Projekt Halsnæs DiscGolfPark 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projekt Halsnæs DiscGolfPark 1"

Transkript

1 Projekt Halsnæs DiscGolfPark 1 Udarbejdet af: Mikael Birkelund Tlf Disc Golf Disc golf er en relativ ung sport i Danmark, der særligt gennem de seneste år har tiltrukket stadig flere udøvere på såvel rekreativt som konkurrenceniveau. Hidtil er banerne primært blevet etableret i og omkring universitetsbyerne, men også i flere mellemstore byer er der blevet etableret baner de seneste år. Disc golf spilles som traditionel køllegolf, hvor golfkøllen og golfkuglen erstattes med en specialdesignet frisbee golfdiscen, og selve hullet erstattes med en specialdesignet disc golf kurv. Det gælder så om at kaste golfdiscen ned i kurven på færrest mulige kast. Se evt. denne film, hvor disc golf sporten præsenteres (engelsk): I disc golf miljøet er der stor respekt for hinanden og de omgivelser, hvori de færdes. Den enkelte skal føle sig som en del af disc golfens verden. Det handler om at give, om at ingen er for gode til at hjælpe andre, og i særdeleshed handler det om, at være imødekommende overfor nye spillere eller dem, som er på vej til at blive nye spillere. Det kan for eksempel være vejledning og hjælp til teknik, råd om hvordan et hul kan spilles, invitation til at være med på en runde eller lignende. Men det handler også om at skabe positive rammer omkring sporten og skabe en god stemning, så der er grobund for, at der kan opstå et fællesskab med plads til den enkeltes behov samt individuelle forskel, såvel personlige som disc golf tekniske. Ingen skal føle sig fremmede, men i stedet velkomne. Disc golf er således for alle for sjov, for alvor, for hygge og konkurrence. Præget af fairplay og store grader af frihed og åbenhed. Disc golf spilles typisk i parker eller i skovområder, hvor træer, buske, højdeforskelle og vindforhold skaber udfordringerne i spillet. Derfor er det helt oplagt at etablere en bane i et eksisterende parkområde, for derved at højne aktiviteten i parken. For de fleste en det en rekreativ aktivitet, der kan danne rammen for en eftermiddag med venner eller familie. For andre er det en seriøs sport med turneringer hver måned.

2 Projekt Halsnæs DiscGolfPark 2 Det er essentielt, at banen ikke alene designes til at udfordre øvede spillere. Den skal derimod designes, så den indbyder de nuværende brugere af området til at benytte banen i fritiden. Således skal banen indbyde til sjov og udfordring for børn, familier, unge, pensionister og syge under genoptræning. Banens Udstyr Først og fremmest skal banen placeres i et park/naturområde, hvor der er plads til spillet samt udfordringer i form af beplantning og højdeforskelle. Erfaringer fra andre steder viser, at det er meget vigtigt, at området i forvejen plejes, eftersom spillet i høj grad udøves i uorganiserede rammer, der ikke i sig selv kan løfte den løbende pleje af et givent område. Omvendt vil frivillige spillere i forbindelse med turneringsafholdelse og træning hen over året, ofte lægge en stor indsats i at trimme området ud over det løbende vedligehold. Det kan f.eks. være i form af arbejde med buskrydder rundt, hvor de større græsslåningsmaskiner ikke kan komme til. Det vil være ønskeligt at have en kontaktperson i kommunens parkforvaltning, som løbende kan indgå i en dialog omkring plejen af området. I Tilst Bypark i Aarhus, og ved den kommende bane i Viborg, er et sådant samarbejde etableret med stor tilfredshed for brugere og kommune. Teestederne, altså der hvor spillet startes, skal gerne informere om hul-nummer, hullets par, længde på hullet, men også gerne hvor kurven er placeret og hvilke out-off-bounce og mandatory restriktioner, der måtte gælde når hullet spilles. For kurvene gælder faste krav til størrelse og udformning. På billederne nedenfor ses udstyr, som lever op til vores standarder for kvalitet og brugervenlighed. 10 års garanti på metalarbejde og 3 års garanti på kæder og tee-måtter.

3 Projekt Halsnæs DiscGolfPark 3 Analyse af de to foreslåede områder i Halsnæs Kommune Det følgende indeholder: Evaluering af potentialet for de valgte områder Evaluering af risici ved områderne; Beskrivelse af den anbefalede DiscGolfPark løsning til området (antal kurve, sværhedsgrad, brugergrupper mv.). Områderne er beskrevet i prioriteret rækkefølge. Begge områder kan bruges til disc golf, men område 1 har klart det største potientiale og efter vores vurdering den største chance for succes målt på antal brugere. Område 1 Området omkring spejderhytten ved Carlsvej/Karlsgavevej Dette området besidder alle de nødvendige forhold til at anlægge en disc golf bane i den øverste klasse i Europa. Området kan rumme op til flere baner med forskellige sværhedsgrader og tilpasset forskellige målgrupper. Området har en sjælden god balance imellem åbne områder med

4 Projekt Halsnæs DiscGolfPark 4 store træer i forskellige klynger, samt højdeforskelle og regulære skov-partier, hvor løv-tæerne har en passende densitet der muliggør naturlige fairways uden behov for træfældning. Området er desuden en fantastisk naturoplevelse og vil kunne med en del højdemeter, åbne områder, større træer, træklynger, og er af en størrelse hvor der uden problemer kan anlægges 18 hullers rekreativ disc golf bane. Der er plads til flere tee-placeringer pr. kurv og vil derfor kunne øge antallet af brugergrupper. Græsklipning vil skulle øges til minimum 6-8 gange om året, men der er ikke behov for jordforbedring, træfældning eller anden forandring af område eller vegetation. Området har, med det rette banedesign, potentiale til at kunne rumme en meget attraktiv bane, hvorpå der vil kunne afvikles store danske og europæiske turnering. Hvis mindre dele af den omgivne løvskov tages i brug, vil banen kunne få status af konkurrencebane, og vil kunne komme i betragtning til den nationale tour, samt være attraktiv at afholde DM i disc golf på. Dette vil kunne opnås samtidig med at være tilgængelig for andre målgrupper (flere tees med forskellige sværhedsgrader). Der er ikke behov for træfældning, hverken i det gule område eller i eventuelle skovområder (grønne). Området har kun to gennemgående trampestier og der er ingen risiko forbundet med at anlægge en bane i dette område. Området er stort og med det rette design vil banen uden problemer kunne benyttes uden at forhindre andre gruppers brug af området. Der er flere velegnede placeringer til et oversigtskort, med kort over banen og som fortæller om hvordan man spiller disc golf, og hvor man kan låne udstyr. Dette areal er det mest optimale område til en disc golf bane af de to besete områder. Der er størst potentiale for succes og størst chance for en velbesøgt bane i dette område, især på grund af den høje sportslige kvalitet banen vil kunne få. Min anbefaling er derfor at anlægge en bane med 18 kurve og satse på et design med 3 tee-steder til hver kurv. Tre tee-steder vil gøre banen attraktiv for 1) børn, unge og familier, der kan spille fra det korteste tee 2) spillere, som har opnået et vist niveau og kræver nye udfordringer som det mellemste tee kan tilbyde 3) Det tredje og sværeste tee vil sikre muligheden for at tiltrække nationale og internationale top-spillere til både turneringer og almindelig træning.

5 Projekt Halsnæs DiscGolfPark 5 Det vil også i dette område være muligt at starte med at anlægge en bane med 9 kurve og senere udvide med endnu en 9 hullers banen. Dette kræver naturligvis, at der bliver taget højde for denne udvidelse i det oprindelige design. Område 2 Området nord for lystbådehavnen er kuperet og åbent uden træer eller større bevoksning. Området er fint afgrænset fra trafikerede veje og der er ingen anlagte stier eller trampe-stier. Der er ingen risici forbundet med området. Området rummer plads til en rekreativ disc golf bane med 9 kurve og der vil være plads til at anlægge flere teesteder til hver kurv for at forøge antallet af målgrupper gennem tees af forskellige sværhedsgrader. Området kræver en del kultivering for at muliggøre almindelig græsklipning. Øget græsklipning nødvendig for at kunne gøre banen attraktiv at benytte. Græshøjden bør som tommelfingerregel ikke overstige 15 cm. Herefter vil spil-oplevelsen falde markant på grund af for mange lost discs. Området har nogle højdeforskelle, kløft og adgang til vand-hazard, hvilket kan være med til at give en varieret og udfordrende bane for rekreative spillere og for let øvede spillere. Området egner sig ikke til en konkurrence-bane og vil ikke kunne tiltrække de større danske turneringer eller et Danmarksmesterskab i disc golf. Til dette kræves flere udfordringer i form af træer, plads til 18 kurve samt større variation i hul-længder. Området mangler generelt større træer som kan fungere som udfordringer og give variation i spillet. Der er god adgang til området og gode parkeringsmuligheder og mødested v. lystbådehavnen, hvor der også er toiletfaciliteter og vandpost.

Vojens DiscGolfPark DGK Mere Sidevind

Vojens DiscGolfPark DGK Mere Sidevind Først og fremmest Hvad er Disc Golf egentlig? Disc golf er magen til traditionel golf, men i stedet for kølle og bold bruger man specielle frisbee's - de såkaldte golfdiscs. Golfdiscen kastes efter et

Læs mere

DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf)

DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf) DISC GOLF BANE I DIN KOMMUNE? Introduktion til disc golf (frisbee golf) Introduktion til disc golf (frisbee golf) Spillets koncept er lettere at forstå, når det kaldes frisbee golf, men da navnet Frisbee

Læs mere

Disc golf - Vest Aarhus disc golf klub

Disc golf - Vest Aarhus disc golf klub Standard for kategorisering af disc golf baner Udgivet den 15-10-2014 Dok. Nr. 01.01 - version 1 Formål: At kategorisere disc golf baner i Danmark, så brugere af banerne ved, hvad de kommer ud til. Intro:

Læs mere

Disc golf - Vest Aarhus disc golf klub

Disc golf - Vest Aarhus disc golf klub Standard for kategorisering af disc golf baner Formål: At få sat styr på kategorisering af disc golf baner i Danmark, så folk ved hvad de kommer ud til. Version 01 udgivet den 15-10-2014 Intro: For at

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

Forslag om anlæg af en Disc Golf bane i Kløften Index:

Forslag om anlæg af en Disc Golf bane i Kløften Index: Forslag om anlæg af en Disc Golf bane i Kløften Index: - Projektskitse s. 1 2 - Ansøgning s. 3 7 - Disc golf s. 7 9 - Forslag til banedesign (Bilag 1) s. 10 21 - Forslag til teemarkeringer (Bilag 2a) s.

Læs mere

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned.

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned. Skovbo, 15/6 2017 Vision og tanker omkring banens udseende: Klubben ønsker at alle golfspillere skal have en god oplevelse, når de spiller Skovbo Golfklub. Banen skal være fair og smuk at spille. Roughen

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

Billeder Se billederne af hullerne på disc golf banen i Risskovparken her. Billederne er alle taget onsdag den 7. august 2013.

Billeder Se billederne af hullerne på disc golf banen i Risskovparken her. Billederne er alle taget onsdag den 7. august 2013. Risskov Disc Golf Park i Risskovparken Risskov Disc Golf Park er anlagt i samarbejde mellem Region Midjylland og Gbase Sport i efteråret 2011 og er beliggende i den cirka 150.000 kvadratmeter store Risskovpark

Læs mere

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior

Krocket. Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger. dgi.dk/senior Idræt for seniorer i DGI s lokalforeninger Krocket Krocket et udendørs spil med køller og kug ler. Få frisk luft, motion og konkurrence. Krocket er et taktisk og spændende makkerspil, hvor man konkurrerer

Læs mere

De seneste års forbedringer.

De seneste års forbedringer. INDLEDNING Albertslund Golfbane placeret i et gammelt kulturområde, tæt ved Store Vejleå og afgrænset mod sydøst af motorring 4, og mod vest en cykel/gangsti der støder op til kommunegrænsen til Høje-Taastrup.

Læs mere

Kronjylland Open i golf

Kronjylland Open i golf Kronjylland Open i golf Den 21. juni 2013 Randers Fjord Golfklub Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Randers Velkommen til Kronjylland Open Golf 2013 Som formand for Randers Politi Idrætsforening vil

Læs mere

Projektoplæg. Vedrørende udvikling og etablering af et undervisnings- og samlingssted i skoven nord for Slagelse, delområde 2.

Projektoplæg. Vedrørende udvikling og etablering af et undervisnings- og samlingssted i skoven nord for Slagelse, delområde 2. Projektoplæg Vedrørende udvikling og etablering af et undervisnings- og samlingssted i skoven nord for Slagelse, delområde 2. Teknik og Miljø, Borgerinddragelse og samskabelse Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.:

Læs mere

sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner

sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner Hovedsponsor: indhold Hensynet til sikkerheden Ingen 100 procents garanti Golfbanens afgrænsning Sikkerhedszoner Hvor langt slår en spiller? Banens topografi

Læs mere

BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016

BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016 BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt:. juni 2016, kl. 08.00 11.00 Deltagere: Jesper Ulriksen, Baneudvalgsformand, Skovbo Golfklub (SGK) Mads Kragh, Chefgreenkeeper,

Læs mere

Gyttegård Nyt Maj 2017

Gyttegård Nyt Maj 2017 Gyttegård Nyt Maj 2017 I dette nr. kan du læse mere om Klubaften Jon og Fredrik... 2 Baneholdet skal du med på holdet?... 3 Danmarksturneringen 6./7. maj... 4 Hovborg kro Open... 5 Danmarksmesterskabet

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul.

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul. Hul 1 TEE B gul. Fra TEE stedet kan du se flaget på green, men pas på bunker i højre side umiddelbart før green, samt på out of bound ved asfaltvejen i venstre side af fairway. Hul 2 TEE C hvid. Fra TEE

Læs mere

www.lakelagangolf.com

www.lakelagangolf.com Letterhead size c ar Med golfbane som hjerte, tegnet af en af verdens bedste golfbanearkitekter, Robert Trent Jones II, slår Lake Lagan Golf Resort dørene op for et mondænt, oplevelsesrigt og alsidigt

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Arrangør: PI-Hillerød. Nordsjælland Open i golf

Dansk Politiidrætsforbund. Arrangør: PI-Hillerød. Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Hillerød Nordsjælland Open i golf Den 14. september 2011 Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2010 Det er med stor glæde at jeg på vegne af Hillerød Politis Idrætsforening

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 12. september 2014 Arrangør: PI Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2014 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

Plejeplan for Dragsholm Golf Club

Plejeplan for Dragsholm Golf Club Plejeplan for Dragsholm Golf Club Plejeplanen er lavet i forbindelse med overdragelsen af banedriften fra Dragsholm Golf Club til Dragsholm Golf Anlæg januar 2015. Plejeplanen indeholder nogle standarder,

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Bikepark Ådalen er en oplagt mulighed for at sætte Esbjerg på det nationale mountainbikekort.

Bikepark Ådalen er en oplagt mulighed for at sætte Esbjerg på det nationale mountainbikekort. BIKEPARK ÅDALEN - Fysisk træning på Energimetropolens naturlige legeplads - Det følgende er en grafisk præsentation af to separate mountainbike spor i Ådalen i det nordvestlige Esbjerg, betegnet Bikepark

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

GOLF GAVNER SUNDHEDEN

GOLF GAVNER SUNDHEDEN Hovedsponsor: 1 GOLF GAVNER SUNDHEDEN De danske golfklubber bygger ligesom alle andre idrætsforeninger på demokratiske processer og folkeoplysende værdier. Foreningslivet lever i bedste velgående i de

Læs mere

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017

Dansk Softball Forbund. Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund Frivillighedsstrategi 2015-2017 Dansk Softball Forbund har en lang tradition for at engagerede frivillige kræfter yder en utrolig stor indsats. De frivillige ildsjæle spiller en

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

FAQ om FGK's golfbane

FAQ om FGK's golfbane FAQ om FGK's golfbane (Ofte stillede spørgsmål) Indhold Banens turnering. Hvad er det for en turnering?... 2 Banens længde.... 3 Bunkerriven. Hvor skal den ligge?... 4 Flaget.... 5 Hvem bestemmer hvor

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane Baneguide - til Odsherreds smukkeste golfbane Velkommen til Odsherred Golfklub Denne baneguide giver dig det værktøj i hænde, som kan være med til at vise vej og give gode råd til runden på vores smukke

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større udbytte af runder eller

Læs mere

Ved lignende anlæg skal forstås andre arealkrævende anlæg, som ikke kræver meget byggeri fx skydebaner eller ridebaner.

Ved lignende anlæg skal forstås andre arealkrævende anlæg, som ikke kræver meget byggeri fx skydebaner eller ridebaner. N O T A T SKOV- OG NATURSTYRELSEN Naturområdet J.nr. SN 2001-320-0012 Ref. ELA Praksis for tilladelse til anlæg af golfbaner i fredskov Den 28. november 2005 Der har efter den tidligere skovlov været en

Læs mere

ORIENTERING Lær at finde vej

ORIENTERING Lær at finde vej ORIENTERING Lær at finde vej HVAD ER ORIENTERING? Orientering handler om at finde vej ved hjælp af kort og kompas. Et bestemt antal poster er indtegnet på et kort, og udgør en bane. Denne skal gennemføres

Læs mere

Bynatur Biodiversitet og byrumsdesign. - At skabe plads til både natur og mennesker

Bynatur Biodiversitet og byrumsdesign. - At skabe plads til både natur og mennesker Bynatur Biodiversitet og byrumsdesign - At skabe plads til både natur og mennesker Program Tab af biodiversitet er bynatur svaret? Bynatur Biodiversitet i teorien Byrumsdesign i teorien Trekanten Bynatur

Læs mere

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen Hillerød Golf Klub Velkommen VELKOMMEN TIL HILLERØD GOLF KLUB Vores bane måler 5367 / 5247 / 4879 / 4443 meter, men det vil snart opdages, at den har kvaliteter, der belønner det præcision frem for længde.

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social trivsel og tilfredshed blandt medlemmer og

Læs mere

BaneGuide. Silkeborg Golf Club

BaneGuide. Silkeborg Golf Club BaneGuide Silkeborg Golf Club NYT SHOPPING CENTER I ESBJERG VI LAVER BÅDE SMÅT OG STORT TEL +45 4020 3232 MAIL@SKOVHUSARCHITECTS.DK Generelle informationer Generelle informationer LOKALE LOKALE REGLER

Læs mere

Søllerød Golfklub. 18 huls banen

Søllerød Golfklub. 18 huls banen Søllerød Golfklub 18 huls banen Søllerød Golfklub - 18 huls banen Velkommen Velkommen til Søllerød Golfklub! Hjertelig velkommen til en af Nordsjællands smukkeste og mest varierede golfbaner beliggende

Læs mere

Espergærde bypark - principper for den videre planlægning okt. 2014

Espergærde bypark - principper for den videre planlægning okt. 2014 Espergærde bypark - principper for den videre planlægning okt. 2014 Med udgangspunkt i de tre forslag til Espergærdes fremtidige udvikling og tegnestuen PK3 s skitseforslag til Espergærde bypark har vi

Læs mere

Trylleskoven SOLRØD BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM BY OG STRAND I SOLRØD KOMMUNE. Østre Strandvej. Lyngvej. Duevej. Staunings Ø

Trylleskoven SOLRØD BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM BY OG STRAND I SOLRØD KOMMUNE. Østre Strandvej. Lyngvej. Duevej. Staunings Ø Trylleskoven SOLRØD BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM BY OG STRAND I Østre Strandvej Lyngvej Duevej Staunings Ø Idéoplæg til bedre sammenhæng mellem by og strand i Solrød Kommune. Solrød Kommunes største attraktion

Læs mere

BANERAPPORT, DECEMBER

BANERAPPORT, DECEMBER BANEPLAN 2019 1 FORORD BANEPLAN 2019 er den praktiske planlægning af udvalgte områder fra BANERAPPORT, DECEMBER 2018, efter at denne har været diskuteret og blev godkendt på bestyrelsesmødet, den 1. februar

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Kronjylland Open i golf

Kronjylland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Randers Kronjylland Open i golf den 20. juni 2014 Randers Fjord Golfklub Velkommen til Kronjylland Open Golf 2014 Den første gang var et forsøg den anden gang var

Læs mere

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting.

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting. Dagens program er: Regler for spil på Tee sted. Green. Andre småting. SPIL på Tee sted Man skal slå ud mellem Teemarkeringerne og højst 2 køllelængder bagud. 2 køllelængder Spilleren må stå hvor han vil!

Læs mere

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant.

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen Banen generelt Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. GIC, målskema banen generelt: Målområde / Banen - MEDLEMMER

Læs mere

AARHUS Ø. Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard

AARHUS Ø. Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard AARHUS Ø Rekreativ forbindelse Nord Bernhardt Jensens Boulevard 5448 VISIONEN I begyndelsen af dette årtusinde satte Aarhus Kommune en vision for Aarhus: Aarhus en god by for alle og en by i bevægelse.

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 11. september 2015. Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 11. september 2015. Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 11. september 2015 Arrangør: PI Nordsjælland Nordsjælland Open 2015 Nordsjællands Politi Idrætsforening byder kollegaer, sportsudøvere, dommere, tilskuere

Læs mere

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018.

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Denne plan er udarbejdet af baneudvalget med input og ideer fra personer rundt om baneudvalget. Denne udviklingsplan vil beskrive banepleje og målsætning

Læs mere

Golf og Lederudvikling!

Golf og Lederudvikling! Golf og Lederudvikling! Golf og Lederudvikling! Kan man lære om ledelse på en golfbane eller er det blot en undskyldning for en god dag væk fra kontoret? Ja, ja, ja meget endda! En forudsætning for at

Læs mere

Græsslåningselementer

Græsslåningselementer Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 5 Græsslåningselementer Græsslåning omfatter følgende elementer: Element Langs kørebanen Brugsplæne Naturgræs Fælledgræs Overdrev Strandeng Græsarmering Oversigter

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Bæredygtighed. Sammenhæng for borgerne

Bæredygtighed. Sammenhæng for borgerne Bæredygtighed Vi ønsker en miljømæssig, økonomisk og faglig bæredygtig udvikling. Oplevelser & Fællesskaber Vi ønsker, at alle borgere i Viborg Kommune har mulighed for at indgå i sunde fællesskaber og

Læs mere

Bæredygtighed. Sammenhæng for borgerne

Bæredygtighed. Sammenhæng for borgerne Bæredygtighed Vi ønsker en miljømæssig, økonomisk og faglig bæredygtig udvikling. Oplevelser & Fællesskaber Vi ønsker, at alle borgere i Viborg Kommune har mulighed for at indgå i sunde fællesskaber og

Læs mere

Vision Greve - hvor livet er grønt

Vision Greve - hvor livet er grønt Vision 2020 Greve - hvor livet er grønt Vision 2020 Greve - hvor livet er grønt er udgivet af: Greve Kommune Greve Byråd Vedtaget af Greve Byråd december 2008 Henvendelse: Kontakt Ledelsessekretariatet

Læs mere

-invitationer Antal svarpersoner: Antal -invitationer: Svarpersoner via -invitation: Midtsjællands Golfklub

-invitationer Antal svarpersoner: Antal  -invitationer: Svarpersoner via  -invitation: Midtsjællands Golfklub Super flot svarprocent!!! Dette er faktisk en rekord i DGU sammenhæng og vidner om en stor entusiasme og tilhørsforhold blandt golfklubbens medlemmer. (Desuden har i 11 medlemmer som ikke kan bestemme

Læs mere

Fyn Open den 29. april 2016

Fyn Open den 29. april 2016 Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI Fyn Open den 29. april 2016 Velkommen til Fyn Som ny politidirektør for Fyns Politi, er det mig en stor fornøjelse, at få lov at byde Jer velkommen til Fyn Open

Læs mere

Pay and play golfbane ved Lindum

Pay and play golfbane ved Lindum Tillæg nr. 67 til Regionplan 2000-2012 Pay and play golfbane ved Lindum Viborg Amtsråd September 2004 VIBORG AMT - Miljø og Teknik 1 J.nr. 8-52-6-2-511-02 Tillæg nr.67 til Regionplan 2000-2012 er udarbejdet

Læs mere

DEN GRØNNE FORBINDELSE I DEN GRØNNE RING DISPOSITIONSFORSLAG TIL NYT IDRÆTS - OG LÆRINGSANLÆG I ESBJERG 06.05.2014

DEN GRØNNE FORBINDELSE I DEN GRØNNE RING DISPOSITIONSFORSLAG TIL NYT IDRÆTS - OG LÆRINGSANLÆG I ESBJERG 06.05.2014 DEN GRØNNE FORBINDELSE I DEN GRØNNE RING DISPOSITIONSFORSLAG TIL NYT IDRÆTS - OG LÆRINGSANLÆG I ESBJERG 06.05.2014 DEN GRØNNE FORBINDELSE I DEN GRØNNE RING IDRÆTS - OG LÆRINGSANLÆG I ESBJERG 06.05.2014

Læs mere

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide Par-3 banen 3 2 4 5 1 GILLELEJE G O LFK LU B Baneguide 60 56 m fra tee Hul 1 68 m til midt-green 86 60 m herfra til midt-green Hul 2 102 m 91 72 Hul 3 105 m 53 Hul 4 60 m 51 41 45 Hul 5 63 m 1) Tidsbestilling

Læs mere

Mad- og måltidspolitik. - til borgere i Viborg Kommune

Mad- og måltidspolitik. - til borgere i Viborg Kommune Mad- og måltidspolitik - til borgere i Viborg Kommune 2 Forord Kære borger i Viborg Kommune Jeg er stolt over at kunne præsentere de nye politiske mål, som byrådet har vedtaget for vores tilbud på mad-

Læs mere

Krogebjergparken. 23. september Sagsnr

Krogebjergparken. 23. september Sagsnr Krogebjergparken Lokalisering af park/naturområde: Krogebjergparken er beliggende i kommunens nordlige del, hvor parkens nordlige grænse slutter ved grænsen til Rødovre. Parken afgrænses af Harrestrup

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse

Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Plejeplan for beplantningen i området ved Elbæk kolonihavehuse Oversigtskort Forhistorie om plejen og områdets udvikling Området for fældning- og plejeplanen illustreres af kortudsnittet herover og omfatter

Læs mere

orientering Lær at finde vej

orientering Lær at finde vej orientering Lær at finde vej Fotos: Jan Hauerslev/Kurt Jørgensen Hvad er orientering? Orientering handler om at finde vej mellem et antal punkter - kaldet poster - ved hjælp af et kort. I den traditionelle

Læs mere

[Forsvarsministerens åbningstale ved Sikkerhedsdagen den 19. januar 2006]

[Forsvarsministerens åbningstale ved Sikkerhedsdagen den 19. januar 2006] [Forsvarsministerens åbningstale ved Sikkerhedsdagen den 19. januar 2006] Jeg vil gerne indlede med at sige tak til arrangørerne for at få lejlighed til at åbne dette arrangement. Jeg kan forstå, at denne

Læs mere

Lokalplaner på vej. 08. Maj 2017

Lokalplaner på vej. 08. Maj 2017 Lokalplaner på vej 08. Maj 2017 1020 Malling syd - Forslag 1060 Idrætsanlæg på Vidtskuevej, Viby - Forslag 1061 Generationernes Hus. Aarhus Ø Forslag 1066 Erhvervsområde ved Søren Frichsvej - Forslag Lokalplan

Læs mere

Friluftsliv og skovrejsning naturen som oplevelsesrum

Friluftsliv og skovrejsning naturen som oplevelsesrum Friluftsliv og skovrejsning naturen som oplevelsesrum Naturstyrelsen, Aarhus Kommune og Lokale og Anlægsfonden ønsker at gennemføre et analyse- og udviklingsarbejde, som sikre alle optimale muligheder

Læs mere

Nordsjælland Open i golf

Nordsjælland Open i golf Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Den 26. september 2012 Arrangør: PI-Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2012 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Vedtaget 12. juni 2017 af Kommuneforeningen. Nye ideer langsigtede løsninger

Vedtaget 12. juni 2017 af Kommuneforeningen. Nye ideer langsigtede løsninger Vedtaget 12. juni 2017 af Kommuneforeningen. Frederikshavn Kommune skal være kendt som et sted, hvor nye ideer tages imod med åbne arme. Hvor kommunen er medspiller for borgere, erhvervsliv og civilsamfund.

Læs mere

Der er endnu ikke taget stilling til, hvilke rekreative funktioner der skal være i området.

Der er endnu ikke taget stilling til, hvilke rekreative funktioner der skal være i området. Dagsordenpunkt Borgerbudgetforløb og samskabelse på det grønne område på Kong Hans Allé Beslutning For: 22 (A, B, C, F, I, V, Ø) Imod: 3 (O) Tiltrådt. Gennemgang af sagen Som en del af klimatilpasningen

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

Trænerkursus i Odense den

Trænerkursus i Odense den Trænerkursus i Odense den 17-01-2015 Trænerpunkter/-opgaver Vælge en trænerstil Hvordan får man respekt? Vigtigt at rette en øvelse til, således at det hele tiden er tydeligt, hvem der har trænerrollen

Læs mere

Drift af grønne områder ved skoler

Drift af grønne områder ved skoler Drift af grønne områder ved skoler Park & Natur har ansvaret for vedligeholdelse af alt det grønne omkring institutionerne i Aalborg kommune. For at brugernes forventninger svarer til det, der udføres

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

ANBEFALING AF PLACERING

ANBEFALING AF PLACERING ANBEFALING AF PLACERING NATIONALT KYST- OG LYSTFISKERCENTER, 27.02.019 ET KYST- OG LYSTFISKERCENTER VED HELNÆS BUGTEN Lyst- og kystfiskeri er som udgangspunkt en naturoplevelse. Derfor skal et center for

Læs mere

PARKPROGRAM FOR ÅRHUS Tæt på mennesker 2010-2019. Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune

PARKPROGRAM FOR ÅRHUS Tæt på mennesker 2010-2019. Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune PARKPROGRAM FOR ÅRHUS Tæt på mennesker 2010-2019 Natur og Miljø Teknik og Miljø Århus Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Del 1: Århus Kommune Hvad vil vi? 3 Hvorfor udvikling? 4 Hvordan gør vi? 4 Hvad kan vi?

Læs mere

START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK HØR MERE PÅ TLF

START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK HØR MERE PÅ TLF ELITEIDRÆT PÅ SOLRØD GYMNASIUM START DAGEN MED INTENS MORGEN TRÆNING MEDLEM AF ELITEIDRÆTSGYMNASIER.DK AMBITIONER BADMINTON UDDANNELSE HØR MERE PÅ TLF. 56184000 SKAB TID TIL BÅDE ELITEIDRÆT OG GYMNASIUM

Læs mere

TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE. Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016.

TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE. Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016. TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016. INTRODUKTION Denne rapport opsummere de beslutninger, som bestyrelsen i TGK har truffet

Læs mere

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K Baneguide 2012 4 7 3 5 8 2 6 DRIVING RANGE 9 1 1 KLUB HUS 6 7 5 4 2 9 18 10 P 3 8 17 12 11 14 16 13 15 A R T - W O R K Velkommen til Køge Golf Klub Banens første 9 huller er anlagt i 1970 og de sidste

Læs mere

Natur. Naturtyper, Beplantningsstruktur & Plantesamfund. græsser, der giver forskellige rumligheder til ophold og leg.

Natur. Naturtyper, Beplantningsstruktur & Plantesamfund. græsser, der giver forskellige rumligheder til ophold og leg. Natur Naturtyper, Beplantningsstruktur & Plantesamfund Forvandlingen af MarselisborgCentret til en helhedsorienteret bypark med større oplevelses-, attraktions- og naturværdi, sker i høj grad gennem en

Læs mere

PESTICIDHANDLINGSPLAN AFVIKLING AF BRUG AF PESTICIDER PÅ KOMMUNALT EJEDE AREALER I FAXE KOMMUNE

PESTICIDHANDLINGSPLAN AFVIKLING AF BRUG AF PESTICIDER PÅ KOMMUNALT EJEDE AREALER I FAXE KOMMUNE PESTICIDHANDLINGSPLAN AFVIKLING AF BRUG AF PESTICIDER PÅ KOMMUNALT EJEDE AREALER I FAXE KOMMUNE VEDTAGET AF FAXE BYRÅD 30. MAJ 2013 Side 1 Indledning De tidligere kommuner, der nu udgør Faxe Kommune, har

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

FÅBORG MIDTFYN KONKURRENTANALYSE 19.01.2009 LANGELAND: "Vores Ø" SVENDBORG: "Cittaslow mere mellem øerne" ODENSE: "At lege er at leve" (bruges perifært) ASSENS: "Mulighedernes land" Nyborg: "De bedste

Læs mere

Design Rengøring Open

Design Rengøring Open Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst Design Rengøring Open 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open Kellers

Læs mere

Hvor bevægelsesvenlig er din by?

Hvor bevægelsesvenlig er din by? Hvor bevægelsesvenlig er din by? Debat om ny viden og metoder Et indlæg om det bebyggede miljøs betydning for sundhed - med særlig fokus på Kolding by Slagelse 1. oktober 2009 Jens Troelsen, lektor, ph.d.

Læs mere

OVERSKRIFT RESEN LANDSKABSSTRATEGI

OVERSKRIFT RESEN LANDSKABSSTRATEGI OVERSKRIFT RESEN LANDSKABSSTRATEGI Resen ligger nord for Skive i umiddelbar forlængelse af Skive by. Området skiller sig således ud fra de andre caseområder ved ikke at være en landsby men en bydel på

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening

Slagslunde-Ganløse Idrætsforening SGIF fodbold. Vision, mål, strategi og handlingsplan 2012-2015. Godkendt af bestyrelsen d. 3. oktober 2012. Vision: SGIF fodbold skal være den mest succesrige idrætsforening i Egedal målt på følgende 4

Læs mere

Lokale regler for 18-huls bane

Lokale regler for 18-huls bane Baneguide 2014 Lokale regler for 18-huls bane 1. Banemarkeringer kan være pæle, plader eller spraymaling. Hvide pæle : Out of bounds. Gule markeringer : Vandhazard. Røde markeringer : Parallel vandhazard.

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere