Generelt. fredelig. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 19. maj /17 SVØMMEPOSTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt. fredelig. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 19. maj 2006 1/17 SVØMMEPOSTEN"

Transkript

1 Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 19. maj /17 Nummer 3, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. juni 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: Fax: Hjemmeside: Generelt En fredelig generalforsamling 29 svømmeklubber var tilmeldt Dansk Svømmeunions generalforsamling 2006, som fandt sted på Vejle Idrætshøjskole lørdag, den 29. april. Og lad det være sagt med det samme, det blev en fredelig forestilling, der varede godt tre timer. Sædvanen tro bød formand Kaj Aagaard velkommen og indledte med fremlægning af den mundtlige beretning. Økonomi Om end økonomien ville blive omtalt senere kunne formanden ikke lade være med at fremhæve den forbedrede økonomiske situation, Dansk Svømmeunion befinder sig i. - Vi opstillede et succeskriterium for nogle år siden, hvor vi var i minus på egenkapitalen. Vi ville være på plads i løbet af tre år. Det er lykkedes på to år altså hurtigere end lovet og ventet, lød det fra formanden, som fortsatte: vi er tilfredse med årets regnskab og vil fortsat bestræbe os på at udvise økonomisk ansvarlighed således, at vores egenkapital i årene fremover kan vokse til den størrelse, der skal til for, at vi har økonomisk tryghed og sikkerhed. Fokus på faciliteter Et emne, som har optaget bestyrelsen meget det forgangne år, er faciliteter i Danmark, eller snarere manglen på samme. Dette emne berørte Kaj Aagaard derfor også en del i sin mundtlige beretning. - Hvis vi skal udvikle os op i næste gear, såvel hvad angår elitesvømningen som den almindelige svømning, basissvømning, livredning, babysvømning, vandpolo, synkro, udspring, helse i forbindelse med svømning ja, så skal vi fokusere på vores faciliteter. ( ) Vores faciliteter er simpelthen ikke gode nok i forhold til det, vi yder tilbage til samfundet. Vi stiller oceaner af frivillig arbejdskraft til rådighed for at gøre den danske befolkning svømmeduelig og lære de fleste af vores medlemmer at redde liv, lød det blandt andet. Formanden mente således, det måtte være et simpelt krav til politikerne, at grundlaget for at udføre det nødvendige arbejde, var tilstede. Dansk Svømmeunions formand i færd med fremlæggelsen af den mundtlige beretning. Generalforsamlingen fandt sted i én af Vejle Idrætshøjskoles store sale. Der var dog ingen, der vovede sig op af klatrevæggen bagest i lokalet! (Fortsætter næste side)

2 19. maj /17 (Fortsat fra forrige side) Gode svømmeresultater sidst på året Ingen mundtlig beretning i Dansk Svømmeunion uden en vurdering af årets indkomne svømmeresultater. Her var Kaj Aagaard især glad for at kunne fremhæve EKM i december måned, som resulterede i en guldog to sølvmedaljer til Louise Ørnstedt og en sølvmedalje til Mette Jacobsen. Også juniorerne blev fremhævet for især sejren ved NM på Island den første weekend i december. - Vores juniorer og ganske unge svømmere er for alvor begyndt at røre på sig. Man kan godt tale om, at der er en ny generation af talentfulde og stræbsomme svømmere på vej, lød det rosende fra formanden. Rosen var også rettet mod eliteklubberne, som synes at være inde i en god udvikling med dygtige ledere bagved. Vi er helt konkret med til at redde liv Kaj Aagaard omtalte i sin mundtlige beretning det gode og intensive samarbejde, som Dansk Svømmeunion via kystlivredningen har med TrygFonden. - Det er et samfundsgavnligt arbejde, som konstant udvikler sig. Vi er helt konkret med til at redde liv og øge sikkerheden ved de danske strande kroner til udvikling af klublivredningen Også klublivredningen blev omtalt i formandens mundtlige beretning, hvor bestyrelsen i Dansk Svømmeunion fortsat savner at opleve en mere synlig udvikling. - Jeg talte om det under punktet visioner for fremtiden sidste år. Det er åbenbart ikke nok at tale om det. Der skal også handles. Jamen, det gør vi så. Vi har i påskedagene i år modtaget kroner fra Livredningsfondens bestyrelse til at sætte handling på dette væsentlige indsatsområde, lød det fra talerstolen. I den sidste del af den mundtlige beretning omtaltes januar måneds Wonderful Copenhagen Challenge 2006, som blev en forrygende oplevelse godt hjulpet på vej af de smukke rammer i Øbro Svømmehal. Også sommerens Åbent Vand aktiviteter blev fremhævet som noget nyt og spændende, der sikkert vil tiltrække rigtig mange tilskuere til gavn for svømmesporten. Endelig fik også 100 års jubilæet, som Dansk Svømmeunion kan fejre til næste år, et par ord med på vejen. Herefter var ordet frit i salen. Dansk Svømmeunions bestyrelse - fra venstre: Knud Jørgensen, Arthur Brander, Jesper Dalsgaard, direktør Pia Holmen, Kaj Aagaard, Bent Frode Jensen, Lars Jørgensen og Kjeld Egebo Larsen. Thomas Bendixen var ikke tilstede. Dirigent var sædvanen tro Willy Rasmussen fra DIF. (Fortsætter næste side)

