NYHEDSBREV. Tlf.: Marts Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. Marts 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse"

Transkript

1 NYHEDSBREV Marts 2015 Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse Tlf.:

2 I OKTOBER OG NOVEMBER VAR DEN INTERNE SKOLE PÅ DEN INTERNE SKOLE NYHEDSBREV SIDE 2 MAGLEBY SKOLECENTER OG UNG SLAGELSE OPSÆTTER FORREST GUMP Et nyt samarbejde har set dagens lys. Magleby Skolecenter og Ung Slagelse Musicalhold er gået sammen om at opsætte Forrest Gump. Hele holdet øver onsdag aften på scenen i Korsør Kulturhus. Instruktørerne er dygtige, og der er mange engagerede unge med fra Slagelse Gymnasium og de ældste klasser i folkeskolen i hele Slagelse Kommune. For vores elever er det en spændende mulighed, men det er også en stor social udfordring at være med på holdet. Det giver mulighed for nye kontakter, venskaber og ikke mindst oplevelser. På billedet ses Kenneth og Mikkel A. sammen med to af eleverne fra Ung Slagelses musicalhold. Begge piger går i 1. g på Slagelse Gymnasium. Forrest Gump sættes op og spilles tre aftener i april på scenen i Korsør Kulturhus, som Ung Slagelse plejer at gøre med deres musicals. Herefter opsættes musicalen på Borreby Teater, hvor den indgår i teaterstævnet, som foregår den 27. maj. Særlig godt ville det være at gå videre til finalen. Så skal vi nemlig på turné i Jylland og deltage i teaterstævnet på Tvind fra den juni. For som Forrest Gump siger: Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get. KEVIN, MATHIAS, MAGNUS OG EN MOTOR! Lykken er at få en motor at lege med. Det synes Kevin, Mathias og Magnus, og derfor var de i brobygning på mekanikeruddannelsen på Selandia fire dage i uge fem. På billedet ses de i gang med motoren fra en Ford Fiesta. De har taget topstykket af og slebet ventilerne og sågar lavet en kompressionstest for at måle trykket i cylinderne.

3 FORBEREDELSER TIL SKIREJSE NYHEDSBREV SIDE 3 PÅ VEJ TIL NORGE I uge 10 tager vi alle sammen til Norge på skirejse. Turen går igen i år til Hornsjø Højfjeldshotel, der ligger i nærheden af Lillehammer. I en lille uges tid vil vi nyde vintersportens glæder. Vi skal bo oppe på højfjeldet, hvor der er usædvanlig smukt. Vi glæder os til store oplevelser og godt samvær. Vi glæder os også til at se Jesper O., Casper og Mette som har været i længerevarende international praktik på højskolen i Hornsjø siden jul. Casper har haft travlt med at rydde sne med deres traktorer. På forsiden af nyhedsbrevet ses Jesper Olsen sammen med sin hund. Det er en Siberian Husky, som er i sit rette element i Norges vinter. Før vi tager af sted har vi skitræning i idræt. Sådan forbereder vi os fysisk til strabadserne på pisterne. På billedet ses Thomas, der afprøver vores hjemmelavede snowboard-simulator. Thomas demonstrerer, hvordan man skal bevæge armene, når man skal holde balancen på ski. Særlig travlt er der på værkstedet Byens Auto. 11 minibusser og fire personbiler skal klargøres til at transportere os alle sammen. Vi bliver over 100 personer i alt. Busser og biler skal udrustes med snekæder, for vi skal selv køre op på højfjeldet, hvor Hornsjø Højfjeldshotel ligger. KENNETH HAR FÅET ELEVPLADS Efter mange gode år på Magleby Skolecenter afslutter Kenneth Clausen 9. klasse med udgangen af dette skoleår. Kenneth fortsætter sin uddannelse på Selandia, hvor han er kommet ind på uddannelsen til jordbrugsmaskinfører. Kenneth har samtidig indgået en praktikaftale med Borreby Gods. På den måde kan Kenneth være i praktik på Borreby Gods i alle praktikforløbene i uddannelsen, som varer 3 år og 8 måneder. Vi ønsker Kenneth held og lykke og glæder os over, at vi ofte får lejlighed til at se ham, idet vi har et tæt og godt samarbejde med Borreby Gods og Teater på mange områder. På billedet er Kenneth fotograferet sammen med to af hans kommende lærere på Selandias Jordbrugsuddannelse foran Borreby Herreborg.

4 STU, STYLING, FOTO OG TØMRER NYHEDSBREV SIDE 4 STYLING OG FOTO PÅ UGEPLANEN En STU er en individuelt tilrettelagt uddannelse. Jonas bruger sin STU på at kvalificere sig til at blive optaget på fotografuddannelsen. Han arbejder på sin fotoportefølje, som er et af adgangskravene. Gwen ønsker at blive make-up artist og stylist. Hun styler Michella, som drømmer om at blive model. Gwen laver et flot look. Jonas skyder en billedserie. Michella poserer. Alle tre øver sig og kommer hver især et lille skridt nærmere deres individuelle mål. På Magleby Skolecenter tilbyder vi en erhvervsrettet STU. Det betyder, at vores studerende producerer. De har fag på ugeplanen, hvor de øver sig og opnår direkte kompetencer. Det øger chancerne for at komme ind på en uddannelse eller få en beskæftigelse. For at blive stylist må man øve sig igen og igen og igen. Hvis man er kvik som Gwen, allierer man sig samtidig med en fotograf. På den måde kan man præsentere sit arbejde, når man skal ud og søge praktikplads. MIKKEL ER OPTAGET PÅ TØMRER Efter tre år på STU Magleby er Mikkel Tramborg blevet optaget på uddannelsen til Tømrer. Han skal begynde på grundforløbet på Selandia den 23. marts. I slutningen af sin STU har Mikkel været i praktik hver dag i et tømrerfirma i Sorø. Praktikken er gået godt, og firmaet er åbne overfor, at Mikkel kan få en aftale om en praktikplads hos dem, når grundforløbet er klaret. Vi ønsker Mikkel tillykke og held og lykke med hammer og sav.

5 STU INTERNATIONAL PRAKTIK NYHEDSBREV SIDE 5 JONAS, THOMAS OG DANNI I CARIBIEN På STU på Magleby Skolecenter har vores studerende mulighed for at komme i længerevarende international praktik. Jonas, Thomas og Danni var i efteråret 2014 i international praktik i to måneder på St. Vincent i Caribien. For de tre unge mennesker var det en kæmpe oplevelse at være i et land, hvor alting er meget forskelligt fra Danmark. Både kulturen, mentaliteten og livssituationen er helt anderledes. Derfor var det en stor personlig og social udfordring at bo to måneder i Caribien. Jonas, Thomas og Danni deltog i et stort træplantningsprojekt. Caribien mærker konsekvenserne af klimaforandringerne, og derfor er der behov for at plante mange træer. Træerne forhindrer jorderosion og stabiliserer klimaet lokalt på St. Vincent. Billedet er fra denne kampagne. Vi ser Jonas og Danni på besøg hos de lokale, der har fået en kasse træer til udplantning. Det var en helt særlig oplevelse. Modtagerne af træerne kunne ikke forstå, hvorfor de fik dem gratis. De spurgte, om der var noget galt med dem. Men vi forklarede, at det var en gave, og at træerne gavner livsforholdene og holder på jorden, så de bedre kan dyrke deres afgrøder og opretholde deres livsgrundlag. De var meget taknemmelige for at vi engagerede os i deres liv, og syntes, det var rigtig hyggeligt at få besøg. SASCHA, NICK, SISSE MARIE OG ADI I ENGLAND Der er også mulighed for at komme i international praktik på højskolen CICD, der ligger ved Hull i Nordengland. Nick, Sascha, Sisse Marie og Adi har benyttet sig af denne chance for at komme ud i verden og få nogle oplevelser og sociale og kulturelle udfordringer. Sascha er fotograferet sammen med Flora fra Ungarn, Nick er fotograferet sammen med Patricia, som er lærer på højskolen og Dmitri fra Bulgarien. Sisse Marie og Adi på en tur i byen, hvor de er fotograferet sammen med en lokal politibetjent.

6 VINTERKONCERT NYHEDSBREV SIDE 6 FLERE STUDERENDE PÅ SCENEN TIL VINTERKONCERTEN Vinterkoncerten 2015 blev en kæmpe musikalsk oplevelse. Teatersalen på Borreby Teater var fyldt til sidste plads. Vinterkoncertkoret opførte sammen med et kor fra musikakademiet i Szczecin og et polsk symfoniorkester Mozarts Kroningsmesse. Det er et meget imponerende og berømt korværk, og det er en stor glæde for arrangørerne og alle de medvirkende, at det lykkedes at lave så flot en opførelse. Et meget ambitiøst projekt fik et godt resultat. Johanne Ø. Jensen, der er STU studerende her på Magleby Skole center, deltog i opførelsen, idet hun sang med i vinterkoncertkoret. Det var en meget speciel oplevelse for Johanne. Overvældende var det at modtage klapsalverne fra en fuld teatersal. Også Thomas, Tobias og Mikkel A., der er studerende og Elias, Greta, Ika og Ioannis som lærere var med på scenen. De spillede med i Murat Coskuns trommekorps.

7 BOSTEDET MAGLEBY NYHEDSBREV SIDE 7 MAGLEBY SKOLECENTER I TV I december 2014 fik Magleby Skolecenter overrakt Det Lokale Beskæftigelsesråds Virksomhedspris. Magleby skolecenter fik prisen for at have lagt betydelige kræfter i at løfte sit samfundsmæssige ansvar i bredeste forstand. I den forbindelse fik vi besøg af Tv Øst, der lavede et fint indslag. Du kan se eller gense os her: -politik/film-om-maglebyskolecenter BOSTEDET MAGLEBY VINDER LICITATION For første gang er der på Sjælland gennemført et udbud for bosteder til autister over 18 år. Bostedet Magleby har vundet licitationsudbuddet sammen med en række andre tilbud. Otte af kommunerne på Sjælland er gået sammen i et fælles udbud. De øvrige af de i alt 16 sjællandske kommuner har mulighed for at tilslutte sig udbuddet senere. Bostedet Magleby kan således snart se frem til at modtage en masse nye unge mennesker. - Vores nye beboere skal samtidig have et skoletilbud på Magleby Skolecenter. Vi kan tilbyde et kombineret skole- og botilbud, og det giver en stor tryghed og stabilitet for de unge mennesker, siger Ingolf Ingemann Damm, leder af Bostedet Magleby. Hvor mange det drejer sig om, og hvilke kommuner de kommer fra, vil blive planlagt i samarbejde med udbyderne.

8 Magleby Skolecenter og Ung Slagelse proudly present Vinterkoncerten starter klokken Efter koncerten er der middag på Hotel Frederik den 2. og bal. Billetter kan bestilles på tlf.: senest den 17. december. Magleby Skolecenter og Ung Slagelse opfører Forrest Gump på Borreby Teater 27. maj 2015

NYHEDSBREV LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne

NYHEDSBREV LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne NYHEDSBREV Marts 2014 LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne Vi er på internettet! Du finder os på:

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk. Februar 2016. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk. Februar 2016. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV Februar 2016 PLADESMED ER NY PRODUKTION PÅ MAGLEBY SKOLECENTER GÅR TIL FOLKESKOLENS PRØVE I IDRÆT FULD GANG I FORBEREDELSERNE TIL SKIREJSEN TIL NORGE OPSÆTTER NYSKREVET TEATERSTYKKE PÅ BORREBY

Læs mere

NYHEDSBREV JUNI 2019 FESTLIG ÅBNING AF DET NYE SØHOLT CASPER, CECILIE OG MIK HAR FÅET KØREKORT FLOTTE RESULTATER TIL PRØVERNE.

NYHEDSBREV JUNI 2019 FESTLIG ÅBNING AF DET NYE SØHOLT CASPER, CECILIE OG MIK HAR FÅET KØREKORT FLOTTE RESULTATER TIL PRØVERNE. NYHEDSBREV JUNI 2019 FESTLIG ÅBNING AF DET NYE SØHOLT CASPER, CECILIE OG MIK HAR FÅET KØREKORT FLOTTE RESULTATER TIL PRØVERNE 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk facebook.com/maglebyskole V-KLASSEN

Læs mere

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt

Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt NYHEDSBREV Marts 2017 Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt MAGLEBY SKOLECENTER www 58 16 10 10 ms@magleby.dk

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Nyhedsbrev Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Til vinterkoncerten var der ikke kun professionelle kunstnere på scenen. Vi havde også glæde af at nyde forestillinger fra bl.a.

Læs mere

Magleby Skolecenter Intern Skole 30 STU 50 Søholt Golfstrømmen Bostedet Magleby 23 Byens Auto - 4

Magleby Skolecenter Intern Skole 30 STU 50 Søholt Golfstrømmen Bostedet Magleby 23 Byens Auto - 4 Ingolf Ingemann Damm 40 års erfaring med børn og unge Virksomhedsleder / direktør Social iværksætter Skoleleder 2 skoler Opholdsstedsleder 2 institutioner Magleby Skolecenter 1999 1. august Skolecenteret

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

INTERN SKOLE I YDERZONEN YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT

INTERN SKOLE I YDERZONEN YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT F E B R U A R 2 0 1 8 MAGLEBY SKOLECENTER 58 16 10 10 INTERN SKOLE I YDERZONEN ms@magleby.dk YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT 2018 www.facebook.com/maglebyskole www.magleby.dk BESØG I YDERZONEN

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. November 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. November 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV November 2015 STU HÅNDVÆRK OG GRØN SERVICE I NYE LOKALER DEN INTERNE SKOLE PÅ EUROPAREJSE STU PÅ STUDIEREJSE I RUMÆNIEN INVITATION TIL ÅBNING AF NYT BOSTED I TING JELLINGE Vi er på internettet!

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

ÅRSPROGRAM Lindersvold STU College. Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: ,

ÅRSPROGRAM Lindersvold STU College. Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: , ÅRSPROGRAM 2018-2019 Lindersvold STU College Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: + 4530542004, Email: poul@lindersvold.dk OM STU Introduktion Mange unge over hele verden er optagede af hvad de gerne vil

Læs mere

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE

JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE JULEHYGGE FOR BEDSTEFORÆLDRE Langsø Børnehus inviterer til en hyggelig formiddag: fredag den 1.december, fra kl. 9.15 til senest kl. 12.00 Vi skal lave juledekorationer og spise julefrokost, og børnehaven

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

ÅRSPROGRAM STU 2017/2018. Sammen tager vi stikket hjem. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM STU 2017/2018. Sammen tager vi stikket hjem. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM STU 2017/2018 Sammen tager vi stikket hjem MAGLEBY SKOLECENTER Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk STU STU på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

ÅRSPROGRAM STU 2018/2019. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM STU 2018/2019. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM STU 2018/2019 Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk STU FOR D I G STU på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdoms-uddannelse.

Læs mere

Nyhedsbrev Porsgaard

Nyhedsbrev Porsgaard Nyhedsbrev Porsgaard November 2012 Dato 26 november Teater Punkter af særlig interesse: Teater Igen i år var Juelsminde skolecenter med blandt de teaterstykker, der blev udvalgt til at gå videre. Vi skulle

Læs mere

Lindersv ld September 2014. Nyhedsbrev

Lindersv ld September 2014. Nyhedsbrev Lindersv ld September 2014 I løbet af foråret og sommeren har Victor, en af vores elever haft gang i sin egen lille skolehave, som består af et bed, hvor han har sået gulerødder og solsikker. Solsikkerne

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

MESTERSKABER I BORDTENNIS ÅRSTIDENS EVENTYR I HAVEN MEDARBEJDER FRA SUPERLIGAEN INVITATION TIL TEATER.

MESTERSKABER I BORDTENNIS ÅRSTIDENS EVENTYR I HAVEN MEDARBEJDER FRA SUPERLIGAEN INVITATION TIL TEATER. M A J 2 0 1 8 MAGLEBY SKOLECENTER 58 16 10 10 MESTERSKABER I BORDTENNIS ms@magleby.dk ÅRSTIDENS EVENTYR I HAVEN MEDARBEJDER FRA SUPERLIGAEN INVITATION TIL TEATER www.facebook.com/maglebyskole www.magleby.dk

Læs mere

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni skolens SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. Maj 2012 Velkommen til Maj udgaven af Lagoni SFO s nyhedsbrev. Jeg sidder i skrivende stund

Læs mere

KARISE EFTERSKOLE. Vi skaber rammerne for den tryghed og det nærvær, som vi mener, er en forudsætning for et rigt og spændende ungdomsliv.

KARISE EFTERSKOLE. Vi skaber rammerne for den tryghed og det nærvær, som vi mener, er en forudsætning for et rigt og spændende ungdomsliv. KARISE EFTERSKOLE På Karise Efterskole har alle elever særlige læringsforudsætninger, herunder unge med læringsvanskeligheder, udviklingshæmning og autisme. Vi tilrettelægger et læringsmiljø, hvor du vil

Læs mere

2. Rejsebrev. London

2. Rejsebrev. London 2. Rejsebrev Praktiksted Melrose House Nursery Schools 55 Finlay St. Fulham SW6 6HF E-mail: fulham@melrose-house.com http://melrose.schooljotter.com Studerende Trine Amstrup Jensen PV11118 1008965@ucn.dk

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3

Esrum og det mystiske Møn 3.oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og 3 .oktober 2014, 1.udgivelse ved gruppe 2 og Elever indtager vandrehjem og oplever Danmarks fødsel på Møns Klint Rejsen til Møn Lavet af: Nambahlou D.1/10.2014 Det var en lang rejse. Vi skulle både tage

Læs mere

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks

December 2013 nr årgang. Sjølund Koks December 2013 nr. 107 19. årgang DDS Sjølund Koks Til Sjølund Koks læsere Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for i år! Vi glæder os til at se jer igen mandag den 6. januar

Læs mere

Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987

Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987 Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987 Jesper Henriksen Medlem af Højskolens daglige ledelse jh@oure.dk Skolerne i Oure blev etableret i 1987 og består af Oure Efterskole, Oure Gymnasium og Oure

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Undervisning af sårbare unge

Undervisning af sårbare unge Undervisning af sårbare unge Vagn Mørch Sørensen Mit forhold til mit eget selvværd, troen på om jeg er god nok, troen på om jeg kan klare gymnasiet og om der egentlig er nogen der elsker mig? det Ensom,

Læs mere

Det første, Erik Jørgensen

Det første, Erik Jørgensen Det første, der møder os i 38-årige Erik Jørgensens lejlighed i Lyngby nord for København, er en riffel. Sammen med resten af hans udstyr ligger den og flyder i et organiseret kaos. Otte store ammunitionskasser

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole FRIVILLIGE VALGFAG Sct. Ibs Skole 2019-2020 Frivillige valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2015

Nyhedsbrev Juli 2015 Nyhedsbrev Juli 2015 Indhold Siden sidst fra jan juli 2015.... 3 Nyt fra bestyrelsen... 4 Kreativ linjetur til København... 5 Smid tøjet... 6 Sculpture by the River... 7 Renovering af den gamle biblioteksgang...

Læs mere

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid...

GMnyt 2. Nyhedsbrev fra Gentofte Musikskole Nr 2 dec I denne søde juletid... GMnyt 2 Nyhedsbrev fra Nr 2 dec. 2017 I denne søde juletid... Kære forældre og elever. På tirsdag den 19. december er det sidste undervisningsgang i Musikskolen, og jeg sender jer i den anledning de bedste

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Nyhedsbrev oktober 2011

Nyhedsbrev oktober 2011 Nyhedsbrev oktober 2011 Så nærmer efterårsferien sig, skønt der med rusk og regn føles, som om vi har haft efterår meget længe, samtidig kan det godt føles, som om vi lige er startet efter sommerferien.

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for juni 2012

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for juni 2012 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Sunday, June 03, 2012 1:58 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten juni 2012 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for juni 2012

Læs mere

Nyhedsbrev for August 2015

Nyhedsbrev for August 2015 Nyhedsbrev for August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Det er skønt at opleve SFO en fyldt med glade og nysgerrige børn. Sommerferien: Vi har haft en rigtig dejlig sommerferie sammen med afd. Eng.

Læs mere

5.3 Will you follow? din by. Check-in. Introduktion til denne Ud-aften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer

5.3 Will you follow? din by. Check-in. Introduktion til denne Ud-aften. Formålet med aftenen. 10 minutter. Materialer 53 Will you follow? - Udaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 5 53 Will you follow? Introduktion til denne Ud-aften I aften skal vi hænge flødeboller op i træerne og sige tak for, at vi har en dejlig by - og

Læs mere

ÅRSPROGRAM. Den Interne Skole 2017/2018. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM. Den Interne Skole 2017/2018. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM Den Interne Skole 2017/2018 MAGLEBY SKOLECENTER Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk SKOLE SOM PASSER TIL DIG Den Interne Skole på Magleby Skolecenter er

Læs mere

UURS Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland

UURS Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland Kørekort til ungdomsuddannelserne UURS Ungdommens Uddannelsesvejledning Region Sjælland Kørekort til ungdomsuddannelser: Søg info på www.ug.dk Velkommen til kørekort til ungdomsuddannelser. I skal nu møde

Læs mere

Find svaret i teksten!

Find svaret i teksten! Find svaret i teksten! Forberedelse til læseopgave 1, modultest 2 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålene. Find svaret i den tekst, der hører til spørgsmålet. 5 minutter. Studieskolen Du har en ven, der vil

Læs mere

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling

FREDENSVEJ NYHEDSBREV STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS. Faglig udvikling STØTTEKONTAKTGRUPPENS BOTILBUD APS NYHEDSBREV Faglig udvikling I Støttekontaktgruppen har vi fokus på den faglige udvikling. I foråret har vi afholdt MUS for det faste personale, hvor de har haft mulighed

Læs mere

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole

Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kære elever, forældre, bedsteforældre, støtteforening og ansatte på Gjerndrup Friskole Kalenderåret er ved at løbe ud og i den anledning vil jeg se lidt tilbage på Gjerndrup Friskoles hverdag og virke

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

Målsætning for Gul gruppe menneskeligt/socialt

Målsætning for Gul gruppe menneskeligt/socialt Jeg synes, at Gul Gruppe er en meget åben gruppe. Man har ikke altid lige de samme holdninger, men man skal da i hvert fald ikke være bange for at sige det, man så føler. Emma P (elev i 6. klasse). Målsætning

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

Referat af deltagerrådsmøde, fredag den 10. april 2015, kl. 9.00-10.00

Referat af deltagerrådsmøde, fredag den 10. april 2015, kl. 9.00-10.00 Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde, fredag den 10. april 2015, kl. 9.00-10.00 Til stede: Bygge og Anlæg: Sara og Jannick M. Film og Foto: Victor Kvintel, Danni Andersen og Kiwi Jagne Pædagogik

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer

HVEM ER DU? Du har lyst til et anderledes skoleår med mulighed for at udfolde dig inden for de fag, som interesserer HVEM ER VI? Et energisk team af engagerede lærere, som har en helt speciel interesse i at arbejde med og undervise unge mennesker Et personale, der udfordrer dig fagligt og personligt En undervisning præget

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2009. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3. Tekst- og opgavehæfte Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2009 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Navn CPR-nummer Produktionsnr. 01 Dato Prøvenummer

Læs mere

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning Økonomi: Vi har i 2018 hjemtaget og afsluttet de bevillinger vi har ansøgt om i forbindelse med etableringen af havhaven. Vores kassebeholdning er ikke prangende, men vi har plus på kontoen og klarer os

Læs mere

Susanne og Majbrit er tov holdere. Men det vil foregå stue vis. Etablering af sanse rum, Billeddokumentation Periodevis visning på vores billedskærm.

Susanne og Majbrit er tov holdere. Men det vil foregå stue vis. Etablering af sanse rum, Billeddokumentation Periodevis visning på vores billedskærm. Den pædagogiske læreplan: tema: Sociale kompetencer Fokuspunkt: Massage Sanse uge Børn fødes sociale og udvikler sig i samspil med andre. Den man rører mobber man ikke. Med udgang i dette citat, vil vi

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a.

Kost og Motion. Artikler fra i dag: Foredrag. Interviews. Foto: Oliver. Tobias Strange Andersen 4.a. Oliver Hedelund Jørgensen 4.a. Kost og Motion Daglige repportager af Oliver og Tobias 4.a 4. udgave - Torsdag d. 14. okt. Foto: Oliver Artikler fra i dag: Foredrag Onsdag eftermiddag bød på et spændende foredrag om sund og usund kost...

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Fødselsdage Personalenyt

Fødselsdage Personalenyt AVISEN April 2011 Fødselsdage. Personalenyt Aase Pedersen kunne 1. januar 2011 fejre 25 års jubilæum ved Fredericia kommune Gitte Hoffmann er gået på efterløn efter 34 år i Fredericia kommune. Hun har

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Undervisning og læring elever ved, at det er to forskellige ting.

Undervisning og læring elever ved, at det er to forskellige ting. Undervisning og læring elever ved, at det er to forskellige ting. Som et led i projektet Kompetenceudvikling af medarbejdere på Elsesminde i et lærings og IT didaktisk udviklingsperspektiv 2017 2019 har

Læs mere

Oktober måneds nyhedsbrev til forældre 9.X vandt i regionen og skal til DM i Skills

Oktober måneds nyhedsbrev til forældre 9.X vandt i regionen og skal til DM i Skills Oktober måneds nyhedsbrev til forældre 9.X vandt i regionen og skal til DM i Skills Roskilde Tekniske Skole var vært ved SKILLS Stafetten for 9. klasser 1.-4. oktober 2013. Arrangementet hedder Skills

Læs mere

EMMERSKE EFTERSKOLE.

EMMERSKE EFTERSKOLE. EMMERSKE EFTERSKOLE. Emmerske Efterskole er en skole for normaltbegavede unge, der har svært ved at læse og stave. Skolen ligger 3 km øst for Tønder. Der er gode tog og busforbindelser. ee@emmerskeefterskole.dk

Læs mere

Udfordringen og vejledning hertil

Udfordringen og vejledning hertil Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Lokation: I en skov Forløbets varighed: 4 trin + en overnatning Udfordringen og vejledning hertil Kære ledere. I skal nu i gang

Læs mere

Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj

Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj Nyhedsbrev Udskolingen Sundhøj April 2013 NYT fra Udskolingen I disse lock-out tider kan det være relevant at orientere om de mange spændende aktiviteter, som vores engagerede lærere har gennemført og

Læs mere

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$!

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$! FredagsbrevÅrhus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$ Farlige(riddere(og(smækre(ungmøer Vi har haft en forrygende uge med vores tema: Middelalder/Rollespil. Bålhytten er omdannet til KRO med forskellige

Læs mere