På nettet med BørneIntra

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På nettet med BørneIntra"

Transkript

1 På nettet med BørneIntra Din institution går på nettet sammen med de andre børneinstitutioner i kommunen. Til det formål bruger I et program der hedder BørneIntra. Med BørneIntra får din institution et intranet, dvs. et lukket område på nettet, hvor du og dine kollegaer kan kommunikere med hinanden og med forældrene. I BørneIntra kan I også lave en hjemmeside der er åben for alle, primært for forældre der er på udkig efter en god institution. I dette introhæfte kan du læse om hvordan du kan bruge BørneIntra både når du vil finde informationer, og når du vil lægge tekster og billeder på nettet.

2 BørneIntra bruges af tre grupper Den vigtigste kommunikation på en daginstitution foregår ved direkte mundtlig kontakt med kollegaer og forældre. Men der er informationer som det er praktisk også at kommunikere på andre måder. Og det er i den forbindelse BørneIntra kommer ind i billedet. Med BørnIntra kan du og dine kollegaer lægge meddelelser, mødeindkaldelser, referater og billeder på nettet. Så ved I hvor I har det, og så kan alle det er relevant for, se det. Det I lægger på BørneIntra, kan I gøre synligt for tre grupper: for jer selv, altså personalet, for de nuværende forældre og for de kommende forældre. Log på med en adgangskode BørneIntra giver adgang til et lukket netværk for kommunens børneinstitutioner. Alle der logger på programmet, skal derfor bruge en adgangskode. BørneIntra Rettigheder til at skrive og redigere På de følgende sider kan du se hvordan BørneIntra er opbygget, og hvordan du kan bruge programmet. Hvad du helt præcist får mulighed for at udføre i BørneIntra, afhænger dog helt af den strategi forvaltningen og den lokale ledelse har lagt. De bestemmer hvilke rettigheder du får til at skrive, redigere og lægge billeder på BørneIntra.

3 Personalet Når du logger på BørneIntra, kommer du ind i PersonaleIntra der er et lukket område for personalet. Herfra kan du give forskellige informationer til kollegaer og til forældre, fx lave opslag om arrangementer, indkalde til forældremøde og lægge billeder ind fra skovturen. Tilsvarende kan du selvfølgelig selv orientere dig om hvad der sker på institutionen. I PersonaleIntra kan du også få informationer direkte fra den kommunale forvaltning. PersonaleIntra er på en måde den vigtigste del af BørneIntra, for det er her I producerer alle informationer til personalet, forældrene og de nye forældre. Forældrene Forældre med børn på institutionen får også del i det nye intranet. De får ligesom jer ansatte hver en adgangskode så de kan logge på BørneIntra. Men de kommer ikke ind i PersonaleIntra. De kommer ind i ForældreIntra. Her kan forældrene orientere sig om hvad der sker i institutionen, fx læse om kommende arrangementer, modtage indkaldelser til forældremøder og se billeder fra udflugter. De kan også udveksle beskeder med de andre forældre på institutionen og med jer ansatte. Men de kan ikke selv lægge informationer og billeder på nettet sådan som I kan. De nye forældre Man skal selvfølgelig ikke bruge adgangskode for at komme på hjemmesiden. Her skal man bare skrive adressen på hjemmesiden, så er man på. På hjemmesiden kan nye forældre der skal til at vælge daginstitution, fx læse om de fysiske rammer og den pædagogik I lægger vægt på, for på den måde at få et indtryk af hvem I er. Ligesom I har en hjemmeside for jeres institution, har de andre institutioner i kommunen også en. Og alle hjemmesiderne for de kommunale institutioner kan nås fra en fælles kommunal hjemmeside. Øverst til højre på alle hjemmesiderne står der Log ind. Her skal du klikke når du logger dig på BørneIntra.

