Årgang 50 nr. 4 DEC. 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årgang 50 nr. 4 DEC. 2012"

Transkript

1 Mission Årgang 50 nr. 4 DEC palma h j e m m e o g u d e Dette billede vækker mange minder! Vi står her for første gang på Missionsstationen i Tanzania som helt nye missionærer for 50 år siden. Vi er her sammen med missionærerne Ulla og Alfred Jensen og deres søn, Erik, og vores to sønner, Svend og Torben samt Klara Jensen, gift med Alfreds far, Axel Jensen, som tager billedet. I baggrunden ses huset, som blev vores første hjem.

2 I kære trofaste venner og forbedere! Nu har vi overstået fejringen af vores 50 års jubilæum i vores menighed i Blåhøj! Hele dette år er et specielt jubelår, hvor vi ønsker at gå med glædesbud til fattige, sætte fanger og undertrykte i frihed og udråbe et nådeår fra Herren! Lukas 4,18. Vi havde en velsignet fest i Betania, hvor der var pyntet op og dækket festligt middagsbord til 300 gæster. Vi siger en stor og hjertelig tak til menigheden og til alle venner fra nær og fjern, der gjorde det festligt for os. Tusind tak til jer, der har sendt gaver og hilsner i anledning af jubilæet. Vi er meget overvældede og taknemmelige! Vi vil gerne i forbindelse med jubilæet ære vore kære, trofaste venner, Ulla og Alfred Jensen, som I ser på billedet. Gud brugte dem til at kalde os ud i tjeneste for Herren, da de holdt missionsmøde i vores daværende menighed, Eben Ezer i Lyngby i Det var en dag, der ændrede vore liv, og hvor vi besluttede at rejse ud og hjælpe dem og Klara og Axel i deres arbejde i Tanzania. Vi takker Gud for den dag og har aldrig fortrudt, hvad vi sagde ja til ind for Gud.

3 Fest i vores kirke, Betania i Blåhøj. Vore ledere beder for os og velsigner vores fortsatte virke. Vi fik overrakt en buket smukke hvide roser og et diplom for trofast tjeneste i udbredelse af Guds rige gennem 50 år. Det var meget højtideligt. Og så fik vi en dejlig overraskelse: Et gavekort til en romantisk weekend på et fint sted i Danmark. Det vil vi rigtig nyde! Vore tre børn, Torben, Lena og Svend sang de gamle sange, vi plejer at synge og holdt gode taler for os.

4 Turen til Tanzania I oktober rejste Peter sammen med ledere fra vores menighed i Blåhøj til Tanzania for at fejre 50års jubilæet i Singida menighed, siden Ulla og Alfred startede arbejdet dér i Det blev en fantastisk fest og lovprisning til Gud, som i sin store nåde har givet menigheden vækst. På billedet nederst på denne side ser du nogle af de første afrikanere, der blev frelst i Singida. Nu er der kristne i Singida området. Der kom andre missionærer efter Ulla og Alfred. Senere kom vi dertil i fire perioder og byggede store kirker i alle distrikterne, så de mange kristne fra udposterne kunne samles til stor møder hver måned. Alene i Singida by er der nu bygget fire store kirker. Når vi ser de store resultater, fryder vi os over Jesu ord i Matt. 13, i lignelsen om sennepsfrøet, der bliver plantet og vokser til et stort træ, hvor himmelens fugle kan bygge reder. Sådan er Himmeriget vokset i hele det store danske område i Tanzania, og det er nåde over nåde. Gud har bevaret de indfødte ledere, så de har ført de mange tusinde kristne videre i den tro og forkyndelse, de første kristne fik. Mange af jer, kære venner, har været med til at bede og ofre, så dette værk er lykkedes! Guds er æren!

5 Møder på markedspladsen og i lokalet. Flere sangkor medvirkede

6 Da lederne fra Blåhøj rejste hjem, fortsatte Peter og Preben Hansen rundt for at besøge nogle af de andre menigheder, vi har været med til at starte i landet. Alle steder havde de bedt om undervisning om Israel og endetiden, og Guds Ånd hjalp dem begge til at holde rigtig mange møder forskellige steder resten af måneden.

7 Oktober måned i Israel Birgit, og vores datter Lena rejste sammen med mig til Israel i oktober. Alt, hvad vi havde ønsket og planlagt, lykkedes. Tak til Jesus! Den uge, Lena var der, var vi rundt på flere børneinstitutioner, og det var meget velsignet. Lena fik lov til at synge for børnene i børnelandsbyen, som har 250 børn i deres varetægt. Disse børn er meget mærkede af de hårde ting, de allerede har oplevet i deres unge liv, og de var meget alvorlige, da vi kom, og nogle gemte sig i deres værelser. Men efterhånden som Lena sang og spillede, tøede de op, og det endte med, vi alle sang med og dansede glade rundt. Lena fik frimodighed til at gå hen til en ung pige, som gemte sig i sit værelse men alligevel prøvede at kigge frem. Hun blev glad efter samtalen med Lena, og de andre børn var meget oplivede, da vi havde sunget og danset rundt en tid. De vil alle gerne have, vi kommer igen. Det er fantastisk at se dem lyse op og blive opmuntrede af de små ting, vi kan gøre for dem. Det var rørende, da Birgit delte bamser ud til hver enkelt og gav nogle af dem et godt kram og udstrålede Guds kærlighed til alle disse børn. Lena har mange planer om at hjælpe flere nødlidende børn i Israel. Du kan følge med i hendes arbejde på hendes hjemmeside: Det bliver meget spændende!

