Skou Gruppen A/S bygger på ekspertise og sund fornuft

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skou Gruppen A/S bygger på ekspertise og sund fornuft"

Transkript

1 Skou Gruppen A/S bygger på ekspertise og sund fornuft

2 Vækst er ikke målet i sig selv, men derimod midlet til fortsat at kunne løse større og mere komplicerede opgaver. Aurehøj Gymnasium Peter Holst Arkitektur og Landskab / Gentofte Kommune Ved at overdække den indvendige gård på Aurehøj Gymnasium med et stort glastag har eleverne fået et naturligt samlingspunkt og et rum med højt til loftet til f.eks. musik og teater. Skou Gruppen står for klassisk håndværk og kompromisløs kvalitet. Vores faglige stolthed forhindrer os imidlertid ikke i at se fremad og tænke nyt. Derfor får du altid løsninger, som er gennemtænkt, og som du vil få glæde af i mange år. Status quo er aldrig godt nok. Skou Gruppen vil udrette noget og gøre en forskel, og sådan har ambitionen været lige siden starten. Gennem støt vækst har vi udvidet vores erfaringsgrundlag og udviklet vores kompetencer til i dag at kunne gennemføre store og krævende projekter. Det betyder dog ikke, at vi har mistet fokus på detaljen og vigtigheden af det gode håndværk. Tværtimod. Sammenlægningen af veletablerede håndværksvirksomheder har tilført ny energi og stor synergi til hele gruppen, der på samtlige led har engagerede medarbejdere, der går til hver en opgave med ildhu og omhu. Skou Gruppen A/S består i dag af: Jens Venø A/S, Hørsholm PangDang A/S, Hørsholm Wohlers A/S, Brøndby GRM Trapper A/S, Ishøj Axel Rasmussen & Søn, Allerød På de næste sider kan du se eksempler på vores kunnen. Vi løser byggeopgaver af enhver art og størrelse. Hvad kan vi gøre for dig? Martin Skou Heidemann Adm. direktør

3 SFO Lindelund Udført i totalentreprise for Brøndby Kommune Den nyopførte SFO er et lavenergibyggeri skabt med omtanke for omgivelserne. Skou Gruppen har stor erfaring med at arbejde på institutioner og ved derfor, at det stiller store krav til os og sikkerheden på byggepladsen. Hensynet til elever, brugere og beboere er alfa og omega. Emdrupgård Tegnestuen Lundbak / Københavns Kommune Specialskolen på Emdrupvej fik i 2011 udskiftet sit store tag, der nu er klar til al slags vejr.

4 Esperance Allé 1-3 Udført for Datea Udskiftning af vinduer i lejlighedskompleks til energirigtige glas i nye, langtidsholdbare rammer. I tidens løb har vi skiftet vinduer i mange forskellige størrelser og på mange forskellige steder. Lige fra en bod i Tivoli til store beboelsesejendomme af enhver alder og byggestil. Vores mål har i alle tilfælde været at minimere generne for beboere og brugere. Ingerslevgade , København Arkitektfirmaet Friborg og Lassen A/S / AB Ingerslevs gade Facaden blev renoveret, og vinduerne skiftet, så den klassiske ejendom igen fremstår flot og indbydende.

5 Lyngby Hovedgade Lyngby-Taarbæk Kommune Vinduesudskiftningen gav ejendommen nyt liv. Både ude og inde. Når vi færdes i andres hjem, er vi meget bevidste om det ansvar, vi har. Og rettidig varsling af beboerne er en af vores kæpheste i den sammenhæng. For kommunikation og dialog skaber vished og tryghed. I Skou Gruppen forstår vi, at vores ansvar rækker ud over det, vi har for vores arbejde og vores kunder. Vi har ligeledes et ansvar for hinanden og for vores omverden, og det er vi meget bevidste om i det daglige. Også her ser vi den sunde fornuft som en god rettesnor. Vores målsætning er at efterlade så lille et aftryk på miljøet som muligt. Det kommer blandt andet til udtryk i vores valg af materialer og produkter, hvor et fornuftigt valg også vil komme dig som bygherre til gode. Vores energivejleder sidder altid klar til at rådgive om materialer og teknologier, som er energibesparende og miljøvenlige. Så længe kvaliteten er i orden, er vi ikke bange for at være den, der tager det første skridt i en ny retning. Thor Langes Allé, Gladsaxe Boligblokken med de mange forskellige vinduer bød på spændende udfordringer, men hvert og et blev skiftet. Skou Gruppen er desuden en arbejdsplads med plads til alle. Vi ønsker at fremme forståelsen for, at forskellige mennesker bidrager med noget forskelligt. Med forskellige baggrunde har vi forskellige tilgange. Denne opfattelse og fleksibilitet styrkes, når nye mennesker kommer til vores virksomhed med hver deres forudsætninger.

6 Kokkedal Behandlingshjem HCM Arkitekter / Københavns Kommune Ombygning af stort behandlingshjem i klassiske bygninger, der forenes med et moderne udtryk i den nye tilbygning. En byggeplads er ikke bare en byggeplads. Det kan samtidig være arbejdsplads og livsrum for andre. Når det kommer til renovering af f.eks. hospitaler, har Skou Gruppen rutinen, der sikrer en optimal proces for alle og et resultat i særklasse. Sundbygård KHS Arkitekter / Københavns Kommune Bocentret blev gennemrenoveret og danner i dag lyse, trygge og inspirerende rammer om beboerne.

7 Tradition og nytænkning. Side om side i omgivelser, der emmer af historie. Hørsholm Kirkegårdskontor Rønne Arkitekter / Hørsholm Menighedsråd Tilbygning til administrationsbygningen på Hørsholm Kirkegård. Kirkegården var en særlig arbejdsplads, hvor respekt var essentielt og helt naturligt.

8 Renoveringen af Bispebjerg Kapel, der i dag rummer et dansecenter, gav os muligheden for at vise, at vi i Skou Gruppen mestrer det komplicerede håndværk med fokus på detaljer og kvalitet. Fra kapel til center for moderne dans. Tro mod fortiden til stede i nutiden. Bispebjerg Kapel DOMUS Arkitekter / Wissenberg Rådgivende Ingeniører / Københavns Kommune Atmosfæren er intakt i de højtidelige rum, der i dag indbyder til kreativ udfoldelse, når dansende ildsjæle fylder dem med liv og bevægelse. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipisci elit, sed it diam nonummy nibhet consectetuer adipiscing.

9 Fredensborg Slot Slots- og Ejendomsstyrelsen På Fredensborg Slot har vi medarbejdere, som gennem de sidste 40 år har udført mange forskellige opgaver. Store såvel som små. Fordi vi er optaget af at levere unikke og holdbare resultater hver gang. Og fordi vi holder af at trække på alle vores kompetencer. Derfor går vi glade på arbejde hver dag. Og derfor takker vi aldrig nej til nye udfordringer. Vores mangeårige arbejde med kirker, slotte og herregårde har budt på adskillelige nye udfordringer gennem tiden. Det er bygninger med en stor detaljerighed og en historie, der rækker flere århundreder tilbage, og som kræver noget ganske særligt af os. Materialevalg og håndværkskunst skal gå op i en højere enhed, og kompromiser er aldrig en mulighed. Vi lægger hjerte og sjæl i vores arbejde, og vi er stolte over, at det ses. Du behøver naturligvis ikke eje hverken slot eller gods for at få Skou Gruppen til at løse din byggeopgave. Du kan dog være sikker på, at vi altid behandler dit hjem med respekt og tager ansvar for vores arbejde. Det er sund fornuft, og det ligger os ikke fjernt. Farum Kirke Havsteen Mikkelsens Tegnestue / Farum Sogn Kirken, der er opført ca. 1130, har fået helt nyt inventar, som vi fremstillede på vores eget snedkerværksted. De traditionelle håndværksdyder er synlige i hver en detalje.

10 Herlev Squashcenter Totalentreprise for Herlev Kommune Med Skou Gruppens tilbygning af Skinderskovhallen ligger Nordeuropas største squashcenter nu i Herlev. Nøglen til succes er din styrke det gælder i byggebranchen som på squashbanen. Skou Gruppen står stærkt, fordi vi kan noget, som andre ikke kan, og fordi vi vil. Når håndværket er i orden, når resultatet er i top, og når du som kunde er tilfreds, så er opgaven afsluttet ikke før. Kongevejs Centret C. F. Møller / Nordea Ejendomme Butikscentret i Hørsholm fik noget af et ansigtsløft, da vi foretog en gennemgribende facaderenovering, der samtidig gjorde centret lidt grønnere.

11 Sillebroen Shopping, Frederikssund Arkitektfirma Mangor & Nagel A/S Skou Gruppen stod for tømrer- og snedkerarbejdet ved opførslen af det m 2 store shoppingcenter og 34 taglejligheder. De unikke tagvinduer, der er særligt konstrueret til opgaven, lader lys og liv strømme ind i centret. Brug Skou Gruppen til det hele, det meste eller til lidt af hvert. TØMRER Vores tømrere opfører: Tagkonstruktioner, herunder spær, lægter, undertag / Vægge / Lofter. Vi udfører desuden isoleringsarbejder og udbedrer f.eks. vand- og forsikringsskader. SNEDKER Vores snedkere udfører: Gulve / Vinduer / Paneler / Døre / Lister. MURER Vores murere opfører facader, udfører reparationer og lægger: Tagsten / Klinker / Fliser. Glarmester Glarmesteren sørger for udskiftning af termoruder. Og på vores eget glasværksted istandsætter vi vinduer af enhver slags for private, erhverv og det offentlige. TRAPPER Skou Gruppens trappeværksted håndbygger trapper efter mål fra vores egen tegnestue. Her laver vi f.eks.: Alle typer trapper / Trappeforlængelser / Gelænderarbejde / Restaureringsarbejde. INVENTAR Vi skaber møbler og andet inventar efter specifikke ønsker og mål, f.eks.: Borde / Receptionsmiljøer / Garderober / Opbevaring. INDBYGNINGSREOLER Skou Gruppens indbygningsreoler er: Tilpasset i form og materialevalg / Skabt efter specialmål. MASKINSNEDKERI Med moderne maskiner fremstiller vi bl.a.: Lister / Paneler / Radiatorskjulere / Specialvarer. EJENDOMSDRIFT Inden for ejendomsdrift står Skou Gruppen for: Rammeaftaler / Planlægning / Brugerkontakt / Overblik. TILBYGNINGER Til eksisterende bygninger foretager Skou Gruppen bl.a.: Ombygninger / Udbygninger, f.eks. ny første sal / Renoveringer. HOVEDENTREPRISER TOTALENTREPRISER I hovedentrepriser varetager Skou Gruppen bl.a.: Nybygninger / Renoveringer / Facaderenoveringer / Tagudskiftninger / Kontorer / Institutioner / Butikker / Lejligheder og andre private boliger. I totalentrepriser tager Skou Gruppen sig af hele projekter. Fra udtænkning til indflytning. Vi har ingeniører og bygningskonstruktører ansat, som er vant til at løse komplekse byggeopgaver.

12 Skou Gruppen A/S Kærvej Hørsholm Telefon Fax

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller Skou Gruppen A/S 120 års resultater tæller Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde, der bygger på mange års stolte traditioner, klar nytænkning samt kompetente og kreative løsninger. Skou Gruppen arbejder

Læs mere

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER

RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER RESPEKT FOR KULTURARV OG ARKITEKTUR - OG DE KLASSISKE HÅNDVÆRKSTRADITIONER LINDSKOV.COM Det, der gjorde Moestrup særligt egnet til opgaven, var den passionerede måde, som de går til håndværket på, hvor

Læs mere

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701

Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 Hirtshalsvej 246 9800 Hjørring Tlf.: 9625 8746 Anders: 2944 7372 Henrik: 2944 7701 samarbejdspartnere 03 Oplev et samarbejde ud over det sædvanlige Kom indenfor hos Fjordbak Byg og mød Henrik Fjordbak

Læs mere

Til privat og erhverv

Til privat og erhverv Til privat og erhverv Tro mod fortiden til stede i nutiden Roager Tømrer og Snedker står for klassisk håndværk og kompromisløs kvalitet. Sammen med de nyeste tiltag inden for energi renovering og særligt

Læs mere

Individuelt byggeri med personlighed og stil

Individuelt byggeri med personlighed og stil Individuelt byggeri med personlighed og stil MODERNE ENERGI KLASSISK Mere end 25 år med husbyggeri Hos Mester Byg A/S har direktør og indehaver Erik Laursen over 25 års erfaring i byggebranchen og omsætter

Læs mere

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS

Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv. jan drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning ApS Vi udfører alt inden for tømrer- & snedkerarbejde for både private og erhverv jan drøhse jan drøhse Om Jan Drøhse Jan Drøhse Løgumkloster Tømrer- & Snedkerforretning er en kompetent og erfaren håndværksvirksomhed

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

EN AARHUS- HISTORIE BLEV NATIONAL KVALITET, DER VIL MERE

EN AARHUS- HISTORIE BLEV NATIONAL KVALITET, DER VIL MERE KVALITET TIL TIDEN 2-3 HUSTØMRERNE er et landsdækkende tømrer- og snedkerfirma med stolte håndværksmæssige traditioner. SDU, Kolding KVALITET, DER VIL MERE For HUSTØMRERNE betyder kvalitet mere end blot

Læs mere

AB Solbjerg. Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004. Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter

AB Solbjerg. Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004. Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter AB Solbjerg Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004 Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter Notat Forord Andelsboligforeningen Solbjerg står i nær fremtid overfor

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Udvikling på et solidt fundament Vi har udviklet os meget hos Jönsson a/s igennem vores lange historie og især i de senere år er det

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

BANG BEENFELDT A/S. Bygningsrenovering. Rådgivende ingeniørfirma

BANG BEENFELDT A/S. Bygningsrenovering. Rådgivende ingeniørfirma BANG BEENFELDT A/S Rådgivende ingeniørfirma Bygningsrenovering En af Bang og Beenfeldt A/S spidskompetencer er renoveringssager. Vi løser typisk opgaver for andels- og ejerforeninger - alt fra de helt

Læs mere

UDVALGTE REFERENCER UDFØRT MIO. KR.

UDVALGTE REFERENCER UDFØRT MIO. KR. Side 1 POLITIGÅRDEN, NUUK 2013 4,5 BYGHERRE Bygningstyrelsen Grontmij/Carl Bro Axel Poulsen Arkitektkontor A/S SAGSTYPE Hovedentreprise, energirenovering PLEJECENTER HASSELBO 2013 5 BYGHERRE Københavns

Læs mere

Renovering af erhvervsbygninger

Renovering af erhvervsbygninger Renovering af erhvervsbygninger Energirenoveringer - Konference om energirigtige renoveringer i den bestående bygningsmasse. Mandag 25. september 2006. Jens Eg Rahbek Installationer, IT og Indeklima COWI

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C Referenceliste Mejlgade, Aarhus C Den bevaringsværdige ejendom er oprindeligt fra 1845 og anvendt dels til bolig og dels til erhverv. Ejendommen har de seneste år lidt under manglende vedligeholdelse,

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Hvad laver en bygningssnedker?

Hvad laver en bygningssnedker? Hvad laver en bygningssnedker? Som bygningssnedker skal du først fremmest være kreativ og god til at tænke i smarte løsninger. Både på værksted og ude hos kunden Traditionelt siger vi at bygningssnedkeren

Læs mere

Bygningskontoret NORD A/S individuelle løsninger til individuelle kunder

Bygningskontoret NORD A/S individuelle løsninger til individuelle kunder Bygningskontoret NORD A/S Dit rådgivende arkitektog ingeniørfirma Individuelle løsninger til individuelle kunder Boliger Bygningskontoret NORD A/S individuelle løsninger til individuelle kunder Arkitektforslag

Læs mere

Alt under ét tag. Snedkergården

Alt under ét tag. Snedkergården Alt under ét tag Snedkergården Snedkergården løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver fra udskiftning af et gavlparti til opførelse af erhvervsbyggerier og store som små specialopgaver. I Brørup

Læs mere

Smukt resultat af forebyggende vedligeholdelse

Smukt resultat af forebyggende vedligeholdelse Smukt resultat af forebyggende vedligeholdelse Forebyggende vedligeholdelse kan være smukt! Frederiksberg Kirkes menighedsråd har her i oktober fået færdiggjort en facaderenovering af præsteboligen og

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

De gode gamle værdier

De gode gamle værdier Sans for detaljen De gode gamle værdier Snedkermester Arne Pedersen A/S er en traditionsrig virksomhed, som har eksisteret siden 1978. Vi er en tømrer-/snedkervirksomhed med et stærkt fundament i det gode

Læs mere

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning

Vi skaber løsninger, der holder år efter år. Tør du. smide denne brochure ud? du kunne jo få brug. for den senere! Flade tage og listedækning Vi skaber løsninger, der holder år efter år Tør du smide denne brochure ud? du kunne jo få brug for den senere! Flade tage og listedækning EMByggefirmaet forvandlede vores ældre bungalow til et klassisk

Læs mere

Bedre byggeprojekter fra A til Z

Bedre byggeprojekter fra A til Z Bedre byggeprojekter fra A til Z Gymnasier, skoler og institutioner zethner byggerådgivning APS FÅ HJÆLP TIL STYRING AF DIT BYGGEPROJEKT Zethner Byggerådgivning har gjort det til sit speciale at hjælpe

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

Intet er for småt til at blive gjort godt Vi har gjort det i 40 år

Intet er for småt til at blive gjort godt Vi har gjort det i 40 år Ørsted Murerforretning Jørgen Kusk A/S Intet er for småt til at blive gjort godt Vi har gjort det i 40 år 40 år med speciale i murer- og betonarbejde Med speciale i murer- og betonarbejde for både private

Læs mere

Jeres drømmebolig trin for trin

Jeres drømmebolig trin for trin Jeres drømmebolig trin for trin Sådan bliver et artitekttegnet hus til virkelighed hos Arkitekt-Huset Vejle 1 Arkthuset_byggeguide_A5.indd 1 12/06/15 11.32 Et hus i jeres ånd Denne guide er tilegnet jer,

Læs mere

Viuff Entreprenørfirma

Viuff Entreprenørfirma Hjortespringbadet Kloak i P-område, samt støbning af sidde-/liggemøbel. Byggeriets placering: Herlev Svømmehal Anlægssum: 1 mio. Bygherre: Underentreprenør for FJ Poulsen Ballerup Krematorie Beton og kloak

Læs mere

Ginnerup Arkitekter vender tilbage til Ceres

Ginnerup Arkitekter vender tilbage til Ceres Ginnerup Arkitekter vender tilbage til Ceres Tegnestuens medarbejdere har besøgt Sundhedscenteret Ceres, for at gense renoveringen og indretningen af den historiske bygning, da den blev omdannet fra bryggeri

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK PROFESSIONELT HÅNDVÆRK Tlf. 70 22 66 70 www.tsjp.dk Historien EN HOLDBAR VISION Virksomheden Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S har udviklet sig i en rivende fart siden opstart i 2001. Visionen

Læs mere

www.mvz.dk Mogens V. Zeltner a/s Vores historie beviser det: Vi vil mere end de fleste

www.mvz.dk Mogens V. Zeltner a/s Vores historie beviser det: Vi vil mere end de fleste www.mvz.dk Mogens V. Zeltner a/s Vores historie beviser det: Vi vil mere end de fleste TØMRER & SNEDKER BYGGEPLADSSERVICE Mogens V. Zeltner a/s siden 1898 Mogens V. Zeltner a/s er en velrenommeret tømrer-

Læs mere

Byggeri til tiden. Industrivej 5 6640 Lunderskov Tlf.: 7558 6022 www.lunderskov-nybyg.dk mail: ap@lunderskov-nybyg.dk

Byggeri til tiden. Industrivej 5 6640 Lunderskov Tlf.: 7558 6022 www.lunderskov-nybyg.dk mail: ap@lunderskov-nybyg.dk Byggeri til tiden Industrivej 5 6640 Lunderskov Tlf.: 7558 6022 www.lunderskov-nybyg.dk mail: ap@lunderskov-nybyg.dk faktaboks Sådan er du sikret med Byg Garanti Lunderskov Nybyg er medlem af Dansk Byggeri

Læs mere

K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE

K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE K ULBRÆNDTE TAGSTEN FRA F ALKENLØWE T RADITIONEN TRO De ægte håndlavede tagsten fra Falkenløwe viderefører århundreders erfaring og traditioner. Tagstenene bliver lufttørret og kulbrændt i en gammel kulfyret

Læs mere

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret Totalentreprenør Restaurering af kirke 3,0 Mio.Kr Region hovedstaden

Læs mere

Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø

Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø Teknik og Miljø 2012 Energirigtig renovering Erfaringer og anbefalinger fra Energilandsby Flakkebjerg og EnergiØ Omø Energilandsbyprojektet Energilandsbyprojektet er et samarbejde mellem Slagelse Kommune,

Læs mere

renovering - med respekt for de oprindelige værdier Bryggergården, Kastrupværk

renovering - med respekt for de oprindelige værdier Bryggergården, Kastrupværk renovering - med respekt for de oprindelige værdier Bryggergården, Kastrupværk Triarc A/S Arkitekter Triarc A/S Arkitekter blev etableret i 1991. Tegnestuen drives og ejes ligeligt af 3 partnere: - Gorm

Læs mere

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE:

Beboerinfo. vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling Jan UDVENDIGE ARBEJDSGANGE: INDVENDIGE ARBEJDSGANGE: Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - Jan. 2017 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

Nyhedsbrev - August 2017

Nyhedsbrev - August 2017 Nyhedsbrev - August 2017 Københavns Universitet Væksten følger ressourcerne ELINDCO har nået sine mål tre år før tid. Vi vækster ikke for vækstens skyld men for at skabe en stabil virksomhed med de rette

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen

Eksempel. ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange. Renoveringen Eksempel 1 ENERGIRENOVERING Nyere muret byggeri (1920-1960) UDGIVET JUNI 2012 Bindeledet, Bagsværd - mindre andelsejendom med 2 opgange Dette eksempel viser, hvordan beslutningen om energirenoveringen

Læs mere

Scan koden med din telefon og kom direkte til vores hjemmeside. Tlf

Scan koden med din telefon og kom direkte til vores hjemmeside. Tlf Scan koden med din telefon og kom direkte til vores hjemmeside. Tlf. 70 70 71 33 Casadana Service I Kornmarksvej 26 I 2605 Brøndby I service@casadana.dk I Tlf. 70 70 71 33 CASADANA SERVICE Casadana Service

Læs mere

Sådan strukturerer du et manuskript. Trin-for-trin guide

Sådan strukturerer du et manuskript. Trin-for-trin guide Sådan strukturerer du et manuskript Trin-for-trin guide Manuskriptets opbygning - generelt Et manuskript består af 3 dele: 1. Indledning 2. Selve talen/kroppen 3. Afslutning I alle tre hovedelementer gælder

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789. Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789. Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 789 Område 9, Tåstrup, Snubbekorsvej (bygn. 1-12) Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Rørrendegård

Læs mere

VI BYGGER PÅ TILLID 2

VI BYGGER PÅ TILLID 2 BYGGER PÅ TILLID VI BYGGER PÅ TILLID 2 DIN PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER MED MERE END 35 ÅRS ERFARING Kom indenfor hos en erfaren virksomhed, der blev grundlagt allerede i 1974 i Aalborg. Vi har udviklet

Læs mere

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Løbende reparationer og vedligeholdelse af taget er nødvendige for at bevare ejendommens værdi og undgå vandskader, råd- og svampeangreb. Her er nogle gode

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Bygningsfornyelse 2012 - den vestlige del af Herning Kommune

Bygningsfornyelse 2012 - den vestlige del af Herning Kommune Bygningsfornyelse 2012 - den vestlige del af Herning Kommune Bilag 1 - behandling af ansøgninger Hermodsvej 1, 7480 Vildbjerg nyt tag lagt med sort ædelengoberet vingefalstagsten samt undertag, nye tagrender

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

Kærgårdsvej 28, Nordenskov Varde. Telefon

Kærgårdsvej 28, Nordenskov Varde. Telefon Kærgårdsvej 28, Nordenskov. 6800 Varde. Telefon 7529 8355. post@jmbygnordenskov.dk. www.jmbygnordenskov.dk kvalitet Velkommen hos JM Byg A/S Vi er et alsidigt murer-, kloak- og entreprenørfirma, der indgår

Læs mere

Lene International Hair Design

Lene International Hair Design Lene International Hair Design Funktionel hygge Lene International Hair Design i Esbjerg har netop været igennem en totalrenovering, og således har Lene Jørgensen i samarbejde med Bella Vista formået at

Læs mere

Et menneskeligt hus. Det nye Center for Kræft og Sundhed København sætter mennesket i centrum.

Et menneskeligt hus. Det nye Center for Kræft og Sundhed København sætter mennesket i centrum. Et menneskeligt hus Det nye Center for Kræft og Sundhed København sætter mennesket i centrum. n Af Marie Leth Rasmussen n Fotos: Adam Mørk Midt imellem Nørrebros karrébygninger, tæt på Rigshospitalets

Læs mere

25 eksempler på vellykket renovering

25 eksempler på vellykket renovering Grundejernes Investeringsfond og Dansk Bygningsarv A/S, 2012 Publikationen er udgivet af Grundejernes Investeringsfond Publikationen er udarbejdet af Dansk Bygningsarv A/S ISBN 978-87-993419-5-5 Redaktion

Læs mere

80 m 2 solceller (11,52 kwp) giver 11.000 kwh/år (beregnet) 200 m 2 solpaneler bidrager til produktion af varmt brugsvand

80 m 2 solceller (11,52 kwp) giver 11.000 kwh/år (beregnet) 200 m 2 solpaneler bidrager til produktion af varmt brugsvand Eksempel Energirenovering etageboliger RINGGÅRDEN ÅRHUS - OPFØRT 1939-1941 UDGIVET DECEMBER 2014 Lyst, lunt og populært Ombygningen af seks boligblokke i den almennyttige boligforening Ringgården i Århus,

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden

Vækstbarometer. Greater Copenhagen. Region Hovedstaden Vækstbarometer Region Hovedstaden Greater Copenhagen Region Hovedstadens Vækstbarometer er et repræsentativt panel af mere end 800 direktører for virksomheder i Region Hovedstaden. Region Hovedstaden gennemfører

Læs mere

2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER

2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER - gør boligdrøm til drømmebolig EKSKLUSIV FUNKIS DESIGN I TOPKLASSE 119 TIL 129 KVM FAIRWAYPARK FARUM 2 PLANS RÆKKEHUSE I TOPKVALITET OG FLOTTE NATUR OMGIVELSER Boligernes smukke design gør valget nemt!

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

Større bygge- og renoveringsprojekter

Større bygge- og renoveringsprojekter Større bygge- og renoveringsprojekter Mini-Byggekonference 18. august : Byggeriet i Bevægelse Jens Abildgaard, Grontmij Carl Bro 1 Omdrejningspunktet Omdrejningspunktet i dagens tema er at iværksætte udgiftsneutrale

Læs mere

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S LINDHOLM ENTREPRISE A/S er fusionen mellem Lindhom s Tømrer- & Snedker v/ Henrik Knudsen og bygningskonstruktør Mikael W. Klinke. Tilsammen har vi mange års erfaring fra byggebranchen,

Læs mere

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..!

er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! SKJERN UDESTUER er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! > 1 UDESTUER > VINTERHAVER > KARNAPPER TILBYGNINGER > VINDUER > DØRE er lidt fjern, så køb en udestue fra Skjern..! 2< SKJERN UDESTUER Mere

Læs mere

ARKITEKTURPRIS 2015 VINDER KONGEHØJSKOLEN

ARKITEKTURPRIS 2015 VINDER KONGEHØJSKOLEN KONGEHØJSKOLEN Skolebygning Transformering og nybyggeri Tøndervej 90 Arkitema Architects og MOE Skolen har gjort brug af en tidligere lagerbygning, der er indrettet som et rum til leg og bevægelse. Parallelt

Læs mere

GRATIS ejendomstjek af ejendommens klimaskærm Notat af besigtigelsen

GRATIS ejendomstjek af ejendommens klimaskærm Notat af besigtigelsen Rådgivende ingeniører FRI arkitekter energirådgivere A/B Damhjørnet Roskildevej 193-201 og Valby Langgade 264-278 2500 Valby Att.: bestyrelsen Dato: 18/5-2015 Vedr.: Emne: GRATIS ejendomstjek af ejendommens

Læs mere

Vedligeholdelsesplaner - redskaber til styring af vedligeholdelsesarbejder.

Vedligeholdelsesplaner - redskaber til styring af vedligeholdelsesarbejder. Vedligeholdelsesplaner - redskaber til styring af vedligeholdelsesarbejder. Introduktion Plan1 Cobblestone Architects. Arkitekt- og byggerådgivningsfirma med mere end 30 års erfaring. Kasper B-B Rasmussen

Læs mere

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG

FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG 542 m2 KULHUSET GASVÆRKSVEJ 26B, 1. SAL 9000 AALBORG FLOT OG VELINDRETTET LEJEMÅL I AALBORG INDHOLD 3 Beliggenhed 4 Ejendommen 6 Lejemål 8 Plantegninger 9 Lejevilkår 11 Kontaktinformation 2 C.W. OBEL EJENDOMME

Læs mere

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 711. Købmagergade 44-46. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund

Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 711. Købmagergade 44-46. Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Arkitektsyn 2013 BYGNING NR. 711 Købmagergade 44-46 Rørbæk og Møller Arkitekter ApS Jægersborg Allé 1A 2920 Charlottenlund Tlf: 39 40 10 11 Fax: 39 40 46 11 Bygnings navn: Købmagergade 44-46 Dato: 01.02.2013

Læs mere

DANSK LYDISOLERING DANSK LYDISOLERING. Private VI DÆMPER STØJEN

DANSK LYDISOLERING DANSK LYDISOLERING. Private VI DÆMPER STØJEN DANSK LYDISOLERING VI DÆMPER STØJEN DANSK LYDISOLERING Private Dansk Lydisolering er en stabilt voksende virksomhed, der er bygget op omkring den erfaring, vi har fået ved at have arbejdet med støj i mange

Læs mere

scandi byg præsenterer fremtidens Renoveringskoncept til ældre, udtjente boligblokke

scandi byg præsenterer fremtidens Renoveringskoncept til ældre, udtjente boligblokke scandi byg præsenterer fremtidens Renoveringskoncept til ældre, udtjente boligblokke rum for livet FØR: en ældre nedslidt boligblok med behov for renovering Tag og stigestrenge står foran snarlig udskiftning.

Læs mere

Curriculum Vitae Rasmus Skaarup

Curriculum Vitae Rasmus Skaarup 2r arkitekter ApS Trepkasgade 9 DK-2100 København Ø Tlf. 40 34 16 42 Web: 2r-arkitekter.dk Curriculum Vitae Rasmus Skaarup Dato: 11.05.15 2013 Kursus, Energiuddannelse, Danske Boligarkitekter. 2005 Etablering

Læs mere

Resultater og effekter af energidagene

Resultater og effekter af energidagene Resultater og effekter af energidagene Overordnede resultater 1. 13 ud af 49 deltagende husstande har udført i alt 49 forskellige energiforbedringer 2. De 13 husstande har brugt 600.000 kr. = 12.250 pr.

Læs mere

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010

Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 Ejerforeningen Louisegaarden Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. november, 2010 23. november 2010 Ejerforeningen Louisegaarden, Ekstraordinær generalforsamling Side 1 Loftprojekt Alternativ

Læs mere

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42

ArkiViva Rådgivende Arkitekter Tlf. 29 70 24 23 E-mail: kontakt@arkiviva.dk www.arkiviva.dk. Vinkelhus 158 + 42 Vinkelhus 158 + 42 Fuldmuret vinkelhus i moderne minimalistisk arkitektur med en optimal udnyttelse af pladsen, opført i vedligeholdelsesfrie trendsættende kvalitetsmaterialer. 1 Alt er muligt Nu tilbyder

Læs mere

Åbrovej Ørum Djurs. Telefon

Åbrovej Ørum Djurs. Telefon Åbrovej 67 8586 Ørum Djurs Telefon 8638 1018 Fax 8638 1122 hh@henrikhedeager.dk www.henrikhedeager.dk Totalrenoveret villa Nyt hus i Villersø Trappe med drejede balustre Per Lund udregner tilbud www.permoeller.dk

Læs mere

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden

Bilag 2 Ombygning af Danmarks Rostadion til anvendelse for bredden Prisoverslag 1, Sparsom renovering Enheds- Sum Pos. Ydelse Enhed Antal pris excl. moms kr 1,0 Renovering af eksisterende bygning 1 1,2 Idræts- og omklædningsfaciliteter og fløjbygning: Renovering af tagkonstruktion.

Læs mere

Fritidshuse DANSK DESIGN OG KVALITET

Fritidshuse DANSK DESIGN OG KVALITET Fritidshuse DANSK DESIGN OG KVALITET Fritidshuse Vælg Danmarks mest rutinerede fritidshusbygger EBK er et af Danmarks førende fritidshusfirmaer. Vi er et familiefirma med 40 års erfaring og mere end 6000

Læs mere

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002.

Arealoversigt. Set. Georgs Gårdens Børnehave, Solvangsvej 5 B okt.2qq2 / casv. Tilstandsrapport 2002. Tilstandsrapport 2002. Arealoversigt. Areal- og funktionsoversigt. Arealer er netto og i henhold til BUPL - reqler. Rum nr.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 0.. 2. 3. 4. 5. 6. 7. _ Betegnelse. Børnetoilet. Garderobe.

Læs mere

Det tidligere Overformynderi i Stormgade: Nye funktioner i gamle bygninger

Det tidligere Overformynderi i Stormgade: Nye funktioner i gamle bygninger Det tidligere Overformynderi i Stormgade: Nye funktioner i gamle bygninger Byens Netværk 17.02.09 Tekst og foto: Ditte Frisk Hansen Det gamle fredede Overformynderi i Stormgade har fået ny funktion: Call

Læs mere

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016

vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling dec. 2016 Beboerinfo vedr. renoveringen på Lillebæltsvænget - afdeling 115 - dec. 2016 Renoveringsprocessen i afdelingen er allerede godt i gang, og I mærker hvordan det er at bo på en byggeplads, der kræver samarbejde

Læs mere

TAG, VINDUER OG FACADER I ØJENHØJDE

TAG, VINDUER OG FACADER I ØJENHØJDE E&P andels-ejer TAG, VINDUER OG FACADER I ØJENHØJDE E&P andels-ejer er Enemærke & Petersen s univers specielt tilpasset boligforeninger. Boligforeninger, som har brug for en solid håndværksvirksomhed,

Læs mere

Sammen skaber vi løsninger for mennesker

Sammen skaber vi løsninger for mennesker Sammen skaber vi løsninger for mennesker +45 7010 0238 verdo.com/teknik Når dit projekt skal køre på skinner En høj, faglig indsigt og alle kompetencer samlet under ét tag er din garanti for et professionelt

Læs mere

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN Prisme arkitekter Prisme arkitekter a/s blev stiftet i Aarhus i 1992. Prisme arkitekter a/s indehaves af arkitekt m.a.a. Lars Christensen og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Prisme arkitekter

Læs mere

idé Murermestervilla 157 + 96

idé Murermestervilla 157 + 96 Murermestervilla 157 + 96 Fuldmuret murermestervilla i høj kvalitet udført i vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer. Villaen har en klassisk dansk arkitektur, samt en optimal og moderne indretning. Desuden

Læs mere

Er du er privat bygherre og drømmer om at bygge/renovere nyt parcelhus, villa eller sommerhus? Her kan du læse, hvordan KPF Arkitekter kan hjælpe dig

Er du er privat bygherre og drømmer om at bygge/renovere nyt parcelhus, villa eller sommerhus? Her kan du læse, hvordan KPF Arkitekter kan hjælpe dig Er du er privat bygherre og drømmer om at bygge/renovere nyt parcelhus, villa eller sommerhus? Her kan du læse, hvordan KPF Arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen. KPF Arkitekter realisere

Læs mere

Miljørigtigt byggeri i praksis

Miljørigtigt byggeri i praksis Miljørigtigt byggeri i praksis Præsentation ArkitektGruppen Hvorfor gik AG ind i lavenergibyggeri? Erfaringer lavenergibyggeri Stenløse Syd AGs holdning til lavenergibyggeri NU! Hvordan sikres lavenergibyggeris

Læs mere

DVALGTE ROJEKTER. RUNE ASHOLT MAIL: asholt@gmail.com TELEFON: 40810300.

DVALGTE ROJEKTER. RUNE ASHOLT MAIL: asholt@gmail.com TELEFON: 40810300. DVALGTE ROJEKTER RUNE ASHOLT MAIL: asholt@gmail.com TELEFON: 40810300. BØRNEHAVE - CAMBODIA - 2012-2015 ARKITEKTER UDEN GRÆNSER: Eksisterende hus fjernet og et nyt opført. Designet ud fra principper om

Læs mere

VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER

VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER Håndværkergården Image:Layout 1 26/03/13 16.04 Page 1 VÆLG EN DYGTIG SAMARBEJDSPARTNER Lind Hansens Vej 5 Treschowsgade 4 5000 Odense C 7100 Vejle www.hvg-as.dk Håndværkergården Image:Layout 1 26/03/13

Læs mere

NYHED! ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS VIL DU HAVE FLERE KORT PÅ HÅNDEN?

NYHED! ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS VIL DU HAVE FLERE KORT PÅ HÅNDEN? NYHED! ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS VIL DU HAVE FLERE KORT PÅ HÅNDEN? SVENDEBREV OG GYMNASIALT NIVEAU I EN UDDANNELSE! ERHVERVSUDDANNELSE MED EKSTRA BONUS Nu behøver du ikke vælge mellem en erhvervsuddannelse

Læs mere

BIG og BNS i innovativt parløb til fast pris

BIG og BNS i innovativt parløb til fast pris BIG og BNS i innovativt parløb til fast pris Man kan godt bygge unik arkitektur i totalentreprise. Det er Gammel Hellerup Gymnasiums seneste knopskud bevis på. Totalentreprise har et blakket ry blandt

Læs mere

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER

K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER COPENHAGEN PROPERTY 6 2 O N. 885/203 C O P E N H A G E N K L A S S I S K E F R E D E R I K S B E R G LEJELEJLIGHEDER // KØBENHAVN V COPENHAGEN PROPERTY OPKØBT : NOVEMBER 202 AREAL : 2663 KVM RENOVERET

Læs mere

Københavns Tømrerlaug. tømrerprisen

Københavns Tømrerlaug. tømrerprisen Københavns Tømrerlaug 2012 tømrerprisen Kræftpatienter i trygge rammer D et kræver de allerbedste vilkår at overvinde en kræftsygdom. Det er almindelig kendt, at de fysiske rammer betyder rigtig meget

Læs mere

økken kviste tag specialopgaver vinduer belægning

økken kviste tag specialopgaver vinduer belægning økken kviste tag specialopgaver vinduer belægning bad sommerhus Bare rolig vi ordner din bolig fra kælder til tag... Tjelle-byg står bag! tømrerfirmaet Tjelle-Byg ApS Bollegade 30 9330 Dronninglund Tlf.

Læs mere

Klitte og Jensen A/S Bogøvej Hinnerup Tlf.: Mail:

Klitte og Jensen A/S Bogøvej Hinnerup Tlf.: Mail: Klitte og Jensen A/S Bogøvej 14 8382 Hinnerup Tlf.: 8691 0088 Mail: info@klitteogjensen.dk www.klitteogjensen.dk KLITTE OG JENSEN A/S EN ORGANISATION MED STÆRK Klitte og Jensen A/S er en østjysk tømrer-

Læs mere