4 Sådan er BørneIntra opbygget Min side Gruppen Sådan logger du på BørneIntra: Klik først på Log ind øverst til højre på en af hjemmesiderne, skriv så dit brugernavn og din adgangskode, og log ind. Herefter kommer du ind i PersonaleIntra, på din helt egen side: Min side, som ingen andre har adgang til. Min side er første faneblad på en række af faneblade. Her kan du se om du har fået beskeder fra forældre eller kollegaer (øverst til højre i skærmbilledet 1 ). Du kan læse beskederne ved at klikke på Mine beskeder og noter. På Min side kan du også bestemme om du vil se på PersonaleIntra eller på ForældreIntra. Øverst i højre hjørne på skærmbilledet 2 er det markeret hvor du befinder dig, nemlig i PersonaleIntra. Men forneden i midten af skærmbilledet 3 kan du ved at klikke på Forældre og Personale skifte mellem de to synsvinkler. Prøv at skifte mellem de to vinkler ved at klikke på Forældre og Personale. Og hvorfor skal man nu kunne det? Jo, som en af personalet er du med til at lægge informationer ind i ForældreIntra, og derfor er det praktisk at kunne se hvordan det tager sig ud set med forældreøjne. Men måske har du også et barn i en af kommunens børneinstitutioner, og så er det din vej ind på pågældende ForældreIntra, for du har kun en adgangskode til BørneIntra. Gruppen er et faneblad for de pædagoger eller forældre der er tilknyttet den enkelte gruppe. Måske hedder det Stuen eller noget helt tredje på din institution. Her kan du orientere dig om alt hvad der har med din gruppe at gøre, ved at læse nyheder og opslag, hente vigtige dokumenter og kigge på billeder. Det er dig og dine kollegaer der skriver nyhederne og lægger billederne ind det vender vi tilbage til på de næste sider. Og når I gør det, bestemmer I hvilke informationer personalet skal kunne se, og hvilke informationer forældrene skal kunne se. Derfor kan der udmærket være forskel på de nyheder og opslag du ser i PersonaleIntra, og de nyheder og opslag forældrene i gruppen ser i ForældreIntra. Prøv at gå tilbage til Min side og vælg Forældre sådan at du står i ForældreIntra. Klik så på fanebladet Gruppen. Nu ser du Gruppen sådan som forældrene vil se den. Sørg for igen at stå i PersonaleIntra inden du går videre. Sørg for at stå i PersonaleIntra inden du kigger nærmere på de andre sider.

5 Institutionen Info fra administrationen Institutionen er et faneblad der henvender sig til alle ansatte eller alle forældre tilknyttet institutionen. Det kan godt være fanebladet hedder noget andet i din kommune, fx Afdelingen, men meningen er den samme. Her kan du gå ind og læse nyheder og se billeder der er vigtige for hele din institution. Læg mærke til at fanebladet Institutionen er opbygget på nøjagtig samme måde som fanebladet Gruppen. Her finder du også nyheder, opslag, vigtige dokumenter og fotoalbum. Ligesom med Gruppen er det dig og dine kollegaer der leverer indholdet til Institutionen. Og på samme måde er det også jer der bestemmer hvad personalet kan se, og hvad forældrene kan se. Prøv at se om der er forskel på Institutionen set fra PersonaleIntra og ForældreIntra. På fanebladet Info fra administrationen får du informationer fra kommunen. Det kan godt være fanebladet hedder Forvaltningen eller noget helt tredje hos dig, men meningen er den samme: Her får du informationer centralt fra. Fanebladet Info fra administrationen ligner Gruppen og Institutionen i opbygning. Her er præcis de samme kategorier af informationer: nyheder, opslag, dokumenter og fotoalbum. Men der er altså den store forskel at det her er kommunen centralt der producerer informationerne, og at informationerne kan læses af alle på kommunens daginstitutioner. Ligesom på de to foregående faneblade kan der også her være forskel på hvad der kan ses fra Personaleintra, og hvad der kan ses fra ForældreIntra. Prøv at se. Antallet af faneblade og navnene på fanebladene kan variere fra kommune til kommune. I mange kommuner har man et ekstra faneblad mellem Institutionen og Info fra administrationen. Fanebladet kaldes fx Området eller Dagtilbuddet og dækker en gruppe af flere institutioner.

6 Sådan skriver man tekster og lægger billeder på Opret en besked Tilføj en nyhed I det følgende kan du se hvordan man skriver beskeder og opslag, nyheder og dokumenter, og hvordan man lægger billeder på BørneIntra. Du vælger de forskellige funktioner på rullemenuen under menupunktet Kommunikation eller ved at klikke på bjælken for pågældende funktion på et af fanebladene. Vælg punktet Beskeder fra rullemenuen under Kommunikation, eller klik på bjælken Mine beskeder og noter på Min side. Herefter kommer du ind i Beskeder: Indbakke hvor dine beskeder bliver vist. Foroven til højre er der et lille ikon for Opret ny besked. Klik på Opret ny besked Herefter kommer skærmbilledet Opret en besked. Nu kan du skrive selve beskeden, vælge modtager, evt. vedhæfte et dokument eller billede og til sidst sende beskeden. Lidt på samme måde som du skriver en besked, skriver du også en nyhed. Du får adgang til siden Nyhed enten ved at vælge Nyheder fra rullemenuen eller ved at klikke på Seneste nyhed eller Andre nyheder på fanebladet Gruppen eller Institutionen. Herefter kommer du ind på nyhedssiden hvor nyhederne er listet op. Ligesom da du oprettede beskeder, finder du også her foroven til højre et lille ikon for at oprette. Ikonet hedder nu bare Tilføj nyhed. Klik på ikonet Tilføj nyhed hvorefter du får skærmbilledet Tilføj nyhed. Udfyldelsen af felter med overskrift, tekst og indsættelse af billede giver mere eller mindre sig selv. Men nede ud for Visning skal du være opmærksom. Her kan du nemlig afkrydse hvilke faneblade nyheden skal vises på. Og så kan du afkrydse hvem der skal kunne se nyheden: personalet, forældrene, alle eller med andre ord om nyheden skal være synlig i PersonaleIntra, i ForældreIntra og/eller på hjemmesiden. Her bestemmer du hvilke faneblade nyheden skal vises på. Her bestemmer du hvor nyheden skal ses (på PersonaleIntra, ForældreIntra, hjemmesiden). Hjælp Overalt hvor du lægger tekster og billeder ind i PersonaleIntra, kan du få en uddybende hjælp til det du foretager dig. Klik på? spørgsmålstegnet øverst til højre på skærmbilledet. Så får du en nærmere beskrivelse af den funktion du er i gang med.

7 BørneIntra Tilføj opslag Tilføj et fotoalbum Du opretter et punkt på Opslagstavle på næsten samme måde som en nyhed. Det er kun visningen på siden eller siderne der er anderledes. Du får adgang til Opslagstavle enten fra rullemenuen eller ved at klikke på Opslagstavle på et af fanebladene. Vælg Tilføj opslag Du kommer nu ind på Tilføj opslag hvor du kan skrive teksten og indsætte et billede. Herefter bestemmer du hvilke faneblade opslaget skal kunne ses på, og om det skal være synligt i PersonaleIntra, i ForældreIntra og på hjemmesiden. Opret nyt dokument Her har du mulighed for at skrive mange forskellige slags dokumenter. Vælg Dokumenter, og herunder fx Dokumenter (Institution) fra rullemenuen. Herefter kommer du ind i Dokumentarkiv hvor du får en oversigt over alle de mapper og dokumenter der ligger i PersonaleIntra. Læg mærke til at du foroven kan vælge mellem om du vil se dokumentarkivet for hjemmesiden, PersonaleIntra eller ForældreIntra. Sådan lægger man billeder ind i BørneIntra: Vælg punktet Fotoalbum fra rullemenuen under Kommunikation. Herefter kommer du ind i Fotoalbum-arkiv. Klik så på ikonet for Tilføj nyt album Du udfylder nu formularen i Tilføj et fotoalbum med titel, kategori, giver albummet en beskrivelse og bestemmer hvor det kan vises, og hvem der kan se det. Klik så på Tilføj fotoalbum hvorefter du vender tilbage til Fotoalbum-arkiv med listen over alle albummer nu også det album du lige har oprettet. Klik på navnet på dit nye fotoalbum ude til venstre under Fotoalbum, så kommer du ind i det tomme album. Nu kan du fylde billeder i albummet. Det gør du ved at klikke på Upload nyt billede eller Upload nye billeder. Det billede der ligger øverst i mappen, bliver vist på det faneblad billederne er tilknyttet. Når du klikker på navnet på albummet, får du vist alle albummets billeder. Klik på Opret nyt dokument Når du har fået skærmbilledet for Opret nyt dokument frem, har du forskellige valgmuligheder. Du kan fx klikke på Næste hvorefter du får et tomt dokument som du kan skrive i. Du kan også vælge en skabelon: Prøv fx at åbne for rullemenuen ud for Skabelon, så får du et overblik over de forskellige skabeloner. Når du har skrevet et dokument færdigt, kan du gemme det i en eksisterende mappe eller i en mappe du selv opretter. De dokumenter du gemmer i mappen Vigtige dokumenter, bliver synlige på fanebladet (fx Institutionen).

8 Vær med til at lave hjemmesiden Som ansat på institutionen er du med til at udforme PersonaleIntra, ForældreIntra og måske også hjemmesiden. På de forrige sider har har du set hvordan man kan lægge nyheder, opslag osv. ind på hjemmesiden, nemlig ved at sætte kryds ud for på hjemmesiden under Visning. Hjemmesiden ligner PersonaleIntra og ForældreIntra. Den eneste forskel er menulinjen. På hjemmesiden kan du fra menuen klikke dig videre til den kommunale hjemmeside og herfra videre til hjemmesider for alle kommunens institutioner. Og fra alle hjemmesiderne kan du logge på PersonaleIntra og ForældreIntra. Informationer om personale, børn og forældre I PersonaleIntra er der kartoteker med navne, adresser og andre informationer om personale, børn og forældre. Alle informationerne findes under menupunktet Kontor. Under det samme menupunkt kan du også finde forskellige lister over personale, børn og forældre. Listerne kan selvfølgelig printes ud. Retningslinjer for at bruge fotos Som udgangspunkt kan det anbefales at I får en forhåndsgodkendelse fra forældrene til at fotografere børnene med henblik på at bruge fotografierne på PersonaleIntra og ForældreIntra. Når det drejer sig om hjemmesiden, der jo er offentlig, er det vigtigt at I har fælles retningslinjer for hvilke typer af billeder der må bruges, og at I desuden tager hensyn til den enkelte families ønsker. Konkrete retningslinjer er ofte fastlagt af den enkelte kommune, og de skal naturligvis følges. Husk i øvrigt at en tilladelse skal gives skriftligt for at være juridisk gældende. BørneIntra udvikling, drift og visioner Maj 2009 BørneIntra udvikles og drives af UNI C. BørneIntra bygger på de erfaringer vi i UNI C har gjort med udviklingen af skoleprogrammet Skole- Intra der bruges af næsten skoler til at formidle information på skolerne og mellem skoler og forældre. BørneIntra udvikles ud fra institutionernes og kommunernes ønsker. Netop nu arbejder vi bl.a. på at gøre det nemmere for kommunerne og institutionerne at tilpasse hjemmesiden efter individuelle behov. I løbet af sommeren 2009 tilføjes sider til planlægning af institutionens aktiviteter der senere udbygges med bookning af resurser og tilbagemelding fra deltagerne. Samtidig etableres dokumentmapper der kan bruges af lukkede grupper internt eller på tværs af kommunens institutioner. Vi vil også lave specielle sider til udarbejdelse og offentliggørelse af planerne for de enkelte uger eller perioder. På lidt længere sigt kommer der værktøjer til planlægning af arbejdstider, og der kommer spørgeskemaer så I kan evaluere hvordan personale og forældre opfatter hverdagen. Det bliver også senere muligt at sende sms-beskeder til personale og forældre. UNI C leverer et bredt spektrum af it-tjenester til uddannelses- og forskningsverdenen, og mere end brugere er jævnligt i berøring med UNI Cs produkter og it-tjenester. UNI C er en virksomhed under Undervisnings ministeriet. Vores kernekompetencer er sammenhængende it-løsninger til uddannelsessektoren lige fra den tekniske tilslutning til pædagogiske værktøjer. Læs mere på uni-c.dk.

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra 1 Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning

Læs mere

Velkommen til ForældreIntra

Velkommen til ForældreIntra Velkommen til ForældreIntra I dit dagtilbud og dit barns pasningstilbud har vi fået et nyt kommunikations- og samarbejds-system, som hedder Børneintra. Det er et hjemmeside- og intranet-system, som man

Læs mere

Børne Intra Kvik-start-guide til forældre www.dagtilbud-aarhus.dk

Børne Intra Kvik-start-guide til forældre www.dagtilbud-aarhus.dk Dit brugernavn som skal bruges til log in Hvordan kommer jeg på? 1. Åbn din browser til internettet (f.eks. Internet Explorer), i adressefeltet øverst skriver du: 2. Du er nu på Dagtilbud Aarhus hjemmeside.

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra www.dagtilbudsvendborg.dk 1 Forældrevejledning til BørneIntra 2 Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i

Læs mere

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag.

- Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. - Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, aktivitetskalendere, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vejen til FamilieIntra går gennem vores hjemmeside: www.firkloeveren.dagtilbudaarhus.dk

Læs mere

BørneIntra hjemmesidekursus

BørneIntra hjemmesidekursus BørneIntra hjemmesidekursus hjemmesidekursus Januar 2012 Indhold 1 Introduktion... 5 1.1 Kursets formål... 5 1.2 Hjemmesiden opbygges i PersonaleIntra... 5 2 Hjemmesidens indhold... 6 2.1 Hjemmesidens

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Kommunikationssystemet BørneIntra giver dig som forælder nogle muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning giver dig et overblik over,

Læs mere

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login

Introduktion. I denne vejledning 1 finder du nogle af de muligheder, Elevintra har. Flere følger senere. Login Introduktion Elevintra er et samarbejdsværktøj for skolens elever og lærere. Det er web-baseret, hvilket betyder at du kan logge dig på hvilken som helst pc, bare der er Internet-adgang. I denne vejledning

Læs mere

Forældrevejledning til BørneIntra

Forældrevejledning til BørneIntra 1 Forældrevejledning til BørneIntra Introduktion Dit barns daginstitution er begyndt at bruge BørneIntra. Det giver dig som forælder nogle nye muligheder for at følge med i dit barns hverdag. Denne vejledning

Læs mere

Brugervejledning Joomla

Brugervejledning Joomla Brugervejledning Joomla Denne brugervejledning vil guide dig gennem de funktioner, som du skal bruge for at redigere indhold på dit website. Indholdsfortegnelse LOG- IN:... 2 OPRET ARTIKEL:... 3 INDSÆT

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN FIRKLØVEREN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Firkløveren,

Læs mere

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Menupunkt Skabeloner... 5 Beskrivelse af skabeloners

Læs mere

Brugermanual SÅDAN GØR DU:

Brugermanual SÅDAN GØR DU: Brugermanual SÅDAN GØR DU: Uanset hvad du skal lave i Klubcms, skal du altid logge dig på og det gør du ved at indtaste følgende i din browser: http://klubcms.dbu.dk/admin/login.aspx Indtast dit brugernavn

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Individuelle pædagogiske handleplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN LÆRKEBO KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Lærkebo, Næringen

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET PÅ TOPPEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset på Toppen,

Læs mere

BørneIntra Opstartskursus 1 og Opstartskursus 2. Kursusnoter

BørneIntra Opstartskursus 1 og Opstartskursus 2. Kursusnoter BørneIntra Opstartskursus 1 og Opstartskursus 2 Kursusnoter 2 Error! Use the Home tab to apply Titel to the text that you want to appear here. Opstartskursus 1 og Opstartskursus 2 juni 2010 3 1 BørneIntra

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET NORDLYS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Børnehuset Nordlys, Grydhøjvej

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje

Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje Individuelle pædagogiske handleplaner Daginstitution/ Dagpleje Version 1.0 2016 Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Menupunkt Skabeloner... 4 Beskrivelse af

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

Guide til hjemmesider for Broen

Guide til hjemmesider for Broen Guide til hjemmesider for Broen Hjemmesiden er opbygget i WordPress. Der kan redigeres af lokalafdelingen af Broen, når der er oprettet en bruger. Kontakt Broen Danmark, hvis I vil have oprettet en bruger,

Læs mere

Guide til hjemmesider for Broen

Guide til hjemmesider for Broen Guide til hjemmesider for Broen Hjemmesiden er opbygget i WordPress. Afdelingens egne sider kan redigeres og opdateres, når der er oprettet en bruger. Kontakt Broen Danmark, hvis I vil have oprettet en

Læs mere

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk

MINIMANUAL. ForældreIntra. På Dalumskolen. www.dalumskolen.odense.dk MINIMANUAL ForældreIntra På Dalumskolen www.dalumskolen.odense.dk Support: Skolesekretær: Birthe Juhl Jensen tlf. 6375 0300 Skolesekretær: Helle Bech tlf. 6375 0300 Administrator på SkoleIntra: Else Juul

Læs mere

Absalon - guide. Login. Opbygning

Absalon - guide. Login. Opbygning Absalon - guide Login Alle ansatte og studerende på Københavns Universitetet har adgang til Absalon. For at komme ind i Absalon skal du logge dig på www.kunet.dk med dit CPR nr. og din PIN-kode. Når du

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA D.I.I. SKIBET KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan kommer du godt i gang med FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Skibet, Skejbytoften

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA SPØRRING BØRNEHUS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Idrætsinstitutionen Spørring

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET BONANZA KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset Bonanza,

Læs mere

Beredskab TNG. Beredskab TNG er en opgradering af det "gamle" beredskabsmodul i SecureAware, og er tilgængelig fra version 4.7.0.

Beredskab TNG. Beredskab TNG er en opgradering af det gamle beredskabsmodul i SecureAware, og er tilgængelig fra version 4.7.0. Beredskab TNG Beredskab TNG er en opgradering af det "gamle" beredskabsmodul i SecureAware, og er tilgængelig fra version 4.7.0. Beredskab TNG... 1 Kom godt i gang... 2 Redigér beredskabsdokumentet...

Læs mere

Skolebestyrelsen i SkoleIntra

Skolebestyrelsen i SkoleIntra Skolebestyrelsen i SkoleIntra Hvordan er det nu lige...?? Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Skolebestyrelsen og SkoleIntra...4 Det administrative arbejde...4 Opret et skolebestyrelsesmedlem...4

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA HUSET PÅ BAKKEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Huset på Bakken, Lindholmvej

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn

Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn Alle foreninger i Hjortshøj og Omegn kan oprette aftaler i kalenderen. Hver forening får sin egen farve. Aftalerne i kalenderen har således forskellige

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

mininstitution vejledning

mininstitution vejledning 29.04.2014 mininstitution vejledning Indhold Velkomst... 3 Loginmuligheder... 3 Håndtering af ind- og udmeldelser... 4 Beskeder... 5 Beskedpolitik... 5 Beskedmodulet... 6 Besked via SMS... 7 Forældreinformationer...

Læs mere

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole

Et tilbud til alle forældre. Lille vejledning. Ødsted Skole Et tilbud til alle forældre Lille vejledning Ødsted Skole ForældreIntra 1 August 2008 ForældreIntra 2 August 2008 Kære forældre Fra skoleåret 2008/2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

ForældreIntra som en lærer oplever det

ForældreIntra som en lærer oplever det ForældreIntra som en lærer oplever det ForældreIntra er nyt modul i SkoleIntra. Det er en udvidelse til Skoleporten, der giver lærere og forældrene i en klasse mulighed for at kommunikere og samarbejde

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

Manual til Dynamicweb Februar 2010

Manual til Dynamicweb Februar 2010 Manual til Dynamicweb Februar 2010 Login... 2 Skabeloner og formater... 3 Filarkivet... 4 Lav en PDF... 5 Opret en ny side... 7 Navngiv siden... 9 Aktiver siden... 9 Sorter sider... 9 Flyt siden... 11

Læs mere

Retningsliner for etwinning værktøjer

Retningsliner for etwinning værktøjer Retningsliner for etwinning værktøjer Registrer til etwinning Trin 1: Deltagerens data Trin 2: Twinning præferencer Trin 3: Skole data Trin 4: Skole profil TwinFinder Automatisk søgning Gem søgning Avanceret

Læs mere

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12

SKOLEINTRA INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 KOORDINATION 5 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10 NYT FRA SFO 12 INDHOLD ÅBNE LÆRERINTRA 3 DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER 3 OFFENTLIGGØRELSE 4 KOORDINATION 5 AKTIVITETSKALENDER 5 NY AKTIVITET 5 MASSEOPRET 7 OVERSIGTER 8 UDSKRIFTER 9 EKSPORT / IMPORT 10 RESERVATIONER 10

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd.

Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. Sæt YSMEN.DK på programmet til en klubaften - og giv hinanden gode råd. En dreng sagde til sin far: Jamen, når I ikke havde computere, hvordan kom I så på nettet? Nettet er ikke noget problem for børn,

Læs mere

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere.

FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. IT-intro 9. august 2011 14:56 IT-introduktion på Risskov Gymnasium FC-intranet: FC-intranet er et fælles mail- og konferencesystem, hvor lærere og elever kan kommunikere. Før end man kan logge sig ind

Læs mere

Sådan bruger du planlæggeren

Sådan bruger du planlæggeren Først skal skolen oprettes Når du kommer fra temaugen.dk eller direkte ind via app.temaugen.dk, ser du denne side. Her kan du se om din skole er blevet oprette af en kollega - hvis ikke kan du gå videre

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9

Ansvarlig Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Notat Ansvarlig HJB Oprettet 22-11-2011 Projekt: Maskindatabase over forsøgsudstyr Side 1 af 9 Sådan bruger du SharePoint til Maskindatabasen Maskindatabasen er oprettet i et program der hedder SharePoint

Læs mere

Sådan arbejder du med din forside

Sådan arbejder du med din forside Sådan arbejder du med din forside Din forside på hjemmeside består af forskellige slags indhold og med det formål at fremhæve indhold som du har på dine undersider. Hvor er min forside? Øverst i dit sidetræ

Læs mere

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf.

Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. Munkekærskolen Tjørnholmvej 10 2680 Solrød Strand www.munkekaerskolen.dk eller www.munkekaer.dk E-mail: munkekaerskolen@solrod.dk Tlf. 5618 2600 Forældreintra 1 September 2007 Vejledning for forældre ForældreIntra

Læs mere

Servicebrev BørneIntra version 2.8

Servicebrev BørneIntra version 2.8 Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev BørneIntra version 2.8 Den 9. januar 2014, frigives BørneIntra version 2.8 9. januar 2014 Ref.: KWJ Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD

Læs mere

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7

1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side2. 2. Opret eller rediger en stillingsprofil Side Tildel stillingsprofil Side 7 6 trin i Kompetenceevaluering i HR-systemet (alle trin har en IT-vejledning, som er trykt i denne mappe og som også ligger på intranettet HTKAlle under ledelsesevaluering) 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet

Læs mere

Et tilbud til alle forældre

Et tilbud til alle forældre Et tilbud til alle forældre Vejledning Bredagerskolen www.bredagerskolen.dk Vejledning ForældreIntra Bredagerskolen 1 December 2008 Kære forældre. Fra januar 2009 vil vi som noget nyt benytte os af ForældreIntra.

Læs mere

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål on-line på www.jmaforum.dk. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse. JMA on-line support Vi arbejder hele tiden på at forbedre dine muligheder for at få den bedste supporthjælp og gøre den så tilgængelig for dig som muligt. Det er nu muligt at oprette dit supportspørgsmål

Læs mere

Indhold. 1. Adgang og afslutning

Indhold. 1. Adgang og afslutning 1 Indhold 1. Adgang og afslutning 2. Menupunkter 3. Tekst 4. Billeder 5. Video 6. Lyd 7. Bannere 8. Bokse 9. Dokumenter 10. Links 11. Iframe 12. Markedspladsen 13. Nyheder 14. Job 15. Kalender 16. Selvbetjeningsbjælken

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

Velkommen til AgeForce

Velkommen til AgeForce Velkommen til AgeForce Kapitel 1... 2 Opret din egen profil... 2 Log ind - og log ud - på AgeForce.... 4 Kapitel 2... 5 Fanebladet Hjem din profil... 5 Kapitel 3... 6 Rediger din profil... 6 Rediger dine

Læs mere

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold:

Manual til Wordpress. 1. Log ind på din Wordpress-side. Indhold: Manual til Wordpress Sådan opdaterer du din hjemmeside i Wordpress: Dette er en manual til de mest grundlæggende ting, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje nyt på din hjemmeside. Guiden er skrevet

Læs mere

Klub-cms brugermanual

Klub-cms brugermanual 2013 Klub-cms brugermanual Andreas Helmer Herstedøster Idræts Club Sidst opdateret d. 03-04-2013 Indhold VELKOMST... 3 ADMINISTRATION... 4 Hold... 5 Spillere... 6 Kampe... 7 SIDEOPBYGNING... 10 Tekstsider...

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Forældreintra - en ny kommunikationsvej mellem hjem og skole

Forældreintra - en ny kommunikationsvej mellem hjem og skole Forældreintra - en ny kommunikationsvej mellem hjem og skole På Rask Mølle Skole har vi tre forskellige lukkede intranet beregnet for forskellige parter i skolen: Personaleintra for personale Elevintra

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS. Light udgaven

Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS. Light udgaven Brugermanual til KlubOffice og KlubCMS Light udgaven Indhold Indledning... 3 Start... 3 KlubOffice... 4 Overblik... 4 Kampflytning... 4 KlubCMS... 7 Overblik... 7 Nyhed på forsiden... 8 Skriv om dit hold...

Læs mere

Flotte online-fotosamlinger som ressource i SkoleIntra (eller andre steder!) - en manual fra Skolekonsulenterne.dk. Versionsdato: November 2009

Flotte online-fotosamlinger som ressource i SkoleIntra (eller andre steder!) - en manual fra Skolekonsulenterne.dk. Versionsdato: November 2009 Flotte online-fotosamlinger som ressource i SkoleIntra (eller andre steder!) - en manual fra Skolekonsulenterne.dk Versionsdato: November 2009 Indholdsfortegnelse Generelt om manualer fra Skolekonsulenterne.dk...3

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Få din egen hjemmeside

Få din egen hjemmeside I dette afsnit lærer du at bygge din egen hjemmeside tilføje tekst og billeder lave dit eget design lægge en baggrund på hjemmesiden I næste nummer får du hjælp til at bygge en større hjemmeside til en

Læs mere

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12)

Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Til alle brugere af BørneIntra Servicebrev Opdatering af BørneIntra App en (BørneIntra version 2.12) Der vil være ændringer indenfor de nedenstående områder KMD A/S Kundeservice Postboks 531 2730 Herlev

Læs mere

Opgave 4 Billeder på Intra

Opgave 4 Billeder på Intra 1 Kom godt i gang Kløver-Skolen 2012-13 Opgave 4 Billeder på Intra Skolens fotoalbum Dette afsnit om billeder gælder både, når du vil arbejde med billeder i ForældreIntra, PersonaleIntra og i ElevIntra.

Læs mere

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema

Spørgeskemaer. Opret et nyt spørgeskema. Tilpas et spørgeskema Compliance TNG I Compliance TNG kan du oprette evalueringer der viser, om I efterlever jeres egne eller andres krav. Evalueringer er baseret på spørgeskemaer, som du kan oprette på forhånd og herefter

Læs mere

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Individuelle pædagogiske handleplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Individuelle pædagogiske handleplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 3 Skabeloner... 4 Opret skabelon... 5 Stamkort...

Læs mere

E-MAIL MICROSOFT OUTLOOK 2010

E-MAIL MICROSOFT OUTLOOK 2010 E-MAIL MICROSOFT OUTLOOK 2010 Erik Thorsager, Esbjerg. 3. udgave: Outlook Side 1 Microsoft Outlook 2010 Hvordan skriver og sender jeg en e-mail? Det engelske ord mail betyder post. E står for elektronisk.

Læs mere

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside

Vejledning i redigering af apotekets hjemmeside i redigering af apotekets hjemmeside It-afdelingen Januar 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 1 INTRODUKTION 3 2 ADMINISTRATION 4 3 OPBYGNING 4 SIDER 5 FIL ARKIV 6 ARTIKLER 7 ØVRIGE

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender

Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Manual i frontend-redigering af kredssider og brug af kalender Frontend redigering af kredssider og brug af kalender Logge ind og lave simpel redigering... Side 2-3 Opret ny side... Side 4 Læg billede

Læs mere

Generelle Læreplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn

Generelle Læreplaner for Forvaltning. Tabulex Daginstitution Børn Generelle Læreplaner for Forvaltning Tabulex Daginstitution Børn Indhold IST Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Opsætning... 4 Skabeloner... 6 Opret skabelon... 7

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk]

[jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] [jobsøgende] sådan gør du... [søg job via jobnet.dk] Søg jobbet via Jobnet Du kan se ledige job på Jobnet.dk, og når du har fundet en stilling, kan du søge den. Er der i søgeresultatlisten ved annoncens

Læs mere