8

9 AMCHA Vi er nu i fuld gang med det store AMCHA projekt! Hovedkontoret i Jerusalem syntes, det var for stor en mundfuld at restaurere det store areal, vi havde foreslået i første omgang, så vi har nu fået lagt en rigtig god ny plan, som jeg fortæller om efterfølgende. Her får Marga, som leder AMCHA i Netanya, overrakt en check, som vil gøre underværker for alle de ældre i klubben. Ved hjælp af jeres gaver indtil i dag og en stor gave på , kroner, vi er blevet lovet, har vi nu kunnet give , kroner til udvidelsen, så de mange holocaustoverlevende, der er på venteliste, kan komme og være med i AMCHAs aktiviteter. Det er så stor en glæde og sejr for os, at vi må takke og prise Gud hver eneste dag for Hans svar på vore bønner. Det vil sige, vi nu har givet halvdelen af de , kroner, vi planlagde at skulle bruge til dette projekt. TAK GUD OG TAK TIL JER, SOM STÅR SAMMEN MED OS I OFRE OG FORBØN! Der bliver nu fire nye kontorer, hvor de mange svage ældre kan komme og få vejledning og behandling for alle deres problemer i fremtiden. Flere psykiatere og læger har lovet os at hjælpe. De vil bruge deres fritid og erfaringer til at hjælpe med samtaler og

10 behandling af de ældre. Det bliver det første skridt til lægedom for de mange, der indtil nu har siddet og ventet på at få mulighed for at få hjælp i deres traumer, mareridt og store bekymringer og sorger. Malawi Det er en stor glæde for os, at byggeriet går godt i Malawi. Bibelskolen bliver helt sikkert en stor velsignelse for det lille, fattige land. Alle i kirken hjælper til med byggeriet, og nu kommer containeren snart fra Danmark med alt inventaret til skolen. De to ledere i Malawi rejste med bus i tre dage for at møde Peter i Tanzania. Det var meget rørende. Nu nærmer vi os julen og det nye år. Og vi vil ønske hver enkelt af jer en velsignet jul og et fredfyldt nytår med Jesus i centrum! TAK for al jeres støtte og forbøn i året, der er gået! Vi har fået meget fin respons på bogen, Guldkorn på vores vej. Du kan fortsat bestille og betale den og de andre tilbud på giro eller sende en check. Alle gaver, der kommer ind på missionskontoen i december mærket Israel, vil gå til AMCHA og vores mange børn i Israel. Om alt går planmæssigt, rejser vi til Israel i januar februar og aprilmaj. Der er stadig meget, der skal gøres! Og vi fryder os over at få lov til at være med i Guds vingård. Mange kærlige hilsener og tak fra jeres Peter og Anne-Lise

11 Glædelig Jul fra Dorrit og Torben Dorrit og jeg vil hermed ønske dig en Glædelig Jul og et Godt Nytår! Vi har stor grund til at takke Gud, som har givet alt for os! Vi er også taknemlige til Ham for Hans velsignelse i arbejdet for at nå ud og fortælle de gode nyheder til de mange lande og folk, som endnu ikke har fået evangeliet. Og vi vil også sige DIG en stor tak for din forbøn og støtte i året, der er gået! Vi er så taknemlige til Gud for, at vi kan samarbejde med mor og far, som er friske og raske og gør en fantastisk indsats. Det var festligt at fejre deres 50 års jubilæum for nogle uger siden og se tilbage på Guds trofasthed og alle de frugter, der er blevet af arbejdet. På frugten skal træet kendes, sagde Jesus, og vi kan se, at frugterne er gode og resultaterne holder ind i fremtiden. Vi er som familie også taknemlige for, at vi kan stå sammen i denne missionstjeneste at bringe evangeliet i ord og i handling til mennesker! I oktober var Dorrit og jeg sammen med far og et team fra Betania i Blåhøj i Singida, Tanzania for at fejre deres 50 års jubilæum. Det var en fantastisk tur, hvor vi oplevede Helligåndens nærvær i møderne. Dorrit havde kvindemøder og jeg havde ungdomsmøder (!) medens far havde lederseminar og prædikede på møderne. Det var herligt at se kirken med de mange tusinde kristne i en herlig fremgang og med store visioner for fremtiden. Singida kirken sender også missionærer ud til andre lande i Afrika! Vi tror, at vi også i fremtiden skal få et stærkt samarbejde og nå længere ud end nogensinde før. En lille familienyhed: Dorrit og jeg er blevet farfar og farmor den 24. november, da vores søn Ulrik og hans søde Tessia fik en lille dreng. Det var en stor dag og vi glæder os over vores børn, som alle har det godt! Tak for at du husker os alle i forbøn. Kærligst, Dorrit og Torben

12 HUSK! I kan fortsat støtte vores missionsarbejde gennem den giroblanket til Betanias Ydre Mission, som ligger inde i bladet. Men I kan også støtte gennem NETBANK Reg.nr 9712 Konto Det er vigtigt at mærke beløbet til PALMA mission! Hvis du ønsker skattefradrag, er det også vigtigt, at du skriver dit eget navn og personnummer tydeligt på indbetalingsblanketterne. Ønsker du, at dit personnummer skal holdes hemmeligt, kan du sende det til vores kasserer, Willy Højgård, Søndermarksvej 307, DK 7190 Billund. Tlf ymission@stofanet.dk PALMAMISSION HJEMME OG UDE Missionærer Anne-Lise og Peter Løbner-Madsen, Fænøsund Park 16, 1. tv Middelfart Tlf alpema@stofanet.dk Tak for forbøn og støtte til: Arbejdet i Israel! Ved at hjælpe psykisk syge og vanskeligt stillede børn og unge på børnehjem og hospitaler, hjælp til nye immigranter, hjælp til overlevende fra koncentrationslejrene, træplantning, bibeluddeling og meget andet. Arbejdet muliggøres ved Guds nåde gennem trospartnere og støtter, (frivillige gaver), som kan gives på vedlagte girokort: Betania Kirkecenters ydremission Giro mærket PALMAMISSION HJEMME OG UDE. (Uden vore personnavne) Se øverst her på bagsiden, hvordan du skal gøre, hvis du ønsker skattefradrag. At være trospartner vil sige, at du står sammen med os i bøn, tro og offer for vort arbejde. Du vil da jævnligt høre fra os og er på den måde mere direkte med i arbejdet og kan følge udviklingen, og Gud vil ifølge sit ord lønne dig! Testamente: Ønsker du at testamentere gaver til vort arbejde, er vi gennem Betania Kirkecenters ydremission berettiget til at modtage arv uden at skulle betale arveafgifter. I testamentet skal der stå: Betania Kirkecenter, Blåhøj Stationsvej 27, 7330 Brande. Palma Mission hjemme og ude. Hvis du får 2 blade eller ikke ønsker vort blad tilsendt længere, bedes du returnere det uønskede til postvæsenet.

Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012

Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012 Mission Årgang 50 nr. 3 Sept./okt./nov. 2012 palma h j e m m e o g u d e For 50 år siden så vi sådan ud! Det var en stor glædesdag, da vi her var begyndt på Bibelskolen i Oslo for senere at rejse ud i

Læs mere

Årgang 51 nr. 1 JAN-MARTS 2013

Årgang 51 nr. 1 JAN-MARTS 2013 Mission Årgang 51 nr. 1 JAN-MARTS 2013 palma h j e m m e o g u d e Vi har oplevet et meget stort mirakel, når det gælder AMCHA, vores kære ældre holocaustoverlevende. Herren elsker dem! Her er vi til PU-

Læs mere

årgang 51 Nr. 2 April-juni 2013

årgang 51 Nr. 2 April-juni 2013 årgang 51 Nr. 2 April-juni 2013 Mission Hjemme og ude Så oprandt den store dag, hvor 19 gamle holocaustoverlevende tænkte sig tilbage til deres 13-årsalder, hvor de var i KZ-lejrene. Siden da har de drømt

Læs mere

årgang 52 Nr. 4 okt. - dec. 2014

årgang 52 Nr. 4 okt. - dec. 2014 årgang 52 Nr. 4 okt. - dec. 2014 Mission Hjemme og ude Vi takker Gud for den store sejr, der er vundet nu: Bibelskolen i Lilongwe i Malawi er nu bygget færdig og indviet. Her ser I nogle af de første elever,

Læs mere

Årgang 54 nr. 3 Juli - Aug. - sept. 2016

Årgang 54 nr. 3 Juli - Aug. - sept. 2016 Årgang 54 nr. 3 Juli - Aug. - sept. 2016 Mission hjemme og ude Det er en helt ny tid i Israel nu, hvor der kommer så mange nye immigranter ind fra mange lande. Her er der en hel familie, der ønsker Bibler.

Læs mere

Årgang 50 nr. 2 juli-august 2012

Årgang 50 nr. 2 juli-august 2012 Mission Årgang 50 nr. 2 juli-august 2012 palma h j e m m e o g u d e Her sidder Anne-Lise og Inge Meents midt i den dejlige dyrehave på Geha psykiatriske børnehospital og glæder sig over dyrene, som har

Læs mere

MISSION. Vækkelse på Afrikas Horn s10. Rhino Camp Uganda Håb og heling i flygtnigelejren s3. Singida Tanzania, hjælp til selvhjælp s6

MISSION. Vækkelse på Afrikas Horn s10. Rhino Camp Uganda Håb og heling i flygtnigelejren s3. Singida Tanzania, hjælp til selvhjælp s6 MISSION April-juni 2018. Årgang 21 Rhino Camp Uganda Håb og heling i flygtnigelejren s3 Singida Tanzania, hjælp til selvhjælp s6 Vækkelse på Afrikas Horn s10...overalt, hvor strømmen kommer, bliver der

Læs mere

årgang 53 Nr. 2 apr. - jun. 2015

årgang 53 Nr. 2 apr. - jun. 2015 årgang 53 Nr. 2 apr. - jun. 2015 Mission Hjemme og ude Dette billede fra Israels Museet i Jerusalem viser et af de største mirakler, vi har oplevet i Israel: For første gang i Israels historie ligger Det

Læs mere

årgang 51 Nr. 3 Juli-sept. 2013

årgang 51 Nr. 3 Juli-sept. 2013 årgang 51 Nr. 3 Juli-sept. 2013 Mission Hjemme og ude Her er Victor Kalisher fra Bibelselskabet i Israel med sin dejlige familie. Efter Victors møderække i Danmark, kom hans kone og fire piger her til

Læs mere

årgang 52 Nr. 1 Jan.-mar. 2014

årgang 52 Nr. 1 Jan.-mar. 2014 årgang 52 Nr. 1 Jan.-mar. 2014 Mission Hjemme og ude Se godt på disse dejlige børn! De var»dømt«til at dø som små babyer, fordi de var født med en hjertefejl. Men vore venner på SACH børnehospital har

Læs mere

årgang 52 Nr. 2 april-juni 2014

årgang 52 Nr. 2 april-juni 2014 årgang 52 Nr. 2 april-juni 2014 Mission Hjemme og ude Det største man som menneske kan opleve, er at gøre det, Jesus sagde:»elsk Gud og elsk din næste!«. Vi er så lykkelige for al hjælp til de holocaustoverlevende

Læs mere

årgang 52 Nr. 3 Juli-sept. 2014

årgang 52 Nr. 3 Juli-sept. 2014 årgang 52 Nr. 3 Juli-sept. 2014 Mission Hjemme og ude Vi har fået bønnesvar! Som de fleste af jer ved, sendte vi et nødråb ud til vore venner om at hjælpe os med at købe en stor varebil til at køre mad

