Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik"

Transkript

1 Erklæring & samtykke samt fortroligheds- og cookiepolitik ERKLÆRING OM OG SAMTYKKE TIL BRUG AF PERSONOPLYSNINGER - BEKRÆFTELSE AF Dansk Sundhedssikring s ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Når du benytter dette Websted, bekræfter du samtidig, at du har læst vilkårene i Dansk Sundhedssikrings Erklæring om og Samtykke til brug af Personoplysninger, ligesom du giver samtykke til, at vi må indsamle, anvende og videregive dine Personoplysninger og Brugeroplysninger i overensstemmelse med disse. Hvis du ikke kan acceptere disse vilkår, kan du undlade at benytte Webstedet, og undlad venligst at afgive Personoplysninger via Webstedet. Erklæringen og Samtykke udgør en del af betingelserne for brug af Webstedet som reguleres af og fortolkes i henhold til dansk lovgivning ret. Vi gør opmærksom på, at denne Erklæring og Samtykke ikke finder anvendelse i forbindelse med videregivelse eller brug af Personoplysninger på andre måder end via dette Websted eller videregivelse eller brug af Personoplysninger vedrørende tidligere eller nuværende medarbejdere eller konsulenter hos DANSK SUNDHEDSSIKRING og/eller dets søster- og datterselskaber i relation til personaleadministration og administration af medarbejdergoder, som begge er omfattet af Dansk Sundhedssikrings politikker på de konkrete områder. ÆNDRINGER TIL DANSK SUNDHEDSSIKRINGS ERKLÆRING OG SAMTYKKE Dette Websted og vores forretning er under konstant udvikling, hvorfor det kan være nødvendigt for Dansk Sundhedssikring at ændre denne Erklæring og Samtykke. Dansk Sundhedssikring forbeholder sig til enhver tid retten til at opdatere og ændre Erklæringen og Samtykke uden forudgående varsel. Læs venligst Erklæringen med jævne mellemrum, og særligt før du afgiver Personoplysninger. Denne Erklæring og Samtykke blev sidst opdateret den 20. januar Din fortsatte brug af Webstedet efter eventuelle ændringer i denne Erklæring og Samtykke vil blive betragtet som en accept fra din side af betingelserne i den ændrede Erklæring og Samtykke. VELKOMMEN Velkommen til ("Webstedet"). Dette Websted administreres af Dansk Sundhedssikring A/S, gennem et dansk hosting-selskab, der ikke hører under Dansk Sundhedssikring. Webstedet er oprettet med henblik på at levere oplysninger, produkter og andre initiativer, som Dansk Sundhedssikring eller dets søster- og datterselskaber og tilknyttede virksomheder har udviklet eller tilbyder (samlet benævnt "Dansk Sundhedssikring-tjenester") til vores kunder. Du er vigtig for Dansk Sundhedssikring, og som det fremgår af denne Erklæring og Samtykke, træffer vi de foranstaltninger, som er nødvendige for at beskytte dit privatliv i forbindelse med din brug af Webstedet. Det fremgår af denne Erklæringen og Samtykke, hvordan Dansk Sundhedssikring behandler oplysninger indsamlet fra brugere af Webstedet. Nedenfor følger en oversigt over de områder, som er omfattet af denne Erklæring og Samtykke. Læs venligst hele Erklæringen og Samtykke omhyggeligt. I tilfælde af spørgsmål vedrørende Erklæringen eller vores indsamling, opbevaring og anvendelse af oplysninger kan vi kontaktes som beskrevet på sidste side. BØRN Hvis du er under 18 år undlad venligst at lægge Personoplysninger ud på dette Websted. Dette Websted henvender sig ikke til børn, og de fleste af de tjenester, der tilbydes på Webstedet, er udviklet til personer over 18 år. Vi er opmærksomme på behovet for ekstra persondatabeskyttelse af børn, som bruger internettet. Indsender en person, som vi ved er under 18 år, Personoplysninger til os, vil vi i overensstemmelse med de europæiske og internationale regler om persondatabeskyttelse af børn ikke gemme sådanne oplysninger medmindre oplysningerne i særlige tilfælde er nødvendige for at opfylde vores forpligtelser. I sådanne tilfælde vil den pågældende modtage svar direkte fra os med oplysning om, at Personoplysninger fra personer under 18 år ikke modtages. Bliver du opmærksom på, at en person under 18 år har lagt personoplysninger ud på dette Websted, kontakt venligst Dansk Sundhedssikring. DEFINITIONER "Akkumulerede Oplysninger" omfatter oplysninger om kundedemografi, interesser og adfærd baseret på Personoplysninger og andre oplysninger, som vi har fået stillet til rådighed, og som er kompileret og analyseret samlet og anonymt. "Personoplysninger" omfatter alle oplysninger, som gør det muligt at identificere en person, herunder fx navn og -adresse. "Offentlige Oplysninger" omfatter oplysninger, der er lagt ud på Webstedets offentlige områder, såsom opslagstavler, chat rooms og kommentarområder. "Brugeroplysninger" omfatter alle oplysninger, der passivt indsamles fra brugere af Webstedet, og som ikke identificerer en bestemt person, herunder fx statistiske oplysninger vedrørende brug af Webstedet. "Du", "dig" og "dit" henviser i denne Erklæring og Samtykke til alle brugere af Webstedet.

2 Hvilken information indsamler vi? Information du giver os: Vi indsamler Persondata såsom dit navn, fødselsdag, , adresse, etc. i forbindelse med, at du frivilligt vælger at registrere dig eller benytter visse af Dansk Sundhedssikrings Services på denne side. Vi bruger de Persondata vi indsamler til at kunne give dig den bedste kundeoplevelse på siden og til at forbedre og markedsføre Dansk Sundhedssikring Services. Dansk Sundhedssikring kan selv lagre sådanne Persondata eller det kan lagres i databaser ejet og vedligeholdt af Dansk Sundhedssikrings koncernselskaber, repræsentanter eller serviceleverandører. Dansk Sundhedssikring bibeholder rettighederne til disse databaser og informationen indeholdt heri. Hvis du registrerer dig hos Dansk Sundhedssikring eller bruger visse andre af de personelt tilpassede muligheder vi tilbyder, opretter vi en profil, der inkluderer dit navn, adresse, adresse og anden information som du giver os, der er relevant for din specifikke situation. Vi har mulighed for at kombinere denne information med data indsamlet fra andre kilder. For eksempel, hvis vi modtager ukorrekte postnumre, kan vi bruge tredjemands software til at rette dem. Vi kan også indsamle adresser og andre adresser fra andre firmaers liste over potentielle kunder, eksempelvis i forbindelse med en fælles markedsføringsindsats. Når vi gør det, (1) vedkender vi os i korrespondancen hvordan modtageren er kommet på vores liste, og (2) gør det muligt for modtageren at fravælge henvendelser fra os. Desuden kan vi anmode om dine Persondata, hvis du tilmelder dig et eller flere af vores programmer, en konkurrence eller et reklamefremstød sponsoreret af Dansk Sundhedssikring. Når du kontakter Dansk Sundhedssikring kan vi føre en protokol over korrespondancen og kan fra tid til anden spørge dig om at besvare spørgeskemaundersøgelser for salgs- og researchformål. I nogle tilfælde indgår vi aftale med tredjemand om at indsamle og vedligeholde vores servere til at indsamle information og til at udføre tekniske og hertil forbundne services. Vi bestræber os på at give sådanne tredjemænd kun lige netop den information de behøver for at kunne udføre deres specifikke arbejde og vi forlanger af dem, at de beskytter dine Persondata i overensstemmelse med denne fortroligheds- og samtykkeerklæring. Hvor end Dansk Sundhedssikring indsamler Persondata, vil vi linke til denne fortroligheds- og samtykkeerklæring. Brug af cookies I betjeningen af denne side kan vi benytte os af en teknologi kaldet cookies. En cookie er en information som computeren, der er host for vores side, giver til din computer (egentlig din browser), når du besøger en hjemmeside. Vores cookies hjælper til at give yderligere funktionalitet til hjemmesiden og tillader os at analysere brugen af siden mere nøjagtigt. Dette hjælper os til at give dig en god brugeroplevelse og giver os mulighed for at forbedre vores hjemmeside. De cookies der bliver brugt på vores hjemmeside lagrer ikke din adresse eller anden personlig information der direkte kan identificere dig. De gør os dog i stand til at genkende dit besøg, huske dine præferencer og forstå hvordan du og hjemmesiden interagerer gennem den tekniske information cookiesne tilvejebringer. Vi bruger ikke målrettede cookies på vores hjemmeside. Vi bruger følgende cookies på vores hjemmeside: Strengt nødvendige cookies disse cookies er nødvendige for at muliggøre siden basisfunktioner. Uden disse cookies kan vores hjemmeside ikke give dig den efterspurgte service. I de fleste internetbrowsere kan du finde en Hjælp -sektion i værktøjslinjen. Der henvises til denne sektion for information om hvordan indstillinger for cookies administreres af din internetbrowser. For yderligere information om cookies, gå til Samlet mængde af data Som en løbende stræben efter at blive bedre til at forstå og betjene vores kunder, foretager Dansk Sundhedssikring ofte research på baggrund af den samlede mængde data. Dansk Sundhedssikring kan dele denne samlede mængde data med statslige myndigheder, dettes associerede selskaber, repræsentanter og samarbejdspartnere. Denne samlede mængde data identificerer ikke dig personligt. Dansk Sundhedssikring kan også fremlægge den samlede mængde data for at beskrive vores services over for nuværende og potentielle samarbejdspartnere og til andre tredjemænd i forbindelse med andre lovlige formål. OVERFØRSEL AF OPLYSNINGER TIL UDLANDET Ved frivilligt at afgive dine Personoplysninger til os, samtykker du til, at vi må benytte dine Personoplysninger i overensstemmelse med denne Erklæring og Samtykke. Såfremt du besøger Webstedet fra et andet land end Danmark, vil din kommunikation, grundet internettets natur, uvægerligt medføre en overførsel af information på tværs af landegrænser. Hvis du afgiver Personoplysninger til dette Websted, samtykker du til og accepterer, at der kan ske overførsel af sådanne oplysninger fra det land, du befinder dig i, til Dansk Sundhedssikrings kontorer og servere eller til de i denne Erklæring nævnte tilknyttede

3 virksomheder, repræsentanter og tjenesteudbydere i EU, USA og andre lande. Såfremt der sker overførsel af oplysninger til et land, hvis lovgivning ikke sikrer samme beskyttelse af personoplysninger som lovgivningen, der er gældende for driften af dette Websted, vil Dansk Sundhedssikring sørge for en sådan tilstrækkelig beskyttelse af Personoplysningerne, herunder i overensstemmelse med denne Erklæring og Samtykke. Når du besøger dette Websted og afgiver Personoplysninger, samtykker du til sådanne overførsler. DINE VALGMULIGHEDER Du kan benytte Webstedet uden at afgive dine Personoplysninger, selvom dette kan begrænse din adgang til at hente visse oplysninger eller benytte andre nyttige Dansk Sundhedssikring-tjenester, herunder nyhedsbreve og svar på spørgsmål, du måtte have. Det er tilladt at bruge et pseudonym i de tilfælde, hvor brugen af Personoplysninger ikke er krævet i henhold til lovgivningen eller ikke er nødvendig i forbindelse med en bestemt tjeneste. Dansk Sundhedssikring tillader en rimelig adgang til og indsigt i dine Personoplysninger. For at beskytte mod uretmæssige anmodninger om indsigt vil vi bede dig om de oplysninger, som vi finder nødvendige for, at du kan bekræfte din identitet, før der gives indsigt eller foretages ændringer. Dansk Sundhedssikring bestræber sig på at give oplysningerne inden for rimelig tid og kan, i det omgang lovgivningen tillader, opkræve et passende gebyr (fx til fotokopiering). Dansk Sundhedssikring kan i visse tilfælde afvise at give dig indsigt i dine Personoplysninger, herunder når Dansk Sundhedssikring vurderer, at oplysningerne, der anmodes om: (a) Kan indeholde: Personoplysninger vedrørende en anden person eller en afdød, eller Forretningshemmeligheder eller andre fortrolige forretningsoplysninger (b) Er undergivet regler om fortrolighed mellem advokat og klient, fortrolighed i forbindelse med en retssag eller forretningsmæssig fortrolighed eller forpligtelse, (c) Ikke umiddelbart er tilgængelige og hvor byrden eller omkostningerne ved at give oplysningerne ikke er proportionale i forhold til typen eller værdien af oplysningerne, (d) Ikke eksisterer, ikke opbevares eller ikke kan findes af Dansk Sundhedssikring, (e) kan forventes at medføre alvorlige konsekvenser for behandlingen eller helbredelsen af den pågældende person, alvorlig psykisk skade på den pågældende eller en anden person, eller alvorlig fysisk skade på en anden person, eller (f) Kan skade eller gribe forstyrrende ind i retshåndhævelsesaktiviteter eller andre undersøgelser eller regulatoriske funktioner varetaget af organer med bemyndigelse til at udføre sådanne funktioner i henhold til lov. Det bemærkes, at Dansk Sundhedssikring ikke besvarer gentagne eller belastende anmodninger om indsigt. Dansk Sundhedssikring vil ved bedømmelsen af, om en anmodning er en gentagelse eller belastende, inddrage faktorer såsom, hvor ofte oplysningerne opdateres, formålet oplysningerne anvendes til og typen af oplysninger. Vi opbevarer kun dine Personoplysninger så længe, det er nødvendigt i forhold til det formål, oplysningerne skal bruges til, eller for at opfylde eventuelle lovkrav vedrørende rapportering eller dokumenttilbageholdelse. Vi træffer de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at de Personoplysninger, der er i vores besiddelse, og som du tidligere har tilsendt os via Webstedet, opdateres, rettes eller slettes, hvis du anmoder herom. Kontakt os som nedenfor anført, hvis du ønsker adgang til eller en opdatering af dine Personoplysninger. Såfremt du ikke længere ønsker at modtage meddelelser fra os, kan du til enhver tid også følge proceduren for afmeldelse, der fremgår af vores meddelelser. Det bemærkes, at vi altid vil forsøge at imødekomme anmodninger om opdatering, retning eller sletning af oplysninger med det samme. Det er dog ikke altid muligt at gennemføre en sådan opdatering, retning eller sletning før udsendelse af en ny meddelelse fra os. Vi beklager de ulemper, dette måtte medføre. Selvom du måtte anmode om sletning af dine Personoplysninger fra vores lister, forbeholder Dansk Sundhedssikring sig retten til at bibeholde disse i vores filer i visse begrænsede tilfælde, fx hvor Personoplysningerne er nødvendige for at imødekomme din anmodning om ikke at modtage flere meddelelser. Såfremt Dansk Sundhedssikring er forpligtet til at gemme Personoplysninger til brug for de førnævnte formål, skal Dansk Sundhedssikring i rimeligt omfang bestræbe sig på kun at gemme den mængde Personoplysninger, der måtte være nødvendig for at opfylde det konkret formål. Derudover skal du være klar over, at der fortsat kan findes Personoplysninger i vores systemer efter en sletning grundet tekniske begrænsninger samt gennemførsel af backup i systemerne, selvom der ikke sker aktiv behandling af Personoplysningerne. Du bør derfor ikke forvente, at dine Personoplysninger bliver fjernet fuldstændigt fra vores systemer, når du anmoder om en sletning.

