Sommerferiebrev. København V, juni Kære forældre.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sommerferiebrev. København V, juni 2014. Kære forældre."

Transkript

1 Sommerferiebrev Slesvigsgade København V Tlf mail@vesterbronyskole.kk.dk Kære forældre. København V, juni 2014 Sommeren står for døren, og så skal I selvfølgelig have et sommerferiebrev, der i år bliver noget længere end normalt, fordi vi også gerne vil følge op på det seneste nyhedsbrev om FolkeSkoleReformen (FSR) og på forældremødet om FSR i sidste måned. Send et postkort Ligesom sidste år kårer vi efter sommerferien den klasse på hele skolen ( klasse), der i løbet af sommeren har sendt flest postkort til skolen/klasselæreren. Så husk dit barn på at sende et postkort, fortæl hvor I er, hvem I er sammen med, hvad I laver osv. Send postkortet til Vesterbro Ny Skole Klasse: (din klasse EFTER sommerferien) Slesvigsgade København V Nyt om børnene Vanen tro har vores 10. klasseafdeling haft stor søgning, så vi igen til næste år kan oprette seks 10. klasser med forskellige temalinjer. Generelt vokser Vesterbro, og antallet af 5-6-årige er højere end nogen sinde før. Derfor danner vi hele fem nye børnehaveklasser efter sommerferien med ca. 26 børn i hver. Vi er ikke projekteret til at være femsporet i de kommende år, men vi må se, hvad tiden bringer. I forbindelse med FSR har vi i samarbejde med medarbejderne organiseret klasser og lærere i team med højst fire klasser. På nogen skoler er der tradition for, at børnene altid skifter lærere efter f.eks. 3. og 6. klasse. På Vesterbro Ny Skole forsøger vi at sikre en mere glidende overgang ved lærerskifte, så børnene ikke mister alle deres lærere på én gang. Det er desværre ikke altid, vores gode intentioner holder stik, og til næste år er der faktisk en enkelt klasse (nuværende 1b), der får helt nye lærere, hvilket er rigtig ærgerligt. Den nye dansklærer er heldigvis en af skolens faste lærere, så hun er knyttet på klassen allerede nu. Vi holder selvfølgelig godt øje med klassen, så de får en god start efter sommerferien, og vi er overbeviste om, at vi har fået sammensat et godt nyt lærerteam. Nyt om forældrene Skolebestyrelsens og KKFOens ForældreRåds arbejde i dette skoleår har især været centreret om FSR og om udarbejdelse af principper. Derudover har nogle forældre i samarbejde med en billedkunstlærer gennemført fritidsundervisning i billedkunst, der afsluttedes med en fantastisk kunstparade gennem Vesterbro. Der har været afholdt valg til den nye skolebestyrelse, der tiltræder efter sommerferien. Vi glæder os over, at så mange har lyst til at bidrage til arbejdet, og samtidig siger vi tak til de bestyrelsesmedlemmer, der træder ud af bestyrelsen, for deres bidrag! Den nye skolebestyrelse, som består af både nye og gamle forældre, kan ses på skolens hjemmeside i løbet af sommeren. Ligesom vi plejer, vil en repræsentant fra ledelsen og fra skolebestyrelsen deltage på først forældremøde og fortælle lidt om udviklingsplaner, kommunikation, kontaktforældrerollen og selvfølgelig FSR. Møderne afholdes på følgende datoer:

2 0. klasserne 20. august 5. klasserne 1. oktober 1. klasserne 1. oktober 6. klasserne 1. oktober 2. klasserne 1. oktober 7. klasserne 10. september 3. klasserne 17. september 8. klasse 10. september 4. klasserne 17. september 9. klasse 10. september MII-klasserne 17. september 10. klasserne 20. august Alle forældremøder holdes kl. 17:30-20:00 Der afholdes forældremøde i KKFO Uno den 11. september kl. 17:30-19:00. Nyt om medarbejdere Som alle nok kan sætte sig ind i, har lærere og pædagoger skulle forholde sig til, at der kommer mange ændringer i både arbejdsform og arbejdsindhold. Ikke alle ændringer har været kommunikeret respektfuldt i medierne, men vi oplever, at vores lærere og pædagoger som altid har håndteret det professionelt. Mange giver udtryk for, at de er usikre på, hvordan hverdagen bliver, når de ikke længere må arbejde hjemme om aftenen og i weekenderne, men også at de glæder sig til at være med til at rulle reformen ud. Den længere skoledag og det stigende antal børn betyder, at skolen og KKFOen skal bruge flere lærere og pædagoger. Samtidig har nogle af vores medarbejde valgt at søge nye udfordringer eller flytte arbejdet tættere på deres bopæl. Vi har i løbet af juni haft stillingsopslag både på pædagog- og lærerstillinger, og vi har modtaget næsten 300 ansøgninger. Langt de fleste ansættelser er i hus, men vi kan ikke i dette brev oplyse navne, da vi skal have straffeattester mv. på plads først. Endelig risikerer vi jo desværre, at ikke alle ansættelser falder på plads, eller at vi modtager opsigelser, inden udgangen af juni. Hvis det sker, slår vi først stillingerne op til august, så vi ikke ramler ind i folks ferier og derfor måske går glip af de bedste kandidater. Vi kan dog oplyse, at vi har fastansat Heidi Storm (lærer), som siden december har været barselsvikar. Dermed ansætter vi en ny barselsvikar for Bettina Skou. at Trine Oxvig (børnehaveklasseleder), som har haft orlov i dette skoleår, vender tilbage til august på nedsat tid. at vores nye afdelingsleder for indskolingen (0.-2. klasse) hedder Tau Stig Stokholm og kommer fra en lærerstilling i Hvidovre. Det bliver en stor opgave for lærere, pædagoger, forældre og ledelse at tage godt imod så mange nye på én gang, men vi har heldigvis ry for at være gode til det. Samtidig bliver det også en fantastisk lejlighed til at få mange friske øjne på vores organisation, som kan pege på det, vi andre ikke længere ser. Nyt om FolkeSkoleReform (FSR) I sidste måned afholdt vi et FSR-møde for alle interesserede forældre, og dem var der heldigvis mange af. På mødet orienterede vi om de overordnede tanker bag FSR og om den konkrete udmøntning på Vesterbro Ny Skole (teamstruktur, efteruddannelse af lærere, ansættelser, lærer-/pædagogsamarbejde, åben skole, elevsamtaler, observation som kvalitetsudvikling, bevægelse, understøttende undervisning og skoledagens organisering).

3 Sidste del af mødet gik med drøftelser ved bordene og nedenstående mindmap er stikord fra den efterfølgende opsamling, som desværre blev lidt for kort. I opsamlingen blev der stillet nogle spørgsmål, som vi lovede at forsøge at besvare her i sommerferiebrevet: Lærerskift Vi har allerede i afsnittet om børnene fortalt, at vi ikke opererer med automatiske lærerskift, men tilstræber glidende overgange. Dels ønsker vi at styrke relationsarbejdet, og dels ønsker vi at understøtte lærerne i at planlægge længerevarende undervisningsforløb. Men det er også vigtigt for os, at børnene møder de bedst mulige lærere, og nogle lærere er dygtigst til at specialisere sig, mens andre er dygtigst til at vokse med børnene. Trivsel I FSR-debatten er der i øjeblikket stor fokus på øget faglighed, og vi er helt enige i målet om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan. Men det får ikke os til at glemme eller nedprioritere målet om øget trivsel. Derfor fortsætter vi med demokrati- og trivselsdage, ligesom alle klasser også fortsætter arbejdet med klassereglerne; bl.a. i den understøttende undervisning. Derudover tror vi, at vores nye tiltag med elevsamtaler og kontaktlærere som supplement til klasselæreren, vil skabe et mere fintmasket sikkerhedsnet under de børn, der ikke er i trivsel. Lærerne Som nævnt i afsnittet om medarbejderne sker der store forandringer, men forandringerne kan også være positive. Eksempelvis har nogle medarbejdere givet udtryk for, at de håber at opleve mindre arbejdspres, fordi de fremover skal lægge arbejdet fra sig, når de går hjem; at de kan holde fri, når de har fri. Via arbejdet i vores MED-udvalg gør vi vores yderste for, at alle medarbejdere trives! Rekruttering og fastholdelse I forbindelse med stillingsopslag har vi holdt to åbent hus arrangementer for interesserede ansøgere, og det har vi fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på. Det er sikkert en af grundene til, at vi modtog næsten 300 ansøgninger. Derudover etablerer vi såkaldte hest-føl-ordninger for alle nye kolleger, ligesom ledelsen og udvalgte nøglepersoner følger op på de nye medarbejdere undervejs.

4 Understøttende undervisning (USU) Vores skemalæggere knokler løs med skemaerne, som vi forventer at kunne give børnene med hjem inden sommerferien. Heraf kommer også til at fremgå, hvor mange USU-timer hver klasse har; det er nemlig forskelligt fra årgang til årgang. Evaluering Vi har allerede planlagt evaluering af teamstruktur, kontaktlærerfunktion, lektiecafé og de mange andre tiltag, vi sætter i gang eller justerer på. Derudover kommer alle team til at arbejde med en såkaldt FEED-model, der både indeholder målfastsættelse og evaluering; en model, der skal anvendes på undervisning, trivsel, samarbejde mv. Et emne, der gik igen ved flere af bordene, var inklusion: En af grundpillerne i Vesterbro Ny Skoles teamstruktur er det nære og tætte samarbejde om børnene, og hvor omdrejningspunktet er, at alle børn skal kunne deltage i fællesskabet gennem inkluderende undervisning, holddeling, undervisningsdifferentiering på baggrund af læringsmål samt ressourcetimer. Derfor er ressourcetimerne lagt ud i teamene i det kommende skoleår, og det er ikke længere det enkelte barn, der tildeles en antal ressourceundervisningstimer, men derimod hele klassen. Tildelingen afklares gennem klassekonferencer og teammøder med ledelse, inklusionspædagoger og ressourcecentrets vejledere, og den kan fleksibelt justeres op eller ned i løbet af skoleåret, fordi den udelukkende er bundet til teamets klasser og lærere/pædagoger. En uhensigtsmæssighed, vi som ledelse ofte møder i inklusionsdebatten, er brugen af ordet inklusionsbørn, som er et medieskabt udtryk. I vores verden er det et meget ekskluderende ord at bruge om nogle børn, der befinder sig i en vanskelig situation, for på Vesterbro Ny Skole arbejder vi med at skabe inkluderende miljøer. Inklusion er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden; det er en kulturændring, som finder sted i os alle sammen; børn, forældre, lærere og skoleledere. Skolebestyrelsen har i juni vedtaget principper for inklusion, som ligger på skolens hjemmeside: Ny hjemmeside Københavns Kommune har besluttet et nyt layout på skolernes hjemmesider, som skal lanceres 1. juli. Vi har allerede lagt vores hjemmeside ud, og menuen ligger nu i toppen af siden i stedet for i venstre kolonne. Billedserien på Vesterbro Ny Skoles hjemmeside stammer fra det billedprojekt, vi gennemførte i 2012, hvor en lokal fotograf, Joshua Tree, tog en masse skæve portrætter og situationsbilleder af vores skønne børn. Nyt om bygninger De sidste par år har vi på Vesterbro Ny Skole brugt en del penge på renovering af lokaler, og det har været tiltrængt! Det er det for så vidt stadig mange steder på skolen, men skolebestyrelse, medarbejdere og ledelse er enige om, at vi i de næste par år hellere vil prioritere så mange hænder som muligt, så FSR får den bedst mulige start. Det betyder, at vi ikke kan imødekomme ret mange af de ønsker, der bliver stillet til de fysiske rammer, for selv om vi gerne vil have smukke rammer for god undervisning, vægter vi pædagogik og undervisning højere end maling. I løbet af sommeren bliver der etableret lærerarbejdspladser samt to ekstra klasselokaler. I 10 klasseafdelingen bliver it-lokalet flyttet, og tre lokaler bliver malet. Der bliver sat skilte op ved alle lokaler på skolen, vi får pudset vinduer, lavet hovedrengøring og meget mere.

5 Kontorteamet Vesterbro Ny Skole og KKFO Uno er en stor organisation, og det er altid rart at kunne sætte ansigt på den, man ringer eller skriver til. I ledelsen og administrationen er vi Susan Egehoved Skoleleder Kim Viekær Adm. leder Karin Albrechtsen Skolesekretær Inge Stegeager Bliss Skolesekretær Kim Bach Ejendomsleder Kaspar Hviid Souschef Zod Gauffriau KKFO-leder Malene Wegener Knudsen Afdelingsleder Tau Stig Stokholm Afdelingsleder Mødetider for første uge Efter sommerferien ses vi 11. august: Første skoledag for klasse. Mødetiden er kl. 8:15 12: august: Første skoledag for børnehaveklasserne. Mødetiden er kl. 9:00 10:30 Sæt kryds i kalenderen: Vi fejrer Vesterbro Ny Skoles 10 års fødselsdag onsdag den 3. september kl :00. Vi glæder os til et spændende og udviklende år sammen med jer alle. Tak for et godt skoleår og god ferie til alle elever og hjem! Venlig hilsen Ledelsesteamet

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår.

Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Kære forældre Så er skoleferien forbi, og medarbejdere, forældre og børn skal i gang med et nyt og spændende skoleår. Som vi skrev ud før ferien, så vil vi for fremtiden jævnligt sende informationsbreve

Læs mere

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik

I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik I. Forældreinddragelse på Vesterbro Ny Skole - overblik Hvem Organisering Hvad kan de? Hvordan deltager jeg? Skolebestyrelsen Bestyrelsesmøder (10 årlige) Arbejdsgrupper & udvalg Sætte mål, lave principper,

Læs mere

SKOLEREFORM forældreinfo

SKOLEREFORM forældreinfo SKOLEREFORM forældreinfo Toftevangskolen og den nye skolereform Den 1. august 2014 træder folkeskolereformen i kraft på alle folkeskoler. Det betyder også for eleverne på Toftevangskolen, at de vil møde

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Kloden. Ringetider. -klar til folkeskolereformen

Kloden. Ringetider. -klar til folkeskolereformen Ringetider Kloden -klar til folkeskolereformen 1. time 8.00-8.45 2. time 8.45-9.30 Pause 3. time 10.00-10.45 4. time 10.45-11.30 Pause 5. time 12.00-12.45 6. time 12.45-13.30 Pause 7. time 13.45-14.30

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

BESLUTNINGSGRUNDLAGET FOR LEMVIG KOMMUNE IMPLEMENTERINGEN AF FOLKESKOLEREFORMEN I. juni 2015

BESLUTNINGSGRUNDLAGET FOR LEMVIG KOMMUNE IMPLEMENTERINGEN AF FOLKESKOLEREFORMEN I. juni 2015 BESLUTNINGSGRUNDLAGET FOR IMPLEMENTERINGEN AF FOLKESKOLEREFORMEN I LEMVIG KOMMUNE - juni 2015 Indhold Indledning... 2 Teamstrukturen... 2 Den samskabende skole... 3 Vejledende timefordeling... 3 Tysk fra

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Skolebladet. God sommerferie

Skolebladet. God sommerferie Skolebladet God sommerferie Sommerferie I skrivende stund er der helt stille på Torslev Skole. Forberedelserne til aftenens brag af en dimissionsfest er på plads, og vi glæder os til det sidste hyggelige

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Information omkring næste skoleår

Information omkring næste skoleår Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til en ny og anderledes skoledag. Ikke

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014 Folkeskolereformen på Engbjergskolen Tirsdag den 8. april 2014 Første spadestik Engbjergskolen -Version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Skolecenter Jetsmark. Information omkring næste skoleår. 20. juni 2014. Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark

Skolecenter Jetsmark. Information omkring næste skoleår. 20. juni 2014. Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Skolecenter Jetsmark 20. juni 2014 Information omkring næste skoleår Kære forældre til elever på Skolecenter Jetsmark Sommerferien nærmer sig og vi skal sige farvel til en velkendt skoledag og goddag til

Læs mere

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014

Informationsmøde om skolereform. Tirsdag den 20. maj 2014 Informationsmøde om skolereform Tirsdag den 20. maj 2014 Lærernes arbejdstid Faste arbejdstider på skolen. Tilstedeværelse 209 dage om året 40 timer om ugen Arbejdspladser til lærerne Alle lærere får egen

Læs mere

Folkeskolereform 2014

Folkeskolereform 2014 Folkeskolereform 2014 Tre nationale mål: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015

Nyhedsbrev juni 2015 Nyhedsbrev juni 2015 Skolebestyrelsens nyhedsbrev vil denne gang omhandle nyt fra bestyrelsesmøderne i april og maj. Sidst, men ikke mindst, vil I kunne læse skolebestyrelsens behandling af evalueringen

Læs mere

EVALUERINGS- OG OPFØLGNINGSPLAN for 2013.

EVALUERINGS- OG OPFØLGNINGSPLAN for 2013. EVALUERINGS- OG OPFØLGNINGSPLAN for 2013. Denne plan redegør for evalueringsresultaterne og opfølgningsplan på Tybjerg Privatskole og er afsluttet og offentliggjort på skolens hjemmeside, i januar 2014,

Læs mere

Udviklingsplan/indsatsområder 2017/18

Udviklingsplan/indsatsområder 2017/18 Søndre Skole Udviklingsplan/indsatsområder 2017/18 Indsatsområde Teamets samarbejde om varieret skoledag Innovation og entreprenørskab (21 skills) Motion & bevægelse USU Fysiske læringsmiljøer Målet for

Læs mere

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer:

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer: Kære forældre Tak for det gode skolehjemsamarbejde som vi har haft i skoleåret 2013-14. I forældre har været rigtig gode til at støtte op om alle skolens møder, arrangementer og aktiviteter. I har bidraget

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger.

Der vil komme et øget samarbejde mellem lærere og pædagoger og dele af den forøgede elevtid i skolen vi blive varetaget af pædagoger. Januar 2014. Kære forældre og elever. Den 11. august starter det nye skoleår og Skolereformen træder i kraft (den er besluttet i folketinget i dec. 2013). Det vil indebære mange spændende og mærkbare forandringer.

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Reformens hovedindhold.

Reformens hovedindhold. Engum Reformens hovedindhold. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan! Mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater! Tillid og trivsel skal styrkes bl. a. gennem

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 25. marts 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed har jeg den store glæde at kunne udsende mit første nyhedsbrev fra skolen med små og store nyheder

Læs mere

Skole/hjem samarbejde på Herstedvester Skole.

Skole/hjem samarbejde på Herstedvester Skole. Skole/hjem samarbejde på Herstedvester Skole. Vi vægter, at: Vores skole er et sted, hvor samarbejde, åbenhed, tillid, mangfoldighed og engagement er basis for, at alle trives. Trivsel og ansvar at vi

Læs mere

Princip for undervisningens organisering:

Princip for undervisningens organisering: Brændkjærskolen. Princip for undervisningens organisering: Formål Undervisningens organisering skal skabe rammer, der giver eleverne de bedste muligheder for at tilegne sig kundskaber og færdigheder, der

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf

FORÆLDREINFORMATION UGE Astrup Specialskole tlf SKOLEÅRETS AFSLUTNING FERIE, FERIE, FERIE, slap nu af, du har fri og syng en glad melodi! Der blev sunget godt med på feriesangen, som traditionen tro blev afsunget i forbindelse med vores fælles afslutning

Læs mere

Skoleledelsen udvikler i samarbejde med medarbejdere og i dialog med forældre mål og strategier, som udmøntes i handleplaner.

Skoleledelsen udvikler i samarbejde med medarbejdere og i dialog med forældre mål og strategier, som udmøntes i handleplaner. 28.10.17 Langhøjskolen skolen som fælles projekt Inklusionshandleplan Langhøjskolen har tydelig retning og lederskab i forhold til arbejdet med inkluderende læringsmiljøer, hvilket sikrer en tydeligere

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere

Nyhedsbrev juni Skolebestyrelsen

Nyhedsbrev juni Skolebestyrelsen Nyhedsbrev juni 2017 Inden længe er det fredag d. 23/6, hvor vi siger god sommerferie til alle. Det glæder vi os alle til! Det har været et skoleår, hvor byggeriet langsomt er skredet frem. Det har givet

Læs mere

Struktur for forudsigelighed, - at skabe ro og overblik for den enkelte elev. Herunder visualisering og tydelige rammer.

Struktur for forudsigelighed, - at skabe ro og overblik for den enkelte elev. Herunder visualisering og tydelige rammer. SIAA klasser Kære forældre, Velkommen til Kobberbakkeskolens SIAA klasser. SIAA står for Struktur, inklusion, autisme i almen. Struktur for forudsigelighed, - at skabe ro og overblik for den enkelte elev.

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever 26. juni 2014 Informationsmøder om Folkeskolereformen på Dybkærskolen og forældremøder i august og september 2014 Alle klasser skal i det kommende skoleår

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform.

Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform. Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform. Vi har sunget skoleåret ind med Der er et yndigt land, Det var så ferien, så nu er det

Læs mere

Skole-hjem samarbejde

Skole-hjem samarbejde Skole-hjem samarbejde Fællesbestyrelsen januar 2017 Skole-hjemsamarbejdet er vedtaget i bestyrelsen november 2016 Når samarbejdet mellem skole og hjem er positivt, kan pædagoger, lærere og forældre arbejde

Læs mere

Søndersøskolen april 2014, 2. del

Søndersøskolen april 2014, 2. del Søndersøskolen april 2014, 2. del Kære forældre Som jeg skrev i Nyhedsbrevet, i starten af april måned, vil jeg i de følgende måneder udsende Nyhedsbrevet lidt hyppigere, for vi er nu nået til den periode

Læs mere

Kære forældre på Spurvelundskolen

Kære forældre på Spurvelundskolen Kære forældre på Spurvelundskolen Så er Spurvelundskolen klar til Den Sammenhængende Skoledag pr. 1. august 2013. Derfor har vi sammensat denne skrivelse, hvori vi vil fortælle jer, hvordan jeres barns

Læs mere

Specialklasser Nørre Nissum Skole

Specialklasser Nørre Nissum Skole Giv børnene ret til at lege og lære at drømme og forme leve og være kun der hvor børn kan føle sig trygge gror det, de gamle kaldte for lykke Carl Scharnberg Specialklasser Nørre Nissum Skole Velkommen

Læs mere

Trivselspolitik 2016

Trivselspolitik 2016 Trivselspolitik 2016 Vi ønsker at skabe gode rammer og betingelser for alle børn, således at vi her igennem får en god og positiv hverdag. Vi ønsker en arbejdsplads, hvor alle ansatte trives. Vi vil forebygge

Læs mere

Mellemtrinnet på Nordagerskolen

Mellemtrinnet på Nordagerskolen Juni 2015 Mellemtrinnet på Nordagerskolen Vi har valgt at arbejde med en trinopdeling i dansk og matematik som en del af folkeskolereformen. På de følgende sider, kan I med udgangspunkt i forskellige forældre

Læs mere

0. årgang på Auning Skole

0. årgang på Auning Skole Skoleåret 2018/19 0. årgang på Auning Skole Velkommen på 0. årgang På Auning Skole har vi ambitioner om at lave en skole, der rummer fremtidens komplekse krav. Vores opgave er at følge med den tid, børnene

Læs mere

Kloden. -klar til folkeskolereformen

Kloden. -klar til folkeskolereformen Kloden -klar til folkeskolereformen læs om: primærgrupper, længere skoledag, understøttende undervisning, lektiecafe, skole/hjemsamarbejde, ringetider, gode læringsmiljøer, nye fag og navne Indhold Årsplanen:

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejde

Principper for skolehjemsamarbejde Principper for skolehjemsamarbejde Kommende børnehaveklasse Principper for skolehjemsamarbejde Forældremøde i november måned (året før). - information og gensidige forventninger (forældre/skole og fritidsordning).

Læs mere

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse

Kære Alle Tilførsel af ressourcer i 2/3. klasse Kære Alle Det er nogle uger siden, at I sidst har modtaget et ugebrev fra Gregers Krabbe. Det har været en travl periode. Denne uges brev indeholder vigtige informationer vedr. skoleåret efter jul. Jeg

Læs mere

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015

Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Skolereformen på Borup Skole Skoleåret 2014-2015 Hvem, hvad, hvor og hvordan? Juni 2014 Indledning I dette skrift vil vi forsøge at give et billede af hvordan hverdagen kommer til at se ud på Borup Skole

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af.

Det er mit håb er, at I vil gå herfra med en tiltro og opbakning til, at vi kan gøre Vangeboskolen til en skole, vi alle kan være stolte af. Talen Kære forældre, Jeg er rigtig glad for at se, at så mange af jer er mødt op i aften. Det betyder meget for os, både ledelse, medarbejdere og bestyrelsen. Det er mit håb er, at I vil gå herfra med

Læs mere

Årsberetning for skolebestyrelsen på TDS skoleåret 2012/13.

Årsberetning for skolebestyrelsen på TDS skoleåret 2012/13. SKOLEBESTYRELELSEN MEDLEMMER I SKOLEÅRET 2012/13 Forældrerepræsentanter: Stella Sandfeld, Fiona Thomson, Gitte Thomsen Brown, Mathilde Hjerrild Carlsen, Jan Viegand, Gry Freja Skovsted. Elevråd: Ida, Sofie

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM 2014

FOLKESKOLEREFORM 2014 INFORMATIONSMØDE 2 FOR FORÆDLRENE DEN 10. JUNI 2014 SAMSØGADES SKOLE Tjek ind Velkomst v. Martin Præsentation af mødets program Mål for mødet PROGRAM 16.00 Tjek ind 16.10 Samsøgades Skole - version 2.0

Læs mere

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER 2011-2012 Vær med til at skabe trivsel i dit barns klasse Vær med til at sikre det gode samarbejde mellem Forældre og lærere/ pædagoger Få større indflydelse på dit

Læs mere

Oplæg om skolereformen på Karup Skole

Oplæg om skolereformen på Karup Skole Oplæg om skolereformen på Karup Skole Tirsdag d. 3. juni 2014 Skoleleder Thomas Born Smidt SFO-leder Susanne Ruskjær 1 Indhold og program. Lidt historik og hvad er hvad? Skolereformens indhold og begreber.

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Skolestart. Grønvangskolen - årgang 2007

Skolestart. Grønvangskolen - årgang 2007 Skolestart Grønvangskolen - årgang 2007 Dagsorden 1. Velkommen på Grønvangskolen 3. Generel information om rullende skolestart 3. Overgang fra institution til skole Information om rullende start / Indskrivning

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

INDSKOLINGEN UTTERSLEV SKOLE. I frikvarterne kan man besøge vores dyr i Darwin.

INDSKOLINGEN UTTERSLEV SKOLE. I frikvarterne kan man besøge vores dyr i Darwin. I frikvarterne kan man besøge vores dyr i Darwin. Utterslev Skole Skoleholdervej 20 2400 København NV mail@utterslevskole.kk.dk 33 66 92 00 INDSKOLINGEN 1. udgave 1. oplag 2014-06-19 Redaktion: Anne Jul,

Læs mere

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9

SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 SPJELLERUP FRISKOLENYT Nr. 9 Kære alle sammen Vi er allerede kommet godt i gang med det nye skoleår på Spjellerup Friskole. Mange elever kom friske og brune tilbage fra en veloverstået sommerferie og det

Læs mere

GRØNNEVANG SKOLE. Skolebestyrelsen. Kære elever, medarbejdere og forældre. ...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår

GRØNNEVANG SKOLE. Skolebestyrelsen. Kære elever, medarbejdere og forældre. ...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår Skolebestyrelsen GRØNNEVANG SKOLE 2 0 1 3 / 1 4 N Y H E D S B R E V N R. 2 Kære elever, medarbejdere og forældre...samt selvfølgelig et ønske til alle om en glædelig jul og et godt nytår SIDE 1 Værdier

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op.

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. KONTAKTFORÆLDRE KÆRE KONTAKTFORÆLDRE Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. Et godt skolemiljø skabes gennem en god og åben dialog og et tæt samarbejde mellem skolens lærere, ledelse og forældre.

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere

Fremtidens skole i Hørsholm år 2

Fremtidens skole i Hørsholm år 2 Fremtidens skole i Hørsholm år 2 Hørsholm kommune: Vi skal skabe fantastiske skoler - som uddanner til fremtiden De nationale mål er: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de

Læs mere

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet.

Ved det indledende møde kobles de studerende på en lærer eller et lærerteam, og sammen tilrettelægges skemaet. UDDANNELSESPLAN Hanssted Skole 1. Skolen som uddannelsessted Hanssted Skole har været praktikskole gennem mange år. Det betyder, at såvel elever som lærere er vant til at have besøg flere gange om året

Læs mere

Folkeskolereformen på Højboskolen. Tirsdag den 6. maj 2014

Folkeskolereformen på Højboskolen. Tirsdag den 6. maj 2014 Folkeskolereformen på Højboskolen Tirsdag den 6. maj 2014 Første spadestik Højboskolen -version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal løftes med

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag Kommende begivenheder August 2016 8.8.2016: Første skoledag 16.8.2016: SB-møde 19.8.2016: Trivselsdag Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Skolestart I den sidste måneds

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 20. maj 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed får I et nyhedsbrev, som primært omhandler de ændringer i jeres børns skoledag i det kommende skoleår,

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Indledning For at give alle medarbejdere, elever og forældre et fundament at starte på i forbindelse med implementeringen af folkeskolereformen 2014, har vi udarbejdet

Læs mere

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september)

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge

Læs mere

Velkommen til Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen til Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen til Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Velkommen til Sofiendalskolen - din skole i Aalborg SV! En ny og spændende verden åbner sig, når jeres barn skal begynde i skole. Det betyder et

Læs mere

Hvorfor gør man det man gør?

Hvorfor gør man det man gør? Hvorfor gør man det man gør? Ulla Kofoed, lektor ved Professionshøjskolen UCC Inddragelse af forældrenes ressourcer - en almendidaktisk udfordring Med projektet Forældre som Ressource har vi ønsket at

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning på Østerbro lilleskole

Evaluering af den samlede undervisning på Østerbro lilleskole Evaluering af den samlede undervisning på Østerbro lilleskole På Østerbro Lilleskole har vi en bred evalueringskultur som udføres i vekselvirkning mellem den skriftlige og mundtlige dialog. Evaluering

Læs mere

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation

Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Skolebestyrelsesvalg 2014 Forældreinformation Center for Skoler og Dagtilbud Børn, Kultur og Sundhed Fredensborg Kommune Facts om skolebestyrelsen og skolebestyrelsesvalget Skolebestyrelsesvalg Ved alle

Læs mere

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup Skole Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Hjallerup udgør sammen med Klokkerholm og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer

Læs mere

Inklusion. - Fordi børn og unge skal trives på Vesterkærets Skole

Inklusion. - Fordi børn og unge skal trives på Vesterkærets Skole Inklusion - Fordi børn og unge skal trives på Vesterkærets Skole 2 Inklusion - fordi børn og unge skal trives på Vesterkærets Skole Forord Inklusion handler grundlæggende om, at alle børn skal trives og

Læs mere

Hastrupskolens uddannelsesplan

Hastrupskolens uddannelsesplan Hastrupskolens uddannelsesplan Vi har igennem mange år været praktikskole. Vi er meget stolte og glade for igennem årene at have været med til at inspirere og vejlede kommende folkeskolelærere. Vi har

Læs mere

VELKOMMEN TIL SFO

VELKOMMEN TIL SFO VELKOMMEN TIL SFO 2019-2020 BAVNEHØJ SKOLE, KOLTVEJ 17-19, 8361 HASSELAGER * 87 13 61 60 * bhs@mbu.aarhus.dk * www.bavnehoej-skole.dk VELKOMMEN TIL BAVNEHØJ SKOLES SFO SFO står for skolefritidsordning,

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Henrik Rysbakke Nielsen fra firmaet Zoomstory fortæller om Projektet ALLE MED.

Henrik Rysbakke Nielsen fra firmaet Zoomstory fortæller om Projektet ALLE MED. Referat fra skolebestyrelsesmøde 16. december 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej Efter mødet er der juleafslutning med middag København

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Kære kolleger, forældre og elever på NBL

Kære kolleger, forældre og elever på NBL Kære kolleger, forældre og elever på NBL 16. december 2015 Juleferien står for døren og det er tid til ferie og samvær med familie og venner. Det er en tid som vi har ventet utålmodigt på, ikke mindst

Læs mere

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019

Dueholmskolen. Skolelederens sommerklumme 2019 27. JUNI 2019 Dueholmskolen Skolelederens sommerklumme 2019 I morgen tæller vi ned til sommerferie Endnu et skoleår har fundet sin afslutning, og i aften afholder vi traditionen tro translokation for vores

Læs mere

Antimobbestrategi. Skovvejens Skole

Antimobbestrategi. Skovvejens Skole Antimobbestrategi Skovvejens Skole 2017 FORORD Skovvejens Skole har i løbet af skoleåret 2016-17 uarbejdet denne antimobbestrategi. Skolens lærere og pædagoger har arbejdet struktureret med opgaven og

Læs mere

Principper for Virum Skole

Principper for Virum Skole Principper for Virum Skole Vedtaget af Virum Skoles bestyrelse Principper for undervisningens organisering Formålet med organiseringen er at danne dynamiske, kompetente og fleksible team. 1. Der udarbejdes

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2018/19 Christiansfeld skole

Skolebestyrelsens årsberetning 2018/19 Christiansfeld skole 24. juni 2019 Skolebestyrelsens årsberetning for skoleåret 2018/2019 Skoleåret 2018/19 er ved at være slut. Med det følger skolebestyrelsens årsberetning. Den endelige beretning for skoleåret blev behandlet

Læs mere

Temaaften om status og udvikling

Temaaften om status og udvikling Temaaften om status og udvikling 17.00 18.30 1. Velkomst og indledning 2. Status - Planlægning af kommende skoleår - Elevernes skoledag - Medarbejdernes arbejdsdag - Nyt år og ny bygning -> 2016 4. Skoleudvikling

Læs mere