018-1.779-1.018

Læs mere

Bilag 1: Beskrivelse af aktivitet. 1. Økonomisk støtte til de frivillige. 2. Anden form for støtte til de frivillige. UDKAST oktober 2010

Bilag 1: Beskrivelse af aktivitet. 1. Økonomisk støtte til de frivillige. 2. Anden form for støtte til de frivillige. UDKAST oktober 2010 UDKAST oktober 2010 Bilag 1: Status på frivillighedsarbejdet i Københavns Kommune Beskrivelse af aktivitet 1. Økonomisk støtte til de frivillige Uddeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde (SOF).

Læs mere

Kendte til Lokaludvalget i forvejen

Kendte til Lokaludvalget i forvejen Samlet data fra bydelsplanundersøgelse i Østerbro Borgerpanel Spørgeskemabesvarelserne er indsamlet gennem Østerbro Borgerpanel i perioden 2.-24. januar 217 (5 dage). Spørgeskemaet er blevet sendt ud på

Læs mere

SENIORUDVALGET Tilbud til ældre Seniorudvalget i alt Refusion i alt

SENIORUDVALGET Tilbud til ældre Seniorudvalget i alt Refusion i alt A. DRIFTSVIRKSOMHEDEN Budget 2011 Budgetoverslag 2012 Den politiske og administrative organisation 773.784 240.960 763.741 240.959 Økonomiudvalget i alt 773.784 240.960 763.741 240.959 Refusion i alt 122.336

Læs mere

Vedtægter for Ældrerådet i Syddjurs Kommune.

Vedtægter for Ældrerådet i Syddjurs Kommune. Vedtægter for Ældrerådet i Syddjurs Kommune. 1 I henhold til bestemmelserne i 30 til 33 i Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område er ældrerådet valgt til uafhængigt af partipolitiske

Læs mere

SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I LOLLAND KOMMUNE (Gældende fra 1. januar 2014) ANSVARLIGT SEKTOROM- RÅDE

SAGSBEHANDLINGSFRISTER PÅ DET SOCIALE OMRÅDE I LOLLAND KOMMUNE (Gældende fra 1. januar 2014) ANSVARLIGT SEKTOROM- RÅDE Lov om social pension Udvidet helbredstillæg, udskrivning af helbredskort Borgerservice Beslutning om overgang til behandling på det foreliggende grundlag Beslutning om overgang til behandling efter reglerne

Læs mere

BILAG 4. Tidligere præsenterede modeller for organisering

BILAG 4. Tidligere præsenterede modeller for organisering BILAG 4 Tidligere præsenterede modeller for organisering Strukturudvalget blev d. 5. oktober samt d. 12. oktober 2012 forelagt foreløbige forslag til modeller for ny organisering. Disse modeller er samlet

Læs mere

01-08-2011. Sagsnr. 2011-50874. Dokumentnr. 2011-405954. Økonomiudvalgets handleplan for Sundhedspolitikken 2011-14

01-08-2011. Sagsnr. 2011-50874. Dokumentnr. 2011-405954. Økonomiudvalgets handleplan for Sundhedspolitikken 2011-14 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Folkesundhed København NOTAT 01-08-2011 Sagsnr. 2011-50874 Økonomiudvalgets handleplan for Sundhedspolitikken 2011-14 Dokumentnr. 2011-405954 Sundhedspolitik

Læs mere