Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt"

Transkript

1 NYHEDSBREV Marts 2017 Golfstrømmen i nye lokaler i Rude David renoverer selv sin nye bolig International praktik i Caribien og England Skirejse i udsigt MAGLEBY SKOLECENTER www ms@magleby.dk

2 Golfstrømmen flytter til Rude Opholdsstedet Golfstrømmen flytter til Rude. Den 10. april flytter de otte unge, der bor på Golfstrømmen. De unge kan glæde sig til bedre faciliteter og friere omgivelser i nyrenoverede lokaler på Østervej 38. Bygningerne er oprindeligt opført som plejehjem og har siden været anvendt som børnehave. I efteråret 2016 erhvervede Magleby Skolecenter ejendommen. STU Håndværk har hele vinteren haft travlt med at renovere bygningerne. En af de studerende på STU Håndværk er David. Han bor også på Golfstrømmen. Derfor har han de sidste måneder haft travlt med at istandsætte sin nye bolig. På forsiden er David ved at sætte fliser op i sit nye badeværelse. David vil gerne være murer, og der har været mange gode mureropgaver i det nye hus. Den officielle åbning sker fredag den 7. april kl Borgmester i Slagelse Stén Knuth vil klippe den røde snor. H.C. Andersen kommer til Magleby I maj har vi traditionen tro teaterstævne på Magleby Skolecenter. Derfor er teaterholdet allerede godt i gang med læseprøverne. I år spiller vi et teaterstykke af H.C. Andersen, der hedder Den usynlige på Sprogø. Stykket er en komedie, der i bedste Andersen-stil gør nar af folk, som er selvhøjtidelige. Derfor har vi det også sjovt, når vi øver rollerne. På billedet er det Maria og lærer Eddie Ssentongo, der har travlt med læseprøverne. Publikum kan glæde sig til slutningen af maj, hvor vi spiller stykket for vores venskabsskoler Boserup, Lindersvold, Skydebanegård og Hellebæk.

3 På billedet er det Lucas, Jesper, Mike, Benjamin, John, Markus og Rud. Det sneede den dag, de blev fotograferet, men det generede ikke vores Team K. De er nemlig vant til at gå ude i al slags vejr. Med Team K på arbejde På Magleby Skolecenter har vi rigtig mange reparationsopgaver. Vi har også en del pillefyr, hvor der jævnligt skal fyldes træpiller på, og som skal renses. Heldigvis er flere af vores elever og studerende dygtige til at bruge deres hænder, og vi har oprettet en klasse, som vi kalder kælderteamet eller Team K, fordi vi har vores pedelværksted i kælderen. Lucas er fast mand i teamet. Han er 15 år og elev på Intern Skole. Lucas er ikke motiveret for boglig undervisning. Til gengæld vil han gerne modtage praktisk læring og har ikke noget imod at gå på arbejde. Som en del af skolens Team K har Lucas en vigtig funktion på Magleby Skolecenter. Det er ham, der hjælper med at reparere tingene, når de går i stykker. Lucas hjælper John, der er vores cykelsmed, med at reparere cykler tirsdag og torsdag. De andre dage går han sammen med Rud Jørgensen, som er skolens pedel og Mike Christensen, der er voksenlærling. -Faktisk hedder det ikke pedel, forklarer Mike. Jeg er i lære som ejendomsservicetekniker. Mike er indimellem på skoleophold. Det meste af tiden tilbringer han dog i praktikperioderne på Magleby Skolecenter. Her skal Mike ofte lære fra sig. Så får de andre i Team K også glæde af Mikes nye viden. Benjamin er 20 år. Han går på sidste år af sin STU. To dage om ugen er han i praktik som ejendomsservicetekniker. Når han er færdig med sin STU, overvejer han at tage uddannelsen ligesom Mike og blive faglært. Benjamin har mange ansvarsområder og sørger eksempelvis for at slå græsset med havetraktoren, når det trænger til det. Jesper sluttede sin STU sidste sommer. Han er siden blevet knyttet til Magleby Skolecenter i en virksomhedspraktik og passer sine opgaver i Team K. Markus er 14 år. Han går i X-klassen. En dag om ugen er han i Team K. Så får han lov til at bruge sine hænder. Det kan han bedst lide.

4 I international praktik på St. Vincent En STU er en individuelt tilrettelagt uddannelse. Derfor er der mulighed for at iværksætte ekstraordinære tiltag i særlige situationer. Alexander fik sit helt store ønske opfyldt og kom i to måneders praktik på St. Vincent i Caribien. Alexander gik på højskolen Richmond Vale Academy, som er samarbejdspartner med Magleby Skolecenter. På højskolen går unge fra hele verden. Alexander deltog i højskolens program og blev rigtig god til engelsk. Han fik også mulighed for at tage dykkercertifikat. På billedet er Alexander ved at gøre sig klar til dykning i et farvand, de fleste misunder ham at bade i. Christian, Nick og Nick i England International praktik kan også foregå på højskolen DIDC i Hull i England. Christian, Nick og Nick benyttede sig af tilbuddet og tog en måned af sted sammen med en lærer. De deltog i højskolelivet og kom også på en tredages studietur til Skotland. Christian trives så godt i England, at har forlænget sit ophold på højskolen, efter de to kammerater og læreren tog hjem. Nu er han ude i den store verden på egen hånd. Det er med til at modne ham og give ham hår på brystet. På billedet er det Nick, som er ved at gøre sig klar til at køre nogle omgange i en go-cart.

5 Skirejse i sigte Årets absolutte højdepunkt for visse elever og studerende nærmer sig. Den 18. marts sætter vi kursen mod Norge og tager på skirejse til Hafjell. At suse ned ad fjeldet er noget, de fleste af vores unge er helt vilde med. De store oplevelser giver os ny motivation. Hverdagen kan være tung for mange af vores unge, så det er godt at have noget at glæde sig til og noget at glæde sig over. Theis og Rasmus fik kørekort Så blev det Theis og Rasmus tur til at finde det store smil frem og posere med et kørekort i hånden. Theis går på tredje år af sin STU og er ved at afprøve forskellige praktikker for at finde job efter endt STU. Uanset hvilket job, han finder, får han brug for kørekortet. Rasmus går på andet år. Han bor i Ringsted og får derfor ansvaret for transport af sig selv og de øvrige studerende fra Ringsted. Det er et stort ansvar, der kræver mødestabilitet. At passe et ansvarsområde gør de unge arbejdsog uddannelsesparate. Fra STU til job Jannick sluttede sin STU i december Da han blev færdig, blev han ansat i RW Erhvervsservice som arbejdsmand. På STU Håndværk har Jannick erhvervet mange direkte kompetencer, der har gjort, at han fik arbejde. Jannick er også blevet arbejdsparat i løbet af sin STU. Det betyder, at han har trænet til at møde til tiden hver dag og passe sit arbejde. I den sidste del af sin STU var Jannick i praktik i firmaet. På den måde vidste RW Erhvervsservice, hvad Jannick kunne og stod klar med en ansættelseskontrakt den dag, han blev færdig. Tillykke til Jannick!

6 Jeanette på scenen til Vinterkoncert Jeanette, der er STU-studerende på Magleby Skolecenter, deltog i Vinterkoncertkoret til Vinterkoncert Det betød, at hun ikke blot gav koncert i Borreby Teater den 5. februar. Hun havde endnu en koncert lørdag den 4. februar i Holstebro Musikteater. Jeanette var med til at opføre Louis Armstrongs udødelige klassiker What a Wonderful World som et korværk. For Jeanette var det en stor oplevelse at stå på scenen foran så mange mennesker, og det var samtidig god scenetræning. Jeanette har nemlig en drøm om en dag at blive skuespiller. What a Wonderful World Vi lever i en vidunderlig verden, og vi skal gøre vores til, at den bliver ved med at være vidunderlig. sådan lød budskabet til de 450 gæster til Vinterkoncert 2017 på Borreby Teater. Gæsterne var elever, studerende, forældre og samarbejdspartnere. Vi fik alle en storslået og alsidig musikalsk oplevelse, hvor unge talenter og rutinerede musikere skabte en stor forestilling i fællesskab. Unge talenter fra Holstebro Balletakademi, professionelle balletdansere fra Black Box Theatre, Symfoniorkestret fra Zielona Gora under ledelse af Czeslaw Grabowski og Stettin Kammerkor stod for underholdningen.

7 Inspirerer andre virksomhedsledere Onsdag den 15. februar deltog skoleleder Ingolf Ingemann Damm i panelet i Ledernes Tag Ansvar butik i Vestsjællandscentret i Slagelse. Mange interesserede virksomhedsledere var mødt op for at for at høre om Magleby Skolecenters indsats for at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet. Alle skal have mulighed for at bidrage til fællesskabet, sagde Ingolf Ingemann Damm. Han inspirerede andre virksomheder til at tage folk ind, der befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Fem nye kolleger fra Syrien På Magleby Skolecenter har vi fået fem nye kolleger. Der er tale om Ibtisam, Omar, Badeea, Sanaa og Asmahan. De er alle flygtet fra Syrien og nu bosiddende i Slagelse Kommune. Vores fem nye medarbejdere introduceres til det danske arbejdsmarked i et 13-ugers forløb. De har arbejdsopgaver i køkkenet, rengøringen og pedelarbejdet. På billedet ses Ibtisam og Omar sammen med Angelika Benesch, der er serviceansvarlig. Angelika er mentor for Ibtisam og Badeea. Psykiater tilknyttet Magleby Magleby Skolecenter har som noget nyt tilknyttet en psykiater. Det er Charlotte Hertel, der er uddannet speciallæge i psykiatri. Charlotte kommer fast en gang om måneden, gennemfører samtaler med de unge og iværksætter nødvendige tiltag. Velkommen til Charlotte! Fredag den 13. januar holdt Charlotte Hertel oplæg til pædagogisk dag om PTSD, depression og tilknytningsforstyrrelser.

8 INVITATION Opholdsstedet Golfstrømmen åbner i nye lokaler Du inviteres derfor til åbning Fredag den 7. april klokken på Østervej 38, 4243 Rude Borgmester Stén Knuth vil klippe den røde snor. Vi glæder os til at se alle elever, forældre og samarbejdspartnere. Tilmelding på telefon eller thomas@magleby.dk S.U senest den 2.4. MAGLEBY SKOLECENTER

INTERN SKOLE I YDERZONEN YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT

INTERN SKOLE I YDERZONEN YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT F E B R U A R 2 0 1 8 MAGLEBY SKOLECENTER 58 16 10 10 INTERN SKOLE I YDERZONEN ms@magleby.dk YOGA I PAUSEN FOLKETINGSBESØG VINTERKONCERT 2018 www.facebook.com/maglebyskole www.magleby.dk BESØG I YDERZONEN

Læs mere

Magleby Skolecenter Intern Skole 30 STU 50 Søholt Golfstrømmen Bostedet Magleby 23 Byens Auto - 4

Magleby Skolecenter Intern Skole 30 STU 50 Søholt Golfstrømmen Bostedet Magleby 23 Byens Auto - 4 Ingolf Ingemann Damm 40 års erfaring med børn og unge Virksomhedsleder / direktør Social iværksætter Skoleleder 2 skoler Opholdsstedsleder 2 institutioner Magleby Skolecenter 1999 1. august Skolecenteret

Læs mere

NYHEDSBREV JUNI 2019 FESTLIG ÅBNING AF DET NYE SØHOLT CASPER, CECILIE OG MIK HAR FÅET KØREKORT FLOTTE RESULTATER TIL PRØVERNE.

NYHEDSBREV JUNI 2019 FESTLIG ÅBNING AF DET NYE SØHOLT CASPER, CECILIE OG MIK HAR FÅET KØREKORT FLOTTE RESULTATER TIL PRØVERNE. NYHEDSBREV JUNI 2019 FESTLIG ÅBNING AF DET NYE SØHOLT CASPER, CECILIE OG MIK HAR FÅET KØREKORT FLOTTE RESULTATER TIL PRØVERNE 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk facebook.com/maglebyskole V-KLASSEN

Læs mere

NYHEDSBREV. November 2016

NYHEDSBREV. November 2016 NYHEDSBREV November 2016 Intern Skole på rejse til Berlin, Prag og Østrig STU på studierejse til Slovenien og Bornholm Ny basketballbane åbnet Invitation til Vinterkoncert 2017 MAGLEBY SKOLECENTER www

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk. Februar 2016. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk. Februar 2016. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV Februar 2016 PLADESMED ER NY PRODUKTION PÅ MAGLEBY SKOLECENTER GÅR TIL FOLKESKOLENS PRØVE I IDRÆT FULD GANG I FORBEREDELSERNE TIL SKIREJSEN TIL NORGE OPSÆTTER NYSKREVET TEATERSTYKKE PÅ BORREBY

Læs mere

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten

Nyhedsbrev. Lindersv ld Februar 2015. Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Nyhedsbrev Elever fra skolecenteret Lindersvold optræder til Vinterkoncerten Til vinterkoncerten var der ikke kun professionelle kunstnere på scenen. Vi havde også glæde af at nyde forestillinger fra bl.a.

Læs mere

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk

VELKOMMEN OM STU MÅLGRUPPE TÆT SAMARBEJDE. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk Magleby Skolecenter Sammen tager vi stikket hjem VELKOMMEN OM STU Den særligt tilrettelagte uddannelse på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdomsuddannelse.

Læs mere

NYHEDSBREV LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne

NYHEDSBREV LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne NYHEDSBREV Marts 2014 LÆS OM: Magleby Skolecenter opsætter Skatteøen På vej til Norge i selvbyggede biler Skakholdet vinder sølv Ridning er et hit blandt pigerne Vi er på internettet! Du finder os på:

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. Marts 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. Marts 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV Marts 2015 Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk I OKTOBER OG NOVEMBER VAR DEN INTERNE SKOLE PÅ DEN INTERNE SKOLE NYHEDSBREV

Læs mere

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012

Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 Indvielse af ny indskolingsafdeling fredag den 17. august 2012 I fint vejr med blå himmel og høj sol kunne vi fredag den 17. august afvikle indvielsen af vores nye indskolingsbygning. Kl. 10.00 samledes

Læs mere

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. November 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse

NYHEDSBREV. Tlf.: 58 16 10 10 www.magleby.dk maglefri@pc.dk. November 2015. Vi er på internettet! Du finder os på: internetadresse NYHEDSBREV November 2015 STU HÅNDVÆRK OG GRØN SERVICE I NYE LOKALER DEN INTERNE SKOLE PÅ EUROPAREJSE STU PÅ STUDIEREJSE I RUMÆNIEN INVITATION TIL ÅBNING AF NYT BOSTED I TING JELLINGE Vi er på internettet!

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 7 - N r. 4 - M a j 2 0 1 1 Sommeren har taget over Ja det må siges, græsset gror og træer og buske grønnes og børnene modnes og vokser. Efter en lang vinter var det godt med

Læs mere

ÅRSPROGRAM. Den Interne Skole 2017/2018. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM. Den Interne Skole 2017/2018. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM Den Interne Skole 2017/2018 MAGLEBY SKOLECENTER Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk SKOLE SOM PASSER TIL DIG Den Interne Skole på Magleby Skolecenter er

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Synscenter Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse

Læs mere

BUSTRUP NYT BUSTRUP LIV, LYST OG LÆRDOM. November - december Skole og opholdssteder BUSTRUP HOVEDGAARD - EN GAMMEL HERREGÅRD MED MODERNE INDHOLD

BUSTRUP NYT BUSTRUP LIV, LYST OG LÆRDOM. November - december Skole og opholdssteder BUSTRUP HOVEDGAARD - EN GAMMEL HERREGÅRD MED MODERNE INDHOLD BUSTRUP NYT November - december 2016 BUSTRUP LIV, LYST OG LÆRDOM Skole og opholdssteder BUSTRUP HOVEDGAARD - EN GAMMEL HERREGÅRD MED MODERNE INDHOLD Bustrup herregård har en historie tilbage til 1400 tallet.

Læs mere

Jesper Thrige STU Viborg siden 1/ Jobkonsulent Underviser OCN Intern Kvalitetssikrer og Organisationsansvarlig

Jesper Thrige STU Viborg siden 1/ Jobkonsulent Underviser OCN Intern Kvalitetssikrer og Organisationsansvarlig Jesper Thrige STU Viborg siden 1/1 2011 Jobkonsulent Underviser OCN Intern Kvalitetssikrer og Organisationsansvarlig STU Viborg Oprettet 2010 Aktuelt 80 elever Svingende Min 56 / Max 114 5 linjer/grupper/teams

Læs mere

ÅRSPROGRAM Lindersvold STU College. Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: ,

ÅRSPROGRAM Lindersvold STU College. Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: , ÅRSPROGRAM 2018-2019 Lindersvold STU College Lindersvoldvej 5, 4640 Faxe, Tlf: + 4530542004, Email: poul@lindersvold.dk OM STU Introduktion Mange unge over hele verden er optagede af hvad de gerne vil

Læs mere

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Nyt fra kontoret / ved Peter Slifsgaard & Merete Borch Dette er vort første fælles måneds-nyt, hvor I kan læse om både nyt fra Rævehøj og nyt fra skoledelen

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Modul 3 Læsning, Opgave 1

Modul 3 Læsning, Opgave 1 Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvad koster det for børn under 18 år? 2. Hvad hedder området, hvor man må spise sin

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig

skolen åbnes VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE INTERESSER, STYRKER OG POTENTIALER NYE FAG X 2 lektiehjælp samarbejde lokale kultur fordybe sig VELKOMMEN TIL DEN NYE SKOLE MÅL: Alle elever skal trives og blive så dygtige, de kan! 2+5 x 2 DANSK VEJEN DERTIL: En ny skoledag der er varieret, fagligt udfordrende og motiverende for den enkelte elev

Læs mere

Mido vil være VVS montør

Mido vil være VVS montør Mido vil være VVS montør Af Hanne Brøndum Mido har været i Danmark i snart tre år. Han lærte dansk på Lærdansk i Odense, og han bestod danskuddannelse 2 i december 2012. I januar 2013 begyndte han på Syddansk

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel ÅRET DER GIK Tak for deltagelsen ved arrangementerne og tak for jeres engagement i Boligorganisationen Tårnbyhuse og de respektive afdelinger. Vi ser frem

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Stofkarina Får Hjælp Af Giselle

Stofkarina Får Hjælp Af Giselle Onsdag den 14. januar 2015 Stofkarina Får Hjælp Af Giselle Avisen har så truffet Karina og Giselle og stillet dem et par spørgsmål. Alle Karinas søde små elever tager det rigtig seriøst, så hun er meget

Læs mere

Klemmenstrupgård. Produktionshøjskole - PBE - STU - EGU - KUU - Campus. Klemmenstrupvej Køge Tlf.: klemmenstrupgaard.

Klemmenstrupgård. Produktionshøjskole - PBE - STU - EGU - KUU - Campus. Klemmenstrupvej Køge Tlf.: klemmenstrupgaard. Klemmenstrupgård Produktionshøjskole - PBE - STU - EGU - KUU - Campus Klemmenstrupvej 25 4600 Køge Tlf.: 5663 3700 klemmenstrupgaard.dk Velkommen til vores værksteder Gartneri/Friland & Binderi v/ Egon

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

8/ : 4 7 : FASTELAVNSFEST

8/ : 4 7 : FASTELAVNSFEST Syddjurs Friskole Ugebrev 4 28. januar 2017 Ugebrevet udkommer normalt hver fredag. Indlæg sendes senest torsdag kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 8/2 kl. 19.30: Generalforsamling

Læs mere

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs

ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs ELEVER OG FORÆLDRE Efterskolen på Refsnæs Den nationale efterskole for unge med synsnedsættelse (8., 9. og 10. kl.) Indholdsfortegnelse Efterskolen for dig, som er ung og har en synsnedsættelse 03 Hvad

Læs mere

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det?

At have det godt. Sundhedsdansk. Sundhedsdansk At have det godt. ORDLISTE Hvad betyder ordet? NYE ORD Hvordan har de det? ORDLISTE Hvad betyder ordet? Ordet på dansk Oversæt til eget sprog - forklar Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden

Læs mere

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder.

Skriv de rigtige ord under billederne. Der er flere ord under hvert billede. Nogle af ordene kan passe flere steder. Sundhedsdansk At have det godt Her kan du lære danske ord, som beskriver, hvordan du selv og andre har det. Du kan også få viden om, hvad du kan gøre for, at du og andre får det godt. NYE ORD Hvordan har

Læs mere

NY HUND PÅ MAGLEBY SKOLECENTER

NY HUND PÅ MAGLEBY SKOLECENTER NYHEDSBREV FEBRUAR 2019 SØHOLT OPFØRER NYT OPHOLDSSTED TUREN GÅR TIL LALANDIA DEN INTERNE SKOLE AFHOLDER SKOLEVALG 58 16 10 10 www.magleby.dk ms@magleby.dk facebook.com/maglebyskole NY HUND PÅ MAGLEBY

Læs mere

ÅRSPROGRAM STU 2018/2019. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM STU 2018/2019. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM STU 2018/2019 Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk STU FOR D I G STU på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov for en individuelt tilrettelagt ungdoms-uddannelse.

Læs mere

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs.

Jeppe og Helle gennemgår de formelle ting omkring prøverne og giver gode tips før det går løs. Ugebrev Nr. 33, skoleåret 2013-14. 4. maj 2014 Uge 18 var helliget elevernes synopseskrivning forud for de mundtlige prøver i juni. Dansk, engelsk og tysk benytter sig af den prøveform, hvor eleverne ud

Læs mere

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december.

Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Så er det igen blevet tid til et nyhedsbrev, fra os i vuggestuen, med lidt informationer fra hver enkel stue samt vigtige datoer i december. Mælkebøtten Nu er vi kommet godt i gang med december måned og

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: August Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da

Et nyt Børne- og Familiehus. Vi vendte efter en lang og dejlig sommerferie tilbage til et nyt hus med flere børn og færre voksne - det lyder da Nyhedsbrevet Årgang 16 - Nr. 5 - September 2010 Sommeren I dette nummer af Nyhedsbrevet vil vi forsøge at samle op på sommerens mange gode og glade oplevelser. Vi bliver nødt til at spole filmen helt tilbage

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Fantastisk Fodboldstart

Fantastisk Fodboldstart Fantastisk Fodboldstart Hvordan iværksætter klubben nye pige- og drenge årgange i din klub hvert eneste år? Hvordan rekrutterer klubben både nye spillere og klubfrivillige på en gang? Målgruppe: Klubledere,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

HAR DU LYST TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR ANDRE?

HAR DU LYST TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR ANDRE? HAR DU LYST TIL AT GØRE EN FORSKEL FOR ANDRE? Så er EGU VELFÆRD måske noget for dig. TAG EN EGU HOS OS FORDI... Der er brug for dig. EGU er en god uddannelse med masser praktik. Du får løn under praktikken

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE BRUG DIT TALENT DEL din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig. UDVIKL dit talent sammen med professionelle

Læs mere

ORDINÆRE LØNTIMER FOR BORGERE I RESSOURCEFORLØB

ORDINÆRE LØNTIMER FOR BORGERE I RESSOURCEFORLØB ORDINÆRE LØNTIMER FOR BORGERE I RESSOURCEFORLØB fakta om borgerens økonomi I denne guide kan du læse: 1 H vorfor det giver mening for borgerne at få ordinære løntimer i deres ressourceforløb 2 Hvordan

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Børnehave 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

ForældreINFO OKTOBER 2014

ForældreINFO OKTOBER 2014 ForældreINFO OKTOBER 2014 Motionsdag fredag den 10. oktober Traditionen tro afholder også Thomasskolens motionsdag fredagen før efterårsferien. Alle elever møder omklædte kl. 08:20 og har fri efter frokost

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2.

GLADBYS ÅBNING. Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. GLADBYS ÅBNING Åbning af gladby mandag kl. 8.50. Se mere fra åbning på side 2. Vi skulle først lige have ro og så begyndte vores borgmester Berit. Hun startede med at sige. I skal til at skabe en by på

Læs mere

Velkommen til årets første:

Velkommen til årets første: Velkommen til årets første: "Man har kalendere og ure for at kunne måle tiden, men det siger ikke én ret meget, for enhver ved, at en enkelt time kan forekomme en at være en evighed, mens den andre gange

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

MESTERSKABER I BORDTENNIS ÅRSTIDENS EVENTYR I HAVEN MEDARBEJDER FRA SUPERLIGAEN INVITATION TIL TEATER.

MESTERSKABER I BORDTENNIS ÅRSTIDENS EVENTYR I HAVEN MEDARBEJDER FRA SUPERLIGAEN INVITATION TIL TEATER. M A J 2 0 1 8 MAGLEBY SKOLECENTER 58 16 10 10 MESTERSKABER I BORDTENNIS ms@magleby.dk ÅRSTIDENS EVENTYR I HAVEN MEDARBEJDER FRA SUPERLIGAEN INVITATION TIL TEATER www.facebook.com/maglebyskole www.magleby.dk

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Storskoven STU

Storskoven STU Storskoven 42 13 15 81 STU SÆRLIGT TILRETTELAGT UNGDOMSUDDANNELSE STU på Storskoven Målet for Storskovens skoles STU forløb er klart: At give den unge en tilknytning til arbejdsmarkedet, og at indgå aktivt

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE

LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE Nordskolen Nordskolen og Sydskolen LINJEFAG LINJERNE 7-9. KLASSE INDHOLD VALG AF LINJEFAG 3 RAMMER OG ORGANISERING 4 SPORT OG SUNDHED 5 INTERNATIONAL 6 SCIENCE OG INNOVATION 7 KOMMUNIKATION OG LITTERATUR

Læs mere

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til

Lørdag den 30. august 2014 kl byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Lørdag den 30. august 2014 kl. 12.00-17.30 byder Hvidovre Kulturråd velkommen til Denne dag vil børn og voksne få mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Hvidovres teaterliv... Hvidovre Teaterforening

Læs mere

Fredagsbrev d uge 2.

Fredagsbrev d uge 2. Fredagsbrev d.12.01.2018 uge 2. Så er vi i gang igen, og den første uge er fløjet afsted. Som tak for rigtig mange timers arbejde udført af Pedelklubben og græsholdet, har Skolen og Hallens bestyrelse

Læs mere

Vi glæder os til at se dig!

Vi glæder os til at se dig! Vi glæder os til at se dig! IKAST - BRANDE UNGDOMSCENTER IUC - 10. KLASSE Kongevejen 61, 7430 Ikast ikast.ungdomscenter@skolekom.dk Tlf. 9960 4630 www.iuc.dk DE 6 FYRTÅRNE Fællesskab Vi er meget optaget

Læs mere

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år!

Legard Duo. Tak til alle de musikere og underholdere vi har haft her på plejehjemmet Nybodergården i det gamle år! Legard Duo Selvom juletravlheden var på sit højeste fik vi dog plads til endnu et musik indslag lige op til jul. Det var Legard Duo som skabte en nostalgisk stemning i huset. Der var bl.a. sange af Liva

Læs mere

Ejsing Friskole og pasningsdel

Ejsing Friskole og pasningsdel Nyhedsbrev oktober 2013 Både skolen og Gazellen kom godt fra start efter sommerferien, og vores andet leveår som friskole og fribørnehave tegner godt. Lige efter sommerferien gik en flok pensionister i

Læs mere

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.

Generel introduktion til. rederiksberg eater. Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater. Generel introduktion til rederiksberg eater Frederiksberg Teater Finsensvej 139 2000 Frederiksberg Tlf. 38 71 82 85 www.frederiksbergteater.dk Indhold Forord 3 Foreningen Forældresamarbejdet Produktionsgruppen

Læs mere

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen

REJSEKATALOG 2014/2015. Handelsskolen REJSEKATALOG 2014/2015 Handelsskolen Ud at rejse med HG På HG får du tilbud om at komme ud at rejse til forskellige lande i Europa. Mød elever fra andre lande! Det er fordi: Du udvikler dig meget som person

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL MARTS 2017 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Efter en længere pause er vi nu igen kommet i gang med vores NYHEDSBREV. Der er sket meget i huset siden sidst, hvor vi har haft fornøjelsen af at byde

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag Kommende begivenheder August 2016 8.8.2016: Første skoledag 16.8.2016: SB-møde 19.8.2016: Trivselsdag Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Skolestart I den sidste måneds

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.9.marts 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.9.marts 2018 Sneflokke kommer vrimlende, hen over diger trimlende, det knyger ud af himlene, det sluger hegn og gård. Skrev Jeppe Aakjær 10 marts 1916 Den holder stadig anno 2018 her ses en flok snemænd på Århus Friskole

Læs mere

ANDERLEDES UGE for alle elever på Sct. Ibs Skole

ANDERLEDES UGE for alle elever på Sct. Ibs Skole Fredagsnyt Nr. 210 uge 41 Fra den 10.10 til den 14.10 2016 et alternativ med værdier ANDERLEDES UGE for alle elever på Sct. Ibs Skole 0. kl. har arbejdet med musik og kunst 1. og 2. kl. har arbejdet med

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

BØRNEHAVE OG VUGGESTUE. Der er nu fælles nyhedsbrev fra børnehave og vuggestue. Dels lidt for alle, dels nyt fra henholdsvis børnehave og vuggestue. Så kan I forældre følge med i, hvad der sker i hele huset. BØRNEHAVE OG VUGGESTUE.

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration Elevbrochure Kontoruddannelsen med speciale i Offentlig Administration 1 Intro Side 3 Hvorfor blive kontorelev i Region Syddanmark i Vejle Side 4 Elevernes egne historier Side 5-9 Bonus info Side 10 job.regionsyddanmark.dk/wm307147

Læs mere

OM LEVUK STU IDRÆT & FRILUFT BO-TRÆNING BOGLIGE FAG TEMAFORLØB STUDIETURE FACILITETER LEVUK STU

OM LEVUK STU IDRÆT & FRILUFT BO-TRÆNING BOGLIGE FAG TEMAFORLØB STUDIETURE FACILITETER LEVUK STU OM LEVUK STU IDRÆT & FRILUFT BO-TRÆNING BOGLIGE FAG TEMAFORLØB STUDIETURE FACILITETER LEVUK STU Idræt og friluft 3-årig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse målrettet 16-25 årige unge med særlige behov

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Virksomhedsforlagt undervisning samt vejledning i praktikforløb. i henhold til Lov om ungdomsuddannelse for unge med særlige behov

Virksomhedsforlagt undervisning samt vejledning i praktikforløb. i henhold til Lov om ungdomsuddannelse for unge med særlige behov Denne folder henvender sig primært til uddannelsesvejledere og uddannelses institutioner Virksomhedsforlagt undervisning samt vejledning i praktikforløb i henhold til Lov om ungdomsuddannelse for unge

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

PROJEKT UNGEINDSATS. private socialnyttige virksomhed efterværn.

PROJEKT UNGEINDSATS. private socialnyttige virksomhed efterværn. - vi løser sociale opgaver Langager 4, 2680 Solrød Strand Telefon: 77 34 86 86 E-mail: sl@exitplan.dk Web : www.exitplan.dk PROJEKT UNGEINDSATS Projektet er et initiativ fra den Borgeren er i alderen 16

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie.

Hold Øje uge 24. Uge 25. Tigerne har afgangsprøve igen i kommende uge. Dansk og Historie. Hold Øje uge 24 Det er et travlt år for pedellerne Benjamin og Nils. Når det regner, går tiden med at sætte projektorer op i alle klasserne, og når vejret er som i denne uge så bliver der hamret og savet

Læs mere

ung til voksen sansestormerne.dk Vil du arbejde med mennesker Vil du arbejde med mad Skal du lære at stå på egne ben og klare din egen hverdag

ung til voksen sansestormerne.dk Vil du arbejde med mennesker Vil du arbejde med mad Skal du lære at stå på egne ben og klare din egen hverdag ? Skal du lære at stå på egne ben og klare din egen hverdag Vil du arbejde med mennesker Vil du arbejde med mad ung til voksen - forbereder dig til voksentilværelsen og giver dig hjælp til afklaring af

Læs mere

Nyheder og historier

Nyheder og historier Der har været mange og sjove aktiviteter på Værkstederne ved Rude Skov siden sidste udgave af Avisen. Inde i Avisen kan du se en masse billeder fra Festivalen, Grand Prixet, Aktivitetsdagen og meget andet

Læs mere

Overbygningen på Hærvejsskolen

Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen på Hærvejsskolen Overbygningen er en selvstændig afdeling, der består af 7., 8. og 9. årgang samt specialklasser. Overbygningen har den samme vision som resten af Hærvejsskolen: Vi lægger

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard.

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013. Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS FEBRUAR 2013 KOLLEGIE NYT Det nye beboerråd består af: Sidse, Stine og Richard. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses på vores hjemmeside www.fredericiah.dk Ansvarshavende:

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole

Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Velkommen til Tidlig SFO På Nørre Aaby skole Kære forældre Jeres barn er kommende skolestarter, og derfor har I mulighed for at vælge, at det skal gå i Tidlig SFO. På Nørre Aaby skole har vi tidlig SFO

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

ÅRSPROGRAM STU 2017/2018. Sammen tager vi stikket hjem. Søhusevej Skælskør Tlf:

ÅRSPROGRAM STU 2017/2018. Sammen tager vi stikket hjem. Søhusevej Skælskør Tlf: ÅRSPROGRAM STU 2017/2018 Sammen tager vi stikket hjem MAGLEBY SKOLECENTER Søhusevej 79 4230 Skælskør Tlf: 58 16 10 10 ms@magleby.dk www.magleby.dk STU STU på Magleby Skolecenter er for dig, der har behov

Læs mere