4 HVORDAN ANVENDES PERSONOPLYSNINGER OG ANDRE OPLYSNINGER? Dansk Sundhedssikring anvender de Personoplysninger, som du afgiver, til vores forretningsmæssige formål i overensstemmelse med denne Erklæring og Samtykke. Hvis du afgiver Personoplysninger i en bestemt anledning, vil disse være til rådighed for Dansk Sundhedssikring til brug i en sådan anledning eller til et foreneligt formål, herunder, til behandling af en ordre, du har afgivet, eller til at informere dig om, at produktet ikke længere findes. Hvis du fx har kontaktet os via , kan vi benytte dine Personoplysningerne, når vi besvarer din henvendelse. Eller Personoplysningerne kan benyttes til at vurdere dig i forhold til en bestemt stilling, hvis du kontakter os vedrørende et jobopslag. Vi kan også kombinere dine Personoplysninger med oplysninger indsamlet fra tredjeparter. Dansk Sundhedssikring kan også benytte dine Personoplysninger, Brugeroplysninger og andre oplysninger, der er indsamlet via Webstedet, til at forbedre indholdet og funktionaliteten på Webstedet og til at opnå et større kendskab til vores kunder og markeder samt til at forbedre vores produkter og tjenester, ligesom de kan bruges i salgsøjemed. Dansk Sundhedssikring kan med forbehold for eventuelle lovgivningsmæssige begrænsninger benytte disse oplysninger til fremover at kontakte dig elektronisk, gennem telemarketing eller på anden måde, med oplysninger om og tilbud om produkter eller tjenester, som vi mener, har din interesse. I så fald vil de meddelelser, du modtager fra os, indeholde en vejledning i, hvordan du afmelder fremtidige meddelelser. Såfremt du på et tidspunkt ikke længere ønsker at modtage vores meddelelser, eller du ønsker at blive slettet fra vores mailinglister, kan du følge proceduren for afmeldelse, der fremgår af vores meddelelser. Du kan også sende os en på UDLEVERES OPLYSNINGERNE TIL ANDRE? For Dansk Sundhedssikring spiller dine oplysninger en meget vigtig rolle i kontakten mellem os og dig. Dansk Sundhedssikring deler oplysninger, herunder Personoplysninger med sine søster- og datterselskaber og med tilknyttede virksomheder, der også har accepteret at være bundet af denne Erklæring og Samtykke. I lighed med mange andre virksomheder indgår Dansk Sundhedssikring nogle gange aftaler med andre virksomheder om at udføre visse opgaver, der vedrører vores forretning. Disse opgaver omfatter fx fremsendelse af oplysninger, vedligeholdelse af databaser og betalingstransaktioner. Når vi indgår sådanne aftaler med eksterne virksomheder, sørger vi for, at den pågældende virksomhed kun får adgang til de oplysninger, der er nødvendige for at udføre den konkrete opgave, ligesom vi indskærper over for virksomheden, at dine Personoplysninger skal beskyttes i overensstemmelse med denne Erklæring og Samtykke og Dansk Sundhedssikrings retningslinjer. Såfremt du lægger Personoplysninger ud på en registreringsside, som administreres af flere parter, fx en registreringsside som vedrører en konkurrence sponseret af både Dansk Sundhedssikring og et partnerselskab, vil dine Personoplysninger være tilgængelige både for Dansk Sundhedssikring og for det pågældende partnerselskab. I den situation vil Dansk Sundhedssikring kun anvende dine Personoplysninger i overensstemmelse med denne Erklæring og Samtykke, mens partnerselskabet vil benytte dine Personoplysninger i overensstemmelse med til det pågældende selskabs retningslinjer for behandling af personoplysninger. Dansk Sundhedssikring er ikke ansvarlig for partnerselskabets behandling af dine oplysninger. Vi anbefaler, at du læser partnerselskabets gældende retningslinjer for behandling af personoplysninger, før du afgiver oplysninger på sådanne websteder. Der er også en række særlige tilfælde, hvor vi kan vælge at videregive visse af dine Personoplysninger eller andre af de oplysninger, vi måtte være i besiddelse af, til andre tredjeparter uden at underrette dig herom. Disse tilfælde omfatter: Lovgivningsmæssige krav: Dansk Sundhedssikring kan videregive dine Personoplysninger, Brugeroplysninger og andre oplysninger, hvis loven foreskriver dette, eller hvis Dansk Sundhedssikring har rimelig grund til at mene, at dette er nødvendigt for at (a) overholde loven, (b) beskytte eller forsvare Dansk Sundhedssikrings eller Dansk Sundhedssikrings tilknyttede virksomheders rettigheder eller ejendom, (c) beskytte brugerens personlige sikkerhed eller offentligheden under uopsættelige omstændigheder, eller (d) beskytte mod et juridisk erstatningsansvar. Virksomhedsoverdragelser, sammenlægninger og relaterede aktiviteter: Som led i videreudviklingen af vores forretning kan vi sælge, købe, omstrukturere eller reorganisere nogle af vores forretninger eller aktiver. I tilfælde af salg, fusion, reorganisering, omstrukturering, opløsning eller andre tilsvarende tiltag, der vedrører vores forretning eller aktiver, kan Personoplysninger udgøre en del af de overdragede aktiver.

5 OFFENTLIGE OG UANMODEDE OPLYSNINGER Denne Erklæring og Samtykke er ikke gældende for Offentlige Oplysninger, som du afgiver til Dansk Sundhedssikring via dette Websted eller på anden vis. Såfremt du inkluderer Personoplysninger i sådanne Offentlige Oplysninger, vil vi alene bruge disse Personoplysninger som foreskrevet heri, men du bør være opmærksom på, at eftersom disse oplysninger (herunder dine Personoplysninger) er gjort tilgængelige i et forum, der er offentligt tilgængeligt, bliver brugen og videregivelsen af oplysninger af andre personer, der besøger Webstedet, ikke overvåget eller kontrolleret af Dansk Sundhedssikring på nogen måde, ligesom sådanne aktiviteter ikke er omfattet af denne Erklæring og Samtykke. Såfremt du afgiver uanmodede Personoplysninger, vil vi bruge disse i overensstemmelse med denne Erklæring og Samtykke, dog vil andre oplysninger, der måtte være indeholdt i sådanne uanmodede meddelelser, ikke være omfattet af denne Erklæring. Det bemærkes, som tidligere nævnt, at denne Erklæring og Samtykke ikke er gældende for videregivelsen eller brugen af visse Personoplysninger på andre måder end via Webstedet, ligesom Erklæringen ikke er gældende for videregivelsen eller brugen af Personoplysninger vedrørende tidligere eller nuværende medarbejdere eller vedrørende konsulenter ansat af Dansk Sundhedssikring og/eller dets søster- og datterselskaber i relation til personaleadministration og administration af medarbejdergoder omfattet af Dansk Sundhedssikring Politikker på de konkrete områder. LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER Denne Erklæring og Samtykke gælder alene for dette Websted. Webstedet kan gøre brug af rammer (frames) eller indeholde henvisninger eller links til andre Dansk Sundhedssikring-websteder samt andre websteder, der ikke administreres eller kontrolleres af Dansk Sundhedssikring ("Tredjepartswebsteder"), og som ikke er omfattet af de heri beskrevne politikker og retningslinjer. At der er indsat links på dette Websted, betyder ikke, at Dansk Sundhedssikring har evalueret eller godkendt sådanne Tredjepartswebsteder. Det anbefales at kontakte disse websteder direkte for yderligere information om den gældende politik vedrørende behandling af Personoplysninger, sikkerhed, indsamling af oplysning og distribution. SIKKERHED Dansk Sundhedssikring træffer alle de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de Personoplysninger, du afgiver til os, og for at beskytte sådanne oplysninger mod tab, misbrug og uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændringer eller ødelæggelse. Med mindre andet fremgår af den relevante side på Webstedet, benytter Dansk Sundhedssikring sig af almindeligt anerkendte sikkerhedsstandarder, men har ikke derudover foretaget sig yderligere for at sikre oplysninger, der er videregives til Dansk Sundhedssikring, og sådanne dataoverførsler er således underlagt normale sikkerhedsrisici på internettet. Som bemærket, er ingen overførsel af oplysninger via internettet eller fuldstændig sikker eller fejlfri. Dette gælder især s, der sendes til og fra dette Websted, og du bør derfor være særligt opmærksom ved udvælgelsen af de oplysninger, som du sender til os. Du bør tænke på denne risiko, når du afgiver Personoplysninger til Dansk Sundhedssikring eller til en tredjepart via internettet. Når du benytter adgangskoder, id-numre og andre særlige adgangs funktionaliteter på dette Websted har du ansvaret for at opbevare disse forsvarligt. KONTAKT Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende Dansk Sundhedssikrings Erklæring og Samtykke eller reglerne for behandling af oplysninger, der fremgår af dette Websted. Du kan kontakte: Dansk Sundhedssikring Smedeholm Herlev Tlf

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK

BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK BRIDGESTONE FIRESTONE FORTROLIGHEDSPOLITIK Det glæder os, at du er i interesseret i vores selskab. Det er os meget magtpåliggende at beskytte vores besøgendes privatliv. Vi gør derfor alt, hvad vi kan,

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger WAVINS ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES Vi beskytter dine oplysninger og giver dig fuld gennemsigtighed og kontrol over dem Dette er erklæringen om personoplysninger og cookies for webstedet http://dk.wavin.com/

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS.

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabber ApS ( Chabber ApS, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

WHOIS-politik for.eu-domænenavne

WHOIS-politik for.eu-domænenavne WHOIS-politik for.eu-domænenavne 1/7 DEFINITIONER Termer, der er defineret i Vilkårene og/eller.eu-konfliktløsningsreglerne, skrives med stort begyndelsesbogstav heri. 1. POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PRIVATLIVETS

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her:

Hvis du har spørgsmål til denne Privatlivspolitik eller til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os her: P RIVATLIVSPOLITIK Denne Privatlivspolitik er fastlagt af Dansk Fuels A/S (samlet betegnet Dansk Fuels, vi, os eller vores i denne Privatlivspolitik) og gælder for alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C. Juridiske oplysninger og brugerbetingelser I - JURIDISKE OPLYSNINGER Udbyder: Yonelles Hjemmeside er oprettet og redigeret af Yonelle ltd, hvis hjemstedsadresse er Rathsacksvej 1, 1862 Frederiksberg C.

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Privatlivspolitik for Zieglersoft.

Privatlivspolitik for Zieglersoft. Privatlivspolitik for Zieglersoft. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre

Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre Beskyttelse af personoplysninger for marketingregistre 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger.

Persondatapolitik: Vi udveksler aldrig dine oplysninger med andre partnere. Du kan således være tryg med at det kun er os der har dine oplysninger. Persondatapolitik: Persondatapolitikken beskriver hvordan vi benytter de personlige oplysninger, du giver os som f.eks. dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. På www.denleendeko.dk kan man

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Tevas datafortrolighedspolitik for lægemiddelovervågning. Definitioner, der anvendes i denne fortrolighedspolitik

Tevas datafortrolighedspolitik for lægemiddelovervågning. Definitioner, der anvendes i denne fortrolighedspolitik Tevas datafortrolighedspolitik for lægemiddelovervågning Definitioner, der anvendes i denne fortrolighedspolitik Bivirkning betyder en uønsket, utilsigtet eller skadelig hændelse i forbindelse med brug

Læs mere

Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS.

Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS. Privatlivspolitik for Skalberg Selskaber ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder

Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder Beskyttelse af personoplysninger for forretningskunder 1. Dataansvarlig - register over personoplysninger Tikkurila Danmark A/S (herefter benævnt Tikkurila) CVR nr. 5496 3416 Geljhavegård 13 A 6000 Kolding

Læs mere

VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT

VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT VISION CRITICAL COMMUNICATIONS INC. FORTROLIGHEDSPOLITIK FOR VIRKSOMHEDEN OVERSIGT Hos Vision Critical Communications Inc. ("VCCI") er respekt for privatlivets fred en vigtig del af vores forpligtelser

Læs mere

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

1. INDHENTNING OG BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER DATAPOLITIK Introduktion Denne datapolitik beskriver, hvordan vi bruger og beskytter dine personlige oplysninger med udgangspunkt i dansk lovgivning. Politikken anvendes generelt på websiderne ahandyhand.dk

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale

Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Rammeaftalebilag 5 - Databehandleraftale Denne databehandleraftale (Aftale) er indgået mellem Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa (Kommunen) Dataansvarlig og Leverandør Adresse Postnummer CVR nr.: (Leverandøren)

Læs mere

Ishøj Kommune Ishøj Store Torv Ishøj CVR [behandlernes navn] [behandlerens adresse] [Postnummer] CVR.

Ishøj Kommune Ishøj Store Torv Ishøj CVR [behandlernes navn] [behandlerens adresse] [Postnummer] CVR. IT Databehandleraftale Databehandleraftale om [SYSTEMNAVN] mellem Ishøj Kommune Ishøj Store Torv 20 2635 Ishøj CVR. 11 93 13 16 (herefter nævnt som dataansvarlige) Og [behandlernes navn] [behandlerens

Læs mere

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness

Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness Standard brugerbetingelser for Mobile Fitness www.mobilefitness.dk udbydes af virksomheden Mobile Fitness A/S. Du bør læse disse vilkår igennem, før du opretter dig som bruger hos Mobile Fitness. Vilkårene

Læs mere

Privatlivspolitik for Hjernesagen

Privatlivspolitik for Hjernesagen Privatlivspolitik for Hjernesagen Vi tager ansvaret for dine oplysninger alvorligt Når du bliver medlem hos Hjernesagen, så giver du os en række personlige oplysninger, som vi skal behandle ansvarligt.

Læs mere

EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER

EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER EUROPÆISK POLITIK FOR ABO-HJEMMESIDER 1 For at skabe opmærksomhed omkring Amway, Amways produkter og Amways forretningsmulighed, og med det formål at hjælpe ABOer med at etablere deres egen Amway-forretning,

Læs mere

Generelt om persondata og EU s persondataforordning

Generelt om persondata og EU s persondataforordning SSV-Udvikling aps 2017 1 Generelt om persondata og EU s persondataforordning Persondata er i Danmark allerede beskyttet af Persondataloven. Her stilles strenge krav til omgangen med persondata, og disse

Læs mere

CNH INDUSTRIALS PRIVATLIVSPOLITIK

CNH INDUSTRIALS PRIVATLIVSPOLITIK CNH INDUSTRIALS PRIVATLIVSPOLITIK Generelle vilkår CNH Industrial værdsætter din interesse i virksomhedens produkter og dine besøg på denne hjemmeside. Beskyttelsen af dit privatliv i forbindelse med bearbejdningen

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse

Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse Artikel 29-gruppen vedrørende databeskyttelse 00065/2010/DA WP 174 Udtalelse nr. 4/2010 om FEDMA's europæiske adfærdskodeks for brug af personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring vedtaget

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden ("Hjemmesiden").

Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden  (Hjemmesiden). Persondata- og cookiepolitik Dette dokument fastsætter Yonelles politik for beskyttelse af personoplysninger på hjemmesiden www.yonelle.net ("Hjemmesiden"). Yonelle forstår dine bekymringer om fortrolighed

Læs mere

DATAFLOWANALYSE. Indmeldelsen på Aka.dk. Formular på hjemmesiden, hvor kommende medlemmer melder sig ind Akademikernes A-kasse

DATAFLOWANALYSE. Indmeldelsen på Aka.dk. Formular på hjemmesiden, hvor kommende medlemmer melder sig ind Akademikernes A-kasse Grundlæggende om processen/systemet Processens navn: Kort beskrivelse af processen: Hvem ejer processen/systemet? Hvem har udviklet systemet/processen Hvis der er flere aktører, skriv de forskellige, samt

Læs mere

BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB

BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB MEDLEMSBETINGELSER BETINGELSER FOR OPRETTELSE AF MIVIIO MEDLEMSKAB 1. MEDLEMSFORDELE 0.1 Miviio er en rabatordning, der tilbyder sine betalende medlemmer at gøre brug af fordelagtige rabataftaler indgået

Læs mere

Betingelser for anvendelse af onlineservice

Betingelser for anvendelse af onlineservice Betingelser for anvendelse af onlineservice www.camptravel.net 1. Indledning 1. Camptravel tilvejebringer en online-service, hvor ejere af campingvogne og autocampere ved oprettelse af en Annonce forbindes

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

Forsvarets videregivelse af personaleoplysninger til brug for markedsføring

Forsvarets videregivelse af personaleoplysninger til brug for markedsføring Forsvarets videregivelse af personaleoplysninger til brug for markedsføring Brevdato: 19.08.08 Journalnummer: 2008-632-0034 Datatilsynet vender hermed tilbage til sagen, hvor Forsvarets Personeltjeneste

Læs mere

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 J.nr. 83-16273-CNO Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Denne privatlivs- og fortrolighedspolitik gælder for app en

Læs mere

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE.

LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. LÆS VENLIGST VILKÅRENE OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER DENNE HJEMMESIDE. BRUGSVILKÅR FOR HJEMMESIDE Disse brugsvilkår angiver sammen med de øvrige retningslinjer, som der heri henvises til vilkårene for brug

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser BEDSTpensions/den dataansvarliges kontaktoplysninger: BEDSTpension forsikringsmægler A/S (CVR-nr. 32102093) BEDSTpension finansiel rådgivning APS (CVR: 32667252) Centervænget 19

Læs mere

Velkommen til YourLocal. Brug af vores App. Dit indhold i vores App. Vilkår og privatliv

Velkommen til YourLocal. Brug af vores App. Dit indhold i vores App. Vilkår og privatliv Vilkår og privatliv Velkommen til YourLocal Tak, fordi du bruger vores produkt ( App ). Appen leveres af YourLocal K/S ( YourLocal ) med adressen Lindgreens Allé 14, 2400 København S, Danmark og CVR: 37469548.

Læs mere

spørgsmål vedrørende privatlivets fred

spørgsmål vedrørende privatlivets fred Problemidentificerende spørgsmål vedrørende privatlivets fred Appendiks 4 Håndbog i: Privatlivsimplikationsanalyse IT og Telestyrelsen INDHOLDSFORTEGNELSE Brug af problemidentificerende spørgsmål... 3

Læs mere

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus

Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 348-201300 KSO/kso 29.10.2017 Orientering om behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger i Musikkens Hus og Musikkens Spisehus 1. Indledning Fonden Musikkens Hus og Musikkens Spisehus ApS

Læs mere

Whistleblower-politik

Whistleblower-politik Whistleblower-politik 1. Hvad er formålet med whistleblower-politikken? Hvis du som medarbejder bliver opmærksom på uregelmæssigheder, så vil det være naturligt at du går til din chef, til HR-afdelingen,

Læs mere

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI )

MELLEM. 2300 København S. (herefter SKI ) BRUGERTILSLUTNINGSAFTALE SKI. dk MELLEM Staten og Kommunernes Indkøbs Service A/S Zeppelinerhallen, Islands Brygge 55 2300 København S CVR 17472437, EAN 57900002758477 (herefter SKI ) og (Herefter Kunden

Læs mere

Helsinki, den 25. marts 2009 Dok.: MB/12/2008 endelig

Helsinki, den 25. marts 2009 Dok.: MB/12/2008 endelig Helsinki, den 25. marts 2009 Dok.: MB/12/2008 endelig BESLUTNING OM GENNEMFØRELSE AF EUROPA- PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EF) NR. 1049/2001 OM AKTINDSIGT I EUROPA-PARLAMENTETS, RÅDETS OG KOMMISSIONENS

Læs mere

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren )

AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER. Mellem. [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) AFTALE OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Mellem [X] [Adresse] [Postnr. + By] CVR. nr.: [xxxxxxxx] (herefter Leverandøren ) og Midttrafik Søren Nymarks Vej 3 8270 Højbjerg CVR-nr.: 29943176 (herefter Midttrafik

Læs mere

1 Generelt Formål med behandlingen af dine personoplysninger De personlige oplysninger, som vi behandler om dig...

1 Generelt Formål med behandlingen af dine personoplysninger De personlige oplysninger, som vi behandler om dig... INTERN PERSONDATAPOLITIK FOR FRIVILLIGE I MUSKELSVINDFONDEN INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 2 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 3 3 De personlige oplysninger, som vi behandler om

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser Januar 2016 1 1. Generelt 1.1 Hovedaktivitet Campus er statens fælles læringsløsning. Campus Marked

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

Dragør Kommune Borgmestersekretariat, IT og Personale Marts

Dragør Kommune Borgmestersekretariat, IT og Personale Marts Bilag 5 Databehandleraftale 1. Overholdelse af gældende regler og forskrifter Databehandleren overholder de til enhver tid gældende regler og forskrifter for behandling af personoplysninger under Kontrakten,

Læs mere

Produktet. Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme. Diætklinikken ApS. Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648

Produktet. Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme. Diætklinikken ApS. Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648 Diætklinikken ApS Skomagergade 13 1 th, 4000 Roskilde CVR: 29219648 5195 1012 info@diaetisthuset.dk Produktet Standardabonnement -Diaetisthuset.dk s sundhedsklub tilbyder online kost- og motionsvejledning

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler)

Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Johnson Controls' Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) Indhold 1. Introduktion 2. Område og anvendelse 3. Gennemsigtighed og underretning 4. Rimelig behandling og afgrænsning af formål

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Tjekliste til databehandleraftaler

Tjekliste til databehandleraftaler Tjekliste til databehandleraftaler Bruun & Hjejle har i november 2017 udarbejdet denne tjekliste til brug for gennemgang af databehandleraftaler modtaget fra samarbejdspartnere. Tjeklistens pkt. 1 indeholder

Læs mere

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Langeland Kommune Sikkerhed i Langeland Kommune Sikkerhed er noget vi alle skal tænke over. Vi behandler følsomme informationer om vores

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem parterne: Den dataansvarlige myndighed Regioner og kommuner (herefter Dataansvarlig )

DATABEHANDLERAFTALE. Mellem parterne: Den dataansvarlige myndighed Regioner og kommuner (herefter Dataansvarlig ) DATABEHANDLERAFTALE Mellem parterne: Den dataansvarlige myndighed Regioner og kommuner (herefter Dataansvarlig ) og Databehandler Dansk Telemedicin A/S Robert Jacobsens Vej 68 2300 København S CVR.nr.:

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

PERSONDATAPOLITIK. Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. PERSONDATAPOLITIK Ved at benytte dig af Forælder Fondens hjemmeside, www.foraelderfonden.dk, og funktionerne derpå samt ansøge Forælder Fonden om hjælp og rådgivning accepterer du, at vi behandler dine

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere