VED DINE KUNDER HVEM DU ER?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VED DINE KUNDER HVEM DU ER?"

Transkript

1 n ko.dk 58 dio 55 stu 66 ive 26 reat c tak VED DINE KUNDER HVEM DU ER?

2 Vi har udviklet det optimale forhold mellem kreativitet og effektivitet, der giver dig kvalitetsdesign uden tidsspild. Vi dækker dit behov for markedsføring, fra strategi til færdigt resultat. Vi tager ansvar for at hele projektet forløber gnidningsfrit. Vi taler dit sprog, og er til stede både før, under og efter projektet. Vi lægger en stolthed i aldrig at have misset en deadline.

3 VISUEL IDENTITET: BRANDING I PRAKSIS Vil du gerne stå stærkt i dine kunders bevidsthed? STYRKE En visuel identitet er din virksomheds ansigt udadtil, både overfor kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Denne skal ikke opfattes som en begrænsning i din virksomheds hverdag, men derimod som et redskab, der forbedrer virksomhedens kommunikation. GØR DET LET FOR DINE KUNDER AT KØBE Mennesker forelsker sig i mærker, stoler på dem og udvikler stærk loyalitet til dem. På en gennemsnitlig dag udsættes dine kunder for annoncer, og mere end nye produkter hvert eneste år. Effektiv branding skaber genkendelighed, og hjælper dine kunder med at skære igennem de mange valgmuligheder. En klar kommunikation udtrykker respekt for kunden, og gør det let at forstå funktioner og fordele. GØR DET LET FOR SÆLGERNE AT SÆLGE Effektiv branding fungerer på tværs af målgrupper og kulturer, og skaber en klar bevidsthed om en virksomhed og dens styrker. En sammenhængende kommunikation på tværs af medier, sender et stærkt signal til kunden om et stærkt fokus i virksomheden. KOM I GANG Når du ønsker at udvikle din virksomheds identitet, skal du arbejde ud fra de fire grundlæggende spørgsmål: Hvem er du? Hvem bør kende dig? Hvorfor skal de lære dig at kende? Hvordan skal de opdage dig? God arbejdslyst! ANDREAS BO RENE JENSEN Indehaver, Creative Studio Branding er en investering, der plejer din virksomheds identitet, og styrker jeres profil på markedet. SUCCES En stærk identitet skaber øget opmærksomhed, anerkendelse og kundeloyalitet - hvilket danner grundlaget for succes. VÆRDI Identitet og omdømme anses for at være nogle af de mest værdifulde aktiver i et selskab.

4 CASE: GREENSTUFF Intern kampagne for at få medarbejderne til at have fokus på miljøet i deres arbejdsdag på kontoret.

5 Taske i økologisk ubleget bomuld, der hjælper med at sprede budskabet uden for virksomhedens fire vægge. Bannere med konkrete miljøråd, skal anspore medarbejderne til at tænke mere miljøvenligt i deres arbejde og fritid. Kuglepenne og notatblokke i genbrugsmateriale, afløser de gule post-its. Digitale bannere på virksomhedens intranet, der minder medarbejderen om at huske at sætte computeren i dvale og slukke helt når man går til et længerevarende møde. Tønder i genbrugsmateriale, til at sortere papir og pap til genbrug.

6 TRYKSAGER I de fleste virksomheder foregår størstedelen af al kommunikation stadig på papir. Derfor er tryksager, i form af brevpapir, visitkort og brochurer noget af det første din virksomhed bør investere i.

7 SALGSFREMMENDE MATERIALE Til at understøtte din virksomheds identitet eller som led i en kampagne, er det essentielt at ramme din målgruppe der hvor de er. Er din målgruppe fx. unge i København, vil det være oplagt at lave reklamer på busstoppestederne ved universiteter, gymnasier mv. Skal du på messe, er der er stor konkurrence om deltagernes opmærksomhed. Det er derfor vigtigt med en stand der skiller sig ud, samt at de reklameartikler du uddeler ikke falder i ét med de øvrige. REKLAMEARTIKLER Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine penge når du bestiller reklameartikler, er det vigtigt at overveje følgende: Ideen med reklamegaver er at øge salget. Men hvor går grænsen? Prisen på gaverne er ikke nødvendigvis proportionalt med stigningen i antallet af kunder. Skal gaven opfordre til salg, eller blot fungere som blikfang til at kunden læser ens materiale? Skal gaven relatere til produktet for at være effektiv? Hvis du i forvejen betaler for firmabil til enten dig selv eller dine medarbejdere, er det nærliggende at udnytte den gratis reklameplads til reklame for din virksomhed. Emballagen er en vigtig faktor når du prissætter dit produkt. Hvis produktet kommer i en lækker emballage, stiger produktets værdi betydeligt. En god emballage skiller sig ud, og gør valget lettere for kunden i købssitatuionen. Profilbeklædning der passer til din virksomheds design, giver dig et samlet udtryk overfor dine kunder. De er derfor ikke i tvivl om hvor dine medarbejdere hører til. Outdoorreklame i form af udsalgsskilte, stilladsbannere, busreklamer eller vinduesfolie giver lokal reklame, og trækker kunder til din butik.

8 ONLINE MARKEDSFØRING Hvis du ikke vil begrænse dine kunder. Når du tænker markedsføring og branding af din virksomhed, er det umuligt at komme udenom den digitale verden. Dine kunder er online mere end 70% af deres vågne tid. Både på jobbet, mobilen og på den bærbare hjemme i sofaen. Fordelene ved digital markedsføring er at dine kunder kan respondere (placere ordren) i det øjeblik de ser din annonce. Du begrænser ikke dine kunder med åbningstider, faste telefontider, ventekøer o.lign. Kort sagt holder din butik aldrig lukket, og du mister ikke dine kunder til konkurrenten fordi de er gået forgæves. Online markedsføring kræver ikke ekspertise, men engagement og vedholdenhed. Det er vigtigt at man yder noget for sine kunder, for at fastholde deres interesse. Alt efter branche og målgruppe, kan du med få midler målrette din kommunikation, således at du får flere nye kunder samt fastholder dine eksisterende kunders interesse. Facebook-konkurrencer, Google- AdWords og bannerannoncering er en god måde at skaffe øget interesse hos blandt potentielle kunder. Nyhedsbreve og smartphone apps med relevant indhold og funktionalitet, giver en øget service overfor eksisterende kunder, sørger for at du ligger frisk i deres bevidsthed og gør din virksomhed til det naturlige valg når der skal foretages genkøb. Facebook giver din virksomhed personlighed, og lader dig samtidig komme ud til et stort netværk. Facebook kan blandt andet bruges til konkurrencer, kundeservice og deling af relevante nyheder. Nyhedsbreve giver dig en enestående mulighed for at servicere dine kunder med relevante informationer og produktnyheder. Bannerannoncering er optimalt hvis du henvender dig til en smal målgruppe, da du kan få en høj hitrate ved at købe annoncering på et site der henvender sig til samme målgruppe.

9 HJEMMESIDE En hjemmeside præsenterer din virksomhed for nye kunder, og giver dine nuværende kunder et sted hvor de kan finde oplysninger om virksomheden. Det kan være åbningstider, kontaktoplysinger, varesortiment mm. En hjemmeside giver dig også en enestående mulighed for at præsentere nye produkter for dine kunder. Kort sagt fungerer din hjemmeside som en døgnåben salgskanal. WEBSHOP For at din webshop skal give profit, er det vigtigt at dine kunder ved at du eksisterer. Selvom en webshop ikke nødvendigvis kræver et stort etableringsbudget, er der ét punkt du ikke må spare på: Markedsføring. En webshop uden markedsføring, er som at åbne en modebutik på Månen - der kommer ingen kunder forbi af sig selv. Markedsføring er derfor alfa og omega for at din webshop får succes. Samtidig er det vigtigt at selve webshoppen optimeres med fokus på design og brugervenlighed, da der stadig er en stor skepsis mod at handle på nettet blandt de danske forbrugere. En webshop med et fejlfrit design og som er let at finde rundt i, giver dine kunder trygheden til at handle hos dig. AdWords giver dig hurtigt og nemt den højeste placering på Google. Samtidig får du et detaljeret statistikværktøj, så du kan se dit eksakte udbytte af annonceringen. Apps til iphone og andre smartphones fungerer som en gave til dine kunder, der gør deres dagligdag lettere. Apps er med til at give din virksomhed goodwill hos kunden. QR-koder er den nyeste teknologi indenfor smartphones og reklame. QR-koder gør det nemt og hurtigt at komme ind på dit site via mobilen efter kunden har læst din annonce.

10 PRODUKTOVERSIGT Et udvalg af de produkter og kompetencer du får brug for når du vælger at investere i din virksomheds identitet. UDVIKLING Logo Visuel identitet Design manual MARKEDSFØRING OG STRATEGI Planlægning af kampagner Indretning af kontor Indretning af butikslokale Konceptudvikling Optimering af hjemmeside Salgsoptimering af webshop Vejledning i markedsføring TRYKSAGER Brevpapir Kuverter Flyers Visitkort Girokort Kataloger Kalendere Annoncer Klistermærker Blokke Menukort Konferenceskilte Bannere Streamers Folie til butiksruder Magasiner Postkort Salgsmapper Produktark Bøger Kursusbeviser Plakater DIGITALT Elektronisk katalog Powerpoint-skabeloner Præsentationsvideoer Signatur til Faktura (Economics) Elektronisk brevpapir (Word) SALGSFREMMENDE MATERIALE Dørskilt Reklamekuglepenne Tøj til promotion Folie på firmabil Plasticposer Papirposer Bolsjer Reklamegaver Sandwich-skilt til gaden Vinflasker Thermokrus Vandflasker Forklæder Skjorter Messeudstyr Service USB-stik Musemåtter Chokolade Busannoncer Emballage Roll-ups Badges Tasker Paraplyer Kasketter INTERNET Hjemmeside Webshop Webbannere SEO Google AdWords Facebookside Facebook-konkurrencer QR-koder Nyhedsbreve Apps til smartphones

11 SAMARBEJDET Når du vælger at starte et samarbejde med os, følger vi oftest denne proces: Du kontakter os med et spørgsmål/opgave/projekt. Vi lytter til dine ønsker og aftaler et møde - enten telefonisk eller personligt. Du modtager altid en grundig forklaring på hvordan du bedst anvender dit færdige produkt. Hvis der senere skulle opstå spørgsmål, kontakter du os og vi guider dig igennem telefonisk eller på mail. På det uddybende møde, finder vi i samarbejde frem til de konkrete behov i forbindelse med projektet. Ved afslutning af et projekt, gennemgår vi produktet i fællesskab. Alt efter projektets størrelse, kan dette gøres pr. mail eller på et møde, hvor du samtidig kan få afklaret spørgsmål og tanker omkring den fremtidige brug af produktet. Den kreative proces påbegyndes. I denne proces er det en fordel at du er disponibel på mail/telefon, for eventuelle spørgsmål og gennemsyn. Dette giver et glidende forløb, og hurtige resultater.

12 Kontakt os for at få en professionel gennemgang af din virksomheds potentiale: Creative Studio Frederiksberggade 2, 1. (Strøget) 1459 København K (+45)

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Online markedsføring. Den store grundbog. Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen Online markedsføring Den store grundbog Anders Hingeberg Jakob Hebsgaard Camilla Kjærsgaard Pedersen

Læs mere

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk

Gratis e-bog om internetplatforme. Find dine platforme, og brug dem rigtigt. lahme.dk Gratis e-bog om internetplatforme Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk Find dine platforme, og brug dem rigtigt lahme.dk 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

JAg ten På den gemte energi energi. den gemte. Følg kampagneguiden, og hjælp kollegerne med at finde. energi! Guide til adfærdskampagne

JAg ten På den gemte energi energi. den gemte. Følg kampagneguiden, og hjælp kollegerne med at finde. energi! Guide til adfærdskampagne JAg ten På den JAg ten gemte På Følg kampagneguiden, og hjælp kollegerne med at finde! Guide til adfærdskampagne Indhold 1Få ledelsens opbakning side 4 2Sæt mål Side 5 Spar penge med gode vaner! Spar 5-10

Læs mere

PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION

PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION PROJEKTLEDELSE UNDRAISINGPR & KOMMUNIKATION OPSTARTØKONOM- EN PUBLIKATION AF CENTER FOR ANVENDT KUNSTNERISK INNOVATION INDHOLD Redaktør: Redaktion: Layout: Udgivet af: Copyright Pernille Skov Julie Hjort

Læs mere

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af Guide til undersøgelse af virksomhedens SOCIALE KAPITAL Indhold Undersøg den sociale kapital 4 Hvad er social kapital? 5 Hvorfor undersøge social kapital? 5 Flere dimensioner af social kapital 7 Sådan

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af

Guide SOCIALE KAPITAL. virksomhedens. til undersøgelse af Guide til undersøgelse af virksomhedens SOCIALE KAPITAL Indhold Undersøg den sociale kapital 4 Hvad er social kapital? 5 Hvorfor undersøge social kapital? 5 Flere dimensioner af social kapital 7 Sådan

Læs mere

Musik & brands. En guide til virksomheder

Musik & brands. En guide til virksomheder Musik & brands En guide til virksomheder Musik & brands en guide til virksomheder Udgivet af DI og Musikzonen Tekstbidrag: IFPI KODA Gramex Musikzonen. Musik sælger...3 Sæt lyd til din virksomhed....5

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1 Guide Til måling af Social Kapital Guide til måling af social kapital DEL I - Hvad er social kapital Side 1 Indhold Forord 3 Hvad er social kapital 5 Hvorfor måle på social kapital 5 Hvad er social kapital

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Salg, salg og atter salg

Salg, salg og atter salg Salg, salg og atter salg Ved Henning Rouchmann Om Henning Rouchmann Altid haft fokus på salg, markedsføring, kommunikation og ledelse. Min store passion har altid været at udvikle og videreudvikle stærke

Læs mere

Forberedelse. Gennemføring. Succes.

Forberedelse. Gennemføring. Succes. Forberedelse. Gennemføring. Succes. Kelly Services Interviewguide til kandidater Hos Kelly Services er vi dedikerede til at udarbejde værktøjer og stille disse til rådighed således, at du kan optimere

Læs mere

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ

ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ ET GODT PSYKISK ARBEJDSMILJØ hver dag Inspiration til en systematisk indsats DET NATIONALE FORSKNINGSCENTER FOR ARBEJDSMILJØ Arbejdstilsynet Indhold Et godt psykisk arbejdsmiljø hver dag. Inspiration til

Læs mere

Tal Ordentligt - Skabelse af ethos

Tal Ordentligt - Skabelse af ethos Tal Ordentligt - Skabelse af ethos Kim B. Kragh DDK-I E2012 kbkr@itu.dk Marc E. Petersen DDK-I E2012 mepe@itu.dk Abstract This paper deals with Call Me and their campaign "Tal Ordentligt" from a rhetorical

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ

DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ LÆR LÆR DINE DINE GÆSTER AT AT KENDE KENDE SAMARBEJDE GIVER VÆRDI BRUG BRUG FACEBOOK TIL AT GIVE TIL AT GIVE GÆSTERNE VÆRDI HVAD KAN VI VI TILBYDE DU SKAL VÆRE VÆRT OGSÅ DIGITALT! DIGITALT! DU ER OGSÅ

Læs mere

Guide til måling af. virksomhedens SOCIALE KAPITAL

Guide til måling af. virksomhedens SOCIALE KAPITAL Guide til måling af virksomhedens SOCIALE KAPITAL Indhold Forord 3 Hvad er social kapital? 4 Hvorfor måle på social kapital? 4 Hvad er social kapital? 4 Flere dimensioner af social kapital 6 Sådan måler

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014

Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgning om tilskud fra den Tværgående Udviklingspulje til udvikling af arbejdsmarkedsuddannelserne 2014 Ansøgningsskemaet skal læses i sammenhæng med krav til projektet og ansøgningen i udmeldingsbrev

Læs mere

DIGITAL DIALOG I SKOLEN

DIGITAL DIALOG I SKOLEN DIGITAL DIALOG I SKOLEN Værktøjer og inspiration til arbejdet med jeres skoles digitale trivsel Til forældre, elever, ansatte og ledelse Indhold 2 3 FORORD FRA ARBEJDSGRUPPEN 4 FAKTA OM BØRNS LIV PÅ NETTET

Læs mere

White paper Kernen i god tekstforfatning

White paper Kernen i god tekstforfatning White paper Kernen i god tekstforfatning Skab et behov for det, du sælger få modtageren til at handle Kernen i god tekstforfatning Inden for e-mailmarkedsføring findes der en sand vrimmel af gode råd om

Læs mere

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan DEN DYNAMISKE FORRETNINGSPLAN 4. REVIDEREDE UDGAVE 2009 Mogens Thomsen Forfatter: Mogens Thomsen, post@mogensthomsen.dk

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige

Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Strategi til samarbejde med virksomhederne det er vejen til gode løsninger for udsatte ledige Inspirationskatalog Redaktion: David Graff og Carsten Kjærgaard Fotos: Chili Foto Grafisk tilrettelæggelse:

Læs mere

MOBIL MARKETING. bind 2

MOBIL MARKETING. bind 2 MOBIL MARKETING bind 2 00.01 Credits IDE OG KONCEPT: Jacob Saugman FORFATTERE: Anne Sofie Hammer og Jacob Saugman GRAFIK: dmegraphic TRYK: Johansen grafisk ÅRGANG: 2009 ISBN: 978-87-992719-3-1 UDGAVE:

Læs mere

3 fejl du ikke må lave,

3 fejl du ikke må lave, 3 fejl du ikke må lave, hvis du vil tjene penge på din blog! #1 Mette Høholt Frederiksen - Blogvision.dk Indhold Fejl #1 Du går glip af flere hundrede besøgende dagligt fra Google... 5 #1 Giv dit blogindlæg

Læs mere

Klub-building- Spil din klub i form

Klub-building- Spil din klub i form Klub-building- Spil din klub i form Temahæfte - Kommunikation - positive historier fra din klub Vær åben og fortæl de gode historier - så opleves klubben mere attraktiv Dansk Håndbold Forbunds anbefalinger

Læs mere