3 19. maj /17 (Fortsat fra forrige side) Tilbyder vi de rigtige aktiviteter? Kåre Melbye, SNIK, ville høre, om man i regi af Dansk Svømmeunion og i regi af klubberne tilbyder de korrekte aktiviteter for medlemmerne. Kåre Melbye kunne godt frygte, at man i unionen og klubberne var for lukkede og for meget fokuseret på egne faggrænser. Ros til bestyrelsen fra KVIK Kastrup Også KVIK Kastrups formand Jan Urban Hansen gik på talerstolen. Her var der både ros og ris i ærmet. Ros til bestyrelsen for et godt arbejde og nogle gode beretninger men samtidig ris til unionens hjemmeside, som KVIK Kastrups formand ikke mente fungerede optimalt. Endelig havde Jan Urban Hansen et ønske om at få genindført det gamle blad SvømmeSport, som blev lukket ned af økonomiske årsager for en årrække siden. Et årsregnskab i plus Bestyrelsens økonomiansvarlige Kjeld Egebo Larsen fremlagde sædvanen tro årsregnskabet, som denne gang viste et flot overskud på kroner. Jes Gydesen, Allerød, roste bestyrelsen for et flot arbejde: - Jeg stod her for et par år siden og sagde, at vi skal være mere skrappe, og det er lykkedes. Det er et flot arbejde af jer, lød det blandt andet fra Jes Gydesen, som iøvrigt mente, at selve opstillingen af regnskabet, måtte kunne klares på en mere gennemskuelig måde. Unionens mål og visioner for fremtiden Bestyrelsesmedlem Jesper Dalsgaard tog sig af punktet Unionens mål og visioner et emne, som samme Jesper Dalsgaard har fremlagt på såvel Kjeld Egebo Larsen fremlagde årsregnskabet for flere høringer som regionernes repræsentantskabsmøder dette forår. Derfor blev der ikke på generalforsamlingen foretaget en detaljeret gennemgang af visionsudvalgets forslag og anbefalinger. Dog blev det både til et resume af visionsudvalgets arbejdsproces frem til nu, til en kort gennemgang af forslagets hovedpunkter og til en præsentation af den videre proces frem til medio Det helt centrale i visionsudvalgets arbejde er anbefalingen om at fusionere de to regioner - Region Øst og Region Vest - og Dansk Svømmeunion. Visionsudvalget anbefaler i den forbindelse at ændre de ni nuværende områder som SvømmeDanmark er inddelt i, således at de følger regionsgrænserne i kommunalreformen og dermed bliver til fem regioner. Regionerne skal høre ind under en ny breddesektion. Efter fremlægningen bad Jesper Dalsgaard forsamlingen om en tilkendegivelse af, hvorvidt udvalget skulle arbejde videre med projektet, og om visionsudvalgets forslag således anviste den rette vej for et fremtidigt Dansk Svømmeunion. Flere af salens tilhørere bad om ordet. Her var både ros og spørgsmål til oplægget, og der var gode råd til visionsudvalget, som man håbede, ville blive taget til efterretning. Anni Brander, Region Øst, anbefalede visionsgruppen at tænke meget over, hvordan, man ville foretage opdelingen af regionerne. (Fortsætter næste side)

4 19. maj /17 (Fortsat fra forrige side) Jesper Dalsgaard svarede behørigt alle, som havde tilkendegivet en holdning til oplægget, hvorefter dirigent Willy Rasmussen bad om salens respons. Her var der en klar tilkendegivelse af, at visionsudvalget skulle fortsætte arbejdet, som fremlagt. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Træningsfaciliteter/kortbane Vi har alt i træningstilbehør Overnatning i seks-personers huse Forplejning efter eget ønske Transport til og fra færge Ring og hør nærmere Gudhjem svømmehal: Bestyrelsesmedlem Jesper Dalsgaard fremlagde visionsgruppens oplæg og besvarede spørgsmål fra salen. Tre opstillede bestyrelses-kandidater til to poster I forbindelse med valgprocedurerne sidst på generalforsamlingens dagsorden, var man i den situation, at tre personer stillede op til bestyrelsens to ledige poster. Lars Jørgensen afgik efter tur og var villig til genvalg. Thomas Bendixen afgik efter tur og var ikke villig til genvalg. To nye kandidater var i den forbindelse opstillet til posten Frank Pedersen, Thisted, og Martin Utiger Sørensen, Farum. Adresse: Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem gudhjemnu.watersport@mail.dk Se også hjemmesiden på: Vælg linket Indeks og dér linket Svømmehallen På bestyrelsesmødet om fredagen op til generalforsamlingen tog bestyrelsen afsked med Thomas Bendixen. Her en kærlig afsked mellem Thomas Bendixen og formand Kaj Aagaard. De tre kandidater gik hver på talerstolen og gav forsamlingen en kort præsentation af egne kompetencer og interesseområder. Herefter var det tid for stemmeafgivelse i salen. Med optællingen af disse stod det klart, at Lars Jørgensen ville fortsætte i bestyrelsen og at Frank Pedersen skulle være Thomas Bendixens efterfølger. Martin Utiger Sørensen, som måtte se sig slået af de to øvrige kandidater, fik imidlertid også mange stemmer. Således velkommen til Frank Pedersen Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem. Et detaljeret referat af hele generalforsamlingen vil fremgå af Dansk Svømmeunions hjemmeside - snarest. Dansk Svømmeunions nye bestyrelsesmedlem Frank Pedersen på generalforsamlingens talerstol. (Fortsætter næste side)

5 19. maj /17 (Fortsat fra forrige side) Tre personer hædret på generalforsamlingen Sædvanen tro var der en række personer, som blev hædret i forbindelse med generalforsamlingen. Dansk Svømmeunions æresbevisning til Dag Stormark Dag Stormark blev overrakt Dansk Svømmeunions æresbevisning på baggrund af en indstilling fra udviklingsafdelingen. Om Dag sagde formand Kaj Aagaard blandt andet følgende: - Der er tale om en person, der har været med til at præge dansk svømning på mange forskellige fronter i rigtig mange år ( ) Du var med fra starten på Trænerskolen i Aalborg, Dag, og det var i disse år, jeg lærte dig at kende rigtig godt som en fagligt dygtig træner og underviser, som en inspirator, som en idéskaber, som en god samarbejds- og sparringspartner, som en person, man kan stole på og som en rigtig god kammerat. Dag Stormark har blandt andet fungeret som landstræner i årene Han har været med til at arrangere og udvikle de årlige Clinics, og han har gjort en flot indsats i udarbejdelsen af Dansk Svømmeunions bog Moderne Svømning. I dag er Dag Stormark ansat ved Sportshøjskolen i Aalborg som lærer og svømmetræner. Ikke nok med at Louise nåede med til EKM senere samme år, her blev det samtidig til et Europamesterskab i 200 m rygcrawl i en dansk/ nordisk rekordtid. Dansk Svømmeunion takker af med en legende i dansk svømning På generalforsamlingen blev Elsa Gravgaard hyldet af salen i forbindelse med at formand Kaj Aagaard takkede af med den mangeårige synkrotræner. Om Elsa Gravgaards store indsats lød det blandt andet: - Elsa har gjort et kæmpe stykke arbejde, og hun er den eneste, der har formået at afholde et stort og anerkendt internationalt stævne i synkro i Danmark nemlig H. C. Andersen Cup, som fandt sted i Odense i mange år med Elsa som eneste tovholder og arrangør. Elsa startede med formationssvømning helt tilbage i 1947 i klubben Speed Århus. I 1960 flyttede Elsa til Odense, hvor hun startede som synkrotræner og elitesvømmetræner i OSLF. I 1975 blev Elsa synkroleder i OSLF og varetog samtidig den samme post i Fyns Svømmeunion. Da denne blev nedlagt i 1995, blev Elsa synkroleder i Region Vest og sad på denne post indtil dette års repræsentantskabsmøde. Elsa underviser stadig i synkro og vandgymnastik i OSLF. Svømmesportens nordiske ærespris til Louise Ørnstedt Formand Kaj Aagaard stod ligeledes for overrækkelsen af Svømmesportens nordiske ærespris til Louise Ørnstedt en pris, som inkluderer en medalje, et diplom og et beløb på kroner. I sin tale til Louise Ørnstedt lød det blandt andet: - Vi har i Dansk Svømmeunion indstillet Louise Ørnstedt til modtagelse af den nordiske ærespris. Det har vi gjort, fordi Louise i flere år har bevist, at hun har potentialet til absolut verdensklasse. Hun er med helt fremme. Kaj Aagaard fremhævede flere af de flotte medaljer, som det allerede er blevet til for den 21-årige svømmer, der til daglig har sin gang i Frem/STO95. Samtidig blev også Louises imponerende og målrettede kamp tilbage til bassinet oven på en alvorlig blodprop i benet i 2004 nævnt i talen. Det var en stolt formand, som overrakte blomster til Louise Ørnstedt på generalforsamlingen 2006.

6 19. maj / medlemmer af Dansk Svømmeunion Medlemstallet for Dansk Svømmeunion 2005 er nu gjort op til Dermed er medlemstallet steget med i forhold til året før. Stigningen er en kombination af mange faktorer, men det er unionens opfattelse, at en målrettet udnyttelse af den bassintid, der er stillet til rådighed for svømmeklubberne, udgør en vigtig del af fremgangen. Dansk Svømmeunion følger hvert år nøje de indberettede medlemstal, idet disse spiller afgørende ind i forhold til det økonomiske tilskud, som unionen opnår via Danmarks Idræts Forbund (DIF), men også fortæller noget om klubbernes driftsmæssige forhold. Heldigvis er de fleste medlemsklubber gode til at indberette til DIF i tide og er dermed med til at sikre, at vi får det økonomiske tilskud, som vi er berettiget til, og som vi bestemt også har brug for til gavn og glæde for vores sport. Medlemsindberetningen foretages hvert år i december måned. Har I spørgsmål til denne, er I altid velkomne til at kontakte nedenstående kontaktperson herom. Morten Kjær, klubchef Telefon: mkj@svoem.dk Reception og gallafest i anledning af Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum Når Dansk Svømmeunion til næste år fylder 100 år, skal det naturligvis fejres med pomp og pragt. En række forskellige tiltag er på tegnebordet i denne tid, som vi vil skrive mere om i SvømmePosten senere på året. Men allerede nu har vi dog datoerne for henholdsvis en festlig og højtidelig reception samt en farverig gallafest på plads. Alle medlemsklubber vil naturligvis modtage en invitation til receptionen, der afholdes på selve 100 års dagen den 6. april. Her håber vi således at se repræsentanter fra klubbernes ledelse til boblevand og pindemadder. Der vil til receptionen også blive inviteret en lang række udenlandske gæster. Gallafesten afholdes i forlængelse af den årlige generalforsamling den 21. april. Her vil alle, som er tilmeldt generalforsamlingen, samtidig være inviteret til aftenens store gallafest. Såvel generalforsamling som gallafest afholdes i Idrættens Hus i Brøndby, mens vi endnu ikke helt kan løfte sløret for hvor, vi planlægger at afholde receptionen. Fredag, den 26. maj (dagen efter Kristi himmelfartsdag) er Dansk Svømmeunions kontor lukket.

7 19. maj /17 Præstø Fjordsvømning 2006 Som det har fremgået af tidligere numre af SvømmePosten, er Åbent Vand svømning en aktivitet, som nu vinder frem i stadig flere egne af landet. I regi af Dansk Svømmeunion afholdes denne sommer flere spændende aktiviteter læs meget mere herom på Men også i regi af svømmeklubberne ser vi, at der dukker flere Åbent Vand aktiviteter op. Det er vi meget glade for at se, da Åbent Vand svømning er en sjov og anderledes form for svømning til stor glæde for alle, der har lyst til en dukkert i det fri. I den forbindelse skal her nævnes Præstø Fjordsvømning 2006, som finder sted søndag, den 13. august klokken Det er Vordingborg Svømmeklub og Præstø Roklub, der, sammen med lokale folk, står bag arrangementet, som udgøres af en distance på 4,7 kilometer. Gå ikke glip af dette herlige arrangement, som du kan læse mere om på Morten Kjær, klubchef Telefon: mkj@svoem.dk Undersøgelse færdiggjort om svømmehallers klorforbindelse sammenholdt med svømmeres helbred Miljøstyrelsen har gennemført en undersøgelse af sikkerheden i landets svømmehaller med fokus på de effekter, som klorforbindelser kan have på svømmeres helbred. Det viser undersøgelsen Det er sikkert at svømme i bassinerne, men Miljøstyrelsen kan ikke afvise, at der i sjældne tilfælde kan være en mulig risiko for konkurrencesvømmere. Det gælder svømmere, der gennem flere år træner mere end 20 timer i et bassin, hvor der er over 25 mikrogram trihalomethan (THM) per liter. THM dannes, når klor reagerer med det organiske materiale, som er i bassinvandet. Det vil sige hud, makeup, skæl, kropsvæsker med videre. THM er mistænkt for at øge risikoen for kræft. Miljøstyrelsen vurderer, at der er tale om en potentielt meget lille risiko. Der er altså ingen grund til at blive skræmt heller ikke hvis man tidligere har trænet i en hal, hvor niveauet for trihalomethaner var over 25 mikrogram/liter. Man kan også trygt træne videre i en svømmehal, hvor niveauet er over 25 mikrogram/liter, blot man ikke overskrider de 20 timer om ugen. Miljøstyrelsens anbefaling Hvis man gerne vil begrænse en mulig risiko for at blive udsat for det problematiske stof, bør man følge nedenstående råd fra Miljøstyrelsen: - Svøm ikke mere end 20 timer om ugen i haller, hvor indholdet af THM er over 25 mikrogram per liter. Fordel hvis det er muligt din træning på flere forskellige haller. - Spørg personalet i svømmehallen, hvad indholdet af THM er. - Vask dig grundigt, før du træner, så du får vasket sved, creme og makeup af dig. Det er når klor reagerer med organisk materiale, at THM bliver dannet. På Miljøstyrelsens hjemmeside kan du læse Miljøstyrelsens undersøgelse, se faktaark om THM, FAQ og i øvrigt orientere dig om de regler, der gælder for svømmehaller.

8 19. maj /17 Bliv en vaskeægte havfrue for en dag Havfruer efterlyses! Tirsdag, den 23. august fylder Den Lille Havfrue 93 år, og igen i år planlægger Wonderful Copenhagen en event til at markere fødselsdagen for byens ikon. Derfor efterlyser Wonderful Copenhagen piger og kvinder, der kunne tænke sig at være havfrue for en dag og være med til at gøre dagen mere festlig. Havfruerne ankommer til statuen af den rigtige Havfrue på en turbåd, springer i vandet og hylder den gamle frue med flag og balloner. Hele begivenheden bliver filmet og vist i dansk og internationalt TV (nyhederne). Sidste år var der 350 mio. seere verden over, der så fejringen af Den Lille Havfrue i København. Det festlige havfruearrangement starter klokken 16.00, hvor Havnens Brass Band spiller op. Havfruerne skal møde den 23. august klokken ved Isbjørnen på Langelinie. De skal være fyldt 12 år, kunne svømme 100 meter og skal optræde i bikini. Der gives en gavepose med make-up, cremer med mere til alle 93 havfruer. Har du mod på at spille havfrue, skal du kontakte Camilla Schmidt på camilla@shout-cph.com eller på telefon:

9 19. maj /17 Svømning Nyt fra Svømmesektionen DM for Hold Åben Klasse 2006 og 2007 Alle placeringer ved DM for Hold Åben Klasse kan ses på Dansk Svømmeunions hjemmeside - under Svømning > resultater > pointstilling DM for Hold > Pointstilling 2006: Finale. Placeringen af holdene i Åben Klasse i 2007 ser ud som følger: Svømmeligaen West Swim Sigma NS STO 95, 1 Lyngby AGF 1 Farum KVIK Aalborg Helsingør 1. Division Gladsaxe VAT 1 Triton Køge Herning 1 STE 1 STF Gentofte S Division SES A6 Holstebro Team Sund Swim Roskilde Ringsted Hvidovre Swim Team Amager Holbæk 3. Division USG 1 Svendborg Frederikssund Kolding VISK Horsens Vest Brøndby Søllerød KVIK 2 4. Division AGF 2 Ishøj Triton-Vejle STO 95, 2 Sønderborg Nyborg Vejen Ringe Trundholm Herning 2 Odder Skovbakken IHF STE 2 Pingvinen Brædstrup Tempo USG 2 Åben klasse afvikles den 14. og 15. april Sidste frist for til- og afmelding af hold er den 1. januar Den opdaterede folder vil senest 1. juli kunne findes på Dansk Svømmeunions hjemmeside. Sanex Grand Prix 2, 2006 Sanex Grand Prix 2 afholdes som et udendørs arrangement i Silkeborg den juni Sagsbehandler for dette stævne hvortil tilmelding skal sendes er: Svend Sander, Postboks 2012, 8240 Risskov. Telefon: TilmeldGP2@sander1.com

10 19. maj /17 Arrangører til mesterskaber i 2006, 2007 samt delvis 2008 På svømmesektionens områdemøde i Vejle blev de kommende års mesterskabsarrangører offentliggjort. Valget er faldet på følgende klubber: 2006 DM-H Årgang, indledende DM-H Årgang, Finale STF + Holstebro + Nyborg + én (Øst) AGF 2007 Region Vest langbanemesterskab West Swim Esbjerg Region Øst langbanemesterskab Triton Region Vest, ÅM 1 Herning Region Vest, ÅM 2 Haderslev Region Øst, ÅM 1 Gentofte Region Øst, ÅM 2 Gentofte DOM-K Glostrup Grand Prix 2 Gladsaxe DM-H Liga (4 vest 5 øst) Aalborg DM-H 1.div.(3 vest 6 øst) Køge DM-H 2.div.(2 vest 7 øst) Hvidovre DM-H 3.div. KVIK Kastrup DM-H 4.div. Nyborg +? DOM- L? DÅM 1 STO DÅM 2 Ringe DM/DJM-L West Swim Esbjerg eller AGF DM-B? Region Vest kortbanemesterskab Kolding Region Øst kortbanemesterskab Gladsaxe DM/DJM-K Greve DM-H Årgang, indledende Afgøres i 2007 DM-H Årgang, Finale Afgøres i DM/DJM-L DM/DJM-K Gladsaxe Kolding Listen kan - inklusive datoer - tillige findes på Dansk Svømmeunions hjemmeside - under Svømning > Mesterskaber > Kommende mesterskaber. Svømmesektionen har ikke endeligt besluttet, om DM på Langbane i 2007 skal placeres i Esbjerg eller i Århus. Beslutningen vil blive truffet, når der har været afholdt møde med de mulige arrangører og vil herefter blive offentliggjort såvel på hjemmesiden som her i SvømmePosten.

11 19. maj /17 Indløsning af licens samt startberettigelse efter klubskifte I forbindelse med DM for Hold er der traditionelt mange spørgsmål omkring klubskifte, skift af startberettigelse samt indløsning af licens. Svømmesektionen vil derfor snarest lægge yderligere information om disse emner på hjemmesiden. Informationerne vil være ledsaget af eksempler. For god ordens skyld skal det oplyses, at der ikke er krav om indløsning af licens i forbindelse med klubskifte. Licens skal indløses, såfremt man deltager i mesterskaber. Da der især blev stillet mange spørgsmål vedrørende startberettigelse for Jeanette Ottesen, Gitte Raagaard samt Jason Christensen meddeles det her, at alle tre svømmere opfylder reglerne for at opstille ved DM for Hold. Indlevering af holdkapkort ved mesterskaber Foranlediget af en konkret sag skal det præciseres, at holdkapkort betragtes som rettidigt indleveret ved nationale og regionale mesterskaber, såfremt en repræsentant for en given forening er tilstede i sekretariatet før den officielle tidsfrists udløb og enten har påbegyndt udfyldelse af holdkapkort eller venter i kø på at aflevere allerede udfyldte kort. Den officielle tid afgøres af tiden på et af stævnesekretæren udpeget konkret ur. Dansk Svømmeunions æresbevisning til Bent Birkemose I forbindelse med svømmesektionens områdemøde søndag, den 30. april, blev Bent Birkemose overrakt Dansk Svømmeunions æresbevis som tak for mange års indsats for dansk svømning. Bent Birkemose har gennem 25 år varetaget den meget vigtige opgave, det er, at registrere svømmetider, rekorder og ranglister opnået ved danske mesterskaber og stævner. Der er tale om en særdeles tidskrævende funktion, som Bent Birkemose har udfyldt meget ansvarsfuldt og med sikkert overblik - og det på frivillig vis. Leder af svømmesektionen Lise Møller, som forestod overrækkelsen, sagde blandt andet i sin tale om Bent Birkemose: - Ind imellem kalder du dig selv for Birkemoses klubservice og det er der vel nok meget sandhed i. Hvilken svømmeleder kender ikke Birkemose? (...) Rekorder og ranglister har du gennem årene sikret kvaliteten af. Der er tale om cirka registrerede tider om året. Du har været vores foregangsmand. Du så på et tidligt tidspunkt nødvendigheden af og muligheden for tidsregistrering. Bent Birkemose assisterede Dan Ole Johansen tilbage i 80 erne med udviklingen af stævne- og registreringssystemet DO_data, som har været Dansk Svømmeunions benyttede system til at registrere svømmetider frem til disse år, hvor vi nu gradvist er gået over til systemet WinGrodan og Octo. Bent Birkemose varetager fortsat Dansk Svømmeunions tidsregistreringer og bruger således stadig meget af sin fritid på at assistere dansk svømning. En værdifuld indsats, som Bent Birkemose på områdemødet meget fortjent blev hædret for. Leder af Svømmesektionen Lise Møller lykønsker Bent Birkemose med Dansk Svømmeunions æresbevisning.

12 19. maj /17 Elitesvømning Kravtider til EKM i Helsinki, Finland december 2006 Damer: Disciplin Tid Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Individuel medley Fri 4 x Medley 4 x Herrer: Disciplin Tid Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Individuel medley Fri 4 x Medley 4 x Med forbehold for fejl og rettelser. Kvalifikationsperiode Tider opnået i perioden 8. december 2005 til 29. oktober 2006 Stabilitetskrav Hvis kvalifikation til EKM 2006 sker før afslutningen af sæsonen 2005/2006 (senest den 1. juli), skal stabilitetskrav svømmes senest inden udløb af kvalifikationsperioden. Stabilitetskravene er som følger: - opnå en tid, der ikke er mere end et halvt sekund pr. 50 m over den relevante kravtid. - hvis stabilitetskrav ikke klares, er kvalifikation til mesterskabet ikke godkendt. - i særlige tilfælde kan der dispenseres fra stabilitetskrav (eksempelvis ved sygdom/skader). Elitechef/landstræner kan alene dispensere. Lars Sørensen, elitechef Telefon: ls@svoem.dk Fornyelse af TUE (Therapeutic Use Exemption) En del svømmere har TUE (tilladelse til anvendelse af medicin opført på dopinglisten). En TUE er tidsbegrænset, typisk for to år af gangen, for at sikre, at det regelmæssigt vurderes, om behandlingen skal justeres eller eventuelt kan ophøre. Tidsbegrænsningen er altså indført af hensyn til svømmerens helbred og for at begrænse brugen af de forbudte lægemidler. Da sagsbehandlingstiden hos FINA er forholdsvis lang i øjeblikket (to - tre måneder), skal du huske at søge fornyelse i god tid. Fornyelse søges ved at henvende sig til den behandlende læge og få udfyldt nyt TUEskema. Dette skema sendes herefter til Dansk Svømmeunions kontor att. sekretær Tina Sørensen, der sørger for videresendelse til FINA. Skemaerne kan downloades fra følgende link: hvor der også kan læses mere om TUE og antidoping. Lars Sørensen, elitechef Telefon: ls@svoem.dk

13 19. maj /17 Kravtider til VM 2007 i Melbourne, Australien 18. marts - 1. april 2007 Damer: Disciplin Tid Fri Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Fri 4 x Fri 4 x Medley 4 x Herrer: Disciplin Tid Fri Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Fri 4 x Fri 4 x Medley 4 x Med forbehold for fejl og rettelser. Kvalifikationsperiode Tider opnået i perioden 8. april 2006 til 28. januar Stabilitetskrav Hvis kvalifikation til et internationalt mesterskab sker mellem 12-7 måneder før mesterskabet, skal stabilitetskrav svømmes hjem. Det aftales individuelt om stabilitetskrav grundet kortbanesæsonen kan svømmes hjem på kortbane, eller have en anden form end nedenfor anført. I særlige tilfælde kan der dispenseres fra månedsafgrænsningerne. Stabilitetskravene - opnå en tid, der ikke er mere end et halvt sekund pr. 50 m over den relevante kravtid. - hvis stabilitetskrav ikke klares, er kvalifikation til mesterskabet ikke godkendt. - i særlige tilfælde kan der dispenseres fra stabilitetskrav (eksempelvis dokumenteret sygdom/ skader). Elitechef/landstræner kan alene dispensere. Lars Sørensen, elitechef Telefon: ls@svoem.dk Billetter til EM i svømning 2006 Har du overvejet at følge sommerens EM i svømning i Budapest i perioden 31. juli 6. august live, kan du købe billetter via LENs billet-agentur IBUSZ på e- mail: incoming@ibusz.hu Frem til den 20. juni tilbageholder IBUSZ en række billetter netop med henblik på salg til udenlandske gæster. Så mail hurtigst muligt og før den 20. juni, hvis du ønsker at købe billetter hjemmefra. Klik HER, hvis du ønsker at se en oversigt over pladserne, billetkategorier og priser. Du kan læse meget mere om sommerens EM på den officielle hjemmeside - eb_eng.page Nora Thomsen, informationsmedarbejder Telefon: nt@svoem.dk

14 19. maj /17 Nye holdledere til Eliteafdelingens bruttogrupper Grundet det støt stigende aktivitetsniveau i Eliteafdelingen, er der brug for nye holdledere til bruttogrupperne (senior, junior og årgang). Opgaverne omfatter blandt andet deltagelse ved stævner, træningslejre og træningsweekender i ind- og udland. Har du lyst til at være en del af teamet omkring bruttogrupperne, og har du mulighed for at bruge nogle fridage/forlængede weekender på dette arbejde, hører vi gerne fra dig. Du skal have erfaring som holdleder fra en svømmeklub medlem af Dansk Svømmeunion. Send en kort mail til elitechef Lars Sørensen - ls@svoem.dk - hvor du fortæller lidt om dig selv, om tidligere holdlederopgaver fra en svømmeklub, samt en begrundelse for hvorfor, du har lyst til at være holdleder. Hvis du har brug for yderligere oplysninger omkring holdlederarbejdet eller andet, er du meget velkommen til at kontakte elitechef Lars Sørensen på telefon: eller formand for holdledergruppen, Hanne Nordentoft, på telefon: (efter 18.00). Trænerudtagelser til EJM og EM i svømning Eliteafdelingen har udtaget følgende trænere til sommerens internationale mesterskaber: EJM, Mallorca Michael Hinge, talentudvikler, Dansk Svømmeunion. Bo Jacobsen, West Swim Esbjerg, kvalificeret via Chris Christensen. EM, Budapest Mark Regan, landstræner, Dansk Svømmeunion. Karoly Bernhardt, STO95, kvalificeret via Louise Ørnstedt. Flemming Poulsen, Sigma, kvalificeret via Julie Hjorth-Hansen. Ari Palve, assisterende landstræner, Dansk Svømmeunion, kvalificeret via Jeanette Ottesen. Trænerne er udtaget i henhold til eliteafdelingens udtagelsesregler for trænere til internationale mesterskaber læs mere om disse regler HER. Trænerudtagelserne til nordiske årgangsmesterskaber i Malmø bliver først offentliggjort når det endelige hold er udtaget. Lars Sørensen, elitechef Telefon: ls@svoem.dk

15 19. maj /17 Tryg på Stranden Bliv kystlivredder og få sommerens bedste job! Ekstra kursus i uge 27 At være kystlivredder er et krævende, udfordrende og spændende job. De kolleger vi søger, er mænd og kvinder, der har en stor grad af ansvarsfølelse, et stort engagement og en lyst til at være med til at gøre en forskel. Arbejdspladsen Du kommer enten til at passe et af vores rød-hvide livreddertårne sammen med en anden kystlivredder, eller være en del af et team på fire kystlivreddere, der bemander vores LivredderPatrulje, som hvert år kører Danmark rundt og sætter fokus på badesikkerhed. Når du er på vagt, stiller vi indkvartering til rådighed*. Dine opgaver og kvalifikationer Arbejdsopgaverne på stranden består af at yde førstehjælp (fra at sætte et plaster på en finger til livreddende indsatser), overvågning, forebyggende aktiviteter, træning og vedligeholdelse af udstyr. LivredderPatruljerne løser primært informationsopgaver ved at udføre opvisninger og undervise i badesikkerhed. Af personlige egenskaber er det vigtigt, at du er positiv, har let ved at omgås andre mennesker (ofte under trange kår), og har gode samarbejdsevner. Som kystlivredder får du mange gode kolleger (typisk studerende), og er en del af et team med godt socialt samvær og kammeratskab. Jobgaranti Inden hver sæson lægger vi en vagtplan, hvilket er lidt af et puslespil. Antallet af brikker afhænger nemlig af, hvor mange kystlivreddere, der har meldt sig til sommerens opgaver, og hvor mange uger, de har ønsket at være på stranden. Du skal være parat til at tage vagt mindst fire uger i sæsonen. En vagtuge er altid en sammenhængende uge, fra mandag til søndag, med en ugentlig stand-by-dag, hvor du skal være til rådighed, men normalt ikke er på vagt. Arbejdet som kystlivredder godtgøres med en skattefri diæt på 408 kroner pr. dag inklusive stand-by-dag*. Velkommen til Tryg på Stranden. Tryg på Stranden er et nonkommercielt samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion. Har du lyst til at være med til at sætte fokus på badesikkerheden i Danmark, hører vi gerne fra dig. Fortæl lidt om dig selv og send os en ansøgning med det samme, så hører du fra os, så snart vi har behandlet den. Læs mere om krav i uddannelsen og udfyld ansøgningsskema via eller Vi ser frem til at høre fra dig. *) Der gælder andre regler, hvis du vil arbejde ved de to københavnske havnebade. Jacob Nilsson, uddannelsesleder for kystlivredningen Telefon: jn@svoem.dk

16 19. maj /17 Udspring Nye mesterskabsbestemmelser i udspring FINA har indført nye mesterskabsregler i udspring. Disse fremgår HER. Her følger lidt forklarende tekst om de nye regler. Når der i det følgende står x spring med en max sværhedsgrad menes, at der skal udføres spring fra x forskellige grupper. Et eksempel: 5 spring med en max sværhedsgrad. Her skal der udføres et spring fra Forlænsgruppen, et spring fra Baglænsgruppen, et spring fra Tyskergruppen, et spring fra Isander/Molberg gruppen og et skruespring. Senior Herrer De gamle regler for 1 og 3 meter er som følger: 5 spring med en max sværhedsgrad (det er her, de lette stilfulde spring udføres) samt 6 frie spring (her udføres der typisk flere rotationer og gerne spring af størst mulige sværhedsgrad). De gamle tårn-regler: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 6 spring. Nye regler for 1 og 3 m samt tårn: 6 frie spring. Ændringen betyder, at seniorerne udelukkende skal springe de svære spring. Senior Damer De gamle regler for 1 og 3 meter er som følger: 5 spring med en max sværhedgrad samt 5 frie spring. De gamle tårn-regler: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 5 frie spring. Nye regler for 1 og 3 m samt tårn: 5 frie spring. Ændringen betyder, at seniorerne udelukkende skal springe de svære spring. Årgangsgrupperne Gruppe A (16-18 år) Her er der ikke sket ændringer. Gruppe B Drenge (14 og 15 år) De gamle regler for 1 og 3 meter er som følger: 5 spring med en max sværhedsgrad samt 3 frie spring. De gamle tårn-regler: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 3 frie spring. Nye regler for 1 og 3 m: 5 spring med en max sværhedsgrad samt 4 frie spring. Nye tårn-regler: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 4 frie spring. Gruppe B drenge skal således udføre et spring mere ifølge de nye regler. Gr. B Piger (14 og 15 år) Her er der ikke sket ændringer. Gr. C drenge (12 og 13 år) De gamle regler for 1 og 3 m samt tårn: 3 spring med en max sværhedsgrad samt 3 frie spring. Nye regler for 1 og 3 m: 5 spring med en max sværhedsgrad samt 3 frie spring. Nye tårn-regler: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 3 frie spring. Gr. C drenge skal således springe 2 spring mere på 1 og 3 meter samt 1 spring mere på tårnet efter de nye regler. Gr. C piger (12 og 13 år) De gamle regler for 1 og 3 m samt tårn: 3 spring med en max sværhedsgrad samt 3 frie spring. Nye regler for 1 og 3 m: 5 spring med en max sværhedsgrad samt 2 frie spring. Nye tårn-regler: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 2 frie spring. Gr. C piger skal således springe 1 spring mere og det samme antal på tårnet efter de nye regler. (Fortsætter næste side)

17 19. maj /17 (Fortsat fra forrige side) På områdemødet i år blev det besluttet at ændre nogle af de danske regler, således at disse tilpasses de nye FINA regler. De nye danske regler gælder gruppe D. Reglerne vil først være gældende efter DM på vippe den maj. Dansk Svømmeunions regler Gr. D drenge og piger (10 og 11 år) De gamle regler for 1 og 3 m samt tårn: 2 spring med en max sværhedsgrad samt 2 frie spring. Nye regler for 1 og 3 m samt tårn: 4 spring med en max sværhedsgrad samt 2 frie spring. Gr. D drenge og piger skal således springe 2 spring mere efter de nye danske regler. På Områdemødet blev der ligeledes indført en ny gruppe for de allermindste. Dansk Svømmeunions regler Gr. E drenge og piger (9 år og yngre) Nye regler for 1 og 3 m samt tårn: 3 spring med en max sværhedsgrad samt 1 frit spring. Generelt om FINAs nye mesterskabsbestemmelser kan man sige, at de store ændringer vedrører seniorerne, der fremover kun skal springe de frie spring. Det, som kommer til at betyde mest for udspring i Danmark herefter, er, at springerne fra 10 års alderen skal have alle grupper med - det vil sige skruegrupper, som mange har problemer med at udføre. Dette skal springerne nu kunne præstere allerede fra gruppe C. Som en direkte konsekvens af dette, er antallet af tilmeldte gruppe C springere ved det kommende DM lavere sammenlignet med sidste år. Nomi Mortensen, leder af springsektionen nomimortensen@hotmail.com Mobil:

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst...

SRØ. Info. Juni 2006. Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... Info SRØ 3 2006 Juni 2006 Så kan planlægningen for den kommene sæson komme i gang. Go arbejdslyst... 16. ÅRG. NR. 3 JUNI 2006 Udgivet af Dansk Svømmeunion Region Øst Indhold Leder 3 Opslagstavlen 4 Adresseinformation

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie.

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. juli 2007 1/7 Nummer 5, 15. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 12. september 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Referat af svømmesektionens områdemøde den 29. april 2012.

Referat af svømmesektionens områdemøde den 29. april 2012. Referat af svømmesektionens områdemøde den 29. april 2012. Jens-Christian Iversen bød velkommen til områdemøde og sendte en hilsen fra Lise Møller som desværre var forhindret i at deltage. Jens-Christian

Læs mere

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse.

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 4. juni 2004 1/8 Nummer 4, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 30. juni 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juni 2003 1/11 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juni 2003 1/11 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 12. juni 2003 1/11 Nummer 5, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 4. juli 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

BESLUTNINGSNOTAT - UDSPRINGSSEKTIONENS OMRÅDEMØDE

BESLUTNINGSNOTAT - UDSPRINGSSEKTIONENS OMRÅDEMØDE BESLUTNINGSNOTAT - UDSPRINGSSEKTIONENS OMRÅDEMØDE Dato: Den 27. april 2014 Mødetidspunkt: Kl. 09.00-12.00 Mødested: Scandic Hotel, Bramdrupdam Deltagere: Christian Koerner (CK), Nomi Mortensen (NM), Pia

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00 Gustav Friislund Sundgaard og Niklas Nybro Sørensen deltagere i synkront udspring ved NM 2011 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde 2012 Søndag den 29. april 2012 kl. 9.00 1/9 Dagsorden 1. Valg

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl

UDSPRING. Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde. Lørdag d. 29. april 2017, kl UDSPRING Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Lørdag d. 29. april 2017, kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse.

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 26. august 2005 1/14 Nummer 5, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. september 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Dansk Svømmeunion. Områdemøde svømning. Søndag 22.april 2007, Brøndby

Dansk Svømmeunion. Områdemøde svømning. Søndag 22.april 2007, Brøndby Dansk Svømmeunion Områdemøde svømning Søndag 22.april 2007, Brøndby Til stede var 24 klubber, i alt 55 stemmer 1. Valg af dirigent Lise Møller bød velkommen, og foreslog Jens Klarskov som dirigent. Jens

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Øst Årgang. Den april Ringsted Svømmeklub. Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted

Øst Årgang. Den april Ringsted Svømmeklub. Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted Øst Årgang Den 20. 22. april 2018 Ringsted Svømmeklub Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted DELTAGELSE: 3. års årgang: Piger årgang 2004, drenge årgang 2003 2. års årgang Piger årgang 2005, drenge årgang 2004

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Talentudvikling i dansk svømning Juniorlandshold og de store spørgsmål... Clinic 2016: Fredag d. 2. september 2016 i Vejen

Talentudvikling i dansk svømning Juniorlandshold og de store spørgsmål... Clinic 2016: Fredag d. 2. september 2016 i Vejen Talentudvikling i dansk svømning Juniorlandshold og de store spørgsmål... Clinic 2016: Fredag d. 2. september 2016 i Vejen Emner Juniorlandshold; niveau, udvikling og kvalifikation De store spørgsmål...

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2005 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør

DM Årgang Langbane. Den juni Helsingør Svømmeklub. Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DM Årgang Langbane Den 25. 28. juni 2016 Helsingør Svømmeklub Borgmester P. Christensens Vej 14, 3000 Helsingør DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

Farum Cup 2014 tilbyder i år:

Farum Cup 2014 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til 50m-stævne i Farum Svømmehal. Samme vellykkede stævnekoncept, som i 2013, som tilgodeser både eliten og de yngre svømmere. Farum Cup 2014 tilbyder i år: De bedste årgangs-,

Læs mere

Alm. Brand Bank Cup 2016

Alm. Brand Bank Cup 2016 2012 Alm. Brand Bank Cup 2016 Indbydelse til Svømmestævne 6.-7. februar i Blovstrød Svømmehal Arrangør: Sigma Swim Allerød Sigma Swim Allerød vil gerne invitere til Alm. Brand Bank Cup i Blovstrød Svømmehal

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

SVØMMEPOSTEN. Generelt

SVØMMEPOSTEN. Generelt x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 18. december 2006 1/9 Nummer 8, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 28. januar 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 4439 4450

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 15. april 2003 1/6 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 15. april 2003 1/6 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 15. april 2003 1/6 Nummer 3, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 25. april 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Østdanske Kortbanemesterskaber

Østdanske Kortbanemesterskaber Østdanske Kortbanemesterskaber 2011 1 Velkommen Gladsaxe Svømeklub (GSC) og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Østdanske Kortbanemesterskaber 2011, som finder sted i dagene 28-30 oktober. Vi

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE: Seniormesterskaber:

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENS VEJ 4, 9800 HJØRRING DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2005 og ældre Deltagende

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Officials og Holdlederopgaver 2017/2018

Officials og Holdlederopgaver 2017/2018 og lederopgaver 2017/2018 REG. MESTERSKABER Deltager.: Senior + Årgang B 09-09-2017 - Lørdag leder leder skal overnatte & være der når stævnet starter 10-09-2017 - Søndag leder leder skal overnatte & være

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin

OCTO Statistik alle DAMER 25 M Bassin OCTO Statistik alle DAMER 2 M Bassin 2m 00=--- 1 Lisa Schøn 1 AALBORG 1th Danish Int. Swim Cup Esbjerg 00:12. 2 Isabella K. Sørensen 1 HOBRO Danske Bank Cup -12- Egå 00:1.1 Kathrine Hammer 11 AALBORG Danske

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre VENSKABSSTÆVNE 24. FEBRUAR 2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder 2018 første venskabs stævne for Hvidovre, Glostrup, Roskilde

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program

Lørdag den 18. og søndag den 19. november Program Traditionen tro, inviteres vi igen i år til Internationalt Svømmestævne. Et stævne med godt humør og stemning, fest og musik og hvor vi glæder os til at hylde vinderne og se en masse god svømning. Særligt

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 1907-2007 Program for jubilæumsåret 2007 Dansk Svømme- og Livrednings Forbund stiftedes den 6. april 1907. Således kan Dansk Svømmeunion i 2007 fejre 100 års

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

DANISH OPEN 2019 DM Junior Langbane 2019

DANISH OPEN 2019 DM Junior Langbane 2019 DANISH OPEN 2019 DM Junior Langbane 2019 DEN 5. - 9. APRIL 2019 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj Danish Open 2019 er godkendt af FINA som et mesterskab, hvor svømmere kan opnå FINAs

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE DELTAGELSE: DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER LANGBANE Den 29. juni 2. juli 2019 NØRRESUNDBY IDRÆTSCENTER LERUMBAKKEN 11, 9400 NØRRESUNDBY 2. års årgang: Piger årgang 2005, drenge årgang 2004 1. års årgang Piger

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENS VEJ 4, 9800 HJØRRING Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE:

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE

DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE

Læs mere

Susanne Glasius bød velkommen til generalforsamlingen og præsenterede breddesektionen:

Susanne Glasius bød velkommen til generalforsamlingen og præsenterede breddesektionen: Referat af Breddesektionens områdemøde, Vingsted den 24. april 2010 Følgende klubber var repræsenteret: Gladsaxe Svømmeforening Farum Svømmeklub Slangerup Svømmeklub Glostrup Svømmeklub Vallensbæk Idrætsforening

Læs mere

Peter Wennecke Dorthe Hietala. Dorthe Hietala Pernille Thorsen. Nikoline Juul Nielsen

Peter Wennecke Dorthe Hietala. Dorthe Hietala Pernille Thorsen. Nikoline Juul Nielsen Stævne Dato Antal officials Navn på officials Holdledere Ledende tid Starter Sekretatiat Speaker Speedo Bod 1 af 4 19. september Morten Madsen : (M2) Henrik Stenbækgaard (M2) Camilla Josephson (M2) GTI

Læs mere

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj Velkommen til A6 Cup 2016 A6 har fornøjelsen af at invitere til A6 Cup Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier El tid/livetiming 1 times pause midt i stævnet

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2018 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG

DM JUNIOR KORTBANE DEN NOVEMBER 2018 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG DM JUNIOR KORTBANE DEN 8. 11. NOVEMBER 2018 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Deltagelse: DMJ-K: Damer årgang 2002, 2003 og 2004 Herrer årgang 2001, 2002 og 2003 Alle medlemmer af en

Læs mere

Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige kr. / kr. / kr. / kr. / kr.

Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige kr. / kr. / kr. / kr. / kr. THISTEDCUP2019 den 27.-29. september tildegrafisk.dk Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 6.000 kr. / 2. 4.000 kr.

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE

VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE VEST JUNIOR/SENIOR LANGBANE DEN 8. 10. MARTS 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2004 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014

HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 HJØRRING PARK VENDIA SWIMCUP 2014 25-27. APRIL 2014 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID DER SVØMMES ALLE DISCIPLINER NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER 800 & 1500 METER LØB HERRE & DAMER

Læs mere

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00

Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Udsprings talentsamling i Farum august 2010 Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag d 15. maj 2011 kl.09.00 Dagsorden for udspringssektionens områdemøde 2011 1. 2010 budget 2011 - se bilag

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Sidst opdateret 13/09/ svømmere: 1 dommeruddannet officials pr. hold pr. stævneafsnit

Sidst opdateret 13/09/ svømmere: 1 dommeruddannet officials pr. hold pr. stævneafsnit Stævne Dato Bane Elite Junior Elite K1 Junior K2 K3 Medley I Medley II Sprint Antal officials Navn på officials Holdledere Ledende tid Starter Sekretatiat Speaker Speedo Bod 1 6 16 10 17 20 21 44 9 Holdstævne

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Talentmesterskaberne 2016

Talentmesterskaberne 2016 Talentmesterskaberne 2016 Regionsmesterskaberne i Region Syddanmark Region Syddanmark har hermed fornøjelsen at invitere alle regionens klubber til at deltage i Talentmesterskaberne! HUSK evaluerings-

Læs mere

Løb 1, 200m Frisvømning Damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Anmtid Code

Løb 1, 200m Frisvømning Damer, Finaler Plac. Navn Født Point FINA 50m 100m 150m Opnået Status Klub Anmtid Code Side: 1 Dato: 13 maj 2019 Tid: 21:57:58 Resultat Total - Med point og mellemtider Stævne navn: FM-DM Parasport Danmark Stævne by: Odense Arrangør: Parasport Danmark & H2Odense Overdommer: Lars Mejer Frederiksen

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere