Bork Avis. Det er DIN avis!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bork Avis. Det er DIN avis!"

Transkript

1 Det er DIN avis! Bork Avis 2. udgave Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork inspirerer helt til verdens ende... Vi har modtaget en helt forrygende historie, om hvordan Bork har spredt budskabet til en af de fjerneste afkroge af verden. Læs mere på side 2. Månedens portræt. Læs om hvordan Eva og Preben tog springet, og forlod stor virksomhed på Sjælland og flyttede til Lyne, og åbnede butik i Bork Havn Læs hele historien på side 3. Min mands Mareridt Antik/retro/genbrug Dødsboer købes Pulterkamre ryddes. Åben hver fredag fra og hver lørdag/søndag fra Tarmvej 135 (Den gamle andelskasse), 6893 Hemmet, tlf.: el Ring for mere information. Julestue 1-2 november Som noget nyt kan du samle min. 5 personer og vi lukker op specielt for jer, hvor I, i fred og ro kan kigge butikken igennem. Ring på

2 Kolofon for Bork Avis Oplag: ca. 880 stk. Heraf bliver ca. 600 stk. omdelt til alle faste hustande i Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn. Resten bliver lagt ud til fri afbenyttelse i forskellige restauranter, butikker mv. i området. Ansvarhavende redaktør: Betina Hvejsel Midtbyvej 7 Nr. Bork 6893 Hemmet .: Avisen udkommer én gang hver måned ca. den første i måneden. Næste gang udkommer vi den 28. november. Deadline er ca. en uge før. Annoncer, informationer, arrangementer og andre indlæg, skal sendes til borkavis.dk. Annoncer koster 1kr. pr. spaltemillimeter i fuld 4-farve tryk. Spaltebredde: 41 mm. Spaltemellemrum: 4mm. Max. bredde: 176 mm. Max. højde: 263 mm. Bork marked giver inspiration Den 11 oktober var vejret koldt og overskyet, der havde netop lagt sig et islag natten før, men det afholdte ikke to hårdnakket Thuleboere fra at starte det, der måske en dag kan blive til verdens nordligste bagagerums marked. Stedet er Thule Air Base N, V Klokken er 10 og to piger er i fuld gang med at sætte op til dagens marked. Inspirationen kom fra Bork marked og det første eksemplar af Bork Avis. Freja og Tanja var kommet på ideen at holde et lille marked heroppe tæt på nordpolen. Bagagerum blev der nu ikke meget af da det var ca. -10 C udenfor. I stedet blev det lille marked sat op i en af beboelses barakkerne på basen. Det gode princip med gratis standerplads blev selvfølgelig adopteret og selv om der kun var 4-5 stadepladser, var der livlig aktivitet fra 11-15, ja faktisk blev de nød til at holde dørende åbne en time længere end forventet, da ikke alles arbejdstider passede ind. Vareudvalget bestod af fejlkøb på nettet, smykker, oprydning i skabene også en god kop varm kaffe til dem der kom forbi. For at lokke folk til, blev noget af Bork markeds reklame taktik lånt, blandt andet Facebook opslag og samtidig blev der sat små håndskrevet plakater op i div. bygninger og taxaer på basen. Responsen var så god, at det ikke er sidste gang de inviterer på marked, og hvis man skal dømme efter hvad folk siger vil det kun blive større og større. Det lille lokal samfund i Bork er derfor Vi holder lukket for vintersæsonen, men åbner igen til foråret. Ved selskaber over 15 personer, åbner vi gerne dørene. Kontakt os for et uforbindende tilbud på tlf: , Kirkehøjvej 34A, 6893 Hemmet Side 2

3 skyld i en fantastisk dag på Thule, som vi håber der vil komme flere af - og selvom man godt nogle gange kan føle sig lidt glemt og ensom, rækker lidt - langt længere end man tror - til hverdag ca 3861 km. fra Bork. købe f.eks. på tankstationer, og tænkte at nu ville hun vise hvordan det skulle gøres. Hun bandt derfor nogle smukke buketter, til en anstændig pris, og henvendte sig på en lokal tankstation. Først var der skepsis, om folk nu ville købe buketterne, men tankejeren måtte snart bestille flere, for det gik forrygende. Snart havde de en kontrakt på levering til samtlige af firmaets tankstationer på Sjælland. Og SÅ gik det stærkt. Til sidst havde de over 140 salgssteder og ca. 37 medarbejdere. I deres sparsomme fritid tog de over og plejede sjælen i deres dejlige sommerhus i vestjylland. Her fandt de en uspoleret natur, og dejlige rare mennesker som tog dem ind i deres liv. Da blodpropperne lagde Preben ned, og depressionen væltede Eva, besluttede de sig derfor for at stoppe deres store virksomhed. Eva startede som dekoratør for et velrenommeret firma i København, men heller ikke det kunne hun holde til mere. Tidspresset var for voldsomt. Så de to inspirerende virksomhedsskabere, besluttede sig for at sælge alt og flytte til deres drømmested - vestjylland. De fandt et lille sødt hus, der passede til deres temperament i Lyne, og startede en ny tilværelse. Men med den store iværksættertrang, der ligger gemt i dem, kunne de ikke lade være med at gå igang igen. Så Eva besluttede sig for at lave den butik hun altid havde drømt Månedens portræt... Det hele startede da Eva og Preben blev trætte. Preben fik et par blodpropper, og Eva en depression. Presset havde været for stort. I mange år, havde de opbygget og drevet en stor virksomhed på Sjælland. Eva er uddannet blomsterbinder, med et helt usædvanligt stort talent for det smukke og dejlige. Hun var ked af de kedelige buketter, man kunne Side 3

4 Musikparret Night service Jan og Jens er et par hyggelige spillemænd, der med deres brede repertoire, kan spille humøret op til ethvert arrangement. Repertoiret består af bl.a. 60 er musik, country, country-rock, pop, rock og spisemusik. om... Mormors ting og sager. Den lille hyggelige butik, har efterhånden sat et stort præg på gågaden Byggen i Bork Havn. Eva er fyldt med inspiration og gode idéer, og sætter gang i det ene projekt efter det andet. Når man besøger Evas butik, bliver man altid mødt af et glad smil og tilbudet om et lille fint bolche. Eva elsker børn og har derfor stillet bordfodbold op foran sin butik. Hun arrangerer også ansigtsmaling og mange andre ting for områdets og turisternes børn. Og nu hvor de mørke skyer sænker sig over Bork, har hun og Preben valgt at strække Kontakt os for en uforpligtende snak: Jan Sørensen og Jens Jensen Telefon el Vores store tøj butik i Bork Havn holder åbent hver weekend hele vinteren samt jul og nytår Her finder du os: Jollen 2, Bork Havn, 6893 Hemmet, Tlf MARKISE & KALECHESMEDEN v/ John F. Jacobsen Esbølvej 24, Sdr. Vium 6893 Hemmet Bådkalecher Møbelpolstring Covers Presenninger Solsejl - Altansejl Autopolstring Reparationer Specialopgaver Webshop vingerne lidt. Det er dog ikke ensbetydende med at de er gået i hi - slet ikke! Hvis du kan samle 5 personer, kan du efter aftale få en helt særlig betjening i Evas hyggelige og spændende butik. Er I en flok mænd, der trænger til en anderledes oplevelse, byder Eva gerne på smagsprøver på særligt fine øl, samt andre lækkerier. Og til kvinderne, kan hun diske op med alle sine utroligt smukke dekorationer, og selvfølgelig hjemmelavet kage og kaffe. Så Snyd ikke dig selv for en dejlig oplevelse. Kontakt Eva, og få en aftale om en uforglemmelig dag! Side 4

5 Kirsdal Studie er et lille hyggeligt lydstudie, ejet af Jens, der er musiker og uddannet lydteknikker. Kirsdal Studie tilbyder professionel indspilning for både orkester- trio- duo eller solo musikere. Vi laver cd produktion, demo cd, visitkort cd, polterarbent cd mv. Kør ind og få skiftet til VINTERDÆK Vi gi r dig gode råd med på vejen, så du finder de rigtige vinterdæk Når efteråret nærmer sig, er det tid til at få skiftet til vinterdæk inden frost og sne melder sig på banen. Vi er klar med et godt tilbud på vinterdæk med eller uden fælge. Så kan du og din familie køre vinteren sikkert i møde. Kontakt Nr. Bork Autoservice for et godt tilbud. Kirsdal Studie tilbyder unge nye bands hjælp til at få lavet demo cd. Det er muligt at bestille forplejning, og evt. overnatning, under indspilningen. Kontakt for yderligere information: Kirsdal Studie v/ Jens Jensen Kirsdalvej 2 b 7280 Sønder Felding tlf TILBUD i november/december Lad dit barn indspille en sang, som gave til fx. bedsteforældre. Pris for 1. sang 400,00 derefter 300,00 pr. sang. NR. BORK AUTOSERVICE Midtbyvej Hemmet Tlf.: AutoPartner for en sikkerheds skyld Har du eller dit barn brug for hjælp Få bearbejdet forhindringer, hæmmende overbevisninger og følelser, der gør det svært at leve livet fuldt ud og have en god hverdag. Ring og få en uforpligtende samtale på tlf Rab - registreret psykoterapeut, MPF. Sandplay- og spædbarnsterapeut JYTTE MØGELGAARD Side 5

6 Før Jul aktiviteter Sdr. Bork Forsamlingshus, 2014: 24. Nov. Billard, tilmelding på tlf. eller mail Man spiller i hold på 3-4 personer. Interesserede kan selv samle et hold, eller kontakte Eva Vogt. Pris./hold: Daghold 850 kr., aftenhold: 1000 kr. (priserne er regulerede ift. kortere sæson) Tilmelding og nærm. oplysninger: el. mail: 26. og 27. nov. Sy og design for børn og unge, 9-16 år (2 hold) Ons. el. tors.: (eller når skolebussen kommer forbi forsamlingshuset) Har du lyst til at sy eller lære at sy, så er dette hold lige noget for dig. Du lærer at tegne og klippe mønstre ud, du lærer at sy i hånden, men vi syr nu mest på symaskine. Vi har masser af stof, sakse, tråd, nåle, skråbånd, perler, og andet tilbehør, og du må bruge det hele. Men vil du sy noget stort, sy mange og store puder, så skal du selv købe og medbringe materialer. Vi har symaskiner, overlock og coverlock, som du frit kan benytte Pris 300,- kr. (26./27.nov. 15./16. april ) Tilmelding helst på mail, se nederst. 26. nov. Sy-café for voksne. Ons.: (26. nov. 15. april) I sy-caféen er der plads til alle, uanset om du er øvet eller nybegynder. og du bestemmer selv, hvad du vil sy, om du vil sy nyt eller reparere. Og har du brug for hjælp står en erfaren sy-guide klar med råd og vejledning. vi har symaskiner, overlock og coverlock, som du frit kan benytte. Pris 300,- kr. + materialer Tilmelding: se nederst 20. nov. Den kreativ Kaffekop. Tors (20. nov. foråret 2015) I Den kreative Kaffekop strikkes, hækles, males, laves smykker, eller andre kreative ting. Vi lader os inspirere af hinanden. Hver uge kan du deltage i en af de spændende workshops, hvor du som oftest kun betaler for materialer. Se før Jul - program: https:// Ingen tilmelding, bare mød op Pris: 100 kr. for perioden indtil jul/eller 30 kr. pr. gang Nærmere oplysninger (Mette) eller (Eva) 4. dec. Seniorklub Seniormotion med kaffe og rundstykke, sang, hygge og diverse spil. I løbet af vinteren arrangeres desuden forskellige foredrag mv. Pris: 100, kr. pr gang for kaffe og rundstykke 5. dec. ÅBEN DATASTUE: Torsdag kl (5. dec. 16. april 2015) Ingen tilmelding, du skal blot møde op. 2 gratis prøve gange inden jul. Pris: 250 kr. Oplysninger om hold og tilmelding på eller: Side 6

7 DATA-STUEN I FORSAMLINGSHUSET STARTER TORSDAG D. 5. dec. KL Data-stuen i forsamlingshuset er et samlingssted for it-nysgerrige. Data-stuen har åbent hver torsdag fra kl. 9:00 til 11:00. fremover. (skoleferier dog undtaget) Datastuen er både for dig som intet kender til computere, og for dig, som gerne vil lære mere. Her kan f.eks. du få hjælp til at skrive tekster på din computer, at gå på nettet for at søge oplysninger, at skrive, sende og åbne mails, at åbne og læse din E-post, og meget mere. Forsamlingshuset råder over flere computere og IPads, som står til rådighed i åbningstiden, men du må også gerne medbringe din egen computer (husk evt. koder). Det er frivillige med hver sin viden, der hjælper og guider, så hvis du har særlige ønsker eller problemer, så er forudbestilling af tid en god idè. Vi har mulighed for at oprette SMÅ hold med 2-3 personer med særlige it-ønsker på andre tidspunkter. Så hvis du har ønsker om hjælp/undervisning i specielle emner, så lad os høre, så vi kan aftale tidspunkt, forventninger, mv. Åben data-stue er et tilbud til It-værkstedets medlemmer. Medlemskab IT-værkstedet: 250,- kr. (12 gange - Prøv datastuen gratis de 2 første mødedage) Ring for yderligere oplysninger. Nyt fra Nr. Bork Sogneforening Der tændes juletræ d 30. November hos Nr. Bork Autoservice kl Derefter går vi i Bork Hallen til kaffe, gløgg og æbleskiver. Der vil være amerikansk lotteri med fine gevinster. Dato for generalforsamling er ændret pga. vinterferien til d 17. feb Venlig hilsen Anette Hansen Nr. Bork sogneforening HYTTEFADET BORK HAVN Åbningstider Man-ons:... lukket Tors: Fre-lør: Søn: Nyt fra Sdr. Bork Sogneforening Traditionen tro tændes juletræet ved Letkøb søndag den kl Alle er velkommen Hilsen Sdr. Bork Sogneforening YIKES!!! Denne plads blev ikke solgt. Så har vi underskud og redaktøren (mig) ender med at blive fyret. Så hjælp os næste måned!!! Køb en annonce :-) Skriv til Side 7

8 Mangler du et professionelt website, med nemt indholdsstyring. Så skriv til DanCMS på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet, eller til og få en uforpligtende snak og et tilbud. Bork Havn Lysstøberi/Kerzengießerei Sjov for alle mellem 1 og 99 år! Støb dine egne lys! Vælg mellem mange forskellige former og farver og lad dig inspirere af butikkens håndlavede lys. Uden tilmelding. Åbningstider: Der ultimative Spaß für jung und alt! Unser freundliches Team bringt Ihnen die Kunst des Kerzengießens näher. Unter fachmännischer Anleitung gießen Sie Ihre eigene Kerze in Ihrer Wunschfarbe und -form. Ohne Anmeldung deutschsprachig! Öffnungszeiten: Uhr. Lysstøberi Bork Havn Kirkehøjvej 19 Bork Havn Hemmet Tel Brug Swipp når du skal tilbagebetale for cafebesøget til dine venner... Star Café & Restaurant i Bork Havn Nyd Ndl lækre friske fik retter i en hyggelig atmosfære! Forskellige fiskeretter Wienerschnitzel Fiskeburger Pandekager m.m. Bordbestilling anbefales Åbningstider fra 10. Stjerneskud m. 1 dampet og 1 pandestegt rødspættefilet Sternschnuppe mit 1 gedämpften und 1 gebratenen Schollenfilet Genießen Sie frische Gerichte in einer angenehmen und gemütlichen Atmosphäre Verschiedene Fischgerichte Wienerschnitzel Fischbrötchen Crepes u.a. Tischbestellung empfohlen Öffnungszeiten ab 10 Uhr. Star Café & Restaurant Kirkehøjvej 19 Bork Havn Hemmet Tel Sikke nu noget... Har du opdaget en eller flere fejl eller mangler i avisen? Er du blevet sprunget over i omdelingen? Er du uenig i vores synspunkter? Har du information der burde have været med i avisen? Har du en meget bedre historie? Vil du gerne være mere kendt i Bork området? Ved du noget om fremtidige arrangementer, som skal med i avisen? Er du bare sur? Eller helt vildt glad over noget? Så er det nu du skal fatte din computer og sætte tænkehatten på! Skriv hvad du har på hjerte, og send det til Jeg vil ikke garantere at vi trykker det, men hvis vi ikke ved det, kan vi slet ikke. Så skriv til Betina på Nørre Nebel afdeling Bredgade 46, 6830 Nørre Nebel Tlf Outrup afdeling Storegade 24, 6855 Outrup Tlf Side 8 Lunde afdeling Skolegade 53, Lunde, 6830 Nr. Nebel Tlf og på Du KAN også prøve at kigge forbi på Midtbyvej 7 - det KAN jo være at jeg er her og at jeg har tid til at snakke med dig :-) Så hvad venter du på? Det er din avis!

9 JULEMARKED Lørdag d , kl 10-17, afholdes julemarked på Tarmvej 135, 6893 Hemmet, (den gamle andelskasse) Boderne tilbyder alt fra nipsenåle til orkideer, pyntepuder, beklædning og meget andet. Der kan købes Gløg, kaffe, vafler, æbleskiver, cacao og saftevand. Der vil også blive solgt pyntegrønt, kirkegårds pynt og dekorationer Nissen kommer forbi vores julemarked med sin søde hest, og der er mulighed for at tage årets julefoto sammen med dem. De er på pladsen fra kl Overskuddet fra markedet går til Børnenes kontor, og på dagen kommer en repræsentant fra børnenes kontor, som vil sælge julehjerter, til støtte for børn i danmark. "Night Service" kommer og spiller julemusik for os, så vi håber på en hyggelig dag med masser af mennesker og julestemning. Med venlig julehilsen Pigerne fra Min mands mareridt Bork Print og Kopi. Med 25 års erfaring i den grafiske branche, kan vi hjælpe dig med næsten ethvert print/kopi job på papir fra A5-A3 størrelse. Skriv og forhør om et tilbud på din print/kopi opgave. Vejl. priser inkl. moms: Kopipriser 80g. A4 pr. stk. 160g. A4 pr. stk. 160g. A3 pr. stk. 80g. A4 pr. stk. v/ g. A4 pr. stk. v/ g. A3 pr. stk. v/100+ S/H 0,50 Kr. 1,10 Kr. 1,30 Kr. 0,40 Kr/stk. 0,95 Kr./stk. 1,15 Kr./stk. S/H dobbeltsidet 0,80 Kr. 1,80 Kr. 2,20 Kr. 0,70 Kr/stk. 1,50 Kr./stk. 1,85 Kr./stk. Farve 1,50 Kr. 2,10 Kr. 2,70 Kr. 1,40 Kr/stk. 2,00 Kr./stk. 2,50 Kr./stk. Farve dobbeltsidet 2,40 Kr. 3,40 Kr. 4,40 Kr. 2,30 Kr/stk. 3,20 Kr./stk. 4,00 Kr./stk. Tillæg for print - PDF, TIFF eller JPG: 10,00 Kr./printjob. Tillæg for foldning/hæftning eller hulning 0,08kr/ark. Tillæg for hasteopgaver: +20% Tillæg for A4 laminering: 7,00 Kr./ark. Tillæg for A3 laminering: 11,00 Kr./ark. Tillæg for scanning af fotos mv.: 10,00 Kr./scanning (Medbring selv USB-nøgle) 25% introrabat fratrækkes prisen i hele november For opsætning af dokumenter (sange, brochurer, infoark mv.), hør om pris. Fortæl os om dine ønsker, og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Skriv til eller aftal møde med os på Midtbyvej 7, Nr. Bork, 6893 Hemmet for en uforpligtende snak. Side 9

10 Redaktørens tanker... Den anden dag, kørte Bodil og jeg en tur omkring fjorden. Og det var en lidt trist oplevelse. Mellem Bork og Hvide Sande, var ca. 2 ud af 3 biler tyske. Fra Hvide Sande og op til Ringkøbing, var ca. 1 ud af 3 biler tyske. Så der er altså stadig mange turister. MEN næsten alt er lukket. Jeg tænker bare at hvis jeg var afsted som turist, ville jeg nok blive lidt skuffet. Det er dog skønt at se at der trods alt bliver gjort noget i området. Dels Børnenes Kontors julemarked i den gamle andelskasse, Julemarked i Bork Legeland, og alle de aktiviteter der sker i Sdr. Borks nye forsamlingshus. På Bryggen sørger Eva og Preben, og Dorthe også for at der er lidt at gøre. Så for os lokale er der da lidt at gøre. Det er også super trist at Letkøb i Sdr. Bork, har måttet kaste håndklædet i ringen og lukke. Derfor afholder vi erhvervsmøde for alt erhverv i Bork, d. 12. november kl. 19:00. Der bliver snart sendt invitationer ud. Mødet vil bestå af minutter, hvor jeg fortæller om vores tanker til at løfte Bork ud af lukningskrisen. Derefter bliver der en styret debat - også på ca minutter. Og så runder vi af med en super lækker buffet, med alt hvad hjertet begærer og 2 stk. drinksbillitter pr. tilmeldt. Prisen bliver 200,- kr. pr. deltager, men mere om det i invitationerne. Da vi ikke har råd til porto, bliver invitationerne kun sendt til de erhverv vi har kunnet finde adresse på. Så hvis du vil være sikker på at modtage invitationen, skal du sende din adresse, med firmaoplysninger til så hurtigt som muligt. Hvis du kender til andre arrangementer eller har noget på hjerte, skal du også sende det til Vi tager med kyshånd mod artikler, informationer og hvad du ellers synes er interessant for alle i Bork. Invitation Bork Garn holder åbent lørdag d. 15. nov. fra kl Kom og se mit fine bløde mælkegarn og mærk på mit lækre babyalpaca garn. Vi ses også til julemarked i Bork Legeland. Anerbjergevej 4a, Sdr. Bork Indvielse af Sdr. Bork Forsamlingshus Så har vi nået endnu en milepæl. Efter den store ombygning af forsamlingshuset afholdes INDVIELSE OG RECEPTION i SDR.BORK FORSAMLINGSHUS Fredag den 28. november kl. 14:00 ALLE, store som små, er velkomne til en festlig dag. Vi håber rigtig mange vil møde op for at se huset, og sammen med os glæde sig over resultatet og de mange nye muligheder, som vi får her i området. Side 10

11 KØB BIL I SDR. BORK Mitsubishi Space Star 1,6i årg. 2002, km , synet kr Peugeot 406 1,8i 4 dørs årg. 1997, synet, ikke pæn kr Mitsubishi Carisma 1,6i 5 dørs årg. 2003, km , synet kr Ford Focus 1,6i st.car årg. 2006, km , nysynet kr Saab 900 2,0i 3 dørs årg. 1995, km , nysynet kr Suzuki Wagon R+ 1,3i 5 dørs årg. 2003, km , synet kr Peugeot 206 1,4 HDI, diesel, 3 dørs årg. 2006, km , synet kr Vi har også små varevogne til salg. LUNDSTEEN Stensagervej 8 Tlf.: træffes efter aftale Frisørens hårprodukter online. Alle de kendte mærker. Alle produkter er til meget nedsatte priser. Se mere på: Sjove fakta... Hvad hedder vores bryllupsdag? Bodil og jeg har lige haft 7 års bryllupsdag. Og i den forbindelse tænkte jeg på hvad bryllupsdagen mon hed. Så her er en liste: 1 år: Papirbryllup 2 år: Bomuldsbryllup 3 år: Læderbryllup 4 år: Blomsterbryllup eller hyacintbryllup 5 år: Træbryllup 6 år: Sukkerbryllup 7 år: Uldbryllup 8 år: Bronzebryllup 9 år: Pilbryllup eller Stråbryllup 10 år: Tinbryllup 11 år: Stålbryllup eller Ravbryllup 12 år: Silkebryllup 12½ år: Kobberbryllup 13 år: Kniplingsbryllup 14 år: Elfenbensbryllup 15 år: Krystalbryllup 16 år: Månebryllup 17 år: Ametystbryllup 18 år: Margueritbryllup 19 år: Granatbryllup 20 år: Porcelænsbryllup 21 år: Turkisbryllup 22 år: Alliancebryllup 23 år: Tulipanbryllup 24 år: Karatbryllup 25 år: Sølvbryllup 30 år: Perlebryllup 35 år: Koralbryllup 40 år: Rubinbryllup 45 år: Safirbryllup 50 år: Guldbryllup 55 år: Smaragdbryllup 60 år: Diamantbryllup 65 år: Krondiamantbryllup 70 år: Jernbryllup 75 år: Atombryllup eller kronjuvelbryllup 80 år: Egebryllup 90 år: Granitbryllup Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Side 11

12 Bodils klumme: Du kender det godt - ikke? Julen nærmer sig og vi bliver hurtigt gjort bemærket med det. En tur i Bilka allerede for en måned siden og det vælter med julepynt. Jo julen er en traditionsfyldt tid med masser af faste gøremål. Om det er kalendergaverne til alle børnene, adventskransen, juleknaset, æbleskiverne, julepyntningen, Lucia optoget - til den endelige dag - juleaften hvor juletræet er pyntet til stads. Maden er gjort klar - om det er and, flæskesteg, gås eller hvad den lille familie nu har bestemt - så rundes det som regel af med ris á la mande, som også har sine forskellige variationer. Dog skal mandlen gemmes i desserten, så spændingen holdes længst muligt, af den der finder den (og gemmer den), så alle spiser ekstra meget, før finderen kræver sin gave. Denne tradition opvejer den forspiste mave og giver energi til resten af aftens begivenheder. På den anden side ligger det nok i de fleste af os, at vi alligevel ikke vil undvære alt det her postyr som julen bringer. Så er det heldigt vi lige kan smugtræne til julens forspiste maver her den 10. november til mortens aften. Men så skal der ikke nævnes, at man i gamle tider, havde flere faster om året og det nok mere var derfor, vi har disse dage, hvor befolkningen spiste alt hvad de kunne, kombineret med det religiøse. Men sådan er der så meget. Pigen fra byen. Tegnet af Sarah Maylan.

Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn

Bork Avis. 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Bork Avis 1. udgave - 2014 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Velkommen til den nye Bork Avis. Hvad skal vi med endnu en avis? Da Bodil og jeg flyttede til Nr. Bork i oktober 2010, synes

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender

Efterår. Årshjul. Nyt personale. Forældrecafé Fakkeltur. Nyt fra afdelingerne. Kalender Efterår Årshjul Nyt personale Forældrecafé Fakkeltur Nyt fra afdelingerne Kalender Efterår Så er det efteråret, i hvert fald ifølge kalenderen. Derfor er det vigtigt at jeres barn har det rigtige tøj i

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis!

Bork Avis. Det er DIN avis! Det er DIN avis! Bork Avis 4. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling, Bork Havn og Hemmet Redaktørens tanker Læs denne gang om Bork Havn marked og nogle personlige ord til alle Borkere.

Læs mere

SFO NYT DECEMBER 2011

SFO NYT DECEMBER 2011 SFO NYT DECEMBER 2011 FÆLLES Spilledagen mod Ravn á Rock Endelig kom dagen, hvor dysten skulle stå mod Ravn á Rock. Deltagerne i alle 4 discipliner (skak, backgammon, bordfodbold og bordtennis) var spændte,

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Henrik Weinkouff Skoleleder

Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Lucia Nyt skoleblad Som noget nyt vil Torslev Skoles skoleblad udkomme elektronisk. Og vi vil ligge os i selen for at få bladet til at udkomme hver måned, når eleverne er her. Der vil altid

Læs mere

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010

nyt Juleoptog i Lunde. Aktivitetskalender for sognets beboere November 2010 nyt Aktivitetskalender for sognets beboere Juleoptog i Lunde. November 2010 Hej alle børn og voksne! Så har vi igen haft kontakt til julemanden, og han har bekræftet, at han igen i år lægger vejen forbi

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Bork Avis. Det er DIN avis! Billed galleri Der er sket en masse i Bork siden sidst. Se vores store billedgalleri på side 6.

Bork Avis. Det er DIN avis! Billed galleri Der er sket en masse i Bork siden sidst. Se vores store billedgalleri på side 6. Det er DIN avis! Bork Avis 1. udgave - 2015 - Avisen for Nr. Bork, Sdr. Bork, Obling og Bork Havn Billed galleri Der er sket en masse i Bork siden sidst. Se vores store billedgalleri på side 6. Har du

Læs mere

Kursus oversigt Forår 2017

Kursus oversigt Forår 2017 Kobber look Vi elsker det rustne jern men kobber looket et altså også lidt sejt. Det er meget nemt at forvandle kedelige æg mv. til smukke og dekorative udsmykninger, ved hjælp af helt almindelig farve

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014

SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 SFO NYHEDSBREV DECEMBER 2014 Så er det lige før juleferien begynder - en tid, hvor der er nisser, mystik og spænding alle vegne. Hjertelig velkommen til Jul og Nytår. Julebehovspasning Da vi ingen tilmeldinger

Læs mere

Kratholmskolens julestue 2015

Kratholmskolens julestue 2015 Kratholmskolens julestue 2015 Lørdag den 28. november Kl. 09.30-14.00 Program Kl. 09.30 Kl. 10.00 Indledning i Kratholmskolens hal Juleværkstederne åbner Spisepause: Se opslag i værkstederne Efter spisepausen

Læs mere

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev

Myreslugeren. Nr. 40 Januar til Juli 2016. Lystrup-Elev Myreslugeren Nr. 40 Januar til Juli 2016 Lystrup-Elev Info Vi håber I har haft en god jul, og et godt nytår. Vi glæder os til at komme i gang med FDF sammen med Jer. I dette blad kan I bl.a. se hvad vi

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED

HusAvisen. Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED HusAvisen Årgang 2, nummer 3 JULEMARKED Bydelshusets julemarked er allerede blevet en fast tradition. I år bliver julemarkedet den 27. november kl. 11.00-16.00. På julemarkedet er der boder, hvor beboere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge:

Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Fritter 1's nyhedsbrev for november 2009. Efterårsferien Så gik efterårsferien og her på fritter1, blev det en begivenhedsrig uge: Sæbekasse løb Tirsdag deltog vi i sæbekasse løb. Deltagerne fra 2.&3.klasse

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015.

Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. Borgerforenings bestyrelsesmøde d. 19. Nov. 2015. 1. Møde med fest udvalg Rindsholm 2. Tanja Barsel, Anette Ærbo sup. Mail tlf. Rettes på virs, rep. landsbyrådet? 3. Evaluering fællesspisning 4. Status

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske

Sdr. Vium Nyt. Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015. God påske Sdr. Vium Nyt Nr. 279 Sdr. Vium Sogneforeningen april 2015 God påske Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. maj 2015 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10. april

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013

JANUAR 2013. 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 JANUAR 2013 37. årgang, udgivet siden oktober 1977 udkommer 6. januar 2013 Akut bolignød blandt områdets småfugle løst af dygtige Tumlinge Du finder Skærven sammen med en masse anden information på vores

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008

SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 SATELLITTEN SCT. KNUDS SKOLE Julen 2008 INDHOLD Side 3-4 Side 5-6 - 7 Side 8-9 - 10 Side 11 Leder v/ Alice Møberg, 9. klasse Julemarked Lucia-optog og krybbespil Juledigte Til alle jer fra alle os her

Læs mere

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale.

I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive opdateret med foto og omtale. Vi glæder os i bestyrelsen til et nyt skønt have år, hvor vi gerne vil præsentere jer for et spændende 2016 program. I løbet af året kan i følge os på vores hjemmeside www.herninghavekreds.dk som vil blive

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 290 Sdr. Vium Sogneforeningen juli / august 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 290 Sdr. Vium Sogneforeningen juli / august 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 290 Sdr. Vium Sogneforeningen juli / august 2016 Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. september 2016 Emner skal være meddelt Aase Rahbek på mail skipper@mail.mira.dk senest d. 10.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar

Dus Mellervang. Børnerådet. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst. www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar Børnerådet Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev januar BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

ROSQUILTERNE 2015/2016

ROSQUILTERNE 2015/2016 ROSQUILTERNE 2015/2016 Kære medlem Vi håber at du har haft en god sommer, og kommer tilbage med en masse ny energi, til den nye sæson 2015/2016. Vore møder og kurser vil blive afholdt samme sted som sidste

Læs mere

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk

Side 1 FAKTOR 29 FAKTOR 29. Februar Marts HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Februar Marts HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiau.dk Side 2 FAKTOR 29 Ingolf har haft gang i saltspanden rigtig mange gange her i vinter. Hele

Læs mere

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen

1. Ta mig tilbage. Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Steffan Lykke 1. Ta mig tilbage Du er gået din vej Jeg kan ik leve uden dig men du har sat mig fri igen Her er masser af plads I mit lille ydmyg palads men Her er koldt og trist uden dig Men hvor er du

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 282 Sdr. Vium Sogneforeningen september 2015

Sdr. Vium Nyt. Nr. 282 Sdr. Vium Sogneforeningen september 2015 Sdr. Vium Nyt Nr. 282 Sdr. Vium Sogneforeningen september 2015 Fælleshuset efterlyser: Vi søger gamle billeder af Sdr.Vium til udsmykning af væggene i fælleshuset. Evt. gamle billeder af heden, mejeriet,

Læs mere