Læs mere

årgang 53 Nr. 1 jan. - mar. 2015

årgang 53 Nr. 1 jan. - mar. 2015 årgang 53 Nr. 1 jan. - mar. 2015 Mission Hjemme og ude Tusinder af familier har fået ødelagt deres hjem ved oversvømmelserne i Malawi. Deres marker og afgrøder, brønde og toiletter er skyllet væk. Flere

Læs mere

årgang 54 Nr. 2 april - maj - juni 2016

årgang 54 Nr. 2 april - maj - juni 2016 årgang 54 Nr. 2 april - maj - juni 2016 Mission Hjemme og ude Her står vi foran AMCHAs symbol, som er en rose, der skyder op af en bunke pigtråd. Det skal minde om de holocaustoverlevende, som levede som

Læs mere

Årgang 55 nr. 1 jan. - feb. - marts 2017

Årgang 55 nr. 1 jan. - feb. - marts 2017 Årgang 55 nr. 1 jan. - feb. - marts 2017 Mission hjemme og ude NU er der 3 gode grunde til, at vi holder en stor og velsignet lovsangsfest på Nyborg Strand Hotel til ære for Gud, som kaldte os til tjeneste

Læs mere

årgang 53 Nr. 4 Okt. - nov. - dec. 2015

årgang 53 Nr. 4 Okt. - nov. - dec. 2015 årgang 53 Nr. 4 Okt. - nov. - dec. 2015 Mission Hjemme og ude Bibelske profetier går i opfyldelse nu lige for vore øjne. Her er en stor flok af Manasse stamme, som er kommet hjem til Israel fra Indien,

Læs mere

årgang 54 Nr. 1 jan. - feb. - marts 2016

årgang 54 Nr. 1 jan. - feb. - marts 2016 årgang 54 Nr. 1 jan. - feb. - marts 2016 Mission Hjemme og ude Mange jøder kommer ind i Bibelselskabets butik i Jerusalem, hvor de studerer skrifterne og får svar på deres mange spørgsmål. Der er også

Læs mere

årgang 51 Nr. 4 okt.-dec.. 2013

årgang 51 Nr. 4 okt.-dec.. 2013 årgang 51 Nr. 4 okt.-dec.. 2013 Mission Hjemme og ude Peter overrækker en god check med penge fra danske kristne til grundlæggeren af Shavei Israel, Michael Freund, som hjælper jøderne hjem. Her er til

Læs mere

MISSION. Alterna besøger blindeskole i Uganda s7. Bibler til flygtningemenigheder i Rhino Camp s6. Juli-September Årgang 21

MISSION. Alterna besøger blindeskole i Uganda s7. Bibler til flygtningemenigheder i Rhino Camp s6. Juli-September Årgang 21 MISSION Juli-September 2018. Årgang 21 Bibler til flygtningemenigheder i Rhino Camp s6 Alterna besøger blindeskole i Uganda s7...overalt, hvor strømmen kommer, bliver der liv. Ez.47 3 Forord Et hav af

Læs mere

Årgang 54 nr. 4 Okt. - nov. - dec. 2016

Årgang 54 nr. 4 Okt. - nov. - dec. 2016 Årgang 54 nr. 4 Okt. - nov. - dec. 2016 Mission hjemme og ude I Børnelandsbyen, hvor Lena hjælper, er der over 300 børn og unge, som har været udsat for frygtelige ting i deres liv. De får kærlig hjælp

Læs mere

årgang 53 Nr. 3 Juli - sept. 2015

årgang 53 Nr. 3 Juli - sept. 2015 årgang 53 Nr. 3 Juli - sept. 2015 Mission Hjemme og ude Billedet her viser noget af den store glæde, Bibeluddelingen har i Israel. Bibelselskabet har brugt 3 år på at indtale hele Bibelen på cd på tydeligt

Læs mere

Mission blandt børn. og unge i Tanzania

Mission blandt børn. og unge i Tanzania Mission blandt børn og unge i Tanzania I Danmark havde vi den glæde at kunne fejre Torkilds runde fødselsdag. Hele familien var samlet - det er mange år siden, det sidst har kunnet lade sig gøre. Det var

Læs mere

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og velsignet nytår.

Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og velsignet nytår. Mission blandt børn og unge i Tanzania Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og velsignet nytår. Tusind tak for alt, hvad vi har delt sammen i året, som nu snart er slut. Ligeledes en

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt December 2016 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission I Bibelen står der: Lær mig at gøre din vilje, thi du

Læs mere

Mission blandt børn. og unge i Tanzania

Mission blandt børn. og unge i Tanzania Mission blandt børn og unge i Tanzania Som missionærer konfronteres vi jævnligt med meget vanskelige udfordringer, ikke mindst når vi står over for mennesker, der lider af en alvorlig sygdom eller hungersnød.

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE

HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE Søndag den 19/5-2013 kl. 11.00 Pinsedag Tema: Helligåndens komme HØJMESSE FREDERIKSHOLM KIRKE Præludium Evt. korsats (Carsten) Indgangsbøn (evt.) Velkomst 1. salme DDS 290 I al sin glans nu stråler solen

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Mission blandt børn. og unge i Tanzania

Mission blandt børn. og unge i Tanzania Mission blandt børn og unge i Tanzania Vi vil gerne ønske vore venner en rigtig glædelig jul samt et af Herren velsignet nytår. Vi har sol og sommer, da det er højsommer i Tanzania. Tusind tak for støtten

Læs mere

Mission blandt børn. og unge i Tanzania

Mission blandt børn. og unge i Tanzania Mission blandt børn og unge i Tanzania Og se, jeg er med jer/dig alle dage indtil verdens ende. Matt. 28:20 Dette vers fortæller os, at Herren aldrig vil lade os stå alene, selvom vi kommer ud for svære

Læs mere

Prædiken 2. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 10. december 2017 kl Salmer: 123/268/612/85//271/439/569/269

Prædiken 2. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 10. december 2017 kl Salmer: 123/268/612/85//271/439/569/269 1 Prædiken 2. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 10. december 2017 kl. 10.00. Salmer: 123/268/612/85//271/439/569/269 Åbningshilsen Vi glæder os i denne tid, for vi er i advent på vej mod jul. Ja, og

Læs mere

Juleaften Læsninger: Es 9,1-6a Luk 2, 1-14 Salmer: Dejlig er den himmel blå Et barn er født Julen har bragt Glade jul

Juleaften Læsninger: Es 9,1-6a Luk 2, 1-14 Salmer: Dejlig er den himmel blå Et barn er født Julen har bragt Glade jul Juleaften 2016 Læsninger: Es 9,1-6a Luk 2, 1-14 Salmer: Dejlig er den himmel blå Et barn er født Julen har bragt Glade jul I julekalenderen Den anden verden flygter Sarah ind i en eventyrverden, hvor hun

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2015. 25-12-2015. side 1. Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2015. Tekster. Luk. 2,1-14 For af den nåde er I frelst ved tro. Og det skyldes ikke jer selv, gaven er Guds. De ord kan sættes som overskrift over julen. Gaven er Guds. Julen

Læs mere

2. juledag Vestervig 2016 Fællesgudstjeneste for mange sogne i Sydthy Provsti Mattæus 23, 34-39

2. juledag Vestervig 2016 Fællesgudstjeneste for mange sogne i Sydthy Provsti Mattæus 23, 34-39 2. juledag Vestervig 2016 Fællesgudstjeneste for mange sogne i Sydthy Provsti Mattæus 23, 34-39 Lad verden mig alting betage lad torne kun rive og nage, lad hjertet kun dåne og briste min rose jeg aldrig

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt Juni 2015 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Kære elskede venner! For nylig var Torkild og teamet på vej

Læs mere

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission DECEMBER 2011 Masaipigen I oktober havde vi et fantastisk dejligt besøg

Læs mere

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission JULI 2011 Kære elskede venner! Jeg har lyst til fortsat at informere

Læs mere

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål

Discipel 24/7 CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål Rentemestervej 109 Discipel 24/7 2400 København NV CELLEGRUPPER Cellegruppernes formål At vokse sammen i troen og i livet som discipel til Guds ære. I cellegrupperne ønsker vi at hjælpe hinanden til at

Læs mere

Miss on blandt. børn og unge i Tanzania. Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

Miss on blandt. børn og unge i Tanzania. Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Oktober 2013 OKTOBER 2012 Kære elskede og trofaste venner! Forleden

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt December 2015 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Kære elskede og trofaste venner! Vi taler ofte sammen

Læs mere

Alle Helgens søndag 2013. Hurup Mattæus 5, 1-12

Alle Helgens søndag 2013. Hurup Mattæus 5, 1-12 Alle Helgens søndag 2013. Hurup Mattæus 5, 1-12 Herre, vær os nær, når vi sørger. Vær os nær, når vi skal tage os af vore spæde. Vær os nær, når vi lever. Vær os nær, når vi dør. AMEN Det lille barn er

Læs mere

Mission blandt børn. og unge i Tanzania. Tabitha og Torkild Jensen

Mission blandt børn. og unge i Tanzania. Tabitha og Torkild Jensen Mission blandt børn og unge i Tanzania Nej, en god og ægte måde at tjene Gud, vores Far, på er, at tage sig af forældreløse børn og fattige enker Jakob 1;27 Vi ønsker jer alle Guds fred. Tabitha og Torkild

Læs mere

Jeg bygger kirken -2

Jeg bygger kirken -2 Jeg kirken - Forkyndelse og mirakler Mål: Kirken forbindes tit med søndagsmøder, som består af sang, prædiken og bøn. Men kirken er meget mere end det.. Gennem denne undervisning prøver vi at forklare

Læs mere

Studie. Kristen forvaltning

Studie. Kristen forvaltning Studie 17 Kristen forvaltning 92 Åbningshistorie Jeg har flere småpenge liggende i askebægeret ude i min bil. Må jeg gå ud og hente dem? spurgte Rebekka, da hun lagde et par tyvere i min hånd. Hun og de

Læs mere

3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89

3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89 1 3. søndag i advent II. Sct. Pauls kirke 15. december 2013 kl. 10.00. Salmer: 77/82/76/78//86/439/89/353 Uddelingssalme: se ovenfor: 89 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen.

Læs mere

Prædiken den 25. september 2016 kl i Næsby Kirke ved Marie Holm 18. søndag efter trinitatis, 2. tekstrække

Prædiken den 25. september 2016 kl i Næsby Kirke ved Marie Holm 18. søndag efter trinitatis, 2. tekstrække Prædiken den 25. september 2016 kl. 10.00 i Næsby Kirke ved Marie Holm 18. søndag efter trinitatis, 2. tekstrække Lad os rejse os og høre dette hellige evangelium skrevet af evangelisten (Gud være lovet

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt September 2014 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Kære, elskede venner! Vi er kommet godt tilbage til

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 19,1-10 1 7. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 19. juli 2015 kl. 10.00. Salmer: 30/434/436/302//3/439/722/471 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen. Vel mødt i kirke denne

Læs mere

Missionsfesten i Brødremenighedens Danske Mission søndag den

Missionsfesten i Brødremenighedens Danske Mission søndag den Missionsfesten i Brødremenighedens Danske Mission søndag den 21.5. 2017 Beder I faderen om noget i mit navn, skal han give jer det. At bede i Jesu navn er ikke bare et tomt mantra, det er at bede i troen

Læs mere

2.søndag efter helligtrekonger I. Sct. Pauls kirke 15. januar 2017 kl Salmer: 362/gloria og 101/138/417//319/439/144/425.

2.søndag efter helligtrekonger I. Sct. Pauls kirke 15. januar 2017 kl Salmer: 362/gloria og 101/138/417//319/439/144/425. 1 2.søndag efter helligtrekonger I. Sct. Pauls kirke 15. januar 2017 kl. 10.00. Salmer: 362/gloria og 101/138/417//319/439/144/425 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn. Amen. Vi er

Læs mere

Prædiken til 6. søndag efter påske, Joh 15,26-16,4. 1. tekstrække. Nollund Kirke Søndag d. 12. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal.

Prædiken til 6. søndag efter påske, Joh 15,26-16,4. 1. tekstrække. Nollund Kirke Søndag d. 12. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal. 1 Nollund Kirke Søndag d. 12. maj 2013 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 6. søndag efter påske, Joh 15,26-16,4. 1. tekstrække Salmer DDS 318: Stiftet Guds Søn har på jorden et åndeligt rige DDS

Læs mere

Nogle af os er kede af det, fordi vi savner nogen, eller måske en bestemt, at være sammen med. Nogle af os går og småskændes, fordi det skulle

Nogle af os er kede af det, fordi vi savner nogen, eller måske en bestemt, at være sammen med. Nogle af os går og småskændes, fordi det skulle Juleaften, domkirken 16.30 : 94 Det kimer nu, 119 Julen har bragt, 104 Et barn er født, 120 Dejlig er jorden. 1.salme, Salutation og kollekt med korsvar, Koret: "Højlovet være han som kommer i Herrens

Læs mere

Miss on blandt. børn og unge i Tanzania. Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

Miss on blandt. børn og unge i Tanzania. Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission December 2013 OKTOBER 2012 Kære elskede venner! Først og fremmest vil

Læs mere

Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække

Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække 1 Nollund Kirke Torsdag d. 5. maj 2016 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til Kristi himmelfarts dag, Luk 24,46-53. 2. tekstrække Salmer DDS 267: Vær priset, Jesus Krist, Guds lam DDS 251: Jesus, himmelfaren

Læs mere

Vi fejrer Jesus -1. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter

Vi fejrer Jesus -1. Fællessamling. Dagens højdepunkt målrettet undervisning minutter Vi fejrer Jesus -1 Jesus er på vej! Mål: Sammen med børnene fejrer vi, hvad julen handler om: Jesus. Vi mindes, at Gud gav os sin søn, Jesus, som blev vores Frelser. Mange glæder sig over, at det snart

Læs mere

Mariæ bebudelses dag II. Sct. Pauls kirke 6. april 2014 kl Salmer: 441/10/102/71//73/439/72/420

Mariæ bebudelses dag II. Sct. Pauls kirke 6. april 2014 kl Salmer: 441/10/102/71//73/439/72/420 1 Mariæ bebudelses dag II. Sct. Pauls kirke 6. april 2014 kl. 10.00. Salmer: 441/10/102/71//73/439/72/420 Åbningshilsen I dag deltager mindst 14 diakoner i højmessen. I marts 1974 blev de 14 indviet her

Læs mere

ikke så godt ud på Jesu CV, at han fuldbragte opgaven, og så kan vi bare holde kirken op for ham, og sige, hvad så lige med den her og enighed?

ikke så godt ud på Jesu CV, at han fuldbragte opgaven, og så kan vi bare holde kirken op for ham, og sige, hvad så lige med den her og enighed? Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 8. maj 2016 Kirkedag: 6.s.e.påske/B Tekst: Joh 17,20-26 Salmer: SK: 257 * 254 * 267 * 262,2 * 264 LL: 257 * 251 * 254 * 267 * 262,2 * 264 Sidste søndag

Læs mere

17. søndag efter trinitatis, høstgudstjeneste, 2016

17. søndag efter trinitatis, høstgudstjeneste, 2016 17. søndag efter trinitatis, høstgudstjeneste, 2016 Læsninger: Salme 40,2-6 Jud 20-25 Mark 2, 14-22 Salmer: 752: Morgenstund har guld i mund 729: Nu falmer skoven 320: Midt iblandt os er Guds rige 730:

Læs mere

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Juli 2013 OKTOBER 2012 Kære trofaste venner Visionen er blusset op

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt Marts 2015 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Kære elskede og trofaste venner! Vi er allerede godt i gang

Læs mere

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission

børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Miss on blandt børn og unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission OKTOBER 2011 Kære elskede venner! Det er med stor nød i mit hjerte,

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

At hjælpe den hjælpeløse er som at give Gud et lån. Han betaler rigeligt tilbage. Ordsp 19:17 (ny oversættelse)

At hjælpe den hjælpeløse er som at give Gud et lån. Han betaler rigeligt tilbage. Ordsp 19:17 (ny oversættelse) Mission blandt børn og unge i Tanzania At hjælpe den hjælpeløse er som at give Gud et lån. Han betaler rigeligt tilbage. Ordsp 19:17 (ny oversættelse) Vi glæder os over alt det, Gud gør blandt børnene,

Læs mere

Pinsedag 4. juni 2017

Pinsedag 4. juni 2017 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Gud i os Salmer: 290, 287, 286; 291, 474, 309 Evangelium: Joh. 14,22-31 "Herre, hvordan kan det være at du vil give dig til kende for os, men ikke for verden?" Ja, hvordan

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

Palmesøndag 20. marts 2016

Palmesøndag 20. marts 2016 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Kristus kommer Salmer: 176, 57; 68, 59 Evangelium: Joh. 12,1-16 "Det forstod hans disciple ikke straks", hørte vi. De kunne først forstå det senere. Først efter påske og pinse,

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt September 2017 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission tog næsten 6 måneder at få sagen løst. Det var meget

Læs mere

Prædiken til 3. søndag i advent kl i Engesvang. Sådan er det ikke.

Prædiken til 3. søndag i advent kl i Engesvang. Sådan er det ikke. Prædiken til 3. søndag i advent kl. 10.00 i Engesvang 15. dec. kl. 10.00 3. s. e. i advent 78 Blomstre som en rosengård 80 Tak og ære være Gud 89 Vi sidder i mørket 86 Hvorledes skal jeg møde 439 O, du

Læs mere

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121

Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 1 Juleaften II Sct. Pauls kirke 24. december 2015 kl. 14.30. Salmer, trykte: 94/119// Hvad er det, der gør jul til noget særligt /104/121 Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 2,1-20 Bøn. Lad os bede!

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 5,1-15

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 5,1-15 1 14. søndag efter trinitatis II. Sct. Pauls kirke 28. august 2016 kl. 10.00. Salmer: 443/30/428/508//5/439/319/427 Åbningshilsen Hvad skal denne gudstjeneste handle om? Om at rykkes ud af selv og slå

Læs mere

Hilsenen kan udelades, eller præsten kan sige: Vor Herres Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle!

Hilsenen kan udelades, eller præsten kan sige: Vor Herres Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle! Vielse (bryllup) Autoriseret ved kgl. resolution af 12. juni 1992 Kirkelig vielse foretages af en præst i en kirke i nærværelse af mindst to vidner. Forud for vielsen kan der kimes eller ringes efter stedets

Læs mere

Mission blandt børn. og unge i Tanzania. Tabitha og Torkild Jensen

Mission blandt børn. og unge i Tanzania. Tabitha og Torkild Jensen Mission blandt børn og unge i Tanzania Efter tre dejlige måneder i Danmark er vi igen tilbage i arbejdet i Tanzania. Vi har besøgt menigheder, søndagsskoler, private grupper og skoler. Alt i alt besøgte

Læs mere

Prædiken til 10.søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke Salmer: v. 376 v.1-4 // 2

Prædiken til 10.søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke Salmer: v. 376 v.1-4 // 2 Prædiken til 10.søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 402 448 v. 376 v.1-4 // 2 388 752 v.3-5 Ved gudstjenesten i dag fejrer vi tre små børns ankomst til verden. Tre små mirakler. For

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Man kan kun se rigtigt, med hjertet!

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Man kan kun se rigtigt, med hjertet! Mark 2,1-12 Salmer: 3-31-423-667-439/412-587 Kollekt: Johansen, s. 155 Som vintergrene i afmagt rækker mod dagens rum, ber vi om glæde og lys fra Guds evangelium I

Læs mere

Dåbsritual. Ritualer dåb naver barnevelsignelse vielse - begravelse. tror du på Jesus Kristus som din Herre og frelser? Dåbskandidaten svarer Ja

Dåbsritual. Ritualer dåb naver barnevelsignelse vielse - begravelse. tror du på Jesus Kristus som din Herre og frelser? Dåbskandidaten svarer Ja Dåbsritual tror du på Jesus Kristus som din Herre og frelser? Dåbskandidaten svarer Ja På din egen bekendelse, om din tro på Jesus, døber vi dig til Kristus i Faderens, Sønnens og Helligåndens navn Nadverritual

Læs mere

HIMLEN ER RIGTIG NOK

HIMLEN ER RIGTIG NOK Lektie 10 HIMLEN ER RIGTIG NOK Har du nogensinde tænkt på Himlen? Nogle mennesker forestiller sig, at de kommer til at sidde på en sky og spille på harpe. Andre tror, at de vil spadsere på gader lavet

Læs mere

Gud har en plan -4. Plan nr. 4: Jeg vil bruge dig!

Gud har en plan -4. Plan nr. 4: Jeg vil bruge dig! Gud har en plan -4 Plan nr. 4: Jeg vil bruge dig! Mål: Fortæl børn om Guds plan nr. 4: At Gud vil bruge dem. Gud har skabt mennesker, fordi han ønsker et samarbejde med dem. Han har givet jorden til mennesker,

Læs mere

Mailene. Dit liv B side 14

Mailene. Dit liv B side 14 Dit liv B side 14 Mailene En kort præsentation af hovedpersonen i denne bog, der gerne vil være anonym: Lad os kalde vedkommende Henri, så kan du kære læser selv bestemme, om det er Henrik eller Henriette:

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt September 2018 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Kære trofaste venner! Vi er nu kommet godt tilbage til

Læs mere

kasperbergholt.dk/jesus Kom og gi mig alle dine peng

kasperbergholt.dk/jesus Kom og gi mig alle dine peng Kom og gi mig alle dine peng Disposition 1. Vores briller 2. Bibelen om givertjeneste og forvalterskab 3. Givertjeneste og forvalterskab i praksis 4. Udfordringer ved givertjeneste og forvalterskab kasperbergholt.dk/jesus

Læs mere

AT GIVE TIL MENIGHEDEN HVORFOR OG HVORDAN. Et par gode argumenter og lidt praktisk vejledning. Side1

AT GIVE TIL MENIGHEDEN HVORFOR OG HVORDAN. Et par gode argumenter og lidt praktisk vejledning. Side1 Side1 AT GIVE TIL MENIGHEDEN HVORFOR OG HVORDAN Et par gode argumenter og lidt praktisk vejledning Side2 Du er altid velkommen i City Kirken, uanset om du støtter kirken økonomisk eller ej. Der betales

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

MISSION. En succeshistorie om en kvinde og hendes forretning s10. Forandring af et helt samfund gennem danske sponsorer s8

MISSION. En succeshistorie om en kvinde og hendes forretning s10. Forandring af et helt samfund gennem danske sponsorer s8 MISSION April - juni 2019. Årgang 22 Forandring af et helt samfund gennem danske sponsorer s8 En succeshistorie om en kvinde og hendes forretning s10...overalt, hvor strømmen kommer, bliver der liv. Ez.47

Læs mere

1. søndag advent 2015, Hurup og Gettrup. Afskedsgudstjeneste Lukas 4, Herre Jesus Kristus, Guds Søn forbarm dig over mig synder.

1. søndag advent 2015, Hurup og Gettrup. Afskedsgudstjeneste Lukas 4, Herre Jesus Kristus, Guds Søn forbarm dig over mig synder. 1. søndag advent 2015, Hurup og Gettrup. Afskedsgudstjeneste Lukas 4, 16-30 Herre Jesus Kristus, Guds Søn forbarm dig over mig synder. AMEN Det mest bemærkelsesværdige ved denne fortælling er ikke, at

Læs mere

UGE 10: ENDETIDEN & DET EVIGE LIV

UGE 10: ENDETIDEN & DET EVIGE LIV UGE 10: ENDETIDEN & DET EVIGE LIV FØR DU BEGYNDER Det store billede Det er her vi skal hen hovedpunkterne som denne samling skal få til at stå tydeligt frem. Prisen ved discipelskab. Kulturer bliver genoprettede

Læs mere

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning

Begravelse. I. Længere form Vejledende ordning Begravelse Der anføres i det følgende to begravelsesordninger: en længere og en kortere. Begge kan anvendes ved jordfæstelse og ved bisættelse (brænding). Ordningerne er vejledende, men jordpåkastelsen

Læs mere

fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet

fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet fra Roskilde Frikirke en del af Apostolsk Kirkes netværk 2017: Et jubilæum! Et jubelår! Læs mere i bladet Nu ligger der et helt nyt år foran os, et der ikke er brugt, men klar til at blive taget af. Lad

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt December 2014 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen, udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Kære elskede venner! Vi har netop haft et fantastisk

Læs mere

SAMTALE MED GUD KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET

SAMTALE MED GUD KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET SAMTALE MED GUD KRISTUS-VEJEN TRO I MØDET TROENS PRAKSIS FADERVOR Den vigtigste kristne bøn er Fadervor. Det er en bøn, som Jesus lærte sine disciple. I den bøn bliver det tydeligt, at vi kan bede til

Læs mere

Børn og Unge i Tanzania

Børn og Unge i Tanzania Mission blandt Marts 2019 Børn og Unge i Tanzania Ledet af missionærparret Tabitha og Torkild Jensen udsendt af Betania Kirkecenters Ydremission Tag et glas og fyld det op med vand helt op til randen og

Læs mere

!!!!!!!! Om adventskransen. 1. december kl. 10.30-1. søndag i advent. 74, Vær velkommen

!!!!!!!! Om adventskransen. 1. december kl. 10.30-1. søndag i advent. 74, Vær velkommen 1. december kl. 10.30-1. søndag i advent 74, Vær velkommen 78, 1-5, Blomstre som en rosengård 85, Op, Zion, at oplukke Prædiken m.m. 87, Det første lys 439, 2 Nadververs: 83, 1-2, Glæd dig Zion 78, 6-7,

Læs mere

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter:

Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Gudstjenesterne i Aroskirken ledes af liturgen og er bygget op over en fast skabelon, som indeholder følgende fem punkter: Ia. Indledning: Velkomst! Indgangsbøn: Almægtige Gud, Himmelske Far, du, som har

Læs mere

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål.

Den første bliver meget nemt blot et skridt på vejen mod et mål. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 27. november 2016 Kirkedag: 1.s.i adv/a Tekst: Sl 24; Rom 13,11-14; Matt 21,1-9 Salmer: SK: 87 * 447 * 450 * 75 * 83 * 80,4 * 74 LL: 87 * 75 * 83 * 80,4

Læs mere

Studie 12 Menigheden 67

Studie 12 Menigheden 67 Studie 12 Menigheden 67 Åbningshistorie Før- og efter-billeder kan somme tider virke meget overbevisende. På et tidspunkt bladrede jeg i et ugeblad nede i supermarkedet, efter først at have kigget efter,

Læs mere

19. trin. II Begyndergudstjeneste + velkomst for konfirmander 2. oktober 2016 Sundkirken 10

19. trin. II Begyndergudstjeneste + velkomst for konfirmander 2. oktober 2016 Sundkirken 10 19. trin. II Begyndergudstjeneste + velkomst for konfirmander 2. oktober 2016 Sundkirken 10 Salmer: 747 Lysets engel 26 Nærmere Gud til dig 335 Flammerne er mange 164 Øjne I var lykkelige 424 I Herrens

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11.

Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11. Bruger Side 1 27-09-2015 Prædiken til 17. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 14,1-11. Bor Jante i Bording? Jeg ved ikke om du kender Jante, eller om du nogen gang har mødt ham. Der siges at han

Læs mere

IBELCAMPING Bibeltimer 2013

IBELCAMPING Bibeltimer 2013 JuNiORHÆFte IBELCAMPING Bibeltimer 2013 tema Her er Dit liv, Paulus Jesus til alle Dette hæfte tilhører: Tema: Jesus kalder os til at følge ham Som lyn fra en klar himmel (Paulus kaldelse) 1 Hvad står

Læs mere