Baseret på Microsoft Dynamics NAV

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Baseret på Microsoft Dynamics NAV"

Transkript

1 Baseret på Microsoft Dynamics NAV

2 Den komplette LIS-/ERP-løsning til den grafiske branche PrintVis er en omfattende LIS-/ERP-standardløsning til den grafiske branche. Løsningen er baseret på Microsoft Dynamics NAV og certificeret hertil, og den kan bruges til alle typer opgaver og processer inden for prepress, trykning og efterbehandling i grafiske virksomheder. PrintVis er en økonomisk, fleksibel og modulopbygget løsning. Den er skalerbar og kan udbygges, i takt med at jeres virksomhed vokser. Med PrintVis får I forskellige brugertyper og installationsmuligheder, som passer til jeres virksomhed og budget. PrintVis gør det nemt at styre alle faser i produktionen fra kunden beder om et tilbud, til opgaven er færdig, leveret til kunden, faktureret og analyseret. Løsningen understøttes af Microsoft Dynamics NAV økonomistyring. PrintVis understøtter JDF og kan integreres med alle JDF-kompatible produkter og systemer. PrintVis udvikles løbende med nye funktioner, som er indbygget i kernefunktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV. Det er med til at sænke omkostningerne og øge værdien af jeres virksomhed. Følgende PrintVis-funktioner sikrer understøttelse af jeres forretningsprocesser: Estimering og tilbudsgivning Ordrebehandling og -styring Lagerstyring Planlægning og opgavestyring Produktionsstyring Efterkalkulation af opgaver Indkøb og fakturering Komplet økonomistyring Analyse og rapportering Integration med ArtiosCAD fra Esko Web til tryk-integration JDF-integration (medlem af CIP4 i +10 år)

3 Den komplette LIS-/ERP-løsning til den grafiske branche NAV samler alle virksomhedens forretningsapplikationer, data, dokumenter og enheder, så medarbejderne kan udnytte tiden bedst muligt. Hvad er Microsoft Dynamics NAV? Som navnet antyder, er det en dynamisk platform et ERP-system, der giver virksomheder større kontrol over økonomien og strømliner deres forsyningskæde, produktion og daglige drift. NAV indeholder følgende: Økonomistyring og regnskab administrer alle former for kontantbeholdninger, aktiver og bankforretninger. Forsyningskæde, produktion og drift hold styr på produktion, lager, ordrer og leverandører. Marketing, salg og service håndter kampagner, salgsmuligheder, kontakter og servicekontrakter. Projektledelse opret estimater, og hold styr på projekter og kapacitet. Business intelligence og rapportering se og analyser data i realtid, følg med i virksomhedens resultater, og træf velbegrundede beslutninger. Flere valutaer stå stærkt i den globale konkurrence med flere valutaer og sprog. Server, cloudløsning, pc, tablet, ipad eller mobil brugergrænsefladen i Microsoft Dynamics er den samme. Det betyder, at I kan automatisere virksomhedens arbejdsgange, øge salget, forbedre samarbejdet og fremstå professionelt over for kunderne. Hvad er PrintVis? PrintVis fokuserer på den grafiske branches særlige behov og lader Microsoft tage sig af ERPkernefunktionaliteten på baggrund af tilbagemeldinger fra en stor kundebase og et stort partnerfællesskab. Eftersom PrintVis' funktionalitet er indeholdt i NAV-miljøet, får I også NAV med, når I køber PrintVis det er ikke to separate systemer. Det er en af vores primære styrker, da denne model er mere stabil end "integration". PrintVis er et ledelsesinformationssystem (LIS) til den grafiske branche, der er indbygget direkte i NAV. Systemet udgør en samlet løsning til den globale grafiske branche, som understøttes af et af verdens mest velrenommerede softwarefirmaer, Microsoft. NAV er hurtigt installeret, nemt at bruge og indeholder alt det, der skal til for at understøtte virksomhedens vækst.

4 Funktioner i PrintVis Estimering og tilbudsgivning Den fleksible opsætning giver mulighed for at tilpasse systemet, så det bliver nemt for alle virksomhedens brugere at estimere opgaver ved hjælp af forskellige byggesten eller skabeloner. Med få klik kan de oprette tilbudsanmodninger ud fra forskellige parametre. PrintVis giver jer alle de nødvendige nøgletal og det fulde overblik over økonomien i en opgave, fx direkte omkostninger, samlede omkostninger, faste omkostninger, fortjeneste og endelig salgspris. På den måde kan I frit sammensætte jeres tilbud til kunderne. Ordrebehandling og -styring Sagsstyring i PrintVis giver det fulde overblik over virksomhedens projekter, herunder tidsfrister, leveringsdatoer og kundeoplysninger. Med denne funktion kan I styre virksomhedens kunderelaterede arbejdsgange. Lagerstyring Pålidelige lagerprognoser sikrer optimale varebeholdninger og sparer virksomheden penge. Brug lagerstyringsfunktionerne til at reducere papirforbrug og skæreaffald og udnytte eksisterende lagerbeholdninger bedst muligt. Kunderelationsstyring (CRM) Med CRM kan I målrette jeres markedsføring og skabe størst mulig værdi for kunderne. Få vist relevante, kontekstafhængige kundedata, og få besked, når der er specifik aktivitet. Planlægning og opgavestyring Automatisk planlægning gør det muligt at optimere ressourcerne og dermed øge indtjeningen og minimere spild. Funktioner som elektroniske Gantt-diagrammer giver fuld indsigt i produktionen og mulighed for at angive datoer og tidsplaner for projekter. Produktionsstyring og dataindsamling Sæt planlagte arbejdsopgaver i produktion med elektroniske opgavesedler. Hver gang I opretter en opgave, gemmes alle oplysninger i en lettilgængelig database. Det gør det nemt for trykkeriet og virksomhedens øvrige medarbejdere at kommunikere med hinanden og se opgavens status. Med elektroniske opgavesedler opdateres alle oplysninger om en opgave i realtid, så medarbejderne altid har de nødvendige oplysninger. Efterkalkulation af opgaver PrintVis giver det fulde billede af sagshistorikken og mulighed for at sammenholde tilbuddet med det faktiske forbrug til opgaven. Oplysningerne i systemet kan bruges igen og igen, så I for hver opgave kan agere mere effektivt og får større indsigt i omkostninger og andre faktorer, der påvirker bundlinjen. I får det fulde økonomiske overblik over hvert enkelt projekt og kan kontrollere, om tilbuddet holdt stik. Indkøb og fakturering Indkøbsguiden gør det nemt at oprette indkøbsordrer og fakturaer til udskrift og . Med de redigerbare formularer i NAV bestemmer I selv, hvor detaljerede de skal være.

5 Funktioner i PrintVis Økonomistyring med komplet finansbogholderi Skræddersy softwaren til jeres behov. Tilføj felter, tabeller og brugerspecifikke menuer på få minutter, og definer forretningsregler fx betalingsbetingelser og rabatter for bestemte kunder og leverandører. Få øget effektivitet og indsigt Dyk nemt og hurtigt ned i regnskabstallene, og filtrer irrelevante oplysninger fra. Skab resultater med en række foruddefinerede rapporter eller jeres egne virksomhedsspecifikke rapporter baseret på finansoplysningerne, og få indsigt i bl.a. rabatter og betalingsbetingelser med virksomhedsanalyser. Det er nemt at generere rapporter, der giver indblik i virksomhedens økonomiske sundhed og danner grundlag for velovervejet planlægning. Analyse og rapportering Foretag analyser ud fra forskellige kriterier, fx fortjeneste, omkostningssteder, afdelinger, regioner, produktlinjer eller andre rapporteringsparametre. Brug en række foruddefinerede rapporter eller jeres egne virksomhedsspecifikke rapporter. Del konklusionerne på nettet eller via , så ledere, medarbejdere, netværkspartnere og investorer kan holde sig opdateret om virksomhedens aktiviteter. Integration til Microsoft Dynamics CRM og Office 365 Få det fulde udbytte af business intelligence med de velkendte brugergrænseflader i Microsoft Office og Dynamics CRM. Skab effektiv vækst. Arbejd hvor som helst. Hold kontakt til kunderne. Tag hånd om virksomheden. JDF-integration (CIP4) JDF (job description format) gør det muligt for forskellige applikationer og systemer at tale sammen. I en branche, der bl.a. tæller medie- og designvirksomheder, grafiske virksomheder, bestillings- og e-handelsvirksomheder, har JDF til formål at sikre, at de alle kan anvende deres forskellige løsninger. Med JDF kan produkter fra branchens mange leverandører integreres og dermed skabe sammenhæng i arbejdsprocesserne. Vi har været medlem af CIP4-organisationen i over 10 år og er dybt engagerede i den fortsatte udvikling af et JDF-kompatibelt LISintegrationsmodul til PrintVis-systemet. Integration med ArtiosCAD fra Esko PrintVis kan integreres med ArtiosCAD fra Esko, som er verdens mest udbredte program til konstruktion af emballage. Det giver mulighed for at fremstille 2D- og 3D-prototyper og layouts til optimal brug af substrater og for at generere stanselinjer direkte i programmet. Emballage er et stort forretningsområde inden for kommercielt trykkeri. Takket være den digitale udvikling kan det betale sig for selv mindre trykkerier at producere skræddersyet emballage i begrænsede mængder. Derfor er det et naturligt skridt at lade de PrintVis-kunder, der producerer emballage, få fordel af Eskos ArtiosCAD-system. Web til tryk-integration PrintVis er integreret med en webshop eller en web til tryk-løsning og har sin egen frontend til B2B-kunder. Det betyder, at I kan have en separat webapplikation for hver enkelt kunde, som er udformet forskelligt, men trækker på samme kernesystem.

6 Integreret løsning eller tilføjelsesløsning: Hvad er forskellen? PrintVis og Microsoft Dynamics NAV Vi har udviklet et lag til Dynamics NAV's standardløsning, der bruges af over virksomheder verden over. Den grafiske branche adskiller sig på nogle punkter fra andre typer produktion, men der er også mange fællestræk. PrintVis er integreret i Microsoft Dynamics NAV det er ikke et separat system. En tilføjelsesløsning (også kaldet en plug-in) er et stykke ekstern software, der er udviklet til at fungere sammen med et program og give ekstra funktionalitet. Vores software er derimod bygget til at fungere direkte i Microsoft Dynamics NAV og give adgang til for jer specifikke funktioner, som ikke findes i NAV, mens NAVs standardfunktionalitet anvendes til andre opgaver. PrintVis fokuserer på den grafiske branches særlige behov og lader Microsoft tage sig af ERPkernefunktionaliteten på baggrund af tilbagemeldinger fra en stor kundebase og et stort partnerfællesskab. Eftersom PrintVis' grafiske branchefunktionalitet er indeholdt i NAV-miljøet, kan I ikke købe PrintVis uden også at købe NAV det er ikke to separate systemer. Det er en af vores primære styrker, da denne model er mere stabil end "integration". På den måde får I et driftssikkert og fleksibelt ledelsesinformationssystem, der giver fuld kontrol over alle processer fra estimering, opgaveplanlægning og lagerstyring (papir, blæk, plader og matricer) til fakturering, forsendelse og efterkalkulation. Vi fokuserer på den grafiske branches specifikke behov. Integration betyder, at man har mere end ét system, og systemerne kan udveksle oplysninger. Hvis et af systemerne vokser fra de andre, kan det give problemer. PrintVis er et ledelsesinformationssystem (LIS) til den grafiske branche, der er indbygget direkte i NAV. Tilsammen udgør de to systemer en samlet løsning til den globale grafiske branche, som understøttes af et af verdens mest velrenommerede softwarefirmaer, Microsoft. PrintVis har samme ambitiøse vækstmål som Microsoft og sætter dermed standarden for LIS-/ERP-systemer til den grafiske branche.

7 Vores servere eller jeres? PrintVis kender jeres branche Vores konsulenter har mange års brancheerfaring nogle af dem kommer endda fra branchen og har gennemført mange implementeringer af PrintVis. I implementeringen klarer vi det basale med vores RapidStart-installation, og vi når hurtigt et punkt, hvor vi kun skal justere de ting, der er specielle for jeres virksomhed. Herfra er det blot et spørgsmål om, hvor langt I vil gå. PrintVis og Microsoft Dynamics NAV kan bruges til rutineprægede LISopgaver eller udbygges til en komplet ERP-løsning, afhængigt af hvad I har brug for. Vores kunder går i luften med et fuldt implementeret system markant hurtigere end den tid, der kræves til andre, mindre omfattende, systemer. De fleste konkurrerende systemer er rene LIS-systemer, som ikke tilbyder den samlede økonomipakke og funktionalitet, som man får med Dynamics NAV. Med PrintVis kan I gå i luften med det fulde system til en på forhånd fastsat pris. I kan ikke lande en trykopgave uden først at oplyse den samlede pris. Når vi sammen har lavet en analyse af opgaven, kan I såfremt I ønsker det få en fast pris på projektet. PrintVis giver mulighed for at implementere et system i den ønskede størrelse lige fra en håndfuld brugere i et lille firma til det helt store ERP-system. PrintVis og Microsoft Dynamics NAV kan udvides efter behov I skal aldrig igen på jagt efter et nyt system. Installer det hos jer selv, læg det i skyen eller gør begge dele Cloud-computing ændrer til stadighed den traditionelle softwaremodel, og derfor kan PrintVis installeres, så I "lejer" en adgang til en meget driftssikker løsning og samtidig begrænser jeres investering og behovet for egen it-support og - infrastruktur. Selvfølgelig har forskellige virksomheder forskellige behov, og vi finder den type installation, der passer bedst til jer. Hvis I vælger, at PrintVis-løsningen skal hostes i skyen (på vores servere og ikke hos jer selv på jeres server), får I adgang til jeres data hvor som helst og når som helst fra det virtuelle kontor i skyen og slipper dermed for den daglige vedligeholdelse af infrastrukturen. Forestil jer, hvor skønt det ville være aldrig at skulle bekymre sig om it og de udgifter, der følger med fx dyr hardware, systemopgraderinger, dyrt personale, ja endog energiforbrug. Størrelsen af jeres virksomhed, det antal licenser, I har brug for, og andre faktorer afgør, om en lokal løsning giver bedst mening eller om en PrintVis-løsning i skyen netop er det, der fungerer bedst for jeres forretning.

8 En dynamisk softwareløsning udviklet til jeres branche I modsætning til produktionsvirksomheder, som tilbyder både standardiserede og tilpassede produkter, leverer de grafiske virksomheder næsten altid kundetilpassede produkter. Når mange it-systemer og diverse produktionsudstyr skal arbejde sammen, kan det være svært at holde styr på så højt specialiserede og foranderlige projekter. Hvis det skal lykkes, skal I ikke kun styre driften af virksomheden døgnet rundt så effektivt og lønsomt som muligt, men I skal også styre produktionen, således at den ikke er baseret på delnumre. Grafiske virksomheder har ofte svært ved at nå disse fem vigtige forretningsmål: Opfylde kundernes behov for hurtige og nøjagtige tilbud på en bred vifte af grafiske produkter Integrere uensartede systemer for at forbedre produktiviteten og forenkle dataoverførslen Skalere forretningssystemer, så de opfylder virksomhedens skiftende behov Fastholde fleksibel og synlig planlægning Have styr på forretningskritiske dokumenter, samtidig med at alle involverede eksperter har nem adgang til dem. Da den centrale platform er Microsoft-baseret, får I også integration til Microsofts andre produkter. På den måde bliver Microsoft Office og Outlook en tilføjelse til jeres LIS-system. Man kan skrive og redigere dokumenter i Word og derefter hente dem ind i PrintVis igen. Når I benytter værktøjer, som de ansatte allerede kender (fx Microsoft Word), gør I indførelsen af det nye system nemmere og forkorter oplæringsperioden. I kan styre jeres mange skræddersyede produkter effektivt, have en yderst produktiv drift og hurtigt generere specifikke tilbud til kunderne. Med en løsning, der kombinerer PrintVis og Microsoft Dynamics NAV, tager I styringen over jeres forretning.

9 Stå stærkere, og få større succes med business intelligence Microsoft Dynamics NAV indeholder et væld af funktioner til business intelligence og analyse, som kan give jer indsigt i og forbedre jeres resultater. Microsoft Dynamics NAV har en velkendt brugergrænseflade og kan integreres med organisationens øvrige teknologier, og på den måde øges værdien af jeres investeringer i teknologi og kompetencer. Når I anvender den integrerede Microsoft Dynamics NAV- og PrintVis-løsning, bliver tilsyneladende uløselige problemer pludselig til at overskue, og I får mere tid til at fokusere på, hvilken retning I ønsker at virksomheden skal bevæge sig i. I har den ønskede information direkte tilgængelig og kan dermed styrke de forretningskritiske funktioner, hvilket sparer tid og øger produktiviteten. Tænk over disse scenarier: Med PrintVis bliver det nemt at fakturere hurtigt og korrekt. Faktureringen er fuldt integreret med estimering og efterkalkulation. I kan tilpasse fakturaer individuelt, så de indeholder de oplysninger, der har størst relevans for virksomhed og kunder. PrintVis indeholder stærk funktionalitet til omkostningsanalyse, som gør, at projektet kan tilrettelægges på den økonomisk mest fordelagtige måde. PrintVis leverer oplysninger om omkostninger, samlede omkostninger, faste omkostninger, fortjeneste og salgspris. Det gør, at I med tilpassede, målrettede tilbud fortsat er konkurrencedygtige. Funktioner til projektkalkulation i PrintVis og i Microsoft Dynamics NAV gør, at I kan sammensætte projektets dele, så der automatisk genereres et nøjagtigt tilbud, hvilket giver færre prissætningsfejl i virksomheden. Statistisk analyse: Detaljerede lister med projekttyper og fuld opsplitning i alle tilhørende komponenter baner vejen for forståelige og præcise analyser. PrintVis har mere end 20 måder at udføre statistiske analyser på og indeholder funktionalitet, så I kan danne jeres egne analyser.

10 PrintVis En it-leverandør, og Microsoft der Dynamics: forstår trykkeribranchen Sammen sætter vi standarden Vil I vide mere, så kontakt: EG A/S Klaus Falkenvig Salgsdirektør, Medie Tlf.:

PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier

PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier PrintVis er en omfattende standard ERP/MIS løsning til trykkerier PrintVis bygger på og er certificeret til Microsoft Dynamics NAV (Microsoft Navision). PrintVis vil opfylde selv de mest avancerede opgaver

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Bedre bundlinje og nemmere hverdag. Effektiv IT - sammen

Bedre bundlinje og nemmere hverdag. Effektiv IT - sammen Bedre bundlinje og nemmere hverdag Effektiv IT - sammen Om ProInfo ProInfo er et dansk IT-hus specialiseret i løsninger til mindre og mellemstore virksomheder. Vi har særlig erfaring med at løse forretningsmæssige

Læs mere

EV Standardkonfiguration. Elbek & Vejrup. Tlf. +45 7020 2086 elbek-vejrup.dk ev@elbek-vejrup.dk

EV Standardkonfiguration. Elbek & Vejrup. Tlf. +45 7020 2086 elbek-vejrup.dk ev@elbek-vejrup.dk EV Standardkonfiguration Elbek & Vejrup Tlf. +45 7020 2086 elbek-vejrup.dk ev@elbek-vejrup.dk EV STANDARDKONFIGURATION EV STANDARDKONFIGURATION Med EV Standardkonfiguration til Microsoft Dynamics NAV får

Læs mere

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk

E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk E-handel: Få succes online med din virksomhed! Claus Hedeager Pedersen 21. & 22. september 2010 clausp@mamut.dk At forenkle og effektivisere hverdagen for mindre virksomheder med software, tjenester og

Læs mere

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning

Én IT løsning, mange fordele AX TRAVEL. - fremtidens rejsebureauløsning Én IT løsning, mange fordele - fremtidens rejsebureauløsning Privatejet virksomhed Etableret i 1987 100 % danskejet Hovedkontor i Allerød og kontor i Århus +80 medarbejdere Solid og positiv økonomi gennem

Læs mere

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM

5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM 5 veje til at booste dit salg med Microsoft CRM Ved du nok om dine kunder? Microsoft CRM fortæller dig alle hemmelighederne I IT Relation Front-data tilpasser og skræddersyer vi Microsoft CRM systemer

Læs mere

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer

RCS WTM Time Manager. RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager RCS WTM Time Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS WTM Time Manager er et enkelt og effektivt system til at registrere time- og ressourceforbruget

Læs mere

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv

Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Tid til at se din virksomheds ERP i et nyt perspektiv Siden år 2000 er internettet og WEB blevet en naturlig del af enhver virksomhed. Men i virksomhederne mangler der sammenhæng mellem økonomistyring,

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

RCS Web Business Manager

RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager RCS Web Business Manager 100 % webbaseret og integreret til forskellige økonomisystemer RCS Web Business Manager, (RCS WBM), er et enkelt og effektivt system til at registrere

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL

CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL CELENIA ENHANCED BUDGET CONTROL Dynamics for Partners BEVAR BALANCEN I EN FORANDERLIG VERDEN I en tid, hvor næste års budget ikke nødvendigvis ligner dette års, stilles der ikke kun krav til regnskabet,

Læs mere

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017

Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Nyt i Microsoft Dynamics NAV 2017 Microsoft Dynamics NAV 2017 er en brugervenlig virksomhedsløsning fra Microsoft, som er nem at implementere og styrker dine forretningsambitioner. Nyt i Microsoft Dynamics

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS.

Mobile løsninger til salg, service og flådestyring. Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Mobile løsninger til salg, service og flådestyring Jens Davidsen CEO WPA Mobile ApS. Indhold Historien Teknik Fordele Produkt Erfaringer Prisen Introduktion Historien Microsoft Lande / sprog Kunder DONG

Læs mere

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst!

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Claus Hedeager Pedersen, International markering manager, Mamut Iværk&Vækst2011 9. september 2011 1 At forenkle og effektivisere hverdagen

Læs mere

Re-definér produktivitet med Microsoft Dynamics

Re-definér produktivitet med Microsoft Dynamics Re-definér produktivitet med Microsoft Dynamics Transformér automatiske virksomhedsprocesser og medarbejdernes produktivitet med Microsoft Dynamics og Microsoft Cloud TJENESTER DRIFT REGNSKAB SALG Hold

Læs mere

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software.

SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN« PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM. The new approach to software. SALG & CRM MOBILITET KLÆD SÆLGEREN»I MARKEN«PÅ TIL SIT ARBEJDE MED LITTLEBEACON SALG OG CRM The new approach to software LittleBeacon CASESTORY KRUUSE A/S er totalleverandør af alt, hvad dyrlæger har brug

Læs mere

Spar tid og penge med Sertica Maintenance

Spar tid og penge med Sertica Maintenance Tid til optimering Spar tid og penge med Sertica Maintenance D Frigør ressourcer i den tekniske afdeling, og forlæng levetiden på dit udstyr med Sertica - et fleksibelt softwaresystem, der administrerer,

Læs mere

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights

Datcol DCS lager. - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning. Highlights Datcol DCS lager - Integreret, modulbaseret, skalerbar og effektiv lagerstryringsløsning Integreret lagerstyringsløsning Til ERP- og Økonomisystemer! Økonomisystemer DCS lager er specifikt udviklet mod

Læs mere

IT-partner gennem 25 år

IT-partner gennem 25 år IT-partner gennem 25 år TOTAL IT-LEVERANDØR Hosting Økonomisystemer (ERP) Teknik Support Hardware Software 25 ÅRS ERFARING I EN BRANCHE I RIVENDE UDVIKLING MONTES blev grundlagt i en kælder i Hjørring

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

20% 20% 71% Eksklusive juletilbud. Udnyt potentialet i dine medarbejdere. Optimér lønsomheden i usikre tider! Tilbud på ekstra brugerlicenser

20% 20% 71% Eksklusive juletilbud. Udnyt potentialet i dine medarbejdere. Optimér lønsomheden i usikre tider! Tilbud på ekstra brugerlicenser Eksklusive juletilbud Optimér lønsomheden i usikre tider! Bliv mere effektiv! op til op til ved at opgradere din løsnin g. Læs mere side Kurser, en sikker investering Køb en samlet kursuspakke og spar.

Læs mere

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED

MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5. FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED MICROSOFT C5 LIGHT MICROSOFT C5 FÅ ET lettilgængeligt ØKONOMISYSTEM, DER KAN VOKSE MED DIN VIRKSOMHED ET EFFEKTIVT økonomisystem SPARER BÅDE TID OG PENGE Der er nok at se til i en mindre virksomhed. Og

Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed?

Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? Er du på udkig efter en effektiv, sikker og overkommelig server til en mindre virksomhed? En virksomhed skal ikke have ret mange ansatte, før det er værd at investere i en server, der kan gøre det meget

Læs mere

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016

Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 INDLÆG 02 DYNAMICS NAV Tænk ud af boksen med Microsoft Dynamics NAV og kig på Microsoft Dynamics NAV 2016 Peter G. Tranders 04.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Peter G. Tranders Uddannelse Rolle Certificeringer

Læs mere

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder Skyen som platform En guide til små og mellemstore virksomheder Efterhånden som skyen udvikler sig fra grundlæggende onlinesoftware til en fuld platform til virksomheder, kan den give din virksomhed mulighed

Læs mere

Skalerbar CRM løsning

Skalerbar CRM løsning Skalerbar CRM løsning Cubizz eksperter i effektiv afsætning! Cubizz Mission Vores mission er at hjælpe vores kunder med at øge omsætningen, men til en lavere omkostning pr. omsætningskrone dvs. mere effektivt

Læs mere

Hvorfor starte fra bunden?

Hvorfor starte fra bunden? ! Hvorfor starte fra bunden? Udrul BI4Dynamics på blot 1 dag! Installationsguiden opbygger det komplette data warehouse på Microsoft SQL Server og udruller OLAP kuber i Microsoft Analysis Services. Under

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til den lille virksomhed Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Alt er sat enkelt

Læs mere

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder

Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder Produktionsplanlægning til fremstillingsvirksomheder ROB-EX Scheduler til produktionsplanlægning ROB-EX Scheduler er en standardsoftwareløsning til produktionsplanlægning, som hjælper dig med at styre

Læs mere

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System Med fokus på jeres virksomhed HotSoft 8 er et komplet bookingsystem, som egner sig til alle typer virksomheder fra vandrerhjem til store hotelkæder. Eftersom HotSoft

Læs mere

forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Tilbud på ekstra brugerlicenser

forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Tilbud på ekstra brugerlicenser Mamut One din nye løsning! Læs mere side 6 forårstilbud til Mamut kunder Øg salget Reducér udgifterne Få pengene ind Viden er en sikker investering Køb kurser og spar op til 47%. Læs mere side 4 op til

Læs mere

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT

DYNATEAM COURSE MANAGEMENT DYNATEAM COURSE MANAGEMENT Dynateam Course Management CRM 2013 løsning Course Management Course Management Dynateam tilbyder virksomheder der sælger kurser, uddannelser og events en overskuelig, brugervenlig

Læs mere

System Innovation Consult ApS

System Innovation Consult ApS Linåvej 9A - 8600 Silkeborg Denmark Tlf.: +45 8680 1522 - Fax: +45 8681 4561 - CVR-nr.: 3420 3644 Email: kurt@sysinconcult.com SAP Business One ERP-systemet for mindre og mellemstore virksomheder fra Verdens

Læs mere

NAVEKSA CADCONNECT PML NAVEKSA ITEMPLANNING IVD NAVEKSA SHOPFLOOR SFS NAVEKSA ORDERPRODUCTION MTO

NAVEKSA CADCONNECT PML NAVEKSA ITEMPLANNING IVD NAVEKSA SHOPFLOOR SFS NAVEKSA ORDERPRODUCTION MTO NAVEKSA CADCONNECT PML NAVEKSA ITEMPLANNING IVD NAVEKSA SHOPFLOOR SFS NAVEKSA ORDERPRODUCTION MTO MTO (Make to Order/ Fremstil til ordre ) til Microsoft Dynamics NAV En Dynamics NAV Manufacturing add-on

Læs mere

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9

Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Velkommen til den nye og forbedrede Dynamicweb 9 Effektive kundeoplevelser på tværs af alle kanaler med én integreret platform. Én platform dækker (alle) dine digitale behov Med Dynamicweb 9 får du adgang

Læs mere

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon

TRANSPORT ENKEL OG LØNSOM MOBILITET LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT. The new approach to software. LittleBeacon ENKEL OG LØNSOM LØSNING MED LITTLEBEACON TRANSPORT TRANSPORT MOBILITET The new approach to software LittleBeacon CASESTORY POUL SCHOU løser transport og logistik opgaver i hele Danmark fra deres domicil

Læs mere

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET LAGER ENKEL OG EFFEKTIV LAGERSTYRING MED LITTLEBEACON LAGER The new approach to software LittleBeacon CASESTORY NDS er en af de førende leverandører af software løsninger til betalingstv (pay-per-click).

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system

DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system DET FLEKSIBLE OG BRUGERVENLIGE HR-system SUPERSystems.dk FOKUS PÅ MÅL OG MENNESKER Mennesker og informationsteknologien Den eksisterende IT-teknologi har gjort det muligt at skabe en virtuel virksomhed,

Læs mere

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad

WTM Tidsregistrering. Fordele i WTM Tidsregistrering: Nem og hurtig tidsregistrering. Øget faktureringsgrundlag og højere udfaktureringsgrad WTM Tidsregistrering Tid og udfaktureringsgrad er alfa og omega for en konsulentvirksomhed, der lever af at sælge sine ydelser på timebasis. Det gælder om at udnytte sine ressourcer fuldt ud og få betaling

Læs mere

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering.

30% jubilæumstilbud 70% 47% Ekstraordinære. pris på ekstra brugerlicens. 80 39 00 06 www.mamut.dk/tilbud. Mamuts. på opgradering. Mamuts Ekstraordinære stilbud 70% på opgradering se side 47% på kursuspakke se side 6 0% pris på ekstra brugerlicens se side 2 Mamuts Få øget effektivitet Skab bedre overblik Hav opdateret information

Læs mere

20% 47% 75% Juletilbud til Mamut-kunder. Udnyt potentialet i alle medarbejdere. Optimer lønsomheden i usikre tider. Tilbud på ekstra brugerlicenser

20% 47% 75% Juletilbud til Mamut-kunder. Udnyt potentialet i alle medarbejdere. Optimer lønsomheden i usikre tider. Tilbud på ekstra brugerlicenser Juletilbud til Mamut-kunder Optimer lønsomheden i usikre tider op til Viden er en sikker invistering 47% Køb kurser og spar op til 47%. Tag kurserne i 2009 Læs mere side 4 Udnyt ny funktionalitet op til

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere.

PCSYS Label Print Server. Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Labeludskrift på fælles platform til alle virksomhedens printere. PCSYS Overordnet set sørger en Label Print Server for, at en virksomheds etiketter har en høj kvalitet. Løsningen sørger for at berige

Læs mere

OUTPUT MANAGEMENT PRÆSENTATION LASERNET TIL FORSYNINGSVIRKSOMHEDER

OUTPUT MANAGEMENT PRÆSENTATION LASERNET TIL FORSYNINGSVIRKSOMHEDER OUTPUT MANAGEMENT PRÆSENTATION LASERNET TIL FORSYNINGSVIRKSOMHEDER Præsentation for: EG Xellent brugergruppemøde Af: Stefan Reina Tabellae A/S i samarbejde med EGU Agenda Introduktion til Tabellae A/S

Læs mere

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008

Nyheder MICrOSOFT dynamics C5 2008 MICROSOFT DYNAMICS C5 2008 Nyheder INDHOLDSFORTEGNELSE Økonomistyring på dine betingelser... side 3 Integration... side 3 Udveksling af data med revisor... side 3 Import og Eksport... side 4 Sikkerhed...

Læs mere

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad

360 eworker. App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360 - Arbejd med sagsbehandlingsopgaver, dokumenter og information fra din ipad 360 eworker - App en, der gør det endnu lettere at arbejde i 360

Læs mere

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE

Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Demand Planner 2 MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS MICROSOFT BUSINESS SOLUTIONS 3 Forecasting - MED SIKKER GRUND UNDER FØDDERNE Kan du forudsige kundernes efterspørgsel, får du bedre mulighed for at styre virksomheden

Læs mere

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon

MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE. The new approach to software. LittleBeacon MOBILITET SERVICE GØR GOD SERVICE ENDNU BEDRE MED LITTLEBEACON SERVICE The new approach to software LittleBeacon CASESTORY Northern Micro er en af Canadas største udbydere af it med hovedsæde i Ottawa.

Læs mere

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning

TM-T88VI serien. Næste generations POS-udskrivning TM-T88VI serien Næste generations POS-udskrivning Markedsførende løsninger Oplev den seneste generation af kvitteringsprintere fra den førende på markedet inden for POS-udskrivning 1. Vores avancerede

Læs mere

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk

IT på 1st klasse. Ring på telefon 70 22 66 75. www.1stlevel.dk. eller e-mail kontakt@1stlevel.dk IT på 1st klasse 1stLevel er et IT firma. Det koster ikke noget at få en samtale med 1stLevel. Det er det bedste du kan gøre i dag. Ring på telefon 70 22 66 75 eller e-mail kontakt@1stlevel.dk www.1stlevel.dk

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

2010! Vær klar. Eksklusive kundetilbud: Bliv mere effektiv med nye kurser. Udnyt ny funktionalitet. Ekstra. brugerlicenser

2010! Vær klar. Eksklusive kundetilbud: Bliv mere effektiv med nye kurser. Udnyt ny funktionalitet. Ekstra. brugerlicenser Vær klar TIL 2010! Bliv mere effektiv med nye kurser Viden er en sikker investering Læs mere side 4 Udnyt ny funktionalitet op til 75% på opgradering af din løsning Læs mere side 3 Ekstra brugerlicenser

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 1 / Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics C5 regnskabsprogrammet til iværksættere og mindre virksomheder Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er specielt udviklet til iværksættere og mindre

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv projektorienteret produktion

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv projektorienteret produktion Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Effektiv projektorienteret produktion Velkommen til seminaret Effektiv projektorienteret produktion Styrk overblikket, og reager i tide på udsving i projektets

Læs mere

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure

Det komplette kontor. Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure Det komplette kontor Microsoft Dynamics NAV 2017, Office 365, Power BI, CRM & Azure $ Agenda 09:00-09:30 Morgenmad og netværk 09:30-09:45 Velkomst og introduktion 09:45-10:30 Microsoft Dynamics NAV 2017

Læs mere

BEDRE GENNEMSIGTIGHED

BEDRE GENNEMSIGTIGHED REAL WORLD SCENARIOS n nr. 1 Case 1-3 BEDRE GENNEMSIGTIGHED I din forsyningskæde Gennemsigtighed og effektivitet Overensstemmelse mellem forsyningskædeprocesser og forretningsstrategi Effektiv planlægning

Læs mere

EazyProject Projektstyring

EazyProject Projektstyring EazyProject Projektstyring EazyProject sikrer, at vi har det fulde overblik over kommunens udbud også i forhold til tids- og ressourceforbrug. Derfor kan vi nemt planlægge os ud af spidsbelastninger. Controller

Læs mere

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright

APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR. EG Copyright APPLIKATIONSARKITEKTUR ERP INFRASTRUKTUR EG Copyright Infrastruktur er mere end nogle servere... Den Mentale Infrastruktur Den Fysiske Infrastruktur Den Mentale Infrastruktur Vi vil jo gerne have vores

Læs mere

Udvid din virksomhed på en sikker måde

Udvid din virksomhed på en sikker måde Udvid din virksomhed på en sikker måde Bevar fremgangen og væksten i din virksomhed Uanset om du opretter widgets, sælger tjenester eller transporterer varer, er du afhængig af dine medarbejdere, og dine

Læs mere

Insatech: Med Mera kan vi se det hele

Insatech: Med Mera kan vi se det hele Insatech: Med Mera kan vi se det hele Insatech arbejder med ét virksomhedssystem, som samler alle data og sikrer en fleksibel og effektiv arbejdsgang. Systemet er Mera udviklet af det danske firma ME.

Læs mere

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform

Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform INDLÆG 16 DIGITAL TRANSFORMATION Kom godt i gang med Digital Transformation via din Microsoft ERP-platform Shila Henriksen 03.11.2015 CGI Group Inc. 2015 Shila Henriksen Uddannelse Civiling, Software Eng.

Læs mere

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC er den mobile arbejdsplads en Windowsbaseret terminal til alle typer registreringer via PC eller tablet både i virksomheden og på farten. Imponerende stærk offline-funktionalitet. WINDOWSBASERET TERMINAL

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation 14. marts 2017 Torben Storgaard Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel forretningsmodel Digital Transformation

Læs mere

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer

IPW eformular Pro. brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer IPW eformular Pro brugervenligt værktøj til udvikling af elektroniske registreringer Er kravene til dokumentation ved at udvikle sig til en tidsrøver snarere end en hjælp, eller kniber det med at få fulgt

Læs mere

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud

FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud FÅ EN HOSTED TELELØSNING Skift jeres fysiske anlæg ud Fysiske anlæg 2012 Gamle fysiske telefonanlæg har været en fast bestandel hos mange virksomheder i mange år. Et fysisk telefonanlæg stiller store krav

Læs mere

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere.

C-WEB. TM Online dokumenthåndtering, tilgængelig for dig, kollegaer og samarbejdspartnere. C-WEB Byggeprojekt.dk og C-WEB leverer mobile og webbaserede digitale byggerier i skyen. IT-infrastrukturen er skræddersyet efter specifikke behov og til udveksling af kvalitetssikrede byggeinformationer

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Din virksomhed Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Lars Forsendelse og modtagelse Lars holder styr på forsendelser og modtagelser af varer. Han er også team leder for for

Læs mere

Konsignationslager & ordreproces

Konsignationslager & ordreproces Microsoft Dynamics AX Fall Konsignationslager & ordreproces 16. 1 Generelle fordele ved at bruge AX Kongsignationslager: - Lagerprocessen er ens for lagermedarbejdere - Kontrol og opfølgning er ensrettet

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED

PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED PROFESSIONELLE KVALITETSLØSNINGER TIL DIGITAL SIGNAGE SMUKKE OG INTELLIGENTE DIGITALE DISPLAYS, SOM ER LETTE AT TILPASSE PRÆCIS DIN VIRKSOMHED www.modstudio.dk INNOVATIV INFORMATION Vi ser digital skiltning

Læs mere

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab

Microsoft Partner Awards 2009 AWARD WINNER. Mamut. Partnerprogram. Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Microsoft Partner Awards W O R L D W I D E 2009 AWARD WINNER Mamut Partnerprogram Komplette løsninger Mest for pengene Brugervenlig Service Kundskab Enestående forretningsmuligheder som Mamut Partner I

Læs mere

EDI til Microsoft Dynamics

EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics Anvend EDI og udnyt potentialet fuldt ud i økonomisystemer fra Microsoft Dynamics herved opnår din virksomhed et mindre ressourceforbrug og færre fejl.

Læs mere

Fleksibilitet og Sikkerhed

Fleksibilitet og Sikkerhed Fleksibilitet og Sikkerhed WPS - Web Publishing System er den perfekte marketings- og Kommunikationsplatform, idet systemet får det optimale ud af det hurtigste og mest dynamiske medie i dag - Internettet.

Læs mere

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity

Dynamics 365 xrm. En løsning til Alternative investments og private equity Dynamics 365 xrm En løsning til Alternative investments og private equity En løsning til pensionskasser og bankers afdelinger for alternative investeringer og private equity. Bygget på Dynamics 365 tidligere

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation

Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemers rolle i den digitale transformation Forretningssystemer 2016 24. november 2016 Torben Storgaard og Søren B. Sørensen Digital Transformation Den itunderstøttede Eksisterende forretningsmodel

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

Guide ved køb af økonomisystem

Guide ved køb af økonomisystem Guide ved køb af økonomisystem Microsoft Dynamics Nav (Navision) Economic Microsoft Dynamics C5 Guide ved køb af økonomisystem Det kan være vanskeligt at overskue fordele og ulemper i de mange forskellige

Læs mere

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet

Internet. Komplet featureliste. Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Internet Komplet featureliste Aesiras - integreret Regnskab, Handel og Internet Aesiras Internet gør det let at komme i gang med en professionel hjemmeside og webshop. Som standard medfølger et grafisk

Læs mere

Få succes. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til byggebranchen. Få styr på kompleksiteten og opnå større indtjening

Få succes. Microsoft Dynamics NAV Løsninger til byggebranchen. Få styr på kompleksiteten og opnå større indtjening Dette dokument er udelukkende til oplysningsbrug. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTI, DET VÆRE SIG UDTRYKKELIG, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIG, FOR INDHOLDET I DETTE DOKUMENT. 2006 Microsoft Corporation. Alle rettigheder

Læs mere

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System

KURSUSLØSNING. Kursusadministration og seminarhåndtering. Dynateam A/S Customer Relationship Management System KURSUSLØSNING Kursusadministration og seminarhåndtering Dynateam A/S Customer Relationship Management System Kursusløsning til dit overblik over alle processer og aktiviteter! er alle processer Hvem er

Læs mere

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og

Product Builder. Fleksible produktmodeller. Præcision. Med Microsoft Navision Axapta Product Builder. kan produktionsmedarbejdere, sælgere og Med Microsoft Navision Axapta Product Builder kan produktionsmedarbejdere, sælgere og kunder konfigurere komplekse produkter ved hjælp af en Windows-klient eller internettet. Product Builder Produktionsvirksomheder

Læs mere

Reducér tiden med Taxon

Reducér tiden med Taxon Vores manuelle processer er minimeret med 75%, og vi er gået fra 4 til 1 medarbejder til åbning, sortering og distribution af ca. 40.000 breve årligt Jon Badstue Pedersen - Afdelingsleder, HR og digitalisering

Læs mere

ACTIVESIGNATURE Signature Software

ACTIVESIGNATURE  Signature Software E-mail Signature Software OM Få ensrettede og professionelle signaturer der altid overholder corporate guidelines og indeholder de korrekte kontaktinformationer. Har alle e-mails fra din organisation det

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere