Bork Avis. Det er DIN avis!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bork Avis. Det er DIN avis!"

Transkript

1 Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork inspirerer helt til verdens ende... Vi har modtaget en helt forrygende historie, om hvordan Bork har spredt budskabet til en af de fjerneste afkroge af verden. Læs mere på side 2. Månedens portræt. Læs om hvordan Eva og Preben tog springet, og forlod stor virksomhed på Sjælland og flyttede til Lyne, og åbnede butik i Bork Havn Læs hele historien på side 3. Min mands Mareridt Antik/retro/genbrug Dødsboer købes Pulterkamre ryddes. Åben hver fredag fra og hver lørdag/søndag fra Tarmvej 135 (Den gamle andelskasse), 6893 Hemmet, tlf.: el Ring for mere information. Julestue 1-2 november Som noget nyt kan du samle min. 5 personer og vi lukker op specielt for jer, hvor I, i fred og ro kan kigge butikken igennem. Ring på

2 Kolofon for Bork Avis Oplag: ca. 880 stk. Heraf bliver ca. 600 stk. omdelt til alle faste hustande i Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn. Resten bliver lagt ud til fri afbenyttelse i forskellige restauranter, butikker mv. i området. Ansvarhavende redaktør: Betina Hvejsel Midtbyvej 7 Nr. Bork 6893 Hemmet .: Avisen udkommer én gang hver måned ca. den første i måneden. Næste gang udkommer vi den 28. november. Deadline er ca. en uge før. Annoncer, informationer, arrangementer og andre indlæg, skal sendes til borkavis.dk. Annoncer koster 1kr. pr. spaltemillimeter i fuld 4-farve tryk. Spaltebredde: 41 mm. Spaltemellemrum: 4mm. Max. bredde: 176 mm. Max. højde: 263 mm. Bork marked giver inspiration Den 11 oktober var vejret koldt og overskyet, der havde netop lagt sig et islag natten før, men det afholdte ikke to hårdnakket Thuleboere fra at starte det, der måske en dag kan blive til verdens nordligste bagagerums marked. Stedet er Thule Air Base N, V Klokken er 10 og to piger er i fuld gang med at sætte op til dagens marked. Inspirationen kom fra Bork marked og det første eksemplar af Bork Avis. Freja og Tanja var kommet på ideen at holde et lille marked heroppe tæt på nordpolen. Bagagerum blev der nu ikke meget af da det var ca. -10 C udenfor. I stedet blev det lille marked sat op i en af beboelses barakkerne på basen. Det gode princip med gratis standerplads blev selvfølgelig adopteret og selv om der kun var 4-5 stadepladser, var der livlig aktivitet fra 11-15, ja faktisk blev de nød til at holde dørende åbne en time længere end forventet, da ikke alles arbejdstider passede ind. Vareudvalget bestod af fejlkøb på nettet, smykker, oprydning i skabene også en god kop varm kaffe til dem der kom forbi. For at lokke folk til, blev noget af Bork markeds reklame taktik lånt, blandt andet Facebook opslag og samtidig blev der sat små håndskrevet plakater op i div. bygninger og taxaer på basen. Responsen var så god, at det ikke er sidste gang de inviterer på marked, og hvis man skal dømme efter hvad folk siger vil det kun blive større og større. Det lille lokal samfund i Bork er derfor Vi holder lukket for vintersæsonen, men åbner igen til foråret. Ved selskaber over 15 personer, åbner vi gerne dørene. Kontakt os for et uforbindende tilbud på tlf: , Kirkehøjvej 34A, 6893 Hemmet Side 2

3 skyld i en fantastisk dag på Thule, som vi håber der vil komme flere af - og selvom man godt nogle gange kan føle sig lidt glemt og ensom, rækker lidt - langt længere end man tror - til hverdag ca 3861 km. fra Bork. købe f.eks. på tankstationer, og tænkte at nu ville hun vise hvordan det skulle gøres. Hun bandt derfor nogle smukke buketter, til en anstændig pris, og henvendte sig på en lokal tankstation. Først var der skepsis, om folk nu ville købe buketterne, men tankejeren måtte snart bestille flere, for det gik forrygende. Snart havde de en kontrakt på levering til samtlige af firmaets tankstationer på Sjælland. Og SÅ gik det stærkt. Til sidst havde de over 140 salgssteder og ca. 37 medarbejdere. I deres sparsomme fritid tog de over og plejede sjælen i deres dejlige sommerhus i vestjylland. Her fandt de en uspoleret natur, og dejlige rare mennesker som tog dem ind i deres liv. Da blodpropperne lagde Preben ned, og depressionen væltede Eva, besluttede de sig derfor for at stoppe deres store virksomhed. Eva startede som dekoratør for et velrenommeret firma i København, men heller ikke det kunne hun holde til mere. Tidspresset var for voldsomt. Så de to inspirerende virksomhedsskabere, besluttede sig for at sælge alt og flytte til deres drømmested - vestjylland. De fandt et lille sødt hus, der passede til deres temperament i Lyne, og startede en ny tilværelse. Men med den store iværksættertrang, der ligger gemt i dem, kunne de ikke lade være med at gå igang igen. Så Eva besluttede sig for at lave den butik hun altid havde drømt Månedens portræt... Det hele startede da Eva og Preben blev trætte. Preben fik et par blodpropper, og Eva en depression. Presset havde været for stort. I mange år, havde de opbygget og drevet en stor virksomhed på Sjælland. Eva er uddannet blomsterbinder, med et helt usædvanligt stort talent for det smukke og dejlige. Hun var ked af de kedelige buketter, man kunne Side 3

4 Musikparret Night service Jan og Jens er et par hyggelige spillemænd, der med deres brede repertoire, kan spille humøret op til ethvert arrangement. Repertoiret består af bl.a. 60 er musik, country, country-rock, pop, rock og spisemusik. om... Mormors ting og sager. Den lille hyggelige butik, har efterhånden sat et stort præg på gågaden Byggen i Bork Havn. Eva er fyldt med inspiration og gode idéer, og sætter gang i det ene projekt efter det andet. Når man besøger Evas butik, bliver man altid mødt af et glad smil og tilbudet om et lille fint bolche. Eva elsker børn og har derfor stillet bordfodbold op foran sin butik. Hun arrangerer også ansigtsmaling og mange andre ting for områdets og turisternes børn. Og nu hvor de mørke skyer sænker sig over Bork, har hun og Preben valgt at strække Kontakt os for en uforpligtende snak: Jan Sørensen og Jens Jensen Telefon el Vores store tøj butik i Bork Havn holder åbent hver weekend hele vinteren samt jul og nytår Her finder du os: Jollen 2, Bork Havn, 6893 Hemmet, Tlf MARKISE & KALECHESMEDEN v/ John F. Jacobsen Esbølvej 24, Sdr. Vium 6893 Hemmet Bådkalecher Møbelpolstring Covers Presenninger Solsejl - Altansejl Autopolstring Reparationer Specialopgaver Webshop vingerne lidt. Det er dog ikke ensbetydende med at de er gået i hi - slet ikke! Hvis du kan samle 5 personer, kan du efter aftale få en helt særlig betjening i Evas hyggelige og spændende butik. Er I en flok mænd, der trænger til en anderledes oplevelse, byder Eva gerne på smagsprøver på særligt fine øl, samt andre lækkerier. Og til kvinderne, kan hun diske op med alle sine utroligt smukke dekorationer, og selvfølgelig hjemmelavet kage og kaffe. Så Snyd ikke dig selv for en dejlig oplevelse. Kontakt Eva, og få en aftale om en uforglemmelig dag! Side 4

5 Kirsdal Studie er et lille hyggeligt lydstudie, ejet af Jens, der er musiker og uddannet lydteknikker. Kirsdal Studie tilbyder professionel indspilning for både orkester- trio- duo eller solo musikere. Vi laver cd produktion, demo cd, visitkort cd, polterarbent cd mv. Kør ind og få skiftet til VINTERDÆK Vi gi r dig gode råd med på vejen, så du finder de rigtige vinterdæk Når efteråret nærmer sig, er det tid til at få skiftet til vinterdæk inden frost og sne melder sig på banen. Vi er klar med et godt tilbud på vinterdæk med eller uden fælge. Så kan du og din familie køre vinteren sikkert i møde. Kontakt Nr. Bork Autoservice for et godt tilbud. Kirsdal Studie tilbyder unge nye bands hjælp til at få lavet demo cd. Det er muligt at bestille forplejning, og evt. overnatning, under indspilningen. Kontakt for yderligere information: Kirsdal Studie v/ Jens Jensen Kirsdalvej 2 b 7280 Sønder Felding tlf TILBUD i november/december Lad dit barn indspille en sang, som gave til fx. bedsteforældre. Pris for 1. sang 400,00 derefter 300,00 pr. sang. NR. BORK AUTOSERVICE Midtbyvej Hemmet Tlf.: AutoPartner for en sikkerheds skyld Har du eller dit barn brug for hjælp Få bearbejdet forhindringer, hæmmende overbevisninger og følelser, der gør det svært at leve livet fuldt ud og have en god hverdag. Ring og få en uforpligtende samtale på tlf Rab - registreret psykoterapeut, MPF. Sandplay- og spædbarnsterapeut JYTTE MØGELGAARD Side 5

6 Før Jul aktiviteter Sdr. Bork Forsamlingshus, 2014: 24. Nov. Billard, tilmelding på tlf. eller mail Man spiller i hold på 3-4 personer. Interesserede kan selv samle et hold, eller kontakte Eva Vogt. Pris./hold: Daghold 850 kr., aftenhold: 1000 kr. (priserne er regulerede ift. kortere sæson) Tilmelding og nærm. oplysninger: el. mail: 26. og 27. nov. Sy og design for børn og unge, 9-16 år (2 hold) Ons. el. tors.: (eller når skolebussen kommer forbi forsamlingshuset) Har du lyst til at sy eller lære at sy, så er dette hold lige noget for dig. Du lærer at tegne og klippe mønstre ud, du lærer at sy i hånden, men vi syr nu mest på symaskine. Vi har masser af stof, sakse, tråd, nåle, skråbånd, perler, og andet tilbehør, og du må bruge det hele. Men vil du sy noget stort, sy mange og store puder, så skal du selv købe og medbringe materialer. Vi har symaskiner, overlock og coverlock, som du frit kan benytte Pris 300,- kr. (26./27.nov. 15./16. april ) Tilmelding helst på mail, se nederst. 26. nov. Sy-café for voksne. Ons.: (26. nov. 15. april) I sy-caféen er der plads til alle, uanset om du er øvet eller nybegynder. og du bestemmer selv, hvad du vil sy, om du vil sy nyt eller reparere. Og har du brug for hjælp står en erfaren sy-guide klar med råd og vejledning. vi har symaskiner, overlock og coverlock, som du frit kan benytte. Pris 300,- kr. + materialer Tilmelding: se nederst 20. nov. Den kreativ Kaffekop. Tors (20. nov. foråret 2015) I Den kreative Kaffekop strikkes, hækles, males, laves smykker, eller andre kreative ting. Vi lader os inspirere af hinanden. Hver uge kan du deltage i en af de spændende workshops, hvor du som oftest kun betaler for materialer. Se før Jul - program: https:// Ingen tilmelding, bare mød op Pris: 100 kr. for perioden indtil jul/eller 30 kr. pr. gang Nærmere oplysninger (Mette) eller (Eva) 4. dec. Seniorklub Seniormotion med kaffe og rundstykke, sang, hygge og diverse spil. I løbet af vinteren arrangeres desuden forskellige foredrag mv. Pris: 100, kr. pr gang for kaffe og rundstykke 5. dec. ÅBEN DATASTUE: Torsdag kl (5. dec. 16. april 2015) Ingen tilmelding, du skal blot møde op. 2 gratis prøve gange inden jul. Pris: 250 kr. Oplysninger om hold og tilmelding på eller: Side 6

7 DATA-STUEN I FORSAMLINGSHUSET STARTER TORSDAG D. 5. dec. KL Data-stuen i forsamlingshuset er et samlingssted for it-nysgerrige. Data-stuen har åbent hver torsdag fra kl. 9:00 til 11:00. fremover. (skoleferier dog undtaget) Datastuen er både for dig som intet kender til computere, og for dig, som gerne vil lære mere. Her kan f.eks. du få hjælp til at skrive tekster på din computer, at gå på nettet for at søge oplysninger, at skrive, sende og åbne mails, at åbne og læse din E-post, og meget mere. Forsamlingshuset råder over flere computere og IPads, som står til rådighed i åbningstiden, men du må også gerne medbringe din egen computer (husk evt. koder). Det er frivillige med hver sin viden, der hjælper og guider, så hvis du har særlige ønsker eller problemer, så er forudbestilling af tid en god idè. Vi har mulighed for at oprette SMÅ hold med 2-3 personer med særlige it-ønsker på andre tidspunkter. Så hvis du har ønsker om hjælp/undervisning i specielle emner, så lad os høre, så vi kan aftale tidspunkt, forventninger, mv. Åben data-stue er et tilbud til It-værkstedets medlemmer. Medlemskab IT-værkstedet: 250,- kr. (12 gange - Prøv datastuen gratis de 2 første mødedage) Ring for yderligere oplysninger. Nyt fra Nr. Bork Sogneforening Der tændes juletræ d 30. November hos Nr. Bork Autoservice kl Derefter går vi i Bork Hallen til kaffe, gløgg og æbleskiver. Der vil være amerikansk lotteri med fine gevinster. Dato for generalforsamling er ændret pga. vinterferien til d 17. feb Venlig hilsen Anette Hansen Nr. Bork sogneforening HYTTEFADET BORK HAVN Åbningstider Man-ons:... lukket Tors: Fre-lør: Søn: Nyt fra Sdr. Bork Sogneforening Traditionen tro tændes juletræet ved Letkøb søndag den kl Alle er velkommen Hilsen Sdr. Bork Sogneforening YIKES!!! Denne plads blev ikke solgt. Så har vi underskud og redaktøren (mig) ender med at blive fyret. Så hjælp os næste måned!!! Køb en annonce :-) Skriv til Side 7

8 Mangler du et professionelt website, med nemt indholdsstyring. Så skriv til DanCMS på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet, eller til og få en uforpligtende snak og et tilbud. Bork Havn Lysstøberi/Kerzengießerei Sjov for alle mellem 1 og 99 år! Støb dine egne lys! Vælg mellem mange forskellige former og farver og lad dig inspirere af butikkens håndlavede lys. Uden tilmelding. Åbningstider: Der ultimative Spaß für jung und alt! Unser freundliches Team bringt Ihnen die Kunst des Kerzengießens näher. Unter fachmännischer Anleitung gießen Sie Ihre eigene Kerze in Ihrer Wunschfarbe und -form. Ohne Anmeldung deutschsprachig! Öffnungszeiten: Uhr. Lysstøberi Bork Havn Kirkehøjvej 19 Bork Havn Hemmet Tel Brug Swipp når du skal tilbagebetale for cafebesøget til dine venner... Star Café & Restaurant i Bork Havn Nyd Ndl lækre friske fik retter i en hyggelig atmosfære! Forskellige fiskeretter Wienerschnitzel Fiskeburger Pandekager m.m. Bordbestilling anbefales Åbningstider fra 10. Stjerneskud m. 1 dampet og 1 pandestegt rødspættefilet Sternschnuppe mit 1 gedämpften und 1 gebratenen Schollenfilet Genießen Sie frische Gerichte in einer angenehmen und gemütlichen Atmosphäre Verschiedene Fischgerichte Wienerschnitzel Fischbrötchen Crepes u.a. Tischbestellung empfohlen Öffnungszeiten ab 10 Uhr. Star Café & Restaurant Kirkehøjvej 19 Bork Havn Hemmet Tel Sikke nu noget... Har du opdaget en eller flere fejl eller mangler i avisen? Er du blevet sprunget over i omdelingen? Er du uenig i vores synspunkter? Har du information der burde have været med i avisen? Har du en meget bedre historie? Vil du gerne være mere kendt i Bork området? Ved du noget om fremtidige arrangementer, som skal med i avisen? Er du bare sur? Eller helt vildt glad over noget? Så er det nu du skal fatte din computer og sætte tænkehatten på! Skriv hvad du har på hjerte, og send det til Jeg vil ikke garantere at vi trykker det, men hvis vi ikke ved det, kan vi slet ikke. Så skriv til Betina på Nørre Nebel afdeling Bredgade 46, 6830 Nørre Nebel Tlf Outrup afdeling Storegade 24, 6855 Outrup Tlf Side 8 Lunde afdeling Skolegade 53, Lunde, 6830 Nr. Nebel Tlf og på Du KAN også prøve at kigge forbi på Midtbyvej 7 - det KAN jo være at jeg er her og at jeg har tid til at snakke med dig :-) Så hvad venter du på? Det er din avis!

9 JULEMARKED Lørdag d , kl 10-17, afholdes julemarked på Tarmvej 135, 6893 Hemmet, (den gamle andelskasse) Boderne tilbyder alt fra nipsenåle til orkideer, pyntepuder, beklædning og meget andet. Der kan købes Gløg, kaffe, vafler, æbleskiver, cacao og saftevand. Der vil også blive solgt pyntegrønt, kirkegårds pynt og dekorationer Nissen kommer forbi vores julemarked med sin søde hest, og der er mulighed for at tage årets julefoto sammen med dem. De er på pladsen fra kl Overskuddet fra markedet går til Børnenes kontor, og på dagen kommer en repræsentant fra børnenes kontor, som vil sælge julehjerter, til støtte for børn i danmark. "Night Service" kommer og spiller julemusik for os, så vi håber på en hyggelig dag med masser af mennesker og julestemning. Med venlig julehilsen Pigerne fra Min mands mareridt Bork Print og Kopi. Med 25 års erfaring i den grafiske branche, kan vi hjælpe dig med næsten ethvert print/kopi job på papir fra A5-A3 størrelse. Skriv og forhør om et tilbud på din print/kopi opgave. Vejl. priser inkl. moms: Kopipriser 80g. A4 pr. stk. 160g. A4 pr. stk. 160g. A3 pr. stk. 80g. A4 pr. stk. v/ g. A4 pr. stk. v/ g. A3 pr. stk. v/100+ S/H 0,50 Kr. 1,10 Kr. 1,30 Kr. 0,40 Kr/stk. 0,95 Kr./stk. 1,15 Kr./stk. S/H dobbeltsidet 0,80 Kr. 1,80 Kr. 2,20 Kr. 0,70 Kr/stk. 1,50 Kr./stk. 1,85 Kr./stk. Farve 1,50 Kr. 2,10 Kr. 2,70 Kr. 1,40 Kr/stk. 2,00 Kr./stk. 2,50 Kr./stk. Farve dobbeltsidet 2,40 Kr. 3,40 Kr. 4,40 Kr. 2,30 Kr/stk. 3,20 Kr./stk. 4,00 Kr./stk. Tillæg for print - PDF, TIFF eller JPG: 10,00 Kr./printjob. Tillæg for foldning/hæftning eller hulning 0,08kr/ark. Tillæg for hasteopgaver: +20% Tillæg for A4 laminering: 7,00 Kr./ark. Tillæg for A3 laminering: 11,00 Kr./ark. Tillæg for scanning af fotos mv.: 10,00 Kr./scanning (Medbring selv USB-nøgle) 25% introrabat fratrækkes prisen i hele november For opsætning af dokumenter (sange, brochurer, infoark mv.), hør om pris. Fortæl os om dine ønsker, og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Skriv til eller aftal møde med os på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet for en uforpligtende snak. Side 9

10 Redaktørens tanker... Den anden dag, kørte Bodil og jeg en tur omkring fjorden. Og det var en lidt trist oplevelse. Mellem Bork og Hvide Sande, var ca. 2 ud af 3 biler tyske. Fra Hvide Sande og op til Ringkøbing, var ca. 1 ud af 3 biler tyske. Så der er altså stadig mange turister. MEN næsten alt er lukket. Jeg tænker bare at hvis jeg var afsted som turist, ville jeg nok blive lidt skuffet. Det er dog skønt at se at der trods alt bliver gjort noget i området. Dels Børnenes Kontors julemarked i den gamle andelskasse, Julemarked i Bork Legeland, og alle de aktiviteter der sker i Sdr. Borks nye forsamlingshus. På Bryggen sørger Eva og Preben, og Dorthe også for at der er lidt at gøre. Så for os lokale er der da lidt at gøre. Det er også super trist at Letkøb i Sdr. Bork, har måttet kaste håndklædet i ringen og lukke. Derfor afholder vi erhvervsmøde for alt erhverv i Bork, d. 12. november kl. 19:00. Der bliver snart sendt invitationer ud. Mødet vil bestå af minutter, hvor jeg fortæller om vores tanker til at løfte Bork ud af lukningskrisen. Derefter bliver der en styret debat - også på ca minutter. Og så runder vi af med en super lækker buffet, med alt hvad hjertet begærer og 2 stk. drinksbillitter pr. tilmeldt. Prisen bliver 200,- kr. pr. deltager, men mere om det i invitationerne. Da vi ikke har råd til porto, bliver invitationerne kun sendt til de erhverv vi har kunnet finde adresse på. Så hvis du vil være sikker på at modtage invitationen, skal du sende din adresse, med firmaoplysninger til så hurtigt som muligt. Hvis du kender til andre arrangementer eller har noget på hjerte, skal du også sende det til Vi tager med kyshånd mod artikler, informationer og hvad du ellers synes er interessant for alle i Bork. Invitation Bork Garn holder åbent lørdag d. 15. nov. fra kl Kom og se mit fine bløde mælkegarn og mærk på mit lækre babyalpaca garn. Vi ses også til julemarked i Bork Legeland. Anerbjergevej 4a, Sdr. Bork Indvielse af Sdr. Bork Forsamlingshus Så har vi nået endnu en milepæl. Efter den store ombygning af forsamlingshuset afholdes INDVIELSE OG RECEPTION i SDR.BORK FORSAMLINGSHUS Fredag den 28. november kl. 14:00 ALLE, store som små, er velkomne til en festlig dag. Vi håber rigtig mange vil møde op for at se huset, og sammen med os glæde sig over resultatet og de mange nye muligheder, som vi får her i området. Side 10

11 KØB BIL I SDR. BORK Mitsubishi Space Star 1,6i årg. 2002, km , synet kr Peugeot 406 1,8i 4 dørs årg. 1997, synet, ikke pæn kr Mitsubishi Carisma 1,6i 5 dørs årg. 2003, km , synet kr Ford Focus 1,6i st.car årg. 2006, km , nysynet kr Saab 900 2,0i 3 dørs årg. 1995, km , nysynet kr Suzuki Wagon R+ 1,3i 5 dørs årg. 2003, km , synet kr Peugeot 206 1,4 HDI, diesel, 3 dørs årg. 2006, km , synet kr Vi har også små varevogne til salg. LUNDSTEEN Stensagervej 8 Tlf.: træffes efter aftale Frisørens hårprodukter online. Alle de kendte mærker. Alle produkter er til meget nedsatte priser. Se mere på: Sjove fakta... Hvad hedder vores bryllupsdag? Bodil og jeg har lige haft 7 års bryllupsdag. Og i den forbindelse tænkte jeg på hvad bryllupsdagen mon hed. Så her er en liste: 1 år: Papirbryllup 2 år: Bomuldsbryllup 3 år: Læderbryllup 4 år: Blomsterbryllup eller hyacintbryllup 5 år: Træbryllup 6 år: Sukkerbryllup 7 år: Uldbryllup 8 år: Bronzebryllup 9 år: Pilbryllup eller Stråbryllup 10 år: Tinbryllup 11 år: Stålbryllup eller Ravbryllup 12 år: Silkebryllup 12½ år: Kobberbryllup 13 år: Kniplingsbryllup 14 år: Elfenbensbryllup 15 år: Krystalbryllup 16 år: Månebryllup 17 år: Ametystbryllup 18 år: Margueritbryllup 19 år: Granatbryllup 20 år: Porcelænsbryllup 21 år: Turkisbryllup 22 år: Alliancebryllup 23 år: Tulipanbryllup 24 år: Karatbryllup 25 år: Sølvbryllup 30 år: Perlebryllup 35 år: Koralbryllup 40 år: Rubinbryllup 45 år: Safirbryllup 50 år: Guldbryllup 55 år: Smaragdbryllup 60 år: Diamantbryllup 65 år: Krondiamantbryllup 70 år: Jernbryllup 75 år: Atombryllup eller kronjuvelbryllup 80 år: Egebryllup 90 år: Granitbryllup Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Side 11

12 Bodils klumme: Du kender det godt - ikke? Julen nærmer sig og vi bliver hurtigt gjort bemærket med det. En tur i Bilka allerede for en måned siden og det vælter med julepynt. Jo julen er en traditionsfyldt tid med masser af faste gøremål. Om det er kalendergaverne til alle børnene, adventskransen, juleknaset, æbleskiverne, julepyntningen, Lucia optoget - til den endelige dag - juleaften hvor juletræet er pyntet til stads. Maden er gjort klar - om det er and, flæskesteg, gås eller hvad den lille familie nu har bestemt - så rundes det som regel af med ris á la mande, som også har sine forskellige variationer. Dog skal mandlen gemmes i desserten, så spændingen holdes længst muligt, af den der finder den (og gemmer den), så alle spiser ekstra meget, før finderen kræver sin gave. Denne tradition opvejer den forspiste mave og giver energi til resten af aftens begivenheder. På den anden side ligger det nok i de fleste af os, at vi alligevel ikke vil undvære alt det her postyr som julen bringer. Så er det heldigt vi lige kan smugtræne til julens forspiste maver her den 10. november til mortens aften. Men så skal der ikke nævnes, at man i gamle tider, havde flere faster om året og det nok mere var derfor, vi har disse dage, hvor befolkningen spiste alt hvad de kunne, kombineret med det religiøse. Men sådan er der så meget. Pigen fra byen. Tegnet af Sarah Maylan.

Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn

Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork Avis 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Velkommen til den nye Bork Avis. Hvad skal vi med endnu en avis? Da Bodil og jeg flyttede til Nr. Bork i oktober 2010, synes

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis!

Bork Avis. Det er DIN avis! Det er DIN avis! Bork Avis 4. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Læs denne gang om Bork Havn marked og nogle personlige ord til alle Borkere.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Bork Avis. Marts tilbud Klar til fodboldssæsonen? Det er DIN avis! Kun 2.499,-

Bork Avis. Marts tilbud Klar til fodboldssæsonen? Det er DIN avis! Kun 2.499,- Det er DIN avis! Bork Avis 3. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Læs denne gang lidt om fremtidsperspektiver, specielt om fremtidens biler og

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Bork Avis. Februar tilbud. Lækker Blu-ray afspiller. Det er DIN avis! Kun 599,-

Bork Avis. Februar tilbud. Lækker Blu-ray afspiller. Det er DIN avis! Kun 599,- Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Med tanke på terrorangrebet mod Charlie Hebdo, går redaktøren i kødet på religion

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE

AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE AKTIVITETSPROGRAM VÆRESTEDET DEN BLÅ CAFE SEP., OKT., NOV., DEC. 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Intro til aktiviteter... 3 Nada... 4 Krolf... 6 Petanque... 7 Motionshold... 8 Strikkeklub... 9 Mellemgruppe...10

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Bork Avis. 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn NYHED

Bork Avis. 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn NYHED Det er DIN avis! Bork Avis 3. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork erhvervsmøde Den 12. november afholdte vi møde med Bork erhverv på Bork Kro, for at blive enige om

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014

Sdr. Vium Nyt. Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sdr. Vium Nyt Nr. 270 Sdr. Vium Sogneforeningen maj 2014 Sogneforeningens generalforsamling. Til sogneforeningens generalforsamling blev der valgt Kent Rosendahl og John Jacobsen som nye medlemmer af bestyrelsen.

Læs mere

Jonstrupvang Tidende. Nr. 8. Jonstrupvang-Bebyggelsen

Jonstrupvang Tidende. Nr. 8. Jonstrupvang-Bebyggelsen Jonstrupvang Tidende Der har været oktoberfest fredag d. 28., læg mærke til Carsten ved øl anlægget, det er vist 10. gang!!! Jonstrupvang-Bebyggelsen 2011 Nr. 8 At huske i december: 02. Julefrokost 06.

Læs mere

RAMMEN April - Maj 2014

RAMMEN April - Maj 2014 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Islev Gruppe Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag kl. 18.30-20.00 Årgang

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014

PARK NYT SKOLEPARKERNE. Vinter 2014 PARK NYT Vinter 2014 SKOLEPARKERNE Indhold i dette nr.: Juletræstænding 1. december side 2 Nyt fra bestyrelsen side 3 Skoleparkens Fritidsklub side 6 Julespisning 29. november side 10 Juletræsfest 30.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk

Velkommen til. Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Velkommen til Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2014 på www.petersjuliribe.dk Jeg glæder mig i denne tid... Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHEDSBREV Februar 2014 NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING SpOrtsgruppen holder åbent i vinterferien BEMÆRK: Med undtagelse af vores sportsgruppe der holder åbent søndag den

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris.

Også for andre klassiske julegaver finder man nu store rabatter: priserne for slips er lave, Cd er kan man nu også købe til en god pris. Sådan kunne en affiliate kalender se ud Når man ser helt nøjagtig efter, så kan man spare hele året rundt - og når kunden kan spare, så køber han mere og du tjener penge som affiliate. Hver måned findes

Læs mere

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet.

2014-2 015. Gelsted Kreativ Aktivitets forening. GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet. Side 12 GKA Et medlemskab af foreningen koster 150 kr om året. For medlemskabet får du: 10 % rabat på kurser dog ikke på materialeudgifter Stemmeret på den årlige generalforsamling Modtagelse af kursusprogram

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015

INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 INVITATION TIL NLD-LEJR 9. - 11. oktober 2015 Lejr for børn med diagnoser og deres familier NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge OPLEV Dejlige fællesrum Familieværelser

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby

Fredagscaféer. oktober - november 2013. Svendborgvej 319 Højby Fredagscaféer oktober - november 2013 Svendborgvej 319 Højby Bakkegården 1988-2013 altså 25 år Fra cafemedarbejderne og fra Bakkegårdens bestyrelse skal der lyde et velkommen til efterårssæson 2013 i Cafe

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Nyhedsbrev Den Boligsociale indsats i afdeling 5 og 6.

Nyhedsbrev Den Boligsociale indsats i afdeling 5 og 6. Nyhedsbrev Den Boligsociale indsats i afdeling 5 og 6. Hasseris Boligselskab Dette nyhedsbrev, som er udarbejdet af De Boligsociale Medarbejdere, vil give dig et aktuelt indblik i, hvad Den Boligsociale

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Efter en dejlig uge med solskin er vi nu nået til at kigge lidt tilbage på ugens løb og evaluere samt kigge lidt frem på næste undervisningsuge

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg.

Referat af. bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. NEWFOUNDLANDKLUBBEN DANMARK Specialklub under Dansk Kennelklub Stiftet 10. september 1967 Referat af bestyrelsesmøde søndag den 23. november 2008 kl. 10.00 på Loddenhøj i Nyborg. Til stede var Anne Søndergaard

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder

NYT HERSKINDSKOLEN. Fra skoleleder Juletræet er ikke en særlig gammel tradition i Danmark D E C E M B E R 2 0 1 1 NYT HERSKINDSKOLEN Traditionen med at hente et juletræ ind i stuen og pynte det med lys stammer fra Tyskland - og den tradition

Læs mere

Nyhedsbrevet. December

Nyhedsbrevet. December Nyhedsbrevet December Indhold: Leder.... Side 3 Nyt fra Holme.... Side 5 Nyt fra Absalonsgade. Side 6 Nyt fra Boenheden.. Side 7 Nyt fra KopITryk. Side 8 KopITryks julearrangement... Side 10 Tanker om..

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling

Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Ballerup-Furesø-Herlev Lokalafdeling Beretning for lokalafdelingens arbejde 2014 Et år er gået, og det er tid til at se tilbage på, hvad har året bragt. Generalforsamlingen står for døren. Der er masser

Læs mere

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle

Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding. Rema1000, Skolegade 28, 7100 Vejle Sønderjylland Rema 1000, Seestvej, 6000 Kolding Super venlige og smilende personale. god oversigt over forretningen; orden og ren butik; billige gode varer også økologiske Det er en rar forretning at komme

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf.

Folkemusikseminar. i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping. www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. Folkemusikseminar i St. Bededagsferien d. 15. - 18. maj 2014 i Skørping www.folkemusikskole.dk / kontakt@folkemusikskole.dk / Tlf. 3082 5010 Velkommen 2014 til Folkemusikseminar Folkemusikseminaret i St.

Læs mere

H E L E E Nr 1 - januar 2015

H E L E E Nr 1 - januar 2015 H E L E E Nr 1 - januar 2015 HELENENYT Nr. 1 (januar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Juleværksteder 2012. Kære Freinissebørn! Aflever sedlen med dine ønsker til din gruppelærer. senest på onsdag kl. 12.00.

Juleværksteder 2012. Kære Freinissebørn! Aflever sedlen med dine ønsker til din gruppelærer. senest på onsdag kl. 12.00. Juleværksteder 2012 Kære Freinissebørn! Fra mandag 10.. - fredag 14. december holder vi juleværksteder på skolen, fra kl. 9.15-14.00 (fredag kl. 9.15-11.30). Vi mødes til morgenmøde i grupperne som sædvanlig

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk

7 enkle råd. - til at få det bedre. Henriette Hagild.dk 7 enkle råd - til at få det bedre Henriette Hagild.dk 1 Henriette Hagild 7 enkle råd - til at få det bedre Saxo Publish 2 7 enkle råd til at få det bedre 5 7 gode råd 7 enkle råd 7 Livshjulet 9 1. Du er

Læs mere

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark

Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Bilag 6: Fokusgruppeinterview om Primark Introduktion: Hej og velkommen til mit fokusgruppeinterview. Fokusgruppeinterviewet handler om, hvilket kendskab respondenterne, altså jer har til tøjkæden Primark.

Læs mere